Jak wygląda praca na stanowisku Asystent księgowości w firmie Centrum Ogrodnicze Zielony Klomb Sp. z o.o.? Czy mogę liczyć na więcej niż 4200 , jeżeli mam duże doświadczenie?
Podpowiedzcie jak w obliczu pandemii będzie wyglądała praca w firmie?
Nie polecam. Szefowa ciężki człowiek do współpracy. Umowa zlecenie przedłużana z miesiąca na miesiąc.
Ale nie polecasz ogólnie czy ze względu na pandemię? Bo pytanie było właśnie o to jak się pracuje w obecnej sytuacji. Dlaczego uważasz, że szefowa jest ciężkim człowiekiem do współpracy? Nie jestem sama w stanie wywnioskować jakie sytuacje przyczyniły się do tego, że masz takie zdanie o pracodawcy.
Ogólnie. Dlaczego tak uważam po prostu idz i sama się przekonaj tyle w temacie. Myślę, że co jakiś czas na nowo pojawiające się ogłoszenia pracy na urzędzie czyli ciągła rotacja pracowników doskonale o tym świadczą.
Pracowałem na stażu w tej firmie, spoko ludzie ładne dziewczyny robota spoko. łatwe pienadze mialem mozliwosc zostać po stazu zatrudnionym - spoko opcja
Potrzebowałam właśnie tak rzetelnej opinii na temat Centrum Ogrodniczego Zielony Klomb - dlatego bardzo Ci za nią dziękuję. Świetnie, że firma po odbyciu stażu daje możliwość bycia zatrudnionym na stałe. I jaką wtedy umowę oferują? Już umowę o pracę? Powiedz coś więcej.
Umowa w zaleznosci od tego czym chcesz się zajmować, przeważnie praca na czas okreslony, a jak sie sprawdzisz na nieokreslony
Hej, Miałem przyjemność pracować w firmie sezonowo w okresie letnim, miła atmosfera, przyjaznie nastawieni ludzie. Sporo pracy a wszystko do ogarniecia. Generalnie polecam

Zapomniałem dodać że podczas rozmowy tego pracownika z pracodawcą pracodawca zasugerował taką umowę że, " przedłuży umowę (zlecenie) jeżeli zgodzi się na to żeby obniżyć stawkę 9,75 netto na niższą" .To jest to kpina!
Usłyszałem od pewnej osoby cała historie na temat powodu dla,którego nie przedłużyli mu umowy. Pracował tam 1 miesiąc po czym z końcem ostatniego dnia miesiąca pracodawca oraz paru pracowników nie chcieli z nim dłużej współpracować. Powodem dla którego nie chcieli by mu przedłużyć umowę jest taki że nie wyrabiał się z swoją robotą przez co inni musieli robić za niego. Jednakże on nie wyrabiał się tylko dla tego ,że poprawiał po innych nie dokończoną ich prace a nie kiedy robił to co do jego zadań nie należało/nie zostało przekazane przez co nie się wyrabiał ze swoją pracą. Podczas rozmowy jego z pracodawcą próbował by jemu przedłużyć umowę zważywszy że, oskarżenia wobec niego może i mają podstawę ale on sam był wykorzystywany. Na dodatek tego pracodawca się dziwi ,że się "kłuci z nią". To co on nie może mieć nic na obronę własną?! Myślę że, nie przedłużyli mu umowy bo pracodawca wykorzystał pretekst złożony przez innych pracowników i tak rozwiązał się problem. To nie wszytko co wiem . Resztę zostawiam własnym domysłom czytającym czytelnikom znającym jak wygląda szukanie pracy , co bez dyskusyjnie wpływa na to że zostanie przyjęty do pracy z korzyściami dla pracodawcy itd... . Ktoś mądry kiedyś powiedział "żeby nie ferować zbyt pochopnie wyroków".
Wielu osobom szukającym pracy pilnie potrzebne są informacje na temat firmy Zielony Klomb Sp. z o.o. Centrum Ogrodnicze. Możesz pomóc. Dodaj komentarz na forum.