brak logo

ZPUE SA

Włoszczowa

Opinie o ZPUE SA

Szukajacy 2016-09-09 19:53
Hej a pracuje ktoś na tokarkach cnc ile można u nich zarobić i czy jest możliwość podwyżki po jakims tam czasie i jaka atmosfera pozdrawiam
Zibi 2016-09-10 20:25
Witam jestem zainteresowany pracą ZPUE i mam pytanie do ludzi którzy tam pracują wiem płacą na początku marna ale czy z biegiem lat można dostać podwyżkę i na ile można liczyć czy 17 zł jest realne pozdrawiam wszystkich pracownikow
Zibi 2016-09-11 09:57
Witam mnie nie tylko chodzi o kasę ale nie ukrywam to jest ważne ,również o możliwości podnoszenia kwalifikacji i awansu
Zibi 2016-09-11 13:27
Właśnie chciałem z kimś popisać co tam pracują bo piszą różnie są tacy co wylecieli za gorzale to on nie będzie obiektywy lub takie nieruby i cholera wie a ja pracuję ale chciałbym zmienić ale czy to mi się opłaci
Zibi 2016-09-11 14:07
Byłem i zaproponowali mi nie źle tylko nie wiem czy to zostanie na 10 lat czy można na wcześniejszą podwyżkę liczyć
Zibi 2016-09-11 14:57
Wiesz pracuje w jednym zakładzie ponad 10 lat i jak dowiedzieli się że chce odejść z miejsca dali mi 2 zł podwyżki to bym miał to samo co dali mi tu i teraz mam problem jak w obecnym zakładzie mi podnieśli to już pewnie podwyżki będą mnie omijać a ZPUE dało mi na start a czy dadzą więcej a mam rodzinę i Pieniążki są ważne
Zibi 2016-09-11 16:20
Niby tak ale jest dylemat
Zibi 2016-09-11 18:01
No tak ale nie mogli wcześniej docenić a ty pracujesz tam
Zibi 2016-09-11 18:50
Zobaczymy jak się sprawy potoczą
nowy 2016-09-11 19:40
A ile placą zwyklym pracownikom
Nowy 2016-09-11 20:47
Ja pytam o pracę na tokarkach lub frezarkach
Robert 2016-09-12 17:05
Witam a pracował ktoś na w 10 jak tam jest
1
Robert 2016-09-12 17:27
Tylko ja szukam roboty za fizycznego a czy warto tu wogule pracować jakie są opinie
Robert 2016-09-12 17:29
Tylko ja szukam roboty za fizycznego a czy warto tu wogule pracować jakie są opinie
2
Robert 2016-09-12 21:35
Szukają chodzi mi oto czy są później jakieś podwyżki i ile można najwięcej wyrwac
1
Były 2016-09-13 08:15
Tylko jak będą same dyrektor to kto będzie na nich robił
a 2016-09-19 09:52
tak. po 15 latach pracy
tlw 2016-10-05 10:59
2500 na wózku
2
Mar 2016-10-05 18:21
Ile zarabiają elektrycy na wyposażeniu rozdzielnic? Pytam, bo zastanawiam się nad aplikowaniem.
Mar 2016-10-08 20:11
Przecież są oferty na ich stronie i sądziłem, że stale prowadzą rekrutację.
Mar 2016-10-09 12:32
Dzięki.
Ale nadal nie wiem jakie tam są zarobki elektryków na wyposażeniu rozdzielnic czy w utrzymaniu ruchu.
Robert 2016-10-09 17:28
Stawka jest taka jaka sam potrafisz wytargowac oczywiście jak masz jakieś doświadczenie zawodowe
Haer 2016-10-09 18:26
Przecież wiesz, bo tam pracujesz. Jak z tego co widzę 99 procent tego forum o tej firmie....
1
andy 2016-10-09 18:46
ciekawe co się stało z poprzednim dyr. zakładu na miejsce którego trwa obecnie rekrutacja ?
1
alan 2016-10-09 19:59
wejdz na ich strone i poczytaj sobie co oferują i jak wyglada praca u nich na tym stanowisku, chociaz podjerzewam, ze jak oferują konkretne szkolenia to moga z latwoscia miec bardzo wykwalifikowanych pracowników
Anna 2016-10-24 20:10
Ostatnio powstał nowy dział PIP od ulepszania zakładu dość fajna sprawa można wygrać talon na żywność podobno. Choć jedno mnie ciekawi bo jak się przechodzi koło punktu składania pomysłów na wydziałach to często są zdjęcia z produkcji?? Pytanie kto je robi bo nie wolno robić zdjęć na zakładzie a tym bardziej elementów rozdzielnic przecież jak by to wypłynęło do konkurencji to by były wielkie straty dla zakładu. Dziwi trochę że kierownik od ulepszenia akceptuje zdjęcia których nie wolno robić. I nie zgłasza to wyżej, w innym zakładzie napewno by mu się to nie upiekło. I zastanawiające jest to że pracownik dopiero jak ma szansę na talon to zgłasza że coś od dawna nie jest sprawne przy rozdzielnicach. Za taką lojalność to powinien premie stracić bo jest dużo reklamacji bo ktoś robi na sztukę i udaje że wszystko jest ok. A i technologia powinna zapewne oberwać bo skoro coś nie działa prawidłowo a oni tego nie poprawiają to przecież przyczyniają się do dużych strat materialnych i wizerunkowych bo psują opinię , jest pytanie po co jest ich tam tylu i czy się nadają do czegoś czy tylko do brania kasy i kopjuj wklej :)
Junak 2016-10-25 08:52
Właśnie jest sporo reklamacji jak nie dużo ja również nie mówię o stratach finansowych ale o renomie firmy . Większość ludzi to ma w dupie odwalic do 14 stej i do domu a nie tak to powinno to wyglądać nie ważne u kogo się pracuje ale każdy powinien dbać jak o swoje może to tylko moje zdanie Każdy podchodzi ile płacą tak mają trochę przykre
2
nick 2016-11-21 16:14
Nie rób tego człowieku bo ta mieścina to jedno wielkie nieporozumienie.
Wiem co piszę przez rok tam byłam.
Wróciłam z jeszcze gorsząpsychiką niż wyjechałam.
Tam ludzie są jacyś dziwni i ogólnie to jakiś matrix.
3
Pref 2016-11-21 17:47
Byłaś tam Mariusz?- to ciekawe
1
xxwid 2016-11-27 18:40
Co do Technologii i rzekomego "kopiuj-wklej" to z tego co mi wiadomo już wiele osób z produkcji próbowało przyjść do technologii myśląc, że sielanka a po miesiącu wracali do swojego kierownika prosić się o powrót
hdfhd 2016-12-04 16:43
Stawki godzinowe jakie tu podajecie to brutto czy na rękę?
addsadad 2016-12-06 09:57
tak - dla nowych 10 zł :)
1
Zibi 2016-12-06 13:08
Witam ale podobno duża liczba osób nie dostanie przedłużenia umów
Italianolskdj 2016-12-09 16:17
Nie polecam zakładu w Gliwicach!!!
2
Tomcio 2016-12-10 10:33
przegrali przetargi robota stoi to i umów nie ma
10
Marian 2016-12-18 18:43
Przechodziłem przez W3 i chciałem skorzystać z łazienki a tam zakopcone jak w palarni z wszystkich kabin unosił się dym a sufit czarny od dymu, nie dało się tam oddychać, nic dziwnego jak podobno pali tam( W2, W3,W5,W6 i W7) , dziwi mnie to że nie ma tam czujników dymu, przecież to groszowe sprawy
Worker 2016-12-27 23:54
Śmieszą mnie teksty typu "kopiuj wklej". Slyszę to juz kolejny raz i za każdym razem ręce mi opadają. Przecież kluczem do tego by produkcja była udana jest bazowanie za sprawdzonych pomyskach i ulepszaniu ich. To wypracowywanie pewnych standardów i jakości. Zapewne pracownicy produkcyjni tez by mieli nie maly problem gdyby kazdy nastepny element byl "nowy" inny niz poprzedni.
Zomo 2017-01-10 16:31
Ja tam pracuję od dawna i jest super. Może i są firmy lepsze od naszej, to kto ma taką wolę..........
1
Kamil 2017-01-18 18:39
Ponoć zmieniają prezesa. Wszystko się może zmienić - oby nie na gorsze.
Zomo 2017-01-25 08:46
Myślę, że mimo przejściowych problemów uda się przejść przez to bez większych strat. Ważne , że załoga jest zgrana przynajmniej moja. Firma jest prężna więc na pewno poradzi sobie a tym, którzy czują się tu źle życzę szerokiej drogi i powodzenia !!!
nowy 2017-02-04 16:50
Nie uda się jeżeli beda tak placic. Inzynier pracujacy pol roku dostaje niecale 12 zl brutto, obiecano mu podwyzke, ale jej nie dali bo firma ma problemy. Juz szuka nowej pracy i to nie jest przypadek odosobniony. Powodzenia w znalezieniu nowych inzynierow na tym wygwizdowiu i to za takie pieniadze.
Kolekcioner 2017-02-04 17:42
Mi w zeszłym roku proponowano 15 na na start ale nie skorzystałem zostałem w obecnej a czy dobrze zrobiłem kto to może wiedzieć
Elek 2017-02-05 12:18
A jak wygląda sprawa w utrzymaniu ruchu, pytam bo jest ogłoszenie dla elektromechanika.
ciekawy 2017-02-09 11:40
Na czym będą polegały oceny? Bo czytałem na echodnia że teraz ma być tam jak w szkole bo mają wprowadzić jakieś oceny..
profesor ciekawski 2017-02-09 13:15
Będą oceniać co robisz w czasie pracy :)
Kolekcioner 2017-02-09 13:38
Jak jesteś w dobrej ekipie to będziesz leżał i piątki miał
pracownik 2017-02-10 14:48
Inżynierom po studiach dają 1700 PLN netto :)
pracownik 2017-02-10 15:37
Zakład porażka. Nie dają nawet najniższej średniej krajowej.
4
Ziomal 2017-02-16 11:29
Ja tu pracuję i mam więcej niż średnia krajowa. Widocznie trzeba dobrze pracować a wtedy zarobki są odpowiednio wysokie. Wszędzie tak jest i nie może być inaczej.
Kolekcioner 2017-02-16 18:21
Pewnie tylko dlaczego jedni robią po tyle samo lat i jeden ma więcej od drugiego a obydwoje dobrzy fachowcy
Zostaw swoją opinię o ZPUE SA - Włoszczowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA