Fast-Trans Międzynarodowy Przewóz Towarów

Konstantynów Łódzki

Opinie o Fast-Trans Międzynarodowy Przewóz Towarów

Halina 2015-11-02 14:42:50
Nie polecam tej pseudo firmy przewozowej. Tylko dla osób o mocnych nerwach, które nie szanują własnego czasu i pieniędzy i lubią być obrażane. Niesprawne samochody, kompletny brak kultury, brak punktualności (i nie mowimy tu o małym spóźnieniu ale różnicy 10 godzin w stosunku do ustaleń). Do tego "bardzo miły właściciel" Robert wyzywający własnych kierowców jak i swoich klientów od "k....", zmieniający cene przejadu w zależności od własnego humoru. Groził że wyrzuci pasazerkę z busa na trasie(wykonczoną opiekunkę wracającą z Niemiec z pracy). Fast trans i jej właściciel to kompletne zera. Radze trzymac sie z daleka!
4
jaro 2015-11-09 16:40:48
POLECAM GORĄCO JEST JEDNA Z NAJLEPSZYCH FIRM JAKIMI JEŻDZIŁEM MOIM ZDANIEM NEGATYWY SA POWODEM TEGO ŻE KONKURENCJA NIE ŚPI
2
Alina 2015-11-27 10:39:30
A ja nie polecam!! Zdecydowanie najgorsza firma zarówno jeśli chodzi o jakość oferowanych usług jak i ze względu na skrajnie chamskie obchodzenie sie z klientem. Cena oczywiscie w trakcie przejazdu poptrafi wzrosnac nawet o 100 zł. Płać albo wyrzucimy Cie w połowie drogi z busa! Ostrzegam!! Unikajcie tego przewoźnika jak ognia!! Zreszta ilosc złych opinii=źle potraktowanych i oszukanych klientów mówi sama za siebie.
3
igor 2015-11-27 20:21:09
Dramat!!!
z wyjazdu z niemiec o 15.00 zrobiła się 2.00 bo bus miał awarie,potem dochodzący nagle pasażerowie,korki
Oni chyba jeszcze nigdy nie byli na czas
BART 2015-12-04 23:42:48
JAK DLA MNIE TO NAJLEPIEJ SIE Z NIMI JEZDZI, CZASEM BUS SIE SPÓŻNI, CENA PO KILKU PRZEJAZDACH SPADŁA, CZUJE SIE STAŁYM KLIENTEM FIRMY FAST TRANS
3
marcin 2016-01-08 23:47:43
nie polecam-firma oszukancza
1
Gustaw 2016-01-13 00:56:03
Ta firma to rzeczywiście masakra, powiem tak gość który to prowadzi to oszołom który z przewozem osób ma tyle wspólnego co ja z lataniem w kosmos. Nie polecam!!!
1
edek 2016-01-21 15:44:55
firrma roberta soropasa-jest firma zlodziejska i oszukancza-nie polecam,bardzo nieslowna firma
1
jarek 2016-02-06 12:43:58
JEST TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH FIRM Z JAKA JEZDZIŁEM POLECAM !!!
1
karola 2016-02-06 12:45:39
Najlepsza firma! gorąco polecam..
1
kasia 2016-02-24 21:42:38
Jechałam ostatnio z ta firma do Mannheim i jestem mile zaskoczona pierwszy raz dojechałam tak szybko. pozdrawiam kierowców i właściciela klientka od rabatu za pierwszą podróż ;)
2
Marek 2016-02-29 00:47:03
Opinie powyżej mówią same za siebie. To że kierowcy mają czasami opóżnienie to normalna sprawa, na drodze bywa różnie, wszystkiego nie można przewidzieć, ale podejście do klienta jest masakryczne. Szef wychodzi z założenia że jak się nie podoba to spierd....
Zla 2016-03-13 23:45:30
Nie polecam grają moja mama wraca od 10 rano z nimi i nie może wyjechać jakość kpina jest już północ a wyjazd miał być o 10 rano odradzam wszystkim to nie pierwszy raz
Ja 2016-03-21 23:11:05
Ale wy ludzie jesteście naiwni sa firmy które naprawdę jeżdżą po 24h albo bez spania wracają ja jeżdzę z ta firma od trzech lat i nawet jeśli było opóznienie to dlatego ze mieli awarie lub inny problem ale zawsze załatwili innego przewoźnika nie zostawili mnie na lodzie pozdrawiam kierowców Pawła, Artura i Łukasza.
2
ja 2016-04-04 16:04:52
NAJLEPSZA FIRMA PRZEWOZOWA Z JAKA JEZDZIŁEM, SZYBKO I SPRAWNIE I NIE ROBIĄ WYCIECZEK TRASY DOBRZE MAJĄ POUKŁADANE!
1
ja 2016-04-05 12:15:58
Witam jestem w ogromnym szoku moj partner wlasnie zostal oszukany mieli byc po niego o 10 nie przyjechali tylko smsy pisali ze bedzie opoznienie telefonu nie odbierali w koncu napisali ze wyjazd przelozony na czwartek!!!! a partner musi byc jutro w pracy!! jechal z nimi w piatek do polski i zaplacil w dwie strony to wlasciciel teraz wysmial go i powiedzial ze zaplacil tylko w jedna strone. jak poinformowalismy go ze zglaszamy na policje i do mediow ze to jawne okradanie i oszustwo klienta to zaczal wyzywac partnera ze to on jest oszustem i naciagaczem. ciekawe jak zareaguje skarbowka na to ze nie daje klientom paragonow!!! Jak takie firmy moga funkcjonowac i legalnie oszukiwac. Napewno tego tak nie zostawimy. a te pozytywne opinie sa pisane przez wlasciciela!! to widac, nikt nie jest glupi!!!!
1
romek 2016-04-06 10:17:25
ja tam lubie z nimi jeżdzić i polecam, pozdrawiam kierowców
3
Ja 2016-04-28 20:18:04
Witam chciałam polecić firmę FAST TRANS jeżdzę z nimi w prawdzie od nie dawna ale w porównaniu z firmami którymi jeździłam wcześniej to napewno sa najlepsi kierowcy mili nie pozwalają pic alkoholu znają drogi jeżdżą nie od wczoraj to widać jeśli moge doradzić szefowi to wyjeżdżać trochę wcześniej z Polski, polecam naprawdę warto!
1
stefan 2016-05-06 21:48:03
polecam jak najbardziej
2
niby pasazer 2016-05-15 08:23:02
Jestem w stanie wystawić najgorsza opinie ! Zostalam wystawiona przez ta firmę przewozowa wczoraj ! Nikt po mnie nie przyjechał i zostalam o tym poinformowana dopiero 3 godziny pozniej! Ale na szczescie znalazlam na ostatnia chwile inna firme transportowa , a pan powiedzial ze stanie na rzesach a pojade. I tak sie stalo! A firma fast trans nie polecam!!! Ten pan nawet odrzucal moje telefony! Zalosne.
Adi 2016-06-02 08:13:00
Szef tej firmy jest wyjatkowo bezczelny, spoznil sie o 7 godzin, dzien wczesniej nie odbieral w ogole tel.Jak zwrocilam mu uwage, to mnie wyzwal od najgorszych. Jezdze 5 lat do Niemiec i takiej firmy nie widzialam.
Eliiza 2016-06-02 20:23:45
Firma godna polecenia szybko sprawnie, atmosfera w busach. Napewno polecam! PS panie Robercie proszę sie nie przejmować negatywami jakby wszyscy zadowoleni klienci mieli napisać opinie to by miejsca brakło pozdrawiam serdecznie E.
2
ola 2016-07-30 00:13:46
FAST TRANS jest najlepsza firma jaka jeżdziłam, polecam i bede polecała wszytkim znajomym, pozdrawiam szefa i kierowców
2
Oszukana 2016-09-18 23:21:30
ODRADZAM KAŻDEMU PRZEJAZDY Z TĄ PSEUDO FIRMĄ!

Jest to najgorsza pseudo firma, z jaką miałam do czynienia- absolutny brak szacunku, profesjonalizmu i kultury osobistej ze strony osoby uważającej się za "szefa" tej parodii jaką jest "FAST TRANS". Przejazd po raz kolejny nie został zrealizowany, brak wyjaśnień, a jedynie krzyk i wulgaryzmy prosto od samego właściciela. Osoby prowadzące "FAST KOMEDIĘ" są niezorganizowane- kilkugodzinne opóźnienia nie informując pasażerów, każda próba rozmowy - jeśli już ktokolwiek łaskawie odbierze telefon od klienta, który chciałby zgodnie z rezerwacją dowiedzieć się, czy zostanie zabrany po 5/10 godzinach opóźnienia czy może w ogóle- kończy się wyzwiskami ze strony pseudo firmy. Mam nadzieję, że w końcu zrobi się o Was "głośniej", bo niestety, ale chamstwo oferowane przez Państwa pseudo firmę będzie procentowało BRAKIEM KLIENTÓW, czego z całego serca życzę!
3
JA33 2016-09-23 14:44:31
FAST TRANS JEST NAJLEPSZĄ FIRMA Z JAKIEJ KORZYSTAŁEM POLECAM NA 100%
2
Zostaw swoją opinię o Fast-Trans Międzynarodowy Przewóz Towarów - Konstantynów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fast-Trans Międzynarodowy Przewóz Towarów