Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: OTTO POLSKA SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-08-01 22:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie pracowalam dla otto dlatego sie pytam o wszystko. Troche rozczarowana jestem niskimi stawkami oferowanymi przez firme, w tej pracy. A gdzie sie mieszka jak pracuje sie w geldenmalsen?
zdjecie uzytkownika
tala - 2014-08-14 23:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam czy ktoś pracuje w firmie otto w Amstelveen bo ja mam propozycje pracy a nie wiem jak tam jest..
Jak ktoś coś wie to prosze o pomoc...
zdjecie uzytkownika
cietariposta - 2014-08-17 16:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tala - 2014-08-14 23:15:08]:
tak moja kobieta pracuje dla otto i powiem w skrocie jak narazie to najlepsze biuro z jakim sie spotkalem kasa na czas stawki szalu nie ma ale zawsze lepiej niz w pl pracowalismy ponad tydzien przez biuro worksuport a teraz nazwa ifleks i do dzis nie zobaczylem kasy na koncie dowiedzialem sie ze mi ja wstrzymali bo nie chce z nimi wspopracowac zglaszam ten fakt sncu kto wie co to jest ten wie co do otto nigdy nie mielsimy takich klopotow polecam te firme.
zdjecie uzytkownika
jury - 2014-08-20 17:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to jest tak źle bo mało płacą czy oburzcie się że płacą mniej niż mówili. Bo jeśli ogólnie stawki są małe ale były od początku były umówione to nie ma co narzekać bo to pracownik chyba decyduje czy podejmuje prace czy nie. chciałbym z nimi wyjechać zagranice ale jestem trochę ostrożny w takich sprawach żeby więcej nie stracić na wyjeździe i najpierw chce ich sprawdzić w Polsce jak z kasą itd. Jeśli ktoś ma jakieś informację to będę wdzięczny. Na razie staram się dostać jako pracownik chłodni zobaczymy co wyjdzie. Możecie mówić że nie są liderem, ale ogólnie mają sporo ofert i w kraju i zagranicą więc jako agencja parcy chyba dobrze działają. Ich oferty są również w różnych branżach więc każdy można znaleźć coś co mu bardziej odpowiada
zdjecie uzytkownika
praga - 2014-08-21 10:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich mam zamiar wyjechac do holandi na magazyn jakie sa zarobki i warunki
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-08-21 16:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy jedzie ktos w sobote na zbior jablek gruszek? Praca od poniedzialku jakie warunki mieszkalne mieszkalne i czy byl ktos juz na takim zbiorze z tej Firmy prosze o jakas odpowiedz dziekuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
assj - 2014-08-25 10:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z Was pracuje lub pracował w Waalwijk jako pracownik produkcyjny w firmie z dekoracją wnętrz? Jeśli tak proszę o informację jak wygląda praca, jakie są godziny pracy itd. Mile widziane też opinie o Otto.
zdjecie uzytkownika
Bodzia - 2014-08-26 18:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam otrzymałam z agencji OTTO ofertę pracy przy pakowaniu kamer oraz w fruitmasters czy ktoś z was już był na takiej pracy ??
zdjecie uzytkownika
assj - 2014-09-05 09:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Rozważam 2 oferty pracy: moduslink i xenos. Jesli ktos moze sie wypowiedziec o pracy w ktoryms w tych magazynow to prosze o informacje. Interesuej mnie jaka jest atmosfera w pracy, czy są zmiany, czy jest na tyle pracy żeby pracować cały etat? Chcialem zapytac tez o mieszkanie-gdzie najlepiej szukac pokoi jesli chcialbym sam wynajac a nie przez agencje? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
stan - 2014-09-28 23:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem aplikować do OTTO Polska na stanowisko Przedstawiciela Medycznego jednak nie wiem czy warto bo wymagają oni podobno doświadczenie popartego sukcesami w sprzedaży... co ja mam im takiego przynieść? myślicie , że to jest tak tylko napisane czy rzeczywiście powinienem szukać teraz dowodów swojej dobrej pracy na poprzednich stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
Megi - 2014-09-29 16:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostałam propozycje pracy z Otto,chce jechać sama,mam tylko 19 lat,myslicie ze dobrze jest sie pchac w prace z takiego biura?
zdjecie uzytkownika
Di - 2014-10-06 13:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadzwoniła dzisiaj do mnie babeczka z oferta pracy na szklarni w Venlo. może tez ktoś z Was dostał? ogólnie jutro mam dać znać czy jadę ale po przeczytaniu tych wszystkich opinii zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle warto..
zdjecie uzytkownika
gosza - 2014-10-10 18:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Di - 2014-10-06 13:45:22]:
Jesli to z firmy Gipmans, to nie polecam, byłam tam 2 dni, jako praca dodatkowa, bardzo szybkie tempo przy pakowaniu ziół do pudełek, z taśmy pakowanie pietruszki itp.w foliowe worki, praca od ok. 4 w nocy...
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-10-10 23:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy ktoś jutro jedzie do Holandii z Otto do pakowania i sortowania gruszek i jabłek?
zdjecie uzytkownika
nowy26 - 2014-10-19 07:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam zamiar współpracować z tą agencja,moze mi ktos powiedzieć jak naprawde jest potrzebna znajomość jezyka niemickiego lub holenderskiego???czy izie sie jakos dogadać???
zdjecie uzytkownika
impresja2005 - 2014-10-19 18:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,
Mam okazję wyjechać do Gernsheim do pracy w myToys. Czy ktoś może coś wiecej mi powiedzieć -:) jaka jest rzeczywistość ? Jak wyglada zawaterowanie jak daleto jest do miejsca pracy itp.
Z góry serdecznie dziekuje
Hubert
zdjecie uzytkownika
gipmans - 2014-10-24 08:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
otto to najlepsza firma przez jakie do tej pory pracowalam
zdjecie uzytkownika
Impresja2005 - 2014-10-24 17:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie pracowałeś Niemcy czy Holandia ?
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-10-27 14:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema szukam osoby z Opolskiego na wyjazd do Holandii (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
andrew98 - 2014-11-11 11:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno jest pewne że polacy zaczeli być przenoszeni do niemczech z holandii za pośrednictwem otto. I to że otto ma problemy z polakami bo zaczeli ubiegać sięo swoje pracownicy. mieszkałem na diemen i z polaków została garstka ludzi..teraz słowaków jest multum na ośrodku. otto też zaczyna mieś problemy. teraz poszedłem na swoje i mam nieco lepiej choć nadal pracuję przez otto i powiem wam że poza różnorodnością i brakiem polaków to płacą co tydzień, raz na miesiąc solara. ta firma ma więcej niż 5 lat więcej niż 10lat i wie jak dbać o pracowników. to że po 6 osób śpicie w mieszkaniach to wynik tego że to praca a nie wypoczynek, chociaż ceny mogli by z 85 na 60 euro zejść byłoby dobrze. wiadomo kasa się liczy a nie pracownik
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2014-11-14 02:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby czemu otto ma problemy z Polakami? Wydaje mi się, że w swojej pracy Otto stawia na ludzi zdecydowanych, umiejących wykorzystać swoje możliwoścoim umiejętności. Nie rozumiem też tych ciągłby rotacji i zmian - nie lepiej byłoby przytrzymać pracownika w swoim gronie i tak budować wielką i szczęśliwą markę?
zdjecie uzytkownika
buba - 2014-11-20 16:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos z Was ma aktualne informacje na temat pracy w adidasie w Niemczech? Glownie chodzi mi o zakwaterowanie- warunki, ile osob na mieszkaniu, jak daleko do pracy.
Czy sama praca jest w porzadku? Da sie tam zarobic uczciwe pieniadze?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nizar - 2014-11-20 23:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buba - 2014-11-20 16:51:23]:
odpowiadam płatne 8,50 euro za godz. (cena w brutto), na m-c wychodzi 1010 euro netto, jeśli przez Otto to za mieszkanie tyg. 50 euro po dwie trzy os., do pracy max. od miejsca zamieszkania 10 km.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-25
Żródło: Gowork.pl
Zabrze
(śląskie)
OTTO Polska Sp. z o.o. jest jedną z wiodących firm wśród agencji pracy i doradztwa personalnego, która oferuje pracę w Polsce i za granicą. Obecnie dla naszego klienta, firmy transportowo- spedycyjnej, zajmującej się międzynarodowym transportem drogowym poszukujemy osoby na stanowisko:   Spedytor międzynarodowy Miejsce pracy: Zabrze, woj. śląskie nr ref.: MJ/SM/11/2014   Do obowiązków osoby na tym stanowisku będzie
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-11-21 10:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nizar - 2014-11-20 23:50:56]:
ja tez sie zastanawiam nad wyjazdem do Rieste. 1000 e policzyles z mieszkaniem czy bez i ile godz brales pod uwage? Sa jakies sklepy itp w okolicy zakwaterowania? zakwaterowanie w domach czy w hotelu? sa jakies nadgodziny i czy pracuje sie tez w weekend?
zdjecie uzytkownika
rieste - 2014-11-25 18:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buba - 2014-11-20 16:51:23]:
teraz w adidasie sezon...praca 7 dni w tygoniu na 3 zmiany...warunki jak trafisz na mieszkanoe z pralka-to sie ciesz...og...ktos tu pisze ze.zarobosz 1000€...gdzie..za wrzesien moja wyplata to ok800€ za pazdziernik640€...mialem 152godz..nadgodzny sa ale na azk.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x