Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Invent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szkoda - 2014-08-31 11:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biorą po 10 euro za godzinę od osoby a wypłacają po 7 zl, polska specjalność
zdjecie uzytkownika
doświadczona - 2014-09-02 19:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RADZĘ UWAŻAĆ!!! SZCZEGÓLNIE NA INWENTARYZACJE W NIEMCZECH (ROSSMANNY). ZOSTAŁAM WYWALONA NA BRUK. WYWIEŹLI MNIE DO DUŻEGO MIASTA I POZOSTAWILI SAMĄ BEZ OPIEKI. DODATKOWO ZOSTAŁAM WYSADZONA NIE W TYM MIEJSCU W KTÓRYM POWINNAM. GDYBYM NIE ZNAŁA JĘZYKA - NIE WIEM JAKBY SIĘ TO SKOŃCZYŁO. JUŻ MIAŁAM W PLANACH DZWONIĆ DO KONSULATU (PRZED WYJAZDEM BIERZCIE NAMIARY NA KONSULATY). EWENTUALNIE MOŻNA DZWONIĆ NA POLICJE. PRZYGODA Z INVENTEM NIGDY NIE WIADOMO JAK SIĘ MOŻE SKOŃCZYĆ I LEPIEJ BYĆ PRZYGOTOWANYM NA NAJGORSZE.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-02 20:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcesz wrócić bez, to ZABIERAJ.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-03 21:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie jak pisze niżej, też pracowałam jako TL, tłumaczysz i liczysz, nie ma taryfy ulgowej, musisz swoje zrobić. A z tłumaczeniami jest tak jak ktoś niżej napisał, jak się zepsuje samochód i trzeba jechać z kierowcą do salonu nie masz wyjść trzeba wstać rano i jechać, jeśli w nocy tzn nad ranem ktoś potrzebuje pomocy bo np. zgubił klucz też trzeba wstać ... Generalnie już bym z nimi nie pojechała bo o ile praca na Rossmannach fajna i ją naprawdę lubiłam o tyle bardzo słabo płacą tłumaczom. Na papierze masz 200zł brutto a do ręki dostajesz 145zł z groszami gdy to TY musisz wykazać się wiedzą i znajomością języka, pełnisz podwójną rolę i zarabiasz o 55zł mniej niż jakiś mało inteligentny często gęsto po gimnazjach koordynator lub kierownik. NIE POLECAM ZE WZGLĘDÓW FINANSOWYCH! TŁUMACZ POWINIEN MIEĆ DO RĘKI 200ZŁ NETTO!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2014-09-04 18:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopie nie wiesz co piszesz i nie wiesz co to jest praca. To co oferuje ta firma to NIEWOLNICTWO. Nie ma mowy nawet o tym, żeby w trakcie pracy napić się wody (masz na to wyznaczoną 15 min przerwę podczas wykonywania zlecenia). A jak chcesz iść do WC to musisz wcześniej zapytać o pomoc wszechmocnego kierownika, czy np. możesz wyjść zrobić k.pe.
zdjecie uzytkownika
lilla - 2014-09-05 14:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie wiem z jakimi koordynatorami pracowałeś bo ja ja tam pracowałam to spokojnie można było mieć własne picie na sklepie i nie czepiali się, jak się chciało iść do ubikacji też nie robili żadnych problemów. ale płacić powinni więcej bo w innej firmie za inwentaryzacje płacą po 10zł/brutto
zdjecie uzytkownika
SS - 2014-09-05 18:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te komentarze i jestem trochę przerażona:) bo byłam kilka dni temu na pierwszej inwentaryzacji z nimi w Kauflandzie... i podpisałam jeszcze umowę na 2 kauflandy (u nas w PL) - stawka studencka w godz. 12zł/h brutto, a po 8h pracy za każdą następną godzinę 15zł/h brutto lub 22zł/h brutto.. a więc za 12,5h pracy wychodzi mi 186zł brutto, więc raczej ok. Zobaczymy, czy mi tę kasę wypłacą:D
Jeżeli chodzi o samą inwentaryzację - mnie tam się podobało.. koordynatorzy byli bardzo spoko, atmosfera niezwykle sympatyczna:) Można było mieć swoje picie, można było wychodzić do wc. Jak dla mnie wszystko na +, ale potwierdzę swoją opinię dopiero jak dostanę kasę na konto, czyli za miesiąc :)
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2014-09-05 20:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... ktoś kiedyś powiedział, że jak wyjedziesz z nimi na inwentaryzacje zagraniczną, to "mają cie w garści" i coś w tym jest. Inwentaryzacje w niemieckich Rossmannach to ŻENADA.
zdjecie uzytkownika
SS - 2014-09-06 16:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po ilu mniej więcej dniach uzupełniają dane o inwentaryzacjach, żebym mogła sprawdzić na ich stronie "składowe wynagrodzenia"?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-09-09 13:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już chciałem się sprzedać do tej roboty. Po Waszych opiniach wszystko stało się już jasne i zostałem "cudownie uleczony" z tego pomysłu. Nawet nie przyszło mi do głowy, że podobne zdarzenia mogły mieć miejsce. To przerażające !!! Dzięki za wszystkie opinie.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-09-09 20:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na rozmowie w Kraku, jeden gościu z firmy, pytam o szczegóły, w rozmowie tel.Niemcy, a w aneksie w tym terminie Austria, facet nawet nie wie gdzie nas wysyłają, gdzieś do Austrii, ale on NIE WIE- facet nic nie wie- i ja mam z taką firmą umowę podpisać............ rozmowa kwalifikacyjna to nawet nie kabaret!!!!!!!!!!! pozdrawiam zdrowo myślących.....Heniu z Krakowa
zdjecie uzytkownika
julka - 2014-09-10 16:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Podpisałam umowe na 2 turnusy za granice i chciałam zapytać, czy można z drugiego zrezygnować, czy trzeba z obu? I jaki termin odstąpienia od umowy będzie obowiązywał?
zdjecie uzytkownika
julka - 2014-09-10 16:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy, ze " począwszy od pierwszego dnia wykonywania zlecenia podczas drugiego turnusu, wskazanego w niniejszym oświadczeniu, termin złożenia zawiadomienia o odstąpieniu od umowy wynosi 30 dni kalendarzowych przed rozpoczęciem turnusu, którego dotyczy rezygnacja"?
zdjecie uzytkownika
MArek Katowice - 2014-09-11 12:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem z tą firmą na turnusach w tamtym roku na obi i nie narzeka, praca jak praca nikt nikomu nie da kasy za darmo. W miesiąc wyciągałem po 2000 zł noclegi i wyżywienie mnie nie interesowały bo już wszystko było razem ze spaniem. Warunki różne to fakt ale pamiętajmy nie jedziemy na wczasy do 4 gwiazdowego hotelu, posiłki 3 dziennie. W tym roku tez się z nimi wybieram. A co do co niektórych powyżej jak chcą zarabiać miliony to niech szukają pracy jako prezesi hahaha !
zdjecie uzytkownika
Zespół ISSP - 2014-09-11 15:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie,
Jeśli ma Pan jakieś zastrzeżenia do współpracy z Nami prosimy pisać na e-maila : inwent.reklamacja@issp.pl. Uwagi pracowników są dla Nas bardzo cenne i mamy nadzieję przyczynią się do ulepszenia współpracy.
zdjecie uzytkownika
Zespół ISSP - 2014-09-11 15:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowna Pani.
Rezygnację można złożyć z dowolnego turnusu 14 dni przed rozpoczęciem danego turnusu.
zdjecie uzytkownika
zalopek - 2014-09-13 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani!!!
Czytajcie dokładnie dokumenty przed podpisaniem!!!
Najważniejszy jest "A N E K S" nie :umowa: tam są kwoty za inwentaryzacje-inne niż w umowie, kary za zerwanie umowy :od 14dni do wyjazdu płacisz 500zł.jeśli chcesz zrezygnować w trakcie wyjazdu to 1.ooozł. Ci dowalą, i nie patyczkują się z tobą, nie płacisz to najpierw straszą cię monitem, potem to czekaj na wizytę komornika!!!
Każdy jest dorosły---jeśli podpiszesz wyrok na siebie, miej pretensje TYLKO do siebie!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jajagłowy - 2014-09-15 21:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MArek z Katowic!!!
Facet co Ty za bzdury piszesz, posiłki to 2 razy dziennie masz w umowie+transport+spanie, płacimy moi drodzy z własnej kieszeni, no...potrącaja z wynagrodzenia ok.77zl. dziennie- może zarobicie po 108zl/netto-za Niemcy-pod warunkiem, że wam Firma Invet, kar nie przyładuje-a tego nikt wam nie zagwarantuje.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2014-09-17 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo! Gdybym nie znała języka, to współpraca z Państwa Firmą mogłaby się dla mnie skończyć pobytem w domu publicznym. To sprawa do rozstrzygnięcia w sądzie!
zdjecie uzytkownika
indianajones - 2014-09-20 21:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moge zrezygnowac jak już mam podpisaną umowe?
zdjecie uzytkownika
Kermit - 2014-09-23 13:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi w takim razie ile wynosi rzeczywisty zarobek pracownika inwentaryzacji dziennie po odliczeniu tych wszystkich kosztów przy założeniu, że nie będą miały miejsca żadne kary? Mam wrażenie, że zasady panujące w INVENCIE nie dla wszystkich są w 100% jasne i przejrzyste, chociaż w internecie złych opinii firma nie ma.
zdjecie uzytkownika
Kaśśśś - 2014-09-23 15:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam podpisałam umowę na wszystkie wyjazdy z kaufland-ów, byłam raptem na 4 bo reszte odwołali... dzisiaj dostałam śmieszne rozwiązanie umowy, do 21 każdego miesiąca mieli wypłacić kase... dzisiaj jest 23 a ja nie mam pieniędzy... na maile nie odpisują nie odbierają tel. Atmosfera ogólnie spoko... ale co do wypłaty to są nie ogarnięci... Więc nie polecam tej firmy!!! Strzeżcie Się Jej :-) Pozdro.
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-09-23 17:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MArek Katowice - 2014-09-11 12:19:38]:
Jak to jest z umownym posiadaniem i spożywaniem zakazem picia i jedzenia w busie, na terenie hotelu, w którym nota bene, nie gwarantują napojów. Z rewizjami w hotelu? Ta umowa przypomina umowę na survival, ale nie do pracy. Niech mi ktoś opisze, proszę, co z tymi kwiatkami, bo mam jechać w październiku.
Dziękuję
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-21
Żródło: Gowork.pl
Konin
(wielkopolskie)
Pracownik inwentaryzacji zagranica - Konin   Miejsce pracy: Austria/Niemcy/Włochy/ Czechy/ Słowenia Zleceniodawca: INVENT sp. z. o. o   Zadania na stanowisku: Liczenie towarów w sklepach sieci handlowych. Obsługa urządzeń do skanowania towarów.   Wymagania: Umiejętność obsługi komputera Gotowość do pracy 6 dni w tygodniu w godzinach nocnych (przez cały okres trwania turnusu) Oświadczenie o niekaralności (firma zast
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
paskuda - 2014-09-23 19:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to oszuści!
zdjecie uzytkownika
Dziewczynka - 2014-09-23 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Chłopczyka Olafa i Chłopczyka Mariuszka :D
Z wami zawsze największy smuteczek :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x