Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Decathlon

Pracowałeś w firmie Decathlon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2012-05-21 21:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odważny? Odważny to by był gdyby się podpisał ;)
zdjecie uzytkownika
PawelNature - 2012-05-22 23:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Deca 1,5 roku. Zwolnilem sie ze wzgledu na \"kierownictwo\".
Co do pensji to jest blad.
Na poczatek dostaje sie 900zl brutto w Warszawie, 850zl brutto w innych miastach. Poniewaz nie zatrudniaja inaczej niz na pol etatu. Przechodzac na czas nieokreslony teoretycznie 50zl podwyzki, praktycznie nic ;)
Wymagania? Nawet nie musisz sie znac na danym sporcie, wystarczy, ze sie glupio usmiechasz. Nic wiecej! Na kazdym dziale!
Z jakis benefitow: na okresie probnym nic. Co wiecej, zeby jakies miec musisz miec umowe na czas nieokreslony. Teraz latwiej dostac, kiedys bylo to prawie niemozliwe.
Prywatna opieka medyczna: Luxmed bardzo dobry pakiet - za ~40zl, dlatego praktycznie nic podwyzki nie ma. Znizka pracownicza 10% na marki obce, 20% na marki decathlon. I tyle chyba ;)
Z plusow jest taki, ze mozna poznac duzo ludzi przy takiej rotacji. Kilka fajnych szkolen, typu pierwsza pomoc, gaszenie pozarow (mozna pobawic sie gasnica).
Z minusów:
Dojazd po przeniesieniu na druga strone jest fatalny.
Brak ubezpieczenia NNW. Jak zlamiesz noge nie licz na jakies odszkodowanie, chyba, ze zrobisz to sobie w pracy.
Wbrew pozorom tez ludzie. Starsi pracownicy sa straszymi marudami, z ktorymi nie chce sie w ogole rozmawiac.Tylko narzekaja jak im zle, ale zmienic nie maja odwagi. Straszni sa w wspolpracy. Mlodsi z kolei maja nawyk wlazenia pod stol, kablowania i wymyslaniu roznych historii. Niektore dziewczyny od tego wlazenia ostro sie juz garbia ;)
Awans? Ciezka praca nie awansujesz, pomimo, ze wszystkie liczby i wyniki, mowia, ze jestes najlepszy nie tylko w Polsce, ale i na swiecie. Awansowac mozesz tylko podlizywaniem sie, nie musisz miec umiejetnosci zadnych. \"Kierownictwo\" nazywa to postawami Decathlonczyka ;) Sami o sobie mowia, ze nie maja zdolnosci, ale maja postawy :D
Ochrona donosi na kazdego, nie po to, zeby podlizac sie Dyrowi, tylko po to, zeby zarobic. Maja premie od zlapanych kradziezy.
\"Kierownictwo\" nie ma kompletnego pojecia o tym co robi. Nawet podstaw zarzadzania nie ogarniaja. Wiekszosc nie powinno pracowac z ludzmi.
Kasa jest fatalna, w kazdym innym supermarkecie dostaniesz wiecej. Warunki bedziesz miec tez lepsze :)
Jezeli szukasz pracy, zeby zdobyc jakies doswiadczenie, nie wiazac przyszlosci z ta firma - aplikuj.
Jezeli byles popychadlem w szkole, nie masz wlasnego zdania, lubisz kablowac? Aplikuj
zdjecie uzytkownika
juk - 2012-05-28 15:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli praca po polsku. Wykorzystać ile się da człowieka a potem go zwolnić i upodlić
zdjecie uzytkownika
sportowy55 - 2012-08-30 16:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy mógłbyś napisać jak wygląda (mniej więcej) praca Kierownika Sektora ? Właśnie biorę udział w procesie rekrutacji na to stanowisko.
Czy na prawdę pracujesz 60h tygodniowo, nie masz płatnych nadgodzin, ludzie są leniwi, kierownictwo beznadziejne itd ? Czy to wszystko prawda ?
zdjecie uzytkownika
wiem bo tu pracuje! - 2012-09-02 23:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, to prawda. porazka.
zdjecie uzytkownika
emmediate - 2012-09-04 16:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jaki konkretnie sklep chodzi? Odradzam z góry, jednak może będę w stanie udzielić dokładnych informacji ;]
zdjecie uzytkownika
madziolina_p - 2012-09-06 12:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-08-24 09:16:43

Pracowałem dłuższy czas w tej firmie (konkretnie decathlon reduta) i nie polecam tego miejsca.
Kiedy tam zaczynałem, też obiecywali gruszki na wierzbie, awanse lepsza kase itp. przez ten cały okres nie widziałem żadnego awansu (mimo, że jest kilku ambitnych pracowników, którzy pracują już ok 10 lat w tej firmie), natomiast, zatrudnili kilku nowych kierowników sektorów z naboru zewnętrznego, których zwykli sprzedawcy musieli doszkalać "co i jak, po co na co"... Podwyzki dostajesz (jeśli dostajesz) za to jaki masz układ z kierownikiem sektora (w większości przypadków), a nie za twój wkład w prace na dziale. Wyżej ktoś pisał o kartach benefit multisport. Sprostowanie. NIE są za darmo, płaci się za nią. Jak podpisujesz umowę masz napisane, że bedziesz sprzedawcą, będziesz utrzymywał porządek na dziale, ale szybko się okazuje, że jednak masz robic "100 innych zeczy dodatkowo" oprócz tego za tę samą kasę za przysłowiowe dziękuję.
( usunięte przez administratora )
nie zobaczysz dodatkowych pieniędzy, niestety.
Etaty. Jeśli nie jesteś studentem dziennym, to nie zatrudniaj się w decathlon. Nigdy nie proponują całego etatu,( usunięte przez administratora )

jeśli w grafiku masz( usunięte przez administratora )

ostatnia rzecz. jeśli jestes studentem o mocnych nerwach, możesz tam przezimowac studia, ale pamietaj ze beda chieli wymusic na tobie, zebys przyszedl danego dnia do pracy bo nie ma obsady (i nie ważne czy masz wykłady, czy egzamin + to, że jesli nie beda chieli przedłużyc ( usunięte przez administratora )
O jakich znajomosciach Ty mowisz? ja zlozylam w Wawie na kierownika sektora i zadzwonili, nikogo nie znalam i nikomu sie nie podpizywalam. Taka prawda, jak ktos nie chce pracowac i obija sie calymi dniami to nic dziwnego
zdjecie uzytkownika
ola - 2012-09-06 13:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
madziolina_p - 2012-09-06 12:11:12

anonim - 2009-08-24 09:16:43

Pracowałem dłuższy czas w tej firmie (konkretnie decathlon reduta) i nie polecam tego miejsca.

Kiedy tam zaczynałem, też obiecywali gruszki na wierzbie, awanse lepsza kase itp. przez ten cały okres nie widziałem żadnego awansu (mimo, że jest kilku ambitnych pracowników, którzy pracują już ok 10 lat w tej firmie), natomiast, zatrudnili kilku nowych kierowników sektorów z naboru zewnętrznego, których zwykli sprzedawcy musieli doszkalać "co i jak, po co na co"... Podwyzki dostajesz (jeśli dostajesz) za to jaki masz układ z kierownikiem sektora (w większości przypadków), a nie za twój wkład w prace na dziale. Wyżej ktoś pisał o kartach benefit multisport. Sprostowanie. NIE są za darmo, płaci się za nią. Jak podpisujesz umowę masz napisane, że bedziesz sprzedawcą, będziesz utrzymywał porządek na dziale, ale szybko się okazuje, że jednak masz robic "100 innych zeczy dodatkowo" oprócz tego za tę samą kasę za przysłowiowe dziękuję.

( usunięte przez administratora )

nie zobaczysz dodatkowych pieniędzy, niestety.

Etaty. Jeśli nie jesteś studentem dziennym, to nie zatrudniaj się w decathlon. Nigdy nie proponują całego etatu,( usunięte przez administratora )



jeśli w grafiku masz( usunięte przez administratora )



ostatnia rzecz. jeśli jestes studentem o mocnych nerwach, możesz tam przezimowac studia, ale pamietaj ze beda chieli wymusic na tobie, zebys przyszedl danego dnia do pracy bo nie ma obsady (i nie ważne czy masz wykłady, czy egzamin + to, że jesli nie beda chieli przedłużyc ( usunięte przez administratora )

O jakich znajomosciach Ty mowisz? ja zlozylam w Wawie na kierownika sektora i zadzwonili, nikogo nie znalam i nikomu sie nie podpizywalam. Taka prawda, jak ktos nie chce pracowac i obija sie calymi dniami to nic dziwnego
Gratuluję. Podejrzewam, że długo nie popracujesz, chyba że lubisz donosić, włazić w tyłek lub być wykorzystywaną. Mimo wszystko, powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-09-07 22:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Francuskiej firmie to tragedia,więcej kierowników niż pracowników.Cały czas rotacja,brak szacunku dla pracownika.Obiecują złote góry a w rzeczywistości obietnic nie spełniają.Cała kadra kierownicza jest odgórnie manipulowana i zmuszona do wpajania ludziom kitów.Jednym słowem masakra,zmieniłem pracę na mniejszy sklep sportowy,byłem w szoku że można mieć takie fantastyczne podejście do ludzi.Odejście z tej firmy było najlepszą moją decyzją.Dec nie polecam,chyba że jest ktoś strasznie zdesperowany brakiem pracy.
zdjecie uzytkownika
anim - 2012-09-11 11:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyzysk, wyzysk, wyzysk za niską pensję a do tego niebieskie pranie mózgu
zdjecie uzytkownika
viki - 2012-10-06 20:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio, aplikowałam na stanowisko kasjera i az kasjera i już na wstępie odpadłam, dostałam piekny mail...krótko mówiąc ze się nie nadaję i tu mam pytanie...może nie mam wykształcenia po fachu ale ważne ze uwielbiam góry, wspinaczki, nart, pracę z ludzmi a chyba o to chodzi w takiej pracy...wiec jak ktos na podstawie jakiegoś papieru może oceniać człowieka i nie dać mu żadnej szansy na zaprezentowanie się...co za c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y!!!
zdjecie uzytkownika
deka - 2012-10-10 09:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też dostałam takiego miłego maila ,że niestety kwalifikacje mam wysokie, lecz mój profil nie odpowiada oczekiwaniom firmy. a zatem jaki odpowiada ????????/ aplikowałam na kier. sektora - w handlu ponad 10 lat, 1 rok w sklepie ze sprzętem turystycznym, 4 lata jako kierownik.
chyba te oferty to ściema, firma ma tanią reklamę na portalach z pracą.
zdjecie uzytkownika
mati - 2012-11-09 11:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Decathlonie w 2009 i w 2010 roku i powiem szczerze że nie mogę narzekać.
Płacą uczciwie i na czas (to jednak francuska firma, inna kultura) a że mało płacą tylko wynika ze stanowiska jakie tam zajmują większość ludzi czyli zwykły sprzedawca. Jeżeli chcecie więcej zarabiać to po prostu studiować i znajdować pracę jako przedstawiciel handlowy...
Jeżeli ktoś chce sobie dorobić trochę kasy (w sumie najbardzie to studenci) to polecam tą firmę.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sss - 2012-11-17 14:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż nie ma co się dziwić jej nie kompetencji skoro została kierownikiem z doświadczeniem kasjerki i zaledwie pół rocznym na sektorze. W dodatku awansowała z malutkiego sklepu, w którym nic się nie dzieje na Targówek gdzie kręci się największy interes w pl. Nie mówiąc już o braku jakichkolwiek podstaw dotyczących zachowania kierownika. Od ubierania się jak lala na podryw a nie do pracy w sklepie sportowym po brak poprawnego wysławiania się (ah te seplenienie z kolczykiem w języku ;). Niestety wieść niesie, że aktualne szefostwo ściąga coraz więcej takich popierdół pozbywając się dobrych pracowników.
zdjecie uzytkownika
przypadkowy internauta - 2013-01-04 10:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś kto narobił tyle błędów może oceniać kompetencje innych?
:DDDDDDD
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-01-04 10:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrząc na twoje umiejętności formułowania zdań, o inerpunkcji nie wspomnę to raczej nie spodziewałbym się niczego innego.
Poproś kogoś aby zweryfikował twoje kompetencje w odniesieniu do ambicji jakie wyrażasz....

Może najpierw trzeba popracować nad kwalifikacjami?

Powodzenia
zdjecie uzytkownika
KS - 2013-01-18 13:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,
jestem dość mocno zaskoczona tak wieloma negatywnymi opiniami nt pracy w Decathlon. Ja ze swojej strony napiszę jak to wygląda. Pracuję 1,5 roku. Na początku zaczynałam jako kasjer-sprzedawca, po 8 miesiącach przeniosłam się na dział w ramach projektu na kierownika sektora. Po kolejnych 4 miesiącach (w sumie już rok pracy) dostałam awans na kierownika sektora do innego miejsca i w tej chwili cały czas tutaj jestem.
Jak widać - awanse jak najbardziej zdarzają się w sieci Decathlon. Wystarczy chcieć, dobrze pracować i się wykazywać. I wcale nikomu się nie "podlizywałam" tylko pracowałam najlepiej jak potrafię. I jestem w trakcie studiów zaocznych z zarządzania, ukończyłam również inne.
Dodam, że w naszych sklepie jest znacznie więcej sprzedawców i kasjerów niż kadry zarządzającej, jesteśmy w dobrych kontaktach, wspólnie spotykamy się w ramach integracji pracowniczych jak i prywatnie, większość mojej ekipy studiuje dziennie i nigdy nie zdarzyła mi się sytuacja, by ktoś nie poszedł na ważne zajęcia, egzamin czy cokolwiek ze względu na pracę. Staramy się jak najlepiej dostosować grafik, a w razie urlopu na żądanie albo L4 sama przychodzę do pracy za swoich sprzedawców :).
Wypłata jest przeciętna. Nie jest źle, ale wspaniale również :). Na plus na pewno jest prywatna opieka medyczna (ponosi się tylko koszt podatku od niej - ok. 10zł), dofinansowanie do sportu, zniżki na produkty obcych marek i własnych, wyjścia działowe/sklepowe, za które płaci firma.
Na minus (przy pracy ks) - czasem duża presja, nawał obowiązków oraz dłuższe siedzenie w pracy, ale na tym też polega praca zadaniowa.
Umowa o pracę również jest atutem, a przede wszystkim możliwość rozwoju i nauczenia się wielu rzeczy, które mogą się przydać w dalszej pracy.
zdjecie uzytkownika
rtg - 2013-03-14 10:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A świstak siedzi i zawija ....
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-03-19 19:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nurtowało mnie to od jakiegoś czasu. Powiem tak, decathlon fajna praca dla młodych ludzi którzy chcą dorobić. Chcesz więcej, musisz być wyrachowany, iść po trupach do celu. Pisząc o kierownikach, nie wszyscy są "źli", oczywiście zdarzają się kwiatuszki. Wszytko zależy od dyra na którego trafia, a jest jeden PAN (we know who it is) który intensywnie promuje "lalunie". Pan ten wychacza sobie laseczki z którymi spotka się prywatnie, każdy wie w jakim celu, później te niewiasty zostają tzw. KS do czego się zupełnie nie nadają. Przychodzą ze sklepów w małych miastach, wyprowadzają się od rodziców, zaczynają swoje życie i woda sodowa uderza do głowy. Biorąc pod uwagę wizerunek jaki kreuje ta firma, zupełnie odbiegają od wartości i "normalnej" rekrutacji by nie pokonały. Jeśli chodzi o Dyrów, są lepsi i są gorsi, większość mężczyźni ok. 30 młodzi, bez zobowiązań, zmieniają miasta co 6-12 miesięcy. Bez czasu na życie prywatne, ciągle pod presją, dlatego też muszą się zadowalać sprzedawczyniami z których później robią KS, bo dziewczyny materialistki są, nic za darmo...

Amen
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-16
Żródło: Gowork.pl
Katowice
(śląskie)
Kochasz sport, kontakt z ludźmi i nowe wyzwania? Przeżyj z nami ambitną zawodową przygodę! Jesteśmy młodym i energicznym zespołem pasjonatów sportu, odpowiedzialnych za projekt rozwoju na polskim rynku francuskiej sieci dyskontowych sklepów sportowych- Decathlon EASY Naszym klientom oferujemy dobre produkty, super ceny i dużo uśmiechu. Naszym pracownikom - fajną sportową atmosferę pracy, ciekawe zawodowe wyzwania i szanse szybkiego
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
haha - 2013-04-06 23:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mistrz, sam bym tego lepiej nie ujął :D
zdjecie uzytkownika
decathlonczyk - 2013-05-12 22:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wszedzie ...
Ogolnie :Nie polecam!
prawo pracy ?nie w tym sklepie !!
wolne dni?- można pomarzyć, najpierw rozkaz planowania z gory potem dzień przed wyjazdem jak masz wolne dzwoni dyro i mowi jutro w pracy kazdy KS ...gleboko gdzies maja twoj czas wolny , odpoczynek , 10h ?dziennie !? jak siedzisz 20h to dyr ma to gdziesbo w koncu KS ma czas zadaniowy . Polecam wszystkim zmianę pracy!
Mi sie udalo ! i teraz jak patrze co sie dzieje w sklepach ciecia godzin , kierownicy zamiast robic swoje robia za kasjerow po kilka godzin , albo ukladaja skarpety ... super 3000 tys za ukladanie skarpet ;-) Chodze na zakupy do Reduty , takiego syfu w zadnym sklepie nie bylo nigdy . Znajomi ktorzy tam pracuja masowo szukaja pracy ... Dyrektor burak do kwadratu ... łamie prawo pracy , nie szanuje ludzi i podobno sam ciagle na " wolnym w waznych sprawach rodzinnych " no coz wspolczuje i naprawde polecam wszystkim zmiane pracy - na JULA , GO SPORT czy cokolwiek .
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-05-28 19:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej dot. pracy w charakterze kierownik sektora w Decathlonie w Poznaniu. Totalnie niepoważni ludzie, brak poszanowania czasu innych. Twierdzili, że po tygodniu otrzymamy odpowiedź dot. wyniku rozmowy, a tu do tej pory żadnego kontaktu. Traf chciał, że akurat w tym czasie dostałem dużo lepszą propozycję pracy w ogólnopolskiej firmie. Jeśli chodzi o poważnych ludzi to nie warto zawracać sobie głowy. Kierownik i dyrektor to chyba pochopne nazewnictwo stanowisk w tym sklepie.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-21 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca od 8:00 czy od 9:00?
zdjecie uzytkownika
pracowałem5lat - 2013-11-06 22:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długo pracowałem w Decathlonie i nigdy nie powiem, że było idealnie ale wspominam okres pracy za świetny start
ludzie, którzy piszą że wszystko słabo, wyzysk i kretyni to tacy, którym albo się nie udało albo chcieliby nic nie robić i brać siano
założę się, że nie piszą tego ludzie, którzy w życiu osiągnęli sukces, tylko Ci którym wiecznie nic nie wychodzi

zwróćcie uwagę, iż Decathlon zatrudnia ludzi (na stanowisko sprzedawców) którzy nie mają kompletnie żadnego doświadczenia w handlu (w większości firm tego chcą)

firma, jak każda posiada swoje wartości, na których podstawie rekrutują

trafiasz na różnych ludzi, są lepsi i są gorsi, ale to oni ją tworzą i stąd wynikają różne relacje

ja jako student dzięki pracy tam osiągnąłem na prawdę wielki sukces, udało mi się awansować kilka razy w ciągu 5lat i teraz dzięki zdobyciu ogromnej wiedzy w handlu ale i zarządzaniu biznesem pracuje na stanowisku dyrektora w dużej międzynarodowej firmie

jeśli nie wiecie to większość najwyższych stanowisk w takich firmach jak intersport, gosport, ikea. liroy m, jula, praktiker, media m, lidl itp zajmują ludzie, którzy pracowali w Deca i tam zdobyli swoje kwalifikacje

jeśli mówicie, że trzeba sie podlizywać i wchodzić pod stół aby awansowac to wiedzcie, że awanse są zatwierdzane przez osoby, które zajmują w firmie najyższe stanowsika, i nikt wchodząc pod stół swojemu przełożonemu nie jest w stanie awansować

co do przyjemnych rzeczy, to pomyślcie o polityce zwrotów, czy jakiś inny sklep oferuje Wam przyjmowanie gwarancji od reki i zwrot pieniędzy w kilka minut??? wiekszosc wogole nie chce slyszec o zwrotach gwarancyjnych albo biora towar na 2tygodnie a potem mówią ze nie uznaja gwarancji

podsumowując
jeśli jestś osobą, która nie boi się wyzwań, chce osiągnąc sukces, rozwijac się (szkoleń jest MNÓSTWO nie tylko "latanie z gaśnicą"... management funkcyjny, zarzadzanie czasem, rekrutacja osobowsci, rozwijam swoj biznes itp...)
i ni masz polskiej przypadlosci narzekania i obarczania innych za swoje niepowodzenia to polecam

pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
macdziabek - 2014-04-09 14:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jestem zainteresowany pracą w decathlonie w Katowicach. Jednak zastanawia mnie jedna rzecz. Jak to jest w wakacje? Czy można wziąć jakiś urlop na wyjazd czy trzeba robić całe wakacje? Albo jakby się zwolnić na sierpień a potem od września na przykład znowu.. Dałoby się tak ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
56 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Decathlon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x