brak logo

Scape Patryk Radulak

Kalisz

Opinie o Scape Patryk Radulak

Beata........ 2014-09-03 21:01
MAŁO PROFESJONALNI NIEWIELE INWENCJI W TYCH OGRODACH!!! MIAŁAM MIEĆ ROBIONY OGRÓD PRZEZ TĄ FIRMĘ ALE ZREZYGNOWAŁAM PROSIŁAM BY ZROBIONO PROJEKT Z KOLOROWYMI IGLAKAMI I KRZEWAMI LISCIASTYMI,PROPONOWANO MI BYLINOWY I KORE OCZYWIŚCIE STWIERDZIŁAM ŻE KORA BEDZIE WYDMUCHIWANA NA CHODNIKI WOLE KAMYKA BYLINY WPROWADZAJĄ CHAOS NA OGRODZIE WOLE BARDZIEJ UPORZĄDKOWANE OGRODY,FIRMA NIE UMIAŁA SPROSTAĆ MOIM WYMAGANIOM WIEC PODZIĘKOWAŁAM (usunięte przez administratora)
KALISZ 2014-10-03 17:30
Witam musze sie wypowiedziec ponieważ ta firma prowadzi u mnie pielegnacje ogrodu jestem nie zadowolona w tej hwili z uslug tej firmy mało profesjonalna ekipa, był w grupie pielegnacji pan Mateusz wiedziałam ze moge mu wszystko powierzyc w moim ogrodzie wiedział co nalezy zrobic kiedy opryskac kiedy rozsiac nawozy,sluzyl zawsze profesjonalna poradą .pracował od wiosny jakoś nagle z niewiadomych przyczyn odszedł? pytałam kilka razy pracowników ale nie chiano mi wyjaśnic dlaczego? ten pan na wszystkim się znał pięknie z wyobraznią formował i cioł u mnie jałowce byłam jego fachowoscią zachwycona zarządzał własciwie grupą .a co najważniejsze szanował współpracowników i klijentów!miał bardzo dobry kontakt ze mną, w tej hwili widać brak organizacji!brak profesjonalizmu!nadchodzi jesień zbliża sie czas wiazania tuj i jałowców kolumnowych,oczywiście to pan Mateusz mi wyjaśnił ze nie powinno sie wiazac tych krzewów sznórkiem od góry w dól i ich ściskać ciasno bo na wiosne po odwiazaniu w srodku był wywalany gnój całe tuje i jałowce byly suche.dla mnie jest to naciaganie klijentow na koszta bo jak sprawdzałam na rachunek takie podwiazanie tuj wys 2,50-3m kosztuje 25-30zł to skandal ze tak mnie naciagali przez szereg lat i niszczyli bi krzewy czas pozegnac t a firme z mojego ogrodu od wiosny poszukac profesjonalnej firmy ktora bez naciagania mnie bedzie własciwie opiekowac sie ogrodem!prosiłam wielokrotnie pana mateusza aby otworzył swoja firme bo jest fachowcem z praktyka i podejsciem profesjonalnym .dziekuję Panu za dobrą wspólprace pozdrawiam
przypadkowe 2014-10-06 07:53
Wszystko jasne haha sfrustrowany zwolniony pracownik
zbulwersowana 2014-10-06 10:35
nie wierzcie w ani jedną opinię ponieważ pisze je wszystkie właśnie Mateusz który jest podły i do tego straszny kłamczuch.Pisze rzeczy na temat których nie ma zielonego pojęcia i podpisuje się cudzymi imionami bo jest potwornym tchórzem.Zacznij leczyć głowę drogi Mateuszu bo widać że masz problem.
Dominika 2014-10-08 19:39
Brak profesjonalizmu klijenci nie są zadowoleni alejakoś się ciągnie
d 2014-10-09 19:04
To przestaje być śmieszne. Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć, niech robi to we własnym imieniu!
Dominika 2014-10-09 21:12
szefa mamy zmanierowanego lubi jeżdżic do wrosławia i krakowa wypłat niema a jeżdzi na gay-dyskoteki ulala !
Dominika 2014-10-09 21:45
jesli mam być szczera! to byłam też na rozmowie,Mateusz to sam zrezygnował, a nie został zwolniony!tak bardzo szef mu naubliżał i zwyzywał że w jednej chwili odszedł,klijenci nadal pytają dlaczego tak nagle odszedł,kadra kłamie klijentów że podpadł i został zwolniony to poprostu nieprawda!
zbulwersowana 2014-10-09 23:03
Widzę że teraz Dominika padła ofiarą Mateusza.Wstyd
zbulwersowana 2 2014-10-11 07:16
ZBULWERSOWANA CZYLI TA CIOTA ZE SCAPE TEN CO OSZUKUJE KLIJENTOW ZAWYRZAJĄC RACHUNKI ZEBY MIAŁ NA WOJARZE
zbulwersowana 2014-10-11 08:38
I tu się matole mylisz.Już nie pracuję w scape ale uważam że pisanie o szefie co robi prywatnie i to w tak wulgarny sposób jest zwykłym prostactwem.Nie jestem tchórzem jak ty i nie piszę w cudzym imieniu.Napisz rzetelną opinię a nie bajki na swój temat i wulgaryzmy na temat szefa.My się nie dogadaliśmy ale nie widzę powodu żeby go obrażać.PROSTACTWO
pracownik-scape! 2014-10-11 20:22
hahaha może prywatnie robić co chce ale jeśli nasze wypłaty idą na jego zabawy nocne gdzie znika na tydzień albo dłuzej wyprużnia konto firmowe,zostawia nas wszystkich bez grosza, to już nie jego prywatna sprawa heh pani ewo szantażystko!pewnie chciała byś wrócić ? hahaha
zbulwersowana 2014-10-11 23:14
Nad interpretowałeś sobie cel moich wypowiedzi.Mam wystarczającą grupę swoich klientów którzy mnie doceniają.I zaznaczę tylko panie niedowartościowany profesjonalisto że kiedy ja prowadziłam pielęgnację, szefowi klienci nie odpadali.A denerwują mnie twoje chamskie wypowiedzi.Okaż odwagę tchórzu i powiedz mu to w oczy.Ale oczywiście tego nie zrobisz bo nawet tutaj podpisujesz się cudzymi imionami,a nawet podajesz się za klientów.Żenada
PRACOWNIK SCAPE 2014-10-12 08:36
WIDAĆ ! POWIEDZENIE RUDA TO FAŁSZYWA!PRZYPONE TYLKO JAK TO PO SZANTARZOWANIU SZEFA O PODWYZKĘ ZOSTALISCIE Z MEŻEM ZWOLNIENI,A KLIJENCI OPOWIADALI I ŚMIALI SIĘ JAKIM BYŁA PANI FACHOWCEM,JAK SIADYWAŁA PANI POD KRZEWEM I WYDZWANIAŁA DO KIEROWNIKA,Z ZAPYTANIEM JAK NALEZY PRZYCIAC I JAK DANA ROŚLINA SIĘ NAZYWA, FIRMA NIE WYRABIAŁA NA RACHUNKI TELEFONICZNE PO 400ZL MIESIECZNIE! A KIEDY ZAŁOZYLIŚCIE KONKURENCYJNĄ FIRME OGRODNICZĄ JEŻDZILISCIE PO WSZYSTKICH KLIJENTACH I ROZGADYWALIŚCIE JAK TO PANI EWO PROWADZIŁA PANI PIELĘGNACJE,PODKREŚLE PANI SŁOWA I MĘŻA U KLIJENTÓW OPRYSKI BYŁY ROBIONE WODĄ WYPISYWAŁA PANI FIKCYJNE ZAWYŻONE RAPORTY,PRZEKONYWALISCIE RAZEM Z MĘŻEM,JAK TO SZEF SCAPE OSZUKUJE, WYPISUJE I ZAWYŻA RACHUNKI ITD,ITD,WIEC NIECH PANI MI NIE MÓWI ZE JESTEM PROSTAKIEM BO JA BYM SIĘ NIGDY NIE PONIŻYŁ ZEBY JEŻDZIC I OCZERNIAC SAMEGO SIEBIE TAK JAK TO PANI Z MĘZEM PRACOWALIŚCIE W SCAPE WIDAĆ TAKIMI JUZ LUDŻMI JESTEŚCIE JAK TO MÓWIĄ I DLATEGO NIE MACIE NA CHLEB BO GDZIE NA HWILE SIE ZATRUDNICIE WSZEDZIE WAS WYWALAJĄ,PRACE TYLKO PODEJMUJECIE NA CZARNO NIE CHCECIE BY PŁACONO ZA WAS ŚWIADCZENIA, BY DO WAS KOMORNIK NIE TRAFIŁ ZA WASZE DŁUGI TAK WIEC NIECH PANI MI NIE MÓWI JAK TO JESTESCIE SZCZEŻY I ODDANI TO PRAWDA RUDA TO FAŁSZYWA!!!!!!
MACIEK 2014-10-12 11:38
JA JESTEM CIEKAW CZY POWIESZ MI TO SAMO W OCZY. MACIEK
M...........n 2014-10-12 17:39
cały kalisz i okolica o tym mowi jesteście już znani nawet Pan Hubert szybko sie poznał na was a jeśli chodzi o wasze długi to ktoś ma racje wystarczy wpisać nazwisko i imie w rejestrze długów tam jest jaką kwote wiśicie to spora kwota kilkadziesiąt tysięcy!
były wspólnik 2014-10-13 18:41
czego oczekiwać od byłego alkocholika trzeba na niego uważać bo potrafi wziąć swoich koleżków z ''AA''i pobije kogoś? przyjedzie z koleżkami jak kilka mieś temu na plac scape!
ooo 2015-01-08 23:29
Ja znam się już długo z tą firmą. Miła i luźna atmosfera. Super klienci. Natomiast praca jak praca, bądźmy sprawiedliwi.
zielono mi 2015-02-20 11:05
haha to jest wlasnie minus tego ze w internecie kazdy moze pisac co chce bez konsekwencji. Przeciez te wszystkie komentarze o firmie są jakimis bredniami. Ktos zostal zwolniony i od razu takie rzeczy... od razu widac powod czemu tam nie pracuje widac jednoznacznie ze pisala to jedna osoba... tragedia
klient 2015-02-20 11:08
Od 5 lat współpracuję z nimi a to oczymś świadczy!
Kościelna wies 2015-02-20 12:12
No więc tak: najpierw przyjechał Pan zrobił zdjęcia,przy okazji doradził w innych kwestiach, porozmawiał ze mną bo bym chciał z żoną, po 2 tygodniach zostaliśmy zaproszeni na omówienie koncepcji. Dostaliśmy od razu wycenę wszystkiego. Oryginalne pomysły i fajne rozwiązania! Zupełnie inne niż tuje po bokach czy rabatki faliste pod ogrodzeniem. Potem dostaliśmy projekt techniczny a ogród robimy sobie sami. Jak mamy jakieś pytania wiemy, ze możemy zadzownić i się doradzić albo przy okazji jak jesteśmy po roślinki. Dodałbym zdjęcia naszego ogrodu, ale nie można niestety... wtedy sami byście Pańśtwo cenili.
issa 2015-02-20 12:19
jestescie nienormalni! Firma SCAPE to najlepsza firma z jaka do tej pory mialam przyjemnosc wspolpracowac, projekt ogrodu swietny i swietna robota! Jak najbardziej polecam!
Kasia 2015-02-20 12:46
Bardzo porządna firma, robili mi ogród w tamtym sezonie jestem bardzo zadowolona okazują pełen profesjonalizm są słowni i dotrzymują terminów do dzisiaj służą mi pomocą w każdej sprawie, byłam kilka razy w firmie pracownicy jak i sam szef są bardzo mili i można wyczuć między nimi bardzo przyjazną atmosferę. Polecam tę firmę z czystym sumieniem, a zwolnionym pracownikom radzę znaleźć inny sposób na okazanie swojej złości niż wypisywanie głupot i celowe zniechęcanie potencjalnych klientów jak i pracowników do współpracy z firmą Scape.
Zadowolony klient 2015-02-20 12:51
radze nie sugerować się opiniami "byłych współpracowników" bo ten podpis chyba mówi sam za siebie, jesteście śmieszni z tymi swoimi komentarzami... współpracuje z tą firmą ok kilku lat i nic do nich nie mam, polecam!!
bobus 2015-02-20 16:41
Witam,

Widac, ze wiekszosc 'zlych' postow jest napisana przez 1 osobe - domyslam sie, ze jest to Pan Mateusz - byly pracownik firmy. Pracowalem w firmie SCAPE w sezonie letnim i moge z czystym sumieniem powiedziec ze jest to firma rzetelna i profesjonalnie podchodzaca do swoich zadan. Szef jest jednoczesnie na luzie ale tez potrafi byc wymagajacy. Z platnosciami mozna bylo sie zawsze dogadac - czasem czlowiek dostawal pieniadze z gory.

Dziekuje i pozdrawiam,
(usunięte przez administratora)
fifik 2015-02-20 18:42
Jestem zadowolona z współpracy z firmą scape. Polecam;)
cieslak 2015-02-20 21:03
Pozdrawiam i szczerze POLECAM! :)
Rafał 2015-02-20 22:33
Bardzo dobra firma pozwalająca zdobyć doświadczenie.
