Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPUE SA

Pracowałeś w firmie ZPUE SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ziomus - 2015-08-06 10:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@graty: A czy dobrze świadczy o pracodawcy, gdy jednego pracownika za dane przewinienie karają, a drugiego za to samo wynagradzają? Nie do pomyślenia, ale w JEDNYM ZNANYM MI przypadku tak właśnie postąpiono...
zdjecie uzytkownika
luks - 2015-08-06 13:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ziomus jak to za picie alkoholu kogos wynagradzaja ? mzoesz wyjasnic, bo to ze sie kara to nie powinno nikogo dziwic.. wiemy przeciez, ze ZPUE S.A. jest to renomowany producent urządzeń elektroenergetycznych, ZPUE S.A. we Włoszczowie wiec nie uwazam ze taka firma pozwoli sobie na prace nie w stanie i w innych zakladach mialam to samo..
zdjecie uzytkownika
ziomus - 2015-08-06 15:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@luks: No cóż, są równi i równiejsi. Renoma firmy nie ma tu nic do rzeczy.
zdjecie uzytkownika
nothing_but_the_job - 2015-08-10 09:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Liche zarobki, wymagania duże (częsta praca w soboty i czasami w dni świąteczne - oczywiście "w cenie zwykłej, szarej dniówki" - a jakże!), brak ekwiwalentu za szkodliwe warunki na niektórych stanowiskach. A weź choćby jeden dzień chorobowego i premia za cały miesiąc idzie się j.e.b.a.ć. Nie wypracuj minimum jednej soboty w miesiącu i ubytek "piąteczki" w premii prawie gwarantowany. Jednym zdaniem: WELCOME TO ZPUE WLOSZCZOWA.
zdjecie uzytkownika
andek - 2015-09-05 17:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co wy piszecie, ja słyszałem dużo pochlebnych opini, wchodzą na gowork i trochę one odbiegają, wypowiadają się tu ludzie, którzy często pracowali w danych firmach, dlatego mnie to zaniepokoiło... kurde blade, no i co teraz? ja chciałem aplikować na doradcę, z tym że w zielonej górze, dajcie znać może jakieś pochlebne opinie jednak by się ukazały :(
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-09-07 08:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracowałem tam - 2015-05-09 22:34:31]:
Warto pracować w ZPUE, to doskonałe doświadczenie zawodowe, ludzie fantastyczni. Nawet jakbyś sobie kiedyś chciał zmienić pracę na inną, to ZPUE wpisane w CV daje ogromne szanse. A co do niektórych opinii na tym portalu- to w większości piszą ludzie, którzy rozstali się z firmą zdecydowanie z własnej winy, więc zero obiektywni.
zdjecie uzytkownika
Oj - 2015-10-05 20:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy widzieliście ze w firmie ZPUE szukali jakiś czas temu osób na wiele stanowisk.. między innymi doradcy techniczno- handlowego. , inżyniera elektryka specjalisty do spraw sprzedaży kierownika robót elektrycznych i wiele innych wiec tych ofert było naprawdę sporo ciekawe czy wkrótce znów będą kogoś szukać
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-16 20:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracowalem ale chcialbym zobaczyc jak tam jest
zdjecie uzytkownika
andinosek - 2016-01-17 00:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno bardzo dobra atmosfera, spoko socjale, także naprawdę nie ma na co narzekać :) a teraz szukają sporo doradców techniczno - handlowych właśnie na umowę o pracę:)
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-20 20:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma robi wrażenie ale na początek 10.80 to smiech
zdjecie uzytkownika
biegi - 2016-01-21 11:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie, stawka może nie jest za wysoka @jawor, choć to pewnie zależy od stanowiska, na jakim dokładnie pracujesz. Ja bym ich tak łatwo nie przekreślał, dają szansę rozwoju.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-21 12:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o to ze byłem tam spytac się o prace mimo tego ze mam prace i pracuje i to co proponują to jest 3 złote mniej od tego co zarabiam ale chciale sprubowac bo ZPUE to jest firma z zajebistym parkiem maszyn ale mam rodzinę i te 3 złote to sporo
zdjecie uzytkownika
luksfer - 2016-01-23 11:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jawor może za jakiś czas wrzucą nowe ogłoszenie i podbiją trochę stawkę, warto być na bieżąco bo rozumiem ze jak masz rodzinę to parę złotych robi różnicę. ostatnio regularnie pojawiają się nowe oferty także myślę że Ci się uda
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-23 14:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luksfer - 2016-01-23 11:54:30]:
Witam ja już byłem dwa razy raz na stolarce a drugi ZPUE i zabrałem tą ankietę bo po prostu straciłem nadzieję Powinni brać pod uwagę ze pracuję w jednym miejscu 10 lat to o czymś świadczy ze nie jestem jakimś tam latawcem co zmienia prace co pół roku takie jest moje zdanie ale z drugiej strony złapią takiego młodego co zacznie od tych małych zarobków a i tak się nauczy
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-01-25 12:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jawor, fakt to plus, jednak takie są stawki dla poczatkujacych w firmie i tyle, może potem dostałbys podwyżkę. Mnie podobnie zainteresowała oferta jako Key Account Manager. Wymagania jednak dość spore np. Min. 3 letnie doświadczenie w sprzedaży usług i produktów na rynku przemysłu.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-25 20:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łukasz - 2016-01-25 12:05:29]:
To raczej ja muszę sobie dać spokój z ZPUE po prostu nie mogę czekać tak długo na jakąś podwyżkę żona by mnie z domu wygoniła z tymi zarobkami
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-26 16:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile moge zarobic za pomocnika
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-26 16:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Standard 10.80 stawka wyjściowa a potem zależy od brygadzisty mistrza
zdjecie uzytkownika
nogr - 2016-01-27 14:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jawor możesz mi powiedzieć czy ZPUE będzie planowało w najbliższym czasie zatrudniać jakieś wielkie tabuny ludzi? Sporo ofert widzę, ale one są już od 3-4 miesięcy.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2016-01-27 20:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nogr - 2016-01-27 14:20:42]:
Tez mnie to dziwi bo bardzo dużo ludzi się tam przewija i albo zostają lub przepracują do wypłaty i spadają chyba tylko dlatego żeby w kadrach mieli pracę ą tak po za tematem to taka duża firma z poziomem żeby takie grosze płaciła Firma jakby była taka ok to by przez pół roku ludzi nie szukała
zdjecie uzytkownika
rtgh - 2016-01-29 17:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nogr ja widzialem ze maja teraz spora rekrtuacje najciekawsza wydaje sie byc oferta na stanowsiko key account manager, widzialem ze oferuja cirkawe warunki
zdjecie uzytkownika
pitr - 2016-02-07 20:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ZPUE - zapewniamy prace umozliwiajaca egzystencje ...
zdjecie uzytkownika
pawełek - 2016-02-08 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba przesadzasz mój poprzedniku. Firma zapewnia, ale dobre warunki zatrudnienia. Nie pracowałem tu, ale jak patrzę na wymagania czy to, co oferują, to bez zastanowienia poszedłbym do nich na inżyniera.
zdjecie uzytkownika
Arnold - 2016-02-12 21:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak najbardziej ok, ale zarobki totalna porażka. Czy tylko na W3 dają na start 9zł/h? Taka stawka to bezczelne śmianie się w twarz pracownika. Co do kierownika na tymże wydziale, człowiek ma kompetencje tylko do...zabierania premii. Jeśli chcecie podjąć prace w ZPUE to wszędzie tylko nie na W3.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-02-13 10:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
9zł na rękę chociaż, czy na papierku?
zdjecie uzytkownika
Trimu - 2016-02-15 18:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta, na rękę ;d
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-02-21 18:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy na jakim stanowisku @trium nie sprowadzajmy wszystkich ofert do jednej wątpie żeby taki inżynier czy manager tyle zarabiał a uwierz mi tacy ludzie tez szukają tutaj info o firmie
zdjecie uzytkownika
Pawe - 2016-02-27 18:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ja proponuję pracę na magazynie ZPUE praca jest lekka, głównie tylko na 1 zmianie (pracuje się ze 3 godz na 8 ) a na 2 to tylko od 14 do 15 a jak kierownik pójdzie jest już luz. Co godzinę można kawę sobie zrobić i w każdej chwili iść zapalić jeśli ktoś pali. Jak się umie dobrze przyściemnić to można praktycznie nic nie robić, najwyższej przyjąć jakąś paczkę. Dyrektor z zaopatrzenia nie zagląda praktycznie wcale więc jest luz. Polecam na wiosnę pewnie będą przyjęcia
zdjecie uzytkownika
konradoo - 2016-03-14 09:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! no i jest nowa oferta pracy do nich jako Koordynator ds. analiz rynkowych i można zarobić tu do 3000 zł , ale tylko biora ludzi z doswidczeniem, nie widziałem staży.
zdjecie uzytkownika
ZA - 2016-03-25 09:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy. Chciałbym wiedziec jak pracuje się w tej firmie w Gliwicach. Czy praca jest na zmiany, i o której zaczyna się pierwsza zmiana.Jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-03-31 13:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja chciałbym się dołączyć do Twojego pytania, bo jest to faktycznie niezła kwestia i jestem zaciekawiony jak to może wyglądać właśnie u Was, dziękuję, pozdr
zdjecie uzytkownika
Can'T ToucH ThiS - 2016-04-06 09:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy na pewnym wydziale (?) zamiast ze sobą współpracować, tylko kopią pod sobą dołki, tworząc tym samym bardzo napiętą atmosferę, która dla nich samych (i dla firmy) nie jest korzystna. Pomijam kwestię "zarobków"... Szukasz pracy? Moja rada: omijaj ZPUE Włoszczowa szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2016-04-06 09:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro można zarobić do 3 tysięcy złotych @konradoo to przecież z takich zarobków można spokojnie się utrzymać, a i tak dorzucają do tego odpowiednie premie.
zdjecie uzytkownika
OOO TAAAAK!!! - 2016-04-06 12:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jurek, przestań p...ć. Mydlisz tylko ludziom oczy. Ludzie sp...ą, bo muszą za coś żyć. Mają rodziny i rachunki do zapłacenia. Zejdź na ziemię. Nikt nie będzie czekał na podwyżkę o kilkadziesiąt groszy (nikt ambitny).
zdjecie uzytkownika
Ograbiony - 2016-04-06 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem prawie rok czasu w ZPUE Katowice, w tym czasie dwa razy miałem włamanie do szafki na hali też ludzią gineły pieniądze. Zarobki 1600 zł. netto to nic jak na Śląsk. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
tlw - 2016-04-09 10:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada sytuacja na wózkach jakie zarobki
zdjecie uzytkownika
rrr - 2016-05-05 22:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to oni szukają w ogóle pracownika na wózek? Wydawało mi się, że głównie stanowiska dla inżynierów czy projektantów się wyświetlały w treści ogłoszeń. Chyba coś mnie ominęło. Swoją drogą, rozbieżność stanowisk ogromna, ale wymagania typowe dla każdego z tych stanowisk :)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-05-17 16:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oj - 2015-10-05 20:26:56]:
To mówiłem ja Jarząbek
zdjecie uzytkownika
Junak - 2016-06-06 05:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam propozycję pracy czy warto
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-06-06 15:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Junak - 2016-06-06 05:38:02]:
Jakie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
junak - 2016-06-06 17:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2016-06-06 15:43:23]:
operator frezarki cnc
zdjecie uzytkownika
junak - 2016-06-06 21:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2016-06-06 15:43:23]:
operator frezarki cnc
zdjecie uzytkownika
amk - 2016-06-11 14:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zapowiada się na takie ogólne poszukiwania pracowników.. może BMTI szuka jakoś po znajomych albo w lokalnej prasie pruszkowskiej :)
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-06-14 10:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest praca dla kobiet w ZPUE we Włoszczowie? I na jakich stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
moik - 2016-06-15 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Programista - Wdrożeniowiec jest u nich potrzebny.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-06-19 17:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam proszę o opinie na temat wydziału w-6 stanowisko młodszy monter czy praca jest lekka i jaka jest atmosfera
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-06-19 18:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca taka jest, jeszcze wczoraj widziałem tego typu ogłoszenia, więc wszystko jest w porządku z atmosferą, pensją i tym jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, zawsze jest wszystko na swoim miejscu, z głową
zdjecie uzytkownika
junak - 2016-06-19 19:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek - 2016-06-19 18:16:11]:
ja wybieram sie do pracy na w 10 zobaczymy jak tam bedzie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa bezpośrednio z kierownikiem danego wydziału. Moim zdaniem bardzo profesjonalna. Wyliczył ile godzin mam pracować w tyg, jak ma się sprawa z urlopami i ewentualną pracą w sobotę. Obliczył ile będę zarabiał na stawce którą zaproponował, oczywiście bardzo zawyżona. Te 1700 które obiecywał nigdy nie dostałem. Objaśnił na czym będzie polegać praca itd. Ogólnie na plus.
Pytania: Jak dla mnie nie było trudnych pytań. Zapytał czy pracowałem już na podobnym stanowisku oraz ogólne pytania dotyczące bhp pracy na wózku.
zdjecie uzytkownika
junak - 2016-06-19 19:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wybieram sie na w 10 ciekawe jak tam bedzie
zdjecie uzytkownika
sd - 2016-06-19 19:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze wlasnie sporo ogloszen o pracy od nich tearaz na przyklad na stanowisko specjalsity do spraw eksportu oferuja ciekawą i samodzielną pracę w prężnie i dynamicznie rozwijającej się firmie,wynagrodzenie stałe + premia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZPUE SA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert