brak logo

Zakłady Mięsne Sobkowiak

Siedlec

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Iza 2016-05-04 20:17:56
No ja przepraszam Nigdzie mnie nie zwolnili a w firmie mi sie dobrze pracuje.Tylko na Boga niech daja wiecej promocji
Zosia 2016-05-05 21:16:26
Miła Pani. Pisząc we firmie nie miałam na myśli sklepy tylko zakład. Nie dajce się.
Monika 2016-05-06 10:10:34
Szkoda że Pani Ady nie ma z nią można było jakoś normalnie pogadać. Mam nadzieję, że już niedługo wróci, a tak a propo kiedy urodziła? Pozdrawiam ją serdecznie!!!
eco 2016-05-06 22:23:04
p.Prezes czyta Pani te opinie?Nikt Pani tego w oczy nie powie ale dawaj nam więcej lub trochę promocji.Na podstawy a nie szynki po 40 zł.Kobieto w jakim Ty świecie zyjesz?Dasz promocje np,na fileta to utargi o wiele większe,bo jak pisała poprzedniczka do tego towaru zachęcimy 5 innych rzeczy.Kazdy sklep wywiesza promocje za promocja a u nas nic.Mówimy o tym rejonowej ale albo się o n Pani boi albo nie przekazuje.Pozdrowienia dla Wielkopolski
niojo 2016-05-10 20:00:45
ocho @eco załóż sklep i Ty dawaj ceny, ja odwiedzam te sklepy i jestem zadowolony, biorę to co lubię, a ceny nie są wysokie
do nionio 2016-05-10 23:22:20
Ceny nie są wysokie?są jak na "Batorym".Gdybym założyła sklep to bym zbankrutowała.Ale tu jest sieć sklepów.Stać ich na promocje.
ja 2016-05-11 09:55:17
Oczywiscie ze ceny sa wysokie. A promocje sciagaja klientow i jak juz poprzedniczki pisaly jak klient przyjdzie po cos w promocji to my postaramy sie zeby kupil cos jeszcze. A jak mamy wysokie ceny to nie mamy komu proponowac czegokolwiek.
jt 2016-05-18 22:10:41
U was teź spadły obroty?jeśli dalej będà tak windować ceny to pies z kulawą nogą do nas nie zajrzy.. W Netto promocja za promocją a u nad podwyźki cen.i kto za to odpowiada?A może trzeba sprawdziç kompetencje niektórych osób?
daria 2016-05-19 10:57:43
jak nie mają spadać obroty, jak ceny sa jak na "Batorym"....
sss 2016-06-06 20:41:13
Co taka cisza dziewczyny?ruszyło coś?
kakaka 2016-06-07 20:34:27
hahah macie wasze ruszylo ... sobkowiak upada a wy teraz pojdziecie zapie... za 1500zł jak u sobkowiaka wam bylo zle :) Sklepy zostana przejete a co wam inni moga dac? 1500zl . Pracowałam 3 lata u sobkowiaka. Przez ostatnie 8 miesiecy moja wypłata siegała 2tys za 180h pracy.
ONA 2016-06-08 13:55:22
PIERWSZE SŁYSZE ZE FIRMA UPADA,SKĄD TAKIE WIADOMOŚCI?LATEM ZAWSZE OBROTY SĄ SŁABSZE BO LUDZIE CHRRPIĄ WARZYWA.JEDYNIE WEEKENDY SĄ OK BO GRILLE
ilona 2016-06-10 20:25:49
Dziewczyny do boju.Walczmy tak jak zapowiadaja nasi piłkarze na Euro.Ja kocham tą pracę
Wera 2016-06-10 20:29:17
1500 to nie jest min pensja.Wyleciałas od Sobkowiaka to rób swoje a nie mąć
Karola 2016-06-11 21:50:00
Konkurencja jest coraz większa a marketach promocje prawie każdego dnia. Jak nie w jednym to w innym. Klienci to nie oszołomy. Czytać i liczyć potrafią. Ja jetem klientką i chodzę tam gdzie towar jest dobry a ceny niskie. Ale to nie sklepy Sobkowiaka. 80 % sklepów jest tańsza a mięsa bardzo dobrej jakości. Z wędlinami jest sytuacja podobna. Ceny u was są za wysokie a obroty wasze zależą własnie od nas klientów. Taka polityką cenową świata nie zwojujecie. Szynka za 40 zł też nie gdyż podobnej jakości można kupić za 25 zł. Firmy przyciągają klientów ceną na pierwszym miejscu a potem jakością, która powinna też być na odpowiednim poziomie. Ale na drugim miejscu. Większość klientów to osoby z przeciętnymi zarobkami i o takich powinniście dbać a nie o tych z grubym portfelem których jest mały procent. To nie sklepowe są winne spadkowi obrotów tak jak tu piszecie ale dyrekcja i ich decyzje. Widocznie brak u niektórych osób wyobraźni. A skutek tego będzie wiadomo jaki.
Karola 2016-06-12 16:41:44
Żadna szynka nie ma 100 % mięsa. Kto tak uważa jest laikiem. Dobra szynka kosztuje ok 25 zł. Ta za 40 ma taką samą zawartość mięsa. Ta osoba która wcześniej pisała domyślam się że jest właśnie z tej firmy. Więc czy wie co to jest naszczykiwanie solanką i o ile procent zwiększa to wagę wyrobu? Oprócz tego w cenie jest marża która wcale nie musi wynosić 30 % ale mniej. A tyje się od innych wyrobów. Więc pracowniku tej firmy daruj sobie te wpisy.
1
DOROTA 2016-06-12 21:23:37
Witam. Jestem stałą klientką w sklepie Sobkowiak na rynku i netto w Szamotułach ale przestałam tam już kupować od ostatniego tygodnia. Ceny są kolosalne płace dziewczyn też słyszałam że bez szaleństwa a obsługa na sklepie netto Szamotuły daje sobie wiele do życzenia. Starsza pani pracująca na tamtejszym stoisku jest strasznie nie uprzejma i obsługę wykonuje w zakresie "litości". A ceny? Te CENY to jedna wielka kpina z klienta. Promocja od 1 zł do 2 zł w dół? Żarty sobie z nas stroicie "droga elito firmy Sobkowiak". U mnie, moich znajomych i rodziny ogromny minus.
3
klientka 2016-06-13 18:23:31
MY KLIENCI, ŻĄDAMY PODNIESIENIA PŁAC PRACOWNIKOM I ZWIĘKSZENIA OBSADY W SKLEPACH.SZYNKA MA MIEĆ 120% MIĘSA W MIĘSIE A KIEŁBASA 110% MIĘSA W MIĘSIE.ŻĄDAMY TAKŻE WYŻSZYCH CEN ABY PANIE NIE MIAŁY DUŻO PRACY. WTEDY BĘDZIEMY ZADOWOLENI.
1
danka 2016-06-19 09:47:19
:) szukają kogoś teraz na stanowisko ekspedientki więc może się coś zmieni i przyjdzie ktoś miły! Nie wiem niestety jaka stawka ale jest umowa o pracę więc na początek to już coś
jeszczepracujaca 2016-06-22 21:24:02
Nie wiem ktokolwiek miły chciałby przyjść do tej firmy. Obiecują kokosy, a płacą podstawę, którą zarobisz w każdym innym sklepie. O Sobkowiaku mówią już wszędzie głośno i nie w sposób taki, aby zachęcić do pracy w tej firmie.
1
n, 2016-06-24 23:21:23
@jeszczepracująca nie słyszałam o nich źle jak mam być szczera. A widze ze szukają ekspedientki do Zielonej
Jt 2016-06-28 20:32:22
Nie tylko do Zielonej. A 4 sklepy zamknęli na naszym terenie. I dobrze
Przyjdzie nowe tańsze, klient będzie zadowolony z cen, obroty wzrosną
2
Tfc 2016-06-30 15:13:18
ale w Zielonej Górze szukaja od stycznai tej ekspedientki to troch dziwne ze az tak długo.. zwlaszcza ze oferuja pracę w stabilnej firmie,stałe zatrudnienie (umowa o pracę),bardzo atrakcyjne wynagrodzenie jezeli ktos jest zinteresowany to w dlaszym ciagu mozna aplikowac
Tj 2016-07-01 18:38:10
Jeśli 1700zl.w sklepie mięsnym to jest atrakcyjne wynagrodzenie to sorry ale w drogerii też tyle płacą a nie ma porównania w sferze obowiązków
2
dena 2016-07-01 18:57:11
A ktoś próbował w ostatnim czasie zgłaszać zainteresowanie ofertą pracy właśnie na to stanowisko? Bardzo odpowiada mi ta lokalizacja - mam to na myśli Szprotawę. W tej okolicy nie ma za dużo potencjalnych miejsc pracy dla mnie.
ela 2016-07-03 19:42:06
no wlasnie
edw 2016-07-03 21:41:37
@dena wiesz co w sumie to jest jednak troszke dziwne dlatego ze te wszystkie oferty sa tutaj dostepne od lutego i szczerze mowiac to nie wiem dlaczego przez tak dlugi czas jeszvze nikogo nie znalezli..
Jt 2016-07-04 13:28:11
Bo nie ma odpowiednich ludzi
Młode przyjdą na parę dni i uciekają na zwolnienie a takie 40plus nie będ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową. W niektórych sklepach same regionalne stoją
1
Jt 2016-07-04 13:28:39
Bo nie ma odpowiednich ludzi
Młode przyjdą na parę dni i uciekają na zwolnienie a takie 40plus nie będ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową. W niektórych sklepach same regionalne stoją
Magda 2016-07-04 14:11:39
Ludzie się pojawią, moim zdaniem nie jest to ciężka sprawa, po prostu wiadomo, że jest ciężko z pracownikami
1
Jt 2016-07-04 21:05:29
A dlaczego?
kj 2016-07-04 23:07:36
@Jt może po prostu trudno o dobrego pracownika, albo ktoś ma wygórowane oczekwiania? albo za małoo płaci...
1
M 2016-07-06 09:38:04
Pracuję u Zyguły współczuje wam że musicie teraz wy się męczyć z Rejonową Kariną ;))
kamil 2016-07-06 10:06:25
A co sie stało z rejonową, nie jest lubiana czy po prostu trudna jako szef, jak to wygląda? Bo wydaje mi sie, że ogólnie teraz firma naparwde sporo rekrutuje jak np. na stanowisko ekspedientki do sklepu wędliniarsko- mięsnego, a chyba i premie można tam wyrobić.
Jt 2016-07-08 18:14:53
A jak wypłaty? Zadowalające?
dejoy 2016-07-08 18:18:00
@Jt no z tym to wiesz, jak jest... bardzo różnie. Ja nie narzekam, ale na pewno znajdą się tacy, co narzekać zaczną. Musisz sam ocenić, czy Tobie to leży ;)
Gabi 2016-07-09 22:16:31
Wypłaty wg widzimisie rejonowych.Zenada
1
oaoa 2016-07-09 22:20:15
Ja to bym się chętnie załapał do nich do pracy, bo dość zależy mi na doświadczeniu u nich zdobytym. Reputację mają dośc wysoką, więc pewnie i zatrudnienie wydaje się być dość opłacalne, czyż nie? Pewnie dorzucają jakieś premie do podstawy zarobków jeszcze.
Jt 2016-07-10 13:38:55
Albo premia albo nadgodziny. Jak przepracował 220 godzin to Ci za nie zapłacą (5 zł/h) ale o premii zapomnij wtedy . więc lepiej robić 40 tygodniowo i mieć tę samą kasę.
kima 2016-07-10 13:50:19
Jt' to nieuczciwe jak robią, bo co beda musieli wyplacic zbyt wiele pracownikom? skoro sklep wyrobil norme miesieczna to i premia sie nalezy a jak nagdodziny ktos zrobil to i za nie powinien miec placone
1
Jk 2016-07-11 21:48:57
To powiedz to regionalnej. ..
kamil 2016-07-12 11:03:58
A praca jako ekspedientka do sklepu mięsno - wędliniarskiego jest do nich potrzebna, nie wiem tylko czy na pełen etat?
Jk 2016-07-12 21:54:25
Jeśli chodzi o umowę i kasę to spoko, dużo lepiej niż u Nie bieszczanskich. .uczciwej
ertg 2016-07-12 21:57:40
@kamil tak to prawda ta oferta dla ekspediantki nadal ejst chyba aktualna oferuja pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku stałe zatrudnienie (umowa o pracę), bardzo atrakcyjne wynagrodzenie
Zbulwersowana 2016-07-13 16:20:29
Ja nie polecam tej firmy
Utrzymuja sie tylko zolzy i lozodupy
(patologie w domu przeżywaly) to sie mszcza na innych...
Bylam swiadkiem jak zmieszala taka jedna z blotem moje 3 kolezanki...
Ja tez po czasie zrezygnowalam -glownie z powodu mank! I owej oblesnie zlej i zaklamanej dziewczyny...
Nie ma mnie tam juz długi czas
Zostala z "zaufana" osoba z formy
A manka jak byly ,nadal sa i to wieksze
Wiec zlodziej nadal jest
Ale to regionalnej pasuje!
1
Magda 2016-07-13 16:24:11
Mocne słowa widzę mówisz, a jakieś może argumenty?
WLKP 2016-07-14 18:22:20
Manka są jeśli nie ważycie towaru z firmy. Oni tną na towarze i to ostro. Płace są nie jasne i firma robi nas w konia, nie wiadomo co za co się należy. Dlatego trzeba robić minimum i nie ma wtedy nie domuwień.
oaoa 2016-07-14 19:13:41
Widocznie wszystkim odpowiada aktualna atmosfera w firmie @ytre.
as 2016-07-26 22:34:13
A jak dziewczyny i chłopacytez tak utargi leca Was w dół?na firmie chyba tez zastój bo tyl nam towaru dowalaja....
eew 2016-07-27 15:58:03
noo tak atmosfera przeciez w firmie ejst bardzo wazna..a widze ze od dawna nie bylo tutaj zadnych ofert pracy ostatnia na stanowisko ekspedientki byla w Zielonej Górze nie wiecie czy cos bedzie moze??
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Sobkowiak - Siedlec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak