Gdzie wysyłacie do nich cv, maja jakiegoś maila ?
Wszystko w jak najlepszym porządku, remont domu wykonany zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam firmę. Tomasz W.
Mam nadzieję, że Zakład Remontowo Budowlany Wiesław Rulewski ma się dobrze, bo coś czytałem tutaj w opiniach o podwyżkach i się zastanawiam cz trudno je tutaj dostać czy nie, jak jest tak naprawdę czy to tylko plotki czy naprawdę coś się dzieje tutaj?
Panie "Hol" proza ciekawa, aczkolwiek złośliwa i nie mająca odzwierciedlenia w rzeczywistości. Jakie podłogi, jakie płytki? Od dawna takich usług nie wykonywałem. Wyssane z palca złośliwości konkurencji.

Firma - masakra. Zdecydowanie odradzam. Do tego ceny z kosmosu. Wydawało się, że wysoka cena powinna iść w parze z jakością usługi, nic bardziej mylącego. Niedbalstwo, krzywe płaszczyzny nowo powstałych ścian, podłóg i innych wykonanych elementów, karygodne błędy wykonawcze, niestaranne nakładanie farb, ukrywanie popękanych płytek ceramicznych ułożonych na ścianach, to tylko niektóre pamiątki po usługach tej "firmy". Bardzo nierzetelny, niesłowny właściciel. Po uregulowaniu należności za wykonane prace remontowe, pomimo wcześniejszych ustaleń pewnych poprawek, nie odbiera telefonów lub jeśli odbierze jest bezczelny i wulgarny. Nie dajcie się też nabrać na wstępne zapewnienia o wyjątkowości usług grudziądzkiej firmy.
Firma rzetelna, mozna sie dogadac, wynegocjowac cene. Te zlosliwe komentaże to z pewnoscia "zyczliwa" konkurencja. Rulewski w regionie ma najwiecej tynkarzy. U mnie pracowaly 3 maszyny jednoczesnie. Polecam.
A ja nie zważając opinie tutaj wypisane , (po prostu nie czytałem ich ) zdałem sie na inne opinie i skorzystałem z usług tynkarskich i generalnie to jestem zadowolony ,zeby nie powiedzieć bArdzo , nic nie mam do zarzucenia , tempo pracy i jakość idzie tutaj w parze. Przy budowie kolejnych budynków na pewno bede szukał u nich pomocy .
fakt. Jest bezczelny wobec pracowników. Płaci mało, ale rzetelnie.
jak kamień w wodę wsiąkł do dzisiaj bez odzewu od miesiąca czekałem za nim . Mam już inną ekipę.Firmę Rulewskiego z czystym sumieniem odradzam i odradzać będę.Pozdrawiam
Brak kontaktu .Człowiek niesłowny .Umówił się na usługę gdy upłynął długo oczekiwany czas wejscia na budowę.Cisza nie odbiera telefonu a jak się z nim połączyłem z innego numeru z człowieka próbuje [usunięte przez moderatora] zrobić.Taka sprawa o wokandę sądową powinna się oprzeć.Poruszę w tej sprawie stosowne kroki
FIRMA PANA WIESŁAW ROBI BARDZO DOBRZE TYNKI .BEZ ZARZUTU STWIERDZAM I POLECAM TYNKI MASZYNOWE TEJ FIRMY.
To bzdura że firma pana Rulewskiego wykonuje usługi rzetelnie i zgodnie z technologią budowlaną ,po czterech miesiącach spadły tynki z sufitów a po około trzech , czterech latach zaczynają spadać tynki ze ścian ,miał sprawę w sądzie za sufity teraz oddam tego partacza za ściany ,jak ktoś nie wierzy to są na to dowody, moim zdaniem powinni takie firmy zamykać by już nikomu nie wyrządzili więcej szkód .Zainteresowani mogą się kontaktować na adres pmisiecki8@wp.pl. pozdrawiam
współpraca z tą firmą była bez zastrzeżeń i to bzdura ze tynki sa krzywe ja jestem zadowolony z ich wykonania
totalna kicha położyli tynki maszynowe nie równo inaczej z dziurami a po około czterech miesiącach wszystko spadło ,interweniowałem u właściciela firmy niestety nawet nie pokwapił się przyjechać zobaczyć co się stało jego syn powiedział że jest niedziela i on nie ma obowiązku przyjechać zobaczyć bym mógł posprzątać NIE POLECAM TEJ FIRMY a co jag by budowali cały dom a wiem że budują aż strach pomyśleć .