Opinie o Ewo Sp. z o.o. w Mława

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie Ewo Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Ewo Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Wykonywanie instalacji wodno-kanalizacyjnych i pozostałych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Ewo Sp. z o.o. w Mława

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 25 dni.

Czy pracownicy Ewo Sp. z o.o. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?

K Nowy wpis

Bardzo fajna atmosfera pracy, polecam każdemu kto chcę się rozwijać i spełniać się zawodowo

Pytanie Nowy wpis

Czy pracownicy Ewo Sp. z o.o. chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?

lolek Nowy wpis

Jak się pracuje w trakcie pandemii? Jak bardzo firma zapewniła pracownikom zabezpieczenie przez wirusem?

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Ewo Sp. z o.o.? Czy przeprowadzana jest w formie online, czy stacjonarnie w siedzibie firmy? Jak oceniasz podejście rekruterów do kandydata?
logo firmy Pielęgniarka - online
Recruit Europe Ltd.
(68 opinii)
logo firmy Przedstawiciel Handlowy
Mława
Online Marketing Help Sp. z o.o.
(5 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Kasjer w sklepie z elektroniką
Folga S.A.
(51 opinii)
logo firmy Kierowca Kat B
Jarex Sp.z.o.o
(19 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie Ewo Sp. z o.o.?

Edyta
@Pytanie

umowa o pracę

Edyta

Wspaniali ludzie, miła atmosfera, możliwość awansu i rozwoju. Polecam.

Kto wie to wie

Witam. (usunięte przez administratora)Zero kultury na firmach. Wyzysk człowieka. Pozdro

Pan Sprawiedliwy

Witam mogę was tylko ostrzedz żeby się zastanowić przed współpraco z firmami pana Michała Mało ... lepszego on jest całe życie (usunięte przez administratora) , więc się nie dziwcie jak zostaniecie z reką w nocniku.

KaJa78

Ja mogę mówić tylko z perspektywy osoby niepełnosprawnej. Byłam tam zatrudniona przez pół roku w ramach telepracy w Call Center. Wspominam ten okres bardzo źle. Przede wszystkim ogłoszenie, na które odpowiedziałam, było sformułowane w taki sposób, że praktycznie nie określało żadnych wymagań wobec pracownika poza tym, że ma mieć dobrą dykcję i orzeczenie o stopniu niepełnosprawności. Gdy już zaczęłam tam pracować, okazało się, że nie jestem w stanie wyrobić się z wyznaczonymi targetami, bo właśnie moja choroba mi to uniemożliwia. Mimo to nasza koordynatorka mydliła mi oczy, że co prawda pracuję wolno, ale dobrze i nie ma do mnie żadnych zastrzeżeń. Po okresie próbnym dostałam umowę na kolejne 3 miesiące, po których jednak wyszło, że firma te zastrzeżenia miała. Poza tym w grupie panowało kolesiostwo - ci, którzy dobrze żyli z koordynatorką, mogli po skończonej pracy wcześniej odchodzić od komputerów, a reszta musiała siedzieć do końca dniówki, nawet jeśli nie miała nic do roboty, bo specjalny program pilnował czasu. Do tego mieli słabe serwery, przez co rozmowy ciągle się rwały. Już nie wspomnę o tym, że przez część czasu pracowaliśmy na nieaktualnym projekcie, przez co były marne wyniki i nie można było osiągnąć targetu. Mieliśmy też obiecane premie, których nie dostaliśmy. Ogólnie czuję, że po prostu mnie wykorzystali na okres wakacyjny, wydoili kasę z PFRON, a potem się mnie pozbyli. Teraz, jak widziałam, znów rekrutują. I znów na ogłoszeniu nie ma żadnych wymagań, więc pewnie kolejna kaleka się natnie.

Każda wypowiedź się liczy! Co wiecie o zatrudnieniu w firmie Ewo Sp. z o.o. w miejscowości Mława, czekamy na info od obecnych i byłych pracowników!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Ewo Sp. z o.o. - Mława

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Ewo Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Ewo Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Ewo Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Ewo Sp. z o.o.
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Leśna 6 lok. 5
    06-500 Mława
  • NIP: 6762412075 REGON: 121127400 KRS: 0000347854
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)