OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

liwia 2016-12-29 12:58
znalazłam pracę przez otto w holandii, byłam przed świętami i fajnie bo zarobiłam niezłą kase. fajna oferte mieli na fb wiec pojechalam. jak na moje bardzo korzystne warunki, chyba znow sie wybiore
1
gabcia99 2016-12-31 15:17
Naprawdę ta praca się oplaca, było super. Polecam!!!
sami 2017-01-02 11:53
sami pisza sobie komentarze pozytywne-żal !
22
B. 2017-01-04 19:55
LoL
damian 2017-01-05 19:15
przesadzasz, duzo osob jest zadowolonych z pracy z otto to i sa dobre komentarze:D pracowalem przed swietami z otto, znalazlem oferte pracy na fb i fajna kaska mi wleciala:D
maciek 2017-01-08 10:35
bardzo sobie chwalę otto, dobra i rzetelna agencja, spoko ze sa opcje parcy bez znajomosci ang, to spore ulatwienie dla niektorych
Kater 2017-01-18 11:06
Wysłałem zgłoszenie i nikt się nie odzywa. Może za mały staż mam...
Nowa 2017-01-18 13:22
Szukałam pracy i w OTTO znalazłam. To jest dobra agencja. Na pewno wiele osób dziś pracuje i są zadowoleni .
Kater 2017-01-19 21:01
Długo czekaliście na odpowiedź z ich strony?
Kater 2017-01-19 21:02
Długo czekaliście na odpowiedź z ich strony?
ss 2017-01-22 18:13
Prawie rok czasu.
2
Wierna 2017-01-22 20:46
Fajna agencja więc warto za ich pośrednictwem soc poszukać. Nieraz mają fajne oferty ja ich znam i dlatego chwalę.
remik 2017-01-23 17:36
wg mnie organizacja całkiem spoko, a praca była, zdarzyło się, że w jednym miejscu się skończyło to szukali roboty w innym miejscu, generalnie otto wszystko organizuje. z zakwaterowanie tez bylem zadowolony. kiedys jeździłem do pracy za granice na wlasna reke, ale to duzo zachodu, zdecydowanie wole przez agencje.
1
artur4595 2017-01-23 17:57
z otto jeżdzę już kilka sezonów i złego słowa powiedzieć nie mogę. Praca jest, dobrze płacą a większość formalności załatwiaja za nas, polecam
1
sygna 2017-01-24 23:13
raczej niemożliwe ;) oni się odzywają w ciągu kilu dni, mam to sprawdzone. faktycznie czasem nie oddzwaniają od razu, ale jak mają dużo chętnych to trzeba chwilę poczekać. tak czy inaczej spoko agencja, wszystko załatwiają sami, zero zmartwień.
1
Buli 2017-01-25 11:23
Siema mam pytanie o tom agencja pracy jak tam płacą czy nie oszukują i jak wyglądają ich mieszkania które wynajmują
zygfryd 2017-01-26 18:23
Znajomośc języka przynajmniej na poziomie podstawowym zawsze pomaga to oczywiste; ale da się to ogarnąć; poza wszystki warto mieć rozpoznanie w zakresie fahowym. Opłaci się.
Kater 2017-01-26 20:18
To nie sa mną zainteresowani
domi 2017-01-26 21:20
stawki są w porządku, kasa wypłacana regularnie, ściemy nie ma:P mieszkania normalne... ja na tyle zadowolony byłem ze juz 3 razy z otto jechalem do pracy:P
kaem 2017-01-27 14:59
Jak długo czeka się na odpowiedź po wypełnieniu testu językowego ?
Chcielibyśmy wyjechać właśnie z OTTO, ale zależy nam też na czasie..
piter 2017-01-28 21:38
ja tam otto polecam, nie kumam tego narzekania. agencja porządna, nie robi ludzi w jajo, pieniądze i praca zawsze są.
1
borys 2017-01-28 22:44
bylem z Otto kilka razy, spoko agencja. zwlaszcza jek sie nie zna jezyka mozna spokojnie smigac bo wszytsko ogarniaja
Bolek 2017-01-28 22:47
kasa zawsze w terminie. mi się wszytsko zgadzalo. standard mieszkan rozny ale jak pojedziesz z nastawienie na prace a nie wczasy to bedzie bez znaczenia . bardziej kwestia jakiego wspollokatora sie trafi ;-)
PAWEŁ 2017-01-29 16:57
Cześć mam takie pytanie chce jechać za granice przez otto i mam takie pytanie mam zabrać ze sobą CV do nich czy nie potrzeba ?
Maciek 2017-01-29 17:08
Cześć chciał bym wybrać się za granice ale za bardzo nie znam języka niemieckiego i angielskiego ale wszystkiego sie można nauczyć jak to się mówi i mam pytanie czy mam jakieś szanse sie dostać i czy musze wziaśc ze sobą CV do otto ?
fendor 2017-01-29 18:01
Czyli można. Jest to ciekawsze niż czekanie na zmiłowanie. Tylko odwagi. Nic za darmo.
ptasznik 2017-01-30 18:31
Słuszna decyzja, wiedza jest najdoskonalszym paszportem do sukcesu i celu. Dobrej pracy.
Maggie 2017-01-30 21:33
Pracowalam dla Otto w 2005 roku.Umieszczono nas w jednym mieszkaniu jako zakwaterowanie razem 14 osob..To byl szok..Praca byla ok 40 godz w grudniu potem coraz mniej I mniej godzin...Traktowano nas jak maszyny do pakowania..szybciej I szybciej ..To byla najgorsza praca w moim zyciu..Teraz ogladam dispatches program w UK o wykorzystywaniu pracownikow I przypomnialy mi sie te stare czasy.. (usunięte przez administratora)
1
arnold 2017-02-01 16:48
teraz mamy 2017 rok....więc naprawde to duzo czasu...ja pracowalem w zeszlym roku i bylo ok! praca w porzadku, otto wszystko organizuje. mieszkanie - normalnie! byłem, zarobiłem i pewnie wróce!!
jupi 2017-02-03 16:11
Otto to dobra agencja, znam kilka innych i otto zdecydowanie najlepsze. Nic sam nie musiałem szukać, zalatwiac itd. jechalem z otto 2 razy, raz sam a raz z kolega....kasa dobra!! mieszkanie tez mi sie podobalo.
Nunus 2017-02-04 10:32
Widziałem ofertę pracy dla komisjonera w Holandii. Może ktoś wie jakie trzeba spełniać wymagania? Jaki język , jakie warunki mieszkaniowe tam na miejscu? Znam dwa języki obce to może uda się dostać .?
rozalia 2017-02-06 07:48
Dlaczego nie mówią, ze będziesz mieszkać w Niemczech a pracować w Holandii? Zero informacji na temat zakwaterowania a przecież to ważne, żeby wiedzieć, czy dojeżdżasz do pracy 10 min czy ponad godz... dla mnie to niepoważne.. co to za podejście do człowieka?
1
małgosia 2017-02-06 22:04
w otto się praktycznie wszystko zmieniło. na plus oczywiście. fajne domki, praca jest zawsze, z wypłatą nie ma problemów nigdy. w biurze uprzedzają o wszystkim i informują. dla mnie bardzo dobra agencja.
1
Zz 2017-02-07 08:43
Widać że lubisz lizać...
1
dawid 2017-02-08 19:02
Otto to jakieś wyjście i szansa na pieniądze, nowe relacje, znajomości, poznanie miejsc. Same pozytywy per saldo.
1
waldek 2017-02-09 17:15
otto znalzało mi prace, wreszcie normalnie zarabiam, moge sobie nawet odlozyc. serio, u mnie na wsi nie bylo takich ofert pracy. a tu jest w czym wybierac. zaluje ze wczesniej sie nie zdecyodwalem. teraz polecam tez znajomym, warto jechac
1
Pracownik Alberta 2017-02-09 20:53
Do alberta raczej lepiej pojechać z inną agencją, w Otto zarabia się najmniej.
1
jest 2017-02-10 21:32
ze mna bylo podobnie w okolicy glucha cisza zadnej roboty nie ma a dzieki otto mam w czym wybierac. praca jest kasa wpada i o to chodzi!
1
Wika 2017-02-11 10:27
Każdej agencji mozna cos zarzucic. na ich tle otto wypada bardzo przyzwoicie. bylam kilka razy i sobie chwale. kasa jest, na czas, wszytsko wg ustalen z biurem. dla mnie spoko napewno jeszcze pojade!
1
CashMaker 2017-02-11 14:00
Witam czy jest ktoś lub pracował ktoś w JUMBO przez otto ?? proszę o solidne opinie , Jak zakwaterowania wygladają w okolicach JUMBO .z góry dziękuje pozdrawiam

PS i ile się wyciąga na wiekówce 20 lat .
1
seba 2017-02-13 17:54
pracowałem w jumbo...jeździsz takim małym wózkiem i zbierasz zamówienia...nic trudnego. otto ogarnia za ciebie wszystko, prace, dojazd, zakwaterowanie....ogólnie byłem z warunków mega zadowolony, wróciłem do chaty z kasą:P
1
edgar 2017-02-14 19:56
Każda forma informacji przydatna. Otto pośredniczy w namiarach adresowych na pracę"europejską' decyzja o wyjeżdzie na saksy nie jest obowiązkowa ale na wszelki wypadek....powodzenia
beza 2017-02-17 14:21
otto daje szansę ludziom, którzy na miejscu mają problem z pracą. a tak jedziesz i zarabiasz. i nie musisz się o nic martwić.
1
samer 2017-02-17 18:01
Ale ładnie sobie piszecie opinię!!!
Peter 2017-02-17 21:25
Pracuje/pracował ktoś w DSV Venlo? Jakieś opinie?
Jak zakwaterowanie i ile km od miejsca pracy?
Frank08 2017-02-19 15:44
Nie polecam raz ze nie maja pracy to wykorzystuja ludzi szkajcie gdzie nadziej
Zibi 2017-02-19 21:38
dziwna sprawa. bylem z nimi kilka razy i zawsze wszytsko bylo ok. praca rowniez zapewniona i to tyle ze nie wiedzialem w co rece wlozyc... kasy przywiozlem sporo i to mi sie w tym podobalo najbardziej
2
marzena 2017-02-20 18:43
Kto ma zacięcie do roboty to poradzi sobie nawet w trudnych na początku warunkach. Bariera językowa, mieszkanie, ale gdyby w kraju były luksusy to pewnie nie byłoby tylu chętnych do wyjazdów z OTTO.
2
Marek 2017-02-21 11:55
Moge powiedziec ze znam otto bardzo dobrze, bylem z nimi w NL ze 2 razy, kase przywozilem, a warunki spoko. Zakwaterowanie jest w porzadku, jak ktos narzeka to nie wiem czego oczekiwal, to sa normalne warunki!! Najważniejsze ze kasa zawsze w terminie i nie trzeba sie prosic. Otto ma duzo ofert pracy
1
mariola 2017-02-21 19:12
Otto wciaz oferuje sporo opcji w różnych miejscach Europy; zawsze można wyszukać coś dla siebie. Może nawet urzadzić się na dłużej.
Zostaw swoją opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.