Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Gamet S.A.

Opinie o Gamet S.A.

Pracowałeś w firmie Gamet S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
w. - 2015-11-13 07:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie umowa to nie wszystko jest więcej plusów w sumie to same plusy.Zapraszamy
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-11-13 17:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakie zmiany pracuję się w Gamecie? jak na produkcji a jak biurowi.
Czy szefostwo też chodzi na zmiany?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-15 10:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak chcecie znać prawde o pracy w Gamet to wynieśliśmy się na inną stronę!
zdjecie uzytkownika
termos - 2015-11-15 14:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A na jaką stronę jeśli można wiedzieć bo jestem zainteresowany pracą.
zdjecie uzytkownika
papapapapa - 2015-11-30 19:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-11-13 17:24:01]:
3zm.Wyobrazasz sobie ze biurowi robia na 3 zmiany hahahahah
zdjecie uzytkownika
Inet - 2015-12-02 18:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca biurowa z tego co wiem branża perspektywiczna, można sporo zarobić oczywiście jeśli wkład pracy jest adekwatny. O pakietach socialnych niewiele słyszałem, ale płacą na czas, bo kumpel mi mówił. @termos google wpisz!
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-12-05 16:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje 14 lat w gamecie bylo jak wszedzie dobrze i zle teraz jest nowy prezes i nowe rzady.czyli nowy dyrektor od porzadkow a nie produkcji inowy kierownik na wschodniej od poganiania ludzi na razie goni tylko kobiety ajak sie poduczy to wezmie sie za facetow
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-12-09 13:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pan dyrektor produkcji nic nie ogarnia ,tylko S5,a produkcja stoi i samo zamieszanie.Panie prezesie niech pan sam zobaczy ,i się weżmie za tego pana ,bo on zamiast się przyjżeć produkcji to od razu pana omotał tym s5,i trwoni pieniądze.Kto rano wstanie ten rządzi a nie Pan.Słucha co mu kto podpowie co robić ,a sam nie przeanalizuje czy to dobre rozwiązanie,tylko przytakuje.porzadek jest potrzebny ale bezprzesady,Najwieksze zamieszanie na magazynach ,chcieli miej pracy dla magazynierów a wyszło zamieszanie z detalami do pakowania,NIC nie schodzi na czas,a klienci czekaja.
zdjecie uzytkownika
Piki - 2015-12-09 22:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lolek od produkcji to małe piwko w porownaniu z panem p. Nie ogarniam jak on się utrzymał w tej firmie tyle czasu.
zdjecie uzytkownika
w. - 2015-12-09 22:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor jak to dyrektor zawsze można wywalić i pewnie tego też czeka taki los.Tylko najgorsze że każdy,który przychodzi wprowadza swoje widzimisię.Nie ważne że to co jest jest ok-ja tak chce i tak ma być.Zadufanie jest porażające tylko z wiedzą o wiele gorzej
zdjecie uzytkownika
igos - 2015-12-10 09:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo się powiększyło więcej rządzących jak pracujących. Już nie wspomne o panu B.
zdjecie uzytkownika
lkgsj - 2015-12-10 09:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy kierownik na ws? Czy kogoś tam siedzącego można tak nazwać kobitki nie dajcie sie gonić. A nowy "kierownik" więcej szacunku dla kobiet !!!!
zdjecie uzytkownika
hajjj - 2015-12-10 17:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lola nasz rację pracuje tam ponad 10 lat i tak jak jest teraz nigdy nie było
zdjecie uzytkownika
Eodjbt - 2015-12-10 20:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowca tak skakał i juz go nie widać? Zwolniony???
zdjecie uzytkownika
Dd - 2015-12-12 21:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety zmiana kierownictwa może się wiązać ze zmianą na lepsze, lub też zmianą na gorsze. Myślę jednak, że jak firma zauważy, że wpłynęło to na ogólną atmosferę pracy to coś się zmieni. Firmie zależy na swoich pracownikach.
zdjecie uzytkownika
kjab - 2015-12-13 11:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki nowy kierownik o czym wy mowicie . PAN który siedzi na ws hu*a wie i to ma być kierownik? Zmiany są ale na gorsze produkcja maleje bo tylko s5 s5.
zdjecie uzytkownika
Dobry - 2015-12-13 13:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnić Dyrektota produkcji i bdzie od razu lepiej.On na niczym się nie zna.
