Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ftl - 2015-04-04 22:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie pekaes - to jest gorsze od amazona
zdjecie uzytkownika
ltl - 2015-04-06 11:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ftl - 2015-04-04 22:35:43]:
bardzo rzeczowa i pomocna opinia :-)
zdjecie uzytkownika
razor - 2015-04-17 00:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby dlaczego pekaes ma być gorszy od amazona, ja nawet nie wiem co takiego dzieje się w amazonie. Pytam, bo szukają na magazyn w mojej okolicy i myślę, czy nie zaaplikować.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-17 16:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak kazda inna , wiadomo spedycja to i czasowka z rozladunkiem i zaladunkiem ale mozna sie do tego przyzwyczaic- niestety bardzo istotny mankament WYNAGRODZENIE NIEADEKWATNE DO WYKONYWANEJ PRACY - moze w koncu ktos wpadnie na pomysl aby powyzki slaly sie cialem POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
KOŃ - 2015-04-20 15:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą na czas tylko ile - marne grosze tak jak napisał kolega wcześniej nie adekwatne do wykonywanej pracy magazynier zarabia 1500 zł
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-04-20 15:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Mam jutro spotkanie w sprawie stanowiska handlowca. Czy ktoś może przybliżyć jak wygląda rozmowa, jakie wymagania?
zdjecie uzytkownika
ZEBRA - 2015-04-20 18:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KOŃ - 2015-04-20 15:08:41]:
Tak, tylko musisz dodać, że za pół etatu :-)

A poważnie - to brutto daje 2100-2200 zł; jak na magazyn w małym mieście w porównaniu z tym co płacą niektórzy inni w branży - to wielu chciałoby mieć taką stałą pracę.
zdjecie uzytkownika
sala - 2015-04-20 23:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2015-04-20 15:15:24]:
lepiej sobie daj spokój kolego z pracą w tym syfie a w szczególności na stanowisku handlowca, jak masz trochę oleju to w tym zawodzie możesz przebierać w ofertach, tutaj czeka Cię marna płaca i kanty na premii. A nie wspominałem o nudzie i niekompetencji wszak obecnej.
zdjecie uzytkownika
mustang - 2015-04-20 23:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZEBRA - 2015-04-20 18:57:08]:
Ty se sam buraku pracuj za takie grosze inni już dawno płacą dużo więcej. Mnie tez czarowali ze praca stała i pewna bełkot płynący z góry od grubasów które na jeden obiad wydają więcej. Poszłem do konkurencji i jest dużo lepie traktowanie człowieka normalne i kasa dużo większa
zdjecie uzytkownika
kil - 2015-04-21 09:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mustang - 2015-04-20 23:09:51]:
Poszłeś bo miałeś blisko, a ja mam daleko, więc poszedłem.
zdjecie uzytkownika
ZEBRA - 2015-04-21 09:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mustang - 2015-04-20 23:09:51]:
Po co zaraz te proste obelgi? Czy ja Ci napisałem, że masz tam pracować? Jak Ci lepiej u konkurencji, to cieszę się razem z Tobą! Miłej pracy życzę!
zdjecie uzytkownika
mustang - 2015-04-21 22:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy wiedzą zatem ja tez i Ty również ze Zebra, xx -- itd. to hamban albo filipek wiec burak jest jak najbardziej na miejscu jeśli jest inaczej to sorka, oczywiście za inwektyw nie za treść.
zdjecie uzytkownika
czarny - 2015-04-27 19:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest to miejsce dobre do pracy zero rozwoju
zdjecie uzytkownika
biały - 2015-04-27 21:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [czarny - 2015-04-27 19:39:30]:
Bardzo konkretna, wyczerpująca i pomocna opinia.
zdjecie uzytkownika
kisiel - 2015-05-05 13:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam koledzy mam pytanko czy w innych oddziałach tez tak jest jak w Kielcach ze obecni przewoźnicy nie maja ladonkow na wyjazd sa czeste przestoje a przyjmowani sa nowi przewoznicy a szlachta obiecuje ze bedzie lepiej
zdjecie uzytkownika
Pracował - 2015-05-13 19:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żądają cudu nad Utratą choć wszędzie kryzys - a pszczółka to szczególna osoba pozwoli ludziom biegać w systemie MyBenefit - dobrze że to już nie moja BAJKA
zdjecie uzytkownika
Pracuje - 2015-05-14 19:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj dobrze, dobrze, że mniej o kolejnego marudę ;-)
zdjecie uzytkownika
Hohoj - 2015-05-19 20:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję jako kierowca już wiele lat i trafiałem na różne firmy. Trafiłem w końcu na nich i jest duże prawdopodobieństwo, że zostanę zatrudniony. Nie chcę jednak pakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wiele rzeczy słyszałem na temat tej firmy. Czy możecie mi powiedzieć coś więcej na ich temat ?
zdjecie uzytkownika
ojej - 2015-05-20 11:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hohoj - 2015-05-19 20:28:52]:
Kolego zadaj sobie pytania poniższe: czym Ty chcesz kierować w tym zapyziałym peku wózkiem widłowym? taczką? bryką prezesa? jego przydupasów żałosnych? Innych możliwości od 2011 roku nie masz
zdjecie uzytkownika
olej - 2015-05-20 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojej - 2015-05-20 11:28:13]:
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
CK - 2015-05-22 00:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plus dla centrali w Błoniu że czyta te wpisy i działa w Kielcach zwolnili dyspozytorkę po tym jak ktoś opisał na forum że jest parą z dyrektorem
zdjecie uzytkownika
KC - 2015-05-22 10:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CK - 2015-05-22 00:29:23]:
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
Nalesnik - 2015-05-23 09:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze zrobili powinni się teraz wziąść za jej chłopaka
zdjecie uzytkownika
Schabowy - 2015-05-24 21:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nalesnik - 2015-05-23 09:56:15]:
Bardzo pomocna opinia!
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-05-25 00:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PEKAES SA?
Zadaj pytanie
alert