Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wątroba - 2015-01-09 22:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mózg - 2015-01-08 00:15:47]:
hej mózgu - jeszcze weź dzienniczek i uwagę pierdyknij na pół strony, żeby ojciec podpisał się z matką i do szkoły ich wezwij na pogadankę. z zachowania wystaw od razu naganne na koniec roku :-))) będzie ubaw na całą wieś :-)
zdjecie uzytkownika
wiejski_grajek - 2015-01-09 22:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zygu - 2015-01-06 16:27:31]:
zygu, bo się dziadostwo tak za komuny nauczyło narzekać i pluć na wszystko, a teraz jak przyszło robić naprawdę, a nie pierdzieć w stołek, to granda, gnębią, źle traktują, bo nie chcą za nic nie robienie płacić! bandyci! :-)
zdjecie uzytkownika
bułka - 2015-01-09 22:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NAPI - 2015-01-05 21:46:52]:
andrzejku, zbieraj manele
zdjecie uzytkownika
kadi - 2015-01-10 10:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostrzegam potencjalnych kandydatów przed pracą w pekaes ponizanie, oszukiwanie to standard, widać to po odpowiedziach Panów managerów jaki stosunek mają do pracowników.
zdjecie uzytkownika
zygu - 2015-01-10 18:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wiejski_grajek - 2015-01-09 22:22:10]:
Ja to wszystko rozumiem - i rozgoryczenie i jakieś ludzkie frustracje. Tylko że ja chciałbym wejść na forum i znaleźć opinie na temat pracodawcy:
- fajnie się pracuje, jest atmosfera, dobre pieniądze , jest OK
albo
- jest słabo, szef głupek, ciągle coraz wyższe plany, pensje marne, premii brak, socjal żaden

a wchodzę tutaj i widzę kółko wzajemnego obrzucania się kałem. LUDZIE!!!! To jest forum służące do wymiany informacji na temat potencjalnego pracodawcy, a nie do plucia na siebie i wszystkich dookoła.
zdjecie uzytkownika
nero_1 - 2015-01-10 21:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kadi - 2015-01-10 10:32:51]:
Na czym cie oszukali? Mozesz jakis przyklad dac zebym sie nie naciął w takim razie? Tak ogólnie to żadna wskazówka dla mnie, ot takie popisanie sobie.
zdjecie uzytkownika
pks - 2015-01-10 23:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jest słabo, brak atmosfery szef głupek, ciągle coraz wyższe plany, pensje marne, premii brak, socjal żaden
zdjecie uzytkownika
pitol - 2015-01-10 23:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nero_1 - 2015-01-10 21:10:50]:
Ty kanapka nie pitol, nie wiesz na czym ludzi oszukujesz?
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2015-01-11 17:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pitol - 2015-01-10 23:23:11]:
no właśnie nie wiem mądrolu - przyjdź i mi powiedz jak jesteś taki gieroj
zdjecie uzytkownika
wiejski_grajek - 2015-01-11 19:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to widzisz zygu z czym masz do czynienia... szkoda gadać, nie ma co tłumaczyć, z takim poziomem każdy zostanie już tam gdzie jest. Napisz takiemu, że może nie płacą pensji albo nie pozwalają korzystać z wc, to też ci to skopiuje i napisze.
zdjecie uzytkownika
pitol - 2015-01-11 22:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pks - 2015-01-10 23:21:27]:
pks może z autobusiarzami ci się popitoliło :-)
zdjecie uzytkownika
slabituko - 2015-01-13 21:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w pekaes i na szczęście już jestem daleko od tego syfu, nie życzę nie mam wrogów wiec nie życzę nikomu tam trafić
zdjecie uzytkownika
mocnituko - 2015-01-13 22:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [slabituko - 2015-01-13 21:20:18]:
bez ciebie już nie ma takiego syfu, zmieniło się na lepsze jak sobie wreszcie poszłaś, ludzie też odetchnęli
zdjecie uzytkownika
widmo - 2015-01-14 21:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No co Ty kanapka jest jeszcze większy syf same nieudaczniki zostały. A ci normalni szukają jeszcze roboty. I nie kompromituj się w 3 osobie używa się formy grzecznościowej, wielka litera niemoto.
zdjecie uzytkownika
zeromski - 2015-01-15 21:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
teraz w pekaes jest najgorzej w historii blisko 60 letniej tej umierającej firmy
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-01-16 17:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak gorzej to już chyba nie moze byc niż jest
zdjecie uzytkownika
stówa - 2015-01-17 15:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zgadzam się obecna ekipa taką rozwałkę zrobiła fajnej kiedyś firmy
zdjecie uzytkownika
onery - 2015-01-19 20:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co to znaczy, że firma pekaes jest umierająca, bo jednak nie bardzo rozumiem, gdyz nie pracuje obecnie w firmie. Macie jakies problemy, czy coś w tym stylu? Napiszcie prosze jakies argumenty, bo póki co czytam ogólniki, że zostął syf i nieudacznicy, a to mało mi mówi. może konkurencja rozsiewa takie plotki, czy co.
zdjecie uzytkownika
kiep - 2015-01-19 21:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [onery - 2015-01-19 20:56:16]:
Problem tkwi w tym, że firma się zmienia ale nie na lepsze tylko w przeciwnym kierunku. A wszystko bierze się stąd, że rządzący w firmie nie widzą belki w swoim oku, za to doskonale widzą źdźbła u wszystkich innych i zaczynają zmiany nie z tej strony, co potrzeba.
Wiadomo również, że zmiany wymagają nie tylko poświęceń ale przede wszystkim inwestycji - a niech mi ktoś pokaże jakieś inwestycje ze strony obecnych jaśnie nam panujących.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-20 20:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Daremne żale - próżny trud,
Bezsilne złorzeczenia!
Przeżytych kształtów żaden cud
Nie wróci do istnienia.
Świat wam nie odda, idąc wstecz,
Znikomych mar szeregu
- Nie zdoła ogień ani miecz
Powstrzymać myśli w biegu.
Trzeba z żywymi naprzód iść,
Po życie sięgać nowe...
A nie w uwiędłych laurów liść
Z uporem stroić głowę.
Wy nie cofniecie życia fal!
Nic skargi nie pomogą
- Bezsilne gniewy, próżny żal!
Świat pójdzie swoją drogą.
zdjecie uzytkownika
f - 2015-01-24 20:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w pekaes to żenada, full niekompetencja na każdym kroku, ekipa nie ma pojęcia o TSL. Relacje negatywne, wrogość, atmosfera pogrzebowa. Wystarczy poczytać ich komentarze do opinii, wyobraźcie sobie wtedy co się dzieje w realu.
zdjecie uzytkownika
masa - 2015-01-24 20:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-20 20:33:27]:
Ty kanapka skąd Ty bierzesz takie bzdety. Czytaj ze zrozumieniem co Ci ludzie napisali a nie wklejasz bzdety
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-27 10:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [masa - 2015-01-24 20:11:02]:
Pisz dalej, nikt już na to nie reaguje jak czyta 30sty raz te same smętne opluwania kilku frustratów. Normalnym już się znudziło czytać takie ciągłe narzekania. A dla tych co im tak źle - to już ktoś tu słusznie napisał - drzwi otwarte na świat, tylko korzystać. Dziwię się, że mijają miesiące jak widać po wpisach, a ci bardzo kompetentni umiejący ocenić nawet zarządzających są jeszcze w firmie skoro im tak wrogo, pogrzebowo i nienawistnie. Czyżby świat ich nie chciał, tak długo szukają roboty jak napisałeś wcześniej?
zdjecie uzytkownika
2f - 2015-01-27 10:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [f - 2015-01-24 20:08:31]:
W realu rażą prądem, obcinają piłą łańcuchową ręce i nogi, łamią kości kołem drewnianym, zamykają w ciemnej piwnicy na całe miesiące bez jedzenia i picia! A kysz, szatany! :-)))))))
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-01-27 15:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może jakieś fakty? za i przeciw? a nie "gorzkie żale"? żadnych wniosków nie wyciągam po za tym że jest dobry socjal, a szefowie liberalni, robota tez chyba nie za ciężka...;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PEKAES SA?
Zadaj pytanie
x