Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-18 21:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idź do Biedronki. Nie rozumiem osób, które wiecznie narzekają. Jak bym była niezadowolona z pracy to bym się zwolniła. A nie tylko źle i źle.
zdjecie uzytkownika
do ASI - 2016-03-19 12:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Asiu cieszę się że w naszej firmie pracują takie osoby jak ty które nie narzekają z powodu zarobków i cieszą się tym co mają. Zapewne też nie przeszkadzają ci ostatnie obniżki pensji ponieważ jesteś bardzo ciepłą osobą i dodatkowe nadgodziny za które firma nie płaci oraz dodatek przekroczenia dobowego który też został zabrany przychodzą ci z łatwością. Firma nasza powinna Cię wyróżnić i oddelegować abyś szkoliła innych pracowników najniższego szczebla w temacie "Jak zrobić na szaro pracownika aby był zadowolony" lub "Pracownik który nie ma potrzeb ale ma pracę". Albo zatrudniać osoby które nie mają potrzeb jak chociaż by kupić zabawkę dziecku, buty dla siebie, wyjechać na wakacje.
P.S.
Czasem mam wrażenie że kierownictwo pisze takie posty jak Ty Asiu. Ale na szczęście to tylko wrażenie.
TAK TRZYMAĆ.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-19 13:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale po co ta dyskusja. Pracuje w firmie już 5 lat i skoro jest dobrze to nie będę pisała ,że jest źle. Załoga fajna , obroty mamy. I to jest chyba najważniejsze. Trochę zainteresowania sklepem . Praca nie polega na paleniu i siedzeniu na zapleczu. Firma za to nie płaci. Zainteresuj się towarem , ladami. Polecaj !!! Im większe obroty , większa premia do wypłaty. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
do ASI ktoś inny - 2016-03-19 18:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko załoga trzyma mnie w sklepie jeszcze nasz sklep najlepszy w mieście utargi po 150tys przeceny minimalne i nie pełna obsada zarobki 1700 premia to rzecz względna w naszej firmie masz dużo nadgodzin mała premia mało nadgodzin normalna premia no i jeszcze jutro (w niedziele) każą stać, 10 lat temu za niedziele (tyle mam stażu) płacili 100zł teraz tego nie ma. porównaj sobie też jakość mięsa 5 lat temu a teraz i z jakiego kraju pochodzi. szkoda mi troche się zwalniać, zasiedziałam się
zdjecie uzytkownika
Beti - 2016-03-19 18:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZy Was tez tak trzepia kontrolami przed swiętami?
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2016-03-20 12:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jeżdżą, ale nic to nie wnosi. Nie ma ludzi do pracy pęsje w dół kierowniczki zielone.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-23 18:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny macie jakies wiadomosci na temat zwrotów swiatecznych bo my dostalysmy zakaz wrotow od kierowniczki ?????? jak jest u was ?????
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-03-23 19:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie cos na temat zwrotow swiatecznych, mamy zakaz zwrotow przez pania kierownik , zarty se robia ?
zdjecie uzytkownika
Hehe - 2016-03-23 20:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma zwrotów. Trzeba zamawiać żeby nie zostało bo sklep będzie trzy dni zamknięty a towar wątpliwej jakości.
zdjecie uzytkownika
☆ - 2016-03-23 20:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje tyle lat i zwrotów nigdy nie robiłam. Jeszcze jest czynne w sobotę. Także nie płakać!!
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-03-23 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tego ze nie zamawiamy jak firma narzuca towar?my wiemy ile mozemy sprzedać.w firmie źle się dzieje.chyba trzeba się ewakuowaç
zdjecie uzytkownika
Bolesławiec - 2016-03-24 14:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świąt wszystkim pracownikom tej firmy. Ja już tu stety nie pracuje jak napisane było wcześniej na kasie w markecie zarabia się więcej bez nadgodzin, ale to ostateczność. Widzę że pod nickiem Bolesławiec nie jestem tylko ja dlatego życzę powodzenia innym nie zadowolonym a długoletnim pracownikom aby w końcu zobaczyły inne możliwości. Kierowniczce i dyrektorce aby nie kłamały, chyba że szukają ludzi tylko do pierwszej wypłaty. POWODZENIA DZIEWCZYNY.
zdjecie uzytkownika
to ja z Bolesławca - 2016-03-30 08:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż w Bolesławcu przed świętami odeszły trzy dziewczyny, jak tak dalej pójdzie to sklep na mostowej jednak zamkną. inne już też mają coś nagrane jak się nie poprawi z wypłatami do czerwca. kierowniczka i dyrektorka pewnie do góry tłumaczy spadek obrotów brakiem klientów nie zdając sobie sprawy że ludzie w kolejkach stać nie będą i więcej do sklepu nie wrócą bo ciągle kolejki.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-03-31 21:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...poczytałam wszystkie Wasze posty i przytupuje polowie z nich. Firma Sobkowiak ma swoja renome i swoich stalych klientow. To sie nie zmieni bo ludzie sa zadowoleni.
Ale...chamska regionalna, wydaje jej sie, ze pozjadala wszystkie rozumy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie. Jest bezczelna i nie kompetentna. Traktuje pracownikow jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i lewusow. Wypindolili ja od Zyguly to wlazla oknem do Sobkowiaka. Prostaczka i tak jak moja przedmowczyni napisala : klamczucha !!! Moze ktos sie za nia wezmie w koncu.
zdjecie uzytkownika
bm - 2016-04-04 13:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bolesławiec - 2016-03-24 14:38:37]:
to się ewakuuj, a nie wypisuj głupot- nie sra się we własne gniazdo!
zdjecie uzytkownika
bm - 2016-04-04 13:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [to ja z Bolesławca - 2016-03-30 08:54:28]:
Połowa z przytupem... Która połowa? Popracuj nad ortografią- gdzieś Ty do szkoły chodziła?! Kto ma wasz rejon? Pani Nizio? Źle w d..ie, bo robi porządki... Sklepowe nasze tak mają- zawsze się buntują o byle co. A nie ma powodu, bo to zmiany na dobre są!!!
zdjecie uzytkownika
bm - 2016-04-04 14:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hehe - 2016-03-23 20:05:58]:
przecież zwroty były, jak co roku- surowe kiełbasy np...
zdjecie uzytkownika
taaaa... - 2016-04-05 15:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmiany na dobre.... że u nas w mieście na 3 sklepy brakuje 6 osób robimy po 200 godzin już od pół roku a ludzi tylko ubywa a sklepu nie zamkną wypłaty po 1800 a w ubiegłym roku były większe przy większej obsadzie i mniejszej ilości godzin. Śmieszą mnie te teksty jak ktoś takie pierdoły pisze i czepia się ortografii PERFeKCJONIsTKA w 4litery je banaNA ,pomyliłaś fora, idź lizać pośladki kierowniczce
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-04-06 09:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie co się dzieje w firmie,źe dzisiaj nie było towaru?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-04-06 19:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest zmiana na lepsze. Tzw. dobra zmiana
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-08 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałyście dzis wypłate?powinna byc na koncie.Chyba cisza przed burza z tyle godz i ładne utargi.
zdjecie uzytkownika
kima - 2016-04-09 17:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne, b ja widziałam kilka ogłoszeń na ekspedientke do sklepu, wiec pewnie lada dzień się ktoś znajdzie, nie napisali jaka umowe dają, czy mozna dostać o prace?
zdjecie uzytkownika
lena - 2016-04-09 20:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do cholery gdzie nasza wypłata?my w Poznaniu tez nie dostałysmy
zdjecie uzytkownika
Bhg - 2016-04-11 16:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam właśnie się zwolniła dzięki Bogu nie zaluje
zdjecie uzytkownika
Do Bhg - 2016-04-12 03:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu Twojego wpisu utwierdziłam się w tym, że na tym forum piszą ludzie którzy nie radzą sobie z pracą w której trzeba nie tylko pracować fizycznie ale również myśleć. Cieszę się bardzo, że tacy ludzie opuszczają Naszą firmę ponieważ obniżacie Nasz poziom pracy. Powodzenia dla WSZYSTKICH którzy nie potrafią pracować fizycznie i jednocześnie myśleć ☺
zdjecie uzytkownika
taaaa... - 2016-04-12 06:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do Bhg - 2016-04-12 03:14:58]:
To ile jajek dajesz do sernika?
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-04-13 15:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadowolone z wypłat?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-13 18:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty po swietach masakra.I po co było sie tak starac.Zapłacili nam tylko za nadgodziny a premii 0.A u Was
zdjecie uzytkownika
taaaa... - 2016-04-13 21:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wcześniej pisałam że nie opłaca się nadgodzin robić bo nie ma wtedy premi. A z drugiej strony nikt nie wie ile i za co jest premi a ile płacą za nadgodzine. I tu robią nas w wała. Nie jasne warunki płacy a potem rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
taka prawda - 2016-04-22 15:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety to prawda, jak płacą za dodatkowe godziny to dają mniejszą premie, miesiąc ma więcej dni roboczych mniejsza premia bo dużo godzin. Do nas dzwoni baba z monitoringu że kolejka i dlaczego nikt nie przyszedł wcześniej z drugiej zmiany, <TO TERAZ JUŻ WIESZ BABO DLACZEGO>.
zdjecie uzytkownika
Ja wiem - 2016-04-28 08:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem jak pracownicy nie sa szanowani to beda sie zwalniac i szukac czegos lepszego. Szacunek pracownika to podstawa moi drodzy i nie dajcie sobie wejsc na glowe. Ja juz ucieklam z tego cyrku i jak mi wiadomo kolejne sie szykuja do ucieczki. A pani kochana regionalna? Jakies nieporozumienie i ja nie wiem kto zatrudnia takie osoby na takie stanowiska!!! Niech sie ktos zajmie ta kobieta. Obraza pracownikow przy klientach, jak wszystko jest wzorowo w ladach i jak nie ma sie do czego dowalic to i tak szuka albo wyciaga cala lade( oczywiscie jak sa klienci) i uklada na "nowo" identycznie jak my lub zmienia miejsce 1szynki! Kazdy jest zdziwiony ze regionalna pakuje sie nam pracownikom za lade. Pozdrawian.
zdjecie uzytkownika
Też Bolesławiec - 2016-04-28 09:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden sklep zamykają, ciekawe który następny jak w czerwcu kolejne dwie dziewczyny odchodzą no i teraz jedna.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-28 15:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja wiem - 2016-04-28 08:47:09]:
Czy nie chodzi o Panią M. ? Bo własnie ona tak traktuje ludzi, pracowała na sklepie jako eksedientka a teraz panoszy sie i traktuje ludzi bez szacunku, wrzeszczy na sklepie przy klientach... ale to i tak kropla...
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-04-28 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi chodziło o Panią K. Widzę że nie tylko u nas takie osoby na rejonie. Jeszcze P.M.Starosta ten to już wogóle.
zdjecie uzytkownika
maga - 2016-04-28 20:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2016-03-10 17:10:58]:
święta prawda :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-04-28 21:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Michał, to złoty człowiek w porównaniu do Pani Marz.... :/ dawno nie widziałam tak dwulicowej kobiety, która siebie uważa za nie wiadomo kogo mówiąc łagodnie. Mściwe babsko.
zdjecie uzytkownika
Ja wiem - 2016-04-28 22:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam na mysli pania K.N.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2016-05-01 20:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe czym Wam lub Tobie podpadła pani KN? Sprawdza towar w ladach na tym jej praca polega, Przekłada szynki w ladach zapewne nie układacie ich w taki sposób jaki ma być. Piszesz że pani KN jest nie miła obraża Was zwraca uwagę przy klientach jakoś nie mogę to uwierzyć. Zawsze wchodzi na sklep uśmiechnięta, pomaga nam za ladą ale my jesteśmy z tego akurat zadowolone. Z tego co wiem a utrzymujemy kontakt z naszymi koleżankami z innych miejscowości i sklepów są zadowolone ze współpracy z panią KN. Czytały tą opinię i są zaskoczone tym co Ty tu wypisujesz. Zastanawiam się tylko nad tym czy piszesz prawdę czy też chcesz się za coś zemścić i tym głupim pisaniem jej zaszkodzić. Ja z moim koleżankami uważamy że mamy teraz dobrego kierownika rejonu profesjonalnego i chętnego do pomocy. Zawsze może być gorzej.
zdjecie uzytkownika
ja też - 2016-05-01 20:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja wiem - 2016-04-28 08:47:09]:
Pcha się za ladę? a co ma siedzieć na zapleczu i pić kawkę. A jak ma sprawdzić świeżość towaru. U nas mamy zawsze wszystko w porządku i nie mamy rzadnych problemów z naszą panią KN. Zapraszamy na przeszkolenie do nas. Pozdrawiamy panią Kasię.
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-05-03 18:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie negatywne opinie to są od rejonowych-jedno i to samo pierd...papierosy,siedzenie na zapleczu i nic nie robienie.Widocznie tak muszą gadać.U nas nikt nie pali a bez przerwy jesteśmy o to posądzani.Co by zmienić zeby zwiększyć obroty-no kuzwa-dac porządne promocje.Zawsze wtedy wciśnie sie klientow 5 rzeczy dodatkowych
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-05-03 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytacie co się w firmie dzieje? Bardzo źle. Tylko kłótnie i towar z zagranicy. Ludzie odchodzą bo nie widzą przyszłości w tej firmie.Zostali tylko ci których nikt nie chce lub zostali zwolnieni z innych firm. A część tych pochwalnych opinii piszą osoby z firmy. Panie i koleżanki otwórzcie oczy
zdjecie uzytkownika
Iza - 2016-05-04 20:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zosia - 2016-05-03 21:00:13]:
No ja przepraszam Nigdzie mnie nie zwolnili a w firmie mi sie dobrze pracuje.Tylko na Boga niech daja wiecej promocji
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-05-05 21:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła Pani. Pisząc we firmie nie miałam na myśli sklepy tylko zakład. Nie dajce się.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-05-06 10:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że Pani Ady nie ma z nią można było jakoś normalnie pogadać. Mam nadzieję, że już niedługo wróci, a tak a propo kiedy urodziła? Pozdrawiam ją serdecznie!!!
zdjecie uzytkownika
eco - 2016-05-06 22:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
p.Prezes czyta Pani te opinie?Nikt Pani tego w oczy nie powie ale dawaj nam więcej lub trochę promocji.Na podstawy a nie szynki po 40 zł.Kobieto w jakim Ty świecie zyjesz?Dasz promocje np,na fileta to utargi o wiele większe,bo jak pisała poprzedniczka do tego towaru zachęcimy 5 innych rzeczy.Kazdy sklep wywiesza promocje za promocja a u nas nic.Mówimy o tym rejonowej ale albo się o n Pani boi albo nie przekazuje.Pozdrowienia dla Wielkopolski
zdjecie uzytkownika
niojo - 2016-05-10 20:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ocho @eco załóż sklep i Ty dawaj ceny, ja odwiedzam te sklepy i jestem zadowolony, biorę to co lubię, a ceny nie są wysokie
zdjecie uzytkownika
do nionio - 2016-05-10 23:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ceny nie są wysokie?są jak na "Batorym".Gdybym założyła sklep to bym zbankrutowała.Ale tu jest sieć sklepów.Stać ich na promocje.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-11 09:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze ceny sa wysokie. A promocje sciagaja klientow i jak juz poprzedniczki pisaly jak klient przyjdzie po cos w promocji to my postaramy sie zeby kupil cos jeszcze. A jak mamy wysokie ceny to nie mamy komu proponowac czegokolwiek.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: żadnych wielkich wymagań, pytań o głupoty typu "czy zamierza pani zajść w ciążę w najbliższym czasie?"... firma jak najbardziej OK.
Pytania: nie było takich!
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-05-18 22:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U was teź spadły obroty?jeśli dalej będà tak windować ceny to pies z kulawą nogą do nas nie zajrzy.. W Netto promocja za promocją a u nad podwyźki cen.i kto za to odpowiada?A może trzeba sprawdziç kompetencje niektórych osób?
zdjecie uzytkownika
daria - 2016-05-19 10:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie mają spadać obroty, jak ceny sa jak na "Batorym"....

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert