Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OTTO POLSKA SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
nizar - 2014-11-20 23:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [buba - 2014-11-20 16:51:23]:
odpowiadam płatne 8,50 euro za godz. (cena w brutto), na m-c wychodzi 1010 euro netto, jeśli przez Otto to za mieszkanie tyg. 50 euro po dwie trzy os., do pracy max. od miejsca zamieszkania 10 km.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-11-21 10:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nizar - 2014-11-20 23:50:56]:
ja tez sie zastanawiam nad wyjazdem do Rieste. 1000 e policzyles z mieszkaniem czy bez i ile godz brales pod uwage? Sa jakies sklepy itp w okolicy zakwaterowania? zakwaterowanie w domach czy w hotelu? sa jakies nadgodziny i czy pracuje sie tez w weekend?
zdjecie uzytkownika
rieste - 2014-11-25 18:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [buba - 2014-11-20 16:51:23]:
teraz w adidasie sezon...praca 7 dni w tygoniu na 3 zmiany...warunki jak trafisz na mieszkanoe z pralka-to sie ciesz...og...ktos tu pisze ze.zarobosz 1000€...gdzie..za wrzesien moja wyplata to ok800€ za pazdziernik640€...mialem 152godz..nadgodzny sa ale na azk.
zdjecie uzytkownika
zagadan - 2014-11-26 13:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jak z umowa w Rieste ,na ile podpisuje sie umowe ,i jak z kosztami mieszkania-ile dokladnie na osobe
zdjecie uzytkownika
Wizzi - 2014-12-03 02:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, dostałem ofertę pracy z Otto w Waalwijk w firmie Doc Data, zakwaterowanie ma być w Oisterwijk lub Oss. W najbliższy czwartek mam jechać podpisać umowę. W związku z powyższym byłbym zobowiązany za jakieś informacje z pierwszej ręki od kogoś kto tam pracuje bądź pracował dotyczące warunków zamieszkania oraz samej pracy i tego jaka jest rzeczywista stawka netto ponieważ oferowana stawka brutto w moim przypadku to 8,57 brutto
Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź, toż to już ostatni dzwonek a powyższe opinie mnie trochę niepokoją.
zdjecie uzytkownika
milano - 2014-12-07 14:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tu zdobyć pracę , to trzeba mieć niezłego farta . Robotę trzymaja dla swoich.A jak dzwonisz , to traktują cię jak intruza.
zdjecie uzytkownika
milano - 2014-12-07 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby nie zapomnieć , specjalne pozdrowienia dla pani Zuzanny z Gdyni :(
zdjecie uzytkownika
orzech - 2014-12-12 17:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wam, jak się zapewne domyślacie obecnie szukam pilnie pracy, przez agencję. natomiast mam złe doświadczenia z poprzednimi agencjami, wiecie jak jest. natomiast czy jak już otto polska wyśle mnie gdzies do pracy to jak potem przedsatawia się pomoc i wsparcie z ich strony? jest wogóle jakieś?dużo zabierają z pensji?
zdjecie uzytkownika
tulipan - 2014-12-17 10:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem zainteresowana praca w Albert Hejn w Waterigen, moze ktos cos powiedziec na temat zakwaterowania pracy itp ??
zdjecie uzytkownika
mick - 2014-12-19 09:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Otto jest o.k.i mogę każdemu polecić!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MatheO - 2014-12-19 15:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Yo wszystkim dziś aplikowalem do pracy jako pracownik fizyczny na produkcji układaniu i filetowaniu kurczaków i odpisali niedawno. Czy ktoś wyjechał przez tą agencję na tą produkcję i czy warto zawrzeć z nimi umowę w Poznaniu ? Pozdro
zdjecie uzytkownika
Jony - 2014-12-25 00:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej agencji, po przyjeździe okaże się że bd mieszkać z Czechami lub Słowakami (tzn. Cyganami z obywatelstwem).
zdjecie uzytkownika
śmiechłem - 2014-12-26 20:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jony, a Ty to jedziesz do pracy zarabiać czy zawierać przyjaźnie na całe życie co ? :) trochę mnei to rozśmieszyło stary, bo ja to myślę że nie ważne z kim ważne byle zarobić jeśli jedzie się faktycznie do pracy. Poza tym narodowość przecież nie wpływa na zachowanie człowieka, moim zdaniem każdego powinno się szanować.
zdjecie uzytkownika
kubo - 2015-01-07 22:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam mam pytanie czy ta firma jest wypłacalna jak wygląda zakwaterowanie i ile wychodzi mniej więcej miesięcznie z zarobkami jako pracownik fizyczny
zdjecie uzytkownika
hogi - 2015-01-13 09:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosza - 2014-10-10 18:46:00]:
Pracowalem w gipmans i praca dobra nawet masz placone za pol godz przerwy a przerwy kolezanka ci nie podkreslila ze jedziesz rano wczesnie ale za to wracasz wczesniej.i masz praktycznie caly dzien dla siebie ja zajmowalem sie szczypiorkiem lecz jak skonczylem to pomoagalem wlasnie koieta przy pakowaniu i bardzo wporzadku lekko cale szefostwo z nl tez wporzoadku
zdjecie uzytkownika
barbos - 2015-01-21 12:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a był ktoś w Tilburk-Elcho przez otto albo teraz jest bo mam taka oferte?
zdjecie uzytkownika
Raven - 2015-01-29 15:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś w tą sobotę do pakowania ziemniaków?
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-01-30 15:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy kazdemu kto chce cos zarobic i odlozyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
adam78 - 2015-02-05 09:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam zamiar drugi raz jechac z ta firma do pracy cz dalej sa besikbary czy dalej duzo jest narkomanow proszeo opinie
zdjecie uzytkownika
WorkForce2015 - 2015-02-09 20:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy firma Otto jest w stanie zapewnić pracę płatną powyżej 9 euro / h ?
zdjecie uzytkownika
xenes - 2015-02-16 10:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka praca jest w geodis wilson?jest sens wyjezdzac?
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-02-18 19:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo malo maja ofert powyzej 9e a jesli nawet trafisz na taka to bedziesz pracowac ok 30 godz na tydzien!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
farna - 2015-02-19 14:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej.
Mam zamiar wyjechac z kolezanka do Holandii z OTTO...
Jak z mieszkaniem i dojazdem w ogole do Holandii? Jest akredytowany wyjazd?
I co polecacie? Na czym pracowac?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mieszkam w Niemczech sporo ze względu na prośbę jednej z Gazet udałam się na rozmowę rekrutacyjną. Byłam w szoku. Dla mnie firma krzak. Nie maja nawet własnego biura. Biuro jest na jadalni dla pracowników, oddzielone parawanem.
Mieszkania o strasznych warunkach 250 Euro od miejsca parkingowego (od 4 do 6 w jednym pokoju) gdzie w tym rejonie wynająć mieszkanie to koszt do 350 euro. Dojazdy busami od 4 euro ! MASAKRA
Pytania: Jak można oszukiwać w tak perfidny sposób własnych rodaków?
zdjecie uzytkownika
wyrolowana - 2015-02-26 16:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam OTTO, po 4 latach mojej bezawaryjnej pracy u tego pośrednika, zrobił nie ,,w rolo". Mimo płaconych składek chorobowych nie wypłacono mi L-4 po operacji. Przyczyna: w żywe oczy osoba która co miesiąc spisywała ze mną umowę,wpisała inną datę niż mówiła,mój błąd zaufałam-podpisałam.Zapewniano iż zostanie mi wypłacone, ale zapytano kiedy idę do szpitala i wpisano datę o 2 dni krótszą niż mi powiedziano, kiedy się wystraszyłam mówiąc że nie chcę stracić zasiłku ZUS wmówiono mi, że wszystko OK i nawet potwierdzają to ich kadry. Po wizycie w ZUS usłyszałam że OTTO zerwało ze mną umowę, zaś OTTO dalej zapewniało mnie że to nieprawda i jest w porządku, dostanę L-4, po czym po 2 miesiącach próbowało zrzucić winę na innego pracodawcę u którego niby pracowałam w trakcie pobytu w szpitalu a ja usłyszałam: prostowanie tej sprawy nie należy do naszych obowiązków. Suma sumarum zostałam po wyjściu ze szpitala, tuż przed świętami bez środków do życia. Ostrzegam więc innych: uważajcie i 10 razy sprawdzajcie zanim podpiszecie, nie wierzcie w ich zapewnienia, lepiej wypytać niezależną księgową, prawnika, najpierw się upewnić zanim coś podpiszecie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
piter - 2015-03-01 12:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze tylko tyle że za granicą się nie choruje, tam liczy się tylko praca.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OTTO POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie