logo Max Power

Max Power

Bielany Wrocławskie

Opinie o Max Power

ICE CUB 2014-10-27 10:48
KOMPLETNY ZAKŁAMANY ŚMIETNIK.ZROBIŁEM PSYCHOTESTY I BADANIA NA OPERATORA WÓZKÓW WIDŁ.NA MAGAZYN.PONIOSŁEM KOSZTY,A POSTAWIONO MNIE NA LINKE.PRZERWY PO 10 MINUT CAŁY DZIEŃ NIC NIE JADŁEM...BO NIE BYŁO NA TO CZASU.LUDZIE NIE DECYDUJCIE SIĘ NA PRACĘ PRZEZ max power DLA lg PRALKI LODÓWKI CZY TELEWIZORY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A PRZECZYTANE WYŻEJ KOMENTARZE NEGATYWNE SĄ JAK NAJ BARDZIEJ PRAWDZIWE.
1
Gołąbek 2014-10-28 18:23
Przyjmują tam kompletna patologie ludzi którzy kompletnie nie przeszli by testów czy jakichkolwiek badań -( usunięte przez administratora ) mówi to każdemu kto ubiega się o prace jako operator.
sara 2014-10-31 16:42
(Gołąbek)-mówisz o agencji maxpower we wrocławiu czy gdzies indziej??
1
nina 2014-10-31 17:00
Czy ktos moze sie wypowiedziec o agencji maxpower we wrocławiu?
nina 2014-10-31 19:29
mysle ze jak nie spróbujemy to sie sami nie przekonamy różne sa opinie na temat tej agencji a moze akurat bedzie dobrze
Karola 2014-11-09 18:19
Siema ja pracuje w heesungu przez max power i nie jest może rewelacyjnie bo umowę mamy co dwa tygodnie ale kasę mam zawsze na czas podstawę plus premie i nadgodziny też fiszki itp
Lipa 2014-11-12 18:08
Lipa po całości to nie PRACA lecz zwykła Śmieciówka z tego nie da się wyżywić nawet jednej osoby - ale jeżeli dla kogoś kto chce zarabiać 1240 zł na rękę po 8 godzinnym dniu pracy to proszę bardzo informując że 8 godzin bo mowa tu o LG Electronics to tak naprawdę 12 godz bo dla znacznej większości osób tam pracujących dojazd zajmuje prawie 2 godziny w jedną stronę no i ta premia za wszystkie obecności od Listopada 200 zł premi brutto :)
wercia 2014-11-15 09:45
A czy jest szansa że przejdziesz na LG bezpośrednio? I jeśli tak to po jakim czasie? Czy raczej wyżynają cie jak magiel a potem wynocha, następny proszę...
Ancia 2014-11-15 17:58
Po przepracowanych 6 miesiącach a dokładnie chyba po około 650 godzin przepracowanych w MAX POWER i pozytywnej opinii przełożonego możesz przejść pod LG z definicji 1 na 10 podpisuje taką umowę dużo zależy od mistrza i zależy tez gdzie trafisz - nawet w MAX POWERZE nie widzą kto klepie te umowy polak czy żółty a tak generalnie zamówienia spadają to wylatujesz rosną to zatrudniają bydło i patologie. Ale spróbować możesz co ci szkodzi
ktos 2014-12-09 22:34
Gdzie jest wyplata zlodzieje. To co robicie z ludzmi zostanie opisane w gazecie ogolnopolskiej. Jestescie banda zlodzieji
1
ewq 2015-01-07 22:13
Ta firma to Koreańska firma krzak mająca na celu oszukiwanie polaków a tłumaczenie że firma jest jedynie pośrednikiem to Wielka Ściemą prezes tej firmy to koreańczyk który jest powiązany z grupa LG - wydymać polaczka to wszystko i po najniższej cenie.
1
Arek 2015-01-12 11:23
Dzis juz 12 stycznia a wciaz nie mam wyplaty na koncie Max Power wali z nami w wala czesc ludzi pobralo wyplaty a czesc nie a jak dzwonie do dzialu kadr to odkladaja sluchawke a juz ponad 8 miesiecy ta agencja zarabia na mnie ale nigdy wczesniej nie bylo problemow z wyplatami
Milionek 2015-02-15 15:29
Po części zgadzam się z przedmówcami , ale interesują mnie umowy na tydzień a w związku z tym ubezpieczenie... jak to wygląda ... jak to się ma do zatrudnienia bezrobotnego z UP .... czy może ktoś się orientuje?

