Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamet S.A.

Pracowałeś w firmie Gamet S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ILOV - 2014-06-12 09:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd takie informacje masz kolego? Nie wiem czy to prawda, ale nawet jeśli to w te pędy powinni takie osoby pogonić.
zdjecie uzytkownika
Zastanawiam sie - 2014-06-13 09:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki jest stosunek w firmie do handlowcow , dostalem propozycje i sie wacham?
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-06-13 11:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zastanawiam sie - 2014-06-13 09:46:44]:
Raczej nie narzekają :) myślę, że warto spróbować.. a zrezygnować zawsze można... i tak wszystko będzie zależało od tego ile sprzedasz i ilu pozyskasz klientów. Wszystkie powyższe wpisy dotyczą ludzi z produkcji bądź magazynu..
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-20 08:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [I.. - 2014-06-11 09:31:12]:
Pani Joanna z Chełmży od kilku lat jest brygadzistką,a tak poza tym to nie ma działu z gwintownicami
zdjecie uzytkownika
ILOV - 2014-06-20 09:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale PH powinien mieć jakąś podstawę, żeby mieć co miesiąc chociaż jakieś zapewnienie finansowe w razie kiepskiego miesiąca.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-06-20 13:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ILOV - 2014-06-20 09:55:03]:
Niestety ale w tych kwestiach to już się nie orientuję..
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-06-24 11:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ILOV - 2014-06-12 09:04:21]:
jej mąż jeździ sobie na rybki z kierownikiem, po jednym takim wypadzie Iza i Bartek zostali wezwani do dyrektora i zdegradowani a Asia została brygadzistką troche dziwne co?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-06-24 11:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ILOV - 2014-06-20 09:55:03]:
chodziło mi o to, że ona jest w chełmży ale pracuje w gamecie w Toruniu, żle napisałem sorry
zdjecie uzytkownika
... - 2014-06-24 12:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-06-20 08:09:15]:
chodziło mi o to, że ona jest z chełmży ale pracuje w gamecie w Toruniu, źle napisałem sorry
zdjecie uzytkownika
bubbabba - 2014-06-27 23:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Biedny Gamet teraz nawet do domu nie beda jezdzic po siano trzeba zarabiac :D
Akurat mam wrazenie ze Asia nie kapowala na ta dwojke, szybciej wlazidupowy Waldemar i Ewa na nich donosili. Taka ich natura :D
Podobno zmiany tez na galwanie, nie dziwne ze 2 brygadzisci zostali odeslani na Wschodnia???
Ciesze ze pracowników tej firmy omijam z daleka.
zdjecie uzytkownika
ILOV - 2014-06-28 08:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak ktoś zachowuje się nie fair to prędzej czy później chyba poniesie konsekwencję swoich zachowań. Dlatego uważam, że kablowanie to najgorsza z możliwych cech.
zdjecie uzytkownika
012 - 2014-11-03 11:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmienilo sie cos w gamecie, bo zastanawiam sie nad sensem podejmowania tam pracy... z jednej strony firma dlugo utrzymujaca sie na rynku oferujaca mozliwosc zdobycia sporego doswiadczenia, a z drugiej strony ciagle jakies nieporozumienia mozna tu wyczytac... tak chyba to w normalnie funkcjonujacej firmie nie powinno wygladac..
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-17 14:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam takie problem, że bardzo chciałbym u nich pracowac, ale niestety nie widzę od jakieś czasu ofert od nich w internecie, wiecie gdzie mógłbym takie znaleźć o ile takowe istnieją? bardzo mi zależy na tym i proszę o pomoc, jak coś ktoś wie w temacie, ja będę obserwował wątek i zobaczymy co z tego wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-11-17 14:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca? no własnie - klikałem w taką zakłądkę na tornie gametu a tam cały czas jakaś inna zakładka wyskakiwała to tylko bła strony internetowej czy mam to rozumieć, tak, że w fimie nie ma miejsc pracy znaczy wolnych miejsc pracy na które można by było aplikować? prosze o odpowiedź osoby zorientowane
zdjecie uzytkownika
kazik - 2014-11-17 18:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem to potrzebują do pracy w narzędziowni ale na jakie stanowisko to nie wiem.Zsdzwon zapytaj.
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-11-24 17:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ze co gdzie ty chcesz przyjsc ludzie wszedzie do pracy tylko nie tam wykorzystuja ludzi jak moga a wogole ich nie szanuja i nie doceniaja. prezes sobie kase bierze a ochlapy pracownikom daja he he
zdjecie uzytkownika
pracownik gametu - 2015-01-06 13:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bubbabba - 2014-06-27 23:50:12]:
Jeśli nie wiecie jak było z Bartkiem i Izą to proszę nie wypisywać bzdur! Pani Ewa jest dobrym brygadzistą niech każdy spojrzy na siebie a później ocenia innych. Waldek jest spoko, ludzie proszę zajmijcie się swoim życiem macie za mało problemów i zajmujecie się czyimś życiem.
zdjecie uzytkownika
WASIL - 2015-01-16 14:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik gametu - 2015-01-06 13:27:30]:
ZAZWYCZAJ TAK JEST ŻE JEŚLI KTOŚ SOBIE Z CZYMŚ NIE RZADZI TO SZUKA WINNYCH. JA NATOMIAST SZUKAM PRACY I ZASTANAWIAM SIĘ CZY JEST MOZLIWOŚC W NIEDALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI W GAMET NA JAKIŚ ETAT? KTOŚ JUŻ O ZAROBKACH WSPOMNIAŁ ALE JA BYM CHCIAŁ DOKŁADNIEJ WIEDZIEĆ COŚ NA TEN TEMAT- NA JAKIE KWOTY MOŻE LICZYĆ NOWY PRACOWNIK I JAKĄ UMOWĘ?
zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-01-16 22:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dwie rzeczy:
1) p. Ewa i Walduś to akurat na donoszeniu znaja sie doskonale.
2) Zalezy czy kogos tam znasz. Czyli maasz plecy zatrudnia Cie gamet. Zarobisz w zaleznosci od stanowiska. Najlepiej platna jest odlewnia. Reszta to ochłapy. brak plecow zatrudnia cie przez progres czy inny manpower. Umowa co tydzien odnawiana a po jakims tam czasie zatrudia cie na 3 miechy zarobisz wiecej niz zebrak na szerokiej
zdjecie uzytkownika
alllll - 2015-01-25 09:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca przez agencje to najnizsza krajowa plus jakas tam premia 200 300 zl na wiecej nie masz co liczyc no i oczywiscie umowa co tydzien a przez gamet to nie masz co liczyc
zdjecie uzytkownika
zaskoczona jolanta - 2015-01-30 18:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to umowa co tydzień? tego trochę nie rozumiem. słyszałam do tej pory że podobnoi w gamet wszyscy dostaję od razu umowę o pracę na czas nieokreślony, to mnie skłoniło alby się nimi jako pracodawcą zainteresować i wysłać im swoje cv oraz list motywacyjny. a wasze komentarz przeczą temu co słyszałam... a może to są umowy o pracę tygodniówki, tak?
zdjecie uzytkownika
tamik - 2015-01-30 18:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim wypadku co to za umowy? Zlecenie, czy działo, bo jeśli sa średnio cztery miesięcznie, to umowa o prace raczej to nie jest. Dodatkowo zapytam jak jest z wynagrodzeniem, wypłacane co miesiąc, czy macie tygodniówki? Z kim w ogóle są te umowy, skoro przez Gamet nie ma co liczyć? Pozdrawiam i dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
do tamik - 2015-02-02 20:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak starasz się na produkcję to przez agencję pracy typu manpower albo coś takiego człowieku, najniższa krajowa i premia no i umowa co tydzień, nie startuj tam jak masz trochę rozumu
zdjecie uzytkownika
hola - 2015-02-14 15:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to umowe zawieraja co tydzien dlaczego... kto podpowie wiecej szukam pracy i nie wiem czy warto skladac do tej firmy aplikacje skoro umowy to tygodniówki ale premie jakies sa w tej firmie to w sumie dobrze zawsze mozna dorobic do tej najniższej krajowej a czy pakiety socjalne mają i mozliwosci rozwoju zawodowego?...
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-02-20 09:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hola - 2015-02-14 15:18:06]:
Umowa co tydzień bo przez agencję chyba że jakimś cudem uda Ci się załatwić robotę przez Gamet.socjalne hmm jak masz dzieci to dostaną słodycze na święta rozwój zawodowy to trudno ocenić bedziesz dobry/a może ktoś to zauważy.pozdro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamet S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamet S.A.?
Zadaj pytanie