Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Gamet S.A.

Opinie o Gamet S.A.

Pracowałeś w firmie Gamet S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do tamik - 2015-02-02 20:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak starasz się na produkcję to przez agencję pracy typu manpower albo coś takiego człowieku, najniższa krajowa i premia no i umowa co tydzień, nie startuj tam jak masz trochę rozumu
zdjecie uzytkownika
hola - 2015-02-14 15:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to umowe zawieraja co tydzien dlaczego... kto podpowie wiecej szukam pracy i nie wiem czy warto skladac do tej firmy aplikacje skoro umowy to tygodniówki ale premie jakies sa w tej firmie to w sumie dobrze zawsze mozna dorobic do tej najniższej krajowej a czy pakiety socjalne mają i mozliwosci rozwoju zawodowego?...
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-02-20 09:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hola - 2015-02-14 15:18:06]:
Umowa co tydzień bo przez agencję chyba że jakimś cudem uda Ci się załatwić robotę przez Gamet.socjalne hmm jak masz dzieci to dostaną słodycze na święta rozwój zawodowy to trudno ocenić bedziesz dobry/a może ktoś to zauważy.pozdro
zdjecie uzytkownika
felix - 2015-02-28 19:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowy tygodniówki ? i ktoś tam pracuje ? jeszcze nie spotkałem się z czymś takim żeby umowy były zawierany na okres jednego tygodnia... a powiedzcie mi jak to wygląda z przedłużaniem umowy, czy często się zdarza, że nie przdłużają umowy ? informują pracowników o tym jakoś wcześniej ? Bo to trochę takie życie na krawędzi, nie można się ustatkować w żaden sposób.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-14 18:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żal mi Was ludzie, nawet po pracy żyjecie pracą. Kabaret. Jak komuś coś zarzucacie to dawajcie dowody.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rampel - 2015-03-14 22:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio dają na produkcji w Gamet umowy tygodniówki? Brzmi to trochę mało powaznie, to kolejne umowy o dzieło, czy zlecenie? Nikomu tutaj nie udało się dostać umowy o pracę? Skoro umowy sa co tydzień to wypłaty dostajecie jakim systemem, tez cotygodniowym? Prócz tych paczek na święta to nic nie ma w socjalu?
zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-03-18 18:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz autobusy trupy za free. Nadal na popludnie smiga maly autobusik a ludzie na dachach i jeden na drugim stoja?
Wyplaty po tygodniu pracy dostajesz na koniec miecha.
zdjecie uzytkownika
judyta - 2015-03-29 16:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to świetnie jeśli autobusy są za free, bho ja jednak mam probmy z dojazdami ze względu na miejsce zamieszkania. nie ważne że autobus trup, ważne że jest i pracodawca udziela swoim pracownikom niezbędnego wsparcia, to się bardzo ceni w dzisiejszych czasach. nie rozumiem tylko XxX jak w końcu jest z terminami wypłat
zdjecie uzytkownika
hiks - 2015-04-15 22:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja jestem zainteresowany stanowiskiem specjalisty do spraw zakupów, akurat szukają takiego do Gamet. Nie wiecie jak stoją tutaj sprawy socjalne? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-04-15 23:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hiks - 2015-04-15 22:00:38]:
Jakie socjalne.??To czy jesteś pracownikiem biurowym czy fizycznym wszystko jedno socjalnego nie ma.Poczytaj poprzednie komentarze.
zdjecie uzytkownika
robolemigrant - 2015-04-28 20:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekajcie, bierzcie życie w swoje ręce i spadajcie z Polski

( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
zet. - 2015-05-02 07:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są nowi właściciele Gametu i nowy Prezes.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-05-04 16:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stalmot?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-04 18:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stalmot&wolmet
zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-05-04 19:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy Gametu dostaja do konca miesiaca. Przez agencje roznice albo do konca miesiaca lub 10.
O nowy wlasciciel to bedzie nowa miotla.
A ten specjalista do zakupow to co Asia, Rumun i Irek sie juz nie wyrabiaja czy ktos sie z nich zwolnil?
zdjecie uzytkownika
pawełek - 2015-05-07 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam interesuje mnie stanowisko głównego technologa na galwanizerni jakie warunki płacowe atmosfera obowiązki i co było powodem odejścia poprzednika.
zdjecie uzytkownika
NnNnN - 2015-05-07 23:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To już chyba 4 technolog który odszedł. Atmosfera samo dno, obowiazki ponad miarę
zdjecie uzytkownika
Xx - 2015-05-10 09:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NnNnN - 2015-05-07 23:41:23]:
Zycie lepsze pewnie warunki dostał w innej firmie.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-05-10 19:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nie radził sobie przerosly go obowiązki cienias byl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-19 15:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich zainteresowanych pracą w piekiełku GAMET, wyzysk, stręczenie, mobing i niskie płace, jeśli kogoś to zachęciło to polecam długi staż :).
zdjecie uzytkownika
Kolosix - 2015-05-19 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie to co napisałeś bo w sumie nie podałeś, żadnych szczegółów. Mógłbyś przynajmniej napisać ile można zarobić w takim razie w Gamecie bo określenie niskie płaca mało mi mówi.
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrrr - 2015-06-01 17:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to gamet ma nowych właścicieli?, a technolog to który się zwolnił z galwanu?
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmmmmmm - 2015-06-03 11:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zamiast sie cieszyc ze macie prace to narzekacie jak jestescie tacy madrzy to idzcie do sharpa tam nawet do wc nie wyjdziecie oprocz przerwy w gamecie jest jak jest ale ludzie robia po 1roku lub 2 na tych fakt smiesznych umowach.płaca tez nie jest gigantyczna ale by mogło tez byc gorzej. a fakt socjale by sie przydało.
zdjecie uzytkownika
Akix - 2015-06-19 11:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to nie tyle kwestia narzekań - bo te w sumie nigdy nic nie dają - ale czystej niesprawiedliwości jaka w Polsce jest współpracując z przedsiębiorcami a nie daj Boże polskimi...Sami przyznacie, że w porównaniu z warunkami zagranicznymi nie mamy zbyt dobrych perspektyw ani teraz ani na przyszłość. Można mieć tylko nadzieję, że czasy się poprawią.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-21 09:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wierzysz w to że coś się zmieni?Na razie zmienili sie właściciele i tyle.Nie sądzę aby w znaczącym stopniu poprawiły sie zarobki.Co może się zmienić?Po obserwacji z ostatniego tygodnia myślę że zmienią sie wymagania.Poczytaj opinie pracowników spółki matki.Powiem tak obym nie był złym prorokiem ale szału nie będzie.W naszym kraju zwykły pracownik zawsze będzie w d..e kopany.Akurat dzisiaj oglądałem tv i zrozpaczony mieszkaniec pogrążonej w kryzysie Grecji płakał przed kamerą że obcięli mu zarobki z 1200€ do 800€ czyli 400.Jak to się ma do pracowników Gametu skoro większość nie zarabia tej różnicy,którą zabrano nieszczęsnemu Grekowi.Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamet S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamet S.A.?
Zadaj pytanie
alert