HEINEKEN Global Shared Services

Adres: Opolska 100, 31-323 Kraków

NIP: 6762449925 KRS: 0000395205

HEINEKEN Global Shared Services
2 116 6 1

Opinie o HEINEKEN Global Shared Services

Filtruj opinie po kryteriach:

Free bird
 Opinia

Praca w tej firmie może być naprawdę spoko jeśli trafi się do team z fajnymi i ludzkim osobami. Radzę tylko wystrzegać się pracy w PtP u jednej dać „duze” TL. Niszczy wszystkich którzy wiedza i potrafią więcej niż ona (a o to nie jest trudno bo jej wiedza nie należy do największej). Nie szanuje ludzi i uważa się za kogos lepszego (bardzo błędny sposób myślenia). Ze względu na rodo nie mogę napisać nic więcej ale rozpoznać ja można po fałszywym uśmiechu przyklejonym na twarz bo przecież PR jest najważniejszy.

Pomocna?
TakNie
Anonim
 Opinia
@Free bird 16.02.2019 10:29

Czyżby chodziło o imienniczkę pierwszej kobiety tej od grzechu pierworodnego?;)

Pomocna?
Daria PM
 Opinia
@Anonim 26.02.2019 04:38

Przykład idzie z "góry "

Pomocna?
TakNie
Michał
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Hej, czy ktoś z was miał test z excela i mógłby się podzielić informacją co trzeba sobie powtórzyć, jakie są zadania?

Pomocna?
TakNie
Miro997
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Firna jest ogolnie ok fajna atmosfera i ludzie natomiast w niektoryvh teamach dosc spora rotacja pracownikow ze wzgledu na konkurencyjnosc rynu w Krakowie niestety wtedy gdy odchodza ludzie sa urlopy l4 trzeba wszystko bacupowac za innych robiac dwa razy tyle i wtedy robi sie problem poniewaz nie otrzymuje sie za to dodatkowych premii i jest to uznawane na normalna kolej rzeczy

Pomocna?
Marko
 Opinia
@Miro997 16.03.2019 00:10

Czy we wszystkich działach tak jest? Są działy w których jest większa "stabilizacja"? :)

Pomocna?
TakNie
Ewa
 Opinia

Czy na stanowiska juniorskie faktycznie jest wymagane wykształcenie w finansach?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Ewa 04.02.2019 10:49

Nie.

Pomocna?
TakNie
Abstra
 Opinia

Atmosfera świetna o ile trafisz na fajny zespół i ludzi. I to w zasadzie tyle z pozytywów. Na prawdę piwo w piątki szybko się nudzi i zaczyna kojarzyc z pracą. Minusów jest niestety bardzo dużo. Pensje bardzo przeciętne. Współpraca z hindusami!!! Ktoś musiał ten kontrakt podpisać po pijaku. Ogólnie sprawa wygląda w skrócie tak że masa procesów jest u nich ale dla Opek oni mają nie istnieć. To powoduje że jak hindus zrobi coś źle to oficjalnie ty za to odpowiadasz. Hindus to wie i generalnie chłopaki tak lecą w kulki i śmieją się a ty jesteś między młotem a kowadlem. Hindus działają schematycznie, zero myślenia, zero uczenia się. Potrafią pytać o to samo kilka razy. Ale jak się zapytasz czy jest jasne to tak wszystko wiedzą. To powoduje że jest niesamowity bałagan. Każdy sobie. Praktycznie nie ma procedur. Wiedza odchodzi z ludźmi. No i tak jak już ktoś tu pisał są osoby które mają na celu niszczyć zespoły, ludzi, przy całkowitej aprobacie menadżerów.

Pomocna?
Agata
 Opinia
@Abstra 25.12.2018 22:18

A czy trudności we współpracy, o których wspominasz były przedstawiane kierownictwu firmy? Być może warto byłoby spróbować wypracować jakieś rozwiązanie. Napisz proszę, czy jest w HEINEKEN Global Shared Services przestrzeń dla tego typu wymiany doświadczeń i przemyśleń pomiędzy szeregowymi pracownikami a szefostwem.

Pomocna?
TakNie
Nikt znany
 Opinia
@Agata 26.12.2018 13:10

???????? rozwiązanie nazywa się koszty Dobranoc

Pomocna?
Franek
 Opinia
@Nikt znany 27.12.2018 18:09

Koszty czego? Większe wynagrodzenia, czy premie? Co masz na mysli?

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Agata 26.12.2018 13:10

Wymiana zdań jest po Climate Survey czyli anonimowej ankiecie pracowników. Ten i wiele innych tematów jest wówczas poruszanych ale efekt akcji jest niemal zero. Koszty? – chodzi o to że pensja w Polsce jest o wiele większa niż w Indiach stąd przeniesienie procesu do Hindusów. Marka Heineken jest globalna ale centrum HGSS to czysty wyzysk. Patrząc na rynek krakowski Heineken został daleko w tyle. Podwyżki żenujące, to samo pensje. Duże rotacje pracowników bo gdzie indziej dostają dużoooo więcej.

