Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo OTTO POLSKA SP. Z O.O.

Opinie o OTTO POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-07-02 10:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam dostałam propozycję pracy przez firmę Otto przy sałatkach czy ktoś pracowałam przez nich na sałatkach i jak praca jest?
proszę o kontakt na e-mail kieltyka.anna@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-07-08 12:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, praca w geldermalsen a nocleg w Udel lub Lunteren. Ktoś, coś, jakieś opinie?
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-07-21 13:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Patrycja - 2015-07-08 12:02:10]:
Co to za praca w geldermalsen ? Sortowanie owoców/warzyw ?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-07-21 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a może ktoś wie coś na temat pracy jako pomoc w sortowaniu w Raciborzu, bo akurat poszukują dla jakiegoś klienta, który to zajmuje sie dystrybucją alkoholi. Sam nie wiem, czy w to iść, bo to tylko umowa zlecenie i praca podobno na akord, to pewnie różnie człowiek może na tym wyjść. Jednak może ktoś już tak pracował i może polecić. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ala15 - 2015-07-30 22:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuje ktoś może przez Otto na magazynie zabawek w Niemczech , od jakiegoś czasu ciągle są ogłoszenia o naborze na magazyn w Gernsheim ?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-08-12 09:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam Czy ktos z was orientuje sie ile wychodzi do reki za miesiac Czy jest to najnizsza krajowa zgodna dla wieku Od stawki 9,54 wyszlo mi okolo 1200 euro do reki ale jak ktos to moze potwierdzic :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-15 16:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowal ktos z was w Albercie w okolicach Utrechtu? Jak tam wygląda i są wygórowane normy?
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2015-08-17 18:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy ktoś pracuje albo pracował w Niemczech (np w Gernsheim przy pakowaniu zabawek) przez Agencje OTTO? Jakie warunki mieszkalne i płacowe?
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-08-18 19:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.czy ktoś pracował przez agencję OTTO w niemczech w Adidasie?jakie warunki mieszkalne?wynagrodzenie,jak wyglada praca.dzięki,pozdro gabi
zdjecie uzytkownika
grammy - 2015-08-19 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam wam firmę OTTO! Podchodzą do ludzi profesjonalnie, ale jednak z luzem, potrafią wytłumaczyć, pomóc. Umowa jest rzetelna - paragrafy po polsku i holendersku, więc od razu wiadomo o co chodzi. Wcześniej mieliśmy taką sytuację, ze w agencji Contrain (którą szczerze odradzam!!! ), że dostaliśmy do podpisania umowę po holendersku, a jak zapytaliśmy o co w niej chodzi, to pani nie potrafiła odpowiedzieć. Fakt, że opłaty za mieszkanie są dość wysokie, ale generalnie wszędzie tak jest. Plusem jest holenderskie ubezpieczenie (w Contrainie mieliśmy polskie ubezpieczenie i jak przyszło co do czego, to trzeba było słono zapłacić za leki a zwrotu do dziś nie dostaliśmy... ). Mam nadzieję, że warunki mieszkalne będą w porządku ( w sobotę jedziemy), wszystko zależy od tego gdzie się trafi... Otto potrafi wam sprawnie wszystko załatwić, od razu przedstawić oferty (które swoją drogą są bardzo spoko ) i od razu zorganizować wyjazd. Duży plus dla nich za to. Praca minimum 32h tygodniowo (przeważnie 8h dziennie), weekendy wolne, ale zawsze można się dogadać, żeby pracować. Pozdrawiam przemiłą panią i pana z biura w Poznaniu!
zdjecie uzytkownika
maarit7 - 2015-08-20 09:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, za około miesiąc wybieram się do pracy do Holandii. W związku z tym poszukuję towarzyszki, która tak jak ja planuje wyjazd za granicę, najlepiej z województwa podlaskiego + komunikatywny angielski. Razem zawsze raźniej. Zainteresowane osoby Proszę o kontakt pod adresem: maarit7@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Endo - 2015-08-21 01:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci którzy będą chcieli to wydaje mi się będą w stanie zarobić jakieś przyzwoite pieniądze, a ci którzy będą walczyli z tym co podpisali i na co się zgodzili to raczej z góry będą nieszczęśliwi. Chociaż oferty pracy, które pojawiają się w necie są całkiem przystępne i całkiem przyjemne. Nie wiem czy na coś nie złożyć aplikacji.
zdjecie uzytkownika
ruport - 2015-08-21 01:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otto to dobra firma, znam pare osób które zatrudniało się właśnie przez nich i nie mieli żadnych pretensji później, to chyba kwestia tylko tego gdzie się później trafi, bo sama firma sprawuje się dobrze i o to mieć do nich pretensji nie można. A ofert pracy trochę jest, na pewno nie można narzekać na różnorodność.
zdjecie uzytkownika
kiko - 2015-08-21 18:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Albert Heijn w Geldermalsen, ktoś wie jakie tam są warunki mieszkaniowe???
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-21 21:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Patrycja - 2015-07-08 12:02:10]:
Dla dziewczyn nie jest to lekka praca fizyczna, trzeba się nieźle spiąć aby zrobić normę. Zbieranie zamówień na słuchawkach do ogarnięcia już w pierwszych dniach szkolenia, są niezmienne reguły. Byłam zadowolona, aczkolwiek pracowałam tam przez E&A które od października traci udziały.
zdjecie uzytkownika
rod - 2015-08-24 22:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie nie jedzie tam! nie dajcie się nabrać! Oni nabijają wami tylko swoje domki na zadupiach, pracy nie ma a za mieszkanie płać. Mieszkasz w lesie w tragicznych warunkach, do pracy 2-3razy w tyg cie poślą co byś miał za co im te 80euro za pokój oddać.jest wiele innych firm które nie zarabiają na kwaterach, tylko otto tak urządza ludzi! Czytajcie opinie, wszystko to prawda. 2015 to samo!!! nie dajcie się oszukać!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lenkaa - 2015-08-26 16:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-07-02 10:30:16]:
CZesc czy Ty moze jestes na sałątkach z firmy W. heemskerk w miejscowosci Noordwijk ho z firmy OTTO? Potrzebuje opinie.
zdjecie uzytkownika
lenkaa - 2015-08-30 16:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja z zapytaniem czy ktos byl na salatkach w rijnsburg z firmy heemsk erk.Dostalam taka oferte pracy z firmy OTTO i nie wiem czy jechac. Czekam na odpowoiedzi.
zdjecie uzytkownika
Ada - 2015-08-31 02:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenkaa - 2015-08-30 16:42:03]:
Nie polecam.Praca byłardzo ciężka.Szczególnie dla kobiet.Masz około 4 stopnie celcjusza na halach.Obóz pracy.Na początek wrzucają na produkcję.Wycinanie głąbów z kapusty czy z sałat.Praca taśmowa na akord.Turcy są operatorami i ciągle krzyczą i obrażają wszystkich.Oni tam z całymi rodzinami pracują.Polacy-operatorzy nas polaków traktują jak śmieci.Nie wykonasz normy,masz szlaban na daną maszynę.3-4 takie szlabany i wypad z pracy.Noordwijk natomiast jest bardzo ładnym miastem i zarazem kurortem nad morzem.Ja mieszkałem w hotelu Strand.Obok jest Alvin gdzie są koordynatorzy.Ale firmy Heemskerk nie polecam,no chyba,że chcesz się garba i reumatyzmu dorobić.Obuwie robocze też daje wiele do życzenia przy takich temperaturach.Poza tym masz ciągle mokre skarpety w butach bo tam wszystko jest mokre.Po9ciu godzinach pracy masz albo odmrożone,albo odparzone stopy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 10:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Holi - 2015-09-01 10:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć. Może ktoś opisać jak jest z praca w Holandii dla faceta przez ostatnie miesiące przynajmniej? Naczytałam się w internecie co się działo parę lat temu przez agencje Otto i się boję o mojego faceta bo chce tam jechać. Opinie były straszne;/. Może zmieniło się na lepsze?? Błagam o odpowiedz bo jutro ma rozmowę i nie chce żeby pochopnie podejmował decyzje! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rodix - 2015-09-01 14:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Holi - 2015-09-01 10:42:53]:
niech szuka przez inną agencje, w otto bedzie tylko na mieszkaniu siedziec, nic nie zarobi. niech pomysli o addeco, randstad, a nie otto gdzie interes sie kreci tylko na ich blaszanych bungalach w lesie
zdjecie uzytkownika
Anty OTTO - 2015-09-01 20:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie !! (PEWNIE I TAK TO USUNĄ BO PRAWDA W OCZY KOLE !! )
Chciałbym Was ostrzec przed pracą w Hilton Meats w Zaandam !!
Ze strony Otto zwisa im wszystko i powiewa mają człowieka za niewolnika !!
SMS ze strony jednego z kordynatorów W.N " Osoba X miała wolny jutrzejszy dzień i pojechała do Amsterdamu godzina jakoś po 19 sms od W.N. Hello.
Tomorrow (24-08-2015) You start at 07:00 o'clock
Gr. Otto. odpisała jutro mam wolne ustalone z A. odpowiedz Nie ustalałaś tego ze mną więc zapraszam na 7 a jak nie to Cię zwolnię ! i tak cały czas osoba ta ma d.. wyżej niż sr...a !!
Inna sytuacja
Dostaliśmy wolne 8 dni !! bo rzekomo nie było roboty między czasie sprowadzili 15 osób nowych
a na liście płaczu ( planing ) 40 osób do pracy i tak w dzień w dzień a jak powiedzieliśmy
że nie chcemy fazy B czyli przedłużenia to 5 dni wolnego a 4 dni przed wyjazdem jeb.. nas do roboty
mówimy sobota wolna by się spakować nie do pracy bo nie mamy ludzi a w ten dzień na ośrodku
siedziało bez pracy 60 osób po 4 dni wolnego !! Jeśli chodzi o samą pracę na Hali to też mają
Cię gdzieś pracuj aż zdechniesz a w oddali DRAJE od czarnucha i kebaba oraz SZNELA od polaków tez
zapier... albo spier do domu !!
Tak czy siak osoba odpowiedzialna za smsy w.w. treści może spodziewać się sprawy w sądzie !
Oraz wizyty agencji pracy jak i sanepid co tydzień będę pisał do nich e-mail w tej sprawie
Co jeszcze jeśli chodzi o hale pokazując jakie jest mięso czyli zielone i zapleśniałe liniowy odkroił ten kawałek i posłał dalej ... i tak za każdym razem .
NIE POLECAM PRACY W TYM ZAKŁADZIE NIKOMU I ZACZYNANIA CZEGOKOLWIEK Z TYMI ZŁODZIEJAMI I OSZUSTAMI O MOBBINGU NIE WSPOMINAJĄC !!
zdjecie uzytkownika
Overlord - 2015-09-04 00:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze na tej stronienie pokazuje ip piszącego posta bo nie wiem czy to konkurencja czy uczestnicy. Sam mam wyjechać za niedługo i tak właśnie zrobię a jak wrócę to dam znać które plotki są prawdziwe a które nie ^^
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mieszkam w Niemczech sporo ze względu na prośbę jednej z Gazet udałam się na rozmowę rekrutacyjną. Byłam w szoku. Dla mnie firma krzak. Nie maja nawet własnego biura. Biuro jest na jadalni dla pracowników, oddzielone parawanem.
Mieszkania o strasznych warunkach 250 Euro od miejsca parkingowego (od 4 do 6 w jednym pokoju) gdzie w tym rejonie wynająć mieszkanie to koszt do 350 euro. Dojazdy busami od 4 euro ! MASAKRA
Pytania: Jak można oszukiwać w tak perfidny sposób własnych rodaków?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 10:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Anty OTTO - 2015-09-04 10:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Overlord - 2015-09-04 00:50:19]:
Powodzenia ! przyda Ci się jak trafisz na Droomgard czy tez Labruch weź torbę z środkami na insekty i pleśń !!
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-09-04 15:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kama - 2015-06-03 16:16:43]:
tam można łatwo awansować na ogarniacza grupy, poza tym sama młodzież jest :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OTTO POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert