Można tu dorobić jako kelner na przyjęciach? Jeszcze studiuję ale mam wolne popołudnia i weekendy. Jaka stawka na początek i czy można też zabierać napiwki dla siebie? Podpowiedzcie z warunkami.
Do szefowej nie mam co się przyczepić. W porządku babka i tylko dzięki niej ten interes jeszcze hula. Szef jest ignorantem który żyje we własnej iluzji że zawsze ma rację. Jest paranoikiem spiskowym który święcie wierzy w różne czary mary w tych tematach, pomimo braku dowodów na nie, a naczyta się bzdur pisanych przez ludzi podobnych sobie i wychodzi z założenia że tak na pewno jest. Poza tym brakuje mu bata na syna który w restauracji zachowuje się skandalicznie i poniża pracowników. Zachęcam do przemyśleń w tym temacie jeżeli właściciele to czytają
Niektórzy pracują tutaj 10 , 15 lat i nie kojarzą syna szefa. Tak jak ja i Pawła widzialam może z 2 razy w życiu. Ale jest super
Bardzo zabawne. To niech tyle masła nie jedzą, bo widocznie skleroza ich dopada :D 15 lat pracują i nie kojarzą go? :D ahhhh. Dawno się tak nie uśmiałam. Ale to jest Pani opinia tak samo jak moja opinia jest tylko moją opinią.
Zgadzam się. Paweł, człowiek antyspołeczny, z przeszłością kryminalną i zaliczoną odsiadką w więzieniu, jest chodzącym przykładem porażki wychowawczej narcystycznego właściciela. Zachowania, których Pawełek się dopuszczał, są tego najlepszym dowodem
Na początku roku szukano kucharza, teraz też podstawa to 4k brutto? Ile można wyrobić premii i za co w ogóle? Chciałabym wiedzieć ile można wyjść z kasą na miesiąc. Zdarzają się czasem nadgodziny, za które firma płaci? Napisane było również, że to praca na 2 zmiany, jak to wygląda w realu?
Nie polecam. Własnie niedawno tam byłam. W potrawie o nazwie : tagliatelle z warzywami i chyba był mini szpinak lub rozposznka chodziły sobie gąsienice. Trzecia chodziła po gotowanym brokule. Gdzie sanepid.
Z całego serca polecam omijanie tego miejsca. Najlepiej szerokim łukiem. Brud chaos kompletny brak dbałosci o dania. Dużo i szybko to chyba zyciowe motto włascicieli. Kompletny brak szacunku dla czlowieka a u siebie zero dobrego wychowania. Palenie papierosow przez oboje właścicieli na terenie kuchni to norma. Na zasadzie szefowi wolno wszystko a pracownik ma tylko harować. Nie pracowac a własnie harować. Dla tego dziwnego miejsca sto razy nie.
zgadzam sie (usunięte przez administratora) widoczny nawet na sali jak można sałatę zwiędło oparzoną przez potrawy przekład na następny talerz i podawać? W surówkach 2 włosy nawet przeprosin nie było a my mamy świecić oczami co mamy powiedzieć ?
Czy osoby notorycznie spóźniające się mają obniżane stawki w firmie?
Popieram powyższy wpis
Szkoda że szefostwo same sobie wystawia opinie a opinie pracowników zostały usunięte, restauracja jak restauracja zarobki na pewno nie najwyższe w Rybniku, szefostwo nie szanuje pracownika liczy sie tylko utarg ale i tak twierdzą że są najlepszymi pracodawcami i nigdzie indziej lepiej nie jest tylko ze w innych restauracjach pracownik pracując 10,15 czy 20 h np na weselu dostanie coś do jedzenia a w Kasjopeji trzeba zapłacić połowę ceny nawet za głupie naleśniki, mógłbym dalej pisać ale i tak szefostwo które ciężko znosi krytykę go usunie
zarobki sa super najwyzsze w rybniku jezeli chodzi o restauracje atmosfera b.dobra a szefostwo bardzo ok polecam.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych?
Zobacz opinie na temat firmy Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.