ZPUE S.A.

Włoszczowa

Opinie o ZPUE S.A.

nowy 2017-02-04 16:50
Nie uda się jeżeli beda tak placic. Inzynier pracujacy pol roku dostaje niecale 12 zl brutto, obiecano mu podwyzke, ale jej nie dali bo firma ma problemy. Juz szuka nowej pracy i to nie jest przypadek odosobniony. Powodzenia w znalezieniu nowych inzynierow na tym wygwizdowiu i to za takie pieniadze.
1
Kolekcioner 2017-02-04 17:42
Mi w zeszłym roku proponowano 15 na na start ale nie skorzystałem zostałem w obecnej a czy dobrze zrobiłem kto to może wiedzieć
1
Elek 2017-02-05 12:18
A jak wygląda sprawa w utrzymaniu ruchu, pytam bo jest ogłoszenie dla elektromechanika.
ciekawy 2017-02-09 11:40
Na czym będą polegały oceny? Bo czytałem na echodnia że teraz ma być tam jak w szkole bo mają wprowadzić jakieś oceny..
1
profesor ciekawski 2017-02-09 13:15
Będą oceniać co robisz w czasie pracy :)
Kolekcioner 2017-02-09 13:38
Jak jesteś w dobrej ekipie to będziesz leżał i piątki miał
pracownik 2017-02-10 14:48
Inżynierom po studiach dają 1700 PLN netto :)
3
pracownik 2017-02-10 15:37
Zakład porażka. Nie dają nawet najniższej średniej krajowej.
15
Ziomal 2017-02-16 11:29
Ja tu pracuję i mam więcej niż średnia krajowa. Widocznie trzeba dobrze pracować a wtedy zarobki są odpowiednio wysokie. Wszędzie tak jest i nie może być inaczej.
Kolekcioner 2017-02-16 18:21
Pewnie tylko dlaczego jedni robią po tyle samo lat i jeden ma więcej od drugiego a obydwoje dobrzy fachowcy
2
Rambo 74 2017-02-21 15:57
Nic dobrego po tylu latach pracy Nas tu nie czeka ..... trzeba szukać innej pracy za wieksze pieniądze jeśli się chce rodzinę utrzymać. ..Każdy chce godnie żyć a nie zastanawiać się nad tym czy mam zapłacić wodę czy światło. ... bo w tym wypadku brakuje na to i na to a o reszcie szkoda gadać. .....
16
kaskader 2017-02-24 13:26
Z tego co wiem to najlepsi brygadziści są na W3. Albo oglądają filmy albo śpią.
A ten mistrz kowboj czy jak tam na niego mówią to tragedia, na niczym się nie zna cymbał.
25
lucjan 2017-03-02 19:14
Jeszcze trochę i nie będzie miał kto pracować. .... na bieżąco ludzie się zwalniają .... I co Ciekawe w tym momencie to już nie są jednostki. ..... Ja tez uciekam z firmy ponieważ za taką wypłatę nie da się wyżyć
18
rudy 2017-03-03 06:46
Mój facet pracuje w biurze i to co dzieje się w tej firmie to żenada i porażka.
Nawet osoby pracujące w biurze traktuje się jak scierwa niemówiąc juz o tych pracownikach z dołu.
Człowiek dziennie przychodzi zestresowany nerwowy i zmęczony
z pracy.
A co do dyrektora i kadrowej to nie są
lepsi ... brak słòw. Co do spraw płacowych
to obiecują tylko i na tym się kończy tak jest w całym zakładzie i nieważne czy to
pracownik hali czy z biura.
11
rudy 2017-03-03 06:54
To prawda że tak tu jest praca tutaj
to czysty wyzysk
Nie polecam nikomu tu pracować
Znam też stąd osoby które pracowały i mówią to samo. Ludzie na poważnie
- idźcie pracować gdzie indziej bo tu Was
szkoda i Waszego zdrowia też.
14
diana 2017-03-03 06:56
To prawda że tak tu jest praca tutaj
to czysty wyzysk
Nie polecam nikomu tu pracować
Znam też stąd osoby które pracowały i mówią to samo. Ludzie na poważnie
- idźcie pracować gdzie indziej bo tu Was
szkoda i Waszego zdrowia też.
9
obcy 2017-03-03 20:29
Masakra z płacami .. juz niedługo PIP wkroczy na kontrole.. szefostwo dostanie branzoletki na rączki w prezencie..
8
obcy 2017-03-03 20:32
Masakra z płacami .. juz niedługo PIP wkroczy na kontrole.. szefostwo dostanie branzoletki na rączki w prezencie..
8
Kolekcioner 2017-03-04 07:59
Witam widzę że temat ZPUE się ożywił faktycznie tak źle z zarobkami podobno mają chwilowy zastój
/////// 2017-03-04 08:38
Oceny pracy pracowników jak w szkole- śmieszne-zarobek- marny-( 1200 zł w lutym za dobrych kilka lat pracy ).. Maaaasakra !!!!!!! Dalej nie zapowiada się Ciekawiej. ... brak premii , podwyżki - śmiesznie niskie (w niektórych przypadkach 10 groszy .... szkoda papieru. Zastanówcie Się co wy robicie z ludźmi. .... Oni też mają rodziny i dom na utrzymaniu i gdyby nie ich ręce i praca to te wszystkie wypyźiałe dyrektorki nie mieli by tego co mają ....
16
Dominika 2017-03-07 09:58
Oferty pracy mają bardzo różne, większa szansa na znalezienie pracy. Myślę, że płace są uzależnione od rodzaju pracy, nie ma co narzekać
1
Wera 2017-03-17 21:52
Firma masakra. Oni mysla ze pracownik fizyczny to jest nikt i moga nim pomiatac jak tylko chca. Brygadzisci i majstry chodza na szkolenia i ucza jak ludzi gnoic. Rzygac sie chce.nowy system zarzadzania za kilkanascie milionow. A pensje jak 15 lat temu.dwa helikoptery i samolot kosztuje jednak.
19
alik 2017-03-20 15:15
Firma na moje oko w pozytywnej przebudowie, trochę siadły zamówienia, bo cała branża leży...
2
Natalia 2017-03-22 11:43
Świętokrzyska Viktoria w kategorii „Przedsiębiorczość” oraz Pracodawca-Organizator Pracy Bezpiecznej to tylko niektóre nagrody na koncie firmyZPUE SA.
Wera 2017-03-27 22:59
Mam pytanie . Kto daje te wszystkie wyroznienia zpue'-?
Wera 2017-03-27 23:00
Mam pytanie . Kto daje te wszystkie wyroznienia zpue'-?
1
Lukas 2017-03-31 10:20
Jakie warunki trzeba spełniać na żeby podjąć pracę na stanowisku doradcy techniczno - handlowego? Jak przebiega rekrutacja? Może coś jeszcze się dowiem?
Szczerze i na temat 2017-03-31 13:38
Warunki są proste. Koneksje i znajomości. Poza tym możesz być debilem. Zbyt bystrych ludzi nie chcą zatrudniać.
13
Kloc 2017-04-05 19:56
Szkoda czasu na rozmowę rekrutacyjną.
Rekrutujący zaspany, w dodatku nie otrzymasz zwrotnej informacji, nadajesz się ale jednak nie..., lub jesteś debil i zapraszamy do zespołu.
Nie polecam.
4
Oburzony 2017-04-08 18:47
Rozmowa kwalifikacyjna odbyła się jakiś czas temu. Przebiegła pozytywnie - jedyny "zgrzyt" dotyczył wynagrodzenia. Pani z tzw. "HR-u" przekazała mi informację, że za określoną przeze mnie stawkę firma nie może mnie zatrudnić. Umówiliśmy się, że w przeciągu tygodnia owa Pani odezwie się do mnie i podyskutujemy o nowych warunkach. Od tamtej rozmowy minęło 2 tygodnie i żadna z pi!@#d nie potrafi nawet napisać oficjalnego maila, że nie są zainteresowani, albo coś w tym stylu. A ja muszę przecież sobie dzień wolny wywalczyć, żeby się z jaśnie Państwem spotkać. Uderzający brak szacunku.

Nie polecam
5
Gregor 2017-04-09 11:45
@Kloc Poniosły Cię emocje, albo nie nadajesz sie do tej pracy! Czasami warto spojrzeć na siebie i dopiero oceniać innych.
Włoszczowiak 2017-04-10 14:04
Zaśmiecasz forum. Nie potrafisz w merytoryczny i kulturalny sposób przekazać informacji to nie pisz lepiej nic.
Nie obrażaj sugerowanymi wulgaryzmami pracownic. To nie ich wina i nie one decydują żeby Ci dać informację. To osoby decyzyjne mają na to wpływ. Jeśli podobną aparycję przedstawiłeś na rozmowie i jeszcze zażądałeś więcej niż najniższa krajowa (bo tak Cię wyceniam) to nie dziwię się że nawet nie chcą się kontaktować z Tobą.
To prawda że zbyt bystrych ludzi nie chcą. Bo boją się mądrzejszych od siebie, żeby ktoś ich kiedyś nie wygryzł ze stołka i takie osoby są często zbywane. Zwłaszcza w pionie handlowym. Kto był ten wie.
Ale co do Ciebie to chyba inna sprawa. Może już im wystarczy podobnych wieśniaków w zespole.
Kolekcioner 2017-04-10 18:09
Nie obrażaj wsi zabzdzialy mieszczuchu
Włoszczowiak 2017-04-11 12:41
Nie uznaję Włoszczowy za miasto, wiec obelgi też nie uznaje.
Oburzony 2017-04-11 13:26
Witaj

Masz rację. W tym momencie przepraszam wszystkie Panie z HR u za takie ich określenie. Oczywiście Panie nie są nic winne, że firma działa na zasadzie "gadaj do d@&€y, d@€a cie os&€&a" . To nie zależy od nich. Co do samej rozmowy - zachowałem się na tyle stosownie, że zasługuję na elementarną odpowiedź (np. nie jesteśmy tobą wieśniaku zainteresowani - idąc twoim tokiem rozumowania). Skoro ja organizuję sobie dzień wolny, żeby się z jaśnie Państwem (tego nie wycofam) spotkać, to firmę powinno być stać na odpowiedź. Są to elementarne zasady kultury, do której sie odwołujesz
fridek 2017-04-18 07:29
zarobki bardzo kiepskie jak tak dalej bedzie zostana sami pracownicy po 50 roku zycia
10
Darek 2017-04-18 17:50
Jestem zainteresowany praca w magazynie i widziałem ofertę. Może ktoś mi podpowiedzieć na jakie zarobki mogę liczyć? Czy poza pensją są jeszcze jakieś dodatki np. socjalny?Czy rekrutacja jest w miarę łatwa?
Niezdhjfjjg 2017-04-19 14:34
Witam Szukam opinie o wydziale W-8
Zenobek 2017-04-25 10:19
Witam, czy mógłby ktoś podpowiedzieć w sprawie pracy dla doradcy techniczno-handlowego? Jakie są wymagania ? Na jakie wynagrodzenie można liczyć i ewentualnie premie?
Kamil 2017-05-08 18:15
Witam. Jestem zainteresoany zarobkami w zakładzie. chodzi mi na jak realnie możliwe zarobki mogę liczyc? (w. produkcji)
Jogging gnocchi 2017-05-09 09:43
1500-1800 i nic więcej
Xyz 2017-05-09 10:23
1550
1
Adrian 2017-05-09 14:48
Potrafisz jeść co drugi dzień? Jeśli tak to będziesz zadowolony
5
Joggingu castingów 2017-05-09 15:30
1500-1800 i nic więcej
Franek 2017-05-10 10:47
Narzekanie to już plaga narodowa. Może trzeba patrzeć na firmę bardziej optymistycznie. Jest jeszcze zmiana pracy!
Stary 2017-05-14 14:11
2500 brutto plus premia ( zazwyczaj 10-15%), jeśli pójdziesz na L4 premii nie ma. Tak naprawdę nigdy nie wiesz jaką wypłatę dostaniesz, może być 2500 brutto, a może 4000 brutto.
Kolekcioner 2017-05-15 08:55
To taka wypłata to ok
Zomo 2017-05-18 11:53
Jeśli ktoś jest wybitnym specjalistą to uważam, że powinien mieć swoją firmę. Dla przeciętnego pracownika taka kasa jest ok. I normalne jest że kiedy jesteś na L4 nie ma premii
Angi 2017-05-18 19:24
Kłamiesz zomo. Jest premia mniejsza o dni zwolnienia . Sprawdź , nie kłam .
Angi 2017-05-18 19:25
Kłamiesz zomo. Jest premia mniejsza o dni zwolnienia . Sprawdź , nie kłam .
Zostaw swoją opinię o ZPUE S.A. - Włoszczowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE S.A.