Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xx2 - 2014-10-20 09:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to jest z dziewczynami nie pchają sie żonatym do lozek?
zdjecie uzytkownika
vip - 2014-10-20 11:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile u nich mniej wiecej te inwentaryzacje trwaja? Bo 150 zl wydaje sie byc atrakcyjne w okreslonym przedziale godzin. Poza tym zastanawiam sie jak oplaca im sie sciagac ludzi do pracy na inwenturki oferujac im jeszcze zakwaterowanie i transport.podejrzewam, ze zagraniczne firmy placa o niebo lepsze pieniadze niz w Polsce.
zdjecie uzytkownika
baha - 2014-10-20 21:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podobno ktoś tu pisał że podsumowując taki 1 dzień to wychodzi 7 zł na rękę na godzinę oczywiście inwenturka zagranicą.
zdjecie uzytkownika
agda - 2014-10-20 22:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaśśśś - 2014-09-23 15:06:49]:
Trzeba przeczytać umowe ze zrozumieniem. Jest napisane, że po zakończeniu miesiąca w którym są inwentaryzacje trzeba czekać 21 dni. Trzeba czytać ze zrozumieniem, co do wypłat nigdy nie miałam problemów były zawsze 2-3 dni wczesniej.
zdjecie uzytkownika
Pracowity - 2014-10-21 11:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyszła pensja, zdziwienie. Szkoda że nikt nie informuje wcześniej ile się zarobi. Po całej nocy i dojeździe do sklepu 300km w dwie strony przyszła pensja 35zł. Żal... Nie polecam nikomu. Wyzysk ludzi
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony z Ivent - 2014-10-21 11:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie dajcie się nabrać. Wyzysk!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
źona - 2014-10-21 16:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój mąż wyjechal 19 do wloch napisal tylko w dzień dojazdu ze nie ma nic na koncie z facebooka i od tamtej pory cisza i do niego tez sie nie można dodzwonić...co jest czy ktos miał podobnie? Czy zgłaszać na policje zaginięcie
zdjecie uzytkownika
kitakat - 2014-10-23 00:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktos sie wybiera do Wloch w lisopadzie?
zdjecie uzytkownika
gosiak - 2014-10-23 05:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,wracam właśnie z inwentaryzacji w Niemczech,byłam tylko 3dni coprawda,jest ciężko jak ktoś się wybiera niech nie liczy na chlanie i calonocna zabawę po tylu godzinach liczenia jest sir zmęczonym.z tego co wiem za zagraniczne wyjazdy płacą 107zł na ręk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ale po pierwsze jak się nie ma nic to,to są dobre pieniądze no i e końcu jedzie się tam do pracy.Tak wybiertam do pracy.Tak jadę 3.11 do Włoch.
zdjecie uzytkownika
Maxxini - 2014-10-24 10:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Mariusza z budowlanki Milo się z tobą pracuje tylko fajnie jak byś nas nie odsylal na inne działy
zdjecie uzytkownika
elkaa - 2014-10-24 21:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest tu ktos kto jest teraz we Włoszech od 19.10 do 30.10?
zdjecie uzytkownika
ester - 2014-10-24 21:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maxxini - 2014-10-24 10:20:26]:
A gdzie jestes na wyjezdzie/
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-25 10:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosiak - 2014-10-23 05:56:33]:
A powiedz mi czy wiesz czy sa miejsca jeszcze na 3 bo nie idzie sie do nich dodzwonic. I co oni wymagaja od ciebie do inventu zagranica bo wiem ze jedzenie daja spanie a czy cos sie placi ?. Teraz jestem na krajowych w srode ostatni no i bym pojechal za granice. A czy sie codzien robi ? I czy wiesz czy z kielc da rade jechac ?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-25 10:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosiak - 2014-10-23 05:56:33]:
Napisz mi na meila jak mozesz dr2@interia.pl
zdjecie uzytkownika
elka... - 2014-10-25 11:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktos we wloszech teraz w Bergamo? Prosze o kpntakt
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-10-25 11:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Raczej - 2014-10-18 14:23:10]:
Olka czy jest z Wami Tomek? Z Lublina?
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2014-10-25 11:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka Kate mozna dostac za niepojechanie na turnus? Decyzje mozna bylo podjac do 27 a dzis zrezygnowalem
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-25 13:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lukas - 2014-10-25 11:26:01]:
Jak podpisales ze jedziesz na ta invent. a ciebie nie bylo 200zl kary ratuje cie tylko l4 a na wypowiedzenie umowy masz 2 tyg
zdjecie uzytkownika
FAbiola - 2014-10-26 16:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchajcie a jak to jest ze spaniem po ile osób w pokoju chodzi mi dokladnie o wlochy i czy chłopaki oddIelnie dziewczyny oddzielnie?
zdjecie uzytkownika
Kaczoreks - 2014-10-28 15:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niezadowolony z Ivent - 2014-10-21 11:31:30]:
Wyzysk jak wyzysk ale czytajcie ludzie dokładnie umowę i nie będzie problemu potem że coś jest nie tak. Za godzinę standardowo w umowie zlecenie płacą 8 zł brutto - 19% podatek = 6.48 zł + bonus za odległość Bonus napisany na umowie przy dacie wyjazdu. Przynajmniej ja tak mam. Szczerze powiem nie wiem od której wpisują godziny i zakańczają. Chyba od chwili wbicia się na skaner do wybicia z niego, i tyle ci wychodzi wtedy za noc. Pisać trzeba sobie godziny i tyle. No i nie nagrabić sobie bo jakiś koordynator upier... ci godziny za to a co za tym idzie mniejsza kasa.
zdjecie uzytkownika
kaczoreks - 2014-10-28 15:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [źona - 2014-10-21 16:25:28]:
Uprowadzili go i będzie teraz robił jako żigolak :D ;)
zdjecie uzytkownika
Kaczoreks - 2014-10-28 15:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FAbiola - 2014-10-26 16:31:47]:
Jasne że kooedukacja wskazana jak by mogło być inaczej tak z dala od domu :D A co proponujesz ??
zdjecie uzytkownika
malutka - 2014-10-29 18:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kitakat - 2014-10-23 00:32:40]:
hej, ja się wybieram :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-09
Żródło: Gowork.pl
Kołobrzeg
(zachodniopomorskie)
Zatrudnimy osoby do pracy przy inwentaryzacji w dniach 7,8,9,10.10.2014     Wymagania: - dyspozycyjność w podanym terminie lub w wybrane dni w godzinach nocnych, - podstawy obsługi komputera, - pełnoletność.   Oferujemy: - darmowe szkolenia, - umowę zlecenie/o dzieło, - pracę w miłej atmosferze, - wynagrodzenie: 10,00 zł/h brutto, - dodatkowo premiujemy inwentaryzacje wyjazdowe.   OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY:   o wypełni
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
marecki - 2014-10-29 22:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kitakat - 2014-10-23 00:32:40]:
ja jade 6 do wloch a 26 do czech
zdjecie uzytkownika
Kaczoreks - 2014-10-30 10:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy z was ktos wie o jakims szkoleniu teraz przed 3 bo czekam na telefon od nich ale lipa zapowiadali sie ze bedzie i cisza a wczorajszy kurs do kraka odwolali bo malo ludzi bylo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x