Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Gamet S.A.

Opinie o Gamet S.A.

Pracowałeś w firmie Gamet S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zet. - 2015-05-02 07:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są nowi właściciele Gametu i nowy Prezes.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-05-04 16:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stalmot?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-04 18:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stalmot&wolmet
zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-05-04 19:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy Gametu dostaja do konca miesiaca. Przez agencje roznice albo do konca miesiaca lub 10.
O nowy wlasciciel to bedzie nowa miotla.
A ten specjalista do zakupow to co Asia, Rumun i Irek sie juz nie wyrabiaja czy ktos sie z nich zwolnil?
zdjecie uzytkownika
pawełek - 2015-05-07 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam interesuje mnie stanowisko głównego technologa na galwanizerni jakie warunki płacowe atmosfera obowiązki i co było powodem odejścia poprzednika.
zdjecie uzytkownika
NnNnN - 2015-05-07 23:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To już chyba 4 technolog który odszedł. Atmosfera samo dno, obowiazki ponad miarę
zdjecie uzytkownika
Xx - 2015-05-10 09:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NnNnN - 2015-05-07 23:41:23]:
Zycie lepsze pewnie warunki dostał w innej firmie.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-05-10 19:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nie radził sobie przerosly go obowiązki cienias byl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-19 15:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich zainteresowanych pracą w piekiełku GAMET, wyzysk, stręczenie, mobing i niskie płace, jeśli kogoś to zachęciło to polecam długi staż :).
zdjecie uzytkownika
Kolosix - 2015-05-19 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie to co napisałeś bo w sumie nie podałeś, żadnych szczegółów. Mógłbyś przynajmniej napisać ile można zarobić w takim razie w Gamecie bo określenie niskie płaca mało mi mówi.
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrrr - 2015-06-01 17:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to gamet ma nowych właścicieli?, a technolog to który się zwolnił z galwanu?
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmmmmmm - 2015-06-03 11:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zamiast sie cieszyc ze macie prace to narzekacie jak jestescie tacy madrzy to idzcie do sharpa tam nawet do wc nie wyjdziecie oprocz przerwy w gamecie jest jak jest ale ludzie robia po 1roku lub 2 na tych fakt smiesznych umowach.płaca tez nie jest gigantyczna ale by mogło tez byc gorzej. a fakt socjale by sie przydało.
zdjecie uzytkownika
Akix - 2015-06-19 11:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to nie tyle kwestia narzekań - bo te w sumie nigdy nic nie dają - ale czystej niesprawiedliwości jaka w Polsce jest współpracując z przedsiębiorcami a nie daj Boże polskimi...Sami przyznacie, że w porównaniu z warunkami zagranicznymi nie mamy zbyt dobrych perspektyw ani teraz ani na przyszłość. Można mieć tylko nadzieję, że czasy się poprawią.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-21 09:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wierzysz w to że coś się zmieni?Na razie zmienili sie właściciele i tyle.Nie sądzę aby w znaczącym stopniu poprawiły sie zarobki.Co może się zmienić?Po obserwacji z ostatniego tygodnia myślę że zmienią sie wymagania.Poczytaj opinie pracowników spółki matki.Powiem tak obym nie był złym prorokiem ale szału nie będzie.W naszym kraju zwykły pracownik zawsze będzie w d..e kopany.Akurat dzisiaj oglądałem tv i zrozpaczony mieszkaniec pogrążonej w kryzysie Grecji płakał przed kamerą że obcięli mu zarobki z 1200€ do 800€ czyli 400.Jak to się ma do pracowników Gametu skoro większość nie zarabia tej różnicy,którą zabrano nieszczęsnemu Grekowi.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
NnN - 2015-07-09 11:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmmmmmmmmmmmm - 2015-06-03 11:15:10]:
na pakowni juz nie ma zeszytu wyjsc do wc?
zdjecie uzytkownika
halina - 2015-07-09 14:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był taki zeszyt wyjść do wc ? Napiszcie mi co nowego w Gamecie ( pracowałam kilka lat temu ) Poszukuje nowej pracy i nie wiem czy wracać do Gametu . Słyszałam że są nowi właściciele , czy coś się zmieniło . Płacą w ogóle na czas ? Czy ci nowi właściciele normalnie traktują pracowników ? Jak myślicie sprzedadzą za chwilę czy będzie w końcu stabilizacja ?
zdjecie uzytkownika
dejw - 2015-07-19 18:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zeszyt wyjść do wc brzmi trochę niepoważnie, bo niby dlaczego mieliby odnotowywać każde wyjście do kibla, przecież nie dość, że każdy chodzi do toalety, nawet ładne laski i szefostwo, to chyba ludzka rzecz. Też nie wiem kto miałby to analizować i brać na jakieś rozmowy potem, że chyba 12 grudnia miałeś zapalenie pęcherza..
zdjecie uzytkownika
gggg - 2015-07-19 20:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanko ile zarobi przedstawiciel handlowy w gazecie. Proszę o rzetelne info
zdjecie uzytkownika
gggg - 2015-07-19 20:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanko ile zarobi przedstawiciel handlowy w gazecie. Proszę o rzetelne info
zdjecie uzytkownika
Życie - 2015-07-23 18:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy właściciel i podwyżki już są faktem.Co dalej czas pokaże
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2015-07-28 07:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżki w gamecie, no nie wierzę
zdjecie uzytkownika
To ja - 2015-07-30 06:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem ze wreszcie w gamecie Toruń góra a nie Wąbrzeźno hehe Chyba brakuje jakiegoś ogniwa co? Łańcuch pokarmowy został przerwany dla niektórych :)
zdjecie uzytkownika
Bbbbbbb - 2015-07-30 20:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zwolnili kogoś ważnego? ???
zdjecie uzytkownika
Życie - 2015-07-31 07:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhhh - 2015-07-28 07:07:19]:
Tak,i jak na nasze realia rynkowe wcale nie tak małe.
zdjecie uzytkownika
Bbbbbbb - 2015-08-02 23:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy nie takie małe ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamet S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamet S.A.?
Zadaj pytanie
alert