Over VDB

Lunteren

Opinie o Over VDB

ona wie 2015-08-17 15:31:49
nie radze 200 euro tygodniowo praca(można trafic dobrze) kurczki i inne podobne takie nawet nie radze próbowac.warunki mieszkalne tragedia (chyba ze kogos jara mieszkać z 30 ludżmi na chcie )po prostu radze sie głęboko zastanowic bezpozdrowień
2
ona nie wie 2015-08-17 19:26:50
ona wie, gdzie pracowałaś, przy czym? Ile godzin robiłaś? Może ktoś opisze bardziej szczegółowo. Robilaś przy kurczakach???
krzysiek 2015-09-09 21:09:16
powie ktoś jakie sa warunki mieszkalne?jest internet? ile tygodniowo za mieszkanie?
oni wiedzą o tym dobrze 2015-09-18 08:43:50
Potrzebują cały czas ludzi na wieszanie kurczaków i na produkcje bo jest tam taka zajebista rotacja ludzi.Jedni przyjeżdzają drudzy wyjeżdzają bo nie dają rady w pracy Bardzo szybkie tempo pracy ale to zasługa oczywiście samych polaczków w roli głównej pokazali że idzie bardzo szybko pracować i tak jest teraz przez cały czas.Zapraszamy do pracy dużo wolnych wakatów na wieszanie kur jaki produkcję w VDB.
1
pracujacyw VDB 2015-09-21 14:19:15
Witam, wyejchalem przez te biuro 1-go września. przyjechałem na biuro około 24 a na 8 miałem jechać do pracy. Jechełam tu do pracy przy przetworstwie sera, a praca wygląda tak, że jestem dwa, trzy na serach, potem jade na coś innego (typu sadzonki kwiatów, pakowanie jajek itp). Czyli na samych serach jestem tylko max trzy dni, fakt taktem godzin nie brakuje. Średnio mam koło 45h tygodniowo. Na temat mieszkań, to ja mieszkam akurat w domkach i jest nas czterech, czyli ogolnie jest ok. Ale co zauważyłem, to trzeba pilować numer SOFI (teraz to się nazywa BSN) bo znam przypadek, gdzie gość przyjechał bez tegoż numeru i bez konta w banku( chciał tu konto zalożyć) i siedział trzy tygodnie na zaliczakch bo niemogli mu przelać tygodniówki bo nie miał konta, a nie miał konta bo nie miał BSN (każdy bank w NL wymaga BSN do założenia konta). Czyli ogolnie lipa. Sumując to praca jest, jak się chce pracować to można euro zarobić. Na temat firmy BOR to się zgadzam, że jest ciężko, dużo godzin ale oni maja po 500-600 e tygodniówki na rękę. Wybór należy do was. Dlatego też moja ocena 3+.
gosc 2015-09-22 18:04:55
Powiem tak pracowałam w VDB przez półtora roku i nie powiem ale jest tak są marne szansę na stałą prace.Przeważnie każdy dzień jest w innej pracy. Ci co maja prawo jazdy robią jako darmowi kierowcy nawet po kilka godzin dziennie. Mieszkanie płacisz w zależności od godzin nawet może wynieść ponad 100 euro tygodniowo.Ogólnie nie fajnie każdy z VDB ucieka...
1
gosc 2015-09-22 18:09:18
Co do BORU chyba nie znałam osoby która miała 500 lub 600 euro wypłaty napewno nie przez VDB. Trzy tygodnie to każdy czeka na wypłate bo dopiero w trzecim tyg ja się dostaje.
BOR 2015-09-25 13:08:42
Sam pracuje w Borze. Tygodniowka okolo 410 euro.
gabi 77 2015-10-05 18:49:38
prosze niech ktos sie odezwie co pracuje przy spawaniu bo tylko pisza osoby od kurczakow. dzieki
1
polaczek 2015-10-23 10:18:58
tera przybędzie miliony arabów uciekinierów to będą zapier...ć, ha ha ciekawy jestem tylko polaczki takie głupie w świecie
hubert21 2015-11-06 14:00:41
Pracowałem tam przez dwa miesiące . Każdego dnia gdzie indziej . Pod koniec dnia informowali Cię sms-em gdzie będziesz pracował/a następnego dnia . A prawo jazdy jest po to , aby zrobić z Ciebie kierowcę . Wstajesz wcześnie rano jeździsz i zbierasz ludzi z różnych domków oczywiście nie masz za to żadnych dodatkowych pieniędzy. Po pracy wszystkich rozwozisz i w ten sposób masz w plecy każdego dnia co najmniej 2h. Wie ponieważ byłem u nich kierowcą . A często zdarzało się tak , że jak już wszystkich zbierzesz to do pracy masz jeszcze 70 km. w jedną stronę oczywiście .
