Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Over VDB


Oceniono 25 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Over VDB
Lunteren
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-12 17:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze typowe polaczki chciałem napisać skargę i chciałem żeby mi napisali adresy. to nikt nawed jednego nie napisał. to poco tak bluznicie na tym forum, tak wygląda polska solidarność zagranicom. osobiście się wycofałem z piania tej skargi
zdjecie uzytkownika
wojtek 32 - 2013-10-02 16:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś z was w fabryce serów i wiecie w jakim to mieście bo podobno daleko się dojeżdża, ale słyszałem ze atmosfera jest spoko pozdrawiam z BRODNICY
zdjecie uzytkownika
ksiądzKlimuszko - 2013-10-09 19:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
pracuję od około dwóch miesięcy przy kurczakach. praca dość ciężka, ale czego wymagać, kontakt z biurem w niezbędnym zakresie i bez żadnych negatywów, mają "lekki" bałagan ale wszystko daje się załatwić, osoby które narzekają na VDB to albo leserzy albo kombinatorzy którzy wymagają niewiadomo czego od biura pośrednictwa pracy-to nie przedszkole, trzeba było poczytać opinie popytać ludzi a nie godzić się i jechać w ciemno, jeśli warunki Ci nie pasują to nie jedź i nie narzekaj. ja sam sprawdziłem, zaakceptowałem, jestem i nie marudzę. poza tym w każdej chwili można sobie iść do innego biura-chćby do Fidesa czy eguipe. pozdr, aqmen
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2013-11-11 22:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witajcie...mam propozycje wyjazdu jeszcze w tym tygodniu...powiedzcie czy warto jechac??wiadomo ze jak jade to trzeba robic zeby sie dorobic...ale no niewiem...mam mieszane uczucia..pomocy
zdjecie uzytkownika
maraja - 2013-11-28 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiać mi się chcę czytając poszczególne wypowiedzi ludzi,którzy tam pracowali.
Jak widać większość myśli,że jak jadą za granicę to ich posadzą za biurkiem,zamieszkają w apartamencie i będą się tylko bawić.
Pracowałam tam długi czas i jestem zadowolona,wypłacalni,mieszkanie i dojazd do pracy załatwione.Prace są różne,jeśli chcesz zarobić i rzeczywiście chcesz pracować to zapewne można tam pojechać. Pani (usunięte przez administratora)i inne panie,które tam pośredniczą wykonują tylko polecenia,które są nakazane więc nie rozumiem was dlaczego tak nadajecie na nich i wyzywacie ich-to są zwykli pracownicy,którzy mają kwalifikacje,aby być na takich stanowiskach,a Polacy bez wyuczonego zawodu to zwykli robole,więc pogódźcie się z tym,a nie szukacie kozłów ofiarnych w pośrednikach.
Pracowałam w wielu firmach i ta wydaje mi się najlepsza,wszystko bynajmniej zapewnia.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
maja - 2013-12-17 15:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do maraja,rozumiem,że polecasz współpracę z firmą Over VDB..a możesz mi napisać ile można tam zarobić i jak wygląda socjal?
zdjecie uzytkownika
voltas$$ - 2013-12-18 17:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie chce mi się czytać tych negatywnych opinii bo tak jak pare osób tu napisało prawdę że to praca a nie przedszkole,racja!potwierdzam!ale niech ktoś mi powie jakie są zarobki?tygodniowo,miesięcznie?Tyle.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kowal - 2013-12-23 22:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [voltas$$ - 2013-12-18 17:23:21]:
a pracowałeś tam ??
zdjecie uzytkownika
Pan - 2014-01-29 19:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli interesuje was 800e miesiecznie w jalepszych polotach to ok. Nim wyjechalem czytalem opinie na temat tej firmy ale niezrazilem sie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bakteria - 2014-01-30 11:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzę i nie wierzę. Siedzę dosyć długo w tej firmie. Wyrzuć bez powodu bądź przez chorobę??? Absurd! Jedziesz na weekend bez zezwolenia zwalniają prawda a czemu hallo jesteś do ich dyspozycji nie wiedzą nic o wyjeździe, po co Ci to. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Redemption1 - 2014-02-14 14:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Nie chwalcie sobie tak zbytnio biura VDB bo sa o wiele lepsze opcje do wykorzystania i mieszkajcie sobie dalej w tych bungalach .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Fernando - 2014-03-17 16:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byl ktoś moze na gruszkach z VDB?;p
zdjecie uzytkownika
R - 2014-03-21 19:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jadę w tą niedziele przez vdb do pracy przy kurczakach. Może jedzie ktoś również oprócz mnie?
zdjecie uzytkownika
slim - 2014-03-28 12:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostalem tylko jedna wyplate a druga i czecia nie dostalem wcale dzwonie do nich a oni nie wiedza dlaczego nie polecam firmy vdb
zdjecie uzytkownika
violaczarna - 2014-04-14 11:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanowcie sie zanim traficiee do tego biua omijajcie go z dealeka jeszcz napisze gorzej jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i znieczulica ludzie sa zastraszani
zdjecie uzytkownika
Unamapa - 2014-04-16 18:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co sie stalo z p.A. Czemu juz nie pracuje w VDB?
zdjecie uzytkownika
Rak - 2014-04-18 09:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Violaczarna co takiego się dzieje niepokojącego? Bo do tej spory nie spotkałem się z jakimiś dużo bardziej negatywnymi komentarzami.
zdjecie uzytkownika
Majkel S. - 2014-05-14 20:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mają jakąś inną stronkę poza http://www.pracawvdb.pl/nl/ ? tam nie znalazłem nic o pracy aktualnie
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-05-27 21:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majkel S., na forum nie mozna wklejac linków, ale strona over vdb z ofertami pracy to pracawvdb kropka pl slash nl ;)
zdjecie uzytkownika
lolas - 2014-06-05 14:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani A. nie pracuje już z powodu .... i tu jest wielkie ale - dużo jest opinni na ten temat, jaka jest prawda wie tylko Ana. Co do pracy poprzez VDB, praca biura budzi wiele kontrowersji, Koordynatorki nie mogą zbyt wiele ponieważ są sterowane Holendrami i na dobrą sprawę można powiedzieć ze "tłumacza" ich polecenia. Praca jest jaka jest , przyjazd tutaj to nie sanatorium tylko ciężka praca. W Storteboomie, tu gdzie pracuję jest dobrze, choć ciężko. Turasy i Holendrzy są do zniesienia a to już jest wielki sukces. Leserom i kombinatorom może być ciężko, jeżeli ktoś pracuje uczciwie, to ma dobrze. Pieniądze w VDB są zawsze na czas i nie ma żadnego problemu. Pomijając drobny fakt iż firma obciąża za jakiekolwiek wyjazdy np. do lekarza, do urzędu po numer SOFI itd, itp. Opinie ludzi to że fides jest lepszy, wcale nie tak do końca - i fides i VDB mają swoje za uszami. Jeżeli ta opinia ma Ci pomóc - ok. Umiesz ciężko pracować? Żyć skromnie? Śmiało przyjeżdzaj.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-03 20:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolas - 2014-06-05 14:58:43]:
witaj lolas chce wyjechac do vdb jestem do pracy zadnej pracy sie nie boje skontaktuj sie ze mna (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-04 10:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos jedzie do vdb w tym tygodniu
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-12 14:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Over VDB poszukuje obecnie pracownika produkcyjnego do Veenendaal, może wiecie czy tam jest ok? Bo jak czytam te opinie np. lolasa, to mam mieszane uczucia.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-29
Żródło: Gowork.pl
Renswoude
( )
Holenderskie posrednictwo pracy VDB poszukuje pracownikow produkcyjnych. Pracownik produkcyjny Miejsce pracy: Renswoude Obowiązki: - sortowanie i pakowanie owocow - pakowanie skanowanie jajek   Wymagania: Gotowosc do podjecia pracy od zaraz. Wysoka motywacja do pracy. Mile widziane doswiadczenie na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-07-24 11:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie....szukam wiarygodnych opinii o tej agencji. Czy są solidni i uczciwi. Jak
dbają o pracowników i czy doceniają pracowitość i rzetelność.
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2014-07-26 18:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokoj z tym biurem. Zarobki b. marne, smiech .
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski