brak logo

.P.U.H. PLANDEX - Spółka Jawna

Stęszew

Opinie o .P.U.H. PLANDEX - Spółka Jawna

czarny 2012-12-04 22:42:41
Pracuję w tej firmie ponad 10 lat, wypłatę miałem zawsze na czas, taką jakiej się spodziewałem. Właściciel jest wymagający, ale powyższe historie, moim zdaniem, są mocno rozdmuchane.
3
porazka 2013-08-28 11:59:31
pracowalem i nie polecam jak czytam te opinie to potwierdzam wszystko. lepiej trzymac sie z daleka
2
2013-10-05 10:29:20
Ludzie trzymajcie sie z daleka bylem sprawdzilem, makabra, ( usunięte przez administratora )
3
otto 2014-01-23 17:11:41
spoko firma tylko troche mała kasa
porażka 2014-02-25 11:29:52
sensowne przykłady? mało ich?(usunięte przez administratora)
choptaś 2014-02-28 20:30:56
Płace okej, najwyzsze w okolicy na chwile obecna. Moja pensja 3000netto . Na montazu w granicach 1800-2800 ( zalezy od stazu pracy), spawalnia w granicach 3000. Opinie innych mocno przesadzone.
3
choptas 2014-03-26 20:45:40
no to twoja wyplata moze taka jest.
manolo 2014-04-13 20:41:12
nie chodzi mi o nowo przyjętych konstruktorów,bo wiadomo ze mogą wielu rzeczy po prostu nie wiedzieć.chodzi o tych którzy pracują juz kilka i więcej lat.rozumiem ze mozna sie tez pomylic,ale mylic się i nic z tym nie robić(bo przecież ludzie na hali sobie poradzą w razie czego).I w 99% uchodzi im to bez jakichkolwiek konsekwencji ze strony szefa.W drugą strone jest nieco inaczej,bo z reguły odbija sie to na premii pracowników którzy sie pomylą.
azz 2014-08-27 22:14:47
Czy w tej firmie funkcjonuje jakiś dział kontroli jakości? Chodzi mi głównie o spawanie, spoiny ktoś kontroluje?
jogi 2015-01-16 12:00:30
lepiej trzymac sie z daleka
4
aplikujący 2015-03-21 17:37:13
zaprosili mnie na rozmowę na stanowisko konstruktor, czego się można w tej firmie spodziewać?
3
Jeremi 2015-04-15 19:41:15
Nie polecam !!!!!!!!!
3
Jeremi 2015-06-30 22:18:45
Nie polecam a nawet odradzam!!!!!
2
kropek 2015-07-04 22:49:32
tez tam pracowalem...zgadzam sie z jeremi. Ponadto rotacja pracowników bardzo duża, ludzie przewaznie sami odchodzą.
Worker 2015-07-13 13:34:02
Jutro mam się zjawić na rozmowę a stanowisko produkcyjne, czego mogę się spodziewać ?
Hemi 2015-07-14 11:22:51
Nie polecam tej firmy.
kiss 2015-07-20 09:16:46
Panie w biurze ok, reszta do d...., wszyscy znajomi znajomych albo rodzina. Ci się trzymają razem. Potrzebują jeleni do pracy. Na początku dawali tak jak mówili na rozmowach, czyli ok 2200zł - 2400zł. Teraz płaci najniższe + koperta. A w kopercie +100, +200, a inni "czy znajomi" albo "kapusie" z koperty odbierają drugą wypłatę. Jak się ktoś odezwie, że robił tyle nadgodzin i nie ma za nie płacone, od razu jest zwalniany. Rotacja ludzi straszna. Straszą też tym, że mają robić i nie gadać bo na ich miejsc jest dużo ukraińców! Normalnie polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
taka prawda 2015-08-25 18:58:31
robota dla baranów..jestes baranem to jestes mile widziany..nie polecam oszukują na wyplatach a o umowie to mozna pomarzyc.
NUL 2015-09-07 17:06:21
ODPUŚĆ SOBIE PRACĘ W TEJ FIRMIE. SZKODA TWOICH NERWÓW.
1
lewy 2015-09-21 23:05:55
generanie to na tym forum nie ma co krytykowac plandexu i pisać prawdy bo admin siedzi w kieszeni pana T.M. i bardzo sprawnie usuwa wszelkie negatywne i prawdziwe opinie byłych pracowników.co do umów o prace to i owszem sa takie zawierane ale wypłata to podstawa plus premia w kopercie.oszczędnoś ci dla pracodawcy ma się rozumieć bo przeciez kryzys jest
3
abulafia 2015-11-01 06:59:37
Czy to prawda że pan właściciel firmy dostał oklep od braci Ukraińców ?
Po Stęszewie chodzi plota że nie chciał im zapłacić za pracę.
spawacz 2015-11-03 19:54:33
pracowalem miesiac jako spawacz, wypłata 2000 zł na reke...wiec podziekowalem
prac. fizyczny 2015-12-28 12:29:14
Witam pracuje w firmie zewnętrznej która doposaża pojazdy u zabudowców i chyba najgorsza firma w kraju (bardzo nieuczynni począwszy od kierownika aż do magazyniera.
x 2016-02-03 08:59:50
Najniższa na konto, reszta w kopercie.
2
prawda 2016-02-12 14:57:18
Ktoś chce przyoszczędzić czyli pracodawca kosztem pracownika
6
Pracownik roku 2016-02-17 22:45:24
W tej firmie jeszcze nikt nie zarobił tyle ile powienien. Dopiero w dniu "kopert" dowiadujesz sie ile zarobisz. Ci co pracuja na akord maja zabierane za byle co czasem jak brakuje jakiegos powodu to wymysla sie go, jezeli szef uzna, ze pracownik zarobil za duzo daje sygnal kadrowym, ze maja u**bac, no i u**bują. Coraz czesciej wszystkie"powody" sa wyssane z palca. Tu sie wyzuskuje ludzi,, oszczexza sie na wszystkim, ciagle czegos brakuje, jedynie na czym sie nie oszczedza to zachcianki szefostwa czyli nowe autka itd. Jesli ktos ma mozliwosc pracowania gdzies indziej niech tam idzie. Tutaj moze sie rozczarować
3
haah 2016-02-21 09:53:43
Ano takim sposobem ,,Dopiero w dniu "kopert" dowiadujesz sie ile zarobisz''. To jest normalne?
2
Heniu 2016-03-05 21:58:17
Ania bez obrazy ale jesteś Idiotką jak piszesz takie rzeczy
Jeremi 2016-03-09 22:12:47
Właśnie otrzymałem dzisiaj kartkę i kopertę z wypłatą akord był wiekszy kasa mniejsza Masakra banda oszustów
2
Do Henia 2016-03-10 16:58:35
Ania broni firme bo ten kto znajdzie coś innego to sie zwalnia i nie ma kto przyjśc, a jak widzi te wpisy to tym bardziej rezygnuje. Macie rację banda oszustów ludzie traktowani jak przedmioty.
3
Inkasent 2016-04-26 03:36:55
Za gaz nauczył się płacić.
1
xxxx 2016-05-17 16:29:13
wszystko bylo by ok.tylko nie ma opcji zeby pensja zgadzała sie ze swoimi obliczeniami.co miesiac niespodzianka.jeśli wyjdzie za duzo to ciach i juz jest mniej.to demotywuje i zmienia podejscie do pracy.2ga sprawa to totalny brak integracji w tej firmie.bylo 25lecie firmy i zadnego spotkania i podziekowania i gestu dla pracownikow.zupelny brak człowieczenstwa u szefostwa.o kopercie lub paczce na swieta mozna pomarzyć:D
7
Gringo 2016-05-30 15:05:56
Czy ktoś może podzielić się informacjami jak wygląda sytuacja w konstrukcji?
Jeremi 2016-05-30 18:38:51
Do Gringo
Bardzo duża rotacja. Nie sprawdzasz się to jesteś obciążony kosztami poprawek. Każdy pilnuje swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt nikomu nie pomaga o mobbingu nie wspominając. Nie polecam
3
anonim 2016-08-05 14:07:14
do wszystkich którzy chcą podjąć pracę w firmie plandex dajcie sobie spokój !!!! szkoda zdrowia
7
lolo 2016-09-08 09:03:57
praca zapiepsz a szef wchodzi i juz wiesz ze masz 500 mniej masakra szkoda czasu na prace w tej firmie
6
Zostaw swoją opinię o .P.U.H. PLANDEX - Spółka Jawna - Stęszew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie .P.U.H. PLANDEX - Spółka Jawna