logo IKEA Gdańsk

IKEA Gdańsk

Gdańsk

Opinie o IKEA Gdańsk

ola26 2014-04-29 06:26:56
Praca w Ikea Gdańsk jak każda praca, trzeba się starać, żeby przetrwać, od pewnego czasu sporo ludzi zatrudniają przez agencję pracy z umowami śmieciowymi zwłaszcza na magazynie jednak by pracować najpierw trzeba się dostać (usunięte przez administratora)
były 2014-11-20 02:13:58
Praca w ikea to praca na chwilę.Pozbądżcie się złudzeń.Pracowałem to wiem.Więcej nie mogę napisać bo ingiwilacja jak u orwella i zaraz pojawi się napis usunięte przez administratora.
1
pracownik 2015-02-13 00:37:55
ostrzegam przed szefem działu sof!!!!!!!!!!!!!!!uciekajcie gdzie pieprz rośnie
opinia 2015-03-01 23:52:09
Ikea Gdańsk od dawna już nie jest firmą szwedzką tylko polską.
pracuś 2015-03-21 00:30:08
Kierowniczce d/s sprzedaży już dziękujemy wystarczy.Wydawałoby się ze od Hanny S.nie moze byc nic gorszego a jednak tak.
zrezygnowany 2015-03-25 01:20:14
Ostrzeżenia nic tutaj nie pomogą.Ten Pan jest znany ze swoich psychopatycznych zachowań.Firma boi się być posądzona o mobbing.Wszysto zamiatają pod dywan.Wiedzą doskonale że w sądzie sprawy mobbing sa ciężkie do wygrania i toleruja gnoja.
1
ikea 2015-05-07 23:00:55
Ten człowiek pomału osiąga swój cel manipulując wszystkimi.W dziale sof praktycznie pracują jego krewni ,sasiedzi i dzieci kolegów z innych działów.Bezrobocie nieoficjalne jest straszne ,wszystkie chwyty dozwolone.HR W Ikea Gdańsk to fikcja.
2
jak to? 2015-08-08 14:25:48
12 godzin! To ile w tygodniu godzin sie pracuje? Nie rozumiem. 7 dni w tygodniu po 12 godzin codziennie? Ile w miesiącu w takim razie sie pracuje tam godzin?
Doświadczona 2015-08-22 23:48:55
Bzdury wyssane z palca.Praca w ikea gdańsk jest dla naprawdę odpornych psychicznie.Nikomu nie polecam.Mnie nie oszukasz na kilometr śmierdzi że jesteś podstawiony.
mazur 2015-08-30 23:53:59
MOBBING MOBBING MOBBING taka jest rzeczywistośc w ikea gdańsk.Podział na panów ichamów jak w folwarkach pańczyżnianych.Kto nie wierzy to niech popracuje parę miesiecy.Bez odbioru
flądra 2015-11-15 21:54:53
Jaka ładnie napisana odpowiedż.Szkoda tylko że to nieprawda.Propaganda na miarę korporacji
3
Franz Kafka 2015-12-15 00:22:07
Masło maslane
była 2016-01-19 01:04:52
Wszystko się zgadza oprócz awansu (hermetycznie zamknięty).Pracy również nie zabraknie bo mało kto wytrzyma ten wyzyzsk i traktowaniE z takim brakiem szacunku.
ziober 2016-02-29 01:40:44
Propaganda lepsza niż TVP 1-2
ex 2016-03-10 00:28:10
Propaganda osiągnęła tutaj granice absurdu.Nie ma żadnej stabilności. zatrudnienia.Angielski do niczego potrzebny.Praca do zniesienia ale na krótko.Szukają frajerów.Nie dajcie się nabrać.
sabrina 2016-06-15 00:12:30
Tak ogólnie nie jest spoko.Nie polecam.Wśrod pracujących relacje tragiczne szczują jednych przeciw drugim.
em 2016-06-15 20:58:07
Atmosfera jest OK, ludzie którzy tak negatywnie komentują atmosferę, to chyba nie pracowali w ikea w gdańsku. Wszystko zależy od działu, ale generalnie nie jest źle.
W porównaniu do innych dużych sklepów, jest super. Polecam, tym którzy tak negatywnie komentują tego pracodawcę, niech spróbują popracować u konkurencji.
:) 2016-09-22 23:27:12
Witam. Nie wchodzę na takie fora ale zajrzałem trochę z ciekawości ponieważ koleżanka mnie poinformowała że ludzie lubią tu wylewać swoje żale. Hmm faktycznie tak jest - hejtu tu dużo. Gołym okiem widać że rozpisują się tu osoby które ewidentnie nie nadawały się do tej pracy lub liczyły na duże zarobki nie dając nic w zamian. Pracuję w Ikea od kilku ładnych lat i uważam że to dobry pracodawca, prywatna opieka zdrowotna ( w tym dostęp do lekarzy specjalistów do których żeby się dostać przez służbę Państwową pewnie byśmy czekali miesiącami ), spore dofinansowanie posiłków w kantynie pracowniczej, liczne imprezy integracyjne, możliwość rozwoju osobistego, dofinansowanie nauki języka angielskiego dla chących się rozwijać w ramach firmy i awansować (ktoś napisał że język angielski nie potrzebny a firma tego wymaga - oczywiście że potrzebny - przecież trzeba się jakoś dogadać z wizytacjami anglojęzycznych szefów, obsłużyć anglojęzycznego klienta itd...), liczne szkolenia i prezenty, bony podarunkowe na święta, premia roczna (po osiągnięciu celu rocznego), elastyczne godziny pracy, firma otwarta na pomysłowość i kreatywność pracowników, jesli ktoś poczuje że dział w którym zaczął pracę to nie jego bajka i np. zamiast pracować na sprzedaży z klientem chciałby spróbować w logistyce czy innym dziale to firma nie robi przeszkód i daje szansę - trzeba tylko moi drodzy wiedzieć po co się przychodzi do pracy - PRACOWAĆ a nie podpierać punkt informacyjny i patrzeć na zegarek kiedy koniec dniówki - bo fakt dla takich ludzi nie ma tu miejsca. Czasem warto się na chwilę zatrzymać i spojrzeć na to co mamy ale przecież apetyt rośnie w miarę jedzenia i często nie doceniamy tego co jest - no cóż zapraszam do konkurencji skoro tak tu Wam żle, przecież nikt w Ikea na siłe nikogo nie trzyma. Wiem że wielu mnie tu skrytykuje ale nie przejmuję się tym bo to będą te same osoby które rozpisywały się wcześniej lub im podobni. Osoby które szukają tu opini o firmie i warunkach pracy zachęcam do wyrobienia własnej, złożenia CV i spróbowania sił choćby w Gdańskiej lokalizacji bo też jest ok. Pamiętajcie że Ikea to sklep/market więc składając CV musicie się liczyć z pracą w weekendy jak również do godzin wieczornych jeśli mamy na zmianę popołudniową. Pozdrawiam.
1
:) 2016-10-01 00:01:08
Sandro, nie wiem dokładnie ilu ale pracuje wielu studentów więc nie czekaj, co Ci zaszkodzi spróbować
limopap 2016-10-01 22:07:53
@kaj ogolnie to wydaje mi sie ze jezeli ma sie odpowiednie kwalifiakcyje, kompetencje mozna sporo zarobic
Zostaw swoją opinię o IKEA Gdańsk - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IKEA Gdańsk