Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: OTTO POLSKA SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-12-28 14:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Orderpickert na tej fatimie jaka kase na miesiac idzie wyciagnac na czysto po odciagnieciu wszystkiego po ile godzin sie robi w miesiacu.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-01-03 19:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze, ze maja wiele ciekawych ogloszen do pracy za grnaica ale i w polsce dobrze ze jest kilkanascie dla kobiet, poza tym @Krzysztof, to dobrze,ze maja reke na pulsie gdy zaspisz zawsze cie obudza!
zdjecie uzytkownika
Biały - 2016-01-05 16:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-11-27 07:44:13]:
Wszystko zależy gdzie trafisz, ja pracuję zwykle po 5 dni w tygodniu, okres przedświąteczny był gorszy - z czterech dni pracy, jednego dnia na godzinę, drugiego na cztery, reszta normalnie. Warunki mieszkaniowe na Uddel szału nie robią, materace wymęczone, nowych nie ma, dobrze wziąć ze sobą śpiwór, prześcieradło i jakąś poduszkę. Z internetem na domkach różnie, między świętami a dzisiejszym dniem w ogóle go nie było.
zdjecie uzytkownika
ilaoan - 2016-01-06 17:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u ncih jest sporo ofert, ale jeśli szukacie te fizyczne na magazynie to ciekawa jest jako pracownik magayznu z odzieża, bo tak tylko szybkość jest wazna.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2016-01-08 01:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak to tylko Polacy potrafią narzekać
1. Nikt cię nie zmusza do korzystania z ich busa. Trzeba było jechać własnym samochodem albo samolotem lecieć. Mi pasowało bo nie trzeba było płacić z góry
2. ahahhaha mi w biurze rekruterzy powiedzieli od razu żeby własną pościel zabrać więc zarzut z kosmosu
3. ciekawe ja miałem wliczony transport w koszty zamieszkania.
4. robale? bez jaj ja mieszkam na fajnej lokacji. Jak nie sprzątasz to i robale

5. to w ogóle jakiś żart :D rozumiem że chciałbyś mieszkać za darmo bo ci się należy? taki jesteś bezcenny. Za wlasne mieszkanie w nl zapłaciłbyś duużo więcej
6. jakie bezprawnie. Umiesz czytać?
7. ciekawe że jakoś mi się hajs zgadzał.
8. na fazie A to możliwe więc skąd ten bulwers. To jest umowa na warunkach holenderskich a nie śmieciówka w pl za 10 zł za godzinę.

Podsumowując nie wiem w jakiej firmie pracowałeś ale miska ryżu? Bez ściemy. Ciekawe że większość ludzi z którymi pracuje jest zadowolona. A jak nie wiesz do jakiej firmy jedziesz i jak rekruterzy ci wcisneli najgorsza opcje to sie nie dziw ze ci na ryz nie starcza. Zaloze sie ze pojechales bez znajomosci jezyka ang. :D
zdjecie uzytkownika
buła - 2016-01-08 20:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magazynier - 2016-01-08 01:15:30]:
Hej witam. Wiele można o nich mówić ( dużo osób często wybiera te nieprzyjemne określenia). Ludzie jednak powinni skupić się na tym, że nikt ich nie zmusza do korzystania z usług firmy...
zdjecie uzytkownika
comber - 2016-01-13 01:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karol, wiesz sporo z teog co piszesz świadczy o ludziach jakich zatrudniają. Trzeba umiec podzielić kase na jedzenie i używki, a nie kupowac fajki i odpalac jedną za druga, co do bałaganu to trzeba po sobie posprzatac, (usunięte przez administratora)Jakoś jest tu wiele zadowolonych osób, agencja wykonuje raczej prace nalezycie.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-01-17 15:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Witam ile idzie zarobic przez otto za caly miesiac pracy pracujac w holandi bez znajomosci jezyka po odciagnieciu za dojazdy i zakwaterowanie ile zostaje do reki?
zdjecie uzytkownika
mus - 2016-01-17 18:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jasne, że należycie, a czy ktoś ma do tego jakieś wątpliwości? przede wszystkim zapewniają legalne zatrudnienie i opiekę medyczną, a to podstawa w wyjazdach za granicę
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-01-17 18:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jakie sa zarobki bez znajomosci jezyka na miesiac po odciagniecu na reke. W holandi.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-01-17 23:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mus a jak z kasa ile idzie wyciagnac na czysto po odciagnieciu za caly miesiac wiadomo najwarzniejsze legalna praca.
zdjecie uzytkownika
Maruda - 2016-01-19 17:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca była w porządku. Koordynator zawsze starał się znaleźć czas dla każdego. Był miły i uprzejmy. Jeśli ktoś nie radził sobie z pracą organizował szkolenia, udzielał rad. Pytał się grzecznie o powód i samopoczucie. Lokacja nie była mega czysta, jednak robaków, śmierdzących materacy czy grzyba tam nie uświadczysz. Umówmy się że przy 15 osobach, 3 prysznicach i jednej dużej kuchni ciężko jest by zawsze wszystko grało. Opiekun lokacji był bardzo uprzejmy i starał się pomagać i zaradzić. Wszyscy przełożeni jacy mnie spotkali byli uprzejmi i faktycznie odniosłem wrażenie że byli po to by pomóc, a nie gnębić.
Wypłaty były na czas, wszystko wyraźnie opisane, podatki. W razie jakiś pytań bez problemu udzielali odpowiedzi i na spokojnie wytłumaczyli. Kar jako takich nie ma. Jeśli się wyjeżdżało w sobotę to w środę była rozmowa z team leaderami, a w piątek już do pracy. Tak że radzę wziąć pieniądze na co najmniej 3 tygodnie.
zdjecie uzytkownika
nisk - 2016-01-19 20:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-jan, myślę, że jak realnie sobie 20% odejmiesz to wiele się nie pomylisz. Ja też będę próbował z nimi ruszyć do pracy, na zielonej górze widzę pracownika hali potrzebują.
zdjecie uzytkownika
Inka - 2016-01-21 12:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A To ciekawe ile wam płacą za te miłe opinie?
zdjecie uzytkownika
puszek - 2016-01-21 21:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nisk a wiesz może jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na ślusarza? Wiadomo, że praca jest ciężka, ale wymagana jest znajomość ukraińskiego, więc pewnie zarobki są wyższe.
zdjecie uzytkownika
Milka - 2016-01-25 11:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
xenna - 2016-01-25 12:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma OTTO od nowego roku wrzuciła bardzo dużo ofert. może ktoś z Was miał doświadczenie jako specjalista ds sprzedaży telefonicznej? podobno płacą podstawę i premie za wyniki. jestem studentką i jestem ciekawa jaka jest stawka i czy grafik można elastycznie ustawiać. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mały - 2016-01-26 19:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Milka a gdzie bylas bo interesuje sie wyjazdem bez znajomosch jezyka.
zdjecie uzytkownika
Marna - 2016-01-28 15:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakies opinie o pracy w Holandii na Limburgii? Ile pobieraja za zakwaterowanie ? I jak jest z transportem do pracy ?
