LIMNUSWORK

Kraków

Opinie o LIMNUSWORK

Kaiser 2016-08-16 14:41
1900 Eur netto po opłaceniu czynszu ? To chyba z dietami, i przy 6 dniach pracy po 10 h ( nie wliczjąc Mittagspause 12-13.00 ), i oczywiście biegłym niemieckim ;-)
1
LimnusWork 2016-08-16 15:04
Jeżeli jest Pan/Pani zainteresowana poznaniem szczegółów którejś z naszych ofert pracy to zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Z miłą chęcią wyjaśnimy Panu/Pani wszelkie wątpliwości.

www.limnuswork.pl

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Zeniu 2016-08-16 15:30
w moim przypadku pracuję jako hydraulik tak jak pisałem wcześniej, mam 1900 euro na czysto po opłaceniu mieszkania, pracuję od poniedziałku do piątku 8h dziennie. czasem trafiają się nadgodziny ponieważ to sezon.

odłożysz tyle ile nie wydasz. jedziesz żeby zarobić, albo "zaszaleć", kupować różne rzeczy itp to sam sobie odpowiesz ile jesteś w stanie odłożyć. z doświadczenia wiem, że każda robota jak i zlecenie jest inne.

PS. Kaiser, a Ty jeżeli nie pracujesz tu gdzie ja i w moim zawodzie (hydraulik) to nie rozumiem co ma na celu twoja opinia?
1
John 2016-08-16 21:07
polecam uważniej obserwować oferty pracy przez nich ( LimnusWork) zamieszczane, bo taką ilość widzę u nich już od min. pół roku. nie wprowadzaj ludzi w błąd
zainteresowany 2016-08-22 13:40
witam, widzę, że większość ofert jakie mają ma w wymaganiach komunikatywny język niemiecki.
Jaki to poziom języka A2, B? Muszę dobrze posługiwać się językiem niemieckim?
lol 2016-08-22 14:45
jakie mają zapotrzebowanie, takich pracowników szukają, nie wiem co w tym dziwnego?
LimnusWork 2016-08-22 14:49
Witam Pana,
podstawą jest, żeby Pan rozumiał pytania i potrafił logicznie na nie odpowiedzieć, tworząc proste, w miarę poprawne zdania.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
LimnusWork 2016-08-22 15:04
Jeżeli jest Pan zainteresowany poznaniem szczegółów którejś z naszych ofert pracy to zapraszamy do kontaktu telefonicznego ( zakładka KONTAKT) lub mailowego.
Z miłą chęcią wyjaśnimy Panu wszelkie wątpliwości.

www.limnuswork.pl

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Grześ 2016-09-12 11:11
Moje plusy i minusy:

1) Duży wybór ofert pracy.
2) Szybki kontakt ze strony LimnusWork.
3) Zakwaterowanie i praca na miejscu ok.
4) Wynagrodzenie zgodne z wstępnymi ustaleniami.
5) Minus, że praca za granicą, no ale coś za coś.

Firma śmiało do polecenia.
1
LimnusWork 2016-09-12 11:31
Jakie to legendy chodzą według Pana/Pani na temat kwater ( osoby na kwaterze i warunki )?

W celu wyjaśnienia Panu/Pani wątpliwości, poniżej kilka faktów co do kwater:

1) Kwatery są rezerwowane i załatwiane przez firmę Niemiecką u której osoba będzie pracować.
2) Ilość osób na kwaterze, w pokojach jest ściśle powiązana z preferencjami osoby wyjeżdżającej do pracy.
3) Jeżeli po przyjechaniu na kwaterę są jakieś problemy np. warunki zakwaterowania, osoby w pokoju itp, pracownicy LimnusWork służą pomocą, aby rozwiązać takie problemy.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Grześ 2016-09-12 11:34
Ja mieszkam w dwie osoby w pokoju według mnie odpowiednik 3 gwiazdkowego pokoju - "ala hostel". Jestem zadowolony ponieważ przyjechałem do pracy, a nie na wakacje.
1
Amnci 2016-09-12 13:00
Ja uważam, że na spokojnie. Ogólnie to chyba wiadomo, praca jest, wystaczy tylko do nich wysłać CV, co ja akurat polecam, bo firma jest naprawdę w porządku i oferuje więcej niż inni
wielki 2016-09-19 17:30
Witam mam pytanko mam jechać do roboty niemcy monter klimy i wentylacji chciałbym wiedzieć coś na temat kasy ikwater diet
LimnusWork 2016-09-19 17:37
Witam Pana,
wszelkie niezbędne, sprawdzone informacje co do interesującej Pana oferty pracy udzielą Panu pracownicy LimnusWork od poniedziałku do piątku w godzinach od 08:30 do 16:30.
Kontakt do Nich znajdzie Pan na Naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl zakładka KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
iga 2016-10-05 08:20
A ktoś z nimi wyjeżdżał do Niemiec może i mógłby napisać jak na tym finalnie wyszedł?
poldeko 2016-10-07 09:47
Widze, że u nich w firmie szukają ludzi na ogólne stanowiska jak np. zbrojarz z doświadczeniem betoniarza, wiec taki troche człowiek renesansu.
LimnusWork 2016-10-07 11:32
Panie/Pani "poldeko" w naszej firmie poszukujemy takich osób - takich specjalistów jakich potrzebują nasi kontrahenci. Polecamy dokładnie zapoznać się z naszymi ofertami pracy, ponieważ Pana/Pani opinia w żaden sposób nie pokrywa się z rzeczywistością.

Z poważaniem
Zespół LimnusWork
LimnusWork 2016-10-07 18:16
Panie Arku,
współpracujemy z wieloma kontrahentami i u każdego klienta zarobki są inne uzależnione od wielu czynników. Zapraszamy do kontaktu z nami od poniedziałku do piątku w godzinie 08:30 - 16:30. Dane teleadresowe znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT. Odpowiemy Panu na wszystkie nurtujące Pana pytania co do interesującej Pana oferty pracy.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
sdfg 2016-10-07 18:53
no ja tak uważam że taka praca za granicą to ma jednak sporo plusów nie dość że możesz całkiem spore pieniądze zarobić to jeszcze podszkolić się z jezyka
Budowlaniec 2016-10-31 12:08
Witam Wszystkich.
Wyjechałem za pomocą LimnusWork do pracy w Niemczech jako malarz i re-gipsiarz w kwietniu 2016r. i przepracowałem za pomocą LimnusWork w Niemczech 6 miesięcy. Po takim czasie współpracy jestem z niej bardzo zadowolony. Dużo mi pomogli w codziennych sprawach ponieważ mój język niemiecki nie jest najlepszy. Z zarobionych pieniędzy jestem zadowolony i na pewno skorzystam z ich pośrednictwa od początku kolejnego sezonu budowlanego. Polecam wszystkim współpracę z LimnusWork.
elektryk 2016-11-21 11:45
Pracuję dzięki LimnusWork jako elektryk przemysłowy od 4 miesięcy przy montażu szaf sterowniczych w Monachium. Największy plus pracy to kasa w porównaniu z pracą w Polsce i możliwość przebierania w ofertach przy współpracy z LimnusWork. Jak to się mówi, jestem na "tak".
kamil 2016-11-25 19:30
witam czy wyjeżdżał ktoś bez znajomości języka? bo chciałbym zmienić pracę, jestem po szkole ślusarskiej mam 25 lat i 4 letnie doświadczenie na magu, elektrodzie i gazówce. mogę nawet zrobić tiga jestem dość kumaty i szybko się uczę. tylko niestety w szkole uczyłem się angielskiego. wyjeżdżał ktoś bez znajomości języka? pozdraiwam
LimnusWork 2016-11-25 21:17
Panie Kamilu,
większość naszych ofert pracy jest skierowana do osób z podstawowym lub komunikatywnym językiem obcym np. j. niemieckim. Jeżeli zainteresowała Pana jakaś nasza oferta pracy np. na stronie www.limnuswork.pl to proszę złożyć swoją aplikacje.
Czasami zdarzają się zapotrzebowania na specjalistów w tzw. teamach lub bez znajomości języka.
W razie pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego od poniedziałku do piątku od godziny 08:30 - 16:30. Nr telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Gosia 2016-12-09 11:05
Fantastyczna firma , miła obsługa , polecam każdemu
Jarek H 2016-12-09 18:17
Godni zaufania i solidni. Kontakt bez zarzutów, a w razie problemów od razu podejmują kroki aby je rozwiązać. Ja jestem zadowolony i polecam
MajsterZWieliczki 2016-12-09 22:13
Rzetelna, profesjonalna, i uczciwa firma. Polecam.
Sławek 2016-12-18 20:55
Firma godna zaufania i polecenia. Wszystkie wstępne ustalenia telefoniczne zgodne z warunkami pracy w Niemczech. Zawsze mogłem liczyć na pomoc i wsparcie w razie problemu. Następny wyjazd na pewno z firmy LimnusWork. Polecam!!!!
Alwik 2016-12-19 00:22
Współpraca przebiegła pomyślnie, pierwszy raz miałem do czynienia z firmą tego typu, więc nie mam porównania, ale jeżeli inne firmy działają podobnie, to jest to pełen profesjonalizm. Szczerze mogę polecić ta firme, nawet tym którzy nie przekonali się jeszcze do tego typu usług.
Dziekuje za pomoc firma ALWIK.
FIOR 2017-01-03 11:11
Szybka i profesjonalna pomoc w znalezieniu wykwalifikowanego stolarza,
polecam korzystanie z usług firmy LimnusWork.
Pracuś 2017-01-08 13:45
Mogę jedynie potwierdzić że firma jest w pełni profesjonalistą. Z takimi można zawsze współpracować i do tego mile wspominać ten czas. Polecam ich usługi.
Zenon 2017-01-13 09:41
w skrócie pisząc z LimnusWork i pracy w Niemczech jaką mi załatwili jestem zadowolony, praca jako elektryk
Pracuś 2017-01-15 19:01
Bardzo chcę pracować w firmie i wyjechać do niemieć ale chciałbym wiedzieć jakie są warunki przy wyjazdach.
LimnusWork 2017-01-16 09:12
Witam Pana,
w celu uzyskania niezbędnych informacji odnośnie pracy i warunków z nią związanych zachęcamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami.
Nr. telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Bolek948 2017-01-16 16:11
Właśnie wróciłem na urlop po półrocznym pobycie w Niemczech przez LimnusWork.
Jestem bardzo zadowolony zarówno z płacy jak i z firmy LimnusWork, która mnie tu kierowała.
Myślę, że bez ich wsparcia już na początku bym zjechał, gdyż było mi ciężko. Oni pomagali mi w wielu sprawach, dzięki czemu pracuję do dziś i za tydzień wracam.
Polecam LimnusWork z całego serca!
Filemon 2017-01-20 13:08
ale tendencyjna zenada, 0 obiektywizmu, jak Polak dostanie dobra prace to siedzi cicho i sie nie chwali, by nie przybyla konkurancjam a jak sie rozchodza jakies wiesci to po znajomych
mozecie takie kity dzieciom wciskac!!!
1
Limol 2017-01-22 20:33
No idealnie dobrałeś nick do swojej wypowiedzi. Jak ktoś opluwa firmę to jest ok. ale jak już pochwali i pewnie wie za co to nazywasz "tendencyjną żenadą". Spróbuj dobrze pracować a może będziesz miał więcej zadowolenia.
zadowolony 2017-02-01 14:40
firma i praca bardzo ok, sympatyczne panie Rekruterki :)
Jack 2017-02-04 18:24
Ta firma nie ma ani jednej negatywnej opini. Nie wiem co o tym myslec....
4
Kris 2017-02-05 14:30
To źle? Wiadomo polaczków nigdy nie zadowolisz, jak negatywne komentarze to źle, jak pozytywne komentarze to też źle. Ludzie opamiętajcie się i nie szukajcie ciągle dziury w całym... Weźcie się do roboty..
Budowlaniec 2017-02-07 23:27
Bardzo potrzebuję jechać do pracy w Niemczech , jestem murarzem. Czy ktoś coś wie? Jakie tam są zarobki? Jak wyglada sprawa kwatery, czy jest w miare ok. ?
LimnusWork 2017-02-08 09:15
Witamy, zapraszamy Pana do kontaktu telefonicznego lub mailowego z naszymi Rekruterami w celu uzyskania odpowiedzi na wszystkie nurtujące Pana pytania.
Nr. telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Młody 2017-02-13 16:07
pracuję za ich pośrednictwem w Niemczech przy załadunku i rozładunku aut na i z pociągów, robota spoko, nic ciężkiego, tylko język trzeba mieć w miarę komunikatywny, polecam firmę Limnuwork i pozdrawiam
1
rob_n37 2017-03-10 18:45
Witam wszystkich
Jestem elektrykiem z zawodu i z dużym doświadczeniem w praktyce poszukuje pracy w niemczech jako elektr. ale bez znajomości języka czy w tej firmie znajdę taką prace na dobrych warunkach?
LimnusWork 2017-03-10 18:56
Witamy,
zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Dominika 2017-03-11 12:12
LIMNUSWORK to agencja z wieloletnim doświadczeniem posiadająca wiele ciekawych Ofert pracy. Systematyczne odpowiedzi na zapytania stawiają firmę w dobrym świetle.
Polak 2017-03-11 13:34
och.. jak tu pieknie.. jak tu ladnie.. ile tych komentarzy jest prawdziwych?
7
Tadek 2017-03-15 13:10
Jeżeli chodzi o samo działanie LimnusWork to według mnie firma godna polecenia, inna sytuacja z podejściem klienta, który mnie zatrudnił. Nie byłem zadowolony z warunków mieszkalnych jakie zastałem po przyjeździe do DE, ale według zapewnień Pani z LimnusWork, że pomoże w problemach na "zleceniu", zadzwoniłem do nich i po ich interwencji kwatera została zmieniona.
1
Natalia 2017-03-16 11:22
Mam pytanie czy agencja posiada w swojej ofercie pracę dla kobiet? Znajomy korzystał z ich pośrednictwa i był zadowolony. Może ktoś ma wiedzę i mógłby się podzielić z innymi. Fajna agencja to może i fajna praca by sie trafiła?
LimnusWork 2017-03-16 11:27
Witamy,
zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Iza 2017-03-25 16:50
LIMNUSWORK to jedna z wielu normalnych firm i nie radzę wyrabiać sobie opinii na podstawie samych wpisów.
Zostaw swoją opinię o LIMNUSWORK - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK