Klaver
3 70 6 1

Opinie o Klaver

Filtruj opinie po kryteriach:

Nieznajomy
 Opinia

Chętnie bym skorzystał z oferty od KLAVER ale jak dostałem oferte pracy i ją przeczytałem to zraziło mnie te ich opłaty za transport do pracy i jakies kaucje za klucze itd..itp! Gdzie indziej dojazdy są darmowe nie trzeba nic płacić ani za inne rzeczy wiadomo oprócz mieszkania! Czy ktoś miał jakieś podobne doświadczenie i pobrano mu jakieś opłaty za co kolwiek!

Pomocna?
TakNie
antonina
 Opinia
@Nieznajomy 15.01.2019 16:35

z tego co wiem kaucja za klucze zawsze jest zwracana jak odda sie klucze - byłam w wielu biurach i zazwyczaj płaci sie kaucje za klucze - nie wiem jak jest przez Klaver - u nas był standard 50€ i wcale mnie to nie dziwi bo wiele osób wyjeżdżało a klucze wyrzucali albo zabierali ze sobą do Polski , musielismy zgłaszać takie sytuacje bo ja sie troche bałam i prosiłam o zmiane zamków bo nigdy nie wiadomo w czyje rece takie klucze sie dostana.... moim zdaniem układ jest prosty oddajesza klicze dostajesz 50 dych

Pomocna?
Adam
 Opinia
@Nieznajomy 15.01.2019 16:35

Ja pojechałem z inna firmą i przed wyjazdem wszystko było za darmo a jak zajechałem na miejsce to się okazało ze jednak tak nie jest- za dojazdy trzeba płacić a jak nie zapłacisz to nie dojedziesz i nie pracujesz, jakaś kaucja za klucze bo inaczej do pokoju nie wejdziesz. Tu przynajmniej masz czystą sytuację przed wyjazdem z tego co piszesz. W sumie trochę się im dziwię ze tak szczegółowo informują bo z tego co widzę to jednak to odstrasza a zazwyczaj biura ściemniają żeby tylko wyjechać.

Pomocna?
Daniel W.
 Opinia
@Nieznajomy 15.01.2019 16:35

W Holandii dowoź pracownika jest za darmo , agencja dostaje za to pieniądze ,jeśli korzystasz z własnego auta ,roweru agencja musi ci za to zapłacić,każda opłata za dowoź to oszustwo. Tak samo inne kaucje . Szukaj agencji ,firm które za to nie biorą pieniędzy.Prócz tego płacisz ubezpieczenie 22 euro za tydzień i od 75-100 euro za mieszkanie na tydzień. Zwróć uwagę na umowę co ci gwarantują. Zapytaj się o liczbę gwarantowanych godzin , bo możesz wyjechać popracować tydzień i wracasz do domu ,bez podania przyczyny.

Pomocna?
.....................
 Opinia
@Nieznajomy 15.01.2019 16:35

Uwaga Klever zatrudnia w Holandi dla Axidusa. Więcej na ten temat proszę poczytać w wątku o Axidusie .

Pomocna?
Boniek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@..................... 18.02.2019 07:37

Ale co ty opowiadasz byłem z nimi 3 razy i jakoś o Axidusa nie zawadzilem może i maja od nich ofertę ale chyba nie tylko od nich. A tak w sumie to może i do Axidusa bym pojechał ale mi nie zaproponowali szkoda.

Pomocna?
sa muel
 Opinia
@..................... 18.02.2019 07:37

bo Klaver wysyła do pracy do wielu prac nie tylko do Axidusa - bo maja wiele ofert w Holandii, Belgii, niemczech i chyba austrii bo tak jest na stronie. Tak czy siak każdy kto wyjeżdza to otrzymuje umowę i widac czarno na białym gdzie sie jedzie - ja byłem dwa razy - raz pojechałem do blue a raz do greena. polecam i pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia

Pracował ktoś może przy pakowaniu drobiu w Oss? Jak praca, warunki ? Czy ktoś wyjeżdza może pod koniec marca z Nimi?

Pomocna?
Polka
 Opinia

Hej. Jedzie ktos w najblizszych dniach do pracy przy kwiatach?

Pomocna?
Adrianna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Polka 12.03.2019 17:47

Byłam z nimi w szklarni z kwiatami nie wiem czy o takie kwiaty chodzi bo mieli jeszcze bukiety- ale polecam

Pomocna?
Michal
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. Wyjeżdża ktoś na weekend na pakowanie drobiu?

Pomocna?
Tadek21
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Michal 20.02.2019 18:04

Nie wyjeżdżam teraz ale już byłem :) Pracy sporo, zakwaterowania różnie zależy co kto oczekuje- da się mieszkać wystarczy urządzić po swojemu. Osobiście nie narzekam mimo że praca ciężka- ale zarobiłem jestem zadowolony. Ogólnie jeśli nie pyszczysz i nie odmawiasz pracy to będziesz miał dobrze. Moja rada- nie słuchać ludzi co tam mieszkają bo narzekają na wszystko - ja chciałem zjechać zaraz po przyjeździe jak posłuchałem co tam wygadują a zostałem na 7 miesięcy.

Pomocna?
Michał
 Opinia
@Tadek21 21.02.2019 11:33

Dziękuję i powodzenia. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
angell9898
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Michal 20.02.2019 18:04

Witam. My bedziemy wyjeżdżać z chłopakiem pod koniec marca.

Pomocna?
TakNie
olka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kurczaki w Oss ...jaka praca ? ciężka, jest chłodno , trzeba pracowac wymaganym tempem, tyrka czasami po 12 h. zakwaterowanie- takie sobie, jak przyjechałam bylo brudno. jacy ludzie? dziwni. wytłumaczenie - praca ciężka - chyba jak wszedzie , pytanie po co jedziesz do pracy czy na wakacje? (chociaż mozna połaczyc jedno i drugie ;-) SUPER bo masz duzo godzin - oczywiscie jesli dobrze pracujesz bo są sieroty co nie potrafią nic a chcieliby euracze za patrzenie w sufit. ZAROBISZ całkiem fajnie. Mieszkanie na poczatku (usunięte przez administratora) - ale kto go robi? właściciel domku raczej nie - w dużej mierze to jak wygladaja domki to kwestia polaków którzy nie potrafią po sobie posprzątac i zawijają (usunięte przez administratora) JA POLECAM - ZALEŻY CO DLA KOGO -nie chce ci sie pracowac - nie jedź - oczekujesz luksusów to jedź do hotelu Gołębiewski w Wiśle. tyle w temacie.

Pomocna?
angell9898
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@olka 21.02.2019 17:35

Czyli opłaca się tak ? :) kołdry wszystki swoje trzeba mieć ? :)

Pomocna?
TakNie
Legnica
 Opinia

Wybiera sie ktoś do pracy jako pracownik montażu w Niemczech ?

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana
 Opinia

Czy wybiera się ktoś może na ofertę do produkcji bukietów ?

Pomocna?
TakNie
Nospoko
 Opinia
@Zainteresowana 04.01.2019 11:32

Ja, albo 15go na kwiatki szklarniowe, albo wlasnie na bukiety

Pomocna?
TakNie
Cycuvhixuz
 Opinia
@Zainteresowana 04.01.2019 11:32

My z chłopakiem chcielibyśmy wyjechać również ale nie wiem czy warto może ktoś się wypowiedzieć ?

Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

Żaden numer nie odpowiada, a jestem zainteresowany jedną z ofert pracy szkoda????

Pomocna?
TakNie
margaretka
 Opinia

Jestem od poniedzialku na tej świątecznej ofercie i jest calkiem niezle, praca byla zaraz od pierwszego dnia po przyjezdzie, czasami udaje sie zostac na nadgodziny wiec nie jest zle. chociarz praca jest troche cięszka. w tamtym roku kolezanka byla na tym siwatecznym wyjezdzie i przywiozla sporo kasy i ten zwrot obiecany tez byl.

Pomocna?
wiola
 Opinia

Oferta świąteczna, okolice Hagi, 9 grudnia, Wrocław i okolice, ktoś się wybiera?

Pomocna?
Jacek
 Opinia
@wiola 05.12.2018 14:52

Jadę na 14 grudnia. Żona była w zeszłym roku a teraz jedziemy razem.

Pomocna?
TakNie
Natalia
 Opinia
@wiola 05.12.2018 14:52

Witam. Teściowa jedzie 9 grudnia. Ale jest z okolic Poznania.

Pomocna?
TakNie
Natalia
 Opinia
@Jacek 05.12.2018 20:12

możesz powiedzieć cos o tej pracy ? Jakie warunki, atmosfera i wgl ? Teściowa jedzie pierwszy raz w dodatku sama i nie ukrywam ze sie trochę boi. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Rudy
 Opinia
@wiola 05.12.2018 14:52

I jak ta oferta świąteczną się sprawdza?

Pomocna?
TakNie
wiola
 Opinia
@Rudy 16.12.2018 15:10

Dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy, jutro mam wolne... osoby, które są tu koło 2 tygodni mówiły, że one na początku tez miały jeden, dwa dni wolnego.Niektórzy po tygodniu wracali do domu... Prawdę mówiąc sama nie wiem jak to dalej będzie wyglądać.

Pomocna?
TakNie
Estera
 Opinia
@wiola 05.12.2018 14:52

Ja jestem na tej ofercie od 1,5 tygodnia i jeszcze nie miałam dnia wolnego. Najbardziej opłaca się brać nocki. Na razie jest ok.

Pomocna?
TakNie
Rudy
 Opinia

Witam jak z tą ofertą świąteczną? Mam jutro jechać do maasdijk. Są godziny i można wieżyc w te zwroty??

Pomocna?
No to nieźle
 Opinia
@Rudy 16.12.2018 15:12

Trzymaj sie jak najdalej od klavera bo axidus werbuje pod ich przykrywką ludzi zwożą setkami zeby natrafić na patole która będzie ich utrzymywać

Pomocna?
Wrobiony
 Opinia

Ludzie nie jedzcie na tą ofertę świąteczną, to jest axidus

Pomocna?
Ireneusz
 Opinia

Jade z nimi już 3 raz na tom krótkom oferte i jestem zadowolony

Pomocna?
TakNie
Mr.Nobody
 Opinia
@Ireneusz 23.11.2018 13:44

Jak na "tom krótkom" to wcale się nie dziwię że jest Pan zadowolony.

Pomocna?
TakNie
karol
 Opinia

Pracował ktoś na magazynie w okolicach frankfurtu nad menem?(jako order picker-artykuly spozywcze ewentualnie warzywa,owoce)?Jakie warunki?Jak wyglada kwestia mieszkania,ile osob na pokoju?Czy warto?Kontakt do mnie: sido4_1988@o2.pl

Pomocna?
TakNie
Konrad
 Opinia

Ok Moje sugestie dla Klaver: Na razie zadnych Lubię atmosferę w Klaver za: Jeszcze nie wiem opine znam od znajomych polecili mi was

Pomocna?
TakNie
TYMEK
 Opinia

Dla mnie spoko, za pierwszym razem nasłuchałem się różnych bajek ale pojechałem , kasa się zgadzała i robota też całkiem znośna. Teraz jadę z połową mojej familii i kumplami na swięta. Laski z Klavera dzieki za pomoc z solarisem. Pozdro i do zoba.

Pomocna?
Agatka
 Opinia

Polecam ta firmę w 100%. Pojechałam z mężem do oferty gdzie miał być zwrot za czynsz za 12 tygodni pracy. I tak naprawdę słuchając tego co ludzie mówili na miejscu zaczełam co tydzień wydzwaniać do Klavera że ludzie mówią że zwrotu nie będzie tak jak obiecywali i wogóle. Panie zawsze mnie uspokajały że trzeba te 12 tygodni przepracowac a nie już wpadać w panikę i tak naprawdę do samego końca nie wierzyłam w ten zwrot bo to sporo pieniędzy. No i 2 tygodnie temu minęło 12 tygodni a ja mam pieniądze na koncie. Jak teraz pomyślę że chciałam zrezygnować po 4 tygodniach i tyle razy wydzwaniałam do biura to masakra. POLECAM. Agata

Pomocna?
Iwo
 Opinia
@Agatka 21.11.2018 09:01

Ja byłem z nimi na ofercie świątecznej w 2016 roku i też był zwrot za zakwaterowanie ale chyba za 4tygodnie ale też dali.

Pomocna?
TakNie
llona
 Opinia

Dzięki tej firmie wyjechałam do pracy w Holandii .Pracuję tam już trzeci rok i jestem bardzo zadowolona.Firma godna polecenia.Pozdrawiam serdecznie llona

Pomocna?
mor
 Opinia

Hej! Czy wybiera się ktoś na ofertę 19.11-22.12 - pakowanie paczek świątecznych w Holandii? Jeśli ktoś jedzie sam/po prostu chciałby się poznać, dajcie znać, bo też jadę sama i to mój pierwszy wyjazd :)

Pomocna?
Nati
 Opinia
@mor 11.11.2018 18:29

Hej Ja tez jadę sama skąd jesteś ?

Pomocna?
TakNie
Oostzaan
 Opinia
@mor 11.11.2018 18:29

Hej:) Napisz do mnie.

Pomocna?
TakNie
Oostzaan
 Opinia
@Oostzaan 13.11.2018 12:17

magnolia.ch@onet.pl

Pomocna?
TakNie
123123
 Opinia

Hej w sobote 6 października wybieram się z 2 znajomych na pakowanie/sortowanie elementów drobiu z zakwaterowaniem w okolicach Gravenzande, oraz Oss. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć coś więcej o tej pracy i warunkach zakwaterowania? :)

Pomocna?
Zysio12
 Opinia
@123123 01.10.2018 17:20

123123 ja też tam jadę firma Cliver time wszystko masz w umowie 91 euro za mieszkanie tygodniowo. + 22euro za ubezpieczenie masz 9.30 brutto to tak 8 euro . Na czysto myślę że będzie spoko

Pomocna?
TakNie
Zysio12
 Opinia
@123123 01.10.2018 17:20

Też jadę w sobotę :)

Pomocna?
TakNie
Karol1234
 Opinia
@123123 01.10.2018 17:20

Myślałem nad tą ofertą, jak oceniasz ?

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia
@123123 01.10.2018 17:20

Hej i jak tam sytuacja ? ja mam z partnerem jechac 10 listopada chyba nawet w to same miejsce , mozesz mi powiedziec jak tam jest ? jak praca ? jak koordynatorzy ? nie zagladam tu czesto jak mozesz napisz Smska 503427781 pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Magnolia
 Opinia

Czy pracuje ktoś przy bukietach bandowych w Aalsmeer? Proszę o informacje dotyczące zakwaterowania, warunków pracy na adres magnolia.ch@onet.pl .

Pomocna?
anonymous
 Opinia

Cześć jedzie ktoś może 11 do poeldijk ?

Pomocna?
TakNie
XxXxX
 Opinia
@anonymous 03.10.2018 16:07

Tak ;)

Pomocna?
Taki Jeden
 Opinia

witam,wyjeżdżał ktos z Tą firmą do Holandii mam ciekawą propozycje oferty z bonusem(zwrot za zakwaterowanie po12 tyg) mozna im ufac

Pomocna?
Pracuś
 Opinia
@Taki Jeden 24.09.2018 16:33

CZY MASZ OFERTĘ DO FIRMY AXIDUS BO JAK TAK TO TRZYMAJ SIĘ OD NICH Z DALEKA

Pomocna?
ankaa12344
 Opinia

Mam możliwość wyjechania do pracy w Niemczech koło Bielfeld . Praca polegająca na pakowaniu płyt CV , DVD może ktoś był i podzieli się opinią ? :) To mój pierwszy wyjazd do takiego typu pracy .

Pomocna?
Afra
 Opinia
@ankaa12344 03.09.2018 11:35

A kiedy będziesz tam jechała ,bo też się zastanawiam nad tą ofertą?

Pomocna?
Nick
 Opinia
@ankaa12344 03.09.2018 11:35

Jesli to firma Certus GmbH w Gütersloh, to nie jedz. Bylam w 2014 roku i szefostwo jest tureckie. Dalam sie nabrac na 4.50 na reke, dojazd 25 euro tygodniowo, mieszkanie 250, spanie po 6 kobiet w pokoju na lozkach pietrowych ( pokoj byl na 8 osob ), rozwalajaca sie szafa, maly stolik i 4 krzesla do niego. Miesieczne zarobki? 650-700 euro. Praca po 16 h czasem zeby wyrobic sie za zamowieniami. Wyzysk. Chodzilismy do pracy na 8 albo 9 rano, wracalismy o 10 rano dnia nastepnego. Praca przy stolach czesto do 3 w nocy, jak ktos byl na maszynie to do 8-10 rano. Duzy dom dzielony z Grekami, Rumunami, Bulgarami. Byly listych dobrych pracownikow, koordynator dawal je na koniec pracy i wiedzialo sie, kto pojdzie nastepnego dnia. Bywalo, ze dziewczyna nie szla do roboty 2 tygodnie. Zaluje, ze nie zglosilam inspekcji pracy.

Pomocna?
Kaska
 Opinia

Witam pracowal ktos z was na ukladaniu drobiu?? I gdzie mieszkaliscie lokacje ok?? Firma tez ok?? Prosze o info

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia

Pracowaliście byczki na jabłkach i gruszkach ? Warto ? Można zarobić ? Organizują przejazd kredytowany ?

Pomocna?
Wika
 Opinia
@Andrzej 30.07.2018 20:57

Hejka ja tam będę jechać ;)

Pomocna?
Andrzej.
 Opinia
@Wika 02.08.2018 16:29

Kurcze a jechałaś z nimi :) Boje się, że wypłaty mogą nie zrobić albo , że godzin nie będzie. Trochę się boje :) A u ciebie to pewna decyzja, że jedziesz ?

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia
@Andrzej 30.07.2018 20:57

Raczej nie kredytują przejazdów ale to trzeba zadzwonić do biura dopytać. Ogólnie ofertę polecam.

Pomocna?
TakNie
Dora
 Opinia
@Agnieszka 08.08.2018 08:47

Jak wyjeżdzasz w sierpniu to ma być zwrot za transport taki wakacyjny bonus

Pomocna?
TakNie
pailina12344
 Opinia

orientuje się ktoś jaką cena przewoznika

Pomocna?
TakNie
jusss3333
 Opinia

opiszcie jak wygląda praca zbiór jabłek i gruszek z tego biura? jak z zarobkami? jakie warunki mieszkania?

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

Byłam w zeszłym roku na zbiorach jabłek i było wszystko ok. Z tego co pamiętam jak ktoś chciał to później wracał do nich na inną ofertę. Jadę w tym roku ponownie.

Pomocna?
TakNie
Szym Szy
 Opinia
@Agnieszka 08.08.2018 08:45

Moge prosic o kontakt >>???

Pomocna?
TakNie
Liwka
 Opinia

Bardzo polecam współpracę z tym biurem. W razie jakichkolwiek problemów zawsze można do nich zadzwonić i Panie służą pomocą.

Pomocna?
TakNie
krycha
 Opinia
@Liwka 15.08.2018 18:31

Witam Posiada ktoś jakieś info odnośnie pracy przy sałatkach w Dronten? Jak to wygląda, jaki jest zakres obowiązków?? jakie wypłaty i wogóle

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Klaver - Częstochowa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klaver

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.