Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Areczek - 2016-02-28 14:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ogryzka - 2016-02-24 10:10:52]:
a jak wypowiedziec umowę? ja nie mam pojecia. Nie bylem na zadnej inwentaryzacji i nie jestem zapisany na zadna.Po dokladnym przeczytaniu jej chce jak najszypciej dac wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
Ogryzka - 2016-02-28 15:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Areczek - 2016-02-28 14:01:50]:
Napisz na inwent.reklamacja@issp.pl Tu odpowiedzieli mi szybciej i bez problemu przysłali rozwiązanie umowy.
zdjecie uzytkownika
Areczek - 2016-02-28 18:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ogryzka - 2016-02-28 15:50:30]:
inwent czy invent? z górydzieki za odp
zdjecie uzytkownika
Qwertg - 2016-02-29 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nooo ja pracowalam na poczatku lutego i pieniedzy tez jeszcze nie widze -.-
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-02-29 11:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Qwertg - 2016-02-29 10:03:36]:
Jak kaufland to większość pieniędzy za luty już wypłacili. Jak nie masz kasy na koncie to albo nie mogą go znaleźć na umowie (numeru), albo potrącili za nie wiem co.
zdjecie uzytkownika
Theend - 2016-02-29 16:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Invent wypłaca co tydzień więc bardzo dziwne, ze jeszcze nie masz kasy
zdjecie uzytkownika
Tox - 2016-02-29 20:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli liczyłes tak jak teraz to się nie dziwie :)
zdjecie uzytkownika
qwertg - 2016-03-01 12:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
noo nie wiem wlasnie co jest tak samo mialam inwen gdzies w polowie lutego i tez pieniedzy jeszcze nie mam -.- mam nadzieje ze jak w koncu przyjda to razem z tymi z poczatku lutego
zdjecie uzytkownika
Ogryzka - 2016-03-01 16:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Areczek - 2016-02-28 18:46:52]:
Przez 'w'.
zdjecie uzytkownika
djhf - 2016-03-03 11:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wam też nie wyświetla na invencie żadnych nowych terminów?
zdjecie uzytkownika
s&h - 2016-03-03 16:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Invent odwala takie przelewy, że destylarnie pękają
zdjecie uzytkownika
Pol - 2016-03-03 19:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak bo na razie nie mają żadnych zleceń
zdjecie uzytkownika
Yana - 2016-03-04 02:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Mazowszu zima zaskoczyła drogowców. Bardzo dawno temu...
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-03-05 10:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jam - 2016-02-29 11:24:13]:
Może nie zrobiłeś badań i innych niezbędnych czyli BHP itp.lekarze proponowani z ich strony - badania są bezpłatne.Jeśli chodzi o taką firmę to jest plus bo w wielu firmach jak zatrudniając się na umowę zlecenie trzeba samemu płacić za badania i nikt kasy nie oddaje . Ja ogólnie jestem zadowolona z pracy w tej firmie . Ale są dwie grupy , ja akurat miałam przyjemność pracować w grupie gdzie kierowniczką jest Pani z czarnymi długimi włosami , ocenę bym im dała 20 na 10 :) A jeśli chodzi o tą drugą grupę to nie wiem czy to jest kierowniczka , przez cały czas krzyczy nie wiadomo po co i w jakim celu . Pracownicy jej, miałam wrażenie że są nieźle zestresowani czyli 5 na 10 . Ale ogólnie na plus praca OK
zdjecie uzytkownika
MKU - 2016-03-05 11:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajna kierowniczka. Wpada z miśkami na rewizję tu i tam to wychodzą za swoje. Noce są ciężkie.
zdjecie uzytkownika
3yves - 2016-03-06 19:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozsypała się po monopolowym i ruszyła do roboty :)
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-10 10:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edziu - 2016-01-28 15:55:08]:
Prosimy przesłać opis sytuacji na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl.Proszę nie zapomnieć podpisać się.Na pewno uda nam się wyjaśnić tę sprawę.Pozdrawiamy INVENT sp.z o.o.
zdjecie uzytkownika
pwak - 2016-03-10 17:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia z odpowiedzium :)
zdjecie uzytkownika
Adii901 - 2016-03-11 17:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, był ktoś w Niemczech?? Jak wyglądają inwentaryzacje, mieszkanie, ogolnie atmosfera?? za co potrącają??
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-03-14 11:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZLA - 2016-01-27 22:45:46]:
A kto pracował w Niemczech? Jak to wygląda? Dojazd? Zycie?
Naprawdę jest ważna opcja języka?
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-14 15:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Urszula - 2016-01-28 18:42:53]:
Zapraszamy do kontaktu na adres invent.reklamacja@issp.pl
Sprawa na pewno zostanie wyjaśniona.
Prosimy nie zapomnieć o podaniu danych osobowych, w celu szybszego rozwiązania problemu. pozdrawiamy, Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
Mad - 2016-03-15 19:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik inwentaryzacji ze zn. j. niemieckiego Tomaszów Mazowiecki brzmi bardzo dobrze, moja dziewczyna i ja byśmy strasznie chcieli się spróbować w tym, płacą na czas?
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-16 15:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Steryd - 2016-01-28 21:45:05]:
Jeżeli macie Państwo jakieś zastrzeżenia do pracy, zapraszamy do kontaktu na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
Odpowiemy na wszystkie pytania i uwagi.Powyższa opinia jest nieprawdziwym zarzutem, proszę personalnie przesłać do nas wiadomość mailową, na pewno wyjaśnimy tę kwestwię!
Pozdrawiamy, zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-03-18 09:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Theend - 2016-02-29 16:16:30]:
zadzwon moze do nich i przedstaw sytuacje moze nie masz jakiegos podpisu niech ci sprawdza 717507700
zdjecie uzytkownika
gabik - 2016-03-19 22:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mad, z tego co wiem to tak, płaca na czas. Tylko rzecz jasna musisz znac tutaj ten niemiecki przynajmniej na C1. Rekrutację maja dużą, bo szukają w kilkunastu lokalizacjach.
zdjecie uzytkownika
terefere - 2016-03-25 17:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I zgodnie z dobrymi obyczajami odpowiedzą na wybrane pytania :)
zdjecie uzytkownika
kwakwa - 2016-03-29 11:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam raz na wyjeździe do Niemiec, niestety później studia uniemożliwiły mi kontynuację pracy. Mimo to jestem zadowolona z pracy, wiadomo trzeba sprawnie pracować, za duże błędy mogą odesłać do domu, ale to tylko szczególnie zdolnych :D Jeśli w tym roku telefon zadzwoni , jadę bez zastanowienia. Pieniądzie też dostałam na czas . Polecam!
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-04-01 13:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kara za nie pójście na inwentaryzacje ma moc prawną, czy szukają dudków?
zdjecie uzytkownika
cywil - 2016-04-04 17:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie cały czas pojawiają się u nich oferty pracy, taki pracownik inwentaryzacji ma zapewnioną stawkę na poziomie 13,50zł, a nawet odpowiednie premie również się pojawiają do zarobków.
zdjecie uzytkownika
betina - 2016-04-06 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam osób, którzy mieli podobną sytuację jak ja. Otóż zapisałam się na kilkanaście inwentaryzacji, a że zapisałam się na prawie wszystkie wyjazdowe z niedużej miejscowości to zaczęłam dostawać sms wiadomość że zostały odwołane. w pewnym momencie skończyły się smsy i jeden raz zadzwoniła do mnie Pani z Inventu z informacją, że dwie następne inwentaryzacje są odwołane. W sumie zostały mi jeszcze dwie inwentaryzacje, na które byłam zapisana.Dzień przed terminem jednej inwentaryzacji zamiast godziny odjazdu z mojego konta na internecie znikła najpierw jedna inwentaryzacja i dzień przed następną było dokładnie to samo, nie dostałam żadnej informacji sms, czy telefonicznej. Teraz dostałam wezwanie do zapłaty kary 200 zł. za nie dotrzymanie warunków umowy, zwykłym listem wsadzonym do skrzynki. W iście tym niebyło jednak wskazane jakiego warunku nie dotrzymałam.
