Grupa Carbon

Łęczna

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 109 ocen.

Grupa Carbon
3109

Opinie o Grupa Carbon

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Carbon

Agata

@A..., masz jeszcze jakieś informacje o pracy w Carbon? Czy wiesz, dlaczego pracodawca nie chciał przedłużyć umowy zatrudnionym osobom? Na jaki okres jest ona zawierana? @Świeży, czy aplikowałeś do firmy? Może ktoś już się z Tobą kontaktował? Napisz proszę o swoich początkowych wrażeniach.

A...
@Agata 15.05.2018 17:52

Tego to nie wiem czemu umowy nie zostały przedłużone. Carbon cały czas przyjmuję ludzi więc pewnie jakiś powód był.

Świeży

Witam, powie mi ktoś jak z zarobkami na pniówku dla ludzi bez doświadczenia? Robota będzie jeszcze długo na lata, czy nie za bardzo?

Picza
@Świeży 14.05.2018 21:42

Pierwsza wypłata 1900 druga 2700 więc myślę że ok

Tulim

Chodzi mi o ten przodek z linterem na bogdance!

A...
@Tulim 08.05.2018 01:09

Komuś podobno nie przedłużyli,wiem o dwóch osobach

Tulim

Siemanko panowie to prawda ze chlopakom co byli na przodku nie przedłuzyli umów ...duzo osób wywalili wiecie cos na ten temat.pzdr

Agata

@FNAF, przed dodaniem komentarza zapoznaj się z treścią regulaminu serwisu. To nie jest miejsce na takie uwagi, ani prywatne dyskusje. Portal ma służyć pomocą osobom poszukującym pracy. Jeśli posiadacie informacje na temat firmy, wysokości wynagrodzenia, rodzaju umowy- zapraszam was do wyrażenia swojej opinii.

anonymous

I co tam w Carbonie bryndza?:-)

FNAF
@anonymous 20.04.2018 12:45

Napewno. Ale dostali naklejki na karty hahaha

FIKI MIKI77

kiedy to sie skonczy ciagła nagonka ciśniecie z robota ze mozna ducha wyzionąć .MŁODZI LUDZIE PRZYCHODZA I ODCHODZĄ BO KTO WYTRZYMA TAKIE TEMPO

lolo888

moze byc ludzie po przechodza to zaczna płacic słabo... ,kurde zeby tu w okolicy był jeszcze jakis zakład pracy a tu brak..trzeba dzwigac złom ,pozdrawiam

BTG

Poszukiwani pracownicy DO PRACY-,posiadamy długoletnie kontrakty- górnicy, elektrycy, ślusarze , praca w ramach umowy o pracę, gwarancja wypłaty pensji, Wysokie Premie za wykony, świadczenia pracownicze , możliwość awansu, Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu ,wysłania CV [email protected] 32-789-38-66

FNAF
@BTG 26.03.2018 06:47

Jakie awanse? Chyba z robót po tyłach na knefel. Hahaha

rgb

Panowie potrzebuje informacji na temat firmy jakie warunki pracy i na jakie wyplaaty mozna liczyc ?

anonymous
@Lysy 28.03.2018 14:15

2,50 dostaniesz placku za dodatkowy komentarz. haha

Lysy

kasa ok lepiej niż w kobudzie a z reszta nie ma sensu czytać tych komentarzy

grzegorz

Panowie jaka kasa w carbonie w tym miesiacu?ile za flapsy? jak atmosfera? Zastanawiam sie nad powrotem na kopalnie a slyszalem że ze spolek tylko carbon w miare placi.

Ggg

Kobieta w tesco mowila ze jeszcze za tamten miesiac carbon nie zaplacil tesco .lipa

wiem
@Ggg 17.02.2018 01:08

A baba na targu mówiła, żeś (usunięte przez administratora)

anonymous

carbon carbon roboty zapinane wypadki coraz czesciej. .

prawda
@Mm 22.02.2018 14:05

Jeden wlazł w (usunięte przez administratora) i nie wylazł.

Carboniak

A oddział Budryk to masakra metry robią jak stare baby niema kto robić brak ludzi to i metrów brak to wypłaty jak baba na Kasie w biedrnoce to koniec wielkiego imperium Grupy Carbon czas się zwijać z śląska

ktoś
@Carboniak 13.03.2018 00:37

Dobrze, że to nieTy o tym decydujesz.

wqrw

Wypłata w poniedziałek...

Mike
@wqrw 08.03.2018 17:59

Wszyscy dostaną wtedy kiedy trzeba a Ty we wtorek!

mamlas

tak zobaczysz wypłatę jak świnia niebo 12 będą czas się pakować firma pada na pysk

Nickolas
@mamlas 09.03.2018 16:15

Już Cie nie ma! Sam na pysk padasz cwaniaczku. Kto Ci płaci?

Carbon

Odział Pniówek masakra z wyplatami bo prezes kazał ciąć to tną już nie mogą nawet robot obłożyć bo ludzie na L4 pouciekali za te wypłaty

@

Przecież wypłata już jest to o co wam chodzi,piep.....e głupot. Zamęt robicie i nic więcej

Xxx

Beda wyplaty czy nie

Lysy
@Xxx 09.03.2018 11:08

Wypłata 12 śmieszne jest to wszystko

Zly

Mieliscie flapsy z carbonu, jak na razie to nic nie ma

FNAF
@Zly 16.02.2018 16:56

Ty pracujesz dla flapsów?

Pol

Polecam firmę. A cały czas potrzebują ludzi bo się rozwijają.

FNATF

Hahahah

Robert

To ile tam można zarobić na początku?

Łęczna
@Robert 27.02.2018 14:00

Zależy ile komentarzy napiszesz

Robert

Zarobki dla początkujących 2300 zl na rękę to prawda czy w Carbonie ?

hysaj
@Robert 26.02.2018 19:42

nieprawda. //chyba,że z sobotami

anonymous

ciąg dalszy komentarzy płatnych:)........

mario13
@anonymous 23.02.2018 12:40

Za kasę to ja pracuję a nie klepię w klawiaturę,żeby dorobić tak jak ty

anonim

(usunięte przez administratora)

mario13
@anonymous 23.02.2018 12:38

wiedz,że ja,pracując na kneflu zarobię więcej od Ciebie.Taki psikus.

Stach

Słyszałem , że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

mario13
@Roman 11.02.2018 16:05

chyba w Twoim przodku. W Stefanowie w przodku nikt poniżej czterech nie zarobił od kilku miesięcy.

lysy

Ten carbon to porażka nawet przelewy są z opóźnieniem, Miał ktoś już przelew W kobudzie nigdy tak nie było

anonymous
@lysy 10.01.2018 13:37

Jak ci nie pasuje to się zwolnij. Wiecznie narzekacie o wszytko.

A...

Są już flapsy ,podwójny przelew

lysy
@FNAF 20.02.2018 14:45

Pasztetowa najlepsza jest za połowę flapsow biorę zawsze ????

Zostaw opinię o Grupa Carbon - Łęczna

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Carbon