Grupa 3S
4 18 6 1

Opinie o Grupa 3S

Ciekawy

Ciekawe czy coś sie zmieni na lepiej czy bedzie gorzej. J.G. odchodzi niektórzy stracą ochronę. Jego druga połówka A.M juz nie bedzie sie czepiać na audytach, została tez pozbawiona HR. Czy P.P bedzie widział firmę jako DH i cała resztę ?

Zly
@Ciekawy 21.09.2018 20:46

Jesli piszesz takie bzdury to należysz do tych miernot i osob, ktore nic nie robią, bo tylko do takich AM sie "czepiała" i HR bez niej to najgorsza decyzja na ja ktos wpadł. To jak i ilu osobom pomogła ... wielki szacun dla niej i dla J.G ktory tez to wspierał. Takich ludzi z zasadami i taka klasa , ze świecą szukać. Dlatego większość obawia sie przyszłości, szczegolnie ze J.G. i Z.SZ. to była gwarancja, ze ludziom nie stanie sie krzywda. FIrma w której chciało sie pracować !!!

J432
@Ciekawy 21.09.2018 20:46

Umarł król niech żyje krol . Teraz sie zacznie wyścig szczurów i wchodzenie do ... PP . Moze sie dać nabrać na te wszystkie komplementy. Każdy bedzie ciągnął w swoją stronę. Ogromna szkoda dla firmy, ze król abdykował. Trzymał to wszystko w kupie i nie pozwalał na gnojenie ludzi czy nieczyste zagrywki. Królowa wielu serc ktore sobie zjednała, chyba za karę dostała (usunięte przez administratora) i odebrano jej miejsce i narzędzie do tego zeby pomagać. Jakntak ma wyglądać nowe królowanie to jestem przerażony. Jakie beda kolejne przesunięcia, bo to chyba początek.

Helena
@Ciekawy 21.09.2018 20:46

Na forum zabrania się opisywania konkretnych osób (dotyczy to również podawania inicjałów). Tak mówi regulamin tego forum: https://www.gowork.pl/regulamin który akceptujecie przed dodaniem komentarza. Wpisy niezgodne z regulaminem mogą zostać usunięte.

Ciekawski
@Ciekawy 21.09.2018 20:46

Coś sie zmienia. Jeden, ktory bardzo " bezpiecznie" podchodził do pracy juz sie pożegnał . Wreszcie, ktos miał jaja . Co nastąpi dlaej

Wiedzacy
@Ciekawski 02.12.2018 10:26

Odwagę i jaja to miala kobieta ;) by wreszcie coś z tym zrobic . Tylko cosik mi sie wydaje, ze bedzie przez to miała kłopoty.

Helena
@Wiedzacy 02.12.2018 16:13

Czy możecie powiedzieć coś więcej na ten temat? Potencjalni kandydaci na pewno chcieliby wiedzieć, jak obecnie wygląda sytuacja w firmie. Podzielcie się z nami szczegółami dotyczącymi sytuacji, o której mówicie. Czy w Grupie 3S jest szansa na zmiany?

Pracownik
@Ciekawy 21.09.2018 20:46

Jaka jest to firma dla nowych- na pewno sa lepiej traktowani niz starzy pracownicy. Dostają wyższe wynagrodzenie, a dla sprawdzonego pracownika nie ma podwyżki lub taka ze tylko płakać. No chyba ze postanowsisz sie zwolnić, to moze coś sie znajdzie lub jak zechcesz sie przenieść do innego działu szczegolnie DH to sa szanse na spore podwyżki. Po zmianie zarządu atmosfera sie pogorszyła. Oszczędzanie nie tam gdzie trzeba- nie ma juz paczek dla dzieci na mikolaja lub nawet symbolicznego prezentu, nie ma prezentów dla klientów tylko jakis koszmarny kalendarz. I te ciagle rozmowy ze niedługo to zostaniemy sprzedani i tylko sie ewakuować

W34

Pracuję tu od 16 lat, pracowałem na przeróżnych stanowiskach, robiłem przeróżne rzeczy i jakoś nie narzekam. Fajnie jest.

A23
@W34 13.09.2018 10:42

Podzielam zdanie przedmówcy. Pracowałem w wielu innych miejscach i tu w 3S jest mi najlepiej. Doceniam to co mam, bo mam porównanie. Wielu narzeka bo w tyłkach się im poprzewracało i tyle. Fajne praca, fajni ludzie, można się rozwijać. Oby tak dalej !!!

Truman
@W34 13.09.2018 10:42

Trudno narzekać Panie Wojtku, gdy jest się przez te 16 lat założycielem, prezesem i członkiem rady nadzorczej swojej firmy :)

Obiektywny
@Truman 17.09.2018 09:07

Ha ha ha mistrzostwo. Prezes firmy wchodzi na stronę oceniająca swoją firmę i podszywa się pod pracownika. :) .

Helena
@W34 13.09.2018 10:42

Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Co dokładnie możesz zaliczyć do zalet pracy w Grupa 3S? Są to warunki zatrudnienia, a może atmosfera pracy? Miło by było gdybyś opisał te aspekty.

W34
@Obiektywny 15.10.2018 09:56

Przepraszam. Już nie prezes. Od dłuższego czasu już tylko doradca zarządu. Po założeniu w 2002 pracowałem w tej firmie jako projektant, spawacz światłowodów, zaciągałem kable w kanalizacji, prowadziłem szkolenia z tego i owego, uruchamiałem urządzenia aktywne i pasywne, pracowałem w IT, również jako programista w SQL i PHP. Potem walczyłem jako kierownik robót, nawet czasem robót ziemnych, pracowałem w sekretariacie i kancelarii (tylko nie w tej tajnej), byłem analitykiem finansowym, p.o. radcy prawnego bez uprawnień, sprzedawcą, konsultantem BOK, negocjatorem, trenerem, administratorem urządzeń L2, ale i L3. Tworzyłem strategie marketingowe i rozdawałem ulotki, parzyłem też kawę. Do dziś uchodzę w zespole za wielkiego eksperta od korespondencji seryjnej, niestety - nowa wersja (2010) pakietu Office wyeliminowała mnie z grona ekspertów tablic przestawnych Exela. Przykro mi, bo pracując nie zdążyłem nauczyć się zarządzać centralami TDM, konfigurować sieci SDH, projektować plany kont w systemie kontrolingowym, używać miękkich i twardych narzędzi HR. Fakt - byłem wiele lat w zarządzie, radziłem też w różnych radach - bo taki był charakter mojej pracy. A najważniejsze - zatrudniałem trzon tej firmy, tworzyłem zespoły i cieszę się, że z tyloma fajnymi ludźmi przyszło mi przez te lata pracować. A teraz powoli hamuję moją karierę zawodową, bo w życiu do pewnego momentu ważna jest praca, a z czasem ważne stają się też inne rzeczy, zwłaszcza jak już się człowiek nieco napracuje. W 3S pracowało mi się super a dziś odwiedzając biuro dalej widzę uśmiechnięte buzie, zwłaszcza gdy popijają dobrą kawę w biurowej kawiarni. No i jeszcze coś - nie podszywam się, bo nick W34 jest znany nie tylko dla zespołu będąc obecny w sieci, gdzieś od 1994. roku. A nowemu zarządowi życzę dobrze, i póki co wspieram go jak mogę będąc dostępny nie tylko dla niego, ale również dla pracowników grupy. Kto ma ochotę pogadać - zapraszam. Staram się we wtorki bywać w biurze i na rozmowy, szkolenia, wspominki i marudzenia zapraszam. W34

Były

Jako miejsce dla miernot za niewielkie pieniądze super. Jeśli nic nie robisz i nic nie umiesz, to żeby Cię nie zwolnić awansują. Gdy pracowity jesteś, nie masz szans na awans, bo na MANGERÓW licznych ktoś musi pracować. Wiceprezes z kapelusza. Jego decyzje..... z d.....kapelusza.

Smutny
@Były 10.09.2018 21:19

Osoba, która nie wiedziała co ma z sobą zrobic i nudziła sie w dziale handlowym , awansuje w innym dziale. To w nagrodę ? Do tego jej podejście do innych tez pozostawia wiele do życzenia . Czemu tak sie dzieje ?

Pracowity pracownik
@Smutny 19.09.2018 22:08

Podzielam opinie wyżej. Dodam że jest grupa osób w firmie która nie robi praktycznie nic... Niektórzy specjaliści robią na pensję dla innych a w zamian za dobrą robotę dostają jeszcze więcej roboty... za tą samą kasę...

Helena

@Człowiek z lasu, długo już pracujesz w Grupa 3S? Jak oceniasz tego pracodawcę na tle innych, podobnych firm z branży? @Robert, czy mam rozumieć, że pracujesz lub pracowałeś w Grupa 3S? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu? @Pracownik, czy gdyby wprowadzone zostały zmiany, o których piszesz, wiązałbyś z Grupa 3S swoją przyszłość?

Człowiek z lasu

Mam wrażenie, że zupełnie inaczej wygląda praca i atmosfera w pracy w 3S data center a inaczej w 3S na Ligocie. Ja pracuję w data center i zupełnie nie widzę tych negatywnych zachowań. Praca godna polecenia z uwagi na atmosferę, współpracowników i przełożonych. Finansowo zapewne są ciekawsi pracodawcy, ale praca jest bardzo ciekawa. Nie ma problemu ze zdobywaniem certyfikatów MS, Veam itd itp. Ja polecam data center.

Robert

Idealnych firm nie ma. Zawsze znajdzie się coś nad czym trzeba popracować żeby poprawić i tyle.

Pracownik

Firma 3s to z pewnością stabilny i dobry pracodawca, natomiast uważam że jest tutaj wiele do poprawy pod kątem personalnym i biznesowym. Widać gołym okiem że w firmie brakuje doradztwa na polu zarządzania poszczególnymi zespołami (być może warto rozważyć poszerzenie działu personalnego o fukcję doradztwa biznesowego). Obecni managerowie w wielu przypadkach nie są odpowiednio przygotowani do pełnienia swoich funkcji, są to osoby awansowane przez zasiedzenie a nie swoje predyspozycje (powierzenie funkcji managera pracownikowi tylko dlatego że długo pracuje w organizacji to podstawowy bład) - co koniec końców wpływa na motywacje i efektywność pracownika, działu a następnie funkcjonowanie całej organizacji. Może warto przemyśleć zbudowanie systemu ocen pracownikòw (w pierwszym rzedzie przełożonych a następnie podwładnych) co pomoże w identyfikacji słabych ogniw lub ich luk kompetencyjnych. Oczywiście pytanie jak odbywa się obecnie proces ocen wdrożenia lub zakończenia wspòłpracy, ale to już inny temat - sugeruję sprawdzić. Idąc dalej do jednostek pracowniczych, tutaj też można znaleźć wiele przypadków gdzie potrzebne są szkolenia pod kątem wykonywanych funkcji, co również może jedynie przynieść dalsze efekty.

Robert

Firma ma opinię dobrego pracodawcy a jak do tego mają się niektóre wpisy? Kto to pisze?

Były Pracownik

Ja bym podziełił pracowników 3s na 2 grupy: -nie znających W.A. (cieżka sprawa nie polecam...) -znających W.A. (super, nie musisz za wiele pracować i możesz prawie wszystko bez konsekwencji)

Pracownik

W 101% zgadzam sie z przedmówca. Oszołomka zawsze podkreślała jakie to ma układy z zarządem i na tym jechała, tak jak to robi firmowy olewacz dyrektor, których czuje sie z tego powodu bezkarnie. Najważniejsze to posiłki i tematy o zwiększeniu masy, a praca i jakiekolwiek decyzjie lezą. I mydlenie oczu wszystkim jaki jest zapracowany.ehh. Administracja - to przecież uczennica oszołomki, która nie jest zainteresowana praca, bo zrobią to dziewczyny ktore nie wiedza co. Warto jeszcze wspomnieć o programiście programistów, podejście do pracy i innych ludzi ....bez komentarza. Czy ktoś moze popatrzy kiedyś na możliwość dostępu do szkoleń technicznych, certyfikatów? oczywiście niewyznaczanych przez szefa. Mimo pewnych rzeczy ktore drażnią, praca jest naprawdę spoko i sa w niej naprawdę fajni ludzie.

Pracujacy

Wydawało sie, ze zaczyna sie coś zmieniać bo osoba która czuła sie nie do ruszenia i wieloma pomiatala juz wyleciała. Jednak zastąpiła ja młoda, która poczuła sie Dyrektorem i tez pokazuje jak jest ważna podchodząc olewajaco do innych, zamiast zajc sie tym czym powinna. Kolejny, przesiadujący w kuchni olewajacy prace i swoich pracownikow, pozostał na stołku. Kolesiostwo jest. Jednak firma jest fajna, atmosfera dobra, szkolenia sie zaczęły , bo możesz zapisać sie sam , a nie wyznaczy przełożony, który nie widzi powodu. Polecam firmę, bo jest wiele osob z którymi chce sie pracować.

Realista

Nie do końca zgodzę się z przedmówcą. Firma działa w standardach korpo jednak ze skrzywionym jej obrazem. To prawda, że coraz częściej przychodzą młodzi ludzie do pracy i nie wykonując za wiele narzekają. Jednak "Wyjadacze" nie są doceniani za swoją pracę a wręcz przeciwnie. Jeśli pokażesz, że umiesz to dostajesz więcej pracy i to jest standardem w tej firmie. Co do pakietu medycznego to on też jest standardem w korporacjach i to nie jest nowość, jak przedmówca zachwala. Jak dla mnie to firma nastawiona tylko i wyłącznie na dążenie do wyznaczonego targetu zyskowego nie ważne, że pracownicy muszą ciągnąć nadgodziny i często prostować brak organizacji i kompetencji ze strony kadry zarządzającej.

Normals

Prawda jest taka, że wielu ludzi niższego szczebla chciałoby wiele w zamian nie dając prawie nic. Spora grupa osób traktuje przychodzenie do firmy jako spotkanie towarzyskie i okazję do ploteczek (przesiadywanie w kuchni). Jest w firmie kilkadziesiąt osób - starych wyjadaczy, którzy nie narzekają - robią co do nich należy i są za to doceniani - jakoś nie szukają roboty poza grupą. Coraz częściej przychodzi np. do handlówki ktoś jakby z łapanki, nie pokaże nic i już za moment łazi i narzeka jak jest kiepsko. ktoś pisał że nie ma tutaj karty Multi-sport która jest już standardem - szkoda że nie wspomniałeś o pakiecie medycznym który tutaj jest. Najbardziej kuleją systemy - a to głównie dzięki programistom. Podsumowując jest ok ale zawsze może być lepiej.

Smutny

Praca w tej firmie zapewne jest bardzo satysfakcjonująca, ale dla osób z tytułem kierownik. Totalna spychologia problemów a do tego niesamowite kolesiostwo. Brak poszanowania pracowników najniższego szczebla. Dwulicowość kadry kierowniczej. Brak możliwości rozwoju zawodowego i szkoleń. Ciągłe zmiany organizacyjne mające na celu wyciśnięcie większej wydajności pracy. Brak premiowania za dobrze wykonaną pracę.

Rozczarowany

W firmie brakuje procedur i procesów, panuje organizacyjny chaos. Spychologia i przerzucanie odpowiedzialności na innych. Oszczędności na drobnostkach typu mleko czy tonery do drukarek, ale nikt nie widzi ile paliwa służbowego jest przejeżdżane w prywatnych celach. Brak podwyżek, nikt Cię nie doceni. Jeśli się wykażesz to dostaniesz więcej pracy. Pieniądze znajdują się dopiero gdy złożysz wypowiedzenie. Brak reakcji na mierne wyniki ankiety satysfakcji z pracy. Do tego kumoterstwo i kolesiostwo przez co niektóre posady dyrektorskie są zajmowane przez ludzi totalnie bez wiedzy i umiejętności a nawet bez studiów. Znalazły się tam tylko dzięki koneksjom. Z plusów można wymienić premie kwartalne i duży bezproblemowy parking. Wśród benefitów brak multisport co jest dziś standardem w firmach. Na plus również atmosfera w niektórych działach, ale tworzą ją wyłącznie pracownicy.

Zawiedziony

Powiem tak, wszystko pięknie i ładnie ale na zewnątrz. Pracownicy traktowani przedmiotowo. Musisz mieć wyniki, kwartały muszą się zgadzać z tabelkami. Organizacja pracy leży na łopatkach. Jak ktoś dostaje stołek wyżej to zapomina jak było niżej. Same dyrektory a pracować nie ma komu.

wiadomo kto

Powiem krótko - działu IT (zarówno wsparcie jak i rozwój) nie polecam - nie ma tam nikogo kompetentnego na stanowisku kierowniczym i jednocześnie nie ma żadnej wizji poprawy.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

zawsze. Nigdy nie było z tym kłopotu, to nie ten poziom. Tu jest to bardzo dobrze poukładane.

nowy

sama firma OK spoko ludzie ale ten typ który nazywa sie Dyrektor Sprzedaży dramat, budzi wątpliwości przy pierwszym kontakcie, ma kiepskie notowania w firmie

Obiektywnie subiektywne

Od miesiąca praca w tej firmie stała się trudna do zaakceptowania. Pojawił się ktoś kto na wizytówce ma dyrektor sprzedaży. Pan Jerzy już zebrał sobie grono ludzi czekających na jego rychłe odejście. To co prezentuje w kontakcie z nami świadczy o braku profesjonalizmu i totalnym zagubieniu.

Zostaw opinię o Grupa 3S - Katowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa 3S