Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPUE SA

Pracowałeś w firmie ZPUE SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kajtek - 2011-07-04 13:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że mszczą się chyba na tym forum wyrzuceni z ZPUE za ( usunięte przez administratora ) Przykre to, ale prawdziwe. Ulżyło wam ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2011-07-09 20:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracusiu- ciekawe rzeczy piszesz, powiedz też mi, gdzie tu szukać lepij płatnej roboty we Włoszczowie?
zdjecie uzytkownika
haha - 2011-07-12 23:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dla kogoś z zewnątrz ciekawe,ale jednak prawdziwe.
A pracy szuka odpowiednie biuro a włoszczowa to nie miasto gdzie się zarabia tylko pracuje.
zdjecie uzytkownika
tyroo - 2011-10-25 10:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i mamy kolejny wypadek w firmie.Na kogo teraz będzie nagonka?Bo z tego co słyszałem to kierownik za nic nie odpowiada,najlepiej brygadzistę obciążyc bo nie ma za wiele do stracenia!Słyszałem o jednej sprawie która toczy sie przed sądem już chyba dwa lata ,podobno jakiś dziennikarz się tym zainteresował.
jak wiecie coś więcej to napiszcie.
zdjecie uzytkownika
gruby - 2012-09-04 21:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak zawsze mówiłem wieś się będzie rządzić swoimi prawami, wieśniackie podejście nie zna granic
zdjecie uzytkownika
Fiogo - 2012-10-20 18:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem, w jednej ze spółek należących do tych państwa. Na początku, naprawdę im wierzyłem. Byłem naprawdę dobry w tym co robiłem kwalifikacje, także bardzo wysokie w swojej dziedzinie. Żeby się nie rozpisywać teraz nie chce mieć nic wspólnego z tym państwem, ani z ich sługusami. Skrzywdzili mnie i wielu porządnych ludzi. Jestem dumny że mnie tam nie ma.
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-05-20 20:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz jak pracuje się w ZPUE SA? Bardzo proszę o pomoc ponieważ wybieram się tam na rozmowę w sprawie pracy i poszukuje jakiś aktualnych informacji ale widzę że ostatni wpis jest z 2012 roku. Ile tam teraz średnio miesięczie się zarabia? Jest stawka godzinowa czy stała pensja? Jaką dają umowę i jaki jest socjal?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 22:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A te 2 tysiące o których piszesz to jest netto czy brutto bo to też ma jednak duże znaczenie. Właśnie tak zastanawiam się nad tym czy zatrudnić się w ZPUE SA we Włoszczowej ale chciałem dowiedzieć się więcej
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2013-06-11 18:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na łapę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 18:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dają tam umowę o pracę? Bo szczerze powiem że taka to najbardziej mnie interesuje. Będę wdzięczny za informacje
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2013-06-12 19:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalna umowa o pracę, 40 godzin do przepracowania w tygodniu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 20:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha czyli tak normalnie. A jaka jest atmosfera między pracownikami? Można jakoś spokojnie pracować itp?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-08-22 18:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Postanowiłem poszukać informacji i niespodziewałem się zobaczyć takiego wpisu tutaj. Czyli że nie wytrzymam tam długo jeśli się zatrudnię tak?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 23:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-09-25 11:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zastanowiło mnie to co zostało tutaj napisane. Te 23 godziny to ludzie siedzieli z własnej nie przymusowej woli czy jak?
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-09-27 12:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jednej strony zachęca praca natomiast z drugiej szczególnie zarobki to raczej nie. xyz i oni po tyle godzin siedzą tak dzień w dzień?
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-09-28 17:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie życzę powodzenia w szukaniu nowej pracy. a jak robię np. cztery dni po 10 godzin to do końca tygodnia mogę już nie przychodzić?
zdjecie uzytkownika
_ - 2013-10-03 08:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam a jak wyglada sprawa ze stawka na godzine? Na dzien dobry ile mozna sie spodziewac? Na jakim wydziale daja najwiecej, a gdzie jest najgorzej?
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-10-04 13:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też chciałem się dowiedzieć to co pisze łukasz. Bo fajnie by było gdyby była możliwość pracowania cztery dni po 10 godzin każdy
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-10-08 11:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co było po słowie typowy w każdej razie pewnie nic miłego. Ale w sumie w tygodniu byłoby 40 godzin przepracowanych więc dlaczego nie?
zdjecie uzytkownika
pracownik biurowy - 2014-03-21 13:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, ogólnie bardzo nie polecam, praca tylko dla desperatów, ale to i tak tylko po to żeby znaleźć coś innego. Po krótce: (usunięte przez administratora) im wyżej postawiona osoba tym mniej robi ponieważ większość rzeczy zrzuca na najniższych pracowników, pieniądze żadne jak za taką odpowiedzialność, pierwszy raz się spotkałem z takim mydleniem oczu przez szefa w stosunku do pracownika. Nawet na rozmowie kwalifikacyjnej zostałem oszukany. Dziwnym trafem przyszły pracodawca zapomniał poinformować mnie, że proponowana suma wynagrodzenia odnosi się do przepracowanych 200 godz. w miesiącu. Ludzie wytrzymują tutaj rok i się zwalniają, idą do innej pracy.
zdjecie uzytkownika
RaMzes - 2014-04-27 12:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda gadać co tam się dzieje .( usunięte przez administratora ) pensje tak niskie ze to co płacą jest smieszne za dużo by umrzeć a za mało by ŻYĆ!!! ... Ogólnie nie polecam i radze wiać z tego miejsca tym którzy maja taka możliwość ... żal tylko tych którzy nie mają perspektyw na lepszą prace i poki co muszą jakos tam wytrzymać.Istny( usunięte przez administratora ).
zdjecie uzytkownika
rodzynek - 2014-06-26 19:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam półtora roku. Zgadzam sie z opiniami wyżej. Praca do ciężkich nie należała ale 1350 na łapę co miesiąc od 1 do ostatniego dnia jak tam pracowałem motywacji do pracy nie daje. Tym bardziej że system 3 zmianowy. To bardziej męczyło niż pracowanie tam. Z nocek na pierwszą zmianę przestawić sie to koszmar. Daliby chociaż te 1700 na czysto to naprawdę robiłbym więcej i szybciej. Zwolniłem się, wyjechałem za granice i co?? W tydzień tyle co tam w miesiąc :) pozdro dla tych co tam jeszcze pracują :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-06-30 20:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rodzynek, no to pogratulowac szczęścia jakie odnalazłeś za granicą... Może jednak jest na forum ktoś, kto czuje sie szcześliwy w ZPUE?
zdjecie uzytkownika
Animal - 2014-07-12 10:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Mam pytanie. Niebawem czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna na różne stanowiska, myślę że stanowisko inżyniera elektryka albo projektanta jest odpowiednie. Czy ktoś pracował na podobnych stanowiskach z wyższym wykształceniem? Jakie są zarobki i proszę o wypowiedzenie sie osób które pracowały w Katowicach.

Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x