Opinie o Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu w Sosnowiec

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu o rekrutacji.

Branże: Usługi budowlano-remontowe - usługi aranżacji terenów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu w Sosnowiec

baner wywiady
Gwiazda

Pan kierownik może zainteresuje się Paniami w dziale, jedna więcej pali papierosy niż pracuje, a dla pozostałych najważniejsze to jedzenie. My musimy wyjeżdżać o 6, a panie o 7 okupują kuchnię w biurze.

@obiektywna

Zmiana kierownika jest nieunikniona jest to tylko kwestią czasu. Bez dalszego komentarza.

Związki Zawodowe

Jeszcze raz będą tak niskie premie to dyrektora będzie czekała taczka

M4
@Helena

Do roboty, a nie podwyżki.

Luck

Grafiki ustala pracodawca, w formie pisemnej lub elektronicznej, na okres nie krótszy niż 1 miesiąc. Na mocy art. 129 § 3 Kodeksu pracy pracodawca jest zobowiązany przekazać pracownikowi harmonogram co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony dany grafik

@Tomasz

a kiedy dokonywaliście tych wyborów i czy macie obecnie jakikolwiek wpływ na podmiankę w nim jeśli faktycznie nie spełniają waszych oczekiwań? odbywały się kiedykolwiek już jakieś strajki tutaj czy nigdy jednak nie było tak skrajnej potrzeby na to?

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

Odpowiedź Nowy wpis
@Pytanie

Zależy w jakim dziale pracujesz. W DUC są nawet płatne nadgodziny oraz te do odbioru. Z kolei w innym dziale chociażby DIR nadgodzin brak . Czym to jest uwarunkowane to ciężko jednoznacznie stwierdzić. Jeden zakład a w każdym dziale różne standardy.

Misia

Czy doszło ostatecznie do tej sugerowanej jeszcze w maju zmiany w kierownictwie? Temat z tego co widzę jakby nie patrzeć ucichł i zastanawiam się nad bieżącą sytuacją w zakładzie. Potrzebuję tez się dowiedzieć czegoś więcej o pracy kierowców, widziałam, że kiedyś było wystawiane ogłoszenie na kat C. Jeden pan w kwietniu pisał, że osoby bez uprawnień mogą zarabiać więcej, czy to prawda? To ile kierowca zgarnia?

Kocioł
@Misia

Możesz być sprzątaczką na rencie i zarobisz więcej od kierowców

Bb
@Misia

Kierowca w tym zakładzie zarabia najniższą krajową

. Nowy wpis
@Bb

Kierowcy nie dostają kartek ale za to Ukraińcy dostają z ich podatków i co miesiąc mają ponad 200 do wypłaty więcej

Kobieta Nowy wpis
@.

„z ich podatków” czy to oznacza, że Pracodawca nie ma a to wpływu, bo to czynnik zewnętrzny? Mimo wszystko czy wpływa to na relacje w zespole? Jak ludzie wzajemnie się traktują, jaka jest teraz atmosfera?

Pr@cownik Nowy wpis
@Misia

Zmiany... Może po wyborach samorządowych. Zależy jeszcze jaka opcja polityczna wygra wspomniane wybory. Zna ktoś miejską spółkę niezależną od naczelnego wodza miasta ?

Czy Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu zatrudnia studentów?

Byle do emerytury
@Pytanie

Skoro mistrzów w biurze jest w brud i na każdą okazję to dlaczego studenta mieliby nie przyjąć ?

@Byle do emerytury

Co oznaczają ci przytoczeni "mistrzowie"? Jeśli o studiujących chodzi to nie ma tu żadnych problemów odnośnie rozbieżności wiekowych? Wszyscy w miarę się dogadują?

@Ewa

Co ma kwestia dogadywania się od zatrudnienia studenta ? Jest to jakoś w tym zakładzie pracy uwarunkowane skoro podnosisz ten wątek ?

@Pytanie

Nie miałam na myśli statusu ucznia a tego, że mogą występować spore różnice wiekowe. W niektórych zakładach widziałam, że może to stanowić problem. Jak tutaj sytuacja się przedstawia?

Borewicz
@Pytanie

Czy pletwonurek też może mieć nadzieję na przyjęcie na stanowisko kierownicze albo chociaż kierowcy?

@Borewicz

stanowisko kierownicze? to pytanie akurat zaciekawiło. jakie są minimalne wymagania aby móc podjąć się tego typu pracy? co wchodzi w bieżący zakres obowiązków? czy istnieją takie, które deklaruje się na papierze ale nie sprawdzają się w rzeczywistości? i odwrotnie?

Abi
@Ewa

Do podjęcia pracy na stanowisku kierowniczym wystarczy. Posiadać takie umiejętnosci: brak pojęcia o tym że się żyje,gadaj mi do ręki,zero komunikacji z załogą ,co to ja nie jestem, oraz 3 pawie pióra w zadzie,mocny instynkt mszczenia się na ludziach a i najważniejsze zero pojęcia o czym,miłe donoszenie na swoich pracownikow . jeśli spełniasz te wymagania to witaj w Drużynie

pracownica

Witam mam pytanie , czy Związki Zawodowe działają czy działały .???

Rozmowa kwalifikacyjna to zwykle stresujące wydarzenie. Czy ta w Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu się do takich zaliczała? A może wręcz przeciwnie? Czekamy na Twoją opinię.

Jak długo czekaliście na odzew z Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu? Oddzwaniają zawsze?

Gwiazda

obiektywna
@Gwiazda

Szanowni Państwo nie każdy nadaje się na kierownika.

skipi
@obiektywna

To bardzo prosimy o zmiany !!!

@skipi

A były na ten temat wprost rozmowy przeprowadzane? nie wiem czy kierownictwo czyta forum, jak zgłaszacie się z problemem bezpośrednio to jaki jest odbiór? jakie najczęściej się trafiają jeśli już?

@Gwiazda

Czy palenie papierosów liczy się do czasu pracy? Kiedy osoby palące odrabiaja czas pracy wykorzystany dla swojej przyjemności a co z osobami nie palacymi? Całkowity zakaz palenia byłby sprawiedliwy dla wszystkich pracowników.

Premiera

Sposób zarządzania firmą jest na bardzo niskim poziomie, promowani są pracownicy nowo przyjęci, przykładem jest Pan który może parkować na terenie zakładu a kierownika nie jest. Kwestie palenia papierosów może warto zgłosić do Państwowej Inspekcji Pracy o nierównym traktowaniu pracowników.

Beata
@obiektywna

Znam przynajmniej dwóch mistrzów którzy zaangażowaniem, wiedzą , doświadczeniem bardziej pasują na stanowisko kierownika.

Ewa

może to tylko takie pisanie na forum ale zastanawiam się jak wy w rzeczywistości tego typu problemy rozwiązujecie? jak prowadzone są dyskusje w takich zakresach? i z kim takie rzeczy konsultować?

Jack
@Gwiazda

Pan kierownik nie ogarnia tego co się dzieje w dziale, interesujące jest jak postąpi w sprawie uszkodzonej skody.

Kierownik
@Jack

Dziękuję za przypomnienie. Osoba odpowiedzialna za powstałą szkodę zgłosiła to w czwartek. W poniedziałek będą dokończone wszystkie procedury odnośnie szkody. Bardzo proszę jeśli macie Państwo jakieś zastrzeżenia to zgłaszajcie to osobiście. Jestem do waszej dyspozycji. Nie musicie tego pisać na GoWork (chyba że chcecie bo nie macie odwagi osobiście).

Kierownik

Czyli rozmawiamy poprzez GoWork. Nie ma problemu. Czym ten kierowniczyna GLOBUS tak się nie interesuje, szczególnie jeśli chodzi o kierowców?? Jak zwykle ktoś nie ma odwagi wypowiedzieć się oficjalnie. Najłatwiej strzelać anonimowo. Pan kierowca jak ma jakiś problem to zapraszam, wysłucham (wysłuchamy) jaki jest pokrzywdzony może ktoś zaradzi jego flustracji??

Pracownice/ Pracownicy/Dirowcy
@obiektywna

To fakt nie każdy ma predyspozycje kierować dużą grupą pracowników z pewnością nie Betonowy!!!

Puld
@Pracownice/ Pracownicy/Dirowcy

Pan kierownik czyta komentarze, w takim przypadku proszę napisać kto kupił te wspaniałe urządzenia, czy była brana pod uwagę opinia pracowników. I zapraszam do obsługi.

@Puld

zostało to do teraz jakkolwiek podsumowane skoro faktycznie niektórzy ich nie chcieli? i tak po za tym mimo wszystko są użytkowane? w jakim stopniu i z jaką efektywnością?

****

Premii nie zabiera się na piękne oczy powinni dostać pracownicy na piśmie dlaczego i z jakiego powodu na piękne oczy to można w.......pl dostac

Lolek

Ja nie należę do związków ale byłeś u nich zgłosić zaistniałą sytuację ?

Ewa

z wypisaniem może i nie być problemu ale tu nie chodziło o inny kontekst sytuacyjny? faktycznie sprawy jak tak poruszona powyżej nie są rozwiązywane? jakie jeszcze problemy w trakcie pracy występują w zakładzie i w jaki sposób związki się co do nich odnoszą?

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?

Nico
@Pytanie

Musisz zapytać starej panny przedszkolanki jak ktoś przyjdzie zadzic z demencja starcza i przekwitem to wszystko jest mozliwe

Olo
@Pytanie

Rezygnują bo za takie pieniądze to nawet psa się nie da wyżywić

Monsterek
@Pytanie

Dochodzi już do takich paradoksów że renciści bez żadnych uprawnień zarabiają więcej od kierowców i traktoezystow

Luck

Lol
@Luck

Związki zawodowe tylko pilnują składek i paczek świątecznych a reszta to niechciany dodatek tzn pracownicy

Tomasz
@Lol

Nie narzekaj. Jak wybraliśmy takie związki mamy.

Kierowca
@Luck

Skoro tak bardzo brakuje kierowców to zapraszamy do współpracy dwóch siedzących na dyspozytorni mających parawo jazdy kat C ,przemęczenie i zmuszanie ludzi do nadgodzin wkoncu skończy się wypadkiem na drodze a już jeden śmiertelny z koparką był też zima

@Tomasz

Walec

Pieniędzy na święta nie będzie więc brać L4 i na święta i do domu.pozdawiam ekipę czekających na przelewy

Ahmet
@Walec

Powinni nam płacić za czytanie takich komentarzy, mam pytanie do Ciebie, mogę liczyć na szczerą odpowieć ?

@Walec

Jeśli jest tak jak piszesz to napisz oficjalnie od kogo konkretnie masz takie informacje. No chyba, że siejesz ferment bo słyszałeś niczym przysłowiowa piąta woda po kisielu.. Zapomniałem, że przecież każdy może tu pisać co ślina na język przyniesie... Przepraszam, mój błąd...

Kasztan
@Walec

Będą wypłacali po trzy kartki przez cały rok w ramach premii rocznych

Cola
@Ahmet

Zatobiłbyś na tych wpisach.

Związki Zawodowe

Jeszcze raz będą tak niskie premie to dyrektora będzie czekała taczka

Ulu
@Związki Zawodowe

Jak to zobaczę to się zapisuje do związków

@Związki Zawodowe

Jaka jakość pracy i zaangażowanie taka premia. O co te pretensje i zdziwienie ? Jak macie wsród was osoby co tylko potrafią tutaj pisać i się żalić a mają trudności powiedzieć prosto w twarz to szkoda waszego czasu i zachodu na pisanie tutaj bełkotów.

@Pracownik

To jakie macie zasady premiowania w takim razie?

Pepsi
@Lidia

Donosiciel są premiowani.

Zenek

Nie ćpaj chłopie bo w głowie masz siano Chłop prawdę powiedział to (usunięte przez administratora) cię szczypie co?

@Zenek

To można powiedzieć prawdę ale nie używać słów jak wulgarnych grzecznie mówiąc widać że w twoim jak i jego przypadku słoma z butów wystaje . Bez odbioru . I czemu muszą wszyscy za kilu cierpieć jak ktoś nie pasuje to niech zwolni jak taki mądry i sam się za robotę weźmie.

Aga
@Pracownik

To się zgadza . Tylko bądźmy konsekwentni od nas się wymaga zaangażowania a od pracowników biurowych już nie . Palić papierosy za biurowcem to można . O tym się nie wspomina tylko że późno wyjeżdżamy na robotę

@Aga

Skoro nikt o tym nie mówi głośno to znaczy, że jest na to przyzwolenie i tym samym kierownictwo wraz z dyrekcją aprobują tego typu prkatyki. Nie jest to w porządku w stosunku do reszty pracowników w firmie. Jedni muszą zasuwać inni mają czas... Lecz wszystko ma swój czas i granice.

Lll
@Związki Zawodowe

Ale postraszyły związki uuuuuaaaaaa .myslał by kto jakie my to niby zwiaski mamy

@Lll

Na pewno związki siedzą na tym forum i piszą .

@Klocek

A jak oceniacie ich poziom skuteczności tak właściwie?

@Ewa

Solidarność przygruchała (usunięte przez administratora) tyle w temacie

Agnieszka
@Związki Zawodowe

Wow a jak wyglądają te 'niskie' premie obecnie?

Klocek

Gargamel ksiądz hi hi dobre a czemu lipa mierzeję wiślana przekopują czy prezesowi siedzą w kieszeni?

@Klocek

W kieszeni siedzą to osoba specjalna grupa co dodatkowo każdemu prezesowi nie przekopują a wylizują mierzeję

@Ona

Zabrzmiało jak jakaś grupa przestępcza z dlugimi językami a prezes pewno zadowolony

Pawel
@Związki Zawodowe

Sytuacja chyba jest ostra bo nawet związkowe koguty spinają się między soba

Helena
@Pawel

Ale o co? Jakieś podwyżki inflacyjne dla pracowników były, czy właśnie o takie sprawy się spierają? Jestem ciekawa, jakie są pensje kierowców, fajnie jakbyś napisał, bo nie wątpię, że pewnie wiecie, kto co i ile :)

M4
@Helena

Do roboty, a nie podwyżki.

Lolo

I znowu drogowcy zaje.....i ! 2 piaskarki na miasto

ZULU
@Lolo

Może włodarzy miasta należy poinformować jak wygląda AZ na 7 tras 5 jednostek no chyba że znów się popsują i będą 2 ?

Mieszkaniec
@ZULU

Nic się nie martw ! Owi włodarze też tutaj zaglądają. Dyplomatycznie i politycznie poprawnie czasem lepiej udawać, że się problemu nie widzi. Gdzie nie spojrzeć tam polityka. Miejmy nadzieję, że najbliższe wybory władz miasta będą tego realnym odzwierciedleniem.

Max
@Lolo

Nic nowego standard ale przecież 16 piaskarek jeździło rok temu ...słowa włodarzy na internecie

Capas

Są dwie, jeden były mistrz i drugi obecny. Kto ma trochę oleju w głowie to unika ich jak ognia

Wrex
@Capas

Eee ten teraz to kierowniczek wozi się jak drzazga na (usunięte przez administratora) szkoda tylko że non stop w tej samej koszuli i spodniach

Czy pracodawca Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?

Lapi
@Pytanie

Oczywiście może nie dyrektor a mistrzowie premiują za uroczyste donoszenie na kolegów a tak wogole to dużo osób interesuje się życiem prywatnym zwykłych pracowników nie polecam

Ewa

A co to znaczy? Bo chyba nie rozumiem kontekstu tych kartek

Który to taki że zabiera? Może chce być jak Robin Hood

Beton
@Ewa

Jak ktoś jest pusty to nie zrozumie

Wladek
@Pytanie

Jakie premiowanie przez dyrektora? Moim zdaniem to dyrektor powinien się wrócić do szkoły podstawowego zachowania.podczas kontroli pracy swoich pracowników ani be ani nie ani pocałuj mnie w d..pe. zachowanie godnie swojego stanowiska

Cep
@Klocek

Większość majserkow w tej firmie to tzw.organ który ma kobieta między nogami.na palcach jednej ręki policzysz normalnych znających życie majstrów i tych pozdrawiam.

@Cep

Dobrze że choć paru się znajdzie i szacun dla nich

1983
@Klocek

Chyba do tego grona się nie zalicza mistrz który ma muchy w nosie, i parcie na Facebooka.

@1983

Facebookowy bohater no to dałeś rozkmine który to

1983
@Klocek

Częściej się lansuje na Facebooku niż dba o wszystkie owieczki.

Niu

Może i po...da, ale 1983 ma dużo racji.

@Beton

Beton nigdy nie zrozumie dlaczego Beton a wystarczy w lustro spojrzeć

Stara recydywa
@Pytanie

Owszem z tym że można się wydostać z aresztu chociaz na te 8h , nic pozatym.

Ciekawość

U którego mistrza zostawia się donosy?

Zajkowski

A Stalowemu też można donosić?

Ona

Chciała bym poruszyć temat bardzo kontrowersyjny na temat kierownictwa zieleni natomiast jak to jest możliwe że kobiety w naszym zakładzie pracy kopia rowy łopatami i przenoszą Cieszkie kamienie ważące ok 20 kg i może wiecej i wybieranie sobie osób wygodnych przez brygadzistów do pracy .powiem jedno pchacie się w takie (usunięte przez administratora) że wymiociny z tym co się tu dzieje to nic.zastanowcie się jak traktujecie kobiety...

Skipi
@Ona

To bardzo nieładnie ja cały czas ciezko pracuje na budowie i w życiu nie pozwolił bym żadnej kobiecie na takie męskie pracę taka postawę należy zgłosić do PIP nie wolno tak wykorzystywać kobiet

Doktor

Jest równouprawnienie

Ona

Pytanie do dyrektora,: od której godziny rano do której godziny po południu pracują w te upały pracownicy Mzuk?

Dominika
@Ona

nie jestem w żaden sposób związana z zielenią miejską ale mi się wydaje, że nic się nie zmienia i pracują tak jak zawsze, ale to mogę się mylić. Ktoś potwierdzi?

@Dominika

To zgłaszamy sprawę do pip bo z tego co wiadomo to na zieleni po 8 godzin

@Ona

A gdzie są związki ?tacy wygadani z wielkimi dziurami w nosie

Zulu
@Ona

O ile wiem to skrócenie czasu pracy to jest dobra wola dyrekcji ale dobrej woli nie ma więc spróbuj przez Facebook albo gazetę wyborczą może zadziałać

Koń
@Pogo

Jakie wybraliśmy związki tak mamy. Mądrzy w szatni i na tym się kończy. Czy związki wywalczył nam podwyżki ?

Zenek
@Pogo

@Pogo a od czego mają te dziury wciągają koks czy co????????????

@Ona

Dla nich najchętniej od rana do zmroku

Zzz
@Koń

Co oni mają do podwyżek?chyba nic bo podwyżki dla budżetowej ustalaja ci na wiejskiej ale jak zwykle że to oni ..związki wywalczyły:figa z makiem przypisuje się sobie coś co wogole nie było ich inwencja.

Miami
@Koń

Tak wogole to związki są tu potrzebne jak pani lekkich obyczajów Stringi

Tyle roboty że po 10 godzin robić, tylko roboty niema, nowa polityka :((

Katarzyna
@Miki

O co chodzi? Czytam już trzeci raz twój komentarz i nie mam pojęcia. Może da się jakoś konkretnej?(pytam nie złosliwie, myslalam po prostu nad zlozeniem cv) :)

Miki

Na szatni to mają tyle do powiedzenia i nic im nie pasuje ale po 10 pierwsi robić więc o co tu chodzi????????????

Popotu
@Katarzyna

Nawet tu nie składaj CV jeśli nie masz nikogo w środku .taki to zakład

@Popotu

No nawet tak nie pisz. :/ Serio nikt z zewnątrz nie ma szans? Czyli wy dostaliście się tu w ten wspomniany sposób?

Lop
@Miki

Miki miano takiego człowieka to koński zwis.wiekszość to zwisy .

Operator
@Lop

A kto jest tym podglądaczem nieładnie się zachowujacym

Franek Kolasa
@Operator

@operator ten co Wacława???? wyciera papierem i wrzuca do pisuaru????

@Franek Kolasa

Nie pierdzielic się z karaczanem tylko konkrety i nazwiska .podziekował

tragarz

nie ma czego żałować

Sebastian
@tragarz

Ale czemu? Coś więcej napiszesz? Bo teraz to nawet nie wiem o co ci chodzi

Jeden z was
@Pogo

Czego ty tutaj oczekujesz ? Za wymienienie nazwiska to już można kroki prawne podjąć np za zniewagę lub pomówienie a tak spokojnie mozna ubliżać bezkarnie i czuć się panem i władcą na tym małym poletku szkodząc przy okazji sobie. Szkoda tylko, że tej samej odwagi nie ma wtedy gdy jest odprawa o 6 rano w pracy i można się wykazać tym samym inwentem twórczym ale po co skoro tak łatwiej i pozornie bezpiecznie pisząc tutaj

Iza
@Jeden z was

No z tego co ja wiem to niekoniecznie i wystarczy ze z kontekstu wynika o kogo chodzi? Także :) A co takiego tam się dzieje w ogóle?

@tragarz

Nie? A to w sumie czemu wszyscy aktualnie tu pracujecie? Bo widzę, że każdy jako pracownik się deklaruje

Lary
@Operator

Kto z kim przestaje takim się staje a wiemy dobrze o preferencjach Grubego

Miki

Najlepszy jest podglądacz w łazni ( majsterek ) a nie tylko to ma na sumieniu

Zulu
@Miki

On nie ma sumienia i cały czas donosi do góry (usunięte przez administratora)

Pracownik Drogowy

Prawda

@Zulu

Ten majsterek to się ożenił dla ściemy jego interesują chłopcy wkoncu kto z kim przestaje takim się staje .przecież wiemy wszyscy o co biega

Putin

Dla kolegów pociotków są stawki przyzwoite a dla szaraków ochłapy nie ładnie tak panie Górski oj nieladnie

@Putin

A skąd wiesz ile koledzy zarabiają? Mówicie tam sobie takie rzeczy? :P Dużą macie różnice w pensjach?

Pracownik Drogowy
@Lidia

No nowi mają 3500 a starzy pracownicy 3100 to wnioski same się nasuwaja

Patryk
@Pracownik Drogowy

Miałem 3500 i obiecana podwyżkę jak tylko zechce tu zostać pracować dalej ale ten brak szacunku i moje wysokie kwalifikacje jednak odelegowaly mnie do innej pracy , rozwojowej w miłej atmosferze z kierownikiem który nie kłamie i kolegami po fachu

Wkoncu ktoś napisał prawdę

Lary
@Patryk

Praw do szacunku nabierasz po uroczystym sprzedaniu kogoś do Kierownika a temu jusz tak głowa urosła od tych wieści że zaniedlugo eksploduje i będzie nowy Globus Polski.

@Lary

Ale to są stawki netto czy brutto?

Obserwator
@Patryk

Patryku po pierwsze widziałeś co podpisujesz w umowie tkj.stawka i charakter pracy. Po drugie cały czas marudziles,że coś non stop jest nie tak. Po trzecie miałeś iść do Policji ale nie wyszło kolejny raz jak zresztą w straży pożarnej. A po czwarte skończyłeś jako kierowca jakiegoś tam taxi Uber czy Volt więc nie wciskaj kitu,że miałeś jakiekolwiek ,,wysoki kwalifikacje" ???? Po piąte koledzy mieli dość twojego krzyczenia i ciągłego jak nie narzekania to mówięnia o tym,że już od kwietnia będzie w policji???? Reasumując jedyne co mi przychodzi na myśl to: "ZNOWU W ŻYCIU Mi NIE WYSZŁO" Bez pozdrowień,bez odbioru

Patryk
@Obserwator

W życiu wszystko mi wyszło to zapewne ten najmądrzejszy dyspozytor co był kiedyś kierowca mi zazdrości rozwoju zawodowego iż mam wyższe aspiracje i się wciąż rozwijam ,pozdrawi tego wysokiego pana o niskiej wartości

Zostaw merytoryczną opinię o Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu - Sosnowiec

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu?

Zobacz opinie na temat firmy Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 37.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 35, z czego 2 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 26 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Miejski Zakład Usług Komunalnych w Sosnowcu
1/5 Na podstawie 11 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)