Pani Kasiu A. należy zacząć działać jako osoba dorosła.
Ty podszedł z "ask" (bardziej jak wymagania jak zawsze) o pomoc w drugim zespole. Po dostaniu się odpowiedź, że zespół jest przykro i nie może pomóc teraz (zadanie przez 5 min), ponieważ każdy ma pracę dla kolejnych 4 godzin (każdy członek tego zespołu jest na biurku pracuje nad czymś). Ci attiude 4 letniej dziewczynki zawrócić ze skrzyżowanymi rękami. Gdy zespół mówi, że rzeczywiście mamy do pracy i może poprosić kogoś swojego zespołu, powiedział: "NIE, nie chcę niczego więcej od ciebie" i odejść. 10 sekund później, widzisz jeden z twoich członków zespół wraca z papierosem. Co robisz? Oczywiście, prosząc go, gdyby poszedł z wami jeszcze jeden ..
WTF twarz? Po prostu podszedł do jednego zespołu, prosząc o pomoc, płacz jak mała dziewczynka, że oni nie chcą Ci pomóc w zadaniu 5 Minut, a następnie podjąć jeden z twoich członków zespołu z Tobą na kolejną przerwę, że jest tam więcej niż 20 minut lub więcej! robi jak nic. A ty teraz będzie nadzorczych i chcemy powiedzieć, że druga drużyna nie chce pomóc.
Gwoli ścisłości. Chciałeś pomoc od zespołu, który pracuje overhours pomóc wam, że mają ze sobą drużyny czasu ponad 10 papierosów dziennie. Gdzie jest logika?
NIE MOŻEMY MIEĆ zamianie naszej INSPEKTORA !?