brak logo

Pago Sp. z o.o.

Grodzisk Wielkopolski

Opinie o Pago Sp. z o.o.

kicia 2011-07-31 13:38:17
Jak to słodko brzmi . Same zalety a gdzie są realia? warunki pracy?warunki mieszkalne? a to wynagrodzenie tez super. Szkoda że za tą pensje nie idzie wyżyć! treść waszej reklamy powinna brzmieć jak reklama wczasów w słonecznych krajach z małym dopiskiem:" chcesz odpocząć od rodziny? zapraszamy do pracy w Pago w tydzień zrobimy z ciebie białego [usunięte przez moderatora]" a motto : więcej za mniej- wiecej pracy ciecia w wypłacie
2
magdusia 2011-07-31 13:59:48
witaj kicu ! Widzę że mamy podobne zdanie o tej jak ze pięknie zachwalanej firmie. Mój mąż tam jeszcze pracuje na szczęście już nie długo bo znalazł lepsza prace . Rozumiem prace w delegacji ale żeby [usunięte przez moderatora] kazać jechać pracownikom półtora dnia prędzej do p[racy by siedzieli na tej delegacji bezczynnie ? głupota!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja sama z dziećmi . Za tą kasę może robić na miejscu bo odliczając wyżywienie to wychodzi na to samo a dzieci nie zapomną jak wygląda ich tatuś. dzięki za założenie tej stronki i pozdrowienia dla tych którzy jeszcze tam się muszą męczyć dla tych pozwól kiciu ze zacytuje cię "białych [usunięte przez moderatora]" p.s: dobre określenie trafione w 100%
1
anonim 2011-09-14 10:54:38
z tego co wiem to nie obcinaja tylko daja podwyzki, jesli nie odpowiada komus praca na delegacji niech ja zmienia kazdy ma wybor a nie spiewa gorzkie zale na necie i szuka poklasku; praca nie nalezy do lekkich ale firma -OK - polecam
1
Pago gość 2012-04-27 12:07:31
Jakie podwyżki !!!??? W którym zakładzie ? Kiedy były? Coś przeoczyłem ? To dostali wybrani?
Jasne jak się nie podoba zawsze można się zwolnić.
Tylko wydaje się że chodzi o płacę adekwatną do wykonywanej pracy i odpowiedzialności - trudno to zauważyć w Pago poniżej stanowiska kierownik.
Wyrażane tu są opinie - i tak należy to czytać.
Jak widać nikt z pracowników magazynowych dobrej opinii o firmie nie ma - zasada aby przetrwać trzeba gdzieś pracować.
Dodam obiektywnie że firma Pago jest jednak firmą stabilną a wynagrodzenie jest przelewane w terminie.


1
picer 2014-01-11 14:50:16
JAKIE PODWYŻKI NĘDZA PRACUJESZ W MINUS 25C .PENSJA ŻAŁOSNA PRZEZ 5 LAT ŻADNEJ PODWYŻKI .STARASZ SIĘ SZYBKO ROBISZ I CO GDZIE WDZIĘCZNOŚĆ,INFLACJA ,WSZYSTKO DROŻEJE.A FIRMA SIĘ ROZWIJA KUPUJE I BUDUJE CHŁODNIE . WIEM JEDNO ,ODCHODZĘ INNI TEZ .TYLKO CZAS NA ZNALEZIENIE INNEJ PRACY. MOŻNE PREZES TO PRZECZYTA JEDNO PANIE PREZESIE NIE DBASZ O LUDZI. MASZ ICH GDZIEŚ........
2
kic 2014-09-18 18:25:12
Czas oczekiwania na rozładunek w Tej firmie masakryczny wręcz tragiczny. Pusty plac a na rozładunek trzeba czekać godzinami mają kierowców gdzieś czekasz jak debil aż łaskawie cie rozladują lub załadują
2
joła 2015-06-28 21:00:46
Firma super, zarobki jak na miasto grodzisk bardzo dobre, ale najgorsza jest księgowość no i ta gruba laska co wypłaca kase za badania, nie dość ze w ch** niemila, to musisz czekać kilka miesięcy na zwrot kasy bo nigdy jej nie ma (jak twierdzi) to ma pretensje że przychodzisz po kase!!! Nie rozumem dlaczego ją trzymają w tej firmie bo opinia idzie w świat ale coż....
1
aGGA 2016-05-19 22:06:59
alle to dostaje tylko każda księgowa czy może jest jakieś rozróżnienie na starsze, młodsze, samodzielne itd.? w logistyce takie pieniądze to nic zaskakującego
Zostaw swoją opinię o Pago Sp. z o.o. - Grodzisk Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pago Sp. z o.o.