OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

misio1982 2016-11-07 16:22:28
czy bez znajomości język też znajdziesz pracę bo samo doświadczenie zawodowe mam w sumie 12 lat studia też skończone tylko z językiem słabo!?
lis 2016-11-07 17:22:12
tez prcaowalem w jumbo....spoko bylo, otto zalatwilo spanie ubezpieczenie no i transport. mam dosiwdczenie z roznymi agencjami i tu mi najlepiej
1
amor 2016-11-09 18:13:51
Ale bilet powrotny,czy biletdo kasy? Wiem, że Otto daje bardzo fajne namiary na mega pracę. Korzystałem więc polecam.
Baśka 2016-11-10 08:25:13
Pracowałam w OTTO i nie było źle, mieszkania trochę słabe i czasem nie płacili na czas ale praca to praca nie ma co narzekać tylko robić, aby zarobić na wakacje, mieszkanie itp :) a jeśli komuś zależy na wypłacie na czas to pracowałam też w Contrain i tam było spoko!
Józek 2016-11-10 15:49:31
same pozytywne opinie a może ktoś prawdę napisze np. że nocka trwa od 18.30 wieczorem do 5.30 rano dojazd jest we własnym zakresie i po 3 dni pracy w tygodniu
7
Józek 2016-11-10 16:25:26
same pozytywne opinie a może ktoś prawdę napisze np. że nocka trwa od 18.30 wieczorem do 5.30 rano dojazd jest we własnym zakresie i po 3 dni pracy w tygodniu
11
Rafał 2016-11-12 09:44:15
Ja zadzwoniłem do OTTO i zapytałem się o ofertę pracy kazali wysłać mi cv na adres Opole@ottopraca.pl w ciągu godzi oddzwonili i umówili się zemną na spotkanie dokumętacja papier o niekaralności i na koniec test z angielskiego no i podpisanie umowy ale agencje są w różnych miejscowościach główna siedziba jest na Bielanach Wrocławskich
eliza 2016-11-14 17:26:04
a jak jak byłam to kasa zawsze byla na czas....wyjechalam z kolezankami, zawsze raxniej, wszytsko bylo ogarniete,, sama nic nie musialam szukac i to super
LAURA 2016-11-14 21:48:21
Witam wybieram się do pracy do firmy My toys w Niemczech moze ktos mi opowiedziec czy dobrze się tam zarabia i mniej wiecej jak tam jest czy praca jest codziennie ? i jak jest z językiem ?
adrian 2016-11-15 17:33:02
praca w my toys spoko, niemiecki musisz umiec sie dogadac...plusem jest to ze masz zakwaterowanie blisko. bylem, polecam, zarobki wg mnie w porzadku
Pracownik miesiąca 2016-11-16 02:03:13
Czemu tak mało godzin w otto praca w Venlo dla amazon??raz się pracuje raz nie .i te czekanie na info o prace
Mirek 2016-11-16 14:10:51
hej, nie ma co się oszukiwać o pracę w Polsce jest ciężko, ja się zapisałem na kursy profesjonalnymi trenerami od HR. Ciągle trzeba podwyższać swoje kompetencje, super tez że otrzymałem rabat. Jestem bardzo zadowolony
1
Natalia 2016-11-16 14:55:36
Hejka większość negatywnych opinii to w Work Service a tu okazuje się że większość pozytywnych to w OTTO
Itik 2016-11-17 05:14:18
Witam, pracuje ktos z was w Jumbo pod amsterdamem? jaka metoda zbierania, atmosfera,ile godzin pozdrawiam Magda
Dajcie znacz

Na email kowalska.magda.94@wp.pl
zuzka 2016-11-21 18:20:43
Najkorzystniej dogadać się w dwie trzy osoby żeby w razie czego mieć wsparcie. Językowo nie powinno być problemu, taki polisz-inglisz wystarczy na poczatek
waldek 2016-11-22 17:06:38
otto jest ok, praca zalatwiona, wszystko ogarniete. zdecydowanie tak powinno byc wszedzie. najwazniejsze ze placa ok, problemow nie mialem.
potencjalny pracownik 2016-11-23 12:05:23
hej czy ktoś pracuje/ prAcował w geldermalsen? czy są godziny? jakie koszty zakwaterowania i ubezpieczenia ? będę wdzięczna za każdą opinię.
KonradBurza 2016-11-23 15:44:48
Witam Was. Dostałem dziś telefon od OTTO i dla nieznajacej jezyka osoby czyli mnie zaproponowali mi prace w holandii na magazynie stawka 6.5-7euro po 30-40h w tygodniu. Zakwaterowanie 70euro tygoniowo bez wyzywienia oczywiscie. Transport to koszt 70euro odciagniete z pierwszej wyplaty ktora jest po 2 tygodniach a potem co tydzien dostaje sie pieniazki :) Transport do pracy z hotelu jest zorganizowany i darmowy. Wymagane dokumenty to dokument o niekaralnosci i konto walutowe. Jak na dzien dzisiejszy to super :) Wyjezdzam za tydzien w sobote. Kolejna opinia 17-18grudnia.
Maniek 2016-11-24 14:32:24
Witam Kolego wyjechałeś do pracy ?? Jak tam jest ??
Maniek 2016-11-24 14:38:08
Witam Pracuje ktoś obecnie w Firmie Docdata??? Jak tam jest ???
artur 2016-11-24 17:58:10
a ja zastanawialem sie czy wysylac zapytanie o prace, ale jak takie warunki to mi odpowiada i tez pewnie pojade. dzieki!
ksymena 2016-11-26 10:09:00
Takie namiary jakie znajdziemy w OTTO ułatwiają kontakty w ogóle; najważniejszy pierwszy krok i odwaga zwłaszcza jk nic i nikt nie trzyma nas w polskiej sytuacji. Tęsknotę da się poskromić. Odległości europejskie i komunikacja nie są niebotyczne.
nik 2016-11-26 10:46:30
potwierdzam to co kolega napisał ;) warunki takie jak w umowie, wszystko zapewnione, no i jednak kasa co tydzień też swoje robi, bo można łatwiej planować wydatki.
Beti 2016-11-27 09:01:28
Mój mąż wczoraj jechał do pracy przez firmę otto z Poznania miał jechać na Holandię a okazało się na miejscu że do Belgii go zaworza czy ktoś miał taki przypadek juz
6
M.C. 2016-11-27 15:34:41
praca wymaga nieco odpornosci psychicznej szczegolnie order picker , jesli jedziesz nie zgadzaj sie na dojazdy po 80-100km do pracy bo to organizacyjny koszmar i brak czasu na zakupy jedzenia. Raz masz godziny pracy a drugi raz ledwo na kemping wystarcza.
rychu 2016-11-29 18:01:39
ja mieszkalem w poblizu miejsca pracy, zakwaterowanie mi tez odpowiadalo. i udało mi się odlozyc troche kasy, o to chodzilo!!
j. 2016-11-29 22:40:39
dojazdy do pracy nie są takie złe, można sobie wszystko zorganizować, bo wie się przecież wcześniej na którą się jedzie. nie miałam z tym nigdy problemów. wiadomo,że się jest zmęczonym i czasem się nie chce,ale da się zakupy i pracę ogarnąć, nawet jeśli się nie pracuje mega blisko miejsca zamieszkania.
aleksandra 2016-12-01 18:23:13
To z pewnością fajna praca, przynajmniej można być blisko produktów topowej marki. Tak poważnie; praca jaką oferuje OTTO jest z pewnością atrakcyjniej przeliczalna na złotówki niż jakaś dorywcza na czarno w kraju-raju.
Beti 2016-12-04 21:03:41
Mój znajomy pojechał już jutro mija tydzień a dopiero 2 dni w pracy był i dopiero pójdzie w piątek i niedziele
angela 2016-12-04 21:59:53
ja otto mogę polecic z czystym sumieniem, wywiązali się ze wszystkiego co było w umowie i zagwarantowali mi transport i zakwaterowanie
Mr,Kropka 2016-12-06 12:41:22
6Euro za pakowanie towaru, da się wyżyć ?
mikser 2016-12-06 18:50:33
Mega oferta OTTO Pomoc przy pakowaniu prezentów Miejsce pracy: Gdańsk Wrzeszcz, al. Grunwaldzka 141
Nr ref: SK/PPPP/SP/12/2016
Małgosia 2016-12-07 00:30:26
Ja to bym raczej powiedział, że to kwestia szczęścia, gdzie trafisz. Ogólnie małe szanse, że dobrze...
BoguC 2016-12-08 17:40:17
Jadę do Albert Heijn Geldermalsen, macie jakieś informację jak to wygląda ?
Benia 2016-12-09 22:36:38
Mi sie praca w Albercie podobala. Z tego co wiem to maja kilka oddziałow . Generanie to taki duży supermarket. ten kto zbiera zamówienia robi zakupy dla klienta. Pracownik je kompletuje i pakuje do takich specjalnych skrzynek. Generalnie przyjmuje sie towar, kompletuje i sortuje zamówienia.
Megi 2016-12-10 12:20:15
osobiście pracę w otto bardzo sobie chwalę, wiadomo - nie zawsze jest łatwo, ale biorąc pod uwagę że w Polsce teraz trudno o pracę to fajnie ze jest taka mozliwośc wyjazdu i zarobienia paru groszy ;)
adrian 2016-12-12 17:07:45
pracowalem w albercie i spoko praca. smialo mozna jechac, dodatkowo otto wszystko zalatwia, wiec nie ma problemow. a kasa spoko.
Ruda 2016-12-13 16:33:19
Czym warto jechać na magazyn tommy hilfilger?jak zakwaterowanie? Czy jest faktycznie tam praca ?
seba 2016-12-13 18:09:30
nigdy nie miałam takiej akcji...jak roboty nie bylo w jednym miejscu to szukali mi w innym. dodam, ze jechalem 3 razy, brat tez byl i kasa sie zgdzala.
darek 2016-12-14 11:22:07
jestem wlasnie w pracy z otto i praca jest. z pieniędzy jestem mega zadowolony. udalo mi sie nawet odlozyc wiec spoko
Bibi 2016-12-19 17:26:49
jest ok. wszystko jak w umowie , nie płacisz za buty i transport do miejsca pracy , ochłodziło się to dodatkowe grzejniki załatwili do domków , administrator i manager transportu w Lommel super życzliwi - służą pomocą , kolega z mazur nawet tu życie sobie ułożył
H 2016-12-21 12:06:07
W Geldermalsen się nie robi zakupów dla klienta tylko zbiera się zamówienia do kontenerów które potem idą na sklepy :) Praca ok, norma trochę wysoka a i jeździ się wózkiem BT, więc nogi nie bolą
liwia 2016-12-29 12:58:41
znalazłam pracę przez otto w holandii, byłam przed świętami i fajnie bo zarobiłam niezłą kase. fajna oferte mieli na fb wiec pojechalam. jak na moje bardzo korzystne warunki, chyba znow sie wybiore
1
gabcia99 2016-12-31 15:17:53
Naprawdę ta praca się oplaca, było super. Polecam!!!
sami 2017-01-02 11:53:03
sami pisza sobie komentarze pozytywne-żal !
11
B. 2017-01-04 19:55:29
LoL
damian 2017-01-05 19:15:36
przesadzasz, duzo osob jest zadowolonych z pracy z otto to i sa dobre komentarze:D pracowalem przed swietami z otto, znalazlem oferte pracy na fb i fajna kaska mi wleciala:D
maciek 2017-01-08 10:35:47
bardzo sobie chwalę otto, dobra i rzetelna agencja, spoko ze sa opcje parcy bez znajomosci ang, to spore ulatwienie dla niektorych
Kater 2017-01-18 11:06:57
Wysłałem zgłoszenie i nikt się nie odzywa. Może za mały staż mam...
Nowa 2017-01-18 13:22:56
Szukałam pracy i w OTTO znalazłam. To jest dobra agencja. Na pewno wiele osób dziś pracuje i są zadowoleni .
Zostaw swoją opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.