brak logo

EL- PUK Sp. z o.o.

Konstantynów Łódzki

Opinie o EL- PUK Sp. z o.o.

jack 2014-01-13 17:29:28
panowie powiedzcie cos na temat tej firmy,bo jak widzę to straszna tu pustka i zero komentarzy....a dostałem oferte pracy od nich i jestem w kropce...pozdro
3
adam 2014-01-23 12:56:37
a zapoznałeś sie z ich warunkami zatrudnienia? Bo ja tak i sobie odpuściłem...
oro 2014-02-04 12:24:57
Jakie tam są warunki i jaka atmosfera? Słyszałem, że jest tam trudno się dostać
1
azariash 2014-06-12 23:25:15
(usunięte przez administratora) Jeżeli komuś pasuje praca za minimalną krajową i atmosfera "dzień bez podłożenia świni dniem straconym" to ok Ale odradzam każdemu kto ma jeszcze choćby cień szacunku dla siebie I nie wierzcie w żadne obietnice Herr ObersSzefa.(usunięte przez administratora)
1
eliaszz 2014-08-09 23:25:52
niestety [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
komant 2014-12-04 20:48:22
he he słyszałem co nieco o warunkach pracy - kolega azariash pisze prawdę, która i tak jest kolorowa. Popytajcie byłych pracowników
polak 2015-02-25 03:48:23
robota nienajgorsza ale fakt stazi pracownicy zrobia wszystko by cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub abys sam odszedl idz to sie przekonaj..i kierownikow tyle ze niewiedza czasami co maja robic kawki....itd
ravw 2015-08-29 20:02:02
Ja pracowałem tam od 2012r i jak dla mnie to:
1. Szef - konkret - jak ktoś się nie nadaje to przecie nie będzie darmozjada trzymał - rozumiem to i podziwiam.
2. Masz bardzo dużo wolnego - np koniec pracy jest 24 grudnia, a początek ok 6 stycznia - zależy jak wypada.
3. Zarobki są jak najbardziej ok.

Jeśli jesteś pracownikiem który zna się na tym co robisz i jesteś w tym dobry to nie ma się czego bać, na pewno zostaniesz doceniony, tak jak ja.
1
BylamTam 2016-01-11 14:14:30
zgadzam sie z opinia, jest co do joty prawdziwa!
Bylam Tam 2016-02-10 08:50:27
Jesli masz zarezerwowany urlop, masz kase, inaczej jestes na bezplatnym
Gp 2016-05-13 22:00:58
Za takie same pieniądze lepiej iść do słynnego sonoco pakować żyletki.
(ciężka praca fizyczna) za najniższa krajową.
3
Bedo 2016-05-25 10:15:19
Przechodząc obok firmy widzisz ciężkie metalowe elementy, myślisz sobie pewnie nieźle zarabiają pracodawca i pracownicy. Wiec udajesz się z CV i swoim doświadczeniem by spytać o prace, dostajesz tą prace, 12zł brutto i garba po 2 latach.
3
Niee 2016-05-28 01:02:48
Niestety nie polecam pracy jako pracownik produkcji i magazynu, groszowe pensje i szef mówi ze niemiecki pracownik jest tańszy w produkcji.
6
jaki 2016-06-02 15:08:36
Napisze tak praca z najnizsza krajowa jak bedziesz wchodził w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pseudokierownikowi to moze dostaniesz 50 zł premii.Praca ciezka przy blachach wszedzie kamery ktore chodza za Toba i obserwuja .Taki mały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nawet na hali buda jest w ktorej siedza dwa kapo i patrza kto gdzie co robi .Wymagania nie pal ,nie sraj ,nie pij kawy tylko rob.
3
pp 2016-06-03 20:47:05
To praca a nie kawiarnia. Dla przypomnienia,poprzedni kierownik żałował ludziom nawet pasty do rąk.Rzeczywiście często trzeba się naszarpać a na konserwatora mówią kustosz.Czepianie się bo pan prezes kazali i zarobki z najniższej półki.Droga do nikąd raczej.
2
tw 2016-06-15 16:47:24
Nie polecam pracy . TRAGEDIA
8
szambonurek 2016-06-22 20:41:58
A ja lubię swoją pracę.
śdm 2016-08-02 21:47:10
doradca techniczno-handlowy zarabia 10.000 zł
pp2 2016-08-04 10:08:50
12 brutto na produkcji to dopiero nie są przelewki!
pp2 2016-08-04 10:10:20
12 brutto na produkcji to dopiero nie są przelewki!
El złom 2016-08-09 19:07:06
tak na portiera
1
tgy 2016-08-10 20:59:59
a gdzie w takim razie mogę w internecie to ogłoszenie o prace na portiera znaleźć? nie ukrywam że taka posada jak najbardziej by mnie interesowała, prosze powiesz gdzie mogę o tym poczytać nieco więcej.
Anod 2016-11-13 03:16:43
No nie najśmieszniejszy jest ten kierownik co obiecuje złote góry (same obietnice) i nic więcej .
W firmie w której pracują trzy osoby na krzyż, nie napisze dokładniej żeby nie było to tak oczywiste kto mogl zostawić wpis. Większość co przychodzi (usunięte przez administratora) po szybkim czasie. O czym mowie? Przyjdź popracuj tu na jakimkolwiek stanowisku to szybko się przekonasz.
4
BDR 2016-11-27 22:24:33
Najgorsza robota w jakiej pracowałem. zarobki śmieszne praca bardzo ciężka.
4
Zostaw swoją opinię o EL- PUK Sp. z o.o. - Konstantynów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EL- PUK Sp. z o.o.