Avoria
5 232 6 1

Opinie o Avoria

Alexis

Ktos wie o co tutaj chodzi? To chyba nie jest juz powazne forum I wpisy. Jakies straszki grozby itd szkoda bo forum kiedys mialo poziom I mozna bylo znalezc rzetelne informacje. Teraz na wiekszosci profilow firm komentarze konkurencji.

Avoria
@Alexis 11.10.2018 22:48

Przykro nam Alexis że nie możesz aktualnie na tym portalu znaleźć rzetelnych informacji na temat naszej firmy. Niestety jedna osoba ciągle wypisuje nieprawdę o naszej firmie. Sprawę zgłosiliśmy na policję i czekamy na wyjaśnienie. Jeśli masz jakieś pytania zapraszamy do kontaktu: 600 50 20 20.

Gość
@Avoria 12.10.2018 11:40

hahahaha policja

Karina
@Alexis 11.10.2018 22:48

Konkurencja tak duża wśród firm. Do mnie 3 ostatnio dzwonily a na steli jestem. Na pytanie skąd mają moje dane rzucali jakieś wymijajace odpowiedzi że niby się zgłaszałam. Uważajcie na te nowe firemki. Podbierają dane innym firmom i złote zamki obiecują.

Sonia
@Alexis 11.10.2018 22:48

A jakie premie na swieta?

Marisa

Awaria jest nielegalna pracowałam z nimi bez ubezpieczenia ZUS ich przebadać musi za marketing nie placili

anonymous

Dlaczego oszust histerycznie grozi policja?

Małgosia
@anonymous 06.11.2018 21:56

Ta firma wszystkim grozi policja i kary w umowie tez ma i to nie takie małe. Życzą sobie pisać tylko w kontekście pozytywnym. hm sama z nimi pracowałam nie powiem krótko strasznie śmierdzi ta agencja pamiętam jak dali mi ekuz turystyczne a nie na podstawie dokumentu a1 .

Avoria
@Małgosia 07.11.2018 11:32

Pani Małgosiu dla każdej naszej opiekunki zawsze wyrabiamy dokument A1 i na tej podstawie uzyskujemy kartę EKUZ. Wyjątkiem są panie emerytki, które już posiadają swoją kartę turystyczną ważną dłużej niż rok, wtedy NFZ do tej karty dopisuje powiązanie z A1. Takie są przepisy. Jednak zaznaczamy ponownie, że dla każdej pani jest wyrabiamy dokument A1. Pani Małgosiu prosimy o nie pisanie nieprawdy na nasz temat.

Avoria
@anonymous 06.11.2018 21:56

Nikogo nie straszymy policją. W związku z notorycznie powtarzanymi nieprawdziwymi informacjami, które pisze jedna osoba sprawę zgłosiliśmy na policję. Przekazujemy tą wiadomość w celach informacyjnych, aby osoby odwiedzające forum nie były wprowadzane w błąd.

Fela
@Avoria 07.11.2018 12:01

I bardzo dobrze.

Szukasz pracy?

Avoria

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

Gość
@Avoria 06.11.2018 09:30

wypchajcie się

Martyna

Takiej firmy trzeba zdecydowanie unikać !

anonymous
@Martyna 18.11.2018 19:13

Zadna polska forma nie dziala legalnie, ani Avoria, ani setki innych. Zeby pracowac na warunkach uczciwych musialybysmy pracowac dla firm niemieckich, angielskich, szwajcarskicj, austriackich, z Lichtensteinu etc. Rodziny placa wiecej za opieke bo trzeba odprowadzic skladki zdrowotne, socjalne, emeytalne, czesc skladek idzie na Skarb Panstwa. Ale wlasne panstwo trzeba oszukali sciagajac glupia niewolnice z Polski. Ja juz z zadna polska agencja nie wyjade. Nie dajcie sie robic w bambuko, lepszej juz w PL byc biednym niz niewolnikiem oszukanczych agencji.

Avoria
@Martyna 18.11.2018 19:13

Pani Martyno prosimy o więcej szczegółów. Pani opinia jest bardzo ogólna i w żaden sposób nie możemy się do niej odnieść. Pozdrawiamy.

Gość
@Avoria 19.11.2018 10:13

wypchajcie się

Urbanek

Firma w porzadku.

anonymous
@Urbanek 21.11.2018 22:27

Kłamstwo. Opiekunki wysyłane są jak mięso armatnie do rożnych rodzin, nie zawsze uczciwych zdarzają się nazistowskie sku...syny, które traktują Polki jak podgatunek człowieka, tanie bydło robocze. Mój meldunek skutku nie przyniósł, paniusia A. pewnie w czasie rozmowy malowała paznokcie. Po kontrakcie już w PL chciałam rozmawiać z szefowa, nikt mnie z nią nie chciał połączyć dać maila lub numeru do niej. Pani P. powiedziała ze nie będzie świecić oczami za pdp i jej rodzine oraz uwaga rzekomo od tej rodziny Avoria Nie dostaje żadnej prowizji. Jakim prawem Avoria prowadzi działalność skoro szefowa nigdy nie pracował w opiece? To jakby kucharz umiał robić tylko zupy z proszku, bez najmniejszych kwalifikacji. W Avorii pracują wyzyskiwacze bez sumienia, cyniczni kłamcy, którzy już dawno utracili godność w imię pieniędzy i do takich tez bezwzględnych rodzin posyłają.

Gość
@anonymous 30.11.2018 18:19

Z która Avoria pracujecie? Bo część jest w likwidacji! Możecie bez pieniędzy się zostać! 1. AVORIA 24 SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 2. AVORIA 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 3. AVORIA 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 4. AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 5. AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 6. AVORIA BIURO SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 7. AVORIA BIURO SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 8. AVORIA CARE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 9. AVORIA CARE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 10. AVORIA CARE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 11. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 12. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 13. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 14. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. 41-200 SOSNOWIEC MODRZEJOWSKA 15. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 16. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 17. AVORIA PFLEGE 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 18. AVORIA PFLEGE 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 19. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 20. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 21. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 22. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 23. AVORIA PLUS SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 24. AVORIA PLUS SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 25. AVORIA PLUS SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-940 PIEKARY ŚLĄSKIE BYTOMSKA 26. AVORIA PLUS SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 27. AVORIA REKRUTACJA SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 28. AVORIA REKRUTACJA SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 29. AVORIA SP. Z O.O. 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 30. AVORIA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 31. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 32. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 33. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA

Gość

Z która avoria pracujecie? 1. AVORIA 24 SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 2. AVORIA 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 3. AVORIA 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 4. AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 5. AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 6. AVORIA BIURO SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 7. AVORIA BIURO SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 8. AVORIA CARE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 9. AVORIA CARE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 10. AVORIA CARE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 11. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 12. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 13. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 14. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. 41-200 SOSNOWIEC MODRZEJOWSKA 15. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 16. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 17. AVORIA PFLEGE 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 18. AVORIA PFLEGE 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 19. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 20. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 21. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 22. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 23. AVORIA PLUS SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 24. AVORIA PLUS SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 25. AVORIA PLUS SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-940 PIEKARY ŚLĄSKIE BYTOMSKA 26. AVORIA PLUS SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 27. AVORIA REKRUTACJA SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 28. AVORIA REKRUTACJA SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 29. AVORIA SP. Z O.O. 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 30. AVORIA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 31. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 32. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 33. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA

Jacek

Jak zwykle wszystko super zorganizowane. Kasa na czas. Oby tak dalej

anonymous
@Jacek 10.10.2018 17:59

Lecz się. Co niby super? Nie jesteś nawet opiekunem i nie masz pojęcia o czym piszesz. Wstydź się.

!

O tym jak mało płacą agencje opiekunkce wie już chyba każdy nawet rodziny się dziwią niemieckie dlaczego firma kasuje 2500 a Polce daje 1000 przy dobrych wiatrach , często te firmy mają już w nazwie 24 co wiecie co symbolizuje. Firmy dobrze wiedza że pracujecie więcej niż w umowie bo papier wszystko przyjmie a te często nie maja swoich praw straszone karą za brak wykonania zlecenia . Tak więc jest to współczesne niewolnictwo, Powinnyście żądać zapłaty za nadgodziny a jeżeli jest taka potrzeba podać agencje do sądu. Jeżeli firma jest tak uczciwa i dobra i kochająca czemu wasz prezesina nie pojedzie do takiej pracy często ponad normę . Zapłacił wam ktoś za pozostałe godziny? Piszą o wstawaniu nocnym ale czy wam za to płaca ? Czy informują tylko a wy godzicie się na to i nie macie płacone? Gdyby podopieczny wolał pomocy 6 razy plus nieustanej pomocy w dzień wiece ile firma musiałby zapłacić wam dniówki? Z płaca w Niemczech na godz.,

Krowa
@! 10.08.2018 16:02

Byles w ogole kiedys w opiece? Bo mam pojecie ze nie wiesz o czym piszesz. Bez urazy..

Opiekunka
@! 10.08.2018 16:02

Prawda w 1000%

Barbara
@! 10.08.2018 16:02

Mam babcie do której jezdze ma stale a moje zmienniczki 2 razy zrobily cyrk z narodzinami. Jedna wliczala sobie w czas pracy to nawet ze jadła z Omą i oglafala tv! Druga musiala wstac w nocy i przez to ze nie mogla potem zasnąć 2 h tez liczyla jako nadgodziny. Ja uwazam ze trzeba miec zdrowego rozsądku i jesli prace przy toalecie i sprzątaniu domu zajmuja mi ponad 8 h to ok ...ale w moim przypadku tak nie jest a wiem jakie kolezanki Polki potrafia byc:/ prawdziwa opiekunka nie wtzyskuje rodziny a rodzina jej nie oszukuje. Zazwyczaj to takie niezaradne krzykaczki robią duzo dymu . Takie jest moje zdanie

BasiaS.
@Barbara 11.08.2018 14:11

Tak robia ja sie zmienialam teraz z "kolezanka" ktora chciała pol dniowki bo herbate przed odjazdem babci zrobiła. Chore

Ricky
@BasiaS. 05.10.2018 00:10

Masakra. Jutro jade byle nie trafię na taką

Opiekunka
@Barbara 11.08.2018 14:11

Oglądanie TV z podopieczną, czyli towarzyszenie jej, jest pracą. Nie lubię niemieckiej telewizji, w Polsce zresztą też nie oglądam telewizji, wolę książki czy laptop, spędzanie w ten sposób np.popołudnia i towarzyszenie takiej osobie, jest pracą, jeśli nie, wolę iść wtedy do swojego pokoju.

Madzia
@Opiekunka 21.11.2018 21:38

Też prawda to druga strona medalu, ja akurat lubię seriale niemieckie ale to zależy kto co lubi:)

GOSC

Gdzie można zgłosić tą firmę w celu przeprowadzenia kontroli? Na niemiecki ZOL? Czy do prawnika?

Benia
@GOSC 23.11.2018 19:01

Do polskiego ZUS możesz w Chorzowie albo do Urzędu Skarbowego albo Państwowej Inspekcji Pracy polecam Ci zadzwonić do Berlina tam jest już instytucja która pomaga opiekunką . Jak na ZOL do dzwon p niemieckiej stronie od rodziny.

opiekunka

nigdy więcej pracy z nimi !

Avoria
@opiekunka 22.11.2018 11:42

Opiekunko, prosimy o podanie powodów swojego komentarza. Takie ogólne wpisy powodują tylko zamieszanie, a nie są pomocne dla kogoś, kto szuka rzetelnych informacji o firmie.

Małgorzata

Ja również wam nie polecam dziewczyny tej ,,firmy''

ola

firma narusza osobisty system wartości

Avoria
@ola 11.11.2018 19:04

Pani Olu prosimy o więcej szczegółów. Pani opinia jest bardzo ogólna i w żaden sposób nie możemy się do niej odnieść. Pozdrawiamy.

gość

lepiej nie ryzykować zwłaszcza ze to wszystko prawda

anonymous
@gość 09.11.2018 08:57

Co prawda?Z perspektywy wlasnej wiem, ze gdyby Avoria byla w porzadku nie byloby tej calej dyskusji. Nikogo z firmy nie interesuje czy masz wolny czas, czysty pokoj, dosc jedzenia, jak Cie traktuja. Po moim meldunku, ze jestem zle traktowana Avoria umyla raczki.Tzw oferta zaufana czy sprawdzona nigdy sprawdzona nie byla i nikt sie nie przejmuje, ze Stan pdp nijak ma sie do opisu. Jesli zas szefowa nigdy w opiece nie pracowala, to gratuluje tym bardziej, bo nie ma pojecia o opiece i prawach opiekunek i nie ma prawa zajmowac sie tym na czym sie nie zna biorac za to pieniadze. Jesli istotnie policja zainteresuje sie naszymi wpisami, to Avoria jedynie moze sie bac.

Avoria
@gość 09.11.2018 08:57

Prosimy o więcej szczegółów. Twoja opinia jest bardzo ogólna i w żaden sposób nie możemy się do niej odnieść. Pozdrawiamy.

GOSC
@anonymous 09.11.2018 10:52

prawda w 100 procentach i to jest właśnie nie uczciwa agencja

Avoria
@anonymous 09.11.2018 10:52

Prosimy w takim razie o kontakt z naszą firmą w tej sprawie. Zawsze reagujemy na wszystkie uwagi i zapytania Opiekunek. Nasze wpisy o zgłoszeniu na policję mają charakter informacyjny aby osoby odwiedzające forum nie były wprowadzone w błąd. Sprawa jest skierowana przeciwko jednej osobie piszącej nieprawdę. Na uwagi od prawdziwych Opiekunek zawsze jesteśmy otwarci. Ponownie zapraszamy do kontaktu w Pani sprawie pod numerem telefonu: 600 50 20 20 lub mailowo: kontakt@avoria.pl.

Ula8

Pracuje w Avorii ok.6 lat. Firma jest ok. Wyplaty na czas . opieka koordynatorek takze ok. Niektore panie wypisuja bzdury . Zawsze wiem gdzie i za ile jade.

anonymous
@Ula8 08.08.2018 15:46

Jako pracownica Avorii nie powinna sie Pani podszywac pod opiekunki.

anonymous
@Ula8 08.08.2018 15:46

Jest pani albo szefowa, albo pracownica Avorii. Pani post to klamstwo, majace wybielic oszusta.

Avoria
@anonymous 05.11.2018 09:03

Wypowiedzi naszych pracowników są tylko z naszego oficjalnego konta. Nasi pracownicy ani tym bardziej kierownictwo nie biorą udziału w tej dyskusji, poza oficjalnym kontem.

Ja

Rzetelną firmą to wy nie jesteście i to raczej wami się powinna policja zająć.A opinię i tak macie złą

Rakieta
@Ja 17.10.2018 16:08

Avoria ma dobre opinie wszędzie tylko tutaj jakiś oszołom buszuje.

anonymous
@Rakieta 17.10.2018 16:20

Obrazanie pan przez Rakiete, ktora jest reprezentantka firmy, nie zmienia faktu, iz w Avorii pracuja (usunięte przez administratora)

Avoria
@anonymous 05.11.2018 09:08

Nie bierzemy odpowiedzialności za wypowiedzi Rakiety. Wypowiedzi naszych pracowników są tylko z naszego oficjalnego konta.

gosc

zusu nie odprowadzają od 4000 tys. złotych

Avoria
@gosc 06.11.2018 12:31

Oczywiście, że nie od 4 000 zł, tylko zgodnie z przepisami od aktualnie obwiązującej średniej krajowej, czyli od 4443 zł.

maria

zdecydowanie nie polecam

Avoria
@maria 02.11.2018 12:14

Pani Mario dlaczego pani nie poleca? Wszystkie uwagi są dla nas cenne.

Avoria

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

anonymous
@Avoria 08.10.2018 13:52

Policja powinna zajac sie firma Avoria, ktorej absolutnie nic poza prowizja nie interesuje. Wciaz wystawiaja Panie oferte do Mörel-Filet do rzekomo religijnej pani (usunięte przez administratora) ktora z coreczka i synkami traktuje opiekunke jak szmate mimo, iz zglaszalam co potencjalne opiekunki czeka w Szwajcarii

Nicol
@anonymous 11.10.2018 02:16

Prosze napsiac cos wiecej na temat tego miejsca w Szwajcarii ?

Edyta
@anonymous 11.10.2018 02:16

Dlatego ta firma narobiła różnych sobie firm zobacz w infoveriti w pisz nip zobaczysz powiązani taki oszust proponuje wyeliminować tą firmę z rynku jak i jej odnogi . Wystarczy ze wszyscy odejdziemy i firma upada

anonymous
@Nicol 17.10.2018 11:28

srednia Krajowa w Szwajcarii to 5 tys Euro Avoria daje Ci az 1600 za 24h na dobe. A w tej rodzinie traktuja Cie jak smiecia, bez prawa do czasu wolnego i odpoczynku, sprzatasz, gotujesz robisz za 4 osoby.

!!!
@Avoria 08.10.2018 13:52

na waszej stronie tez rzetelnych informacji nie ma

Nicol
@anonymous 23.10.2018 00:07

Przykro Mi ,ze Pani trafila na takie zle miejsce . Znam Szwajcarie i wiem jakie jest tam wynagrodzenie .

Grzegorz

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmienić osoby zarządzające

Ja

https://m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,96,0,2418784.html

Avoria

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

kania

oni to się interesują ale ile na tobie zarobia

Motylek

Avoria to przede wszystkim firma uczciwa. Pieniążki zawsze na czas, Panie interesuja się opiekunkami, jeśli są problemy starają się je rozwiązać. Opłacają przejazd. Jedyny minus to małe skadki odprowadzane są do ZUSu mimo wszystko firmę polecam. Moje sugestie dla Avoria: Moim zdaniem firma powinna odprowadzac składki od większej kwoty do ZUSu

barbi
@Motylek 11.10.2018 15:33

od jakiej kwoty ci odprowadzają jestem zainteresowana

Motylek
@barbi 11.10.2018 16:31

Od 850 złotych.. Niektóre firmy odprowadzają od średniej krajowej, ale wypłaty są mniejsze..

Motylek

A można to jakoś zgłosić?

Motylek
@Motylek 11.10.2018 17:35

Poza tym w umowach stoi że większość wynagrodzenia to są tzw diety a to oznacza, że diety są wolne od ZUS. .

Gabro
@Motylek 11.10.2018 17:54

Nic takiego nie ma w umowie. Czytałam ją od deski do deski.

barbi
@Motylek 11.10.2018 17:35

zadzwoń do zus Chorzów ponoć maja mega kontrole jakąś, babka mi pisała ma stronie prywatnej . Firma jest prawie w upadłości a poza tym nima komu jeździć z avoria

Garbo
@barbi 11.10.2018 20:15

Sorry ale w to noe wierze. Babka z zus pisala ci na stronie prywatnej o kontroli..nie sądzę. Tak to raczej nie działa;) a firm chyba na ilość opiekunek nie narzeka. Widać to na innych forach. Tylko tutaj jakies "poinformowane" osoby chyba lepiej niż sama firma :)

Motylek
@Gabro 11.10.2018 20:01

Tak?to można to w Zusie zgłosić..ze np masz 4 tys wypłaty a składki nawet nie minimum.. Mi tylko chodzi o podwyższeine składek nic więcej.

BasiaS.
@Motylek 12.10.2018 07:18

To czemu motylek nie dopytalas firmy. Sorry ale nie wierzę w TWOJA UCZCIWOSC. Moze nigdy nie jechalas z Avoria skoro wolisz dzwonić do zus i wypisywać na forum zamiast do nich zadzwonić. Tym bardziej ze tak sie sklada ze mi zależy na składkach i jezdzilam z nimi i mialam odprowadzane cyklicznie od sredniej nawet.

Motylek
@Motylek 12.10.2018 07:18

Basia ja nie dzwonilam do ZUS , poza tym to nie możliwe , że masz składki odprowadzane od średniej krajowej jak Sama Firma mówi od jakiej kwoty..poza tym zawsze przychodzi papierek z ZUS przy rozliczeniu podatku i tam masz wszystko czarno na białym od jakiej kwoty..mogę zadzwonić do firmy nie ma sprawy..i tak wyjdzie na moje.

BasiaS.
@Motylek 12.10.2018 09:00

Tak zrób głupia nie jestem i papierka nie dostaje ale rozumiem co sie do mnie mówi przy zatrudnieniu i umowy umiem czytać.

Motylek
@BasiaS. 12.10.2018 09:14

Każdy kto legalnie pracuje taki papierek pod koniec roku powinnien dostać..to może ty oszukujesz? Mówić to każdy może.. Myślę, że nie ma co tu dyskutować..pójdę z umowa do Zusu i po wszystkim.

Avoria
@Motylek 12.10.2018 09:23

Drogi Motylku nasza firma nigdy nie odprowadzała składek od kwoty 850zł. Prosimy o nie pisanie nieprawdy na naszym profilu. Odprowadzamy składki zgodnie z przepisami. Jeśli masz jakieś pytania prosimy o kontakt: 600 50 20 20.

Motylek
@Motylek 12.10.2018 09:23

Avoria 12.10.2018 11:37 @Motylek 12.10.2018 09:23 Drogi Motylku nasza firma nigdy nie odprowadzała składek od kwoty 850zł. Prosimy o nie pisanie nieprawdy na naszym profilu. Odprowadzamy składki zgodnie z przepisami. Dobrze, czyli pozostaje iść z umowa do Zusu i wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam.

Aneta W

niestety ale od niższej odprowadzają oni robią z nas głupich a my tak ciężko pracujmy.

Avoria

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

Tada

Oni sa z pflegerin 24 powiazani?

Alexis

Ktos wie o co tutaj chodzi? To chyba nie jest juz powazne forum I wpisy. Jakies straszki grozby itd szkoda bo forum kiedys mialo poziom I mozna bylo znalezc rzetelne informacje. Teraz na wiekszosci profilow firm komentarze konkurencji.

Ważne

Dzwoniłam do zuz w Chorzowie i będą miały kontrole, bo nie prowadzą ewidencji czasu pracowniczego przy tzw . usługach marketingowych i wysyłają bez A1 i EkUZ. zadzwoncie same i zapytajcie. 1. Praca marginalna a ewidencja czasu dokument A1.

bez_komentarza
@Ważne 08.10.2018 16:13

*ZUS się pisze...

BOGI
@Ważne 08.10.2018 16:13

Ale wypisujesz głupoty z przepisami prawa raczej jesteś na bakier . Widać żałosne i podstępne wpisy "zazdrosnej " konkurencji albo byłych niespełnionych pracowników . To forum nie jest od tego aby wypisywać bzdury . Każdy chcący podjąć pracę potrafi czytać i moze zasięgnąć informacji przed podpisaniem jakiegokolwiek dokumentu nikt nikogo nie zmusza do podjęcia pracy w opiece , zawsze można pracować na najniższej krajowej w PL - to jest indywidualny wybór każdego. Nieczyste zagrania konkurencji widać na każdym kroku !!!

Gabro
@BOGI 09.10.2018 15:33

Racja

barbi

chciałam zapytać ile płaca za tzw usługi marketingowe ulotki ?

Zostaw opinię o Avoria - Chorzów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avoria