Pani Notariusz jest NIEKULTURALNA, NIEPROFESJONALNA i NIEKOMPETENTNA skutkiem czego straciłem dużą sumę pieniędzy. Kto może nich omija to miejsce. ODRADZAM !!!!
Co za bzdura. Znam Panią notariusz i tę kancelarię od 11lat. Pani notariusz nie zrobi złej czynności za żadne pieniądze a do dobrej nawet dopłaci jak trzeba będzie. Widzę że konkurencja nie śpi i każda bzdurę napisze żeby tylko zaszkodzić. Ale na szczęście widziałem że w kancelarii są tłumy zadowolonych klientów
Profesjonalne załatwienie sprawy a przy tym uśmiech na twarzy. POLECAM!!!
Od czasu jak kancelaria powstała w Fordonie korzystam z jej usług . To chyba już ponad 10lat. Korzysta moja rodzina i moi znajomi. Wszystkim polecamy tę kancelarię bo nieraz przekonaliśmy się że Pani notariusz to nie tylko świetny i doświadczony fachowiec. Pani notariusz to przede wszystkim człowiek szlachetnego charakteru . Jest mądrym człowiekiem. Przekonalismy się na własnej skórze , że jej rad nie warto bagatelizować. Niestety 10 lat temu nie posłuchałem Pani notariusz i obrażony na Nią poszedłem tę czynność ( w moim przekonaniu świetny interes robiłem) sporzadzić u innego notariusza. No i przekonałem się na własnej skórze, że gdybym posłuchał wtedy Panią notariusz nie miałbym potem tych kolosalnych kłopotów .Teraz wszystkim których chociaz trochę lubię polecam aby korzystali z usług Pani notariusz albo chociaż brali sobie do serca jej rady. Polecam
Straciłeś pieniądze u notariusza? Przecież to zawód zaufania publicznego to jak mogłeś stracić kasę? Podpisałeś niekorzystną umowę czy co?
Przecież ta opinia to zwykły fake. Pani notariusz powinna zawiadomić Prokuraturę. Takie fałszywe publiczne komentarze są karalne przez prawo.
Pani notariusz proszę zawiadomić Prokuraturę . To nie dopuszczalne aby ktoś bezkarnie tak Panią publicznie szkalował.
Ktoś to w końcu zgłosił? Czemu ktokolwiek miałby tę Panią atakować skoro widzę same dobre słowa o niej tutaj?
Tak to prawda Pani notariusz niezbyt mila niekompetetna za pieniadze zrobi wszystko . Mialem z nia do czynienia. Naprawde nie polecam.
Mocne słowa, a dopóki nie podajesz przykładu, to mało wiarygodne. Na czym to miało polegać? Ktoś podważył Ci jakieś dokumenty przygotowane tutaj, czy co?
W pełni profesjonalna obsługa. Pani notariusz posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Wszystko przebiegło sprawnie i rzetelnie. Polecam z całego serca!!!

świetna profesjonalna kancelaria. Pani notariusz bardzo komunikatywna , logiczna, miła i kompetentna. Terminy szybkie. Ceny porównywalne. jestem bardzo zadowolony. Bez wątpienia będę wracał. Polecam
Ma Pan rację. Też często korzystam z usług Pani notariusz i jestem bardzo zadowolony. Polecam również.
To prawda. To świetne miejsce w Fordonie. Można zawsze wszystkiego się dowiedzieć lub chociaż być pokierowanym we właściwym kierunku. Polecam. Proszę nie sugerować sie opiniami typu fake. Pani notariusz jest tak dobra ze walą tam tłumy zadowolonych ludzi. Nic dziwnego ze wszystkimi sposobami próbują jej malutcy zaszkodzić. Polecam
Ta Babka wie co mówi i co robi. Polecam w 100%.
Zdecydowanie polecam Pani notariusz bardzo rzeczowa sprawę skomplikowaną załatwila od ręki
Polecam , Pani Notariusz z duza wiedza i doswiadczeniem , profesjonalna obsluga ,bardzo dziekuje za pomoc w trudnej sprawie .
Dziękuję
Z rozmowy telefonicznej wynika dobry kontakt i merytoryka. W mojej sprawie uzyskalem kompetentne informacje i mam zamiar skorzystac z uslug tej kancelarii i po napisze komentarz.
Bardzo dziękujemy Pani Notariusz Wiesławie Warniełło-Kuśba z Kancelarii Notarialnej w Fordonie za miłą i kompetentną obsługę. Zważywszy na skomplikowany charakter naszej sprawy, tym bardziej jesteśmy wdzięczni. Wiedza, doświadczenie, fachowość to cechy Panią Notariusz. Polecamy Kancelarię z całą odpowiedzialnością.
Świetna profesjonalna kancelaria. Polecam.
Kancelaria w Fordonie to najlepsza kancelaria jaką znam. Wiedza, doświadczenie, profesjonalizm i empatia czynią Panią notariusz Wiesława Warniełło-Kuśba wyjątkowym notariuszem. Polecam.
Zdecydowanie polecam. Pani notariusz to osoba profesjonalna i dbająca o klientów. Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Wiem, że była sędzią , prokuratorem i radcą prawnym. To procentuje. Do tego dochodzi ogromne doświadczenie życiowe, prawy charakter i empatia . Razem to wszystko daje rewelacyjny efekt. Polecam.
Szyko, sprawnie, zdecydowanie i na temat.Polecam z czystym sumieniem. Ceny umiarkowane i porównywalne.
Zdecydowanie polecam jeszcze raz bardzo dziękuję. Vito mylisz się!
Wszystko jak naleźy. Polecam z czystym sumieniem.
Jestem bardzo zadowolona.Pani notariusz bardzo w porządku. Doradzi podpowie wytłumczy.Byłam pierwszy raz u notariusza. Jestem miło zaskoczona. Nie liczyłam na indywidualne potraktowanie a byłam . Szczerze polecam. Myślę, źe niektórych klientów nie da się zadowolić. A nawet się nie powinno.
Czy kancelaria przyjmuje chętnie studentów na praktyki?
Zdecydowanie nie polecam!! Niemiła obsługa traktują petenta jak zło konieczne... Highly not recomended!!
Jak się pracuje w Kancelaria Notarialna Wiesława Warniełło-Kuśba?
Zobacz opinie na temat firmy Kancelaria Notarialna Wiesława Warniełło-Kuśba tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kancelaria Notarialna Wiesława Warniełło-Kuśba?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!