logo Gamet S.A.

Gamet S.A.

Toruń

Opinie o Gamet S.A.

życzliwy 2015-12-09 13:01:37
pan dyrektor produkcji nic nie ogarnia ,tylko S5,a produkcja stoi i samo zamieszanie.Panie prezesie niech pan sam zobaczy ,i się weżmie za tego pana ,bo on zamiast się przyjżeć produkcji to od razu pana omotał tym s5,i trwoni pieniądze.Kto rano wstanie ten rządzi a nie Pan.Słucha co mu kto podpowie co robić ,a sam nie przeanalizuje czy to dobre rozwiązanie,tylko przytakuje.porzadek jest potrzebny ale bezprzesady,Najwieksze zamieszanie na magazynach ,chcieli miej pracy dla magazynierów a wyszło zamieszanie z detalami do pakowania,NIC nie schodzi na czas,a klienci czekaja.
3
Piki 2015-12-09 22:18:52
Lolek od produkcji to małe piwko w porownaniu z panem p. Nie ogarniam jak on się utrzymał w tej firmie tyle czasu.
w. 2015-12-09 22:36:07
Dyrektor jak to dyrektor zawsze można wywalić i pewnie tego też czeka taki los.Tylko najgorsze że każdy,który przychodzi wprowadza swoje widzimisię.Nie ważne że to co jest jest ok-ja tak chce i tak ma być.Zadufanie jest porażające tylko z wiedzą o wiele gorzej
igos 2015-12-10 09:02:52
Kierownictwo się powiększyło więcej rządzących jak pracujących. Już nie wspomne o panu B.
1
lkgsj 2015-12-10 09:07:04
Nowy kierownik na ws? Czy kogoś tam siedzącego można tak nazwać kobitki nie dajcie sie gonić. A nowy "kierownik" więcej szacunku dla kobiet !!!!
hajjj 2015-12-10 17:55:00
Lola nasz rację pracuje tam ponad 10 lat i tak jak jest teraz nigdy nie było
Eodjbt 2015-12-10 20:30:36
Kierowca tak skakał i juz go nie widać? Zwolniony???
Dd 2015-12-12 21:10:14
Niestety zmiana kierownictwa może się wiązać ze zmianą na lepsze, lub też zmianą na gorsze. Myślę jednak, że jak firma zauważy, że wpłynęło to na ogólną atmosferę pracy to coś się zmieni. Firmie zależy na swoich pracownikach.
kjab 2015-12-13 11:07:49
Jaki nowy kierownik o czym wy mowicie . PAN który siedzi na ws hu*a wie i to ma być kierownik? Zmiany są ale na gorsze produkcja maleje bo tylko s5 s5.
Dobry 2015-12-13 13:19:14
Zwolnić Dyrektota produkcji i bdzie od razu lepiej.On na niczym się nie zna.
A jego cel to być Prezesem śmieszne to a prawdziwe.
Xxx 2015-12-13 13:21:51
Weście się wszyscy zgrajcie i na tacce go wywieście w Piżdz........ i spokój będzie.Przeciesz sporo was tam pracuje nie?? Pozdro nie dajcie się.
Obiektywny 2015-12-13 14:16:21
Pracuje w gamecie od 15 lat i uważam że zmiany które są wprowadzane idą w dobra stronę a najgłośniej krzyczą ci którym najmniej się chce robić. A no i jedno wiem ze od kiedy jest nowa dyrekcja to i podwyżka była i nadgodziny wypłacone jak trzeba a za myślenie tez płacą mało bo malo bo mało ale i tak lepiej niż za za poprzedniego właściciela. A dyrektor od pracownikow wymaga bo musi ale powinien się tez wziasc za biurowych co tylko siedzą i kawke popijaja ale żeby coś na produkcji naprawić to si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie chce ruszyć. Dyrektorze niech pan coś zrobi z awariami wszystko się psuje nic nie dziala wyniki mają być a jak tu robić jak nie ma na czym.
Racjonalista 2015-12-13 20:20:09
Kolego obiektywny moze i masz racje,ze wprowadzone zmiany MOGA poprowadzic firme w dobra stron,lecz nie wszystkie. W chwili obecnej firma znalazla sie na zakrecie,brakowosc znacznie wzrosla od momentu zmian persolanych zarzadzania produkcja. Do podwyzki zmusilo panstwo podnoszac najnizsza krajowa,co nalezalo w koncu uregulowac,natomiast za nadgodziny zawsze firrma rzetelnie wyplacala pracownikom wynagrodzenie.....interesujace sa slowa na temat pracownikow biurowych,ale niestety nieprawdziwe.....Ogolnie sytuacja i atmosfera w firmie jest nieciekawa.....ciekawe tylko jak dlugo i ile osob tego nie wytrzyma.....
live 2015-12-13 21:29:37
Trzeba pamiętać , że Właściciele mają inne firmy w których się łatwiej pracuje . Jeśli nie wypali ewolucja to zawsze mogą wrócić do ''korzeni'' . Troszkę pokory proszę Państwa i zakasajmy rękawy by budować naszą przyszłość. Niezgoda rujnuje .
Znawca 2015-12-27 17:28:58
Widzę, że opinie są podzielone. Również uważam, że te zmiany mogą przynieść poprawę w funkcjonowaniu firmy i przyczynić się do jej większego rozwoju, chociaż na daną chwilę i tak dobrze prosperuje.
znafca 2016-01-01 12:37:58
Dopóki będzie ich derektorek to wąbrzskie przekręty będą!
kaś 2016-01-01 19:20:39
Cześć, wydaje mi się że ostatnio przeprowadzali rekrutację na export sales manager na rynek niemiecki. Skoro zmiany idą w dobrą stronę, to pewnie i atmosfera w pracy jest wciąż dobra.
mariusz 2016-01-07 14:43:29
@kaś, zgadza się, nadal jest u nich oferta na stanowisko Export Sales Manager na rynek niemiecki, tylko ciekawe na który konkretnie ten rynek, nie napisali.
jas 2016-01-10 00:06:01
z tego co się orientuję to chyba raczej rejony bawarii w niemczech, monachium itd. ale jeśli się mylę, to poprawcie mnie proszę :) poza tym za osiąganie targetów mają chyba spore premie
ph 2016-01-12 03:18:59
Ja za to powaznie mysle, czy nie poszukać pracy w Gamet jako przedstawiciel handlowy. Może orientuje się ktoś jakie narzedzia pracy oni na ta chwilę udostępniają i na jakich zasadach.
salamandra 2016-01-14 14:09:03
Ja raczej jestem zainteresowany pracą przy produkcji w Gamecie, Na szczescie szukaja do Torunia mistrza zmianowego, oferują stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę, pełny wymiar etatu
Fer 2016-01-16 17:32:42
Szkoda, że ja nie widzę tej oferty co opisujesz @salamandra bo brzmi dość ciekawie. Ogólnie to słyszałem wiele dobrego o Gamecie, znajomy mi polecał mówiąc, że lekka praca, ale trzeba znać język niemiecki. Daj proszę znać jakie są wymagania na to stanowisko!
Micki 2016-01-16 22:43:26
Ja się chce robić to jest okej
1
maxior 2016-01-18 17:37:34
Nie wiem czy ktoś z was widział ich produkty i usługi czym się zajmuja,wszedłem na ich strone internetową i jest niesamowicie profesjonala,nawet jest sklep internetowy z akcesoraiami kuchennymi,łazienkowymi,wieszkami itp, warto sprawdzic gdyż maja promocje
nata 2016-01-19 15:21:40
Co jak co ale widać, że się rozwijają.
Inet 2016-01-20 19:01:39
Dokładnie tak @nata, widać to jak na dłoni, nie mozna powiedzieć złego słowa, moim zdaniem to jest naprawde dobrze, a będzie jeszcze lepiej, wystarczy poczytać
xyz 2016-02-15 18:23:30
Tak rozwijają sie haha.Wystarczy zapytać pracowników.Przecież to wszystko ledwo sie kula.Produkcja idzie na ćwierć gwizdka.Źle to wygląda.
Inet 2016-02-15 18:38:56
Nie przesadzaj @xyz bo znów siejesz fermęt i chcesz straszyć starych pracowników, a po co, niech składają, niech dostają pracę, niech się rozwijają, co nie?
xyz 2016-02-17 12:28:14
Jaki ferment inet.Takie są fakty.Wystarczy posłuchać zwykłych pracowników.
Amisz 2016-02-17 18:54:02
a co mówią zwykli pracownicy xyz i jakie są ich opinie, dużo bardziej inne niż te od inet co mówi że jest dobrze? Bardzo bym chciał się zatrudnić, niestety nie wiem czy warto
zośa 2016-02-24 23:28:24
a ja słyszałam ze na tym wschodnim same fleje pracują którzy produkują braki i sami h*ja sie znają, myślę że nowy kierownik utrzyma was w porządku bo bałagan macie...
wald 2016-02-28 10:02:16
tak sami nieudacznicy @zośa tam pracują, nie wiem czemu wprowadzacie taką atmosferę skoro w firmie naprawdę nie dzieje się aż tak źle jak to tutaj przedstawiacie
suzan 2016-03-14 13:42:55
No i nie ma pana p.
3
Jedki 2016-03-16 09:55:56
Może to jest po prostu konkurencja @wald i dlatego piszą takie komentarze. Ja wiem, że w firmie jest dobrze, inaczej bym nie myślał o zatrudnieniu u nich jako operator CNC. Płacą 15-18 zł brutto za godzinę, a po okresie próbnym dochodzi do tego jeszcze premia.
kr 2016-03-18 08:49:16
Jedki a skąd masz info że płacą na cnc 15-18 pln.Z tego co się dowiedziałem to mniej.Tez jestem zainteresowany pracą na cnc.To są stawki na produkcji?
tusik 2016-03-20 20:24:11
kr, odnajdź sobie ofertę na operatora CNC do wrocławia. Jasno napisali, ze oferuja - pracę na II zmiany (6.00-14.00, 14.00- 22.00), stawka to 15-18brutto/godzinę i po okresie próbnym stawka+ premia.
kr 2016-03-21 21:19:29
Tusik ale tu chodzi o Gamet w Toruniu a nie o Wrocław.Jakbym chciał we Wrocławiu szukać to bym tutaj nie pytał.
zizi 2016-03-22 20:52:43
@kr ale przecież tu wisi cały czas Wrocław i o tym ludzie piszą. Jeżeli chodzi ci o Toruń to powiedz to głośno, może ktoś z Torunia się odezwie. Powodzenia
kolo bolo 2016-04-01 18:40:07
Marian się zwolnił drugi raz i drugi raz z tego samego powodu
4
monk 2016-04-03 09:25:39
dla pewności piszę o pracy we Wrocławiu ale nie o produkcji ale o biurze, widziałam, że jest wolna posada asystenki może tutaj jest lepiej, co powiecie na ten temat? bo praca w godzinach 7-15 więc w porządku no i umowa o pracę też jest
Mr D 2016-04-06 20:41:42
Zrobiłem to samo i jednego żałuję, że nie zrobiłem tego kilka lat wcześniej.
Pozdrawiam
Mr D 2016-04-06 21:16:50
Zrobiłem to samo i jednego czego żałuję to to, że nie zrobiłem tego wcześniej, dużo wcześniej.
Pozdrawiam
max 2016-05-03 09:26:52
To szkoda @Mr D bo widziałem, że nawet operatorzy mają stawki do 19 brutto żal porzucać taka pracę
gabrysd 2016-05-08 09:47:26
Ja tam też nie rozumiem czemu się zwalniacie może teraz coś się poprawia bo rzeczywiście jest teraz sporo ofert i firma moim zdaniem ma mega dobre warunki. Dają umowę o pracę i stawka też jest bardzo wysoka do tego gwarancja premii no to żyć nie umierać
edek 2016-06-17 09:39:43
zakres obowiązków jako pakowacz nie jest taki zły, bo wymienili w ofercie rozładunek i załadunek towarów, pakowanie, etykietowanie towarów no i przygotowanie do transportu, kompletowanie towarów zgodnie z zamówieniem klienta.
Inet 2016-06-18 21:55:55
Wiesz co, no daj spokój, jest wszystko okej przecież
ytty 2016-07-02 07:24:05
I co jakieś podwyżki dali.Myślę że wszystko idzie ku dobremu.
Wiola 2016-07-02 10:17:42
Oby bo widziałam ogłoszenie na pakowaczkę może to nie jest praca marzeń ale mam nadzieje, że to co piszesz @ytty tyczy się też tego stanowiska i chociaż będę mogła sobie godnie zarobić na utrzymanie!
Były pracownik 2016-07-04 16:25:59
Pracowałem kilka lat w Gamecie, dużo doświadczyłem tego co się tam dzieje. Jak dla mnie pakownia to jeden z najbardziej stresujących działów. Nikt Ci niczego nie pokaże, nie wytłumaczy... Liczą się tylko minutki. Jak się nie wyrobisz w czasie to ni dostaniesz premi
1
maxior 2016-07-04 17:31:57
No to trzeba się wykazać tzw. obrotnością @Były pracownik akurat o to się nie martwię
Zostaw swoją opinię o Gamet S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamet S.A.