OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

IREK w Holandi 2017-05-31 11:14
hej ja właśnie złożyłem papiery i w sobotę tj.3-4. 06.2017 teraz będzie wyjazd do Holandi do pakowania mięsa. Masz mój meil- aleks92@onet.eu
alonso 2017-05-31 16:21
Byłem na kilku lokacjach w NL i na żadnej nie było źle. Najlepiej się pracuje dla AH i najwięcej godzin tam miałem i stawka dobra była
Piotrek 2017-05-31 18:57
Jedynie kasa dobra i na czas ale żeby coś załatwić to dno o urlop musisz latać kilka razy i za każdym razem mówią ze ci wpisza po czym w systemie widnieje napis w toku masakra z tymi ludzmi co robią (usunięte przez administratora) .
ruda 2017-05-31 21:43
pewna agencja, dobry hajs, można jechać z partnerem/partnerką , mają dużo ofert, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
1
przemek 2017-06-01 10:59
Polecam. aktualnie jestem 2 raz. Pieniądze zarobione nie narzekam, stawki są dobre. Zdecydowanie to pewna agencja a tylko z taki oplaca sie jeździć
2
Piotrek 2017-06-01 20:13
Witam
Czy jedzie ktos w ta sobote do Venlo mag. flextronic?
1
Patrycjush 2017-06-02 12:30
Witam, prawdopodobnie ja jadę ale czekam jeszcze na wszystkie dokumenty
patrycjush 2017-06-02 13:28
ja jadę napisz do mnie patrykgromek86@gmail.com
Opusa 2017-06-02 13:49
Hej ja jutro jade do venlo :) ale nie na magazyn
Tomasz 2017-06-02 15:07
Tommy Hilfinger w Venlo ktos tam byl ? Nigdzie nie widze zadnych opinii I jestem ciekawy
3
Tomasz 2017-06-02 15:09
Tommy hilfinger w Venlo ktos tam byl? Nie widze zadnej opini I jestem ciekawy
michal 2017-06-02 22:00
hej mam pytanie co przewaznie ze soba zabieracie jakie sa wyposazenia tam mieszkan? jade pierwszy raz i jestem zielony
zwitka 2017-06-04 12:13
spoko agencja, byłam w Holandii w zeszłym roku i wróciłam zadowolona. super opcja zwłaszcza jeśli ktoś chce zarobić kasę i odłożyć sobie, bo można dobrze zarobić.
1
Ninka 2017-06-04 20:06
@Maciej Sam dzwoniłeś do firmy a innym odradzasz, bo to konkurencja?
kASIA 2017-06-05 16:00
Hej. Ja też sie wybieram, czekam na dokumenty.
A Jak wyglądaly u Was testy jezykowe ?
Kiki 2017-06-06 20:55
Witam, wyjechałam z Otto 3.06. I po kolej. Transport zorganizowany. Bez zadnych problemow kierowcy w Venlo podjechali i po zabierali na miejsca docelowe. Duzo wyjaśnili, podpowiedzieli, ogolnie pelna kulturka i normalna gadka. Podstawili nas do takiego domku przejściowego w Laarbruch by moc odsapnąć, zrobic sobie kawe/herbate, przekapac sie i przespac w oczekiwaniu na koordynatora. Luzik. Bardzo miło i sprawnie. Z faktu ze to okres zielonych swiatkow to poniedzialek tez byl wolny dlatego nr sofi wyrobilismy we wtorek. Co do mieszkan, ludzi. Powiem tak. Nie są to 5*hotele ale jest w porzadku. Czystość zalezy tylko od współlokatorów. Ludzie tutaj są hmm... Fantastyczni. Do pogadania, do posmiania sie. Pomocni. No moze nie wszyscy ale to taki niewielki odsetek ze nawet sie o nich niewiem. Biuro jak na razie wywiązuje sie ze swoich obowiązków bardzo dobrze. Co do pracy to jeszcze niewiem. Jak na razie wszystko na plus i mam cicha nadzieje ze i z praca bedzie dobrze. Na razie 10/10 bo jest lepiej niz przypuszczałam. Pozdrawiam ludzi z Otto :)
pili 2017-06-06 22:39
otto ma sporo fajnych ofert, do tego różne lokacje, każdy coś znajdzie. najważniejsze, że spoko kontakt w kraju i na miejscu i nie ma problemów z pieniędzmi.
1
nat.2 2017-06-07 12:42
A jak wygląda rektutacja w tej agencji ?
Kasia 2017-06-07 19:46
Ja rowniez zamierzam wyjechać sama . I także pierwszy raz
Zainteresowany 2017-06-07 20:53
Czy ktoś w końcu napisze ile tak naprawdę można zarobić z Otto? Czy są godziny , nadgodziny , itp. Wiem że wszystko jest uzależnione od stanowiska,umiejętności, znajomości języka itp ale każdy może się wypowiedzieć ile zarobił np. jako zbieracz zamówień , operator wózka czy pracownik produkcji. Ludzie piszą że sporo odłożyli ale tzn ile? 2-3-4tys. miesięcznie ? Jest tutaj bardzo dużo opini a o zarobkach jakoś nikt nie pisze..W Polsce zarobki są coraz wyższe i trzeba przekalkulować czy warto tak naprawdę wyjeżdżać. Bardzo proszę o opinie w tym temacie.
Biczu 2017-06-08 02:19
Mam wlasnie zamiar wyjechac to zaufana firma itp? Ile trzeba miec ze soba pieniedzy na jedzenie? Itp
antyOTTO 2017-06-08 11:57
NAJGORORSZA AGENCJA PRACY
ciekawa 2017-06-08 17:22
Witam czy ktos pracowal przez ta agencje w pralni ? jade w ta sobote i jestem ciekawa jak wyglada ta praca
Patrykos 2017-06-08 17:29
Ja tak jak wyżej mam pytanie czy polecacie ta agencje, ile można zarobić na produkcji, ile wziąć ze sobą na jedzenie, jacy są ludzie tam? Bo także planuje wyjechać przez tą agencje a z tego co widzę to dużo pozytywów jest
nigdy 2017-06-08 21:35
nigdy nie pracujcie przez agencje jak by nie była bo każda oszukuje.najlepiej jechać samemu albo przez znajomego który już pracuje za granicą
arni 2017-06-08 21:37
schwarzenegger?co lipa w usa?robi się w holandii
qwerty 2017-06-12 13:46
pracowal ktos przy rozladunku kontenerow? lub ma zamiar wyjechac w tym tygodniu do holandii, prosze o odpowiedz tu lub na maila xxxtomasz90xxx@gmail,com
pracuje 2017-06-13 16:12
akurat sie nie zgodze. jeżdże przez agencje, przez otto wlaśnie i nie narzekam. wszystko zgodnie z umowa, praca zalatwiona. zawsze udawalo mi sie zarobic. takze nie mozna uogolniac, a otto naprawde fajne
2
Andrzej 2017-06-14 07:25
witam ktoś pracujie dla otto work force amsteelven ?? praca w Geldermalsen ?? jakie warunki mieszkane ??
1
Aa 2017-06-14 20:20
Jedzenie ktoś w ten weekend na produkcję flextronic logistics?
Patryk 2017-06-15 12:06
Cześć czy na prawdę opłaca się przez nich wyjechać do pracy do Holandii? Oczywiście mam zamiar jechać i pracować, mam 22 lata zastanawiam się czy mi by się opłacało wyjechać bo słyszałem że mają stawkę wiekowa tylko nie wiem ile :)
wikta 2017-06-15 16:43
jak się nie zna nikogo za granicą to lepiej jechać przez agencję bo można się nieźle nabrać. o niejednym takim przypadku słyszałam. a z otto wszystko bezpiecznie, legalnie itp
1
Allexandra 2017-06-16 14:04
Ktoś jedzie 01.07 do Holandii z Białegostoku przez tą agencję? Niestety wybieram sie sama i chciała bym kogoś poznać do pogadania. We dwójkę raźniej i pewniej. Allexandram16@gmail.com
1
Ewel 2017-06-17 18:55
Dobre zarobki ale z tego co sluszalam od ludzi to jest tam (usunięte przez administratora)
mata 2017-06-18 16:54
ja bym tak nie powiedziała, po prostu nie ma obijania się. jak ktoś nie chce pracować, to zawsze tak powie, a jak ktoś jedzie zarobić to będzie zadowolony.
2
Anatolek 2017-06-19 12:11
OTTO Work Force nie zawodzi w ilości ofert pracy. Jest z czego wybierać a w dodatku fajnie organizują wyjazdy i pobyt na miejscu. Co do mieszkań nie omeg się czepiać bo jest ok. Warto z nimi wyjeżdżać.
2
Venlo 2017-06-20 10:50
Proszę Was o informacje, ktokolwiek pracował dla "Tommiego Hilfigera Pracownik magazynu z odzieżą. Miejsce pracy: Venlo".
Chodzi mi o warunki pracy, zatrudnienia, a także zapewnionego zakwaterowania, przez firmę,
Mam wyjechać, w krótce.
Tomi 2017-06-20 10:55
Proszę Was o informacje, ktokolwiek pracował dla "Tommiego Hilfigera Pracownik magazynu z odzieżą. Miejsce pracy: Venlo".
Chodzi mi o warunki pracy, zatrudnienia, a także zapewnionego zakwaterowania, przez firmę,
Mam wyjechać, w krótce. Mój email poniżej, jak ktoś nie chce wypowiadać się na forum, publicznie.

tomi.adham@gmail.com
SM 2017-06-20 11:34
Witam. Mam pytanie. Wyjezdzam 1 lipca do pracy na magazynie do Albert Heijn w Geldermalsen do zbierania zamowien. Moze ktos szczerze powiedziec jak wyglada tam praca ? Zakwaterowanie proponuja albo w Lunteren albo w Geldermalnsen ,ktora lokacja jest lepsza ? Chodzi mi o to czy sa w okolicy jakies sklepy itd?
Moze ktos sie tez wybiera w tym terminie to prosze o kontakt na e-mail :sylwia109@vip.onet.pl
AD 2017-06-20 19:48
Moze ktos cos powiedziec odnosnie pracy w Blokkerze na magazynie-zbieranie zamowien ?
I odnosnie zakawaterowania w Gouda albo Lunternen ?
dominika 2017-06-21 00:54
nie bylam w pracy przez te agencje i mysle ze nie pojade, co 2komenatrz PRAWIE TAKI SAM, widac ze kopiuj wklej, nawet zmieniac sie nie chce, co 2 słowo takie same.. przykre to bo ludzie przez takie komenatrze sie''nadziewają''. Jesli ktos czyta te opinie to naprawde radze przeglądnąć kilka stron i dostrzecm, ze ciagle jest ''kasa spoko, na czas jestem zadowolony/zakwaterowanie fajne mozna odpoczaac/wyjazd z otto jest super/da sie zarobic pieniadze/agencja nie zawodzi, jade juz ktorys raz.... ciagle to samo, ludzie miejcie oczy do okoła głowy
balik 2017-06-21 09:43
Wiesz, mi sie wydaje, ze to poprostu sa rzeczy, na ktore ludzi zwracaja uwage. Ja na przyklad oceniajac taka firme (bylem juz na wyjazdach z 3 roznymi firmami) tez zawsze pisze czy zakwaterowanie bylo ok, czy firma jest wyplacalna, czy stawki spoko itp. I tu tez napisze: bylem z ta firma przez 3 mieisiace w Holandii i wszystko bylo ok. Zakwaterowanie bez szalu, ale ok zupelnie, stawki w porzadku i wyplata bez opoznien, koordynator fajny typek.
Nie wiem czy jest sens szukac sensacji w opiniach ludzi...
karku 2017-06-21 09:43
ludzie sa po prostu zadowoleni. pracowalem z otto na order picker, praca ok. do otto nie mam zastrzezen. duzo ludzi co pracowalo wraca bo po prostu warto jak chce sie zarobic
DeFacto 2017-06-21 13:25
Siema!
Własnie 24 czerwca wyjezdzam do Albert Heijn w Geldermalsen.
Wszyscy mi polecają. Rodzinka juz tam mieszka ale niestety nie moga mnie jeszcze sciagnac dlatego Agencja. Pracowali rowniez przez nia i sa zadowoleni :)
Jesli ktos tez jedzie to niech pisz na email : welek353@gmail.com
likelike 2017-06-21 19:05
Pracowałam w Geldermalsen rok i zamieszkaj też tam, dojazd rowerem 15 min, a Lunteren to same bungalowy.
atka 2017-06-21 23:02
no bo taka prawda :) spoko praca, dobre pieniądze, można odłożyć,plus agencja bezproblemowa.
1
marian 2017-06-22 19:42
ok firma. wyplacalni.
Tadek 2017-06-22 21:22
Jakaż to fajna agencja, w dodatku zawsze dysponują dużą listą ofert pracy. Korzystałem i pewnie jeszcze będę.
Tomi 2017-06-22 22:26
@Tomasz
Masz jakieś info o TH w Venlo?
Kurczę nikt tam bie był, nie pracował?
Mam wyjechać, ale nie wiem, co robić....
Tomi 2017-06-22 22:32
Możesz mi powiedzieć, co to za rodzaj pracy w tym AH?
Jakieś szczegóły, poproszę.
Zostaw swoją opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.