Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-11-12 11:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech mi ktoś powie czy ta kwota podana za dzien czyli 150 brutto to jest na rękę czy oni z tego odciągają za nocleg i wyżywienie ...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-12 14:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, a może ktoś powiedzieć ile jest tych inwentaryzacji w jednym terminie? codziennie czy zdarza się inaczej? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
malgos40 - 2014-11-12 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się wybieram 26 ale nie wiem gdzie , jutro mam spotkanie w Łodzi
zdjecie uzytkownika
moniaaa - 2014-11-13 12:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie !!! Czytać się nie chce tych bzdur na temat firmy.Większość z was jedzie z nastawieniem na zabawę a niestety jedziemy po to by pracować. Ja byłam i pojadę jeszcze nie raz. Jest czasami ciężko ale nie ma nic za darmo.Więc zastanówcie się po co tak naprawdę jedziecie!!!
zdjecie uzytkownika
gumi - 2014-11-13 14:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapisałem się na wyjazd 26 do Niemiec. Jeden wyjazd tam już był. Jeśli byłby ktoś kto uczestniczył w nim, mógłby wypisać jakąś krótką listę plusów i minusów. Żeby mieć jakieś ogólne wyobrażenie i nie zostać później ewentualnie czymś niemile zaskoczonym. Na szkoleniu wszystko wyglądało ładnie, pięknie ale tak to już jest w zapowiedziach, natomiast rzeczywistość często różni się od tego co początkowo jest zapowiadane.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-11-14 21:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [gumi - 2014-11-13 14:56:23]:
Przyjaciele, czy ktoś może uczciwie podać ile się zarabia na zagranicy, czytam umowę -czytam aneks a tam 2 rożne kwoty: Niemcy 250zl/brutto-podatek-dajazd+spanie-77zl, Włochy 150zl/Brutto- jak Niemcy, już się pogubiłem ile zarobię na rękę???
zdjecie uzytkownika
patryki - 2014-11-15 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
150 brutto za dzien to twoja podstawa- kary jak jesteś leniem :D
zdjecie uzytkownika
kopinex - 2014-11-17 13:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryki - 2014-11-15 09:50:13]:
ludzie...czy ktoś w końcu napisze ile się faktycznie zarabia na inwentaryzacja zagranicznych za 1 inwenturę??? na rękę????????????? bez kar...ale z odliczeniem-podatków-opłat za transport,spanie???
zdjecie uzytkownika
heniiu - 2014-11-17 17:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj, ktoś kiedyś napisał że ok 70 zł na rękę za 10-14 godzin pracy
zdjecie uzytkownika
Sprytny - 2014-11-18 15:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ta firma to ściema
Czytajcie uważnie umowy, chociaż one są i tak nieważne ba jak poszłam ze wzorem umowy aneksem to się w PIP-ie we Wrocku za głowe złapali. Według umowy i aneksu( uwaga wg prawa aneks ważniejszy niżumowa) zarobicie we Włoszech np. 150 brutto= 120 netto I W ANEKSIE JEST ŻE DODATKOWO ODCIĄGAJA ZA NOCLEG I WYŻYWIENIE , w moim przypadku 75 zł, zarobek na dzień pracy niewiadomo ile godzinny( średnio 12) wynosi : 120 zł-75 zł= 45 zł...i tyle dostaniećie, przykro mi, ja umowe przeczytałam
zdjecie uzytkownika
Worcław - 2014-11-18 17:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy tu gadacie o jakiś godzinach, facet na szkoleniu powiedział (chodzi o wyjazd do Niemiec 26.11) że po odliczeniu składek za dniówkę wychodzi coś ok 108 zł. Sam powiedział że to nie ważne w ile godzin się grupa wyrobi. Taką masz stawkę. Jak to wygląda w rzeczywistości to jednak nie wiem. Fajnie by było jakby ktoś podzielił się doświadczeniami z tą firmą i ich wyjazdami, jak to wygląda na miejscu? Ja podpisałem umowę. Ktoś wie może jakie są konsekwencje w razie rezygnacji? W umowie jest kara 500 zł za nieuzasadnioną rezygnację.
zdjecie uzytkownika
Worcław - 2014-11-18 19:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak przy okazji, jeśli ktoś chciałby mieć rozeznanie jak ten wyjazd wygląda i przebiega - ponieważ mam informacje od kolegi który jest obecnie na wyjedzie we Włoszech, to można do mnie pisać pytania - moho_pl@yahoo.com
Oferty Pracy odpowiedz
2014-11-19
Żródło: Gowork.pl
Olsztyn
(warmińsko-mazurskie)
Szukasz możliwości rozwoju? Jesteś gotowy do częstych wyjazdów? Świetnie się czujesz w towarzystwie innych osób? Firma INVENT  Sp. z. o. o  poszukuje osób chętnych do współpracy na stanowisku: Pracownik inwentaryzacji zagranica Tłumacz Zakres obowiązków: Liczenie towarów w sklepach sieci handlowych. Obsługa urządzeń do skanowania towarów. Pełnienie roli tłumacza podczas pobytu zespołu in
zdjecie uzytkownika
kopinex - 2014-11-19 13:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-11-19 13:04:21]:
Sprytny, dzieki za info...czyli zakładając 12godzin pracy mamy netto...3,75zł.za godzinę pracy!!! czysty wyzysk, ANEKS_jest najważniejszy_czytajcie uważnie ich dokumenty!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kejti - 2014-11-19 17:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj ostatni komentarz został usunięty... na przerwie kazali stawać przy otwartych drzwiach i przy MROZIE kazali spędzać przerwe...
STAREMU DZIADKOWI KTÓREGO DALI NA MROŻONE RYBY NAWET NIKT NIE DAŁ RĘKAWIC!!!!!!!!!! MIAŁ SINE RĘCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Sprytny - 2014-11-19 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kopinex - 2014-11-19 13:04:23]:
Dobrze rozpisane... ale przy optymistycznym założeniu że jesteś się studentem. Jeżeli sie nie uczysz to stawka netto ze 150 brutto to 108 zł, co po odciagnięciu 75 zł na zakwaterowanie i wyżywienie daje dniówki 33 zł, czyli średnio za 12 godz pracy zarabia się 2,70 zł na godznę!
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Worcław - 2014-11-21 13:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie dzisiaj dostałem telefon z zapytaniem czy jadę do Czech w dniu jutrzejszym (22.11), a przecież podpisałem wszystkie umowy na wyjazd 26.11 do Niemiec... to miła pani powiedziała mi że niestety brak miejsc i jadą tylko stali pracownicy :D Śmiech na sali, grzecznie podziękowałem i tyle w temacie. Rozumiem zmianę terminu, czy nawet miejsca wyjazdu ale dobre kilka dni wcześniej a nie dzień przed :D ODRADZAM, NIE POLECAM, teraz tylko zostaje strach czy nie potrącą kary z tytułu umowy za niestawienie się na wyjazd do Niemiec (mimo że nie ma miejsc).
zdjecie uzytkownika
heniiuk - 2014-11-21 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby jak z winy pracodawcy to nie potrącają ale wiesz nie wiadomo jak to rozumieć bo jednak pracę Ci zaproponowali a tam w umowie chyba jest napisane że jeżeli ogólnie nie dojdzie do żadnego wyjazdu z winy pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Worcław - 2014-11-21 23:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniiuk - 2014-11-21 19:31:13]:
Jest tam taki punkt, że wszelkie zmiany w umowie muszą zaakceptować obie strony - i zleceniodawca i zleceniobiorca. To na dobrą sprawę mogę się stawić na ten wyjazd bo np nie zgadzam się na takie coś. W poniedziałek idę do nich wyjaśnić tą sprawę i ewentualnie rozwiązać umowę bo w poważaniu mam takie sytuacje, nastawisz się na wyjazd, niczego nie planujesz, siedzisz jak na szpilkach i z takim czymś Ci wyjeżdżają...
Oferty Pracy odpowiedz
2014-11-23
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
Szukasz możliwości rozwoju? Jesteś gotowy do częstych wyjazdów? Świetnie się czujesz w towarzystwie innych osób? Firma INVENT  Sp. z. o. o  poszukuje osób chętnych do współpracy na stanowisku: Pracownik inwentaryzacji zagranica Zakres obowiązków: Liczenie towarów w sklepach sieci handlowych. Obsługa urządzeń do skanowania towarów. Wymagania od kandydatów: Umiejętność obsługi kom
zdjecie uzytkownika
Evaa - 2014-11-24 10:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-11-24 10:44:28]:
Ogólnie oni wszyscy są pojebani, ja i kilkoro znajomych byliśmy we Włoszech i tam już podpisaliśmy Aneksy do umowy (teoretycznie praca powinna być pewna) dziś również dowiadujemy się, że nie ma miejsc. A zapisali osoby bez doświadczenia, również moich znajomych, którzy nigdy nie byli na invencie. Gdy się dodzwonisz, każą czekać a potem cisza. Porażka.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-11-24 13:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ludzi wybierających się na inwentaryzacje, ludzie nie jedzcie tam to jest obóz pracy, większość osób to patologia albo kryminały... A koordynatorzy to największe tępaki jakich kiedykolwiek widziałam uważają się za coś, a tak naprawdę to większość z nich nawet szkoły podstawowej nie ukończyła!! Wydaje im się ze są kierownikami hahah,skoro tacy są inteligentni to dlaczego nie maja pracy stałej w firmie z prawdziwego zdarzenia?? Przykład koordynator bez zębów, no kto by przyjął do pracy w renomowanej firmie kierownika bez zębów?? Nie ma takiej opcji!!! Tak wiec drodzy państwo wyglada załoga koordynatorów hahaha żałosne!!! Już nie wspomnę o Pani tłumacz, to dopiero był wynalazek, nie wiem kto takich ludzi zatrudnia?? Ostrzegam normalne osoby nie jedzcie tam bo naprawde nie warto, no chyba ze chcecie przeżyć przygodę w obozie pracy w rolach głównych.... powodzenia
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-24 15:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dzisiaj dwa dni przed wyjazdem do Niemiec łaskawie firma się odezwała i poinformowała, że została ograniczona ilość osób, które miały jechać na inwentaryzacje i mój wyjazd został odwołany. Podpisałem umowę na początku miesiąca i przez cały miesiąc nie mogli dać znać, że wyjazd nie dojdzie do skutku? Bądź moja osoba nie jest uwzględniana wśród tych co pojadą? W tym czasie mogłem znaleźć inną pracę. Jako, że telefon otrzymałem po godzinie 15:00, a wyjazd był planowany w środę zastanawiam się nad złożeniem pozwu o niedotrzymanie warunków umowy. Dwa dni robocze rozumuję raczej jako możliwość odwołania wyjazdu w piątek, a nie poniedziałek popołudniu. Jeżeli ktoś jest w podobnej sytuacji to proszę o kontakt pod moim komentarzem. Całkowicie odradzam wyjazdy z tej firmy, banda nieogarniętych ludzi.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-23
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
Szukasz możliwości rozwoju? Jesteś gotowy do częstych wyjazdów? Świetnie się czujesz w towarzystwie innych osób? Firma INVENT  Sp. z. o. o  poszukuje osób chętnych do współpracy na stanowisku: Pracownik inwentaryzacji zagranica Zakres obowiązków: Liczenie towarów w sklepach sieci handlowych. Obsługa urządzeń do skanowania towarów. Wymagania od kandydatów: Umiejętność obsługi kom
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
KGB - 2014-11-24 16:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie bo firma INVENT nie wypłaca w terminie wynagrodzenia tłumacząc się przez telefon i gadając bzdury....
zdjecie uzytkownika
Iwa40 - 2014-11-24 19:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BZDURY SAME WYPISUJECIE FIRMA WYPŁACA NA CZAS CZYLI 21 KAŻDEGO MIESIĄCA A INVENTY WE WŁOSZECH SĄ BOSKIE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x