Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mała - 2014-12-05 15:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co niektórży bony po200 dostali ?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-12-09 22:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam wypłaty. Bo nawet ladne byly. :)
zdjecie uzytkownika
misia - 2014-12-16 22:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wiecie coś o paczkach lub bonach w końcu się należy kase im nabijamy a3 rok nic nie dostajemy ci co przy korycie pewnie majom .
zdjecie uzytkownika
ej misia - 2014-12-17 21:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaj miejscowość i sklep na którym jesteś- wyślemy ci książkę "Nauka języka Polskiego"
Teraz sama wiesz dlaczego nie masz bonów - za ten twój analfabetyzm! Zamiast siedzieć na forum i tracić impulsy (iplusa) zabierz się za robotę!
Możesz też poprosić inne sklepowe lub któregoś z kierowników o przyśpieszony kurs języka polskiego bo ci przy korycie majommmmmmmm o języku pojęcie .......
zdjecie uzytkownika
Ana - 2014-12-18 08:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama bym tego lepiej nie ujęła.... Bardzo podoba mi się post powyżej... Dokładam się do tej książki...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-18 14:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ej misia !!! sklepowa to w geesie piwo sprzedawała. obecnie pani za lada to sprzedawca - może to ty poczytaj w/w książkę
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-12-18 15:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej misia to tobie książki by się przydały ja o niebie ty o chlebie nie do tematu odpisałas tłumacza potrzebujesz piiilnie.na to wygląda że jesteś przy korycie.
zdjecie uzytkownika
jadeit - 2014-12-21 20:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziewczyny o bonach czy kasie na świeta możemy zapomnieć otwarli dwa sklepy tam poszło nasze socjalne a my tyrać po 12godzin i siedziec cicho bo jak biała dama przyjedzie to nam bony z głowy wybije;pozdrawiam wszystkie sklepowe ;
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-12-21 22:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dali by paki ale jak nikt się nie odzywa z was to nie będzie trzeba wcisnąć 200 i się dowiedzieć cała wydawka dostała bony po 200 a my mamy inny żołądek.
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-12-26 21:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam wielkie paki zadowolone .Ciekawe gdzie nasze socjalne nikt do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im się nie dobierze .Gdzie inspekcja .
zdjecie uzytkownika
Daniela - 2014-12-28 15:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mieszkam w Holandii przed Swietami zrobilam zakupy w sklepie internetowym miedzy innymi produkty "Sobkowiak"Zamowilam zeberka.Nie nadawaly sie do jedzenia.Na drugi dzien po zakupie pieklam a smak mialy miesa trzymanego kilka miesiecy w zamrazalce.Nawet moj pies nie chcial tego jesc.Juz wiecej nie kupie niczego tej firmy.Kielbasa o nazwie "Sobkowiak" jest tez niejadalna.
zdjecie uzytkownika
wioleta - 2015-01-10 19:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam dziewczyny wyplaty bo u nas lipa masakra co ona z nami robi od rana do wieczora sie pracuje a ona czyli goska nas tak traktuje co to za czlowiek a sama kiedys byla zwyklym pracownikiem szok
zdjecie uzytkownika
mel - 2015-01-11 15:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Standardowo wielka kicha i po co tu się starać
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-01-11 16:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nikogo na siłę nie trzyma. Nie podoba się to można się zwolnić. Na forum to każdy może pisać co chce. U nas wyplaty ok. Wszystkie zadowolone. :) nawet zaskoczone pozytywnie :) pozdrawiamy Panią kierownik.
zdjecie uzytkownika
wioleta - 2015-01-11 21:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak tak pisze jej przydupas jak sie wchodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gosce to sie ma wyplate
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-11 22:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to wypłaty przeglada szefowa także kazda zarabia tyle na ile zasługuje wg obrotów.
zdjecie uzytkownika
dolnośląskie. .. - 2015-01-11 22:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wioleta - 2015-01-11 21:20:25]:
A ty pewnie nawet imię zmieniłaś . Pisać pod innym imieniem kazdy może, a napisać z jakiego sklepu jesteś to nie potrafisz. Pewnie zal Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze juz nie jest na sklepie. Nasza rejonowa tez nie jest najlepsza ale co tam pracować trzeba.
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2015-01-14 00:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regionalna na siłę próbowała przenieść mnie na inny sklep i nie rozumie tego że dla kogoś rodzina jest ważniejsza i nie zamierza spędzać całych dni w pracy i nie widzieć się z bliskimi-bo właśnie tak wyglądało by dla mnie to przeniesienie. Mam trochę inne wartości niż ta Pani i nie zamierzam życia prywatnego i rodziny dla Sobkowiaka.Wypłata za grudzień tragedia, prawie 200godzin i 1453zł wypłaty masakra!!! Złożyłam wypowiedzenie i nie żałuje. Po tygodniu nie obecność jak widzę co się dzieje to jeszcze bardziej cieszę się że idę z tej firmy precz. Jedynie co to żałuje dziewczyn które tu zostały i że podjęłam pracę w tej firmie. Walczcię o swoje i nie dajcie się wykorzystywać.
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2015-01-14 01:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Regionalna na siłę próbowała przenieść mnie na inny sklep i nie rozumie tego że dla kogoś rodzina jest ważniejsza i nie zamierza spędzać całych dni w pracy i nie widzieć się z bliskimi-bo właśnie tak wyglądało by dla mnie to przeniesienie. Mam trochę inne wartości niż ta Pani i nie zamierzam poświęcać życia prywatnego i rodziny dla Sobkowiaka.Wypłata za grudzień tragedia, prawie 200godzin i 1453zł wypłaty masakra!!! Złożyłam wypowiedzenie i nie żałuje. Po tygodniu nie obecność jak widzę co się dzieje to jeszcze bardziej cieszę się że idę z tej firmy precz. Jedynie co to żałuje dziewczyn które tu zostały i że podjęłam pracę w tej firmie. Walczcię o swoje i nie dajcie się wykorzystywać.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-01-14 22:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowniczka z Poznania "tragedia". Całe szczęście już nie pracuję. Współczuję tym co mają i mieli do czynienia x nią.
zdjecie uzytkownika
Kasza - 2015-01-15 23:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"tragedia" mało powiedziane, jaki kierownik posługuje się tylko sms-ami?! Ta Pani to tylko potrafi słać sms-y, myśli, że my nie mamy co robić,co chwilę coś potrzebuje a niestety musimy pisać ze swojego telefonu, bo z firmowego nie można. Nie każdy ma możliwość wysyłania sms-ów za darmo lub prawie za darmo, dosyć że w ten sposób dokładamy do tego interesu to jeszcze te błędy- niech włączy T9 i pisze tak aby było można ją zrozumieć. A kultura osobista -poniżej krytyki!
zdjecie uzytkownika
Bella - 2015-01-16 16:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedne wielkie szambo jak widać
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-18 11:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ana - 2014-12-18 08:35:57]:
Ja się ciężkiej pracy nie boję i cieszę się że ją mam.U mnie na sklepie bo jestem kierownikiem sklepu szału w utargach nie ma,ale towar zamawiany jest co dzień i w ladzie jest świeżo i ładnie.Jakakolwiek kontrola z firmy czy to kierownika rejonowego czy pani prezes kończy się tym że nie czepiają się asortymentu(bo nie mają czego),tylko błahych spraw typu zle plakat wypisany lub jest ich za dużo...pracowałyśmy z koleżanką po 13 godzin przed świętami i żeby nie dostać nawet bonów na święta to jest dla mnie szok.Przecież to nie jest żadna łaska od szefa to jest wynagrodzenie pracownika za cały rok pracy i poświeceń chodzenia np z gorączką do pracy bo nie można iść na L4 po za tym to nam się prawnie należy przecież są fundusze socjalne. niesprawiedliwe jest to że jedni pracownicy dostali inni nie.Przecież pracujemy wszyscy na to,więc co to za wyróżnianie?Proszę mi to wyjaśnić bo nie rozumie?Sądząc po pani agresji do sprzedawczyń rozumie że jest Pani w tej części "docenionych" pracowników. Pozdrawiam wszystkie panie pracujące na sklepach i życzę wytrwałości...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-18 12:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ej misia - 2014-12-17 21:03:58]:
wiadomość powyżej dotyczy się również Pani!!!!W szczególności!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-01-22 21:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Regionalna z GW nie lepsza.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Sobkowiak?
Zadaj pytanie
x