Nie polecam tej firmy zero kontaktu z klientem
Szanowny/a Panie/Pani, Zespół Kancelarii obsługuje Państwa sprawy najskuteczniej jak to możliwe, pilnując przy tym wyznaczonych terminów. Proszę mieć na uwadze, że działanie w Państwa sprawach może zajmować dłuższy czas w wyniku działania sądów i pozwanych. Nie pozostajemy obojętni Państwa opiniom i dokładamy wszelkich starań, aby stale podwyższać jakość świadczonych usług. Ponieważ nie mamy wpływu na czas trwania postępowań sądowych, stawiamy na skuteczność i prędkość wykonywanych czynności, które leżą w sferze wpływu Kancelarii. Z wyrazami szacunku, Zespół DT
Proponuję trzymać się z daleko od tej kancelarii. Atmosfera pracy słaba, partnerka (usunięte przez administratora)i nie ma szacunku do podwładnych.
nie wiem ale czy ktoś z was tez widział tamta ofertę z tego roku dla Office Managera? Mam doświadczenie z takiej pracy i stąd moja obecność na forum. myślałam, że nieco inne opinie tu spotkam a zwłaszcza te, odnoszące się do tego stanowiska. do teraz nikogo nowego nie potrzebowano? I czy z ta atmosfera to prawda jest?
Na stronie ogłaszają rekrutację na aplikanta. Był ktoś na rozmowie rekrutacyjnej? Jak sprawdzają umiejętności wymagane, to myślenie analityczne wspomniane w ogłoszeniu, ciężko jest? Będę wdzięczna chociaż za jedno zdanie, bo mnie strasznie stresują takie rozmowy i czuję się spokojniejsza, jak mam jakieś info.
Nie polecam tej firmy zero kontaktu z klientem
Niestety potwierdzam opinię przedmòwcy. Kancelaria droga (sprawa frankowa). Fatalna komunikacja z klientem.
Porażka wielka porażka, kontakt zerowy , nikt nic nie wie. Sporawa pare lat i stoi w miejscu, nic nie robią. Co pare miesięcy zmiana opiekuna !!!!!,
Czy w mieście Warszawa da się zarobić więcej niż 3700 pracując jako Asystentka?
Kancelaria Drzewiecki Tomaszek szuka w Warszawie osoby na stanowisko Front Desk Receptionist. Oczekują min. 1 roku doświadczenia w obsłudze kancelarii prawniczej, znajomości angielskiego i proponują pracę zmianową, bo kancelaria jest czynna w godz. 8.00-19.00. Ja mam pytanie istotne, bo oferta pracy nie zawiera widełek zarobkowych. Ile może się spodziewać kandydat na takim stanowisku administracyjnym? Proszę o rzetelne wskazówki.
wynagrodzenie w Kancelarii jest uzależnione od doświadczenia kandydata oraz zaangażowania w pracę po nawiązaniu współpracy. Widełki to 3.000 - 3.500 netto.
Pracuję w DT już 2 lata. Podoba mi się tu a pracą, którą wykonuję daje mi dużo satysfakcji. Polecam jako pracodawcę!
Cześć Magda, na wstępie zaznaczę, że cieszę się, że polecasz tego pracodawcę :) Ale czy mogłabym dowiedzieć się trochę więcej na temat pracy w firmie? Za co mogłabyś polecić bym wybrała właśnie ich? :D Oferowane są jakieś atrakcyjne warunki pracy? Benefity, premie?
Bardzo dobre opinie o kancelarii można usłyszeć i przeczytać. Praca dla ludzi ambitnych ,więc polecam.
@Milk, wyjaśnij na podstawie czego ta opinia?
@Mik dlaczego? Napisz coś więcej jeśli pracowałeś w firmie!
Korzystałam z ich usług i mega polecam! Wyciągnęli mnie z opresji.
W internecie natknęłam się na ofertę pracy w Drzewiecki Tomaszek i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka na stanowisko adwokata/radcy prawnego z doświadczeniem w prawie gospodarczym oraz w sprawach nieruchomościowych. Czy na ten wątek zaglądają czasami pracownicy tej kancelarii? Jakie warunki zatrudnienia mogą zostać zaproponowane na tych stanowiskach osobom aplikującym? A może ktoś z Was złożył już CV na któreś z nich?
Pracowałem w kancelarii DTW przez 3 lata i bardzo pozytywnie oceniam poziom prawników w kancelarii oraz ogólna atmosferę w zespole. Miałem mozliwosc uczestniczenia w wielu ciekawych projektach i dużo wyniosłem przez ten okres. Pewnie gdyby nie to, że postanowiłem założyć własna kancelarię to wciaż pracowałbym w DTW.
najlepsza rozmowa o prace jaka miałam , cyrk na kółkach. Rekrutowała mnie dziewczyna w pogniecionym tshircie i kamizelce futrzanej ( podkreslam, ze jest to podobna jedna z lepszych kancelarii prawnych) dając mi tekst do przetłumaczenia po angielsku, chcialam jej zadac kilka pytan rowniez w jezyku angielskim po czym nie potrafila odpowiedziec, pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam. Po czym bym była bardzo niemiła i zakonczyla rozmowe. Radze zmienic ,,HR'' w kancelarii.
Jeśli oceniać firmę po tym jak rekrutują pracowników, to chyba nie jest to poważna firma. (usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Drzewiecki Tomaszek i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka?
Zobacz opinie na temat firmy Drzewiecki Tomaszek i Wspólnicy Kancelaria Adwokacka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.