Klient 2015-06-18 15:30
Proszę uważne czytać ofertę po skończonych pracach. Właściciel firmy pan(usunięte przez administratora)zawyża Ceny oraz ilośc materiałów których używa w trakcie wykonywania prac. Jeśli ktoś sie nie orientuje to polecam wezwać innego fachowca który oceni czy wszystko sie zgadza.I czy prace zostały wykonane dobrze. Jeśli ktoś sie zdecyduje na usługi tej firmy to proszę uważać. Ja osobiście nie polecam bo właściciel jest oszustem.
klient 2015-06-18 17:25
Zadzwiwiające,że po tylu negatywnych opiniach na temat tej firmy i jakości pracy pracowników nagle tego samego dnia pojawia się tyle pozytywnych opinii od różnych ludzi w przeciągu kilku godzin. I nagle to świetna firma i świetny właściciel a to nie jest prawdą...
Aaa 2015-06-24 21:28
Firma od kilku lat robi mi pielęgnacje ogrodu. Jednak ostatnio złapałem właściciela na tym ze fakturuje rzeczy których nie wykonał. Potem tłumaczy sie głupimi wymówkami. Panie Patryku ... Nie tędy droga...
klient 2015-06-30 00:36
Kiedyś to była porządna firma, którą polecaliśmy znajomym i zadowolony był każdy z nich pomimo,że faktury nie były małe.Ale była w tym wszystkim jakość i uczciwość. Właściciel był zawsze do dyspozycji.Obecnie nie z dawnej firmy pozostała jedynie nazwa:(
klient 2015-12-01 23:08
Jestem zadowolona, wszystko tak jak chciałam.
Klient 2015-12-05 18:31
Podobna sytuacja jak powyżej... Na fakturach za pielęgnacje ogrodu były wpisane środki których nie użyto. Korzystaliśmy z firmy scape kilka lat. Obecnie zrezygnowaliśmy ponieważ właściciel gówniarz robi idiotów z poważnych ludzi.
M9*** 2016-09-15 17:19
Pracowałem tam we wakacje, byłem zadowolony. Ja raczej polecam!
mich.el 2016-09-25 20:56
Pracowałem tylko dwa tygodnie ale ka uważam ,że jak ktoś potrafi pracować rzetelnie to jest ok
mbwski 2016-10-14 12:24
Potraktowałem to jako pracę sezonową na wakacje. Wiadomo od pracy sezonowej obie strony chyba wiele od siebie nie wymagają. Czasami mam wrażenie że powinni poszuka kogoś na stanowisko kierownika.
ogrod 2016-10-28 14:36
praca dla ludiz z pasja
jedynka 2016-12-10 00:09
Również jestem byłym pracownikiem. Nie pracuje już od ponad 3 lat. Mimo to polecam.
asdf 2016-12-21 22:47
Obecna ekipa, która pracuje w scape jest bardzo dobra polecam ich mili ludzie
dsd 2016-12-30 11:15
Super dziewczyny. Z poważaniem.
Lather a 2017-01-12 09:55
Ogród we francuskim stylu super w komponowany w mój ogródek przy bloku ;) WYGLADA JAK WERSAL! Bardzo ładne romantyczne dobrane mebelki i piekne roze przy tarasie!
Gabrok 2017-01-16 14:55
Wycinka zorganizowana od A do Z. Pani zajęła się za mnie wnioskiem, formalnościami oraz dokumentacjami powykonawczymi. Zleciłem i bez zbędnego latania po urzędach sprawa załątwiona. Drzewa wycięte, wysporzątane!
ak 2017-02-16 01:19
Polecam, najlepsza firma w jakiej pracowałem!
Kasia 2017-03-27 00:21
SUPER SKLEPIK!
nowa 2017-05-11 20:59
Ciekawe warunki pracy! Dobre wynagrodzenie i świadczenia dodatkowe.... Byłam na rozmowie i zaczynam pracę od poniedziałku! Dam znac!
frycia 2017-06-18 22:34
No od początku sezonu znacznie lepiej!
kasztanka 2017-07-01 00:07
Pracuję trzy miesiące. Jestem zadowolona!
Patryk 2017-07-07 11:12
Szkoda że nie płacą faktur dostawcom. Komornik już w drodze :]
aneta 2017-07-07 21:34
Wychodzi na to że tylko jednemu :D
Zostaw swoją opinię o Scape Patryk Radulak - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scape Patryk Radulak