Grupa Carbon

Adres: Stefanii Pawlak 30, 21-010 Łęczna

NIP: 5050124913 KRS: 0000541217

Grupa Carbon
2 163 354 5 1

Opinie o Grupa Carbon

Filtruj opinie po kryteriach:

adasinski
 Opinia

do ktorej kopalni najlepiej isc?

Pomocna?
TakNie
pomocny
 Opinia
@adasinski 16.07.2019 12:16

Do której chcesz

Pomocna?
TakNie
Henio
 Opinia
@pomocny 18.07.2019 12:44

No, faktycznie jesteś bardzo pomocny ;)

Pomocna?
TakNie
stachu
 Opinia

szukaja kogos na robote do was?

Pomocna?
TakNie1
Apeks
 Opinia
@stachu 05.07.2019 09:32

Tak sprawdz stronie int

Pomocna?
TakNie1
Wojtu
 Opinia
@Apeks 08.07.2019 13:10

Kopiuje ze strony: Aktualnie poszukujemy osób na stanowiska górnik p/z, mechanik p/z, elektryk p/z, robotnik p/z, sztygar mechaniczny p/z, sztygar elektryczny p/z, sztygar górniczy p/z Miejsce pracy: Lubelski Węgiel „Bogdanka” SA Jastrzębska Spółka Węglowa SA KWK Budryk Jastrzębska Spółka Węglowa SA KWK Pniówek

Pomocna?
TakNie
stachu
 Opinia
@Wojtu 10.07.2019 10:28

dzięki, sprawdzę sobie w takim razie

Pomocna?
TakNie
Mały rycerz
 Opinia

Za złe decyzję góry walą na kasie zwykłych pracowników jeszcze KPP powie że to przez nas bo lecimy w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Waldez
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Panowie STRAJK koniec takiego czegoś bierzemy się za to!!!! Albo zaczną nas szanować i normalnie płacić albo puścimyimy tą firmę z torbami.

Pomocna?
Tak4Nie
x
 Opinia
@Waldez 11.07.2019 11:51

to idź

Pomocna?
TakNie
Piękny nocą
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Ci dobrzy pracownicy pracują zamiast pisać komentarze? Masz racje. Ja tez za swoją prace chciałbym dobrze zarobić i nie musieć się martwić 10-ego ile wezmę pieniędzy. W normalnej pracy gdy robisz od 1-ego do 1-ego masz na danej stawce masz co miesiąc te same pieniądze. A tutaj? Ja przez 3 miesiące chodząc na jedna robotę nie miałem tej samej pensji. Ba co więcej dzisiejsza od zeszło miesięcznej różni się o 600 zł na minus, przy wykonywaniu tej samej pracy w tym samym systemie zmian. Jak to jest możliwe do cholery jasnej? Tak nie może dłużej być, zeby na Nas zerowali. (usunięte przez administratora) Strzał w głowę człowieczeństwu. Zeby zarabiać przez pół roku kwoty wąchające się w granicach 2600-2900? Na dole? A gdzie dojazd do pracy? Rodzina? ZYcie towarzyskie? Tylko kopalnia ma się liczyc i tylko nią mamy żyć? Tego oczekujecie wielcy możni? A jak pracownik na dole pracuje w niesamowitej gorącocie i wychodząc za winkiel po coś wchodzi w luft i dostaje przeziębienia, to śmiejecie się, ze tacy pracownicy Wam niepotrzebni. Urlopu nie dacie, tylko wysyłacie na L-4, bo wtedy można zapłacić 1700 zł, tak? A zjedz jeden z drugim i zobacz, przypomnij sobie jak to kiedyś było. Juz zapomniałeś? Przeraża mnie to, taki brak człowieczeństwa w Was. Jak już dorwą się do koryt, wszystko się zmienia. Inne spojrzenie na świat, mimo, ze sami być może tego samego doświadczyliście kiedyś. Gdzie są dodatki socjalne, nocne? Jak to możliwe, ze gdy cały czas chodzisz na 4-ta zmianę co miesiąc masz inny dodatek nocny? Przecież to stała wartość od ilości dni przepracowanych w nocy. Ale pewnie się mylę, bo z dodatków nocnych wynika, ze w jednym miesiącu zarobiłem 100 zł, a w innym 440. No to śmiech. Ja nikomu nir polecam tej spółki.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie1
Marian
 Opinia
@Piękny nocą 10.07.2019 14:51

mi kolego w tym miesiacu lekko ponad 700 zl zabrali w porownaniu do poprzedniego miesiaca i jakos nie placze. Wiem ze jest to ciezka praca Ale jak komus nie pasuje to niech sie po prostu zwolni i idzie do tesco na kase. Swoja droga to wyplaty miedzy 2600-2900 to ja jeszcze nigdy chyba nie widzialem w tej firmie a zazwyczaj wacha sie w granicach 3300-4100zl. Pozdrawiam i bierzcie sie wszyscy kneflarze za robote bardziej platna bo jak widze tych mlodych łepkow na obsludze odstawy to mnie szlag trafia!!! Do przodka zelazo nosic!!

Pomocna?
Tak2Nie6
Myk
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Piękny nocą 10.07.2019 14:51

Firma dno, dozór a przedewszystkim kierownictwo banda złodzieji ide do rg lepiej płacą lepsza atmosfera

Pomocna?
Tak4Nie4
Piękny nocą
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Marian 10.07.2019 21:01

Wiesz co Marianku, nie mogę z takimi komentarzami. Wiesz, ze nie wszyscy chodzą do prezeska. Pracuje 6, prawie 7 lat i łącznie może miesiąc siedziałem na knedli. Przykre jest to co piszesz i to, ze nie masz świadomości jak się zarabia NIE W PRZODKU. Bo zgodzę się - w przodku się zarabia. Po tyłach również nie jest zle. Ale pamiętaj, ze ludzie pracują tez u nas w firmie na przebudowach i na robotach dniowkowych. Chłopakom w Nadrybiu na przebudowie poplacili po 3000. To dużo? Nie no, jeżeli nie zarobiłeś mniej nigdy niż 3300-4100, to klasa. Gratuluje. Ale każdy wie, jak na takie pieniądze idzie zasłużyć. Wiec nie mow mi nic o wypłatach rzędu 2600-2900 bo paski z ostatniego pół roku mogę Ci bracie pokazać i powiedzieć gdzie pracowałem. W rabunku zeby tak płacili? Zdziwiłem Cię, co? No niestety. Takie są realia. Nie dotknęły Cię, wiec sie nie wypowiadaj, bo o tym nie masz najwyrazniej pojęcia.

Pomocna?
Tak4Nie1
Olek
 Opinia

Dobra firma i w takim miejscu zadowoleni są dobrzy pracownicy!!!

Pomocna?
Tak1Nie3
gadziu
 Opinia
@Olek 20.06.2019 17:30

już myślałem, że tylko ja tak myślę...ciężko się ie zgodzić Olek

Pomocna?
Tak1Nie1
cpunek
 Opinia
@gadziu 21.06.2019 10:23

ja tez potwierdzam spoko atmosfera i pieniadze fajne.

Pomocna?
Tak1Nie1
qwerty
 Opinia
@Olek 20.06.2019 17:30

dokladnie, mało kto zadowolony na goworku pisze, bo ci dobrzy pracują zamiast pisac pierdoly w internecie

Pomocna?
TakNie
komboj
 Opinia
@qwerty 24.06.2019 14:00

Nie generalizowałbym tak, bo ci dobrzy też się czasami wypowiadają

Pomocna?
TakNie
qwerty
 Opinia
@komboj 25.06.2019 13:13

no to akurat tez fakt, ale widać jakiś tam przestrzał między poziomem wypowiedzi tak mi sie wydaje

Pomocna?
TakNie
komboj
 Opinia
@qwerty 27.06.2019 13:36

No często tak ale nie zawsze

Pomocna?
TakNie
piff
 Opinia

rzadko pisze takie rzeczy ale jak dla mnie to jest stabilnie i ok

Pomocna?
Tak4Nie12
piff
 Opinia

to mamy inne zdanie

Pomocna?
Tak2Nie
wojo
 Opinia
@piff 16.05.2019 08:31

no i spoko masz do niego prawo tak jak @.. ma prawo do swojego grunt zeby zachowac jakas kulture, ktorej tu niestety czesto brakuje

Pomocna?
Tak1Nie
wojo
 Opinia

ehhh no i właśnie o tym mówię...

Pomocna?
TakNie1
piff
 Opinia

nikogo środkowym palcem pozdrawiał za ciebie nie będę, sam sobie to zrób

Pomocna?
Tak1Nie
seler
 Opinia
@wojo 20.05.2019 14:48

No cóż, to chyba nie do ominięcia

Pomocna?
TakNie
X
 Opinia
@seler 23.05.2019 08:19

ordynusy :D

Pomocna?
TakNie
asdf
 Opinia
@X 23.05.2019 15:07

nie wiem czemu ':D' bo nie widze w tym nic wesolego ze takie osoby robia tu wizerunek wszystkich pracownikow

Pomocna?
TakNie
Kulturka
 Opinia
@X 23.05.2019 15:07

Taa...ordynusy znów w natarciu...

Pomocna?
TakNie
P.
 Opinia

Cześć, planuję uderzyć na JSW pytanie brzmi ile na początek taki robotnik może wyciągnąć??

Pomocna?
TakNie
asdf
 Opinia
@P. 06.06.2019 09:51

Budryk czy Pniówek?

Pomocna?
TakNie
DuF
 Opinia
@P. 06.06.2019 09:51

ponad trójkę

Pomocna?
TakNie
P.
 Opinia
@DuF 12.06.2019 09:30

Dzięki za info, a co do pytania @asdf to Pniówek

Pomocna?
TakNie
Kalo
 Opinia

jak wyglada sprawa z jakimis dodatkami u was? jakies premie, mozna sie czego spodziewac?

Pomocna?
TakNie
vitek
 Opinia
@Kalo 27.05.2019 08:26

ktos juz nizej o tym pisal

Pomocna?
TakNie
marianos
 Opinia
@vitek 29.05.2019 10:18

tak ale nie kazdy musi sie przekopywac przez cale forum wiec mozna odpowiedziec normalnie sa dodatki od ilosci dniowek i od uprawnien, masz szkodliwy/specjalny/strzalowy i sanitariusza

Pomocna?
TakNie
Kalo
 Opinia
@marianos 30.05.2019 10:09

marianos, dzięki za odpowiedź

Pomocna?
TakNie
marianos
 Opinia
@marianos 30.05.2019 10:09

a, no i premie i nagrody tez sa, ale tu wiadomo, ze wysokosc jest uzalezniona od roznych czynnikow wiec dokladnie nie powiem ile

Pomocna?
TakNie
Kalo
 Opinia
@marianos 03.06.2019 09:54

w sumie chciałbym wiedzieć ile, ale skoro nie jesteś w stanie powiedzieć to spoko dzięki

Pomocna?
TakNie
GHjK
 Opinia

W jakim systemie pracujecie?

Pomocna?
TakNie
as
 Opinia
@GHjK 29.04.2019 21:37

podpinam sie, tez chcialbym sie dowiedziec podejrzewam, ze zalezy od stanowiska itd ale bylbym wdzieczny za info

Pomocna?
TakNie
poko
 Opinia
@as 02.05.2019 14:30

ja mam jeszcze pytanie ile moze wyciągnąć elektromonter?

Pomocna?
TakNie
horn
 Opinia
@poko 06.05.2019 14:39

Ogólnie widełki są dosyć spore ale ok 4

Pomocna?
TakNie
FU16
 Opinia
@GHjK 29.04.2019 21:37

PRacujemy na 4 lub 5 zmian w zależności od oddziału, a nadliczbowe h są rekompensowane dodatkami albo dniami wolnymi.

Pomocna?
Tak1Nie2
as
 Opinia
@FU16 09.05.2019 08:36

o, dzieki ale jakby ktos mogl podac bardziej konkretne info (godziny np) to bylbym wdzieczny

Pomocna?
TakNie
chillwagon
 Opinia

po jakim czasie można spodziewać się telefonu?:))

Pomocna?
TakNie
ciekawy
 Opinia
@chillwagon 07.05.2019 18:29

doczekałeś się?

Pomocna?
TakNie
Kcin
 Opinia

pytanie, czy jak na stronie nie ma zadnych ogłoszeń na Łęczną to nie szukaja nikogo czy jest tak jak w niektorych miejscach, że jest ciagły nabór? chyba ze ogłoszenia sa gdzies jeszcze poza ich stroną?

Pomocna?
TakNie
Igi
 Opinia
@Kcin 25.04.2019 13:15

Potzrebuja w opor ludzi caly czas, robota jest wiec na penwo szukaja

Pomocna?
TakNie
Raptor
 Opinia
@Kcin 25.04.2019 13:15

tak jak Igi mówi, ogłoszeń może nie być ale pracy jest na tyle że są przyjęcia

Pomocna?
TakNie
ele
 Opinia

a jeszcze rok temu jako zielony z 3 miesięcznym stażem zarabiałem po 4000 ;D

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pawlik
 Opinia
@ele 25.03.2019 10:47

teraz nie jest wcale gorzej.

Pomocna?
Tak4Nie5
Grun
 Opinia
@pawlik 27.03.2019 10:00

Brzmi dobrze

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxx
 Opinia
@ele 25.03.2019 10:47

Ile zarobi ślusarz w carbornie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
felek
 Opinia
@Xxx 15.04.2019 08:07

podpinam sie pod pytanie sa jakies dodatki od umiejetnosci czy uprawnien?

Pomocna?
TakNie
arczi
 Opinia
@felek 15.04.2019 14:00

dokładnie ci nie powiem ale ponad 3koła bedzie sa dodatki od uprawnień i przepracowanych dniowek

Pomocna?
Tak1Nie
felek
 Opinia
@arczi 16.04.2019 08:35

no to nawet bedzie ale te ponad 3kola to tak blizej 3k czy juz 4k?

Pomocna?
TakNie
arczi
 Opinia
@felek 17.04.2019 13:06

tak jak mówiłem, to zależy dokładnie nie jestem w stanie okreslić powiedziałbym, ze tak w połowie

Pomocna?
TakNie
Ten
Nazwa działu: IT
 Opinia

A co ma siec biedronka do carbonu?

Pomocna?
TakNie1
Lysy
 Opinia
@Ten 19.04.2019 16:57

To ile tam (usunięte przez administratora)dają premie a tu my wszyscy ciężko pracujemy i mamy 900brutto

Pomocna?
Tak1Nie1
zxcv
 Opinia

ja tam bym sie nie przywiazywal za bardzo do tego co pisza w jakims artykuliku o biedronce...

Pomocna?
TakNie
ja
 Opinia
@zxcv 23.04.2019 13:19

dokładnie pierdu pierdu w mediach jak zwykle pewnie jest jakis haczyk ale jak to prawda to spoko dla nich tylko to samo mozna powiedziec o nas znam takich dla ktorych premia 900 to kosmos nie do osiagniecia fakt ze jest harówa i nie obrazilbym sie za wiecej ale grunt ze jest

Pomocna?
TakNie
Anoni
 Opinia

drilling czy carbon jesli chodzi o zarobki? początkujący:)

Pomocna?
TakNie
Acarbon
 Opinia

Pewnie w poniedziałek będzie wypłata. Nie pierwszy i nieostatni raz się spóźniają z kasą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kura
 Opinia
@Acarbon 09.03.2019 15:59

Co nie pierwszy i nie ostatni raz... To jest łamanie kodeksu pracy. I dobrze wiedzą że mogą za to odpowiadać prawnie.

Pomocna?
Tak7Nie
Acarbon
 Opinia
@Kura 10.03.2019 09:27

Dobrze o tym wiem,znam kodeks pracy,ale co zrobić,wszyscy powinni coś z tym zrobić bo jedna osoba nic nie zdziała.

Pomocna?
Tak2Nie
Lysy
 Opinia
@Acarbon 09.03.2019 15:59

Kto się zwalnia z firmy (usunięte przez administratora)? dajcie łapkę ????

Pomocna?
Tak10Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nikt ważny
 Opinia
@Acarbon 09.03.2019 15:59

Bredzisz (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kura
 Opinia

Pracodawca dokonuje wypłaty wynagrodzenia za pracę co najmniej raz w miesiącu, w stałym i ustalonym z góry terminie (art. 85 § 1 K.p.). WAŻNE! W razie gdy ustalony dzień wypłaty wynagrodzenia za pracę jest dniem wolnym od pracy, wynagrodzenie wypłaca się w dniu poprzedzającym.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Carbonara
 Opinia

Gdzie są wypłaty!!!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerry
 Opinia
@Carbonara 08.03.2019 20:08

Firma sie pakuje?

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lulek
 Opinia
@Carbonara 08.03.2019 20:08

No to co w poniedziałek dym??? Zjezdzamy czy (usunięte przez administratora) nie ludzie jak dlugo tak mozna najpierw (usunięte przez administratora)teraz nie ma wcale

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał
 Opinia
@Carbonara 08.03.2019 20:08

Panowie to jest doskonała szansa by się zwolnić z winy pracodawcy. Bez okresu wypowiedzenia i bez dwóch wypłat bez premi.

Pomocna?
Tak9Nie1
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
 Opinia
@Carbonara 08.03.2019 20:08

Nie ma brak słów normalnie gdzie wypłata gdzie premia roczna ja się pytam nie dość że jakaś jałmużnę dostaniemy to jeszcze nie ma wypłat

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak26Nie
Jacek
 Opinia

A co konkretnie powiedział

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Jacek
 Opinia

Premiaiala być do końca stycznia ponieważ były rozliczenia roczne a teraz ma być w marcu bo pieniądze za faktury przychodzą po 3 miesiącach ja tam nie wierzę w żadne słowo prezesa by miało coś być to by było ja szukam nowej firmy pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia

Podobno wysyłają na urlopy bezpłatne? Prawda to?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ELFIK
 Opinia
@WTF 25.01.2019 09:22

nie no z tym wysyłaniem na bezpłatne urlopy to nie przesadzajcie... to jest nieprawda. co nie zmienia faktu ze jakaś lipa się dzieje ostatnio i ze ludzie uciekają bo pewne jest to kilkanaście osób złożyło wypowiedzenia i jeszcze co najmniej kilkanaście ostro o tym myśli. A co do tej premii heh... jak mówi jedno z powiedzeń "NIKT WAM TYLE NIE DA CO JA WAM OBIECAM"

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Górnik
 Opinia

Gdzie obiecana przez prezesa premia roczna ?

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
 Opinia
@Górnik 26.01.2019 08:05

Do końca miesiąca miała być nasz prezes hahaha wiedziałem że nic z tego nie będzie

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Górnik
 Opinia
@Jacek 30.01.2019 12:01

No niestety prezes ma nas w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lulek
 Opinia

I co??? Ludzie już podobno wypowiedzenia mają składać? A część już złożyła. I dobra trzeba to kończyć bo przyszłości już nie będzie w tej firmie. Tym bardziej że podobno nawet zadnego przodka sami nie będą mieli a jedynie jakiis na spółkę z Linterem i roboczo dniowki gdzieś za psie pieniądze...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia
@Lulek 15.01.2019 09:16

Szybciej się stało niż w kobudzie;)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mario13
 Opinia

Możesz to po polsku napisać?Jeżeli do pracy podchodzisz tak jak do pisowni,to zwolnij się w cholerę i nie zabieraj ludziom tlenu na dole.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lulek
 Opinia

Pomijam twoje błędy w pisowni. Ale co prawda to prawda. Jakby ludzie nie poszli z kobudu do carbonu na ten przodek 3/1 to carbon musialby (usunięte przez administratora) kary placic za kobud... I co w tedy doooopa carbon leci...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kraz
 Opinia

oczy zamydlili nie tylko wam ale też tym co pierwsi dołączyli do carbonu obiecywali złote góry i jest jak zwykle . (usunięte przez administratora) ;grunt że jest robota; w peresie mają gorzej ; to ich ulubione powiedzenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lulek
 Opinia
@kraz 22.01.2019 15:29

I widzicie po co były te napinki, że to niby Wam kasa jest zabierana i że musicie robić na kobudziaków!!! teraz macie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lulek
 Opinia
@mario13 17.01.2019 02:09

ooo kogoś prawda w (usunięte przez administratora) ukuła...

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kraz
 Opinia
@lulek 22.01.2019 18:18

ale teraz to wy nie macie przodka i robicie na robotach różnych i my musimy do was dokładać kosztem naszych poborów

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mario13
 Opinia
@lulek 22.01.2019 18:20

luzuj stringi.Mi wystarczy to co zarabiam....na siebie i na Tobie podobnych daremniaków. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz . Skoro tak wam źle to po jaką cholerę jeszcze pracujecie?Jest tyle innych możliwości zarabiania pieniędzy. Jak trzeba być nieudolnym żeby rypać za psie pieniądze i mieć nadzieję,że płakaniem po forach,polepszę swój nędzny byt

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
GRUBY
 Opinia

Witam,chcę się zatrudnić do firmy na kopalnie Jastrzębskiej Spółki Węglowej jak z zarobki i socjalne w firmie Carbon pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pepe
 Opinia

Upadło to czy jeszcze nie? Jak tak to niedługo :) dobrze,że stamtąd uciekłem

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia
@Pepe 06.01.2019 14:20

Poczekajcie. Wszystko w swoim czasie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Górnik
 Opinia

Ile wleciało z okazji Barbórki ?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mlody
 Opinia
@Górnik 03.12.2018 16:24

Nic!!!a ktoś coś dostał ???

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia
@Mlody 04.12.2018 11:19

Nic!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Młody
 Opinia
@Górnik 03.12.2018 16:24

Trzeba przejść do innej firmy to nauczą się szanować swoich pracowników !!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia
@Młody 04.12.2018 13:35

I pewnie nic nie będzie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kobudziak
 Opinia
@Górnik 03.12.2018 16:24

Porażka. Nawet w Kobudzie coś było

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia
@Górnik 03.12.2018 16:24

A ile tam pracujesz żeby coś ci dali? Zasłużyłeś, ciekawe czym?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia
@Górnik 03.12.2018 16:24

Tylko o pieniądzach piszecie. Weźcie się za robotę lyle.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia
@Kobudziak 07.12.2018 22:16

A później zabrane.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mlody
 Opinia
@WTF 12.12.2018 18:36

O zasłużonych pieniądzach. Barbórkę powinien dostać każdy górnik i to nie podlega żadnej dyskusji.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia
@Górnik 03.12.2018 16:24

132400

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fun Fun
 Opinia
@Mlody 04.12.2018 11:19

Ja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia

Tak samo było w kobudzie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LEGO
 Opinia

LEGO DO NOWEGO I LULKA macie rację coś rzucili aby uspokoić nerwową załogę ale to wszystko tak myślę za niskie wypłaty za listopad bo metry były a wypłaty marne Z tego co piszecie to jesteście z Bogdanki i widać że też nie macie wesoło Pozdrawiam i życzę SPOKOJNYCH ŚWIĄT

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lulek
 Opinia
@LEGO 23.12.2018 23:26

Żle się zaczyna dziać... No nic RGB stoi otworem i z tego co słychać to znowu fala przyjęć ma być po nowym roku. Idzie to wszystko do upadku wszystkie te spółki coś strzeli....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ślypy
 Opinia

Podobno na Knurowie nie podostawali jeszcze wypłat grudniowych, prawda to? Bo podobno szukali i chciałech się nająć- ino do uczciwej firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@Ślypy 19.12.2018 16:08

prawda to??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie
Jan
 Opinia

Chyba każdy myślał ze cos będzie jednak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lulek
 Opinia

Utrzymać rodziny? A kur...a przepraszam za co! Bo jak narazie to same straty w wypłacie i z miesiąca na miesiąc po 200, 300, 400 a nawet i więcej złotówek mniej i tak już od kilku miesięcy. Chodziła jeszcze pod koniec listopada plota że mają być chociażby wlasnie jakieś talony hehehe ale nawet tego chyba nie będzie. BARBURKA a co My to (usunięte przez administratora) inni jesteśmy że nam sie nie należy... Ale coś ponoć ma sie zmienić bo ktoś jakieś spotkania organizuje podobno jakieś ZWIĄZKI ZAWODOWE chcą utworzyć hehe zobaczymy, ale w sumie czego nie chociaż troche może postrasza tych umyslowych...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia

Wczoraj przyszła barbórka, niewiele ale zawsze coś

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lecho
 Opinia
@Nowy 21.12.2018 06:07

Co zabrali to oddali, taka prawda

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lulek
 Opinia
@Lecho 21.12.2018 13:51

A (usunięte przez administratora)!!! Policz sobie ile zabrali Ci przez te 4 miesiące i wtedy wyjdzie czy Ci oddali... Już wala na kasę i (usunięte przez administratora) wychodzi bo zadnego przodka sami nie wygrali i bedziemy lazic po(usunięte przez administratora) Robiczo dniowkach za 2400. Znowu z RGB pod lubelski podobmo biorą. Trzeba chyba(usunięte przez administratora)zaraz po nowym roku.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prometeusz
 Opinia

Panowie na jakie zarobki można liczyć na początek

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emil
 Opinia
@Prometeusz 22.10.2018 13:36

Na moim przykładzie na przodku: pierwsza wypłata 2100,druga 2300,trzecia 2122

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alo
 Opinia
@Emil 27.10.2018 20:34

Jaka kopalnia? Masz górnika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bbbbb
 Opinia
@Alo 30.10.2018 09:09

Bogdanka, mam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WTF
 Opinia
@Emil 27.10.2018 20:34

Czwarta 1800?????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
daro
 Opinia
@Emil 27.10.2018 20:34

Kolega to chyba mocno daremny jest i na kneflu siedzi. Ich chlopie na roboty to 3000+ bedzie co miesiac za czarne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xyz
 Opinia
@daro 14.11.2018 17:29

Nie,po tyłach na przodku :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agata
 Opinia
@Emil 27.10.2018 20:34

Czy kwoty, które wymieniłeś, są kwotami netto czy brutto? Pytam oczywiście o te, o których wspominałeś pisząc "pierwsza wypłata 2100, druga 2300, trzecia 2122". Odpowiedź na to pytanie będzie bardzo ważna dla użytkowników. Doprecyzuj proszę swój komentarz.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blabla
 Opinia
@Agata 26.11.2018 18:56

Są to kwoty netto "na rękę" :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agata
 Opinia
@Blabla 02.12.2018 17:58

Rozumiem, dziękuję za informacje. Czy według Ciebie jest szansa, by dane kwoty uległy zmianie? Być może po nowym roku zaplanowane są jakieś podwyżki? A może pracownicy otrzymają na święta jakieś dodatki do wynagrodzenia - jak myślisz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Grupa Carbon - Łęczna

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej