Interesujący profil? Udostępnij!
Profil firmy: Gamet S.A.
Oceniono 54 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
anonim - 2010-03-25 15:46:16
cytuj
Dodaj opinie o Gamet S.A. - Toruń. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Ta firma to czysty( usunięte przez administratora )itd. Przebierając się (praca na magazynie) dostajesz wiadomość (wywrzeszczaną jak na psa) ,że masz zostać na kolejne ileś godzin (za które nie dostaniesz wolnego czy zapłaty) i nikogo nie obchodzi, że musisz odebrać dziecko z przedszkola, masz ważną wizytę u lekarza czy pogrzeb babci. Wody w upał nie dostaniesz, zapłatę może. O L4 przy zapaleniu płuc zapomnij, bo chorujesz z urlopu. Nagle możesz mieć zmniejszony wymiar etatu na 3/4 oraz pracę po 12h dziennie (bo pracy mnóstwo a dostajesz 3/4 etatu, bo oficjalnie pracy mało). .( usunięte przez administratora )ma pracę. Już raz była tam inspekcja pracy ,ale nadal jest tak samo. ( usunięte przez administratora )
W tym zakladzie mobing jest podstawą ,pracowników mają za bydło mamy pracować aż padniemy ,szatnie są zamykane na klucz żeby bydło nie wyszło o 15 do domu tylko ma za..... za darmo i to jest mus .Kartony dzwigają kobietki po 30 kg. magazyn wtkj nie mniej dzwigają to jest nie zgodne z przepisami nadaje się do inspekcji dalej sprzątanie magazynu po godzinach za friko oczywiście,koniec mieśiąca magazyn su bez dyskusjii musi zostać dlużej albo przyjść w sobotę jeśli taki dzień przypada w sobotę oczywiście zapomnijcie o premii premia jest dla konfidentów.Urlopy kiedy oni będą chcieli dostaniesz,jest zakaz palenia konfidenci mogą palić poprostu Wąbrzeżno GÓRĄ!!!!!
no troszke sie pozmieniało dają śmieszne papiery do podpisywania na temat ile można dzwigać tylko że tam nie ma żadnej daty.
widziałam ogłoszenie ,że do działu jakości , może coś wiecie jak tam jest ?
Ja bym odradzała Pracy w Gamecie!!!! tam ludzi wykorzystują i traktują jak jakiegoś psa i zmuszają do nadgodzin !!!! a płaca jest mniejsza niż najniższa krajowa !!!!!!
no ale może myślisz o pracownikach na produkcji ,, myślałam ze ci trochę wyzej maja lepiej
jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w tej firmie,
warunki,wynagrodzenie?
warunki,wynagrodzenie?
a moze cos na temat dzialu kontroli jakosci ktos cos wie,teraz rozmowy przeprowadzaja,sytuacja na rynku ciezka i chyba nie ma co wybredzac,z rozmowy wynika ze jest ok praca od 7 do 15, jak to jest naprawde?
nie licz na taka prace od 7 do 15 bo jak do czego dojdzie to nie ma wyjscia trzeba zostac.a co do kontroli jakosci to napewno lepiej jest niz praca na magazynach na plaskiej
tam też jest praca na magazynie właśnie w kontroli jakości,wiesz byłem na rozmowie wydawało sie normalnie, tylko przerażające jest to wszystko co tu jest napisane,bo jeśli tak wykorzystują za grosze to szkoda czasu i nerwów
zastanow sie nad ta praca bo to co sie tam dzieje to szok maja cie za smiecia a nie za człowieka.wiem co pisze pracowało sie tam psychika siada szkoda zdrowia.a to kierownictwo co tam jest o matko.
tu co ludzie piszą na forum to jest czysta prawda... sama pracowałam ( usunięte przez administratora )!! tam tylko ludzi wykorzystują i zmuszają do nadgodzin a jak coś ci się nie podoba to pisz na siebie wyrok tzn wypowiedzenie....( usunięte przez administratora )to brak słów najlepiej się nie wypowiadać na ich temat bo szkoda słów :) Wielkie pozdrowionka dla tempego jak ( usunięte przez administratora )
ten zaklad chyba nigdy sie nie zmieni... z miesiaca na miesiac coraz wiecej pracy a wyplata ta sama (najnizsza krajowa) , zero organizacji i planowania wynika z braku wykształcenia "pokoju zwierzeń" Ludzie tylko z tamtad uciekaja bo tu mozna sie tylko garba dorobic...
Własciwie mam pytanie, uważacie że kiedyś dostanie ktoś dodatek za nie palenie? czy moze trzeba zaczac palic jeszcze bardziej?
No to widzę że poziom tej "dyskusji" się podnosi. Pojawiły się argumenty i g...o z tych wypowiedzi zostało. Tak przewidywałem. Dlatego macie jak macie. Tak też było w większości innych wypowiedzi na tym portalu. Naprawdę dobra rada: jeżeli jesteś "fizyczny" nie rób z siebie "inteligenta" bo stajesz się żałosny.
jestem fizyczny czy umysłowy? umysłowy !! dobrze wiec kogo dzisiaj sledzić i podpierdzielić? aa ja przecież nie musze, juz nie, przepraszam, ide napic sie mleczka
sam fakt ze osoby z biura wchodza na forum i to czytaja to przynajmniej smieszne, chyba im sie nudzi lub jeszcze gorzej..
A jak jestem po zawodówce, to co? Hańba? Czy docent, magister nie może być idiotą? Może. Tak jak magazynier. Ważne że lubię robić co robię. A jak Wy, odważniaki. Jeżeli nie podoba w Gamecie, to kto was tam trzyma? Coś mi się wydaje że lubicie się poopie...ać i tyle. A jeszcze jak ktoś za to płaci... Nie rozumiem dlaczego nikt z was nie powie otwarcie jakiemuś przełozonemu że cos mu się nie podoba? Jak można nazwać taką osobę która jest "odważna" tylko anonimowo (zresztą tylko jej się tak wydaje). A szantaże w poprzednich postach? To takie prawe i OK ? A co do lodów dzieciaki, to sami sobie zróbcie nawzajem. Sami wybierzcie czy anonimowo. Czekam na relację z tego eksperymentu.
A jeżeli ktoś chce porozmawiać w realu to nie widzę przeszkód. W długi weekend będę w Toruniu.
ja tam juz nie pracuje ale w sadzie bym miala duzo do powiedzenia jak co to moge byc swiadkiem.pozdrawiam
Hey!
Skoro tak psioczycie na tą firmę. To czy rzeczywiście jest tak źle w tej firmie ?
Wyleczyłem się z fobii społecznej i po przeczytaniu tych opinii trochę się wa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] starać się o pracę w Gamecie
Fobik szukaj sobie gdzie inndziej pracy bo co do Gametu to tam jest wielki syf.... mobing i wyzysk a Płaca hahaha śmieszna dostaniesz nie cały 1000 zł i się ciesz że tyle dostałeś....a kierownictwo będzie cię traktować jak psa.... umowę będą ci dawać co miesiąc i tak będzie się ciągnęło w nie skończoność..... Psychike ci zrypią niesamowicie i nie tylko bym bardzo dużo napisała na temat tego zakładu ale za dużo by było do pisania.Pozdrawiam wielkich Gameciazy elo
ktoś konkretnie powie jak jest w tej kontroli jakości, jak kierownik i reszta pracowników , powiem Wam pracy nie ma w Toruniu
pracowac w normalnym zakładzie pracy a nie w obozie pracy tumanie...widzisz roznice?
a czemu ludzie w reaalu sie nie wypowiadaja?to chyba oczywiste ze sie boja bo to ich chleb i do tego jedyny...chleb do ktorego sa zmuszeni nie majac innych mozliwosci...lepiej zgodzic sie zostac murzynem za grosze nic nie miec nic ale to nei zmienia faktu ze to skandal...jak tego nioe rozumiesz i ich bronisz to znaczy ze pewnie zwyczajny konfident jestes i tyle...pozdrawiam
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.
Twoj email:
Wiadomość: