LIMNUSWORK

Kraków

Opinie o LIMNUSWORK

Alwik 2016-12-19 00:22
Współpraca przebiegła pomyślnie, pierwszy raz miałem do czynienia z firmą tego typu, więc nie mam porównania, ale jeżeli inne firmy działają podobnie, to jest to pełen profesjonalizm. Szczerze mogę polecić ta firme, nawet tym którzy nie przekonali się jeszcze do tego typu usług.
Dziekuje za pomoc firma ALWIK.
FIOR 2017-01-03 11:11
Szybka i profesjonalna pomoc w znalezieniu wykwalifikowanego stolarza,
polecam korzystanie z usług firmy LimnusWork.
Pracuś 2017-01-08 13:45
Mogę jedynie potwierdzić że firma jest w pełni profesjonalistą. Z takimi można zawsze współpracować i do tego mile wspominać ten czas. Polecam ich usługi.
Zenon 2017-01-13 09:41
w skrócie pisząc z LimnusWork i pracy w Niemczech jaką mi załatwili jestem zadowolony, praca jako elektryk
Pracuś 2017-01-15 19:01
Bardzo chcę pracować w firmie i wyjechać do niemieć ale chciałbym wiedzieć jakie są warunki przy wyjazdach.
3
LimnusWork 2017-01-16 09:12
Witam Pana,
w celu uzyskania niezbędnych informacji odnośnie pracy i warunków z nią związanych zachęcamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami.
Nr. telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
1
Bolek948 2017-01-16 16:11
Właśnie wróciłem na urlop po półrocznym pobycie w Niemczech przez LimnusWork.
Jestem bardzo zadowolony zarówno z płacy jak i z firmy LimnusWork, która mnie tu kierowała.
Myślę, że bez ich wsparcia już na początku bym zjechał, gdyż było mi ciężko. Oni pomagali mi w wielu sprawach, dzięki czemu pracuję do dziś i za tydzień wracam.
Polecam LimnusWork z całego serca!
Filemon 2017-01-20 13:08
ale tendencyjna zenada, 0 obiektywizmu, jak Polak dostanie dobra prace to siedzi cicho i sie nie chwali, by nie przybyla konkurancjam a jak sie rozchodza jakies wiesci to po znajomych
mozecie takie kity dzieciom wciskac!!!
12
Limol 2017-01-22 20:33
No idealnie dobrałeś nick do swojej wypowiedzi. Jak ktoś opluwa firmę to jest ok. ale jak już pochwali i pewnie wie za co to nazywasz "tendencyjną żenadą". Spróbuj dobrze pracować a może będziesz miał więcej zadowolenia.
1
zadowolony 2017-02-01 14:40
firma i praca bardzo ok, sympatyczne panie Rekruterki :)
Jack 2017-02-04 18:24
Ta firma nie ma ani jednej negatywnej opini. Nie wiem co o tym myslec....
9
Kris 2017-02-05 14:30
To źle? Wiadomo polaczków nigdy nie zadowolisz, jak negatywne komentarze to źle, jak pozytywne komentarze to też źle. Ludzie opamiętajcie się i nie szukajcie ciągle dziury w całym... Weźcie się do roboty..
Budowlaniec 2017-02-07 23:27
Bardzo potrzebuję jechać do pracy w Niemczech , jestem murarzem. Czy ktoś coś wie? Jakie tam są zarobki? Jak wyglada sprawa kwatery, czy jest w miare ok. ?
LimnusWork 2017-02-08 09:15
Witamy, zapraszamy Pana do kontaktu telefonicznego lub mailowego z naszymi Rekruterami w celu uzyskania odpowiedzi na wszystkie nurtujące Pana pytania.
Nr. telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Młody 2017-02-13 16:07
pracuję za ich pośrednictwem w Niemczech przy załadunku i rozładunku aut na i z pociągów, robota spoko, nic ciężkiego, tylko język trzeba mieć w miarę komunikatywny, polecam firmę Limnuwork i pozdrawiam
1
rob_n37 2017-03-10 18:45
Witam wszystkich
Jestem elektrykiem z zawodu i z dużym doświadczeniem w praktyce poszukuje pracy w niemczech jako elektr. ale bez znajomości języka czy w tej firmie znajdę taką prace na dobrych warunkach?
LimnusWork 2017-03-10 18:56
Witamy,
zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Dominika 2017-03-11 12:12
LIMNUSWORK to agencja z wieloletnim doświadczeniem posiadająca wiele ciekawych Ofert pracy. Systematyczne odpowiedzi na zapytania stawiają firmę w dobrym świetle.
Polak 2017-03-11 13:34
och.. jak tu pieknie.. jak tu ladnie.. ile tych komentarzy jest prawdziwych?
17
Tadek 2017-03-15 13:10
Jeżeli chodzi o samo działanie LimnusWork to według mnie firma godna polecenia, inna sytuacja z podejściem klienta, który mnie zatrudnił. Nie byłem zadowolony z warunków mieszkalnych jakie zastałem po przyjeździe do DE, ale według zapewnień Pani z LimnusWork, że pomoże w problemach na "zleceniu", zadzwoniłem do nich i po ich interwencji kwatera została zmieniona.
3
Natalia 2017-03-16 11:22
Mam pytanie czy agencja posiada w swojej ofercie pracę dla kobiet? Znajomy korzystał z ich pośrednictwa i był zadowolony. Może ktoś ma wiedzę i mógłby się podzielić z innymi. Fajna agencja to może i fajna praca by sie trafiła?
LimnusWork 2017-03-16 11:27
Witamy,
zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Iza 2017-03-25 16:50
LIMNUSWORK to jedna z wielu normalnych firm i nie radzę wyrabiać sobie opinii na podstawie samych wpisów.
koc 2017-04-04 21:25
Napiszę krótko(usunięte przez administratora)radzę tą agencję omijać szerokim łukiem.Pozdrawiam
5
Kris 2017-04-05 09:02
ja o tej firmie nie mogę powiedzieć złego zdania, a współpracuję z nimi od 2015 roku, może napisz jakieś szczegóły co Ci nie spasowało bo taką opinie może dać każdy któremu płacą za "hejt" na innych i tyle.
Darek 2017-04-11 12:48
Pracuję z LIMNUSWORK już dość długo i zawsze było wszystko prowadzone bez zastrzeżeń. Polecam jak chcecie spokojnie pracować.
mirula 2017-04-19 15:38
jestem też budowlancem a konkretnie cala wykonczeniówka i renowacja mieszkan.
do tego dekarz blacharz .. (usunięte przez administratora) ...mógłbys mi powiedziec cos wiecej????
LimnusWork 2017-04-20 09:21
Witamy i zapraszamy Pana do odwiedzenia naszej strony internetowej www.limnuswork.pl i zapoznania się z naszymi ofertami pracy. W razie pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego.
Dane kontaktowe znajdzie Pan na w/w stronie internetowej w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Pracuś 2017-04-23 23:27
LIMNUSWORK to fajna agencja i już korzystałem z ich pośrednictwa. Wszystko było załatwione, warunki mieszkaniowe spoko chyba że ktoś chce mieszkać w super hotelu. Zarobiłem całkiem niezłe pieniądze cóż więcej można oczekiwać. Osoby wiecznie nieszczęśliwe zawsze będą narzekały
agren70 2017-04-29 12:34
WITAM-SZUKAM PRACY w Niemczech jako wykrawacz tuszy wieprzowych.Mam wieloletnie doświadczenie na tym stanowisku,lecz niestety nie znam języka niemieckiego.Czy ktoś pracuje za pośrednictwem tej firmy jako wykrawacz i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Z góry dziękuję.Piotr.
Czesiek 2017-04-29 13:45
Witam z tego co wiem to mają teraz robotę w Angli dla rzeźników bez języka. Ja robie w Niemczech w rzeźni. Robota wiadomo do latwych nie nalezy, ale firma do ktorej mnie skierowali placi jak bylo w umowie.
Pola 2017-05-03 09:14
LIMNUSWORK zawsze mają dużo ofert pracy z czego jestem zadowolona bo mam do wyboru różne oferty. Fajna agencja i widać starania o dobre roboty, mieszkania też dobre załatwiają.
1
DISINHERIT 2017-05-06 18:47
Witam Państwa poszukuje pracy dla 3 mężczyzn w charakterze laminator/laminiarz .Doświadczenie od 3 - 5 lat w zależności od stanowiska .
Poszukujemy pracy w miarę możliwości blisko granicy z Polską. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania .BARDZO proszę o kontakt
rafalolechowicz@hotmail.com.
Jesteśmy odpowiedzialni bez nałogów i gotowi podjąć pracę od początku czerwca .Język angielski w stopniu zaawansowanym.
Dziękuję serdecznie i z niecierpliwością oczekuję od Państwa odpowiedzi.
LimnusWork 2017-05-06 18:57
Witamy i zapraszamy do kontaktu od poniedziałku do piątku w godzinach pracy tj. 08:30 -16:30. Nr. Tel znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce Kontakt.
Zapraszamy również do odwiedzenia ww strony internetowej i w zakładace Oferty Pracy przesłania swoich Cv na interesujące Panów oferty pracy.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Poldek 2017-05-08 11:52
LIMNUSWORK to fajna agencja, podoba mi się że mają dużo ofert i jest z czego wybierać. Nie ma co narzekać na firmę tylko trzeba pilnować papierów przy podpisywaniu umowy!
2
Natan 2017-05-08 12:01
no normalka, że trzeba sprawdzać dokumenty wszędzie, gdzie się je podpisuje, żeby sprawdzić czy wszystko w danych się zgadza itp. w końcu to Twój obowiązek
Pracuś 2017-05-16 21:45
LIMNUSWORK nigdy nie zawodzi swoją ofertą robót w Niemczech oraz w Holandii. Dla potrzebujących zawsze znajdzie się coś. Potrafią zorganizować wyjazd, pracę i mieszkania w miarę przyzwoite. To jest już doświadczona agencja.
2
Adi 2017-06-13 23:21
Mają bardzo fajne oferty w Holandii, bardzo miłe i pomocne panie rekruterki, polecam!
2
Pracuś 2017-06-20 10:45
LIMNUSWORK ma super ofertę prac. Myślę, że wiele osób dzięki nim ma możliwość zarobienia większych pieniędzy. Korzystałem już wcześniej z ich pośrednictwa i było wszystko ok dlatego nie rozumiem niektórych wpisów. Może sami coś narozrabiali i były nerwy?
1
Matliz_Bandziorek 2017-06-22 22:02
Pracuje obecnie w Niemczech, przez Firme Limnukswork. Tutaj w Niemczech, potrzeba mase ludzi do pracy, ciągle brakuje wykfalikowanych pracowników. Dlatego zapraszam, każdego rzemieślinika do pracy, napewno bedzie zadowolony.
Pracuś 2017-06-24 19:11
Dobrze, że są takie agencje pracy. Czytałam opinie i uważam, że jest nieuczciwe ocenianie firmy jak tylko coś się nie powiedzie. Zycie pisze różne scenariusze, nie zawsze dobre. Generalnie agencja działa bardzo dobrze, korzystałem z ich pośrednictwa i było ok.
2
Panek 2017-07-02 11:24
Nie zgadzam się z niektórymi opiniami bo są bardzo krzywdzące a do tego niesłusznie. Nikt nie uwierzy w to, że ktoś stracił pracę bez żadnego powodu. Praca tym bardziej za granica to nie jest przedszkole.
2
Piotr 2017-07-09 21:01
Większość ofert pracy w jakich pośredniczy LIMNUSWORK to ciężkie prace fizyczne np. na budowach.
1
Zadowolony 2017-07-09 21:30
A ty jedziesz na wczasy czy do pracy? Widziałeś kiedyś lekką pracę na jakiejkolwiek budowie? Ja jak większość jadę zarobić, a ty jak chcesz odpocząć to siedź dalej w Polsce na socjalu.
1
Kobieta 2017-07-11 22:30
Mam pytanie czy ktoś dostał ofertę na produkcji części samochodowych w Holandii? Stawka wiekowa czy jest warta zainteresowania?Ewentualnie czy jest ktoś chętny do wspólnego wyjazdu?
Kobieta
1
zibi 2017-07-12 13:34
Witam . Próbowałem zarejestrować się na ten www.limnuswork.pl , ale wywala mi , że muszę wybrać miejscowości do których chciałbym jechać w danym kraju . Czy to aby mądre ??? Chcę wyjechać załóżmy do GB to chyba wszystkim wszystko jedno gdzie byle by warunki umowy były do zaakceptowania . To co teraz mam wymienić tam wszystkie miasta z GB ???????
LimnusWork 2017-07-12 13:44
Witam Pana,
jeżeli ma Pan problemy w złożeniu swojej aplikacji - cv itp. to doradzamy w pierwszej kolejności skontaktować się z nami http://limnuswork.pl/kontakt/ w celu udzielenia Panu pomocy.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Betonik 2017-07-13 17:53
Jeszcze nie spotkałem firmy czy też agencji które dogodziłyby wszystkim. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Praca za granicą nie należy do lekkich, tak się ostro pracuje, wydajność musi być duża. To nie jest wina LIMNUSWORK-a tylko tak pracują tam.
Krzysiek 2017-08-03 10:45
bardzo dziękuję Pani Barbara Polna, która pomogła mi znaleźć pracę w Holandii jako mechanik samochodowy.
Poldek 2017-08-07 10:26
Pracowałem z agencja i chcę powiedzieć, że do była dobra współpraca.
Zostaw swoją opinię o LIMNUSWORK - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK