logo Invent Sp. z o.o.

Invent Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Invent Sp. z o.o.

betina 2016-05-13 21:44:38
Ja bym chciała jechać, Megsoon wiesz coś więcej o tej firmie? Jestem z okolic Wrocławia.
Matucha 2016-05-14 00:25:54
Masz już jakieś doświadczenie z tą firmą?:) bo również chciałem jechać ale czytam różne opinie na forach
Megsoon 2016-05-17 17:50:17
Pracowałam jak na razie tylko na terenie polski z nimi, i było spoko, trafiłam na fajnych koordynatorów, wypłata zawsze na czas. Teraz trafił mi się z nimi wyjazd do Niemiec, już potwierdzony. Prawda jest taka, że jak sie komuś pracować nie chce to wszędzie będzie mu źle, ja sama mam 20 lat i jestem zadowolona. :)
Do megason 2016-06-15 12:47:54
Pracowałaś w Niemczech z nimi? Możesz coś napisać? Jakie zarobki.....???
3
An 2016-06-18 10:16:37
Jedzie ktoś do Niemiec 26.06 z Katowic?
Nikola 2016-06-29 21:26:56
Witam. Jedzie ktoś do Niemiec z Katowic? Wyjazd: 03.07.3016r. Proszę o kontakt telefoniczny:512-874-930
Kala 2016-07-01 18:56:48
Ja jadę i koleżanka :) tylko do dwóch różnych teamów :(
Kala 2016-07-01 18:59:03
Ja jade i koleżanka :) niestety do dwóch różnych teamów :(
3x3 2016-07-03 02:00:45
Gągół mocna karta
N0000 2016-07-03 23:23:53
Hej, :)
Wybiera się ktoś na turnus do Niemiec od 17.07-5.08 z Wrocławia ?
1
Micha222 2016-07-03 23:27:39
Witam,
Jedzie ktoś na turnus do Niemiec 17.07-05.08 z Wrocławia ?
Magda 2016-07-04 12:18:06
Jedzie ktoś na projekt Rossmann od 17.07 do 05.08 z Zielonej Góry?
Natalka 2016-07-04 19:54:15
Wybiera się ktoś na projekt Rossmann od 17.07 do 05.08 z Legnicy ?
Megi 2016-07-06 23:38:51
Tak, ja się wybieram. Wymieniamy się kontaktem, zabieramy ekipę? Razem raźniej! :)
Natalia 2016-07-07 19:03:22
Hej
1
Natalia 2016-07-08 12:13:49
Odezwij się na maila natalia_rydzanicz@poczta.fm ;)
blackwidow 2016-07-08 16:53:22
taaa ja sie dalam na tego pobieraczka nabrac ale internetu byly nowe i czlowiek byl glupi ;p
Mateusz 2016-07-09 02:06:03
Jadę z Wrocławia 17.07, jade pierwszy raz,
lemposz@wp.pl
W grupce chyba lepiej :)
Krzysztof 2016-07-09 11:35:33
Czy jedzie ktoś z Was 17 lipca z Płocka? Potrzebuję znaleźć kogoś znajomego, po prostu tak zwanego swojego człowieka. Czy niezbędna jest znajomość języka niemieckiego. Kontakt ze mną: mail krzysztof7721@wp.pl ewentualnie gg: 39415403.
Krzysiek 2016-07-13 00:55:56
krzysiek420xx@gmail.com
Jade 17.07 z Katowic
kkkks 2016-08-04 13:39:42
Jak ktoś chce pracować, to będzie pracował bez narzekania .
A. 2016-08-29 15:18:57
Bardzo sympatyczni młodzi koordynatorzy. Chętni do pomocy, nie ma się czym przejmować, na każde pytanie odpowiedzą. Polecam!
Btw. wie ktoś może jak nazywa się pan Michał? ( dowodzi na lodówkach ) :)))))
A. 2016-08-29 15:21:51
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy. Przemili ludzie, zawsze chętni do pomocy.
Najbardziej sympatyczny jest na Michał, na lodówkach :) Wie może ktoś jak się nazywa?
Beataa 2016-08-29 18:40:02
Witam, wybiera się ktoś na jakieś najbliższe turnusy?
TWbolek 2016-08-30 20:36:05
Witam,
Planuję wyjazd do Austrii 25.09.2016
1
Zuzia 2016-09-10 14:14:57
czy ktoś wie gdzie jedzie Jacek autobusem...?
Liczacy 2016-09-14 14:26:38
Witam, posiada ktos kontakt bezposrednio do koordynatorów ktorzy jezdza za granice?
Chcialem jechac z dziewczyna do austrii ale kobieta która do mnie dzwonila, mowila ze moze stac sie tak ze bedziemy u roznych koordynatorow i w roznych miastach. Chcielibysmy pojechac razem.

W polsce wszystko ok i nigdy nie bylo problemow, kasa na czas zawsze :)
Mariola 2016-09-21 20:51:56
Witam kto jedzie teraz 30.09 na wyjazd za granice na inwentaryzacje z Wrocławia ?
Albert 2016-09-24 10:33:36
Witam, wybiera się ktoś do Niemiec w terminie 19.10-30.10 z Katowic?
Trocol 2016-09-29 14:36:05
Witaj Albercie, też wybieram się w terminie 19.10-30.10 z Katowic.
bylypracoqnik 2016-10-04 07:12:44
Invent to najgorsza firma w jakiej pracowałem.Nie wiem z skąd wzięli tych koordynatorów buraków bez szkoły którzy sami liczyć nie umieją a pokazują co to nie oni.Omijac ta pseudo firmę szerokim lukiem.Nigdy więcej tej firmy to są oszusci.Obóz pracy za marne grosze w sam raz dla ukraincow a nie dla polakow ktorza chcą być traktowani jak murzyni
9
Maxx 2016-10-07 11:01:53
Hej, ja też prawdopodobnie będę na tym wyjeździe 19-30.10, ale z Wrocławia. Jadę po raz pierwszy, zobaczymy jak będzie.
max 2016-10-10 10:20:16
tesz planuje 19.10 z bytomia pierwszy raz
klolo 2016-10-15 22:34:50
omoiaicie ta firme szerokim lukiem , zero szacunku dla ludzi praca 12 godzin minimum ,,a na kase czekasz oooo. koordynatorzy to dna intelektualne
4
klolo 2016-10-15 22:37:44
omoiaicie ta firme szerokim lukiem , zero szacunku dla ludzi praca 12 godzin minimum ,,a na kase czekasz oooo. koordynatorzy to dna intelektualne
3
Natasza2200 2016-10-18 12:23:56
Witam jedzie ktos na wyjazd od 6 listopada do 26 listopada do niemiec z wroclawia? Ja jade pierwszy raz.
beny 2016-10-27 21:19:12
wiem o jakiejs inwe... od 6 do 12go listopada w niemczechn
1
Daria 2016-10-29 10:57:11
Hej. Jedzie ktoś 2 listopada do Włoch z Katowic?
1
Magda 2016-10-30 14:13:45
Ja dopiero co przyjechalam z turnusu ktory odbyl sie w dniach 13.10-30.10 i jestem bardzo zadowolona. Nie zaluje ze nie posluchalam tych durnych opinii, ktore odradzaja wspolprace z ta firma. Szefowie, koordynatorzy - wszyscy spoko. Kierownik byl wyrozumialy nawet dla dziewczyny, ktora po popijawie nie przylazla sobie do pracy.. Dal jej druga szanse, nie nakladajac kar ktorymi tak straszycie. Warunki mieszkaniowe - lepsze niz mam w domu, a jedzenie? No coz jezeli ktos ma niewiadomo jakie wymagania to nic mu nie zasmakuje... Jesli jeszcze ktos sie z was zastanawia to niech przestanie to robic i zacznie sie pakowac zamiast czytac opinii nierobow na necie.

Pozdrawiam cala ekipe firmy Invent, ktora wlasnie wrocila z turnusu. ;)
2
Dagwi 2016-10-31 16:42:48
Daria, mój syn jedzie. Skontaktuj się ze mną. dagmara.wieczorek@op.pl
Habi97 2016-11-02 07:49:52
Parę dni temu wróciłam z Niemiec. Osobiście polecam spróbować, nie żałuję, że pojechałam. Praca nie jest ciężka i można dobry pieniądz zarobić :)
WW 2016-11-03 18:01:01
Witam, jestem zainteresowany wyjazdem. Ktoś był? Jakie średnie czasy inwentaryzacji? Jak ludzie wiekowo? Ciężko czy ujdzie? :)
daw90 2016-11-03 18:03:07
Witam,
zastanawiam się na wyjazdem na inwentaryzację do Niemiec w dniach 6-26.11.16. z Katowic. Byłby to mój pierwszy raz , wybiera sie ktoś również w tym terminie, mam pewne wątpliwości , może mógłby ktoś, coś opowiedzieć , warto spróbować ?
Ola 2016-11-04 08:18:53
Hej. Ja jade 6 do Niemiec z Katowic ale jade pierwszy raz.
pola 2016-11-10 14:25:59
Od 10-12h. Nie polecam!
2
natalia 2016-11-13 08:36:15
Hej, jakie są warunki mieszkaniowe? Ilu osobowe pokoje ? Jaka łazienka ?
Magda 2016-11-13 20:36:45
Haha, autoreklama? A to dobre. XD bo mam na imie Magda? Nie slyszeliscie, ze imiona sie powtarzaja?
Warunki mieszkaniowe, zalezy jak sie trafi. Czasem jest tak, ze lazienka w pokoju, a innym razem na korytarzu. Pokoje - to tez zalezy od Jungenu. Ostatnio jak bylam to mieszkałam w 4 osobowym pokoju, ostatni dzien w 6 osobowym domku (!). Przyznam ze nieco sie przerazilam slyszac "domek", ale warunki tam... Zajebiste. Zalowalismy ze nie spedzilismy tam calego turnusu. xd
Invent 2016-11-16 10:32:25
Witam
Jeżeli inwentaryzacja trwa dłużej niż przewiduje to umowa, naliczana zostaje premia. Wszelkie uwagi i wątpliwości kierować można na adres e-mail:
inwent.reklamacja@issp.pl

Pozdrawiam
natalka 2016-11-22 15:10:05
Ile wynosi stawka na reke na inwentaryzacji w niemczech?
xxx 2016-11-25 23:36:02
126 z groszami
Zostaw swoją opinię o Invent Sp. z o.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.