Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPUE SA

Pracowałeś w firmie ZPUE SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fridek - 2010-03-09 08:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgodnie z przepisami ustawy z 4 marca 1994 r. o zakładowym funduszu świadczeń socjalnych (Dz.U. z 1996 r. nr 118, poz. 561 ze zm.), pracodawca który utworzył zakładowy fundusz świadczeń socjalnych, może dofinansowywać wypoczynek pracowników. Warunki i zasady przyznawania dofinansowania powinny wynikać z regulaminu zakładowego funduszu świadczeń socjalnych, określonego przez pracodawcę w uzgodnieniu z zakładowymi organizacjami związkowymi lub, jeżeli u pracodawcy takie organizacje nie działają, z pracownikiem wybranym przez załogę do reprezentowania ich interesów.

.Wczasy pod gruszą
Obowiązek tworzenia zakładowego funduszu świadczeń socjalnych ma pracodawca zatrudniający co najmniej 20 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-08-29 18:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda to co mowi przedmówca, ( usunięte przez administratora ) , którzy zamiast dać więcej pieniędzy pracownikom, sami sie opychają kasą a szczególnie ten ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
made - 2011-01-02 19:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo( usunięte przez administratora ) i trzymasz sie zakładu jak nogawki mamy. boisz sie gdzie kolwiek ( usunięte przez administratora ) ruszyc to siedz a za granica jest tyle dobrej pracy. ale trzeba chciec. a nie pisac gdzie mam isc co dziecku dam jesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra same ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2011-02-20 21:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem w jednej z hal ( usunięte przez administratora ) piąłem się w górę swoją ciężką pracą, zapierniczałem tak, żeby nikt mi nic nie zarzucił, nie raz durny brygadzista( z zawodowym wykształceniem )pouczał mnie jak się coś robi a jak nie powinno(choć wcale nie miał racji:) i jakieś 3 lata temu ktoś podjął ( usunięte przez administratora ) j. teraz mam lepszą pracę, bo się odważyłem, ale rozumiem zupełnie tych ludzi którzy tam pracują, mają rodziny i chcą je utrzymać. za tę pracę powinni zarabiać o wiele, wiele więcej...
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2011-07-04 13:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że mszczą się chyba na tym forum wyrzuceni z ZPUE za ( usunięte przez administratora ) Przykre to, ale prawdziwe. Ulżyło wam ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2011-07-09 20:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracusiu- ciekawe rzeczy piszesz, powiedz też mi, gdzie tu szukać lepij płatnej roboty we Włoszczowie?
zdjecie uzytkownika
haha - 2011-07-12 23:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dla kogoś z zewnątrz ciekawe,ale jednak prawdziwe.
A pracy szuka odpowiednie biuro a włoszczowa to nie miasto gdzie się zarabia tylko pracuje.
zdjecie uzytkownika
tyroo - 2011-10-25 10:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i mamy kolejny wypadek w firmie.Na kogo teraz będzie nagonka?Bo z tego co słyszałem to kierownik za nic nie odpowiada,najlepiej brygadzistę obciążyc bo nie ma za wiele do stracenia!Słyszałem o jednej sprawie która toczy sie przed sądem już chyba dwa lata ,podobno jakiś dziennikarz się tym zainteresował.
jak wiecie coś więcej to napiszcie.
zdjecie uzytkownika
gruby - 2012-09-04 21:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak zawsze mówiłem wieś się będzie rządzić swoimi prawami, wieśniackie podejście nie zna granic
zdjecie uzytkownika
Fiogo - 2012-10-20 18:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem, w jednej ze spółek należących do tych państwa. Na początku, naprawdę im wierzyłem. Byłem naprawdę dobry w tym co robiłem kwalifikacje, także bardzo wysokie w swojej dziedzinie. Żeby się nie rozpisywać teraz nie chce mieć nic wspólnego z tym państwem, ani z ich sługusami. Skrzywdzili mnie i wielu porządnych ludzi. Jestem dumny że mnie tam nie ma.
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-05-20 20:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz jak pracuje się w ZPUE SA? Bardzo proszę o pomoc ponieważ wybieram się tam na rozmowę w sprawie pracy i poszukuje jakiś aktualnych informacji ale widzę że ostatni wpis jest z 2012 roku. Ile tam teraz średnio miesięczie się zarabia? Jest stawka godzinowa czy stała pensja? Jaką dają umowę i jaki jest socjal?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 22:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A te 2 tysiące o których piszesz to jest netto czy brutto bo to też ma jednak duże znaczenie. Właśnie tak zastanawiam się nad tym czy zatrudnić się w ZPUE SA we Włoszczowej ale chciałem dowiedzieć się więcej
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2013-06-11 18:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na łapę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 18:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dają tam umowę o pracę? Bo szczerze powiem że taka to najbardziej mnie interesuje. Będę wdzięczny za informacje
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2013-06-12 19:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalna umowa o pracę, 40 godzin do przepracowania w tygodniu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 20:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha czyli tak normalnie. A jaka jest atmosfera między pracownikami? Można jakoś spokojnie pracować itp?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-08-22 18:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Postanowiłem poszukać informacji i niespodziewałem się zobaczyć takiego wpisu tutaj. Czyli że nie wytrzymam tam długo jeśli się zatrudnię tak?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 23:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-09-25 11:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zastanowiło mnie to co zostało tutaj napisane. Te 23 godziny to ludzie siedzieli z własnej nie przymusowej woli czy jak?
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-09-27 12:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jednej strony zachęca praca natomiast z drugiej szczególnie zarobki to raczej nie. xyz i oni po tyle godzin siedzą tak dzień w dzień?
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-09-28 17:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie życzę powodzenia w szukaniu nowej pracy. a jak robię np. cztery dni po 10 godzin to do końca tygodnia mogę już nie przychodzić?
zdjecie uzytkownika
_ - 2013-10-03 08:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam a jak wyglada sprawa ze stawka na godzine? Na dzien dobry ile mozna sie spodziewac? Na jakim wydziale daja najwiecej, a gdzie jest najgorzej?
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-10-04 13:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też chciałem się dowiedzieć to co pisze łukasz. Bo fajnie by było gdyby była możliwość pracowania cztery dni po 10 godzin każdy
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-10-08 11:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co było po słowie typowy w każdej razie pewnie nic miłego. Ale w sumie w tygodniu byłoby 40 godzin przepracowanych więc dlaczego nie?
zdjecie uzytkownika
pracownik biurowy - 2014-03-21 13:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ogólnie bardzo nie polecam, praca tylko dla desperatów, ale to i tak tylko po to żeby znaleźć coś innego. Po krótce: (usunięte przez administratora) im wyżej postawiona osoba tym mniej robi ponieważ większość rzeczy zrzuca na najniższych pracowników, pieniądze żadne jak za taką odpowiedzialność, pierwszy raz się spotkałem z takim mydleniem oczu przez szefa w stosunku do pracownika. Nawet na rozmowie kwalifikacyjnej zostałem oszukany. Dziwnym trafem przyszły pracodawca zapomniał poinformować mnie, że proponowana suma wynagrodzenia odnosi się do przepracowanych 200 godz. w miesiącu. Ludzie wytrzymują tutaj rok i się zwalniają, idą do innej pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x