A jego cel to być Prezesem śmieszne to a prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-12-13 13:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weście się wszyscy zgrajcie i na tacce go wywieście w Piżdz........ i spokój będzie.Przeciesz sporo was tam pracuje nie?? Pozdro nie dajcie się.
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-12-13 14:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w gamecie od 15 lat i uważam że zmiany które są wprowadzane idą w dobra stronę a najgłośniej krzyczą ci którym najmniej się chce robić. A no i jedno wiem ze od kiedy jest nowa dyrekcja to i podwyżka była i nadgodziny wypłacone jak trzeba a za myślenie tez płacą mało bo malo bo mało ale i tak lepiej niż za za poprzedniego właściciela. A dyrektor od pracownikow wymaga bo musi ale powinien się tez wziasc za biurowych co tylko siedzą i kawke popijaja ale żeby coś na produkcji naprawić to si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie chce ruszyć. Dyrektorze niech pan coś zrobi z awariami wszystko się psuje nic nie dziala wyniki mają być a jak tu robić jak nie ma na czym.
zdjecie uzytkownika
Racjonalista - 2015-12-13 20:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego obiektywny moze i masz racje,ze wprowadzone zmiany MOGA poprowadzic firme w dobra stron,lecz nie wszystkie. W chwili obecnej firma znalazla sie na zakrecie,brakowosc znacznie wzrosla od momentu zmian persolanych zarzadzania produkcja. Do podwyzki zmusilo panstwo podnoszac najnizsza krajowa,co nalezalo w koncu uregulowac,natomiast za nadgodziny zawsze firrma rzetelnie wyplacala pracownikom wynagrodzenie.....interesujace sa slowa na temat pracownikow biurowych,ale niestety nieprawdziwe.....Ogolnie sytuacja i atmosfera w firmie jest nieciekawa.....ciekawe tylko jak dlugo i ile osob tego nie wytrzyma.....
zdjecie uzytkownika
live - 2015-12-13 21:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba pamiętać , że Właściciele mają inne firmy w których się łatwiej pracuje . Jeśli nie wypali ewolucja to zawsze mogą wrócić do ''korzeni'' . Troszkę pokory proszę Państwa i zakasajmy rękawy by budować naszą przyszłość. Niezgoda rujnuje .
zdjecie uzytkownika
Znawca - 2015-12-27 17:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że opinie są podzielone. Również uważam, że te zmiany mogą przynieść poprawę w funkcjonowaniu firmy i przyczynić się do jej większego rozwoju, chociaż na daną chwilę i tak dobrze prosperuje.
zdjecie uzytkownika
znafca - 2016-01-01 12:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bbbbbbb - 2015-07-30 20:09:51]:
Dopóki będzie ich derektorek to wąbrzskie przekręty będą!
zdjecie uzytkownika
kaś - 2016-01-01 19:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wydaje mi się że ostatnio przeprowadzali rekrutację na export sales manager na rynek niemiecki. Skoro zmiany idą w dobrą stronę, to pewnie i atmosfera w pracy jest wciąż dobra.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2016-01-07 14:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaś, zgadza się, nadal jest u nich oferta na stanowisko Export Sales Manager na rynek niemiecki, tylko ciekawe na który konkretnie ten rynek, nie napisali.
zdjecie uzytkownika
jas - 2016-01-10 00:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co się orientuję to chyba raczej rejony bawarii w niemczech, monachium itd. ale jeśli się mylę, to poprawcie mnie proszę :) poza tym za osiąganie targetów mają chyba spore premie
zdjecie uzytkownika
ph - 2016-01-12 03:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja za to powaznie mysle, czy nie poszukać pracy w Gamet jako przedstawiciel handlowy. Może orientuje się ktoś jakie narzedzia pracy oni na ta chwilę udostępniają i na jakich zasadach.
zdjecie uzytkownika
salamandra - 2016-01-14 14:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja raczej jestem zainteresowany pracą przy produkcji w Gamecie, Na szczescie szukaja do Torunia mistrza zmianowego, oferują stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę, pełny wymiar etatu
zdjecie uzytkownika
Fer - 2016-01-16 17:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że ja nie widzę tej oferty co opisujesz @salamandra bo brzmi dość ciekawie. Ogólnie to słyszałem wiele dobrego o Gamecie, znajomy mi polecał mówiąc, że lekka praca, ale trzeba znać język niemiecki. Daj proszę znać jakie są wymagania na to stanowisko!
zdjecie uzytkownika
Micki - 2016-01-16 22:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się chce robić to jest okej
zdjecie uzytkownika
maxior - 2016-01-18 17:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ktoś z was widział ich produkty i usługi czym się zajmuja,wszedłem na ich strone internetową i jest niesamowicie profesjonala,nawet jest sklep internetowy z akcesoraiami kuchennymi,łazienkowymi,wieszkami itp, warto sprawdzic gdyż maja promocje
zdjecie uzytkownika
nata - 2016-01-19 15:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jak co ale widać, że się rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Inet - 2016-01-20 19:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @nata, widać to jak na dłoni, nie mozna powiedzieć złego słowa, moim zdaniem to jest naprawde dobrze, a będzie jeszcze lepiej, wystarczy poczytać
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-15 18:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak rozwijają sie haha.Wystarczy zapytać pracowników.Przecież to wszystko ledwo sie kula.Produkcja idzie na ćwierć gwizdka.Źle to wygląda.
zdjecie uzytkownika
Inet - 2016-02-15 18:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzaj @xyz bo znów siejesz fermęt i chcesz straszyć starych pracowników, a po co, niech składają, niech dostają pracę, niech się rozwijają, co nie?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-17 12:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki ferment inet.Takie są fakty.Wystarczy posłuchać zwykłych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Amisz - 2016-02-17 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mówią zwykli pracownicy xyz i jakie są ich opinie, dużo bardziej inne niż te od inet co mówi że jest dobrze? Bardzo bym chciał się zatrudnić, niestety nie wiem czy warto
zdjecie uzytkownika
zośa - 2016-02-24 23:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjab - 2015-12-13 11:07:49]:
a ja słyszałam ze na tym wschodnim same fleje pracują którzy produkują braki i sami h*ja sie znają, myślę że nowy kierownik utrzyma was w porządku bo bałagan macie...
zdjecie uzytkownika
wald - 2016-02-28 10:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sami nieudacznicy @zośa tam pracują, nie wiem czemu wprowadzacie taką atmosferę skoro w firmie naprawdę nie dzieje się aż tak źle jak to tutaj przedstawiacie
zdjecie uzytkownika
suzan - 2016-03-14 13:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i nie ma pana p.
zdjecie uzytkownika
Jedki - 2016-03-16 09:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to jest po prostu konkurencja @wald i dlatego piszą takie komentarze. Ja wiem, że w firmie jest dobrze, inaczej bym nie myślał o zatrudnieniu u nich jako operator CNC. Płacą 15-18 zł brutto za godzinę, a po okresie próbnym dochodzi do tego jeszcze premia.
zdjecie uzytkownika
kr - 2016-03-18 08:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedki a skąd masz info że płacą na cnc 15-18 pln.Z tego co się dowiedziałem to mniej.Tez jestem zainteresowany pracą na cnc.To są stawki na produkcji?
zdjecie uzytkownika
tusik - 2016-03-20 20:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kr, odnajdź sobie ofertę na operatora CNC do wrocławia. Jasno napisali, ze oferuja - pracę na II zmiany (6.00-14.00, 14.00- 22.00), stawka to 15-18brutto/godzinę i po okresie próbnym stawka+ premia.
zdjecie uzytkownika
kr - 2016-03-21 21:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tusik ale tu chodzi o Gamet w Toruniu a nie o Wrocław.Jakbym chciał we Wrocławiu szukać to bym tutaj nie pytał.
zdjecie uzytkownika
zizi - 2016-03-22 20:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kr ale przecież tu wisi cały czas Wrocław i o tym ludzie piszą. Jeżeli chodzi ci o Toruń to powiedz to głośno, może ktoś z Torunia się odezwie. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
kolo bolo - 2016-04-01 18:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marian się zwolnił drugi raz i drugi raz z tego samego powodu
zdjecie uzytkownika
monk - 2016-04-03 09:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla pewności piszę o pracy we Wrocławiu ale nie o produkcji ale o biurze, widziałam, że jest wolna posada asystenki może tutaj jest lepiej, co powiecie na ten temat? bo praca w godzinach 7-15 więc w porządku no i umowa o pracę też jest
zdjecie uzytkownika
Mr D - 2016-04-06 20:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrobiłem to samo i jednego żałuję, że nie zrobiłem tego kilka lat wcześniej.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mr D - 2016-04-06 21:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrobiłem to samo i jednego czego żałuję to to, że nie zrobiłem tego wcześniej, dużo wcześniej.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
max - 2016-05-03 09:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To szkoda @Mr D bo widziałem, że nawet operatorzy mają stawki do 19 brutto żal porzucać taka pracę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gamet S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamet S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert