Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-07-17 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co sie dzieje z rejonowa w gorzowie wlkp ze tak dziewczyny odchodza trzeba zglosic to do szefa niech sie zainteresuje tym masakra tak ludzi traktowac a byla tez pracownikiem jak my
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-18 16:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie dzieje. Ale kto się zwalnia. Chyba przyjmują się nowe panie i to bardzo fajne od konkurencji. A ty pewnie zazdroscisz ze sobie daje rade. Jak niby traktuje? Wymagajaca jest ale duzo pomaga.
zdjecie uzytkownika
alladyn - 2014-07-24 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczcie co sie wyrabia na zawarciu.zal na to patrzec.
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2014-07-24 22:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wlkp - 2014-07-10 16:32:06]:
mówiłam ogólnie, dziewczyny które tam pracowały od ponad roku miały za urlop zapłacone, ponieważ kierownictwo nie zgodziło się na to by go dostały
zdjecie uzytkownika
diana - 2014-07-27 23:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam dziewczynki obroty latem bo u nas tylko soboty mocniejsze a w tygodniu tragedia
zdjecie uzytkownika
Olimpia - 2014-07-28 09:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie mogę pojąć, jak dopuścić do tego, że pracownik nie może spokojnie pojechać na urlop. Nawet już pal licho z tym ekwiwalentem pieniężnym. Od pracy trzeba również odpocząć. Jeżeli takie zachowania zdarzają się co roku to ja serdecznie współczuję wszystkim pracownikom, którzy padają ofiarą takich decyzji. Myślałem, że współpraca z Sobkowiakiem przebiega bez większych problemów z możliwością podjęcia dobrej, spokojnej pracy. Zgodnie z tym jaką markę sobie wytworzyli do tej pory. Dziwi mnie też fakt, że nie działa im strona internetowa.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-07-28 10:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ponoć czyni szczęśliwym a czy mozna bez przerwy być szczęśliwym a w szczególności u Sobkowiaka. NIE. Czy ktoś pomyślałkiedykolwiek o Funduszu Socjalnym- kiedyś były bony i paczki a dziśiaj kupują zato sobie pałace i wczasy dla wybrańców. Gdzie PIP.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-07-28 10:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak rządził Pan Irek to było spokojniej i praca jakby lepsza a teraz jak dorwały się "młode wilczki" to gryzą wszystich starych i młodych przy pomocy watachy kierowników rejonowych. ZA PARĘ GROSZY WIĘCEJ zerwały się jal psy ze smyczy.
zdjecie uzytkownika
deszcz - 2014-08-10 22:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Olimpia - 2014-07-28 09:05:35]:
Witam.
Pracuje w firmie Sobkowiaka jako sprzedawca.
Właśnie podjęłam decyzję aby się zwolnić.
Białym murzynem nie będę za najniższą krajową, pracując po 10,12 godz. dziennie.
Kierowniczka rejonowa to jedna wielka porażka. Przyjeżdża raz na 2 lub 3 tygodnie i pokazuje się w kamerze tylko po to aby dostać premię.pracując w tej firmie dostałam raz premię uznaniową (5.75 zł.) minus podatek. Kierowniczka rejonowa powiedziała , że na waciki z Biedronki wystarczy, ponieważ kosztują 2,75 zł. Super nie?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-12 22:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jest szok co sie dzieje u sobkowiaka ja tez pracowalam i sie zwolnilam.Duzo dziewczyn odeszlo dzieki rejonowej Brawo dla kierowniczki
zdjecie uzytkownika
Toliew - 2014-08-13 02:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Naprawdę dziwi mnie fakt, że pracując po tyle godzin niektórzy z was mają jeszcze się w porządku. Wrażliwość na prawo jest istotna do wzrostu wydajności. A wydajność to jedna z tych rzeczy o której nikt nie chce mówić, a wszyscy wiedzą, że czasami przełożeni proszą/mówią o pozostanie na terenie warsztatu.
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-08-31 14:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam nikomu tej firmy. Kierownictwo i reszta ferajny to sami egoiści. Nie interesuje ich życie ludzi którzy na nich pracują. Ma byc lepiej wiecej i więcej. Zero szacunku do człowieka. Pracujesz, starasz sie a w zamian co dostajesz? Wypowiedzenie. Nie wiadomo czemu. Szkoda energi i czasu na prace w tej firmie. Popracujesz kilka lat i cię zwolnią bo non stop źle w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-09-02 18:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odeszłam z firmy przez rejonową bo jej słoma z butów wystaję,znęca się psychicznie nad pracownikami gdzie firma miała oczy zatrudniając takiego koczkodana przecież ten widok odstrasza klientów to gorsze niż ceny p!iotrowicz
zdjecie uzytkownika
firma to dno - 2014-09-02 19:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam pracy w tym zakładzie!!!! im więcej godzin przeparkowanych tym mniejsze zarobki. Kierujący to firmą to sami oszuści okradają innych jak tylko można
zdjecie uzytkownika
misia - 2014-09-10 15:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A rejonowa na wlkp nie nadaje się na rejonowa .
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-09-11 02:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@misia Zastanawiam się czy pracownicy nie mają wpływu na to, że według zdecydowanej większości osoba, która nie wywiązuje się z obowiązków, stanęła przed zarządem czy została zdegradowana? Przecież chodzi o dobro wspólne i jak najlepsze wyniki - bo to interesuje każdego. Oczywiście sporne są zarobki, no ale gdzie nie są.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-10-08 10:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ktoś kiedyś powiedział - człowiek może wyjść ze wsi ale wieś z człowieka nigdy. i według swojego kryterium dobiera się nieudaczników w postaci kierowników rejonu ( sory nie wszystkich) A to tak wygląda nasza demokracja !!!
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-10-12 21:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w jednym ze sklepów mięsnych pracują same lizusy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-10-14 02:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mały Podążając Twoim tokiem myślenia trzeba wziąć pod uwagę fakt, że zatrudnianie znajomych na dane stanowiska raczej w przyszłości źle się skończy, bo domyślam się, że zwykle są to osoby bez doświadczenia w branży, a nawet przy Zakładach Mięsnych odpowiednie doświadczenie, jest wskazane nie mówiąc o podejściu do pracy.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-10-14 10:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według młodych Sobkowiaków i ich kierowników pracujesz między innymi dlatego że paca czyni człowieka szczęśliwym tylko do cholery mam całe życie być szczęśliwym ?Im więcej godzin u "nich" pracujesz tym mniej zarabiasz ale jesteś bardziej szczęśliwy.
zdjecie uzytkownika
L55 - 2014-10-14 10:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wszystko jest w tej firmie złem- Pan Irek to gość który potrafi zrozumiieć innych i jawi się jako dobry sponsor imprez . Dzięki za wsparcie i oby tak dalej w przyszłości
zdjecie uzytkownika
sprzedawca- czyli nikt dla firmy!!! - 2014-10-15 00:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [L55 - 2014-10-14 10:17:33]:
szkoda, że sponsoruje tylko innych a nie swoich pracowników mówię tu o sprzedawczyniach w sklepach, ale zawsze jest wytłumaczenie, że sprzedawczynie to odrębna firma niż zakłady mięsne a więc nic im się nie należy, przykre to ale prawdziwe ( Państwo w Państwie)
zdjecie uzytkownika
gość... - 2014-10-18 08:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sara - 2014-10-12 21:26:01]:
a co żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska? Kazdy niech robi to co chce...I guzik powinno to kogoś obchodzić !
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-19 19:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja gratuluje rejonowej wyboru pan do sklepu w Sulechowie,PORAŻKA !!! proszę nauczyć je krojenia wędlin i podejścia do klienta,kiedyś to były panie super az sie chciało tam robić zakupy
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-10-19 19:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest obrzydliwe ze zatrudnia sie w tej firmie osoby ktore nie dbaja o swoja chigiene osobista... Jedna z dziewczyn ktora mi sprzedawala wedliny poprosu smierdziala miala brudne obgryzione paznokcie..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x