logo Invent Sp. z o.o.

Invent Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Adii901 2016-03-11 17:40:03
Witam, był ktoś w Niemczech?? Jak wyglądają inwentaryzacje, mieszkanie, ogolnie atmosfera?? za co potrącają??
1
Tomasz 2016-03-14 11:51:50
A kto pracował w Niemczech? Jak to wygląda? Dojazd? Zycie?
Naprawdę jest ważna opcja języka?
8
INVENT 2016-03-14 15:38:22
Zapraszamy do kontaktu na adres invent.reklamacja@issp.pl
Sprawa na pewno zostanie wyjaśniona.
Prosimy nie zapomnieć o podaniu danych osobowych, w celu szybszego rozwiązania problemu. pozdrawiamy, Zespół INVENT
Mad 2016-03-15 19:45:37
Pracownik inwentaryzacji ze zn. j. niemieckiego Tomaszów Mazowiecki brzmi bardzo dobrze, moja dziewczyna i ja byśmy strasznie chcieli się spróbować w tym, płacą na czas?
INVENT 2016-03-16 15:52:40
Jeżeli macie Państwo jakieś zastrzeżenia do pracy, zapraszamy do kontaktu na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
Odpowiemy na wszystkie pytania i uwagi.Powyższa opinia jest nieprawdziwym zarzutem, proszę personalnie przesłać do nas wiadomość mailową, na pewno wyjaśnimy tę kwestwię!
Pozdrawiamy, zespół INVENT
sylwia 2016-03-18 09:11:28
zadzwon moze do nich i przedstaw sytuacje moze nie masz jakiegos podpisu niech ci sprawdza 717507700
gabik 2016-03-19 22:35:45
Mad, z tego co wiem to tak, płaca na czas. Tylko rzecz jasna musisz znac tutaj ten niemiecki przynajmniej na C1. Rekrutację maja dużą, bo szukają w kilkunastu lokalizacjach.
terefere 2016-03-25 17:28:59
I zgodnie z dobrymi obyczajami odpowiedzą na wybrane pytania :)
kwakwa 2016-03-29 11:07:35
Byłam raz na wyjeździe do Niemiec, niestety później studia uniemożliwiły mi kontynuację pracy. Mimo to jestem zadowolona z pracy, wiadomo trzeba sprawnie pracować, za duże błędy mogą odesłać do domu, ale to tylko szczególnie zdolnych :D Jeśli w tym roku telefon zadzwoni , jadę bez zastanowienia. Pieniądzie też dostałam na czas . Polecam!
tak 2016-04-01 13:54:35
A kara za nie pójście na inwentaryzacje ma moc prawną, czy szukają dudków?
cywil 2016-04-04 17:14:05
W sumie cały czas pojawiają się u nich oferty pracy, taki pracownik inwentaryzacji ma zapewnioną stawkę na poziomie 13,50zł, a nawet odpowiednie premie również się pojawiają do zarobków.
betina 2016-04-06 21:02:03
Szukam osób, którzy mieli podobną sytuację jak ja. Otóż zapisałam się na kilkanaście inwentaryzacji, a że zapisałam się na prawie wszystkie wyjazdowe z niedużej miejscowości to zaczęłam dostawać sms wiadomość że zostały odwołane. w pewnym momencie skończyły się smsy i jeden raz zadzwoniła do mnie Pani z Inventu z informacją, że dwie następne inwentaryzacje są odwołane. W sumie zostały mi jeszcze dwie inwentaryzacje, na które byłam zapisana.Dzień przed terminem jednej inwentaryzacji zamiast godziny odjazdu z mojego konta na internecie znikła najpierw jedna inwentaryzacja i dzień przed następną było dokładnie to samo, nie dostałam żadnej informacji sms, czy telefonicznej. Teraz dostałam wezwanie do zapłaty kary 200 zł. za nie dotrzymanie warunków umowy, zwykłym listem wsadzonym do skrzynki. W iście tym niebyło jednak wskazane jakiego warunku nie dotrzymałam.
10
betina22 2016-04-06 21:02:46
Szukam osób, którzy mieli podobną sytuację jak ja. Otóż zapisałam się na kilkanaście inwentaryzacji, a że zapisałam się na prawie wszystkie wyjazdowe z niedużej miejscowości to zaczęłam dostawać sms wiadomość że zostały odwołane. w pewnym momencie skończyły się smsy i jeden raz zadzwoniła do mnie Pani z Inventu z informacją, że dwie następne inwentaryzacje są odwołane. W sumie zostały mi jeszcze dwie inwentaryzacje, na które byłam zapisana.Dzień przed terminem jednej inwentaryzacji zamiast godziny odjazdu z mojego konta na internecie znikła najpierw jedna inwentaryzacja i dzień przed następną było dokładnie to samo, nie dostałam żadnej informacji sms, czy telefonicznej. Teraz dostałam wezwanie do zapłaty kary 200 zł. za nie dotrzymanie warunków umowy, zwykłym listem wsadzonym do skrzynki. W iście tym niebyło jednak wskazane jakiego warunku nie dotrzymałam.
3
Jam 2016-04-07 10:03:23
Dopiero jak przydzie pismo listem poleconym z sądu cywilnego (nie windykacji) to proszę zacząć się przejmować. Takie zwykłe listy to każdy może wysłać, można się nimi podetrzeć, tak samo jak kilka lat temu listami z firmy pobieraczek :)
Jam 2016-04-07 10:04:15
rejonowego pff hehe
1
Piotr 2016-04-07 11:35:54
Ja mam inny problem. Otrzymałem wezwanie na zapłatę kary na 200zł. Za niedotrzymanie warunków umowy. A ja w ogóle nie podpisywałem żadnych umów z firmą Invent Sp. z o.o., ani elektronicznie, ani papierowo. Panstwo piszecie ze na inwentaryzacje zapisywaliście sie na jakimś koncie. Proszę o informację jakie są zasady zapisu, na jakiej podstawie odbywało sie podpisanie umowy. Chciałbym dojśc skąd ta firma moje dane adresowe, żeby się bronić ewentualnie przed sądem, jesli do tego dojdzie.
ANONIM 2016-04-08 14:01:19
Mam pytanie jaki zarobek jest w tej firmie te 4000,00 zł na rękę wyjdzie? a jak kierowcy maja?Zastanawiam sie czy złozyć papiery do tej firmy.nie ukrywam że liczy się kasa. ile wyjdzie na czysto.Po ile godzin robicie średnio?
2
ANONIM 2016-04-08 14:04:10
Chodzi o wyjazdy za granicę
Ebbe 2016-04-11 10:39:52
Osobiście najbardziej zapadli w moją pamięć "kontrolerzy". Pewnie nikt z inwentaryzatorów nie ma pojęcia na jakich zasadach wprowadzani są tacy ludzie i w jakim celu. Pewnie nawet Invent tego nie wymyślił. Zupełnie jakby na chwilę oderwali się od jakiegoś zadymiarstwa lub coś podobnego. Stanie taki obok i taksuje jak jesteś ubrany, albo interesuje się twoim liczeniem, że nie dość zmęczenia po kilku godzinach, to dodatkowo czujesz się dekoncentrowany. Tacy goście "z miasta" nie powinni się pojawiać, ale czego oczekiwać na umowie, której właściwie nie otrzymujesz.
Jam 2016-04-11 14:58:45
ale to chyba nie do mnie odpowiedź :)
total 2016-04-11 20:32:54
Polacy nadal będą garnąć się do takich fuch za grosze. Taka wartość pieniądza i jego siła. Porównania do przeciętnych dochodów robola Europy Zachodniej nie ma żadnego. Uberami tylko u siebie się jeździ, jeans z metką azjatycką, a pub w cenniku dworcowych przekąsek przy berlińskim ZOO.
lila 2016-04-20 11:05:49
mam identyczny problem
inolka 2016-05-04 18:30:03
a jednak chciałabym spóbowac u nich zdobyć zatrudnienie jakom pracownik inwentaryzacji. tak bardzo wiedzę tutaj obiecują wysokie stawki - a jak jest naprawdę możecie mi szczerze napisać? ciekawi mnie też jak wygląda organizacja samego wyjazdu za granicę
Ja 2016-05-08 13:29:04
@inolka jest tak jak obiecują, więc spokojnie możesz wysłać cv jeśli wcześniej tylko to sprawiało, że nie byłaś pewna. Firma zapewnia ubezpieczenie i umowę zlecenie, ale wszystkie składki są odprowadzane. Zarobki też nie takie złe, skoro 12,50 zł brutto się dostaje.
Megsoon 2016-05-13 11:56:53
Jedzie ktoś na inwentaryzacje od 22 maja do 12 czerwca do Niemiec ? :D z Wrocławia najlepiej ?
betina 2016-05-13 21:44:38
Ja bym chciała jechać, Megsoon wiesz coś więcej o tej firmie? Jestem z okolic Wrocławia.
Matucha 2016-05-14 00:25:54
Masz już jakieś doświadczenie z tą firmą?:) bo również chciałem jechać ale czytam różne opinie na forach
Megsoon 2016-05-17 17:50:17
Pracowałam jak na razie tylko na terenie polski z nimi, i było spoko, trafiłam na fajnych koordynatorów, wypłata zawsze na czas. Teraz trafił mi się z nimi wyjazd do Niemiec, już potwierdzony. Prawda jest taka, że jak sie komuś pracować nie chce to wszędzie będzie mu źle, ja sama mam 20 lat i jestem zadowolona. :)
Do megason 2016-06-15 12:47:54
Pracowałaś w Niemczech z nimi? Możesz coś napisać? Jakie zarobki.....???
wert 2016-06-17 21:54:47
ogolnie to oni napisali ze stanowisko są wysokie chociaz pewnie na akzdym stanowisku sa inne..teraz szukaja na przyklad pracownika inwentaryzacji chodzi o liczenie towarów w sklepach sieci handlowych,obsługa urządzeń do skanowania towarów
An 2016-06-18 10:16:37
Jedzie ktoś do Niemiec 26.06 z Katowic?
stanley 2016-06-18 12:53:36
Wyższe wykształcenie świadczy o tym, że cenią sobie takich pracowników, a na pewno zarobki są w pełni adekwatne do posiadanych kwalifikacji. A wypłata jest terminowa?
Nikola 2016-06-29 21:26:56
Witam. Jedzie ktoś do Niemiec z Katowic? Wyjazd: 03.07.3016r. Proszę o kontakt telefoniczny:512-874-930
Kala 2016-07-01 18:56:48
Ja jadę i koleżanka :) tylko do dwóch różnych teamów :(
Kala 2016-07-01 18:59:03
Ja jade i koleżanka :) niestety do dwóch różnych teamów :(
3x3 2016-07-03 02:00:45
Gągół mocna karta
N0000 2016-07-03 23:23:53
Hej, :)
Wybiera się ktoś na turnus do Niemiec od 17.07-5.08 z Wrocławia ?
1
Micha222 2016-07-03 23:27:39
Witam,
Jedzie ktoś na turnus do Niemiec 17.07-05.08 z Wrocławia ?
Magda 2016-07-04 12:18:06
Jedzie ktoś na projekt Rossmann od 17.07 do 05.08 z Zielonej Góry?
Natalka 2016-07-04 19:54:15
Wybiera się ktoś na projekt Rossmann od 17.07 do 05.08 z Legnicy ?
Megi 2016-07-06 23:38:51
Tak, ja się wybieram. Wymieniamy się kontaktem, zabieramy ekipę? Razem raźniej! :)
Natalia 2016-07-07 19:03:22
Hej
1
Natalia 2016-07-08 12:13:49
Odezwij się na maila natalia_rydzanicz@poczta.fm ;)
blackwidow 2016-07-08 16:53:22
taaa ja sie dalam na tego pobieraczka nabrac ale internetu byly nowe i czlowiek byl glupi ;p
Mateusz 2016-07-09 02:06:03
Jadę z Wrocławia 17.07, jade pierwszy raz,
lemposz@wp.pl
W grupce chyba lepiej :)
Krzysztof 2016-07-09 11:35:33
Czy jedzie ktoś z Was 17 lipca z Płocka? Potrzebuję znaleźć kogoś znajomego, po prostu tak zwanego swojego człowieka. Czy niezbędna jest znajomość języka niemieckiego. Kontakt ze mną: mail krzysztof7721@wp.pl ewentualnie gg: 39415403.
Krzysiek 2016-07-13 00:55:56
krzysiek420xx@gmail.com
Jade 17.07 z Katowic
kkkks 2016-08-04 13:39:42
Jak ktoś chce pracować, to będzie pracował bez narzekania .
luka28 2016-08-08 01:52:39
Witam ja miałem podobną sytuację jak pani. teraz straszą mnie sądem żebym oddał im 200zł, słyszałem ze takich ludzi jest więcej proszę pisać na email lukaszzzp@interia.pl.Pozdrawiam.
kajak 2016-08-15 12:26:36
No też mi się wydaje, że jak komuś zależy na uczciwej pracy i nie będzie narzekał, to pracuje tu spokojnie i długo
Zostaw swoją opinię o Invent Sp. z o.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.