Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OTTO POLSKA SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
ottowiec - 2015-04-23 18:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co wy ludzie pier-cie pracuje w przez otto nie narzekam co wy myslicie ze przez 1 miesiac sie dorobicie hahahaaaaaaaaaaa trzeba zapi-lac ze by cos miec a wasze narzekania po h-j to za robote sie wescie przyjechaliscie na wakacje czy do pracy ?
zdjecie uzytkownika
manny - 2015-04-25 18:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mialem z nimi w PL taką akcję: Chcialem znaleźć jakąś pracę na chwile, żeby przeczekac ciężki sezon. Dostałem oferte: Sortowanie butelek. Miało być w zakładzie produkcyjnym, na taśmie. Okazało się odwrotnie: Na jakimś placu za magazynem, ręcznie, w upale, sortować tony skrzynek walniętych na kupe. (usunięte przez administratora_Dwa, trzy dni bylem tam i podziękowalem.
zdjecie uzytkownika
NL69 - 2015-05-03 19:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pani Dominika z Poznania!!! <3 <3 <3
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-05-07 11:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam zastanawiam sie czemu jak wpisuje cos szczerego momentalnie jest kasowane...?????UWAGA!!!!!na pseudokordynatorke Joanne Luczak!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-05-08 10:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam był może ktoś na jakiś parkach w Wormerveer, Holandia , a praca w Zaandam przy pakowaniu mięsa hilton meats proszę o szczerą odpowiedz
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2015-05-09 14:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również chciałabym się dowiedzieć czegoś na temat zakwaterowania w Wormerveer i pracy w Hilton Meats w Zaandam, jeśli ktoś coś wie proszę o szczerą odpowiedź . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
He - 2015-05-11 00:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż chciałoby sie zostac w biurze i nie wyjezdzac do Holandii:))
zdjecie uzytkownika
David - 2015-05-12 15:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dlaczego usuwacie opinie oszuści !! laarbruch to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przetrwania jeśli macie z tym problem to możemy się spotkać w sadzie ?
laarbruch brak neta , robale w pokojach , śmierdzące materace , pleśń w kuchni i pod prysznicami , kontakt z kordynatorami zerowy w sumie jaki mózg taki kordynator ,
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-05-12 15:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
laarbruch to prawda !! w obozach zakłady były lepsze warunki nie polecam otto !! i tak pewnie skasują
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-05-18 18:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA!!!na pseudokordynatorke Joanne Luczak!!!!!jak na nia traficie to powodzenia.......
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2015-05-19 14:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2015-05-18 18:25:49]:
Ale gdzie przy czym , miasto , zakład pracy coś więcej a nie z d*** y post na poziomie Ohapu
zdjecie uzytkownika
piotr35 - 2015-05-23 16:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos napisał tutaj,że to najgorsza agencja to proszę jechac przez agrovisbek z bydgoszczy to będzie mial porównanie jaka tam jest masakra i jakie oszustwo
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-05-24 17:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hmm - 2015-05-19 14:54:59]:
melepeto ona byla w Woerden na Jumbo ale ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i teraz nie wiem gdzie sie zaszyla
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-06-03 16:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś może od 1 czerwca 2015 do Ede, do firmy IDDINK? na pakowanie podręczników, a może już ktoś był i chciałby się podzielić opinią? :) Proszę o kontakt i Dziękuje z góry :D

kamila_polak@o2.pl
zdjecie uzytkownika
gwiazda - 2015-06-04 13:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej Kama ;) ja jezdze od kilku lat do Iddinku ;) nie narzekam zarownoe na ludzi jak i pracy , co do zarobkow mozesz nie byc zadowolona ale co do reszty jest swietnie ;)
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-06-07 14:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beny - 2015-02-18 19:32:42]:
hej pracował ktoś przez tą agencję?Jeśli tak to proszę o kontakt kieltyka.anna@gmail.com czy jest praca w ogóle i jakie warunki dziękuje z góry
zdjecie uzytkownika
Rouben - 2015-06-16 18:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie bede sie wypowiadal na temat pracy poniewaz u nich nie pracowałem ale miałem ostatnio okazje jechac z wieloma (około 50) ludzmi wysłanymi przez nich do pracy. To co zobaczyłem przeszło moje wyobrazenia na temat warunkow bytowych Polakow w Holandii. Opisze to pokrotce, zakwaterowanie znajduje sie w miejscowosci Weeze na terenie byłej jednostki wojskowej w srodku lasu. Graniczy z obozem dla uchodzcow chyba z Albanii (ale nie jestem pewien)ogrodzonym płotem. Osob czekajacych nie wiadomo na co i niewiedzacych nawet co sie dzieje i gdzie sa liczba około 100, przypomina mi to troche jakies wspomnienia z Auschwitz poza tym nie mam nic do dodania.
Do osob ktore jechaly wtedy ze mna mam nadzieje ze wam sie udalo.
zdjecie uzytkownika
klaNL - 2015-06-17 12:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otto jest dobra agencja i popieram pana zdanie bo trzeba zap-ać zeby zarobic a w pl hotele robotnicze wygladaja tak samo albo gorzej, to jest przystan dla pracownika o wiele tanszy niz byscie sami najmowali a nie kurort wakacyjny . Tutaj sie zapieprza tak samo jak wszedzie z tą roznicą, ze tam wiesz za co sie pocisz . Mam mnostwo znajomych ktorzy jeżdza z otto, beetsmy i kilku innych firm i zadne z nich nie narzeka bo pojechali do pracy a nie na wakacje. Nie ma co ten kto nie chce pracowac ten nie bedzie z niczego zadowolony nawet jesli za ta sama prace w NL dostanie czterokrotnosc najnizszej naszej krajowej. A koordynator ma pomoc a nie zrobic wszystko za kogos wiec jesli ktos nie pozwala sobie wejsc nierobowi na glowe to jest jego sukces. Ja w przyszlym tygodniu wyjezdzam z otto i nie mam obaw firma jest sprawdzona przez znajomych. Jedyne na co polecam uwazac to dopytac w agencji z jakiego kraju jest pracodawca, powinna byc holenderska bo sa tez tureckie nie polecam i radze uwazac szczegolnie kobietom. Ah i jeszcze informacja dla rodzicow ktorzy maja dzieciaczki w Pl a jada do pracy.. zasiłek rozłąkowy dla pracujacego i opiekuna (np. mąż, babcia), bez wzgledu na wiek, rodzaj umowy i staż pracy - 400e drogą nie chodzi :)
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-18 18:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, mam pytanie. Czy był ktoś może z OTTO w Jumbo w Holandii na zbieraniu zamówień? Jeśli tak, to proszę o jakieś informacje na temat zarobków, warunków mieszkaniowych itp. Jak z nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
abc2 - 2015-06-19 23:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-06-18 18:19:34]:
Ty jedziesz jutro do miasta Lunteren z zakwaterowaniem w firmie Rieff? Jadę z kolegą, też się boimy o warunki i prace.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-22 23:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, miasto się zgadza i zakwaterowanie też, ale ja jadę dopiero w lipcu. A Wy dotarliście? I jak wrażenia?
zdjecie uzytkownika
ika - 2015-06-23 19:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie tutaj nie ma juz prawie polakow, tylko biedna slowacja, albania, rumunia, bulgaria, turcja... Dobrej pracy tez nie ma, wiec nie zarobicie. Wszedzie daleko, strach z budynku wyjsc. Odradzam, bo sama ucieklam.
zdjecie uzytkownika
jam - 2015-06-26 10:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracował lub pracuje ktoś w cegielni przez otto? Są godziny? Da się zarobić?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mieszkam w Niemczech sporo ze względu na prośbę jednej z Gazet udałam się na rozmowę rekrutacyjną. Byłam w szoku. Dla mnie firma krzak. Nie maja nawet własnego biura. Biuro jest na jadalni dla pracowników, oddzielone parawanem.
Mieszkania o strasznych warunkach 250 Euro od miejsca parkingowego (od 4 do 6 w jednym pokoju) gdzie w tym rejonie wynająć mieszkanie to koszt do 350 euro. Dojazdy busami od 4 euro ! MASAKRA
Pytania: Jak można oszukiwać w tak perfidny sposób własnych rodaków?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-27 21:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2015-06-26 10:45:26]:
Też jade na cegielnię ale po postach na temat warunków mieszkalnych w weeze to sie zastanawiam jak tam jest i czy jechać. pzdr
zdjecie uzytkownika
sann - 2015-06-28 21:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpinam się do pytania, czy ktoś pracował/ pracuje na magazynie JUMBO jako orderpicker w Elst ??
Ja mam wyjazd 4.07 i zakwaterowanie w Lunteren albo Oss.
Ktoś ? coś ? Jakieś informacje ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OTTO POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert