brak logo

Zakłady Mięsne Sobkowiak

Siedlec

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

M 2016-07-06 09:38:04
Pracuję u Zyguły współczuje wam że musicie teraz wy się męczyć z Rejonową Kariną ;))
3
kamil 2016-07-06 10:06:25
A co sie stało z rejonową, nie jest lubiana czy po prostu trudna jako szef, jak to wygląda? Bo wydaje mi sie, że ogólnie teraz firma naparwde sporo rekrutuje jak np. na stanowisko ekspedientki do sklepu wędliniarsko- mięsnego, a chyba i premie można tam wyrobić.
Jt 2016-07-08 18:14:53
A jak wypłaty? Zadowalające?
dejoy 2016-07-08 18:18:00
@Jt no z tym to wiesz, jak jest... bardzo różnie. Ja nie narzekam, ale na pewno znajdą się tacy, co narzekać zaczną. Musisz sam ocenić, czy Tobie to leży ;)
Gabi 2016-07-09 22:16:31
Wypłaty wg widzimisie rejonowych.Zenada
3
oaoa 2016-07-09 22:20:15
Ja to bym się chętnie załapał do nich do pracy, bo dość zależy mi na doświadczeniu u nich zdobytym. Reputację mają dośc wysoką, więc pewnie i zatrudnienie wydaje się być dość opłacalne, czyż nie? Pewnie dorzucają jakieś premie do podstawy zarobków jeszcze.
Jt 2016-07-10 13:38:55
Albo premia albo nadgodziny. Jak przepracował 220 godzin to Ci za nie zapłacą (5 zł/h) ale o premii zapomnij wtedy . więc lepiej robić 40 tygodniowo i mieć tę samą kasę.
2
kima 2016-07-10 13:50:19
Jt' to nieuczciwe jak robią, bo co beda musieli wyplacic zbyt wiele pracownikom? skoro sklep wyrobil norme miesieczna to i premia sie nalezy a jak nagdodziny ktos zrobil to i za nie powinien miec placone
2
Jk 2016-07-11 21:48:57
To powiedz to regionalnej. ..
kamil 2016-07-12 11:03:58
A praca jako ekspedientka do sklepu mięsno - wędliniarskiego jest do nich potrzebna, nie wiem tylko czy na pełen etat?
Jk 2016-07-12 21:54:25
Jeśli chodzi o umowę i kasę to spoko, dużo lepiej niż u Nie bieszczanskich. .uczciwej
ertg 2016-07-12 21:57:40
@kamil tak to prawda ta oferta dla ekspediantki nadal ejst chyba aktualna oferuja pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku stałe zatrudnienie (umowa o pracę), bardzo atrakcyjne wynagrodzenie
Zbulwersowana 2016-07-13 16:20:29
Ja nie polecam tej firmy
Utrzymuja sie tylko zolzy i lozodupy
(patologie w domu przeżywaly) to sie mszcza na innych...
Bylam swiadkiem jak zmieszala taka jedna z blotem moje 3 kolezanki...
Ja tez po czasie zrezygnowalam -glownie z powodu mank! I owej oblesnie zlej i zaklamanej dziewczyny...
Nie ma mnie tam juz długi czas
Zostala z "zaufana" osoba z formy
A manka jak byly ,nadal sa i to wieksze
Wiec zlodziej nadal jest
Ale to regionalnej pasuje!
2
Magda 2016-07-13 16:24:11
Mocne słowa widzę mówisz, a jakieś może argumenty?
WLKP 2016-07-14 18:22:20
Manka są jeśli nie ważycie towaru z firmy. Oni tną na towarze i to ostro. Płace są nie jasne i firma robi nas w konia, nie wiadomo co za co się należy. Dlatego trzeba robić minimum i nie ma wtedy nie domuwień.
oaoa 2016-07-14 19:13:41
Widocznie wszystkim odpowiada aktualna atmosfera w firmie @ytre.
as 2016-07-26 22:34:13
A jak dziewczyny i chłopacytez tak utargi leca Was w dół?na firmie chyba tez zastój bo tyl nam towaru dowalaja....
1
eew 2016-07-27 15:58:03
noo tak atmosfera przeciez w firmie ejst bardzo wazna..a widze ze od dawna nie bylo tutaj zadnych ofert pracy ostatnia na stanowisko ekspedientki byla w Zielonej Górze nie wiecie czy cos bedzie moze??
ktosiowa 2016-08-18 22:15:04
wez sie kobieto w łeb walnij....wiesz co piszesz????
ktosiowa 2016-08-18 22:15:33
wez sie kobieto w łeb walnij....wiesz co piszesz????
jula 2016-08-18 22:24:11
Jak walą was w konia? na jakiej podstawie? jezeli tak jest to dlaczego sie dajecie? przeciez macie jakies umowy i macie w nich zawarte czy napisane jaka jest stawka ile godzin do kiedy wypłata, tak? czy pracujecie bez umowy? jak tak to sami sobie ejstescie winni ;/
Ulubienica 2016-08-18 22:24:13
Toruń to wogóle kipi samymi starociami myte i moczone po 10 razy....nie polecam.
A Pania (usunięte przez administratora)rejonowa hmmmm moze mnie pocalowac w d....:-)
Ela 2016-08-19 10:02:58
Kazdy ma umowę o pracę. Wypłaty na czas zawsze do 10 na koncie. A ile ? To zależy od obrotów na sklepie . Jak dbasz tak masz. Jak komuś się praca nie podoba to niech się zwolni. A nie żale na forum. Pozdrawiam :)
1
dena 2016-08-19 11:30:42
To widać kto się tutaj najbardziej udziela raczej ci, którym się za bardzo pracować nie chce skoro są takie warunki a oni narzekają..@Ela powiedz a jak z rekrutacją, coś będzie??
roksi 2016-08-19 11:42:03
Takie pracownice super, że nie umieją kiełbasy sprzedać ,stać , palić fajki i zarobic 2 tyś- zero umiejętności głąby kapuściane
1
Ela 2016-08-19 12:06:18
Jak chcesz sie przyjac do pracy to rekrutacja zajmuję się Pan Michał.
oaoa 2016-08-19 14:25:21
Rzeczywiście stawki są adekwatne do powierzanych obowiązków, ale ciekawe jakich zarobków może się spodziewać specjalista ds. kadr i płąc. Może wiadomo czy wypłata jest terminowa? Dziękuje za odpowiedź.
osa 2016-08-21 20:40:17
stawki nie są adekwatne do stanowiska bynajmniej jako ekspedientki. Osoba starsza stażem na sklepie zarabia mniej niż nowo zatrudniony pracownik. Żenada.
Lizodupstwem wieje na odległość, a P. Michał do normalnych ludzi nie należy. Uważajcie co przy nim mówicie.
4
kamil 2016-08-22 12:45:07
Ekspedientka do sklepu jest potrzebna z tego co widze i nie wiem jak konkretnie ma tu wyglądac sprawa zarobków?
1
oszukana 2016-08-24 14:58:08
zbieram osoby ktore zostały oszukane w jakikolwiek sposób przez tą firmę...
3
Jadzia 2016-08-24 20:53:44
Tez zostałam oszukana. Chętnie się dołączę.
5
nevermind 2016-08-24 21:53:33
@ Jadzia i @ oszukana - w jaki sposób Zakłady Mięsne Sobkowiak oszukały was? powiedzcie jakieś szczegóły, to pomoże przestrzec inne osoby przed ewentualnym podonym błędem. Można kogoś ustrzec ..... ..
Ona 2016-08-29 19:48:01
Ja również zostałam oszukana. Chętnie się dołączę. Żeby ostrzec, wszystkich którzy chcieli by się zatrudnić w tej firmie. Dla mnie są oszustami!!!
5
Oszukana 2016-08-29 23:56:05
Z jakiego miasta jesteś?Ona
Haha 2016-08-30 00:15:17
Uważajcie co piszecie bo Jus...ka z zablizniala m..ą czyta i donosi gdzie trzeba.dołączę sie do was.moze zapłacą mi za 3 dni szkoleniowe.pesja obiecana ale po miesiacu nikt nic nie pamieta.nagrywajcie każda rozmowe zeby mieć dowód bo w tej firmie wszyscy szybko zapominaja.P.Kasiu N.byla Pani najlepsza.
3
kamil 2016-08-30 09:42:59
Ale wiadomo w ogóle czy są jakieś oferty pracy? Chciałbym się załapać, bo przecież rotacji wśród pracowników nie ma, co oznacza, że uczciwie podchodzą do pracowników.
Zuza 2016-09-03 21:27:09
Oj jakas rejonowa dała odp
2
oaoa 2016-09-03 21:42:25
Może wiecie jakich zarobków może się spodziewać starszy specjalista ds. badań marketingowych? Dobrze, że można liczyć na odpowiednie benefity socjalne, bo one znacznie urozmaicają zatrudnienie, ale nie wiem czy jest szansa tutaj na jakieś oferty pracy.
oaoa 2016-09-09 16:12:10
Hej! słuchajcie a co powiecie na prace u nich jako Poszukujemy ekspedientki do sklepu wędliniarsko- mięsnego, bo nie wiem jak u nich wyglądają dokładnie warunki pracy, na pewno dają umowę o prace z tego co wiem.
miła 2016-09-09 21:02:01
I jak tam po wypłatach!!!!!
1
gość 2016-09-09 21:17:37
O rany to skoro zapewniona jest umowa o pracę @oaoa, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu trzeba zadbać o niezłe warunk, a benefity socjalne na pewno doliczają do tego.
niunia 2016-09-13 17:29:27
dajcie sobie spokój z ta firma!!! praca u nich to czysty wyzysk
3
rama bama 2016-09-13 21:48:44
gosc no jednak wole się o pewne sprawy dopytac - piszesz że firma zapewnia umowę o pracę - chciałabym wiedzieć czy zapewnia ja pracownikom na wszystkich stanowiskach czy tylko wybranych i za jakie zasługi ewentualnie
Kjoj 2016-09-14 12:23:05
Pracpwalam w tym zakladzie 4 miesiace o stanowczo mowie ze bylo to zbyt wiele. Wyplata zalezna od widzi misie rejonowej.. chce to ci da wiecej nir chce to nie da nic. Obiecuja zlote gory a jak przychodzi co do czego to nic z tego nie zobaczysz. W jednym miesiacu mialam ponad 100 nadgodzin. Mialam dostac super premie moglam o niej zapomniec.. pracowalam jak taki chinczyk przez 3 tygodbie po 12-15 godzib codziennie. I co mi z tego bylo nic.. teraz od 2 tygodni wydzwaniam i prosze sie o swiadectwo pracy zebym otrzymala smieszne.
Asd 2016-09-14 22:48:54
Pracowałam w tej firmie na tym stanowisku i nie polecam. Zdala od tej firmy. Tak umowe o prace dawaja. Ale tylko cie bede wyzyskiwac nic po za tym. Stale bedziesz jezdzic po delegacjach nawet 250 km od swojego domu. Wszedzie wlasnym samochodem niby dostaniesz zwrot za paliwo ale tyle ze nawet nie pokryje kosztow. Jak cos ci sie stanie poczas drogi albo w sklepie maja cie totalnie gdzies.. vedziesz pravowac caky czas k jakims wolnym mozesz zapomnirc. Miesiecznie po 240 godzin. Ja mialam jedego miesiaca nawet ponad 100 nadgodzin. Niby ci za to zaplaca.. ale szczerze mowiac dostaniesz taka sama wyplate jak bys tych nadgodzin nie miala. Czyli jednym slowem nie opaca sie je miec.
Lala 2016-09-15 12:21:33
Czy ktoś z was wie czy poszukują ekspedientki na województwo lubuskie?
Tk 2016-09-15 16:37:22
Pracowałam tam 1,5 roku.pensje nie najgorsze jeśli Ci regionowa da premię.ale jak masz dużo nadgodzin to premii Ci nie da żeby za dużo nie zarobić. OK. 1900-2000zl
1
nmoga 2016-09-15 20:18:18
@ Tk - te 1900-2000 to może bez rewelacji, ale nie najgorzej
Zaintrygowana 2016-09-26 11:40:16
Witam drogie Panie, uff ale sie naczytalam.. Jutro mam rozmowe w Bydgoszczy, czy w naszym miescie tez jest taka tragedia jak tu pisza dziewczyny ? Pracuje sie po duzo godz a placa marna ? Benefity ? Jaka umowa ? Deputat ? Ktos sie podzieli wiadomosciami ? :)
Tfc 2016-09-26 12:04:47
no ale wiesz najlepiej to wlansie będzie jak sama się przekonasz pojdziesz tam i zobaczyć jak ejst co Ci zaproponują możesz się potem swoja opinia tutaj powiedzielic jak to tam wszystko wygladalo :)
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Sobkowiak - Siedlec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak