Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: OTTO POLSKA SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
PinUpGirl - 2015-11-17 20:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, wybiera się ktoś do pracy w Albert Heijn w Almere? Ja najprawdopodobniej wyjeżdżam w tą sobotę i jestem bardzo ciekawa czy ktoś miał jakieś doświadczenie w pracy na magazynie tam, albo może jedzie pierwszy raz tak jak ja i ma ochotę się jakoś zgadać na miejscu? :)
zdjecie uzytkownika
el - 2015-11-18 16:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jest jakaś dziewczyna z podlaskiego chętna wyjechać do pracy przez otto w najbliższym czasie?proszę o kontakt na mail elciax16@wp.pl
zdjecie uzytkownika
paaulaaa - 2015-11-18 18:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. Był ktos przez agencje Otto w wageningen przy zbieraniu zamowien ? jakie warunki mieszkaniowe? prosze o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
paaulaaa - 2015-11-18 18:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktos w Sobote do miejscowosci Geldermalsen do Albert Heijn ? ;>
zdjecie uzytkownika
Rob - 2015-11-20 17:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zaczyna pracę 25.11.2015 w magazynie w Gernsheim?
zdjecie uzytkownika
lukaass - 2015-11-22 16:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam dziewczyny do towarzystwa...
Praca w Geldermalsen Albert Heijn.
ltempler997@o2.pl
zdjecie uzytkownika
mademoiselle - 2015-11-22 21:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [E. - 2015-11-17 20:19:35]:
ja jestem chetna..dopiero zaczelam sie rozgladac za praca i szukac czegos w internecie, przypadkiem trafilam na te strone..miloby bylo nie byc sama
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-23 11:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktos z Was pracuje w Hiltom meats w Zaandam? Zastanawiam sie czy tam jechac?
zdjecie uzytkownika
g - 2015-11-23 12:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak tam jest z jezykiem ? Jak sie jedzie do nich na spotkanie to sprawdzaja to jakos? W jaki sposob ? Jest szansa wyjazdu ze slabo znanym jezykiem ?
zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-11-25 16:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rex - 2015-10-24 19:14:33]:
mozna jechac se tam jak na wakacje na miesiac bo mozna zaczac tam ostro balowac .Pzr
zdjecie uzytkownika
koloo - 2015-11-26 10:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje na Hiltonie. Praca jak praca, trochę nudny ale kasa mega.jestem zadowolony i przynajmniej wiem za co się mecze. do polski nie wracam - to pewne:)
zdjecie uzytkownika
E. - 2015-11-26 15:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera sie ktoś do Goudy w ten weekend do pracy w Jumbo?
zdjecie uzytkownika
Mimi - 2015-11-27 07:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [g - 2015-11-23 12:20:47]:
tak, robisz test składajacy sie z 60 pytan z 4 odpowiedziami. Wszystko jest po angielsku. akcent lektora jest okropny wiec uwazac :)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-27 07:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kollo a jakie warunki mieszkaniowe, jak to wyglada? prace macie czy po 3 dni w tygodniu???
zdjecie uzytkownika
Kaz - 2015-12-04 11:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a otto posyła was no innej agencji w holandi, czy przez kogo tam robicie?
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-12-07 18:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy Polacy to eunóchy i głupi ludzie zadawające głupie pytania tu się pisze o pracy i warunkach a nie zadaje głupich pytań...
zdjecie uzytkownika
iwka - 2015-12-08 18:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam w to sobote jade do Hiszpanii na pakowanie pieczarek,do miasta Wijchen chcialabym sie dowiedzic jakie sa tam warunki mieszkaniowe i praca czy ktos juz tam pracowal prosze o kontakt diablica 1993@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ziomkowa - 2015-12-09 21:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy może ktoś przedstawić rzetelna opinię na temat tej firmy? Ktoś kto pracował w różnych miejscach? Chciałabym wyjechac z ta firma bo daja dobra stawkę, ale boję się że wyjdzie lipa jak z moja poprzednia agencja
zdjecie uzytkownika
ziomkowa - 2015-12-10 18:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie myślałeś o zmianie agencji? jest wiele innych lepszych choć ja osobiscie ich nie sprawdzałam
zdjecie uzytkownika
ewewe - 2015-12-13 20:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja właśnie widziałem ze teraz w firmie OTTO Polska Sp. z o.o trwa całkiem spora rekrutacja miedzy innymi na pracownika drogerii i to w Warszawie..
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-12-28 14:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orderpickert na tej fatimie jaka kase na miesiac idzie wyciagnac na czysto po odciagnieciu wszystkiego po ile godzin sie robi w miesiacu.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-01-03 19:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze maja wiele ciekawych ogloszen do pracy za grnaica ale i w polsce dobrze ze jest kilkanascie dla kobiet, poza tym @Krzysztof, to dobrze,ze maja reke na pulsie gdy zaspisz zawsze cie obudza!
zdjecie uzytkownika
Biały - 2016-01-05 16:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-11-27 07:44:13]:
Wszystko zależy gdzie trafisz, ja pracuję zwykle po 5 dni w tygodniu, okres przedświąteczny był gorszy - z czterech dni pracy, jednego dnia na godzinę, drugiego na cztery, reszta normalnie. Warunki mieszkaniowe na Uddel szału nie robią, materace wymęczone, nowych nie ma, dobrze wziąć ze sobą śpiwór, prześcieradło i jakąś poduszkę. Z internetem na domkach różnie, między świętami a dzisiejszym dniem w ogóle go nie było.
zdjecie uzytkownika
ilaoan - 2016-01-06 17:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u ncih jest sporo ofert, ale jeśli szukacie te fizyczne na magazynie to ciekawa jest jako pracownik magayznu z odzieża, bo tak tylko szybkość jest wazna.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2016-01-08 01:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak to tylko Polacy potrafią narzekać
1. Nikt cię nie zmusza do korzystania z ich busa. Trzeba było jechać własnym samochodem albo samolotem lecieć. Mi pasowało bo nie trzeba było płacić z góry
2. ahahhaha mi w biurze rekruterzy powiedzieli od razu żeby własną pościel zabrać więc zarzut z kosmosu
3. ciekawe ja miałem wliczony transport w koszty zamieszkania.
4. robale? bez jaj ja mieszkam na fajnej lokacji. Jak nie sprzątasz to i robale

5. to w ogóle jakiś żart :D rozumiem że chciałbyś mieszkać za darmo bo ci się należy? taki jesteś bezcenny. Za wlasne mieszkanie w nl zapłaciłbyś duużo więcej
6. jakie bezprawnie. Umiesz czytać?
7. ciekawe że jakoś mi się hajs zgadzał.
8. na fazie A to możliwe więc skąd ten bulwers. To jest umowa na warunkach holenderskich a nie śmieciówka w pl za 10 zł za godzinę.

Podsumowując nie wiem w jakiej firmie pracowałeś ale miska ryżu? Bez ściemy. Ciekawe że większość ludzi z którymi pracuje jest zadowolona. A jak nie wiesz do jakiej firmy jedziesz i jak rekruterzy ci wcisneli najgorsza opcje to sie nie dziw ze ci na ryz nie starcza. Zaloze sie ze pojechales bez znajomosci jezyka ang. :D
zdjecie uzytkownika
buła - 2016-01-08 20:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magazynier - 2016-01-08 01:15:30]:
Hej witam. Wiele można o nich mówić ( dużo osób często wybiera te nieprzyjemne określenia). Ludzie jednak powinni skupić się na tym, że nikt ich nie zmusza do korzystania z usług firmy...
zdjecie uzytkownika
comber - 2016-01-13 01:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karol, wiesz sporo z teog co piszesz świadczy o ludziach jakich zatrudniają. Trzeba umiec podzielić kase na jedzenie i używki, a nie kupowac fajki i odpalac jedną za druga, co do bałaganu to trzeba po sobie posprzatac, zwłaszcza w kiblu, to nie ma mamy, która to za Ciebie zrobi. Jakoś jest tu wiele zadowolonych osób, agencja wykonuje raczej prace nalezycie.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-01-17 15:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile idzie zarobic przez otto za caly miesiac pracy pracujac w holandi bez znajomosci jezyka po odciagnieciu za dojazdy i zakwaterowanie ile zostaje do reki?
zdjecie uzytkownika
mus - 2016-01-17 18:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jasne, że należycie, a czy ktoś ma do tego jakieś wątpliwości? przede wszystkim zapewniają legalne zatrudnienie i opiekę medyczną, a to podstawa w wyjazdach za granicę
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-01-17 18:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie sa zarobki bez znajomosci jezyka na miesiac po odciagniecu na reke. W holandi.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-01-17 23:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mus a jak z kasa ile idzie wyciagnac na czysto po odciagnieciu za caly miesiac wiadomo najwarzniejsze legalna praca.
zdjecie uzytkownika
Maruda - 2016-01-19 17:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca była w porządku. Koordynator zawsze starał się znaleźć czas dla każdego. Był miły i uprzejmy. Jeśli ktoś nie radził sobie z pracą organizował szkolenia, udzielał rad. Pytał się grzecznie o powód i samopoczucie. Lokacja nie była mega czysta, jednak robaków, śmierdzących materacy czy grzyba tam nie uświadczysz. Umówmy się że przy 15 osobach, 3 prysznicach i jednej dużej kuchni ciężko jest by zawsze wszystko grało. Opiekun lokacji był bardzo uprzejmy i starał się pomagać i zaradzić. Wszyscy przełożeni jacy mnie spotkali byli uprzejmi i faktycznie odniosłem wrażenie że byli po to by pomóc, a nie gnębić.
Wypłaty były na czas, wszystko wyraźnie opisane, podatki. W razie jakiś pytań bez problemu udzielali odpowiedzi i na spokojnie wytłumaczyli. Kar jako takich nie ma. Jeśli się wyjeżdżało w sobotę to w środę była rozmowa z team leaderami, a w piątek już do pracy. Tak że radzę wziąć pieniądze na co najmniej 3 tygodnie.
zdjecie uzytkownika
nisk - 2016-01-19 20:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-jan, myślę, że jak realnie sobie 20% odejmiesz to wiele się nie pomylisz. Ja też będę próbował z nimi ruszyć do pracy, na zielonej górze widzę pracownika hali potrzebują.
zdjecie uzytkownika
Inka - 2016-01-21 12:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A To ciekawe ile wam płacą za te miłe opinie?
zdjecie uzytkownika
puszek - 2016-01-21 21:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nisk a wiesz może jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na ślusarza? Wiadomo, że praca jest ciężka, ale wymagana jest znajomość ukraińskiego, więc pewnie zarobki są wyższe.
zdjecie uzytkownika
Milka - 2016-01-25 11:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
xenna - 2016-01-25 12:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma OTTO od nowego roku wrzuciła bardzo dużo ofert. może ktoś z Was miał doświadczenie jako specjalista ds sprzedaży telefonicznej? podobno płacą podstawę i premie za wyniki. jestem studentką i jestem ciekawa jaka jest stawka i czy grafik można elastycznie ustawiać. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mały - 2016-01-26 19:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milka a gdzie bylas bo interesuje sie wyjazdem bez znajomosch jezyka.
zdjecie uzytkownika
Marna - 2016-01-28 15:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakies opinie o pracy w Holandii na Limburgii? Ile pobieraja za zakwaterowanie ? I jak jest z transportem do pracy ?
zdjecie uzytkownika
Ali - 2016-01-31 23:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowal ktos na fetim jaka praca tam jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Rita - 2016-02-02 12:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest takie stanowisko jak Konsultant/Konsultantka - Telefoniczna Obsługa Klienta i mam tutaj pytanie co do niego, czy trzeba mieć jakieś duże doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 17:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka dla osob ktore sa na wiekówce to ta praca niestety nie zadowala...ja mam 26 lat i jak porównałam swoj solaris do osby która miala 20 lat i byla na wiekowce to sie prezraziłam, co tydzien dostaje się 150euro (zaliczka), na wiekówce raczej okolo 60 euro...ja mialam oferte pracy za okolo 9,26 brutto za godzine i po przepracowaniu po okolo 8 h dziennie (160 h) na czysto nie wliczajac zaliczek( 150 euro x4 tygodnie-600euro) dostalam na czysto okolo 300 euro(zalezy od miesiaca). Cóż...te 900 euro sie wyciagnie. Ale osoby na wiekówce ktore mialy placone np. po 6 euro czy 5 cos euro...to solarisy mialy po 30 euro ...szkoda pracy mlodych ludzi no ale cóż
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 17:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2016-01-17 23:58:01]:
a jestes na wiekowce czy nie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 17:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2016-01-17 23:58:01]:
a jestes na wiekowce czy nie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 17:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie moge dodawac komentarzy
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 18:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos jedzie do pracy bez wiekowego to troche odłozy, moja pensja jak robiłam wychodziła po 900 euro czasem mniej...przy 160 h pracy na miesiac, szału nie ma jak z tego musialam auto zatankowac czy normalnie sie żywić, czasem mysle ze jak bym dobrze w pl poszukala pracy to bym chyba troche lepiej nawet zarobila, ale coz. tez zalezy w jakim okresie sie jedzie, na jakie firmy cie rzuca. ja podpisywalam umowe z biurze na stawke 9,26 euro(czasem jednak rzucali mnie na firmy gdzie stawka byla 7 euro brutto),niestety...fajne jest to ze po skonczonej pracy dostałam wakacyjne i urlopowe:) dla mnie osobiscie bo juz mam troche lat taka praca nie odpowiada, tak jak pisaliscie wczesniej o 21 idziesz na planing i sprawdzasz na ktora masz rano do pracy(albo popoludnie)czasem masz tylko 5 h snu..na dluższa mete mozna sie wykonczyc:)
zdjecie uzytkownika
dge - 2016-02-03 22:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2016-02-02 17:04:03]:
Przecież już nie ma zaliczek. Fakt że wiekówka ma niższe stawki ale w polsce nawet na takie stawki nie ma co liczyć zwlaszcza jak nie masz wykształcenia. Ja się nie spotkalem ze stawką 3000 netto za prace fizyczną.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-02-04 11:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak jest z praca na fetim w holandi oplaca sie jakie zarobki i warunki. Pozdrawiam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: witam może ktoś podać konkrety rozmowy kwalifikacyjnej,jak wygląda test językowy,Jak to wygląda w biurze w Gdyni lub innych.Chcę bo muszę wyjechać i cos dorobić na dłuższy okres czasu.Mam jechac pierwszy raz i mam spore obawy. shipek3@wp.pl
Pytania: Jak to w ogóle wygląda: wyjazd,zakwaterowanie,kasa co z sobą zabrać na poczatek itp.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-02-04 21:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam gosc a jaka tam praca na tym fetim ile idzie na czysto wyciagnac ?dobrze sie robi na tych sluchawkach? trzeba miec doswiadczenie znajomosc jezyka jest potrzebna?. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomass - 2016-02-05 16:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie wracam po pauzie na Albert Hejn. Nie mogę się doczekać! Nie wiem, co wy narzekacie na wiekówkę ale Jechałem tam po raz pierwszy w wieku 20lat, zero angielskiego, i po odliczeniu kosztów utrzymania wychodziło mi średnio 1500Euro na autko miesięcznie! Teraz jade po za wiekówką więc wgl bd rewelka bo stawki poszły do góry. W Marktplein było słabsze mieszkanie ale Hotel do Gentel jest super! Próbujcie się dostać do tej frmy na prawdę warto!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert