Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPUE SA

Pracowałeś w firmie ZPUE SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
arni - 2015-01-07 09:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pieniądze - 2014-12-29 17:57:09]:
Pracuję w ZPUE od 9 lat i powiem- wypłata zawsze na czas. Że mogłaby być większa? Oczywiście, jak każda wypłata. Ogólnie innej roboty nie szukam, teraz na koniec roku były fajne wysokie premie, więc żle nie było.
zdjecie uzytkownika
konradoo - 2015-03-03 14:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i co teraz powiecie? jak osoba, która tutaj w fiemie już ponad 9 lat pracuje i nie ma zastrzeżeń,a Wy jakies rzeczy wymyślacie nie wiadomo skąd? naprawde conajmniej dziwna sytuacja to jest jak osoba, któa edwo zaczęłą pracować ma az tyle zastrzeźeń.. no nie wiem jak to sie potoczy wszystko dalej.
zdjecie uzytkownika
Robson - 2015-03-04 09:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogolnie ludzie spoko...ale kasa 1500 netto (12.30h brutto) czyli jak na taka firme i produkty to nedza do tego dochodzi jakies 80 zl premi bojest 300 brutto raz na 3 mce ale najgorsze to kierownik sciemniacz....zeby zwerbowac ludzi obiecuje stanowiska np spawacza czy operatora maszyn a laduje sie na jakims dziadostwie i przez to wielu ludzi spieprza ten gosc mysli ze jak ktos sie godzi za 1500 przyjsc to jest debilem i mozna z nim jechac jak z (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-03-05 07:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem jakie masz przygotowanie do pracy, więc jeśli jesteś bez, to na kokosy nie licz. Fachowcy w zpue zarabiają lepiej, wiem to ja po kierunkowym technikum, 8 lat pracy. Duże są możliwości awansu, ale trzeba chcieć się przebić. I jeszcze jedno- kolega mój z włoszczowy przeniósł się do zpiue w katowicach i do razu poczuł to pozytywnie w kieszeni. Na koniec- atmosfera niezła, firma z perspektywani, zarobki takie jak w regionie- spoko
zdjecie uzytkownika
letro - 2015-03-08 08:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego z tymi zarobkami ...jak w regionie to PRZESADZILES......chyba ze Ci chodzi o biedronki kauflandy itp....1500 netto w zakladzie w Katowicach o takim profilu produkcyjnym to nie jest ;jak w regionie; i to nie jest spoko chyba ze ci o wsie kolo wloszczowy chodzi.......Atmosfera sie zgadza ale nikt dla samej atmosfery nie pracuje chyba ze ma 19 lat siedzi z mama....
zdjecie uzytkownika
emet - 2015-03-19 17:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ktoś tutaj odpisuje sobie sam i ma popsuta klawiaturę, bo wstawia podwójne spacje, albo to jakiś komputer zakładowy, czy jak. W sumie te 1580 netto to całkiem zadowalająca stawka w dobie kryzysu. Jednak jest to na umowie o prace, czy zleceniu, bo w sumie to spora różnica. Pozdrawiam i z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Sprostowanie - 2015-03-19 18:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ing. - 2014-10-07 11:26:16]:
Kolego widzę,że mit o pracy w biurze wciąż żyje.Postaram się wszystko naświetlić.Praca w biurze to nie tylko kawa i grzanie stołka.To ogromna odpowiedzialność i praca umysłowa na wysokich obrotach przy wciąż dzwoniących telefonach.Spróbuj kiedyś się nad czymś skupić jednocześnie odbieraj telefony i bierz odpowiedzialność za jedno i drugie.To naprawdę trudne.....
zdjecie uzytkownika
Pracowałem tam - 2015-05-09 22:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki-to odpowiedź dlaczego ludzie się zwalniają jak dla kogoś najniższa krajowa to dużo to zostaje a reszta po jakimś czasie się zwalnia, zazwyczaj zostają takie puste głąby co do niczego się nie nadają. A praca z takimi ludźmi jest męcząca, ale nie ma co się dziwić bo to w większości ludzie po podstawówce lub zawodówce bez perspektyw i jakich kolwiek ambicji
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-05-11 12:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak z tymi kierowcami w zpue, jakie mniej więcej zarobki i system pracy?
zdjecie uzytkownika
KOJAK - 2015-05-20 11:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
~WOJTAS: Słyszałem tą historię. Fakty jednak są takie, że pracownika mają za nic, o ile nie należy się do "grupy wybrańców". Co do atmosfery, to jest różnie. Jak w każdej firmie. Są ludzie porządni i są gotowi wbić nóż w plecy za nic. Czyli standard. Ale ogólnie nie narzekałem na atmosferę. Pracowałem z naprawdę porządnymi ludźmi i dobrymi kolegami:). Pracowałem też z nieco gorszymi, ale ostatecznie się dogadywaliśmy i szanowaliśmy, choć się nie lubiliśmy. Co do zarobków, to nie było najgorzej, jeśli nie miało się rodziny na utrzymaniu... Dobre dla kawalerów i młodzików zaczynających życie zawodowe (mogą podłapać trochę doświadczenia). W przeciwnym razie lepiej poszukać czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
absd - 2015-05-21 12:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marian jesli wytrzymales tam 19 lat to musze cibpowiedziec ze jestes nieźle ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-05-21 15:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie a jak tam z kierowcami?
zdjecie uzytkownika
Van Damme - 2015-05-21 22:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
~Marian: Kto Cię tak zbulwersował?
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2015-05-21 22:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
absd, Marian pewnie skończył zawodówkę i nie może znaleźć lepszej pracy :P
zdjecie uzytkownika
antypro - 2015-05-22 09:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałem poruszyć temat szlifierni. Nie miałem okazji tam na szczęście pracować, ale bywałem tam służbowo kilka razy i to co zobaczyłem to zgroza. Ludzie tam pracujący (młodzi faceci mający całe życie przed sobą i chcący dożyc emerytury) spędzają osiem lub czasem więcej godzin dziennie w miejscu bardzo zapylonym. Po kilku latach można nabawić się problemów zdrowotnych. Nie mają płaconego "szkodliwego" (pewnie według kierownictwa miejsce pracy nie jest szkodliwe, LOL). Co ciekawe, gdy pojawi się jakakolwiek zagraniczna bądź krajowa delegacja, to miejsce to jest zamykane i odosobniane. Tak jakby nie istniało. Z powodu urągających zdrowiu i godności ludzkiej warunków pracy tak się dzieje. Kierownictwo to wie, ale sobie z tego nic nie robi. Bo po co? Oni mają klimatyzowane, czyściutkie biura. Pieniądze jak na tak duży zakład na modernizację są na pewno. W końcu buduje się biura... Ale szkoda pieniędzy wodzirejom firmy, żeby zainwestować w miejsce pracy, gdzie warunki są naprawdę ciężkie. Żeby tym ludziom stworzyć godne, bezpieczne miejsce do pracy. Panowie kierownicy, ja się Was pytam, o co tu chodzi??? Czym ci ludzie sobie zasłużyli na takie warunki pracy? Wiecie o tym i nic nie robicie!!! No tak, to nie Wasze zdrowie. Ale z takim podejściem, to dawno Was powinni wywieźć na taczkach. Na szlifierni nikt nie chciałby pracować. Nie w takim brudzie i zapyleniu, które przecież można wyeliminować. Tam pracują ludzie, a nie bydło!!! Dodatkowo niskie stoły, a pracują tam też wysocy ludzie. Więc kręgosłup też siądzie na późniejsze lata życia. I co z tym zrobicie? jak zwykle nic. To wypad ze stołków. A może weźmiemy się za was. Co powiecie, gdyby cały szlifierski pył skierować do waszego czyściutkiego, klimatyzowanego biura? Na szlifierni pracują ludzie, a nie bydło. Pozdrawiam szlifierzy z W2. A kierownicy i mistrzowie, gońcie się!!!
zdjecie uzytkownika
majki - 2015-05-22 12:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem zapytać Szanownych Państwa, jaką macie opinię o Wydziale KL? Mam zamiar podjąć pracę na tym wydziale. Bardzo mnie interesuje w szczególności opinia o brygadzistach tamtejszego wydziału, jak też o sposobie pracy na nim i o atmosferze wśród pracowników. Bardzo proszę o wszelkie opinie.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-05-22 16:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na KL-u praca jest ok , atmosfera też.
zdjecie uzytkownika
Kunegunda - 2015-05-22 16:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartuś ty z ZPUE wyleciałeś chyba za alkohol??? Nie zamieszczaj więc obraźliwych wpisów na innych i nie pal mostów za sobą.
zdjecie uzytkownika
majki - 2015-05-22 17:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki, Karol
zdjecie uzytkownika
ten typ mes - 2015-05-22 17:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kunegunda. Wiem o kim mowisz ztym ze znam klijenta i niesadze zeby on mial cos wspolnego z tym. Jak mial sprawe to walil prosto z mostu i nie ukrywal sie za plecami. Nie żebym go bronił ale mysle ze to troche nie fair to co piszesz bo nikogo za ręke nie zlapales. Mozna powiedziec o nim ze to czy tamto ale tchorzem nie byl. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Bolko - 2015-05-22 18:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myślę, że Kunegunda się nie myli. Znam trochę sprawę bo pracuję tam już parę ładnych lat i o przełożonych nie mogę powiedzieć złego słowa. Z tego co pamiętam to tylko za alkohol i za złodziejstwo ludzie wylatywali z pracy a później żale i oskarżenia do wszystkich tylko nie do siebie.
zdjecie uzytkownika
ten typ mes - 2015-05-22 19:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolko to prawda. Ludzie wylatywali za alkohol lub kradziejstwo. Ale on wylecial nie pierwszy i nie ostatni. A ze pisane o szlifierni to od razu on. To pisal ktos niezadowolony a takich jest wielu. Z pretensjami i tak dalej. Moja zasada tez jest prosta. Nie wiem to nie osadzam. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-05-24 21:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jak wygląda sytuacja u kierowców? Proszę o informację.
zdjecie uzytkownika
fdfds - 2015-06-03 13:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosta sprawa jeżeli sytuacja ze szlifiernią to prawda, wystarczy zawiadomić PIP, a żeby to zrobić skutecznie nie wystarczy poinformować okręgowy inspektorat pracy, ale dodatkowo główny inspektorat. Wszystko to można załatwić przy pomocy e-skargi, osoby które posiadają informacje na temat szkodliwych warunków pracy w jakiejkolwiek firmie powinny niezwłocznie zawiadomić odpowiednie organa.
zdjecie uzytkownika
maryśkaX - 2015-06-03 15:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ten typ mes w sumie to chyba normalne że za alkohol się wylatuje, jestem nawet za kontrolowaniem pracowników w firmach alkomatami nawet kilka razy dziennie. je nie piję i chcę u nich zostać samodzielną księgową w Włoszczowej, widzę że miejsce wolne jest, tylko trzeba znać dobrze angielski a mój jest średni raczej:/
zdjecie uzytkownika
ten_typ_mes - 2015-06-09 14:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MaryśkaX, Nie "we Włoszczowej" tylko "we Włoszczowie". To raz. Dwa: jesli chodzi o alkohol to zapewniam Cię, że nie każdego mierzą taką samą miarką... Jeden może, drugi nie... I czy to jest normalne? Kolejna sprawa: ilość alkoholu, która powoduje zaburzenia psychofizyczne nie jest jednakowa dla wszystkich. Mając przykładowo 0,21‰ wylatuje się. Ale czy jest to dawka, która powoduje jakiekolwiek zaburzenia? Alkomaty jako urządzenia pomiarowe powinny posiadać odpowiednie atesty? Czy w ZPUE je posiadają? Kontrola pracownika alkomatami kilka razy dziennie... Nie lepiej obsadzić stanowiska cyborgami;)? A może w firmach pracują tylko sami alkoholicy? I trzeba za nimi chodzić non stop z alkomatami? Bo nie mają nic do roboty, tylko pić w miejscu pracy. A co ze stratami finansowymi ponoszonymi przez firmę z racji notorycznych kontroli swoich pracowników, którzy zamiast pracować dmuchają w alkomaty (gdyby tak częste kontrole występowały)?

@fdfds: sprawa teoretycznie jest prosta. Bo tak naprawdę prawo jest po stronie tego, kto ma pieniądze. Zwykły szarak nic nie zdziała. Kontrola dostanie w łapę i cześć.
zdjecie uzytkownika
graty - 2015-07-03 23:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ten_typ_mes wydaje mi sie, ze troche przesadzasz mówiąc o cyborgach, bo to raczej logiczne, że pracodawca powinien wiedzieć kto i w jakim stanie pracuje w jego firmie. Oczywiście, mierzenie alkomatami jest i byłoby przesadą, ale jesli widzą, że ktoś nadużywa alkoholu i przychodzi do pracy "nie w stanie", to nie dziwię się, że takie osoby z pracy wylatują. Według mnie to bardzo dobrze świadczy o pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
ziomus - 2015-08-06 10:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@graty: A czy dobrze świadczy o pracodawcy, gdy jednego pracownika za dane przewinienie karają, a drugiego za to samo wynagradzają? Nie do pomyślenia, ale w JEDNYM ZNANYM MI przypadku tak właśnie postąpiono...
zdjecie uzytkownika
luks - 2015-08-06 13:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ziomus jak to za picie alkoholu kogos wynagradzaja ? mzoesz wyjasnic, bo to ze sie kara to nie powinno nikogo dziwic.. wiemy przeciez, ze ZPUE S.A. jest to renomowany producent urządzeń elektroenergetycznych, ZPUE S.A. we Włoszczowie wiec nie uwazam ze taka firma pozwoli sobie na prace nie w stanie i w innych zakladach mialam to samo..
zdjecie uzytkownika
ziomus - 2015-08-06 15:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@luks: No cóż, są równi i równiejsi. Renoma firmy nie ma tu nic do rzeczy.
zdjecie uzytkownika
nothing_but_the_job - 2015-08-10 09:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Liche zarobki, wymagania duże (częsta praca w soboty i czasami w dni świąteczne - oczywiście "w cenie zwykłej, szarej dniówki" - a jakże!), brak ekwiwalentu za szkodliwe warunki na niektórych stanowiskach. A weź choćby jeden dzień chorobowego i premia za cały miesiąc idzie się j.e.b.a.ć. Nie wypracuj minimum jednej soboty w miesiącu i ubytek "piąteczki" w premii prawie gwarantowany. Jednym zdaniem: WELCOME TO ZPUE WLOSZCZOWA.
zdjecie uzytkownika
andek - 2015-09-05 17:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co wy piszecie, ja słyszałem dużo pochlebnych opini, wchodzą na gowork i trochę one odbiegają, wypowiadają się tu ludzie, którzy często pracowali w danych firmach, dlatego mnie to zaniepokoiło... kurde blade, no i co teraz? ja chciałem aplikować na doradcę, z tym że w zielonej górze, dajcie znać może jakieś pochlebne opinie jednak by się ukazały :(
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-09-07 08:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracowałem tam - 2015-05-09 22:34:31]:
Warto pracować w ZPUE, to doskonałe doświadczenie zawodowe, ludzie fantastyczni. Nawet jakbyś sobie kiedyś chciał zmienić pracę na inną, to ZPUE wpisane w CV daje ogromne szanse. A co do niektórych opinii na tym portalu- to w większości piszą ludzie, którzy rozstali się z firmą zdecydowanie z własnej winy, więc zero obiektywni.
zdjecie uzytkownika
Oj - 2015-10-05 20:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy widzieliście ze w firmie ZPUE szukali jakiś czas temu osób na wiele stanowisk.. między innymi doradcy techniczno- handlowego. , inżyniera elektryka specjalisty do spraw sprzedaży kierownika robót elektrycznych i wiele innych wiec tych ofert było naprawdę sporo ciekawe czy wkrótce znów będą kogoś szukać
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-16 20:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracowalem ale chcialbym zobaczyc jak tam jest
zdjecie uzytkownika
andinosek - 2016-01-17 00:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno bardzo dobra atmosfera, spoko socjale, także naprawdę nie ma na co narzekać :) a teraz szukają sporo doradców techniczno - handlowych właśnie na umowę o pracę:)
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-20 20:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma robi wrażenie ale na początek 10.80 to smiech
zdjecie uzytkownika
biegi - 2016-01-21 11:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie, stawka może nie jest za wysoka @jawor, choć to pewnie zależy od stanowiska, na jakim dokładnie pracujesz. Ja bym ich tak łatwo nie przekreślał, dają szansę rozwoju.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-21 12:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o to ze byłem tam spytac się o prace mimo tego ze mam prace i pracuje i to co proponują to jest 3 złote mniej od tego co zarabiam ale chciale sprubowac bo ZPUE to jest firma z zajebistym parkiem maszyn ale mam rodzinę i te 3 złote to sporo
zdjecie uzytkownika
luksfer - 2016-01-23 11:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jawor może za jakiś czas wrzucą nowe ogłoszenie i podbiją trochę stawkę, warto być na bieżąco bo rozumiem ze jak masz rodzinę to parę złotych robi różnicę. ostatnio regularnie pojawiają się nowe oferty także myślę że Ci się uda
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-23 14:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luksfer - 2016-01-23 11:54:30]:
Witam ja już byłem dwa razy raz na stolarce a drugi ZPUE i zabrałem tą ankietę bo po prostu straciłem nadzieję Powinni brać pod uwagę ze pracuję w jednym miejscu 10 lat to o czymś świadczy ze nie jestem jakimś tam latawcem co zmienia prace co pół roku takie jest moje zdanie ale z drugiej strony złapią takiego młodego co zacznie od tych małych zarobków a i tak się nauczy
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-01-25 12:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jawor, fakt to plus, jednak takie są stawki dla poczatkujacych w firmie i tyle, może potem dostałbys podwyżkę. Mnie podobnie zainteresowała oferta jako Key Account Manager. Wymagania jednak dość spore np. Min. 3 letnie doświadczenie w sprzedaży usług i produktów na rynku przemysłu.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-25 20:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łukasz - 2016-01-25 12:05:29]:
To raczej ja muszę sobie dać spokój z ZPUE po prostu nie mogę czekać tak długo na jakąś podwyżkę żona by mnie z domu wygoniła z tymi zarobkami
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-26 16:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile moge zarobic za pomocnika
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-26 16:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Standard 10.80 stawka wyjściowa a potem zależy od brygadzisty mistrza
zdjecie uzytkownika
nogr - 2016-01-27 14:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jawor możesz mi powiedzieć czy ZPUE będzie planowało w najbliższym czasie zatrudniać jakieś wielkie tabuny ludzi? Sporo ofert widzę, ale one są już od 3-4 miesięcy.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-27 20:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nogr - 2016-01-27 14:20:42]:
Tez mnie to dziwi bo bardzo dużo ludzi się tam przewija i albo zostają lub przepracują do wypłaty i spadają chyba tylko dlatego żeby w kadrach mieli pracę ą tak po za tematem to taka duża firma z poziomem żeby takie grosze płaciła Firma jakby była taka ok to by przez pół roku ludzi nie szukała
zdjecie uzytkownika
rtgh - 2016-01-29 17:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nogr ja widzialem ze maja teraz spora rekrtuacje najciekawsza wydaje sie byc oferta na stanowsiko key account manager, widzialem ze oferuja cirkawe warunki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa bezpośrednio z kierownikiem danego wydziału. Moim zdaniem bardzo profesjonalna. Wyliczył ile godzin mam pracować w tyg, jak ma się sprawa z urlopami i ewentualną pracą w sobotę. Obliczył ile będę zarabiał na stawce którą zaproponował, oczywiście bardzo zawyżona. Te 1700 które obiecywał nigdy nie dostałem. Objaśnił na czym będzie polegać praca itd. Ogólnie na plus.
Pytania: Jak dla mnie nie było trudnych pytań. Zapytał czy pracowałem już na podobnym stanowisku oraz ogólne pytania dotyczące bhp pracy na wózku.
zdjecie uzytkownika
pitr - 2016-02-07 20:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZPUE - zapewniamy prace umozliwiajaca egzystencje ...
zdjecie uzytkownika
pawełek - 2016-02-08 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba przesadzasz mój poprzedniku. Firma zapewnia, ale dobre warunki zatrudnienia. Nie pracowałem tu, ale jak patrzę na wymagania czy to, co oferują, to bez zastanowienia poszedłbym do nich na inżyniera.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert