Grupa Carbon

Łęczna

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o Grupa Carbon

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Carbon

A...

Są już flapsy ,podwójny przelew

FNAF
@A... 19.02.2018 15:41

Za czopowanie w nadrybiu

FNAF
@A... 19.02.2018 15:41

Ciesz sie ze masz prace,a za flapsy kup sobie pasztetową

Łęczna

Anonymous to wszstkie firmy Ci płacą za komentarze na wszystkich forach?

Benny
@Łęczna 18.02.2018 12:02

Akurat nikt tyle nie płaci za komentarze ile carbon

anonymous

nie płacą bo kasy nie mają zaczyna się...

Ggg

Kobieta w tesco mowila ze jeszcze za tamten miesiac carbon nie zaplacil tesco .lipa

Zly

Mieliscie flapsy z carbonu, jak na razie to nic nie ma

Xxx
@Zly 16.02.2018 16:56

Jeszcze nie ma flapsów a zawsze były do 15-stego

Pan p.

O jakim carbonie piszecie źle? Bo chyba ten co na Śląsku prosperuje bo na bogdance dobrze stoj firma i dobre są zarobki.

Moralizator
@Pan p. 13.02.2018 05:01

Lepiej zainwestować w słownik ortograficzny. Tego się nie da czytać...

Szalony
@Moralizator 13.02.2018 21:44

To nie czytaj

Stach

Słyszałem , że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

FNATF
@Gornilk 12.02.2018 08:44

Na PRS

:-)
@Stach 11.02.2018 12:39

A ja osobiście nie narzekam, wypłaty powyżej 3tys. a nawet w granicach 4tys. na kolejce.

anonymous

Słyszałem,że w Carbonie jest dodatek : 2,50 zł (netto) za jeden pozytywny komentarz. Płatne wraz z wydrukiem ze strony hahaha

anonymous

(usunięte przez administratora) Zapłacili to co obiecali paru osobom, aby ich zatrzymać... Na innych nie wystarczyło . Kartki słabo. Prawda jest taka, że pensje marne... a stwarzają wyobrażenie ze firma hoho....

goliat
@anonymous 07.02.2018 07:57

Co zapłacili? jeszcze chyba nie było przecież wypłat za styczeń?

be
@goliat 08.02.2018 14:14

Za grudzień dostał pajac hahahaa

lysy

Wypłata spoko jest nie płacze więcej niż w Kobudzie św dobrze płatne tak trzymać carbon.......

FNATF

Carbon szuka ludzi na roboty ktore maja po kosztach,a sami w biurach zarobia, i ten dozor kobudowski. Wszystko do czasu.

lulek
@FNATF 30.01.2018 22:32

:-) z tym dozorem to ktoś ma tu rację, bo co niektórym to się w dupach zaczyna przewracać i za bardzo zaczynają kozaczyć,

KRK
@FNATF 30.01.2018 22:32

Dozór kobudowski jeden z najlepszych na kopalni. W Carbonie poza kilkoma to miernoty bez jaj. Robota ma być wykonana, a nie dniówkę przeleżeć i krzyczeć potem o kasę. Prawda jest taka, że niektórzy z was nie mpotrafią na siebie zarobić.

Komunikat

Witam, ja zakładam sprawę firmie Kobud.S.A. Każdy kto jeszcze tego nie zrobił a chce zrobić to polecam przyłączyć się. Dotyczy też wkładu do kasy. Lublin spokojna 17/12. Tel. 793-616-181. Im więcej tym lepiej, nie ważne jakie stanowisko się zajmowało. Pozdrawiam.

FNATF

Kobud was uratowal i dlatego macie prace.

A...

Przez ludzi z kobudu wszystko się spier....o. Gdyby nie wy to by wypłaty były normalne! Wynocha z Carbonu!

lysy
@A... 10.01.2018 16:03

Jestes (usunięte przez administratora) z knefla albo jak młodzi z Nadrybia że do niczego sie nie nadają to i zarabiasz marnie mówisz wynocha kobudziaki ciebie szybko wyprostuja pajacu

FNATF
@A... 10.01.2018 16:03

Gdyby chlopaki z kobudu nie przyszli, to bylo by po was i po carbonie,to dzieki nam macie tyle robot

anonymous

carbon carbon roboty zapinane wypadki coraz czesciej. .

FNATF

hahaha, plaster na oczy i do carbonu ,szukaliscie miodu,to macie. mydlenie oczu ,obiecanki cacanki,a wujowi radosc, familiada na kneflach, a dniowki z przodka, reka reke myje, tak bylo w ś.p.KOBUDZIE i tak bedzie w carbonie

ZZZ
@FNATF 14.12.2017 19:42

No prorok biznesu się znalazł. Ileś nad tym myślał?

