brak logo

EL- PUK Sp. z o.o.

Konstantynów Łódzki

Opinie o EL- PUK Sp. z o.o.

jack 2014-01-13 17:29
panowie powiedzcie cos na temat tej firmy,bo jak widzę to straszna tu pustka i zero komentarzy....a dostałem oferte pracy od nich i jestem w kropce...pozdro
4
adam 2014-01-23 12:56
a zapoznałeś sie z ich warunkami zatrudnienia? Bo ja tak i sobie odpuściłem...
oro 2014-02-04 12:24
Jakie tam są warunki i jaka atmosfera? Słyszałem, że jest tam trudno się dostać
1
azariash 2014-06-12 23:25
(usunięte przez administratora) Jeżeli komuś pasuje praca za minimalną krajową i atmosfera "dzień bez podłożenia świni dniem straconym" to ok Ale odradzam każdemu kto ma jeszcze choćby cień szacunku dla siebie I nie wierzcie w żadne obietnice Herr ObersSzefa.(usunięte przez administratora)
2
eliaszz 2014-08-09 23:25
niestety [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
komant 2014-12-04 20:48
he he słyszałem co nieco o warunkach pracy - kolega azariash pisze prawdę, która i tak jest kolorowa. Popytajcie byłych pracowników
polak 2015-02-25 03:48
robota nienajgorsza ale fakt stazi pracownicy zrobia wszystko by cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub abys sam odszedl idz to sie przekonaj..i kierownikow tyle ze niewiedza czasami co maja robic kawki....itd
ravw 2015-08-29 20:02
Ja pracowałem tam od 2012r i jak dla mnie to:
1. Szef - konkret - jak ktoś się nie nadaje to przecie nie będzie darmozjada trzymał - rozumiem to i podziwiam.
2. Masz bardzo dużo wolnego - np koniec pracy jest 24 grudnia, a początek ok 6 stycznia - zależy jak wypada.
3. Zarobki są jak najbardziej ok.

Jeśli jesteś pracownikiem który zna się na tym co robisz i jesteś w tym dobry to nie ma się czego bać, na pewno zostaniesz doceniony, tak jak ja.
1
BylamTam 2016-01-11 14:14
zgadzam sie z opinia, jest co do joty prawdziwa!
Bylam Tam 2016-02-10 08:50
Jesli masz zarezerwowany urlop, masz kase, inaczej jestes na bezplatnym
Gp 2016-05-13 22:00
Za takie same pieniądze lepiej iść do słynnego sonoco pakować żyletki.
(ciężka praca fizyczna) za najniższa krajową.
4
Bedo 2016-05-25 10:15
Przechodząc obok firmy widzisz ciężkie metalowe elementy, myślisz sobie pewnie nieźle zarabiają pracodawca i pracownicy. Wiec udajesz się z CV i swoim doświadczeniem by spytać o prace, dostajesz tą prace, 12zł brutto i garba po 2 latach.
5
Niee 2016-05-28 01:02
Niestety nie polecam pracy jako pracownik produkcji i magazynu, groszowe pensje i szef mówi ze niemiecki pracownik jest tańszy w produkcji.
7
jaki 2016-06-02 15:08
Napisze tak praca z najnizsza krajowa jak bedziesz wchodził w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pseudokierownikowi to moze dostaniesz 50 zł premii.Praca ciezka przy blachach wszedzie kamery ktore chodza za Toba i obserwuja .Taki mały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nawet na hali buda jest w ktorej siedza dwa kapo i patrza kto gdzie co robi .Wymagania nie pal ,nie sraj ,nie pij kawy tylko rob.
3
pp 2016-06-03 20:47
To praca a nie kawiarnia. Dla przypomnienia,poprzedni kierownik żałował ludziom nawet pasty do rąk.Rzeczywiście często trzeba się naszarpać a na konserwatora mówią kustosz.Czepianie się bo pan prezes kazali i zarobki z najniższej półki.Droga do nikąd raczej.
2
tw 2016-06-15 16:47
Nie polecam pracy . TRAGEDIA
9
szambonurek 2016-06-22 20:41
A ja lubię swoją pracę.
śdm 2016-08-02 21:47
doradca techniczno-handlowy zarabia 10.000 zł
pp2 2016-08-04 10:08
12 brutto na produkcji to dopiero nie są przelewki!
1
pp2 2016-08-04 10:10
12 brutto na produkcji to dopiero nie są przelewki!
1
El złom 2016-08-09 19:07
tak na portiera
1
tgy 2016-08-10 20:59
a gdzie w takim razie mogę w internecie to ogłoszenie o prace na portiera znaleźć? nie ukrywam że taka posada jak najbardziej by mnie interesowała, prosze powiesz gdzie mogę o tym poczytać nieco więcej.
Anod 2016-11-13 03:16
No nie najśmieszniejszy jest ten kierownik co obiecuje złote góry (same obietnice) i nic więcej .
W firmie w której pracują trzy osoby na krzyż, nie napisze dokładniej żeby nie było to tak oczywiste kto mogl zostawić wpis. Większość co przychodzi (usunięte przez administratora) po szybkim czasie. O czym mowie? Przyjdź popracuj tu na jakimkolwiek stanowisku to szybko się przekonasz.
8
BDR 2016-11-27 22:24
Najgorsza robota w jakiej pracowałem. zarobki śmieszne praca bardzo ciężka.
12
Grigori 2017-02-10 20:54
Tesz tam pracowalem. Praca cieszko i pieniadz slaby.
4
RGV 2017-03-05 22:01
,,Grigori" z taką pisownia to bym cie nawet na magazyn nie zatrudnił.
Swoją droga praca jest naprawdę bardzo ciężka, wieczna presja czasu, monitoring, brak możliwości rozwoju, beznadziejna atmosfera, pensja.
To może troszkę + Jest organizowana majówka i wigilia, roczna premia ale kosztem innych pracowników wiec to raczej na - potrzebujesz coś pozałatwiać prywatnie w trakcie pracy nie ma problemu zawsze się dogadasz, jedna zmiana, dostajesz środki czystości BHP.
1
RG 60 2017-03-06 18:47
Środki czystości BHP,roczna premia 1000?!Litości!!Zupełnie jak w tym dowcipie "...bawimy się świetnie, skaczemy do basenu a jak będziemy grzeczni to napuszczą nam wody...".Lepiej nie wspominać o ostatnich plusach bo zaraz jajodrap poleci do prezesa i zabiorą.A tak swoją drogą,taki przykładowy "Grigori" ma dychę na rękę a Polak który musi mu wszystko ustawić najniższą krajową.
5
Karol 2017-03-17 12:43
Jakieś opinie o magazynie w Katowicach?
GiF-04 2017-03-18 16:04
opinie? jak masz pracować w el puku w Katowicach, to lepiej do Baks-a pójdź. el puk to syf.
2
Zostaw swoją opinię o EL- PUK Sp. z o.o. - Konstantynów Łódzki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EL- PUK Sp. z o.o.