Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wielkopolanka - 2015-06-10 21:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w firmie trzeci rok,i zasadniczo nie narzekam mamy wspaniałego kierownika a pani Karina tez ok pracujemy dwie osoby na sklepie i dajemy rade pozytywne nastawienie do pracy to klucz do sukcesu;poz
zdjecie uzytkownika
lis - 2015-06-11 13:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wielkopolanka - 2015-06-10 21:03:21]:
Wielkopolanka - lizodupstewem wieje na odległość; żebyś tylko brązowego języka nie miała
zdjecie uzytkownika
4CND - 2015-06-20 09:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam na rozmowie i w poniedzialek mam sie wstawic na dzien pruby.Prosze o szczerą opinie czy warto wogole zaczynac?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-21 20:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieje się coś nie tak. zwalniają dobrych kierowników a pozostawiają lizusów i nieudaczników co nic nie wiedzą. nie ma teraz do kogo dzwonić jeśli coś nie tak. może któraś wie co się dzieje czy już pora też się zwalniać.
zdjecie uzytkownika
Joasia - 2015-06-22 21:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa p. dyrektor otacza się swoimi koleżankami od Zyguły i pozbywa się wszystkich mądrzejszych od siebie. I tyle. a szefostwo przytakuje.
zdjecie uzytkownika
zdzicha - 2015-06-22 21:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze troche i zmienią nazwe na zakłady zyguła. ha ha ha. a ja tam jestem od dawna i jest duzo lepiej
zdjecie uzytkownika
taka prawda - 2015-06-24 11:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się karina otacza się ludzmi którzy będą ją wyreczac bo sama nie lubi zakasać rękawy , uważa siebie za bardzo ważną a jest nikim znam ją z poprzedniej firmy.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-30 21:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w tej firmie istnieje cos takiego jak ekwiwalent na urlop
zdjecie uzytkownika
od Zyguły - 2015-07-01 14:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Karino , widzę ze tu też Pani nie znoszą cóz Niepozdrawiam . pewnie do pracy pchaja sie drzwiami i oknami ;) PRACOWNIK FIRMY ZYGUŁA całe szczęsie ze juz tu Pani nie ma bo wkońcu jest spokuj nikt nas nie oszukuje i nie OKrada tak okrada bo jak mozna to inaczej nazwac .
zdjecie uzytkownika
asiog - 2015-07-07 21:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten zaklad to jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy ze wszystkimi sie pierdola miedzy innymi moj maz kierowca od 7 boleci
zdjecie uzytkownika
asiog - 2015-07-07 21:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten zaklad to poraszka poprostu
wszyscy narzekaja brak slow
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-07-08 20:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się, wszystko schodzi na psy. Kto ma choć troche oleju w głowie powinien już dawno się zwolnić. Widziałyście ogłosznie że szukają kierowniczki rejonowej? Taka popracuje miesiąc góra trzy i wylatuje z hukiem. A o zarobkach z ogłoszenia to podzielcie je na minimum dwa.
zdjecie uzytkownika
toja - 2015-07-12 19:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie kto będzie za Panią Adę?
zdjecie uzytkownika
weronika schabińska - 2015-07-13 14:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@toja rozumiem z twojego komentarza, przynajmniej próbują wyciągać wnioski, ze zwolniło się jakieś stanowisko pracy. proszę cię napisz jakie to dokładnie stanowiski, może będę nawet zainteresowana wysłaniem cv na jakąś ofertę pracy. pracę w zakładach mięsnych ciężko dostać ale warto walczyć bo rzekomo się opłaca
zdjecie uzytkownika
toja - 2015-07-14 15:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weronika schabińska - 2015-07-13 14:20:51]:
Pracuj.pl.kierownik regionalny -Sobkowiak
zdjecie uzytkownika
bili - 2015-07-15 15:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tu nikomu nie polecam tego zakladu to kolchoz jedendrugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyplaty to duze 0
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-07-19 15:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bili - 2015-07-15 15:50:55]:
Święta prawda... nikomu nic nie można powiedzieć, bo od razu jest się na dywaniku...
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-07-19 17:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy Karinka nadal tam pracuje a jednocześnie dla Zyguły?
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-07-20 10:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Firmę Sobkowiak znam, bo pracuje na sklepie prawie 7 lat.
Ci co krytykuję min Pania Karinę, niech sami spróbują coś zmienić.
Na zmiany potrzeba czasu.
Prawda jest taka, że to część starych pracowników blokuje rozwój, bo nie chcą się napracować. Ważne, że co 10 jest przelew.
Znajomy pracuje na Zakładzie i tam podobnie. Jest ktoś nowy z pomysłami i chce cos zmienić, to oczernią go tak, że sam się zwolni.
Stara kadra zarzadzajaca mowi właścicielowi tylko to co chce usłyszeć i robi swoje.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-03 12:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
ania miłosz - 2015-08-03 12:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bardzo prosze o numer tel.do pani justyny sobieszek przedstawicielka zielonej góry poszukuje pracy a z nia mozna sie dogadać dziekuje .
zdjecie uzytkownika
toja - 2015-08-09 19:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jesteście zadowolone z lipcowej wypłaty?
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2015-08-10 11:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie jestesmy. To co zaczyna sie tu dziac to masakra. Robisz dzien w dzien zeby powybierane byly urlopy a oni tak ci odplacaja. Nadgodziny urlop a tu marna wyplata. A slyszalam ze nie ma byc lepiej. Chyba zaczynaja szukac oszczędności. A od czego sie zaczyna-od wypłat . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sandra - 2015-08-20 17:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale cisza się zrobiła
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja trwa cały rok. Rozmowa jedna, 3 dni pracy za darmo - tzw. szkolenie, odwalasz najbrudniejszą robotę.
Ludzi zmieniają jak rękawiczki.
Liczy się wgląd-nie możesz być push size, mieć wyzywającej biżuterii, i odważnego koloru włosów.
Pytania: standardowo - prosze opowiedziec o sobie, następne - czy jesteś dyspozycyjny,proszą o przyniesienie świadectw pracy - jeśli się chorowało nie ma szans na pracę;)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 16:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-08-22 16:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma o czym pisać. jest żle a będzie gorzej. Naiwne panie otwórzcie nareszcie oczy i zmykajcie z tej firmy. Dopóki możecie. Kierowniczki zarabiają poi 5 tyś i się śmieją z was. To wy na nie pracujecie. One muszą w końcu jeździć na wczasy, wycieczki, bony co święta. A wy co? Nic.
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-08-28 18:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieję w tej firmieto jakis koszmar.Nic tylko praca i praca wogóle życia prywatnego.Wszyscy zle pracują.Polecam Pania z monitoringu postawic za ladą,żeby pokazała nam co potrafi bo tylko w gebie jest mocna.O wypłatach to sie wogóle nie bede wypowiadała bo za 230 godz dostaje się po 1700 zł.Nie polecam nikomu tej pracy w tych zakładach!Pozdr
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Sobkowiak?
Zadaj pytanie
alert