Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Over VDB

zdjecie uzytkownika
Bakteria - 2014-01-30 11:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzę i nie wierzę. Siedzę dosyć długo w tej firmie. Wyrzuć bez powodu bądź przez chorobę??? Absurd! Jedziesz na weekend bez zezwolenia zwalniają prawda a czemu hallo jesteś do ich dyspozycji nie wiedzą nic o wyjeździe, po co Ci to. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Redemption1 - 2014-02-14 14:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Nie chwalcie sobie tak zbytnio biura VDB bo sa o wiele lepsze opcje do wykorzystania i mieszkajcie sobie dalej w tych bungalach .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Fernando - 2014-03-17 16:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byl ktoś moze na gruszkach z VDB?;p
zdjecie uzytkownika
R - 2014-03-21 19:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jadę w tą niedziele przez vdb do pracy przy kurczakach. Może jedzie ktoś również oprócz mnie?
zdjecie uzytkownika
slim - 2014-03-28 12:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostalem tylko jedna wyplate a druga i czecia nie dostalem wcale dzwonie do nich a oni nie wiedza dlaczego nie polecam firmy vdb
zdjecie uzytkownika
violaczarna - 2014-04-14 11:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanowcie sie zanim traficiee do tego biua omijajcie go z dealeka jeszcz napisze gorzej jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i znieczulica ludzie sa zastraszani
zdjecie uzytkownika
Unamapa - 2014-04-16 18:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co sie stalo z p.A. Czemu juz nie pracuje w VDB?
zdjecie uzytkownika
Rak - 2014-04-18 09:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Violaczarna co takiego się dzieje niepokojącego? Bo do tej spory nie spotkałem się z jakimiś dużo bardziej negatywnymi komentarzami.
zdjecie uzytkownika
Majkel S. - 2014-05-14 20:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mają jakąś inną stronkę poza http://www.pracawvdb.pl/nl/ ? tam nie znalazłem nic o pracy aktualnie
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-05-27 21:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majkel S., na forum nie mozna wklejac linków, ale strona over vdb z ofertami pracy to pracawvdb kropka pl slash nl ;)
zdjecie uzytkownika
lolas - 2014-06-05 14:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani A. nie pracuje już z powodu .... i tu jest wielkie ale - dużo jest opinni na ten temat, jaka jest prawda wie tylko Ana. Co do pracy poprzez VDB, praca biura budzi wiele kontrowersji, Koordynatorki nie mogą zbyt wiele ponieważ są sterowane Holendrami i na dobrą sprawę można powiedzieć ze "tłumacza" ich polecenia. Praca jest jaka jest , przyjazd tutaj to nie sanatorium tylko ciężka praca. W Storteboomie, tu gdzie pracuję jest dobrze, choć ciężko. Turasy i Holendrzy są do zniesienia a to już jest wielki sukces. Leserom i kombinatorom może być ciężko, jeżeli ktoś pracuje uczciwie, to ma dobrze. Pieniądze w VDB są zawsze na czas i nie ma żadnego problemu. Pomijając drobny fakt iż firma obciąża za jakiekolwiek wyjazdy np. do lekarza, do urzędu po numer SOFI itd, itp. Opinie ludzi to że fides jest lepszy, wcale nie tak do końca - i fides i VDB mają swoje za uszami. Jeżeli ta opinia ma Ci pomóc - ok. Umiesz ciężko pracować? Żyć skromnie? Śmiało przyjeżdzaj.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-03 20:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolas - 2014-06-05 14:58:43]:
witaj lolas chce wyjechac do vdb jestem do pracy zadnej pracy sie nie boje skontaktuj sie ze mna (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-04 10:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos jedzie do vdb w tym tygodniu
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-12 14:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Over VDB poszukuje obecnie pracownika produkcyjnego do Veenendaal, może wiecie czy tam jest ok? Bo jak czytam te opinie np. lolasa, to mam mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-07-24 11:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie....szukam wiarygodnych opinii o tej agencji. Czy są solidni i uczciwi. Jak
dbają o pracowników i czy doceniają pracowitość i rzetelność.
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2014-07-26 18:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokoj z tym biurem. Zarobki b. marne, smiech .
zdjecie uzytkownika
klimek - 2014-09-02 15:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Over VDB nadal rekrutuje do Renswounde. Stanowisk jest całkiem sporo bo to pracownik produkcyjny, jak ktoś wyżej wspomniał, ale także obróbka skór, spawacz mig/mag, rzeźnik, wieszanie kurczaków, uczeń lakiernik, hydraulik, pracownik branży mięsnej, czy też krajacz mięsa, ale to nie Renswounde tylko Putten. Praca jest i czeka, tylko czy warto...
zdjecie uzytkownika
sylw - 2014-09-19 23:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.pracuje tu ponad rok jak przychodzilem obie poczatku bylo calkiem niezle ale to co tu sie dzieje w tej chwili to cywali zlote goryi naprzechodzi ludzkie pojecie w biurze maja na ciebie w.....e jak z czyms dzwonisz pojedziesz na urlop 2 tyg siedzisz 6 tyg i czekasz moze cos sie znajdziedla ciebie w pracy malo godzin po 20-30 tygodniowo i jeszcze wcisna jakas rezerwe na domkach warunki takie sobie za sprzatanie biora kase a holenderka przyjedzie i gada przez tel po co po poltonach sprzatac ona jest u siebie i kto i co jej powie....jak macie tu przyjechac i zarobic 100e na tydzien to lepiej siedziec w polsce za najnizsza albo na zasilku a kiedys jak byla pan i Ana to wszyscy narzekaki ale byly godziny i porzadek teraz w biurze przyjeli jakas pinde co wogole nie wie o co chodzi i o czym mowi Sumujac odradzam bo robota po pare godzin chyba tylko po to zeby biuro nie ponosilo calych kosztow za domki VDB zchodzi lub juz zeszlo na psy odradzam
zdjecie uzytkownika
sm ryp - 2014-09-20 00:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2014-07-26 18:54:14]:
marna kasa a na szacunek i docenienie nie masz co liczyc ludzie stad odchodza do innych biur
zdjecie uzytkownika
sm ryp - 2014-09-20 00:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2014-07-26 18:54:14]:
marna kasa a na szacunek i docenienie nie masz co liczyc ludzie stad odchodza do innych biur
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-09-22 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam w Holandii na gruszkach, ale z innym biurem, zarobiłam 750 euro przez 3 tyg, już na czysto, tzn. po odtrąceniu mieszkania, busa, ubezpieczenia. Rozglądam się po innych biurach, ale widzę, że tu kokosów nie ma, skoro piszecie, że 800 euro na miesiąc to jest standard... Moim zdaniem te 1000 euro powinno być minimalnie. Jeszcze np. przy cięższych pracach typu kurczaki o wiele więcej...
zdjecie uzytkownika
sm ryp - 2014-09-25 09:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno wielkie rozczarowanie ja zmieniam biuro marna kasa zero szacunku malo gogzin na domkach zalezy jak trafisz warunki takie sobie raz lersze raz gorsze prawie wszedzie alkohol i ziolo potem imprezy do rana i awantury nie polecam szukajcie czegos lepszego w internecie o kazdym biurze sa opinnie
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-09-25 17:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z was wybiera się do pracy w danym biurze ja czytam komentarze jestem zdziwiony jaka jest prawda?? 2 pazdziernika wyjezdzam z OlsztynA
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-08
Żródło: Gowork.pl
Putten
( )
Holenderskie posrednictwo pracy VDB dienstverlening B.V. poszukuje pracownika ekspedycji. Pracownik ekspedycji Miejsce pracy: Putten Obowiązki: Ukladanie skrzynek z miesem na palety. Praca na chlodni. Wymagania: Sila fizyczna. Odpornosc na stres. Komunikatywna znajomosc jezyka angielskiego. Chec podjecia dlugoterminowej wspolpracy.
zdjecie uzytkownika
Urke - 2014-09-27 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tak dawno wystawili ogłoszenie na stanowisko Pracownik produkcyjny (Miejsce pracy: Renswoude). Obowiązki: sortowanie i pakowanie owoców oraz pakowanie skanowanie jajek. Ktoś może tam pracował i poleci? Oferują umowę na warunkach holenderskich, zakwaterowanie i ubezpieczenie zdrowotne, zorganizowany przejazd do Holandii oraz opiekę polskiego koordynatora.
zdjecie uzytkownika
rtd - 2014-09-30 07:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrafią ładnie zachęcać w swoich ogłoszeniach o prace że stała praca opieka kordynatora ładnie to brzmi ale tylko w ogłoszeniu a w rzeczywistości jak wyjedziesz do nich to mają cie za nic i nic sobie z ciebie nie robią. Z czasem okazuje się że nie ma dla ciebie pracy , informują osoby trzecie smsami że np jutro masz tak zwana rezerwę i taka codzienność vdb ale za mieszkanie pobierają o tym nie za pomną i przecież jeść trzeba ale za co jak się nie zarabia ... Teraz coś o mieszkaniach śpi się po 3 osoby w pokoju jak by mogli to by po 4 upychali a kto chce sprawdzić jak wyglądają jacy lokatorzy i co się tam dzieje to zapraszam do vdb.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x