Jjjj
@ZZZ 17.12.2017 21:49

...sie

lysy

Ten carbon to porażka nawet przelewy są z opóźnieniem, Miał ktoś już przelew W kobudzie nigdy tak nie było

Mmmm
@FNATF 18.01.2018 15:36

Martw się o swój zajefajny przez kolego

kraz
@lysy 10.01.2018 13:37

no w kobudzie tak nie było i się rozpadł

maciek

Jaka kasa 2100 wolne źarty ty gościu chyba robisz w innym carbonie przenoszę się do SIGU są przyjęcia i widmo pracy w JSW

Pracus

Polecam pracę w Carbonie. praca jest i kasa jest!

górnik z doświadczeniem

Chłopy wynosi my się z tego syfu G.Caron to kpina 2300 w przodku zwalniam się walcie się z takim zarobkiem

Mlot

Jak wasze wypłaty??

igi865

brawo"A....."TAKT TRZYMAĆ..POLAC MU dobrze gada

A...

Zapier....m jak głupio osioł,weekendy bo nie ma komu robić a tu taka wdzięczność!

M.Z

A ja źyczę Grupie Carbon wszystkiego najgorszego źeby mu cała załoga się rozeszła pod kopalnie i do innych firm tak jak się stało z dobrą firmą z Lublina narazie tak się dzieje bo to firma dno

maniek
@Anonim Gall 21.12.2017 19:32

My teź przenosimy się na kwk Bogdanke mamy dosyć całego tego Carbonu CV mamy złoźone tylko czekać aź nas zawezwią na rozmowy przechodzimy całymi brygadami a wy na Śląsku zróbcie tak samo

A.
@Anonim Gall 21.12.2017 19:32

Za 1600zł w RG,na więcej nie licz

LuIU,,

witam szukam roboty na kopalni moze ktos by mi podpowiedział w jakiej spólce jest wzglednie rgb,linter.mr .carbon.prs??? czy raczej dac se spokoj ze spólkami i robota w kopalni

daro
@LuIU,, 07.01.2018 10:58

Carbon i prs z tego co wiem najlepiej płacą.

Lubelak
@LuIU,, 07.01.2018 10:58

A wiadomo coś kiedy przyjęcia mają być ?

FNATF

Nowy kierowniczek tez pewnie da "swoim" zarobic

www6

jak tam w carbonie ,,, jak tam na g2 i jak chłopaki z kobudu??

anonim

(usunięte przez administratora)

janek
@dudud 29.12.2017 14:34

I to jest okazja przechodzę do tego TransJanu mam uprawnień trochę a w tej firmie czyli Grupie Carbon słabo płacą

D.K

Ja teź się przenoszę z G.K.do Trans Janu tam lepiej płacą polecam bardzo

Nick

10 dni roboczych - 300 pln wypłaty plus dwa dni urlopu bezpłatnego bez mojej wiedzy. Uciekłem z tej firmy raz dwa po "wypłacie".

jeszcze Carboniak

Carbon tak szybko jak powstał to tak szybko się rozleci szukam pracy jestem strzałowym i kombajnistą narazie w tej marnej firmie ponoć są przyjęcia na Sośnica paru naszych tam robi i se chwalą

lysy

Wesołych św Carboniaki Kto ma odejść to odejdzie Kto ma zostać to zostanie A nie wypisujecie tutaj bzdury ja idę do Rgb bo carbon sie rozpada nie wszyscy mają szanse iść do lepszej pracy więc im życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwego nowego Roku

Mariusz

Dostałem mniejszą wypłatę o pare setek tylko dlatego źe byłem na urlopie i l4 to granda firma pada na pysk mieliśmy 3 przodki teraz z biedą obstawiamy 1 a słyszałem źe odchodzą do innych firm i pod kopalnie tak trzymać jak Kuba bogu tak Bóg Kubie ma ten komdinator ma naco zasłuźył

FNATF
@PN 17.12.2017 21:46

Za l 4 to p.skubi...ci da,ale mniej premii

Józek
@Mariusz 13.12.2017 07:41

Mariusz ty masz mniejszą wypłatę z powodu l4 i urlopu a ja dostał za cały miesiąc 2300 w przodku a miał ja zarabiać około 4000 i co zwalniam się idę pod kopalnie bo mają być przyjęcia po Nowym roku

Pimpek

Co wy wypisujecie Grupa Carbon to trup z wielkimi długami to kwestia czasu jak padną czas się ewakuować do innej firmy koledzy wracamy do PRSU tam była stabilizacja pracy i godziwe wynagrodzenie a to firma Kogucik

Bruce Wszechmogący

Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma ... Pozytywne komentarze o tej firmie , nie oszukujmy się pisane są na specjalne zamówienie zarządu:) Internet to dość silne medium

ktos

czyżby efekt domina?

Koleś
@ktos 13.12.2017 17:05

Tak. Polecisz szybko:)

Hela

To tak jak ja ....po nowym roku nowy pracodawca... A tych dwóch panów skubiego i wuja dojade na mieście ..uśmiechy im opadną

Ever
@Hela 13.12.2017 16:34

Dwóch największych prostakow z Kobudu. Smród będzie się długo ciągnął za nimi

pech
@Hela 13.12.2017 16:34

Jakim mieście? Lynczna to nie miasto..

ciekawy

a wujo ze skubim oficjalnie już w carbonie czy dalej jest palenie jana

Pan P.
@ciekawy 15.12.2017 14:42

Czop to ty jesteś. Nie oceniaj ludzi . Ja nie pracuje w carbonie ani w innej firmie ja mam to w (usunięte przez administratora)

lysy
@ciekawy 15.12.2017 09:32

To się nie udzielaj jak nie pracujesz

Kamilos

Wypłaty takie średnie 400 mniej niż w kobudzie, słabo :(

Tom
@Kamilos 11.12.2017 11:34

trzeba będzie szukac innej firmy ... prs ?

Benny
@Kamilos 11.12.2017 11:34

Nie trzeba było słuchać Wuja naczelnego naganiacza Carbonu... to było pewne że nie dotrzymają obietnic. 3 z przodu, ale chyba w groszach...

anonymous

Kobudziaczki jak wasze wypłaty hee

kobudziak
@anonymous 08.12.2017 16:08

byla cala

f
@hudy 09.12.2017 14:17

kup sobie słownik analfabeto.

Lubelak

LEGO jak co się dzieje firma się sypie trzeba uciekać bo zostaniemy bez kasy i roboty ten psełdo prezes z Lublina myślał źe zawojuje świat ma to naco zasłuźył a Bogdanka będzie miała przyjęcia ludzi pod kopalnie jak myślicie z kąd wazmą ano z grupy carbon i po firemce i po mądrym bo tak myślał pawełku celowo piszę z małej litery bo to mały człowiek ale cwaniak

FNATF

bedzie praca ,ale na rozbijaniu belerow za trasa przenosnika, hahahahahahahahahahahahahahahahahah

exit

Nie wiem jak wy chłopaki ale ja wracam do Kobudu. Kumpel mówił że tam wszystko prostu ą. Oszukalem się przechodząc tutaj...

Lysy
@exit 24.11.2017 08:02

jakiego Kobudu nie ma ludzi nie ma doboru co się prostuje powiedz mi?????

!@#$
@gośc 24.11.2017 15:54

Co tam można prostować przeczytaj co się dzieje Bumechem

LEGO

Na Budryku D-2 zatrzymane BRAK LUDZI chodnik badawczy na GPO oddany kopalni BRAK LUDZI Aż strach pomyśleć co będzie dalej jak ludzie ciągle odchodzą

Lysy

kto dostał barborke heee :)

anonymous

Panie Prezesie (usunięte przez administratora) gdzie są obiecane pieniądze za przejscie , miały być 20 listopada a nic nie widać. Miało być 750 zł teraz słychac o 500 . Zobaczymy teraz pensje, ludzie tez dostawali co innego do podpisu a co innego mieli obiecane... Ludzie nie lubią być oszukiwani, ludzie będą tak samo szybko odchodzic jak przyszli

Nick
@pomocny 24.11.2017 10:39

Pewnie pracują dla PRS:) ?

młody
@Nick 28.11.2017 15:59

prawnik pracuje dla tego kto mu płaci, dziś carbon jutro prs a pojutrze lw lub jsw

Robert

Koledzy w PGG są przyjęcia na kopalnie to samo do SIGU na JSW przechodzimy bo w ta firma to dno wypłaty dla przodka jak na obsłudze taśm 2200

benny

Zatrudnili ludzi w ilościach hurtowych, a teraz cha ich oddawać do innych firm bo nie ma dla nich roboty... Nie zawsze elektrycy wykwalifikowani albo ślusarze chcą chodzić na roboty dniówkowe... Oj będą wszyscy widzieć 3 ale na pewno nie z przodu.... Szykuje się masowe przyznawanie się do błędów

Jola

Kolejny naciągacz z łeczyńskiej mafii spółkowej

Mati

Był u was przelew?bo u mnie tak

L4
@Mati 24.11.2017 18:11

Uwaga naganiacz haha...

Jola

Kolejny (usunięte przez administratora) w łęczyńskiej mafi spółkowej

Zostaw opinię o Grupa Carbon - Łęczna

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Carbon