OTTO POLSKA SP. Z O.O.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO POLSKA SP. Z O.O.

wiki laj 2016-08-23 22:06:02
Skręcanie mebli w Gdańsku może jeszcze do pracy nadal jest aktualne? robiłam już takie rzeczy wiele razy dla innych firmach, ciekawe więc czy jestescie w stanie jakąś konkurencyjną stawkę zapropopnowac chociaż, a praca na serio w godzinach 8-15:30?
patryk 2016-08-24 06:30:30
Skorzystałem z oferty pracy OTTO; wiadomo że pośrednik ma lepsze rozpoznanie rynku w Europie i że też na tym zarabia. W mojej sytuacji wolałem pojechać pod ustalony adres zamiast w ciemno więc mi się to przydało.
majki 2016-08-24 08:52:55
Ja to chętnie bym się do nich załapał, zwłaszcza, ze zapewniona jest u nich stabilna umowa, ciekawe tylko czy dają jeszcze jakieś premie wiecie? Dzięki za odpowiedź
iwo 2016-08-24 17:15:23
zakwaterowanie ok i nie ma na co narzekać. dla mnie najwazniejsze ze kasa na czas,w koncu po to jechalem do tej roboty
dyi 2016-08-24 21:29:42
@ majki czy przez stabilną umowe rozumeim że masz na myśli umowe o pracę? Bo jeśli tak, no to super opcja byu była. Zastanawiam sie nad pracą kasjerki, tylko nie chce najniższej krajowej, to mnie nie interesuje
1
ewka 2016-08-24 22:21:48
ja słyszałam,że to pewna agencja a jeśli nie ma akurat pracy to otto organizuje dodatkowe miejsca pracy, czyli jest gwarancja hajsu. także warto i nie ma się o co martwić :)
ewka 2016-08-24 22:23:50
ja słyszałam,że to pewna agencja a jeśli nie ma akurat pracy to otto organizuje dodatkowe miejsca pracy, czyli jest gwarancja hajsu. także warto i nie ma się o co martwić :)
hipw 2016-08-24 22:39:17
@ iwo to chcesz mi powiedzieć, że jeszcze dop tego wsyztskiego zakwaterowanie oferują? to nei ukrywam byłoby super, tylko na jakiej zasadzie mozna ubiegać się o kwaterunek ? Bardzpo prosze o odpowiedź
kkk 2016-08-25 17:39:21
a mnie jeszcze bardziej niż kwaterunek inetresuje jak sie zarabia?
iwo 2016-08-25 17:49:26
no tak, jedziesz i masz zapewniona prace i zakwaterowanie, dla mnie to tez bylo super. a zakwaterowanie spoko nie bylo sie czego czepiac
polar 2016-08-25 18:57:39
@ hipw - szczegóły na pewn o przedstawią ci na rozmowie
sebek 2016-08-26 18:50:16
Skorzystałam z namiarów na pracę przez OTTO. w końcu to oni przetarli rynek europejski i wiadomo, że nie jedzie się w ciemno. Wiadomo oferowana jest praca anie luz i Hiltony.
malin 2016-08-27 12:47:32
Jak ktoś uczciwie pracuje i jest solidnym pracownikiem, to na pewno ma nieźle. Nie wiem po co to tak narzekać, zamiast brać się do pracy i coś faktycznie osiągnąć
gocha 2016-08-27 23:51:07
mi się śmiać chce jak się narzeka wiecznie. zawsze się znajdzie jakaś niezadowolona osoba bo po prostu miała inne wyobrażenie nt pracy. akurat otto jest poważną agencją, ma wiele ofert pracy, w zależności od wielu czynników m.in. znajomości języka. także jak ktoś nie ma pracy tutaj to polecam jechać z nimi zagranicę.
er 2016-08-28 10:48:45
nie no to przecież wiadomo ze zawsze tak jest prawda? nidy nie będzie przecież sytuacji ze wszystkim się dogodzi i ze wszyscy będą zadowoleni takie zycie
1
wanda 2016-08-29 11:55:55
otto ma ugruntowaną pozycję na rynku i jeśli jechać to z kimś doświadczonym. mają wiele miejsc pracy, fajne zaplecze mieszkaniowe, opiekę na miejscu i praktycznie gwarantują,że się zarobi na mieszkanie i jedzenie.
Miksi 2016-08-29 11:57:58
No ja Wam powiem, że jeśli chodzi o Otto Polska to zdecydowanie nie jest to zła sprawa, poszukują mega dużo magazynierów, to nie jest prosta praca, ale na pewno wszystko jest do załatwienia rozmową i będzie dobrze
kryspin 2016-08-29 14:06:59
No właśnie znajomość języka kraju docelowego to najważniejszy paszport.Kontakt przez otto jak najbardziej wskazany bo się sprawdza.
misek 2016-08-29 14:15:16
Njalepiej to sammu sie zdecydowac wybrac jakaś ofertę i pojechac, zobaczyc, wtedy bedzie sie wiedzialo cyz warto i czy sie oplaca. Ogłsozen maja calą masę jezeli ktoś wzbrania sie nad wyjazdem za garniace, to maja przeciez wiele ofert na teren kraju.
1
zorro 2016-08-30 19:00:01
pracy maja duzo, jak nie ma pracy w jednym miejscu to szukaja dla ciebie w innym, to wazne zwlaszcza za granica zeby nie siedziec bez sensu i bezczynnie. ja pracowalem w niemczech, znajomi w holandii i maja podobne do mnie, wszyscy raczej zadowoleni i polecaja.
patryś 2016-08-30 23:29:56
nie wiem, ale z pracą w kraju słabo, a tam robota zawsze jest. agencja to zapewnia, jak nie tu to tam, nie ma opcji, żeby się zostało na lodzie. ode mnie z miasta sporo kolesi wyjechało, niektórzy razem, inni osobno, ale nie wracają.
1
milena 2016-08-31 08:04:33
Kiedyś miałam praktyki w oddziale w Warszawie i już tam widziałam, że przejmują się ludźmi nawet ze zwykłych inwentaryzacji więc nic dziwnego, że za granicą jest jeszcze lepiej @patryś wiesz też, że jako nieliczni opłacają przejazd i zakwaterowanie. Duży plus dla nich z to.
witek 2016-08-31 16:30:44
nie kumam po co się męczyć i samemu szukać roboty, jak otto może wszystko załatwić. albo z językiem albo bez. i jeszcze gwarantują pracę, żeby było na rachunki i jedzenie. można? można. łatwo i przyjemnie.
olaf 2016-08-31 17:15:42
Tak się rekomendują:OTTO Polska Sp. z o.o. jedna z wiodących firm z branży agencji pracy i doradztwa personalnego oferuje pracę w Polsce i za granicą. W trakcie ponad 15-letniej obecności na rynku zapewniliśmy pracę milionom osób, spełniliśmy oczekiwania tysięcy Klientów świadcząc najwyższej jakości usługi w zakresie Oczekiwania: - Zainteresowaniem obszarem HR - Umiejętność nawiązywania relacji z ludźmi
er 2016-08-31 17:42:03
No ale na takich praktykach mozna się czegoś nauczyć
er 2016-08-31 21:04:36
no mzoe i faktycznie tak jest jak piszesz oby tak było :)
się gra się ma 2016-09-01 11:13:10
ja tam mam dobre skojarzenia z otto. znam wiele osób, które jechały z tą agencją do holandii a teraz do niemiec i chcą z nimi dalej pracować. akurat za olewanie pracy i chlanie są kary, więc to nie jest prawda co napisał ktoś powyżej. oni potrzebują pracowników a nie leserów.
1
misek 2016-09-01 13:28:49
To w sumie bardzo uczciwie z ich stronych, bo jak u jednego pracy zakonczysz prace nawet wczensiej to oni pomoga ci szybko w zanelzieniu kolejnej
Koral 2016-09-02 07:50:19
Ja prace mialem u nich caly czas, jak nie bylo w jedym miejscu to przerzucali do innego, wiec caly czas pracowalem i nie bylo mowy zeby siedziec i nic nie robic. A kasa tez byla, wyplaty na czas....wiec troche mnie dziwi twoja opinia
1
kumin 2016-09-02 14:34:59
jak kto,ś chce to Pracownik magazynu z zabawkami jest potrzebny do pracy do Gernsheim, ale skoro to jest w Niemczech to dobra znajomość języka niemieckiego jest wymagana
er 2016-09-03 14:56:00
ale na pzyklad do Holandii już bez znjaomosci jezyka obcego szukają jakby ktoś chciacl zaaplikować..
2
han 2016-09-05 15:55:33
niemcy czy holadnia to już kwestia języka, nie ma znaczenia, ważne że nie ma samemu bo się można przejechać na takim wyjeździe. z otto wszystko jest załatwione, przejazd, nocleg itd. więc nie ma sensu samemu się ładować za granicę.
zoja 2016-09-05 17:27:28
Kto nie ryzykuje nie pije szampana. Zawsze warto spróbować. w końcu nie jedzie się na antypody. Jakosć pracy i warunki dla tych poza listą kwalifikacji.
w23 2016-09-05 18:10:21
hm skoro tak to ciekawe czy oferują jakies szkolenia
pati 2016-09-06 18:40:34
takie prace stażowe to zazwyczaj spychologia, nikt specjalnie nie inwestuje w tymczasową, chwilową relację. Z doświadczenia wiem, że samemu trzeba się postarać. Mam to za sobą z niezłym skutkiem.
Mrąg 2016-09-06 18:56:02
Ogólnie do OTTO POLSKA SP. Z O.O. jest mega dużo ogłoszeń, niektóre już prawie z września, np. Operator wózka widłowego - 18 zł brutto/godz + dowóz do pracy co jest chyba bardzo fajną ofertą dla nowych
damian 2016-09-06 19:55:42
wyglada to tak ze wysylaja w konkretne miejsce, ale jak tam nie pracy to szukaja w innym miejscu, mi sie tak zdarzylo. jest ubezpieczenie i to fajnie, bo jakby sie cos dzialo to nie ma problemu. no i zakwaterowanie, moim zdaniem naprawde ok, widze ze ludzie narzekaja, ale bez przesady, normalne pokoje i juz.
misek 2016-09-06 20:02:11
Zawsze lepiej jest jak znasz jezyk i potrafisz sie porozumiec chociazby podsawowe zwroty nawet to by zrozumiec co ktos do Ciebie w pracy mowi czy chce bys cos wykonał itp. Zawsze jestes lepiej postrzegany od osob ktore kompletnie go nie znaja, chociaz oferty teraz maja w kraju
n.i.n. 2016-09-08 12:13:04
nawet jak się nie zna języka to sobie człowiek poradzi, w holandii bez języka luz. a na miejscu i tak się podłapuje sporo. nie ma się co tym przejmować. najważniejsze że praca jest gwarantowana, i nie zostanie się bez pieniędzy i że ma się dach nad głową.
Aufnwn 2016-09-08 13:12:23
Jedzie ktos w ta sobote do Weeze na hotel? Moze z bialegostoku?
romek 2016-09-08 13:18:41
Idealne jest to @tem, że oprócz podstawy jest jeszcze szansa na odpowiednią prowizję do tego. W końcu takie dwuskładnikowe zarobki to rzadkość w dzisiejszych czasach, wiec dobrze, że wiedzą jak zadbać o swoich pracowników i o ich zadowolenie z pracy.
robert 2016-09-14 17:59:08
mi sie to podobalo ze wsyztsko bylo zalatwione od a do z, praca, mieszkanie, nawet transport do Holandii. jak kiedyś jechalem na wlasna reke i musialem wszytsko szukac sam to byla porażka, a tu to super.
pvr 2016-09-14 21:55:42
@ romek - zgadzam sie z toba, że dodatkowa kadsa w postaci premii w dzisiejszych czasah to jest bardzo wazne
mateo 2016-09-18 19:01:19
agencja która załatwia wszystko od podstaw, znając język czy nie można wyjechać, więc w sumie każdy może znaleźć przez nich robotę. nie robią problemów, na miejscu jest opieka, więc można się do nich zgłosić jak coś. mi się nie zdarzyło,żeby coś tam nie grało.
misek 2016-09-18 19:06:28
dla mnie np, kwestia znania języka i porozumienia się jest bardzo ważna, poza tym żyjemy w takich czasach, że dostęp do nauki jest ogromny wiec można zainwestować w jakiś kurs podstawowy i sie podszkolic a zobaczysz ,że pracodawca będize lepiej patrzył na ciebie
franek 2016-09-22 18:44:45
ja pojechalem z nimi do fabryki my toys, bylem kilka miesiecy, bylo ok, otto to spoko agencja, polecam ich
Mirek 2016-09-22 21:21:44
Ogólnie to Nauczymy Cię języka niemieckiego i damy dobrą pracę w Niemczech! to naprawdę ciekawa oferta (piszę tak, bo łatwiej znajdziecie ją w google), zwłaszcza że faktycznie i jest to potwierdzone, dużo fajnych i ciekawych rzeczy mozna się nauczyć.
kinia 2016-09-24 21:38:59
w zeszłe wakacje pracowalam w myToys i mega polecam! super zakwaretowanie, regularne wyplaty no i mozna nauczyc sie jezyka, same plusy
kuba 2016-09-24 21:44:01
ogolnie jestem zadowolony, pracowalem w myToys, kasa na czas, zakwaterowanie tez w porzadku, wszystko ok
hhhjs 2016-09-24 21:57:26
@ franek - no to cale szczęscie, bo ostatnio tyle czytałam o nieuczciwych agencjach pracy. Więc fajn ie jest sie przekonać ze sa takie co jak obiecują tak robia
Zostaw swoją opinię o OTTO POLSKA SP. Z O.O. - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.