Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
województwo wielkopolskie - 2015-03-17 21:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jest pare dni i pokazuje co potrafi :) Co miesiąc nowa kierowniczka. Niech się wykaże najpierw to zobaczymy. Juz nie jedna taka była.
zdjecie uzytkownika
MONIA - 2015-03-25 16:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej zamiatać chodniki , niż pracować w tej firmie!!! NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
aniula - 2015-03-29 19:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam dziewczyny nowe kierowniczki rejonowe . Ta nasza to poprostu masakra. Juz 10 z kolei. Każda lepsza od drugiej. Ale nic poczekajmy dwa miesiące bo tak z reguły się zmieniają.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-04-05 15:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dolnym śląsku rejonowa to porażka, mała, wredna i ciągle na fochu. O premii to można zapomnieć..ma swoich lizusów. Pracuję tam kilka lat a wypłaty ciągle takie same. Przyczepiają sięo głupoty że kiełbaska krzywo lezy, albo że dwie minuty wcześniej zaczniesz zbierać towar.
zdjecie uzytkownika
Eli - 2015-04-05 22:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te rejony jakoś dziwnie podzielone u nas jest taka czarna troszkę duża kobiitka a jestem z dolnego śląska.
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-04-07 10:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma swoich lizusow prrrrrawda


zdjecie uzytkownika
olo - 2015-04-15 18:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MONIA - 2015-03-25 16:55:00]:
popieram
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-04-15 18:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dolnośląskie. .. - 2015-01-11 22:33:49]:
brakło jej na operacje plastyczną
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-04-15 19:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto se robi operacje plastyczna.
zdjecie uzytkownika
bleble - 2015-04-20 19:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej piszcie glupoty i róbcie wskazowki dla rejonowych i sanepidu najlepiej to wymiencie się numerami telefonu a po dzisiejszej wizycie na Dolnym Śląsku powodzenia z domestosem macie swoją operacje plastyczna debile
zdjecie uzytkownika
ojtam - 2015-04-21 19:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorki ale o co chodzi z tym domestosem
zdjecie uzytkownika
fonia - 2015-05-01 19:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE TO POMYŁKA NAJWAŻNIEJSZA JEST CZAPECZKA NA GŁOWIE CZY KIEŁBASKA PROSTO LEŻY,A REJONOWA TO PODŁY BABSZTYL SZUKA KIJA BY PSA UDERZYĆ I WIADOMO ZNAJDZIE .WYPŁATY MARNE BO NA PREMIE NIE ZASŁUGUJESZ.TO ŻE OBRÓT JEST DUŻY TO NIE ZNACZY ŻE SIĘ NAROBIŁAŚ -PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-07 19:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracą u Sobkowiaka zmarnujesz sobie tylko zdrowie i życie prywatne. Nie płacą uczciwie za przepracowane godziny - im wiecej pracujesz tym mniejszą masz wypłatę. Urlopu nie ma - bo jak regionalna powiedziała za urlop przeciez zapłacą, na chorobowe tez nie mozna isc bo jak zachorujesz to po powrocie dostaniesz wypowiedzenie. Kodeks pracy jest obcy tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-05-07 21:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojtam - 2015-04-21 19:55:17]:
wskazowki i sanepid i inspekcja pracy otrzyma do ręki:) trzeba wziąć się za tę firmę. Niech nie traktują ludzi jak śmieci!
zdjecie uzytkownika
ona 2015 - 2015-05-09 21:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ,ze wszedzie takie samo dziadostwo.... zapierniczamy wszyscy na sklepach za marne pieniadze, kierowniczka daje premie ale tym ktorzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liza... wykanczac psychicznie tez potrafia ,dziwne ze do samego Sobkowiaka jeszcze nikt nie pojechal na skrge ,a moze pojechal a nic nie wiadomo
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-05-09 22:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie to są marne grosze dla was? Ja dopiero odżyłam w tej firmie. A naprawde majac dzieci to te 500 zl to bardzo duzo. Kiedyś to zarabialam 1300.a teraz mam 1800-2000. Oczywiście zależy od obrotu. I naprawdę człowiek to docenia.
zdjecie uzytkownika
woj . wielkopolskie - 2015-05-09 22:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam się podoba Pani K.P. i jej rozdzielniki. Wszystko to miałam u Zyguly i dlatego odeszlam z tej firmy. Czy nie można codziennie robić zamówienia? Przecież wiemy co i ile nam schodzi.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2015-05-09 22:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aneta. brawo ty to masz szczescie, pana boga za nogi złapałas...poczekaj(jesli oczywiscie jestes tą za kogo sie podajesz)
zdjecie uzytkownika
ona2015 - 2015-05-10 10:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aneta ty bredzisz czy co???? za 220 godzin pracy to i wyplaty sa takie , bez laski zadnej.... tak jak tutaj wykanczaja psychicznie to chyba nigdzie. Dlatego pytam czy sam Sobkowiak wie co tu sie dzieje??? Juz nie mowie o innych sprawach!!!!!!!bo by zawalu dostal
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-05-10 12:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz fajną załogę to się chce pracować. I nic nie wymyślam. Nikt nikogo nie trzyma na siłę. Także daj wypowiedzenie i powodzenia w nowej pracy. Zresztą jak jesteś taka super to otwórz swój interes tam będziesz Panią sobie. I do nikogo nie będziesz miała pretensji. Pozdrawiam cały Dolny Śląsk :)
zdjecie uzytkownika
na drugie Zosia - 2015-05-10 18:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam kierowniczka po operacji plastycznej. Widzicie jakieś efekty bo ja wcale.
zdjecie uzytkownika
konkuencja - 2015-05-10 22:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanki drogie z tego co piszecie to wypłaty nie macie najgorsze u konkurencji jest o wiele mniej pozdrawiam, zaczął się sezon grillowy także rękawy w górę i cierpliwości dla nas
zdjecie uzytkownika
bbbbbbbbbbbb - 2015-05-14 21:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U zyguły to samo ale trzeba mieć z dekielkiem, żeby z mięsnego do mięsnego przejść.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja trwa cały rok. Rozmowa jedna, 3 dni pracy za darmo - tzw. szkolenie, odwalasz najbrudniejszą robotę.
Ludzi zmieniają jak rękawiczki.
Liczy się wgląd-nie możesz być push size, mieć wyzywającej biżuterii, i odważnego koloru włosów.
Pytania: standardowo - prosze opowiedziec o sobie, następne - czy jesteś dyspozycyjny,proszą o przyniesienie świadectw pracy - jeśli się chorowało nie ma szans na pracę;)
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-23 19:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam kierowniczka na wlkp? Pani E. i K. ?! pożal się boże paniusie...
zdjecie uzytkownika
Rozbawiona - 2015-05-25 22:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-05-23 19:28:34]:
Jakie paniusie? Granatem oderwane od pługa.Pani E.to masakra .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Sobkowiak?
Zadaj pytanie
alert