brak logo

Salutaris Odszkodowania

Żagań

Opinie o Salutaris Odszkodowania

Bardzo niesprawiedliwa opinia 2012-11-01 15:44:16
Z treści samej wynika brak obiektywizmu
Maroni3282 2014-05-26 17:16:21
Nie uczciwa firma bardzo utrudniająca sprawy i niszcząca newy.
Klient 2015-06-18 13:46:27
Prawda firma 2 lata załatwiała mi odszkodowanie, miało być w tysiącach wyszło w paru stowach, nerwy telefony i upominanie się 3 tygodnie o swoje pieniądze, nie kompetencja, wielka żenada. Nie polecam jeżeli chcecie odszkodowanie idźcie do radcy prawnego lub adwokata, załatwi to dużo lepiej i szybciej.
Piotr 2015-08-17 18:41:48
Jestem klientem tej firmy od kilku miesięcy, wybrałem ją spośród kilku ofert złożonych przez różne firmy jest OK. Dlaczego oni , no właśnie. Nie są największą firmą i w tym ich siła , angażują się w 100% w moją sprawę , najpierw pilnowali sprawę karną a teraz prowadzą sprawę o wypłatę odszkodowania. Dla mnie ważne jest to , że jestem informowany na bieżąco co tam w mojej sprawie. Oby tak dalej , polecam Piotr z okolic Olsztyna
Magda 2015-08-18 15:41:26
Moja sprawa została zakończona wyrokiem sądowym, kwota jaką uzyskali i w tak krótkim czasie przeszła moje najśmielsze oczekiwania, podziękowania dla całej załogi. Magda
Marzena 9865 2015-09-02 14:09:42
Polecam firmę odszkodowawczą Salutaris z Sopotu adres e-mail: http://www.salutarispolska.pl/
Kancelaria ma swoją siedzibę w Sopocie, ale agentów w całej Polsce, moją sprawę doprowadzili do końca, chociaż wcześniej sprawa trafiła do dużej rzekomo prężnie działającej kancelarii a rezultatów żadnych, negatywne opinie pewnie wzięły się stąd, że ktoś w Gdańsku założył kancelarię odszkodowawczą Salutaris-w Gdańsku....bo sama trafiłam tam na początku a oni wykazują się brakiem profesjonalizmu.
beny 2015-09-04 17:25:34
Jak rozwiązać problem ze sprawami odrzuconymi przez kancelarię ??
Jeżeli jesteś agentem kancelarii odszkodowawczej i masz "odrzucone sprawy"
my zajmiemy się nimi ( średnio 50 % z nich jest do odzyskania )
a Ty nie stracisz prowizji. DYSKRECJA ZAPEWNIONA

skontaktuj się z nami: odszkodowaniadopoprawki@gmail.com
brat 2015-10-02 14:03:01
Mój brat miał wypadek w wakacje, leżał w szpitalu dwa tyg. Zaraz po wypadku firmy odszkodowawcze zaczęły wydzwaniać i były też takie co nachodziły brata w szpitalu i namawiały, że to już trzeba podpisać umowę i w ogóle, że są najwięksi i najlepsi.To było podejrzane i nie etyczne. Firma Salutaris zgłosiła się do nas znacznie później, umówiliśmy się w domu na spotkanie. Nie namawiali, nie obiecywali po prostu pytali się co jest dla nas istotne w tej sprawie, na koniec złożyli sensowną ofertę z możliwością otrzymania zaliczki w pierwszym okresie leczenia. Prowadzą sprawę mojego brata i chyba wygląda dobrze, ubezpieczyciel wypłacił kwotę bezsporną. Jak na razie warto było się nie spieszyć. Za kilka miesięcy napiszą ciąg dalszy jak się sprawa zakończy.
Lankaster 2016-04-08 10:50:28
Witam, jesteś zainteresowany pracą w poważnej kancelarii na lepszych warunkach niż w tej powyżej? Zadzwoń (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię o Salutaris Odszkodowania - Żagań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salutaris Odszkodowania