Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OTTO POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-28 01:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kosa - 2014-06-25 13:39:28]:
a możesz jeszcze napisać jak mniej więcej już finansowo wychodziłeś po miesiącu w pracy przez OTTO właśnie?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-29 10:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na jumbo w wouerden praca fajna ale pani Asia tzn kordynator okazala sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarozumiala ,godzin malo kretynka mylila plany caly czas problemy z nia byly to totalna kretynka tepa na maxa az sie dziwie ze ja tam trzymaja-[usunięte przez administratora] pewnie kazdemu zeby zostac na stolku,poza tym falszywa na maxa takze jak tam traficie to jechac ja bez ograniczen tepa strzale i to nie jest tylko moje zdanie ale 99%ludzi tam pracujacych...pozatym otto to najwieksze [usunięte przez administratora] nawet holendrzy to wiedza!!!!!!
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-30 12:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-06-29 10:35:10]:
po Twoim wpisie sam nie wydajesz się dużo lepszy od niej . Trzeba było być takim mocnym jak tam pracowałeś to może byś wytrzymał
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-07-05 12:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile czekaliście na wyjazd po rozwiązaniu testów czy tam w biurze tego samego dnia co jest test proponują już jakaś prace czy trzeba czekać a i czy wymagają zaświadczenia o niekaralność
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-07-06 11:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła - 2014-06-30 12:32:45]:
co ty wiesz bulo jedna z taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlugo nikt nie wytrzyma...jak niewiesz o co chodzi to sie nie afiszuj gamoniu
zdjecie uzytkownika
patt - 2014-07-09 14:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karola - 2014-06-05 17:55:17]:
1000e na miesiac na czysto jesli byly godziny zawsze, bez dnia wolnego oczywiscie i 2 soboty pracujace, w starym roku . W nowym po dodatniu transportu spadlo do 900e / miesiac. A i polecam jechac wlasnym samochodem. Daleko do sklepu / miasta - 15km.
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-09 18:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patt - 2014-07-09 14:30:54]:
jeżeli tak rzeczywiście wygląda perspektywa pracy w OTTO to nie jest to wcale taka wymarzona praca. Pieniądze nie są złe , ale tylko jeśli rozpatrywać to w kwestii polskich warunków obecnego zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
Roger - 2014-07-11 12:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracował ktoś z was przy pakowaniu kamerek sportowych w Venray Proszę o opinie tej firmy. I powiedzcie mi czy sa gwarantowane te 32 godziny w tygodniu?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-07-14 18:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
Agencja OTTO usuwa zle komentarze na ich temat !!!

Oto nagranie,>>> http://youtu.be/ifpE1dGx6RM <<<< które przedstawia zatrudnianych przez agencję OTTO ludzi (akurat ci ze śląska),
Są to ludzie prymitywni, przeważnie z nizin społecznych, przedstawiający nasz kraj jako "bandę pijaków, narkomanów, złodziei, brudasów i gwałcicieli".

Niestety przez takich ludzi wielu mieszkańców Polski emigrując do innego kraju jest skazanych na złe traktowanie ze strony obcokrajowców.

Wracając do tematu nagrania ci ludzie będący pracownikami agencji OTTO zabrali telefon jednemu ze swoich kolegów z Polski i dzwonili do osób z listy kontaktowej między godziną 23-24 w (usunięte przez administratora) wac do tej zlodziejskiej agencji OTTO!!!
Omijajcie ta agencje z daleka!
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-07-22 23:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjechalam do pracy w Holandii pod koniec czerwca - umowe mialam miesieczna do konca lipca. Jestem bardzo rozczarowana firma OTTO. Praca zaczela sie 3 dni po przyjezdzie, a nastepnie skonczyla sie tydzien szybciej. Nie liczylam ze przywioze do Polski duzo, zdawalam sobie sprawe z tego ze po odjeciu m.in. Ubezpieczenia i oplaty za mieszkanie pozostanie niewiele, ale nie sadzilam ze Otto nie wysle na czas pieniedzy , przez co mam teraz problem z powrotem do domu. Na miejsu nie ma zadnej osoby/przedstawiciela Otto, kogos kto moglby udzielic mi jakichkolwiek informacji. Mamagerki w pracy nie sa rowniez w stanie niczego powiedziec. Przyjechalam przepracowac miesiac, a przepracowalam 2 tygodnie i kilka dni. Przyjechanje do Holandii za posrednictwem Otto okazalo sie byc ogromnym bledem. Nie polecam podejmowania wspolpracy z ta firma i zdecydowanie nigdy wiecej nie przyjade z Otto.
Brakuje organizacji zarowno w pracy jak i w kwestii zamieszkania. Duzym problemem okazaly sie byc lodowki - rzecz wydaje sie podstawowa. Zostaly one dostarczone z wielkim opoznieniem.
Armosfera panujaca w pracy jest rowniez nieprzyjemna, pozostawia wiele watpliwosci.
Mam 18 lat, jest to moja pierwsza praca jakiej sie podjelam i na pewno ostatnia za posrednictwem jakiejkolwiek firmy, w szczegolnosci Otto. Pracowalam w Iddinku (praca przy ksiazkach). ( usunięte przez administratora )Polecam unikac jej w szczegolnosci.

Firma Otto zapewniala mnie o pewnym powrocie, jednak teraz sama muzze go organizowac - powrotu nie ma. Nie mozna ufac posrednikom w poszczsgolnych miastach, to co mowia i jakich informacji udzielaja nie pokrywa sie z tym jak to wyglada w rzeczywistosci.
zdjecie uzytkownika
CiętaRiposta - 2014-07-26 01:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Otto do maja.Co mogę napisać firma jest nawet pochytana,kasa na czas fakt zaliczki tygodniowe,po miesiacu wyrównanie,jeśli chodzi o domki-hmm mieszkałem na Uddlu,są to bungale jesli sobie nie zadbasz to mieszkasz w syfie,trafilem z kobieta na jeden domek w którym wszystko sie rozpadalo,,facet ktory tam mieszkal powiedział cyt:płacę tyle za domek ze maja mi naprawic''z takim podejsciem do sprawy niema tam czego szukać,po rozmowie trafilismy na inny domek pousuwałem usterki i mieszkało sie bardzo dobrze,wczesniej bylismy w innej firmie i powiem jesli ma sie prace nie poddpada sie to wszystko jest pochytane plan zawsze wieczorkiem wystarczy spacerek i sprawdzenie na ktora sie idzie do pracy:Naprawde pod wzgledem administracyjnym nie ma zadnych klopotow,chciał bym wrocic przez otto ale niestety podpadlem polce pozdrawiam pania Lazarew.....której nie spodobało sie że jak byłem kierowcą poprosiłem o wyjazd 5min wczesniej niz planing zaplanował,wrezultacie pozbyla się mnie w ciagu 1tygodnia a dokładniej 2dni.Praca na Fruti-Master jest naprawde świetna a kordynatorka Magda naprawde pochytana dziewczyna i mam duży szacunek do tej osoby w skrucie ,,Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu''Teraz troszke negatywów:Nie warto być kierowcą!!!!Czas na dojazd zawsze wyliczany był co do minuty nie brane pod uwage że kierowca musi zaparkowac samochod pozamykac i zejsc na sale o to jedyny negatyw jesli nie był bym kierowcą pracował bym tam dalej więc jeśli uda wam się dostać do otto starajcie sie nie być kierowcami reszta naprawde super polecam te biuro.
zdjecie uzytkownika
CiętaRiposta - 2014-07-26 01:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem nadmienić iż po szybkiej jezdzie do pracy bo pani Lazarew....nie chciało się wyjechać 5 min wcześniej otrzymałem mandat w wysokosci 87euro który kilka dni temu wraz z odpowiedzią z Otto przyszedł na moj adres w polsce.Wszystko zawdzięczam jednej osobie ale nie żywie urazy do pani Lazare ponieważ wieże że spotka ją to samo tylko z większą siłą oby ją ktoś tak potraktował jak ona mnie :)
Straciłem dobrą pracę a zyskałem Mandat pozdrawiam wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-26 10:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ile zarabia sie n dniówkach i nockach w albert hejn w geldenmalsen?
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-26 19:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krysia - 2014-07-26 10:38:53]:
250euro
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-26 21:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kwota 250 to za dniówke czy nocke?
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-27 14:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krysia - 2014-07-26 21:24:07]:
nocka :)
zdjecie uzytkownika
emert - 2014-07-27 19:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie doświadczenia w pracy z OTTO w Polsce. Też jest tak słabo? ma ktoś wiedzę na ten temat jak oni działają w kraju. Bo za granice to boję się wyjechać po tym co tu piszecie. W obcym miejscu być rzuconym w taką dżungle to nie dla mnie. Jednak mimo to usilnie szukam pracy i znalazłem kilka ofert właśnie za pośrednictwem OTTO tylko mam wątpliwości czy tu w Polsce też mnie nie wykiwają. Co prawda nie mogą mi dać rozwalającego się domku, a jak nie będzie pracy to w najgorszym wypadku zostanę w domu ale nie będę w obcym kraju. Tylko czy może jakieś inne haczyki stosują u nas?
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-27 23:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo malo jak za nocke 250 euro pracowalam kiedys przez adecco i za nocke mialam 370 euro a dniowka ile wynosi? I dzieluje za odpowiedzi;)
zdjecie uzytkownika
Kolorowa. - 2014-07-29 13:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tyle, że nie warto tam nawet jechać tylko strata czasu oraz pieniędzy na dojazd do nich. Te Biuro jest najgorsze ze wszystkich! Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-08-01 22:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie pracowalam dla otto dlatego sie pytam o wszystko. Troche rozczarowana jestem niskimi stawkami oferowanymi przez firme, w tej pracy. A gdzie sie mieszka jak pracuje sie w geldenmalsen?
zdjecie uzytkownika
Jolanta - 2014-08-14 22:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma OTTO Work Force najlepsza agencja pracy w Holandi 2014 roku ??? to są chyba jakies rzarty ??? hehe :)

Ta agencja codziennie wyzyskuje i oszukuje na wszystkim Polakow w NL. to najgorszy posrednik pracy w całej Holandii, spytajcie Holendrów to to samo wam powiedza !!!

OTTO Work Force wyzyskuje młodociane osoby za 4euro brutto na godzine pracy w NL, opłata za mieszkanie w zaplesnialym syfie to 85euro na tydz. miejsce zamieszkania kontynery w ktorym mieszka 6 osob i ta agencja sie chwali że jest najlepszą agencja pracy w NL ???
To jest jakaś kpina!, Totalna rzenada !!!

OTTO Work Force wszystkie złe, nieprzychylne im komentarze na ich temat usuwa z gowork.pl żeby się Polacy nie dowiedzieli co jest warta ta słynna zlodziejska agencja pracy w NL. !!!

Polacy nie dajcie sie zwiesc, zbalamucic, uwarzajcie na nich, agencje OTTO Work Force omijajcie z daleka, sa inne agencje 100% lepsze, które maja szacunek do Polakow i płaca tak jak się nalerzy a nie okradaja Polaków z kazdej strony jak to robi OTTO Work Force !!!

Uwaga na firmę OTTO Work Force, która JEST LIDEREM NA RYNKU PRACY W HOLANDII pod względem Oszukiwania Ludzi !!!
zdjecie uzytkownika
tala - 2014-08-14 23:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś pracuje w firmie otto w Amstelveen bo ja mam propozycje pracy a nie wiem jak tam jest..
Jak ktoś coś wie to prosze o pomoc...
zdjecie uzytkownika
cietariposta - 2014-08-17 16:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tala - 2014-08-14 23:15:08]:
tak moja kobieta pracuje dla otto i powiem w skrocie jak narazie to najlepsze biuro z jakim sie spotkalem kasa na czas stawki szalu nie ma ale zawsze lepiej niz w pl pracowalismy ponad tydzien przez biuro worksuport a teraz nazwa ifleks i do dzis nie zobaczylem kasy na koncie dowiedzialem sie ze mi ja wstrzymali bo nie chce z nimi wspopracowac zglaszam ten fakt sncu kto wie co to jest ten wie co do otto nigdy nie mielsimy takich klopotow polecam te firme.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-20
Żródło: Gowork.pl
Moszna-Parcela
(mazowieckie)
OTTO Polska Sp. z o.o. jedna z wiodących firm z branży agencji pracy i doradztwa personalnego oferuje pracę w Polsce i za granicą.   Obecnie dla jednego z naszych Klientów poszukujemy osób na stanowisko:   Operatora Wózka Widłowego Miejsce pracy: Moszna Parcela (okolice Pruszkowa) Nr Ref. WPR/OWW/2014   Zadania osoby zatrudnionej na w/w stanowisku: Obsługa wózka widłowego, Kompletacja zamówień, Z
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-20 14:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nie polecam nikomu tej złodziejskiej firmy za miesiąć robienia jak murzyn kazali dopłacić mi 26 euro do tego biznesu, JEDNI WIELCY ZLODZIEJE I TYLE, nie polecam nikomu, kogo znacie to odradzać!
zdjecie uzytkownika
jury - 2014-08-20 17:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to jest tak źle bo mało płacą czy oburzcie się że płacą mniej niż mówili. Bo jeśli ogólnie stawki są małe ale były od początku były umówione to nie ma co narzekać bo to pracownik chyba decyduje czy podejmuje prace czy nie. chciałbym z nimi wyjechać zagranice ale jestem trochę ostrożny w takich sprawach żeby więcej nie stracić na wyjeździe i najpierw chce ich sprawdzić w Polsce jak z kasą itd. Jeśli ktoś ma jakieś informację to będę wdzięczny. Na razie staram się dostać jako pracownik chłodni zobaczymy co wyjdzie. Możecie mówić że nie są liderem, ale ogólnie mają sporo ofert i w kraju i zagranicą więc jako agencja parcy chyba dobrze działają. Ich oferty są również w różnych branżach więc każdy można znaleźć coś co mu bardziej odpowiada
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski