Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OTTO POLSKA SP. Z O.O.


Oceniono 203 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Szwedzka 5
55-040 Bogumiłów
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
8 - 2014-06-12 15:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Czy jedzie ktoś może w sobote 14.06 do Reiste, do pracy na magazynie Adidasa lub może aktualnie znajduję się na miejscu i mógłby polecić jakieś busy? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Leviathan - 2014-06-13 14:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [8 - 2014-06-12 15:29:17]:
Z Osnabruck, gdzie jade autokarem firmy Sindbad do Rieste jedza regularnie co godzine pociagi. Czas podrozy do Reieste to ok 20 min. Mam nadzieje, ze pomoglem. Do zobaczenia na miejscu.
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-16 15:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeżeli chodzi o prace w Polsce, np. w Warszawie to na jakie pieniądze można liczyć jako Pracownik hali czy magazynu?
zdjecie uzytkownika
Jamal - 2014-06-22 14:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-05-08 15:35:48]:
nawet słowa po angielsku nie musisz znac . wiem cos o tej weryfikacjii , słaby angielski lub brak angielskiego to nie problem
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-06-25 11:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kochani czy jedzie ktos 28 czerwca do Venloo... bo przeczytałam opinie i nie za ciekawie.. na wiekówce..
zdjecie uzytkownika
Kosa - 2014-06-25 13:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja jadę 27 do Venlo, jak na razie nie narzekalem na prace przez te biuro, obecnie bede na innym parku niz dotychczas, zobaczymy jak tam bedzie, z kasa to wazne, zeby godzinki byly, zaliczki co tydzien, wyrownanie co miesiac
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-28 01:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kosa - 2014-06-25 13:39:28]:
a możesz jeszcze napisać jak mniej więcej już finansowo wychodziłeś po miesiącu w pracy przez OTTO właśnie?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-29 10:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na jumbo w wouerden praca fajna ale pani Asia tzn kordynator okazala sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarozumiala ,godzin malo kretynka mylila plany caly czas problemy z nia byly to totalna kretynka tepa na maxa az sie dziwie ze ja tam trzymaja-[usunięte przez administratora] pewnie kazdemu zeby zostac na stolku,poza tym falszywa na maxa takze jak tam traficie to jechac ja bez ograniczen tepa strzale i to nie jest tylko moje zdanie ale 99%ludzi tam pracujacych...pozatym otto to najwieksze [usunięte przez administratora] nawet holendrzy to wiedza!!!!!!
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-30 12:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-06-29 10:35:10]:
po Twoim wpisie sam nie wydajesz się dużo lepszy od niej . Trzeba było być takim mocnym jak tam pracowałeś to może byś wytrzymał
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-07-05 12:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile czekaliście na wyjazd po rozwiązaniu testów czy tam w biurze tego samego dnia co jest test proponują już jakaś prace czy trzeba czekać a i czy wymagają zaświadczenia o niekaralność
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-07-06 11:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła - 2014-06-30 12:32:45]:
co ty wiesz bulo jedna z taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlugo nikt nie wytrzyma...jak niewiesz o co chodzi to sie nie afiszuj gamoniu
zdjecie uzytkownika
patt - 2014-07-09 14:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karola - 2014-06-05 17:55:17]:
1000e na miesiac na czysto jesli byly godziny zawsze, bez dnia wolnego oczywiscie i 2 soboty pracujace, w starym roku . W nowym po dodatniu transportu spadlo do 900e / miesiac. A i polecam jechac wlasnym samochodem. Daleko do sklepu / miasta - 15km.
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-09 18:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patt - 2014-07-09 14:30:54]:
jeżeli tak rzeczywiście wygląda perspektywa pracy w OTTO to nie jest to wcale taka wymarzona praca. Pieniądze nie są złe , ale tylko jeśli rozpatrywać to w kwestii polskich warunków obecnego zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
Roger - 2014-07-11 12:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracował ktoś z was przy pakowaniu kamerek sportowych w Venray Proszę o opinie tej firmy. I powiedzcie mi czy sa gwarantowane te 32 godziny w tygodniu?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-07-14 18:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
Agencja OTTO usuwa zle komentarze na ich temat !!!

Oto nagranie,>>> http://youtu.be/ifpE1dGx6RM <<<< które przedstawia zatrudnianych przez agencję OTTO ludzi (akurat ci ze śląska),
Są to ludzie prymitywni, przeważnie z nizin społecznych, przedstawiający nasz kraj jako "bandę pijaków, narkomanów, złodziei, brudasów i gwałcicieli".

Niestety przez takich ludzi wielu mieszkańców Polski emigrując do innego kraju jest skazanych na złe traktowanie ze strony obcokrajowców.

Wracając do tematu nagrania ci ludzie będący pracownikami agencji OTTO zabrali telefon jednemu ze swoich kolegów z Polski i dzwonili do osób z listy kontaktowej między godziną 23-24 w (usunięte przez administratora) wac do tej zlodziejskiej agencji OTTO!!!
Omijajcie ta agencje z daleka!
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-07-22 23:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjechalam do pracy w Holandii pod koniec czerwca - umowe mialam miesieczna do konca lipca. Jestem bardzo rozczarowana firma OTTO. Praca zaczela sie 3 dni po przyjezdzie, a nastepnie skonczyla sie tydzien szybciej. Nie liczylam ze przywioze do Polski duzo, zdawalam sobie sprawe z tego ze po odjeciu m.in. Ubezpieczenia i oplaty za mieszkanie pozostanie niewiele, ale nie sadzilam ze Otto nie wysle na czas pieniedzy , przez co mam teraz problem z powrotem do domu. Na miejsu nie ma zadnej osoby/przedstawiciela Otto, kogos kto moglby udzielic mi jakichkolwiek informacji. Mamagerki w pracy nie sa rowniez w stanie niczego powiedziec. Przyjechalam przepracowac miesiac, a przepracowalam 2 tygodnie i kilka dni. Przyjechanje do Holandii za posrednictwem Otto okazalo sie byc ogromnym bledem. Nie polecam podejmowania wspolpracy z ta firma i zdecydowanie nigdy wiecej nie przyjade z Otto.
Brakuje organizacji zarowno w pracy jak i w kwestii zamieszkania. Duzym problemem okazaly sie byc lodowki - rzecz wydaje sie podstawowa. Zostaly one dostarczone z wielkim opoznieniem.
Armosfera panujaca w pracy jest rowniez nieprzyjemna, pozostawia wiele watpliwosci.
Mam 18 lat, jest to moja pierwsza praca jakiej sie podjelam i na pewno ostatnia za posrednictwem jakiejkolwiek firmy, w szczegolnosci Otto. Pracowalam w Iddinku (praca przy ksiazkach). ( usunięte przez administratora )Polecam unikac jej w szczegolnosci.

Firma Otto zapewniala mnie o pewnym powrocie, jednak teraz sama muzze go organizowac - powrotu nie ma. Nie mozna ufac posrednikom w poszczsgolnych miastach, to co mowia i jakich informacji udzielaja nie pokrywa sie z tym jak to wyglada w rzeczywistosci.
zdjecie uzytkownika
CiętaRiposta - 2014-07-26 01:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Otto do maja.Co mogę napisać firma jest nawet pochytana,kasa na czas fakt zaliczki tygodniowe,po miesiacu wyrównanie,jeśli chodzi o domki-hmm mieszkałem na Uddlu,są to bungale jesli sobie nie zadbasz to mieszkasz w syfie,trafilem z kobieta na jeden domek w którym wszystko sie rozpadalo,,facet ktory tam mieszkal powiedział cyt:płacę tyle za domek ze maja mi naprawic''z takim podejsciem do sprawy niema tam czego szukać,po rozmowie trafilismy na inny domek pousuwałem usterki i mieszkało sie bardzo dobrze,wczesniej bylismy w innej firmie i powiem jesli ma sie prace nie poddpada sie to wszystko jest pochytane plan zawsze wieczorkiem wystarczy spacerek i sprawdzenie na ktora sie idzie do pracy:Naprawde pod wzgledem administracyjnym nie ma zadnych klopotow,chciał bym wrocic przez otto ale niestety podpadlem polce pozdrawiam pania Lazarew.....której nie spodobało sie że jak byłem kierowcą poprosiłem o wyjazd 5min wczesniej niz planing zaplanował,wrezultacie pozbyla się mnie w ciagu 1tygodnia a dokładniej 2dni.Praca na Fruti-Master jest naprawde świetna a kordynatorka Magda naprawde pochytana dziewczyna i mam duży szacunek do tej osoby w skrucie ,,Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu''Teraz troszke negatywów:Nie warto być kierowcą!!!!Czas na dojazd zawsze wyliczany był co do minuty nie brane pod uwage że kierowca musi zaparkowac samochod pozamykac i zejsc na sale o to jedyny negatyw jesli nie był bym kierowcą pracował bym tam dalej więc jeśli uda wam się dostać do otto starajcie sie nie być kierowcami reszta naprawde super polecam te biuro.
zdjecie uzytkownika
CiętaRiposta - 2014-07-26 01:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem nadmienić iż po szybkiej jezdzie do pracy bo pani Lazarew....nie chciało się wyjechać 5 min wcześniej otrzymałem mandat w wysokosci 87euro który kilka dni temu wraz z odpowiedzią z Otto przyszedł na moj adres w polsce.Wszystko zawdzięczam jednej osobie ale nie żywie urazy do pani Lazare ponieważ wieże że spotka ją to samo tylko z większą siłą oby ją ktoś tak potraktował jak ona mnie :)
Straciłem dobrą pracę a zyskałem Mandat pozdrawiam wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-26 10:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ile zarabia sie n dniówkach i nockach w albert hejn w geldenmalsen?
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-26 19:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krysia - 2014-07-26 10:38:53]:
250euro
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-26 21:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kwota 250 to za dniówke czy nocke?
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-27 14:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krysia - 2014-07-26 21:24:07]:
nocka :)
zdjecie uzytkownika
emert - 2014-07-27 19:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie doświadczenia w pracy z OTTO w Polsce. Też jest tak słabo? ma ktoś wiedzę na ten temat jak oni działają w kraju. Bo za granice to boję się wyjechać po tym co tu piszecie. W obcym miejscu być rzuconym w taką dżungle to nie dla mnie. Jednak mimo to usilnie szukam pracy i znalazłem kilka ofert właśnie za pośrednictwem OTTO tylko mam wątpliwości czy tu w Polsce też mnie nie wykiwają. Co prawda nie mogą mi dać rozwalającego się domku, a jak nie będzie pracy to w najgorszym wypadku zostanę w domu ale nie będę w obcym kraju. Tylko czy może jakieś inne haczyki stosują u nas?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: gazetapraca.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Asystent ds. logistyki Miejsce wykonywania pracy: WrocławNr Ref.: AS/08/2014Jeżeli LUBISZ pracę z ludźmi, Twoją pasją jest praca w branży logistycznej, JESTEŚ sumienny i dyspozycyjny do pracy zmianowej to ta oferta jest właśnie dla Ciebie!Będziesz odpowiedzialny za:przygotowywanie oraz prowadzenie dokumentacji magazynowej oraz dla kierowców
 sporządzanie raportów
 archiwizację dokumentów bieżących
 kontrolę dokumentów
 współpracę z innymi dzia
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-27 23:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo malo jak za nocke 250 euro pracowalam kiedys przez adecco i za nocke mialam 370 euro a dniowka ile wynosi? I dzieluje za odpowiedzi;)
zdjecie uzytkownika
Kolorowa. - 2014-07-29 13:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tyle, że nie warto tam nawet jechać tylko strata czasu oraz pieniędzy na dojazd do nich. Te Biuro jest najgorsze ze wszystkich! Pozdrawiam :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x