Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OTTO POLSKA SP. Z O.O.


Oceniono 196 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Szwedzka 5
55-040 Bogumiłów
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-05-14 20:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kurczę, czyli niewiele zostaje tak naprawdę do odłożenia. Uważacie, że lepiej w takim razie szukać czegoś na miejscu?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-05-18 13:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, głównie mnie interesuję jak jest z godzinami które firma obiecuję. Zaproponowali mi 8,73€ brutto co przy pełnym wymiarze godzin daję ok 1,4k€ brutto czyli 1,2k€ netto. Widzę to tak. Domek ok 340€, jedzenie ok 200€ ubezpieczenie 80€. Wiec powinno mi zostawać niecałe 600€ "na czysto" Zniechęciłem się bo widzę mnóstwo złych opinii o tym biurze pośrednictwa. Proszę o opinie osób które tam pracują. Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-05-22 18:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
majac 8,73 brutto zapomnij o 1200e na reke przy pelnym wymiarze godz w co watpie ze bedziesz miec zarobisz ok 1000e
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-05-22 18:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a 200e stracisz na jedzenie jak nie palisz nie pijesz i nic nie robisz poza praca!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
patt - 2014-05-29 14:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pracowalam przez otto przez pol roku, akurat mieszkalam na uddlu, bungalow, czyli poodbne warunki jak na lunteren. Wyplacali sa jak najbardziej, jednakze co tydzien zaliczki aa wyrownanie raz na miesiac, co za tym idzie nie powinno tak byc , bo w 2 poprzednich firmach mialam tygodniowki i to jest wzgledem prawa holenderskiego . Za domki 340 e ubezpieczenie 80 [ co prawda raz na miesiac przez belastinga masz zwrot za ubezpieczenie ] w lutym niestety wprowadzili dojazd po pracy wynoszacy 4e dziennie, i to juz lekka przesada, zdzieraja kase!!!. Prace mialam stabilna i wyplaty, ale poniektorzy czesto siedzieli na domkach, i co najlepsze jesli przychodzi wyrownanie aa ogolnie przez miesiac masz przepracowanych 120h to placisz normlanie za mieszkanie, dopiero jesli masz ponizej to dziela to i wtedy placisz mniej. Ja w 1 miesiacu mialam sredio z godiznkami, dopiero pozniej sie polepszylo i juz nie bylo porblemow z godzinami, i wtedy za mieszkanie odciagli mi 338e czyli cale 2e mniej, masakra. Co do wiekowi to odradzam, sciagaja ja teraz bardzo duzo, ale nie polecam, nic nie zarobicie, mieszkanie ubezpieczenie dojazd do pracy wyzywienie, zostanie wam kilka groszy, chyba ze jedziecie sie pobawic to wtedy jest inna sprawa. Co do jezyka w biurze sa faktycznie testy ja zdalam pol na pol, jednak sa osoby ktore w ogole nie znaly jezyka, aa normlanie pracowaly przez otto, wiec to jest ino dla picu. Domki po 6osob max, najmniejszy pokoj to tak zwana cela, łozko pietrowe szafa i tyle, czyli wchodzi do pokoj robirz 1 krok i wchodzisz na łozko haha, duzy pokoj i sredi ok ;), pralnie glowne na praku. nA LUTEREN ODPLATNE na uddlu darmowe. Pozdrawiam wszytskich wyjezdzajacych, osobiscie zlej opini nie mam , bo praca byla i kasa, ale jestem tego zdania, ze jesli juz wyjezdzam do nl to szukam firmy ktora ma male koszty, wypolaty tygodniowe , godziny itp, bo wiem ze idzie wiecej zarobic ;)), a oni faktycznie duzo zarabiaja na domkach, teraz juz nawet na transporcie ;). co do internetu to niby jest, ale zalezy na jaki domkech trafisz, polowa parku ma polowa nie ;). Pozdro
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-06-05 14:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [patt - 2014-05-29 14:53:44]:
Patt, a napisz ile w skali miesiąca dało radę zarobić na czysto, po odciągnięciu kosztów ubezpieczenia, zakwaterowania itd.?
pozdro
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-06-05 17:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej czy ktoś pracował w Niemczech w adidasie? Ile godzin można wyciągnąć? Bywają nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-06-05 22:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy w ramach umowy s ta firma mozna zalatwic sobie mieszkanie we wlasnym zakresie? Pytam bo w opiniii tutaj widze ze to zakwaterowanie jest fatalne, piszecie o warunkach ktore ciezko mi sobie wyobrazic a dzielic z kims sypialni nie mialabym ochoty. Czy jesli zdecydowalabym sie wjechac z ramienia firmy OTTO bylabym zobowiazana mieszkac w mieszkaniu wynajetym przez firme i tym samym placic za warunki, ktore mi nie odpowiadaja, czy istnieje mozliwosc mieszkania samodzielnie i dojezdzania samodzielnie do pracy?
zdjecie uzytkownika
X - 2014-06-11 15:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mam ofertę pracy w g-star w Amsterdamie, czy ktoś z tutaj obecnych może był tam i pracował?Jak wygląda zakwaterowanie, czy rzeczywiście fabryka jest z Amsterdamie?
zdjecie uzytkownika
8 - 2014-06-12 15:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Czy jedzie ktoś może w sobote 14.06 do Reiste, do pracy na magazynie Adidasa lub może aktualnie znajduję się na miejscu i mógłby polecić jakieś busy? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Leviathan - 2014-06-13 14:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [8 - 2014-06-12 15:29:17]:
Z Osnabruck, gdzie jade autokarem firmy Sindbad do Rieste jedza regularnie co godzine pociagi. Czas podrozy do Reieste to ok 20 min. Mam nadzieje, ze pomoglem. Do zobaczenia na miejscu.
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-16 15:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeżeli chodzi o prace w Polsce, np. w Warszawie to na jakie pieniądze można liczyć jako Pracownik hali czy magazynu?
zdjecie uzytkownika
Jamal - 2014-06-22 14:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-05-08 15:35:48]:
nawet słowa po angielsku nie musisz znac . wiem cos o tej weryfikacjii , słaby angielski lub brak angielskiego to nie problem
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-06-25 11:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kochani czy jedzie ktos 28 czerwca do Venloo... bo przeczytałam opinie i nie za ciekawie.. na wiekówce..
zdjecie uzytkownika
Kosa - 2014-06-25 13:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja jadę 27 do Venlo, jak na razie nie narzekalem na prace przez te biuro, obecnie bede na innym parku niz dotychczas, zobaczymy jak tam bedzie, z kasa to wazne, zeby godzinki byly, zaliczki co tydzien, wyrownanie co miesiac
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-28 01:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kosa - 2014-06-25 13:39:28]:
a możesz jeszcze napisać jak mniej więcej już finansowo wychodziłeś po miesiącu w pracy przez OTTO właśnie?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-29 10:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na jumbo w wouerden praca fajna ale pani Asia tzn kordynator okazala sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarozumiala ,godzin malo kretynka mylila plany caly czas problemy z nia byly to totalna kretynka tepa na maxa az sie dziwie ze ja tam trzymaja-[usunięte przez administratora] pewnie kazdemu zeby zostac na stolku,poza tym falszywa na maxa takze jak tam traficie to jechac ja bez ograniczen tepa strzale i to nie jest tylko moje zdanie ale 99%ludzi tam pracujacych...pozatym otto to najwieksze [usunięte przez administratora] nawet holendrzy to wiedza!!!!!!
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-30 12:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-06-29 10:35:10]:
po Twoim wpisie sam nie wydajesz się dużo lepszy od niej . Trzeba było być takim mocnym jak tam pracowałeś to może byś wytrzymał
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-07-05 12:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile czekaliście na wyjazd po rozwiązaniu testów czy tam w biurze tego samego dnia co jest test proponują już jakaś prace czy trzeba czekać a i czy wymagają zaświadczenia o niekaralność
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-07-06 11:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła - 2014-06-30 12:32:45]:
co ty wiesz bulo jedna z taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlugo nikt nie wytrzyma...jak niewiesz o co chodzi to sie nie afiszuj gamoniu
zdjecie uzytkownika
patt - 2014-07-09 14:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karola - 2014-06-05 17:55:17]:
1000e na miesiac na czysto jesli byly godziny zawsze, bez dnia wolnego oczywiscie i 2 soboty pracujace, w starym roku . W nowym po dodatniu transportu spadlo do 900e / miesiac. A i polecam jechac wlasnym samochodem. Daleko do sklepu / miasta - 15km.
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-09 18:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patt - 2014-07-09 14:30:54]:
jeżeli tak rzeczywiście wygląda perspektywa pracy w OTTO to nie jest to wcale taka wymarzona praca. Pieniądze nie są złe , ale tylko jeśli rozpatrywać to w kwestii polskich warunków obecnego zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
Roger - 2014-07-11 12:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracował ktoś z was przy pakowaniu kamerek sportowych w Venray Proszę o opinie tej firmy. I powiedzcie mi czy sa gwarantowane te 32 godziny w tygodniu?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
OTTO Polska Sp. z o.o. jedna z wiodących firm z branży agencji pracy i doradztwa personalnego oferuje pracę w Polsce i za granicą. Dla naszego klienta poszukujemy osób na stanowisko :   Specjalista ds. Obsługi Klienta   Miejsce pracy :  Janki   Nr. Ref. SOK/JAN/LIP/2014   Zakres Obowiązków : Utrzymywanie stałego kontaktu z klientami firmy i dbałość o wysoki poziom obsługi Klienta Udzielanie informacji, wyj
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-07-14 18:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
Agencja OTTO usuwa zle komentarze na ich temat !!!

Oto nagranie,>>> http://youtu.be/ifpE1dGx6RM <<<< które przedstawia zatrudnianych przez agencję OTTO ludzi (akurat ci ze śląska),
Są to ludzie prymitywni, przeważnie z nizin społecznych, przedstawiający nasz kraj jako "bandę pijaków, narkomanów, złodziei, brudasów i gwałcicieli".

Niestety przez takich ludzi wielu mieszkańców Polski emigrując do innego kraju jest skazanych na złe traktowanie ze strony obcokrajowców.

Wracając do tematu nagrania ci ludzie będący pracownikami agencji OTTO zabrali telefon jednemu ze swoich kolegów z Polski i dzwonili do osób z listy kontaktowej między godziną 23-24 w (usunięte przez administratora) wac do tej zlodziejskiej agencji OTTO!!!
Omijajcie ta agencje z daleka!
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-07-22 23:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjechalam do pracy w Holandii pod koniec czerwca - umowe mialam miesieczna do konca lipca. Jestem bardzo rozczarowana firma OTTO. Praca zaczela sie 3 dni po przyjezdzie, a nastepnie skonczyla sie tydzien szybciej. Nie liczylam ze przywioze do Polski duzo, zdawalam sobie sprawe z tego ze po odjeciu m.in. Ubezpieczenia i oplaty za mieszkanie pozostanie niewiele, ale nie sadzilam ze Otto nie wysle na czas pieniedzy , przez co mam teraz problem z powrotem do domu. Na miejsu nie ma zadnej osoby/przedstawiciela Otto, kogos kto moglby udzielic mi jakichkolwiek informacji. Mamagerki w pracy nie sa rowniez w stanie niczego powiedziec. Przyjechalam przepracowac miesiac, a przepracowalam 2 tygodnie i kilka dni. Przyjechanje do Holandii za posrednictwem Otto okazalo sie byc ogromnym bledem. Nie polecam podejmowania wspolpracy z ta firma i zdecydowanie nigdy wiecej nie przyjade z Otto.
Brakuje organizacji zarowno w pracy jak i w kwestii zamieszkania. Duzym problemem okazaly sie byc lodowki - rzecz wydaje sie podstawowa. Zostaly one dostarczone z wielkim opoznieniem.
Armosfera panujaca w pracy jest rowniez nieprzyjemna, pozostawia wiele watpliwosci.
Mam 18 lat, jest to moja pierwsza praca jakiej sie podjelam i na pewno ostatnia za posrednictwem jakiejkolwiek firmy, w szczegolnosci Otto. Pracowalam w Iddinku (praca przy ksiazkach). ( usunięte przez administratora )Polecam unikac jej w szczegolnosci.

Firma Otto zapewniala mnie o pewnym powrocie, jednak teraz sama muzze go organizowac - powrotu nie ma. Nie mozna ufac posrednikom w poszczsgolnych miastach, to co mowia i jakich informacji udzielaja nie pokrywa sie z tym jak to wyglada w rzeczywistosci.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x