Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zalopek - 2014-09-13 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani!!!
Czytajcie dokładnie dokumenty przed podpisaniem!!!
Najważniejszy jest "A N E K S" nie :umowa: tam są kwoty za inwentaryzacje-inne niż w umowie, kary za zerwanie umowy :od 14dni do wyjazdu płacisz 500zł.jeśli chcesz zrezygnować w trakcie wyjazdu to 1.ooozł. Ci dowalą, i nie patyczkują się z tobą, nie płacisz to najpierw straszą cię monitem, potem to czekaj na wizytę komornika!!!
Każdy jest dorosły---jeśli podpiszesz wyrok na siebie, miej pretensje TYLKO do siebie!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jajagłowy - 2014-09-15 21:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
MArek z Katowic!!!
Facet co Ty za bzdury piszesz, posiłki to 2 razy dziennie masz w umowie+transport+spanie, płacimy moi drodzy z własnej kieszeni, no...potrącaja z wynagrodzenia ok.77zl. dziennie- może zarobicie po 108zl/netto-za Niemcy-pod warunkiem, że wam Firma Invet, kar nie przyładuje-a tego nikt wam nie zagwarantuje.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2014-09-17 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo! Gdybym nie znała języka, to współpraca z Państwa Firmą mogłaby się dla mnie skończyć pobytem w domu publicznym. To sprawa do rozstrzygnięcia w sądzie!
zdjecie uzytkownika
indianajones - 2014-09-20 21:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moge zrezygnowac jak już mam podpisaną umowe?
zdjecie uzytkownika
Kermit - 2014-09-23 13:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powiedzcie mi w takim razie ile wynosi rzeczywisty zarobek pracownika inwentaryzacji dziennie po odliczeniu tych wszystkich kosztów przy założeniu, że nie będą miały miejsca żadne kary? Mam wrażenie, że zasady panujące w INVENCIE nie dla wszystkich są w 100% jasne i przejrzyste, chociaż w internecie złych opinii firma nie ma.
zdjecie uzytkownika
Kaśśśś - 2014-09-23 15:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam podpisałam umowę na wszystkie wyjazdy z kaufland-ów, byłam raptem na 4 bo reszte odwołali... dzisiaj dostałam śmieszne rozwiązanie umowy, do 21 każdego miesiąca mieli wypłacić kase... dzisiaj jest 23 a ja nie mam pieniędzy... na maile nie odpisują nie odbierają tel. Atmosfera ogólnie spoko... ale co do wypłaty to są nie ogarnięci... Więc nie polecam tej firmy!!! Strzeżcie Się Jej :-) Pozdro.
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-09-23 17:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MArek Katowice - 2014-09-11 12:19:38]:
Jak to jest z umownym posiadaniem i spożywaniem zakazem picia i jedzenia w busie, na terenie hotelu, w którym nota bene, nie gwarantują napojów. Z rewizjami w hotelu? Ta umowa przypomina umowę na survival, ale nie do pracy. Niech mi ktoś opisze, proszę, co z tymi kwiatkami, bo mam jechać w październiku.
Dziękuję
zdjecie uzytkownika
paskuda - 2014-09-23 19:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to oszuści!
zdjecie uzytkownika
Dziewczynka - 2014-09-23 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Chłopczyka Olafa i Chłopczyka Mariuszka :D
Z wami zawsze największy smuteczek :-)
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-09-26 22:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Wybieram się do Czech 98.10.2014. Chciałbym się nieco dowiedzieć.
Do jakiego miasta jest ten wyjazd i jakie są dzienne zarobki. Będę wdzięczny za informację.
zdjecie uzytkownika
Echo - 2014-09-29 00:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stało z ich stroną ? :
( usunięte przez administratora ) r /> Nie idzie sie tez do nich dodzwonic . Nawet sygnału nie ma .
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-29 13:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynatorzy ogólnie rzecz ujmując są w porządku. Głównie faceci, i nie ma tu znaczenie, że jestem dziewczyną. Za to koordynatorki? Tragedia. Panoszą się pokazując swoją wyższość, a w gruncie rzeczy są albo w moim wieku albo są niewiele starsze. Głównie chciałam Was ostrzec przed niejaką Julitą P. Młoda dziewczyna z nadwagą, która tylko siedzi na krześle i jedyne słowa, które z siebie wydobywa to: ej ty, nie wiem. Siedzi z przytępawą miną i ziewa ewidentnie się nudząc. Ona jako lider powinna reprezentować sobą jakiś poziom, a jedyny jaki u niej widzę to poziom podłogi. Podsumowując: koordynatorzy na plus z wyjątkiem wspomnianej Julity P., kierownicy inwentaryzacji wyglądają jakby byli z mafii, zarobki niskie, atmosfera ok. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
barrrrrrrrttt - 2014-10-02 23:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kaśśśś - 2014-09-23 15:06:49]:
Też byłem na Kauflandach (nie pierwszy raz) za pracę we Wrześniu płacą do 21 października. Tak jest w umowie. Ale zazwyczaj 18 jest już kasa na koncie :)
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-10 20:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też jeździłam na Kauflandy jeszcze wcześniej na Tesco a teraz szykuję się na wyjazd do Włoch 19 października. I UWAGA! ŻADNYCH problemów z nimi nie miałam. Wystarczy przestrzegać umowy i wszystko jest ok! Kasa się zgadza, wypłacana tak jak w umowie do 21 dnia ale przeważnie jest wcześniej. Jak ktoś składa rezygnacje przestrzegając terminu 14 dni przed wykonaniem pracy to też nie ma żadnego problemu. Także nie ma na co narzekać. Po prost u trzymają się ściśle określonych zasad. A co do telefonów to też jakoś nie mam problemu się do nich dodzwonić oczywiście, że czasem jest zajęte ale to chyba normalne bo nie jesteśmy jedyni którzy w jakiejś tam sprawie chcą się skontaktować. Trochę cierpliwości i wyrozumiałości ludzie!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-10 22:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lilla - 2014-09-05 14:52:55]:
O ktorej jest wyjazd 11 pazdziernika do obi z torunia???
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-11 20:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KASKA............. ty jesteś etatowym pracownikiem tej firmy??? Kobieto piszesz jak na zamówienie, TY się masz dostosawać i to bezwarunkowo, ta pseudo firma nic od siebie nie daje-tylko karać potrafi i tak pracownik zostanie wyrolowany, każdy jest dorosły, jeśli uważasz, że jest to firma dla Ciebie to już Twije pózniejsze zmartwienie, a potem zostaje tylko płacz i zgrzytanie zębami, bi tu już nikt wam nie pomoże-podpisywać umowę z INVENT tylko na własne ryzykow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Milena - 2014-10-12 19:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-10-11 20:11:07]:
A ja się całkowicie z Kasią zgadzam. Ja piernicze umowa jet po to żeby jej przestrzegać. Nie ogarmiam ludzi którzy tego nie rozumieją. Ten co pracować nie chce zawsze będzie narzekał.Pozdro!
zdjecie uzytkownika
morowy - 2014-10-13 08:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jajagłowy - 2014-09-15 21:01:56]:
do komornika droga jest daaaleka, a za straszenie KK!
zdjecie uzytkownika
jolasia - 2014-10-14 08:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio miałam problemy zeby sie dodzwonić do firmy, nie bylo sygnalu nawet, wiec napisalam maila na kontakt i panie mi wytłumaczyły ze brak sygnału oznacza zajęty telefon. nie zrazajcie się, piszcie do nich jesli macie jakies pytania czy cokolwiek - mile panie z recepcji zawsze odpowiadają! :) i najłatwiej tam sie czegos dowiedzieć
zdjecie uzytkownika
Justynka - 2014-10-14 19:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolasia - 2014-10-14 08:20:27]:
Napisz jak możesz pod jaki nr i mail sie najlepiej z nimi skontaktować ;)
zdjecie uzytkownika
marles4282 - 2014-10-15 17:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-10-10 20:53:18]:
witaj ja jestem z Warszawy..Też jedziesz 19 do włoch?ja tak samo...
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2014-10-17 21:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade jutro do wloch.. kolezanka polecila. Powiem szczeze ze umowa tez troche nie jasna sama nie wiem naprawde ile zarobie wiem glupie ale musialam sie czegos zaczepic.. jak to w koncu jest. bo na umowie napisane 150zl brutoo/inwent czemu nie jest napisane dzien inwet ... wyglada jak caly wyjazd ale to nie mozliwe.
zdjecie uzytkownika
Olka - 2014-10-17 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też jade 19 do Włoch. Już raz byłam 150zł brutto jest za jedną inwentaryzacje. Wypłate za ostatni wyjazd dostałam fajną;)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-09
Żródło: Gowork.pl
Kołobrzeg
(zachodniopomorskie)
Zatrudnimy osoby do pracy przy inwentaryzacji w dniach 7,8,9,10.10.2014     Wymagania: - dyspozycyjność w podanym terminie lub w wybrane dni w godzinach nocnych, - podstawy obsługi komputera, - pełnoletność.   Oferujemy: - darmowe szkolenia, - umowę zlecenie/o dzieło, - pracę w miłej atmosferze, - wynagrodzenie: 10,00 zł/h brutto, - dodatkowo premiujemy inwentaryzacje wyjazdowe.   OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY:   o wypełni
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Raczej - 2014-10-18 14:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie uważajcie na współpracę z firmą Invent - mnie nie raczyli poinformować o braku miejsca - mimo że wyjazd się odbył. Niepoważni ludzie i hołota.
zdjecie uzytkownika
xx2 - 2014-10-20 09:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to jest z dziewczynami nie pchają sie żonatym do lozek?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x