brak logo

ZPUE SA

Włoszczowa

Opinie o ZPUE SA

Pawe 2016-02-27 18:05:41
Ja proponuję pracę na magazynie ZPUE praca jest lekka, głównie tylko na 1 zmianie (pracuje się ze 3 godz na 8 ) a na 2 to tylko od 14 do 15 a jak kierownik pójdzie jest już luz. Co godzinę można kawę sobie zrobić i w każdej chwili iść zapalić jeśli ktoś pali. Jak się umie dobrze przyściemnić to można praktycznie nic nie robić, najwyższej przyjąć jakąś paczkę. Dyrektor z zaopatrzenia nie zagląda praktycznie wcale więc jest luz. Polecam na wiosnę pewnie będą przyjęcia
6
konradoo 2016-03-14 09:53:29
hej! no i jest nowa oferta pracy do nich jako Koordynator ds. analiz rynkowych i można zarobić tu do 3000 zł , ale tylko biora ludzi z doswidczeniem, nie widziałem staży.
ZA 2016-03-25 09:22:49
Szukam pracy. Chciałbym wiedziec jak pracuje się w tej firmie w Gliwicach. Czy praca jest na zmiany, i o której zaczyna się pierwsza zmiana.Jakie są zarobki.
Maciek 2016-03-31 13:07:42
A ja chciałbym się dołączyć do Twojego pytania, bo jest to faktycznie niezła kwestia i jestem zaciekawiony jak to może wyglądać właśnie u Was, dziękuję, pozdr
Can'T ToucH ThiS 2016-04-06 09:44:13
Pracownicy na pewnym wydziale (?) zamiast ze sobą współpracować, tylko kopią pod sobą dołki, tworząc tym samym bardzo napiętą atmosferę, która dla nich samych (i dla firmy) nie jest korzystna. Pomijam kwestię "zarobków"... Szukasz pracy? Moja rada: omijaj ZPUE Włoszczowa szerokim łukiem.
2
hihi 2016-04-06 09:55:37
Skoro można zarobić do 3 tysięcy złotych @konradoo to przecież z takich zarobków można spokojnie się utrzymać, a i tak dorzucają do tego odpowiednie premie.
OOO TAAAAK!!! 2016-04-06 12:10:35
@Jurek, przestań p...ć. Mydlisz tylko ludziom oczy. Ludzie sp...ą, bo muszą za coś żyć. Mają rodziny i rachunki do zapłacenia. Zejdź na ziemię. Nikt nie będzie czekał na podwyżkę o kilkadziesiąt groszy (nikt ambitny).
2
Ograbiony 2016-04-06 19:56:10
Pracowałem prawie rok czasu w ZPUE Katowice, w tym czasie dwa razy miałem włamanie do szafki na hali też ludzią gineły pieniądze. Zarobki 1600 zł. netto to nic jak na Śląsk. Powodzenia.
2
tlw 2016-04-09 10:21:19
A jak wyglada sytuacja na wózkach jakie zarobki
rrr 2016-05-05 22:09:34
a to oni szukają w ogóle pracownika na wózek? Wydawało mi się, że głównie stanowiska dla inżynierów czy projektantów się wyświetlały w treści ogłoszeń. Chyba coś mnie ominęło. Swoją drogą, rozbieżność stanowisk ogromna, ale wymagania typowe dla każdego z tych stanowisk :)
1
qwerty 2016-05-17 16:20:26
To mówiłem ja Jarząbek
1
Junak 2016-06-06 05:38:02
Witam mam propozycję pracy czy warto
Gość 2016-06-06 15:43:23
Jakie stanowisko?
junak 2016-06-06 17:20:46
operator frezarki cnc
junak 2016-06-06 21:01:26
operator frezarki cnc
amk 2016-06-11 14:38:30
nie zapowiada się na takie ogólne poszukiwania pracowników.. może BMTI szuka jakoś po znajomych albo w lokalnej prasie pruszkowskiej :)
marzena 2016-06-14 10:08:37
Czy jest praca dla kobiet w ZPUE we Włoszczowie? I na jakich stanowiskach?
1
moik 2016-06-15 11:42:47
Programista - Wdrożeniowiec jest u nich potrzebny.
abcd 2016-06-19 17:09:19
Witam proszę o opinie na temat wydziału w-6 stanowisko młodszy monter czy praca jest lekka i jaka jest atmosfera
Maciek 2016-06-19 18:16:11
Praca taka jest, jeszcze wczoraj widziałem tego typu ogłoszenia, więc wszystko jest w porządku z atmosferą, pensją i tym jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, zawsze jest wszystko na swoim miejscu, z głową
junak 2016-06-19 19:37:43
ja wybieram sie do pracy na w 10 zobaczymy jak tam bedzie
junak 2016-06-19 19:40:37
ja wybieram sie na w 10 ciekawe jak tam bedzie
sd 2016-06-19 19:52:00
widze wlasnie sporo ogloszen o pracy od nich tearaz na przyklad na stanowisko specjalsity do spraw eksportu oferuja ciekawą i samodzielną pracę w prężnie i dynamicznie rozwijającej się firmie,wynagrodzenie stałe + premia
TIGMAN 2016-07-12 06:57:04
Witam zastanawiam się nad podjęciem pracy jako spawacz tig w tej firmie .Czy ma ktoś jakieś informacje na temat ?
f 2016-07-12 08:58:17
@ TIGMAN a czy widzisz gdzieś taką ofertę? Powiem szczerze ja nie widzę, ale za to na wiele innych stanowisk jak Inżynier Elektryk, Inżynier Procesu a nawet Specjalista ds. sprzedaży eksportowej ...
stefan 2016-07-12 10:14:54
Ja tam będę apilikował, bo szwagier mówił, że jest ok
2
ado 2016-07-12 10:26:02
a szwagier na jakim był w takim razie stanowisko w jakiej lokalizacji?
TIGMAN 2016-07-12 18:04:31
Powiatowy urząd pracy ,wystawił.Czy może wiesz coś na temat zarobków w tej firmie dla osób znajacych dobrze swoje rzemiosło?
Oj 2016-07-12 19:27:12
@ado z tego co wiem to oni maja te ofety pracy w kilku miastach w Polsce dostepne ale ostatnia jaka sie pojawila to w Kaliszu na doradce techniczno- handlowego
Mariusz 2016-07-15 22:47:19
Witam,
Co powiecie na temat pracy elektryka, który zajmowałby się wyposażeniem rozdzielnic, itd. i co oznacza w tej firmie atrakcyjne wynagrodzenie.
ygtf 2016-07-15 22:48:29
@Mariusz no ale wydaje mi sie ze do pracy na takim stanowisku to musisz miec odpowiednie wyksztalcenie oraz kwalifikacje
Mariusz 2016-07-15 23:28:01
Wykształcenie i uprawnienia mam, a nawet przewyższające wymagania. Nie mam doświadczenia w montażu rozdzielnic, pracuję w utrzymaniu ruchu.
alan 2016-07-16 09:41:33
wiec tak naprawde nie patrza na wykształcenie w sumie to dobrze, ja posiadam doswiadczeniem podobnie jak ty.
Mariusz 2016-07-16 10:14:43
Wiesz może coś na temat "atrakcyjnego" wynagrodzenia? Pytam, bo jestem z Warszawy i chciałbym się wydostać z tego smrodu i hałasu.
Edek 2016-07-16 11:52:51
Spokojnie się dogadasz , ja sie dogadałem i jest ok
ogólny 2016-07-16 12:20:15
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. eksportu? bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego to nie jest duży wymóg do spełnienia, a skoro jest dwuskładnikowe wynagrodzenie to dobry znak.
/// 2016-07-17 16:30:43
kolego! jeśli możesz omijaj takie zakłady z daleka.
proca 2016-07-17 16:33:38
a niby dlaczego mam go omijać? skoro wybieram się tutaj może na zatrudnienie jako Specjalista ds. sprzedaży eksportowej i obiecywane jest mi wynagrodzenie stałe + premia to nie widzę powodów aby miał nastąpić proces omijania
/// 2016-07-18 11:12:59
twój wybór . w tej firmie są 2 kategorie pracowników, ty się starasz do tej / lepszej/ . poza tym jest to typowa korporacja z jej wszystkimi wadami i zaletami. jeśli się dobrze czujesz w takim środowisku to powodzenia
Maciek 2016-07-18 11:28:59
No ja nie wiem jak jest z tymi kategoriami, nie wygląda mi to źle
Junak 2016-07-18 11:41:35
Witam to ja chyba do tej drugiej bo chcę iść na frezarki
andrzej 2016-07-18 12:20:22
Nie wiem, czy dzielenie pracowników na kategorie to jest dobry pomysł. Mi się to nie podoba, to tworzenie sztucznych podziałów. W każdym razie są one niepotrzebne..
wiem 2016-07-18 15:45:36
Dokładnie są 2 kategorie:
1.Pracujesz w ubraniu roboczym -gorsza
2.Pracujesz w normalnym ubraniu -lepsza
1
amma 2016-07-18 16:55:16
albo możesz też skorzystać z bieżącej rekrutacji na doradcę techniczno handlowego w Koszalinie i nie martwić się o ubranie robocze, to samo tyczy się stanowiska kierownika centrum innowacji, serdecznie polecam, jest teraz naprawde dużo możliwości, są nabory
Junak 2016-07-18 19:10:29
Pracują tam co zaczynali w roboczym a teraz robią w normalnym ale od czegos trzeba zacząć takie moje zdanie
byk 2016-07-18 19:13:22
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. sprzedaży eksportowej? Posiadam odpowiednie doświadczenie, więc dobrze by było się teraz do nich załapać, w końcu doskonale wiedzą jak zadbać o pracowników. Zarobki i tak mają adekwatne do zadąń.
junak 2016-07-18 19:49:04
ja i tak sprubuje porobic za czarnucha a czas pokaze
ala 2016-07-18 20:31:29
myslę że przede wszystko moga sprawdzać twoje zdolności z języka niemieckiego który jest wymagany.
junak 2016-07-19 13:54:35
ja zaryzykuje zwalniam śie z obecnej i prubóje tu
amk 2016-07-19 15:05:38
no to tylko trzymamy kciuki, żeb wszystko dobrze poszło! mam nadzieje, ze odezwiesz się potem jak Ci się podoba.
Zostaw swoją opinię o ZPUE SA - Włoszczowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPUE SA