Zostajemy zatrudnieni przez Max Power dają nam tygodniową umowę góra 10 dni... jak to się ma do ubezpieczenia ... jeśli np osoba pracowała tylko jeden niepełny dzień , powiedzmy 3 godziny. Co wtedy staje się z umową i ubezpieczeniem... czy Max Power zgłasza zaraz tego samego dnia że nowy pracownik już nie pracuje... i automatycznie gaśnie ubezpieczenie? co wtedy?

Jeśli mogę prosić o pomoc?
Pom 2015-02-19 19:27
Pierwsza umowa to umowa zlecenie na 2 tygodnie następna też w zasadzie dopiero po 2 umowie wysyłają cię na badania i dostajesz umowę o pracę tymczasową na 2 tygodnie - a na umowie zlecenie nie masz odprowadzanych składek emerytalnych / zdrowotnych nie przysługuje ci także płatne L4 a także w okresie tych umów nie nabywasz prawa do urlopu.
gość 2015-03-03 10:29
ja się wypowiem na podstawie plusów i minusów.:
zacznę od minusów - zdarzało się że ludzie nie otrzymali pieniędzy na czas, średni kontakt z przedstawicielem agencji, gdy poinformowano nas że będą zwolnienia 2 tyg przed wypowiedzeniem mojej umowy nie mogłam się z nimi skontaktować, nigdy nie widziałam swojego "pracodawcy", dostałam wypowiedzenie 10 min przed zakończeniem 2 zmiany (godz. 22.50), niskie wynagrodzenie, ponieważ pracownicy innych agencji mieli na rękę 1700 zł a ja 1400 zł. Plusy to np. to że nikt nie kazał mi zostawać po godzinach jak niektórzy twierdzili, miałam zapewniony dojazd, nie robiono mi problemu z zostawieniem fiszki "na ochronie", składki i wszystkie opłaty odprowadzone, z urlopem też nie było problemów, umowę miałam co miesiąc, a nie co tydzień czy co dwa tygodnie.
Osobiście bym drugi raz nie chciała u nich pracować głównie ze względu na zarobki - to oczywiste ;)
libia 2015-03-04 05:33
Jaki czas ma ta agencja na dostarczenie pitu za rok 2014 .Czy to prawda że czas mieli do końca lutego
gość 2015-03-10 16:02
Pity do oni dawali w lutym
gość 2015-03-16 17:06
Omijać szerokim łukiem!!! Banda oszustów i krętaczy.
gość 2015-03-19 18:41
Jakie Pozytywy - gdzie ktoś napisał o nich pochlebne opinie ? Max Power to firma ukierunkowana finansowana przez pracodawców zatrudniająca pracowników tymczasowych po najniższej cenie nie mylić z pośrednictwem pracy typu Ramstad czy Adecco choć też niechlubne w Max Powerze zatrudnia się tylko ROBOLI ludzie nie zadawajcie pytań w stylu jakie będą moje obowiązki jakie bedę miał perspektywy rozwoju masz zapierd..... za najniższą krajową a twoim kolegą będzie pan spod biedronki
gość 2015-04-02 17:37
Wydaje mi sie że jesteś osobą mało rozgarniętą przeczytaj wczesniejsze wpisy a dowiesz sie czemu MAX POWER utrzymuje sie na rynku i czy rzeczywiście dobrze wykonuje swoje obowiązki komentarze w stylu kajtka sa pisane przez pracowników MAX POWERA

ODRADZAM pracę u tych złodzieji bo raczej agencją to sie nie da nazwać
1
s 2015-04-10 13:36
Czy ktoś się orientuje kiedy ruszy rekrutacja do fabryk w Kobierzycach?
max wy-power-owany 2015-04-20 01:31
Maxpower szuka teraz tańszych niewolników do obozu pracy w Biskupicach Podg. Polacy są już za drodzy z 1250 zł.
pracownik 2015-04-29 13:48
przecież na zarobki Agencja nie ma wpływu - to jest decyzja firmy dla której pracownik pracuje...warunki pracy też. Agencja to agencja - ma za zadanie zrekrutowanie, przekazanie umowy i naliczenie kasy. Jakies zarzuty są pod tym względem?
1
gość 2015-04-29 17:42
Max Power to tak naprawde KOREAŃSKA firma krzak PREZESEM tej firmy (MAX POWER ) jest koreańczyk dziala na zlecenie LG ELECTRONICS , LG CHEM , INOTEC ,HI LOGISTIC HESSUNG , LG DISPLAY dziala na zlecenie LG by nie zatrudniać bezpośrednio na zakład tylko przez pod firme za najniższą krajową. Po przepracowanych 18 miesiacach mialem otrzymac umowe pod LG ELECTRONICS bo obiecywali mi to w zamian za to zaproponoiwali umowe zlecenia na miesiąc po czym miała mie przejąc kolejna podfirma w MAX POWER - Obejscie przepisów prawa pracy

PODZIĘKOWAŁEM :)
1
max wy-power-owany 2015-04-29 20:44
NIGDY WIĘCEJ MAXPOWERÓW I LG ELECTRONICSÓW. CHOĆBYM MIAŁ GŁODEM PRZYMIERAĆ - NIGDY WIĘCEJ!!! AMEN
1
Pracownik 2015-05-01 09:50
ŚWIETNA PRACA polecam każdemu chociaz mnie zwolnili bo nie chciałam zostać na nadgodzinach na umowie zleceniu bo na tej umowie nadgodziny nię są liczone jako 50% ale naprawdę POLECAM - praca od rana do wieczora za ( 1286,16zł )trzeba wstAć o 4:00 RANO autobus na 5:00 rano praca z nadgodzinami do godziny 17 OBOWIĄZKOWO bo jak nie to do zwolnienia w domu jestem o godz 19:30

NAPRAWDĘ POLECAM

O zwolnieniu dowiadujemy się otrzymujac SMSa - Prosze nie przychodzić jutro do pracy. POLECAM TE AGENCJIE
1
MAX POWER CONSULTING. 2015-05-06 00:23
MAX POWER to dynamicznie i prężnie rozwijająca się firma dla której na sercu leży dobro pracownika. Jako jedyna agencja pracy w Polsce wynegocjowała najlepsze warunki pracy z LG Electronics dla swoich pracowników. Osoba zatrudniona na stanowisku produkcyjnym otrzymuje 4550 zł brutto za przepracowany miesiąc pracy. Do podstawy wynagrodzenia przyznawana jest premia w wysokości 1250 zł brutto. Pracownicy zatrudnieni przez Max Power mogą liczyć na darmową opiekę medyczną, rozszerzony pakiet Multisport. Każdego roku Max Power funduje wczasy w klimatach Majorki i Teneryfy. Do pracy na powyższych zasadach mogą przystąpić osoby z wyższym wykształceniem z minimum otwartym przewodem doktorskim. Preferowani są doktoranci, którzy zajmują się tematami produkcyjnymi. Znajomość biegle trzech języków obcych jest dodatkowym atutem w ubieganiu się o pracę na wymienionym wyżej stanowisku pracy. Max Power wychodzi z założenia, że skoro dużo płaci to przyszły pracownik musi być tyle wart. Bardzo polecam współpracę z Max Power.
Pracownik 2015-05-06 17:27
Po co wypisujesz takie glupoty w tym dziale ?

Temat ten dotyczy pracownik fizyczny-monter zatrudniony w MAX POWER

Ludzie z biur , inzynierowie a tym bardziej doktoranci przyjmowani są bezposrednio na LG !!!

Zwykły ROBOL ztrudniony bezpośrednio na LG zarabia w dobrych miesiacach 3500 - 6000 brutto więc co to za fantastyczne warunki dla kogoś po studiach i w trakcie studiów doktoranckich i te trzy języki )))):)
ola 2015-05-11 14:36
strasznie niepoważna ta firma, zamieścili ogłoszenie w necie, że szukają pracowników do fabryk w Biskupicach, zadzwoniłam mówią, że tak, że szukają pracowników, wysłałam cv zero odzewu, na drugi dzień dzwoni mój kolega i mówią, że nie robią narazie rekrutacji, czy ci ludzie tam wiedzą jak żyją???
biedra 2015-06-06 18:54
Tam nie składa się CV tam sie tylko dzwoni a oni mówia proszę przyjść jutro do pracy a w MAX POWERZE pracują tylko PAZDZIOCHY SPOD BIEDRONKI :):):)
gość 2015-08-05 16:29
Najgorsze DNO jakie można sobie wyobrazić - agencja zatrudnia najgorsze DNO bo sama to DNO - ludzie nie pracujcie w tej agencji bo to zwykli oszuści i złodzieje - brak pomocy ze strony przedstawicieli MAX POWER poza tym oszukują na wynagrodzeniu.
gość 2015-08-05 20:17
romek@ juz ci piszę wszędzie jest tak samo agencja pracy tymczasowej zatrudnia cię bezpośernio NIE JEST TO POŚREDNICTWO PRACY TYLKO TWOJ GŁOWNY PRACODAWCA TAKZE TLUMACZENIE SIĘ że żekomy pracodawca jaki pracodawca ? TWOIM PRACODAWĆA JESTW TYM MOMENCIE OD PODPISANIA UMOWY MAX POWER nie wiem czy rozrożniasz pośrednictwo pracy od agencji ptracy tymczasowej pamietam że co miesiąc musialm sprawdzać fiszki i zawsze coś było żle i ciągła ich odpowiedz bardzo przepraszamy to wina systemu zle pana rozliczył :) wolę niemyslec ile ludzi wyjeb..... na kase to bada złodzieji
zainteresowany 2015-09-11 23:19
Macku - mozesz mi podac gdzie znalezc ogloszenie o koordynatorze ds personalnych w Ustroniu? Bardzo mi na tym zalezy.
maciek 2015-10-02 16:24
NIE !!!!!!!!
lysy 2015-11-20 09:02
Co to wogole za brednie . Jest to firma kogucik ktora nie daje umow o o prace, w jakis zasranych firmach ktora nie wie po co tam jest . Masakra nie polecam. Zapierniczam za najniższa krajowa
Edmund 2016-02-11 15:56
Czy ktoś ma cynka czy Max Power prowadzi teraz jakieś rekrutacje do pracy na produkcji w biskupicach?
Robert 2016-05-05 09:46
Czy mi się wydaje czy straszny zastój z robotą tam mają w Biskupicach?
Robert 2016-05-06 10:22
Z tego co się orientuje to na wózki widłowe i do kontroli jakości trzeba mieć doświadczenie, a mi chodzi o osoby bez doświadczenia, do zwykłej pracy na produkcji.
Marian 2016-07-16 22:43
Ktoś może coś więcej napisać na temat Taneko w Gliwicach mam rozmowę w max power w poniedziałek był bym bardzo wdzięczny
Marian 2016-07-17 09:09
A zarobki bo mi mówiła 12zl brutto jak to wychodzi tam miesięcznie jakieś weekendy są? ?
Marian 2016-07-17 12:05
Co do zarobków 12zl na godzinę brutto
Marian 2016-07-17 14:13
Czyli myślę że netto wyjdę około 2 tys. ...
Mick 2016-07-17 14:52
To będzie nawet trochę więcej niż 2000zł netto, trochę dużo z tego co wiem
mufi 2017-02-18 14:45
Witaj ja tak samo miałem w lg electronic a zapewniali stałe stanowisko i bylem co dzień a każdym innym stanowisku i się w końcu zwolniłem a co do zarobków to są zaniżone i nie na czas Nie polecam
młody 2017-02-18 15:34
Witam . Pracowałem 4 mc i zadnych szkolen ani badan nie miałem a wypłata nie była na czas i paru nad godz na niej nie bylo jak ktos byl kumaty to z ich smiesznej fiszki napisanej malutkim druczkiem to se policzył . A co do nad godz to jak chciałes wyjsc o godz 15 to ci muwili ze nie masz juz co jutro przychodzic bo bd zwolniony czesto tak bylo ze soboty sa przy musowe i Nawet weekend ze psuja zamiast z rodzina spedzić po tygodniowej charówce Wgl nie ma kontaktu z pracodawcą nie odbierał tel . Nie kompetentna firma
ksg w-ch 2017-02-18 15:42
(MŁODY) zgadzam się z tobą w 100% . Pozdrawiam
Iwona 2017-03-02 09:23
@młody dawno pracowałeś w firmie? Może obecnie warunki się zmieniły. Jakie stanowisko zajmowałeś?
PrawdaTu 2017-03-06 08:25
Ale marudzicie, a uczyć nam się nei chcciało to mamy co mamy.
Akurat mi firma maxpiwer bardzo pomogła. Koleś w ustroniu daje radę, mooże wy macie z kimś problem, bo ja nie. Wiadomo firmy do których ta firma wrzuca to nierozgarnięte koreańce, ale pieniądz nie śmierdzi...
Iwona 2017-03-08 10:52
@PrawdaTu bardzo chętnie usłyszymy więcej na temat Twojej opinii o warunkach zatrudnienia w firmie.
Pracownik 2017-05-08 12:59
Jeśi chce Pan przyjść tylko, żeby mieć ubezpieczenie, to lepiej odrazu zgłosić się jako bezrobotny i zostac na zasiłku.
Zostaw swoją opinię o Max Power - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Max Power