Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spedytorka - 2015-03-24 22:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [babek - 2015-03-22 23:04:07]:
uprzejmie donoszę nr rej BAH 00MAN
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-24 22:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa1 - 2015-03-20 21:32:07]:
koń pasuje doskonale, glina w nogach jest istotniejsza jako alegoria do wszech panującego syfu w peku.
zdjecie uzytkownika
axn - 2015-03-25 12:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgryźliwi ludzie, zjadliwe emocje, żal patrzeć i słuchać... :-(
zdjecie uzytkownika
zeto - 2015-03-25 17:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [axn - 2015-03-25 12:51:24]:
Szkoda czasu na czytanie i pisanie.
zdjecie uzytkownika
daf - 2015-03-26 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogóle szkoda czasu na tą firmę tną przewoźników na każdym kroku, płatności przeciągają, najgorzej to jest w Poznaniu
zdjecie uzytkownika
sraf - 2015-03-27 09:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daf - 2015-03-26 21:49:30]:
różne rzeczy możesz pisać; co jak co, ale płatności to są u nich co do minuty i wszyscy o tym wiedzą, więc nie wycieraj ryja takimi farmazonami
zdjecie uzytkownika
kebab - 2015-03-29 11:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daf to ty opowiadasz farmazony ciągle spózniają się z płatnościami a najgorsze są kompensaty za paliwo nigdy niewiadomo ile potrącą z faktury pozdrawiam oddział kielce a w szcególności parkę dyrektora z dyspozytorką :)
zdjecie uzytkownika
sraf - 2015-03-29 13:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kebab - 2015-03-29 11:10:37]:
płatności są w terminie, chyba, ze nie oddasz na czas dokumentów - jak tak robisz - sam sobie winien; tyle ci potrącą za paliwo chłopie ile zatankujesz. co ty dziecko jesteś? - nie wiesz ile wlałeś do zbiornika i za ile? kajet sobie załóż i wpisuj jak pamięć za krótka :-) wszyscy wiedzą i pilnują tylko tobie bidolu ucieka? ale widać, że tobie nie robota i rozliczenie najważniejsze, tylko głupota w głowie co ty wypisujesz i nicki pomyliłeś, bo nie temu odpowiadasz co trzeba jak widzę, ale nic dziwnego na twoim poziomie to i oddziały ci się mogą mylić :-)
zdjecie uzytkownika
sraf - 2015-03-29 20:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha, ha, ha! :-) argumenty jak ta lala! same konkrety, tak trzymaj! atakuj dalej, ale rozglądaj się uważnie...
zdjecie uzytkownika
stralis - 2015-03-29 23:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zero propagandy kolego, sama rzeczywistość; kogo tam jeszcze oszukują, bo ciekawie piszesz :-) tylko bzdurnie jak Ci ktoś już tu napisał, więc się nie napinaj tak z tym rzucaniem błotem, bo się przypadkiem ochlapiesz.
zdjecie uzytkownika
pracownik jeszcze - 2015-04-01 21:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrą firmę poznać po tym jak wypowiadają się o niej byli pracownicy, jak widać Panie prezesie słabo to u Pana wypadło. Jak Pan skomentuje tak słabą ocenę proszę rzeczowo zamiast pluć na każdego kto wystawił Panu taką opinię. (rozglądaj się... ochlapiesz się to jest konkretna groźba) niedoszli nowi pracownicy zadajcie sobie pytanie co Was czeka w tak zasyfionej atmosferze pracy?
zdjecie uzytkownika
dlaczegojeszcze? - 2015-04-01 23:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik jeszcze - 2015-04-01 21:15:08]:
o matko jedyna! brrr.. :-)
zdjecie uzytkownika
ftl - 2015-04-04 22:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie pekaes - to jest gorsze od amazona
zdjecie uzytkownika
ltl - 2015-04-06 11:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ftl - 2015-04-04 22:35:43]:
bardzo rzeczowa i pomocna opinia :-)
zdjecie uzytkownika
razor - 2015-04-17 00:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby dlaczego pekaes ma być gorszy od amazona, ja nawet nie wiem co takiego dzieje się w amazonie. Pytam, bo szukają na magazyn w mojej okolicy i myślę, czy nie zaaplikować.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-17 16:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak kazda inna , wiadomo spedycja to i czasowka z rozladunkiem i zaladunkiem ale mozna sie do tego przyzwyczaic- niestety bardzo istotny mankament WYNAGRODZENIE NIEADEKWATNE DO WYKONYWANEJ PRACY - moze w koncu ktos wpadnie na pomysl aby powyzki slaly sie cialem POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
KOŃ - 2015-04-20 15:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą na czas tylko ile - marne grosze tak jak napisał kolega wcześniej nie adekwatne do wykonywanej pracy magazynier zarabia 1500 zł
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-04-20 15:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Mam jutro spotkanie w sprawie stanowiska handlowca. Czy ktoś może przybliżyć jak wygląda rozmowa, jakie wymagania?
zdjecie uzytkownika
ZEBRA - 2015-04-20 18:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KOŃ - 2015-04-20 15:08:41]:
Tak, tylko musisz dodać, że za pół etatu :-)

A poważnie - to brutto daje 2100-2200 zł; jak na magazyn w małym mieście w porównaniu z tym co płacą niektórzy inni w branży - to wielu chciałoby mieć taką stałą pracę.
zdjecie uzytkownika
sala - 2015-04-20 23:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2015-04-20 15:15:24]:
lepiej sobie daj spokój kolego z pracą w tym syfie a w szczególności na stanowisku handlowca, jak masz trochę oleju to w tym zawodzie możesz przebierać w ofertach, tutaj czeka Cię marna płaca i kanty na premii. A nie wspominałem o nudzie i niekompetencji wszak obecnej.
zdjecie uzytkownika
mustang - 2015-04-20 23:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZEBRA - 2015-04-20 18:57:08]:
Ty se sam buraku pracuj za takie grosze inni już dawno płacą dużo więcej. Mnie tez czarowali ze praca stała i pewna bełkot płynący z góry od grubasów które na jeden obiad wydają więcej. Poszłem do konkurencji i jest dużo lepie traktowanie człowieka normalne i kasa dużo większa
zdjecie uzytkownika
kil - 2015-04-21 09:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mustang - 2015-04-20 23:09:51]:
Poszłeś bo miałeś blisko, a ja mam daleko, więc poszedłem.
zdjecie uzytkownika
ZEBRA - 2015-04-21 09:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mustang - 2015-04-20 23:09:51]:
Po co zaraz te proste obelgi? Czy ja Ci napisałem, że masz tam pracować? Jak Ci lepiej u konkurencji, to cieszę się razem z Tobą! Miłej pracy życzę!
zdjecie uzytkownika
mustang - 2015-04-21 22:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy wiedzą zatem ja tez i Ty również ze Zebra, xx -- itd. to hamban albo filipek wiec burak jest jak najbardziej na miejscu jeśli jest inaczej to sorka, oczywiście za inwektyw nie za treść.
zdjecie uzytkownika
czarny - 2015-04-27 19:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest to miejsce dobre do pracy zero rozwoju
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PEKAES SA?
Zadaj pytanie