zdjecie uzytkownika
betina22 - 2016-04-06 21:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam osób, którzy mieli podobną sytuację jak ja. Otóż zapisałam się na kilkanaście inwentaryzacji, a że zapisałam się na prawie wszystkie wyjazdowe z niedużej miejscowości to zaczęłam dostawać sms wiadomość że zostały odwołane. w pewnym momencie skończyły się smsy i jeden raz zadzwoniła do mnie Pani z Inventu z informacją, że dwie następne inwentaryzacje są odwołane. W sumie zostały mi jeszcze dwie inwentaryzacje, na które byłam zapisana.Dzień przed terminem jednej inwentaryzacji zamiast godziny odjazdu z mojego konta na internecie znikła najpierw jedna inwentaryzacja i dzień przed następną było dokładnie to samo, nie dostałam żadnej informacji sms, czy telefonicznej. Teraz dostałam wezwanie do zapłaty kary 200 zł. za nie dotrzymanie warunków umowy, zwykłym listem wsadzonym do skrzynki. W iście tym niebyło jednak wskazane jakiego warunku nie dotrzymałam.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-04-07 10:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [betina22 - 2016-04-06 21:02:46]:
Dopiero jak przydzie pismo listem poleconym z sądu cywilnego (nie windykacji) to proszę zacząć się przejmować. Takie zwykłe listy to każdy może wysłać, można się nimi podetrzeć, tak samo jak kilka lat temu listami z firmy pobieraczek :)
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-04-07 10:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jam - 2016-04-07 10:03:23]:
rejonowego pff hehe
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-04-07 11:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam inny problem. Otrzymałem wezwanie na zapłatę kary na 200zł. Za niedotrzymanie warunków umowy. A ja w ogóle nie podpisywałem żadnych umów z firmą Invent Sp. z o.o., ani elektronicznie, ani papierowo. Panstwo piszecie ze na inwentaryzacje zapisywaliście sie na jakimś koncie. Proszę o informację jakie są zasady zapisu, na jakiej podstawie odbywało sie podpisanie umowy. Chciałbym dojśc skąd ta firma moje dane adresowe, żeby się bronić ewentualnie przed sądem, jesli do tego dojdzie.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-04-07 11:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2016-04-07 11:35:54]:
I tu jest właśnie problem takich firm jak invent, czy kilka lat temu pobieraczek... wystarczy wejść w posiadanie dowodu osobistego danej osoby i można zapisać się tak jak w tym przypadku do pracy. Zapis polega na wejściu na stronę invent.ag i wypełnieniu formularza. Nic nie podpisujemy ręcznie ani elektronicznie. Po zalogowaniu pojawiają się nam terminy inwentaryzacji na które się można zapisać i lista dokumentów wymagana do pracy. Przed inwentaryzacją nikt nie sprawdza jednak czy te dokumenty załączyliśmy, czy wysłaliśmy skan podpisanej umowy - pracujemy. Bez ważnej umowy, bo w sumie każdy może założyć konto na daną osobę dysponując jej dokumentami (zguba, kradzież). Nikt nie sprawdzi też czy pracuje osoba która faktycznie się zapisała, czy totalny no-name. Powodzenia w wyjaśnieniu sprawy :)
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2016-04-08 14:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jaki zarobek jest w tej firmie te 4000,00 zł na rękę wyjdzie? a jak kierowcy maja?Zastanawiam sie czy złozyć papiery do tej firmy.nie ukrywam że liczy się kasa. ile wyjdzie na czysto.Po ile godzin robicie średnio?
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2016-04-08 14:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o wyjazdy za granicę
zdjecie uzytkownika
wyspa13 - 2016-04-11 00:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jam - 2016-04-07 11:58:13]:
No ale to przypadek chyba dla psychiatry. Ale może jakiś desperat popełni taką zbrodnię żeby kraść stawkę godzinowa Inventu :) Chociaż pewnie, może jacyś cwani [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają patent na coś wartościowego. Na liczeniu byłem mnóstwo razy, więc trochę widziałem i trochę wiem. Nigdy przy mnie nie złapali złodzieja ani nawet pijanych, chociaż lekko zawiani bywają często. Złodzieje też, ale akurat takich akcji nie widziałem. Za to ludźmi którzy przychodzą liczyć zajmują się pracownicy którzy niekiedy pomagają sobie amfą. Koleś jeden czy inny po tygodniu nocek świeży ale dziki inny po prostu śmierdzi w magazynie chemią jak nigdy nie spotkałem. Ludzie niekiedy wiedzą i widzą ale nie zadzwonią na policję, bo boją się, że trafią na kolesia który po prostu jest przemęczony tymi nockami i jeżdżeniem. Ale czasami tacy nawet zachowują się że trzymasz skaner na wszelki wypadek, żeby się obronić. Dostaje taki wścieklizny nie wiadomo o co, bo rozlaczył kompa albo coś mu się popieprzyło i widać po oczach i twarzy jak u kolesia, który po paru godzinach schodzi z parkietu, że to nie jest normalne. Do tego odzywki starych dresów, że możliwe że niektórzy coś kombinują.
zdjecie uzytkownika
Ebbe - 2016-04-11 10:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście najbardziej zapadli w moją pamięć "kontrolerzy". Pewnie nikt z inwentaryzatorów nie ma pojęcia na jakich zasadach wprowadzani są tacy ludzie i w jakim celu. Pewnie nawet Invent tego nie wymyślił. Zupełnie jakby na chwilę oderwali się od jakiegoś zadymiarstwa lub coś podobnego. Stanie taki obok i taksuje jak jesteś ubrany, albo interesuje się twoim liczeniem, że nie dość zmęczenia po kilku godzinach, to dodatkowo czujesz się dekoncentrowany. Tacy goście "z miasta" nie powinni się pojawiać, ale czego oczekiwać na umowie, której właściwie nie otrzymujesz.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-04-11 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyspa13 - 2016-04-11 00:34:02]:
ale to chyba nie do mnie odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
romek102 - 2016-04-11 19:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo

To firma raczezej nie .prosze sie nie zatrudniac .Patologia ,zasady wyzysku z 19 wieku .
zdjecie uzytkownika
total - 2016-04-11 20:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polacy nadal będą garnąć się do takich fuch za grosze. Taka wartość pieniądza i jego siła. Porównania do przeciętnych dochodów robola Europy Zachodniej nie ma żadnego. Uberami tylko u siebie się jeździ, jeans z metką azjatycką, a pub w cenniku dworcowych przekąsek przy berlińskim ZOO.
zdjecie uzytkownika
lila - 2016-04-20 11:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [betina22 - 2016-04-06 21:02:46]:
mam identyczny problem
zdjecie uzytkownika
inolka - 2016-05-04 18:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jednak chciałabym spóbowac u nich zdobyć zatrudnienie jakom pracownik inwentaryzacji. tak bardzo wiedzę tutaj obiecują wysokie stawki - a jak jest naprawdę możecie mi szczerze napisać? ciekawi mnie też jak wygląda organizacja samego wyjazdu za granicę
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-08 13:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@inolka jest tak jak obiecują, więc spokojnie możesz wysłać cv jeśli wcześniej tylko to sprawiało, że nie byłaś pewna. Firma zapewnia ubezpieczenie i umowę zlecenie, ale wszystkie składki są odprowadzane. Zarobki też nie takie złe, skoro 12,50 zł brutto się dostaje.
zdjecie uzytkownika
Megsoon - 2016-05-13 11:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na inwentaryzacje od 22 maja do 12 czerwca do Niemiec ? :D z Wrocławia najlepiej ?
zdjecie uzytkownika
betina - 2016-05-13 21:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Megsoon - 2016-05-13 11:56:53]:
Ja bym chciała jechać, Megsoon wiesz coś więcej o tej firmie? Jestem z okolic Wrocławia.
zdjecie uzytkownika
Matucha - 2016-05-14 00:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Megsoon - 2016-05-13 11:56:53]:
Masz już jakieś doświadczenie z tą firmą?:) bo również chciałem jechać ale czytam różne opinie na forach
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krótkie informacje o firmie warunkach pracy (obiegające od rzeczywistości w praktyce). Przyjechali starzy poracownicy ze stażem po 5-6 lat i z dnia na dzień wyp... Cię z pracy z powodów:
1. słaba jakość,
2. zła wydajność.
nie masz prawa do zajęcia stanowiska bo nic nie masz na piśmie. nie masz co czego się ustosunkować. Informują Cię wieczorem że się pakujesz bo jutro wyjeżdżasz ale jak będziesz się starał w pracy na następny dzień to masz szanse zostać. To się starasz. Wracasz z tyry juz swojego wyra nie masz bo jest stary pracownik. Siedzisz na walizce i nie wiesz co masz robić przez 3 godziny. Przychodzi kierowniczka - Małgorzata Lask... i wciska Ci na siłę że rano Cię poinformowała że wyjeżdzżasz. Jak bym wiedział to do pracy bym w ten dzień nie poszedł. Idziesz do Dyr. Regionalnego Holu.... a ten z ryjem że jesteś oszustem i obibokiem. Nie odzywasz się bo Cię nie odwiozą do kraju. I taka jest prawda o Invent. Mało tego nie masz żadnego egzemlarza dokumentów zatrudnienia tylko skany które są bez dat i nie są praktycznie do niczego potrzebne.
Pytania: nie było żadnych pytań. Kwestionariusz tylko i zbieranie chętnych. Głupi byłem że się zgodziłem. Warunki w jakich się znalazłem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przymusowej a kadra jak w łgrach jakiś. Praca po 15 h. przerwa po 8 godzinach 15 minut. Do toalety po zgodzie koordynatora. Żadnych komórek, rozmów i przerw na rozprostowanie kości. Żadnych napoi. Pracowałem na metalówce to nawet rękawic roboczych nie dostałem. ręce całe pokaleczone. Hotel pożal się Boże. Pokoje 4-5 osobowe męsko - damskie. nikogo nie znasz a z pannami śpisz po 50-tce. Albo gościu Ci chrapie przez całą noc. Pobudka o 1 - 2 w nocy. potem zpierd.... i powrót o 17.00. Szybka kolacja i do spania bo na nic nie masz ochoty. Pot w pracy leje się z czoła. Ciągłe poganianie i opier... że się obijasz. Horror jeden wielki. Podobnie z opieką lekarską. Kolega chciał aby go podwieźć do lekarza za granicą bo się fatalnie czuje. NBie podwieźli Na następny dzień oczywiśćie po skończonej pracy musiał się spakować i wracać do domu. Pewnie nie ubezpieczją nikogo a praca jest na czarno.
zdjecie uzytkownika
Megsoon - 2016-05-17 17:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matucha - 2016-05-14 00:25:54]:
Pracowałam jak na razie tylko na terenie polski z nimi, i było spoko, trafiłam na fajnych koordynatorów, wypłata zawsze na czas. Teraz trafił mi się z nimi wyjazd do Niemiec, już potwierdzony. Prawda jest taka, że jak sie komuś pracować nie chce to wszędzie będzie mu źle, ja sama mam 20 lat i jestem zadowolona. :)
zdjecie uzytkownika
qqw - 2016-05-20 05:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie olewajcie takie firmy , to zwykle dziady nie szanują ludzi i będą sami robić inwentaryzacje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Invent Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert