Lepsza Praca

5 Dodaj opinię
Lepsza Praca
5 26 78 5 1

Opinie o Lepsza Praca

Filtruj opinie po kryteriach:

PREZES
 Opinia

Firma z wysokiej półki. Zarówno wizualnie jak i jakościowo. Miłe zaskoczenie.

Pomocna?
Tak2Nie
PREZES
 Opinia

Firma z wysokiej półki. Zarówno wizualnie jak i jakościowo. Miłe zaskoczenie.

Pomocna?
Tak2Nie
Łukasz
 Opinia
@PREZES 13.06.2019 15:05

Twoja wypowiedź jest z poziomu klienta, czy może byłego bądź obecnego pracownika firmy Lepsza Praca? Pozytywnie wypowiadasz się o tej firmie, dlatego chciałem, abyś sprecyzował, z jakiego poziomu jest Twoja wypowiedź. Wyjaśniając swój wpis, pomożesz nam lepiej go zrozumieć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Bardzo profesjonalnie przeprowadzona rekrutacja; super kontakt ze strony Pani Karoliny i Pani Liliany. Proces rekrutacyjny przeprowadzpny sprawnie i skutecznie. Oczywiscie z pozytywnym finałem czyli podpisaniem umowy o prace. Gorąco Polecam!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Opinia
@Paweł 27.05.2019 07:56

Rozmowa rekrutacyjna to ważny punkt przy podejmowaniu zatrudnienia i jeśli przebiega pomyślnie można mieć nadzieję, że dalsza współpraca, też będzie udana. Napisz proszę o swoich pierwszych dniach w firmie Lepsza Praca i doświadczeniach dotyczących wynagrodzenia i innych warunków zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek S.
 Rekomendacja

Profesjonalnie przeprowadzona rekrutacja; bardzo dobry kontakt; dynamiczne działanie. Jestem z Poznania, proces rekrutacji on-line - szybko, skutecznie a ponadto sympatycznie. Polecam!

Pomocna?
Tak4Nie
Ewelina
 Opinia
@Wojtek S. 20.05.2019 19:58

Czy mógłbyś napisać dokładnie jak wyglądała rekrutacja? Na pewno jest to zaletą, że można ją przejść on-line. Ciekawi mnie na jakie stanowisko aplikowałeś.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Naky
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Sprawny kontakt, bezproblemowo.

Pomocna?
Tak2Nie
Led
 Opinia

Partnerska rozmowa jak równy z równym. Znajomość tematu na wysokim poziomie. Komunikacja i opis stanowiska na plus. Na bieżąco info o rekrutacji.

Pomocna?
Tak3Nie
Sandra
Nazwa działu: Finanse
 Rekomendacja

Pani Lilianna i Karolina są Paniami bardzo kompetentnymi i pomocnymi. Pani Karolina znalazła mi pracę, która oferuje dobre zarobki i możliwość samorealizacji. Dzięki niej, nie dojeżdżam już godziny do biura. Polecam!

Pomocna?
Tak3Nie
Jestdobrze
 Opinia

Jestescie dobrzy. Tak trzymać.

Pomocna?
Tak4Nie
Mateusz
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Wszystko w porządku, rekrutacja przeprowadzona sprawnie, bardzo dobry kontakt z kandydatem. Polecam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Rekomendacja

Polecam, profesjonalne podejście, miła atmosfera.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafi
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Dobrze o nich mówią na mieście. Potwierdzam.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiktoria12
 Opinia
@Rafi 23.03.2019 05:40

A jaki dokładnie tam jest adres do nich bo nie podają w ogłoszeniu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiktoria12
 Opinia
@Rafi 23.03.2019 05:40

A gdzie dokładnie znajduje się ta firma bo nie mogę znaleźć ich lokalizacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Wiktoria12 27.03.2019 12:02

Chorzów, Bolesława Chrobrego 13 http://www.lepszapraca.eu

Pomocna?
TakNie
Bartosz Bujnowski
 Opinia

Wszystko załatwiłem ekspresowo, na dodatek w samym biurze na Chrobrego nie pojawiłem się ani razu. Wszystko udało nam się dopiąć mailowo i telefonicznie, dzięki czemu zaoszczędziłem sporo czasu. Rozmowa z pracodawcą to była czysta przyjemność. Aktualnie pracuję drugi tydzień, wszystko do tej pory jest zgodne z ofertą która została mi przedstawiona przy pierwszej rozmowie z Panią Karoliną. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony i pozwolę sobie stwierdzić że mój szef też wydaje się content :) Z czystym sumieniem polecam tą agencję - profesjonaliści (lub raczej profesjonalistki) w każdym calu, a do tego bardzo sympatyczna atmosfera i zaangażowanie w interes zarówno pracownika jak i pracodawcy. Pozdrawiam serdecznie, Bartosz Bujnowski, Śląski Dom Brokerski Lubię atmosferę w Lepsza Praca za: Profesjonalizm i błyskawiczne działanie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia

Lepszapraca dla tych w których widzą zysk. Nie informują każdego o wyniku rekrutacji, ja czekam z czystej ciekawości od zeszłego roku i nic, pomimo deklaracji osoby zarządzającej. Tak więc tam gdzie nie widzą zysku w człowieku leją na niego kublem wody. Naszczescie pracę już mam dzięki TYLKO sobie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Xxx 26.02.2019 13:07

Panie Marcinie, na nikogo nie "lejemy kubłem zimnej wody" ani nie "patrzymy na kandydata pod katem zysków" - zawsze grzecznościowo pomagamy i doradzamy w wyborze drogi zawodowej, czy korekty cv. Na bieżąco staramy się dawać feedback kandydatom biorącym udział w prowadzonych rekrutacjach. Jeśli od zeszłego roku/a mamy prawie marzec- czekał Pan na przekazanie decyzji na temat otrzymania pracy, to znaczy, że się Panu nie śpieszyło i miał Pan małą motywację do jej pozyskania, bo gdyby było inaczej to zawsze to Pan mógł do nas zadzwonić i zapytać, czy ma Pan pracę. Gratulujemy samodzielnego znalezienia odpowiedniej pracy.

Pomocna?
Tak4Nie
Xxx
 Opinia
@Lepsza Praca 27.02.2019 09:21

Szanowna Pani, 1/ Może Lepsza Praca może powinna zmienić profil na "wróżenie", skąd pomysł na imię wskazane w Państwa odpowiedzi. 2/ Państwo jako firma uznałem, że jesteście na tyle wiarygodni, że to co mówicie tak jest (kontakt zwrotny obiecany a było echo) 3/ Co Państwo możecie wiedzieć o mojej motywacji? ( kolejne wróżenie ) Tak się składa że znalazłem szybko pracę i nie kontaktowałem się z Państwem bo już nie miałem potrzeby aż do dziś z czystej ciekawości , czekając na Państwa kontakt, którego NIE BYŁO. 4/ Lepsza Praca nie pracuje dla zysków a do czego - satysfakcji/charytatywnie ? Gdyby nie zyski to Państwa firma by nie istniała jak każda inna. 5/ Dziękuje za gratulacje 6/ Rozmowa w Lepsza Praca była sensowna , konkretna, pouczająca - potwierdzam dla innych kandydatów starających się o pracę. Tylko nad zwrotnymi kontaktami proszę popracować, albo nie mówić kandydatom że taki zwrot na pewno nastąpi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daniel
 Opinia

Są techniczni i kompetentni. Na rozmowie rekrutacyjnej pytają o szczegóły - widać , że znają się na branżach w przemyśle i przygotowują się do rozmowy. Rozmowa merytoryczna na temat produktów które sprzedaję, obsługiwanych branż, w czym się najlepiej czuję. Duży plus za miłą atmosferę, pomimo oficjalnej rozmowy. Po prostu fajnie się czułem rozmawiając z kompetentną rekruterką.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
katarzyna
 Opinia

Wszystko na plus; podejście do kandydata, dyskrecja; najpiękniejszy pokój do rozmowy ever.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LMZ
 Opinia

Zachęcam do przesyłania CV i kontaktowania się z P. Karoliną. Bardzo uprzejma, życzliwa i wyrozumiała Pani Rekruter, która jest świetnym wsparciem podczas całej rekrutacji. Doradza, informuje i przekazuje konkretny feedback. Do tego, pamięta o kandydatach, którzy nie zostali przyjęci, w późniejszym czasie w innych rekrutacjach. Polecam, bo z jednej strony jest profesjonalna i dobrze przygotowana do rozmowy, z drugiej rozmowa z nią zawsze jest ciekawa, zabawna i rzeczowa. Pozdrawiam Panią Karolinę i cały zespół firmy Lepsza Praca

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szymon
 Opinia
@LMZ 30.01.2019 12:43

Fajnie, że polecasz firmę i zespół, który rekrutuje nowych pracowników. Z Twojej wypowiedzi wynika, że sam także przeszedłeś rozmowę kwalifikacyjną. Czy mógłbyś przybliżyć proszę, jakie pytania Ci zadawano i jakich kwalifikacji wymagał od Ciebie przełożony na stanowisku, o które się ubiegałeś? No i najważniejsze, czy zostałeś przyjęty? Takie informacje będą bardzo cenne dla osób wybierających się na rozmowę rekrutacyjną.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jolanta
 Opinia

Lepsza Praca już od kilku dni prowadzi rekrutację na stanowisko Specjalisty ds. handlowych. Jednym z zadań osoby zatrudnionej w tym miejscu będzie kompleksowa obsługa klientów oraz realizacja procesu zamówień. Informacje odnośnie tej pracy, możecie znaleźć tutaj: https://www.gowork.pl/oferta/specjalista-ds.-handlowych,6gY68aX50tMI2DgfmCoZ9m,katowice Czy ktoś z Was zamierza składać swoje CV?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Opinia

Jeżeli chcecie zmienić pracę, to szczerze polecam wpółpracę z LepszaPraca.eu. Zwrócą uwagę na kwestię przejrzystości CV, na sposób zaprezentowania swojego doświadczenia zawodowego i szereg innych kwesti przydatnych podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Niektóre uwagi mogą zaboleć, ale warto ich wysłuchać i zacząć wprowadzać. Tak trzymać!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kozy
 Opinia

Panie i Panowie ktoś widocznie będzie w gorszej sytułacji. Pytanie czy pracodawca, czy pracownik.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Menadzer
 Opinia

Ktoś mi polecił Lilianę, że konkretna, że pomoże. Dowiedziałem się, że moje cv jest do przerobienia i takich jak ja są setki- menadżerów od wszystkiego. Na początku byłem wściekły, ale ostatecznie doceniam szczerość, bo wyszło mi to na dobre. Tak więc polecam chociaż czasem boli.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A.
 Opinia

W przyszłym tygodniu mam rozmowę dzięki tej firmie. Podobało mi się to, ze Pani Karolina poświęciła mi dużo czasu i powiedziała mi jak się przygotować i na co zwrócić uwagę. No i mają piękny pokój, gdzie rozmawiają z pracownikami :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Od samego wejścia miła atmosfera, podczas rozmowy czuć życzliwość, bez tych pytań w stylu: co chcę robić za 10 lat. Nie walają się cv na stole, rozmowa w zamkniętym, klimatycznym pomieszczeniu. Zawodowcy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia

Profesjonalne podejście do sprawy. Pełna opieka i kontrola od rozmowy kwalifikacyjnej do momentu podpisania umowy z nowym pracodawcą

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kandydat
 Opinia

Od początku do końca profesjonalizm i życzliwość. Powodzenia!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kandydat
 Opinia

Uśmiech i życzliwość od początku do końca. Życzę im powodzenia!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monique
 Opinia

Bardzo profesjonalna firma, indywidualne podejście do kandydata. Można liczyć na szybkie znalezienie pracy. Serdecznie polecam. Lubię atmosferę w Lepsza Praca za: Rekrutacja prowadzona w bardzo profesjonalny sposób, podczas rozmowy czułam się jak na spotkaniu z partnerem biznesowym, a nie jak na przesłuchaniu w prokuraturze. Pani Karolina jest specjalistką w swojej dziedzinie, a jednocześnie bardzo życiową, znającą realia osobą. Pierwszy raz miałam okazję rozmawiać z tak miłą osobą przeprowadzającą rekrutację.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TOM
 Opinia

Są godni zaufania i profesjonalni. Pani Liliana spotkała się ze mną i doradziła jak zmienić cv i gdzie szukać pracy. Duże TAK.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Firma jest OK profesjonalne podejście - polecam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sławek
 Opinia

Godna polecenia Firma. Bardzo skuteczna w działaniu i w pełni profesjonalna.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika D.
 Opinia

Ogromnie polecam Lepszą Pracę :). Zmiana zdecydowanie wyszła mi na lepsze życie. Bardzo szybki odzew, spotkanie i finalizacja z pracodawcą. Pani Liliana i Karolina są przesympatyczne, energiczne i profesjonalne. Polecam z czystym sumieniem współpracę z Lepszą Pracą!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magic
 Opinia

Pełen profesjonalizm :)

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o Lepsza Praca - Chorzów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny