brak logo

ZPUE SA

Włoszczowa

Opinie o ZPUE SA

Gość 2016-06-06 15:43:23
Jakie stanowisko?
junak 2016-06-06 17:20:46
operator frezarki cnc
junak 2016-06-06 21:01:26
operator frezarki cnc
amk 2016-06-11 14:38:30
nie zapowiada się na takie ogólne poszukiwania pracowników.. może BMTI szuka jakoś po znajomych albo w lokalnej prasie pruszkowskiej :)
marzena 2016-06-14 10:08:37
Czy jest praca dla kobiet w ZPUE we Włoszczowie? I na jakich stanowiskach?
2
moik 2016-06-15 11:42:47
Programista - Wdrożeniowiec jest u nich potrzebny.
abcd 2016-06-19 17:09:19
Witam proszę o opinie na temat wydziału w-6 stanowisko młodszy monter czy praca jest lekka i jaka jest atmosfera
Maciek 2016-06-19 18:16:11
Praca taka jest, jeszcze wczoraj widziałem tego typu ogłoszenia, więc wszystko jest w porządku z atmosferą, pensją i tym jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, zawsze jest wszystko na swoim miejscu, z głową
junak 2016-06-19 19:37:43
ja wybieram sie do pracy na w 10 zobaczymy jak tam bedzie
junak 2016-06-19 19:40:37
ja wybieram sie na w 10 ciekawe jak tam bedzie
sd 2016-06-19 19:52:00
widze wlasnie sporo ogloszen o pracy od nich tearaz na przyklad na stanowisko specjalsity do spraw eksportu oferuja ciekawą i samodzielną pracę w prężnie i dynamicznie rozwijającej się firmie,wynagrodzenie stałe + premia
TIGMAN 2016-07-12 06:57:04
Witam zastanawiam się nad podjęciem pracy jako spawacz tig w tej firmie .Czy ma ktoś jakieś informacje na temat ?
f 2016-07-12 08:58:17
@ TIGMAN a czy widzisz gdzieś taką ofertę? Powiem szczerze ja nie widzę, ale za to na wiele innych stanowisk jak Inżynier Elektryk, Inżynier Procesu a nawet Specjalista ds. sprzedaży eksportowej ...
stefan 2016-07-12 10:14:54
Ja tam będę apilikował, bo szwagier mówił, że jest ok
2
ado 2016-07-12 10:26:02
a szwagier na jakim był w takim razie stanowisko w jakiej lokalizacji?
TIGMAN 2016-07-12 18:04:31
Powiatowy urząd pracy ,wystawił.Czy może wiesz coś na temat zarobków w tej firmie dla osób znajacych dobrze swoje rzemiosło?
Oj 2016-07-12 19:27:12
@ado z tego co wiem to oni maja te ofety pracy w kilku miastach w Polsce dostepne ale ostatnia jaka sie pojawila to w Kaliszu na doradce techniczno- handlowego
Mariusz 2016-07-15 22:47:19
Witam,
Co powiecie na temat pracy elektryka, który zajmowałby się wyposażeniem rozdzielnic, itd. i co oznacza w tej firmie atrakcyjne wynagrodzenie.
ygtf 2016-07-15 22:48:29
@Mariusz no ale wydaje mi sie ze do pracy na takim stanowisku to musisz miec odpowiednie wyksztalcenie oraz kwalifikacje
Mariusz 2016-07-15 23:28:01
Wykształcenie i uprawnienia mam, a nawet przewyższające wymagania. Nie mam doświadczenia w montażu rozdzielnic, pracuję w utrzymaniu ruchu.
alan 2016-07-16 09:41:33
wiec tak naprawde nie patrza na wykształcenie w sumie to dobrze, ja posiadam doswiadczeniem podobnie jak ty.
Mariusz 2016-07-16 10:14:43
Wiesz może coś na temat "atrakcyjnego" wynagrodzenia? Pytam, bo jestem z Warszawy i chciałbym się wydostać z tego smrodu i hałasu.
Edek 2016-07-16 11:52:51
Spokojnie się dogadasz , ja sie dogadałem i jest ok
ogólny 2016-07-16 12:20:15
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. eksportu? bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego to nie jest duży wymóg do spełnienia, a skoro jest dwuskładnikowe wynagrodzenie to dobry znak.
/// 2016-07-17 16:30:43
kolego! jeśli możesz omijaj takie zakłady z daleka.
proca 2016-07-17 16:33:38
a niby dlaczego mam go omijać? skoro wybieram się tutaj może na zatrudnienie jako Specjalista ds. sprzedaży eksportowej i obiecywane jest mi wynagrodzenie stałe + premia to nie widzę powodów aby miał nastąpić proces omijania
/// 2016-07-18 11:12:59
twój wybór . w tej firmie są 2 kategorie pracowników, ty się starasz do tej / lepszej/ . poza tym jest to typowa korporacja z jej wszystkimi wadami i zaletami. jeśli się dobrze czujesz w takim środowisku to powodzenia
Maciek 2016-07-18 11:28:59
No ja nie wiem jak jest z tymi kategoriami, nie wygląda mi to źle
Junak 2016-07-18 11:41:35
Witam to ja chyba do tej drugiej bo chcę iść na frezarki
andrzej 2016-07-18 12:20:22
Nie wiem, czy dzielenie pracowników na kategorie to jest dobry pomysł. Mi się to nie podoba, to tworzenie sztucznych podziałów. W każdym razie są one niepotrzebne..
wiem 2016-07-18 15:45:36
Dokładnie są 2 kategorie:
1.Pracujesz w ubraniu roboczym -gorsza
2.Pracujesz w normalnym ubraniu -lepsza
1
amma 2016-07-18 16:55:16
albo możesz też skorzystać z bieżącej rekrutacji na doradcę techniczno handlowego w Koszalinie i nie martwić się o ubranie robocze, to samo tyczy się stanowiska kierownika centrum innowacji, serdecznie polecam, jest teraz naprawde dużo możliwości, są nabory
Junak 2016-07-18 19:10:29
Pracują tam co zaczynali w roboczym a teraz robią w normalnym ale od czegos trzeba zacząć takie moje zdanie
byk 2016-07-18 19:13:22
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. sprzedaży eksportowej? Posiadam odpowiednie doświadczenie, więc dobrze by było się teraz do nich załapać, w końcu doskonale wiedzą jak zadbać o pracowników. Zarobki i tak mają adekwatne do zadąń.
junak 2016-07-18 19:49:04
ja i tak sprubuje porobic za czarnucha a czas pokaze
ala 2016-07-18 20:31:29
myslę że przede wszystko moga sprawdzać twoje zdolności z języka niemieckiego który jest wymagany.
junak 2016-07-19 13:54:35
ja zaryzykuje zwalniam śie z obecnej i prubóje tu
amk 2016-07-19 15:05:38
no to tylko trzymamy kciuki, żeb wszystko dobrze poszło! mam nadzieje, ze odezwiesz się potem jak Ci się podoba.
Nowy 2016-08-08 22:08:30
Witam podobno są stanowiska dla frezera i niby 3000 minimum
foka 2016-08-08 22:23:16
@ Nowy powiem szczerze nie widze takiej oferty o której mówisz. Gdzie ją widziałeś?? Na stronie gowork?
Nowy 2016-08-09 08:47:42
Są na frezera na slifierza narzędziowego za 4000 i inne ale te stawki to chyba na wyrost
jeru 2016-08-09 08:56:29
I jak tam aktualne nastroje we Włoszczowej? Widzę, że jest sporo rekrutacji - to nowe miejsca pracy? Zainteresowała mnie oferta pracy dla specjalisty ds. eksportu
nowy2 2016-08-09 10:05:09
Te 3000 to tylko po to żeby ludzi zwerbować bo podobno nie ma chętnych. Zresztą znam takich co pracują po 10 lat i 2000 zarabiają a znają się dobrze na robocie więc o czym my mówimy :)
Min 2016-08-09 10:07:09
@nowy2 a skąd wiesz ile oni zarabiają? Nie oszukujmy się - w pracy raczej panuje średnia szczerość na temat tego, ile każdy zarabia. Każdy rzuca sumy asekuracyjnie, żeby nie narobić problemów. A prawda o wysokości zarobków jest często zupełnie inna...
Nowy 2016-08-09 13:16:54
Witam i tu co do tych zarobków się zgodzę nik nikomu prawdy nie powie ile zarabia 100% racji
ertg 2016-08-09 13:44:15
no wlasnie skoro nie pisza na temat zarobkow w olgoszeniu to znaczy ze pewnie chca to jakos indywidualnie ustalić na przyklad przeprowadajac z kandydatem rozmowe kwalifikacyjna prawda? i wtedy o tym mowia
Nowy 2016-08-09 17:58:49
Właśnie tak jest ile ugrasz na początku tyle twoje są tacy co będą robić za 11 zł bo mowia że lepsze to niż nic ale właśnie przez takich ludzi płacą jak płacą ale można również wyrwać 16 tylko trzeba się targować ale da sie
Ajax 2016-08-09 20:29:27
Ale jak się postarasz, jak pogadasz i w ogóle ogarniesz sytuację to i więcej niż 11 złotych idzie ukręcić i to na spokojnie, więc bez nerwów
nowy 2016-08-09 20:33:00
dokładnie nawet 16 zeta idzie wyrwać ale jak przyjdzie mlody i dadza mu 11 i mowi ze lepiej tyle niz nic to o czym mowwa
Oj 2016-08-09 21:14:23
hej widze ze teraz caly czas trwa rekrutacja u nich..na przyklad na stanowisko ślusarza narzędziowego we Włoszczowej wazne jest tu doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku wykształcenie techniczne
Zostaw swoją opinię o ZPUE SA - Włoszczowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA