Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
regrub - 2015-07-25 22:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [burger - 2015-05-25 15:54:59]:
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
decyzja - 2015-07-27 23:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają ludziska rację praca w peku to strata czasu. Nabrali klientów za 70 zł/paleta 1000 kg i się cieszą ze są wielcy, 70 zł z dodatkami oczywiście
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-07-28 20:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [decyzja - 2015-07-27 23:34:43]:
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
ani ani - 2015-07-29 20:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja płacę 60 PLN za paletę jakość jest słaba ale cena mnie trzyma
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-07-29 21:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ani ani - 2015-07-29 20:52:35]:
Bardzo pomocna opinia! W sam raz w tematyce tego forum!
zdjecie uzytkownika
obecny - 2015-08-02 19:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mogę powiedzieć o peku ze to dziad oskie miejsce pracy
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-08-03 22:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny - 2015-08-02 19:20:03]:
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
kac - 2015-08-04 00:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też mam pomocną opinię, odradzam szczerze pracę w tej organizacji szczególnie jako spedytor.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-08-05 09:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo pomocna opinia.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-08-18 21:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kac a masz jakies zle doswiadczenia w pracy w PEKAES SA. bo wiem ze take na to stanowisko poszukuja osob. ja osobiscie zainteresowalem sie stanowiskiem pracownik magazynowy gdyz oferuja umow eo prace, opieke medyczna, grupowe ubezpieczenie na życie . i powiem ze to mnei bardzo przekonuje. a chociaz 2000 zl wyciagne miesiecznie?
zdjecie uzytkownika
władek - 2015-08-19 21:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2015-08-18 21:18:48]:
nawet 3000 zł
zdjecie uzytkownika
schemat - 2015-08-20 18:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak na magazynie płacą dobrze na pewno 3000tyś wyciągniesz to jet średnia płaca, warunki bardzo dobre a robota lekka plus do tego wczasy pod gruszą, ekwiwalent za pranie ciuchów, opieka medyczna i karta multisport....ciepłe posiłki zimą, latem woda mineralna niegazowana, wydzielone miejsce dla palaczy, luźne godziny ....
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-08-20 23:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [schemat - 2015-08-20 18:34:45]:
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
kredek - 2015-08-21 00:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [schemat - 2015-08-20 18:34:45]:
zapomniałeś o zimnym gazowanym piwku po 13 od wiosny do jesieni. 3000 tys na magazynie a komu by się chciało za takie gorsze wstawać do roboty spokojnie powinien żądać 4000 tys netto + premia no i nie zapomnieć o wcześniejszej emeryturze , wczasach w Bułgarii i bezzwrotnym kredycie w CHF.
zdjecie uzytkownika
kredek - 2015-08-21 00:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [schemat - 2015-08-20 18:34:45]:
zapomniałeś o zimnym gazowanym piwku po 13 od wiosny do jesieni. 3000 tys na magazynie a komu by się chciało za takie gorsze wstawać do roboty spokojnie powinien żądać 4000 tys netto + premia no i nie zapomnieć o wcześniejszej emeryturze , wczasach w Bułgarii i bezzwrotnym kredycie w CHF.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-08-22 16:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
vegas - 2015-08-25 20:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A u nas w magazynie to jeszcze dziewczyny brygadzista załatwia
zdjecie uzytkownika
securitas - 2015-08-26 09:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [vegas - 2015-08-25 20:54:21]:
pisz pisz bratku ...a po IP dojdziemy o którego brygadzistę chodzi
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-08-26 21:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vegas - 2015-08-25 20:54:21]:
Bardzo pomocna opinia! Poziom zerowy!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 09:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
slavko - 2015-08-27 09:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opinia - 2015-08-26 21:42:06]:
stwierdzenie do którego się odnosisz nie jest przecież opinią...więc czemu piszesz "bardzo pomocna opinia"? - może masz jakiś problem? chcesz o nim pogadać? - dam ci radę - to nie jest na to dobre miejsce...
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-08-27 22:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slavko - 2015-08-27 09:09:28]:
żeby dać znać, że bzdura napisana jak nie dotarło; taka sama jak to co piszesz w tej bzdurnej "mądrowaninie"; a tą radę wsadź sobie w miejsce, na jakie tylko zasługuje
zdjecie uzytkownika
slavko - 2015-08-28 09:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opinia - 2015-08-27 22:40:48]:
tak jak myślałem, nie zrozumiał mojej rady...
zdjecie uzytkownika
vegas - 2015-08-28 13:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie opinia i securitas prawdy nie zagłuszysz nadpisując do każdego wpisu "bardzo pomocna opinia" radzę dokładnie sprawdzić wszystkie loginy i IP a najlepiej powołać komisję. Zgadzam się ze slavko nic nie zrozumiałeś z jego rady zatem marna szansa abyś z mojej cokolwiek Panie prezesie. Podaję adres magazynu ul. Składowa 1, Koninko
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 23:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-08-30 23:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vegas - 2015-08-28 13:54:08]:
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
pomocna - 2015-08-31 14:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia o tej firmie mocno negatywna ostrzegam przed podjęciem u nich pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PEKAES SA?
Zadaj pytanie
alert