Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Over VDB


Oceniono 26 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Over VDB
Lunteren
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
maraja - 2013-11-28 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiać mi się chcę czytając poszczególne wypowiedzi ludzi,którzy tam pracowali.
Jak widać większość myśli,że jak jadą za granicę to ich posadzą za biurkiem,zamieszkają w apartamencie i będą się tylko bawić.
Pracowałam tam długi czas i jestem zadowolona,wypłacalni,mieszkanie i dojazd do pracy załatwione.Prace są różne,jeśli chcesz zarobić i rzeczywiście chcesz pracować to zapewne można tam pojechać. Pani (usunięte przez administratora)i inne panie,które tam pośredniczą wykonują tylko polecenia,które są nakazane więc nie rozumiem was dlaczego tak nadajecie na nich i wyzywacie ich-to są zwykli pracownicy,którzy mają kwalifikacje,aby być na takich stanowiskach,a Polacy bez wyuczonego zawodu to zwykli robole,więc pogódźcie się z tym,a nie szukacie kozłów ofiarnych w pośrednikach.
Pracowałam w wielu firmach i ta wydaje mi się najlepsza,wszystko bynajmniej zapewnia.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
maja - 2013-12-17 15:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do maraja,rozumiem,że polecasz współpracę z firmą Over VDB..a możesz mi napisać ile można tam zarobić i jak wygląda socjal?
zdjecie uzytkownika
voltas$$ - 2013-12-18 17:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie chce mi się czytać tych negatywnych opinii bo tak jak pare osób tu napisało prawdę że to praca a nie przedszkole,racja!potwierdzam!ale niech ktoś mi powie jakie są zarobki?tygodniowo,miesięcznie?Tyle.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kowal - 2013-12-23 22:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [voltas$$ - 2013-12-18 17:23:21]:
a pracowałeś tam ??
zdjecie uzytkownika
Pan - 2014-01-29 19:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli interesuje was 800e miesiecznie w jalepszych polotach to ok. Nim wyjechalem czytalem opinie na temat tej firmy ale niezrazilem sie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bakteria - 2014-01-30 11:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzę i nie wierzę. Siedzę dosyć długo w tej firmie. Wyrzuć bez powodu bądź przez chorobę??? Absurd! Jedziesz na weekend bez zezwolenia zwalniają prawda a czemu hallo jesteś do ich dyspozycji nie wiedzą nic o wyjeździe, po co Ci to. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Redemption1 - 2014-02-14 14:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Nie chwalcie sobie tak zbytnio biura VDB bo sa o wiele lepsze opcje do wykorzystania i mieszkajcie sobie dalej w tych bungalach .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Fernando - 2014-03-17 16:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byl ktoś moze na gruszkach z VDB?;p
zdjecie uzytkownika
R - 2014-03-21 19:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jadę w tą niedziele przez vdb do pracy przy kurczakach. Może jedzie ktoś również oprócz mnie?
zdjecie uzytkownika
slim - 2014-03-28 12:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostalem tylko jedna wyplate a druga i czecia nie dostalem wcale dzwonie do nich a oni nie wiedza dlaczego nie polecam firmy vdb
zdjecie uzytkownika
violaczarna - 2014-04-14 11:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanowcie sie zanim traficiee do tego biua omijajcie go z dealeka jeszcz napisze gorzej jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i znieczulica ludzie sa zastraszani
zdjecie uzytkownika
Unamapa - 2014-04-16 18:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co sie stalo z p.A. Czemu juz nie pracuje w VDB?
zdjecie uzytkownika
Rak - 2014-04-18 09:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Violaczarna co takiego się dzieje niepokojącego? Bo do tej spory nie spotkałem się z jakimiś dużo bardziej negatywnymi komentarzami.
zdjecie uzytkownika
Majkel S. - 2014-05-14 20:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mają jakąś inną stronkę poza http://www.pracawvdb.pl/nl/ ? tam nie znalazłem nic o pracy aktualnie
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-05-27 21:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majkel S., na forum nie mozna wklejac linków, ale strona over vdb z ofertami pracy to pracawvdb kropka pl slash nl ;)
zdjecie uzytkownika
lolas - 2014-06-05 14:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani A. nie pracuje już z powodu .... i tu jest wielkie ale - dużo jest opinni na ten temat, jaka jest prawda wie tylko Ana. Co do pracy poprzez VDB, praca biura budzi wiele kontrowersji, Koordynatorki nie mogą zbyt wiele ponieważ są sterowane Holendrami i na dobrą sprawę można powiedzieć ze "tłumacza" ich polecenia. Praca jest jaka jest , przyjazd tutaj to nie sanatorium tylko ciężka praca. W Storteboomie, tu gdzie pracuję jest dobrze, choć ciężko. Turasy i Holendrzy są do zniesienia a to już jest wielki sukces. Leserom i kombinatorom może być ciężko, jeżeli ktoś pracuje uczciwie, to ma dobrze. Pieniądze w VDB są zawsze na czas i nie ma żadnego problemu. Pomijając drobny fakt iż firma obciąża za jakiekolwiek wyjazdy np. do lekarza, do urzędu po numer SOFI itd, itp. Opinie ludzi to że fides jest lepszy, wcale nie tak do końca - i fides i VDB mają swoje za uszami. Jeżeli ta opinia ma Ci pomóc - ok. Umiesz ciężko pracować? Żyć skromnie? Śmiało przyjeżdzaj.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-03 20:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolas - 2014-06-05 14:58:43]:
witaj lolas chce wyjechac do vdb jestem do pracy zadnej pracy sie nie boje skontaktuj sie ze mna (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-04 10:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos jedzie do vdb w tym tygodniu
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-07-12 14:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Over VDB poszukuje obecnie pracownika produkcyjnego do Veenendaal, może wiecie czy tam jest ok? Bo jak czytam te opinie np. lolasa, to mam mieszane uczucia.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-07-24 11:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie....szukam wiarygodnych opinii o tej agencji. Czy są solidni i uczciwi. Jak
dbają o pracowników i czy doceniają pracowitość i rzetelność.
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2014-07-26 18:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokoj z tym biurem. Zarobki b. marne, smiech .
zdjecie uzytkownika
klimek - 2014-09-02 15:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Over VDB nadal rekrutuje do Renswounde. Stanowisk jest całkiem sporo bo to pracownik produkcyjny, jak ktoś wyżej wspomniał, ale także obróbka skór, spawacz mig/mag, rzeźnik, wieszanie kurczaków, uczeń lakiernik, hydraulik, pracownik branży mięsnej, czy też krajacz mięsa, ale to nie Renswounde tylko Putten. Praca jest i czeka, tylko czy warto...
zdjecie uzytkownika
sylw - 2014-09-19 23:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.pracuje tu ponad rok jak przychodzilem obie poczatku bylo calkiem niezle ale to co tu sie dzieje w tej chwili to cywali zlote goryi naprzechodzi ludzkie pojecie w biurze maja na ciebie w.....e jak z czyms dzwonisz pojedziesz na urlop 2 tyg siedzisz 6 tyg i czekasz moze cos sie znajdziedla ciebie w pracy malo godzin po 20-30 tygodniowo i jeszcze wcisna jakas rezerwe na domkach warunki takie sobie za sprzatanie biora kase a holenderka przyjedzie i gada przez tel po co po poltonach sprzatac ona jest u siebie i kto i co jej powie....jak macie tu przyjechac i zarobic 100e na tydzien to lepiej siedziec w polsce za najnizsza albo na zasilku a kiedys jak byla pan i Ana to wszyscy narzekaki ale byly godziny i porzadek teraz w biurze przyjeli jakas pinde co wogole nie wie o co chodzi i o czym mowi Sumujac odradzam bo robota po pare godzin chyba tylko po to zeby biuro nie ponosilo calych kosztow za domki VDB zchodzi lub juz zeszlo na psy odradzam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-08
Żródło: Gowork.pl
Putten
( )
Holenderskie posrednictwo pracy VDB dienstverlening B.V. poszukuje pracownika ekspedycji. Pracownik ekspedycji Miejsce pracy: Putten Obowiązki: Ukladanie skrzynek z miesem na palety. Praca na chlodni. Wymagania: Sila fizyczna. Odpornosc na stres. Komunikatywna znajomosc jezyka angielskiego. Chec podjecia dlugoterminowej wspolpracy.
zdjecie uzytkownika
sm ryp - 2014-09-20 00:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2014-07-26 18:54:14]:
marna kasa a na szacunek i docenienie nie masz co liczyc ludzie stad odchodza do innych biur
zdjecie uzytkownika
sm ryp - 2014-09-20 00:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2014-07-26 18:54:14]:
marna kasa a na szacunek i docenienie nie masz co liczyc ludzie stad odchodza do innych biur
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x