Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-21 21:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat ona to by nic nie zrobiła bo dla niej nie ma znaczenia czy ktoś pracuje długo
zdjecie uzytkownika
kasza - 2014-11-22 01:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty za październik były tragiczne, może dlatego że nie było kierownika rejonu. Pani Lidka była wpożądku i u nas w sklepie dużo zrobiła, wymagała od nas sporo i goniła nas za wszystko ale i potrafiła docenić naszą pracę. Wiecie może coś o nowej pani kierownik?
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2014-11-24 18:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My mamy nowa kierowniczke rejonowa. Zobaczymy czy sie polepszy.oby nie bylo gorzej. Podobno nie cieszy się dobrą opinią w rejonie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-24 19:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak byla już u nas. Kierownik jak kierownik. Okaze się. Nie ma co narzekać tylko za pracę sie zabrac. Od każdego z nas wymagaja. Od niej również. Najlepsza jest współpraca.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-24 19:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie plotki..jak macie chęci na awans to wyslijcie cv . Ciekawe czy byście sobie poradzily. Bo plotkowac to wy umiecie. Gorzej by bylo z wynikami.
zdjecie uzytkownika
ANDZIA - 2014-11-24 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO NIE SA PLOTKI TYLKO SZCZERA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
obama - 2014-11-24 19:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pierdzielicie lidia była jeszcze rejonowa upierdolila wypłaty na swoim rejonie wszystkim wypracowałas cały miesiąc a wypłaty gorsze niż za wrzesień.Najlepiej na wlkp niech będzie jakiś facet bo baby się nie nadawajom. Ta nowa rejonowa długo nie porzadzii daje jej czas do gwiazdki. Ja słyszałam że jest blondynka i czarna.Opiszcie
zdjecie uzytkownika
obama - 2014-11-24 19:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale pierdzielicie lidia była jeszcze rejonowa upierdolila wypłaty na swoim rejonie wszystkim wypracowałas cały miesiąc a wypłaty gorsze niż za wrzesień.Najlepiej na wlkp niech będzie jakiś facet bo baby się nie nadawajom. Ta nowa rejonowa długo nie porzadzii daje jej czas do gwiazdki. Ja słyszałam że jest blondynka i czarna.Opiszcie
zdjecie uzytkownika
kacha - 2014-11-26 16:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałam ze ruda
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-11-26 21:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nadawajom sie nadawajom :-) - widzę, ze same Panie po Wyższym wyksztłceniu są na forum :-)
zdjecie uzytkownika
jadeit - 2014-12-01 05:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie Lidia obcieła wypłaty i tak zostało a ta nowa kierowniczka bedzie jescze gorsza po pierwszej wizycie mam jej dość czlowiek sie stara a oni tak to w nosie maja ceny mało konkurencyjne zero promocji na mięso a utargi chca miec duze.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
jadeit - 2014-12-02 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny a co z naszym socjalnym? wiecie cos moze na ten temat?
zdjecie uzytkownika
joanna33098 - 2014-12-03 11:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy chodzi o nową kierowniczkę na Wlkp? Jeśli tak to podzielam Twoją opinię,stawia zadania nie do wykonania czy też macie wrażenie,że próbuje nas zastraszyć? Nie dajmy się w jedności siła! Firma postawiła nam za zadania zwiększyć obroty i robimy wszystko w tym kierunku a Pani kierownik robi wszystko żeby obroty spadały...!
zdjecie uzytkownika
pigi - 2014-12-03 12:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale sa dwie nowe zależy czy chodzi nam o tą samą. U nas jest blądynka. A o socjalnym to możemy chyba zapomnieć. Zresztą jak zwykle nic na święta nie będzie.
zdjecie uzytkownika
mick - 2014-12-03 19:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a może tak trochę o jakości wyrobów, byłem gorącym zwolennikiem wyrobów firmy lecz niestety w tym roku zakup kiełbasy białej surowej okazał się NIEWYPAŁEM. Wędlina po ugotowaniu okazała się rozpadająca, bardzo sucha, w grubym trudnym do przegryzienia "flaku". Totalny gniot. Jestem zaskoczony ponieważ ten wyrób brałem w firmie od momentu wejścia na rynek i nie było problemu. Stracili klienta.
zdjecie uzytkownika
jadeit - 2014-12-03 21:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas tez jest brunetka pierwsze wrazenie takie jakby chciała pokazac kto tu rzadzi ,dzis zasypała nas zdjeciami w sklepie z duzym obrotem mozna zrobic pełne lady ale przy niskim to samobójstwo zobaczymy jak to dalej będzie,i zgadzam sie ze jakosc kiełbas popsuła sie diametralnie
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-12-05 15:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co niektórży bony po200 dostali ?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-12-09 22:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam wypłaty. Bo nawet ladne byly. :)
zdjecie uzytkownika
misia - 2014-12-16 22:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wiecie coś o paczkach lub bonach w końcu się należy kase im nabijamy a3 rok nic nie dostajemy ci co przy korycie pewnie majom .
zdjecie uzytkownika
ej misia - 2014-12-17 21:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaj miejscowość i sklep na którym jesteś- wyślemy ci książkę "Nauka języka Polskiego"
Teraz sama wiesz dlaczego nie masz bonów - za ten twój analfabetyzm! Zamiast siedzieć na forum i tracić impulsy (iplusa) zabierz się za robotę!
Możesz też poprosić inne sklepowe lub któregoś z kierowników o przyśpieszony kurs języka polskiego bo ci przy korycie majommmmmmmm o języku pojęcie .......
zdjecie uzytkownika
Ana - 2014-12-18 08:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama bym tego lepiej nie ujęła.... Bardzo podoba mi się post powyżej... Dokładam się do tej książki...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-18 14:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ej misia !!! sklepowa to w geesie piwo sprzedawała. obecnie pani za lada to sprzedawca - może to ty poczytaj w/w książkę
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-12-18 15:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej misia to tobie książki by się przydały ja o niebie ty o chlebie nie do tematu odpisałas tłumacza potrzebujesz piiilnie.na to wygląda że jesteś przy korycie.
zdjecie uzytkownika
jadeit - 2014-12-21 20:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny o bonach czy kasie na świeta możemy zapomnieć otwarli dwa sklepy tam poszło nasze socjalne a my tyrać po 12godzin i siedziec cicho bo jak biała dama przyjedzie to nam bony z głowy wybije;pozdrawiam wszystkie sklepowe ;
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-12-21 22:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dali by paki ale jak nikt się nie odzywa z was to nie będzie trzeba wcisnąć 200 i się dowiedzieć cała wydawka dostała bony po 200 a my mamy inny żołądek.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Sobkowiak?
Zadaj pytanie
x