Zakrzewski Biuro Tłumaczeń Krzysztof Zakrzewski

Grudziądz

Opinie o Zakrzewski Biuro Tłumaczeń Krzysztof Zakrzewski

oskubane 2014-11-18 16:24:25
(usunięte przez administratora) to zlodziej i kanalia werbuje kobiety do pracy w Niemczech i nie wyplaca im wynagrodzenia powinna sie zajac nim Prokuratura!!Pisze "lewe"umowy na nieistniejaca firme nie placi skladek i podatkow.
1
wyrolowane 2014-12-03 16:32:42
Tak to prawda to zlodziej i" obrzydliwa kanalia "pasozytuje na kobietach ktorym nie wyplaca pensji nie placi podatkow ,skladek do ZUS .Po niemieckiej stronie jego wpolnicy Janina Baszok i Wladimir Krygier w Diepholz prowadza dom opieki i zatrudniaja na czarno i za darmo polskie wyrobnice .Uwazajcie kobiety na tego pasozyta cwaniaczka.
1
janka 2014-12-03 16:35:01
....mysle ,ze powinny byc wdzieczne za ostrzezenie
1
wykiwane 2014-12-03 22:21:52
Krzysztof i Milena Zakrzewscy z APC Services W Grudziadzu to oszusci i naciagacze .Naganiacze dla Wladimira Krygiera i Janiny Baszok w Diepholz nie dajcie sie kobiety zwiesc !!!!!!!!Na dodatek firma na ktora zawieraja umowy nie istnieje nawet nip sie nie zgadza jest tez paragr.w umowie ,ze odprowadza na uwaga!!!cele publiczno-prawne komu i ile nawet za bilety nie zwraca.Wstyd zeby mlodzi ludzie taki sposob na zycie wybrali.
MATI 2014-12-16 11:08:47
Mojej matce cos tam rzucili jakies ochlapy ale tez mamili ja jakas umowa od nowego roku niby ,ze mini job?ciekawy jestem jak on to zrobi.Prawda jst taka ,ze pewnie sie boi zeby na Policje niemiecka nie poszla /bo tez nie ma umowy i tak na prawde jest na czarno a czym to grozi wiemy sam pracuje w Niemczech//i dla tego jej wyplacil ale wiem ze duzo kobiet oszukanych jest .Dziwi mnie tylko ,ze sie tym nikt nie zajal do tej pory gosc jak typowa polska patologia dupe wozi mercem sportowym a wyludza pieniadze od panstwa w ktorym zyje typisz polskie i pasozytuje na biednych starszych kobietach.Zastanawiam sie tylko dla czego rodzina na to pozwala ,ze niby umowa z agencja czyli Krygierem a opiekunki na czarno cos tu smierdzi rodzina powinna miec pelne gacie juz bo ktos wreszcie zrobi co trzeba czyli powiadomi Zoll.
1
OPINIA PRACODAWCY????? 2014-12-16 11:36:08
Jaki pracodawca ?jesli takie sa opinie ludzi ktorzy zetkneli sie z ta firma /APC SERVICES/jest oburzajace naduzycie wszelkich zasad i drwienie sobie z przepisow prawa ,ze o zwyklej przyzwoitosci ludzkiej nie wspomne.Sa to mlodzi ludzie i zaczynaja od przestepczej dzialalnosci swoja kariere biznesowa????To jes jest przestepca a nie pracodawca .Zakrzewski Krzysztof nie zajmuje sie tlumaczeniami po pierwsze tylko jest sutenerem w zony Mileny Zakrzewskiej firmie i werbuje kobiety do pracy /NA CZARNO/w Niemczech dla swojego kuzyna Krygiera .Po upewnieniu sie czy ofiara wyjechala znika oczywiscie nie wywiazujac sie z postanowien umowy .Pytam gdzie sa jakies sluzby ktore stoja na strazy prawa ,w normalnym kraju by byl za kratkami taki gosc.
* 2014-12-24 10:50:00
Zakrzewski i jego żona mieszkają w Grudziądzu na ulicy Piłsudskiego 72 m 3, drugie piętro
boze prosze o rozum kolejnym razem 2015-01-09 16:04:45
Nie moge pojac jakim cudem tam jeszcze ktos pracuje tak mnie oszukali ze szkoda gadac.zakrzewski zakrzewskim ale Kryger i Janina nie sa lepsi gdyby winny byl tylko ten z grudziadza uwazacie ze ci z dipholz nic by nie zrobili? Nie sadze , uwazam ze to szajka i nie rozumiem tylko ze skoro to niemiecka firma nikt sie jeszcze niczego nie dopatrzyl wiadomo w Polsce ujda takie przekrety ale w Niemczech myslalam ze jest inaczej i ze nie zrobia nam krzywdy niestety niewolnictwo dalej sie toczy
MAGNOLIA 2015-02-24 21:43:25
KOBIETY JUZ TYLE SIE PISZE O TYCH OSZUSTACH I OKAZUJE SIE ,ZE NADAL SA NASTEPNE OFIARY CZYTAJCIE PRZED WYJAZDEM OPINIE JESLI NIE MACIE DOSTEPU DO INT.PROSCIE RODZINE CZY ZNAJOMYCH NIE BADZCIE NASTEPNYMI WYDOJONYMI.I RAZ JESZCZE MILENA I KRZYSZTOF ZAKRZEWSCY Z GRUDZIADZA ,JANINA BASZOK I WLADIMIR KRYGIER Z DIEPHOLZ TO OSZUSCI K....WY I ZLODZIEJE .ZAKRZEWSKI TRWONI NASZA KASA PO KNAJPACH W GRUDZIADZU ZYJE W 100M MIESZKANIU NA KOSZT INNYCH /kradnie wode i wegiel/i OKLADA SASIADOW Z KLATKI NA HAJU.
BUBEK 2015-02-24 21:51:17
ZAPOMNIALAS DODAC ,ZE Z KOTKA .A MIRU DOMOWEGO POLNUJE KAMERA .ZASTANAWIAM SIE TYLKO CZASAMI CZYM SIE OGRZEWAJA BO JUZ WSZYSTKO PORABALI NA KLATCE I NAWET WODE KRADNA .INSEKTY,KANALIE,PASOZYTY ,ZLODZIEJE ,OSZUSCI OBOJE SIEBIE WARCI .
2
Zostaw swoją opinię o Zakrzewski Biuro Tłumaczeń Krzysztof Zakrzewski - Grudziądz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakrzewski Biuro Tłumaczeń Krzysztof Zakrzewski