Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OTTO POLSKA SP. Z O.O.


Oceniono 238 razy
stwórz własny profil firmy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Szwedzka 5
55-040 Bogumiłów
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Di - 2014-10-06 13:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadzwoniła dzisiaj do mnie babeczka z oferta pracy na szklarni w Venlo. może tez ktoś z Was dostał? ogólnie jutro mam dać znać czy jadę ale po przeczytaniu tych wszystkich opinii zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle warto..
zdjecie uzytkownika
gosza - 2014-10-10 18:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Di - 2014-10-06 13:45:22]:
Jesli to z firmy Gipmans, to nie polecam, byłam tam 2 dni, jako praca dodatkowa, bardzo szybkie tempo przy pakowaniu ziół do pudełek, z taśmy pakowanie pietruszki itp.w foliowe worki, praca od ok. 4 w nocy...
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-10-10 23:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam czy ktoś jutro jedzie do Holandii z Otto do pakowania i sortowania gruszek i jabłek?
zdjecie uzytkownika
nowy26 - 2014-10-19 07:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam zamiar współpracować z tą agencja,moze mi ktos powiedzieć jak naprawde jest potrzebna znajomość jezyka niemickiego lub holenderskiego???czy izie sie jakos dogadać???
zdjecie uzytkownika
impresja2005 - 2014-10-19 18:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie,
Mam okazję wyjechać do Gernsheim do pracy w myToys. Czy ktoś może coś wiecej mi powiedzieć -:) jaka jest rzeczywistość ? Jak wyglada zawaterowanie jak daleto jest do miejsca pracy itp.
Z góry serdecznie dziekuje
Hubert
zdjecie uzytkownika
gipmans - 2014-10-24 08:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
otto to najlepsza firma przez jakie do tej pory pracowalam
zdjecie uzytkownika
Impresja2005 - 2014-10-24 17:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie pracowałeś Niemcy czy Holandia ?
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-10-27 14:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema szukam osoby z Opolskiego na wyjazd do Holandii (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
andrew98 - 2014-11-11 11:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno jest pewne że polacy zaczeli być przenoszeni do niemczech z holandii za pośrednictwem otto. I to że otto ma problemy z polakami bo zaczeli ubiegać sięo swoje pracownicy. mieszkałem na diemen i z polaków została garstka ludzi..teraz słowaków jest multum na ośrodku. otto też zaczyna mieś problemy. teraz poszedłem na swoje i mam nieco lepiej choć nadal pracuję przez otto i powiem wam że poza różnorodnością i brakiem polaków to płacą co tydzień, raz na miesiąc solara. ta firma ma więcej niż 5 lat więcej niż 10lat i wie jak dbać o pracowników. to że po 6 osób śpicie w mieszkaniach to wynik tego że to praca a nie wypoczynek, chociaż ceny mogli by z 85 na 60 euro zejść byłoby dobrze. wiadomo kasa się liczy a nie pracownik
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2014-11-14 02:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby czemu otto ma problemy z Polakami? Wydaje mi się, że w swojej pracy Otto stawia na ludzi zdecydowanych, umiejących wykorzystać swoje możliwoścoim umiejętności. Nie rozumiem też tych ciągłby rotacji i zmian - nie lepiej byłoby przytrzymać pracownika w swoim gronie i tak budować wielką i szczęśliwą markę?
zdjecie uzytkownika
buba - 2014-11-20 16:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos z Was ma aktualne informacje na temat pracy w adidasie w Niemczech? Glownie chodzi mi o zakwaterowanie- warunki, ile osob na mieszkaniu, jak daleko do pracy.
Czy sama praca jest w porzadku? Da sie tam zarobic uczciwe pieniadze?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nizar - 2014-11-20 23:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buba - 2014-11-20 16:51:23]:
odpowiadam płatne 8,50 euro za godz. (cena w brutto), na m-c wychodzi 1010 euro netto, jeśli przez Otto to za mieszkanie tyg. 50 euro po dwie trzy os., do pracy max. od miejsca zamieszkania 10 km.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-11-21 10:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nizar - 2014-11-20 23:50:56]:
ja tez sie zastanawiam nad wyjazdem do Rieste. 1000 e policzyles z mieszkaniem czy bez i ile godz brales pod uwage? Sa jakies sklepy itp w okolicy zakwaterowania? zakwaterowanie w domach czy w hotelu? sa jakies nadgodziny i czy pracuje sie tez w weekend?
zdjecie uzytkownika
rieste - 2014-11-25 18:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [buba - 2014-11-20 16:51:23]:
teraz w adidasie sezon...praca 7 dni w tygoniu na 3 zmiany...warunki jak trafisz na mieszkanoe z pralka-to sie ciesz...og...ktos tu pisze ze.zarobosz 1000€...gdzie..za wrzesien moja wyplata to ok800€ za pazdziernik640€...mialem 152godz..nadgodzny sa ale na azk.
zdjecie uzytkownika
zagadan - 2014-11-26 13:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jak z umowa w Rieste ,na ile podpisuje sie umowe ,i jak z kosztami mieszkania-ile dokladnie na osobe
zdjecie uzytkownika
Wilchelm - 2014-11-28 09:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to jest praca w Niemczech? Cóż 640 ojro to raczej nie jest zbyt duża kwota - wolałbym siedzieć w Polsce. Mam nadzieję, że tylko ten jeden miesiąc był raptem tak felerny. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której zarabia się tak słabiutkie pieniądze a żyje się tam przecież drożej jakby nie patrzeć. Dajcie znać, jak u innych.
zdjecie uzytkownika
Wizzi - 2014-12-03 02:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem ofertę pracy z Otto w Waalwijk w firmie Doc Data, zakwaterowanie ma być w Oisterwijk lub Oss. W najbliższy czwartek mam jechać podpisać umowę. W związku z powyższym byłbym zobowiązany za jakieś informacje z pierwszej ręki od kogoś kto tam pracuje bądź pracował dotyczące warunków zamieszkania oraz samej pracy i tego jaka jest rzeczywista stawka netto ponieważ oferowana stawka brutto w moim przypadku to 8,57 brutto
Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź, toż to już ostatni dzwonek a powyższe opinie mnie trochę niepokoją.
zdjecie uzytkownika
milano - 2014-12-07 14:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu zdobyć pracę , to trzeba mieć niezłego farta . Robotę trzymaja dla swoich.A jak dzwonisz , to traktują cię jak intruza.
zdjecie uzytkownika
milano - 2014-12-07 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby nie zapomnieć , specjalne pozdrowienia dla pani Zuzanny z Gdyni :(
zdjecie uzytkownika
orzech - 2014-12-12 17:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wam, jak się zapewne domyślacie obecnie szukam pilnie pracy, przez agencję. natomiast mam złe doświadczenia z poprzednimi agencjami, wiecie jak jest. natomiast czy jak już otto polska wyśle mnie gdzies do pracy to jak potem przedsatawia się pomoc i wsparcie z ich strony? jest wogóle jakieś?dużo zabierają z pensji?
zdjecie uzytkownika
tulipan - 2014-12-17 10:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem zainteresowana praca w Albert Hejn w Waterigen, moze ktos cos powiedziec na temat zakwaterowania pracy itp ??
zdjecie uzytkownika
milano - 2014-12-17 16:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzech - 2014-12-12 17:15:51]:
Mój drogi , jak cię wogóle gdzieś wyślą !
to oszuści , mają robotę tylko dla swoich , a dla reszty - śmieci z Polski
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-12-18 20:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moglabym pisac i pisac. Po pierwsze pamietajcie ze agencje pracy nie podlegaja nikomu. Maja wlasne prawa i nawet PIP nie miesza sie do ich spraw takze nie ma na to haka. Pracowalam ponad dwa lata. Kiedy zaszlam w ciaze zostawili mnie na lodzie nie przedluzyli umowy bo woleli na moje miejsce kogos innego niz darmozjada utrzymywac. Pieknie. nie pracuje a nadal sie z nimi uzeram miesiac wysyłają dokumenty do zusu a ja czekam i dzwonie a oni robia ze mnie debila zd wyslali a ja bez pieniędzy zyje. Powietrzem. Nie obchodza ich pracownicy nic ich nie obchodzi robia co chca aby jak najbardziej człowiekowi naprzykszyc zycie :/
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mieszkam w Niemczech sporo ze względu na prośbę jednej z Gazet udałam się na rozmowę rekrutacyjną. Byłam w szoku. Dla mnie firma krzak. Nie maja nawet własnego biura. Biuro jest na jadalni dla pracowników, oddzielone parawanem.
Mieszkania o strasznych warunkach 250 Euro od miejsca parkingowego (od 4 do 6 w jednym pokoju) gdzie w tym rejonie wynająć mieszkanie to koszt do 350 euro. Dojazdy busami od 4 euro ! MASAKRA
Pytania: Jak można oszukiwać w tak perfidny sposób własnych rodaków?
zdjecie uzytkownika
mick - 2014-12-19 09:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otto jest o.k.i mogę każdemu polecić!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MatheO - 2014-12-19 15:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Yo wszystkim dziś aplikowalem do pracy jako pracownik fizyczny na produkcji układaniu i filetowaniu kurczaków i odpisali niedawno. Czy ktoś wyjechał przez tą agencję na tą produkcję i czy warto zawrzeć z nimi umowę w Poznaniu ? Pozdro
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OTTO POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x