brak logo

ZPUE SA

Włoszczowa

Opinie o ZPUE SA

Mariusz 2016-07-15 22:47:19
Witam,
Co powiecie na temat pracy elektryka, który zajmowałby się wyposażeniem rozdzielnic, itd. i co oznacza w tej firmie atrakcyjne wynagrodzenie.
Mariusz 2016-07-15 23:28:01
Wykształcenie i uprawnienia mam, a nawet przewyższające wymagania. Nie mam doświadczenia w montażu rozdzielnic, pracuję w utrzymaniu ruchu.
5
Mariusz 2016-07-16 10:14:43
Wiesz może coś na temat "atrakcyjnego" wynagrodzenia? Pytam, bo jestem z Warszawy i chciałbym się wydostać z tego smrodu i hałasu.
Edek 2016-07-16 11:52:51
Spokojnie się dogadasz , ja sie dogadałem i jest ok
/// 2016-07-17 16:30:43
kolego! jeśli możesz omijaj takie zakłady z daleka.
/// 2016-07-18 11:12:59
twój wybór . w tej firmie są 2 kategorie pracowników, ty się starasz do tej / lepszej/ . poza tym jest to typowa korporacja z jej wszystkimi wadami i zaletami. jeśli się dobrze czujesz w takim środowisku to powodzenia
Junak 2016-07-18 11:41:35
Witam to ja chyba do tej drugiej bo chcę iść na frezarki
wiem 2016-07-18 15:45:36
Dokładnie są 2 kategorie:
1.Pracujesz w ubraniu roboczym -gorsza
2.Pracujesz w normalnym ubraniu -lepsza
2
Junak 2016-07-18 19:10:29
Pracują tam co zaczynali w roboczym a teraz robią w normalnym ale od czegos trzeba zacząć takie moje zdanie
junak 2016-07-18 19:49:04
ja i tak sprubuje porobic za czarnucha a czas pokaze
junak 2016-07-19 13:54:35
ja zaryzykuje zwalniam śie z obecnej i prubóje tu
Nowy 2016-08-08 22:08:30
Witam podobno są stanowiska dla frezera i niby 3000 minimum
1
Nowy 2016-08-09 08:47:42
Są na frezera na slifierza narzędziowego za 4000 i inne ale te stawki to chyba na wyrost
3
nowy2 2016-08-09 10:05:09
Te 3000 to tylko po to żeby ludzi zwerbować bo podobno nie ma chętnych. Zresztą znam takich co pracują po 10 lat i 2000 zarabiają a znają się dobrze na robocie więc o czym my mówimy :)
Nowy 2016-08-09 13:16:54
Witam i tu co do tych zarobków się zgodzę nik nikomu prawdy nie powie ile zarabia 100% racji
1
Nowy 2016-08-09 17:58:49
Właśnie tak jest ile ugrasz na początku tyle twoje są tacy co będą robić za 11 zł bo mowia że lepsze to niż nic ale właśnie przez takich ludzi płacą jak płacą ale można również wyrwać 16 tylko trzeba się targować ale da sie
nowy 2016-08-09 20:33:00
dokładnie nawet 16 zeta idzie wyrwać ale jak przyjdzie mlody i dadza mu 11 i mowi ze lepiej tyle niz nic to o czym mowwa
Szukajacy 2016-09-09 19:53:30
Hej a pracuje ktoś na tokarkach cnc ile można u nich zarobić i czy jest możliwość podwyżki po jakims tam czasie i jaka atmosfera pozdrawiam
Zibi 2016-09-10 20:25:43
Witam jestem zainteresowany pracą ZPUE i mam pytanie do ludzi którzy tam pracują wiem płacą na początku marna ale czy z biegiem lat można dostać podwyżkę i na ile można liczyć czy 17 zł jest realne pozdrawiam wszystkich pracownikow
Zibi 2016-09-11 09:57:12
Witam mnie nie tylko chodzi o kasę ale nie ukrywam to jest ważne ,również o możliwości podnoszenia kwalifikacji i awansu
Zibi 2016-09-11 13:27:05
Właśnie chciałem z kimś popisać co tam pracują bo piszą różnie są tacy co wylecieli za gorzale to on nie będzie obiektywy lub takie nieruby i cholera wie a ja pracuję ale chciałbym zmienić ale czy to mi się opłaci
Zibi 2016-09-11 14:07:33
Byłem i zaproponowali mi nie źle tylko nie wiem czy to zostanie na 10 lat czy można na wcześniejszą podwyżkę liczyć
Zibi 2016-09-11 14:57:35
Wiesz pracuje w jednym zakładzie ponad 10 lat i jak dowiedzieli się że chce odejść z miejsca dali mi 2 zł podwyżki to bym miał to samo co dali mi tu i teraz mam problem jak w obecnym zakładzie mi podnieśli to już pewnie podwyżki będą mnie omijać a ZPUE dało mi na start a czy dadzą więcej a mam rodzinę i Pieniążki są ważne
Zibi 2016-09-11 16:20:36
Niby tak ale jest dylemat
Zibi 2016-09-11 18:01:20
No tak ale nie mogli wcześniej docenić a ty pracujesz tam
Zibi 2016-09-11 18:50:34
Zobaczymy jak się sprawy potoczą
nowy 2016-09-11 19:40:41
A ile placą zwyklym pracownikom
Nowy 2016-09-11 20:47:50
Ja pytam o pracę na tokarkach lub frezarkach
Robert 2016-09-12 17:05:10
Witam a pracował ktoś na w 10 jak tam jest
1
Robert 2016-09-12 17:27:27
Tylko ja szukam roboty za fizycznego a czy warto tu wogule pracować jakie są opinie
Robert 2016-09-12 17:29:04
Tylko ja szukam roboty za fizycznego a czy warto tu wogule pracować jakie są opinie
Robert 2016-09-12 21:35:11
Szukają chodzi mi oto czy są później jakieś podwyżki i ile można najwięcej wyrwac
Były 2016-09-13 08:15:22
Tylko jak będą same dyrektor to kto będzie na nich robił
a 2016-09-19 09:52:28
tak. po 15 latach pracy
tlw 2016-10-05 10:59:03
2500 na wózku
1
Mar 2016-10-05 18:21:52
Ile zarabiają elektrycy na wyposażeniu rozdzielnic? Pytam, bo zastanawiam się nad aplikowaniem.
Mar 2016-10-08 20:11:19
Przecież są oferty na ich stronie i sądziłem, że stale prowadzą rekrutację.
Mar 2016-10-09 12:32:47
Dzięki.
Ale nadal nie wiem jakie tam są zarobki elektryków na wyposażeniu rozdzielnic czy w utrzymaniu ruchu.
Robert 2016-10-09 17:28:26
Stawka jest taka jaka sam potrafisz wytargowac oczywiście jak masz jakieś doświadczenie zawodowe
Haer 2016-10-09 18:26:40
Przecież wiesz, bo tam pracujesz. Jak z tego co widzę 99 procent tego forum o tej firmie....
1
andy 2016-10-09 18:46:40
ciekawe co się stało z poprzednim dyr. zakładu na miejsce którego trwa obecnie rekrutacja ?
alan 2016-10-09 19:59:37
wejdz na ich strone i poczytaj sobie co oferują i jak wyglada praca u nich na tym stanowisku, chociaz podjerzewam, ze jak oferują konkretne szkolenia to moga z latwoscia miec bardzo wykwalifikowanych pracowników
Anna 2016-10-24 20:10:15
Ostatnio powstał nowy dział PIP od ulepszania zakładu dość fajna sprawa można wygrać talon na żywność podobno. Choć jedno mnie ciekawi bo jak się przechodzi koło punktu składania pomysłów na wydziałach to często są zdjęcia z produkcji?? Pytanie kto je robi bo nie wolno robić zdjęć na zakładzie a tym bardziej elementów rozdzielnic przecież jak by to wypłynęło do konkurencji to by były wielkie straty dla zakładu. Dziwi trochę że kierownik od ulepszenia akceptuje zdjęcia których nie wolno robić. I nie zgłasza to wyżej, w innym zakładzie napewno by mu się to nie upiekło. I zastanawiające jest to że pracownik dopiero jak ma szansę na talon to zgłasza że coś od dawna nie jest sprawne przy rozdzielnicach. Za taką lojalność to powinien premie stracić bo jest dużo reklamacji bo ktoś robi na sztukę i udaje że wszystko jest ok. A i technologia powinna zapewne oberwać bo skoro coś nie działa prawidłowo a oni tego nie poprawiają to przecież przyczyniają się do dużych strat materialnych i wizerunkowych bo psują opinię , jest pytanie po co jest ich tam tylu i czy się nadają do czegoś czy tylko do brania kasy i kopjuj wklej :)
Junak 2016-10-25 08:52:07
Właśnie jest sporo reklamacji jak nie dużo ja również nie mówię o stratach finansowych ale o renomie firmy . Większość ludzi to ma w dupie odwalic do 14 stej i do domu a nie tak to powinno to wyglądać nie ważne u kogo się pracuje ale każdy powinien dbać jak o swoje może to tylko moje zdanie Każdy podchodzi ile płacą tak mają trochę przykre
nick 2016-11-21 16:14:27
Nie rób tego człowieku bo ta mieścina to jedno wielkie nieporozumienie.
Wiem co piszę przez rok tam byłam.
Wróciłam z jeszcze gorsząpsychiką niż wyjechałam.
Tam ludzie są jacyś dziwni i ogólnie to jakiś matrix.
2
Pref 2016-11-21 17:47:03
Byłaś tam Mariusz?- to ciekawe
xxwid 2016-11-27 18:40:28
Co do Technologii i rzekomego "kopiuj-wklej" to z tego co mi wiadomo już wiele osób z produkcji próbowało przyjść do technologii myśląc, że sielanka a po miesiącu wracali do swojego kierownika prosić się o powrót
hdfhd 2016-12-04 16:43:59
Stawki godzinowe jakie tu podajecie to brutto czy na rękę?
addsadad 2016-12-06 09:57:35
tak - dla nowych 10 zł :)
Zibi 2016-12-06 13:08:06
Witam ale podobno duża liczba osób nie dostanie przedłużenia umów
Zostaw swoją opinię o ZPUE SA - Włoszczowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA