Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lola - 2014-04-08 14:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K. - 2014-02-28 17:34:20]:
(usunięte przez administratora) Porażka pracy zycia. Dla desperatów wyłącznie, bez wyjścia. Szukajcie dalej jest wielu normalnych pracodawców.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2014-04-11 10:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-03-02 01:48:15]:
a co chcesz ująć w tym pozwie? Może przyłączę się..kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
parias - 2014-04-23 14:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie dzis zadzwonili ,jutro idę na szkolenie.
Zastanawiam się ile płacą na godzinę?
zdjecie uzytkownika
sailman - 2014-05-03 11:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Invent ........ Musze powiedzieć że nie jest to wzór uczciwości ,pierwszy wyjazd i owszem wszystko było ok ale... zawsze jest jakies ale powiem tak drugie zgłoszenie podpisanie umowy iiii klops żadnego powiadomienie ze strony firmy czekałem całe trzy miesiące i nic pomyślałem że to jakieś małe niezgranie logistyczne ale gdzie tam następna umowa i to samo po tygodniu wiadomość na e-mail że jestem nie potrzebny a wyjazd odwołany hi hi hi a moi znajomi pojechali szkoda . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Leila - 2014-05-08 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdecznie NIE polecam !!!
Pomijam kiepską organizację przywozów i odwozów z inwentaryzacji.
To, co się działo z wypłacanymi pieniędzmi przechodzi wszelkie pojęcie.
Pracowałam w styczniu i lutym 2014.
(usunięte przez administratora)jesli wypłacają Wam całą wypłatę to macie duże szczęście. W życiu nie skorzystam już z ofert tej firmy, zero kompetencji i zero odpowiedzialności.
zdjecie uzytkownika
Tomcio - 2014-05-10 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest numer na centrale bo nie moge znalesc
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-05-16 20:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy mógłby mi ktoś podac mail i tytuł maila jaki trzeba napisac jeśli chce sie zrezygnowac z jakiegos terminu?
zdjecie uzytkownika
Sony - 2014-06-01 21:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tej firmy !
Mogłabym powtórzyć wszystko co tu napisaliście, ale dodam tylko, że to NAJGORSZA firma w jakiej pracowałam, a pracowałam w wielu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Beza - 2014-06-05 06:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie jestem w niemczech pracuje po 16 h dzinnie spie po 3 h (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-06-14 10:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beza na jakich sklepach pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-24 16:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie podano nieprawidłowe info na temat pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dominikiii - 2014-07-16 12:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gadanie! Byłem na 2 turnusach w niemczech i kto chce pracowac i zarobic a nie jedzie z nastawieniem ze to wakacje to sobie poradzi.
zdjecie uzytkownika
kurak - 2014-07-24 13:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc,
zadzwonila do mnie dzisiaj Pani z tej firmy, ze mam jechac 4 sierpnia jako tlumacz, czy wie ktos jak wyglada praca na tym stanowisku? bo jak narazie widze same negatywne opinie
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-07-24 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurak - 2014-07-24 13:29:46]:
Witaj , jest różnie przeważnie tłumacz normalnie pracuje z wszystkimi i dodatkowo jest tłumaczem przez 24 godz na dobe ,jak trzeba tłumaczyć to tłumaczy a jak jest wolny to pracuje z wszystkimi a jak w nocy jak wszyscy spiją potrzebny jest tłumacz to musi wstać i tłumaczyć .
zdjecie uzytkownika
zawisza czarny - 2014-07-28 18:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca w Invencie? Już przedstawiam liczący dostaje na ręke 94zl pracując min 12 do 16 godzin czyli łatwo sobie policzyć, tłumacz i koordynator dostaje więcej kierownik wiadomo najwięcej.Warunki noclegowe dość dobre zależy do jakiego schroniska trafisz , wyżywienie obiad (często pakiet dziecinny bo tańszy)plus luncz pakiet(dwie bułki z salami i serem,jabłko,batonik i 0,5l wody)jeśli lubisz dobrze zjeść musisz dokupic za swoje,picie w tym okresie na pewno.Praca długa często w sklepach gdzie nie ma klimy masakra na magazynach również upał i ciasnota. Jeszcze nowy program invent który wydłuża prace o kilka godzin ale niby jakość większa, chcą zmniejszyć teamy do 15osób,ludzie którzy przyjeżdzają do pracy często bardzo młodzi i bez doświadczenia,MASAKRA. Starzy pracownicy odchodzą ponieważ pracuja za dwie albo trzy osoby za tą samą stawkę MASAKRA.A pan kiero z czeskiej republiki podkręca a władze z gajowickiej na to nic,obudzą się z ręką w nocniku.A pan jarek hol pewnie się ugaduje z niemcami. A więc widzicie moi mili czy się opłaca pracować za 7zeta w DE, jeśli będziecie robić dużo błędów, a jakże obcinają 20% lub 30 lub 50 a nawet 100% albo cie wyrzucą,obciążą kosztami itd. MASAKRA także jak nie macie wyjścia to zapraszam czasami jest OK.
zdjecie uzytkownika
sercowa27 - 2014-07-29 12:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie wszystko było wporządku. Praca, kasa i miejsce gdzie mieszkaliśmy. Można śmiało jechać. Sama staram się o wyjazd na następny projekt. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krool - 2014-07-30 09:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zawisza czarny - 2014-07-28 18:22:37]:
Koleś ja byłem na projekcie Rossmann niedawno i było spoko. Nie ma co narzekać na żarcie,bo to nie jest wyjazd na wyspy kanaryjskie tylko do pracy. Picie w każdej robocie trzeba sobie dokupić i chyba każdy jest na to przygotowany,że zawsze człowiek w pracy musi sobie dokupywać żarcie czy picie, bo jedny naje się jablkiem na śniadanie ,a inny jajecznicą z 20 jajek i kilkoma bułkami. Jeździłem do różnych prac i w każdej jest podobnie,a na rossmanach jest przyjemnie,bo to wcale nie jest ciężki zapieprz. ;D
zdjecie uzytkownika
Zespół ISSP - 2014-07-30 15:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-05-16 20:40:33]:
Szanowna Pani,
Rezygnację należy składać 14 dni przed rozpoczęciem poszczególnego zlecenia poprzez przesłanie takiej informacji na adres e-mail : inwent.rezygnacja@issp.pl .
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-08-08 19:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałam propozycje wyjazdu 17.08. Po przeczytaniu opinii o tej firmie obawiam się jechać. Czy faktycznie jest aż tak źle?
zdjecie uzytkownika
1994 - 2014-08-11 11:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie też dziś zadzwoniono o wyjazd 17.08, jutro ma się odbyć spotkanie organizacyje o 16:00 ktoś idzie?:)
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-08-11 22:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina - 2014-08-08 19:35:30]:
nie jest źle, ja byłam kilka razy i bardzo sobie cenie prace, mogli by stawki godzinne zmienić ale ogólnie jest dobrze, praca jak praca, trzeba liczyć i tyle, pieniądze u mnie zawsze były w terminie, wiadomo że mogą zdarzyć się jakieś niuanse bo przecież dużo mają pracowników i pomyłki się zdarzają ale ja ze swojej strony polecam tą firmę i uważam że to jest dobra praca na dorobienie sobie pieniędzy może dużo się nie zarobić ale zawsze trochę kasy będzie
zdjecie uzytkownika
agg - 2014-08-11 23:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się najlepiej spakować na wyjazd zagraniczy do Niemiec na inwentaryzacje? Warto zabrać laptopa? Poradźcie ci którzy byli
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-08-12 16:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam szkolenie niby jutro, ale jak widzę, średnio sie opłaca....
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-08-20 01:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapłacili mi o 50 zł mniej,niż powinnam dostać. Ogólnie nie polecam,chyba,że serio musicie a nie ma innej pracy. Cały czas tylko robić robic robić, jak sie gdzies na chwile odejdzie np. szukać kogoś bo ma się pytanie, to od razu z pretensjami 'dlaczego nie ma Ciebie tam, gdzie masz byc'. Lepiej podpisac umowę tylko ja jeden raz i zobaczyc jak jest, niż od razu na pare inwentaryacji i potem żałować. Ps. ostatnim razem jak był wyjazd do innego miasta to pare osób musiało przez pare godzin siedziec na ziemi w busie, bo za mały bus zamówili. Przecież to niebezpieczne i karalne...
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-20 15:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no błagam czepiac się o to że trzeba pracować? dla waszej informacji jak idzie się do pracy to trzeba pracować a nie się opierd.alać, ale tak to jest jak się nigdy nie pracowało to nagle szok w pracy trzeba pracować, co za ludzie ..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.
x
Konkurs fryzjerski