logo Zakłady Mięsne Sobkowiak

Zakłady Mięsne Sobkowiak

Siedlec

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

julitka 2017-07-14 20:41
Odradzam prace w tej firmie
4
fanka 2017-07-14 20:42
1750zl wyplaty jakies jaja
4
ja 2017-07-17 19:42
Praca w tej firmie była dla mnie porażką
4
kaja 2017-07-18 20:58
Życiowy błąd nie szanują ludzi
4
llllllllllllllll 2017-07-19 07:45
Nie szanują ludzi i grosze płacą to niedługo sami będą robić bo wszyscy uciekną. Za te pieniądze to się wszędzie znajdzie pracę...
8
Marta 2017-07-23 18:26
Piszcie o kwotach bo dna niektórych osób słowo ,,grosze'' jest zastanawiające, napiszcie konkretnie jaki oferowany jest rodzaj umowy i stawki podawane netto. Firma niedawno poszukiwała pracowników więc, takie informacje są bardzo ważne dla nowych kandydatów.
3
natalia 2017-07-24 11:13
tak tak poszukiwała i poszukuje bo ma nóż na gardle!!!! teraz wielkie pieniądze dajecie ( przez 1 miesiąc jak to zawsze u was bywa ) a później przelewacie na konta tak jak wam się podoba. Ludzie przyjdziecie pracować np. za 2500zł a na konto wpłynie 1700zł bo będzie tłumaczenie ze nie było obrotu.
7
nar 2017-07-25 08:47
Nie polecam
8
pani z walbrzycha 2017-07-25 08:49
Dziekuje nie jestem zainteresowana praca u was za 1750 zl
5
wolsztyny 2017-07-26 20:26
i co Karinka za lada się pojawiłaś :-)
10
Ktoska 2017-07-26 21:04
Dno dno dno nie polecam nikomu!!!!!!!!
9
julia 2017-07-30 20:04
tragedia
8
Uciekajcie z tej firmy 2017-08-07 16:58
Moje drogie, firma pada. Kto mam możliwość niech zmienia pracę bo nie długo obudzicie się z niczym.
5
kaś 2017-08-08 21:20
a skąd masz takie info ze firma pada ?
4
*** 2017-08-10 19:14
Praca w tej firmie to są żarty.. Tyrasz ile wlezie a wypłaty śmieszne.. mało tego są robione przekręty przez które wychodzą kolosalne manka.. nie polecam nikomu pracy w tej firmie chyba, że chcecie się pozbyć wypłaty i być ciągnięte do odpowiedzialności za coś czego nie zrobiłyście.. kierowca, rejonowa, dyrektorka - nikt nie ma odpowiedzialności na żadnym sklepie a mają dostęp do wszystkiego.. kiedyś ktoś życzliwy dobierze im się do tyłka.. bo ta firma to jedno wielkie oszustwo na to wychodzi.. skarbówka, inspekcja pracy i gdzie jeszcze się da..
8
Ciekawska 2017-08-10 21:40
A jak wypłaty? Zadowolone?
1
*** 2017-08-11 10:56
Teraz obcięli nadgodziny.. więc wypłaty żałosne..
6
??? 2017-08-17 10:05
??? Zobaczymy następny miesiac
2
Ja 2017-08-20 22:35
Może trzeba coś wkoncu zrobić wspólnymi siłami bo firma na pisma nasze nie odpisuje
5
julia 2017-08-21 09:10
dajce wypowiedzenia i pamiętajcie ze na sobkowiaku swiat się nie kończy!!!
8
lilla 2017-08-28 19:10
Nie przesadzajcie, praca jak każda , wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!
2
ktosikowa 2017-08-31 21:40
No i dobrze ze pada...najwyższa pora!!!!!!
4
Ikodyl 2017-09-06 16:45
Jak tam sprzedaż słoików :-D
Kaśka 2017-09-07 18:50
U nas słoiki idą dobrze.Fajnie ,że rozdzielili według utargow przynajmniej sprawiedliwie.
lilla 2017-09-07 18:53
Więcej takich konkursów to nas mobilizuje do zdrowej rywalizacji! !!
1
julia 2017-09-07 19:56
jak sądzicie dostaniemy nagrodę ta co nam obiecali? czy znowu wyślą Piosikowa która będzie próbować wmówic i wcisnąć w reke 20% nagrody. Już oni wybrną z tej nagrody - sami zobaczycie
1
jola 2017-09-07 21:01
po ile średnio codziennie sprzedajecie ?
Wioletta 2017-09-07 21:47
Pewnie zależy jaki sklep i jakie są obroty niektóre nawet po kilkadziesiąt sztuk
mirella 2017-09-07 21:53
Były już różne konkursy i jeden wygrałysmy i nikt nas nie wyrolowal ,myślę, że będzie dobrze.
becia 2017-09-08 18:28
A jak po wypłatach bo u nas obiecane było ale nie dały tyle ile obiecały premi!!!!!!!!!
3
OLA 2017-09-08 22:45
WYPŁATY ZENADA,BUUUUU
7
Hela 2017-09-12 18:59
Wypłaty nie złe ,trochę większą premię za zrobioną normę by dali to człowiek by się bardzie zmobilizowal.
1
Kurka 2017-09-12 21:47
Nie złe?to chyba zart.Najnizsza krajowa.Pomimo staran.Widocznie nie mamy szczescia bo mieszkamy w zapyziałej biednej miejscowosci.Same najtansze rzeczy schodza a i tak kreca nosem ze drogo
4
Rybka 2017-09-14 09:17
Prosze o szczera opinie o prace w tej firmie. W mojej miejscowosci potrzebuja az 6 osob co bardzo mnie dziwi.dziewczyny uciekaja czy o co chodzi
1
rybka 2 2017-09-14 19:24
rybka ty się nawet nie zastanawiaj i szukaj innego pracodawcy
8
Pracownicabyla 2017-09-15 14:00
Poczytaj sobie opinie a sama zdecydujesz co zrobic...ale ostrzegam
8
Ciekawa 2017-09-19 12:29
Jak u was wygladaja zwroty? Czy pracownik musi to pokrywac? Jak wypłaty bo oferuja spore pieniadze az mi trudno uwiezyc
2
??? 2017-09-25 11:29
Jakie zwroty, nie ma zwrotów w firmie, a pieniądze jak wszedzie, nie polecam , obiecują dużo a wcale tak nie jest
5
Ja 2017-09-25 20:57
Daj spokój szukaj gdzie indziej
4
hs 2017-09-26 08:10
Zgadzam sie szukaj dalej ale nie w tej firmie
4
**** 2017-10-06 14:52
Bez przesady. Jak się komuś nie chce pracować, to nigdzie nie będzie mu dobrze. A u innych pracodawców to co? Za darmo pieniądze rozdają? Mają targety, narzucane ilości , a za nadgodziny ; jeśli zapłacą to "w kopercie". Cudownie po prostu. Idźcie i zapytajcie ile zarobicie, tylko zapytajcie jeszcze co będzie należało do waszych obowiązków. Narzekać łatwo. Wypłaty nie są złe, zależy od sklepu. Konkurs jeszcze nie rozliczony, a już wiecie, że nic nie dostaniecie? Może trzeba było się trochę postarać?
Ala 2017-10-06 16:44
Wypłaty nie źle !!! Kpina najniższa krajowa
2
puszek 2017-10-06 18:38
Praca jak każda inna. Wypłaty zależy od godzin i od miesiąca ile trzeba przepracowac ale nie jest to najniższa krajowa.
ptaszek 2017-10-06 18:46
Pracuje około 6 miesięcy i jak do tej pory wszystko ok. Ekipa na sklepie super. Wynagrodzenie odpowiednie. Nie mam złych doswiadczen.
Jaśmin 2017-10-06 20:26
Hejka
Ja jestem nowa bo mam staż2 m-ce
No trochę lepiej
Powiem że pracować trzeba wszędzie
Ja bardzo potrzebowałam stabilnej pracy i mam ją w tej firmie
1
Poeta 2017-10-06 20:58
Widać że jesteś nowa
Musiałabyś mieć naszą REJONOWĄ do bólu czepialska
Chyba wiesz o kogo chodzi ?
2
nie polecam 2017-10-06 21:12
proszę was jeśli jesteście zaintersowani praca w tej firmie dajcie sobie spokój
5
:) 2017-10-09 17:42
Czy któryś sklep dostał informacje które miejsce zajęły w konkursie słoików?
Iga 2017-10-10 11:40
15 października ma być rzekomo rozstrzygnięcie
Nick 2017-10-10 21:37
Mam pytanie od jakiej podstawy macie obliczane wypłaty, powinno być od 2000 podstawy a są mniejsze, żenada, jedno oszustwo kto tak oszukuje i do kogo trafiają te pieniądze, wyplaty są obliczane np , od 1500, zamiast od 2000.Na glowie stanę i sie dowiem, ale wtedy pójdę wyzej i nie zostawie suchej nitki na tej osobie.
8
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Sobkowiak - Siedlec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak