Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-11-29 22:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że w tych zakładach nie jest chyba zbyt kolorowo, ale powiem wam szczerze, że chyba wszędzie jest podobnie. Spożywka, a mięso w szczególności, to ciężka robota, każdy to wie.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-30 15:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostajecie od firmy buty robocze lub pieniążki na buty? u nas nie ma nic takiego. sobkowiak nadal w epoce flinstonòw.
zdjecie uzytkownika
jato - 2015-11-30 20:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ani butów,ani kasy na nie,3 koszule,3 spodnie i kilka fartuchów a każa się przebierać kilka razy dziennie,ciekawe w co?.kołchoz...
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-12-02 17:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do ubrań to jeszcze większa porażka jak z wypłatami... W jednej koszuli chodze już dwa tygodnie bo czystych nieprzysyłaja, dobrze że sama sobie ją piore bo inaczej było by kiepsko.
zdjecie uzytkownika
oaoa - 2015-12-10 01:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz oto widze, z ejuż nie szukają ekspedientek, ale kierowników rejonowych i całkiem dobre warunki są, samochód oczywiscie służbowy plus komórka, laptop i za paliwo nawet zwracaja kase.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-10 10:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no rejonowi to w tej firmie zmieniaja sie najszybciej
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2015-12-11 17:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy ktos potrafi mi wyjasnic gdzie w tej firmie jest fundusz socjalny?/(to tak przy okazji świąt) a akcja z pełną obstawa wyjdzie nam bokiem . szefostwo chyba zostało bardzo daleko z tyłu kilka lat wstecz jak mysli że od przyszłego tygodnia będzie już ruch. markety nas zjedza promocjami. a nie te nasze ceny.podpisujac umowe z sobkowiakiem podpisujesz pakt z diabłem. nic co w papierach nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistosci.
zdjecie uzytkownika
miesozerna - 2015-12-11 20:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaspokojona - 2015-10-15 21:59:02]:
Zaspokojona?brak słow.Jestesme stare handlary ale takie pensje jak dostajemy ostatnio to zenada.Za210 godz-1500 zl
zdjecie uzytkownika
pikion - 2015-12-12 14:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest to jakoś wygórowana stawka bo wychodzi koło 7 złotych na godzinę, no ale cały czas szukają innych Ekspedientek do sklepów. Jakby wynegocjować lepszą stawkę to nie będzie źle.
zdjecie uzytkownika
dena - 2015-12-14 19:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po ile godzin @Szczera proacowaliscie jakies nadgodziny wyrabialiscie wszyscy, widzialam wczesniej ze szukai ekspedientki, mialam aplikowac ale znalazlam inna prace
zdjecie uzytkownika
jt - 2015-12-15 11:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie piszcie bzdur,przeciez za nadgodziny płacą,chyba że nie wszędzie
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2015-12-15 11:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie placa. Oni tak tak wylicza ze jakbys nawet nie miala tych nadgodzin to taka wyplate bys dostala. Nie czarujmy sie. A nie wspomne o socjalnym z ktorego korzystaja tylko ci co sie"narobia" .
zdjecie uzytkownika
K.I. - 2015-12-16 22:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pierwsze słysze, chyba że to jest jakoś zależne od miasta, ale nie sądzę... u nas wszystko jest ok firma naprawdę jest porządna już nie znajdujcie powodów do narzekań
zdjecie uzytkownika
alina - 2015-12-19 02:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w ogóle na takim stanowisko ekspedientki sa nadgodziny, bo wydaje mi sie, że sklep działa w okreslonych godzinach i nadgodziny nie sa mozliwe z zasady.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-20 12:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zle ci sie wydaje. Nadgodziny zawsze wychodza jak jest zaloga dwu lub trzyosobowa. Nie konczysz pracy po 8 godziach ale po 10 lub 12. Zeby jedna miala wolne to druga musi siedziec od rana do nocy . A w takim okresie przedswiatecznym jak teraz to w pracy sie spedza wiecej czasu niz w domu.
zdjecie uzytkownika
Malina - 2015-12-21 20:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze piszesz towar sam nie wskoczy do lady roboty co nie miara rano żeby zdążyć wszystko samemu zrobić przychodzi się na 5 czyli godzina za free a jak sprzątaczki sama i chowasz towar to kolejna godzina za free bo jak ktoś nie pracował na takim stoisku to nie ma wyobraźni i niech się nie wypowiada
zdjecie uzytkownika
joo - 2015-12-23 21:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie za free bo jak sobie wpiszesz w listę obecności godzinę 5 to ci za nią zapłacą i nie pisz bzdur ,że za darmo robisz nadgodziny,a jeśli nie płacą to znaczy ,że się dajesz wykręcać,bo nam płacą na Dolnym Slasku
zdjecie uzytkownika
Królowa - 2015-12-24 16:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim ekspedientkom sklepów Sobkowiaka spokojnych i radosnych Świąt.Też ekspedientka,z Dolnego Śląska
,



zdjecie uzytkownika
rtyu - 2016-01-02 17:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukalem ostatnio jakis ciekawych ofert pracy od firmy Firma Handlowa " SOBKOWIAK" Sp.J. ale niestety nic chyba nie ma a szkoda bo chetnie bym podal pracce jako kierownik rejonowy
zdjecie uzytkownika
stachu - 2016-01-08 19:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie możesz się dorobić ale jedynie garba godzin 200 a wypłaty 1500 zł nie wspomnę o bonach świątecznych których jak zwykle nie było a może ktoś dostał?
zdjecie uzytkownika
2345 - 2016-01-08 22:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stachu no ale to napewno zalezy od tego na jakim stanowisku pracujesz, ja tam widzialem ze szukali na przyklad ekspedientki do sklepu w Karpaczu czy Gnieznie
zdjecie uzytkownika
dawny pracownik - 2016-01-09 12:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a ja mam dobre zdanie o firmie pracowałam z koleżankami z pod inowrocławia wspaniali ludzie a w samej firmie nigdy niebyło problemów pani Stenia życzliwy człowiek jak jesteście normalni to możecie pracować życze miłej pracy w nowym roku pracownik roku z Poznania
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-01-10 16:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawny pracownik - 2016-01-09 12:37:52]:
to w końcu dawny pracownik czy teraźniejszy pracownik roku ? chyba ktoś pogubił się w pisaniu.... kłamczuszek....
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-01-11 02:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iwona ja już też się gubie z tymi pracownikami.. wydaje mi się, ze ich ofert na ekspedientke do sklepu nie jest taka zła, bo masz potem szanse na umowe o prace.
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-01-11 05:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z umowy o prace jak pieniązde marne. Dostaniesz najniższą krajową i nic po za tym,a kierownicy rejonowi potrafią tylko pokazywać swoje zza uszu i maja 5 tys. KPINA!!!
zdjecie uzytkownika
gitarka - 2016-01-13 13:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale jednak jak piszesz jest możliwość zarobienia tych 5 tysięcy jakość. jak na zakład mięsny to sporo.n oczywiście wiadomo że to pewnie dla pracowników tylko kierownik rejonu lub podobnych
zdjecie uzytkownika
kacha - 2016-01-15 20:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że nasza firma kupuje wszystkie mięsa za granicą? ktoś może coś wie?
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-01-15 20:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałam że to prawda. a też o tym, że bony były ale tylko dla biura i kierowników rejonowych. to samo dotyczy socjalu. oni co rok z tego korzystają i wyjeżdzają nad morze. a my co? do roboty. Ale to wszystko mają tylko dzięki naszej pracy. zarabiają bardzo dużo a dla nas ochłapy. czas z tym skończyć. jesli wszystkie zaczniemy się buntować to będą musieli cos zrobić.
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-01-16 11:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2016-01-15 20:22:04]:
popieram Magdę.Zacznijmy się buntować bo nas zarżną.I tak nikt nowy nie chce przyjść do pracy za takie pieniądze.W niektórych sklepach stoją kierownicy regionalni bo nie mogą znależc personelu.A mięso jest z Hiszpani i Niemiec a na miejscu pakowane w firmowe worki.Zresztą to widać po jakości tego mięsa.Nie opłaca się firmie trzymać ubojni to tak jest.
zdjecie uzytkownika
uzepw - 2016-01-18 21:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jt, jest to jakiś pomysł byle tylko sukcesywnie nie zaczęli was wymieniać. Pracownikom i pracodawcy powinno zależeć aby wspólnie wypracować jakiś kompromis odnośnie warunków.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-01-21 19:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wymienią nas bo nikt już tam nie chce pracować. Jest coraz więcej ofert a o takie za 1500 zł nie ma problemu. zobaczcie np górników. Jak jest coś nie tak to strajk.I zawsze coś wywalczą. Więcej odwagi.
zdjecie uzytkownika
oskar - 2016-01-21 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro walka jest jedynym rozwiązaniem, to walczcie :) nie mówię, że na pięści, ale dorosła, dojrzała rozmowa mogłaby przynieść wiele pozytywnych skutków w waszych zakładach :)
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-25 21:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie i naprawde to co sie dzieje to jest kpina z pracownika i niczym nie różni sie od obozu pracy a panie z monitoringu to sa dopiero małpy stare
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-28 19:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sie zwolnilam i zmienilam prace-mozna-zycze wszystkim niezadowolonym i rozczarowanym powodzenia,nie dajcie sie i pamietajcie-to Wy-szeregowi pracownicy jestescie najwazniejsi bo bez Was firmy po prostu nie ma
zdjecie uzytkownika
melua - 2016-01-29 23:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nieznana - 2015-10-19 17:30:14]:
zgadzam się!!!!
zdjecie uzytkownika
rostbef - 2016-01-30 20:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja każdy w firmie jest tak samo ważny, każdy dział odpowiada za co innego i żeby osiągnąć sukces wszystko musi współgrać ze sobą. Zainteresowała mnie oferta pracy na stanowisko kierownika rejonowego bo mam 2 lata doświadczenia i oferują umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
jolka - 2016-01-31 16:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie moje koleżanki już zwolniły się i pracują w innych zakładach. Są bardzo zadowolone. Teraz ja zrobię to samo. Daje wypowiedzenie w przyszły piątek rano i zobaczę co robi kierowniczka. Pracy jest dużo tylko trzeba dobrze popatrzyć. Tzn trzeba osobiście pójść a nie wysyłać cv. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2016-01-31 19:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te Jolka jeszcze wrócisz do Sobkowiaka z płaczem i po kolanach!!!!
zdjecie uzytkownika
krycha - 2016-01-31 21:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-02-01 19:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd te manka?
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-02-04 19:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moje drogie Panie Mańka się same nie zrobią. O towar trzeba dbać.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2016-02-04 20:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny-a słyszałyscie może co sie dzieje w Szamotułach?ponoc 5 os rzuciło l4...
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-04 21:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie 5 tylko 10 haha
zdjecie uzytkownika
jolka - 2016-02-05 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmądrzały i odeszły. tak jak ja i jestem zadowolona. Już tam nie wróce. od poniedziałku mam nową prace za 2 tyś na rękę. Powodzenia a nie ha ha
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-02-05 14:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że od poniedziałku mamy nową Rejonowa. ..wiecie coś .
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-02-05 15:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Dolny Śląsk . ..zapomniałam napisać
zdjecie uzytkownika
jy - 2016-02-05 16:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A p.Ania?
zdjecie uzytkownika
Mela - 2016-02-05 19:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może już Pani Ada wraca !! Było by super. Dobrze się z nią współpracowało.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja trwa cały rok. Rozmowa jedna, 3 dni pracy za darmo - tzw. szkolenie, odwalasz najbrudniejszą robotę.
Ludzi zmieniają jak rękawiczki.
Liczy się wgląd-nie możesz być push size, mieć wyzywającej biżuterii, i odważnego koloru włosów.
Pytania: standardowo - prosze opowiedziec o sobie, następne - czy jesteś dyspozycyjny,proszą o przyniesienie świadectw pracy - jeśli się chorowało nie ma szans na pracę;)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-06 14:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pani Ania fajna? jak wspólpraca z nią?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-06 14:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pani Ania fajna? jak wspólpraca z nią?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert