Kwiaciarnia Kwiaty u Bożeny Bożena Zwierzchoń

Warszawa

Opinie o Kwiaciarnia Kwiaty u Bożeny Bożena Zwierzchoń

były_pracownik 2013-04-29 21:00:31
Najgorszy pracodawca z jakim miałam przyjemność! stanowczo odradzam współpracy z tą panią. Zachowuje się skandalicznie, pracowników traktuje jak parobków, murzynów za czasów Jankesów, zupełnie brakuje jej klasy-choć bardzo się stara ją mieć siedząc codziennie u kosmetyczki. W pomieszczeniach kamery i podsłuchy-wszystko na bieżąco sprawdzane i odsłuchiwane. Jak można tak nisko upaść żeby nawet sprawdzać zawartość kosza na śmiecie?!
Żenada p. (usunięte przez administratora)
ByłaPracownica 2013-07-14 21:52:46
Klasy to chyba brak Tobie. Pani (usunięte przez administratora)- pracuje i wymaga pracy a jak chce się obijać to nie idź do pracy tylko zostań w domu
1
kropka 2013-09-07 00:13:18
Czyżby post z 2013-07-14 21:52:46, pisała "Pani (usunięte przez administratora) we własnej osobie???????? bo to takie w jej stylu buahahaha!
Marwil 2013-09-13 16:32:18
kropka - 2013-09-07 00:13:18

Czyżby post z 2013-07-14 21:52:46, pisała "Pani (usunięte przez administratora) we własnej osobie???????? bo to takie w jej stylu buahahaha!
Hej kropka chciałem coś więcej dowiedzieć się o tej pani pracuje tam moja žona muszę jej to pokazać
kropka 2013-09-15 21:39:04
Jeżeli Twoja żona tam pracuje to na pewno zdążyła się już przekonać na własnej skórze jak szefuje "Pani Bożena". Babka jest zakłamana i nie ma pojęcia o pracy w kwiaciarni, o wszelkich trudach i kiepskich warunkach (wiecznie zimno i mokro-powoduje to problemy ginekologiczne), dźwiganie ciężkich wazonów z wodą odbije się po kilku latach. Praca po 300h miesięcznie, od świtu do nocy nie jest żadną przyjemnością. Szkoda że dziewczyny, które tam pracują nie mają jaj żeby się temu przeciwstawić. Pozdrawiam
2013-09-16 19:50:13
Witaj masz racje ze żadna dziewczyna niema jaj żeby się przeciwstawić jak się postawimy to wylecimy nie wiadomo jak lepiej :-(
Ja 2015-03-11 10:45:13
Powiem tylko tyle, ze pracowałam u tej kobiety przez dlugi czas wykonczyla mnie psychicznie. Ta kobieta nie ma serca!!!! Powinna iść na emeryturę a nie gnębić ludzi.
tojużprzeszłość 2015-05-22 13:22:03
Opinie o tej "pracodawczyni" są prawdziwe... Absolutny brak klasy, wiedzy i markowanie osoby na poziomie.Właścicielka to bardzo nieprofesjonalna osoba, pozbawiona zasad(jakichkolwiek!!!!)Zatrudnienie na goooownianej umowie, harówa i poniżenia, oszczerstwa i TOTALNY brak szacunku to "wizytówka" tej firmy. Kwiaciarnia Pani Bożeny jest obozem pracy a nie miejscem w którym pracują ludzie. Nie ma słów aby opisać koszmar ROBOTY w tym miejscu a temu kto tam nie pracował z pewnością zabraknie wyobraźni.... Kto ma jaja ten kończy współpracę i tyle.
2
Kamila 2015-11-17 09:00:05
Osobiście jestem mega zadowolona z bukietów jakie robione są w Kwiaciarni U Bożeny.
Zawsze wychodzę stąd zadowolona z bujnym bukietem, za którego nie płacę dużo.
Nie znam sytuacji, jak idzie w tej kwiaciarni współpraca, ale jedno trzeba przyznać - potrafią klienta mile zaskoczyć jakością świadczonych usług. POLECAM!
skończ_waść_wstudu_oszczędź 2016-01-16 15:10:45
I znowu właściciel spamuje! To jest portal dla pracowników o pracodawcach, nie dla klientów.
Czasami się zastanawiam dlaczego ludzie robią takie głuupie rzeczy...
1
Zostaw swoją opinię o Kwiaciarnia Kwiaty u Bożeny Bożena Zwierzchoń - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kwiaciarnia Kwiaty u Bożeny Bożena Zwierzchoń