OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

rozik 2017-07-13 13:37
Własnie wróciłem z holandii z pieniedzmi odlozonymi, wiec moge polecic. na miejscu tez ok było
MrJettri 2017-07-13 18:11
Jadę do venlo, ale do UPS. 15.07.
Tia 2017-07-13 19:56
Jestem przez Otto 2 tygodnie. Pracuje w Alber Heijn w Geldermalsen. Praca jak dla kobiety ciezka. Masz dwa tyg szkolenia. Pierwszy tydzien jest lajtowo w miare i chodzi sie na 2 zmiane ,drugo tydzien juz gorzej bo sa nocki i 6 pod rzad i oczywiscie zaczyna sie cisnienie na robienie normy. Dzwiga sie ciezke rzeczy po kraty piwa po chemie. Na dluzsza mete jest ciezko wiec srednio polecam. Mieszkam w Lunteren w bungalodomkach. (usunięte przez administratora) Przyjezdzajac tu najelpiej zabrac ze soba srodki czystosci. Domki sa statre i zaniedbane.firma zewnetrzna ktora sie tym zajmuje w ogole o to nie dba. Trzeba posprzatac po swojemu i to pare godzin zeby zyc normalnie. (usunięte przez administratora) Lokacja jest lesie . Do sklepu 30 min na piechote wiec bez samochodu jest tragedia. Jednym slowem tylko stawka godzinowa jest ok a tak to wielki minus za domki i ciezka prace. (usunięte przez administratora) Jedynie jak sie terafi na normalnych ludzi na domkach to mozna posprzatac i zyc w miare normalnie. Lepsze domki sa w Wageningen. (usunięte przez administratora) Sama wiekowka wszedzie gdzie dla nich najwazniejsze jest sie najarac i napic. Ale tak to jest w agencjach.
amanda 2017-07-14 14:47
na moje to dobrze, że jest praca i że jest jej dużo, że są godziny bo dzieki temu idzie zarobi. nastawiona jestem na prace i to mi odpowiada. co do domkow, nie sa to luksusy, jest normalnie, a ze trzeba sprzatac? no bez jaj to chyba normalne, w swoim domu tez sprzatasz. otto generalnie mi odpowiada nie szukam innej agencji
2
serro 2017-07-14 16:07
otto jest sprawdzone, ode mnie z wioski wszyscy jeżdżą. człowiek sobie zarobi, popracuje, zobaczy kawałek świata , a potem wróci do kraju.
1
jun 2017-07-15 23:37
niedługo znów jadę z otto i to jest wystarczający powód,żeby zaufać agencji. u nich praca jest zawsze, nie ma co myśleć za dużo.
1
Poldek 2017-07-16 12:46
OTTO Work Force to świetna agencja i będę bardzo nudny ale powtórzę to co inni już napisali. Bardzo dobrze się pracuje z nimi, za granicą jest wszystko załatwione jak powinno być. Warunki mieszkaniowe dobre i co ważne zawsze jest praca nie trzeba siedzieć
1
Danielson 2017-07-16 21:48
Witam,czy pracował ktoś w firmie Iddink w Ede przy pakowaniu książek? Wybieram się tam z trójką znajomych za tydzień i zastanawiam się jak to wygląda i jak z warunkami mieszkalnymi.
1
meteor 2017-07-16 23:09
W zeszłym roku jechałem z otto do niemiec i było spoko. Dużo godzin, na mieszkaniu normalni ludzie, dojazdy do roboty bezproblemowo, na miejscu zawsze można z biurem pogadać jeśli coś nam nie pasuje albo czegoś nie ogarniamy.
1
Wojtek88 2017-07-17 15:06
w weekend wlasnie wrocilem z przygody z OTTO i kolejny raz sie nie zawiodlem, mozna fajnie dorobic, a nawet poznac spoko ludzi. warto bylo
1
prcsd 2017-07-18 10:11
było spoko
ozki 2017-07-18 14:45
dobra praca i kasa odlozona, a oto chodzilo przeciez. nie mam zastrzezen
Ana 2017-07-18 15:39
Witam. Jade w sobote do pracy do Venlo order picker kto również jedzie a kto jest? Interesuje mnie głównie jakie jest zakwaterowanie?
Tyska 2017-07-18 16:48
Witam.
po raz pierwszy decyduje się wyjechać do pracy za granicą . nie jestem zdecydowana jeszcze co to będzie za praca ponieważ jadę za 1.5 miesiąca. potrzebuje pomocy może jest jakaś ekstra osoba która podpowie mu co wziąć ze sobą co trzeba mieć koniecznie. jakie dokumenty bo nie jestem zorientowana . czy jadąc sindbadem jest jakieś ograniczenia bagażowe ?? ps . jadę z chłopakiem . jak jest z zakwaterowaniem ? Internetem ?

pomocy ! ????????

mój email : martynka1995-95@o2.pl
Maciek 2017-07-18 17:18
Mam pytanie zazwyczaj na jak długo podpisujecie pierwsze umowy?
Tia 2017-07-18 22:05
Co innego posprztac a co innego szorfowac caly domek po kilku letnim brudzie i niedbalstwie..place to wymagam normalnych warunkow. Ale tak to jest jak przyjedzie dzieciarnia i mysli,ze zycie to przedszkole wieczne i mamusia wiecznie da i zrobi co trzeba.
Mariusz 2017-07-19 12:47
Ja jeżdzę zawsze z firmą przewozową INTERBUS, mają fajne ceny i zawożą pod wskazany adres do Niemiec/ Belgii czy Holandii. Potem też można z nimi wracać i też przyjeżdzają. Z bagażami nie ma problemów. Wygodna podróż, szybka i bezpieczna. Polecam, nr do szefa Roberta ( usunięte przez administratora )

Co do OTTO to spoko prace zapewniają
kickic 2017-07-19 14:02
To trzebabyło od razu zgłaszać do koordynatora. Ja też raz jak jechałem to trafiłem na bajzel i jak zgłosiłem to mnie od razu przenieśli, a tam mieli posprzatać
moko 2017-07-20 14:08
dobra agencja
Picker 2017-07-21 16:18
Czy pracował ktoś przez tę firmę jako order-picker? Czy to jest ciężka praca? Czy są godziny (przynajmniej te 40) i jakaś możliwość nadgodzin?
atekka 2017-07-22 18:40
witam, czy wybiera się ktoś do pracy w G-STAR w Amsterdamie? jeżeli tak proszę o kontakt meilowy :D będzie raźniej :D
kathy688@o2.pl
pozdro 2017-07-23 20:32
co do zakwaterowania to mi kiedys przydzielili mieszkanko w Uddel i jakos nie narzekalam. domki byly fajne, byly po 3 pokoje, duza kuchnia z salonem i lazienka spoko. wiadomo, ze jak sie nie dba to czysto nie jest, ale na przyjscie sprzatacze przeciez nie ma co liczyc, my sie dogadalismy i kazdy o "swoja dzialke" dbal. okolica byla spokojna, fakt troche lasow, ale idealnie by wypoczac po pracy. poza tym mielismy telewizor i nawet silownie, wiec nudy nie bylo. mam wrazenie, ze niektorzy jada do pracy i czekaja na luksusowy hotel 5 gwiazdkowy... pozdro
1
Wera 2017-07-24 11:18
OTTO Work ma organizować dobre roboty i to robi dość dobrze. W kwestii mieszkań to aż się uśmiałam ponieważ takiego wylewania bzdur dawno nie czytałam. Jeździłam z tej agencji i miałam fajne mieszkanie.
pitek 2017-07-24 14:20
zakwaterowanie - ok
kierwnictwo - ok
kotnakt z biurem - może być
kasa - bardzo spoko
dojazdy do pracy - bardzo spoko
ludzie na domku - super
Ogólna moja ocena to spoko agencja. Można jechać
muniek 2017-07-24 14:47
OTTO mnie nie zawiodlo, podpisalem z nimi kontrakt na dana liczbe godzin i kiedy na magazynie zrobil sie jakis zastoj to szybko zalatwili mi dodatkowa fuche zebym tam te godziny wypracowal. kasa calkiem niezla, wiec oplacalo sie pojechac, dlatego za miesiac jade znowu
omasz 2017-07-25 12:54
dobra, wyplacalna agencja. lokum blisko sklepu, spoko wspollokator, godziny na ok
Hej 2017-07-26 09:43
Jedzie ktoś 31 lipca z Krakowa do pracy jako order-picker do Mijdrechtu?
An 2017-07-26 16:00
Mieszkamy w domkach 5 osobowych w takim wakacyjnym kampusie. Bardzo czysto, schludnie. Na stanie jest pralka, zmywarka, lodówka, a nawet telewizor (co prawda tylko 2 kanały po angielsku, ale jest :) ). W pracy nikt za Tobą nie chodzi, nie popędza, a wręcz przeciwnie, nawet jeśli siądziesz lub oprzesz się na chwilkę to wszyscy pytają czy się dobrze czujesz, bo w cieplejsze dni naprawdę jest tam gorąco.
cebka 2017-07-27 15:34
nooo, ja miałam podobne odczucia. bez spiny, na spokojnie, jak w dobrej firmie. dlatego jak muszę jechać za granicę do pracy jadę z otto.
1
blueberry21 2017-07-27 17:32
Witam, czy ktoś moze cos powiedziec na temat Orderpickera? Mam wyjazd do pracy w Rotterdamie w najbluższy wekend (29.07.2017) , jesli ktos tez jedzie, prosze daj znac ;-) rybciahanii@onet.pl
słabo 2017-07-27 18:59
Uwaga !!! Otto sami sobie pisze dobre opinie !!! Wiem to od pracownika który tam pracuje !!!! A podobno jest to największy syf wśród agencji
ed 2017-07-27 20:54
do pracy w albert heijn jedziesz?
Hej 2017-07-28 12:10
Podobno do Blokker B.V. Słyszałeś coś o tym?
Aśka 2017-07-28 20:51
ja tam syfu nie widzę w agencji ;) raczej ciekawe oferty, możliwość pracy bez języka i z językiem, jeden kraj, drugi, różne miejsca. dobra sprawa.
1
monia21 2017-07-30 19:25
jednemu nie podpasowalo bo pewnie robic nie chcial albo myslal ze jedzie do luksusowego hotelu i teraz sieje zamet? ogarnijcie sie ludzie, firma zapewnia Wam prace, nie wykorzystuje tylko placi uczciwie za robote, warunki sie zgadzaja z tym na co sie umawialam, mieszkanie tez jest w porzadku, ale nie ma co liczyc na sprztaczke, jak sobie poscielisz tak sie wyspisz!!
dj 2017-07-31 11:26
napisze dobra opinie bo pracuje z nimi i jestem zadowolony!!! dla mnie sa nr 1 , nic innego juz nie szukam. potrzebowalem pewnej firmy i tu jest dobrze, kasa wlatuje
1
Lino 2017-07-31 13:45
A zauwazyles, ze tu moze kazdy wypisywac opinie 100000000 razy pod roznymi nickami? Taka strona GÓ***no warta. I tak naprawde zadna nie jest miarodajna. Albo sflustrowane cebulaki wylewaja swoje gorzkie zale , bo cos w zyciu im nie wyszlo i musza szukac kozla ofiarnego, i zamiast zajc sie praca, to wypisuja ciagle negatywne opinie i obrazaja wszystkich w kolo. Wiec sie nie dziw, ze komentarze sa usuwane. Jak ktos chce pracowac to pracuje, pracowalem przez wiele agencji i to tak nie jest, ze ktos cie raczej specjalnie oszuka, tylko trzeba byc troche ogarnietym i pilnowac swego.
stary vyga 2017-08-01 15:08
to jest norma nie wnikaj wysylaj,a z zyciem na poziomie to kto co lubi ;) lobisz ziolo to ciasno cie widze alco tanie jak barszcz ok zarcie tez pryszcz
uzur 2017-08-02 17:25
jedzie ktos do albert hein w gelermalsen w ten weekend jako order picker?
P6tryk 2017-08-03 10:20
Hej wszystkim,czy ktoś z was pracuje w ah online kolo amsterdamu???dajcie znać czy warto wyjechać przez otto.
dino 2017-08-03 12:00
kazdy ma prawo do swojego zdania ale z tego co jezdze z otto jest wiele osob zadowolonych, wracaja a to chyba jest potwierdzenie ze agencja jest dobra inaczej by nie wracali. ludzie chca zarobic a tu mozna. otto ma ciekawe oferty mozna znalexc cos dla siebie z dobrymi warunkami. sam jestem 2 raz z nimi na wyjezdzie. nie zawiedli mnie
1
bet 2017-08-03 13:54
Witam! Czy pracuje ktoś w firmie Gazelle w Dieren w Holandii? Byłabym wdzięczna, jeśli dostałabym jakieś opinie na temat pracy tam i zarobków.
mema 2017-08-07 14:19
firma godna polecenia wszystko jest tak jak sie dogadywalismy na poczatku
drak 2017-08-10 11:57
mi znajomy o otto powiedzial i tez z nimi zaczalem pracowac. zarabiam dobrze, powoli sobie odkladam potrzebuje na niedlugo wiekszej gotowki wiec mi na pracy zalezalo. wczesniej szukalem pracy ale stawki smiesnie male. tu jak najbardziej mi odpowiada. mozna z ludzmi z otto sie dogadac, wszystko mam na umowie czarno na bialym i jest w porzadku.
1
Pochlebca 2017-08-11 10:50
Takich fajnych agencji jak OTTO Work Force jest niewiele na rynku pracy.
1
Romka 2017-08-12 12:54
no, to prawda, agencja bardzo dobra. polecam znajomym i nie znam niezadowolonej osoby. ja też sobie chwalę wyjazdy z nimi.
Ooooola 2017-08-14 13:12
Mam pytanie jak to jest pojechać swoim samochodem ? Czy ktoś pracuje przez tą agencję i jeździł swoim samochodem a nie busem?
Kora 2017-08-15 20:15
Aż nudno zrobiło się na forum bo same opinie pochwalne wystawiamy dla agencji. Zasługują na to jak mało kto.
Ja 2017-08-15 21:52
Ludzie nie sugerujcie się co tu piszą "inni"... Są przecieki z bardzo dobrych źródeł że jednym z obowiązków Pan z biura jest aktywność na forum i wypisywanie dobrych opini. Jedna wielka ściema... Żal
olx 2017-08-16 11:23
jedyne czego żałuję? że nie zdecydowałem się na dluzszy wyjazd. bo dobrze sie pracowalo, kasa byla. mysle o kolejnym wyjezdzie. zdecydowanie polecam!!
Zostaw swoją opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.