Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ppppppppppp - 2015-02-04 23:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzwonić tyle ile się da bo to są kpiny co w Szczecinie i Gorzowie i na pewno jest jedna i ta sama kierowniczka tylko pogratulować można.Jak można tak ludzi traktować
zdjecie uzytkownika
monik - 2015-02-05 16:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie Panie radzę się ogarnąć. Narzekać to wy potraficie. Lepiej chlodnie sprawdźcie czy towar jest w terminie. I za porzadki się zabrać jak nie macie co robić. Zapraszam na na Dolny Śląsk nauczycie się pracy. A nie plotek.
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-02-05 21:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Termin byl ale sie wlasnie skonczyl jak zawsze.na dolnym jak wszedzie jest tak samo.
zdjecie uzytkownika
WIOLETTA - 2015-02-06 16:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZEMU KASIU I GOSIU PISZECIE TAKIE GŁUPOTY PRZECIEZ SAME NAS NAUCZYLISCIE SPRZEDAWAC PO TERMINIE I INNYCH RZECZY !JAK KUPYWALUSCIE W INNYCH SKLEPACH TOWAR TANSZY I KAZALISCIE NAM TO SPRZEDAWAC .KONIEC Z TYM TAKIE SA KIEROWNICZKI W GORZOWIE WLKP.PIERW UCZA I KAZA A POZNIEJ UMYWAJA RECE .ABY TYLKO MIELI Z TEGO ZYSK I LUDZI W KONIA ROBIC .
zdjecie uzytkownika
byla pracownica - 2015-02-06 18:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, że to idzie sprawdzić kto z jakiego komputera pisze. I do sądu was można podać. Ja już jedną podałam. Także zobaczymy czy też tak się będzie cieszyć.
zdjecie uzytkownika
boni - 2015-02-06 18:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za prawde nikt nikomu nic nie zrobi.A zawsze prawda w oczy kole.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-06 18:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oceniamy innych miarą siebie.
zdjecie uzytkownika
falubaz - 2015-02-06 19:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu te Gorzowianki są takie puste. To tylko o was świadczy jaki macie poziom inteligencji. Puste baby. Zawiść ludzka nie gra granic. Lubuskie tylko z drugiej strony województwa. :)
zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-02-06 19:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to podaj ja was tez podam ,a w gruncie rzeczy bedzie ciekawie gdy podam dowody ,a przede wszystkim nikt nie pisze nazwiskiem a gosi i kasi jest pelno .
zdjecie uzytkownika
fajna babka - 2015-02-07 21:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie sądzicie że kierowniczce z lubuskiego się przytyło!
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-07 23:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nasza waży chyba 100 kg ;)
zdjecie uzytkownika
fajna babka - 2015-02-08 21:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A która to tyle waży
zdjecie uzytkownika
*ona* - 2015-02-08 21:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest forum o Firmie a nie kto ile waży. Widze , że niektóre Panie traktują to forum aby się na kimś odegrać. Pracuje w tej firmie od kilku lat i w sumie weszłam tu z ciekawości. Kierownika na razie nie mamy. Zresztą było ich chyba z 6. Dużo rzeczy sie nie podoba między innymi malo promocji ale się pracuje. Wszędzie wymagają. Wypłata na czas czasami lepsza i gorsza. I po przeczytaniu też stwierdzam , że puste babska tutaj piszą. W szczególności te z Gorzowa.
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-08 21:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A nasza rejonowa tyle waży.
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2015-02-08 21:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy coś możecie powiedzieć o socjalnym w tej Firmie. Jakieś doplaty do wczasów. Bony.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-02-08 23:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie nic się nie dostaje
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-02-09 08:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polak mlubi wypić i narzekać. Nic nie jest ideałem ale praca w tej Firmie nie jest taka zła jak ma się inicjatywy jak w sklepach w Wągrowcu i dba się o kienta . kierownikiem rejonowym się bywa a pracownikiem się jest bo kto pozbywa się dobrych pracowników chyba tylko głupiec.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-09 11:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście teraz wole robić zakupu w netto u Sobkowiaka w Wagrowcu. Na Rynku kierowniczka beznadziejna. Wiecznie obrażona.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-10 20:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chcecie bony to do Cegielskiego do Poznania wagony spawać a nie na mięsny!
zdjecie uzytkownika
dzambolaja - 2015-02-16 22:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mądrej głowy tam trzeba
zdjecie uzytkownika
ja27 - 2015-02-20 08:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Szamotułach w Netto, (usunięte przez administratora)to żenada, totalne dno...ani tam pracować, ani tymbardziej kupować czegokolwiek bym nie chciał....powiem wam szczerze że albo ta kierowniczka jest tak cwana, albo to szefostwo jest ślepe...przez rok ze 100 (jak nie więcej) osób się przewineło, i odchodzą sami, ale to Ci co odchodzą są głupi, Panie kieronik to przecież złota kobieta....bo ona wymaga, a oni nie dają rady...to jest naprawdę żałosne...
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-02-20 17:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto ją tym kierownikiem zrobil i brawo dla ja27 . Wrescie ktos napisal prawde o Netto w Szamotulach nikomu nie polecam pracowac w tym sklepie.
zdjecie uzytkownika
nika315 - 2015-02-28 18:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bella - 2015-02-20 17:05:08]:
witam pracuje w tej firmie5lat z roku na rok jest coraz gorzej.Przeceny zrobione na 1% totalna masakra.Czytam już długo to co piszecie i jest to prawda.Sklepy które mają wysokie obroty dają radę ale sklepy niskorentowne mają przegwizdane. Szef pomógł dwa razy ale teraz i on ma nas w nosie tak to odbieramy.dojdzie do tegpo ze za naszą marną pensję będziemy spłacać niedobory albo zabierać starocie do domu w najgorszym przypadku dostaną to klienci.nie mamy kierownika rejonu ponad m-c szefowa tel obierze jak ma dobry dzien a tak lepiej jej unikac i ten nasz monitoring sama na sklepie wyłuz towar obsłuż klientów i jeszcze pretensje nerwy psuje ta sytuacja która jest.pisałyście a bo nikt nic nie powie powiedza ale jest jak groch o sciane a jak za duzo powiesz to zegnamy kazdy to wie.słowo premia nie istnieje słowo bony lub paczki zapomnijcie.praca nie jest zła bo człowiek stara sięby było dobrze ale nie ujedziemy jak szefostwo nie zrozumie że schab za18zł za kg to drogo na biednym mieście.pracować trzeba bo jest rodzina a z zasiłku nie wyzyjesz tylko to nas trzymie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-03-02 12:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę zę nie tylko u nas żle się dzieje ale w całej firmie ja ostatnio dostałam świstek od wypłaty i mam wpisane ze przepracowałam 16.5 godziny w nocy a jak zadzwoniłam na płace to usłyszałam ze wszystko jest w porządku .pani kierownik sobie wpisuje godziny zeby podstawe wyrobic a my z kolezanka zapiepszamy a nie ma nawet z kim otym pogadac bo kazdy cie olewa a jak chcesz wziaść sobie urlop to tylko od niedzieli do czwartku bo nie ma kto cie zastąpić bo muszą być dwie osoby w pracy na rano w piatek i sobote i popołudniu jedna a w wakace jedna dziewczyna bedzie pracowac cały miesiac bez dnia wolnego bo zaczynaja sie urlopy wakacyjne i tez niema kto pracowac poprostu żenada
zdjecie uzytkownika
rafał - 2015-03-03 00:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i nie mogę sie nadziwić - sklep ma bardzo łądną "oprawę" graficzną, stoiska przyjemnie wyglądją, przyciągają klienta. Moja znajoma pracuje i bardzo sobie chwali , ale ona ma bardzo zgrany zespół. Zresztą ogarnia całe to towarzystwo bo ma największe doświadczenie jako sprzedawca. Złego słowa nie powiedział na politykę firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Sobkowiak?
Zadaj pytanie