Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Over VDB

zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-07-24 11:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie....szukam wiarygodnych opinii o tej agencji. Czy są solidni i uczciwi. Jak
dbają o pracowników i czy doceniają pracowitość i rzetelność.
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2014-07-26 18:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokoj z tym biurem. Zarobki b. marne, smiech .
zdjecie uzytkownika
klimek - 2014-09-02 15:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Over VDB nadal rekrutuje do Renswounde. Stanowisk jest całkiem sporo bo to pracownik produkcyjny, jak ktoś wyżej wspomniał, ale także obróbka skór, spawacz mig/mag, rzeźnik, wieszanie kurczaków, uczeń lakiernik, hydraulik, pracownik branży mięsnej, czy też krajacz mięsa, ale to nie Renswounde tylko Putten. Praca jest i czeka, tylko czy warto...
zdjecie uzytkownika
sylw - 2014-09-19 23:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.pracuje tu ponad rok jak przychodzilem obie poczatku bylo calkiem niezle ale to co tu sie dzieje w tej chwili to cywali zlote goryi naprzechodzi ludzkie pojecie w biurze maja na ciebie w.....e jak z czyms dzwonisz pojedziesz na urlop 2 tyg siedzisz 6 tyg i czekasz moze cos sie znajdziedla ciebie w pracy malo godzin po 20-30 tygodniowo i jeszcze wcisna jakas rezerwe na domkach warunki takie sobie za sprzatanie biora kase a holenderka przyjedzie i gada przez tel po co po poltonach sprzatac ona jest u siebie i kto i co jej powie....jak macie tu przyjechac i zarobic 100e na tydzien to lepiej siedziec w polsce za najnizsza albo na zasilku a kiedys jak byla pan i Ana to wszyscy narzekaki ale byly godziny i porzadek teraz w biurze przyjeli jakas pinde co wogole nie wie o co chodzi i o czym mowi Sumujac odradzam bo robota po pare godzin chyba tylko po to zeby biuro nie ponosilo calych kosztow za domki VDB zchodzi lub juz zeszlo na psy odradzam
zdjecie uzytkownika
sm ryp - 2014-09-20 00:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2014-07-26 18:54:14]:
marna kasa a na szacunek i docenienie nie masz co liczyc ludzie stad odchodza do innych biur
zdjecie uzytkownika
sm ryp - 2014-09-20 00:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2014-07-26 18:54:14]:
marna kasa a na szacunek i docenienie nie masz co liczyc ludzie stad odchodza do innych biur
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-09-22 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam w Holandii na gruszkach, ale z innym biurem, zarobiłam 750 euro przez 3 tyg, już na czysto, tzn. po odtrąceniu mieszkania, busa, ubezpieczenia. Rozglądam się po innych biurach, ale widzę, że tu kokosów nie ma, skoro piszecie, że 800 euro na miesiąc to jest standard... Moim zdaniem te 1000 euro powinno być minimalnie. Jeszcze np. przy cięższych pracach typu kurczaki o wiele więcej...
zdjecie uzytkownika
sm ryp - 2014-09-25 09:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno wielkie rozczarowanie ja zmieniam biuro marna kasa zero szacunku malo gogzin na domkach zalezy jak trafisz warunki takie sobie raz lersze raz gorsze prawie wszedzie alkohol i ziolo potem imprezy do rana i awantury nie polecam szukajcie czegos lepszego w internecie o kazdym biurze sa opinnie
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-09-25 17:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy ktoś z was wybiera się do pracy w danym biurze ja czytam komentarze jestem zdziwiony jaka jest prawda?? 2 pazdziernika wyjezdzam z OlsztynA
zdjecie uzytkownika
Urke - 2014-09-27 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tak dawno wystawili ogłoszenie na stanowisko Pracownik produkcyjny (Miejsce pracy: Renswoude). Obowiązki: sortowanie i pakowanie owoców oraz pakowanie skanowanie jajek. Ktoś może tam pracował i poleci? Oferują umowę na warunkach holenderskich, zakwaterowanie i ubezpieczenie zdrowotne, zorganizowany przejazd do Holandii oraz opiekę polskiego koordynatora.
zdjecie uzytkownika
rtd - 2014-09-30 07:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrafią ładnie zachęcać w swoich ogłoszeniach o prace że stała praca opieka kordynatora ładnie to brzmi ale tylko w ogłoszeniu a w rzeczywistości jak wyjedziesz do nich to mają cie za nic i nic sobie z ciebie nie robią. Z czasem okazuje się że nie ma dla ciebie pracy , informują osoby trzecie smsami że np jutro masz tak zwana rezerwę i taka codzienność vdb ale za mieszkanie pobierają o tym nie za pomną i przecież jeść trzeba ale za co jak się nie zarabia ... Teraz coś o mieszkaniach śpi się po 3 osoby w pokoju jak by mogli to by po 4 upychali a kto chce sprawdzić jak wyglądają jacy lokatorzy i co się tam dzieje to zapraszam do vdb.
zdjecie uzytkownika
amanda - 2014-10-03 13:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krętacze oszuści i jak się okazało złodzieje NIE wypłacają ciężko zarobionych pieniędzy własnymi rękami po zjeżdzie do Polski tłumacząc że może ale to może otrzymasz je za parę tygodni ale to tylko złudzenie. Na szczęście są na to Sądy jeszcze i duże kary za nie zaleganie z wypłacaniem wynagrodzeń a także kary za opużnienia w ich wypłacaniu tak zwane bez podstawne przetrzymywanie na kontach vdb cudzych pieniędzy. Kto miał lub ma problem z taka sytuacją w vdb lub podobną proszę ją opisać .
zdjecie uzytkownika
ryp - 2014-10-07 16:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rtd - 2014-09-30 07:19:50]:
Przyjedzcie i sami sie przekonajcie. Zwlaszcza z Dolina rzucaja bagazami psuja tluka przy okazji gubia torby z zawartoscia i na tym koniec..... jakby tego bylo malo wysadza pod biurem po 20-22 godzinach i tam sobie poczekasz czasami kilka godzin.Podsumowujac GORACO POLECAM........ A decyzja nalezy do Ciebie
zdjecie uzytkownika
praw - 2014-10-09 09:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak by to nazwać ręka , rękę myje mają umowy jedni z drugimi a ludzi mają za nic tylko za pominają że jest jeszcze prawo są sądy także niech nie czują się bez karni. Tylko trzeba wiedzieć gdzie i co zgłosić.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-13 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz jest bardzo podobne ogłoszenie, stanowisko Pracownik produkcyjny / kierowca (Miejsce pracy: Renswoude). Obowiązki: Roznego rodzaju prace produkcyjne. Wozenie pracowników do pracy, do lekarza, dentysty itp. Rozwozenie pracownikow do zakwaterowan. Wymagania: Bardzo dobra znajomosc jezyka angielskiego lub niemieckego (warunek konieczny) Prawo jazdy kategori B (warunek konieczny) Doswiadczenie w prowadzeniu samochodu osobowego / busa (warunek konieczny).
zdjecie uzytkownika
amanda - 2014-10-15 08:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem o co tutaj chodzi ale przed wyjazdem jest wszystko ładnie pięknie tylko na miejscu u NICH zaczyna się cały koszmar. Że za każdego pracownika nowego ściągniętego z PL mają od Rządu Holenderskiego kasę to wiadomo ale poco nas ściągają taki hektar że byśmy trochę za robili a potem słyszeli zmiana pracy a niby tamta miała być STAŁA i rezerwa , rezerwa co to wojsko... czy przedszkole...
zdjecie uzytkownika
Tereska T - 2014-10-27 09:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wlasnie dzwonila do mnie Pani z VDB wziela wszystkie danie itp i powiedziala ze sie ze mna skontaktuje jak cos bedzie ..no ok...ale czytajac te opinie sama nie wiem co robic ..ze zarobki malo...ze rezerwy ...ze syf...a jakie sa wogole prace tam ??? nie wiem czy jak wypali jechac czy nie ktos tam byl teraz ostatnio lub jest piszczie prosze wszystko pozdrawiam dziękuję
zdjecie uzytkownika
grażyna - 2014-11-04 23:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mysle podobnie, mnie zainteresowało ich ogloszenie do pracy przy wieszaniu zagazowanych kur, może ktoś był i może polecić. Co do tych opinii, to pewnie w każdym innym miejscu jest inaczej, teraz z tego co sie orientuję to poszukują tylko do Renswounde, więc jeśli powyższe opinie dotyczą tego miejsca, to pewnie jest cos w nich prawdy.
zdjecie uzytkownika
TomSlask - 2014-11-06 17:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grażyna - 2014-11-04 23:33:08]:
Pani Grażyno nie polecam,pracowałem tam na wieszaniu kur dziennie po 11-13 godzin po drugim dniu to szklanke z kawa niosłem w dwóch rękach bo nie miałem sił jej nieść do tego wielki ból w nadgarstkach plus ich opuchlizna praca ciężka to mało powiedziane to hartkor trza wieszać kury w tempie robota nie wolno minąć ani jednego haka wszystkie muszą iść z kurami i to dobrze powieszonymi do tego dochodzi wielki smród i od czasu do czasu kura niezagazowana która dziobie po rękach a wtedy trza ją szybko ogłuszyć powiesić szczerze masakra
zdjecie uzytkownika
ślązaczka - 2014-11-13 14:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,również dziś rozmawiałam z pania z pow.firmy,,podalam swoje dane b.szczegółowe..i mam czekac na telefon..byłam już w Holandii kilka lat temu z innej firmy i bylam zadowolona,,której już nie ma..miałam super zakwaterowanie,,regularne wynagrodzenia,ok.250 e.tyg.i kulturalne towarzystwo,,czy ktoś mi powie ze tutaj w VDB będę miała to samo ? bo lubię spokój w domku..regularne wynagr.i ludzkie traktowanie,,odpiszcie ,proszę..pozdrawiam ciepło...katowiczanka :)
zdjecie uzytkownika
Shogun - 2014-11-18 12:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo jada we czwartek to wom zdom relacje co i jak. Pozdro z Chorzowa.
zdjecie uzytkownika
szorti - 2014-11-19 03:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TomSlask - 2014-11-06 17:17:10]:
ech...praca przy tych kurach brzmi tragicznie. Dobrze było wejść na to forum chociażby tylko po to , żeby zdać sobie z tego sprawę i nie wdepnąć w ten syf związany z wieszaniem kur. Co do samej firmy jednak mam nadzieję , że współpraca jest przyjemna , bo znajomy ich polecał. Do wszystkiego tylko nie do kur...
zdjecie uzytkownika
zenek32 - 2014-11-19 18:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem tam 2 lata temu nie doś że ze wy hu... na 500e na dodatek 300 zł wydałem na lekarza bo się swieżbem zaraziłem od jakiegoś buraka bo tam mydła mało kto używa
sama patologia na tych domkach niektórym ludziom można z twarzy czytać jak z książki,można nabyć wiedzę jak zrobić narkotyki z antybiotyków i gdzie można kupić
tanie zioło i wódę. a jak by cie ktoś ujrzał że czytasz książkę to by cie nienormalnym nazwali, nikomu nie polecam tej firmy heba że ktoś pisze prace magisterską z patologi
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-21
Żródło: Gowork.pl
Renswoude
( )
Holenderskie posrednictwo pracy poszukuje pracownikow uczniow do prac produkcyjnych w okresie swiatecznym. Pracownik swiateczny (uczniowie) Miejsce pracy: Renswoude Obowiązki: Rozne prace produkcyjne: - pakowanie jaj - pakowanie sera - praca w piekarni - sortowanie owocow Wymagania: Wiek od 18 do 22 lat. Chec pracy w okresi
zdjecie uzytkownika
Shogun - 2014-11-20 10:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chopy jak czytom to wszystko to powiem jedno. Sa ludzie sa ludziska. A jak ktos swiruje we izbie jest problem to zajebac w morde i chuj.Bedzie po Twojemu albo wogole. Mom tam ziomkow i nie nazekaja na wspolokatorow.Zalezy kaj trefisz. "TYLKO WARIACI SA CO WARCI" Jo tam jada zarobic a nie cpac. Bo jak bych chcioł to zostana TU w PL .
zdjecie uzytkownika
Tuttifrutti - 2014-11-20 19:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pisałem juz jakies dwa lata temu w tym temacie .
Byłem w 2012 i 2013 przez tą firmę.
I mam nadzieję że pojade za chwile znowu bo zgłoszenie juz wysłane .
Widze ze sporo postów przybyło . Właśnie się zdziwiłem ze po wysłaniu maila nie odzwoniła sama pani A. A tu prosze , ona juz nie pracuje .

A co do samej opinni o pracy.
Narazie przez te dwa wyjazdy miałem godzin tyle ile chciałem . Od 65 w góre tygodniowo . Także byłem mega zadowolony bo ja pojechałem tam do pracy a nie zabawić sie . Mam nadzieję że godzinki będą i tym razem
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x