Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamet S.A.

Pracowałeś w firmie Gamet S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
witkacy - 2014-01-25 22:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm, skoro pracowałes, az 8 lat, to chyba nie było tak najgorzej, no, ale też dzięki za opinię, utwierdziłes mnie w moim przekonaniu.
zdjecie uzytkownika
Kaspian - 2014-02-01 09:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznało sie ludzi i wyrobilo sie o nich opinie. Uwazam ze 8 lat zmarnowalem w tej firmie. Finansowo nedza bez wzgledu na jakim stanowisku sie pracuje. Moi znajomi nie wierza ze GAMET nie daje swoim pracownikom nic z socjalu (poza paczkami swiatecznymi dla dzieci) przed swietami.
zdjecie uzytkownika
mork - 2014-02-13 21:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaspian, już tak nie przesadzaj, skoro pracowałes w gamet az 8 lat, to chyba nie było tak źle, no i doświadczenia nikt Ci już nie odbierze!
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-02-14 13:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam pomocnik łysego podobno Fakturek na niego wołają prawda???
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-03-10 22:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jest jego kolega z siłowni. Na fc jego profil zdjęcie nóg....żenada.
Dawno się tak nie uśmiałem.
zdjecie uzytkownika
ja za rok - 2014-03-11 01:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co zrobita ze kasom z 15 lat pracy?
zdjecie uzytkownika
wiesio - 2014-03-12 20:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisac, czy warto teraz zaaplikować do gamet, bo sam nie wiem co myśleć po aktualnych komentarzach, kiedyś chyba polecali.
zdjecie uzytkownika
tbc - 2014-03-13 21:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiesio - 2014-03-12 20:09:58]:
Zależy gdzie.Ogólnie jak na produkcje to z góry jesteś przegrany bo pracownicy z agencji to priorytet dla firmy.Ale jeśli masz w rodzinie lub wsród znajomych kogoś na poważnym stanowisku w gamecie,chłopie wygrałeś coś się znajdzie.Bo w Gamecie jak w rodzinie.Mężowie żony córki koledzy bracia bratowe szwagry oj można wymieniać.Jedna wielka rodzina:)
zdjecie uzytkownika
wiesio - 2014-03-18 22:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tbc, no niestety, ale żadnych znajomości w Gamet nie posiadam, to jaka agencja werbuje do firmy i jak różnią się warunki?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-03-24 22:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzacie z tymi znajomościami, przeciez jak ktoś jest dobry i potrafi się wykazać, to chyba nie przepuszcza okazji.
zdjecie uzytkownika
cinek - 2014-04-11 18:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze się z tym co napisał jarek, nie wiem dlaczego Gamet miałoby nie zatrudnić dobrego pracownika, no chyba, że ktoś faktycznie mało umie, to znajomości moga pomóc.
zdjecie uzytkownika
Bożo - 2014-04-12 00:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego w Polsce panuje takie ciemnogrodzkie myślenie. Znajomości nie powinny być w ogóle żadnym wyznacznikiem do przyjęcia pracy! Dlaczego sugerujecie, że w Gamecie pracę można zdobyć tylko wtedy gdy jest się kolegą siostry wujka ze strony mamy syna właściciela?
zdjecie uzytkownika
szczęśliwy - 2014-04-25 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
Poczytałem sobie troche komentarzy:
- Jedna wielka "rodzina" jak ktos zna znaczenie tego słowa
- Jednego Pana nazywaja "Tata", ale oczywiscie to kontrast tego słowa
- Też pracowałem kilka lat ale od 2010 roku było coraz gorzej
(małymi krokami, żeby badać reakcje ludzi)
- Co do socjalu to nie było od kilku lat, chociaż w obecnej firmie
gdzie pracuje nie mogą w to uwierzyć
- Nie trzeba mieć znajomośći, zeby dostać się do pracy
Znajomości sa po to, zeby się nie przepracować
i ewentualnie znaleźć kozła ofiarnego, któremu mozna przypisać
popełnione błędy, żeby samemu nie stracić roboty.
- Oczywiście z braku pracy mozna sie zachaczyć na chwilę,
żeby czegoś się nauczyć, ale fachowców coraz mniej
Jak ktoś w miare bystry, mądry, doswiadczony i ma jakieś zasady
to nie pozwoli sobie dłuzej na mieszanie z błotem.

Obecny GAMET nie ma nic wspólnego z GAMETEM z przed kilku lat
pozostała tylko nazwa, kilku zarządzających zniszczyło w tej
firmie całą dusze...
Firma to nie mury i maszyny to ludzki kapitał, ale nie wszyscy o tym wiedzą
Nie polecam i dziękuje, że już tam nie pracuje
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
I.. - 2014-06-11 09:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy to prawda, że Pani Joanna z chełmży została brygadzistką ( na działe z gwintownicami)?
a jeśli tak to czy to prawda że dostała kablując najpierw na poprzedniego brygadzistę Bartka i jego żonę?
zdjecie uzytkownika
ILOV - 2014-06-12 09:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd takie informacje masz kolego? Nie wiem czy to prawda, ale nawet jeśli to w te pędy powinni takie osoby pogonić.
zdjecie uzytkownika
Zastanawiam sie - 2014-06-13 09:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki jest stosunek w firmie do handlowcow , dostalem propozycje i sie wacham?
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-06-13 11:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zastanawiam sie - 2014-06-13 09:46:44]:
Raczej nie narzekają :) myślę, że warto spróbować.. a zrezygnować zawsze można... i tak wszystko będzie zależało od tego ile sprzedasz i ilu pozyskasz klientów. Wszystkie powyższe wpisy dotyczą ludzi z produkcji bądź magazynu..
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-20 08:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [I.. - 2014-06-11 09:31:12]:
Pani Joanna z Chełmży od kilku lat jest brygadzistką,a tak poza tym to nie ma działu z gwintownicami
zdjecie uzytkownika
ILOV - 2014-06-20 09:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale PH powinien mieć jakąś podstawę, żeby mieć co miesiąc chociaż jakieś zapewnienie finansowe w razie kiepskiego miesiąca.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-06-20 13:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ILOV - 2014-06-20 09:55:03]:
Niestety ale w tych kwestiach to już się nie orientuję..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
śląskie
()
Jesteśmy polską firmą, liderem rynku ozdobnych akcesoriów meblowych i budowlanych w Polsce. Ciągły rozwój, dążenie do wdrażania nowoczesnych technologii i dbałość o jakość na każdym etapie procesu produkcyjnego, to standard na stałe wpisany w działalność GAMET S.A.Naszym kapitałem są ludzie autentycznie zainteresowani pracą. Istotne jest dla nas, aby pracować w gronie osób które lubimy, szanujemy i podziwiamy za profesjonalizm.Obecnie poszukujem
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-06-24 11:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ILOV - 2014-06-12 09:04:21]:
jej mąż jeździ sobie na rybki z kierownikiem, po jednym takim wypadzie Iza i Bartek zostali wezwani do dyrektora i zdegradowani a Asia została brygadzistką troche dziwne co?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-06-24 11:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ILOV - 2014-06-20 09:55:03]:
chodziło mi o to, że ona jest w chełmży ale pracuje w gamecie w Toruniu, żle napisałem sorry
zdjecie uzytkownika
... - 2014-06-24 12:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-06-20 08:09:15]:
chodziło mi o to, że ona jest z chełmży ale pracuje w gamecie w Toruniu, źle napisałem sorry
zdjecie uzytkownika
bubbabba - 2014-06-27 23:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek i Iza zedgradowani??? Biedny Gamet teraz nawet do domu nie beda jezdzic po siano trzeba zarabiac :D
Akurat mam wrazenie ze Asia nie kapowala na ta dwojke, szybciej wlazidupowy Waldemar i Ewa na nich donosili. Taka ich natura :D
Podobno zmiany tez na galwanie, nie dziwne ze 2 brygadzisci zostali odeslani na Wschodnia???
Ciesze ze pracowników tej firmy omijam z daleka.
zdjecie uzytkownika
ILOV - 2014-06-28 08:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś zachowuje się nie fair to prędzej czy później chyba poniesie konsekwencję swoich zachowań. Dlatego uważam, że kablowanie to najgorsza z możliwych cech.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamet S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x