zdjecie uzytkownika
Ali - 2016-01-31 23:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowal ktos na fetim jaka praca tam jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Rita - 2016-02-02 12:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest takie stanowisko jak Konsultant/Konsultantka - Telefoniczna Obsługa Klienta i mam tutaj pytanie co do niego, czy trzeba mieć jakieś duże doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 17:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2016-01-17 23:58:01]:
a jestes na wiekowce czy nie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 17:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2016-01-17 23:58:01]:
a jestes na wiekowce czy nie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 18:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos jedzie do pracy bez wiekowego to troche odłozy, moja pensja jak robiłam wychodziła po 900 euro czasem mniej...przy 160 h pracy na miesiac, szału nie ma jak z tego musialam auto zatankowac czy normalnie sie żywić, czasem mysle ze jak bym dobrze w pl poszukala pracy to bym chyba troche lepiej nawet zarobila, ale coz. tez zalezy w jakim okresie sie jedzie, na jakie firmy cie rzuca. ja podpisywalam umowe z biurze na stawke 9,26 euro(czasem jednak rzucali mnie na firmy gdzie stawka byla 7 euro brutto),niestety...fajne jest to ze po skonczonej pracy dostałam wakacyjne i urlopowe:) dla mnie osobiscie bo juz mam troche lat taka praca nie odpowiada, tak jak pisaliscie wczesniej o 21 idziesz na planing i sprawdzasz na ktora masz rano do pracy(albo popoludnie)czasem masz tylko 5 h snu..na dluższa mete mozna sie wykonczyc:)
zdjecie uzytkownika
dge - 2016-02-03 22:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież już nie ma zaliczek. Fakt że wiekówka ma niższe stawki ale w polsce nawet na takie stawki nie ma co liczyć zwlaszcza jak nie masz wykształcenia. Ja się nie spotkalem ze stawką 3000 netto za prace fizyczną.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-02-04 11:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak jest z praca na fetim w holandi oplaca sie jakie zarobki i warunki. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-02-04 21:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam gosc a jaka tam praca na tym fetim ile idzie na czysto wyciagnac ?dobrze sie robi na tych sluchawkach? trzeba miec doswiadczenie znajomosc jezyka jest potrzebna?. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomass - 2016-02-05 16:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie wracam po pauzie na Albert Hejn. Nie mogę się doczekać! Nie wiem, co wy narzekacie na wiekówkę ale Jechałem tam po raz pierwszy w wieku 20lat, zero angielskiego, i po odliczeniu kosztów utrzymania wychodziło mi średnio 1500Euro na autko miesięcznie! Teraz jade po za wiekówką więc wgl bd rewelka bo stawki poszły do góry. W Marktplein było słabsze mieszkanie ale Hotel do Gentel jest super! Próbujcie się dostać do tej frmy na prawdę warto!
zdjecie uzytkownika
Andzej - 2016-02-08 12:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z praca na fetim bo jestem zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-02-21 20:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomass, w Hotelu de Gentel mieszkaja pracownicy E&A, a nie OTTO.
A E&A jak wiadomo nie obsluguje juz AH w geldermalsen...
zdjecie uzytkownika
lila0207 - 2016-03-10 14:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktos w ta sobote (12.03) do Utrecht, praca na magazynie, wyjazd z Krakowa? :)
zdjecie uzytkownika
Rita - 2016-03-11 19:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to już jutro, to ja nie wiem czy ktoś się wyrobi to wszystko zobaczyć, aczkolwiek mam nadzieję, że właśnie tak, bo ogólnie to jest dobra praca i nie ma co narzekać
zdjecie uzytkownika
Rita - 2016-03-13 20:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej to ciekawe newsy masz coś na poparcie swoich tez i tego, że jest jak mówisz, bo ja powiem, że chociaż kręcę się tu i tam to pierwszy jednak słyszę??
zdjecie uzytkownika
bajaderka - 2016-03-15 20:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzęże wy tutaj niektórzy macie już spore doświadczenie, ja pierwszy raz będe z nimi do Holandii jechała na pakowanie mięsa. kusza mnie te dodatki wakacyjna i ogólnie duża pomoc jaką oferują
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-03-16 11:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dge - 2016-02-03 22:12:25]:
pracowałam do stycznia 29 2016 r. i mialam zaliczki, co Pan mówi.
zdjecie uzytkownika
adelaq - 2016-03-17 06:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bajaderka - 2016-03-15 20:13:28]:
ja tez własnie jade na pakowanie mięsa w ten week. czy ktos cos wie jak jest w Zandaam?
zdjecie uzytkownika
step - 2016-03-17 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podejrzewam, że łatwo nie jest i pracować trzeba.. Zwłaszcza, że to kwestia branży, a w mięsie, to nigdzie nie jest lekko. To jednak zagranica, mało nie zarobisz :)
zdjecie uzytkownika
filip - 2016-03-26 17:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chcę jechać do pracy do Holandii ale nie znam żadnego biura które jest sprawdzone . Bardzo proszę o jakieś info.
zdjecie uzytkownika
misia - 2016-03-26 18:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje ktoś przy pakowaniu mięsa ? Jak z godzinami czy faktycznie jest tak jak obiecają w biurze ?
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-03-26 23:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pracy z miesem to słyszałem, z eraczej nie zdazają sie nadgodziny, a odnośnie nowych ofert to widziałem jedną jako Pomoc na produkcji i pakowaniu (Prudnik).
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-03-29 11:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiąc szczerze poważnie rozważam aplikacje na recepcjonistkę w Kędzierzynie-Koźle. Poszukują osoby tylko z rocznym doświadczeniem, szkoda, że umowa zlecenie..
zdjecie uzytkownika
celina - 2016-03-31 20:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, zazwyczaj praca sekretarki to takie wymagania. Umowa zlecenie to spory minus, ale widocznie stawiają na studentki, a dla nich to luksus. No i studentka ma większą pensję.
zdjecie uzytkownika
Klaudyna - 2016-04-05 22:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomass - 2016-02-05 16:28:04]:
Mogę prosić coś więcej na pw? :) klaudia_szczesna@buziacze.pl
zdjecie uzytkownika
style - 2016-04-05 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że nawet studenci mogą znaleźć tutaj zatrudnienie. WIecie czy jest szansa na odpowiednie benefity dla dopiero się uczących? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Imigrantka - 2016-04-09 22:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
XPO logistics nieuwegein czy ktoś ma jakieś doświadczenia?jakie zarobki ? ile godzin tygodniowo ? czy więcej płacą za nocki/? i jakie zakwaterowania? czy z zakwaterowania daleko jest do pracy? proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
fashion - 2016-04-19 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
XPO logistics nieuwegein czy ktoś się wybiera w najbliższym czasie?
zdjecie uzytkownika
xpo info - 2016-04-26 13:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o Xpo to tak: nei wierzcie ze bedizecie mieszkać w utrechcie, raczej będzie to uddel koło apeldoorn, las, warunki cienkie no i patologia. nie ma dodatkó za nocki!, 75km do pracy i jak jedziecie na 19 to ponad godzina
dniówka jest od 5 do tak 11-13 a nocka od 19 do 3-5, zimno jest tak około 2 stopni, buty muszą być za kostkję S2 czy tam S3 normalne tylko za kostke lepiej miec swoje bo gówniane dają, za kurtkę 30 euro a za czapkę 4, ogólnie jak ktos nie zna języka nawet eng i chce robić dużo h to moze jechać choć ja nie polecam, są lepsze prace. btw w xpo są rzeczy albert heijna tylko to juz lepiej do alberta bo lepiej płaci. Norma prawie 400 pikó na godzinkę i patrą na tą normę, a organizacja dojazdów do pracy to jak gimnazjalna kolonia
zdjecie uzytkownika
Grabek - 2016-04-26 21:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Co sądzicie o tej ofercie pracy?
(usunięte rzez administratora)
Oraz czy warto jechać, w zasadzie chciałbym jechać z dwójką moich znajomych ale jak czytałem opinie o warunkach itp sprzed 3-4 lat to trochę czuję przerażenie, że zostanę zrolowany.
Nie ukrywam, że propozycja wygląda obiecująco ale jak jest naprawdę?
Czy ktoś pracował już przy mięsie?

Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: witam może ktoś podać konkrety rozmowy kwalifikacyjnej,jak wygląda test językowy,Jak to wygląda w biurze w Gdyni lub innych.Chcę bo muszę wyjechać i cos dorobić na dłuższy okres czasu.Mam jechac pierwszy raz i mam spore obawy. shipek3@wp.pl
Pytania: Jak to w ogóle wygląda: wyjazd,zakwaterowanie,kasa co z sobą zabrać na poczatek itp.
zdjecie uzytkownika
Ww - 2016-05-05 13:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WOW, bardzo dużo ogłoszeń, ale fajnie, polecam poczytać
zdjecie uzytkownika
habciu - 2016-05-06 09:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wyjeżdża w najbliższym czasie do Holandii na Alberta Heijn lub Jumbo ?
proszę o kontakt e-mail. haber.ch@interia.pl

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert