Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paskuda - 2014-09-23 19:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to oszuści!
zdjecie uzytkownika
Dziewczynka - 2014-09-23 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Chłopczyka Olafa i Chłopczyka Mariuszka :D
Z wami zawsze największy smuteczek :-)
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-09-26 22:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Wybieram się do Czech 98.10.2014. Chciałbym się nieco dowiedzieć.
Do jakiego miasta jest ten wyjazd i jakie są dzienne zarobki. Będę wdzięczny za informację.
zdjecie uzytkownika
Echo - 2014-09-29 00:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stało z ich stroną ? :
( usunięte przez administratora ) r /> Nie idzie sie tez do nich dodzwonic . Nawet sygnału nie ma .
zdjecie uzytkownika
barrrrrrrrttt - 2014-10-02 23:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kaśśśś - 2014-09-23 15:06:49]:
Też byłem na Kauflandach (nie pierwszy raz) za pracę we Wrześniu płacą do 21 października. Tak jest w umowie. Ale zazwyczaj 18 jest już kasa na koncie :)
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-10 20:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też jeździłam na Kauflandy jeszcze wcześniej na Tesco a teraz szykuję się na wyjazd do Włoch 19 października. I UWAGA! ŻADNYCH problemów z nimi nie miałam. Wystarczy przestrzegać umowy i wszystko jest ok! Kasa się zgadza, wypłacana tak jak w umowie do 21 dnia ale przeważnie jest wcześniej. Jak ktoś składa rezygnacje przestrzegając terminu 14 dni przed wykonaniem pracy to też nie ma żadnego problemu. Także nie ma na co narzekać. Po prost u trzymają się ściśle określonych zasad. A co do telefonów to też jakoś nie mam problemu się do nich dodzwonić oczywiście, że czasem jest zajęte ale to chyba normalne bo nie jesteśmy jedyni którzy w jakiejś tam sprawie chcą się skontaktować. Trochę cierpliwości i wyrozumiałości ludzie!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-10 22:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lilla - 2014-09-05 14:52:55]:
O ktorej jest wyjazd 11 pazdziernika do obi z torunia???
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-11 20:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KASKA............. ty jesteś etatowym pracownikiem tej firmy??? Kobieto piszesz jak na zamówienie, TY się masz dostosawać i to bezwarunkowo, ta pseudo firma nic od siebie nie daje-tylko karać potrafi i tak pracownik zostanie wyrolowany, każdy jest dorosły, jeśli uważasz, że jest to firma dla Ciebie to już Twije pózniejsze zmartwienie, a potem zostaje tylko płacz i zgrzytanie zębami, bi tu już nikt wam nie pomoże-podpisywać umowę z INVENT tylko na własne ryzykow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Milena - 2014-10-12 19:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-10-11 20:11:07]:
A ja się całkowicie z Kasią zgadzam. Ja piernicze umowa jet po to żeby jej przestrzegać. Nie ogarmiam ludzi którzy tego nie rozumieją. Ten co pracować nie chce zawsze będzie narzekał.Pozdro!
zdjecie uzytkownika
morowy - 2014-10-13 08:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jajagłowy - 2014-09-15 21:01:56]:
do komornika droga jest daaaleka, a za straszenie KK!
zdjecie uzytkownika
jolasia - 2014-10-14 08:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio miałam problemy zeby sie dodzwonić do firmy, nie bylo sygnalu nawet, wiec napisalam maila na kontakt i panie mi wytłumaczyły ze brak sygnału oznacza zajęty telefon. nie zrazajcie się, piszcie do nich jesli macie jakies pytania czy cokolwiek - mile panie z recepcji zawsze odpowiadają! :) i najłatwiej tam sie czegos dowiedzieć
zdjecie uzytkownika
Justynka - 2014-10-14 19:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolasia - 2014-10-14 08:20:27]:
Napisz jak możesz pod jaki nr i mail sie najlepiej z nimi skontaktować ;)
zdjecie uzytkownika
marles4282 - 2014-10-15 17:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-10-10 20:53:18]:
witaj ja jestem z Warszawy..Też jedziesz 19 do włoch?ja tak samo...
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2014-10-17 21:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade jutro do wloch.. kolezanka polecila. Powiem szczeze ze umowa tez troche nie jasna sama nie wiem naprawde ile zarobie wiem glupie ale musialam sie czegos zaczepic.. jak to w koncu jest. bo na umowie napisane 150zl brutoo/inwent czemu nie jest napisane dzien inwet ... wyglada jak caly wyjazd ale to nie mozliwe.
zdjecie uzytkownika
Olka - 2014-10-17 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też jade 19 do Włoch. Już raz byłam 150zł brutto jest za jedną inwentaryzacje. Wypłate za ostatni wyjazd dostałam fajną;)
zdjecie uzytkownika
Raczej - 2014-10-18 14:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie uważajcie na współpracę z firmą Invent - mnie nie raczyli poinformować o braku miejsca - mimo że wyjazd się odbył. Niepoważni ludzie i hołota.
zdjecie uzytkownika
xx2 - 2014-10-20 09:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to jest z dziewczynami nie pchają sie żonatym do lozek?
zdjecie uzytkownika
vip - 2014-10-20 11:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile u nich mniej wiecej te inwentaryzacje trwaja? Bo 150 zl wydaje sie byc atrakcyjne w okreslonym przedziale godzin. Poza tym zastanawiam sie jak oplaca im sie sciagac ludzi do pracy na inwenturki oferujac im jeszcze zakwaterowanie i transport.podejrzewam, ze zagraniczne firmy placa o niebo lepsze pieniadze niz w Polsce.
zdjecie uzytkownika
baha - 2014-10-20 21:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno ktoś tu pisał że podsumowując taki 1 dzień to wychodzi 7 zł na rękę na godzinę oczywiście inwenturka zagranicą.
zdjecie uzytkownika
agda - 2014-10-20 22:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaśśśś - 2014-09-23 15:06:49]:
Trzeba przeczytać umowe ze zrozumieniem. Jest napisane, że po zakończeniu miesiąca w którym są inwentaryzacje trzeba czekać 21 dni. Trzeba czytać ze zrozumieniem, co do wypłat nigdy nie miałam problemów były zawsze 2-3 dni wczesniej.
zdjecie uzytkownika
Pracowity - 2014-10-21 11:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyszła pensja, zdziwienie. Szkoda że nikt nie informuje wcześniej ile się zarobi. Po całej nocy i dojeździe do sklepu 300km w dwie strony przyszła pensja 35zł. Żal... Nie polecam nikomu. Wyzysk ludzi
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony z Ivent - 2014-10-21 11:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie dajcie się nabrać. Wyzysk!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
źona - 2014-10-21 16:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż wyjechal 19 do wloch napisal tylko w dzień dojazdu ze nie ma nic na koncie z facebooka i od tamtej pory cisza i do niego tez sie nie można dodzwonić...co jest czy ktos miał podobnie? Czy zgłaszać na policje zaginięcie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-09
Żródło: Gowork.pl
Kołobrzeg
(zachodniopomorskie)
Zatrudnimy osoby do pracy przy inwentaryzacji w dniach 7,8,9,10.10.2014     Wymagania: - dyspozycyjność w podanym terminie lub w wybrane dni w godzinach nocnych, - podstawy obsługi komputera, - pełnoletność.   Oferujemy: - darmowe szkolenia, - umowę zlecenie/o dzieło, - pracę w miłej atmosferze, - wynagrodzenie: 10,00 zł/h brutto, - dodatkowo premiujemy inwentaryzacje wyjazdowe.   OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY:   o wypełni
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
kitakat - 2014-10-23 00:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos sie wybiera do Wloch w lisopadzie?
zdjecie uzytkownika
gosiak - 2014-10-23 05:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,wracam właśnie z inwentaryzacji w Niemczech,byłam tylko 3dni coprawda,jest ciężko jak ktoś się wybiera niech nie liczy na chlanie i calonocna zabawę po tylu godzinach liczenia jest sir zmęczonym.z tego co wiem za zagraniczne wyjazdy płacą 107zł na rękę,dupy nie urywa ale po pierwsze jak się nie ma nic to,to są dobre pieniądze no i e końcu jedzie się tam do pracy.Tak wybiertam do pracy.Tak jadę 3.11 do Włoch.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x