Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
joko - 2014-01-02 13:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w odpowiedzi dla Kity co wolno wojewodzie to nie tobie sm..........
zdjecie uzytkownika
RYBAAA - 2014-01-02 14:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie dla mnie odpowiedz czyli numer do szefa nikt nie ma??
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-01-02 22:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joko - 2014-01-02 13:45:09]:
i tak nas traktują kierownicy,oto ich słowa
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-05 23:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę w Nowym Roku wszystkim sprzedawczyniom ludzkiego traktowania przez swoich przełożonych, i nie mowa tutaj tylko o tak zwykłym geście docenienia was przed świętami!!! w postaci talonów czy innej nagrody świątecznej, bo w końcu to wy Panie Sprzedawczynie jesteście tutaj najważniejsze czego szefostwo nie może jeszcze pojąć, służycie wszystkim po drugiej stronie lady, ale nie jesteście niczyimi służącymi o czym niektórzy zapominają, a szefostwo nie potrafi docenić w żaden sposób, przykro i wstyd się przyznać, że pracuje się w takiej firmie...
zdjecie uzytkownika
ktoooooossssss2 - 2014-01-07 18:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dobrze napisane,świete słowa!
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-01-08 09:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jedyne czego nie brakuje w tej firmie to wody,jest we wszystkim,istne wodolejstwo,jest we wszystkim,a my musimy za to placic,w koncu jest wliczona w wage towaru-tylko klient wody nie kupi
zdjecie uzytkownika
Gorzów - 2014-01-30 16:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam sądzę, że sklep na matejki jest najlepszy!! Bardzo milutkie pracownice, zawsze uśmiechnięte,towar zawsze super wyłożony wszystko picuś glancuś :)
zdjecie uzytkownika
Gorzow - 2014-01-31 13:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba w snach tak u ciebie jest ..spojrz na utargi , a firma cie doceni ...
zdjecie uzytkownika
Ana - 2014-02-06 19:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że na stoiskach to same plotkary pracują...jedna na drugą... Każda niech się zajmie swoim stoiskiem...swoją pracą a nie plotkami.
Przecież nikt nikogo nie trzyma na siłe. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lalabaj - 2014-02-13 20:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pracuje w tej firmie już rok i widze ,że przez ten czas nic sie nie zmieniło. Pracuje u konkurencji i wierzcie mi, że są jeszcze firmy gdzie jest normalnie. Pracuje 40 godzin tygodniowo i co drugą sobote do 14. Za sobote w tygodniu mam wolne. Pracuje sie bez stresu,że ktoś wpadnie z aparatem i bedzie cykał fotki dla pani prezes. Wypłata podobna a nawet wyższa i to bez chorych nadgodzin. Mówie wam szczerze po co siedzicie w tej chorej firmie,są lepsze. A cha kto wymyślił aby kandydat na sprzedawce musiał jechac na szkolenie do siedlca na własny koszt . To jakiś cyrk . Chory wymysł czyjeś chorej wyobrazni. Pozdrawiam i nie dajcie sie.
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-02-23 22:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz tez bedziemy pracować po 40 godzin tygodniowo tylko pytanie jak to się sprawdzi :)
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-02-28 23:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p.......12 - 2013-12-11 01:16:04]:
właśnie zostałam zwolniona bo wychylałam się za dużo że zabrali na ubytki przeceny itp.pokazałam kierownikowi zdjęcie ile jest wody nic się nie odezwał, walczyłam też że pracuje za dużo bo 13 dni bez dnia wolnego bo koleżanka chora to zrobił po 40 godz. tygodniowo zresztą ona co 3 miesiące na zwolnienia chodzi pozdrawiam tych co już tam nie pracują.
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-02-28 23:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gorzów - 2014-01-30 16:58:18]:
właśnie zostałam zwolniona bo wychylałam się za dużo że zabrali na ubytki przeceny itp.pokazałam kierownikowi zdjęcie ile jest wody nic się nie odezwał, walczyłam też że pracuje za dużo bo 13 dni bez dnia wolnego bo koleżanka chora to zrobił po 40 godz. tygodniowo zresztą ona co 3 miesiące na zwolnienia chodzi pozdrawiam tych co już tam nie pracują.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-28 23:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kika - 2014-02-23 22:04:53]:
ludzie nie dajcie się zwariować nie pracujcie dla tych darmozjadów manka manka i jeszcze raz manka wszędzie woda a zwrotów zero Jak coś się dzieje to nikt nawet telefonu nie odbierze.to nie wy kradniecie to firma wychodzi na swoje. myślą że jak jedną czy drugą zwolnią to będzie ok. jak nie ma obrotu to i manka będą. Zrobiłam fotę ile jest ubytku na jednym waku schabu po starej cenie wyszło 3,50 a w sobotę to trochę tego idzie a to był tylko jeden wak a co z resztą
zdjecie uzytkownika
Ktoś 4 - 2014-03-03 15:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Masakra!!!!!! Nie polecam nikomu!!!!!!
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-03-11 12:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich...zanim zaczniecie prace w tej firmie zastanówcie się dwa razy ...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-03-13 15:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem w tej firmie od pazdziernika,mialam zly wzorzec...w postaci kierowniczki stoiska,jej juz niema,jestem sama 4 tydzien,od rana do wieczora.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nic - 2014-03-14 09:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie tylko czemu szefostwo nie zwraca uwagi na to co sie dzieje .
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-03-17 17:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mloda - 2014-03-13 15:07:10]:
ale jak tak można zap..... tyle godzin? chociaż warto...? a jak wychodzisz z przecenami sama.....?????
zdjecie uzytkownika
agrafka - 2014-03-18 19:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz dawno nie pracuje w tej chorej firmie całe szczescie.Jedyne co moge poradzic to zbierajcie dowody na to co sie dzieje na stoiskach,robcie zdjecia osocza w wakach,grafikow,itp.To wszystko moze wam sie przydac.Ja z nimi wygrałam w sadzie,dzieki temu ze miałam te dowody.Pozdrawiam i walczcie o swoje.
zdjecie uzytkownika
kasiula - 2014-04-10 14:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzy lata sądziłam się z firmą o manka i zwrot weksla i wiecie że wygrałam.jeżdziłam do sądu go g.wlkp cztery razy,najważniejsze to zbierac dowodu oszóstwa i własnie filmowac i robic zdjecia,wazyc towar z faktórą w reku i pisac ile tak naprawde wazy np,schab bez vac.potem podliczac fakturę i zbierac wszystkie,jak firma nie bedzie chciała pomóc tak jak było w naszym wypadku nie podpisac żadnego renamentu,a w sądzie udowodnić im że są winni z dowodami w waszych rękach.zbierajcie wszystko nawet grafiki bo na godzinach tez mi ucieli ponad tysiąc zł:)ale oddali bo pip im kazał.pozatym trzeba szukac innej pracy wypłata na czas ale albo pomniejszona o godziny albo o manka.pozdr:)
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2014-04-14 23:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam proszę o odpowiedz dostałam oferte pracy czy warto sie pchac do tej firmy?.
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-04-15 19:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pchaj sie tam bo to coraz większe (usunięte przez administratora)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-04-15 20:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kika - 2014-04-15 19:39:37]:
NIE WARTO
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2014-04-16 17:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje ze odpisałyscie pani kierownik regionu twierdzi ze na ubytki wszystko jest a praca normalnie ze wszystkim mozna sobie poukladac,czy to tak faktycznie jest /.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
83 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x