Avoria

Chorzów

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 180 ocen.

Avoria
5 180 6 1

Opinie o Avoria

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Olek

Może ktoś ma wiedzę czy aktualnie rekrutują? Mam zamiar aplikować i może coś podpowiecie?

Dzień Dobry

Zgadzam się z Panią . Nie poleciałabym jej nikomu nawet tym którzy już dawno od niej odeszli. Pozdrawiam.

Avoria

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

Ja

Zgadzam się oszukują już na wstępie zwodzą,kręcą niby się interesują na zleceniu jak są problemy ale dla mnie to jedna wielka ściema jest omijać tą firmę szerokim łukiem bo jest dla naiwnych osób

ANNA

nikomu nie polecam tej firmy

Avoria

Szanowne Opiekunki, Szanowni Opiekunowie, przykro nam, że na portalu nie można znaleźć rzetelnych informacji o firmie Avoria. Na podstawie zebranych dowodów informujemy, że większość negatywnych wpisów jest umieszczana przez tego samego użytkownika. Fałszywe wpisy mają na celu tylko i wyłącznie pogorszyć opinię o firmie, działając tym samym na jej szkodę. W związku z zaistniałą sytuacją, sprawą zajęła się policja. Staramy się jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Prosimy o wyrozumiałość. Z wyrazami szacunku, Zespół Avoria

Grażyna

Moja opinia pokrywa fakt niżej wymienionych opinii . Powiem krótko nie jest to uczciwy pracodawca.

Zuza

Czyżby utrata praca w super firmie spowodowała to narzekanie?

Zita

Narazie to jeszcze nic mądrego na tym forum nie przeczytałam .

ewelina

ta firma wypisuje głupoty a ludzi źle traktuje

Ja

Zgadzam się z panią Moniką za dużo ich tam pracuje i są niemiłe niepomocne nawet nie wiedzą z kim rozmawiają jak się tam zadzwoni a jak jest problem to zwijają kota ogonem.Nie polecam tej firmy przez duże P

Monika

Same cwaniary tam pracują , kontakt nieprzyjemny firma na sztos. Kiedyś płacili tak niskie wynagrodzenie ze lepiej nie mówić.

opiam

nie polecam tej agencji

Prawo pracy

Jak wygląda sprawa w kwestii wolnego w niedziele całego dnia wg prawa niemieckiego? Czy Avoria uwzględnia w umowie taki zapis odnoście waszych praw ? Większość pracowników ma 3 godz. wolne a czas jest ruchomy a jak sprawa się ma do przepisów. Avorii dziękujemy proszę o merytoryczne opinie byłych opiekunek i obecnych.

gabi

oni kiepsko płaca nawet przy 2 os 1500 e co to jest grosze i 24 siedzi pracuj ja dziękuje robiła z nimi nie będę

Grażyna z Konstancina
@gabi 08.08.2018 18:21

To nie rób po co ględzisz. Leż i 500 plus pobieraj.

Karolina
@Grażyna z Konstancina 08.08.2018 18:24

pewnie juz tak robi i z nudow narzeka haha

Gadzia
@gabi 08.08.2018 18:21

A z kim robisz i za ile?

Karolina
@Gadzia 10.08.2018 13:06

zarabiam 1500 euro z dobrym jezykiem, mam pokryte koszty przejazdu, jedzenie, zakwaterowanie, ubezpieczenie. mam stale zlecenie i jestem bardzo zadowolona, bo Pani pomimo choroby, jest naprawde miła. właśnie dzięki takim ofertom czuje, że praca opiekunki to zawód z powołania. jak widze oferty, ktore mi nie pasują to szukam dalej a nie wylewam swoich frustracji w internecie. ludzie ogarnijcie........

Kasiak
@Karolina 10.08.2018 14:52

Opiekunki walczcie o swoje. Ja sie nigdy nie zgadzamna mniej niz 1400e i tyle zawsze dostaję! Po co bierzecie mniej i potem płaczecie.

Goka
@Kasiak 10.08.2018 17:10

No dokladnie. Mnie jeszcze nikt nie oszukał bo od razu ustalam warunki. Niektórzy to są całe życie ofiarami losu.

Barbara
@Goka 10.08.2018 19:29

I tylko kasa o kasa a gdzie ludzie w tym...w koncu to opieka nad starsza osoba

Mazia
@gabi 08.08.2018 18:21

No wiesz dla niektorych 1500 euro to nie sa grosze:/ bez komentarza

anonymous
@Karolina 10.08.2018 14:52

Dokladnir tak jak sie komus krzywda dzieje to niech szuka gdzie indziej a nie ciagle narzeka masakra te wypowiedzi

Gosc

Pracodawca za nadgodziny powinien zapłacić.

Rita
@Gosc 12.08.2018 11:45

To sie upomnij.

Figa

Sa gorsze agencje które serio oszukują i nie płacą mogę na priv podać liste nawet ze szczegółami.

!

O tym jak mało płacą agencje opiekunkce wie już chyba każdy nawet rodziny się dziwią niemieckie dlaczego firma kasuje 2500 a Polce daje 1000 przy dobrych wiatrach , często te firmy mają już w nazwie 24 co wiecie co symbolizuje. Firmy dobrze wiedza że pracujecie więcej niż w umowie bo papier wszystko przyjmie a te często nie maja swoich praw straszone karą za brak wykonania zlecenia . Tak więc jest to współczesne niewolnictwo, Powinnyście żądać zapłaty za nadgodziny a jeżeli jest taka potrzeba podać agencje do sądu. Jeżeli firma jest tak uczciwa i dobra i kochająca czemu wasz prezesina nie pojedzie do takiej pracy często ponad normę . Zapłacił wam ktoś za pozostałe godziny? Piszą o wstawaniu nocnym ale czy wam za to płaca ? Czy informują tylko a wy godzicie się na to i nie macie płacone? Gdyby podopieczny wolał pomocy 6 razy plus nieustanej pomocy w dzień wiece ile firma musiałby zapłacić wam dniówki? Z płaca w Niemczech na godz.,

Krowa
@! 10.08.2018 16:02

Byles w ogole kiedys w opiece? Bo mam pojecie ze nie wiesz o czym piszesz. Bez urazy..

Opiekunka
@! 10.08.2018 16:02

Prawda w 1000%

Barbara
@! 10.08.2018 16:02

Mam babcie do której jezdze ma stale a moje zmienniczki 2 razy zrobily cyrk z narodzinami. Jedna wliczala sobie w czas pracy to nawet ze jadła z Omą i oglafala tv! Druga musiala wstac w nocy i przez to ze nie mogla potem zasnąć 2 h tez liczyla jako nadgodziny. Ja uwazam ze trzeba miec zdrowego rozsądku i jesli prace przy toalecie i sprzątaniu domu zajmuja mi ponad 8 h to ok ...ale w moim przypadku tak nie jest a wiem jakie kolezanki Polki potrafia byc:/ prawdziwa opiekunka nie wtzyskuje rodziny a rodzina jej nie oszukuje. Zazwyczaj to takie niezaradne krzykaczki robią duzo dymu . Takie jest moje zdanie

Opiekunka

Ja pracowalam wiecej niz w umowie ale zaplacone nie mialam za nadgodziny.

Gosc

Za uslugi marketingowe ile placa?

Goc

ta Avoria wzbudza kontrowensje

Mirka

Ja tam stara jestem i wiem co to praca w opiece , pan pisze i ma racje bo robota ciężka, ja się zgadzam a firma to by za miskę ryżu was wszystkie wysłała do pracy , wszyscy straszą karami, policja a niech no sami jada do opieki inaczej będą gadać .

Prawo pracy

Chciałbym zapytać czy firma zapłaciła wam za nadgodziny ? jeżeli wasz czasy przekroczył ten zapisany w umowie? Niemieckie prawo co innego mówi? Jeżeli mieliście ciężką ofertę a wasz czas pracy wynosił ponad 8 godz. i więcej to czy agencja wam dopłaciła?

Krowa
@Prawo pracy 10.08.2018 15:25

Mnie zapłacili bo byly nocki. Ustalone to z rodzina bylo ale kazdy wie jaka jest praca w tym zawodzie. Niektórzy sie nadaja do urzedu za 1400 zl a nie za 1400 euro. Twój wybor.

Wiktor

a z pflegerinem24 jesteście powiązani? Bo Internet mówi co innego, POZDRAWIAM

Wiktor

Tylko ze to prawda ta osoba pisze prawdę w 100 na temat was . to sa ogólnodostępne informacje , czemu państwo nie przyznacie się do tego ze jesteście powiązani z innymi firmami.? po prostu było by łatwiej . Czy ta agencja myśli że ludzie naiwni?

Avoria
@Wiktor 10.08.2018 14:28

Szanowny Panie Wiktorze, firma Avoria nie jest powiązana z firmą Daily Help, ani żadną inną firmą. Pozdrawiamy, Zespół Avoria

taim

PAJĄCZKOWSKA, MAJA JOLANTA Rok urodzenia: 1981 (37 lat) To ta sama firma ten sam wspólnik avoria i daily help nie bądźcie głupi. Płeć: Kobieta od 13.02.2018 w firmie: w Zarządzie DAILY CARE SP. Z O.O., SOSNOWIEC od 13.02.2018 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: DAILY CARE SP. Z O.O., SOSNOWIEC od 01.03.2016 w firmie: w Zarządzie DAILY HELP SP. Z O.O., SOSNOWIEC od 01.03.2016 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: DAILY HELP SP. Z O.O., SOSNOWIEC od 20.01.2016 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: OGÓLNOPOLSKIE CENTRUM OPIEKI DAILY HELP SP. Z O.O., SOSNOWIEC od 29.07.2013 w firmie: w Zarządzie AVORIA OPIEKA SP. Z O.O., SOSNOWIEC Niektóre osoby współwystępujące: DŁUGAJ LEONARD , GIL JOANNA BERNADETA , KOTUCHNA KATARZYNA , KULESZA AGNIESZKA , MANIA MICHAŁ , ODROBINA MARCELINA AGATA , PAJĄCZKOWSKI MARCIN JAROSŁAW , WNUK AGNIESZKA

UWAGA

24 CENTRUM SP. Z O.O., CHORZÓW Podejrzyj raport 24 CENTRUM SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, CHORZÓW Podejrzyj raport AQUARIUS GLOBAL SP. Z O.O. W LIKWIDACJI, WARSZAWA Podejrzyj raport AVORIA 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI, WARSZAWA Podejrzyj raport AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O., CHORZÓW Podejrzyj raport AVORIA BIURO 24 SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, CHORZÓW Podejrzyj raport AVORIA BIURO SP. Z O.O., CHORZÓW Podejrzyj raport AVORIA CARE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, WARSZAWA Podejrzyj raport AVORIA DAHEIM SP. Z O.O. W LIKWIDACJI, WARSZAWA Podejrzyj raport AVORIA PFLEGE SP. Z O.O., CHORZÓW Podejrzyj raport AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, CHORZÓW Podejrzyj raport AVORIA PFLEGE SP. Z O.O. W LIKWIDACJI, WARSZAWA Podejrzyj raport AVORIA PLUS SP. Z O.O., PIEKARY ŚLĄSKIE Podejrzyj raport AVORIA PLUS SP. Z O.O. W LIKWIDACJI, WARSZAWA Podejrzyj raport AVORIA SP. Z O.O., WARSZAWA Podejrzyj raport AVORIA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, WARSZAWA Podejrzyj raport AVORIA ZUHAUSE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, WARSZAWA Podejrzyj raport EUROS SP. Z O.O., CHORZÓW Podejrzyj raport PERSONNEL RESEARCH CENTER 24 SP. Z O.O. W LIKWIDACJI, WARSZAWA Podejrzyj raport ROYAL JOB AGENCJA PRACY SP. Z O.O. W LIKWIDACJI, WARSZAWA Nie maja wpisu do KRAZ

Avoria
@UWAGA 10.08.2018 12:51

Szanowny Panie/ Szanowna Pani, firma Avoria nie jest agencją pracy tymczasowej, zatrudnia opiekunki bezpośrednio i nie rekrutuje dla innych firm dlatego nie ma obowiązki wpisu do KAZ. Pozdrawiamy, Zespół Avoria

Małgorzata

ona ma racje ja się wykorzystywać nie dam zadzwonię do avori niech daja 1600 e a nie !

Avoria
@Małgorzata 08.08.2018 15:46

Pani Małgorzato, +48 600 50 20 20 :) Pozdrawiamy, Zespół Avoria

OPAL

Avoria, Agencja Pracy Tymczasowej (Certyfikat Marszałka Województwa Śląskiego nr 9628) z wieloletnim doświadczeniem na rynku, ogłasza nabór na stanowisko Opiekun/Opiekunka Osób Starszych w Niemczech. Do legalnej i bezpiecznej pracy zapraszamy kandydatów z całej Polski Ta agencja została wykreślona z KRAZ a tym samym wprowadza w błąd.

Gość

szukałam oferty za 1600 e i nie znalazłam

Avoria
@Gość 10.08.2018 10:36

Drogi Gościu, nie wszystkie oferty mamy podane na stronie internetowej czy Facebooku. Zapraszamy do kontaktu, jeśli chciałby/chciałaby Pan/i poznać szczegóły pozostałych zleceń. Pozdrawiamy, Zespół Avoria

Zostaw opinię o Avoria - Chorzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avoria