logo Gamet sp. zoo

Gamet sp. zoo

Wrocław

Opinie o Gamet sp. zoo

D 2010-10-27 11:51:55
Wszystko sie zgadza. Kierownictwo doprowadzilo do tego, ze porzadni pracownicy sie zwalniaja, a nowi sa wymieniani niemalze co miesiac.
D 2010-10-27 11:52:26
Wszystko sie zgadza. Kierownictwo doprowadzilo do tego, ze porzadni pracownicy sie zwalniaja, a nowi sa wymieniani niemalze co miesiac.
randrynek 2010-10-27 20:24:34
W tej firmie jedyne czego można się dorobić to wrzód żołądka,
garb na plecach i nerwica.Traktowanie pracowników nie spełnia
żadnych norm społecznych i etycznych.Można wszystko,lecz nie można nic.Każdy jest intensywnie obserwowany i choćby nie wiem co zrobił to i tak premia wynosi zero-a nawet minus zero.
Firma prowadzi politykę "krok do przodu a dziesięć w tył"
Powodzenia i wytrwałości
Smerf 2011-01-14 17:53:29
A może mi ktoś powiedzieć jak tam wyglądają zarobki social i inne takie?
jaskiniowiec... 2011-02-04 14:42:08
"Dobre czasy się skończyły", stare kierownictwo odeszło i stara gwardia również... kto rozsądniejszy to już znalazł lub szuka lepszej pracy... O nowych przełożonych za mojej kadencji nie będę się wypowiadał...
anonim 2011-03-04 19:24:54
Wszystko co piszecie to bzdury ja pracuję w firmie od 2 lat i jestem bardzo zadowolony atmosfera jest dobra dbają o pracowników może jesteście osobami które ostatnio odchodziły z firmy i macie żal a my sie cieszymy że nie ma wsrud nas takich nierobuw którzy tylko psuli atmosfere i przez nich nie dostawałem premii
zadowolony 2011-03-06 08:54:41
Ja zgadzam się z kolegą pracuję w tym zakładzie niedługo ale to co opowiadają pracownicy jest dobrze socjal mają,pensja na czas,premie są,bony dają na swieta.Nie wiem czemu ktoś narzeka chyba nie pracował w takich firmach jak ja wczesniej/syf totalny/ tu chociaz jest kultura pracy i miła atmosfera i widać ze dbaja o pracownika i sie interesuja.
emo 2011-10-18 18:28:36
Gamet to dziś przeszłość.Już nie ma kumpli,przyjaciół...
Teraz to się tylko tak nazywa.Atmosfera wprowadzona podejrzewam w jakimś celu przez pewnych osobników nieznanego mi gatunku doprowadza, kiedyś super firmę,chyba do...no nie wiem armagedonu?
Ale "może jutro będzie lepiej"
normalny 2012-10-23 17:47:35
witam wszystkich
pracuję w tej firmie około 2 lata firma jest super inwestuje w maszyny normalnie dba o pracownikow nie ma co oczekiwać wiele ale pracowałem w wadexie i projprzem oraz kicka to dopiero dramat.Dobry nowy kierownik ,socjal i dodatki nie ma ŻLE ALE MOGŁO BY BYC LEPIEJ pozyjemy zobaczymy
Rajmund 2012-10-29 11:19:45
A możesz napisać coś więcej? np. Odnośnie zarobków dla kadry kierowniczej oraz nastrojów panujących w firmie na dzień dzisiejszy?
Jacek 2014-01-28 18:14:31
Tak Leszek ubezpiecza
2
Nik 2014-03-08 01:24:17
Żeby jeszcze Ci u góry patrzyli na innych niż tylko w swoje koryto, to by było dobrze.Firma z potencjałem, dobrze wszystko zorganizowane i to wszystko na jej temat, o pieniądzach lepiej się nie wypowiadać, atmosfera w pracy "pod kluczem".
1
bałkanica 2014-03-14 20:39:26
na ukrainie sa obecnie podobne nastroje co w tej firmie, ale "janukowycz" zadowolony, bo jego kieszenie sa pelne
dresik 2014-03-16 22:03:10
Pracowałem już w różnych zakładach ale muszę powiedzieć że to jest najlepiej zarządzany zakład ze wszystkich w których byłem. Każdy wie co ma robić. Nie ma spychologii. Wszystko poukładane, czysto aż się chce pracować. Widać że zakład również inwestuje w nowe maszyny i technologie. A malkontenci zawsze się znajdą. Oby tak dalej.
1
dresik 2014-03-16 22:03:49
Pracowałem już w różnych zakładach ale muszę powiedzieć że to jest najlepiej zarządzany zakład ze wszystkich w których byłem. Każdy wie co ma robić. Nie ma spychologii. Wszystko poukładane, czysto aż się chce pracować. Widać że zakład również inwestuje w nowe maszyny i technologie. A malkontenci zawsze się znajdą. Oby tak dalej.
Nik 2014-03-20 12:03:34
"Wszystko poukładane, czysto aż się chce pracować" - biadolenie głupot. Co z tego że wszystko poukładane, nowe maszyny, technologie i inne pierdoły. To że oni kupują maszyny to nie znaczy, że w firmie jest dobrze, bo zarobki padają nieopodal najniższej krajowej i tu mowa o ludziach którzy nawet kilka lat tam pracują, bądź pracowali. Cały czas odchodzą starzy, przychodzą nowi i tak w koło, nie ma nawet pół roku przerwy od takich sytuacji. Inwestycja spółki jest prosta - inwestować w siebie, a nie w ludzi - nie zdziwi mnie to, że za kilka lat firma zacznie kuleć na jedną nogę, bo taki wyzysk to strzał w kolano dla samej firmy - a każdy kto jest ogarnięty szuka pracy w lepszej firmie, przez co stąd biorą się częste zmiany pracowników, a jak odejdą najlepsi (w co nie wątpię) to el prezeso będzie miał poważny problem ;)
bolek i lolek 2014-03-22 10:34:34
Dostajemy tyle na ile zgodziliśmy się w umowie. Nikt nas nie zmusił siłą.
Zawsze możemy iść na górę i negocjować, znamy takich którym się to udało i są zadowoleni.
Nie znamy przypadku żeby "najlepszy" pracownik, zwolnił się sam z własnej woli ale znamy przypadki że była próba powrotu do firmy co jest już niemożliwe. To właśnie najlepsi boją się najbardziej że zostaną zwolnieni bo mają dobre stawki.
Jeśli macie narzekać to zwolnijcie miejsca innym, którzy z chęcią wezmą tą pracę i być może są lepsi od was. A takie straszenie że pozwalniają się ludzie i zakład będzie miał problemy jest po prostu słabe.
2
maly kaziu 2014-03-24 11:31:28
ja ta mam dobre zdanie o firmie i pracuję trochę dłużej i wiem jak było a jak jest a niektórzy pracownicy to na wszystko narzekają aż mi się nie chce czasami słuchać a uważaja się za geniuszy w maszynach a guzik umieją i uważaja że gdzie indziej inny el prezeso będzie im płacił lepszą kasę hehe próbowałem juz w innym zakładzie to co innego mówia a jak sie popracuje 2 tygodnie to wypłatę dają inną
pracuję więc i się pokazuje jak najlepiej umiem i za to mi daja prawie co miesiąc premię a nawet ostatnio dostałem podwyżkę tak jak poprzednik mówi.
xxx 2014-04-18 20:06:27
Roboty malo, pracownikow tez coraz mniej, premii brak (bo roboty malo), ale za to w zamian socjal obnizyli i wczasy oraz karpik mniejsze o 100 pln (czyli ze 300 pln do raczki bedzie). Firma inwestuje w nowe maszyny tylko, ze niedlugo nie bedzie na nich co robic.
2
picnik 2014-06-19 18:31:30
jest ok., ostatnio poszły podwyżki i to całkiem sporo, masz karpika i wczasy pod gruszą, składki opłacane jak należy, pensja zawsze na czas + premia jak zasłużysz. Ogólnie dobry pracodawca jak na dzisiejsze czasy.
Nik 2014-06-23 10:53:12
Dobra, dobra pincik, jakie czasy są, to zachowaj dla siebie, bo nie w każdym zakładzie czeka się na podwyżki po 5-10 lat i nie w każdym zakładzie jest górna granica ile możesz zarabiać i nie w sposób jej przekroczyć - tak jak w owej firmie gamet. PODWYŻKI DLA KAŻDEGO a nie dla najlepszych, dużo ludzi tam nie zostało z tego co słyszałem
bolo 2014-07-10 13:16:15
poprawiło się ostatnio kierownik nie jest jednak zły podwyżki uruchomił premie wręcza lepiej się pracuje jak stara kadra niezadowolona odeszła szacun kierownictwo tak trzymać a niezadowolonym podziękować niech robią i nażekają gdzie indziej i jest spokój i kasy więcej
2
anonim 2014-10-10 11:43:57
Kolego! Stan twojej świadomości i ambicji jest wprost proporcjonalny do stanu twojej ortografii ("NAŻEKAJĄ"). Może kierownictwo (prezes), po sześciu latach dał komuś niewielką podwyżkę, ale nie ma się ona nijak do wzrostu inflacji i kosztów życia w Polsce w tym okresie. Motywacją tej wspaniałomyślności był, jak piszesz fakt, że w jednym czasie, zwolniło się z Gametu pięciu dobrych i doświadczonych pracowników, którym po wielu latach pracy w Gamecie, skończyła się cierpliwość do sposobu traktowania i wynagradzania. Wierz mi, że obecnie nie "nażekają", a nawet nie narzekają i są zadowoleni. Płace w Gamecie są niższe w porównaniu do innych zakładów tej branży we Wrocławiu i jeśli ktoś coś potrafi i chce, może zarabiać wiele więcej w normalnej atmosferze. Rynek się otworzył i branża ma zamówienia. A jak u was? Coś więcej prócz wiatru na półkach? Pozdrowienia dla wszystkich "nażekających", którzy się odważyli! Myślę, że są zadowoleni :)
1
doktorek 2014-10-10 14:06:16
Z tego co słyszałem to kolejni pracownicy Gamet szukają pracy. Dlaczego? Przecież jest tak dobrze? Mam wrażenie, że osoby o nickach: bolo, picnik, marcin, bolek i lolek, mały kaziu, nie pracują na produkcji w Gamecie. Bardzo szybko odpowiadają na posty. Tak jakby cały czas siedziały przy kompie. A może to ta sama osoba, która zadaje pytania i na nie odpowiada... To jest SŁABE :D
1
olaboga 2014-10-14 12:21:07
Może i produkty robią dobre - ale? Prezes ma szczęście, że jeszcze dobrzy fachowcy siedzą u niego na produkcji za te śmieszne pieniądze. Poleciałoby kolejne kilka osób którzy pracują tam kilka lat, a firma by się posypała jak domek z kart. Stawka jest niezadowalająca, klimat pracy słaby, ani nie pogadasz, ani się po d*pie nie podrapiesz, bo wszędzie kamery, tudzież dla bezpieczeństwa pracowników (choć bardziej uwzględniam to, że "wielki brat" nie ma co robić w życiu prywatnym i podpatruje jak jego białe murzyny robią za bezcen). Niebawem nowy rok, nowe możliwości, rynek się otworzy i kolejna porcja tych mądrzejszych osób pofrunie do lepszych firm, co życzę każdemu obecnemu pracownikowi z całego serca ; )
1
benek 2014-10-15 17:32:20
Sława przeminęła. Teraz nie ma czasu na jakość, trzeba robić i sprzedać jak najwięcej. Zgodnie z zasadą: "Masz klienta to go duś, jak się zesr... to go puść". A pracownik ma milczeć i zapier... najlepiej na cztery ręce.
1
olaboga 2014-11-06 17:29:55
Stali pracownicy mają średnie zdanie o firmie? Za dobrze powiedziane :) Te pozytywne komentarze na pewno nie są komentarzami osób z produkcji - za to dam rękę sobie uciąć. Więc trzeba jeszcze raz przejrzeć wszystkie wpisy i wyciągnąć z nich wniosek :) Jak chcesz nabyć doświadczenie i poszukać lepszej firmy po zdobytych umiejętnościach - ta firma jest dla Ciebie. Stawki są na tyle małe, że każdy rozsądny człowiek nie zostaje tam dłużej niż na 3-4 lata, bo inflacja rośnie w górę, a nasz dochód zostaje w miejscu (brak sensownych podwyżek). Nie docenią Cie za to że zapieprzasz za trzech, bo nikt tego nie sprawdza, elita co miesiąc dostaje premię a reszcie mówi się że nie ma kasy...osobiście twierdzę że gdyby każdy dostawał po 2,5tys na miesiąc to by nie było takich komentarzy, a że jest znacznie mniej, to lud szerzy swoją opinię w jak najbardziej odpowiednim świetle. P.s poszukajcie lepszych firm, szkoda nerwów i życia jak szczur za kilka groszy
1
zadowolony 2014-11-25 17:07:03
najgorsze jak ludzie srają pod siebie chodze codziennie z wami na przerwe i słuchać was nie mogę tego narzekania ze ten to to i tamto a jak cos trzeba zrobic to nie ma komu a premie to sie zazdrosci koledze a czemu ten dostal a ja nie taka nasza rzeczywistość wszedzie dobrze gdzie nas nie ma .robie z wami 3 lata wiec wiem jaki jest problem W LENISTWIE I LESERSTWIE A NIE W KIEROWNICTWIE CZY W FIRMIE
1
bałkan 2014-11-26 12:57:36
Punkt widzenia to miejsce siedzenia. Pewnie jeszcze opowiadasz o tym co na śniadaniu swoi kolegom wyżej którzy ci za to premie dają, przecież to dodatkowa praca. Albo to twoja praca bo masz takie stanowisko i boisz się o nie. Jak ci tak dobrze to jedz w szatni albo przy biurku jak nie jesteś z produkcji i nie podsłuchuj bo to nie ładnie. Jak ktoś lubi być kopany w d.. za parę groszy to zapraszam, to jego sprawa.
2
olaboga 2014-11-29 00:52:54
"zadowolony", zabawny z Ciebie gość :) Ci którzy odchodzą zawsze wychodzi im to na dobre, na podobnych produkcjach zarabiają te 2,5tys za które można jakoś żyć. Tu stawka jest nieadekwatna do pracy - robisz po prostu za ciecia. I proszę mi nie pisać, że jak Ci się nie podoba to idź gdzie indziej...właśnie przez taki tok myślenia prezes wchodzi w was bez wazeliny, bo nikt się nie odezwie, zaszczuci siedzą wszyscy w koncie, a gość w garniaku nawet wam dzień dobry nie powie, bo dla niego jesteście po prostu zerem "nie ten pracownik to inny" bieda w kraju wiec może was dymać bo zawsze przyjdzie jakiś leszcz który będzie robił za taki chłam :) I to jest właśnie chore, że ludzie godzą się robić za takie pieniądze.
1
cinek 2014-11-29 20:32:27
zadowolony. Udziela ci się hipokryzja cwaniaków, którzy ci wydają polecenia. Z tego co widzę masz stanowisko pracy obok "kontroli jakości". A może piętro wyżej kasę liczysz to byłoby było by marne i żałosne . Tak czy inaczej twoja praca jest lżejsza od spania, więc nie pieprz o leserstwie ludziom, którzy zapieprzają na czas za marne grosze. Szanuj, że jeszcze kilku ich zostało, bo bez nich nie ma ciebie. Szanuj, że trafił Ci się BARANI (bo nie złoty) róg, bo gdzie indziej pewnie byś inaczej śpiewał. Siedź w kanciapie jak ci dobrze i nie obrażaj ludzi. Firma jest taka jak jej dowództwo. I tu wszystkim współczuję.
1
anty cinek 2014-12-18 18:21:25
widze cinek nie ogarniasz tematu i tylko marudzic potrafisz ale zawsze umiał to robic bo jest cinek i leser nie wypowiadaj sie za ludzi tylko za siebie bo jest ci zle ciesz sie ze cie koledzy jeszcze akceptuja a jesli kolegow nazywasz baranami to swiadczy tylko o tobie a jak wspolczujesz wszystkim to po co ja jestem zadowolony a z tego co wiem to moi kumple tez a ty se poukladaj zycie lepiej bo chyba cos jest nie tak nie musisz tam pracowac chyba na sile jak uwazasz ze ci w kanciapie sa nie dobrzy
ci zli wyplacili ci bony i dali podwyzki i premie w sumie nie wiem czy dostałes bo cinki nie dostają a ja dostalem
1
anonim 2014-12-22 21:33:35
Pan "anty cinek" ma rację. Jak komuś się nie podoba, to nie ma co marudzić. Gamet jaki jest każdy widzi i szkoda o tej firemce w ogóle gadać. Trzeba ruszyć tyłek, szukać i tyle. Panie "anty cinek", rżnij pan dalej głupa, póki nie runie panu chałupa. I nadrób pan co nieco zaległości, boś w mowie ojczystej nie połapany i ci się gadka z lekka nie lepi. Może "po to jesteś pan taki zadowolony". Pozdrawiam wszystkich znajomków z gametu padołu, tych "jeszcze cierpliwych" i tych, którzy już się ewakuowali. Merry Christmas
1
ktoś taki jak ty 2015-01-11 19:46:55
a myślisz że piętro wyżej jest lżej? i tam robota jest lżejsza od spania? to dlaczego ciebie jeszcze tam nie ma?
cinek 2015-01-23 17:17:06
nie ma mnie tam bo nie dam się upokarzać jak ci co mają ludzi za nic i grają tak jak im ich pan i władca im każe. nie umiem oszukiwać ludzi i lizać tyłka za blaszkę, karczycho i kopa w dupę. tak pod tym względem to kawał ciężkiej roboty.
jack 2015-04-29 11:25:14
nie kwekajcie bo pogorszy się Wam, podobno firma rekrutuje nowych za posrednictwem agencji pracy, nowy i tańszy pracownik
Kaziu 2015-05-18 19:21:12
No właśnie. Cieszcie się, że macie robotę. Kierownik jest wyrozumiały, z mistrzami można się dogadać (przynajmniej z jednym), premię dają. Gdzie indziej jest gorzej. Jak chcecie mieć lepszą robotę to trzeba było się uczyć. Jak się komuś nie podoba to droga wolna.
Mr. T. 2015-07-24 18:13:21
Wielka Pupa Piotrusia patrzy z kakaowego oka AP. adres tylko do wiadomości jego...... Krzyś jego turbo EX,wszędzie go pełno,Klaun z kamienną twarzą.
Mr. T. 2015-07-24 18:31:45
Anegdota.........spędziłem tam sporo,sporo godzin......może 1000 może 2000,może 10.000..........
Podtawowe to teraz totalna rozpadlina waąca się ku wielkiej brązowej Piotrusiowej kupki.........Prezes był ONLY ONE!!!!.......ten to falsyfikat,
robiący małe i duże prawne skoki na boki........tuszki,tuszowanki i firmy grające pod czujnym jego okiem.
Hmmm,jak sprawa jest rozdmuchiwana,to wina nie jego bo on ni wiedział.Pan Piotruś Cwniaczk.
Likwidacja pracowniczych etatów,to pierwszy strzal świeżego intruza,którego tak przedstawiał ochoczo kolega szef.prod. i sm pognał
pózniej.
Mr. T. 2015-07-24 18:50:32
Nie poopłcane składki ZUS,pózniej pod groźbą kar uiszczone. Kilka wypadków na zakładzie które nie ujrzały światła dziennego,olane
protokoły i pseudo BHPowcy. Despota były brygadier jedzący zawsze banana na śniadanie co by poślizg był......a prawde to typowany
statysta z umysłem bez charakteryzacji szpitala dla obłąkanych........Jesli ktoś zgadł to chwała mu,a jeśli nie to chodzi o Zdzisia który był
bardzo wysportowany i gipppki w klasie ułomności bezszelestnej.
1
Mr. T. 2015-07-24 18:54:34
trele morele,ciekawe czy dalej dla Otisa robicie? i dla Abw?
Mr. T. 2015-07-24 19:07:48
CHWAŁA STAREJ EKIPIE !!!!!! Piotruś powinien Wam stopy całowac i podwyżke x2 minimum .........cóż takie moje zdanie i nie zmienie.
Szkoda na tych poganiaczy i grzybolizów lagi,bo po pierwszym razie bym na nich połamał,paroby Brata czekoladwa pupa.
porazka 2015-07-29 22:03:49
Osiemnaście/dziewiętnaście brutto nie przebije nikt w gamecie. Dwa sto na rękę? To na wioskach w małych firmach ludzie więcej zarabiają, Piotruś żyła i cwaniak, każdy to wie....
1
APLIKANT 2015-11-16 17:49:32
Witam.Mam pytanie na temat pracy jako operator zgrzewarki i prasy.A mianowicie na ile zmian się pracuje , i jakie zarobki na wyżej wymienionym stanowisku?
Mr. W 2016-02-18 00:13:07
Jak tam chłopaki dalej macie wiatr na półkach? Konkurencja robi na trzy zmiany a wy? Przeszliście już na wynajem pomieszczeń? Jeszcze paru ludzi zostało to przynajmniej obiekt ma dobrą ochronę ;D))
2
Mr.T. 2016-03-03 00:49:34
Jak czytam na początku opinie śluzolizów z warstwą wazeliny na tyle,to zastanawiam się ile czasu razem spędzają w WC i czy starcza im opakowanie pomady żelowej na jedno spotkanie.Lub dlaczego im stary wymiótł rozum zmiotkom
donosów.Prześciganją się w liptingu zalotów jezykiem,w pozach narciarskich,po oblucjach po ekstrtrmentalnych w strefach ciszy i po kryjomu,robią to nawzajem i panom w niebieskich fartuchach.Trudno sie dziwić że maja profity i złego nie powiedzą na nich a i praca po liftingach idzie gładko jak po żelowej pomadzie.
1
Szukająca Pracy 2016-03-15 11:53:05
Witam,
Mam pytanie odnośnie stanowiska asystentki- sekretarki, czy często na tym stanowisku zmieniają się osoby? Jak wygląda atmosfera w biurze ? A może ktoś jest w stanie napisać mi jak wyglądają zarobki na tym stanowisku?
1
Szefunio 2016-03-18 20:10:36
Banda idiotów z Piotrusiem na czele!!! Mistrz to typowy kretyn!!! GAMET schodzi na psy!!! Każdy kto coś potrafi sp....ala z tamtąd!!
3
Mr W. 2016-03-28 23:42:50
Ooo. Po wpisach widze że wiele sie po latach zmieniło niestety jeszcze bardziej na kupę. Przykre! Przecież "koncepcja Pietra była słuszna" a Wy jednak dalej w robocie siedzicie. Wszystkiego Dobrego po świętach! Oddechu życzę!!! Mr W.-Z.
err 2016-05-14 12:00:14
@Dori jak dla mnie to bardzo rozległe pojęcie, które niewiele mi mówi o firmie Gamet :)
Zostaw swoją opinię o Gamet sp. zoo - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamet sp. zoo