OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

dorota 2016-10-25 13:37:36
no żebyś wiedział. ale jak widać niektórzy wolą narzekać niż cieszyć się tym co mają. dla mnie warty jest wyjazd choćby na parę miesięcy, w sprawdzone miejsce, jak przez otto, nić nie mieć za co żyć.
makary 2016-10-25 19:50:58
Jest optymistycznie, też się wybieram pierwszy raz i takie komentarze budują. Najważniejsze mieć odwagę wyruszyć w drogę....potem będzie tylko lepiej....
Ted 2016-10-27 14:53:38
tu masz mail pracuj@ottopraca.eu maja spoko oferty, warto do nich uderzyc
Olka 2016-10-27 15:25:17
praca polega zazwyczaj na przycinaniu i pakowaniu roslin. zawsze marzyl mi sie dom z ogrodkiem, takze ten rodzaj pracy bardzo mi odpowiadal
kordian 2016-10-27 21:04:49
nie maja panie co robić tylko leniuchować na pogaduchach???
elf 2016-10-28 14:22:37
spokojnie, dobrze bedzie. Otto to pewniak w tej branzy takze bedzie elegancko. napewno przywieziesz niezla kaske a praca jak kazda inna
alex 2016-10-28 18:01:56
Zakwaterowanie w takich przypadkach bywa kwestią losową, ale mozna się przecież z kimś znajomym ustawić i będzie jak sobie zorganizujecie. To nie jest Hilton, ale coś za coś. Przelicznik euro wynagradza trudy
uuu 2016-10-28 19:01:27
Jedzie ktoś może do pracy w JUMBO w ten weekend ?
marta 2016-10-29 12:15:51
no ale mieszkania mają fajny standard. najłatwiej jechać z kimś znajomym ale jak się nie da to nie ma tragedii. ludzie są spoko, mieszkałam przez otto w różnych miejscach i dało się ogarnąć.
jan 2016-11-02 14:12:34
ja znalazłem oferte pracy na facebooku, ale pewnie na ich stornie tez znajdziesz potrzebne informacje...na ich fb duzo jest ofert pracy.
zbyszko 2016-11-02 17:55:56
Jak widać z opinii są podzielone; myslę, że dużo zależy od naszej determinacji i chęci. Niestety to polska cecha narzekanie od podstaw.Trochę "amerykańskiego" optymizmu.
mati90 2016-11-02 18:16:32
a dlaczego? no ja bylem wlasnie w holandii i spoko jest tam pojechac z otto. pracowalem w jumbo... mieszkanie tez mi sie podobalo, wszytsko bylo zalatwione, zadnych stresow. i znam wielu zadowolonych!!
patryk 2016-11-02 22:12:49
Cześć, mamy przyjechać do mytoys do pracy na dniach . Przez telefon Pan z OTTO powiedział że umowa jest z mytoys zawierana a nie z otto. Czy to prawda? co do zakwaterowania, mają odciągać 55Eur tygodniowo od osoby. Czy wiesz coś może na temat warunków panujących na tych mieszkaniach i jak daleko od pracy one są?
Natalia 2016-11-03 15:22:31
wszyscy Polacy wyjeżdżający to naiwni nie myślący ludzie na tym portalu nie pisze się gdzie co i jak tylko jaka firma jak było czy polecam czy nie zrozumcie to debilni ludzie...
2
felix 2016-11-04 15:30:19
Cenne uwagi. Też mam podobne pozytywne doświadczenie. Praca to nie fiesta. Trzeba się natyrać ale wiadomo za co. Tp się liczy.
Ed 2016-11-04 22:06:25
z tego co się orientuje jest kilka kolacji ciezko przewidziec do ktorej trafisz. najczesciej sa to pokoje 2 os. hotel 5 gwiazdkowy raczej to nie jest ale zanjdziesz wszystko co potrzebne. jesli bedzie daleko od miejsca pracy to bedzie przez nich zorganizowany transport. za mieszkanie masz potracane z wyplaty.
karma 2016-11-05 12:22:01
warunki mieszkaniowe są zbliżone standardem w wielu lokalizacjach. pokoje z reguły 2 osobowe, jest wyposażenie. w my toys nie byłam ale kolega jechał i zadowolony, wrócił do kraju z całkiem niezłą kasą.
Lukasz 2016-11-05 14:35:17
Witam. Chce wyjechać z firmą OTTO do Holandii, dokładnie do Docdata w Waalwijk. Ktoś już tam pracował? Mogę liczyć na jakieś opinie z Waszej strony?
Luki 2016-11-05 20:23:50
Witam. Zastanawiam się nad wyjazdem z firmą OTTO do pracy w Holandii w Docdata Waalwijk jako order picker, może ktoś z Was już tam był i może się podzielić z opinią.
lucy 2016-11-06 20:05:51
otto to porządna agencja, godna polecenia zawsze wszystkie warunki w umowie są spełnione i na czas
misio1982 2016-11-07 16:14:24
może mi powiedzieć ktoś jak jest z pracą bez znajomości języka obcego, doświadczenie zawodowe mam w sumie 12 lat. Pracowałem i w ochronie i za biurkiem i w Mc Donald's a także jako sprzedawca na dziale budowlanym w Markecie. Moje pytanie jest takie czy jak pojadę do pracy bez znajomości języka to czy będę zarabiał wystarczająco dużo żeby się utrzymać w Holandii i czy firma Otto jest w stanie pomóc przy zakwaterowaniu i innych formalnościach związanych z zatrudnieniem i czy można na tej firmie polegać?
Z góry dzięki za informację!
misio1982 2016-11-07 16:22:28
czy bez znajomości język też znajdziesz pracę bo samo doświadczenie zawodowe mam w sumie 12 lat studia też skończone tylko z językiem słabo!?
lis 2016-11-07 17:22:12
tez prcaowalem w jumbo....spoko bylo, otto zalatwilo spanie ubezpieczenie no i transport. mam dosiwdczenie z roznymi agencjami i tu mi najlepiej
amor 2016-11-09 18:13:51
Ale bilet powrotny,czy biletdo kasy? Wiem, że Otto daje bardzo fajne namiary na mega pracę. Korzystałem więc polecam.
Baśka 2016-11-10 08:25:13
Pracowałam w OTTO i nie było źle, mieszkania trochę słabe i czasem nie płacili na czas ale praca to praca nie ma co narzekać tylko robić, aby zarobić na wakacje, mieszkanie itp :) a jeśli komuś zależy na wypłacie na czas to pracowałam też w Contrain i tam było spoko!
Józek 2016-11-10 15:49:31
same pozytywne opinie a może ktoś prawdę napisze np. że nocka trwa od 18.30 wieczorem do 5.30 rano dojazd jest we własnym zakresie i po 3 dni pracy w tygodniu
Józek 2016-11-10 16:25:26
same pozytywne opinie a może ktoś prawdę napisze np. że nocka trwa od 18.30 wieczorem do 5.30 rano dojazd jest we własnym zakresie i po 3 dni pracy w tygodniu
2
Rafał 2016-11-12 09:44:15
Ja zadzwoniłem do OTTO i zapytałem się o ofertę pracy kazali wysłać mi cv na adres Opole@ottopraca.pl w ciągu godzi oddzwonili i umówili się zemną na spotkanie dokumętacja papier o niekaralności i na koniec test z angielskiego no i podpisanie umowy ale agencje są w różnych miejscowościach główna siedziba jest na Bielanach Wrocławskich
eliza 2016-11-14 17:26:04
a jak jak byłam to kasa zawsze byla na czas....wyjechalam z kolezankami, zawsze raxniej, wszytsko bylo ogarniete,, sama nic nie musialam szukac i to super
LAURA 2016-11-14 21:48:21
Witam wybieram się do pracy do firmy My toys w Niemczech moze ktos mi opowiedziec czy dobrze się tam zarabia i mniej wiecej jak tam jest czy praca jest codziennie ? i jak jest z językiem ?
adrian 2016-11-15 17:33:02
praca w my toys spoko, niemiecki musisz umiec sie dogadac...plusem jest to ze masz zakwaterowanie blisko. bylem, polecam, zarobki wg mnie w porzadku
Pracownik miesiąca 2016-11-16 02:03:13
Czemu tak mało godzin w otto praca w Venlo dla amazon??raz się pracuje raz nie .i te czekanie na info o prace
Mirek 2016-11-16 14:10:51
hej, nie ma co się oszukiwać o pracę w Polsce jest ciężko, ja się zapisałem na kursy profesjonalnymi trenerami od HR. Ciągle trzeba podwyższać swoje kompetencje, super tez że otrzymałem rabat. Jestem bardzo zadowolony
Natalia 2016-11-16 14:55:36
Hejka większość negatywnych opinii to w Work Service a tu okazuje się że większość pozytywnych to w OTTO
Itik 2016-11-17 05:14:18
Witam, pracuje ktos z was w Jumbo pod amsterdamem? jaka metoda zbierania, atmosfera,ile godzin pozdrawiam Magda
Dajcie znacz

Na email kowalska.magda.94@wp.pl
zuzka 2016-11-21 18:20:43
Najkorzystniej dogadać się w dwie trzy osoby żeby w razie czego mieć wsparcie. Językowo nie powinno być problemu, taki polisz-inglisz wystarczy na poczatek
waldek 2016-11-22 17:06:38
otto jest ok, praca zalatwiona, wszystko ogarniete. zdecydowanie tak powinno byc wszedzie. najwazniejsze ze placa ok, problemow nie mialem.
potencjalny pracownik 2016-11-23 12:05:23
hej czy ktoś pracuje/ prAcował w geldermalsen? czy są godziny? jakie koszty zakwaterowania i ubezpieczenia ? będę wdzięczna za każdą opinię.
KonradBurza 2016-11-23 15:44:48
Witam Was. Dostałem dziś telefon od OTTO i dla nieznajacej jezyka osoby czyli mnie zaproponowali mi prace w holandii na magazynie stawka 6.5-7euro po 30-40h w tygodniu. Zakwaterowanie 70euro tygoniowo bez wyzywienia oczywiscie. Transport to koszt 70euro odciagniete z pierwszej wyplaty ktora jest po 2 tygodniach a potem co tydzien dostaje sie pieniazki :) Transport do pracy z hotelu jest zorganizowany i darmowy. Wymagane dokumenty to dokument o niekaralnosci i konto walutowe. Jak na dzien dzisiejszy to super :) Wyjezdzam za tydzien w sobote. Kolejna opinia 17-18grudnia.
Maniek 2016-11-24 14:32:24
Witam Kolego wyjechałeś do pracy ?? Jak tam jest ??
Maniek 2016-11-24 14:38:08
Witam Pracuje ktoś obecnie w Firmie Docdata??? Jak tam jest ???
artur 2016-11-24 17:58:10
a ja zastanawialem sie czy wysylac zapytanie o prace, ale jak takie warunki to mi odpowiada i tez pewnie pojade. dzieki!
ksymena 2016-11-26 10:09:00
Takie namiary jakie znajdziemy w OTTO ułatwiają kontakty w ogóle; najważniejszy pierwszy krok i odwaga zwłaszcza jk nic i nikt nie trzyma nas w polskiej sytuacji. Tęsknotę da się poskromić. Odległości europejskie i komunikacja nie są niebotyczne.
nik 2016-11-26 10:46:30
potwierdzam to co kolega napisał ;) warunki takie jak w umowie, wszystko zapewnione, no i jednak kasa co tydzień też swoje robi, bo można łatwiej planować wydatki.
Beti 2016-11-27 09:01:28
Mój mąż wczoraj jechał do pracy przez firmę otto z Poznania miał jechać na Holandię a okazało się na miejscu że do Belgii go zaworza czy ktoś miał taki przypadek juz
3
M.C. 2016-11-27 15:34:41
praca wymaga nieco odpornosci psychicznej szczegolnie order picker , jesli jedziesz nie zgadzaj sie na dojazdy po 80-100km do pracy bo to organizacyjny koszmar i brak czasu na zakupy jedzenia. Raz masz godziny pracy a drugi raz ledwo na kemping wystarcza.
N.... 2016-11-28 14:26:45
dlaczego kasujesz posty nt. faktycznych warunków zakwaterowania,dojazdów do pracy i nieinformowania przez waszą firmę przed wyjazdem o miejscu zakwaterowania 80 km od miejsca pracy?
rychu 2016-11-29 18:01:39
ja mieszkalem w poblizu miejsca pracy, zakwaterowanie mi tez odpowiadalo. i udało mi się odlozyc troche kasy, o to chodzilo!!
j. 2016-11-29 22:40:39
dojazdy do pracy nie są takie złe, można sobie wszystko zorganizować, bo wie się przecież wcześniej na którą się jedzie. nie miałam z tym nigdy problemów. wiadomo,że się jest zmęczonym i czasem się nie chce,ale da się zakupy i pracę ogarnąć, nawet jeśli się nie pracuje mega blisko miejsca zamieszkania.
aleksandra 2016-12-01 18:23:13
To z pewnością fajna praca, przynajmniej można być blisko produktów topowej marki. Tak poważnie; praca jaką oferuje OTTO jest z pewnością atrakcyjniej przeliczalna na złotówki niż jakaś dorywcza na czarno w kraju-raju.
Zostaw swoją opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.