Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klien - 2014-06-30 13:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ich klientem od kilku lat i ostatnio coraz trudniej się z nimi współpracuje. Najgorszy jest oddział w Błoniach. Klient jest dla nich nikim. Nawet telefonów nie odbierają. Trzyma mnie tam jedynie niska cena, nic po za tym.
zdjecie uzytkownika
OLX - 2014-07-22 13:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie szanują przewoźników. Wyzysk za bardzo niskie stawki. Szukam innej spedycji i przyznam, że nigdzie nie ma tak niskich stawek w w PEKAESIE. Przez tą firmę ma w chwili obecnej tylko problemy a kiedyś nieźle prosperowałem. Od tak od stycznia obniżyli stawki, oszukali przewoźników i postawili przed faktem dokonanym. Zdecydowanie nie polecam tej firmy do współpracy.
zdjecie uzytkownika
OLX - 2014-07-22 13:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie szanują przewoźników. Wyzysk za bardzo niskie stawki. Szukam innej spedycji i przyznam, że nigdzie nie ma tak niskich stawek w w PEKAESIE. Przez tą firmę ma w chwili obecnej tylko problemy a kiedyś nieźle prosperowałem. Od tak od stycznia obniżyli stawki, oszukali przewoźników i postawili przed faktem dokonanym. Zdecydowanie nie polecam tej firmy do współpracy.
zdjecie uzytkownika
srek - 2014-08-07 15:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci którzy się szanują odchodzą z firmy ale prezes jest jaki jest i niczego się nie uczy, nie polecam współpracy z tym panem i jego towarzystwem. Obudzą się jak nagle razem z ludźmi pójdzie sprzedaż ale będzie za późno.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-08-12 12:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klien - 2014-06-30 13:31:34]:
Popieram zdanie. Są fatalni. Po raz ostatni wysyłam od nich paletę. Wolę dopłacić ale mieć załatwioną sprawę bezbłędnie.
zdjecie uzytkownika
DAKIRA - 2014-09-10 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBECNY PREZES TO TAKI BAŁAGAN ZROBIŁ, Z NOWYM PROGRAMEM OPERACYJNYM ZWANYM SPEED IZ NIE WIADOMO GDZIE JAKA PRZESYŁKA SIE ZNAJDÓJE, A POLITYKA KADROWA TO ZASTRASZANIE LUDZI NIE CHCESZ TO ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2014-09-10 23:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,Zostałem zaproszony na rozmowę jako spedytor.Może mi tak ktoś szczerze powiedzieć jak jest.Jak ludzie i co najważniejsze zarobki?Na go worku też ludzie piszą o mojej firmie że jest masakra i jest dlatego was pytam , jak jest w biurach.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-09-11 23:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAKIRA - 2014-09-10 20:19:48]:
Tak jak piszesz po polskiemu "znajdóje" tak i program operacyjny obsługujesz, to i znaleźć przesyłki nie potrafisz pewnie :-) szkolenie się przespało, co? Zajmij się czymś prostszym zamiast narzekać, może do palet?
zdjecie uzytkownika
Bomm - 2014-09-13 18:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co widzę, to atmosfera do najlepszych raczej nie należy. Ubliżanie, wyśmiewanie to naprawdę chleb powszedni w Pekaesie? Może niektórzy rzeczywiście mają problemy, ale to nie powód by kogoś traktować gorzej. Tak jak ktoś z klientów napisał, że trzyma go tylko cena. Jeżeli tak nadal będzie to wyglądało, to poziom usług jeszcze drastyczniej spadnie.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-09-13 20:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bomm - 2014-09-13 18:27:39]:
Na pewno! I zapadną się też Żuławy Wiślane, a Morze Bałtyckie cofnie się do okolic Włocławka :-)
zdjecie uzytkownika
dali - 2014-09-16 11:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Prezesie, pańskie wpisy są potwierdzeniem jak odnosi się Pan do pracowników: obraża ich, nie szanuje, dyskredytuje i dehumanizuje. Czy sprawy o mobbing jakie złożyli pracownicy przeciwko Panu jeszcze niczego Pana nie nauczyły? A to podobno to my, że zacytuje Pana jesteśmy „idiotami, kretynami, nic nie umiemy i nic nie rozumiemy” … Czyżby dowartościowywał się Pan naszym kosztem?
zdjecie uzytkownika
- - 2014-09-16 18:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dali - 2014-09-16 11:42:57]:
Szanowny Ukryty za Nickiem "diali" i wypowiadający się tak stanowczo bez podpisu, uczyć może coś co było, a nie coś czego nie było - łatwe do sprawdzenia. Przytoczone słowa są mocne, jednak cytatem jest dosłowne przytoczenie czyichś słów, nie zaś własna autorska wypowiedź pisana pod wygodnym płaszczem internetowego anonima... życzę jednak rozsądnych przemyśleń w tej zgorzkniałości.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-09-23 11:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was już otrzymał informację o wyniku rozmowy rekrutacyjnej na Specjalistę ds. Wsparcia Sprzedaży ? U mnie minęły 2 tygodnie i cisza.
zdjecie uzytkownika
- - 2014-09-24 18:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawy - 2014-09-23 11:09:02]:
Proces rekrutacji nie został jeszcze zakończony.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-09-26 10:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś wie ile jeszcze może potrwać wyłonienie kandydatów ?
zdjecie uzytkownika
Karmo - 2014-10-08 09:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Standardowo takie rekrutacje trwają koło miesiąca czasu. Zależy ile PEKAES ma stopni przeprowadzenia takiej rekrutacji i ile kandydatów biorą pod uwagę. Powinni wszystko starać się zamknąć w 2-4 tygodniach. Ale PEKAES jest znaną i uznaną firmą, więc kandydatów może być zdecydowanie więcej, co też może wydłużyć się w czasie.
zdjecie uzytkownika
__ - 2014-10-20 17:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś jest w stanie napisać czy już wybrano kandydata na Specjalistę ds. Wsparcia Sprzedaży ?
zdjecie uzytkownika
DRAMATY ASNYKA - 2014-10-22 22:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Największy dramat poety nie jest porównywalny do dramtu jakim jest praca w pekaes sa. Panie Bachman szczerze Pana podziwiam. Do moderatora: gdzie są wpisy setek ludzi z przed roku? - opisujące działania Pana Prezesa i jego świty? Co to jest - cenzura minionej epoki? czy wolnosć słowa w necie. Człowieki:) nie dajcie sobie zamknąć ust!!!
zdjecie uzytkownika
MIRAS - 2014-10-22 22:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawy - 2014-09-23 11:09:02]:
Ale sie namądrowałeś z nikiem dwie kreski
zdjecie uzytkownika
Ciepluch - 2014-10-22 22:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prezes - 2014-09-13 20:36:31]:
predzej się cofnie do tatr niż w peku bedzie lepiej, pooglądaj Dicovery
zdjecie uzytkownika
speed - 2014-10-22 22:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAKIRA - 2014-09-10 20:19:48]:
Speed to on widział film, pewnie bacznie podglądnął wszystkie części problem u niego jest jest taki że nic nie zrozumiał z tego co podglądnął.
zdjecie uzytkownika
MIRAS - 2014-10-22 22:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIRAS - 2014-10-22 22:20:33]:
Przeprasza "Ciekawy" naturalnie odpowiedź nie dotyczy Ciebie lecz wpisu nad Twoim wpisem krytykującego "dali"
zdjecie uzytkownika
Lizałek - 2014-10-22 22:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NOWY - 2014-09-10 23:19:11]:
"Nowy" szczerze to masakra to najsłabsza definicja peku lepiej siedź tam gdzie siedzisz a jak musisz zmienić to znajdź inną firmę wystarczy odpalic pracuj pl a jeśli jesteś dobrym spedytorem mozesz sam przebierac w ofertach.
zdjecie uzytkownika
trembacz - 2014-10-23 22:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karmo - 2014-10-08 09:08:16]:
Pomyliłeś się ...pekaes był uznaną firmą a teraz za sprawą nowej strategii nie szanuje ludzi tam pracujących, no chyba że wiesz w którą trąbę dmuchać...to się nie musisz martwić
zdjecie uzytkownika
champion - 2014-10-23 22:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karmo - 2014-10-08 09:08:16]:
"Karmo" biedaku Tobie sie historia pochrzaniła z realem - bachman i wielka d... skutecznie to uznanie sprowadzili 2 m pod ziemię jak wolisz mówić o stopniach to zero Kelwina.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x