Pomocna?
TakNie
Gosc
 Opinia
@Abstra 25.12.2018 22:18

Hej, na jakim stanowisku tam pracowalas/les?

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia
@pracownik 01.01.2019 22:44

Łatwo można zauważyć, że sporo wiesz o ogólnym działaniu firmy HEINEKEN Global Shared Services. Dobrze byłoby zatem, jakbyś spróbował opisać nam niektóre z warunków zatrudnienia, które stwarza Wam ten pracodawca. Wspomniałeś już trochę o podwyżkach, które - według Ciebie - nie są na zadowalającym poziomie. Ale może pracodawca ten posiada inne atuty? Może oferuje Wam jakieś atrakcyjne benefity, na przykład w postaci dofinansowania do wczasów?

Pomocna?
TakNie
Window
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Agata 06.02.2019 12:47

Dofinansowanie do wczasow? Pracowałem w tej firmie i niczego takiego nie było. Luxmed droższy niż w innych firmach. Multisport tak samo. Jak bierzesz Multisport to już nie ma nic innego na kafeterii. Socjalne spoko no kasa na karcie podarunkowej ale i tak ściągają podatek.

Pomocna?
TakNie
Bolek89
 Opinia

Witam bedac na rekrutacji na stanowisko admina otc z angielskim dostalem propozycje pracy za 3300 netto czy to ok stawka? Wiem ze admin z dodatkowym jezykiem ma 4500 netto w tej firmie bo mam tam znajoma...wiec wydaje mi sie ze spokojnie powinni dac 3500 do 4000. Tyle tez proponowali w rownoleglej firmie dzieki za pomoc ;) update na 2019 jest potrzebny

Pomocna?
TakNie
Ewa
 Opinia
@Bolek89 24.01.2019 18:20

Bolek89 masz wykształcenie z finansów?

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia
@Bolek89 24.01.2019 18:20

Junior bez języka ma 4, admin 5 a senior 6 BRUTTO. Z językiem odpowiednio o tysiąc więcej.

Pomocna?
TakNie
former HGSS worker
 Opinia

This is so fake company. Nothing else is worth to say.

Pomocna?
Artur
 Opinia

Firma jako calosc jest bardzo sympatyczna. Atmosfera jest rewelacyjna. Istnieja niestety jednostki, na roznych szczeblach, ktore potrafia niszczyc pracownikow i zniechecac do dalszej wspolpracy. Jest jedank wielu, ktorzy pracuja tam z pradziwa pasja, otwartoscia na innych i robia wszystko by wspolnie osiagac wzynaczone cele. Bardzo ciekawa oferta socjalna no i piwo w piatek :-) Moje sugestie dla HEINEKEN Global Shared Services: Upewnienie sie ze kazdy managerem jest dobrym people managerem. Lubię atmosferę w HEINEKEN Global Shared Services za: Wspolpraca z innymi dzialami, streamami , ale takze supportujacymi.

Pomocna?
Marta
 Opinia
@Artur 25.11.2018 21:59

Atmosfera zależy od zespołu. W jednych owszem jest rewelacyjna ale w innych tragiczna. Co do managmentu to każdemu pasuje inny typ przełożonego. Ludziom nie zgodzisz!

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

@Dawid nie jestem w żaden sposób związana z HEINEKEN Global Shared Services. Moja obecność na wątku wynika z tego, że jestem moderatorem tego forum. Zadaję pytania w związku z tym, że pełni ono funkcję informacyjną dla osób poszukujących pracy. Im więcej pojawi się tu konkretnych, merytorycznych i sprawdzonych wypowiedzi, tym łatwiej będzie podjąć im decyzję o ewentualnym udziale w procesie rekrutacyjnym do firmy. Zachęcam Cię więc do podzielenia się z nami swoją opinią o pracy w tym miejscu i do odpowiedzi na moje pytania.

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia
@Agata 05.10.2018 11:44

Rozumiem. Jeśli chodzi o odpowiedź dotyczącą nadgodzin, to w tej firmie jest to chleb powszedni. Nie wiem, czy jest zespół, który pracuje standardowo 8 godzin, zamyka komputer i idzie do domu. W zespołach, z którymi współpracowałem, ilość nadgodzin była absurdalna. Dodatkowo ludzie często mieli zaległe urlopy w ilości kilkudziesięciu (!) dni. Jest nacisk na odbiór nadgodzin, jeśli pracownik tego nie zrobi, należność za nie jest co kwartał wypłacana, natomiast przede wszystkim trzeba te nadgodziny odebrać, a wypłata to ostateczność i raczej nie jest ona mile widziana. Jeśli chodzi o nadgodziny na umowie z nienormowanym czasem pracy, tu firma już kompletnie nie przejmuje się faktem, że ludzie pracują po nocach, w weekendy i święta. Standardem jest, że managerowie wychodzą z biura po dzieci do przedszkola/szkoły i z powrotem włączają komputer koło godziny 20:00, pracując do późnych godzin nocnych; pisałem już o mailach krążących 24h. Istnieją również egzemplarze pracujące na urlopach :) Wszystko, co opisałem zarówno o nadgodzinach, jak i kulturze osobistej (a raczej jej braku) kadry zarządzającej i niezrozumiałą tolerancję tych faktów przez dział hr, pozostawiam refleksji czytających. Zagadką dla mnie jest tylko fakt, że do dzisiaj nie zainteresowała się tym PIP - przydałoby się.

Pomocna?
TakNie
not ok
 Opinia

Pracuję już tu ładnych parę lat i sporo człowiek widział. Bardzo cisną na odbieranie nadgodzin (których nawiasem mówiąc najlepiej nie robić, czytaj nie zgłaszaj, ale haruj) i urlopu. Standardem jest fikcyjne odbieranie nadgodzin i urlopów, żeby nie zalegały w tajmszicie i ładnie wyglądało dla manegementu. Wygląda to tak, że zgodnie z tajmszitem nie ma cię w pracy a w rzeczywistości normalnie w pracy jesteś i "na gębę" umawiasz się z liderem, że jakoś to będzie i kiedyś tam sobie odbierzesz. Jeśli już odważysz się zalogować nadgodziny w tajmszit, to musisz je "rozbić" na kilka dni po 1-2 h dodatkowo. Chodzi o to, że jeśli zrobiłeś 6-8 h nadgodzin jednego dnia (tak, jesteś w pracy od 8 rano do północy) to zalogowane w tajmszicie pojawią się już jako godziny nocne (teoretycznie extra płatne lub więcej do odbioru, ale TYLKO teoretycznie; no i Urząd Pracy mógłby się przyczepić, że pracownik nawet nie miał ustawowego czasu na odpoczynek), a tego manegement chce uniknąć. Dyskryminacja i nierówne traktowanie pracowników. Są równi i równiejsi. Możesz nie dostać awansu/podwyżki mimo, że uczciwie zapracowałeś, są hiper sukcesy/impruwmenty/fedbaki. Powiedzą, że wszystko zajefajnie, tak trzymaj, bo jest super, od roku zaiwaniasz na 200%, oby tak dalej to doczekasz się na następnej kalibracji ocen za pół roku. I po pół roku słyszysz to samo.. a w międzyczasie byle kto dostaje lepszą kasę, bo ma układy. Odbiera totalnie chęć do pracy i do jakiejkolwiek aktywności poza wymaganymi obowiązkami. I w tedy usłyszysz, że twoje nastawienie nie jest pozytywne i zaangażowanie spadło... więc w takiej sytuacji nie możemy cię nagrodzić, wykaż się, a może się doczekasz. HRy organizują spotkania dla wszystkich pracowników, gdzie na kolorowych, pełnych optymizmu slajdach wmawiają jak uczciwie podchodzą do kwestii przyznawanych ocen, grejdów na stanowiskach, wszystko ma być równe, jasne i przejrzyste. A spotkanie zaczynają od słów, że "każdy by chciał podwyżkę, ale wyobraźcie sobie, ze naszych 800 pracowników dostaje podwyżkę 100 zł i co? jakie to są ogromne koszty w skali miesiąca! a jakie w skali roku!! pomnóżmy sobie 800x100x12 !! Widzicie czego żądacie od biednego Heinekena?" Kłamią, że pracownik z niższym grejdem nie może zarabiać więcej niż ktoś z wyższym grejdem (i mam na myśli o te same obowiązki, języki itp.). Tymczasem tak to właśnie wygląda, są ogromne rozbieżności. Jest bardzo rozrośnięta struktura działu HR - zupełnie niepotrzebnie. Co chwila tworzą sobie nowe stanowiska, podgrupy, nadają sobie awanse, zmieniają nazwy. Tacy figuranci na ciepłych posadkach. Nie mają wiedzy na temat prawa pracy/administracji/kadr. Słabo troche. Moje sugestie dla HEINEKEN Global Shared Services: Uczciwe awanse i pieniądze. Weryfikacja oskarżeń/ocen oraz tryb odwoławczy. Możliwość oceniania nie tylko swojego lidera, ale menadżera (z punktu szeregowego pracownika). Tracicie doświadczonych pracowników, bo im nie płacicie.

Pomocna?
Agata
 Opinia
@not ok 15.11.2018 00:41

Dziękuję za wyczerpujący komentarz dotyczący Twoich doświadczeń w pracy w HEINEKEN Global Shared Services. Chciałabym jeszcze dopytać, czy firma organizuje dla pracowników szkolenia, dzięki którym mogą oni podnieść swoje kwalifikacje zawodowe? Możliwość rozwoju jest jednym z istotniejszych czynników, na które wiele osób zwraca uwagę przy wyborze miejsca pracy. Użytkownicy forum chętnie dowiedzą się na co mogą liczyć w tym zakresie.

Pomocna?
TakNie
alo
 Opinia
@not ok 15.11.2018 00:41

Mysle ze to zalezy od zespolu, ja nie spotkalam sie z zadnym kombinowaniem dot. timesheetow (chyba ze na korzysc pracownika), nadgodziny tz nie sa czeste (ale sie zdarzaja i faktycznie sa do odbioru, tak samo w przypadku pracy w dzien wolny). Co do ocen, to oczywiscie wszystko zalezy od TL, ale bez przesady, jak kogos tak zle oceniaja zawsze moze pogadac z managerem o co chodzi (jak sie nie ma zaufania do TL). Zgadzam sie czesciowo co do komentarza dot HR i zarobkow (szczegolnie pod katem placy za prace w konkretnych jezykach, innych niz ang.)

Pomocna?
TakNie
alo
 Opinia

Prca typowa dla korporacji, zarobki moim zdaniem tez - moze troche niedocenione niektore jezyki. Ale ogolnie mila atmosfera i fajnie sie pracuje. Rekrutacja na stanowiska administracyjne: krotka rozmowa telefoniczna z HR, spotkanie z przedstawicielem HR i TL, zadania z excela, ewentualnie test ze znajomosci podstaw ksiegowosci (w zaleznosci od stanowiska), rozmowa w jezyku z jakim bdzie sie pracowac (chyba ze jest sie nativem) Lubię atmosferę w HEINEKEN Global Shared Services za: roznorodnosc kulturowa, otwartosc na pomysly/zmiany

Pomocna?
TakNie
Dyskryminowana
 Opinia

@Pnn ding na juniorze 3000 na rękę a tysiąc więcej na adminie?? Tak, masz rację, ale niestety w tej firmie są tak nierówne zarobki , że ktoś mógłby ich w końcu posadzić o dyskryminacje. Jestem adminem (stanowisko wyżej niż junior), pracuję w tej firmie dwa lata, mam 3 lata w PTP , pracuje z dwoma językami na ciężkim OpCo i dostaje 3100 na rękę!!! I nie jestem tutaj odosobnionym przypadkiem.Juniorzy z angielskim zarabiają w większości przypadków więcej niż ja. Wczoraj usłyszałam od dziewczyny, która ma mniej doświadczenia niż ja, jestem na tym samym gradzie, że ma prawie 2k brutto więcej ode mnie! To jest chore. Pracowałam wcześniej w dwóch krakowskich korpo i jasne, były różnice w zarobkach wśród ludzi z identycznymi obowiazkami/grade'ami/doświadczeniem ale było to 200-500 zł brutto MAKSYMALNIE. Dlatego uciekłam do innej firmy gdzie na dzień dobry dostałam tyle NETTO gdzie w Heinekenie mam BRUTTO. Zgadzam się z opiniami wyżej, że management PTP to istny kosmos bez kultury osobistej (przykład - totalne ignorowanie Cię na korytarzu kiedy mówisz cześć, za to kiedy idziesz zrobić sobie kawę albo nawet do łazienki (sic!) i natrafiasz tam na swoją menadżerke, to od razu jesteś bombardowany pytaniami jak tam w teamie backlog na mailach, fakturach etc. ) Sposób traktowania pracowników przez te osoby pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy .

Pomocna?
Dyskryminowana
 Opinia
@Dyskryminowana 03.11.2018 06:52

A, i dodam jeszcze, że w nowej firmie pracuje tylko z angielskim . A i tak dostaje tyle netto ile w Heinekenie BRUTTO (pracując z dwoma!!! językami). I jeszcze jedna rzecz - nie dość że zarobki są tak nierówne i niesprawiedliwe, to jeszcze niektóre Opco dają pracownikom hgss dodatkowe bonusy (oprócz VIPa, jest to ponad 3k pln czyli więcej niż moje dwa ostatnie bonusy) . Oczywiście o tym nie można głośno mówic, jest to tajemnica poliszynela. Nie uważam tego za sprawiedliwe. Jasne że można być docenionym przez OpCo i to jest super, ale my pracujemy dla HGSS a nie w OpCo i uważam że każdy powinien mieć możliwość takiego dodatkowego bonusa (oczywiście jeżeli zasłużył)

Pomocna?
Agata
 Opinia

HEINEKEN obecnie rekrutuje w Krakowie. Na portalu służącym do poszukiwania pracy znalazłam oferty pracy na wielu stanowiskach: OtC Administrator (Billing) with Hungarian Junior Global Data Administrator Team Leader Order to Cash with English Junior Master Data Specialist SAP Key User - Autobank Project IT Intern with English PtP Administrator with English OtC Administrator (Collection & Disputes) with English Junior OtC Administrator (Collection & Disputes) with Dutch OtC Administrator (Collection & Disputes) with Czech Junior PtP Administrator with French Junior Managerial Reporting Analyst RtR Administrator with Russian PtP Administrator with Portuguese Team Leader RtR Junior Talent Acquisition Specialist (Administration Support) OtC Administrator (Collection & Disputes) with Dutch Junior OTC Administrator (Billing) with Spanish Financial Accounting & Reporting Analyst (Global Intercompany Coordinator) OtC Project Specialist Chief Accountant Senior Talent Acquisition Specialist PtP Administrator with Hungarian Junior OtC Administrator (Credit Risk) with English Junior OtC Administrator (Collection & Disputes) with English Junior RtR Administrator with English OtC Administrator (Collection & Disputes/Billing) with Slovak Junior Communication Specialist Czy macie zamiar aplikować? Jeśli weźmiecie udział w spotkaniu rekrutacyjnym, koniecznie napiszcie na forum jak przebiegło i jakie odnieśliście wrażenia. Będzie to nieoceniona informacja dla pozostałych aplikantów.

Pomocna?
Chętny
 Opinia
@Agata 22.07.2018 15:54

Byłem na rozmowie, przyznam że nie mam zastrzeżeń. HR przygotowany, team leader uprzejmy, konkretny, rozmowa bardzo przyjemna, powiedziałbym kolezenska. Były oczywiście pytania wymagające chwili skupienia, była rozmowa po angielsku. Biuro też mile wrażenie, recepcja ok, ludzie na korytarzu uśmiechnięci w drodze na lunch. Słychać różne języki, między narodowe środowisko. Szczerze, chciałbym żeby mnie przyjęli, pracuje w innym Corpo, mam doświadczenie i przyznam że wygląda to ciekawie.

Pomocna?
Agata
 Opinia
@Chętny 27.10.2018 20:14

Dziękuję za to, że opisałeś nam swoje wrażenia z rozmowy kwalifikacyjnej i pobytu w biurze firmy. Trzymam kciuki i jeżeli podejmiesz w HEINEKEN pracę, napisz nam koniecznie jak oceniasz codzienne realia. Chciałabym jeszcze dopytać o jedną rzecz, mianowicie z ilu etapów będzie składała się rekrutacja?

Pomocna?
TakNie
Kandydat
 Opinia

Brałem udział w rekrutacji na jedno z juniorskich stanowisk ostatnio. Rozmowa najpierw telefoniczna około 15 minutowa, a później po 2 dniach zaproszenie na godzinną rozmowę w siedzibie i 30 minutowy test z excela. Mimo, że w wymaganiach na stanowisko była znajomość angielskiego to w żaden sposób jej nie sprawdzono, tylko zapytano mnie na jakim poziomie umiem i tyle. Podczas rozmowy telefonicznej sympatyczny Pan mówił dużo o stanowisku i o samej pracy, i zadał kilka pytań dotyczących CV i mojego niewielkiego doświadczenia (ale nie były to absolutnie żadne głupie HR-owe pytania tylko takie informacyjne żeby się coś o mnie dowiedzieć). Rozmowa w siedzibie z dwoma Panami, jeden chyba był z HR-u (chyba z tego Talent Acquisition), a drugi był Team Leaderem jednego z zespołów do którego miałem trafić. Rozmowa bardzo luźna ale profesjonalna, trwała równą godzinę, nie zamieniliśmy ani jednego słowa po angielsku. Panowie tak naprawdę prześledzili każdy punkt mojego CV pytając o studia, czy wybrałbym ten sam kierunek - jak nie to jaki inny, o doświadczenie, o staże, o poziom angielskiego, o monotonną pracę, o moje wady, o ulubioną muzykę, co wyniosłem ze studiów oprócz imprez itd. Było naprawdę miło i profesjonalnie. Natomiast po rozmowie miałem test no ale go kompletnie uwaliłem bo spodziewałem się czegoś innego. Jedna wada tej rekrutacji. Obiecano mi informację zwrotną - Pan z HR-u mówił, że zawsze wysyłają ale minął miesiąc i zero informacji. Zdaję sobie sprawę, że nie zostałem wybrany bo test z excela poszedł mi tragicznie ale jednak to nie powinno być przeszkodą w wysłaniu krótkiej, zwięzłej odpowiedzi, że jednak nie skorzystają z mojej kandydatury. To właściwie jedyna wada jaką zauważyłem.

Pomocna?
TakNie
Kandydatka
 Opinia
@Kandydat 20.09.2018 16:41

Czy mógłbyś powiedzieć jak wyglądał ten test z excela?

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia

Pracowałem w kilku korporacjach, również poza Krakowem i to, co przede wszystkim rzuca się w oczy to management, który nie mówi, a WARCZY. Rekord biją tu zwłaszcza managerki działu PtP, które swoim zachowaniem pokazują chyba tylko jak bardzo są nieszczęśliwe, niespełnione i przemęczone. Kultura wypowiedzi oraz traktowania pracowników pozostawia wiele do życzenia. Tu, co ciekawe przykład idzie z góry, czyli Holandii. To, jak Holendrzy potrafią się odezwać do Polaków jest często poniżej krytyki. W efekcie takie postawy kopiowane są przez managerów w Krakowie, co z kolei przechodzi na TL, którzy następnie "dają przykład" pracownikom. Jest to firma, która opiera się na callach, czy meetingach. Bywa, że cały dzień ludzie biegają ze spotkania na spotkanie, aby wreszcie o 17:00 móc usiąść do biurka i zacząć pracować. Terminy projektów rozciągnięte do granic możliwości tylko po to, aby zrobić wrażenie priorytetu i zademonstrować, że to właśnie one są najważniejsze. W efekcie odciąga się ludzi od pracy np. w zamknięcie, żeby uczestniczyli w inicjatywach, z których większość i tak pada, bądź zostanie zawieszona. Nadgodziny są w tej firmie chlebem powszednim; im wyżej, tym mniej życia prywatnego; maile latają 24h i jest to wręcz mile widziane - im później w nocy wyśle się maila, tym lepiej. Z punktu widzenia zarządzania ludźmi, ta firma to żenująca katastrofa. Z punktu widzenia wiedzy księgowej, nie różni się ona niczym od innych istniejących w Krakowie.

Pomocna?
management PtP
 Opinia
@Dawid 21.09.2018 20:18

Zgadzam się w 100%, management w PtP to osoby bez kultury osobistej, jak takie osoby mogą zarządzać ludźmi? To się nie mieści w głowie. HR Business Partner czyli taki który nadzoruje PtP od strony HR widzi to (bo sam odczuwa na sobie podczas współpracy z nimi) i nic z tym nie robi.

Pomocna?
Dawid
 Opinia
@management PtP 23.09.2018 10:56

To dziwne, że osoba odpowiedzialna za m.in. relacje w firmie sama "ma z tym problem. O czym to świadczy?

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

@Dawid chciałam jeszcze dopytać, jak to jest dokładnie z tymi nadgodzinami? Można je później sobie ewentualnie odebrać i na przykład przyjść trochę później do pracy czy są może dodatkowo płatne? Takie informacje są istotne, jeżeli ktoś właśnie rozważa wysłanie do HEINEKEN Global Shared Services swojego cv.

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia
@Agata 23.09.2018 13:22

Agato, sama odpowiedz na to pytanie. Udzielasz się na forum od przynajmniej lipca i wyczuwam, że jesteś w jakiś sposób związana z H. Zaproponuj firmie wykup płatnej wersji profilu i może odnieście się oficjalnie do wypowiedzi na forum.

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

@casanova wspominasz o mobbingu. To jest poważny zarzut, w związku z tym chciałabym dopytać czy byłeś świadkiem sytuacji opisanych w Kodeksie Pracy: "mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników". @pNN ding jaka umowa jest proponowana w HEINEKEN Global Shared Services na początek?

Pomocna?
TakNie
pNN ding
 Opinia

Heieneken jest bardzo dobra firma. Prcauje tu od ponad roku i atmosfera jest lepsza niz w innych korpo, nie ma czegos takiego jak wskazniki czasu pracy, mnostwo imprez pyszna kawa i mozna sie wszystkiego nauczyc Team wie ze musi wspierac nowe osoby. Nie czuc tam wcale korporacyjnosci. Co pol roky odbywa sie rozmowa na temat planu rozwoju. Co pol roku duza premia, dobra podstawa do wynegocjowania -napewno lepsza niz w innych korpo,dofinansowanie do jezykow po okresie probnym, Multisport. Jesli chodzi o angielski to na Juniorze zaczynamy od 3000 netto a stanowiwksa wyzej minimum o tysiaka wiecej.Mysle ze poiwnno sie robic update o zarobkach.Ja polecam firme :)

Pomocna?
pNN ding
 Opinia
@pNN ding 25.08.2018 12:14

Aha i dwa razy do roku bony sodexo na 500 zl ;p i oczywiscie opieka medyczna

Pomocna?
Tomik
 Opinia

Na jakie stawki na rękę może liczyć w HKN team leader?

Pomocna?
TakNie
Team Lead
 Opinia
@Tomik 14.09.2017 18:38

11-12 brutto

Pomocna?
TakNie
casanova
 Opinia

Heineken to super marka ale miejsce do pracy pozostawiam wiele do zyczenia

Pomocna?
TakNie
były pracownik
 Opinia
@casanova 09.08.2018 13:32

To prawda. Wyobraźcie sobie dowolne negatywne cechy dużej korporacji, a znajdziecie je w Heinekenie - (bezpodstawne przerzucanie odpowiedzialności na ciebie, niejasne procedury, źle przeniesione procesy, niedostateczne szkolenia, wymagania niezwiązane ze stanowiskiem, bezproduktywne spotkania dla spotkań, na których lepiej, żebyś zgadzał się ze wszystkim, puste obietnice, i co chyba najgorsze, Team Leads i Management, który robi wszystko, żeby tylko nie brać odpowiedzialności za cokolwiek. Dowolna firma w Krakowie będzie lepszym wyborem.

Pomocna?
TakNie
casanova
 Opinia

obecnie utrzymuje sie na levelu Capgemini, wezma kazdego nawet bez doswiadczenia poniewaz jest duza rotacja ludzi. Czemu rotacja? traktowanie pracownikow tam czesto zakrawa o mobbing, management i teamlead poteafi podkladac swinie innym pracownikom, obiecanki na one to oneaach to jedna wilka sciema, powiedza wszystko abys czul sie jak u pana Boga za piecem ale tylko do czasu ankiety wewnetrznej, uzupelnic ze jest pieknie i ladnie a potem zdziwko Cie lapie

Pomocna?
Ewka
 Opinia
@casanova 09.08.2018 13:36

Większość Process Manager przyszła z Capgemini to czego się spodziewać po zarządzaniu? Marka piwa owszem dobra ale HGSS to zwykła korporacja. Nie polecam tej akurat.

Pomocna?
Jan92
 Opinia

Czy wie ktoś jakie są warunki jako rtr administrator? Kasa/atmosfera?

Pomocna?
TakNie
Pracownik Heinekena
 Opinia
@Jan92 29.01.2018 19:06

Atmosfera zależy od zespołu. Junior 3.5-4, administrator 4-5, senior 5-6, koorynator 6-8.

Pomocna?
TakNie
emer
 Opinia
@Pracownik Heinekena 01.06.2018 08:52

Czy to sa kwoty netto?

Pomocna?
TakNie
Richard
 Opinia
@emer 06.06.2018 20:35

Netto

Pomocna?
TakNie
Junior admin
 Opinia
@Richard 08.06.2018 17:59

Od 2 lat mam 3,5 BRUTTO! W zeszłym roku nie było nawet podwyżek. Dlatego to mój ostatni miesiąc.

Pomocna?
Agata
 Opinia
@Pracownik Heinekena 01.06.2018 08:52

A jaka jest średnia wieku pracowników. Czy czterdziestolatka ma szansę na pracę tam? /Angielski bardzo dobry, niemiecki dobry, rok pracy w PtP w bpo/

Pomocna?
GBO
 Opinia
@Agata 25.06.2018 11:20

W Heinekenie potrzebne są osoby znające język. Anglojęzyczne procesy zostaly przeniesione do Indii.

Pomocna?
Zarobki
 Opinia
@Pracownik Heinekena 01.06.2018 08:52

Zarobki jak w Capgemini. Myślałem że Heineken lepiej płaci

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

@jaktam @butelki czy są to informacje ze sprawdzonego źródła? Rozumiem, że piszecie o nowym oddziale firmy, a nie o całkowitym przeniesieniu do Łodzi. Czy mam rację? Wątek dotyczy siedziby HEINEKEN Global Shared Services w Krakowie, stąd informacja o ewentualnym przeniesieniu jej do innego miasta jest bardzo istotna dla osób, które chciałyby tam aplikować.

Pomocna?
TakNie
chciałem aplikować
 Opinia

hej. Heineken się przenosi do Łodzi ? serio ? taniej tam czy co ?

Pomocna?
Bzdury i propaganda
 Opinia
@chciałem aplikować 07.05.2018 21:55

Nie przenosi się. Pierwsze słyszę a pracuję w tej firmie.

Pomocna?
TakNie
jaktam
 Opinia
@Bzdury i propaganda 02.06.2018 11:13

w Łodzi mamy info, że będzie. Już nawet wiadomo, w którym biurowcu. Czekamy! :)

Pomocna?
Butelki
 Opinia
@jaktam 23.06.2018 13:16

W Łodzi będzie produkcja butelek tylko

Pomocna?
Hej
 Opinia

A jakie zarobki oferuje heineken po przeniesieniu do lodzi? Jak można rekrutacji i czemu wszystko dalej jest tajne. To znacznie utrudnia rekrutacje

Pomocna?
Hrabia Von Piwo
 Opinia
@Hej 24.01.2018 21:34

Co jest tajne i co oznacza, że heineken w łodzi? HGSS czy inna jednostka?

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Hej 24.01.2018 21:34

Nie ma przenosin do Łodzi. Kto takie bzdury wymyśla?

Pomocna?
TakNie
jaktam
 Opinia
@Pracownik 05.05.2018 20:39

tak, ma być w Łodzi

Pomocna?
TakNie
Hrabia Von Piwo
 Opinia
@jaktam 23.06.2018 13:16

Jak coś wiesz to pisz konkretnie a nie siej propagandy

Pomocna?
TakNie
Gutek
 Opinia

Czy dobrze sie pracuje w firmie? Nie piszecie od dawna.

Pomocna?
TakNie
Pracownik działu PtP
 Opinia
@Gutek 08.01.2018 12:19

Polecam dział PtP, co prawda praca powtarzalna tak jak w innych korpo ale super ludzie i atmosfera. Do tego kompetentni przełożeni.

Pomocna?
TakNie
kadra zarządzająca
 Opinia
@Pracownik działu PtP 11.01.2018 18:47

Team Liderzy w porządku. Zato menadżerowie tragedia do kwadratu.

Pomocna?
.
 Opinia
@kadra zarządzająca 02.06.2018 11:20

To prawda. Tak samo jest w OtC. Ciesze sie, ze zmienilam firme. Zbyt duzo korpo w korpo...

Pomocna?
Agata
 Opinia

@masakra koniec końców otrzymałaś odpowiedź od HEINEKEN Global Shared Services? Jeśli podjęłaś u nich pracę, to mogłabyś podzielić się swoimi wrażeniami pod kątem atmosfery oraz warunków jakie Cię spotkały w tej firmie? Są to istotne kwestie, które warto poruszyć na tym forum.

Pomocna?
TakNie
masakra
 Opinia
@Agata 21.04.2018 22:25

dzisiaj, po 1.5 miesiaca, telefon dostalam z propozycja na rozmowe na jeszcze jakies stanowisko, ale odmowilam.

Pomocna?
masakra
 Opinia
@Agata 21.04.2018 22:25

dzisiaj dostalam telefon z heineken - po 1.5 miesiaca milczenia - z propozycja kolejnej rozmowy hr-owej na jakies inne stanowisko, ale odmowilam. dosyc tej farsy.

Pomocna?
TakNie
kaja
 Opinia
@masakra 09.05.2018 15:01

Hej, też miałam podobnie.. Farsa totalna ta rekrutacja, w dodatku chodzą słuchy, że Heniek ma się przenosic do Łodzi, ale o tym jakoś nikt nie informuje..Odpuszczam, dość jest ciekawych firm w Krakowie.:)

Pomocna?
TakNie
masakra
 Opinia
@kaja 10.05.2018 08:20

mnie sie wlasnie udalo dostac do state street. rekrutacja prowadzona przez Indie a o wiele bardzie profesjonalna. pozdrawiam

Pomocna?
Kasia
 Opinia
@kaja 10.05.2018 08:20

Zapraszamy nowe koleżanki i kolegów do State Street :)

Pomocna?
TakNie
masakra
 Opinia
@kaja 10.05.2018 08:20

Kasia, zaczynasz jakos niedlugo czy jestes juz pracowniczka z dluzszym stazem?

Pomocna?
TakNie
masakra
 Opinia

Masakra... Zaaplikowałam na stanowisko A, dostałam telefon z propozycją na stanowisko B, odrzuciłam, polecono mi jeszcze dwa inne stanowiska. Ostatecznie miało zostać stanowisko A. Miałam rozmowę telefoniczną. Potem dostałam telefon, że jednak A jest nieaktualne i proponują jeszcze inne. Zgodziłam się na rozmowie w biurze i od tygodnia cisza. Komedia...

Pomocna?
hh
 Opinia
@masakra 28.03.2018 12:18

Odezwa sie, moze masz na meilu wiadomosc..! sprawdz dobrze.. Mnie przyjeli- warto czy nie to brac? Dlaczego tyle ogłoszen jest w heinekenie? Masowo zwalniaja sie ludzie czy ocb?

Pomocna?
TakNie
pytająca
 Opinia

Hej, jak wygląda praca w PtP dla Heinekena w Krakowie jako klienta? Jaka pensja, jak wyglądaja obowiązki?

Pomocna?
TakNie
hej ludzie !!
 Opinia

czesc! jak przebiega rekrutacja na stanowiska PTP,/ OTC ? proszę o konkretne odpowiedzi..

Pomocna?
TakNie
tralala
 Opinia
@hej ludzie !! 05.03.2018 14:31

nikt tam nie pracuje ?

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o HEINEKEN Global Shared Services - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HEINEKEN Global Shared Services

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.