brak logo

Fast-Trans Międzynarodowy Przewóz Towarów

Konstantynów Łódzki

Opinie o Fast-Trans Międzynarodowy Przewóz Towarów

Bogusia 2015-02-18 10:02
Zgadzam się z opinią Janka ,że firma jest nie godna polecenia.Zawsze jeżdziłam z innej firmy i było wszystko ok.Powinien przyjechać o 12.00 a przyjechał po 14.00.MASAKRA!!!!!!!!!!!!W Niemczech byłam nad ranem.Wiedzą że bus ma jechać w trasę a okazało się tuż przed wyjazdem ,ze trzeba olej wymienic.Ludzie nie wiedzą ,że klient to NASZ PAN,taka jest zasada.Kierowca i szef sa podobni.PRZEDE WSZYSTKIM PANOWIE MUSI BYĆ WYSOKA KULTURA OSOBISTA.Ja NIGDY WIĘCEJ z tą firmą jechać nie będe.N I G D Y!!!
Bogusia 2015-02-18 10:15
PRZEPRASZAM ALE TO NIE JEST TA FIRMA.Jechałam z przewożnikiem z woj,wielkopolskiego.PRZEPRASZAM!!!
podróżnik 2015-07-08 19:03
ta firma przewozowa tel nr 600 427 720 to kpina z klientów .Kierowcy robią kilkugodzinne wycieczki po Polsce nie informując pasażerów żę trzeba poczekać na innego busa który ma opóznienie/dotyczy przesiadek/.Gdy po 19 godz.od wyjazdu /900 km/ zadzwoniłam o której bus będzie na miejscu zostałam wyzwana od idiotek, a pan który odebraf flagowy telefon kazał mi wyrzucić wizytówkę i inne gadżety bo on ma dużo problemów i mu tacy klienci są niepotrzebni .Przyczyną awarii było przebicie opony ale bus marki mercedes nie miał koła zapasowego ani klucza do jego wymiany.bus który dojechał z bazy, dowiózł koło ale inny klucz. tak więc z tym przewożnikiem 900 km przejechałam w "rekordowym" czasie 25 godz.a przepraszam powiedziałam ja że byłam uciążliwą pasażerką.Odradzam tą firmę!!!!!!!
SARA 2015-07-21 13:52
NIE ZGDZAM SIE Z NEGATYWNA OPINIA O TEJ FIRMIE JEZDZE Z NIMI JA MOJA MAMA I ZNAJOMI CZASAMI ZDARZA SIE ZE BUS SIE SPOZNI ALE TAK ZDARZA SIE W KAZDEJ FIRMIE, POLECAM TA FIRME !!! JESTESCIE SUPER !!!
Arak Stuttgart 2015-08-23 20:59
Ja jeżdżę z tą firmą już dwa lata i nie narzekam raz zdążyła się awaria ale szef zorganizował drugie auto POLECAM firmę FAST TRANS i pozdrawiam kierowców!!!
Piotr 2015-08-24 17:58
Firma nie godna polecenia. Robia sobie kpiny z ludzi i zostawiają ich na pastwę losu twierdząc że to pomyłka bo nie mają zgłoszenia. Taka firma wogule nie powinna się zajmować przewozem ludzi!!!!!!
pawel 2015-08-28 22:31
Polecam! Szybko, tanio i bezpeicznie. Wygodne busy Mercedesy
marta 2015-09-02 08:33
Duże opóźnienia w odbiorze pasażerów w Niemczech mówią że będą o 10 a zjawiają się łaskawie o 15.00 nie polecam!!!!!!!!!
jan 2015-09-15 00:28
Zgadzam się z opiniami wszystkich ta firma to farsa. Szef tłusty brat jeszcze tłuściejszy a reszta to stado baranów. Nie polecam
Roman 2015-10-07 21:05
Jestem zadowolonym klientem firmy FAST TRANS kierowcy zawsze mili znają się doskonale na tym co robią, ja gorąco polecam tą firmę.
