Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sek - 2014-02-17 21:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Rada nadzorcza jest ślepa i głucha wzięli kolejnego miernego prezesa ktory obstawia stolki swoimi miernymi kolegami ludzie na dole zwlaszcza ci co od lat juz pracujo naprawde swietni fachowcy ale kolejne mierne zarzady skuteczni niszczą ten potencjał
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2014-02-21 17:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to dotychczasowego w końcu pogonili? czy zatrudnili kolejnego?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-02-22 07:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).a szkoda bo to dobre drogowskazy dla szukających pracy...
zdjecie uzytkownika
kozak - 2014-03-27 20:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coś w tym jest ostatnio przeciągają płatności,a jak do nich dzwonisz to wmawiają ze to niemożliwe.Stawki za km porażka,biorą z giełdy na sztukę byle dla nich coś zostało NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
champion - 2014-04-02 21:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej komunistycznej organizacji jako miejsca pracy
zdjecie uzytkownika
nil - 2014-04-07 17:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałem okazję przyjrzeć się kilku oddziałom w Peku i wszędzie jest tak samo atmosfera tragiczna ludzie przychodzę i szybko odchodzą a już najgorzej jak się ktoś da nakłonić żeby zostawić pracę którą ma na przejście do Pekaes.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-05-16 19:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałam złożyć CV ale widzę że wszędzie jest tak samo. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.. W biurze jest tak samo?
Oferty Pracy odpowiedz
2014-05-20
Żródło: infopraca.pl
Gdańsk,Gdynia
(pomorskie)
Nr ref: MAG/05/GDA Nr ref: MAG/05/GDY   Główne obowiązki: Prowadzenie prac ładunkowych przy użyciu wózka widłowego lub ręcznie na wejściu i wyjściu z magazynu.. Wykonywanie pomiarów przyjmowanych towarów oraz kontroli jakościowej i...
zdjecie uzytkownika
Kadem - 2014-06-16 20:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki żart! robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem jak coś takiego może w ogóle funkcjonować, zdecydowanie odradzam pracę tam!
zdjecie uzytkownika
Trilogit - 2014-06-16 23:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro ludzie dają się tak traktować to pracodawca będzie to wykorzystywał i to jest w tym najgorsze, że ludzie się nie szanują nawzajem.
zdjecie uzytkownika
klien - 2014-06-30 13:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ich klientem od kilku lat i ostatnio coraz trudniej się z nimi współpracuje. Najgorszy jest oddział w Błoniach. Klient jest dla nich nikim. Nawet telefonów nie odbierają. Trzyma mnie tam jedynie niska cena, nic po za tym.
zdjecie uzytkownika
OLX - 2014-07-22 13:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie szanują przewoźników. Wyzysk za bardzo niskie stawki. Szukam innej spedycji i przyznam, że nigdzie nie ma tak niskich stawek w w PEKAESIE. Przez tą firmę ma w chwili obecnej tylko problemy a kiedyś nieźle prosperowałem. Od tak od stycznia obniżyli stawki, oszukali przewoźników i postawili przed faktem dokonanym. Zdecydowanie nie polecam tej firmy do współpracy.
zdjecie uzytkownika
OLX - 2014-07-22 13:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie szanują przewoźników. Wyzysk za bardzo niskie stawki. Szukam innej spedycji i przyznam, że nigdzie nie ma tak niskich stawek w w PEKAESIE. Przez tą firmę ma w chwili obecnej tylko problemy a kiedyś nieźle prosperowałem. Od tak od stycznia obniżyli stawki, oszukali przewoźników i postawili przed faktem dokonanym. Zdecydowanie nie polecam tej firmy do współpracy.
zdjecie uzytkownika
srek - 2014-08-07 15:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci którzy się szanują odchodzą z firmy ale prezes jest jaki jest i niczego się nie uczy, nie polecam współpracy z tym panem i jego towarzystwem. Obudzą się jak nagle razem z ludźmi pójdzie sprzedaż ale będzie za późno.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-08-12 12:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klien - 2014-06-30 13:31:34]:
Popieram zdanie. Są fatalni. Po raz ostatni wysyłam od nich paletę. Wolę dopłacić ale mieć załatwioną sprawę bezbłędnie.
zdjecie uzytkownika
DAKIRA - 2014-09-10 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBECNY PREZES TO TAKI BAŁAGAN ZROBIŁ, Z NOWYM PROGRAMEM OPERACYJNYM ZWANYM SPEED IZ NIE WIADOMO GDZIE JAKA PRZESYŁKA SIE ZNAJDÓJE, A POLITYKA KADROWA TO ZASTRASZANIE LUDZI NIE CHCESZ TO ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2014-09-10 23:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,Zostałem zaproszony na rozmowę jako spedytor.Może mi tak ktoś szczerze powiedzieć jak jest.Jak ludzie i co najważniejsze zarobki?Na go worku też ludzie piszą o mojej firmie że jest masakra i jest dlatego was pytam , jak jest w biurach.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-09-11 23:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAKIRA - 2014-09-10 20:19:48]:
Tak jak piszesz po polskiemu "znajdóje" tak i program operacyjny obsługujesz, to i znaleźć przesyłki nie potrafisz pewnie :-) szkolenie się przespało, co? Zajmij się czymś prostszym zamiast narzekać, może do palet?
zdjecie uzytkownika
Bomm - 2014-09-13 18:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę, to atmosfera do najlepszych raczej nie należy. Ubliżanie, wyśmiewanie to naprawdę chleb powszedni w Pekaesie? Może niektórzy rzeczywiście mają problemy, ale to nie powód by kogoś traktować gorzej. Tak jak ktoś z klientów napisał, że trzyma go tylko cena. Jeżeli tak nadal będzie to wyglądało, to poziom usług jeszcze drastyczniej spadnie.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-09-13 20:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bomm - 2014-09-13 18:27:39]:
Na pewno! I zapadną się też Żuławy Wiślane, a Morze Bałtyckie cofnie się do okolic Włocławka :-)
zdjecie uzytkownika
dali - 2014-09-16 11:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Prezesie, pańskie wpisy są potwierdzeniem jak odnosi się Pan do pracowników: obraża ich, nie szanuje, dyskredytuje i dehumanizuje. Czy sprawy o mobbing jakie złożyli pracownicy przeciwko Panu jeszcze niczego Pana nie nauczyły? A to podobno to my, że zacytuje Pana jesteśmy „idiotami, kretynami, nic nie umiemy i nic nie rozumiemy” … Czyżby dowartościowywał się Pan naszym kosztem?
zdjecie uzytkownika
- - 2014-09-16 18:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dali - 2014-09-16 11:42:57]:
Szanowny Ukryty za Nickiem "diali" i wypowiadający się tak stanowczo bez podpisu, uczyć może coś co było, a nie coś czego nie było - łatwe do sprawdzenia. Przytoczone słowa są mocne, jednak cytatem jest dosłowne przytoczenie czyichś słów, nie zaś własna autorska wypowiedź pisana pod wygodnym płaszczem internetowego anonima... życzę jednak rozsądnych przemyśleń w tej zgorzkniałości.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-09-23 11:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was już otrzymał informację o wyniku rozmowy rekrutacyjnej na Specjalistę ds. Wsparcia Sprzedaży ? U mnie minęły 2 tygodnie i cisza.
zdjecie uzytkownika
- - 2014-09-24 18:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawy - 2014-09-23 11:09:02]:
Proces rekrutacji nie został jeszcze zakończony.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-09-26 10:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś wie ile jeszcze może potrwać wyłonienie kandydatów ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x