Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamet S.A.

Pracowałeś w firmie Gamet S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-01-16 22:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dwie rzeczy:
1) p. Ewa i Walduś to akurat na donoszeniu znaja sie doskonale.
2) Zalezy czy kogos tam znasz. Czyli maasz plecy zatrudnia Cie gamet. Zarobisz w zaleznosci od stanowiska. Najlepiej platna jest odlewnia. Reszta to ochłapy. brak plecow zatrudnia cie przez progres czy inny manpower. Umowa co tydzien odnawiana a po jakims tam czasie zatrudia cie na 3 miechy zarobisz wiecej niz zebrak na szerokiej
zdjecie uzytkownika
alllll - 2015-01-25 09:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca przez agencje to najnizsza krajowa plus jakas tam premia 200 300 zl na wiecej nie masz co liczyc no i oczywiscie umowa co tydzien a przez gamet to nie masz co liczyc
zdjecie uzytkownika
zaskoczona jolanta - 2015-01-30 18:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to umowa co tydzień? tego trochę nie rozumiem. słyszałam do tej pory że podobnoi w gamet wszyscy dostaję od razu umowę o pracę na czas nieokreślony, to mnie skłoniło alby się nimi jako pracodawcą zainteresować i wysłać im swoje cv oraz list motywacyjny. a wasze komentarz przeczą temu co słyszałam... a może to są umowy o pracę tygodniówki, tak?
zdjecie uzytkownika
tamik - 2015-01-30 18:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim wypadku co to za umowy? Zlecenie, czy działo, bo jeśli sa średnio cztery miesięcznie, to umowa o prace raczej to nie jest. Dodatkowo zapytam jak jest z wynagrodzeniem, wypłacane co miesiąc, czy macie tygodniówki? Z kim w ogóle są te umowy, skoro przez Gamet nie ma co liczyć? Pozdrawiam i dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
do tamik - 2015-02-02 20:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak starasz się na produkcję to przez agencję pracy typu manpower albo coś takiego człowieku, najniższa krajowa i premia no i umowa co tydzień, nie startuj tam jak masz trochę rozumu
zdjecie uzytkownika
hola - 2015-02-14 15:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to umowe zawieraja co tydzien dlaczego... kto podpowie wiecej szukam pracy i nie wiem czy warto skladac do tej firmy aplikacje skoro umowy to tygodniówki ale premie jakies sa w tej firmie to w sumie dobrze zawsze mozna dorobic do tej najniższej krajowej a czy pakiety socjalne mają i mozliwosci rozwoju zawodowego?...
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-02-20 09:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hola - 2015-02-14 15:18:06]:
Umowa co tydzień bo przez agencję chyba że jakimś cudem uda Ci się załatwić robotę przez Gamet.socjalne hmm jak masz dzieci to dostaną słodycze na święta rozwój zawodowy to trudno ocenić bedziesz dobry/a może ktoś to zauważy.pozdro
zdjecie uzytkownika
felix - 2015-02-28 19:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowy tygodniówki ? i ktoś tam pracuje ? jeszcze nie spotkałem się z czymś takim żeby umowy były zawierany na okres jednego tygodnia... a powiedzcie mi jak to wygląda z przedłużaniem umowy, czy często się zdarza, że nie przdłużają umowy ? informują pracowników o tym jakoś wcześniej ? Bo to trochę takie życie na krawędzi, nie można się ustatkować w żaden sposób.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-14 18:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żal mi Was ludzie, nawet po pracy żyjecie pracą. Kabaret. Jak komuś coś zarzucacie to dawajcie dowody.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rampel - 2015-03-14 22:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio dają na produkcji w Gamet umowy tygodniówki? Brzmi to trochę mało powaznie, to kolejne umowy o dzieło, czy zlecenie? Nikomu tutaj nie udało się dostać umowy o pracę? Skoro umowy sa co tydzień to wypłaty dostajecie jakim systemem, tez cotygodniowym? Prócz tych paczek na święta to nic nie ma w socjalu?
zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-03-18 18:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz autobusy trupy za free. Nadal na popludnie smiga maly autobusik a ludzie na dachach i jeden na drugim stoja?
Wyplaty po tygodniu pracy dostajesz na koniec miecha.
zdjecie uzytkownika
judyta - 2015-03-29 16:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to świetnie jeśli autobusy są za free, bho ja jednak mam probmy z dojazdami ze względu na miejsce zamieszkania. nie ważne że autobus trup, ważne że jest i pracodawca udziela swoim pracownikom niezbędnego wsparcia, to się bardzo ceni w dzisiejszych czasach. nie rozumiem tylko XxX jak w końcu jest z terminami wypłat
zdjecie uzytkownika
hiks - 2015-04-15 22:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja jestem zainteresowany stanowiskiem specjalisty do spraw zakupów, akurat szukają takiego do Gamet. Nie wiecie jak stoją tutaj sprawy socjalne? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-04-15 23:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hiks - 2015-04-15 22:00:38]:
Jakie socjalne.??To czy jesteś pracownikiem biurowym czy fizycznym wszystko jedno socjalnego nie ma.Poczytaj poprzednie komentarze.
zdjecie uzytkownika
robolemigrant - 2015-04-28 20:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekajcie, bierzcie życie w swoje ręce i spadajcie z Polski

( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
zet. - 2015-05-02 07:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są nowi właściciele Gametu i nowy Prezes.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-05-04 16:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stalmot?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-04 18:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stalmot&wolmet
zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-05-04 19:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy Gametu dostaja do konca miesiaca. Przez agencje roznice albo do konca miesiaca lub 10.
O nowy wlasciciel to bedzie nowa miotla.
A ten specjalista do zakupow to co Asia, Rumun i Irek sie juz nie wyrabiaja czy ktos sie z nich zwolnil?
zdjecie uzytkownika
pawełek - 2015-05-07 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam interesuje mnie stanowisko głównego technologa na galwanizerni jakie warunki płacowe atmosfera obowiązki i co było powodem odejścia poprzednika.
zdjecie uzytkownika
NnNnN - 2015-05-07 23:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To już chyba 4 technolog który odszedł. Atmosfera samo dno, obowiazki ponad miarę
zdjecie uzytkownika
Xx - 2015-05-10 09:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NnNnN - 2015-05-07 23:41:23]:
Zycie lepsze pewnie warunki dostał w innej firmie.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-05-10 19:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nie radził sobie przerosly go obowiązki cienias byl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-19 15:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich zainteresowanych pracą w piekiełku GAMET, wyzysk, stręczenie, mobing i niskie płace, jeśli kogoś to zachęciło to polecam długi staż :).
zdjecie uzytkownika
Kolosix - 2015-05-19 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie to co napisałeś bo w sumie nie podałeś, żadnych szczegółów. Mógłbyś przynajmniej napisać ile można zarobić w takim razie w Gamecie bo określenie niskie płaca mało mi mówi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamet S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamet S.A.?
Zadaj pytanie
alert