MASTERPLAST Sp. z o.o.

Rokietnica

Opinie o MASTERPLAST Sp. z o.o.

ON 2015-07-14 09:01
Pozdrawiam byłych i obecnych pracowników Mastera...były pracownik...
byly pracownik 2015-08-27 11:48
dajcie sobie luz z tą firmą. (usunięte przez administratora) Ludzie w biurze i handlowcy sa ok, nie zarobisz więcej jak 2tys na rękę-zawsze bedzie najgorszym nawet jak zrobisz plan i bedziesz najlepszy-to tutaj zawsze bedzie najgorszy
2
OMS 2015-09-29 09:16
Pewnie nikt, poza już byłym ph z miasta słynącego z wyrobów wędliniarskich nic nie napisze...w zasadzie z tego co pamiętam to nie mogą ( pamiętacie co podpisywaliście ? ) hahah:)...Zbyt mała firma by pisać tu anonimowo...pozdrawiam P.P ;)
1
OMS 2015-10-15 14:19
Pracowałem...Zadaj konkretne pytania,postaram się odpowiedzieć.
1
handlowiec 2015-10-19 19:28
Tak ogólnie to warto? to prawda co pisze "były pracownik"?
1
OMS 2015-10-30 23:06
Co to za pytanie?
...Jedno co warto, to upić się warto.
Siedzieć i płakać, i śpiewać to warto....
1
ona 2015-11-03 13:21
Ta firma jest ok ale szef (usunięte przez administratora) Co to będzie jak jego nie będzie? Będzie normalnie Pozdrawiam byłych i obecnych normalnych Z S
1
kandydat 2015-11-12 11:39
Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie, dramat oczekiwania maksymalne płaca minimalna ( usunięte przez administratora )Nie polecam strata czasu nawet na rozmowę.
1
nikt 2015-11-18 14:31
"Omsa" wie najlepiej jak tam jest....:-) Co do pracowników, nie można wrzucać wszystkich do jednej beczki, że niby wszyscy tacy wspaniali. Prawda Omsa....
1
ON 2015-12-08 23:01
Spokojnie...jak nie szukają teraz, to zapewne za niedługi czas znów będą szukali.
1
lekij 2015-12-28 09:26
mil, musl - NIe znam was, ale już po pierwszej waszej wypowiedzi wiem iż, jesteście idealnymi kandydatami do pracy w tej firmie. Zycze powodzenia
ON 2016-01-24 23:22
Znasz przedstawicieli co jeżdżą do klientów autobusem?
Znasz kogoś komu dają samochód służbowy i każą płacić za paliwo?
Śmierdzi już kolejny raz autopromocja i nieudolnym poprawieniem spieprzonego wizerunku firmy.
BAAAAN
1
karuzela pehowców 2016-02-11 17:33
rotację ph na dolnym ślasku maja jak na karuzeli haha znowu jest kolejne ogłoszenie na ph, a poprzednie było chyba w listopadzie więc średnia pracy ph to jakieś całe 3 miesiące haha
1
ON 2016-02-24 09:59
Tomek, jak sie slucha twoich wypocin to nie mozna nie zauwazyc ze te ( usunięte przez administratora )to dla Ciebie zdecydowani za duzo...
1
ona 2016-03-11 09:14
Jak jesteś długo w branży to wiesz kto płaci a kto nie,kto może wziąć dożo towaru a kto nie.Jak chcesz rozbudować bazę jak dyro ma pod sobą tych największych, najlepiej płacących i najwięcej biorących, zostaje ci tylko sam odpad co nie płaci i nic prawie nie bierze. powodzenia
1
cza 2016-05-06 09:55
@mlukko no ale to też dla twojego dobra, bo im więcej klientów, tym większa szansa na lepsze zarobki, skoro jest prowizja.
1
Hanna 2017-04-11 13:40
Chcecie poznać MASTERPLAST Sp. z o.o. bliżej? Dowiedzieć się więcej o wartościach, którymi kieruje się firma? Takie informacje znajdziecie na ich stronie internetowej: http://www.masterplast.hu/nasze_wartosci
NIE ZAINTERESOWANY 2017-05-27 09:42
Dajcie sobie spokój !!!!!
Wymagania nieadekwatne do zarobków
proponują około 2 tyś normalnie śmiech na sali :)))!!!!!!!!!!!!
OMIJAĆ Z DALEKA
1
K.O. 2017-05-27 10:01
Firma typu OMIJAĆ Z DALEKA!!! lub STRATA CZASU!!!
1
Hanna 2017-08-29 09:44
@K.O. dlaczego masz tak negatywną opinię na temat firmy? To co sprawia, że nie była to odpowiednia praca dla Ciebie, dla innych osób może nie mieć aż takiego znaczenia. Dlatego też tak ważne są merytoryczne i bardziej szczegółowe opinie.
1
Zostaw swoją opinię o MASTERPLAST Sp. z o.o. - Rokietnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MASTERPLAST Sp. z o.o.