brak logo

Zakłady Mięsne Sobkowiak

Siedlec

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Jk 2016-07-12 21:54:25
Jeśli chodzi o umowę i kasę to spoko, dużo lepiej niż u Nie bieszczanskich. .uczciwej
Zbulwersowana 2016-07-13 16:20:29
Ja nie polecam tej firmy
Utrzymuja sie tylko zolzy i lozodupy
(patologie w domu przeżywaly) to sie mszcza na innych...
Bylam swiadkiem jak zmieszala taka jedna z blotem moje 3 kolezanki...
Ja tez po czasie zrezygnowalam -glownie z powodu mank! I owej oblesnie zlej i zaklamanej dziewczyny...
Nie ma mnie tam juz długi czas
Zostala z "zaufana" osoba z formy
A manka jak byly ,nadal sa i to wieksze
Wiec zlodziej nadal jest
Ale to regionalnej pasuje!
5
WLKP 2016-07-14 18:22:20
Manka są jeśli nie ważycie towaru z firmy. Oni tną na towarze i to ostro. Płace są nie jasne i firma robi nas w konia, nie wiadomo co za co się należy. Dlatego trzeba robić minimum i nie ma wtedy nie domuwień.
as 2016-07-26 22:34:13
A jak dziewczyny i chłopacytez tak utargi leca Was w dół?na firmie chyba tez zastój bo tyl nam towaru dowalaja....
1
ktosiowa 2016-08-18 22:15:04
wez sie kobieto w łeb walnij....wiesz co piszesz????
ktosiowa 2016-08-18 22:15:33
wez sie kobieto w łeb walnij....wiesz co piszesz????
Ulubienica 2016-08-18 22:24:13
Toruń to wogóle kipi samymi starociami myte i moczone po 10 razy....nie polecam.
A Pania (usunięte przez administratora)rejonowa hmmmm moze mnie pocalowac w d....:-)
Ela 2016-08-19 10:02:58
Kazdy ma umowę o pracę. Wypłaty na czas zawsze do 10 na koncie. A ile ? To zależy od obrotów na sklepie . Jak dbasz tak masz. Jak komuś się praca nie podoba to niech się zwolni. A nie żale na forum. Pozdrawiam :)
3
roksi 2016-08-19 11:42:03
Takie pracownice super, że nie umieją kiełbasy sprzedać ,stać , palić fajki i zarobic 2 tyś- zero umiejętności głąby kapuściane
3
Ela 2016-08-19 12:06:18
Jak chcesz sie przyjac do pracy to rekrutacja zajmuję się Pan Michał.
osa 2016-08-21 20:40:17
stawki nie są adekwatne do stanowiska bynajmniej jako ekspedientki. Osoba starsza stażem na sklepie zarabia mniej niż nowo zatrudniony pracownik. Żenada.
Lizodupstwem wieje na odległość, a P. Michał do normalnych ludzi nie należy. Uważajcie co przy nim mówicie.
6
oszukana 2016-08-24 14:58:08
zbieram osoby ktore zostały oszukane w jakikolwiek sposób przez tą firmę...
4
Jadzia 2016-08-24 20:53:44
Tez zostałam oszukana. Chętnie się dołączę.
5
Ona 2016-08-29 19:48:01
Ja również zostałam oszukana. Chętnie się dołączę. Żeby ostrzec, wszystkich którzy chcieli by się zatrudnić w tej firmie. Dla mnie są oszustami!!!
6
Oszukana 2016-08-29 23:56:05
Z jakiego miasta jesteś?Ona
Haha 2016-08-30 00:15:17
Uważajcie co piszecie bo Jus...ka z zablizniala m..ą czyta i donosi gdzie trzeba.dołączę sie do was.moze zapłacą mi za 3 dni szkoleniowe.pesja obiecana ale po miesiacu nikt nic nie pamieta.nagrywajcie każda rozmowe zeby mieć dowód bo w tej firmie wszyscy szybko zapominaja.P.Kasiu N.byla Pani najlepsza.
3
Zuza 2016-09-03 21:27:09
Oj jakas rejonowa dała odp
3
miła 2016-09-09 21:02:01
I jak tam po wypłatach!!!!!
2
niunia 2016-09-13 17:29:27
dajcie sobie spokój z ta firma!!! praca u nich to czysty wyzysk
6
Kjoj 2016-09-14 12:23:05
Pracpwalam w tym zakladzie 4 miesiace o stanowczo mowie ze bylo to zbyt wiele. Wyplata zalezna od widzi misie rejonowej.. chce to ci da wiecej nir chce to nie da nic. Obiecuja zlote gory a jak przychodzi co do czego to nic z tego nie zobaczysz. W jednym miesiacu mialam ponad 100 nadgodzin. Mialam dostac super premie moglam o niej zapomniec.. pracowalam jak taki chinczyk przez 3 tygodbie po 12-15 godzib codziennie. I co mi z tego bylo nic.. teraz od 2 tygodni wydzwaniam i prosze sie o swiadectwo pracy zebym otrzymala smieszne.
1
Asd 2016-09-14 22:48:54
Pracowałam w tej firmie na tym stanowisku i nie polecam. Zdala od tej firmy. Tak umowe o prace dawaja. Ale tylko cie bede wyzyskiwac nic po za tym. Stale bedziesz jezdzic po delegacjach nawet 250 km od swojego domu. Wszedzie wlasnym samochodem niby dostaniesz zwrot za paliwo ale tyle ze nawet nie pokryje kosztow. Jak cos ci sie stanie poczas drogi albo w sklepie maja cie totalnie gdzies.. vedziesz pravowac caky czas k jakims wolnym mozesz zapomnirc. Miesiecznie po 240 godzin. Ja mialam jedego miesiaca nawet ponad 100 nadgodzin. Niby ci za to zaplaca.. ale szczerze mowiac dostaniesz taka sama wyplate jak bys tych nadgodzin nie miala. Czyli jednym slowem nie opaca sie je miec.
Tk 2016-09-15 16:37:22
Pracowałam tam 1,5 roku.pensje nie najgorsze jeśli Ci regionowa da premię.ale jak masz dużo nadgodzin to premii Ci nie da żeby za dużo nie zarobić. OK. 1900-2000zl
2
Zaintrygowana 2016-09-26 11:40:16
Witam drogie Panie, uff ale sie naczytalam.. Jutro mam rozmowe w Bydgoszczy, czy w naszym miescie tez jest taka tragedia jak tu pisza dziewczyny ? Pracuje sie po duzo godz a placa marna ? Benefity ? Jaka umowa ? Deputat ? Ktos sie podzieli wiadomosciami ? :)
Ktosiowa 2016-10-01 21:43:45
Bydgoszcz nie polecam....pracujesz po 200-220 godz a masz roznie czasem (rzadko) 2200 a czasem 1700
ogólnie nie polecam tej firmy masakra jest.A pracowalam w tym rejonie akurat.
2
Max 2016-10-06 11:06:55
Manka i tak idą na konto pracowników
Max 2016-10-06 11:27:29
Moja żona się zwolniła a po miesiącu przyslali jej swiadectwo pracy art52 oraz kwit 1400 złoty do zapłaty za manko. Zaznaczam ze przed zwolnieniem miesiąc nie.pracowala na tym sklepie .Jeszcze nie zdążyła napisac odwolania a juz przyszlo wezwanie do sadu.Bedzie jazda bo moja zona.ma dużo nagrań w telefonie.
4
naiwna 2016-10-07 23:17:50
tak tak oni strasza sądem. oj ale lepiej niech uważaja bo wiele osób może dużo powiedziec. po pierwsze blankiety inblanko a po drugie rzecz najważniejsza może by tak sanepid dowiedzial się dokładnie że w tej firmie nie ma zwrotów. czyli pytanie co sie dzieje z towarem niezdatnym do sprzedazy. czy to jest dopuszczalne żeby sklep mięsny nie miał zwrotów?
4
naiwna 2016-10-08 19:43:40
nie sądze że tak moga bo chodzi o towar ktory poprosru smierdzi to co tu klient ma ogladac. a dlaczego ekspedientki maja pozbywac sie tego towaru( w znany tylko im sposob bo pewnie gora nie wie co z nim robia) i pozniej z tego wychodza manka bo ktos musi za ten towar zaplacic. albo zrobic tak zeby sie straty wyrównały i tez można by rozwinac ten temat.
2
Taka firma 2016-10-10 22:40:48
Kierownicy rejonu wymianiani są co około sześć miesięcy. Wiec napewno będzie rekrutacja.
NEUTRALNA 2016-10-12 17:59:32
jak dobrze zamawiasz towar i potrafisz ładnie towar wyeksponować oraz polecić to nie masz zwrotów do firmy pamiętaj jaki PAN taki KRAM jak się dba tak się ma , ja pracuję w FIRMIE SOBKOWIAK OD 2012 ROKU ,I NIE MAM PROBLEMU POZDRAWIAM
naiwna 2016-10-13 11:45:39
Przestan gadać glupoty. Za dlugo pracowalam w branzy miesnej zeby nie wiedzieć ze sa sytuacje gdy nie sprzedasz za kazdym razem wszystkiego miesa. A chodzi w szczególności mięso z koscia. No chyba ze sprzedajesz smierdzace albo plukane
4
neutralna 2016-10-16 19:20:57
widzę że dobrze się nazwałaś że jesteś naiwna jakbyś trochę pomyślała to dobrze wiesz że sklep który szanuje klienta to nie sprzedaje starego mięsa ani wędlin napisałam tobie jaki pan taki kram jak nie wiesz co to znaczy to sięgnij do szerszej literatury zrozumiesz wtedy o czym piszę a tak w nawiasie to firmie masz przeceny i ubytki i przestań pisać że musisz lub musiałaś sprzedawać stare jeżeli to robiłaś lub robisz to się zastanów nad tym co robisz i nie osądzaj ludzi według siebie pozdrawiam
4
denak 2016-10-18 19:17:36
Ale masz na to jakieś dowody, czy tak tylko psujesz renomie firmy? Ja nie sadzę, żeby faktycznie takie rzeczy miały miejsce, bo to już dawno wyszłoby na jaw.
1
niezgodna byla 2016-10-25 09:33:28
jestem bardzo oszukan ...manko za mankiem ...
w celu oczyszczenia sie z owych mank u sobkowiaka wzielam ogromny kredyt z kolosalnymi odsetkami
zaloga straszna ....
aaa 2016-10-26 16:35:42
Proszę o kontakt mogę pomóc - proszę pisać na biegowypl@o2.pl
3
jola 2016-11-16 08:14:23
Kto to Anna jakiel?
1
Haha 2016-11-17 19:43:59
Jaka tu cisza po kontroli inspekcji pracy.polecam wszystkim oszukanym napisac pisemko do i.p. a wypłaca wam to co zabrali.firma nadaje sie do likwidacji.oszusci.
6
Uwolniony byly pracownik 2016-11-18 09:59:01
Jestem byłym pracownikiem. Za co firma może mi zwrócić pieniądze jak pójdę do PIP? Za nie wyplacanie nadgodzin? Za nie wypłacanie dodatku funkcyjnego? Z góry dzięki za odp.
Blondie 2016-11-18 21:38:25
A co sie stało ze była kontrola z PIP?co sadzicie o rejonowej Malgorz F?
1
hahaha 2016-11-18 21:54:58
oczywiscie musza wypłacic za nadgodziny.polecam isc do sadu moze byc pozew zbiorowy.odszkodowanie sie nalezy.jestem własnie po sprawie i powiem tyle ze sąd stoi po stronie pracownika a nie firmy .
2
Magda 2016-11-21 18:44:51
Jak dbasz Tak masz u nas inwentaryzacje wychodzą dobrze, ale jest zgrana załoga. Kazda z nas dba o towar i sa coraz wieksze obroty, co sie przeklada na premie do wyplaty. Nie rozumiem po co jakieś żale na forum. Jest tyle miejsc pracy ze zawsze mozna sie zwolnic. Dodam ze pracuje w tej firmie już 4 lata.
2
Zyzia 2016-11-22 17:02:40
Nowa koordynatorka , kolejna od Zyguly. Ale nic specjalnego. Karina po koleii wszystkich ściąga. Że ona u was jeszcze pracuje. Żenada
pozdrawiam wszystkich 2016-11-22 19:08:41
niech ściąga dalej a Sobkowiak otworzy oczy jak już będzie za późno
hehe 2016-11-22 19:51:05
Macie premie ale za nadgodz nie zapl
off 2016-11-22 22:20:21
A ta Karina co to za jedna?
ela 2016-11-25 19:24:15
Jak warzywka u was schodza?chyba ten pomysł to niewypał...
2
ktoś kto zna KP 2016-11-25 23:09:08
to taki odpad od Zyguly
2
PRACOWNICA 2016-11-27 15:09:03
PRACOWNICA OSOBA KTÓRA MYŚLI ŻE WARZYWA BĘDĄ SIĘ SPRZEDAWAŁY NA STOISKACH ORAZ W SKLEPACH GDZIE POD NOSEM JEST NETTO CZY BIEDRONKA TO POWINNA IŚĆ PO PORADĘ DO PSYCHOLOGA W TYCH DYSKONTACH MAJĄ WARZYWA W NISKICH CENACH I KLIENT ZAWSZE KUPI TAM GDZIE TANIEJ MY POWINNYŚMY BYĆ SKUPIONE NA SPRZEDAŻY NASZEGO TOWARU A NIE NA WARZYWACH SĄDZĘ ŻE TO NASTĘPNA FANABERIA OSOBY KTÓRA NIE MA POJĘCIA O HANDLU A JAK JEST TAKA MĄDRA TO NIECH PRZYJEDZIE NA KAŻDE STOISKO I SAMA SPRZEDA WARZYWA KTÓRE W OGÓLE NIE INTERESUJĄ KLIENTA MY PRACUJEMY W SKLEPIE MIĘSNYM A NIE NA STRAGANIE, TRZEBA POLECAĆ WĘDLINY I MIĘSO A NIE NASTĘPNĄ ZACHCIANKĘ OSOBY KTÓRA TO WPROWADZIŁA
5
warzywniak z naprzeciwka 2016-11-28 20:19:48
nie narzekajcie na warzywa bo za tydzień podobno mamy klienta kawy robić i hot dogi sprzedawać
2
lady 2016-12-02 21:46:01
Warzywka masakra. Kto to wymyślił?
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Sobkowiak - Siedlec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak