4.1/5

Oferta

Portfolio

Wyróżnienia

• Skierniewice

5. Opinie o ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.

Opinie o ASM Sales Force Agency Warszawa

Nie przegap nowości o ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.!

26.05.2022 11:39

Wrażenia po spotkaniu bardzo negatywne. Biuro w domu jednorodzinnym, nieład w środku nie zachęca do przyjścia tam drugi raz. W trakcie rozmowy zadanie, które nie ma nic wspólnego ze stanowiskiem, na które była prowadzona rekrutacja. Zero przekazania jakichkolwiek informacji na temat firmy czy stanowiska. Nie polecam aplikowania czy umawiania się na spotkanie bo to strata czasu
    Magda

08.04.2022 16:43

Praca merchandiser (usunięte przez administratora) w godzinach i w płatnościach patrzą jak oszukać pracownika umowa o dzie i zabierają jakby płacili składki ucinają sami godziny myśląc że nie ma się kontaktu z przedstawicielem jako agencja to najgorsza w jakiej pracowałam
    jedi

10.02.2022 15:53

Szukają gamonia który zajeździ własne auto za najniższą pensje, Firma nie daje auta, Daje telefon który do niczego się nie nadaje, Karta paliwowa jest na styk, minimum by objechać teren. Pensja bardzo bardzo niska. NIE POLECAM, do tego firma daje kary za brak wystawianie produtku, brak cenówek i wiele innych.
    Keeyo

14.02.2020 19:25

Nie wypłacają pieniędzy za zlecenia typu promotor marki/ pomoc w metkowaniu odzieży!!!!! Mam nadzieje ze szybko im się do (usunięte przez administratora) dobiorą :))) (usunięte przez administratora)

12.01.2022 06:23

Dokładnie tez dostałam za mało.
    kontakt

12.01.2022 06:23

Ale z kim adres prosze albo telefon

18.09.2021 14:40

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.?
    Karolina

20.09.2021 10:58

Wszystko zależnie jest od rodzaju i charakteru stanowiska, narzędzia są przydzielane zgodnie z potrzebami na danym stanowisku. Jakie stanowisko Cię interesuje?
    alala

09.12.2021 19:44

stary telefon który do nieczego się nie nadaje :)
    MM

06.10.2021 12:53

W żaden sposób nie otrzymałam odpowiedzi ws. wyników rekrutacji. Rozmowa odbyła się 21 września, Pani prowadząca mówiła, że powiadomi o wynikach 22 września. Po braku jakiejkolwiek wiadomości sama napisałam 23 września, Pani w przemiły sposób odpowiedziała, że powiadomi mnie o wyniku na drugi dzień. Oczywiście : cisza... :-) Ponownie zapytałam, o wyniki rekrutacji po 1,5 tygodnia prosząc chociażby o negatywną odpowiedź, dla zasady, aby nie trwać w zawieszeniu, gdyż osobiście mam już dość takiego traktowania kandydatów. Oczywiście zero odpowiedzi. Dlaczego w takim razie piszę opinię? Jeśli ktoś przez ostatnie 5 minut rozmowy kwalifikacyjnej mówi mi jak to szanuje poświęcony czas KAŻDEGO kandydata i zarzeka się, że na pewno da znać, żeby nie marnować czasu, a potem nawet nie odpisuje - słabe. Bardzo słabe.
    ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.

06.10.2021 13:35

Dziękujemy za przesłaną informację, oczywiście zapoznamy się z zaistniałą sytuacją oraz będziemy się starali usprawniać cały proces rekrutacji z kandydatami.

28.02.2021 14:43

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.?
    Karolina

09.03.2021 10:13

Dla mnie ważny jest szacunek do mnie i mojej pracy. Motywujemy się wzajemnie i doceniamy. Fajnie jak możemy pracować w przyjemnej atmosferze bo wtedy praca jest zrobiona bez niepotrzebnego stresu. Jeśli zastanawiasz się nad aplikowaniem, to polecam firmę z czystym sumieniem.
    Krzysiulek

21.01.2021 19:47

Praca jako merchandiser prosta jak budowa cepa , ale firmowe zarządzające korpoludki budują sztuczną presję jak , by to była firma ulokowana conajmniej na Wall Street :). Ogolnie nie polecam większości agencji , bo zżymają od Ciebie Twoje zarobione pieniądze a ukarają bardzo chetnie ( wiecej dla nich ) Polecam pracowac bezpośrednio u danej firmy.
    Katarzyna

11.01.2021 19:34

Nie polecam tej firmy oszukuja na wyplatach slaby kontakt z kordynatorem jedynie plusem jest ze praca fajna i ludzie wporzadku z auchan katowice pozdrawiam
    Skazana na sukces

13.01.2021 11:26

Zmniejszenie wypłaty może wynikać z tego, że nie do końca wywiązałaś się z zadań... Coś musiało być nie tak. Pomyślałaś o tym? Ja bym to wyjaśniała.....
    Katarzyna

11.01.2021 19:48

Nie polecam tej firmy oszukuja na wyplatach i słaby kontakt z kordynatorem 7 serwisow a wyplata cienka i nie warta tej pracy
    Skazanynasukces

01.07.2020 11:28

Generalnie opisze z poziomu pracownika średniego szczebla. Pięknie i kolorowo to tylko na rozmowach. Po przyjęciu i przejściu okresu przejściowo-ochronnego okazuje się że praca to w terenie ok 8 godzin a potem jeszcze praca przed komputerem kilka godzin i tak przykładowy dzień pracy zaczynamy o 7:00 zjeżdżamy ok 15-16 i siadamy do laptopa co zajmuje nam czas do ok 21~22 .Jak zjedziemy wcześniej ok 13~ 14 żeby ogarnąć biurowe sprawy to zaraz telefon przełożonej „co tak wcześnie” ? Praca w okresie pandemi za stawkę 20% mniej ale czasu poświęcamy tyle samo . A i jeszcze sobota wieczne telefony bo to bo tamto . Tak więc zastanówcie się 632 razy zanim podejmiecie decyzje o przyjęciu. Agencja nie wypłaca w terminie a dodatkowo za pomyłkowe wpisanie raportów przez Mercha obciążany jest kierownik regionalny.Przełożonej kierowników regionalnych opisywać nie będę bo nie ma tylu znaków i epitetów w żadnym ze znanych mi słowników.
    Skazanynasukces

03.01.2021 12:11

Oczywiście ze sukcesy swoje małe już odnoszę ,powoli do celu ,jeszcze chwila i mnie z wami nie będzie .Rada moja pewnie i tak nie do wykorzystania bo przecież jesteście najmądrzejsi ,ale co mi tam .Mieliście przez chwile ,chyba przez rok kierowniczkę w terenie która ogarnęła ten Bur....l po poprzedniej i przez ten czas pracowało się przyzwoicie ,ale pozwoliliście żeby znów nastały czasy chaosu ,Dlatego można stwierdzić że zarządzanie nie jest waszą mocną stroną,komunikacja zresztą też bo każdy sobie po swojemu ale skoro właścicielowi to nie przeszkadza to chyba tak jest dobrze ???

11.01.2021 11:51

Nie kumam gościa. Żeruje na firmie (ale jest niby skazany na sukces) i jednocześnie ją obsmarowuje w necie. Najgorszy typ ludzi. Błąd rekrutacyjny!
    Natalia

09.01.2021 15:00

Na jaką kwotę może liczyć przedstawiciel regionalny? Jest stała pensja czy trzeba robić dodatkowe zlecenia aby pensja była solidna?

10.01.2021 19:51

Zapraszamy do kontaktu poprzez www.asmsalesforce.pl/kontakt w sprawie możliwości współpracy i zasad wynagradzania.

22.11.2019 14:27

Witajcie. Jak sprawy wyglądają u osób zatrudnionych wewnątrz firmy? Atmosfera, zarobki etc.?
    aaaa

07.01.2020 23:18

Wystrzegajcie się jak ognia tej Firmy były pracownik.....

19.11.2020 16:17

Ja jestem zadowolona. Atmosfera jest dobra. Jak ktoś jest pracowity, to jest doceniany.

21.01.2020 15:23

Na jakie benefity można liczyć w ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.?

19.11.2020 16:16

Prosimy o kontakt poprzez stronę www.asmsalesforce.pl. Zapraszamy!
    Oszukana

01.04.2020 14:15

NIE POLECAM. PRACOWAŁAM 12 GODZIN CODZIENNIE,MAŁO PŁACILI (MONNARI SKLEP ODZIEŻOWY). NA WYPŁATE CZEKAŁAM 3 MIESIĄCE (nie dostałabym jej gdyby nie ponaglania pismami od prawników)

19.11.2020 16:13

Szanowna Pani, prosimy o kontakt z naszą firmą w celu wyjaśnienia tej sprawy. Nie znamy warunków Pani umowy, żeby się odnieść do Pani wypowiedzi. Czas pracy zawsze powinien być wpisany w umowie. Powinien tam być także określony jasny sposób rozliczenia się.
    Tom

03.04.2020 20:13

Praca nie zostala realnie przedstawiona, rzekomo cudowna praca po 6h, czasami wcale nie trzeba robic, realnie tyrka fizyczna w duzo wiekszym wymiarze godzin, karte paliwowa jak mialem dostac to nie dostalem. Finalnie nie dostalem zadnych pieniedzy ani za prace, ani za paliwo. (usunięte przez administratora)

19.11.2020 16:09

Nie wiemy czy istnieje taka praca, w której nie trzeba robić nic. Jeśli istnieje, nie jest pracą. Jeśli ktoś podejmuje pracę i oczekuje, że dostanie pieniądze za nic nierobienie, to sam Pan przyzna, nie jest to uczciwe podejście. Każdą sprawę da się wyjaśnić, proszę tylko o kontakt. Wtedy będziemy mogli zweryfikować wszystko o czym Pan pisze, i na zasadach fair play, odnieść się do tego. Wszystkiego dobrego!
    ...

19.08.2020 15:13

Wypłata terminowo, dobrze płatne dodatkowe zlecenia, miłe i profesjonalne Panie rekruterki, zawszę pamiętają zadzwonić jak mają jakieś nowe oferty pracy dorywczej

19.11.2020 16:04

Cieszymy się, dziękujemy i życzymy powodzenia!

01.05.2020 15:49

Czy ASM Sales Force Agency Sp. z o.o. narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?

19.11.2020 15:54

Każdy pracownik odpoczywa w czasie dogodnym dla niego, który jak w każdej innej firmie, jest uzgodniony wcześniej z przełożonym :-)

10.08.2020 15:24

Jaki dress code obowiązuje w ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.?

19.11.2020 15:52

Dress code zależy od zajmowanego stanowiska, a o tym w poście nie wspomniano, dlatego zachęcamy do zadawania tego typu pytań bezpośrednio przełożonemu. Zachęcamy też do zadawania pytań przez stronę www.asmsalesforce.pl. Naszą skrzynkę mailową monitorujemy codziennie.

Kontakt - ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.

Plac Stanisława Małachowskiego 2 00-066 Warszawa

Branża główna: Praca tymczasowa

19.11.2020 14:44

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.?

19.11.2020 15:48

Dzień dobry :-) Zachęcamy do skontaktowania się z nami poprzez kontakt na stronie www.asmsalesforce.pl. Na pewno odpowiemy na wszystkie pytania związane z pracą i awansami w ASM Sales Force Agency. Pozdrawiamy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ASM Sales Force Agency?

Gliwiczanka

11.12.2019 07:05

Pracowałam dla firmy na przebudowach we wrześniu, kasa miała byc w październiku, później w listopadzie, później 10.12, i suma sumaru jej niema. Pomoc przy odzyskaniu pieniędzy zerowa, tak więc NIE POLECAM
    warszawa

03.03.2020 21:51

Tak samo pracowałem na przebudowach w warszawie we wrześniu. Kasa miała być w listopadzie. Po upomnieniach rozmowach zbywaniach kasa pojawiła się w styczniu.
    Hajsik

25.03.2020 21:56

To zależy jak się starasz
    Aleksandra

03.01.2020 12:12

Wypłata spóźniona juz 13 dzień. Jeżeli ktoś ma tak samo spóźnione wypłaty albo nie dostał ich w ogóle i kwota na umówię jest inna a dostał inna przez e-mail z grafikiem pracy to może warto zgłosić to do PIPu i skarbówki?
    D.M.

11.12.2019 19:54

Nie polecam. Wypłata zgodnie z przepracowanym czasem pracy od czerwca nie do wyegzekwowania. Upokazajace upominanie się o wyrównanie należności. Masakra !!!!
    D.M.

11.12.2019 15:02

W czerwcu pracowałam dwa dni w Zarze Kraków-Serenada. Umowa do zatwierdzenia, wypłata, a czas pracy ni jak nie spójne. Telefony, smsy, emaile. Zdawkowe teksty: przekazalem sprawę osobie odpowiedzialnej za projekt i cisza. Skarga na niezalatwienie sprawy, też przekazana osobie odpowiedzialnej za projekt i dalej cisza. Jak ktoś lubi być traktowany jak (usunięte przez administratora) i idiota, to polecam podjąć współpracę z tą firmą.

02.12.2019 17:11

Byłam, widziałam, chciałam podjąć współprace. Rozmowa w piątek 22.11., w środę 27.11. miałbyć feedback a Pani która przeprowadzała ze mną rozmowę nie jest w strukturach firmy. Odpowiedzi żadnej nikt mi nie udziela, mimo moich wiadomości do biura jak i do w/w Pani. Szkoda, w głupi sposób i na własne życzenie tracą potencjalnych pracowników i pokazują się w złym świetlee

28.09.2019 20:23

22.09.2019 05:55

Kradną. Nowy Józefów, Łódź
    anna kraków

28.07.2019 20:59

nie polecam tej firmy. pracowałam w maju i do tej pory nie otrzymałam pieniędzy za pracę --- nie polecam. pracowałam przy dostawie w KRK dla Zara ( Rynek). zbywają mnie tylko i odsyłają. odesłali do kadrowej która przebywa na URLOPIE !!!! kpina . w czerwcu nie pracowałam ponieważ otrzymałam sms że nie potrzebują .
    Werycitaaaa

25.06.2019 17:19

Nie polecam. Wykonałam zlecenie w określonym czasie. A pieniędzy jak nie widziałam tak nie widzę...
    Grzegorz

10.04.2019 18:50

Ile tam się zarabia na FV?
    Mm

03.04.2019 13:08

Pani z działu hr spóźnia się 20 minut, a później wybiega z domu z pretensją, "czy jest Pani w ogóle zainteresowana rekrutacja". Bardzo niepoważne, nie polecam.

20.04.2018 16:00

Dysponujecie jakimiś nowinkami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem w ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.. Może okazać się to cenną informacją dla innych użytkowników.
    byly pracownik

01.02.2019 19:17

2 000 netto w biurze, 1600 w terenie
    byly pracownik

01.02.2019 19:15

tragedia
    Małgorzata

04.01.2019 13:18

złodziejska firma, radzę omijać z daleka! byłam serwisantem, miałam ustalone 4 wizyty w miesiącu - za listopad obcięto mi pensję, bo rzekomo wizyt miało być 5, ze względu na to, że było 5 piątków, a tak mi system wyznaczał wizyty. szkoda tylko, że koordynatorka zapomniała mnie o tym poinformować. ogólnie żenada, śmiesznie płacą za serwisy i patrzą tylko na czym zaoszczędzić. ciesze się, że zrezygnowałam ze współpracy.

23.03.2016 08:54

ktoś ma jakieś informacje dotyczące pracy w tej firmie?
    Robol

28.11.2017 08:42

Zapomnij o godnych warunkach zatrudnienia, zapomnij o umowie o pracę, przeżycia za pensję! Cały czas pod telefonem musisz być, a spróbuj tylko go nie odebrać! Dnia następnego przygotują dla Ciebie rozwiązanie umowy. Na rozmowie kwalifikacyjnej śmieszki heheszki, a pracy tyle, że robisz za siebie i dwie osoby obok. Nie zachęcam ze względu na sztuczność atmosfery, zdominowanie przez osoby będące dłużej stażem, albo przynajmniej próba zdominowania no i... najlepiej gdybyś się nie odzywał i wykonywał tylko polecenia. Powodzenie przyszłym pracownikom. PS. Rotacja pracownicza w tej firmie jest naprawdę wysoka. :) Chyba o czymś to świadczy?
    Łańka

06.06.2018 19:01

Właśnie jestem w przebiegu rekrutacji na hostessę ze szkoleniem w Warszawie. Promocje mają dotyczyć alkoholu Martini oraz Bacardi. Osoba rekrutująca była bardzo miła i w miarę konkretna, lecz nieco roztrzepana. Wynagrodzenie ma być podobno (usunięte przez administratora)netto, za ok. 8h pracy w piątki i soboty co daje średnio (usunięte przez administratora)w skali miesiąca. Praca ma odbywać się w galeriach handlowych na terenie Poznania. Do rekrutacji musiałam przesłać CV i swoje zdjęcia sylwetki oraz twarzy. Zdziwiły mnie dwie rzeczy: że musiałam przesłać CV i zdjęcia dwa razy i jeszcze wydrukować na spotkanie rekrutacyjne oraz to, że osoba rekrutująca przy drugim wysłaniu CV powiedziała, że mam ją trochę celowo przekolorować, bo on musi jak najlepszy raport spisać... Na razie tyle mi wiadomo...
    Lidia

01.08.2017 09:49

Firma obecnie aktywnie poszukuje pracowników. Między innymi na stanowisko Przedstawiciel Regionalny ds. Merchandisingu. Ktoś z Was pracuje w tym charakterze w ASM Sales Force Agency? Co powinny wiedzieć osoby zastanawiające się nad przesłaniem swojego CV? Chętnie dowiemy się więcej o plusach pracy właśnie i tego pracodawcy.
    piotr

11.10.2017 12:48

praca 24h/dobe za marne pieniadze. nie szanuja pracownikow. nie polecam
    adam0293

08.09.2016 23:00

Wiadomo, że o ofertach pracy i tak najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich, bo wiedzą, że niezłe warunki finansowe sprawiają, że lepiej się wypełnia obowiązki. A wypłata jaka jest teraz? Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o ASM Sales Force Agency Sp. z o.o.