brak logo

Zakłady Mięsne Sobkowiak

Siedlec

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

danka 2016-06-19 09:47:19
:) szukają kogoś teraz na stanowisko ekspedientki więc może się coś zmieni i przyjdzie ktoś miły! Nie wiem niestety jaka stawka ale jest umowa o pracę więc na początek to już coś
jeszczepracujaca 2016-06-22 21:24:02
Nie wiem ktokolwiek miły chciałby przyjść do tej firmy. Obiecują kokosy, a płacą podstawę, którą zarobisz w każdym innym sklepie. O Sobkowiaku mówią już wszędzie głośno i nie w sposób taki, aby zachęcić do pracy w tej firmie.
2
n, 2016-06-24 23:21:23
@jeszczepracująca nie słyszałam o nich źle jak mam być szczera. A widze ze szukają ekspedientki do Zielonej
Jt 2016-06-28 20:32:22
Nie tylko do Zielonej. A 4 sklepy zamknęli na naszym terenie. I dobrze
Przyjdzie nowe tańsze, klient będzie zadowolony z cen, obroty wzrosną
3
Tfc 2016-06-30 15:13:18
ale w Zielonej Górze szukaja od stycznai tej ekspedientki to troch dziwne ze az tak długo.. zwlaszcza ze oferuja pracę w stabilnej firmie,stałe zatrudnienie (umowa o pracę),bardzo atrakcyjne wynagrodzenie jezeli ktos jest zinteresowany to w dlaszym ciagu mozna aplikowac
Tj 2016-07-01 18:38:10
Jeśli 1700zl.w sklepie mięsnym to jest atrakcyjne wynagrodzenie to sorry ale w drogerii też tyle płacą a nie ma porównania w sferze obowiązków
4
dena 2016-07-01 18:57:11
A ktoś próbował w ostatnim czasie zgłaszać zainteresowanie ofertą pracy właśnie na to stanowisko? Bardzo odpowiada mi ta lokalizacja - mam to na myśli Szprotawę. W tej okolicy nie ma za dużo potencjalnych miejsc pracy dla mnie.
ela 2016-07-03 19:42:06
no wlasnie
edw 2016-07-03 21:41:37
@dena wiesz co w sumie to jest jednak troszke dziwne dlatego ze te wszystkie oferty sa tutaj dostepne od lutego i szczerze mowiac to nie wiem dlaczego przez tak dlugi czas jeszvze nikogo nie znalezli..
Jt 2016-07-04 13:28:11
Bo nie ma odpowiednich ludzi
Młode przyjdą na parę dni i uciekają na zwolnienie a takie 40plus nie będ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową. W niektórych sklepach same regionalne stoją
1
Jt 2016-07-04 13:28:39
Bo nie ma odpowiednich ludzi
Młode przyjdą na parę dni i uciekają na zwolnienie a takie 40plus nie będ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową. W niektórych sklepach same regionalne stoją
2
Magda 2016-07-04 14:11:39
Ludzie się pojawią, moim zdaniem nie jest to ciężka sprawa, po prostu wiadomo, że jest ciężko z pracownikami
1
Jt 2016-07-04 21:05:29
A dlaczego?
kj 2016-07-04 23:07:36
@Jt może po prostu trudno o dobrego pracownika, albo ktoś ma wygórowane oczekwiania? albo za małoo płaci...
1
M 2016-07-06 09:38:04
Pracuję u Zyguły współczuje wam że musicie teraz wy się męczyć z Rejonową Kariną ;))
2
kamil 2016-07-06 10:06:25
A co sie stało z rejonową, nie jest lubiana czy po prostu trudna jako szef, jak to wygląda? Bo wydaje mi sie, że ogólnie teraz firma naparwde sporo rekrutuje jak np. na stanowisko ekspedientki do sklepu wędliniarsko- mięsnego, a chyba i premie można tam wyrobić.
