Scape Patryk Radulak

Kalisz

Opinie o Scape Patryk Radulak

zielono mi 2015-02-20 11:05:55
haha to jest wlasnie minus tego ze w internecie kazdy moze pisac co chce bez konsekwencji. Przeciez te wszystkie komentarze o firmie są jakimis bredniami. Ktos zostal zwolniony i od razu takie rzeczy... od razu widac powod czemu tam nie pracuje widac jednoznacznie ze pisala to jedna osoba... tragedia
1
klient 2015-02-20 11:08:45
Od 5 lat współpracuję z nimi a to oczymś świadczy!
1
Kościelna wies 2015-02-20 12:12:54
No więc tak: najpierw przyjechał Pan zrobił zdjęcia,przy okazji doradził w innych kwestiach, porozmawiał ze mną bo bym chciał z żoną, po 2 tygodniach zostaliśmy zaproszeni na omówienie koncepcji. Dostaliśmy od razu wycenę wszystkiego. Oryginalne pomysły i fajne rozwiązania! Zupełnie inne niż tuje po bokach czy rabatki faliste pod ogrodzeniem. Potem dostaliśmy projekt techniczny a ogród robimy sobie sami. Jak mamy jakieś pytania wiemy, ze możemy zadzownić i się doradzić albo przy okazji jak jesteśmy po roślinki. Dodałbym zdjęcia naszego ogrodu, ale nie można niestety... wtedy sami byście Pańśtwo cenili.
issa 2015-02-20 12:19:13
jestescie nienormalni! Firma SCAPE to najlepsza firma z jaka do tej pory mialam przyjemnosc wspolpracowac, projekt ogrodu swietny i swietna robota! Jak najbardziej polecam!
Kasia 2015-02-20 12:46:25
Bardzo porządna firma, robili mi ogród w tamtym sezonie jestem bardzo zadowolona okazują pełen profesjonalizm są słowni i dotrzymują terminów do dzisiaj służą mi pomocą w każdej sprawie, byłam kilka razy w firmie pracownicy jak i sam szef są bardzo mili i można wyczuć między nimi bardzo przyjazną atmosferę. Polecam tę firmę z czystym sumieniem, a zwolnionym pracownikom radzę znaleźć inny sposób na okazanie swojej złości niż wypisywanie głupot i celowe zniechęcanie potencjalnych klientów jak i pracowników do współpracy z firmą Scape.
Zadowolony klient 2015-02-20 12:51:40
radze nie sugerować się opiniami "byłych współpracowników" bo ten podpis chyba mówi sam za siebie, jesteście śmieszni z tymi swoimi komentarzami... współpracuje z tą firmą ok kilku lat i nic do nich nie mam, polecam!!
bobus 2015-02-20 16:41:33
Witam,

Widac, ze wiekszosc 'zlych' postow jest napisana przez 1 osobe - domyslam sie, ze jest to Pan Mateusz - byly pracownik firmy. Pracowalem w firmie SCAPE w sezonie letnim i moge z czystym sumieniem powiedziec ze jest to firma rzetelna i profesjonalnie podchodzaca do swoich zadan. Szef jest jednoczesnie na luzie ale tez potrafi byc wymagajacy. Z platnosciami mozna bylo sie zawsze dogadac - czasem czlowiek dostawal pieniadze z gory.

Dziekuje i pozdrawiam,
(usunięte przez administratora)
fifik 2015-02-20 18:42:45
Jestem zadowolona z współpracy z firmą scape. Polecam;)
1
cieslak 2015-02-20 21:03:51
Pozdrawiam i szczerze POLECAM! :)
1
Rafał 2015-02-20 22:33:18
Bardzo dobra firma pozwalająca zdobyć doświadczenie.
Klient 2015-06-18 15:30:30
Proszę uważne czytać ofertę po skończonych pracach. Właściciel firmy pan(usunięte przez administratora)zawyża Ceny oraz ilośc materiałów których używa w trakcie wykonywania prac. Jeśli ktoś sie nie orientuje to polecam wezwać innego fachowca który oceni czy wszystko sie zgadza.I czy prace zostały wykonane dobrze. Jeśli ktoś sie zdecyduje na usługi tej firmy to proszę uważać. Ja osobiście nie polecam bo właściciel jest oszustem.
klient 2015-06-18 17:25:40
Zadzwiwiające,że po tylu negatywnych opiniach na temat tej firmy i jakości pracy pracowników nagle tego samego dnia pojawia się tyle pozytywnych opinii od różnych ludzi w przeciągu kilku godzin. I nagle to świetna firma i świetny właściciel a to nie jest prawdą...
Aaa 2015-06-24 21:28:21
Firma od kilku lat robi mi pielęgnacje ogrodu. Jednak ostatnio złapałem właściciela na tym ze fakturuje rzeczy których nie wykonał. Potem tłumaczy sie głupimi wymówkami. Panie Patryku ... Nie tędy droga...
1
klient 2015-06-30 00:36:58
Kiedyś to była porządna firma, którą polecaliśmy znajomym i zadowolony był każdy z nich pomimo,że faktury nie były małe.Ale była w tym wszystkim jakość i uczciwość. Właściciel był zawsze do dyspozycji.Obecnie nie z dawnej firmy pozostała jedynie nazwa:(
klient 2015-12-01 23:08:39
Jestem zadowolona, wszystko tak jak chciałam.
Klient 2015-12-05 18:31:34
Podobna sytuacja jak powyżej... Na fakturach za pielęgnacje ogrodu były wpisane środki których nie użyto. Korzystaliśmy z firmy scape kilka lat. Obecnie zrezygnowaliśmy ponieważ właściciel gówniarz robi idiotów z poważnych ludzi.
M9*** 2016-09-15 17:19:07
Pracowałem tam we wakacje, byłem zadowolony. Ja raczej polecam!
1
mich.el 2016-09-25 20:56:01
Pracowałem tylko dwa tygodnie ale ka uważam ,że jak ktoś potrafi pracować rzetelnie to jest ok
2
mbwski 2016-10-14 12:24:06
Potraktowałem to jako pracę sezonową na wakacje. Wiadomo od pracy sezonowej obie strony chyba wiele od siebie nie wymagają. Czasami mam wrażenie że powinni poszuka kogoś na stanowisko kierownika.
1
ogrod 2016-10-28 14:36:15
praca dla ludiz z pasja
jedynka 2016-12-10 00:09:38
Również jestem byłym pracownikiem. Nie pracuje już od ponad 3 lat. Mimo to polecam.
asdf 2016-12-21 22:47:43
Obecna ekipa, która pracuje w scape jest bardzo dobra polecam ich mili ludzie
dsd 2016-12-30 11:15:47
Super dziewczyny. Z poważaniem.
Lather a 2017-01-12 09:55:16
Ogród we francuskim stylu super w komponowany w mój ogródek przy bloku ;) WYGLADA JAK WERSAL! Bardzo ładne romantyczne dobrane mebelki i piekne roze przy tarasie!
Gabrok 2017-01-16 14:55:50
Wycinka zorganizowana od A do Z. Pani zajęła się za mnie wnioskiem, formalnościami oraz dokumentacjami powykonawczymi. Zleciłem i bez zbędnego latania po urzędach sprawa załątwiona. Drzewa wycięte, wysporzątane!
Zostaw swoją opinię o Scape Patryk Radulak - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scape Patryk Radulak