OTTO POLSKA SP. Z O.O.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO POLSKA SP. Z O.O.

Anna 2016-06-02 19:47:52
@bajaderka haha o jakiej przepraszam pomocy mówisz ? Poczytajcie moze sobie tez na nl stronach opinie jezeli ktoś ma zamiar albo ochote przyjechac :-)
kajak 2016-06-05 22:17:10
czy w rybniku nie szukacie nowych pracowników torowych?
były ottos 2016-06-06 19:55:37
weż kaske na powrót
OTTO Work Force 2016-06-07 09:40:41
Poszukujemy pracowników torowych w Rybniku.
Opis stanowiska pracy:
- załadunek i rozładunek materiałów kolejowych,
- wymiana szyn i części stalowych nawierzchni,
- wycinka zbędnej roślinności,
- inne prace związane z utrzymaniem linii kolejowych.
CV proszę przesłać do naszego biura na Śląsku:
ul. Krupnicza 4, 44-100 Gliwice
Telefon: +48 32 4011061
Adres email: gliwice@OTTOworkforce.pl
romek 2016-06-09 15:44:11
jak ktoś zna język to spokojnie może się wybrać do pracy do Niemeic jako Elektryk / Elektronik z j. angielskim C1/C2 lub komunikatywnym j. niemieckim, tylko tu naparawde język się liczy.
babcia9 2016-06-09 22:09:32
@romek a jak ktoś jednak nie zna języka to w Polsce biora na słuchawkę
o 2016-06-16 09:38:41
Czy pracował ktoś może na magazynach Tommy Hilfiger ? Jak tam z godzinami i z zarobkami ? Jak wygląda zakwaterowanie ? Pozdrawiam
misek 2016-06-16 09:50:45
WITAM, znalazlem ogloszenie ,ze poszukują operatorów CNC z tym, że to oferta wyjazdowa o Niemiec, wynagrodzenie jest podane w kwocie brutto tylo zalezy mi na tym by praca byla ciagle a nie były przerwy, czy umowa niemiecka? na dlugo jest praca czy tylko na sezon?
OTTO Work Force 2016-06-17 12:19:07
Na początku jest umowa o pracę tymczasową. Jeśli Pan się sprawdzi na tym stanowisku pracy, to jest możliwość zatrudnienia u niemieckiego pracodawcy na dłuższą umowę.
rome 2016-06-17 15:13:19
słuchajcie, a jak wygląda teraz u nich praca jako ELEKTRYK/ELEKTRONIK z komunikatywną znajomością j. niemieckiego? Na pewno możn spokojnie tutaj zarobić troche kasy no i chyba an plus jest to, ze od razu dają umowe o prace i nie czeka się na to wcale.
Niespokojna 2016-06-20 18:22:03
Witam, czy ktoś mógłby udzielić mi jakiś info, na temat pracy w Holandii w Vepo Cheese w Bodegraven ? Jakie zakwaterowanie? Jak wygląda praca i co najważniejsze jakie są zarobki? Ile można zarobić i jakie są godziny pracy? Proszę o pomoc!! :(
mika 2016-06-20 18:23:59
@rome to bardzo duży plus i moim zdaniem pokazuje nastawienie do pracownika.
Niespokojna 2016-06-20 18:39:39
Witam, czy posiadacie jakieś info. na temat pracy w Holandii w Bodegraven w Vepo Cheese (przy serach)? Chodzi mi o zakwaterowanie, zarobki, godziny pracy, atmosferę pracy? ktoś, coś?
ergt 2016-06-20 20:26:27
hej mnie chyba bardziej zainteresowała oferta pracy na stanowisko pracownika magazynu w Ciechanowie oferuja tutaj miedzy innymi zatrudnienie na podstawie umowy o prace, pracę w systemie 2-zmianowym (06.00-14.00, 14.00-22.00), atrakcyjne wynagrodzenie
er 2016-06-29 22:05:02
atrakcyjne wynagrodzenie tylko ciekaw jestem ile konkretnie bo dla jednych to bedzie malo dla drugich duzo
pracownik 2016-07-05 16:24:56
Otto to masówka . Pracowałem dla nich kilka miesięcy . Mają za dużo ludzi pod sobą a za mało pracy . Szkoda czasu omijajcie ta agencje szerokim łukiem .
1
Marysia 2016-07-05 18:26:54
Konsultant/Konsultantka - Telefoniczna Obsługa Klienta ma tutaj naprawdę znośne pieniądze, ja uwazam, że to fajna sprawa
mika 2016-07-09 08:36:43
@Ja a dlaczego? Jeśli nie opłaca Ci się tam przebywać, to chyba nikt Cię nie zmusza? Nie wiem, ale wydaje mi się, że agencja jest w porządku, moja siostra od lat dzięki niej zarabia.
2
zainteresowany 2016-07-12 18:12:29
Witam.
Opłaca się jechać na pracę miesięczna związaną z segregacja i naprawą podręczników z Otto workforce, czy ktoś może się podzielić swoją opinią, bardzo proszę o kontakt .
Pozdrawiam!
1
misek 2016-07-12 20:40:17
Ja teżsłyszałem,że wiele osób wyjezdza z nimi ale nie znamszczegołow, mieszkanie zapewniają?
joanna 2016-07-13 11:23:22
Zapewniają płatne mieszkanie. Fajna jest oferta Otto - Pracownik magazynu z zabawkami - Niemcy. To jest oferta na dłużej, trzeba znać niemiecki.
3
majki 2016-07-13 11:33:16
Magazynier teraz jest rekrutowany (miejsce pracy to Dobrzeń Wielki)
a 2016-07-13 12:53:40
Na miesiąc się nie opłaca, szczególnie jeśli jesteś na wiekówce;/
mon 2016-07-13 13:01:40
A ja z innej beczki miałam tutaj praktyki podczas studiów, trwały chyba z 2 miesiące (bezpłatne oczywiście), atmosfera miła ale za dużo nauki to nie było
Agnieszka 2016-07-19 16:04:10
Byłam rok temu na tej ofercie, praca jak praca pracować trzeba, ale też można spoko zarobić tylko fakt trzeba było wyjechać na dłużej no i ja znam niemiecki bo zdawałam maturę
Agnieszka 2016-07-19 16:27:53
byłam rok temu tam, i praca jak to praca w magazynie pracować trochę trzeba ale ja nie narzekałam, a zarobki były spoko tylko musiałam wyjechać na 3 miesiace no i ja niemiecki znam bo zdawałam mature
maja 2016-07-19 19:03:53
@mon a miałaś praktyki w jakim dziale, czym dokładnie miałaś się zajmować? Ja właśnie słyszałam, że praktyki tutaj są bardzo wartościowe - chodzi mi o marketing
071996 2016-07-28 11:40:18
Czy ktoś wyjeżdżał z OTTO Work Force do Holandii ? Czy opinie na innych stronach są prawdziwe ? Czy może coś od 2009 roku się zmieniło ? Planujemy wyjechać z narzeczonym i parę obaw jest ... Jakie zakwaterowanie zapewnia agencja ? I czy to prawda , że praca jest ,,na kartki" ???
2
Polanm 2016-07-28 11:49:46
Mi się wydaje, że praktyki w Otto to jest naprawdę spoko sprawa, nie ma się co za bardzo przejmować opiniami, które gdzieś tutaj w powietrzy latają, nie wszystkie mają sens i warto się nimi zajmować w ogóle, tak mi się wydaje, tak mówię, tak raczej jest
Missy 2016-07-31 00:46:20
Firma w porzadku zapewnia prace mozna zarobic jedynie byla menagerka z Den Bosch brak slow (usunięte przez administratora)
kiss 2016-07-31 10:23:37
Świetnie, że zarobki są w porządku bo doskonale wiedzą jak dbać o dwuskładnikowe wynagrodzenie dla pracowników. Zastanawiam się jednak jakie można mieć stawki przy produkcji, wiecie? Dzięki za odpowiedź
5
Natalia 2016-08-03 14:02:13
Cześć. Chcę wyjechać z chłopakiem do Holandii przez Otto i chciałam zapytać jakie są stawki netto, czy się opłaca i jakie są warunki mieszkalne?
er 2016-08-03 19:13:20
hej widze ze maja teraz na chwile obecna oferte pracy na stanowisko operatora wózka widłowego w Holadnii fajna sprawa..wymagana jest tutaj miedzy innymi wysoka motywacja i sumienne wykonywanie obowiązków,gotowość do uczenia się technik i procesów magazynowych
Irena 2016-08-18 18:26:10
Masakra brak kompetencji, biorąc udział w rekrutacji do dużej korporacji za pośrednictwem owej agencji straciłam swój czas i pieniądze na wyjazd.Miała być odpowiedź zwrotna ponad miesiąc jej nie było więc postanowiłam sama zadzwonić do pani z pytaniem co się dzieje a ona na to,że zrezygnowali z projektu!Na przyszłość proszę takie testy sobie robić np.w Urzędzie Pracy albo na ulicy a nie zawracać głowę poważnym ludziom!
1
hjvbjk 2016-08-18 20:10:57
@ er wydaje mi sie ze w kazdej pracy motywacja jest niezzbędna żeby tą prace wykonywać , wiec to norma :)
sara 2016-08-22 19:21:16
Każda praca to zobowiązanie dwustronne. Jak decydujemy się na warunki to coś jednak deklarujemy. Nieprawdaż.
seba 2016-08-22 19:30:00
Hej z racji iż będzie to moja pierwsza praca za granicą, mam nadzieję, że pomożecie. Napisze mi ktoś jak wygląda praca u nich na stanowisku magazyniera? Zakres obowiązków, atmosfera itp. Dzięki z góry !!!!!
patti 2016-08-23 17:24:04
kto poszukuje pracy bezskutecznie zwłaszcza w rejonach gdzie nie ma możliwości zatrudnienia szuka też poprzez pośredników. Zawsze lepszy rydz niż nic.
wiki laj 2016-08-23 22:06:02
Skręcanie mebli w Gdańsku może jeszcze do pracy nadal jest aktualne? robiłam już takie rzeczy wiele razy dla innych firmach, ciekawe więc czy jestescie w stanie jakąś konkurencyjną stawkę zapropopnowac chociaż, a praca na serio w godzinach 8-15:30?
patryk 2016-08-24 06:30:30
Skorzystałem z oferty pracy OTTO; wiadomo że pośrednik ma lepsze rozpoznanie rynku w Europie i że też na tym zarabia. W mojej sytuacji wolałem pojechać pod ustalony adres zamiast w ciemno więc mi się to przydało.
majki 2016-08-24 08:52:55
Ja to chętnie bym się do nich załapał, zwłaszcza, ze zapewniona jest u nich stabilna umowa, ciekawe tylko czy dają jeszcze jakieś premie wiecie? Dzięki za odpowiedź
iwo 2016-08-24 17:15:23
zakwaterowanie ok i nie ma na co narzekać. dla mnie najwazniejsze ze kasa na czas,w koncu po to jechalem do tej roboty
dyi 2016-08-24 21:29:42
@ majki czy przez stabilną umowe rozumeim że masz na myśli umowe o pracę? Bo jeśli tak, no to super opcja byu była. Zastanawiam sie nad pracą kasjerki, tylko nie chce najniższej krajowej, to mnie nie interesuje
ewka 2016-08-24 22:21:48
ja słyszałam,że to pewna agencja a jeśli nie ma akurat pracy to otto organizuje dodatkowe miejsca pracy, czyli jest gwarancja hajsu. także warto i nie ma się o co martwić :)
ewka 2016-08-24 22:23:50
ja słyszałam,że to pewna agencja a jeśli nie ma akurat pracy to otto organizuje dodatkowe miejsca pracy, czyli jest gwarancja hajsu. także warto i nie ma się o co martwić :)
hipw 2016-08-24 22:39:17
@ iwo to chcesz mi powiedzieć, że jeszcze dop tego wsyztskiego zakwaterowanie oferują? to nei ukrywam byłoby super, tylko na jakiej zasadzie mozna ubiegać się o kwaterunek ? Bardzpo prosze o odpowiedź
Oszukany 2016-08-25 17:27:33
Nie ma żadnego gwarantowania godzin-czyli pieniędzy.BZDURA!!!Ta agencja to najgorsza patologia!Kilka przegranych spraw ze związkami zawodowymi!
kkk 2016-08-25 17:39:21
a mnie jeszcze bardziej niż kwaterunek inetresuje jak sie zarabia?
iwo 2016-08-25 17:49:26
no tak, jedziesz i masz zapewniona prace i zakwaterowanie, dla mnie to tez bylo super. a zakwaterowanie spoko nie bylo sie czego czepiac
polar 2016-08-25 18:57:39
@ hipw - szczegóły na pewn o przedstawią ci na rozmowie
Zostaw swoją opinię o OTTO POLSKA SP. Z O.O. - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.