Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Over VDB

zdjecie uzytkownika
kkkk - 2015-03-16 19:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Laki ja pracuje 2 lata w vdb i jak narazie zostaje, sa lepsze i gorsze domki. Ale gosciu, jaka brame ci zamykaja? chyba ci sie agencje pomylily...
zdjecie uzytkownika
laki - 2015-03-18 20:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkkk - 2015-03-16 19:09:05]:
nie pomylily mi sie bylem w wouher przy wjezdzie napis VDB jezcze umie czytac zwerbowala nas jadzka stara lumpa i oszutka robilimy 3 dni i w nogi do sklepu z buta 3,5 km tylko o ktorej i czy sie zdazy bylem tam wiem widzialem inaczej bym nie pisal moze ty masz szczescie i dobrze trafiles ..... moze.....nie wazne nie polecam tego brdelu w ww miescie i wyjazdu przez jadzke
zdjecie uzytkownika
Shogun - 2015-04-08 10:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema robia tukej 17 tydni i powiem szczeze zalezy kaj treficie jo na stoorte w Putten robia nie ma zle , godziny sa kasa sie zgadzo. Ino internetu brakuje na domku tak pozatym oki wszystko. A co do ludzi na damku kwestia dogadania. POZDRO .
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-04-08 14:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poczytałam, posłucham i zastanawia mnie jedno czy pani w biurze (z całym szacunkiem dla jej też nie łatwej pracy) nie zdaje sobie sprawy z tego że dzięki tym ciężko pracującym ludziom to ona i cała reszta kadry nadzorującej ma dość wygodne życie.
Pozdrawiam i więcej Szacunku dla pracowników. (oni ciężko pracują na Wasze tyłki)
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-04-22 07:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie. Czy do firmy można przyjechać własnym samochodem i czy są parkingi dla prywatnych aut? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
paolo - 2015-04-22 10:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bylem,widzialem.Kierowca portugalczyk kilka razy w tygodniu wozi ludzi do przychodni,urazy po kurczakach w storteboom [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W biurze byla taka ana, udawala holenderke...podejscie jej do pracownika zerowe.Mialem godziny ale zjechalem po 2 miesiacach...o kase walczylem,wynajalem adwokatke zeby odzyskac 2 tygodniowki po 250e z tego co pamietam.Domek taki sobie,bez neta.Wszedzie daleko,ludzie rozni...niektorym przydalyby sie badania psychologiczne.Ogolnie odradzam...bardzo slaba agencja pracy,poswiecic troche czasu i poszukac czegos lepszego.Z wlasnego doswiadczenia wiem, i mam porownanie jaka jest roznica miedzy agencjami - od podejscia pan z biura po prace i zarobek.Uwazajcie na vdb, szkoda czasu,pieniedzy,nerwow.
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2015-05-01 14:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że trzy szeroko opisane negatywne opinie o vdb zostały usunięte ze strony. Prawda w oczy kole?
zdjecie uzytkownika
ojojoj - 2015-05-01 17:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To sie nazywa wolnosc slowa... prawde sie usuwa
zdjecie uzytkownika
B - 2015-05-02 11:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOŚ MOZE PODAĆ NR TEL DO TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
Daredevil - 2015-05-03 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B - 2015-05-02 11:39:35]:
(usunięte przez administratora) To jest ten numer. Może komuś się przyda. Pracowałem tam przez nieco ponad rok. Biura nie polecam, ale wasz wybór...
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-05-19 08:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mam pytanie do pracujacych przy wieszaniu drobiu a mianowicie jaka jest tam temperatura wysoka czy nie, wielkie dzieki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
marcin33 - 2015-05-19 12:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam przy wieszaniu kur na haki jest tempo pracy nie do opisania co 2 sekundy musisz zawiesic kure na hak czyli co dziewiaty hak jest twoj pracuje tam 12 osob i trzeba naprawde szybko wieszac a gorąc taki ze z jaj leci bylem tam 2 miesiace i przez ten czas 70 osób sie przewinelo bo ludzie rade nie daja ja zreszta tez nie wytrzymałem paznokcie mi poschodziły nie polecam nie poleciłbym nawet tej roboty najwiekszemu wrogowi odradzam jak nie wierzycie to zapraszamy do VDB BOR
zdjecie uzytkownika
szttywna praca - 2015-05-21 11:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam i mam pytanko czy ktos sie orietuje jakie są koszty za domki w Renswoude ????????
zdjecie uzytkownika
powodz - 2015-05-25 14:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie firma dno a ludzie w biurze wygladaja tylko na ludzi nic po za tym bo pracownika moja za dno
zdjecie uzytkownika
WRESZCIE - 2015-05-27 18:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadchodza dni rozliczen dla vdb dosc gnebienia ludzi ciezko pracujacych a wy panie w biurze......za MOBINGi PRZESLADOWANIA ............ C.D.N
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-06-08 17:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marcin33 dzieki za odpowiedź, jakbyś mógł ty albo ktokolwiek napisać jeszcze o tym wieszaniu po ile godzin sie robi, ile sie zarabia, szukam pilnie jakiegoś zajecia takze lepsze to niz nic.
zdjecie uzytkownika
negatywny - 2015-06-18 23:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikomu nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narkomani i skurwysyny wykorzystają okradną i w......ola do pl na koszt wlasny odradzam
zdjecie uzytkownika
frytki - 2015-06-23 12:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Polski na wlasny koszt? Kurde, ze ci nie zafundowali??? Moze frytki do tego? Ja jakos pracuje 6 miesiecy i jest ok. Ale jak ktos przyjezdza na imprezy to ma szybko wylot...w...dol mi sie jeszcze nie zdarzyl... ciekawe dlaczego???
zdjecie uzytkownika
forni - 2015-06-24 14:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli jesteś zainteresowany pracą w Over VDB to z tego co słyszałem oferuje miejsca pracy na takie stanowiska jak: Wykrajanie mięsa kurczaków, rzeźnik, nabijanie korpusów kur, wieszanie kurs, do produkcji / pakowania, łapanie kur, czyszczenie skór, mechanik samochodów ciężarowych, spawacz MIG/MAG w miejscowości Renswoude
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-29 20:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos z was tez dostal oferte pracy na kurczaki wyjazd w ten czwartek lub piatek????czy dostane informacje od kogos z was czy warto jechac przez ta agencje czy sa wyplacalni i jakie sa warunki mieszkalne niby jakis hotel???prosze o jakakolwiek informacje ok dzieki z gory za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
r.z. - 2015-06-30 07:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holandia
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 08:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r.z. - 2015-06-30 07:24:24]:
hej tak Holandia
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 08:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jest ktos kto odpowie to wazne i pilne???
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pracowa z granicą Mam na imię Paweł Jalowiecki mam 42 lata zonaty dwoje dorastajacych dzieci ;pochodzę z Częstochowy jestem zainteresowany waszą ofertą pracy za granicą bo w Częstochowie trudno o pracę interesuje mnie taka forma pracy ,Pracowałem już za granica w Irlandii Na Cyprze oraz w 2009 roku w Holandii. Jestem gotowy podiąc kazda prace lubie wyzwania poznawać nowych ludzi ,uczyć się ,obcowania w nowym otoczeniu nie mam nalogow troche palę punktualny ,życzliwy ,kolezeński ,bezkonfliktowy,staram się zawsze robić co mi karzą jesli nie rozumie to staeam sie i dażę aby to pojac jak najszybciej i nie mieć pozniej problemow .interesuję sie Filmem muzyka i elektroniką .lubię wykonywać prace fizyczne mi powiezone oczekuję na kazdą ofertę z waszej strony ,prosze o pomoc w znalezieniu dla mnie pracy na dłużczy okres mozliwie płatną, abym mógł,dalej,zyć ,proszę takrze o pozytywne przedstawienie mojej osoby przyszłemu pracodawcy i o jak najszybszy kontakt tel ze strony waszej firmy

tel: 516973878

wyrazy uznania Paweł Jałowiecki z Częstochowy
Pytania: Pojechałem do Warszawy było na spodkaniu 20 osób a potrzebowali 10 do pracy w magazynie w Irlandii udało mi się poniewarz dobrze wypadłem miła atmosfera super koledzy było super jak i na początku tak i w pracy a tak się bałem bo to był muj pierwszy wyjazd tak daleko za granicę pracowałem 1 rok było super
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade zastanawiam sie ale jak tam jest teraz hmm i co tu robic
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 10:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne kasuje ktos tu opinie rezygnuje
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Over VDB?
Zadaj pytanie
alert