Czy pizzeria jest otwarta czy działa tylko na dojazd ? Czy były redukcje pracowników przez pandemie ?
To co się tam wyrabia to śmiech na sali. Mówie o oddzialew Poznaniu. Nie polecam nikomu tej pizzeri,(usunięte przez administratora)
Dodam jeszcze że w czasie kiedy nie ma wyjazdów do klienta, albo nalewasz sosy do pojemników, albo ucierasz ser, albo ucierasz pieczarki, a na koniec dnia kiedy jesteś już mega wyczerpany pracą w tej pizzerii szorujesz całą kuchnie. Żeby wyjechać do klienta musisz sam wiedzieć co klient zamówił i samemu się o to postarać żeby wiedzieć co zabrać, gotowa jest tylko niepodpisana pizza na piecu. Jeśli czegoś zapomnisz, musisz się liczyć z rozmową z niemiłą szefową.
Moim zdaniem w Pizzy w dechę, najlepsza jest tylko pizza. Jeśli chodzi o pracę to nikomu nie polecam, praca od nd do czw w godzinach 12-22 (23 jeśli zdarzy się klient na chwilę przed zamknięciem) i pt-sb od 12 do 1 (lub 2). (usunięte przez administratora)Płaci 7zł/h, daje wyżywienie na które nie masz czasu żeby zjeść (usunięte przez administratora) Napiwki 20-25zł dziennie. NIE POLECAM NIKOMU PRACY W TEJ PIZZERII!!!