Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-06-07 20:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam dziewczyny obroty?
wszedzie taka słabizna?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-06-11 13:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.cos wam napisze.wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.i to prawda.ale jesli masz teraz prace gdziekolwiek a szczegolnie w miesnym i jest taka sytuacja ze przychodza(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
1Maj1 - 2014-06-12 00:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie zawsze znajdzie się jakaś rzecz czy osoba która nie będzie pracownikom pasowała i to jest normalne. Bo idealne warunki pracy raczej nie istnieją.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-06-14 23:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaklady miesne sobkowiak to firma nie do polecenia pracowalem na uboju i mnie zwolniono pozdrowienia dla tych co tam zostali nie polecam tam pracy kierownctwo i wynagrodzenie za prace dno
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2014-06-17 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca po 12 h za grosze co to jest 1400 zlotych kierownictwo niech walczy za tyle .
zdjecie uzytkownika
WLKP - 2014-07-01 15:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HALO TU WLKP JAK WRAZENIE PANI KIEROWNIK (usunięte przez administratora) ODPISZCIE
zdjecie uzytkownika
nkjdg - 2014-07-01 22:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2014-07-02 21:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno na wlkp sa dwie kierowniczki to o którą pytasz
zdjecie uzytkownika
hgd - 2014-07-02 22:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to juz jest stracona ,nawet ludzie robić juz tam nie chca ,przez rejonowa .Gorzów wlkp.
zdjecie uzytkownika
WLKP - 2014-07-07 15:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wlkp - 2014-07-02 21:23:35]:
PANI LIDKA A TA DRUGA TO KTO
zdjecie uzytkownika
1Maj1 - 2014-07-07 18:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz to nie problem chyba zmienić jedną osobę (rejonową) niż cały skład wymienić. To byłaby już przesada.
zdjecie uzytkownika
jxa - 2014-07-07 22:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam dziewczyny na dolnym Śląsku nowa rejonowa.
zdjecie uzytkownika
morky - 2014-07-08 01:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to o tej samej pani mowa czy tamta to z innego regionu jest, bo zastanawiam się nad podjęciem pracy.
zdjecie uzytkownika
asiunia - 2014-07-09 10:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ninja - 2014-06-04 19:09:38]:
pracujesz tydzień i już chcesz urlop??
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2014-07-10 16:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda bardzo duzo dziewczyn przez rejonowa odchodza z Gorzowa to prawda

zdjecie uzytkownika
a. - 2014-07-10 21:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim się nie dogodzi. A wypłaty chcecie.
zdjecie uzytkownika
Oust - 2014-07-11 11:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie mają to do siebie, że narzekają i z tym nic nie zrobisz. Ale jeżeli trafia się jakaś jedna felerna osoba to można to w jakiś sposób usprawiedliwić.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-07-17 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje z rejonowa w gorzowie wlkp ze tak dziewczyny odchodza trzeba zglosic to do szefa niech sie zainteresuje tym masakra tak ludzi traktowac a byla tez pracownikiem jak my
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-18 16:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie dzieje. Ale kto się zwalnia. Chyba przyjmują się nowe panie i to bardzo fajne od konkurencji. A ty pewnie zazdroscisz ze sobie daje rade. Jak niby traktuje? Wymagajaca jest ale duzo pomaga.
zdjecie uzytkownika
alladyn - 2014-07-24 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczcie co sie wyrabia na zawarciu.zal na to patrzec.
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2014-07-24 22:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wlkp - 2014-07-10 16:32:06]:
mówiłam ogólnie, dziewczyny które tam pracowały od ponad roku miały za urlop zapłacone, ponieważ kierownictwo nie zgodziło się na to by go dostały
zdjecie uzytkownika
diana - 2014-07-27 23:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam dziewczynki obroty latem bo u nas tylko soboty mocniejsze a w tygodniu tragedia
zdjecie uzytkownika
Olimpia - 2014-07-28 09:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie mogę pojąć, jak dopuścić do tego, że pracownik nie może spokojnie pojechać na urlop. Nawet już pal licho z tym ekwiwalentem pieniężnym. Od pracy trzeba również odpocząć. Jeżeli takie zachowania zdarzają się co roku to ja serdecznie współczuję wszystkim pracownikom, którzy padają ofiarą takich decyzji. Myślałem, że współpraca z Sobkowiakiem przebiega bez większych problemów z możliwością podjęcia dobrej, spokojnej pracy. Zgodnie z tym jaką markę sobie wytworzyli do tej pory. Dziwi mnie też fakt, że nie działa im strona internetowa.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-07-28 10:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ponoć czyni szczęśliwym a czy mozna bez przerwy być szczęśliwym a w szczególności u Sobkowiaka. NIE. Czy ktoś pomyślałkiedykolwiek o Funduszu Socjalnym- kiedyś były bony i paczki a dziśiaj kupują zato sobie pałace i wczasy dla wybrańców. Gdzie PIP.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-07-28 10:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak rządził Pan Irek to było spokojniej i praca jakby lepsza a teraz jak dorwały się "młode wilczki" to gryzą wszystich starych i młodych przy pomocy watachy kierowników rejonowych. ZA PARĘ GROSZY WIĘCEJ zerwały się jal psy ze smyczy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x