Jt 2016-07-08 18:14:53
A jak wypłaty? Zadowalające?
dejoy 2016-07-08 18:18:00
@Jt no z tym to wiesz, jak jest... bardzo różnie. Ja nie narzekam, ale na pewno znajdą się tacy, co narzekać zaczną. Musisz sam ocenić, czy Tobie to leży ;)
Gabi 2016-07-09 22:16:31
Wypłaty wg widzimisie rejonowych.Zenada
3
oaoa 2016-07-09 22:20:15
Ja to bym się chętnie załapał do nich do pracy, bo dość zależy mi na doświadczeniu u nich zdobytym. Reputację mają dośc wysoką, więc pewnie i zatrudnienie wydaje się być dość opłacalne, czyż nie? Pewnie dorzucają jakieś premie do podstawy zarobków jeszcze.
Jt 2016-07-10 13:38:55
Albo premia albo nadgodziny. Jak przepracował 220 godzin to Ci za nie zapłacą (5 zł/h) ale o premii zapomnij wtedy . więc lepiej robić 40 tygodniowo i mieć tę samą kasę.
2
kima 2016-07-10 13:50:19
Jt' to nieuczciwe jak robią, bo co beda musieli wyplacic zbyt wiele pracownikom? skoro sklep wyrobil norme miesieczna to i premia sie nalezy a jak nagdodziny ktos zrobil to i za nie powinien miec placone
2
Jk 2016-07-11 21:48:57
To powiedz to regionalnej. ..
kamil 2016-07-12 11:03:58
A praca jako ekspedientka do sklepu mięsno - wędliniarskiego jest do nich potrzebna, nie wiem tylko czy na pełen etat?
Jk 2016-07-12 21:54:25
Jeśli chodzi o umowę i kasę to spoko, dużo lepiej niż u Nie bieszczanskich. .uczciwej
ertg 2016-07-12 21:57:40
@kamil tak to prawda ta oferta dla ekspediantki nadal ejst chyba aktualna oferuja pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku stałe zatrudnienie (umowa o pracę), bardzo atrakcyjne wynagrodzenie
Zbulwersowana 2016-07-13 16:20:29
Ja nie polecam tej firmy
Utrzymuja sie tylko zolzy i lozodupy
(patologie w domu przeżywaly) to sie mszcza na innych...
Bylam swiadkiem jak zmieszala taka jedna z blotem moje 3 kolezanki...
Ja tez po czasie zrezygnowalam -glownie z powodu mank! I owej oblesnie zlej i zaklamanej dziewczyny...
Nie ma mnie tam juz długi czas
Zostala z "zaufana" osoba z formy
A manka jak byly ,nadal sa i to wieksze
Wiec zlodziej nadal jest
Ale to regionalnej pasuje!
2
Magda 2016-07-13 16:24:11
Mocne słowa widzę mówisz, a jakieś może argumenty?
WLKP 2016-07-14 18:22:20
Manka są jeśli nie ważycie towaru z firmy. Oni tną na towarze i to ostro. Płace są nie jasne i firma robi nas w konia, nie wiadomo co za co się należy. Dlatego trzeba robić minimum i nie ma wtedy nie domuwień.
oaoa 2016-07-14 19:13:41
Widocznie wszystkim odpowiada aktualna atmosfera w firmie @ytre.
as 2016-07-26 22:34:13
A jak dziewczyny i chłopacytez tak utargi leca Was w dół?na firmie chyba tez zastój bo tyl nam towaru dowalaja....
eew 2016-07-27 15:58:03
noo tak atmosfera przeciez w firmie ejst bardzo wazna..a widze ze od dawna nie bylo tutaj zadnych ofert pracy ostatnia na stanowisko ekspedientki byla w Zielonej Górze nie wiecie czy cos bedzie moze??
ktosiowa 2016-08-18 22:15:04
wez sie kobieto w łeb walnij....wiesz co piszesz????
ktosiowa 2016-08-18 22:15:33
wez sie kobieto w łeb walnij....wiesz co piszesz????
jula 2016-08-18 22:24:11
Jak walą was w konia? na jakiej podstawie? jezeli tak jest to dlaczego sie dajecie? przeciez macie jakies umowy i macie w nich zawarte czy napisane jaka jest stawka ile godzin do kiedy wypłata, tak? czy pracujecie bez umowy? jak tak to sami sobie ejstescie winni ;/
Ulubienica 2016-08-18 22:24:13
Toruń to wogóle kipi samymi starociami myte i moczone po 10 razy....nie polecam.
A Pania (usunięte przez administratora)rejonowa hmmmm moze mnie pocalowac w d....:-)
Ela 2016-08-19 10:02:58
Kazdy ma umowę o pracę. Wypłaty na czas zawsze do 10 na koncie. A ile ? To zależy od obrotów na sklepie . Jak dbasz tak masz. Jak komuś się praca nie podoba to niech się zwolni. A nie żale na forum. Pozdrawiam :)
1
dena 2016-08-19 11:30:42
To widać kto się tutaj najbardziej udziela raczej ci, którym się za bardzo pracować nie chce skoro są takie warunki a oni narzekają..@Ela powiedz a jak z rekrutacją, coś będzie??
roksi 2016-08-19 11:42:03
Takie pracownice super, że nie umieją kiełbasy sprzedać ,stać , palić fajki i zarobic 2 tyś- zero umiejętności głąby kapuściane
1
Ela 2016-08-19 12:06:18
Jak chcesz sie przyjac do pracy to rekrutacja zajmuję się Pan Michał.
oaoa 2016-08-19 14:25:21
Rzeczywiście stawki są adekwatne do powierzanych obowiązków, ale ciekawe jakich zarobków może się spodziewać specjalista ds. kadr i płąc. Może wiadomo czy wypłata jest terminowa? Dziękuje za odpowiedź.
osa 2016-08-21 20:40:17
stawki nie są adekwatne do stanowiska bynajmniej jako ekspedientki. Osoba starsza stażem na sklepie zarabia mniej niż nowo zatrudniony pracownik. Żenada.
Lizodupstwem wieje na odległość, a P. Michał do normalnych ludzi nie należy. Uważajcie co przy nim mówicie.
4
kamil 2016-08-22 12:45:07
Ekspedientka do sklepu jest potrzebna z tego co widze i nie wiem jak konkretnie ma tu wyglądac sprawa zarobków?
oszukana 2016-08-24 14:58:08
zbieram osoby ktore zostały oszukane w jakikolwiek sposób przez tą firmę...
1
Jadzia 2016-08-24 20:53:44
Tez zostałam oszukana. Chętnie się dołączę.
5
nevermind 2016-08-24 21:53:33
@ Jadzia i @ oszukana - w jaki sposób Zakłady Mięsne Sobkowiak oszukały was? powiedzcie jakieś szczegóły, to pomoże przestrzec inne osoby przed ewentualnym podonym błędem. Można kogoś ustrzec ..... ..
Ona 2016-08-29 19:48:01
Ja również zostałam oszukana. Chętnie się dołączę. Żeby ostrzec, wszystkich którzy chcieli by się zatrudnić w tej firmie. Dla mnie są oszustami!!!
1
Oszukana 2016-08-29 23:56:05
Z jakiego miasta jesteś?Ona
Haha 2016-08-30 00:15:17
Uważajcie co piszecie bo Jus...ka z zablizniala m..ą czyta i donosi gdzie trzeba.dołączę sie do was.moze zapłacą mi za 3 dni szkoleniowe.pesja obiecana ale po miesiacu nikt nic nie pamieta.nagrywajcie każda rozmowe zeby mieć dowód bo w tej firmie wszyscy szybko zapominaja.P.Kasiu N.byla Pani najlepsza.
kamil 2016-08-30 09:42:59
Ale wiadomo w ogóle czy są jakieś oferty pracy? Chciałbym się załapać, bo przecież rotacji wśród pracowników nie ma, co oznacza, że uczciwie podchodzą do pracowników.
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Sobkowiak - Siedlec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak