Avoria

Adres: ul. Zjednoczenia 4/6, 41-500 Chorzów

NIP: 6272734446 KRS: 0000447383

Avoria
4 265 414 5 1

Opinie o Avoria

Filtruj opinie po kryteriach:

Zniesmaczona Opiekunka
 Opinia

Jestem po rozmowie na wyjazd z Panią Sylwią. Opowiedziała mi rzetelnie o miejscu pracy. Te kobiety które piszą o chorychych ludziach przy których musza pracować, w negatywny sposób. Nie powinny wyjeżdżać do pracy za granicę Polski bo tylko wstyd przynoszą Polsce i Polakom. Nie potrafią znaleść się tej pracy. Powinny pracować jeżeli kochają ludzi starszych, w Polsce gdzie ludzi starszych jest nie mało, tylko za mniejsze pieniądze. Współczuję firmie Avoria, ze być może kiedyś zatrudniła głupie baby i teraz aż żal każdej sekundy na czytanie tych pustych bez żadnej głębszej myśli co niektórych wypowiedzi. Tym Paniom narzekających, proponuję iść na przeszkolenie, troszkę wiedzy by się przydało.

Pomocna?
Tak7Nie
Ola
 Opinia
@Zniesmaczona Opiekunka 15.02.2019 19:57

Poczekaj jeszcze się na Avori przejedziesz

Pomocna?
TakNie1
Ula8
 Opinia

Pracuje w Avorii ok.6 lat. Firma jest ok. Wyplaty na czas . opieka koordynatorek takze ok. Niektore panie wypisuja bzdury . Zawsze wiem gdzie i za ile jade.

Pomocna?
Tak7Nie
anonymous
 Opinia
@Ula8 08.08.2018 15:46

Jako pracownica Avorii nie powinna sie Pani podszywac pod opiekunki.

Pomocna?
Tak13Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Ula8 08.08.2018 15:46

Jest pani albo szefowa, albo pracownica Avorii. Pani post to klamstwo, majace wybielic oszusta.

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@anonymous 05.11.2018 09:03

Wypowiedzi naszych pracowników są tylko z naszego oficjalnego konta. Nasi pracownicy ani tym bardziej kierownictwo nie biorą udziału w tej dyskusji, poza oficjalnym kontem.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zniesmaczona Opiekunka
 Opinia
@anonymous 05.11.2018 09:03

Ale jad????

Pomocna?
Tak1Nie
Maria
 Opinia
@Zniesmaczona Opiekunka 15.02.2019 20:31

?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@Ula8 08.08.2018 15:46

Nikt tak długo tam nie pracuje ????

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Avoria wysyła za 1600 do CH,a to grubo poniżej płacy minimalnej i jest przestępstwem, tym bardziej, ze nie pracuje sie 40 a 120h tygodniowo. Uwaga na Morel-Filet pdp pomiata opiekunka.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Znający Temat
 Opinia

Moje sugestie dla Avoria: W Szwajcarii nie podejmujcie pracy za mniej niż 10 tyś zł netto na konto wszelkie mniejsze kwoty jakie wam proponują to totalne (usunięte przez administratora).Niemcy nie mniej jak 1600 euro pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alexis
 Opinia

Ktos wie o co tutaj chodzi? To chyba nie jest juz powazne forum I wpisy. Jakies straszki grozby itd szkoda bo forum kiedys mialo poziom I mozna bylo znalezc rzetelne informacje. Teraz na wiekszosci profilow firm komentarze konkurencji.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@Alexis 11.10.2018 22:48

Przykro nam Alexis że nie możesz aktualnie na tym portalu znaleźć rzetelnych informacji na temat naszej firmy. Niestety jedna osoba ciągle wypisuje nieprawdę o naszej firmie. Sprawę zgłosiliśmy na policję i czekamy na wyjaśnienie. Jeśli masz jakieś pytania zapraszamy do kontaktu: 600 50 20 20.

Pomocna?
Tak10Nie
Gość
 Opinia
@Avoria 12.10.2018 11:40

hahahaha policja

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karina
 Opinia
@Alexis 11.10.2018 22:48

Konkurencja tak duża wśród firm. Do mnie 3 ostatnio dzwonily a na steli jestem. Na pytanie skąd mają moje dane rzucali jakieś wymijajace odpowiedzi że niby się zgłaszałam. Uważajcie na te nowe firemki. Podbierają dane innym firmom i złote zamki obiecują.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sonia
 Opinia
@Alexis 11.10.2018 22:48

A jakie premie na swieta?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justyna
 Opinia
@Sonia 12.12.2018 21:45

żadnych tyle co kot napłakał 200 euro i wsjo.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mańka
 Opinia
@Justyna 14.12.2018 18:34

Wiesz co Justyna ja w zeszlym roku dostalam 150 euro w innej agencji i nie bylo to dla mnie tyle co wg. Ciebie kot napłakał:/ opiekunki dostają czasem mniej a wracaja do swoich rodzin na Świeta wiec moze pomyśl zanim coś napiszesz.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia
@Justyna 14.12.2018 18:34

Rozumiem, że jesteś zatrudniona w firmie Avoria? Mogłabyś napisać, czy umowa jest polska, czy raczej zagraniczna? Czy pracodawca oczekuje wcześniejszego doświadczenia w opiece oraz znajomości języka obcego? Wspomniałaś o dodatku świątecznym, czy są również jakieś inne? Myślę, że są to kwestie warte dopracowania.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janina Nowacka
 Opinia
@Alexis 11.10.2018 22:48

Kochani! Osoby zainteresowane pozwem zbiorowym PRZECIWKO Pani MARTYNIE LISOWSKIEJ proszę o kontakt na adres: pozewmartynalisowska@gmail.com. Prawnik już zajmuje się tą Panią. To konto jest stworzone po to, by hejtować wszystkie agencje, różne firmy i osoby, które się z nią nie zgadzają. Ta osoba posiada jeszcze inne konta, które do tego wykorzystuje. Znalazła ona łatwy sposób na zarobek, by hejtować firmy i później szantażować. W znajomych tego profilu znajduje się bardzo dużo osób wyznania ISLAMSKIEGO - to też sprawa bardzo podejrzana dla prokuratury. Słowa nienawiści w Internecie muszą zostać ukarane. Pani Lisowska jest z Gdańska, powinna przemyśleć swoje zachowania, bo nienawiść prowadzi do tragedii. Jeśli ktoś powiela słowa nienawiści, przekazuje i udostępnia - będzie również przez prokuraturę pociągnięty do odpowiedzialności takiej jak PANI LISOWSKA. NIE WOLNO DAĆ SIĘ MANIPULOWAĆ TAKIM OSOBOM. W końcu zmiany w prawie są na korzyść osób, które są w internecie szkalowane, a osoby które dokonują tego przestępstwa - surowo karane!! Zgłoszenia do pozwu przeciwko Pani Martynie proszę słać na mail: pozewmartynalisowska@gmail.com. Proszę słać wszystkie słowa obelg, jakich używa Pani Lisowska, zrzuty z ekranu, kopiować treść - to wszystko ważne dla policji. PROSZĘ SIĘ ZGŁASZAĆ - STOP HEJTEROM. Normalny człowiek dochodzi spaw w sądzie, a nie jest manipulowany przez profil: MARTYNA LISOWSKA.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Barbara
 Opinia

Bardzo dobra firma, obsługa profesjonalna ,wszystko załatwione i dopięte na ostatni guzik, wynagrodzenie wypłacane na czas, czytelne i jasne warunki umowy. Bardzo sympatyczne panie, które często dzwonią i wspierają opiekunki . Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam....

Pomocna?
Tak2Nie
anonymous
 Opinia
@Barbara 30.01.2019 14:44

Ile płaca za wypisywanie takich bzdur?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Manuel Narcoman
 Opinia
@anonymous 02.02.2019 22:09

sto tysiecy i to euro ! zapewne :)) czytaj komentarze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Manuel Narcoman
 Opinia

Jak czytam niektóre komentarze to seryjnie taka praca to szczyt dla niektórych umysłów i powinien być zapisany ustawowo taki rodzaj pracy.kariny po przerwanych szkołach zawodowych,lub ledwo skończonych gimnazjach mają roszczenia finansowe co do "marnotrawienia" swojego czasu opiekując się kimś jakby wyjeżdżały do pracy na stanowiska kierownicze lub jako spec przy budowie rakiety na Marsa.zasadniczo bardzo dobrze wiedzą że posapac to sobie mogą do ręki co do swojego losu więc wylew żalu na forum.a rozwiązanie jest proste.skoro narzekająca karyna jedzie po podopiecznych,agencji i płacy to logicznym jest szukać zmiany tego stanu rzeczy.po co drążyć temat skoro wylew żalu nie skutkuje niczym więcej tylko powrotem po nocy na forum do codziennych obowiązków u Helmuta lub innej hilde.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Manuel Narcoman
 Opinia

Sto tysięcy i to euro! Zapewne. Czytaj komentarze z uwagą Karyno !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gosc
 Opinia

zusu nie odprowadzają od 4000 tys. złotych

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@gosc 06.11.2018 12:31

Oczywiście, że nie od 4 000 zł, tylko zgodnie z przepisami od aktualnie obwiązującej średniej krajowej, czyli od 4443 zł.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiki
 Opinia
@Avoria 07.11.2018 11:55

Tylko co 2 miesiące czyli na miesiąc 2.000 PLM

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Dlaczego oszust histerycznie grozi policja?

Pomocna?
Tak21Nie
Małgosia
 Opinia
@anonymous 06.11.2018 21:56

Ta firma wszystkim grozi policja i kary w umowie tez ma i to nie takie małe. Życzą sobie pisać tylko w kontekście pozytywnym. hm sama z nimi pracowałam nie powiem krótko strasznie śmierdzi ta agencja pamiętam jak dali mi ekuz turystyczne a nie na podstawie dokumentu a1 .

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@Małgosia 07.11.2018 11:32

Pani Małgosiu dla każdej naszej opiekunki zawsze wyrabiamy dokument A1 i na tej podstawie uzyskujemy kartę EKUZ. Wyjątkiem są panie emerytki, które już posiadają swoją kartę turystyczną ważną dłużej niż rok, wtedy NFZ do tej karty dopisuje powiązanie z A1. Takie są przepisy. Jednak zaznaczamy ponownie, że dla każdej pani jest wyrabiamy dokument A1. Pani Małgosiu prosimy o nie pisanie nieprawdy na nasz temat.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@anonymous 06.11.2018 21:56

Nikogo nie straszymy policją. W związku z notorycznie powtarzanymi nieprawdziwymi informacjami, które pisze jedna osoba sprawę zgłosiliśmy na policję. Przekazujemy tą wiadomość w celach informacyjnych, aby osoby odwiedzające forum nie były wprowadzane w błąd.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fela
 Opinia
@Avoria 07.11.2018 12:01

I bardzo dobrze.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Avoria 07.11.2018 11:50

ja musiałam kartę turystyczną oddać żeby dostać pracowniczą, takie msą przepisy, dwóch mieć nie można

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marisa
 Opinia

Awaria jest nielegalna pracowałam z nimi bez ubezpieczenia ZUS ich przebadać musi za marketing nie placili

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Avoria 06.11.2018 09:30

wypchajcie się

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Martyna
 Opinia

Takiej firmy trzeba zdecydowanie unikać !

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Martyna 18.11.2018 19:13

Zadna polska forma nie dziala legalnie, ani Avoria, ani setki innych. Zeby pracowac na warunkach uczciwych musialybysmy pracowac dla firm niemieckich, angielskich, szwajcarskicj, austriackich, z Lichtensteinu etc. Rodziny placa wiecej za opieke bo trzeba odprowadzic skladki zdrowotne, socjalne, emeytalne, czesc skladek idzie na Skarb Panstwa. Ale wlasne panstwo trzeba oszukali sciagajac glupia niewolnice z Polski. Ja juz z zadna polska agencja nie wyjade. Nie dajcie sie robic w bambuko, lepszej juz w PL byc biednym niz niewolnikiem oszukanczych agencji.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@Martyna 18.11.2018 19:13

Pani Martyno prosimy o więcej szczegółów. Pani opinia jest bardzo ogólna i w żaden sposób nie możemy się do niej odnieść. Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Avoria 19.11.2018 10:13

wypchajcie się

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Urbanek
 Opinia

Firma w porzadku.

Pomocna?
Tak5Nie1
anonymous
 Opinia
@Urbanek 21.11.2018 22:27

Kłamstwo. Opiekunki wysyłane są jak mięso armatnie do rożnych rodzin, nie zawsze uczciwych zdarzają się nazistowskie sku...syny, które traktują Polki jak podgatunek człowieka, tanie bydło robocze. Mój meldunek skutku nie przyniósł, paniusia A. pewnie w czasie rozmowy malowała paznokcie. Po kontrakcie już w PL chciałam rozmawiać z szefowa, nikt mnie z nią nie chciał połączyć dać maila lub numeru do niej. Pani P. powiedziała ze nie będzie świecić oczami za pdp i jej rodzine oraz uwaga rzekomo od tej rodziny Avoria Nie dostaje żadnej prowizji. Jakim prawem Avoria prowadzi działalność skoro szefowa nigdy nie pracował w opiece? To jakby kucharz umiał robić tylko zupy z proszku, bez najmniejszych kwalifikacji. W Avorii pracują wyzyskiwacze bez sumienia, cyniczni kłamcy, którzy już dawno utracili godność w imię pieniędzy i do takich tez bezwzględnych rodzin posyłają.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@anonymous 30.11.2018 18:19

Z która Avoria pracujecie? Bo część jest w likwidacji! Możecie bez pieniędzy się zostać! 1. AVORIA 24 SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 2. AVORIA 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 3. AVORIA 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 4. AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 5. AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 6. AVORIA BIURO SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 7. AVORIA BIURO SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 8. AVORIA CARE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 9. AVORIA CARE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 10. AVORIA CARE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 11. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 12. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 13. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 14. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. 41-200 SOSNOWIEC MODRZEJOWSKA 15. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 16. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 17. AVORIA PFLEGE 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 18. AVORIA PFLEGE 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 19. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 20. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 21. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 22. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 23. AVORIA PLUS SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 24. AVORIA PLUS SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 25. AVORIA PLUS SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-940 PIEKARY ŚLĄSKIE BYTOMSKA 26. AVORIA PLUS SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 27. AVORIA REKRUTACJA SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 28. AVORIA REKRUTACJA SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 29. AVORIA SP. Z O.O. 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 30. AVORIA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 31. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 32. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 33. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Z która avoria pracujecie? 1. AVORIA 24 SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 2. AVORIA 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 3. AVORIA 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 4. AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 5. AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 6. AVORIA BIURO SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 7. AVORIA BIURO SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 8. AVORIA CARE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 9. AVORIA CARE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 10. AVORIA CARE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 11. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 12. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 13. AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 14. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. 41-200 SOSNOWIEC MODRZEJOWSKA 15. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 16. AVORIA OPIEKA SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 17. AVORIA PFLEGE 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 18. AVORIA PFLEGE 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 19. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 20. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 21. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 22. AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 23. AVORIA PLUS SP. Z O.O. 41-500 CHORZÓW ZJEDNOCZENIA 24. AVORIA PLUS SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 25. AVORIA PLUS SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 41-940 PIEKARY ŚLĄSKIE BYTOMSKA 26. AVORIA PLUS SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 27. AVORIA REKRUTACJA SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 28. AVORIA REKRUTACJA SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 29. AVORIA SP. Z O.O. 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 30. AVORIA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-807 WARSZAWA ALEJE JEROZOLIMSKIE 31. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. (stara nazwa) 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA 32. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA 00-685 WARSZAWA UL. POZNAŃSKA 33. AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI 00-685 WARSZAWA POZNAŃSKA

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia

Jak zwykle wszystko super zorganizowane. Kasa na czas. Oby tak dalej

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Jacek 10.10.2018 17:59

Lecz się. Co niby super? Nie jesteś nawet opiekunem i nie masz pojęcia o czym piszesz. Wstydź się.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
!
 Opinia

O tym jak mało płacą agencje opiekunkce wie już chyba każdy nawet rodziny się dziwią niemieckie dlaczego firma kasuje 2500 a Polce daje 1000 przy dobrych wiatrach , często te firmy mają już w nazwie 24 co wiecie co symbolizuje. Firmy dobrze wiedza że pracujecie więcej niż w umowie bo papier wszystko przyjmie a te często nie maja swoich praw straszone karą za brak wykonania zlecenia . Tak więc jest to współczesne niewolnictwo, Powinnyście żądać zapłaty za nadgodziny a jeżeli jest taka potrzeba podać agencje do sądu. Jeżeli firma jest tak uczciwa i dobra i kochająca czemu wasz prezesina nie pojedzie do takiej pracy często ponad normę . Zapłacił wam ktoś za pozostałe godziny? Piszą o wstawaniu nocnym ale czy wam za to płaca ? Czy informują tylko a wy godzicie się na to i nie macie płacone? Gdyby podopieczny wolał pomocy 6 razy plus nieustanej pomocy w dzień wiece ile firma musiałby zapłacić wam dniówki? Z płaca w Niemczech na godz.,

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krowa
 Opinia
@! 10.08.2018 16:02

Byles w ogole kiedys w opiece? Bo mam pojecie ze nie wiesz o czym piszesz. Bez urazy..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Opiekunka
 Opinia
@! 10.08.2018 16:02

Prawda w 1000%

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Barbara
 Opinia
@! 10.08.2018 16:02

Mam babcie do której jezdze ma stale a moje zmienniczki 2 razy zrobily cyrk z narodzinami. Jedna wliczala sobie w czas pracy to nawet ze jadła z Omą i oglafala tv! Druga musiala wstac w nocy i przez to ze nie mogla potem zasnąć 2 h tez liczyla jako nadgodziny. Ja uwazam ze trzeba miec zdrowego rozsądku i jesli prace przy toalecie i sprzątaniu domu zajmuja mi ponad 8 h to ok ...ale w moim przypadku tak nie jest a wiem jakie kolezanki Polki potrafia byc:/ prawdziwa opiekunka nie wtzyskuje rodziny a rodzina jej nie oszukuje. Zazwyczaj to takie niezaradne krzykaczki robią duzo dymu . Takie jest moje zdanie

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BasiaS.
 Opinia
@Barbara 11.08.2018 14:11

Tak robia ja sie zmienialam teraz z "kolezanka" ktora chciała pol dniowki bo herbate przed odjazdem babci zrobiła. Chore

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ricky
 Opinia
@BasiaS. 05.10.2018 00:10

Masakra. Jutro jade byle nie trafię na taką

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Opiekunka
 Opinia
@Barbara 11.08.2018 14:11

Oglądanie TV z podopieczną, czyli towarzyszenie jej, jest pracą. Nie lubię niemieckiej telewizji, w Polsce zresztą też nie oglądam telewizji, wolę książki czy laptop, spędzanie w ten sposób np.popołudnia i towarzyszenie takiej osobie, jest pracą, jeśli nie, wolę iść wtedy do swojego pokoju.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madzia
 Opinia
@Opiekunka 21.11.2018 21:38

Też prawda to druga strona medalu, ja akurat lubię seriale niemieckie ale to zależy kto co lubi:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GOSC
 Opinia

Gdzie można zgłosić tą firmę w celu przeprowadzenia kontroli? Na niemiecki ZOL? Czy do prawnika?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Benia
 Opinia
@GOSC 23.11.2018 19:01

Do polskiego ZUS możesz w Chorzowie albo do Urzędu Skarbowego albo Państwowej Inspekcji Pracy polecam Ci zadzwonić do Berlina tam jest już instytucja która pomaga opiekunką . Jak na ZOL do dzwon p niemieckiej stronie od rodziny.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
opiekunka
 Opinia

nigdy więcej pracy z nimi !

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@opiekunka 22.11.2018 11:42

Opiekunko, prosimy o podanie powodów swojego komentarza. Takie ogólne wpisy powodują tylko zamieszanie, a nie są pomocne dla kogoś, kto szuka rzetelnych informacji o firmie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Małgorzata
 Opinia

Ja również wam nie polecam dziewczyny tej ,,firmy''

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ola
 Opinia

firma narusza osobisty system wartości

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@ola 11.11.2018 19:04

Pani Olu prosimy o więcej szczegółów. Pani opinia jest bardzo ogólna i w żaden sposób nie możemy się do niej odnieść. Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

lepiej nie ryzykować zwłaszcza ze to wszystko prawda

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@gość 09.11.2018 08:57

Co prawda?Z perspektywy wlasnej wiem, ze gdyby Avoria byla w porzadku nie byloby tej calej dyskusji. Nikogo z firmy nie interesuje czy masz wolny czas, czysty pokoj, dosc jedzenia, jak Cie traktuja. Po moim meldunku, ze jestem zle traktowana Avoria umyla raczki.Tzw oferta zaufana czy sprawdzona nigdy sprawdzona nie byla i nikt sie nie przejmuje, ze Stan pdp nijak ma sie do opisu. Jesli zas szefowa nigdy w opiece nie pracowala, to gratuluje tym bardziej, bo nie ma pojecia o opiece i prawach opiekunek i nie ma prawa zajmowac sie tym na czym sie nie zna biorac za to pieniadze. Jesli istotnie policja zainteresuje sie naszymi wpisami, to Avoria jedynie moze sie bac.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@gość 09.11.2018 08:57

Prosimy o więcej szczegółów. Twoja opinia jest bardzo ogólna i w żaden sposób nie możemy się do niej odnieść. Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GOSC
 Opinia
@anonymous 09.11.2018 10:52

prawda w 100 procentach i to jest właśnie nie uczciwa agencja

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@anonymous 09.11.2018 10:52

Prosimy w takim razie o kontakt z naszą firmą w tej sprawie. Zawsze reagujemy na wszystkie uwagi i zapytania Opiekunek. Nasze wpisy o zgłoszeniu na policję mają charakter informacyjny aby osoby odwiedzające forum nie były wprowadzone w błąd. Sprawa jest skierowana przeciwko jednej osobie piszącej nieprawdę. Na uwagi od prawdziwych Opiekunek zawsze jesteśmy otwarci. Ponownie zapraszamy do kontaktu w Pani sprawie pod numerem telefonu: 600 50 20 20 lub mailowo: kontakt@avoria.pl.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Rzetelną firmą to wy nie jesteście i to raczej wami się powinna policja zająć.A opinię i tak macie złą

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rakieta
 Opinia
@Ja 17.10.2018 16:08

Avoria ma dobre opinie wszędzie tylko tutaj jakiś oszołom buszuje.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Rakieta 17.10.2018 16:20

Obrazanie pan przez Rakiete, ktora jest reprezentantka firmy, nie zmienia faktu, iz w Avorii pracuja (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@anonymous 05.11.2018 09:08

Nie bierzemy odpowiedzialności za wypowiedzi Rakiety. Wypowiedzi naszych pracowników są tylko z naszego oficjalnego konta.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maria
 Opinia

zdecydowanie nie polecam

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@maria 02.11.2018 12:14

Pani Mario dlaczego pani nie poleca? Wszystkie uwagi są dla nas cenne.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Avoria 08.10.2018 13:52

Policja powinna zajac sie firma Avoria, ktorej absolutnie nic poza prowizja nie interesuje. Wciaz wystawiaja Panie oferte do Mörel-Filet do rzekomo religijnej pani (usunięte przez administratora) ktora z coreczka i synkami traktuje opiekunke jak szmate mimo, iz zglaszalam co potencjalne opiekunki czeka w Szwajcarii

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicol
 Opinia
@anonymous 11.10.2018 02:16

Prosze napsiac cos wiecej na temat tego miejsca w Szwajcarii ?

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edyta
 Opinia
@anonymous 11.10.2018 02:16

Dlatego ta firma narobiła różnych sobie firm zobacz w infoveriti w pisz nip zobaczysz powiązani taki oszust proponuje wyeliminować tą firmę z rynku jak i jej odnogi . Wystarczy ze wszyscy odejdziemy i firma upada

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Nicol 17.10.2018 11:28

srednia Krajowa w Szwajcarii to 5 tys Euro Avoria daje Ci az 1600 za 24h na dobe. A w tej rodzinie traktuja Cie jak smiecia, bez prawa do czasu wolnego i odpoczynku, sprzatasz, gotujesz robisz za 4 osoby.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
!!!
 Opinia
@Avoria 08.10.2018 13:52

na waszej stronie tez rzetelnych informacji nie ma

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicol
 Opinia
@anonymous 23.10.2018 00:07

Przykro Mi ,ze Pani trafila na takie zle miejsce . Znam Szwajcarie i wiem jakie jest tam wynagrodzenie .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmienić osoby zarządzające

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

https://m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,96,0,2418784.html

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kania
 Opinia

oni to się interesują ale ile na tobie zarobia

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Motylek
 Opinia

Avoria to przede wszystkim firma uczciwa. Pieniążki zawsze na czas, Panie interesuja się opiekunkami, jeśli są problemy starają się je rozwiązać. Opłacają przejazd. Jedyny minus to małe skadki odprowadzane są do ZUSu mimo wszystko firmę polecam. Moje sugestie dla Avoria: Moim zdaniem firma powinna odprowadzac składki od większej kwoty do ZUSu

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
barbi
 Opinia
@Motylek 11.10.2018 15:33

od jakiej kwoty ci odprowadzają jestem zainteresowana

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Motylek
 Opinia
@barbi 11.10.2018 16:31

Od 850 złotych.. Niektóre firmy odprowadzają od średniej krajowej, ale wypłaty są mniejsze..

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Motylek
 Opinia

A można to jakoś zgłosić?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Motylek
 Opinia
@Motylek 11.10.2018 17:35

Poza tym w umowach stoi że większość wynagrodzenia to są tzw diety a to oznacza, że diety są wolne od ZUS. .

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gabro
 Opinia
@Motylek 11.10.2018 17:54

Nic takiego nie ma w umowie. Czytałam ją od deski do deski.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
barbi
 Opinia
@Motylek 11.10.2018 17:35

zadzwoń do zus Chorzów ponoć maja mega kontrole jakąś, babka mi pisała ma stronie prywatnej . Firma jest prawie w upadłości a poza tym nima komu jeździć z avoria

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Garbo
 Opinia
@barbi 11.10.2018 20:15

Sorry ale w to noe wierze. Babka z zus pisala ci na stronie prywatnej o kontroli..nie sądzę. Tak to raczej nie działa;) a firm chyba na ilość opiekunek nie narzeka. Widać to na innych forach. Tylko tutaj jakies "poinformowane" osoby chyba lepiej niż sama firma :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Motylek
 Opinia
@Gabro 11.10.2018 20:01

Tak?to można to w Zusie zgłosić..ze np masz 4 tys wypłaty a składki nawet nie minimum.. Mi tylko chodzi o podwyższeine składek nic więcej.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BasiaS.
 Opinia
@Motylek 12.10.2018 07:18

To czemu motylek nie dopytalas firmy. Sorry ale nie wierzę w TWOJA UCZCIWOSC. Moze nigdy nie jechalas z Avoria skoro wolisz dzwonić do zus i wypisywać na forum zamiast do nich zadzwonić. Tym bardziej ze tak sie sklada ze mi zależy na składkach i jezdzilam z nimi i mialam odprowadzane cyklicznie od sredniej nawet.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Motylek
 Opinia
@Motylek 12.10.2018 07:18

Basia ja nie dzwonilam do ZUS , poza tym to nie możliwe , że masz składki odprowadzane od średniej krajowej jak Sama Firma mówi od jakiej kwoty..poza tym zawsze przychodzi papierek z ZUS przy rozliczeniu podatku i tam masz wszystko czarno na białym od jakiej kwoty..mogę zadzwonić do firmy nie ma sprawy..i tak wyjdzie na moje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BasiaS.
 Opinia
@Motylek 12.10.2018 09:00

Tak zrób głupia nie jestem i papierka nie dostaje ale rozumiem co sie do mnie mówi przy zatrudnieniu i umowy umiem czytać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Motylek
 Opinia
@BasiaS. 12.10.2018 09:14

Każdy kto legalnie pracuje taki papierek pod koniec roku powinnien dostać..to może ty oszukujesz? Mówić to każdy może.. Myślę, że nie ma co tu dyskutować..pójdę z umowa do Zusu i po wszystkim.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Avoria
 Opinia
@Motylek 12.10.2018 09:23

Drogi Motylku nasza firma nigdy nie odprowadzała składek od kwoty 850zł. Prosimy o nie pisanie nieprawdy na naszym profilu. Odprowadzamy składki zgodnie z przepisami. Jeśli masz jakieś pytania prosimy o kontakt: 600 50 20 20.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Motylek
 Opinia
@Motylek 12.10.2018 09:23

Avoria 12.10.2018 11:37 @Motylek 12.10.2018 09:23 Drogi Motylku nasza firma nigdy nie odprowadzała składek od kwoty 850zł. Prosimy o nie pisanie nieprawdy na naszym profilu. Odprowadzamy składki zgodnie z przepisami. Dobrze, czyli pozostaje iść z umowa do Zusu i wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta W
 Opinia

niestety ale od niższej odprowadzają oni robią z nas głupich a my tak ciężko pracujmy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Avoria - Chorzów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej