brak logo

ZPUE SA

Włoszczowa

Opinie o ZPUE SA

byk 2016-07-18 19:13:22
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. sprzedaży eksportowej? Posiadam odpowiednie doświadczenie, więc dobrze by było się teraz do nich załapać, w końcu doskonale wiedzą jak zadbać o pracowników. Zarobki i tak mają adekwatne do zadąń.
junak 2016-07-18 19:49:04
ja i tak sprubuje porobic za czarnucha a czas pokaze
ala 2016-07-18 20:31:29
myslę że przede wszystko moga sprawdzać twoje zdolności z języka niemieckiego który jest wymagany.
junak 2016-07-19 13:54:35
ja zaryzykuje zwalniam śie z obecnej i prubóje tu
amk 2016-07-19 15:05:38
no to tylko trzymamy kciuki, żeb wszystko dobrze poszło! mam nadzieje, ze odezwiesz się potem jak Ci się podoba.
Nowy 2016-08-08 22:08:30
Witam podobno są stanowiska dla frezera i niby 3000 minimum
foka 2016-08-08 22:23:16
@ Nowy powiem szczerze nie widze takiej oferty o której mówisz. Gdzie ją widziałeś?? Na stronie gowork?
Nowy 2016-08-09 08:47:42
Są na frezera na slifierza narzędziowego za 4000 i inne ale te stawki to chyba na wyrost
1
jeru 2016-08-09 08:56:29
I jak tam aktualne nastroje we Włoszczowej? Widzę, że jest sporo rekrutacji - to nowe miejsca pracy? Zainteresowała mnie oferta pracy dla specjalisty ds. eksportu
nowy2 2016-08-09 10:05:09
Te 3000 to tylko po to żeby ludzi zwerbować bo podobno nie ma chętnych. Zresztą znam takich co pracują po 10 lat i 2000 zarabiają a znają się dobrze na robocie więc o czym my mówimy :)
Min 2016-08-09 10:07:09
@nowy2 a skąd wiesz ile oni zarabiają? Nie oszukujmy się - w pracy raczej panuje średnia szczerość na temat tego, ile każdy zarabia. Każdy rzuca sumy asekuracyjnie, żeby nie narobić problemów. A prawda o wysokości zarobków jest często zupełnie inna...
Nowy 2016-08-09 13:16:54
Witam i tu co do tych zarobków się zgodzę nik nikomu prawdy nie powie ile zarabia 100% racji
ertg 2016-08-09 13:44:15
no wlasnie skoro nie pisza na temat zarobkow w olgoszeniu to znaczy ze pewnie chca to jakos indywidualnie ustalić na przyklad przeprowadajac z kandydatem rozmowe kwalifikacyjna prawda? i wtedy o tym mowia
Nowy 2016-08-09 17:58:49
Właśnie tak jest ile ugrasz na początku tyle twoje są tacy co będą robić za 11 zł bo mowia że lepsze to niż nic ale właśnie przez takich ludzi płacą jak płacą ale można również wyrwać 16 tylko trzeba się targować ale da sie
Ajax 2016-08-09 20:29:27
Ale jak się postarasz, jak pogadasz i w ogóle ogarniesz sytuację to i więcej niż 11 złotych idzie ukręcić i to na spokojnie, więc bez nerwów
nowy 2016-08-09 20:33:00
dokładnie nawet 16 zeta idzie wyrwać ale jak przyjdzie mlody i dadza mu 11 i mowi ze lepiej tyle niz nic to o czym mowwa
Oj 2016-08-09 21:14:23
hej widze ze teraz caly czas trwa rekrutacja u nich..na przyklad na stanowisko ślusarza narzędziowego we Włoszczowej wazne jest tu doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku wykształcenie techniczne
Szukajacy 2016-09-09 19:53:30
Hej a pracuje ktoś na tokarkach cnc ile można u nich zarobić i czy jest możliwość podwyżki po jakims tam czasie i jaka atmosfera pozdrawiam
xoxo 2016-09-09 20:06:12
Hej, a jaka aktualnie panuje atmosfera u nich? Dzięki
Zibi 2016-09-10 20:25:43
Witam jestem zainteresowany pracą ZPUE i mam pytanie do ludzi którzy tam pracują wiem płacą na początku marna ale czy z biegiem lat można dostać podwyżkę i na ile można liczyć czy 17 zł jest realne pozdrawiam wszystkich pracownikow
foka 2016-09-10 23:00:15
@ Zibi - no 17 zł za godzine to cnhyba naprawde juz całkiem nieźle. Teraz widze, że poszukują dyrektora zakładu produkcyjnego - ten to sobie pewnie zarobi
Zibi 2016-09-11 09:57:12
Witam mnie nie tylko chodzi o kasę ale nie ukrywam to jest ważne ,również o możliwości podnoszenia kwalifikacji i awansu
andrzej 2016-09-11 12:07:19
W dodanym ogłoszeniu @Zibi to gwarantują ciekawe tylko czy w rzeczywistości można na pewno na to liczyć
Zibi 2016-09-11 13:27:05
Właśnie chciałem z kimś popisać co tam pracują bo piszą różnie są tacy co wylecieli za gorzale to on nie będzie obiektywy lub takie nieruby i cholera wie a ja pracuję ale chciałbym zmienić ale czy to mi się opłaci
antek 2016-09-11 13:29:31
@Zibi najlepiej to zgłoś się do kadr i porozmawiaj już tak bezpośrednio, czy jest szansa na zatrudnienie, a jeśli tak to podptaj właśnie o warunki zatrudnienia i będziesz miał czarno na białym wszystko :)
Zibi 2016-09-11 14:07:33
Byłem i zaproponowali mi nie źle tylko nie wiem czy to zostanie na 10 lat czy można na wcześniejszą podwyżkę liczyć
jesjuken 2016-09-11 14:34:39
@Zibi jak będziesz się wykazywał i dobrze pracował to na pewno można liczyć
Zibi 2016-09-11 14:57:35
Wiesz pracuje w jednym zakładzie ponad 10 lat i jak dowiedzieli się że chce odejść z miejsca dali mi 2 zł podwyżki to bym miał to samo co dali mi tu i teraz mam problem jak w obecnym zakładzie mi podnieśli to już pewnie podwyżki będą mnie omijać a ZPUE dało mi na start a czy dadzą więcej a mam rodzinę i Pieniążki są ważne
andrzej 2016-09-11 15:40:23
@Zibi no chyba sam sobie odpowiedziałeś na własne wątpliwości... :)
Zibi 2016-09-11 16:20:36
Niby tak ale jest dylemat
febia 2016-09-11 17:08:20
@ Zibi - ja bym została - chciałeś odejść i Cie w jakiś sposób doecenili. A osignąłeś przez to dokłądn ie to co chciałeś, czyli zarobisz tyle ile u konkurencji. A prawda jest taka, że znasz tą robotę od podszewki a tam bedziesz się musiał uczyć od początku
Zibi 2016-09-11 18:01:20
No tak ale nie mogli wcześniej docenić a ty pracujesz tam
N 2016-09-11 18:31:50
Wiesz co, ja uważam, że nie ma co robić zbytnich problemów, wszyscy wiemy, że nie jest prosto, na pewno nie zawsze jest, generalnie bardzo fajna sprawa, rozwijająca na pewno i płatna też całkiem nieźłe
Zibi 2016-09-11 18:50:34
Zobaczymy jak się sprawy potoczą
mezo 2016-09-11 19:14:35
N' Na jakim stanwoisku płacą całkiem niezle? Mówisz o stanwosiku ktore teraz sie u nich pojawiło na Dyrektora Zakładu? na to stanwoisko to normalne, że musis taki Dyrektor dostać sporo a co ze zwykłymi pracownikami?
nowy 2016-09-11 19:40:41
A ile placą zwyklym pracownikom
Maciek 2016-09-11 20:29:06
A to zależy na jakim stanowisku, aktualnie jest wolne stanowisko Dyrektor Zakładu produkcyjnego, ale to chyba nie to o co pytasz, na pewno płacą powyżej 2000 złotych, jakoś do 3000 chyba w końcówce, jakoś tak
Nowy 2016-09-11 20:47:50
Ja pytam o pracę na tokarkach lub frezarkach
Oj 2016-09-11 21:18:48
A no to ja w sumie nie widziałem żeby takie ofert pracy od nich się teraz pojawiały gdzieś w necie ..
Robert 2016-09-12 17:05:10
Witam a pracował ktoś na w 10 jak tam jest
efg 2016-09-12 17:19:11
hej hej no tak jak ktoś napisał to na chiwle obecna oni szukają tylko dyrektora zakładu produkcyjnego we Włoszczowej oferta była dodana jakos w sierpnu jednak mimo wszystkie wydaje mi się ze jest ona w dalszym ciągu aktualna może warto sprawdzić to ?
Robert 2016-09-12 17:27:27
Tylko ja szukam roboty za fizycznego a czy warto tu wogule pracować jakie są opinie
Robert 2016-09-12 17:29:04
Tylko ja szukam roboty za fizycznego a czy warto tu wogule pracować jakie są opinie
234r 2016-09-12 18:19:54
@Robert a czy ejstes pewie ze oni wlasnie praocnwikow takich na chwile obecna szukają ? bo ja w sumie nic innego oprócz tego od nich to jednak nie widze
Robert 2016-09-12 21:35:11
Szukają chodzi mi oto czy są później jakieś podwyżki i ile można najwięcej wyrwac
metal 2016-09-12 21:37:10
nawet jest teraz rekrutacja na stanowisko Dyrektor Zakładu Produkcyjnego we Włoszczowej jak ktoś ma ambicje i kompetencje
Były 2016-09-13 08:15:22
Tylko jak będą same dyrektor to kto będzie na nich robił
andrzej 2016-09-13 08:27:51
Można robić @były byle by przyszedł ktoś kto się zna na rzeczy i będzie dbał o pracowników. szukają już kogoś od końca sierpnia i na razie nic się jeszcze nie wykluło a ludzie mówi, że żeby się dostać trzeba mieć kilka lat doświadczenia i znać niemiecki więc w sumie niewygórowane wymagania
a 2016-09-19 09:52:28
tak. po 15 latach pracy
alan 2016-09-19 10:06:07
Głownie szukaja ludzi z doświadczeniem głownie tez mężczyzn,
Zostaw swoją opinię o ZPUE SA - Włoszczowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA