brak logo

MULTIMON-POLSKA

Żary

Opinie o MULTIMON-POLSKA

admin 2015-05-28 09:21
Jesteś zainteresowany pracą w firmie MULTIMON-POLSKA? Zadaj pytanie na naszym forum i uzyskaj niezbędne informacje.
1
mania 2015-12-19 22:37
Praca owszem jest ciężka ale płaca marna.oszukiwanie ludzi za pracę w dni wolne to standard.brak zapłaty za nadgodziny.brak socjalu.brak kompetencji kadry kierowniczej!zwykłą kpiną jest ta praca.nie polecam za nic w świecie!
26
podwykonawca z pułtuska 2016-08-22 17:07
dowiedziałem się co nie co i raczej nie skorzystam,majster ktorego poznałem na krono opowiedział jak to firma wałkuje ludzi.Po pierwsze kto będzie robić za 10 zł w delegacji dwa tygodnie bez możliwosci powrotu do domu,poza tym pracownicy robią po 12 godzin w niedziele 8,żadnych premii,dodatków socjalu i kasy na święta.Nawet rumun to wyśmieje.
20
dfnggmh,j 2016-10-17 12:35
hahahahah bo padne. Pieniadze w dzisiejszych czasech jednak maja znaczenie
14
do da 2016-11-25 10:32
Firma zarabia kosmiczne pieniądze
11
maciek 2016-11-25 10:39
Ale nie robi nic dla ludzi!
15
lolek 2016-12-19 17:07
Teraz po wigilli zakładowej również pokazali na co ich stac
16
Stachu 2017-02-02 12:55
Jako dlugoleti pracownik (13 lat) moge tylko zaprzeczyc powyzszym opiniom. Fakt jest, ze pracuje sie w trybie 2 tygodniowym. Fakt jest, ze pracujemy w niedziele maks. 6h...ale....kazda przepracowana godzina jest platna! Dodatkowo mamy 30 PLN diety i hotele badz kwatery sa oplacane (nie wspomne o kosztach przejazdu ktore rowniez sa oplacane- przejazd komunikacja miejska!)Co roku mamy wigilie firmowa wraz z pracownikami biurowymi! Co do wypowiedzi podwykonawcy z Poltuska to widac, ze jest to nieprawda bo jak mozna domagac sie premii, dodatkow socjalnych itp????skoro jest sie na wlasnej dzialalnosci? Co do wypowiedzi LOLKA to jaka wigilia zakladowa w listopadzie (wypowiedz z 25.11.2016)??????skoro ´wigilia odbyla sie 16.12.2016 w Starej Owczarni w Zarach (mozna latwo sprawdzic!). Mysle, ze ile ludzi zatrudnionych to tyle opinii mozna uzyskac - latwo nie ma ale przekretow to juz na 100% nie ma z ZUSAMI itp. A jezeli LOLEK mial na mysli, ze w 2015 nie bylo wigilii to tylko dlatego, bo o ile pamietam to 13.12.2015 umarl Prezes Zarzadu i odwolano wigilie...Tak wiec...tego typu opinie i wypowiedzi nalezy traktowac z przymruzeniem oka...bo kazdy- nawet osoby calkiem obce moga robic wpisy najbardziej negatywne nie majac z nami nic wspolnego np. konkurencja!
maslak 2017-02-02 23:36
Z całym szacunkiem ale kolego trochę ubarwiłeś.To ,że niedziele są pracujace to fakt ale za ile?!!Po zapytaniu usłyszałem że nie ma setek tylko jakieś wewnętrzne ustalenia w firmie.Skoro jesteś tak doskonale poinformowany to pokaz mi te setki na wypłacie!
10
taki sobie 2017-02-06 22:02
A skoro Lolek w twoim rozumowaniu skłamał bądź wyprzedził sytuację to medal mu za to że nie uprzedził nas o cennym termosie.Pijąc z niego będę chwalił ciężki rok pracy dla chwały firmy!
7
wlodek 2017-02-21 09:55
maslak i taki sobie, to jezeli jest tak zle to dlaczego jeszcze pracujecie?????bo chyba pracujecie poniewaz chwalicie fakt otrzymania termosu a one byly rozdawane podczas wigilii....jak macie jaja to zlozcie papiery i szukajcie szczescia w innej firmie...ale zaloze sie, ze ich nie macie i dalej bedziecie pracowac!
taki sobie 2017-02-27 09:49
Sądząc po wpisie,to zgaduje że jesteś pewny siebie ale niestety tak nie jest!Racja i prawo są po stronie pracowników.O tym mówi kodeks pracy a skoro masz problem ze zrozumieniem tekstu to radze zwrócić się o pomoc do logopedy.
7
do kitu 2017-03-07 17:51
Inspekcja pracy już się wami interesuje,co wtedy powiesz wlodek.Wały mają to do siebie że szybko wychodzą na jaw.A wtedy zobaczymy kto tu ma jaja.
9
Tomek 2017-03-29 14:53
Widze, ze kodeks pracy znasz na pamiec ale prawa sa po stronie Pracodawcy i Pracownika...dlatego tez "taki sobie" Twoj poziom wpisow jest na bardzo wysokim poziomie - czyli 0

- Tomek-
taki sobie 2017-03-29 17:39
Tak jak twój poziom inteligencji!Jeśli więc ty jesteś taki obstukany to wyjaśnij mi temat pracy w nadgodzinach zwłaszcza stawkę za godziny nocne i niedziele,bo jakoś nie potrafię siędoliczyć tych wydymanych prez firme pieniądzy.A kodeks pracy pisze jasno i czytelnie,chyba że jesteś kolejny do dyslektyka w kolejce.
7
Zostaw swoją opinię o MULTIMON-POLSKA - Żary
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIMON-POLSKA