brak logo

TESCO

Czerwionka-Leszczyny

Opinie o TESCO

niki 1988 2010-04-15 20:20:13
Znam tego człowieka o którym piszesz. Bardzo dobry handlowiec,profesionalista w tym co robi, stanowczy, jak by był inny tobyście mu na głowę weszli. Nie słyszałam z jego ust nigy słów wobec pracowników które mogły by kogoś obraźic ani też napewno nie jesteśmy traktowani jak psy. Zresztą jak ci nie pasuje to się zwolnij a nie narzekaj.Zresztą jak by nie on to patrząc na wydarzenia sprzed kilku dni jego postawa pokazała jak bardzo mu zależy na Nas i na sklepie. Chcę pracowac w tym sklepie ponieważ cała kadra jest w porządku. Powiem jeszcze jedno jak pisze sie takie posty to wypadało by się podpisac tchurzu.
1
eli 2010-04-15 23:49:58
"Niki 1988" popieram cie, "lider" - dziwnie się określiłeś/aś - piszesz bzdury i brednie. Jako pracownik w tym Tesco napisze krótko: niewiele jest osób mających szczęście pracować w tak poukładanym miejscu pracy i z taka kadrą kierowniczą. Życzę każdemu tak dobrego szefa i takich koleżanek/kolegów
lider 2010-09-22 10:27:13
Muszę cię zmartwic Pablo, ale nas "liderów" jest więcej, conajmniej 2 :) Po to jest ten portal, aby można było wyrazic się anonimowo, no tak, okropnie boję się konsekwencji moich postów :DDDDDDDDD.
Ja rozumiem, że kadra kierownicza też grosze zarabia w tej korporacji i stąd frustracja, ale ludzie to nie produkt, wierzę, że kiedyś to zrozumisz, na razie masz z tym problem...
anonim 2010-12-30 17:53:42
I lider został już tylko jeden. Jak sie karty obróciły, wreszcie możemy pracowac.
lider 2011-01-04 21:05:08
lider nie jest jeden i nigdy nie był!!!! lider to są ludzie z całego sklepu którzy mają już dość traktowania jak śmieci i tylko tutaj mogą się wypowiedzieć. Nawet tutaj jak czyta się wasze wypowiedzi widać dokładnie jaki stosunek macie do ludzi którzy u Was pracują bo pisanie na forum żeby poszli pracować do Biedronki w Czerwionce pod warunkiem że będą mieli tam duże krzesła pokazuje na jakim poziomie jesteście i Wy i wasza kultura osobista oraz to że nie macie za grosz szacunku do ludzi którzy pracują razem z Wami. A im tylko o to chodzi o odrobinę szacunku i empati
anonim 2011-01-20 22:07:54
hej mam pytanko ile zarabia sie wtesco w czerwionce i po ile godzin sie pracuje dzieki za odp
anonim 2011-01-20 22:08:26
hej mam pytanko ile zarabia sie wtesco w czerwionce i po ile godzin sie pracuje dzieki za odp
anonim 2011-01-29 09:59:32
o takich rzeczach sie tu nie pisze!!! ci ludzie dalej nie rozumieja do czego jest ten post wrrrrrrrrrrrrrr
anonim 2011-01-29 14:46:48
Pracy mało, kasy dużo. To nie jest post tylko forum dyskusyjne. Post to jest jednorazowy wpis. "Anonim" mylisz pojęcia.
afromental 007 2011-02-05 00:39:50
mati - opinia o firmie mirco z czerwionki przeczytalem ale to jeszcze nic. przeczytajcie sobie o barborce w czerwionce. to jest dopiero siara. (usunięte przez moderatora). i to sie nazywa wywiazywanie sie z obowiazkow. niesamowite.dobrze ze wywalili te ekspedientki z pracy.tak narzekaja na ciezka prace w sklepie ale imprezowac i (usunięte przez moderatora) sie w czasie pracy to maja czas i sily.

afromental 007
Bob 2014-06-07 07:55:43
W tesco chyba wcale nie jest tak najgorzej. Wiadomo, że im wyższe stanowisko tym lepsze zarobki. Dla mnie najważniejsza jest atmosfera w pracy, ale tego jaka panuje to już nie wiem
didi 2014-08-17 23:55:20
Jest nowy kierownik,to pewnie o czymś świadczy.Poprzedni kierownik stosował mobbing i nie tylko.
K.Ar. 2014-12-01 20:08:32
Firma TESCO szuka nowych pracowników, pojawiło się właśnie ogłoszenie że szukają ludzi do pracy. Nie wiem jak wy, ale ja uważam że oferta godna zainteresowania. Co wy na to? Firma Tesco (Polska) Sp z.o.o poszukuje pracownika do Sklepu znajdującego się w Warszawie przy ul. Sosnkowskiego 1c (U...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718296?keywords=&region=
polo 2015-02-08 13:08:23
to jesli masz tytuł magistra to szukaj może czegoś w swoim wyuczonym zawodzie bo chyba po to tego magistra kończyłaś prawda ? w Tesco raczej kierunkowej pracy nie znajdziesz, choć pewnie szukasz po prostu spokojnego miejsca do pracy z pewnymi zarobkami... ale takie to już tutaj dawno są mocno obstawione
kaska 2016-05-11 10:45:51
No i teraz ciagle mają wiele ofert pracy na rózne stanwoiska w różnych maistach, teraz w tesco sie wiele zmieniło na lepsze.
Zostaw swoją opinię o TESCO - Czerwionka-Leszczyny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO