LIMNUSWORK

Kraków

Opinie o LIMNUSWORK

Tadek 2017-03-15 13:10
Jeżeli chodzi o samo działanie LimnusWork to według mnie firma godna polecenia, inna sytuacja z podejściem klienta, który mnie zatrudnił. Nie byłem zadowolony z warunków mieszkalnych jakie zastałem po przyjeździe do DE, ale według zapewnień Pani z LimnusWork, że pomoże w problemach na "zleceniu", zadzwoniłem do nich i po ich interwencji kwatera została zmieniona.
3
Natalia 2017-03-16 11:22
Mam pytanie czy agencja posiada w swojej ofercie pracę dla kobiet? Znajomy korzystał z ich pośrednictwa i był zadowolony. Może ktoś ma wiedzę i mógłby się podzielić z innymi. Fajna agencja to może i fajna praca by sie trafiła?
LimnusWork 2017-03-16 11:27
Witamy,
zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Iza 2017-03-25 16:50
LIMNUSWORK to jedna z wielu normalnych firm i nie radzę wyrabiać sobie opinii na podstawie samych wpisów.
koc 2017-04-04 21:25
Napiszę krótko(usunięte przez administratora)radzę tą agencję omijać szerokim łukiem.Pozdrawiam
10
Kris 2017-04-05 09:02
ja o tej firmie nie mogę powiedzieć złego zdania, a współpracuję z nimi od 2015 roku, może napisz jakieś szczegóły co Ci nie spasowało bo taką opinie może dać każdy któremu płacą za "hejt" na innych i tyle.
Darek 2017-04-11 12:48
Pracuję z LIMNUSWORK już dość długo i zawsze było wszystko prowadzone bez zastrzeżeń. Polecam jak chcecie spokojnie pracować.
mirula 2017-04-19 15:38
jestem też budowlancem a konkretnie cala wykonczeniówka i renowacja mieszkan.
do tego dekarz blacharz .. (usunięte przez administratora) ...mógłbys mi powiedziec cos wiecej????
LimnusWork 2017-04-20 09:21
Witamy i zapraszamy Pana do odwiedzenia naszej strony internetowej www.limnuswork.pl i zapoznania się z naszymi ofertami pracy. W razie pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego.
Dane kontaktowe znajdzie Pan na w/w stronie internetowej w zakładce KONTAKT.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Pracuś 2017-04-23 23:27
LIMNUSWORK to fajna agencja i już korzystałem z ich pośrednictwa. Wszystko było załatwione, warunki mieszkaniowe spoko chyba że ktoś chce mieszkać w super hotelu. Zarobiłem całkiem niezłe pieniądze cóż więcej można oczekiwać. Osoby wiecznie nieszczęśliwe zawsze będą narzekały
agren70 2017-04-29 12:34
WITAM-SZUKAM PRACY w Niemczech jako wykrawacz tuszy wieprzowych.Mam wieloletnie doświadczenie na tym stanowisku,lecz niestety nie znam języka niemieckiego.Czy ktoś pracuje za pośrednictwem tej firmy jako wykrawacz i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Z góry dziękuję.Piotr.
Czesiek 2017-04-29 13:45
Witam z tego co wiem to mają teraz robotę w Angli dla rzeźników bez języka. Ja robie w Niemczech w rzeźni. Robota wiadomo do latwych nie nalezy, ale firma do ktorej mnie skierowali placi jak bylo w umowie.
Pola 2017-05-03 09:14
LIMNUSWORK zawsze mają dużo ofert pracy z czego jestem zadowolona bo mam do wyboru różne oferty. Fajna agencja i widać starania o dobre roboty, mieszkania też dobre załatwiają.
1
DISINHERIT 2017-05-06 18:47
Witam Państwa poszukuje pracy dla 3 mężczyzn w charakterze laminator/laminiarz .Doświadczenie od 3 - 5 lat w zależności od stanowiska .
Poszukujemy pracy w miarę możliwości blisko granicy z Polską. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania .BARDZO proszę o kontakt
rafalolechowicz@hotmail.com.
Jesteśmy odpowiedzialni bez nałogów i gotowi podjąć pracę od początku czerwca .Język angielski w stopniu zaawansowanym.
Dziękuję serdecznie i z niecierpliwością oczekuję od Państwa odpowiedzi.
LimnusWork 2017-05-06 18:57
Witamy i zapraszamy do kontaktu od poniedziałku do piątku w godzinach pracy tj. 08:30 -16:30. Nr. Tel znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce Kontakt.
Zapraszamy również do odwiedzenia ww strony internetowej i w zakładace Oferty Pracy przesłania swoich Cv na interesujące Panów oferty pracy.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Poldek 2017-05-08 11:52
LIMNUSWORK to fajna agencja, podoba mi się że mają dużo ofert i jest z czego wybierać. Nie ma co narzekać na firmę tylko trzeba pilnować papierów przy podpisywaniu umowy!
2
Natan 2017-05-08 12:01
no normalka, że trzeba sprawdzać dokumenty wszędzie, gdzie się je podpisuje, żeby sprawdzić czy wszystko w danych się zgadza itp. w końcu to Twój obowiązek
Pracuś 2017-05-16 21:45
LIMNUSWORK nigdy nie zawodzi swoją ofertą robót w Niemczech oraz w Holandii. Dla potrzebujących zawsze znajdzie się coś. Potrafią zorganizować wyjazd, pracę i mieszkania w miarę przyzwoite. To jest już doświadczona agencja.
2
Adi 2017-06-13 23:21
Mają bardzo fajne oferty w Holandii, bardzo miłe i pomocne panie rekruterki, polecam!
2
Pracuś 2017-06-20 10:45
LIMNUSWORK ma super ofertę prac. Myślę, że wiele osób dzięki nim ma możliwość zarobienia większych pieniędzy. Korzystałem już wcześniej z ich pośrednictwa i było wszystko ok dlatego nie rozumiem niektórych wpisów. Może sami coś narozrabiali i były nerwy?
1
Matliz_Bandziorek 2017-06-22 22:02
Pracuje obecnie w Niemczech, przez Firme Limnukswork. Tutaj w Niemczech, potrzeba mase ludzi do pracy, ciągle brakuje wykfalikowanych pracowników. Dlatego zapraszam, każdego rzemieślinika do pracy, napewno bedzie zadowolony.
Pracuś 2017-06-24 19:11
Dobrze, że są takie agencje pracy. Czytałam opinie i uważam, że jest nieuczciwe ocenianie firmy jak tylko coś się nie powiedzie. Zycie pisze różne scenariusze, nie zawsze dobre. Generalnie agencja działa bardzo dobrze, korzystałem z ich pośrednictwa i było ok.
2
Panek 2017-07-02 11:24
Nie zgadzam się z niektórymi opiniami bo są bardzo krzywdzące a do tego niesłusznie. Nikt nie uwierzy w to, że ktoś stracił pracę bez żadnego powodu. Praca tym bardziej za granica to nie jest przedszkole.
2
Piotr 2017-07-09 21:01
Większość ofert pracy w jakich pośredniczy LIMNUSWORK to ciężkie prace fizyczne np. na budowach.
2
Zadowolony 2017-07-09 21:30
A ty jedziesz na wczasy czy do pracy? Widziałeś kiedyś lekką pracę na jakiejkolwiek budowie? Ja jak większość jadę zarobić, a ty jak chcesz odpocząć to siedź dalej w Polsce na socjalu.
1
Kobieta 2017-07-11 22:30
Mam pytanie czy ktoś dostał ofertę na produkcji części samochodowych w Holandii? Stawka wiekowa czy jest warta zainteresowania?Ewentualnie czy jest ktoś chętny do wspólnego wyjazdu?
Kobieta
1
zibi 2017-07-12 13:34
Witam . Próbowałem zarejestrować się na ten www.limnuswork.pl , ale wywala mi , że muszę wybrać miejscowości do których chciałbym jechać w danym kraju . Czy to aby mądre ??? Chcę wyjechać załóżmy do GB to chyba wszystkim wszystko jedno gdzie byle by warunki umowy były do zaakceptowania . To co teraz mam wymienić tam wszystkie miasta z GB ???????
1
LimnusWork 2017-07-12 13:44
Witam Pana,
jeżeli ma Pan problemy w złożeniu swojej aplikacji - cv itp. to doradzamy w pierwszej kolejności skontaktować się z nami http://limnuswork.pl/kontakt/ w celu udzielenia Panu pomocy.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Betonik 2017-07-13 17:53
Jeszcze nie spotkałem firmy czy też agencji które dogodziłyby wszystkim. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Praca za granicą nie należy do lekkich, tak się ostro pracuje, wydajność musi być duża. To nie jest wina LIMNUSWORK-a tylko tak pracują tam.
Krzysiek 2017-08-03 10:45
bardzo dziękuję Pani Barbara Polna, która pomogła mi znaleźć pracę w Holandii jako mechanik samochodowy.
Poldek 2017-08-07 10:26
Pracowałem z agencja i chcę powiedzieć, że do była dobra współpraca.
Dominika 2017-08-28 17:48
@Poldek czemu uważasz, że była to dobra współpraca? Jakie są pozytywy pracy w LIMNUSWORK? @Krzysiek jak się pracuje za granicą? Czy firma zapewnia zakwaterowanie? Jak to wygląda?
janek 2017-08-29 11:22
Moja opinia co do pracy w Limnuswork:
1) zawsze jak potrzebowałem pomocy w rozwiązaniu problemów w pracy lub na kwaterze pomagali mi.
2) z papierami co do pracy zawsze wszystko ok i na czas
3) z pracy jestem zadowolony, niedługo mam urlop i wracam po nim dalej do pracy
pozdrawiam janek
LimnusWork 2017-08-29 11:25
Witam Panią,
jeżeli jest Pani zainteresowana jakąś ofertą pracy dostępną na naszej stronie www.limnuswork.pl to zapraszamy do kontaktu z Nami w celu udzielenia Pani wszelkich niezbędnych informacji, również odnośnie kwater itp.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Paweł 2017-09-03 19:22
LIMNUSWORK to bardzo dobry pracodawca i dziwię się takimi wpisami. Może to jakieś typowe wpadki przy pracy?
Wielicki Majster 2017-09-12 14:52
Solidna i prawdomówna firma, wszystko było tak jak mówili przed wyjazdem, zawsze gotowi do pomocy, po przybyciu do Niemiec kiedy miałem problemy z dogadaniem się w sprawie lokum, zadzwoniłem do nich, a przemiła Pani pracowniczka z Limnuswork załatwiła wszystko w ciągu 10 minut. Polecam.
Wielicki Majster 2017-09-12 14:53
Solidna i prawdomówna firma, wszystko było tak jak mówili przed wyjazdem, zawsze gotowi do pomocy, po przybyciu do Niemiec kiedy miałem problemy z dogadaniem się w sprawie lokum, zadzwoniłem do nich, a przemiła Pani pracowniczka z Limnuswork załatwiła wszystko w ciągu 10 minut. Polecam.
Piotrek 2017-09-12 19:32
LIMNUSWORK to fajna agencja ale mają braki ludzi do pracy.
2
LimnusWork 2017-09-12 19:44
Witam Panie Piotrze,
czemu wprowadza Pan odbiorców w błąd i skąd ma Pan te fałszywe informacje jeżeli nie należy Pan do naszego zespołu?
Pawel 2017-09-23 10:16
Czy ktoś może podać jaka jest stawka godzinowa dla elektryka w Holandii ?
Poldek 2017-09-30 17:32
Widzę, że LIMNUSWORK ma bardzo długą listę ofert pracy, starają się o roboty ale myślę, że brak fachowców!!
John 2017-10-02 09:46
ale bredzisz i trolujesz chłopie... razem ze znajomym dostaliśmy pracę dzięki Limnusowi i cieszę się, że trafiliśmy na tą firmę. Jak szukasz pracy to zgłoś się do nich, a nie troluj.
Paweł 2017-10-03 23:21
Z moich informacji wiem, że LIMNUSWORK to bardzo dobry pracodawca. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jeszcze kilka informacji o firmie? Mam zamiar aplikować ponieważ chcę dostać się do dobrej firmy. Dlaczego firma ma tak długa listę ofert pracy, czy ktoś wie?
John 2017-10-03 23:33
jak potrzebujesz info z pierwszej ręki na temat firmy to zadzwoń do Nich w godzinach pracy i odpowiedzą Ci na wszystkie pytania.
co do ofert pracy to dla mnie logiczne, mają dużo ofert pracy bo szukają dużo ludzi do zatrudnienia i nie widzę w tym nic dziwnego.
BORYS 2017-10-05 08:29
Sa też negatywni jestem slusarzem z doswiadczeniem i niemieckim miała byc praca na 100% i po ofercie cisza a więc kazda firma ma ryse
1
Ralf 2017-10-05 08:57
może wartało się przypomnieć w firmie, albo nie takim dobrym specjalista jestes jak piszes? psioczysz jak małe dziecko i dajesz negatyw tylko za taką pierdołe? typowy polaczek....
LimnusWork 2017-10-05 09:01
BORYS naszymi ofertami pracy odpowiadamy na aktualne zapotrzebowania naszych klientów, które ciągle się zmieniają i są przez nich aktualizowane. Jeżeli, któryś z naszych klientów będzie zainteresowany Twoją kandydaturą to z pewnością skontaktujemy się z Tobą.

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Pracuś 2017-10-16 11:21
Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony z pracy w LIMNUSWORK ale przy dużych ilościach osób, które skorzystały z usług firmy to nic nadzwyczajnego, tak jest i tyle. Agencja to profesjonaliści w każdym calu więc warto z nimi pracować i tyle mam do powiedzenia.
LimnusWork 2017-10-16 11:24
Dziękujemy za miłe słowa :)

Pozdrawiamy
Zespół LimnusWork
Pracuś 2017-10-19 18:13
Jak agencja ma dobra opinię to widać jak rozkręcają się. Cała długa lista nowych ofert aż miło patrzeć bo jest z czego wybierać. Pracowałem z nimi i mam zamiar ponowić ponieważ dobrze się pracuję z LIMNUSWORK. Mogę ich polecić , ale dla tych którzy chcą pracować!
Zostaw swoją opinię o LIMNUSWORK - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK