LIMNUSWORK

Kraków

Opinie o LIMNUSWORK

iga 2016-10-05 08:20
A ktoś z nimi wyjeżdżał do Niemiec może i mógłby napisać jak na tym finalnie wyszedł?
poldeko 2016-10-07 09:47
Widze, że u nich w firmie szukają ludzi na ogólne stanowiska jak np. zbrojarz z doświadczeniem betoniarza, wiec taki troche człowiek renesansu.
LimnusWork 2016-10-07 11:32
Panie/Pani "poldeko" w naszej firmie poszukujemy takich osób - takich specjalistów jakich potrzebują nasi kontrahenci. Polecamy dokładnie zapoznać się z naszymi ofertami pracy, ponieważ Pana/Pani opinia w żaden sposób nie pokrywa się z rzeczywistością.

Z poważaniem
Zespół LimnusWork
LimnusWork 2016-10-07 18:16
Panie Arku,
współpracujemy z wieloma kontrahentami i u każdego klienta zarobki są inne uzależnione od wielu czynników. Zapraszamy do kontaktu z nami od poniedziałku do piątku w godzinie 08:30 - 16:30. Dane teleadresowe znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT. Odpowiemy Panu na wszystkie nurtujące Pana pytania co do interesującej Pana oferty pracy.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
sdfg 2016-10-07 18:53
no ja tak uważam że taka praca za granicą to ma jednak sporo plusów nie dość że możesz całkiem spore pieniądze zarobić to jeszcze podszkolić się z jezyka
1
Budowlaniec 2016-10-31 12:08
Witam Wszystkich.
Wyjechałem za pomocą LimnusWork do pracy w Niemczech jako malarz i re-gipsiarz w kwietniu 2016r. i przepracowałem za pomocą LimnusWork w Niemczech 6 miesięcy. Po takim czasie współpracy jestem z niej bardzo zadowolony. Dużo mi pomogli w codziennych sprawach ponieważ mój język niemiecki nie jest najlepszy. Z zarobionych pieniędzy jestem zadowolony i na pewno skorzystam z ich pośrednictwa od początku kolejnego sezonu budowlanego. Polecam wszystkim współpracę z LimnusWork.
elektryk 2016-11-21 11:45
Pracuję dzięki LimnusWork jako elektryk przemysłowy od 4 miesięcy przy montażu szaf sterowniczych w Monachium. Największy plus pracy to kasa w porównaniu z pracą w Polsce i możliwość przebierania w ofertach przy współpracy z LimnusWork. Jak to się mówi, jestem na "tak".
kamil 2016-11-25 19:30
witam czy wyjeżdżał ktoś bez znajomości języka? bo chciałbym zmienić pracę, jestem po szkole ślusarskiej mam 25 lat i 4 letnie doświadczenie na magu, elektrodzie i gazówce. mogę nawet zrobić tiga jestem dość kumaty i szybko się uczę. tylko niestety w szkole uczyłem się angielskiego. wyjeżdżał ktoś bez znajomości języka? pozdraiwam
LimnusWork 2016-11-25 21:17
Panie Kamilu,
większość naszych ofert pracy jest skierowana do osób z podstawowym lub komunikatywnym językiem obcym np. j. niemieckim. Jeżeli zainteresowała Pana jakaś nasza oferta pracy np. na stronie www.limnuswork.pl to proszę złożyć swoją aplikacje.
Czasami zdarzają się zapotrzebowania na specjalistów w tzw. teamach lub bez znajomości języka.
W razie pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego od poniedziałku do piątku od godziny 08:30 - 16:30. Nr telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Gosia 2016-12-09 11:05
Fantastyczna firma , miła obsługa , polecam każdemu
Jarek H 2016-12-09 18:17
Godni zaufania i solidni. Kontakt bez zarzutów, a w razie problemów od razu podejmują kroki aby je rozwiązać. Ja jestem zadowolony i polecam
MajsterZWieliczki 2016-12-09 22:13
Rzetelna, profesjonalna, i uczciwa firma. Polecam.
Sławek 2016-12-18 20:55
Firma godna zaufania i polecenia. Wszystkie wstępne ustalenia telefoniczne zgodne z warunkami pracy w Niemczech. Zawsze mogłem liczyć na pomoc i wsparcie w razie problemu. Następny wyjazd na pewno z firmy LimnusWork. Polecam!!!!
Alwik 2016-12-19 00:22
Współpraca przebiegła pomyślnie, pierwszy raz miałem do czynienia z firmą tego typu, więc nie mam porównania, ale jeżeli inne firmy działają podobnie, to jest to pełen profesjonalizm. Szczerze mogę polecić ta firme, nawet tym którzy nie przekonali się jeszcze do tego typu usług.
Dziekuje za pomoc firma ALWIK.
FIOR 2017-01-03 11:11
Szybka i profesjonalna pomoc w znalezieniu wykwalifikowanego stolarza,
polecam korzystanie z usług firmy LimnusWork.
Pracuś 2017-01-08 13:45
Mogę jedynie potwierdzić że firma jest w pełni profesjonalistą. Z takimi można zawsze współpracować i do tego mile wspominać ten czas. Polecam ich usługi.
Zenon 2017-01-13 09:41
w skrócie pisząc z LimnusWork i pracy w Niemczech jaką mi załatwili jestem zadowolony, praca jako elektryk
Pracuś 2017-01-15 19:01
Bardzo chcę pracować w firmie i wyjechać do niemieć ale chciałbym wiedzieć jakie są warunki przy wyjazdach.
LimnusWork 2017-01-16 09:12
Witam Pana,
w celu uzyskania niezbędnych informacji odnośnie pracy i warunków z nią związanych zachęcamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami.
Nr. telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Bolek948 2017-01-16 16:11
Właśnie wróciłem na urlop po półrocznym pobycie w Niemczech przez LimnusWork.
Jestem bardzo zadowolony zarówno z płacy jak i z firmy LimnusWork, która mnie tu kierowała.
Myślę, że bez ich wsparcia już na początku bym zjechał, gdyż było mi ciężko. Oni pomagali mi w wielu sprawach, dzięki czemu pracuję do dziś i za tydzień wracam.
Polecam LimnusWork z całego serca!
Filemon 2017-01-20 13:08
ale tendencyjna zenada, 0 obiektywizmu, jak Polak dostanie dobra prace to siedzi cicho i sie nie chwali, by nie przybyla konkurancjam a jak sie rozchodza jakies wiesci to po znajomych
mozecie takie kity dzieciom wciskac!!!
2
Limol 2017-01-22 20:33
No idealnie dobrałeś nick do swojej wypowiedzi. Jak ktoś opluwa firmę to jest ok. ale jak już pochwali i pewnie wie za co to nazywasz "tendencyjną żenadą". Spróbuj dobrze pracować a może będziesz miał więcej zadowolenia.
zadowolony 2017-02-01 14:40
firma i praca bardzo ok, sympatyczne panie Rekruterki :)
Jack 2017-02-04 18:24
Ta firma nie ma ani jednej negatywnej opini. Nie wiem co o tym myslec....
6
Kris 2017-02-05 14:30
To źle? Wiadomo polaczków nigdy nie zadowolisz, jak negatywne komentarze to źle, jak pozytywne komentarze to też źle. Ludzie opamiętajcie się i nie szukajcie ciągle dziury w całym... Weźcie się do roboty..
Budowlaniec 2017-02-07 23:27
Bardzo potrzebuję jechać do pracy w Niemczech , jestem murarzem. Czy ktoś coś wie? Jakie tam są zarobki? Jak wyglada sprawa kwatery, czy jest w miare ok. ?
LimnusWork 2017-02-08 09:15
Witamy, zapraszamy Pana do kontaktu telefonicznego lub mailowego z naszymi Rekruterami w celu uzyskania odpowiedzi na wszystkie nurtujące Pana pytania.
Nr. telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Młody 2017-02-13 16:07
pracuję za ich pośrednictwem w Niemczech przy załadunku i rozładunku aut na i z pociągów, robota spoko, nic ciężkiego, tylko język trzeba mieć w miarę komunikatywny, polecam firmę Limnuwork i pozdrawiam
1
rob_n37 2017-03-10 18:45
Witam wszystkich
Jestem elektrykiem z zawodu i z dużym doświadczeniem w praktyce poszukuje pracy w niemczech jako elektr. ale bez znajomości języka czy w tej firmie znajdę taką prace na dobrych warunkach?
LimnusWork 2017-03-10 18:56
Witamy,
zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Dominika 2017-03-11 12:12
LIMNUSWORK to agencja z wieloletnim doświadczeniem posiadająca wiele ciekawych Ofert pracy. Systematyczne odpowiedzi na zapytania stawiają firmę w dobrym świetle.
Polak 2017-03-11 13:34
och.. jak tu pieknie.. jak tu ladnie.. ile tych komentarzy jest prawdziwych?
10
Tadek 2017-03-15 13:10
Jeżeli chodzi o samo działanie LimnusWork to według mnie firma godna polecenia, inna sytuacja z podejściem klienta, który mnie zatrudnił. Nie byłem zadowolony z warunków mieszkalnych jakie zastałem po przyjeździe do DE, ale według zapewnień Pani z LimnusWork, że pomoże w problemach na "zleceniu", zadzwoniłem do nich i po ich interwencji kwatera została zmieniona.
2
Natalia 2017-03-16 11:22
Mam pytanie czy agencja posiada w swojej ofercie pracę dla kobiet? Znajomy korzystał z ich pośrednictwa i był zadowolony. Może ktoś ma wiedzę i mógłby się podzielić z innymi. Fajna agencja to może i fajna praca by sie trafiła?
LimnusWork 2017-03-16 11:27
Witamy,
zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Iza 2017-03-25 16:50
LIMNUSWORK to jedna z wielu normalnych firm i nie radzę wyrabiać sobie opinii na podstawie samych wpisów.
koc 2017-04-04 21:25
Napiszę krótko(usunięte przez administratora)radzę tą agencję omijać szerokim łukiem.Pozdrawiam
3
Kris 2017-04-05 09:02
ja o tej firmie nie mogę powiedzieć złego zdania, a współpracuję z nimi od 2015 roku, może napisz jakieś szczegóły co Ci nie spasowało bo taką opinie może dać każdy któremu płacą za "hejt" na innych i tyle.
Darek 2017-04-11 12:48
Pracuję z LIMNUSWORK już dość długo i zawsze było wszystko prowadzone bez zastrzeżeń. Polecam jak chcecie spokojnie pracować.
mirula 2017-04-19 15:38
jestem też budowlancem a konkretnie cala wykonczeniówka i renowacja mieszkan.
do tego dekarz blacharz .. (usunięte przez administratora) ...mógłbys mi powiedziec cos wiecej????
LimnusWork 2017-04-20 09:21
Witamy i zapraszamy Pana do odwiedzenia naszej strony internetowej www.limnuswork.pl i zapoznania się z naszymi ofertami pracy. W razie pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego.
Dane kontaktowe znajdzie Pan na w/w stronie internetowej w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Pracuś 2017-04-23 23:27
LIMNUSWORK to fajna agencja i już korzystałem z ich pośrednictwa. Wszystko było załatwione, warunki mieszkaniowe spoko chyba że ktoś chce mieszkać w super hotelu. Zarobiłem całkiem niezłe pieniądze cóż więcej można oczekiwać. Osoby wiecznie nieszczęśliwe zawsze będą narzekały
agren70 2017-04-29 12:34
WITAM-SZUKAM PRACY w Niemczech jako wykrawacz tuszy wieprzowych.Mam wieloletnie doświadczenie na tym stanowisku,lecz niestety nie znam języka niemieckiego.Czy ktoś pracuje za pośrednictwem tej firmy jako wykrawacz i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Z góry dziękuję.Piotr.
Czesiek 2017-04-29 13:45
Witam z tego co wiem to mają teraz robotę w Angli dla rzeźników bez języka. Ja robie w Niemczech w rzeźni. Robota wiadomo do latwych nie nalezy, ale firma do ktorej mnie skierowali placi jak bylo w umowie.
Pola 2017-05-03 09:14
LIMNUSWORK zawsze mają dużo ofert pracy z czego jestem zadowolona bo mam do wyboru różne oferty. Fajna agencja i widać starania o dobre roboty, mieszkania też dobre załatwiają.
DISINHERIT 2017-05-06 18:47
Witam Państwa poszukuje pracy dla 3 mężczyzn w charakterze laminator/laminiarz .Doświadczenie od 3 - 5 lat w zależności od stanowiska .
Poszukujemy pracy w miarę możliwości blisko granicy z Polską. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania .BARDZO proszę o kontakt
rafalolechowicz@hotmail.com.
Jesteśmy odpowiedzialni bez nałogów i gotowi podjąć pracę od początku czerwca .Język angielski w stopniu zaawansowanym.
Dziękuję serdecznie i z niecierpliwością oczekuję od Państwa odpowiedzi.
LimnusWork 2017-05-06 18:57
Witamy i zapraszamy do kontaktu od poniedziałku do piątku w godzinach pracy tj. 08:30 -16:30. Nr. Tel znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce Kontakt.
Zapraszamy również do odwiedzenia ww strony internetowej i w zakładace Oferty Pracy przesłania swoich Cv na interesujące Panów oferty pracy.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Poldek 2017-05-08 11:52
LIMNUSWORK to fajna agencja, podoba mi się że mają dużo ofert i jest z czego wybierać. Nie ma co narzekać na firmę tylko trzeba pilnować papierów przy podpisywaniu umowy!
Natan 2017-05-08 12:01
no normalka, że trzeba sprawdzać dokumenty wszędzie, gdzie się je podpisuje, żeby sprawdzić czy wszystko w danych się zgadza itp. w końcu to Twój obowiązek
Pracuś 2017-05-16 21:45
LIMNUSWORK nigdy nie zawodzi swoją ofertą robót w Niemczech oraz w Holandii. Dla potrzebujących zawsze znajdzie się coś. Potrafią zorganizować wyjazd, pracę i mieszkania w miarę przyzwoite. To jest już doświadczona agencja.
Zostaw swoją opinię o LIMNUSWORK - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK