Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasiula - 2015-07-06 11:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@edyta06 bo to przecież niemiecki porządek więc nie ma się co dziwić że płacą dobrzer w terminie. jednak najważniejsze ile by płacili, a skoro to Niemcy to jednak jadąc do nich nawet na inwentaryzację to liczę że będa dużo płacili. w sumie nawet wyżywienie dają a 159 euro za inwentaryzację 20x w miesiącu to godziwa stawka
zdjecie uzytkownika
Martax92 - 2015-07-09 16:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Czy ktoś się wybiera na inwentaryzację do Niemiec 9 sierpnia? Powiedzcie, proszę, ile godzin ok trwa jedna inwentaryzacja?
zdjecie uzytkownika
peter - 2015-07-10 17:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Martax92 - jedna inwentaryzacja trwa od około 7-12h +/- 1h.

Czy dzwonili/pisali już do Was odnośnie wyjazdu do Niemiec (19.07)?
zdjecie uzytkownika
igorek912 - 2015-07-10 23:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wyjeżdża na inwentaryzacje 19.07? Dzwolili do mnie, kobieta mówiła, że zbiera ludzi i będzie umawiała ludzi na spotkania szkoleniowe i na podpisanie umowy, stawiam, że w przyszłym tygodniu. Ale zobaczymy, pożyjemy.
zdjecie uzytkownika
peter - 2015-07-11 11:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@igorek912 Dzięki za informacje, pozostaje mi czekanie na telefon :D
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-07-13 08:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martax92 - 2015-07-09 16:57:08]:
Byłam na inwentaryzacjach w niemczech i nie narzekam. Teraz tez jade. To taka praca zeby dorobic bardziej. A inwenty trwaja roznie, jak zespul sie wyrabia to nawet szybko to idzie.
zdjecie uzytkownika
PatkaXx - 2015-07-15 16:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Dzwonił już ktoś do Was odnośnie wyjazdu do Niemiec (19.07)? Mówili że bd w tym tygodniu dzwonić odnośnie szkolenia i umowy a tu cisza..
zdjecie uzytkownika
igorek912 - 2015-07-16 10:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niestety, ale do mnie nie zadzwonili w sprawie inwentaryzacji w Niemczech, a szkoda, chciałem zarobić trochę kasy... widzę że nie tylko do mnie nie dzwonili ;)
zdjecie uzytkownika
krzaku - 2015-07-16 18:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do mnie tak samo nie zadzwonili. Mieli dzwonić w tygodniu nie zadzwonili, to sam dziś zadzwoniłem i powiedzieli ze jeśli nie dostałem maila z info o wyjeździe to znaczy ze nie jadę
zdjecie uzytkownika
kichawa - 2015-07-17 17:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żałosna pseudo 'firma'... wielcy państwo koordynatorzy to chamy, bez krzty ogłady, mający odzywki bardzo nie na miejscu, przeklinający co drugie słowo. Dowalają kary za byle co, zapewne celowo. To był mój pierwszy i ostatni raz z tą firmą, odradzam każdemu.
zdjecie uzytkownika
malysz007 - 2015-07-20 13:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na poprzednim wyjeździe i nie rozumiem. To nie ma tak że każdy kto wyśle cv to od razu pojedzie. Przecież tam normalnie rekrutacja jest itd. Ja tez pojechalem za drugim razem dopiero.
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2015-07-20 13:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kichawa - 2015-07-17 17:12:10]:
Szanowny Panie,

Jeśli ma Pan jakieś merytoryczne zastrzeżenia dotyczące wyjazdu, w którym pan uczestniczył, prosimy o informacje na adres mailowy: inwent.reklamacja@issp.pl. INVENT
zdjecie uzytkownika
Zielony - 2015-07-30 09:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy po mimo tego wszystkiego jakie ta firma ma minusy jako osoba która chcę spróbować inwentaryzacji po za Polską, czy warto nawiązywać współpracę z tą Agencją? I czy to co pisze: transport, zakwaterowanie, 2 posiłki to prawda, że to oni dają czy trzeba za coś z tego płacić z własnej kieszeni??
zdjecie uzytkownika
kurdesz - 2015-07-30 12:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zielony - 2015-07-30 09:24:40]:
jak bylem w maju to nie placilem bylo tak ze jechalo sie busem z katowic i to byl ich bus i potem tym busem po niemczech a zakwaterowanie i jedzenie bylo w roznych miejscach rozne ale bylo a jak cos z jedzeniem bylo nie tak to dostawalismy pieniadze na jedzenie i kupowalismy sami za te pieniadze ale jak sie nie najesz czy cos to jasne ze cos mozesz kupic z wlasnej kieszeni ale jak bylo to mi nic za to spanie i jedzenie nie potracali z zarobionych
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-08-03 13:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś już dostał wiadomość w sprawie wyjazdu 09.08 ? Jestem na liście rezerwowej wyjazdu z 19.07 i zastanawiam sie czy teraz na tego 09.08 lepiej zaaplikować się poprzez portal zgłoszeniowy.
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-08-03 14:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aplikowałem na wyjazd 09.08 i jak dotąd żadnego odzewu sprawie podpisania umowy czy ktoś nie orientuje się ile dni przed wyjazdem teraz są podpisywane umowy
zdjecie uzytkownika
igus - 2015-08-05 14:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja nie ma od razu pewnosci ze zlozysz cv i juz pewniak ze masz prace. a czy warto to raczej tak skoro oferuja Umowę zlecenie ZUS,Ubezpieczenie na czas trwania umowy,Odprowadzanie przez pracodawcę składek emeryt., rentowych, chorobowych,Pakiet szkoleń,Transport na inwentaryzacje wyjazdowe, oraz mozliwosc stalej wspolpracy
zdjecie uzytkownika
xxxxdx - 2015-08-06 11:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś już dostał telefon w sprawie wyjazdu w niedziele?
zdjecie uzytkownika
reth - 2015-08-06 17:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś jako kierowca liczący ? Jak to wygląda, jaki stan busa, spokojna jazda czy trzeba gonić jak w kurierce ? Dzwoniono do mnie właśnie w sprawie kierowcy, już dawno się zgłaszałem ale wówczas nie moogłem jechać, a teraz widocznie mają mnie w jakiejś bazie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-15 11:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2015-08-15 11:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pytanie do osób którzy już pracowali z INVENT. W ogłoszeniu piszą ze stawka to 109,30€ za inwentaryzację. Jak rozumiem jedną w jeden dzień. Ale czy co dzień jedną, pięć w tygodniu, itd? Jak to wychodzi miesięcznie lub tygodniowo? Na jaki okres jest umowa? Pozdrawiam i proszę o info.
zdjecie uzytkownika
intrepideee - 2015-08-16 22:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo już w jakie miejsce jest wyjazd 30.08?
zdjecie uzytkownika
limanowy - 2015-08-17 08:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wlkp - 2015-08-15 11:12:49]:
Ale stawka jest w złotych i to jest 126 netto w niemczech za inwentaryzacje, tyle dostawalem Są codziennie do soboty, a ile to wychodzi to sobie policz bo turnusy trwaja okolo 3 tygodni.
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2015-08-18 21:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [limanowy - 2015-08-17 08:19:23]:
120zł dziennie to ja mam w Polsce i to jest śmiech na sali jak na niemieckie warunki. Ogłoszenie na które aplikowałem mówi o 109€ za inwentaryzację, sprawdź sobie na infopraca(usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: właściwie brak jakiejkolwiek przebiegu- brak konkretów, brak przygotowanych umów, brak chociażby wstępnego szkolenia ze skanerów (które miało być tylko chyba szkoda im czasu na takie "pierdoły"), brak informacji, tak jak już ktoś pisał odsyłają na stronę lub tel (gdzie jak już Pani odebrała to nie potrafiła odpowiedzieć na żadne z moich pytań),
podpisanie umów byle jak najszybsze oraz bez zbyt wnikliwych lub nawet podstawowych pytań bo niestety Pan chyba nie był przygotowany na takie "kłopoty" z naszej strony
pan nawet nie wiedział kto na jakie stanowisko się zgłaszał i jaką umowę powinien mieć (liczący, kierowca, tłumacz)
podsumowując gdyby nie moi znajomymi którzy już jeździli z tą firmą po spotkaniu nic dalej nie byłoby wiadome dla mnie
Pytania: brak
tak jak pisałam na tym spotkaniu nie było ani pytań od Pana reprezentującego agencję ani odpowiedzi na żadne z zadanych przez Nas pytań oprócz oczywiście tych podstawowych czyli jaka stawka i kiedy wyjazd
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 08:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
limanowy - 2015-08-19 08:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wlkp - 2015-08-18 21:30:32]:
ale nie ma napisane w akiej walucie to jest wiec skad wiesz ze to w euro? wyplaty zawsze byly w zł
zdjecie uzytkownika
moderator - 2015-08-23 22:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ogłoszenie miało kwotę podaną w Euro, po jakimś czasie ktoś usunął znaczek €
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Invent Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert