Mały Miś Żłobek

Warszawa

Opinie o Mały Miś Żłobek

Aleksandra 2012-06-09 23:24:31
Ja też uważam, że ta firma jest super zarządzana. Widac, że nic nie jest przypadkowe. Wszystko przemyślane - kadra, zajęcia, program, dekoracje itd Wiem od pracowników, że są bardzo zadowoleni. Do pozazdroszczenia takie podejście i umiejętności zarządzania.
Marysia 2013-03-06 20:18:44
Jestem przekonana, że to jak funkcjonuje genialnie ten żłobek to ciężka praca wielu ludzi. Zaskakują mnie bez przerwy.
1
Asik 2014-05-22 19:37:26
Wspaniałe miejsce, cudni ludzie=szczęśliwe dzieciaki:)
1
Z 2014-05-29 13:44:05
Jak najbardziej polecam to miejsce dla wszystkich, którzy szukają stabilizacji i dobrych warunków pracy.
2
Kazimiera 2015-01-05 18:13:46
Przeczytałam tu opinie na temat zarządzania firmą itp...może i ten żłobek jest dobrze kierowany ale właściciele poza nim mają jeszcze kilka innych działalności.Bylam ich pracownikiem i podejrzewam,ze inni czy to pracownicy żłobka,kwiaciarni lub papierniczego zgodzą się z opinią iż zachowanie właścicieli daje wiele do życzenia.Nie polecam,wręcz odradzam...brak słów na opisanie ich zachowań i postepowania z ludźmi.
Izabelle 2015-03-12 22:58:17
Ja także odradzam, z takim chamstwem to nigdy chyba imię miałam do czynienia a właścicielka jest przewrażliwiona i strasznie fałszywa .Zle traktują ludzi.
Maja kilka firm i wszedzie problemy podobno.
Lusia 2015-04-20 14:59:16
Terror psychiczny pod przykrywką uprzejmości,brak szacunku do drugiego człowieka.Przewrażliwiona właścicielka uprzykrza życie pracownikom,wymaga wiele od innych nie dając nic w zamian.Oszuści i naciągacze.ODRADZAM!!!
Tyg 2015-04-20 18:02:43
Dokładnie z gadam się z opiniami negatywnymi. Właściciele nie maja szacunku do nikogo, traktują ludzi jak śmieci, zatrudniają na czarno, nie wypłacają wynagrodzeń na czas. Oszukują rodziców dzieci, co innego dzieci jedzą a co innego jest w jadlospisach, mówią ze sa zajęcia dla dzieci a ich nie ma! Banda oszustów i naciągaczy!!!
Ula 2015-04-20 18:07:14
Trzymajcie sie z daleka od tej firmy i swoje dzieci! Oszuści, naciągacze i stosują mobing wobec pracownikow!!! Nie wypłacają wynagrodzeń! Szkoda dzieci w takim miejscu!!!
A 2015-09-01 15:50:15
A ja jestem ciekawa jak to możliwe, że pracownicy, którzy są tak wg Pani niezadowoleni nadal pracują??? Ja byłam w żłobku do końca sierpnia i byłam bardzo zadowolona, natomiast znam rodziców, którzy wg mnie piszą takie rzeczy po to, żeby nie płacić odszkodowania bo nie wywiązali się z umowy. Myślę, że najlepiej jak każdy przyjdzie i sam oceni czystość jak i porozmawia z Paniami, które pracują od lat a nie robi złą reklamę żłobkowi.
Grup 2015-09-26 00:42:42
Właścicielka żłobka jest fałszywa, obiecuje rodzicom złote góry za ogromne pieniądze, a faktycznie nie ma w żłobku ani zajęć z logopedą, psychologa itd... Nie ma nic, a opiekunki są wykorzystywane do granic wytrzymałości. Wszystko ma wyglądać idealnie tylko dla rodziców.
Zostaw swoją opinię o Mały Miś Żłobek - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mały Miś Żłobek