Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
michałek - 2015-03-13 17:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli według prostych kalkulacji wynika @CConcept, że macie teraz więcej pracy, mimo, że wcześniej mieliście mniej, bo była podzielona na większa liczbę osób. Dostaliście może podwyżkę za to albo jakąś zmianę umowy? bo jednak człowiek jak pracuje 100% i potem ma pracować na 130% na przykład to jednak za dużo.
zdjecie uzytkownika
Raptor - 2015-03-17 11:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję już około 2 lata w tej firmie i jestem zadowolony nie miałem problemów z wypłatą i osoby które pracowały ze mną też nie miały problemów tak więc albo podaliście zły nr konta albo wasz bank sobie leci w ........ . Jak dla mnie jest super coś się pozwiedza kogoś się pozna i jeszcze można dobrze zarobić
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-03-20 09:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim ! ;)
Mój chłopak pracował na inwentaryzacjach wyjazdowych ale tylko w Polsce.
W styczniu 6 Dni a w Lutym 11 lub 12 dni.
Jest kurwa 20 Marzec i nadal brak pieniędzy na koncie!
Co to kurwa jaja są jakieś czy cos?!
INVENT ma oficjalną stronę na fb albo innej stronce abym mogła wystawić im opinie publicznie ??
26 lutego był ostatni wyjazd. ale mój już miał nową pracę w tesco , i nie pojechał na tą inwentaryzacje ostatniego dnia. Jakaś szmata dzwoni i mówi ze karę będzie płacił. spoko :D
Tyle,że on wysłał im we wtorek zaświadczenie lekarskie że tego dnia nie mógł pracować :D i czekaliśmy i czekaliśmy aż wyśla te pieniądze. i co ?? JAJCO.
Napisał w środę ,że nadal nie ma pieniędzy na koncie a inwentaryzacje się skończyły 26 lutego więc KAŻDY już dostał.
odpisała wczoraj ,żę już dawno wysłała pieniądze na konto . WTF?! CHyba kurwa swoje konto !
Wiadomość była wysłana o 15 więc przypuszczam ,że zrobiła przelew około 14 więc już dawno powinny być pieniądze na koncie ! a nie ma.... i co zrobić w takiej sytuacji ??
Moja mama powiedziała,że umową to można sobie dupę podetrzeć więc nawet nie ma co się sądzić...
**
a te laski które są inaczej traktowane , co to ma być ja się pytam ?!
Robi loda to ma więcej na godzinę ?! Daje dupy to dostaje hajs ?!

Byłam z moim na dwóch takich inwentaryzacjach. Opowiem :
Pojechaliśmy bodajże do Wrocławia do Kauflandu - chyba.
ok. wszystko spoko ładnie. skończyła się inwetnaryzacja wsiedliśmy do busika i chcemy ruszać.
ale...
jakieś dwie głupie dupy 'na nie zawsze się czeka , nieraz po godzienie albo po dwie'
chwila stop. Przyjechaliśmy grupą to grupą jedziemy a nie że te dwie 'laski' sobie pracują po 2 h więcej i mają dodaatek jakiś!!
Wkurwiłam się.
A ja szybko pokazuje wkurwienie więc po jakieś 1h czekania na księżniczki w końcu weszły do busa ! z tekstem "no już jedziemy , nie ma czasu!'
a ja na to 'JESZCZE CHWILECZKĘ , BO JA MUSZĘ SOBIE ZAPALIĆ'
HAHAHHAHA
gdybyście widziały miny tych pasztetów to masakra :D
z mordą na mnie wyjebały że ja pierszy raz ze co ja sobie myślę.
Powiedziałam krótko i na temat 'JAK CI SIĘ NIE PODOBA TO SPIERDALAJ, NIKT CI NIE KAŻE JEŹDZIĆ NA INWENTARYZACJE I DAWAĆ DUPY ZA DODATKI'
ryj się zamknął i przez całą drogę nic nie powiedziała
Prawda w oczy kole??
Oczywiście mówiły mi osoby,że ona zrobi tak że będę miec przejebane a ja odpowiedziałam na tyle głośno by ta 'dziewczYna' słyszała "Jak ja będę mieć przejebane przez nią to ją znajdę i do parteru"
hmm ta 'dziewczyna' miała ok 30 lat jak nie wiecej!
one myślą że Boga za nogi złapały bo dają dupy koordynatorom ?!
Dlatego tak się chwaliły że ona za 2 tyg wyjazdów mają ok 2 tysięcy....
głupie kurwy. Swoją drogą niech do burdelu idą tam więcej zarobią i przynajmniej nauczą się fachu :D

Jeżeli coś wiece jak odzywskać pieniądze czy coś dajcie znać --- > adam.maryniak@spoko.pl

aaa i ten ich fb - bo chciałam publicznie udostępnić jak robią ludzi w chuja, wtedy musieli by odpisać.

zdjecie uzytkownika
XQWE - 2015-03-20 16:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dostał ktoś już wypłatę za Luty?
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-03-20 18:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz 20 marca a kasy na kącie jak nie było tak nie ma. Może orientuje się ktoś bardziej kiedy oni dokładnie ta kasa wysyłają?
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-03-20 21:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie ja czekam i nie mam do dzis
zdjecie uzytkownika
XQWE - 2015-03-21 13:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to pracowaliście w Lutym?, ogólnie dzisiaj jest 21, więc dzisiaj powinno dojść, ale nie dojdzie. A pracowaliście wcześniej tam?, jak tak to jak wyglądało przekazanie wypłaty?
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-03-22 13:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowałam pierwszy raz wiec nie wiem jak to tam je. Może przyjdą w poniedziałek a jak nie to będzie źle
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-03-23 10:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca zakonczona w lutym. Nadal brak pieniędzy na koncie. Nr telefonu non stop zajęty.. Macie jakieś pomysły ? W przeciwnym razie będę zmuszana gościć tą sprawę gdzieś indziej..
zdjecie uzytkownika
marles - 2015-03-23 15:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję osoby poszkodowane przez firmę Invent o kontakt ze mna ponieważ również jestem poszkodowany i zamierzam powalczyć przed sądem..Dostałem monit na 1000zł kary mimo że to nie ja zwiniłem..podaje osobom zainteresowanym meil kpt11@o2.pl mam zaplecze prawnicze duże..
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-03-24 12:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak wypłata za luty była?
zdjecie uzytkownika
XQWE - 2015-03-24 16:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisali mi z reklamacji, że wysłali wczoraj. Tylko, że przed chwilą znowu sprawdziłem i pieniędzy nie ma a powinny już być.
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-03-24 16:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam dzisiaj pisałam na reklamacje to mi odpowiedzieli ze podałam im zły numer kąta. Chyba musieli sobie znaleźć jakąś wymœwke bo co dobrze pamiętam to numer kąta miałam na 100%poprawny. I czekam na odpowiedz od nich i moją wypłatę bo nadal nie mam
zdjecie uzytkownika
XQWE - 2015-03-24 17:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No moim zdaniem to czysta wymówka, mi pewnie też tak napiszą :), czas pokaże. Pewnie dopiero znowu jutro odpiszą. A jutro sobie będę siedzieć cały dzień na meilu i będę na bieżąco odpisywać. Ja numer konta też na bank podałem dobry, więc nie mają żadnego pola do manewru.
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-03-25 07:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczymy czy mi dzisiaj wyślom bo odpowiedzi juz od nich nie dostałam
zdjecie uzytkownika
fiona - 2015-03-25 10:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ag - 2015-01-28 11:49:41]:
jak dla mnie ta Firma to jakaś porażka,najpierw odmówili zleceń telefonicznie a pózniej wysłali karę w kwocie 300zł za nie pojawienie się na inwentaryzacji.O jakikolwiek papierek się doprosić to też poprostu jakaś masakra,za wszystko zdzierają pieniądze a nic zarobić się u nich nie da!!wyjazdy się nie opłacają bo są niepłacone godziny...Jak bym miała wybierac to już w życiu nie ta Firma!! Polecam RGiS:) solidna wypłacalna a za dojazdy po za województwo płacona dieta i za godziny jazdy..także ludzie z dala od Invent!!!
zdjecie uzytkownika
XQWE - 2015-03-25 11:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem dzisiaj wypłatę, nawet się zdziwiłem, że tak mało podatku wzięli sobie
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-03-25 15:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie :) ja przedchwilą sprawdzalam i dalal nic. Zaraz tam dzwonie i pisze co znowu wymyślili
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-03-25 18:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniędzy dalej brak. A kontakt z nimi to bezsensu. Zobaczymy jutro
zdjecie uzytkownika
lool - 2015-03-25 20:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj ludzie ludzie.. czytajcir umowy. wyplata za miesiac przychodzi na nastepny miesiac do 21. ale tez sie zdenerwowalam bo nie przyszla na czas okazalo sie ze nie wyslalam legitki.. bez komentarza.. dawalam skan na spotkaniu przy podpisaniu umowy facet tragedia umow nie umial poukladac. A pani ktora pisze o dawaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja nie dawalam a za17 dni za wlochy dostalam ponad 2100..
zdjecie uzytkownika
Tomko - 2015-04-12 20:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że sprawa się już wyjaśniła no a jak widać pieniądze do małych nie należą. Ciekawi mnie jednak czy takie problemy z wypłacaniem są na porządku dziennym ?
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2015-04-13 21:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Invent to porażka. Umowę dali do końca roku, a rozwiązali po miesiącu, bo im się zlecenie skończyło. Firma może wszystko, ty nic. Najdłuższy termin, jaki znam, na otrzymanie własnych ciężko zarobionych pieniędzy: 21 dni po zakończeniu miesiąca. Oczywiście kasa się nie musi zgadzać, taki klimat. Na samej inwentaryzacji koordynatorzy poganiają jak w obozie pracy, szybciej, szybciej. Ostatnie dwie czy trzy lutowe inwentaryzacje były bez przerw! Dobrze, że chociaż w trakcie można wyjść do wc. Jak się nie stawisz na umówionej inwentaryzacji - kara 2 stówy. Jak chcesz od nich zaświadczenie - płacisz 20 zł, skandal. Grupa razem wchodzi na sklep, ale wychodzi kto prędzej skończy i czeka się na resztę, dłuuugo. Na każdy twój argument - kontra od firmy - podpisałeś umowę to masz! Patrz co podpisujesz i w nosie mają twoje pretensje. Tak w skrócie wyglądają inwentaryzacje w Polsce. Na zagraniczne się nie wybieram, w ogóle z tą firmą nigdzie się już nie wybieram :) Są lepsze sposoby na zarabianie pieniędzy ;)
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2015-04-19 13:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lubię pracować z firmą invent wiem kiedy mam inwentaryzacje i płacą na czas jedynym minusem były krótkie inwentaryzacje 5-6 godzin ale praca ok,koordynatorzy w miarę nie jest źle.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mydlenie oczu. Unikanie odpowiedzi na rzeczowe pytania.
Wykorzystywanie faktu, że są osoby skłonne w ciemno podpisać umowę.
Niestety są osoby w ciężkiej sytuacji finansowej a z kadra menadżerska spółki z o.o. to wykorzystuje.
Pytania: Dlaczego pan nie podpisuje tylko wciąż pyta?
Dlaczego tylko pan pyta, skoro wszyscy podpisują?
Dlaczego nie chce pan podpisać bez przeczytania?
zdjecie uzytkownika
mark - 2015-04-21 14:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same byki jeden za drugim hahaha w tym invencie to same barany pracują ! umów Nie umieją czytać z sensem, źle piszą nr kont i w ogóle, ale pretensji to co niemiara że baranami są hahahaha
zdjecie uzytkownika
Kali - 2015-04-24 12:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Czy ktoś wie gdzie jest teraz wyjazd na inwentaryzację 3.05? Dostałam telefon, ale nie wiem czy pojadę na szkolenie, bo czekam na inną ofert. Jest aż tak źle jak piszą?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Invent Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert