OTTO POLSKA SP. Z O.O.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO POLSKA SP. Z O.O.

aga 2016-03-16 11:17:31
pracowałam do stycznia 29 2016 r. i mialam zaliczki, co Pan mówi.
adelaq 2016-03-17 06:46:54
ja tez własnie jade na pakowanie mięsa w ten week. czy ktos cos wie jak jest w Zandaam?
step 2016-03-17 20:24:05
podejrzewam, że łatwo nie jest i pracować trzeba.. Zwłaszcza, że to kwestia branży, a w mięsie, to nigdzie nie jest lekko. To jednak zagranica, mało nie zarobisz :)
2
filip 2016-03-26 17:59:51
witam, chcę jechać do pracy do Holandii ale nie znam żadnego biura które jest sprawdzone . Bardzo proszę o jakieś info.
7
misia 2016-03-26 18:26:47
Witam. Pracuje ktoś przy pakowaniu mięsa ? Jak z godzinami czy faktycznie jest tak jak obiecają w biurze ?
romek 2016-03-26 23:11:52
co do pracy z miesem to słyszałem, z eraczej nie zdazają sie nadgodziny, a odnośnie nowych ofert to widziałem jedną jako Pomoc na produkcji i pakowaniu (Prudnik).
mika 2016-03-29 11:33:31
Mówiąc szczerze poważnie rozważam aplikacje na recepcjonistkę w Kędzierzynie-Koźle. Poszukują osoby tylko z rocznym doświadczeniem, szkoda, że umowa zlecenie..
celina 2016-03-31 20:08:22
hm, zazwyczaj praca sekretarki to takie wymagania. Umowa zlecenie to spory minus, ale widocznie stawiają na studentki, a dla nich to luksus. No i studentka ma większą pensję.
Klaudyna 2016-04-05 22:04:25
Mogę prosić coś więcej na pw? :) klaudia_szczesna@buziacze.pl
style 2016-04-05 22:06:58
Dobrze, że nawet studenci mogą znaleźć tutaj zatrudnienie. WIecie czy jest szansa na odpowiednie benefity dla dopiero się uczących? Dzięki za odpowiedź
2
Imigrantka 2016-04-09 22:12:56
XPO logistics nieuwegein czy ktoś ma jakieś doświadczenia?jakie zarobki ? ile godzin tygodniowo ? czy więcej płacą za nocki/? i jakie zakwaterowania? czy z zakwaterowania daleko jest do pracy? proszę o opinię
3
fashion 2016-04-19 16:02:17
XPO logistics nieuwegein czy ktoś się wybiera w najbliższym czasie?
1
xpo info 2016-04-26 13:45:37
jeśli chodzi o Xpo (usunięte przez administratora) dniówka jest od 5 do tak 11-13 a nocka od 19 do 3-5, zimno jest tak około 2 stopni, buty muszą być za kostkję S2 czy tam S3 normalne tylko za kostke lepiej miec swoje bo gówniane dają, za kurtkę 30 euro a za czapkę 4, ogólnie jak ktos nie zna języka nawet eng i chce robić dużo h to moze jechać choć ja nie polecam, są lepsze prace. btw w xpo są rzeczy albert heijna tylko to juz lepiej do alberta bo lepiej płaci. Norma prawie 400 pikó na godzinkę i patrą na tą normę, a organizacja dojazdów do pracy to jak gimnazjalna kolonia
Grabek 2016-04-26 21:47:46
Witam. Co sądzicie o tej ofercie pracy?
(usunięte rzez administratora)
Oraz czy warto jechać, w zasadzie chciałbym jechać z dwójką moich znajomych ale jak czytałem opinie o warunkach itp sprzed 3-4 lat to trochę czuję przerażenie, że zostanę zrolowany.
Nie ukrywam, że propozycja wygląda obiecująco ale jak jest naprawdę?
Czy ktoś pracował już przy mięsie?

Pozdrawiam
Ww 2016-05-05 13:59:30
WOW, bardzo dużo ogłoszeń, ale fajnie, polecam poczytać
habciu 2016-05-06 09:35:00
kto wyjeżdża w najbliższym czasie do Holandii na Alberta Heijn lub Jumbo ?
proszę o kontakt e-mail. haber.ch@interia.pl
1
habciu 2016-05-07 01:25:00
jadę na Alberta za tydzień w sobotę prawdopodobnie z Krakowa, osoby które też jadą prosił bym o kontakt na e-maila: haber.ch@interia.pl
1
salami 2016-05-10 09:47:37
Niekompetentni !!!!!
1
xpo 2016-05-10 17:33:35
pracuje w xpo na wiekowce i wypłaty mam od 250-360 euro wiec naprawde nie jest zle
1
khda 2016-05-18 20:17:11
Witam, czy mieszkasz na lokacji przez agencję ? Można wiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe ?
Gumny 2016-05-28 05:41:47
Witam 6 czerwca jadę pracować do firmy Agri Retai wiadomo jak tam z godzinami ??
1
Anna 2016-06-02 19:47:52
@bajaderka haha o jakiej przepraszam pomocy mówisz ? Poczytajcie moze sobie tez na nl stronach opinie jezeli ktoś ma zamiar albo ochote przyjechac :-)
kajak 2016-06-05 22:17:10
czy w rybniku nie szukacie nowych pracowników torowych?
były ottos 2016-06-06 19:55:37
weż kaske na powrót
OTTO Work Force 2016-06-07 09:40:41
Poszukujemy pracowników torowych w Rybniku.
Opis stanowiska pracy:
- załadunek i rozładunek materiałów kolejowych,
- wymiana szyn i części stalowych nawierzchni,
- wycinka zbędnej roślinności,
- inne prace związane z utrzymaniem linii kolejowych.
CV proszę przesłać do naszego biura na Śląsku:
ul. Krupnicza 4, 44-100 Gliwice
Telefon: +48 32 4011061
Adres email: gliwice@OTTOworkforce.pl
romek 2016-06-09 15:44:11
jak ktoś zna język to spokojnie może się wybrać do pracy do Niemeic jako Elektryk / Elektronik z j. angielskim C1/C2 lub komunikatywnym j. niemieckim, tylko tu naparawde język się liczy.
babcia9 2016-06-09 22:09:32
@romek a jak ktoś jednak nie zna języka to w Polsce biora na słuchawkę
o 2016-06-16 09:38:41
Czy pracował ktoś może na magazynach Tommy Hilfiger ? Jak tam z godzinami i z zarobkami ? Jak wygląda zakwaterowanie ? Pozdrawiam
misek 2016-06-16 09:50:45
WITAM, znalazlem ogloszenie ,ze poszukują operatorów CNC z tym, że to oferta wyjazdowa o Niemiec, wynagrodzenie jest podane w kwocie brutto tylo zalezy mi na tym by praca byla ciagle a nie były przerwy, czy umowa niemiecka? na dlugo jest praca czy tylko na sezon?
OTTO Work Force 2016-06-17 12:19:07
Na początku jest umowa o pracę tymczasową. Jeśli Pan się sprawdzi na tym stanowisku pracy, to jest możliwość zatrudnienia u niemieckiego pracodawcy na dłuższą umowę.
rome 2016-06-17 15:13:19
słuchajcie, a jak wygląda teraz u nich praca jako ELEKTRYK/ELEKTRONIK z komunikatywną znajomością j. niemieckiego? Na pewno możn spokojnie tutaj zarobić troche kasy no i chyba an plus jest to, ze od razu dają umowe o prace i nie czeka się na to wcale.
Niespokojna 2016-06-20 18:22:03
Witam, czy ktoś mógłby udzielić mi jakiś info, na temat pracy w Holandii w Vepo Cheese w Bodegraven ? Jakie zakwaterowanie? Jak wygląda praca i co najważniejsze jakie są zarobki? Ile można zarobić i jakie są godziny pracy? Proszę o pomoc!! :(
mika 2016-06-20 18:23:59
@rome to bardzo duży plus i moim zdaniem pokazuje nastawienie do pracownika.
Niespokojna 2016-06-20 18:39:39
Witam, czy posiadacie jakieś info. na temat pracy w Holandii w Bodegraven w Vepo Cheese (przy serach)? Chodzi mi o zakwaterowanie, zarobki, godziny pracy, atmosferę pracy? ktoś, coś?
ergt 2016-06-20 20:26:27
hej mnie chyba bardziej zainteresowała oferta pracy na stanowisko pracownika magazynu w Ciechanowie oferuja tutaj miedzy innymi zatrudnienie na podstawie umowy o prace, pracę w systemie 2-zmianowym (06.00-14.00, 14.00-22.00), atrakcyjne wynagrodzenie
er 2016-06-29 22:05:02
atrakcyjne wynagrodzenie tylko ciekaw jestem ile konkretnie bo dla jednych to bedzie malo dla drugich duzo
pracownik 2016-07-05 16:24:56
Otto to masówka . Pracowałem dla nich kilka miesięcy . Mają za dużo ludzi pod sobą a za mało pracy . Szkoda czasu omijajcie ta agencje szerokim łukiem .
Marysia 2016-07-05 18:26:54
Konsultant/Konsultantka - Telefoniczna Obsługa Klienta ma tutaj naprawdę znośne pieniądze, ja uwazam, że to fajna sprawa
mika 2016-07-09 08:36:43
@Ja a dlaczego? Jeśli nie opłaca Ci się tam przebywać, to chyba nikt Cię nie zmusza? Nie wiem, ale wydaje mi się, że agencja jest w porządku, moja siostra od lat dzięki niej zarabia.
2
zainteresowany 2016-07-12 18:12:29
Witam.
Opłaca się jechać na pracę miesięczna związaną z segregacja i naprawą podręczników z Otto workforce, czy ktoś może się podzielić swoją opinią, bardzo proszę o kontakt .
Pozdrawiam!
1
misek 2016-07-12 20:40:17
Ja teżsłyszałem,że wiele osób wyjezdza z nimi ale nie znamszczegołow, mieszkanie zapewniają?
joanna 2016-07-13 11:23:22
Zapewniają płatne mieszkanie. Fajna jest oferta Otto - Pracownik magazynu z zabawkami - Niemcy. To jest oferta na dłużej, trzeba znać niemiecki.
2
majki 2016-07-13 11:33:16
Magazynier teraz jest rekrutowany (miejsce pracy to Dobrzeń Wielki)
a 2016-07-13 12:53:40
Na miesiąc się nie opłaca, szczególnie jeśli jesteś na wiekówce;/
mon 2016-07-13 13:01:40
A ja z innej beczki miałam tutaj praktyki podczas studiów, trwały chyba z 2 miesiące (bezpłatne oczywiście), atmosfera miła ale za dużo nauki to nie było
Agnieszka 2016-07-19 16:04:10
Byłam rok temu na tej ofercie, praca jak praca pracować trzeba, ale też można spoko zarobić tylko fakt trzeba było wyjechać na dłużej no i ja znam niemiecki bo zdawałam maturę
Agnieszka 2016-07-19 16:27:53
byłam rok temu tam, i praca jak to praca w magazynie pracować trochę trzeba ale ja nie narzekałam, a zarobki były spoko tylko musiałam wyjechać na 3 miesiace no i ja niemiecki znam bo zdawałam mature
maja 2016-07-19 19:03:53
@mon a miałaś praktyki w jakim dziale, czym dokładnie miałaś się zajmować? Ja właśnie słyszałam, że praktyki tutaj są bardzo wartościowe - chodzi mi o marketing
071996 2016-07-28 11:40:18
Czy ktoś wyjeżdżał z OTTO Work Force do Holandii ? Czy opinie na innych stronach są prawdziwe ? Czy może coś od 2009 roku się zmieniło ? Planujemy wyjechać z narzeczonym i parę obaw jest ... Jakie zakwaterowanie zapewnia agencja ? I czy to prawda , że praca jest ,,na kartki" ???
Polanm 2016-07-28 11:49:46
Mi się wydaje, że praktyki w Otto to jest naprawdę spoko sprawa, nie ma się co za bardzo przejmować opiniami, które gdzieś tutaj w powietrzy latają, nie wszystkie mają sens i warto się nimi zajmować w ogóle, tak mi się wydaje, tak mówię, tak raczej jest
Zostaw swoją opinię o OTTO POLSKA SP. Z O.O. - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.