Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zdzisław - 2015-02-02 17:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [decyzja - 2015-02-01 22:35:12]:
kraj demokratyczny, wolna wola Panie, nikt nie zmusza :-)
zdjecie uzytkownika
michalDAF - 2015-02-03 01:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Chciałbym się zapytać jaki jest system pracy? chodzi mi konkretnie o to ile czasu spędza się na trasie, a ile czasu wolnego później przysługuje pracownikowi. Wiem że kiedyś była to porządna firma, lecz teraz nie jestem w temacie. Chciałbym się też dowiedzieć czy są wypłacane diety ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hr - 2015-02-03 22:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [michalDAF - 2015-02-03 01:14:17]:
nie ma własnych kierowców, zatem nie ma takiego systemu
zdjecie uzytkownika
zarobki - 2015-02-06 21:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pensje są marne,nieadekwatne do wykonywanej pracy, chyba że masz znajomości np.kumpla dyrektora, Szarak bez takich znajomości dostaje po kieszeni.Spedytor ma odrzucane tylko nowe zadania, gdzie niewykonalne są w godzinach pracy a wypłata mizerna.Odpowiedzialność duża a zarobki kiepskie, magazynier więcej zarabia, mniej odpowiedzialności i pracuje tylko 8 godzin.Nie normalna firma, długo ludzie tu nie wytrzymają takiej nagonki.
zdjecie uzytkownika
magazynio - 2015-02-06 21:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Magaznier dobrze zarabia, ale naginac kodeks trzeba,by się nie narazić i pracy nie stracić. Na urlop się nie chodzi,tylko fałszywe wnioski wypisuje się. Taki życie z Pekaesem, ale kto się odważy zadzwonić gdzie trzeba?Temperatura na magazynie taka jak na zewnątrz, warunki żałosne
zdjecie uzytkownika
zdzisław - 2015-02-08 23:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko zmieniać na lepszą firmę! Nie czekajcie, gdzie indziej na pewno będzie lepiej! Czas na zmianę, ruszajcie.
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2015-02-09 09:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale to umówcie się chociaż jak już plujecie razem, żebyście pisali jakoś do rzeczy, a nie - jeden wpis, że pensje marne i dziadostwo, a drugi że się dobrze zarabia :-)))) jakoś Wam to nie wyszło - no albo albo :-)))
zdjecie uzytkownika
mizerotka - 2015-02-09 12:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czytelnik - 2015-02-09 09:25:28]:
nie rozumiesz?, że jak sie jest na stanowisku to się mało robi a dużo zarabia, i odwrotnie bez stanowiska dużo się robi a mało zarabia...nie zrozumiałeś kontekstu? czy z marsa jesteś?
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2015-02-09 21:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mizerotka - 2015-02-09 12:03:33]:
no takiej cudnej teorii bym się nie domyślił :-) to magazynier jest na stanowisku a spedytor nie jest? z ziemi jestem ale nie zrozumiałem, widać muszę się wczytać jeszcze z raz albo dwa.
zdjecie uzytkownika
kanapa - 2015-02-10 21:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma i kierownictwo to jest kpina z pracowników. Dobrze Wam quasi prezes poradził zwijajcie się bo Was nic dobrego nie czeka będzie tylko jeszcze gorzej. A z tą spedytorką to dobre jest - w łóżku omawiają komu dać i za ile.
zdjecie uzytkownika
lesław - 2015-02-11 12:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kanapa - 2015-02-10 21:10:42]:
nic dobrego nie czeka każdego kto ma takie podejście jak Ty, siedź na kanapie i narzekaj dalej
zdjecie uzytkownika
Andromeda - 2015-02-15 16:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam parę lat [ludzi traktują jak śmieci] to najgorsza firma w jakiej byłam - radzę unikać
zdjecie uzytkownika
furka - 2015-02-16 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzednikami ta firma to dno kompletne
zdjecie uzytkownika
kryptonim endriu - 2015-02-16 17:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja mam jak u pana boga za piecem . Jest super glancyx . Ladne zarobki . Bogate zaplecze socjalne . Ludzi traktujo z szacunkiem . Sa otwarxi na nasze problemy i zawsze wysluhajom .
zdjecie uzytkownika
nius - 2015-02-16 22:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [furka - 2015-02-16 17:14:06]:
dopisz jeszcze jakiegoś syfa, coś od siebie, nie tam ze z poprzednikami się zgadasz tylko, bo to jakoś tak słabo - dno tylko? mocniej coś, żeby się ludziska mogły podgrzać bardziej, wymyśl jakiś epitet taki ostry jakiś, bo tak to każdy może
zdjecie uzytkownika
odzew mario - 2015-02-16 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kryptonim endriu - 2015-02-16 17:21:56]:
Rozumiejom ludzi , posmiejom się z ludzmi jak trzeba, a jak czas to i pomogom jak wysluhajom . Nie dadzom ludziom krzywdy zrobić . Dbajom o nas . Polecom jak najmocniej wszystkim chętnym . Mario.
zdjecie uzytkownika
Kasjopeja - 2015-02-16 22:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Andromeda - 2015-02-15 16:22:52]:
Nigdy to nie zawadzi gdy mądry głupiemu doradzi.
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2015-02-17 00:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzisław - 2015-02-02 17:06:40]:
a ty PANIE za krótko tu pracujesz !!! skąd tu przylazłeś i dlaczego to wiadomo jak się cieplutko zrobiło to nogi za pas ...
zdjecie uzytkownika
Jakon - 2015-02-17 09:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie myślcie, że tak jest tylko w PEKAES. Uczę się w działce logistycznej i mam trochę styczności z różnymi firmami - mniejszymi, większymi - nie ma znaczenia. Wszędzie spotka się jakiegoś chama, który potrafi napsuć krwi, Pekaes ma tą przewagę, że jest zdecydowanie jedną z większych firm, więc jest zdecydowanie większa szansa na spotkanie normalnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
śmiech - 2015-02-17 20:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha - 2015-02-17 00:10:40]:
Ty zdecydowanie za długo dla odmiany i do zmiany. Nie przylazłeś wsioku tylko przyszedłeś się mówi, a dlaczego to przyjdź do mnie bohaterze z netu to Ci powiem, żebyś sobie w małej główce poukładał jak dasz radę. I choć wiem, że nic z tego nie będzie, spróbuję przemówić Ci do rozumu.
zdjecie uzytkownika
plus7 - 2015-02-17 22:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha - 2015-02-17 00:10:40]:
Andrew plotkarzu, co Ty tam roznosisz teraz za syfy? :-) drugi raz chcesz wylot zaliczyć z gniazda?
zdjecie uzytkownika
józek - 2015-02-20 21:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam na imie józek mam szkołe podstawową jestem ze wsi matka ciągle do mnie mówi józek smaruj wózek po gnój jedziem,a ja mam wyzsze aspiracje ja chcem wózkiem ale w peku moge na piku, paku, sraku gdzikolwiek oglądam/trudne sprawy,pamietniki z wakacji,rolnik szuka żony/ mój profil osobowy pasuje do peku aha mam jeszcze na nogach klapki //kubota// i chodze w nich po sieni zarabiam kupę kasy na ręke praca w peku to moje marzenie, ale z tymi gupkami nie wiem czy dam rade dalej
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-02-20 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to porażka na całej linii, kroją na kasie, atmosfera gnój, bagno jednym słowem
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2015-02-21 10:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kowal - 2015-02-20 21:45:49]:
tylko jednym? a to nie umi liczyć więcej, żeby tak choć do trzy? ;-)
zdjecie uzytkownika
wózek - 2015-02-24 10:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2015-02-20 21:41:45]:
Józek, smaruj wózek i wracaj do matki na wieś; Twój oszukańczy profil osobowy tu nie pasuje, wkrótce się przekonasz :-)))
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PEKAES SA?
Zadaj pytanie