Lindner Zakład Przemysłu Drzewnego

Wągrowiec

Opinie o Lindner Zakład Przemysłu Drzewnego

ewka 2015-09-18 14:52:13
Co za jaja wykasowane dwa posty. Haha jak by Pawlik kapowal to by pewnie juz dawno awansowal ale jakos nie awansowal. Kolejny raz spojrzcie na Pania Pawlowska jak Rynskiemu w dupe wchodzi, a My przez nia mamy przerabane.Zobaczycie ze ten post bedzie wykasowany, bo Rynskiemy Pawlowski nie na reke czyli prawda w oczy kole.Pan Rynski chyba sie zakochal w Pani Pawlowskiej.
3
wrc 2015-09-20 19:35:55
Na temat Pawlika szkoda gadać,kasy mu nieporzyczajćie bo nieodaje!Kłamca i jak ktoś ujoł złodziej!
4
lujek 2015-09-22 23:58:08
po prostu żal.pl większość robiła w martynie gdzie się nie obejrzysz same wiejskie baty które kablują bo w inny sposób nie potrafią zaimponować a Ryński to uwielbia i zajmuje się takimi bzdetami bo to jego poziom i niesie je dalej.wiec o czym my tu mówimy a ludzie sami się nakręcają i robią taką toksyczną atmosferę dobrych ludzi można policzyć na palcach jednej dłoni a reszta no ścierwo co sieje kwas.
wrc 2015-09-23 21:36:00
Taki to powinien być wyjebany.Renome firmy Jebie idiota!
4
mati 2015-09-28 07:33:48
PAN Ryński to ma wyjebane na Pawłowskiego i na Pawłowska jego dni w tej firmie som policzone, zdziwi się od stycznia.Złodziejstwo nie popłaca,a paru doniosło na Ciebie!
4
maja 2015-09-28 07:45:43
Ewka ładnie mu ćiagniesz skoro tyle wiesz.Prawda jest taka ubespiecz się dobrze jak zacznie Cię napierdalać bez powodu.Miłego pobytu w szpitalu!
2
angela 2015-10-04 21:29:13
jakie alimenty on ma palcic jak wiecej se zajmuje dziecmi jak jego byla zona. wiecej sie nimi zajmuje niz ona wystarczy sie zapytac dzieci cepie :)wiadomosc dla wszystkich ciekawskich
2
wrc 2015-10-06 23:45:21
Powinien!Płakał by pajać,taki z niego tatuś jak i stolarz!Dzićiakom do łba kitu nawstawiał co maja mówić!Po prostu ORMO!
3
ADAM 2015-10-09 17:18:51
Otej parce to cały zakłat ma breche.Do jednego worka z nimi,tak się nabijał z innych. Zatroskanego ojca robi i ofiare dlaczego ja!Tak to potrafił obgadywać i się śmiać z kogoś.Jeszcze więcej się będą nabijać z Ciebie,ludzie pamiętają jaki fiut z Ciebie jest!
1
Marcin 2015-10-10 14:27:04
Miałem z tym idiota Pawłowskim do czynienia i szczerze to jest tempy i pusty jak worek po pyrach :-) i do tego jeszcze cwaniak!!!! Udaje tylko takiego miłego i z każdym miło rozmawia a później się śmieje i obgaduje . Tylko alkohol i cwaniactwo mu w głowie. :-(
1
Karol 2015-10-10 15:49:46
Popieram!Kartotekę na policji ma ciekawą,mój kumpel mieszka na ogrodowej to tam melanrz co weekend. Za gaz do dziś hajsu mu niedał,a jak go widzi to głowę w drugą stronę.Wybitny pracownik z niego.
3
patii 2015-10-10 16:02:34
Tam cała rodzinka taka jest!!!
3
Fabian B 2015-10-12 06:46:25
Jestem rozjebany tymi postami,dopiero teraz zobaczyliśćie coto za koleś,chodziłem z tym baranem do zetki,to nawd nieumiał liczyć.Tylko myślał co zapierdolić i sprzedać!Ten koleś jest żałosny jusz dawno powinni go zamknoć!
1
nieznajomy 2015-10-22 10:44:15
Żenada piszecie tylko o jednej osobie masakra , pamiętajcie ze tam jest więcej osób.Cała firma to wielkie bagno pracowników maja gdzieś tylko żeby harowali od rana do nocy najlepiej 7 dni w tygodniu , a przychodzi co do wypłaty to zawsze komuś odciągają .Słyszałem że pracownicy domagają się odzieży roboczej która sie należy a oni zastawiają sie inwestycją masakra pracownicy chodzą w łachmanach inaczej w szmatach gorszych z lumpeksu .
SŁAWOMIR CEDRYK CIESIELSKI 2015-10-22 11:31:35
SIEMA CZYTAM Z NIEDOWIERZANIEM WASZE OPINIE JAK DLA MNIE MASAKRA ALE FAJNIE JEST POCZYTAĆ COŚ O FIRMIE I PRZEKONAĆ SIĘ ZE NIE JEST CIEKAWIE POZDRAWIAM EKIPĘ Z LAKIERNI
1
Ciasny Wiesiek 2015-10-22 13:12:06
Generalnie znaczna większość opinii dotyczy kilku pracowników i jakiegoś rozwalonego małżeństwa.Myślę, że szczególnie na takim portalu jak ten nie powinny być poruszane takie kwestie. Zawsze znajdą się takie osoby, które będą narzekać. Skoro wam tak źle, to co tu jeszcze robicie?? To nie obóz pracy, czy zakład zamknięty! idźcie sobie gdzie indziej. Nikt was nie trzyma. A jeśli nie macie jaj by walczyć o swoje u szefa czy kierownika, to chociaż publicznie anonimowo swych żalów nie wylewajcie. Czasem wystarczy pójść i porozmawiać... Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz.
1
stary 2015-11-19 00:13:25
Badzcie dla siebie w pracy bardziej wyrozumiali a bedzie nam lepiej sie pracowalo
2
lujek 2015-11-25 18:19:27
isc i porozmawiac? i to z kierownikiem? przeciesz to cymbal.tam nawet dnia wolnego nie mozna wziac bo strasza ze cie zwolnia jak nie chodzisz w soboty to krzywo patrza do wyplaty zawsze brakuje pracujesz na zleceniu przez rok czasu a jak juz idziesz do biura porozmawiac o innych warunkach pracy to musisz miec spakowane rzeczy do torby i czysta szafke bo po wyjsciu z biura mozesz isc do domu chyba ze maja zamowienia to powiedza ze masz sie cieszyc ze masz prace moim zdaniem wyplata tam to "zasilek" wiec zapraszam ludzi do pracy z grupom
2
Ciasny Wiesiek 2015-12-09 15:24:36
Lujek, jedno pytanie. Co tam jeszcze robisz? Podejrzewam że gdybyś tak pracował, jak narzekasz to juz dawno miałbyś ten swój wymarzony etat i nie musiałbyś tak często czyścić swojej wymarzonej szafki czy pakować rzeczy do torby. Nie wciskaj ludziom kitu, bo jeśli masz argumenty poparte rzeczywistymi osiągnięciami, czy rzetelną pracą, to w biurze załatwisz wszystko (oczywiście nie nadużywając). No i w kwestii sobót też spojrzą na Ciebie trochę prościej. A i do wypłaty nawet Ci dołożą!
Tylko kim są ONI?
1
fazi 2015-12-13 14:36:43
Ta informacja dotyczy tego palanta Pawlika,zapraszamy cie do EX 25,12,2015 na mordo bicie damski bokserze.KIBICE LECHA.
2
Ciasny Wiesiek 2015-12-18 23:50:58
Napisz mu to na facebooku- na pewno przeczyta. Imię i nazwisko znasz... A nie zapomniałem. Tutaj jesteś anonimowy, to możesz sobie pozwolić
maraz 2015-12-20 06:38:37
Lakiernia jest zwami kibice lecha.
2
ciacho 2015-12-20 11:19:54
Ale wy jestescie beznadziejni zacznijcie byc facetami a nie ciotani, cale zycie chcecie tacy byc jak macie cos do kogos to walcie bez posrednio do niego a nie zachowujecie sie jak dzieci a najlepiej to zony wyslijcie bo wy jaj nie macie.
Natalia 2016-05-16 15:37:55
Widze ze niezle asy tu sa i co sie wywija chyba nie wroce na stare smieci
gosc123 2016-05-20 10:58:53
masz racje
Zostaw swoją opinię o Lindner Zakład Przemysłu Drzewnego - Wągrowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lindner Zakład Przemysłu Drzewnego