Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PEKAES SA

Pracowałeś w firmie PEKAES SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wózek - 2015-02-24 10:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2015-02-20 21:41:45]:
Józek, smaruj wózek i wracaj do matki na wieś; Twój oszukańczy profil osobowy tu nie pasuje, wkrótce się przekonasz :-)))
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-03-03 13:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem, to ta firma jest międzynarodowym przekaźniekiem i operatowrm, mają za sobą już kilka sukseców, więc nie bardzo rozumie skąd tutaj takie rozdrażnienie panuje i dlaczego własciwie? bo wydaje mi się, ze jednak nie jest tak, że wszystkim marnie płaca, już na pewno kierownicy mają większa kase.
zdjecie uzytkownika
Profesor - 2015-03-03 22:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak. Czystka trwa a nowy dyrektor emeryt z Wedla ściąga z rynku wszystkich nieudaczników i płaci im gruba kasę. Jak dobrze, ze juz mnie tam nie ma. Teraz to dopiero tam jest Meksyk
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-03-03 22:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olala - 2015-03-03 13:26:34]:
tak jest międzynarodowym przekaźnikiem to Ci się dobrze napisało - przekazuje przesyłki do EMONSA, który skutecznie przejmuje ich portfolio topniejących klientów, albo daje "jakość" że klienci sami odchodzą oto cała międzynarodowość i sukcesy pekaes sa. Mocno Ci się wydaje albo jesteś jakimś totalnym młotem bo w pekaes zatrudnionych jest ZERO kierowców od 2011 roku. Wszystkie odpowiedzi preparuje debil nr 1 albo debil nr 2 ale w tym przypadku jak widać pełnomocnictwo otrzymał debil nr 3 nie z branży.
zdjecie uzytkownika
matka - 2015-03-03 22:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wózek - 2015-02-24 10:47:34]:
jozkowi możesz kalosze czyścić chociaż to przerasta Twój poziom intelektualny. Chcę zobaczyć jak puste słowa zmieniają się w czyn, oj jak chcę aby było już wkrótce.
zdjecie uzytkownika
post - 2015-03-04 11:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biedni ludzie, żal mi Was, oj żal. Żadnej radości i pozytywu, tylko jad, złość i złośliwość, ot prostota Waszego życia. Niech Wam się wiedzie inaczej...
zdjecie uzytkownika
kichu - 2015-03-04 11:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2015-03-03 22:46:41]:
Jaki wysmakowany język i cięte inwektywy, brawo, wszyscy czytelnicy biją brawo dla takiego profesjonalisty jak Ty. Gratulacje!
zdjecie uzytkownika
Rysie - 2015-03-05 18:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kichu - 2015-03-04 11:37:44]:
Za co tu brawa fakry człowiek przedstawił
zdjecie uzytkownika
kichu - 2015-03-06 16:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysie - 2015-03-05 18:04:39]:
Oj, z kojarzeniem problemy, czas na relaks...
zdjecie uzytkownika
amelia90 - 2015-03-17 16:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bardzo chcę dostać u nich robotę bo ta firma to chociaż eksponat to jakoś dzielnie jedzie do przodu i się trzyma, i wygląda na to że jeszcze przez wiele dekad się utrzyma.a mi zależy na stabilnym pracodawcy z ugruntowaną pozycją na rynku. jednak czy trudno się do nich dostać i czy na kierowców również kobiety przyjmują?
zdjecie uzytkownika
andypandy - 2015-03-17 20:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amelia90 - 2015-03-17 16:30:41]:
przeczytaj uważnie wcześniejsze posty (mam na myśli te merytoryczne) a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie...
zdjecie uzytkownika
ruki - 2015-03-20 13:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amelia90 - 2015-03-17 16:30:41]:
jakich kierowców????! Na co ??! :) chyba na te traktory z placu ? :) PEKAES nie ma ani jednego samochodu ciężarowego, a co do osobowych też mam spore wątpliwości :)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-20 20:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest to dobre miejsce do pracy - koń na glinianych nogach stosują alegorię do wschodnich sąsiadów. Wyzysk poniżanie hipokryzja.
zdjecie uzytkownika
aaa1 - 2015-03-20 21:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-03-20 20:59:37]:
chyba kolos się mówi? a i z tą alegorią to słownik się zapodział, a lekcji polskiego już dawno nie było co? grzej dalej opinię dostaniesz Pulitzera!
zdjecie uzytkownika
cisza - 2015-03-20 21:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko spokój może nas uratować
zdjecie uzytkownika
kebab - 2015-03-22 10:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy w innych oddziałach kierowcy muszą sobie sami planować trasy za dyspozytora? Bo w oddziale w Kielcach dyspozytorka pracuje kilka lat a każe kierowcom żeby sami przychodzili wcześniej do pracy i planowali trasę bo ona nie zna rejonów. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
babek - 2015-03-22 23:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kebab - 2015-03-22 10:49:42]:
podaj tylko nr rejestracyjny, a od jutra nie będziesz musiał już planować
zdjecie uzytkownika
spedytorka - 2015-03-24 22:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [babek - 2015-03-22 23:04:07]:
uprzejmie donoszę nr rej BAH 00MAN
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-24 22:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa1 - 2015-03-20 21:32:07]:
koń pasuje doskonale, glina w nogach jest istotniejsza jako alegoria do wszech panującego syfu w peku.
zdjecie uzytkownika
axn - 2015-03-25 12:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgryźliwi ludzie, zjadliwe emocje, żal patrzeć i słuchać... :-(
zdjecie uzytkownika
zeto - 2015-03-25 17:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [axn - 2015-03-25 12:51:24]:
Szkoda czasu na czytanie i pisanie.
zdjecie uzytkownika
daf - 2015-03-26 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogóle szkoda czasu na tą firmę tną przewoźników na każdym kroku, płatności przeciągają, najgorzej to jest w Poznaniu
zdjecie uzytkownika
sraf - 2015-03-27 09:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daf - 2015-03-26 21:49:30]:
różne rzeczy możesz pisać; co jak co, ale płatności to są u nich co do minuty i wszyscy o tym wiedzą, więc nie wycieraj ryja takimi farmazonami
zdjecie uzytkownika
kebab - 2015-03-29 11:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daf to ty opowiadasz farmazony ciągle spózniają się z płatnościami a najgorsze są kompensaty za paliwo nigdy niewiadomo ile potrącą z faktury pozdrawiam oddział kielce a w szcególności parkę dyrektora z dyspozytorką :)
zdjecie uzytkownika
sraf - 2015-03-29 13:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kebab - 2015-03-29 11:10:37]:
płatności są w terminie, chyba, ze nie oddasz na czas dokumentów - jak tak robisz - sam sobie winien; tyle ci potrącą za paliwo chłopie ile zatankujesz. co ty dziecko jesteś? - nie wiesz ile wlałeś do zbiornika i za ile? kajet sobie załóż i wpisuj jak pamięć za krótka :-) wszyscy wiedzą i pilnują tylko tobie bidolu ucieka? ale widać, że tobie nie robota i rozliczenie najważniejsze, tylko głupota w głowie co ty wypisujesz i nicki pomyliłeś, bo nie temu odpowiadasz co trzeba jak widzę, ale nic dziwnego na twoim poziomie to i oddziały ci się mogą mylić :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PEKAES SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PEKAES SA?
Zadaj pytanie