OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Patryk 2017-03-02 00:33
Szykuje się ktoś na wyjazd pod koniec marca ? Na produkcji albo jako order picker
Ps. Otto lepsze niż covebo ? :)
anonim 2017-03-02 17:29
Aplikował ktoś z Was na komisjonera w Jumbo Veghel?Ja już dwa razy i nikt się nie odzywa;/...
sandra 2017-03-02 18:13
ja tez jechalam z chlopakiem, wiadomo razem raxniej....ogolnie o warunkach moge ci powiedziec ze sa w porzadku, normalnie mozna mieszkac:) mi odpowiadalo. fajnie ze otto organizuje tez mieszkanie
2
Patryk Bas 2017-03-02 18:55
Patryk ja właśnie chcę na order pickera, proponują mi tylko DSV Venlo na tą chwilę w otto, masz już jakieś propozycje? (usunięte przez administratora)
patryk 2017-03-02 19:23
Otto jako posrednik proponuje atrakcyjne wciąż zarobki zagraniczne w porównaniu z rodzimym marazmem. Tylko się zgłaszać tym bardziej, że na wiosnę roboty jest zawsze więcej.
1
magda 2017-03-03 18:12
na wyjazdach do pracy za granią Niemcy, Anglia oczywiście potrzebna elementarna znajomośc języka, to podstawa. TZW. migowy i pokazywanki nie wystarczą. Kto się szykuje z OTTO rozmówki do kieszeni, nawet w popularnym wydaniu.
zenek 2017-03-04 10:58
ja mysle o wyjezdzie i pewnie wlanie z otto bo juz raz nimi pracowalem. mialem pieniadze zawsze w terminie i nie musialem sie tym martwic a to dla mnie najwazniejsze
Patryk 2017-03-04 17:31
Kurde właśnie nie wiem co wybrać czy Otto czy Covebo podobno też wszystko ok. Wiem że wyjazd tu albo tu szykuje na 25-26 marca :)
Benji 2017-03-04 22:23
niedawno wrocilem. dobrze sie mieszkalo , praca tez w porzadku bez problemu odlozysz
2
Patryk 2017-03-05 12:36
Dzięki. A powiesz mi jeszcze ile pieniędzy zabrać ?
czarek 2017-03-05 18:12
Wiosna więc czas na nowe wyzwania, wynalazłem posrednictwo pracy zagranicznej przez Otto, firma oferuje niezłe zarobki w róznych miejscach Europy, przy okazji coś się zobaczy.
Benji 2017-03-05 21:47
nastaw sie na to ze pierwsza wyplata jest chuda bo ida z niej wszystkie opłaty ale pozniej spokojnie odlozysz ;-)
1
Patrycja 2017-03-06 10:31
Benji czyli jakie to są opłaty?
żwirka 2017-03-06 15:46
też mam dobre skojarzenia z tą agencją. spoko praca, wypłata na czas, mieszkania porządne, choć bez luksusów. wystarcza w zupełności to co otto oferuje.
1
Aga 2017-03-07 10:37
Hej :) Pracował ktoś przez Otto w Oss na XPO?
Order Picking
Patryk 2017-03-07 12:13
A powiesz mi jeszcze ile PLN powinienem zabrać ? :)
witek 2017-03-07 18:03
Potwierdzam tą opinię; też miałem farta z warunkami płacowymi i tzw. otoczeniem. Przy okazji nowe znajomości. Język wskazany.
kasssandra 2017-03-07 22:30
heja, jak ktos bedzie jechal za granice do pracy to polecam firme INTERBUS ze Szczecina. Tani, szybki transport i co najwazniejsze - bezpieczny. Dowoza z wojewodztwa pomorskiego i zachodniopomorskiego. Kierowcy sympatyczni i pomocni, zawoza pod wskazany adres. Polecam, tu nr tel do nich: 602485864
Marta 2017-03-08 09:33
order picking to ogólnie spoko praca, nie namęczysz się za bardzo, a kasa niezła. otto ogólnie ma dobre te oferty.
3
dj 2017-03-08 09:39
no ja pracowalem, pakujesz towary w zasadzie nic trudnego. co do zakwaterowanie to sa takie domki z lazienka i kuchnia, spoko. ogolnie spoko okolica. nie zaluje ze pracowalem pewna kasa byla
1
rychu 2017-03-08 18:27
Czas na poważną decyzję, zabieram się do wyjazdu przez posrednika OTTO; jakieś komentarze poproszę.
sebastian 2017-03-08 19:00
Kiepsko z pracą? zawsze mozna poszukać czegos na miarę mozliwości na rynku europejskim; dużo ofert zagranicznych na OTTO.pl
norbert 2017-03-09 19:52
Z uwagi na korzystny przelicznik euro wciąz praca zagraniczna jest opłacalna; warunki do akceptacji lub nie . każdy ma wolny wybór.
robert 2017-03-09 19:58
Pośrednictwo pracy sciąga z nas trudny proces poszukiwań; dla oszczędności czasu i zbioru ofert w jednym miejscu trzeba śledzić na bieżąco co np oferuje aktualnie Otto za granicą.
Patrycja 2017-03-10 10:30
A w przypadku, gdy dana osoba nie sprawdzi się na danym stanowisku jest możliwość przeniesienia na inne bez konieczności wracania do kraju i szukania nowej oferty?
olgierd 2017-03-10 18:52
Zbieram grupę kolegów żeby było rażniej w kupie i wybieramy się z Otto robić kariere po europejsku.
jarek 2017-03-10 18:56
Rynek pracy w róznych regionach nie jest tak samo atrakcyjny; pochodzę z małej mieściny gdzie żyje się krucho; postanowiłem zainteresować się ofertami OTTO i wybieram się z kumplami do Niemiec. A co.
Boonie 2017-03-11 21:01
wrocilem niedawno i jestem zadowolony. udalo mi sie zarobic tyle co zakladalem. wszystkie wyplaty w terminie takze duzy plus
kmita 2017-03-13 17:32
Z wiosną przybywa zagranicznych ofert w Otto, warto się z kimś ustawić na robotę dla wsparcia. Język jak najbardziej ułatwi kontakty, do roboty.
nikita 2017-03-13 17:35
W poszukiwaniach atrakcyjnej roboty za niezłe pieniadze pośrednictwo zagraniczne Otto jak najbardziej korzystne.
sziszi 2017-03-13 17:47
ja mialem sytuacje ze praca skonczyla sie w jednym miejscu i mi znalexli w innym. nie wiem czemu mialabys sie nie sprawdzic generalnie te prace nie sa jakies skomplikowane, mysle ze ogarniesz, zreszta otto organizuje praktycznie wszystko za ciebie trzeba tylko isc i pracowac. powodzenia ja tez chce niedlugo jechac
1
mania 2017-03-14 17:59
tam jesteś ciągle w kontakcie z biurem, więc nie masz się o co martwić. jak ktoś wyżej pisał, to nie są trudne prace, a ofert mają dużo, także zawsze coś się znajdzie.
Fil 2017-03-15 15:44
Witam. Wybiera się ktoś z nimi do Holandi na części samochodowe na produkcję albo już był ? Mają teraz widzę ofertę.
gru 2017-03-15 22:14
Witam ,może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają domki na ośrodku w Oss ?ilo pokojowe sa te bungale i czy każdy pokój jest zamykany na klucz ?
gru 2017-03-15 22:17
Witam ,może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają domki na ośrodku w Oss ?ilo pokojowe sa te bungale i czy każdy pokój jest zamykany na klucz ?
olo 2017-03-16 18:49
normalne domki, 3-4 osobowe. jest lazienka i kuchnia. ja mieszkalem z fajnymi ludzmi, praca tez jest w porzadku. hajsik fajny
marr 2017-03-17 17:50
jeśli pasuje Ci oferta to jedź. nie pożałujesz bo hajs można niezły zarobić. czasem lepiej się zdecydować na wyjazd niż czekać na kogoś znajomego żeby jechał z nami.
kura 2017-03-18 18:49
WITAM
czy pracował ktoś na pakowaniu odzieży Tommy Hilfiger? jeśli tak bardzo proszę o jakiekolwiek opinie :)
marol 2017-03-19 13:48
taki rodzaj pracy mogę polecić, nie jest bardzo męcząco i nic skomplikowanego a zarobki na poziomie. jak nie masz nic nagranego na miejscu to polecam.
1
zbyszek 2017-03-21 15:12
wczoraj wrocilem z otto z nl, kasa zarobiona, czasem bylo ciezko duzo pracy no i z dala od domu ale bylo warto generalnie polecam
1
Natalia 2017-03-21 17:42
OTTO Work Force mają fajny program "Praca 55+" dla osób w takim wieku u nas jest trudno z pracą. Może ktoś zna więcej szczegółów o tej pracy. Gdzie ludzie jeżdżą, jaka to praca no i podstawowe pytanie ile można zarobić?
Dominika 2017-03-21 18:18
a czy w tych domkach są oddzielne pokoje? Jak wygląda umeblowanie?
Dominika 2017-03-21 18:22
A czy w tych domkach są oddzielne pokoje? Jak wygląda umeblowanie?
Jak chcemy jechać ze znajomymi grupą to nie rozdzielą nas? Będziemy mogli mieszkać razem?
Dominika 2017-03-21 18:48
A po ile godzin dziennie pracowaliscie i ile dni w tygodniu?
viola 2017-03-22 09:55
pokoje są z reguły 2-3 osobowe,umeblowanie jest podstawowe- łóżko, szafa, krzesło itp. nie ma specjalnych wygód,ale da się spokojnie mieszkać. najważniejsze,żeby się dogadać z innymi lokatorami żeby sprzątać na bieżąco, bo się potrafi zrobić bałagan jak się tego nie pilnuje.
kura 2017-03-22 10:58
@marol
dzięki wielkie za jakąkolwiek opinie :) Właśnie zastanawiam się czy aplikować bo praca jest w Amsterdamie a akurat jestem na miejscu. Uwielbiam pracę związaną z ciuchami więc może nie będzie tak żle a myśl że to ubrania jakoś ułatwi mi pracę, bardziej obawiam się ludzi niż samej pracy :D :/
hex 2017-03-23 08:20
nie masz się czego bać ;) tam też jadą ludzie, którym zależy na pracy, bo leniwce i nieroby długo nie pracują ;) poza tym można się dogadać ;) najważniejsze, że jest praca, więc i kasa na czas.
1
Barmanix 2017-03-23 08:38
Super
jeżyk 2017-03-24 17:45
decyzja o wyjeździe byla bardzo dobra....za prace zarobilem uczciwa kase. dlatego wszystkim polecam warto
doświadczony 2017-03-25 10:50
pracownik biura????
Zostaw swoją opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.