Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Seweryn Pytlewski w Dąbrowa Górnicza

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Kancelaria Adwokacka Adwokat Seweryn Pytlewski. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Kancelaria Adwokacka Adwokat Seweryn Pytlewski na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Kancelarie prawne i doradcy prawni

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Kancelaria Adwokacka Adwokat Seweryn Pytlewski w Dąbrowa Górnicza

baner wywiady
Dagmara Sz. Nowy wpis

Adwokata poleciła mi koleżanka bo jej mecenas wygrał sprawę o rozwód, a mnie poprowadził skutecznie sprawę o zasiedzenie. Była zagmatwana ale mecenas zna się na rzeczy bo nawet poszukał i odnalazł odpowiednie papiery o których nie miałam pojęcia.Dziękuję.

Jan Nowy wpis
@Dagmara Sz.

Też korzystałem z usług tego adwokata i potwierdzam, że to bardzo dobry specjalista. Oby takich więcej.

Marcelina Nowy wpis

Czy kancelaria ma dużo chętnych osób do odbycia tam stażu ?

Judyta Nowy wpis
@Marcelina

Jestem stałą klientką kancelarii, gdyż ta prowadzi mi obsługę prawną i jak zauważyłam nie jest to kancelaria na tzw. ilość lecz stawia na jakość.Przekonałam się o tym pozytwnie.Dlatego korzystam z jej usług. Najlepiej zadzwoń do kancelarii.

Marian

Kancelarię prowadzi bardzo dobry prawnik. Szukałem kancelarii długo do mojej sprawy rozwodowej i nie mogłem znaleźć. Mecenas przyjął sprawę i w całości ją wygrał. Wina niewiernej żony została potwierdzona a wielu namawiało mnie aby dał sobie spokój i poszedł na porozumienie. Dziękuję i polecam kancelarię.

Mariusz
@Marian

Wygrana sprawa to dobra rekomendacja dla tej kancelarii. Czy prócz spraw rozwodowych prowadzą także inne postępowania z zakresu prawa cywilnego?

Marian
@Mariusz

Tak, prowadzą sprawy karne, cywilne w tym także z zakresu unieważnienia umów frankowych. Więcej informacji jest chyba na stronie internetowej ale ja do nich ostatecznie trafiłem z polecenia.

Aneta

Jestem zainteresowana stażem w kancelarii czy dostanę tu informacje od pracowników kancelarii jaj taki staż przebiega? I jakie sprawy, obowiązki są przypisywane na stażu?

logo firmy Specjalista ds.handlu międzynarodowego
Krosno
Feniks Sp. z o.o.
(11 opinii)
logo firmy Asystent/ka działu Sprzedaży i Obsługi Klienta
Poznań
Opengift.Pl Szymon Frieske Paweł Frieske sp.j.
(31 opinii)
logo firmy Koordynator projektów reklamowych
Piekary Śląskie
Redeye Group Sp. z o.o.
(11 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Jerzyk
 Rekomendacja

Miałem problem ze zwolnieniem z pracy ale poszedłem do mecenasa i zleciłem mu sprawę. Trzeba było odwoływać się ale po apelacji sprawę wygrałem. Teraz już wiem że pracodawcy nie wolno odpuszczać i trzeba walczyć do końca przy pomocy fachowców.

Janek Cz.

Zgadza się. Zleciłem mu sprawę przed Sądem Pracy o przywrócenie do pracy i wygrałem. Trochę to trwało ale mina pracodawcy bezcenna. Zawsze miałem do niego dostęp - był pod telefonem i nigdy nie odmawiał udzielenia informacji w sprawie, a i przy okazji zawsze mogłem o coś dodatkowo zapytać . Byłem zadowolony z usługi i wrócę tam na pewno jeśli będzie potrzeba.

Dobra kancelaria zwłaszcza w sprawach pracowniczych.Mnie wybawiła od dyscyplinarki i szef musiał prostować świadectwo pracy. !!

Rafał

Wyjątkowo nieuczciwy adwokat. Działa świadomie na niekorzyść swojego klienta.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Kancelaria Adwokacka Adwokat Seweryn Pytlewski - Dąbrowa Górnicza

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Kancelaria Adwokacka Adwokat Seweryn Pytlewski
5/5 Na podstawie 4 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Ks. Augustynika 1A lok. 38
    41-300 Dąbrowa Górnicza
  • NIP: 7122855203 REGON: 360338208
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)