brak logo

PEKAES SA

Błonie

Opinie o PEKAES SA

PKS 2016-03-03 20:15:34
W Koninku brak ludzi i maja kibel...A co w Opolu Nowym oddziale?
1
pekaes 2016-03-04 06:50:41
W Opolu ubolewają nad Twoją głupotą.
2
kolo 2016-03-04 10:35:51
śmieszą mnie te wasze komentarze weźcie wejdźcie na jakiś wyższy poziom, piszecie, że pracujecie po parę lat ale jakoś się nie zwalniacie..dlatego myślę, że warto wyslac cv do dystrubucji bo podobno szukaja pracownika
2
opinia 2016-03-04 15:19:20
Bardzo pomocna opinia!
1
kolo 2016-03-06 10:41:41
pomocna bo dotyczy jakichs konkretów rozmowy o firmie i tego co oferuje a nie bezsensowych komentarzy na temat jakichś głupot bo tylko tak je można nazwac
1
ta 2016-03-09 20:00:41
wyślij się dystrybucją na wyższy poziom razem z pomocną opinią dziadostwo to jest nie firma, ludzie pracują parę lat i tolerują mobing jaki im super prezes zafundował
3
edek 2016-03-09 20:11:53
poszukują specjalisty ds dystrybucji, oferują umowę o pracę, realną szansę na awans i szereg benefitów (prywatna opieka medyczna, grupowe ubezpieczenie na życie i wiele innych)@kolo to dobra oferta, myślę, że warto spróbować
1
at 2016-03-09 23:39:53
ojoj, to jacyś rozwinięci inaczej są chyba jak w takich tragicznych warunkach wytrzymują parę lat, już mi ich żal chociaż ich jeszcze nie znam, na pewno zaciskają zęby i idą do przodu niezłomni w tych strasznych męczarniach :) a przecież wokół tyle lepszych firm niż ta, dlaczego nie odchodzą? powiedz im, że można zmienić na lepsze, po co się stresować...?
1
Kto 2016-03-12 18:02:57
Ale o jakims tresie tu jest mowa? @at Przecież pracownik magazynowy nie pracuje w stresujacej atmosferze. Do tego jeszcze może liczyć na prywatną opiekę medyczną i grupowe ubezpieczenie.
1
wypas 2016-03-13 21:58:15
prezes nie przesadzaj z tą opieką medyczną i ubezpieczeniem to sa standardy w tych czasach, Ty się chłopie zastanów nad szanowaniem ludzi a nie mydlisz gały ludziom pierdołami. Benefity to: opłacanie kursów, studiów, języka obcego w peku brak, porządne ubezpieczanie za które płaci firma - w peku brak, opieka medyczna wraz z stomatologiczną - w peku masz podstawę resztę sam płacisz (chyba ze jesteś prezes albo jego przydupas), bilety wstępu na wydarzenia kulturalne w peku brak, kasa na święta - w peku brak, dofinansowanie wczasów - w peku brak, czy choćby głupia kawa herbata której tez w peku brak
3
Xro 2016-03-14 19:17:55
Benefitow może jakoś superowych nie ma, ale za to zarobki są spoko. Dla niektórych właśnie to ma znaczenie. No i taki pracownik magazynowy, którego szukają, chyba najgorzej nie ma, skoro dają mu umowę o pracę.
4
sapyw 2016-03-15 15:20:30
Ho, ho - stary, zblazowany "pek" - narzekacz! Jak wszystkiego brakuje to idź przecież tam gdzie ci tego wszystkiego nawalą szuflami - czekają na ciebie z transparentami przed bramą i prezentami na powitanie; a jak już poszedłeś, to chwała ci za to, bo takich sr@jących na wszystko jak ty tutaj już nie chcą.
2
Ciekawy 2016-03-15 20:51:23
Jakie zarobki ma pracownik magazynowy?
1
łukasz 2016-03-16 20:04:47
zważywszy na te wymagania "Min. 1 rok doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku Uprawnienia oraz umiejętność kierowania wózkiem widłowym", to podejrzewam, że ok dwójki to minimum :)
1
Misiek 2016-03-18 00:54:40
Netto masz 1760zł ile byś tego doświadczenia nie miał.Wybij sobie 2000zł i zejdz na ziemie
1
kasiek 2016-03-18 21:07:22
A ja wam powiem, że w peku jest spoko, bo nikt nie jest przepracowany a im wyższe stanowisko tym jeszcze lepiej...mam wrażenie, że właśnie ci na wyższych stanowiskach zapominają, że to co mają zawdzięczają tym, którzy są na dole.
po prostu byłoby wszystkim jeszcze lepiej tyle, że za dużo kolesi dyrektorków...od beleczego...A dla tych co plują powiem wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...wiec jak chcecie krytykować to chociaż róbcie to merytorycznie.
2
Bri 2016-03-18 21:46:28
Ale to dobrze, że Ci się podoba, bo generalnie jestem też zdania, że warto rozmawiać i opowiadać o tym jak jest w firmie, na magazynach teraz jest bardzo spoko
1
spoko maroko 2016-03-24 22:11:06
co to za pierdoły jakie spoko jest coraz gorzej - dno Merytoryczni ludzie odeszli a znam kolejnych fachowców co odpalają wrotki. Zarząd zamiast zarządzać boryka się z kolejnymi sprawami w sądach pracy - nie musze dodawać ze jak na razie wszystkie przegrał.
3
spoko d_poko 2016-03-25 07:48:01
To bardzo ciekawe co piszesz. Jak zwykle tutaj twój kolejny porywający wpis wybija się merytorycznie ponad przeciętną, czyli przebija dno z podwójnym mułem w dół. Wszyscy zazdroszczą ci szerokiej wiedzy o spółce jaką nabyłeś dołując ją swoim lenistwem i mądrowaniem podobnym do tego tutaj wtedy, kiedy jeszcze w niej niestety pracowałeś. Bardzo wszyscy ubolewają nad tym, że żółć cię tak długo ciśnie, ale starym pekom już tak zostało widocznie... i choć wiem, że okres świąteczny nic ci nie pomoże przemyśleć i jad cię będzie dalej toczył, to życzę ci wszystkiego dobrego z daleka od tej spółki, bo ona odetchnie bez ciebie z radością i poradzi sobie bez tych fachowców co tak odchodzą z tobą na czele
2
walec 2016-03-27 14:32:12
Hej. Słuchajcie, a może znajdę tu kogoś, kto pracował w Błoniach na stanowisku spedytora całopojazdowego krajowego? Widziałem, że akurat szukają osoby z dwuletnim doświadczeniem. Wg oferty jest umowa o pracę i benefity. Wygląda dobrze...
2
spoko maroko 2016-03-28 22:57:55
Maciek przestań się mazać.
1
rozstrząsacz obornika 2016-03-28 23:04:27
a co ma być zatrudnienie na gębę? benefity? to dobre :) uha ha ha
2
Schabowy 2016-03-28 23:54:16
Nie wnikaj, takich półgłówków jak ty i tak nie zatrudniają na żadną umowę, uha ha ha ha!
2
ksn 2016-03-29 18:04:20
widzę, że trochę zeszliście na bardziej osobiste tematy :P może w ramach odskoczni napiszecie jak tam sytuacja w Kielcach, szukają teraz spedytora chętnie dowiem się czegoś więcej na ten temat
1
arek 2016-03-31 20:02:00
chyba ciężko się tu czegokolwiek dowiedzieć, widzę raczej rozmowę typowo "zakładową". Zastanawiam się, w którym z oddziałów firmy jest najlepiej jeśli chodzi o atmosferę na magazynie
1
Napster 2016-04-03 11:13:50
Nie ma takiego oddziału że by w magazynie była fajna atmosfera.Od dłuższego czasu oddział w Gdyni poszukuje magazyniera, ale ciągle go nie ma bo wypożyczają z innych firm. Ci wypożyczani to pracują w kilku firmach w sumie 20 godz./dobę. Tylko czekać jak coś się stanie.Ale dyrekcję to nie obchodzi liczy się statystyka, tabelki. Trzeba za wszelką cenę wykazać się przed warszawką, a tam zarządzają sami nieudacznicy, karierowicze i dyletanci. Dla nich nie liczy się klient,człowiek tylko cyfra,tabelka, wskaźnik, procent. Nie mają zielonego pojęcia o transporcie i realnym świecie. Wykształceni w wirtualnym świecie ekonomi
4
numer 2016-04-03 11:25:50
skoro w jednym miejscu brak magazynierów i trzeba "wypożyczać" ich z innych firm, to dla mnie chore. Nie rozumiem, pracownicy powinni mieć czas na odpoczynek :)
5
litera 2016-04-03 16:14:47
ja też tak uważam! powinni mieć 4 godziny pracy i 4 godziny odpoczynku! 2 pracują, 2 odpoczywają, 2 pracują, 2 odpoczywają; a jak ktoś by chciał iść do domu na te ostatnie dwie godziny - to też tak powinno być! max 6 godz w robocie i tyle - taki postulat trzeba dać do sejmu!
3
amelia90 2016-04-05 11:33:43
/@numer jak to "brak magazynierów"? u największej firmy z TSL i notowanej na giełdzie papierów wartościowych?widzę że teraz więceki magazynierów poszukują niż kierowców, ciekawe
1
Srapster 2016-04-06 10:09:44
Rzuć papiery, tylko szybko, zwolnij się i nie pracuj z nieudacznikami, karierowiczami i dyletantami! Nie czekaj, nie marnuj swojej kariery! Oni na pewno poradzą sobie bez ciebie.
2
magazynier 2016-04-06 11:39:31
6 to za dużo! max 4 dziennie, reszta na grilla :)
2
Dyrektor 2016-04-07 23:01:14
Syf w tych waszych magazynach że oddychać się nie da przez ten kurz :) szukacie może sprzątacza? :)
4
Robotnik 2016-04-08 07:15:11
Czuj się wzięty pod uwagę w rekrutacji na stanowisko głównego sprzątacza! Tylko czy cię puszczą z obecnego twojego śmietniska?
3
marek 2016-05-05 14:21:06
ale powiedzcie mi co w takim razie robicie na magazynie w sensie jakie macie obowiazki, bo nie wiem czy żartujecie sobie z tego sprzatania bo nie byloby innego zajecia jak to?
2
sławek 2016-05-06 00:27:06
nie wnikaj, po co ten bzdurny wpis?
4
Lewy 2016-05-06 21:03:16
Cały dzień i noc gramy w szachy elektryczne i cymbergaja, nic innego nie musimy robić.
2
e 2016-06-01 19:18:32
no to ciekawe przyjacielu na jakim jesteś stanowisku pracy w tej firmie, ja osoboście idę na stanowisko Spedytor Całopojazdowy Międzynarodowy bo wakat jest i wiem że roboty nie brakuje
2
f 2016-06-01 22:45:16
brawo Ty, powodzenia!
4
popis 2016-06-02 08:50:03
przecież to jest kolego wpis PR a nie prawdziwego pracownika, nikt jeszcze nie napisał nic pozytywnego o tej firmie więc prezes sam działa od wielu lat na tym forum.
7
amant 2016-06-02 23:00:58
a jednak ja wierze że to autentyczne wpisy, a firma i tak ma bardzo dobrą renomę jako pracodawca. i nie dziwię się, takie oferty jak np. stanmowisko Spedytor Całopojazdowy Międzynarodowy dodają im prestiżu
2
kRuKerS 2016-07-14 05:17:28
hehehe Sa ludzie ktorzy sa wporzadku sa tez nie ludzie ktorzy nie sa wporzadku... niedoceniaja pracownikow kierownicy zmiany nadaja sie do zwolnienia jest tylko jeden ktory b.dobrze pelni ta funknje ..... pracownicy starzem starsi nirz 5 lat maja wyj.... i mysla ze wszystko im wolno do tego przysszedl nowy kierownik i sie zbytnio poczówa...mam zone i dziecko a ten balas mnie zwolnil o tak bo ktos mu nagadal głupot . zwylky kiep grodziska albo huk wie skad ..........ale takto spoko .. ps dawny kierwonik byl 100% lepszy czyli znal sie na tym stanowisku nie to co temten obsra....niec. . . . ps grzes i olek to sochisci i komfitury .
kRuKerS 2016-07-14 05:18:10
hehehe Sa ludzie ktorzy sa wporzadku sa tez nie ludzie ktorzy nie sa wporzadku... niedoceniaja pracownikow kierownicy zmiany nadaja sie do zwolnienia jest tylko jeden ktory b.dobrze pelni ta funknje ..... pracownicy starzem starsi nirz 5 lat maja wyj.... i mysla ze wszystko im wolno do tego przysszedl nowy kierownik i sie zbytnio poczówa...mam zone i dziecko a ten balas mnie zwolnil o tak bo ktos mu nagadal głupot . zwylky kiep grodziska albo huk wie skad ..........ale takto spoko .. ps dawny kierwonik byl 100% lepszy czyli znal sie na tym stanowisku nie to co temten obsra....niec. . . . ps grzes i olek to sochisci i komfitury .
2
zuzel 2016-07-14 05:20:44
nie warto
wąż 2016-07-14 09:18:43
@amant a taki spedytor to ma umowę o pracę i ubezpieczenie u was?
ja 2016-07-16 11:13:35
kto tu sie podemnie podszywa ??
bum 2016-07-16 11:53:54
Szkoda, że nie jest określone jakich zarobków może się spodziewać specjalista ds. nieruchomości. Nie dość, że jest umowa o pracę to jeszcze dorzucają jakieś benefity socjalne typu ubezpieczenie, a o takie zatrudnienie jest teraz dość trudno, a wypłata?
Rico 2016-07-17 12:23:02
tak jak kolega mówi nie warto. Odradzam tez inne stanowiska takie jak spedytor, handlowiec, dyspozytor, co innego kierownicze tam jest wypas innymi słowy im wyżej siedzisz tym mniej robisz trochę tabelek w xls sciemy w ppt i już, a byłbym zapomniał o słoiczku z wazeliną duuuży być musi
1
Maniek 2016-07-17 14:54:54
A ja uważam, że kolega źle mówi i chce nam tylko przygryźć i nie wolno naprawdę w żaden sposów się tym przejmować, bo przecież wiadomo jak jest, jaka konkurencja na rynku pracy i że ona nie śpi, dajmy sobie wszyscy szansę i żyjmy trochę lepiej wspólnie, to będzie tylko lepiej
Srico 2016-07-21 13:29:26
nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje... o takim myśleniu jak Ty - tym bardziej... świat otwarty, wolna wola.
gość 2016-07-21 13:43:36
Ciekawe jakich średnich zarobków może się spodziewać brygadzista działu logistyki. Dobrze, że oprócz umowy o pracę jest szansa na opiekę medyczną i innego rodzaju benefity socjalne, ale dobrze, że wypłata jest w pełni terminowa. Z góry dziękuję za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o PEKAES SA - Błonie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA