Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bomba - 2013-11-13 21:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tromba - 2013-11-12 23:57:03]:
cuda na kiju:)
zdjecie uzytkownika
ojda - 2013-11-18 18:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Raz na kwartał malują trawę...
zdjecie uzytkownika
daje - 2013-11-18 22:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ojda - 2013-11-18 18:46:44]:
a farby coraz mniej - kasa z nieruchomosci topnieje jak śnieg w maju
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-11-19 20:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-09 23:43:32]:
kolego co ty widzisz dobrego w pekaesie .w tej firmie dalej obowiązuje zasada dajesz to masz
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-11-19 21:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zniesmaczony - 2009-11-17 18:40:16]:
NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO I NIE ZMIENI SAM PREZES NIE POPRAWI WIZERUNKU FIRMY.KOLEGO BYŁEM PRĘŻNYM PRZEWOZNIKEM DO CHWILI GDY PODPISAŁEM UM(usunięte przez administratora) Z PEKAESEM DO KTÓREGO ODDZIAŁU KIEROWCE WYSŁANO LINIĄ TO STAŁ PO DWA TRZY DNI BO BYLI WAŻNIEJSI KTÓRZY MIELI PIERSZEŃSTWO DO ZAŁADUNKU .PRZEWOŻNICY MILI UKŁADY Z WŁADZĄ DANEGO ODDZIAŁU .NAJWIEKSZĄ PORASZKĄ BYŁO JECHAĆ DO OLSZTYNA .TAM DŁUGA PAŁZA MUROWANA .A TO CO WIEM NIC TAM SIĘ NIE ZMIENIŁO PRZEWOŻNIK JEST TEN SAM.
zdjecie uzytkownika
Sweet - 2013-11-27 14:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PEKAES to firma transportowa kat C+E (tiry)? Chciałabym się z nimi skontaktować ale nie jestem pewna czy chodzi o autobusy czy o tiry.. Jeszcze chciałabym wiedzieć czego wymagają?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
cut - 2013-11-30 13:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak teraz jest zupełnie inaczej w pekaes: najgorsza na rynku TSL organizacja zarowno dla przewoźników jak pracownikow, chcesz być oszukany?... mas wielkie szanse
zdjecie uzytkownika
bitter - 2013-11-30 13:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sweet - 2013-11-27 14:03:44]:
Sweet - pekaes to firma spedycja, kiedyś była to wielka organizacja transportowa, wyniszczona przez kolejne zarządy obecnie ledwo dyszy ostatkiem sił. Obecni prezentują wynik dodatni ale wtajemiczeni wiedza jak on jest zrobiony. Przy dobrym zarządzaniu pekaes przy potencjale, który miał pownien być najlepsza w tej części europy firmą TSL.
zdjecie uzytkownika
DD - 2013-12-01 08:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-09 21:15:33]:
jestem ciekaw czy wiedziałaś pisząc to, że wkrótce zakończysz pracę w PEKAES
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-12-01 11:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DD - 2013-12-01 08:35:55]:
A skąd miala wiedzieć przecież powiedzieli jej ze jej to na pewno nie zwolnią:)
zdjecie uzytkownika
VINCI - 2013-12-29 18:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja po 3 miesiącach nie przedłużyłam umowy, atmosfera tragiczna (usunięte przez administratora)jak za komuny, managery z przypadku.
zdjecie uzytkownika
dam.s - 2014-01-11 20:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca - 2013-11-19 21:24:43]:
tak popieram dajesz masz taka zasada panuje w Dlugolece a mistrzem tej zasady jest (usunięte przez administratora) i nie obawiam sie tego co napisalem bo odszedlem z powodu iz ten pan chcial wymusic na mnie datek dla ubogich ...NIGDY nie dawalem i dawac niw bede a pekaes Dlugoleka to przyklad jak nie powinno sie pracowac w firmie S.A
zdjecie uzytkownika
sek - 2014-02-17 21:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rada nadzorcza jest ślepa i głucha wzięli kolejnego miernego prezesa ktory obstawia stolki swoimi miernymi kolegami ludzie na dole zwlaszcza ci co od lat juz pracujo naprawde swietni fachowcy ale kolejne mierne zarzady skuteczni niszczą ten potencjał
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2014-02-21 17:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to dotychczasowego w końcu pogonili? czy zatrudnili kolejnego?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-02-22 07:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).a szkoda bo to dobre drogowskazy dla szukających pracy...
zdjecie uzytkownika
kozak - 2014-03-27 20:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coś w tym jest ostatnio przeciągają płatności,a jak do nich dzwonisz to wmawiają ze to niemożliwe.Stawki za km porażka,biorą z giełdy na sztukę byle dla nich coś zostało NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
champion - 2014-04-02 21:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej komunistycznej organizacji jako miejsca pracy
zdjecie uzytkownika
nil - 2014-04-07 17:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałem okazję przyjrzeć się kilku oddziałom w Peku i wszędzie jest tak samo atmosfera tragiczna ludzie przychodzę i szybko odchodzą a już najgorzej jak się ktoś da nakłonić żeby zostawić pracę którą ma na przejście do Pekaes.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-05-16 19:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałam złożyć CV ale widzę że wszędzie jest tak samo. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.. W biurze jest tak samo?
Oferty Pracy odpowiedz
2014-05-20
Żródło: infopraca.pl
Gdańsk,Gdynia
(pomorskie)
Nr ref: MAG/05/GDA Nr ref: MAG/05/GDY   Główne obowiązki: Prowadzenie prac ładunkowych przy użyciu wózka widłowego lub ręcznie na wejściu i wyjściu z magazynu.. Wykonywanie pomiarów przyjmowanych towarów oraz kontroli jakościowej i...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: pracuj.pl
Śrem
(Koninko (pow. poznański; gm. Kórnik))
PEKAES – silna i nowoczesna polska firma TSL, spełniająca międzynarodowe standardyrynkowe i oferująca pełen zakres produktów logistyczno-transportowych, w związku z dynamicznym rozwojem, oferuje pracę na stanowisku:Magazynier Miejsce pracy: Śrem, Koninko (pow. poznański; gm. Kórnik) Nr ref.: PM/KON/KS Poszukujemy osób do stałej pracy na okres 1 miesięca w Śremie. Docelowym miejscem pracy będzie miejscowość KONINKO.Główne obowiązki:Rozładunek i z
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Kadem - 2014-06-16 20:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki żart! robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem jak coś takiego może w ogóle funkcjonować, zdecydowanie odradzam pracę tam!
zdjecie uzytkownika
Trilogit - 2014-06-16 23:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro ludzie dają się tak traktować to pracodawca będzie to wykorzystywał i to jest w tym najgorsze, że ludzie się nie szanują nawzajem.
zdjecie uzytkownika
klien - 2014-06-30 13:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ich klientem od kilku lat i ostatnio coraz trudniej się z nimi współpracuje. Najgorszy jest oddział w Błoniach. Klient jest dla nich nikim. Nawet telefonów nie odbierają. Trzyma mnie tam jedynie niska cena, nic po za tym.
zdjecie uzytkownika
OLX - 2014-07-22 13:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie szanują przewoźników. Wyzysk za bardzo niskie stawki. Szukam innej spedycji i przyznam, że nigdzie nie ma tak niskich stawek w w PEKAESIE. Przez tą firmę ma w chwili obecnej tylko problemy a kiedyś nieźle prosperowałem. Od tak od stycznia obniżyli stawki, oszukali przewoźników i postawili przed faktem dokonanym. Zdecydowanie nie polecam tej firmy do współpracy.
zdjecie uzytkownika
OLX - 2014-07-22 13:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie szanują przewoźników. Wyzysk za bardzo niskie stawki. Szukam innej spedycji i przyznam, że nigdzie nie ma tak niskich stawek w w PEKAESIE. Przez tą firmę ma w chwili obecnej tylko problemy a kiedyś nieźle prosperowałem. Od tak od stycznia obniżyli stawki, oszukali przewoźników i postawili przed faktem dokonanym. Zdecydowanie nie polecam tej firmy do współpracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski