Avoria

Chorzów

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 117 ocen.

Avoria
5 117

Opinie o Avoria

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avoria

Małgorzata B.

Naprawdę ciężko przebrnąć przez bełkot, który powstał na tym forum. Wygląda to na natarczywe nękanie firmy konkurencyjnej albo niezadowolonej opiekunki. Rozmawiałam nie raz z szefową, nie sądzę by kiedykolwiek pracowała w opiece bo firma na rynku jest od lat a raczej nie jest osobą po 50 tce. Raczej w moim wieku. Znam też znaczenie słowa wyzysk a niedouczonym polecam odesłanie do znaczenia tej definicji. Agencja nigdy mnie nie oszukała a jeżdżę z nią od lat z krótkimi przerwami. Stawki są podobne jak w innych firmach, pieniądze zawsze na czas. Warunki u rodzin różne ale zawsze mogłam to wyjaśnić z panią koordynatorką. Opiekunki szanujmy się i nie róbmy "wiochy" na tym i innych portalach.

   
anonymous

nie polecam wyzyskują

   
wkurzona

Avoria to firma dla emerytów zaniżają ZUS na maxa , masakra

   
IRENA
@Bożena 13.06.2018 00:42

TEZ TAK UWAZAM PANI BOZENKO. PRACUJE Z AVORIĄ OD 2 LAT I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. POLECAM

   

Szukasz pracy?

Opiekunka

jedna z najgorszych firm na rynku szefowa sama robiła w opiece teraz ludzi ma za gnój hahahha

   
Ribika
@Opiekunka 19.06.2018 13:43

Większej bzdury nie słyszałam.

   
Oszust

Gosc

   
Gosc

Oszust

   
Gosc

Firma oszust

   
Gosc oszust
@Gosc 18.06.2018 22:43

Oszust

   
Renata Z.

To forum jest dziwne. Mnóstwo skrajnych komentarzy, nie wiadomo co prawdziwe co wstawiają opiekunki co konkurencja co agencja. Nikt się nie podpisuje. Jakiś bełkot i powycinane wypowiedzi. Dla mnie bez wartości opinie. Jeśli ktoś ma coś do powiedzenia to nie boi się napisać np na google i się podpisać a nie głupoty pisać.

   
Gosc
@Renata Z. 18.06.2018 14:31

Niestety firma jest niewiarygodna

   
anna

nie polecam tej firmy nikomu (usunięte przez administratora) i tyle prezesowa sama pracowała w opiece tak ją obgadywała niejaka ewa z rudy sląskiej skad to wiem był nawet z nia wywiad w poradniku domwym zlodziejka okradla swoja podopieczna . Firma wie o co chodzi (usunięte przez administratora) złodzieja kryje.

   
Administrator

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Chorzów.

   
Krzysztof
@Administrator 24.02.2018 14:36

Pracowałem w firmie od 2015r do 2017 bardzo miły zespół zawsze Panie chciały być pomocne.W sprawach finansowych nie było zadnych problemów.Na zleceniu koordynator dzwonił i interesował się sytuacją.Zainteresowanym Polecam Firmę Avoria,

   
marta

mnie okradli na 150 dziady i tyle

   
Detka
@Ana 30.05.2017 09:06

Aworia była kiedyś dobra,teraz tam pracują same cwaniary,już nie są takie miłe jak jest problem z podopiecznym.ja kiedyś z nimi pracowałam ,ale odeszlam, i moje dwie koleżanki też

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Samosia

Ja kiedyś pracowałam w firmię Avoria 2017 powiem tak nie żebym zachwalała firmę ale mi na czas wszystko płacili nawet przed czasem wszystko to co było w umowie się zgadzało premię tak samo dodatki za święta też wręcz mogę powiedzieć że jak mojej podopiecznej stan zdrowia się pogorszył to mi dali więcej wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ile firm tyle opinii żadnej firmy nie ma idealnej trzeba tylko dobrze czytać umowy za nim się coś podpiszę jeżeli nie zgadza się na danej szteli np warunki pracy interweniować do firmy ich obowiązkiem jest poinformować rodzinę że zapewniła takich warunków jak było w umowie ale też rodziny Niemieckie zatajają różne sprawy i cyganią dopiero wychodzi szydło z worka jak się jest na miejscu pozdrawiam jeszcze raz czytać umowy dokładnie jeżeli są kary na rzucane w umowie nie podpisywać to tak jakby dałeś sam wyrok na siebie z góry odesłać taką im umowę

   
flora 78

Avoria była dobrą firmą,ale może kiedys,teraz spada w rankingach dobrych firm,Panie już nie są aż tak miłe jak jest problem z podopiecnym.

   
Kami78
@sigi 12.01.2018 17:40

Składki są od średniej sprawdzałam to w ZUS. Z tego co wiem to od nizszej nie mozna odprowadzac tak mi panie tlumaczyly z zus we Wrocławiu wiec pewnie u Ciebie tez tak jest. W pracy byłam na przelomie wrzesnia i października. W marcu jadę znowu ale do innej rodziny i tez na krótko. Zobaczymy jak będzie. Moja poprzednia gdanska firma miała w umowie oficjalnie 100 zlotych i diety :d tam to dopiero robili walki.

   
G.B

Ja polecam kiedyś z nimi pracowałam wypłata na czas firma dobra jak się coś działo na zleceniu zaraz panie z biura interweniowały jeszcze się taki nie urodził co by komu dogodził

   
Teresa

Aplikowałam ...tablet pisze jak chce . Jestem kobietą .

   
Teresa

Ja z koleżanką aplikowałem, zdałyśmy pomyślnie rozmowę kwalifikacyjną po niemiecku , wysłaliśmy fotki i na tym nasza współpraca się skończyła . Czekamy od ponad miesiąca na ofertę wyjazdu i nic...Avoria się nie odzywa. Ile jeszcze mamy czekać ? Szkoda było naszego zachodu . Brak ofert ? Na dodatek piszecie , że nie płacą tego co się zadeklarowali zapłacić.

   
Marzena

Witam wszystkie Panie , wyjeżdżając z agencją Avoria. Mam zamiar wyjechać z nimi pierwszy raz . Moja prośba brzmi czy mógłby panie przesłać mi jakieś opinie ż swojego doświadczenia. Z góry dziękuję i pozdrawiam . Marzena

   
fahriye 13

Ja dopiero mam zamiar rozpoczac wspolprace z firma '' Avoria '' .Poki co ucze sie intensywnie jezyka niemieckiego . Czy ktos moglby mi cos blizszego powiedziec na temat tej firmy ?? Na pierwszy rzut oka wszystko wyglada jak nalezy .Panie sa bardzo mile ,pomocne ,kompetentne itp . Czasami jednak to tylko pozory wiec chcialabym wiedziec to i owo od osob wspolpracujacych z ta firma . Z gory dziekuje :)

   
Kasia

ja jestem z Avorią pierwszy raz w Niemczech. Szybko dostałam ofertę pracy bo już w ciągu tygodnia. Panie w firmie miłe, 2 dni po dotarciu do podopiecznego dzwoniły i pytały czy wszystko ok. Myslę, że mogę polecić tą agencję innym opiekunką.

   
fahriye 13
@agata 02.10.2016 18:47

Byc moze zaszla pomylka .Po co od razu takie oskarzenia .

   

Zostaw opinię o Avoria - Chorzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avoria