rex 2015-10-14 21:57
NIE POLECAM TEJ FIRMY STAWKA JEST USTALONA .GDY PRZYCHODZI DO PLATNOSCI WYCHODZI WIECEJ.SA OPOZNIENI BUS MIAL BYC NA 10 RANO OKAZALO SIE ZE BYLA AWARIA I BUS BEDZIE O 20.OO ZERO BEZPIECZENSTWA BRAKUJE PASOW....WIECWJ NIE SKORZYSTAM Z ICH USLUG .SKALA OCENY 2 NA 10 POZDRAWIAM
Halina 2015-11-02 14:42
Nie polecam tej pseudo firmy przewozowej. Tylko dla osób o mocnych nerwach, które nie szanują własnego czasu i pieniędzy i lubią być obrażane. Niesprawne samochody, kompletny brak kultury, brak punktualności (i nie mowimy tu o małym spóźnieniu ale różnicy 10 godzin w stosunku do ustaleń). Do tego "bardzo miły właściciel" Robert wyzywający własnych kierowców jak i swoich klientów od "k....", zmieniający cene przejadu w zależności od własnego humoru. Groził że wyrzuci pasazerkę z busa na trasie(wykonczoną opiekunkę wracającą z Niemiec z pracy). Fast trans i jej właściciel to kompletne zera. Radze trzymac sie z daleka!
jaro 2015-11-09 16:40
POLECAM GORĄCO JEST JEDNA Z NAJLEPSZYCH FIRM JAKIMI JEŻDZIŁEM MOIM ZDANIEM NEGATYWY SA POWODEM TEGO ŻE KONKURENCJA NIE ŚPI
Alina 2015-11-27 10:39
A ja nie polecam!! Zdecydowanie najgorsza firma zarówno jeśli chodzi o jakość oferowanych usług jak i ze względu na skrajnie chamskie obchodzenie sie z klientem. Cena oczywiscie w trakcie przejazdu poptrafi wzrosnac nawet o 100 zł. Płać albo wyrzucimy Cie w połowie drogi z busa! Ostrzegam!! Unikajcie tego przewoźnika jak ognia!! Zreszta ilosc złych opinii=źle potraktowanych i oszukanych klientów mówi sama za siebie.
igor 2015-11-27 20:21
Dramat!!!
z wyjazdu z niemiec o 15.00 zrobiła się 2.00 bo bus miał awarie,potem dochodzący nagle pasażerowie,korki
Oni chyba jeszcze nigdy nie byli na czas
BART 2015-12-04 23:42
JAK DLA MNIE TO NAJLEPIEJ SIE Z NIMI JEZDZI, CZASEM BUS SIE SPÓŻNI, CENA PO KILKU PRZEJAZDACH SPADŁA, CZUJE SIE STAŁYM KLIENTEM FIRMY FAST TRANS
marcin 2016-01-08 23:47
nie polecam-firma oszukancza
Gustaw 2016-01-13 00:56
Ta firma to rzeczywiście masakra, powiem tak gość który to prowadzi to oszołom który z przewozem osób ma tyle wspólnego co ja z lataniem w kosmos. Nie polecam!!!
edek 2016-01-21 15:44
firrma roberta soropasa-jest firma zlodziejska i oszukancza-nie polecam,bardzo nieslowna firma
jarek 2016-02-06 12:43
JEST TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH FIRM Z JAKA JEZDZIŁEM POLECAM !!!
karola 2016-02-06 12:45
Najlepsza firma! gorąco polecam..
kasia 2016-02-24 21:42
Jechałam ostatnio z ta firma do Mannheim i jestem mile zaskoczona pierwszy raz dojechałam tak szybko. pozdrawiam kierowców i właściciela klientka od rabatu za pierwszą podróż ;)
Marek 2016-02-29 00:47
Opinie powyżej mówią same za siebie. To że kierowcy mają czasami opóżnienie to normalna sprawa, na drodze bywa różnie, wszystkiego nie można przewidzieć, ale podejście do klienta jest masakryczne. Szef wychodzi z założenia że jak się nie podoba to spierd....
Zla 2016-03-13 23:45
Nie polecam grają moja mama wraca od 10 rano z nimi i nie może wyjechać jakość kpina jest już północ a wyjazd miał być o 10 rano odradzam wszystkim to nie pierwszy raz
Ja 2016-03-21 23:11
Ale wy ludzie jesteście naiwni sa firmy które naprawdę jeżdżą po 24h albo bez spania wracają ja jeżdzę z ta firma od trzech lat i nawet jeśli było opóznienie to dlatego ze mieli awarie lub inny problem ale zawsze załatwili innego przewoźnika nie zostawili mnie na lodzie pozdrawiam kierowców Pawła, Artura i Łukasza.
ja 2016-04-04 16:04
NAJLEPSZA FIRMA PRZEWOZOWA Z JAKA JEZDZIŁEM, SZYBKO I SPRAWNIE I NIE ROBIĄ WYCIECZEK TRASY DOBRZE MAJĄ POUKŁADANE!
ja 2016-04-05 12:15
Witam jestem w ogromnym szoku moj partner wlasnie zostal oszukany mieli byc po niego o 10 nie przyjechali tylko smsy pisali ze bedzie opoznienie telefonu nie odbierali w koncu napisali ze wyjazd przelozony na czwartek!!!! a partner musi byc jutro w pracy!! jechal z nimi w piatek do polski i zaplacil w dwie strony to wlasciciel teraz wysmial go i powiedzial ze zaplacil tylko w jedna strone. jak poinformowalismy go ze zglaszamy na policje i do mediow ze to jawne okradanie i oszustwo klienta to zaczal wyzywac partnera ze to on jest oszustem i naciagaczem. ciekawe jak zareaguje skarbowka na to ze nie daje klientom paragonow!!! Jak takie firmy moga funkcjonowac i legalnie oszukiwac. Napewno tego tak nie zostawimy. a te pozytywne opinie sa pisane przez wlasciciela!! to widac, nikt nie jest glupi!!!!
romek 2016-04-06 10:17
ja tam lubie z nimi jeżdzić i polecam, pozdrawiam kierowców
Ja 2016-04-28 20:18
Witam chciałam polecić firmę FAST TRANS jeżdzę z nimi w prawdzie od nie dawna ale w porównaniu z firmami którymi jeździłam wcześniej to napewno sa najlepsi kierowcy mili nie pozwalają pic alkoholu znają drogi jeżdżą nie od wczoraj to widać jeśli moge doradzić szefowi to wyjeżdżać trochę wcześniej z Polski, polecam naprawdę warto!
stefan 2016-05-06 21:48
polecam jak najbardziej
niby pasazer 2016-05-15 08:23
Jestem w stanie wystawić najgorsza opinie ! Zostalam wystawiona przez ta firmę przewozowa wczoraj ! Nikt po mnie nie przyjechał i zostalam o tym poinformowana dopiero 3 godziny pozniej! Ale na szczescie znalazlam na ostatnia chwile inna firme transportowa , a pan powiedzial ze stanie na rzesach a pojade. I tak sie stalo! A firma fast trans nie polecam!!! Ten pan nawet odrzucal moje telefony! Zalosne.
Adi 2016-06-02 08:13
Szef tej firmy jest wyjatkowo bezczelny, spoznil sie o 7 godzin, dzien wczesniej nie odbieral w ogole tel.Jak zwrocilam mu uwage, to mnie wyzwal od najgorszych. Jezdze 5 lat do Niemiec i takiej firmy nie widzialam.
Eliiza 2016-06-02 20:23
Firma godna polecenia szybko sprawnie, atmosfera w busach. Napewno polecam! PS panie Robercie proszę sie nie przejmować negatywami jakby wszyscy zadowoleni klienci mieli napisać opinie to by miejsca brakło pozdrawiam serdecznie E.
ola 2016-07-30 00:13
FAST TRANS jest najlepsza firma jaka jeżdziłam, polecam i bede polecała wszytkim znajomym, pozdrawiam szefa i kierowców
Oszukana 2016-09-18 23:21
ODRADZAM KAŻDEMU PRZEJAZDY Z TĄ PSEUDO FIRMĄ!

Jest to najgorsza pseudo firma, z jaką miałam do czynienia- absolutny brak szacunku, profesjonalizmu i kultury osobistej ze strony osoby uważającej się za "szefa" tej parodii jaką jest "FAST TRANS". Przejazd po raz kolejny nie został zrealizowany, brak wyjaśnień, a jedynie krzyk i wulgaryzmy prosto od samego właściciela. Osoby prowadzące "FAST KOMEDIĘ" są niezorganizowane- kilkugodzinne opóźnienia nie informując pasażerów, każda próba rozmowy - jeśli już ktokolwiek łaskawie odbierze telefon od klienta, który chciałby zgodnie z rezerwacją dowiedzieć się, czy zostanie zabrany po 5/10 godzinach opóźnienia czy może w ogóle- kończy się wyzwiskami ze strony pseudo firmy. Mam nadzieję, że w końcu zrobi się o Was "głośniej", bo niestety, ale chamstwo oferowane przez Państwa pseudo firmę będzie procentowało BRAKIEM KLIENTÓW, czego z całego serca życzę!
JA33 2016-09-23 14:44
FAST TRANS JEST NAJLEPSZĄ FIRMA Z JAKIEJ KORZYSTAŁEM POLECAM NA 100%
Lui 2016-12-20 14:20
potwierdzam w 100 %
Pani z Luebtheen :) 2017-01-14 14:19
Absolutna PORAŻKA!
Jechałam 7.01.17 z Inowrocławia w okolice Hamburga. Kierowca był opryskliwy strasznie chamski. Przez telefon było powiedziane że za przejazd będzie do zapłaty 260zł, gdy podałam kierowcy pieniądze powiedział że jeszcze 30 sir należy :)
Firma tzw. "z adresu pod adres" ma przesiadki i tu zaczyna się kolejny horror!
Zostałam poproszona by wskazać swoją torbę którą wskazałam i kazano mi wsiąść do drugiego busa, gdy dojechałam do domu okazało się że torba NIE JEST MOJA! zadzwoniłam do przewoźnika i opryskliwym głosem powiedział, że zobaczy co da się zrobić, w poniedziałek przyjechał po torbę pan z innej firmy który o niczym nie wiedział. Było powiedziane ze torba zostanie przetransportowana bezpłatnie a okazało się, że mam 20€ do zapłaty. No wiec dzwonie dzwonię do faceta który już dawno powinien zostać podany na policję i w słuchawce słyszę "pani se zrobi z tym co zechce, ja mam to w dupie i zgłaszam panią o kradzież torby a jak tamtędy pojedziemy to fajny syf będziesz pani miała pod domem."
Na końcu wyszło że jednak zapłacą za ten przewóz.
Moja torbę odebrali od pani z Bawarii w czwartek nie dając mi o niczym znać.
Dzisiaj zadzwoniłam tam z pytaniem gdzie jest moja torba i kiedy będzie u mnie i nagle szef z krzykiem "TORBA JEST DO ODEBRANIA W POLSCE W FIRMIE I ROSNĄ KAZDEGO DNIA ODSETKI ZA PRZETRZYMYWANIE TORBY TUTAJ"
Facet pozwany na policję a torbę odbierze stamtąd inny przewoźnik,
Możecie czekać na sprawę w sądzie :)
ja 2017-01-20 23:03
Firma jest naprawde dobra jezdze z nimi od roku i zawsze było ok raz zdarzyła sie awaria ale to nie wina firmy przeciez. Polecam fajna atmosfera kierowcy tez mili pomocni.
Opiekunka 2017-03-05 17:35
Najgorsza firma przewozowa z jaka mialam miec okazje sie spotkac. Pracuje, jako opiekunka do osob starszych w Niemczech. Firma pomylila adresy zlecone przez moich pracodawcow I zawiezli mnie nie w to miejsce co trzeba. Nie poczuli sie nawet do odpowiedzialnosci I w trakcie nocnej przerwy kierowcy musialam nocowac razem z nim w, busie w Szwajcarii bo "hotel za drogi". Spedzilam 42h w podrozy!!! Wlasciciel nawet sie nie przejal I urzadzil sobie ze mnie kpiny przez telefon. Nikomu nie polecam tej firmy!!
Corka opiekunki 2017-03-21 18:49
"Zwracam honor" firmie Fast- Trans. Po rozmowie z wlascicielem udalo sie uzyskac konsensus I wyjasnic nieporozumienie zwiazane z przewozem mojej mamy. Choc cala wspolpraca z ta firma byla burzliwa, to naleza im sie przeprosiny, ktore ona rowniez od nich otrzymala. Niestety "ryba psuje sie od glowy", dlatego złe zlecenie zostalo przekazane od innej, pierwotnej firmy transportowej I trafilo do kolejnej, w tym do Fast- Trans. Niemniej jednak stwierdzam, ze straszenie sądem I prawnikami, bez wykazania chociazby krztyny skruchy za brak profesjonalizmu w probie wytlumaczenia zaistnialego nieporozumienia jest bezsensowne I bezpodstawne. Byc moze opinia mojej mamy byla krzywdzaca, ale polecam przeczytac rowniez inne opinie, a zwlaszcza te negatywne, ktore nie pojawiaja sie bez przyczyny. Pozdrawiam.
Opiekunka 2017-03-22 00:52
W nawiazaniu do mojego poprzedniego komentarza, chcialam sprostowac opinie I oznajmic, iz wina lezy po stronie innego przewoznika. Ciesze sie, ze sytuacja w koncu sie wyjasnila.
PACO 2017-04-28 08:57
Zamawiasz sobie busa czekasz czekasz i się nie możesz doczekać zero odzewu dzwonisz czerwona suchafka brak kompetencji fachura po ... Nie polecam
kropeczka 2017-06-05 22:17
Fast Trans Rusinowo 16, 78-640 Rusinowo
Telefon: 600 427 720
Jechałam busem z firmą Fast Trans 04.06.br z okolic Poznania do Frankfurtu prawie 24h!!!! Firma ta to jedno wielkie oszustwo!! Kierowca nie uprzejmy na moje pytanie o przewidywany czas przyjazdu odpowiada z głupkowatym uśmieszkiem, że może o północy, a może nad ranem!!! Właściciel firmy podobnie,- że jak ja mogę mu zawracać głowę takimi bzdurami,- jest niedziela!!! Jechałam do tego Frankfurtu przez Hanower, Dortmund, Bochum i 20km po lesie w okolicach Czarnkowa!! Jak kto ma mocne nerwy na tych gamoni to niech z nimi jedzie. ja nikomu ich nie polecam, wręcz OSTRZEGAM!!
ja 2017-06-26 14:41
ja polecam zawsze wszystko ok jak z nimi jade, nie jechałem dłużej jak 12godz z Monachium do Jastrowia. POLECAM
jarek i ania 2017-07-02 23:15
POLECAM!!! Kierowcy wiedzą co robią i znają się na tym jeżdżą pewnie , szybko i bezpiecznie. raz tylko było opóżnienie ok 2,5godz ale to tylko z powodu korków, może nie są idealni ale napewno wyróżniają się na tle innych przewożników. pozdrawiamy kierowców i szefa
Barti 2017-07-15 19:51
Dziadostwo!!! Zamówiony transport z Niemiec do Polski w środę z terminem wyjazdu w piątek, do piątku zero konkretnej odpowiedzi pomimo monitów (konieczność zamiany z kolegą w pracy), w piątek na żądanie konkretnej odpowiedzi przedstawiciel tej dziadowskiej firmy obraził się i odmówił wykonania zlecenia. Jeżdżę kilkanaście razy w roku z Niemiec do Polski i na odwrót, ale z takim chamstwem się jeszcze nie spotkałem. Będę omijał tą firmę jak najszerszym łukiem i to samo rekomendował znajomym.
Ford 2017-07-17 23:09
Pracownik z tej firmy okazal sie niekompetentny i bardzo wulgarny. Lekceważąco podszedł do mojego zgłoszenia a jego odpowiedzi na pytania były na nieadekwatne. Nie polecam tej firmy
Johny 2017-07-24 10:35
Nie polecam.
Szef firmy do jakiś cymbał.
Jechałem u nich kilka razy. Kierowca jechał podobno 23 godziny non stop.
W aucie syf, a sam szef rozmawiał ze mną jak za karę.
O tym, że miałem wycieczkę przez całe Niemcy nie wspomnę. Szkoda mi tego młodego kierowcy, on tylko jechał. Po dłuższej rozmowie wydawał się spoko i on mnie swoim prywatnym autem wozi za 50 zł więcej , ale mam wygodę i jestem na czas.
Wole iść pieszo niż jechać u Roberta !
Szukajcie innego przewoźnika !
Jan 2017-07-31 18:04
POLECAM FIRMĘ FAST TRANS NAJLEPSZA FIRMA Z JAKA JEŹDZIŁEM.
Zostaw swoją opinię o Fast-Trans Międzynarodowy Przewóz Towarów - Konstantynów Łódzki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fast-Trans Międzynarodowy Przewóz Towarów