Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-03-04 02:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Jak mam sprawdzić rozliczenie za luty?? Mogłby mi ktoś pomóc? Z góry dziękuje :D!!!
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-03-04 14:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaliście już pit? bo ja nie a już po terminie. oczywiscie nikt nie odbiera telefonu.
zdjecie uzytkownika
laura - 2014-03-04 15:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ,wczoraj przyszedł,zwykłym listem na zły adres - (usunięte przez administratora),dobrze,że ma super listonosza.
zdjecie uzytkownika
kld - 2014-03-05 00:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, zastanawiam się nad wyjazdem na inwentaryzacje w marcu z Krakowa. Chciałabym się zapytać czy faktycznie jest tak źle? Ile dostaje się na godzinę i jak długo trwa inwerntaryzacja? Jutro mam jakieś szkolenie i po przeczytaniu Waszych opinii mam wątpliwości czy się na to decydować
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2014-03-05 12:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spartakus - 2014-02-28 14:53:41]:
mieliśmy tak samo . Mój chłopak szykował się i obiecali że 4 marca wyjedzie . a teraz zero odzewu .
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2014-03-05 12:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-02-12 14:32:22]:
tak , tylko może jakiś kontakt e-mailem lub coś .?
zdjecie uzytkownika
także tego - 2014-03-05 18:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłam inwentaryzacje, która trwała 2 dni w grudniu, zatrudnili na 1 sklep ok.20 osób, co za tym idzie wyrobiliśmy się 1 dnia w 2 godziny i zarobiłam 16 zł. Z transportem też były jaja dnia 2-go. Czekaliśmy na autobus, który zgodnie z wytyczną miał się pojawić o 18.30. Stoimy, czekamy, marzniemy (okres baardzo zimowy był wtedy) Autobusu nie ma. Dzwonię na centralę, usłyszałam "Jeżeli autobus nie przyjedzie w ciągu 10 minut (a upłynęło już 40 minut od planowanego przyjazdu) to proszę się udać do domu. ALE, ALE! W umowie była wzmianka o tej karze, więc grupa "frajerów" dalej stoi, czeka, marznie, żeby sobie problemów niepotrzebnych nie narobić. Autobus przyjechał, ja w nerwach wjechałam na kierowce, jak się okazało Bogu ducha winnego, bo "on dostał informację, że ma się podstawić na 19.30". BURDEL NA KÓŁKACH JEDNYM SŁOWEM!!! A teraz te PITY! Również nie dostałam, chciałam więc zadzwonić, żeby się o nie dopytać i co ? STRONA INTERNETOWA NIE DZIAŁA.... NUMER NIEAKTYWNY.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-08 12:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [także tego - 2014-03-05 18:29:14]:
Dobrze napisane haha :) ja bym dodał kilka przekleństw ale to nie ładnie...
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-03-08 18:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIT-11 otrzymałem ,ale kwota dochodu na picie jest o wiele mniejsza od kwoty jaką otrzymałem , oznacza to ze INVENT zapłacił za mnie za mały podatek i składkę ubezpieczeniową ZUS , a przy wypłacie za listopad i grudzień potrącił mi pieniążki za podatek i składne ZUS. Wszystkie wypisane kwoty na PIT-11 są mniejsze ,czy wy tez tak macie?.
zdjecie uzytkownika
aśka - 2014-03-11 11:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie dostałam pitu wcale, oczywiście nikt nie odbiera a czas na wysłanie mieli do końca lutego. Jeszcze trochę poczekam a jeśli w najblizszym czasie nic nie dostane to idę to zgłosić.
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-03-11 17:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aśka - 2014-03-11 11:32:02]:
Dowiedziałem się od INVENT ze za prace w grudniu nie dostaniemy PIT-11 ponieważ pieniążki za tą prace dostaliśmy w styczniu i za prace w grudniu 2013r otrzymamy PIT-11 w 2015r, sprawdziłem to u swojej księgowej i potwierdziła tą wiadomość że to prawda .
zdjecie uzytkownika
bonus - 2014-03-11 18:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zawsze macie pełno problemów zaczołem prace w listopadzie zeszłego roku i jakoś nie mam z nimi problemów raz było małe nie domówienie ale naprawili i wyjaśnili wszystko konkretnie i nadal z nimi współpracuje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
inventor - 2014-03-12 22:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niebawem w mediach bedzie glosno o tej firmie ;) a zwlaszcza o pracy kierowcow busow np. W Niemczech, jak to dzieki polityce firmy ryzykowane jest zycie pasazerow. Dziwie sie, ze ta firma jeszcze istnieje, bo w cywilizowanym kraju kierownctwo siedzialoby w pierdlu, a pracownicy dostaliby syte odszkodowania.
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-03-13 13:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś się może orientuje jak wygląda sprawa nie wypłacania dniówek pod byle pretekstem? czy to zgodne z prawem?
zdjecie uzytkownika
xdd - 2014-03-18 10:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dostaliście juz wypłaty za luty?8
zdjecie uzytkownika
mysza - 2014-03-18 11:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dostałam ale to chyba żarty sobie stroją, bo przysłali tyle co na maść do wszów,



ja, dostałam ale to chyba zart z ich strony, bo to co mi przysłali na konto, to chyba na otarcie łez



zdjecie uzytkownika
mysza - 2014-03-18 11:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mysza - 2014-03-18 11:51:01]:
przepraszam coś na łączach, bo tyle razy wyskoczyło mój link
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2014-03-18 14:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 lata temu byłam, było spoko, fakt ze mało zapłacili jak na 3,5 tyg tylko 1800 zł ale po za tym było spoko. Z chęcia bym znów pojechała
zdjecie uzytkownika
patra - 2014-03-20 12:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafał - 2014-02-28 16:20:01]:
Możecie mi powiedzieć co jest w sytuacji kiedy podpisuje umowę dziś a za dwa dni mam wyjazd i chcę z niego zrezygnować, nie mam 14 dni roboczych na zrezygnowanie a w umowie nie ma zawartej informacji na ten temat, proszę o pomoc, bo dostałam monit
zdjecie uzytkownika
anonomowo - 2014-03-23 14:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wypłacili mi kasy za luty!!!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
inwentaryzacja - 2014-03-27 22:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tajemnicza - 2014-03-05 12:00:08]:
Uważajcie na Roksane- zachowuje sie jak kopo!!!!
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-04-01 10:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dokładnie, uważajcie na nią bo jest nienormalna..lata jak poparzona i tylko się drze na wszystkich.ma się za nie wiadomo jak dobrego koordynatora a wogole się na niego nie nadaje. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Aeternus - 2014-04-01 13:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już trochę czasu, nie miałem cz nią żadnych problemów, mogli by jednak trochę więcej płacić.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-04-08 14:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K. - 2014-02-28 17:34:20]:
(usunięte przez administratora) Porażka pracy zycia. Dla desperatów wyłącznie, bez wyjścia. Szukajcie dalej jest wielu normalnych pracodawców.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2014-04-11 10:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-03-02 01:48:15]:
a co chcesz ująć w tym pozwie? Może przyłączę się..kontakt (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
34 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.
x