Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Over VDB

zdjecie uzytkownika
negatywny - 2015-06-18 23:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikomu nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narkomani i skurwysyny wykorzystają okradną i w......ola do pl na koszt wlasny odradzam
zdjecie uzytkownika
frytki - 2015-06-23 12:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Polski na wlasny koszt? Kurde, ze ci nie zafundowali??? Moze frytki do tego? Ja jakos pracuje 6 miesiecy i jest ok. Ale jak ktos przyjezdza na imprezy to ma szybko wylot...w...dol mi sie jeszcze nie zdarzyl... ciekawe dlaczego???
zdjecie uzytkownika
forni - 2015-06-24 14:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli jesteś zainteresowany pracą w Over VDB to z tego co słyszałem oferuje miejsca pracy na takie stanowiska jak: Wykrajanie mięsa kurczaków, rzeźnik, nabijanie korpusów kur, wieszanie kurs, do produkcji / pakowania, łapanie kur, czyszczenie skór, mechanik samochodów ciężarowych, spawacz MIG/MAG w miejscowości Renswoude
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-29 20:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos z was tez dostal oferte pracy na kurczaki wyjazd w ten czwartek lub piatek????czy dostane informacje od kogos z was czy warto jechac przez ta agencje czy sa wyplacalni i jakie sa warunki mieszkalne niby jakis hotel???prosze o jakakolwiek informacje ok dzieki z gory za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
r.z. - 2015-06-30 07:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holandia
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 08:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r.z. - 2015-06-30 07:24:24]:
hej tak Holandia
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 08:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jest ktos kto odpowie to wazne i pilne???
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade zastanawiam sie ale jak tam jest teraz hmm i co tu robic
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 10:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne kasuje ktos tu opinie rezygnuje
zdjecie uzytkownika
Bazuna - 2015-06-30 15:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy w VDB tez jest praca przy trybowaniu filetów z korpusu drobiowego
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-06-30 17:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej tez jestem ciekawy o mam robic i jak jest terazw VDB tak jak seba maam dylemat czy warto jechac hmm niby praca na nozu odcinanie chrzastki i skory i tez kwatera w hotelu blisko Ede..Odpowie ktos????
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-30 21:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm zero opini i co tu robic prosze was dodajcie opinie boje sie tyle zlego o tej firmie a w czwartek wyjazd odpiszcie prosze KASKA
zdjecie uzytkownika
vbdbejer - 2015-07-01 09:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jak ktos chce pracowac to ma prace, jak ktos olewa i bierze zieka co drugi dzien to ma szybko wyjazd. Plusem jest, ze kasa jest na czas i sa tygodniowki. Firma jak firma. Ja pracowalem juz w kilku uitzenbiuras w Holandii. W VDB jestem 3 miesiace na piekarni i narazie nie zaluje. Na kurczakach nie robilem.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-07-01 12:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy naprawde nie dostane tutaj odpowiedzi widze ze seba zrezygnowal nie dziwie sie ehh zero onkretow tutaj na forum smutne chyba tez zrezygnuje!!!
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-07-02 03:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej więc tak tygodniówki są na czas mieszkanie to zależy gdzie się trafi albo mieszkanie super albo totalna porażka między innymi hotel z VDB totalna banda i nic więcej 30 osób na tak zwanym hotelu.Ja pracowałem na wieszaniu zagazowanych kur na haki nie polecam tej pracy nikomu ciężka w smrodzie i tak dalej minimum po 12 godzin dziennie maximum 15 od poniedziałku do piątku trzeba nabijać kurczaki na ruchome haki w szybkim tempie tzn co 2 sekundy kura na haku i tak non stop przez całą dniuwkę ręce puchną nargarstki siadają paznokcie schodzą z palców po jakimś czasie ból nie do zniesienia ja wytrzymałem 2 tygodnie i nigdy więcej do BORU nie polecam żadnemu największemu nawet wrogowi tej roboty normalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla polaków jak nie wierzycie to zapraszam do NIJKERK to sami się przekonacie na własnej skórze.A na produkcji nie jest wcale lepiej to też trzeba naginać bardzo szybkie tempo pracy ale tylko dlatego że polaczki pokazali i pokazują dalej bo myśla że dostaną podwyżke a Holendzrzy klaskają i tylko sie smieja ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-07-02 11:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dobrze ze nie pojechalem wole poszukac innej agencji i pracy dzieki mam nadzieje ze nie bede zalowal hmm pozdrawiam i prosze o wiecej komentarzy
zdjecie uzytkownika
ks - 2015-07-03 11:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty piszesz? Hotel jest z Luneteren nie Nijkerku, pokoje dwuosobowe z lazienka. jakie 30 osob? chyba ci sie mieszkania pomylily...
zdjecie uzytkownika
Beta - 2015-07-13 14:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,właśnie Pani z tej firmy do mnie zadzwoniła ze osoby do 40 roku max mogą się zgłaszać do pracy starsi odpadają .Szkoda ale cóż takie są realia ,miło że oddzwonili i sami to przekazali.Pozdrawiam muszę szukać w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-07-14 10:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Ja tam w VDB robie juz jakis czas, jesli szukasz roboty na dluzszy okres a nie tylko ziolo pojarac to prace bedziesz miec...mieszkania jak wszedzie sa gorsze i lepsze, ludzie tez jak wszedzie, deb*** nie brakuje i chyba ci najczesciej pisza opinie, bo albo ich zwolnili albo sie do zadnej roboty nie nadawali...ja tu zostaje kasa co tydzien jest, godzin nie brakuje...pozdro!
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2015-07-14 16:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z tymi kurczakami i tym hotelem prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2015-07-14 17:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta pani w VDB mowila ze jest to hotel niepamietam ale chyba w Luneteren i sa to pokoje dwuosobowe z lazienka a zaklad od hotelu niby ponad 30minut jazdy czy ktos sie orientuje jak tam jest teraz i co to za zaklad niby z kurczakami a praca po 8h???????
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2015-07-14 22:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o wiecej odpowiedzi na moje pytania wyzej wymienione prosze was bo niewiem co mam robic ludzie pomozcie
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-17 11:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kurczaki bym sie nie pisał. ( usunięte przez administratora )słyszałem ze duza rotacja bo ludzie wymiękają.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pracowa z granicą Mam na imię Paweł Jalowiecki mam 42 lata zonaty dwoje dorastajacych dzieci ;pochodzę z Częstochowy jestem zainteresowany waszą ofertą pracy za granicą bo w Częstochowie trudno o pracę interesuje mnie taka forma pracy ,Pracowałem już za granica w Irlandii Na Cyprze oraz w 2009 roku w Holandii. Jestem gotowy podiąc kazda prace lubie wyzwania poznawać nowych ludzi ,uczyć się ,obcowania w nowym otoczeniu nie mam nalogow troche palę punktualny ,życzliwy ,kolezeński ,bezkonfliktowy,staram się zawsze robić co mi karzą jesli nie rozumie to staeam sie i dażę aby to pojac jak najszybciej i nie mieć pozniej problemow .interesuję sie Filmem muzyka i elektroniką .lubię wykonywać prace fizyczne mi powiezone oczekuję na kazdą ofertę z waszej strony ,prosze o pomoc w znalezieniu dla mnie pracy na dłużczy okres mozliwie płatną, abym mógł,dalej,zyć ,proszę takrze o pozytywne przedstawienie mojej osoby przyszłemu pracodawcy i o jak najszybszy kontakt tel ze strony waszej firmy

(usunięte przez administratora)
wyrazy uznania (usunięte przez administratora) z Częstochowy
Pytania: Pojechałem do Warszawy było na spodkaniu 20 osób a potrzebowali 10 do pracy w magazynie w Irlandii udało mi się poniewarz dobrze wypadłem miła atmosfera super koledzy było super jak i na początku tak i w pracy a tak się bałem bo to był muj pierwszy wyjazd tak daleko za granicę pracowałem 1 rok było super
zdjecie uzytkownika
Sakos - 2015-07-27 10:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No @... coś w tym musi być, bo co i rusz wrzucają jakieś oferty pracy na kurczaki. Mam wrażenie, że długo tak im produkcja nie pociągnie skoro ludzie nie chcą zasuwać za pół darmo. Może gdyby pomyśleli o lepszym wyrównoważeniu pieniądze do ilości pracy to inaczej by to wyglądało, ale to powinno wypłynąć od pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-07-27 12:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sakos dlaczego za pol darmo? Pracowales tam ? Daj znac!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Over VDB?
Zadaj pytanie
alert