brak logo

.P.U.H. PLANDEX - Spółka Jawna

Stęszew

Opinie o .P.U.H. PLANDEX - Spółka Jawna

czarny 2012-12-04 22:42
Pracuję w tej firmie ponad 10 lat, wypłatę miałem zawsze na czas, taką jakiej się spodziewałem. Właściciel jest wymagający, ale powyższe historie, moim zdaniem, są mocno rozdmuchane.
3
porazka 2013-08-28 11:59
pracowalem i nie polecam jak czytam te opinie to potwierdzam wszystko. lepiej trzymac sie z daleka
3
2013-10-05 10:29
Ludzie trzymajcie sie z daleka bylem sprawdzilem, makabra, ( usunięte przez administratora )
5
otto 2014-01-23 17:11
spoko firma tylko troche mała kasa
porażka 2014-02-25 11:29
sensowne przykłady? mało ich?(usunięte przez administratora)
choptaś 2014-02-28 20:30
Płace okej, najwyzsze w okolicy na chwile obecna. Moja pensja 3000netto . Na montazu w granicach 1800-2800 ( zalezy od stazu pracy), spawalnia w granicach 3000. Opinie innych mocno przesadzone.
3
choptas 2014-03-26 20:45
no to twoja wyplata moze taka jest.
manolo 2014-04-13 20:41
nie chodzi mi o nowo przyjętych konstruktorów,bo wiadomo ze mogą wielu rzeczy po prostu nie wiedzieć.chodzi o tych którzy pracują juz kilka i więcej lat.rozumiem ze mozna sie tez pomylic,ale mylic się i nic z tym nie robić(bo przecież ludzie na hali sobie poradzą w razie czego).I w 99% uchodzi im to bez jakichkolwiek konsekwencji ze strony szefa.W drugą strone jest nieco inaczej,bo z reguły odbija sie to na premii pracowników którzy sie pomylą.
azz 2014-08-27 22:14
Czy w tej firmie funkcjonuje jakiś dział kontroli jakości? Chodzi mi głównie o spawanie, spoiny ktoś kontroluje?
jogi 2015-01-16 12:00
lepiej trzymac sie z daleka
5
aplikujący 2015-03-21 17:37
zaprosili mnie na rozmowę na stanowisko konstruktor, czego się można w tej firmie spodziewać?
3
Jeremi 2015-04-15 19:41
Nie polecam !!!!!!!!!
4
Jeremi 2015-06-30 22:18
Nie polecam a nawet odradzam!!!!!
4
kropek 2015-07-04 22:49
tez tam pracowalem...zgadzam sie z jeremi. Ponadto rotacja pracowników bardzo duża, ludzie przewaznie sami odchodzą.
Worker 2015-07-13 13:34
Jutro mam się zjawić na rozmowę a stanowisko produkcyjne, czego mogę się spodziewać ?
Hemi 2015-07-14 11:22
Nie polecam tej firmy.
3
taka prawda 2015-08-25 18:58
robota dla baranów..jestes baranem to jestes mile widziany..nie polecam oszukują na wyplatach a o umowie to mozna pomarzyc.
2
NUL 2015-09-07 17:06
ODPUŚĆ SOBIE PRACĘ W TEJ FIRMIE. SZKODA TWOICH NERWÓW.
5
lewy 2015-09-21 23:05
generanie to na tym forum nie ma co krytykowac plandexu i pisać prawdy bo admin siedzi w kieszeni pana T.M. i bardzo sprawnie usuwa wszelkie negatywne i prawdziwe opinie byłych pracowników.co do umów o prace to i owszem sa takie zawierane ale wypłata to podstawa plus premia w kopercie.oszczędnoś ci dla pracodawcy ma się rozumieć bo przeciez kryzys jest
3
abulafia 2015-11-01 06:59
Czy to prawda że pan właściciel firmy dostał oklep od braci Ukraińców ?
Po Stęszewie chodzi plota że nie chciał im zapłacić za pracę.
spawacz 2015-11-03 19:54
pracowalem miesiac jako spawacz, wypłata 2000 zł na reke...wiec podziekowalem
1
prac. fizyczny 2015-12-28 12:29
Witam pracuje w firmie zewnętrznej która doposaża pojazdy u zabudowców i chyba najgorsza firma w kraju (bardzo nieuczynni począwszy od kierownika aż do magazyniera.
2
x 2016-02-03 08:59
Najniższa na konto, reszta w kopercie.
5
prawda 2016-02-12 14:57
Ktoś chce przyoszczędzić czyli pracodawca kosztem pracownika
7
haah 2016-02-21 09:53
Ano takim sposobem ,,Dopiero w dniu "kopert" dowiadujesz sie ile zarobisz''. To jest normalne?
3
Heniu 2016-03-05 21:58
Ania bez obrazy ale jesteś Idiotką jak piszesz takie rzeczy
Do Henia 2016-03-10 16:58
Ania broni firme bo ten kto znajdzie coś innego to sie zwalnia i nie ma kto przyjśc, a jak widzi te wpisy to tym bardziej rezygnuje. Macie rację banda oszustów ludzie traktowani jak przedmioty.
5
Inkasent 2016-04-26 03:36
Za gaz nauczył się płacić.
1
Gringo 2016-05-30 15:05
Czy ktoś może podzielić się informacjami jak wygląda sytuacja w konstrukcji?
Jeremi 2016-05-30 18:38
Do Gringo
Bardzo duża rotacja. Nie sprawdzasz się to jesteś obciążony kosztami poprawek. Każdy pilnuje swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt nikomu nie pomaga o mobbingu nie wspominając. Nie polecam
8
anonim 2016-08-05 14:07
do wszystkich którzy chcą podjąć pracę w firmie plandex dajcie sobie spokój !!!! szkoda zdrowia
16
Konstruktor 2017-01-03 07:33
A co ze stanowiskiem konstruktora? Tez ciezko czy da rade pracowac?
XxX 2017-01-12 08:13
Jeśli masz rodzinę,masz dla kogo żyć to sobie odpuść. (usunięte przez administratora)
10
Robert 2017-03-17 08:08
Nie polecam absolutnie!! Niemiła obsługa. Fochy na klienta. Jak za kare wszystko robią i jak zwykle bałagan w papierach. Człowiek przejedzie 300 km a oni powiedzą że nic nie wiedZą na temat dzisiejszego przeglądu. Masakra!!! Typowe poznaniaki
Zostaw swoją opinię o .P.U.H. PLANDEX - Spółka Jawna - Stęszew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie .P.U.H. PLANDEX - Spółka Jawna