Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
to ja z Bolesławca - 2016-03-30 08:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż w Bolesławcu przed świętami odeszły trzy dziewczyny, jak tak dalej pójdzie to sklep na mostowej jednak zamkną. inne już też mają coś nagrane jak się nie poprawi z wypłatami do czerwca. kierowniczka i dyrektorka pewnie do góry tłumaczy spadek obrotów brakiem klientów nie zdając sobie sprawy że ludzie w kolejkach stać nie będą i więcej do sklepu nie wrócą bo ciągle kolejki.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-03-31 21:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...poczytałam wszystkie Wasze posty i przytupuje polowie z nich. Firma Sobkowiak ma swoja renome i swoich stalych klientow. To sie nie zmieni bo ludzie sa zadowoleni.
Ale...chamska regionalna, wydaje jej sie, ze pozjadala wszystkie rozumy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie. Jest bezczelna i nie kompetentna. Traktuje pracownikow jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i lewusow. Wypindolili ja od Zyguly to wlazla oknem do Sobkowiaka. Prostaczka i tak jak moja przedmowczyni napisala : klamczucha !!! Moze ktos sie za nia wezmie w koncu.
zdjecie uzytkownika
bm - 2016-04-04 13:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bolesławiec - 2016-03-24 14:38:37]:
to się ewakuuj, a nie wypisuj głupot- nie sra się we własne gniazdo!
zdjecie uzytkownika
bm - 2016-04-04 13:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [to ja z Bolesławca - 2016-03-30 08:54:28]:
Połowa z przytupem... Która połowa? Popracuj nad ortografią- gdzieś Ty do szkoły chodziła?! Kto ma wasz rejon? Pani Nizio? Źle w d..ie, bo robi porządki... Sklepowe nasze tak mają- zawsze się buntują o byle co. A nie ma powodu, bo to zmiany na dobre są!!!
zdjecie uzytkownika
bm - 2016-04-04 14:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hehe - 2016-03-23 20:05:58]:
przecież zwroty były, jak co roku- surowe kiełbasy np...
zdjecie uzytkownika
taaaa... - 2016-04-05 15:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmiany na dobre.... że u nas w mieście na 3 sklepy brakuje 6 osób robimy po 200 godzin już od pół roku a ludzi tylko ubywa a sklepu nie zamkną wypłaty po 1800 a w ubiegłym roku były większe przy większej obsadzie i mniejszej ilości godzin. Śmieszą mnie te teksty jak ktoś takie pierdoły pisze i czepia się ortografii PERFeKCJONIsTKA w 4litery je banaNA ,pomyliłaś fora, idź lizać pośladki kierowniczce
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-04-06 09:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie co się dzieje w firmie,źe dzisiaj nie było towaru?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-04-06 19:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest zmiana na lepsze. Tzw. dobra zmiana
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-08 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałyście dzis wypłate?powinna byc na koncie.Chyba cisza przed burza z tyle godz i ładne utargi.
zdjecie uzytkownika
kima - 2016-04-09 17:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne, b ja widziałam kilka ogłoszeń na ekspedientke do sklepu, wiec pewnie lada dzień się ktoś znajdzie, nie napisali jaka umowe dają, czy mozna dostać o prace?
zdjecie uzytkownika
lena - 2016-04-09 20:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do cholery gdzie nasza wypłata?my w Poznaniu tez nie dostałysmy
zdjecie uzytkownika
Bhg - 2016-04-11 16:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam właśnie się zwolniła dzięki Bogu nie zaluje
zdjecie uzytkownika
Do Bhg - 2016-04-12 03:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu Twojego wpisu utwierdziłam się w tym, że na tym forum piszą ludzie którzy nie radzą sobie z pracą w której trzeba nie tylko pracować fizycznie ale również myśleć. Cieszę się bardzo, że tacy ludzie opuszczają Naszą firmę ponieważ obniżacie Nasz poziom pracy. Powodzenia dla WSZYSTKICH którzy nie potrafią pracować fizycznie i jednocześnie myśleć ☺
zdjecie uzytkownika
taaaa... - 2016-04-12 06:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do Bhg - 2016-04-12 03:14:58]:
To ile jajek dajesz do sernika?
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-04-13 15:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadowolone z wypłat?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-13 18:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty po swietach masakra.I po co było sie tak starac.Zapłacili nam tylko za nadgodziny a premii 0.A u Was
zdjecie uzytkownika
taaaa... - 2016-04-13 21:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wcześniej pisałam że nie opłaca się nadgodzin robić bo nie ma wtedy premi. A z drugiej strony nikt nie wie ile i za co jest premi a ile płacą za nadgodzine. I tu robią nas w wała. Nie jasne warunki płacy a potem rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
taka prawda - 2016-04-22 15:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety to prawda, jak płacą za dodatkowe godziny to dają mniejszą premie, miesiąc ma więcej dni roboczych mniejsza premia bo dużo godzin. Do nas dzwoni baba z monitoringu że kolejka i dlaczego nikt nie przyszedł wcześniej z drugiej zmiany, <TO TERAZ JUŻ WIESZ BABO DLACZEGO>.
zdjecie uzytkownika
Ja wiem - 2016-04-28 08:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem jak pracownicy nie sa szanowani to beda sie zwalniac i szukac czegos lepszego. Szacunek pracownika to podstawa moi drodzy i nie dajcie sobie wejsc na glowe. Ja juz ucieklam z tego cyrku i jak mi wiadomo kolejne sie szykuja do ucieczki. A pani kochana regionalna? Jakies nieporozumienie i ja nie wiem kto zatrudnia takie osoby na takie stanowiska!!! Niech sie ktos zajmie ta kobieta. Obraza pracownikow przy klientach, jak wszystko jest wzorowo w ladach i jak nie ma sie do czego dowalic to i tak szuka albo wyciaga cala lade( oczywiscie jak sa klienci) i uklada na "nowo" identycznie jak my lub zmienia miejsce 1szynki! Kazdy jest zdziwiony ze regionalna pakuje sie nam pracownikom za lade. Pozdrawian.
zdjecie uzytkownika
Też Bolesławiec - 2016-04-28 09:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden sklep zamykają, ciekawe który następny jak w czerwcu kolejne dwie dziewczyny odchodzą no i teraz jedna.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-28 15:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja wiem - 2016-04-28 08:47:09]:
Czy nie chodzi o Panią M. ? Bo własnie ona tak traktuje ludzi, pracowała na sklepie jako eksedientka a teraz panoszy sie i traktuje ludzi bez szacunku, wrzeszczy na sklepie przy klientach... ale to i tak kropla...
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-04-28 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi chodziło o Panią K. Widzę że nie tylko u nas takie osoby na rejonie. Jeszcze P.M.Starosta ten to już wogóle.
zdjecie uzytkownika
maga - 2016-04-28 20:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2016-03-10 17:10:58]:
święta prawda :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-04-28 21:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Michał, to złoty człowiek w porównaniu do Pani Marz.... :/ dawno nie widziałam tak dwulicowej kobiety, która siebie uważa za nie wiadomo kogo mówiąc łagodnie. Mściwe babsko.
zdjecie uzytkownika
Ja wiem - 2016-04-28 22:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam na mysli pania K.N.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2016-05-01 20:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe czym Wam lub Tobie podpadła pani KN? Sprawdza towar w ladach na tym jej praca polega, Przekłada szynki w ladach zapewne nie układacie ich w taki sposób jaki ma być. Piszesz że pani KN jest nie miła obraża Was zwraca uwagę przy klientach jakoś nie mogę to uwierzyć. Zawsze wchodzi na sklep uśmiechnięta, pomaga nam za ladą ale my jesteśmy z tego akurat zadowolone. Z tego co wiem a utrzymujemy kontakt z naszymi koleżankami z innych miejscowości i sklepów są zadowolone ze współpracy z panią KN. Czytały tą opinię i są zaskoczone tym co Ty tu wypisujesz. Zastanawiam się tylko nad tym czy piszesz prawdę czy też chcesz się za coś zemścić i tym głupim pisaniem jej zaszkodzić. Ja z moim koleżankami uważamy że mamy teraz dobrego kierownika rejonu profesjonalnego i chętnego do pomocy. Zawsze może być gorzej.
zdjecie uzytkownika
ja też - 2016-05-01 20:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja wiem - 2016-04-28 08:47:09]:
Pcha się za ladę? a co ma siedzieć na zapleczu i pić kawkę. A jak ma sprawdzić świeżość towaru. U nas mamy zawsze wszystko w porządku i nie mamy rzadnych problemów z naszą panią KN. Zapraszamy na przeszkolenie do nas. Pozdrawiamy panią Kasię.
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-05-03 18:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie negatywne opinie to są od rejonowych-jedno i to samo pierd...papierosy,siedzenie na zapleczu i nic nie robienie.Widocznie tak muszą gadać.U nas nikt nie pali a bez przerwy jesteśmy o to posądzani.Co by zmienić zeby zwiększyć obroty-no kuzwa-dac porządne promocje.Zawsze wtedy wciśnie sie klientow 5 rzeczy dodatkowych
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-05-03 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytacie co się w firmie dzieje? Bardzo źle. Tylko kłótnie i towar z zagranicy. Ludzie odchodzą bo nie widzą przyszłości w tej firmie.Zostali tylko ci których nikt nie chce lub zostali zwolnieni z innych firm. A część tych pochwalnych opinii piszą osoby z firmy. Panie i koleżanki otwórzcie oczy
zdjecie uzytkownika
Iza - 2016-05-04 20:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zosia - 2016-05-03 21:00:13]:
No ja przepraszam Nigdzie mnie nie zwolnili a w firmie mi sie dobrze pracuje.Tylko na Boga niech daja wiecej promocji
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-05-05 21:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła Pani. Pisząc we firmie nie miałam na myśli sklepy tylko zakład. Nie dajce się.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-05-06 10:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że Pani Ady nie ma z nią można było jakoś normalnie pogadać. Mam nadzieję, że już niedługo wróci, a tak a propo kiedy urodziła? Pozdrawiam ją serdecznie!!!
zdjecie uzytkownika
eco - 2016-05-06 22:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
p.Prezes czyta Pani te opinie?Nikt Pani tego w oczy nie powie ale dawaj nam więcej lub trochę promocji.Na podstawy a nie szynki po 40 zł.Kobieto w jakim Ty świecie zyjesz?Dasz promocje np,na fileta to utargi o wiele większe,bo jak pisała poprzedniczka do tego towaru zachęcimy 5 innych rzeczy.Kazdy sklep wywiesza promocje za promocja a u nas nic.Mówimy o tym rejonowej ale albo się o n Pani boi albo nie przekazuje.Pozdrowienia dla Wielkopolski
zdjecie uzytkownika
niojo - 2016-05-10 20:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ocho @eco załóż sklep i Ty dawaj ceny, ja odwiedzam te sklepy i jestem zadowolony, biorę to co lubię, a ceny nie są wysokie
zdjecie uzytkownika
do nionio - 2016-05-10 23:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ceny nie są wysokie?są jak na "Batorym".Gdybym założyła sklep to bym zbankrutowała.Ale tu jest sieć sklepów.Stać ich na promocje.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-11 09:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze ceny sa wysokie. A promocje sciagaja klientow i jak juz poprzedniczki pisaly jak klient przyjdzie po cos w promocji to my postaramy sie zeby kupil cos jeszcze. A jak mamy wysokie ceny to nie mamy komu proponowac czegokolwiek.
zdjecie uzytkownika
jt - 2016-05-18 22:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U was teź spadły obroty?jeśli dalej będà tak windować ceny to pies z kulawą nogą do nas nie zajrzy.. W Netto promocja za promocją a u nad podwyźki cen.i kto za to odpowiada?A może trzeba sprawdziç kompetencje niektórych osób?
zdjecie uzytkownika
daria - 2016-05-19 10:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie mają spadać obroty, jak ceny sa jak na "Batorym"....
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-06-06 20:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza dziewczyny?ruszyło coś?
zdjecie uzytkownika
kakaka - 2016-06-07 20:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahah macie wasze ruszylo ... sobkowiak upada a wy teraz pojdziecie zapie... za 1500zł jak u sobkowiaka wam bylo zle :) Sklepy zostana przejete a co wam inni moga dac? 1500zl . Pracowałam 3 lata u sobkowiaka. Przez ostatnie 8 miesiecy moja wypłata siegała 2tys za 180h pracy.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2016-06-08 13:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIERWSZE SŁYSZE ZE FIRMA UPADA,SKĄD TAKIE WIADOMOŚCI?LATEM ZAWSZE OBROTY SĄ SŁABSZE BO LUDZIE CHRRPIĄ WARZYWA.JEDYNIE WEEKENDY SĄ OK BO GRILLE
zdjecie uzytkownika
ilona - 2016-06-10 20:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny do boju.Walczmy tak jak zapowiadaja nasi piłkarze na Euro.Ja kocham tą pracę
zdjecie uzytkownika
Wera - 2016-06-10 20:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kakaka - 2016-06-07 20:34:27]:
1500 to nie jest min pensja.Wyleciałas od Sobkowiaka to rób swoje a nie mąć
zdjecie uzytkownika
Karola - 2016-06-11 21:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkurencja jest coraz większa a marketach promocje prawie każdego dnia. Jak nie w jednym to w innym. Klienci to nie oszołomy. Czytać i liczyć potrafią. Ja jetem klientką i chodzę tam gdzie towar jest dobry a ceny niskie. Ale to nie sklepy Sobkowiaka. 80 % sklepów jest tańsza a mięsa bardzo dobrej jakości. Z wędlinami jest sytuacja podobna. Ceny u was są za wysokie a obroty wasze zależą własnie od nas klientów. Taka polityką cenową świata nie zwojujecie. Szynka za 40 zł też nie gdyż podobnej jakości można kupić za 25 zł. Firmy przyciągają klientów ceną na pierwszym miejscu a potem jakością, która powinna też być na odpowiednim poziomie. Ale na drugim miejscu. Większość klientów to osoby z przeciętnymi zarobkami i o takich powinniście dbać a nie o tych z grubym portfelem których jest mały procent. To nie sklepowe są winne spadkowi obrotów tak jak tu piszecie ale dyrekcja i ich decyzje. Widocznie brak u niektórych osób wyobraźni. A skutek tego będzie wiadomo jaki.
zdjecie uzytkownika
Karola - 2016-06-12 16:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żadna szynka nie ma 100 % mięsa. Kto tak uważa jest laikiem. Dobra szynka kosztuje ok 25 zł. Ta za 40 ma taką samą zawartość mięsa. Ta osoba która wcześniej pisała domyślam się że jest właśnie z tej firmy. Więc czy wie co to jest naszczykiwanie solanką i o ile procent zwiększa to wagę wyrobu? Oprócz tego w cenie jest marża która wcale nie musi wynosić 30 % ale mniej. A tyje się od innych wyrobów. Więc pracowniku tej firmy daruj sobie te wpisy.
zdjecie uzytkownika
DOROTA - 2016-06-12 21:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jestem stałą klientką w sklepie Sobkowiak na rynku i netto w Szamotułach ale przestałam tam już kupować od ostatniego tygodnia. Ceny są kolosalne płace dziewczyn też słyszałam że bez szaleństwa a obsługa na sklepie netto Szamotuły daje sobie wiele do życzenia. Starsza pani pracująca na tamtejszym stoisku jest strasznie nie uprzejma i obsługę wykonuje w zakresie "litości". A ceny? Te CENY to jedna wielka kpina z klienta. Promocja od 1 zł do 2 zł w dół? Żarty sobie z nas stroicie "droga elito firmy Sobkowiak". U mnie, moich znajomych i rodziny ogromny minus.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2016-06-13 18:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MY KLIENCI, ŻĄDAMY PODNIESIENIA PŁAC PRACOWNIKOM I ZWIĘKSZENIA OBSADY W SKLEPACH.SZYNKA MA MIEĆ 120% MIĘSA W MIĘSIE A KIEŁBASA 110% MIĘSA W MIĘSIE.ŻĄDAMY TAKŻE WYŻSZYCH CEN ABY PANIE NIE MIAŁY DUŻO PRACY. WTEDY BĘDZIEMY ZADOWOLENI.
zdjecie uzytkownika
danka - 2016-06-19 09:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:) szukają kogoś teraz na stanowisko ekspedientki więc może się coś zmieni i przyjdzie ktoś miły! Nie wiem niestety jaka stawka ale jest umowa o pracę więc na początek to już coś
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: żadnych wielkich wymagań, pytań o głupoty typu "czy zamierza pani zajść w ciążę w najbliższym czasie?"... firma jak najbardziej OK.
Pytania: nie było takich!
zdjecie uzytkownika
jeszczepracujaca - 2016-06-22 21:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem ktokolwiek miły chciałby przyjść do tej firmy. Obiecują kokosy, a płacą podstawę, którą zarobisz w każdym innym sklepie. O Sobkowiaku mówią już wszędzie głośno i nie w sposób taki, aby zachęcić do pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
n, - 2016-06-24 23:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jeszczepracująca nie słyszałam o nich źle jak mam być szczera. A widze ze szukają ekspedientki do Zielonej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert