Rehroz Rehabilitacja Rozberg Daniel

Mrągowo

Opinie o Rehroz Rehabilitacja Rozberg Daniel

ten gabinet 2014-12-13 11:25:45
witam wszystkich klijentow rozberga uwaga to jest oszust i naciagacz starszych ludzi mojej babci nic nie pomugl a kase wyrwal ostatnie pieniazki oddala a teraz nie ma na swieta za co oplatek kupic . do mieszkancow mragowa.
kasia 2014-12-26 11:55:10
to prawda ten fachowiec jest dobry od walenia owiec.
polecac rehabilitacje w rynie
piotrowski 2015-01-03 13:16:42
bardzo dziękuje za pomoc,polecam ten gabinet
1
bronakowski 2015-09-15 15:18:13
Bylem u tego Pana pomógł mi w 3 wizyty .Z problemem borykalem sie z pół roku od lekarza do lekarza.Bolaly mnie plecy na dole a to bylo podobno zwykłe napiecie miesni.
Polecam wszystkim
1
rozberg 2015-09-16 10:34:53
Witam Kim kolwiek jesteś .Oszustów i naciągaczy możesz spotkać w bankach na mieście itp. Do mnie przychodzą ludzie którzy oczekują pomocy w walce z bólem, Ja nikogo nie namawiam!!!! Jeżeli jesteś tak dobrym wnuczkiem to dlaczego pozwoliłeś odebrać babci ostatnie pieniążki na święta?????
Twoja opinia jest bardzo dziwna i bezsensowna. Ukrywając swoją osobowość i sytuacje przekonujesz czytelnika o tym że jest to kłamstwo.Pozdrawiam Pana..
1
rozberg 2015-09-16 10:37:55
Brak Inteligencji ,Złośliwość ludzka nie zna granic .pozdrawiam .....
1
Joanna 2015-10-17 09:22:51
Dzieki Panu Danielowi znowu normalnie funkcjonuje , pozbyłam się boli w szyi, tzn krecz super polecam tego Pana.pozdrawiam
1
Tomasz z Piecek 2015-10-20 11:17:15
Po obejściu wszystkich znanych mi lekarzy trafiłem do Pana Daniela który postawił mnie na nogi trwało to kilka spotkań ale naprawdę było warto.Fizjoterapia jaką stosuje Pan Daniel jest chyba na najwyższym poziomie.Dziwie się ludziom piszącym takie głupoty-chociaż nie wszystkim się dogodzi.
1
koza 2015-11-01 08:52:37
brak pojecia o rehabilitacji panie rozberg
pacjent 2015-11-02 16:34:22
Trafiłem do Pana Daniela z polecenia znajomej ,miałem duże bóle w krzyżu ,po zastosowaniu terapii igłowej co nie było przyjemne wszystko minęło ,polecam .
1
rozberg 2015-11-04 10:18:17
Dziękuję Pani Asiu za mile slowa ciesze się że moglem pomóc.
rozberg 2015-11-04 10:25:12
Panie Tomku pamięta Pan żeby regularnie ćwiczyć, dzięki za współpracę i pozdrawiam.
rozberg 2015-11-04 10:28:18
Zabiegi igłowe nie zawsze są bolesne lecz czasami jedynym rozwiązaniem, pozdrawiam.
rozberg 2015-11-04 10:34:49
Brak pojęcia o rehabilitacji , bardzo ciekawe spostrzeżenie ale cóż każdy ma prawo wyrazić swoją opinie przyjmuje to na klatę i pracuje dalej. Pozdrawiam Koze
ewa 2015-11-05 11:31:54
Bylam zaskoczona podejściem Pana Rozberga żaden dotychczasowy lekarz u ktorych bylam nie zbadał mnie tak dokładnie. Oczywiście kilka wizyt i bóle pleców minęły. Gorąco polecam PAna Daniela
1
zofia 2015-12-08 10:13:36
Bardzo pomógł mi ten Pan Daniel w bólach które miałam od 2 miesięcy ,uczęszczałam regularnie na wizyty przez dwa tygodnie a teraz nie pamiętam co znaczy ból pleców ,gorąco polecam tego Pana.
Tadeusz 2015-12-15 10:14:19
Chodziłem z bólem pleców od dłuższego czasu ,po wizytach u Pana Daniela wszystko przeszło ,gorąco mogę polecić tą osobę a już wielu fachowców odwiedziłem.
Gabriela 2016-02-03 22:32:02
Super fizjoterapeuta ,extra kontakt z pacjentem na mnie zrobił wrażenie pomógł mi z uporczywym bólem szyi,serdecznie polecam tego Pana Daniela.
Pacjent z Pisza 2016-03-04 14:48:36
W gabinecie zostałem super zdiagnozowany przez doktora Osińskiego -zerwane więzadło kolana prawego ,a kolejnie rehabilitacje przeprowadził Pan Rozberg.Super fachowcy polecam ich uusługi.
Zostaw swoją opinię o Rehroz Rehabilitacja Rozberg Daniel - Mrągowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rehroz Rehabilitacja Rozberg Daniel