adiks88404 2016-01-24 11:08:56
witam. Pieniazki w firmie vdb otrzymujemy w 3 tyg pracy w czwartek za dwa pierwsze tygodnie przepracowane pieniazki otrzymujemy podczas urlopu zeby na urlopiku byl doplyw gotowki. przez ponad rok pracy nie zdazylo sie ani jedno spoznienie z wynagrodzeniem chocby o dzien. jak ktos jedzie do pracy to godzin napewno nie zabraknie przez dwa lata pracy pracowalem przez 3 agencje i opinie ludzi o braku godzin sa wyssane z palca albo spowodowane imprezowym trybem zycia wtedy posrednik lobi robic po zlosci. chyba ze ja mam takie szczescie ze poki co nie zdazylo mi sie siedziec bezczynnie na domku i czasem sie modle zeby trafic na jakis postoj odpoczac bo urlopy co 3 msc to troche za malo przy bezmozgowej pracy jak robot. gdzie nie masz myslec tylko je...pracowac;)) co do pracy na kurczakach w firmie bor;)) po przepracowaniu pol roku na storteboomie w putenn najczesciej nastepna propozycja pracy jest bor z ludzi ktore poznalem na stortebomie przez pol roku na bor zdecydowaly sie ze mna tylko 2 osoby. skusilo mnie zapewnienie koordynatorki ze po borze kazda nastepna praca bedzie platnymi wakacjami. polecam kazdemu bo do dzisiaj sie sprawdza;) 99koma9 % procenta pracownikow pod wplywem amfetaminy i to nie ze wzgledu wyznawania imprezowego stylu zycia tylko przeciwbolowo;) niestety polopirynka nic nie daje;) i jeszcze jedna rzecz w borze jedyna rzecza pewna jest godzina rozpoczecia pracy a koniec w zaleznosci od awarjii przedpotopowego systemu bywa rozny. pierwsza moja dniowka od 7 do 23;30 zyciowka od 7;30 do 2;30. z pozdrowieniami dla wszystkich co byli przezyli ale takze dlatych ktorzy choc sprobowali nie przejmujac sie opinia obozu pracy
2
Daria 2016-02-10 17:53:09
Witam jestem zainteresowana z chłopakiem i kolegą. Wysłałam już Cv
Nowomieszczan 2016-02-12 14:01:46
Co do pracodawcy nie mam zastrzeżeń, liczy się szczęście gdzie trafisz do pracy i do domku. Można zarobić lub przy okazji na urlop już nie wrócić jak sie nie sprawdzisz. Przydałby sie kwity na niekaralność, bo co jakiś czas zdarzają sie jakieś kwatki przestępcze wśród pracowników.
wdz 2016-03-04 07:55:26
jak trafisz na domek 30 osob i 2 łazienki 2 pralki 1 kuchnia brak neta 108 za mieszkanie w oborze a salon 2 na 3 metry tyle ze placa co prawda maja tez normalne domki ale czy trafisz pozdro.
prawy 2016-03-09 17:58:35
domki po 30 osob 2 łazienki jedna kuchnia pokoje 1 .2 lub 3
1
Driver 2016-03-18 13:41:16
Tak się składa że akurat znam tą firmę i parę domków też miałem okazję zobaczyć i opowiadania że 30 osób i dwie łazienki to akurat historia wyssana z palca, 15-20 osób kilka prysznicy, domki duże, maks dwie osoby na pokój. Ci co narzekają to niech się zastanowią czy jadą na wczasy czy do pracy
3
Gff 2016-03-20 19:22:26
Sprzedam opla
1
Ela 2016-04-05 10:11:29
jakie opinie? ktoś się wybiera w najbliższym czasie?
imi 2016-04-10 10:22:15
witam proszę o informację na temat wieszania kur w Renswoude na jakie zarobki można liczyć? czy praca jest na zmiany? jeśli jak to jakie? jakie warunki na zakwaterowaniu? czy daleko jest stamtąd do pracy? będę wdzięczna za kkażdy głos. czekam
kury w borze 2016-04-26 22:12:17
Witam może mi ktoś powiedziec cos więcej na temat pracy przy zawieszaniu kur
PIOTREK 2016-05-04 09:58:13
Proszę o niezbedne informacje na temat pracy przy sortowaniu warzyw i owocow czy sa godziny? i ile da sie zarobic na reke? Dziekuje i pozdrawiam.
PIOTREK 2016-05-04 15:34:25
Czy wyjezdzajac przez ta Agencje nie bedzie przestojow w pracy i siedzania na domku? wogole jak wyglada kwatera i ile sie placi? Jest dostep do internetu? Z gory dzieki za informacje.
PIOTREK 2016-05-05 15:24:33
@igla. Tak tylko ze Ci powiem ze tych przestojow i powrotow do Polski przez Agencje juz troche mialem a to sa koszta nie chce znow ryzykowc i stacic 1000zl nie potrzebnie i bez zwrotnie a jedzie sie tam zwlaszcza poto zeby zarobic do pracy a nie siedziec w domu i stracic.
PIOTR 2016-05-07 20:11:51
Prosił bym o opinię osób ktore tam pracuja czy pracowały jak postępują z nowymi osobami jest dla nich praca są godziny i ile da się na tydzień wyjść na rękę.dzięki wam.
pon 2016-05-09 15:49:26
praca za minimum stawki,opłata za mieszkanie max 108e za tydzien.jezeli masz mozliwość poszukaj innego biura,pozdrawiam
PIOTR 2016-05-10 18:47:46
Muwicie ze zarobek taki słaby tylko -108 Euro max na tydzień to nie ma roboty czy co? Przecież z czegoś ludzie tam siedzą i żyją?
Zuzia 2016-05-17 10:01:41
Witam chyba chlopaki z VDB sa tak za pracowani ze nawet nie maja czasu wejsc na forum zeby napisac o pracy w tej agencji. Jesli ktos jest na miejscu lub byl tam to prosila bym o jakies info ile tam sie zarabia , jak wygladaja kwatery? czy sa wyplacalni. Planuje wyjazd wlasnie tam z chlopakiem i nie wiem na co sie przygotowac-Jak tam jest? Jesli ktos moze mi pomoc to bede wdzieczna. Pa
Roberto 2016-05-24 12:43:11
Zuzia. Albo nie maja wogole pracy jak tam zajezdzaja i siedza na domkach czekajac az sie trafi cos na rzezni pare razy w tygodniu.Kwatery po 30 osob jedna lazienka to maja nie wesolo jeden nie wyjdzie a juz drugi pewnie sie dobija do drzwi. Trzymaja ludzi ze wzgledu na oplaty za kwatere i dowoz do pracy to jest gwarantowane a godziny pracy juz niestety nie. na biora wiecej ludzi z polski bo w razie REZERWY zawsze kogos wezma i na tym zecz polega.
nick 2016-05-30 11:20:58
Jak piszesz to pisz prawde, bo akurat maja system, ze jak sie nie pracuje to za domek sie nie placi. Ja nie znam nikogo z VDB, kto narzeka na godziny
2
mmmmmm 2016-06-02 14:27:57
jak chcecie mieć garba na plecach i niczego się nie dorobić to zapraszam do VDB.POSZUKAJCIE INNYCH NORMALNYCH BIUR PRACY .POZDRAWIAM
1
Ernest 2016-06-05 16:35:31
Odradzam. Ściągają ludzi do pracy oferując pracę na piekarni, sortowaniu owoców itp a na miejscu przy podpisywaniu umowy dowiadujesz się, że trafiasz do "obozu pracy" BOR-u gdzie nie ma zachowanych żadnych zasad bezpieczeństwa (tylko czekać aż się jakaś tragedia tam wydarzy... ale biuro olewa wszystkie sygnały o nieprawidłowościach) a człowiek jest człowiekowi wilkiem... nie możesz tam liczyć na żadną pomoc od starszych pracowników a jedynie na krzyki i wyzwiska. Jeśli ktoś chce nabawić się kalectwa, nerwicy czy zaryzykować życie to polecam VDB. Mieszkania to jeden wielki syf, grzyb na ścianach. Alkoholizm i ćpanie to na porządku dziennym. Z dziewczyną zrezygnowałem po tygodniu. Odradzam zdecydowanie.
7
bylem tam 2016-06-07 15:05:05
dokladnie jak ERNEST napisal. Brak slów.
1
robi 2016-06-09 11:08:29
to zmow rozaniec i jedz powodzenia.
Kamil 2016-06-10 19:48:16
Kiedy pani wyjeżdża ? Ja mam busa też tam na niedzielę
ja 2016-06-16 19:49:24
jakie warunki trzeba spelniac?
paranoja 2016-07-03 17:05:45
Jak on smial wogole bawic sie z dzieckiem a nie stac na bacznosc? W glowie sie nie miesci.
Jędrek 2016-07-16 11:16:54
Widzę że piszą osoby które pracowały przez tą agencję, A proszę powiedzcie mi czy wypłacają pieniądze wakacyjne i urlopowe? Chodzi mi o 8% i 10% od kwoty zarobionej brutto.
iuytrd 2016-07-17 14:08:09
anka prawko chca abys była kierowca za frii osobiscie ich nie mam i sie ciesze a jezeli chodzi o zakwaterowanie to zalezy na jaki domek sie dostaniesz lub chotel i zkim bydziesz mieszkac nie polecam nikomu trafic na viszkade odradzam pracowałem tam smierdzace mieso pakujesz które polski mc drive kupuje a my to potem jemy i dzieci ....
1
iuytrd 2016-07-17 14:30:11
ludzie (usunięte przez administratora) za durzo byscie chcieli wiedziec naj lepiej przyjechac przezyc i bydziecie wszystko wiedziec co innego agencja gada prze tel a co innego sie okazuje stawka jest wiekowa 8,80brutto na reke jest to 6,80 netto zalezy do jakiej pracy sie dostaniecie kazda praca jest płacona tygodniowo róznie ... co moge powiedz to tyle abyscie sie przygotowali bo zalezy na jaki domek hotel sie dostaniecie moze to byc na wsi daleko od sklepu albo blisko miasta jest.. wypłata wyglada tak pierwsze dwa tygodnie za frii a w 3 tygodniu masz wypłate za 1tydzien a dlaczego tak jest dlatego ze jak juz ktos napisał ze jak pujdziesz na urlop to bedziesz miał kase wypłacana jest mozliwosc dostania zaliczki po przepracowaniu 1 tygodnia zaliczka w kwocie 50euro .... potem macie to odtracone z wypłaty .. jezeli chodzi o przyjazd daja bilet kredytowany macie to odciagniete od wypłaty odciagaja tez za to ze wam pomogli załatwic nr iban i konto ,,, jezeli ktos posiada konto walutowe polskie pamietac aby podac swith i przed nr konta napisac pl..
Barnevels 2016-07-19 23:57:39
Nie polecam, bylem w domku w 30 osob, sa 2 lazienki z prysznicami i 2 kible (barneveld-Thorbeckelan) domek spokojny ale przesada co do pracy to 2 godziny w 1 strone jazdy samochodem i 2 w druga... Placa po 3e/h jesli masz 18lat jesli wiecej to tez wielko ch*j. Jesli tam jedziesz to wez pieniadze na powrot wyplata 1 jest po 3tyg i dostajesz 20e bo wszystko ci odlicza na 2 tez i na 3 . czyli 1 normalna wypada ci po 6 tyg bo w 1 trzech nic nie dostajesz. Wyrzucaja ludzi z dnia na dzien i karza im opuscic mieszkanie byly przypadki ze kogos wyrzucili a ktos byl bez pieniedzy i dachu nad glowa. Nie Polecam !
1
Mario 2016-08-25 09:43:09
Osobiscie mieszkalem na domku gdzie bylo 30 osob,takze to nie sciema.
doradca 2016-09-07 15:16:04
osobiście nie polecam tej firmy ale jak ktoś się upar żeby tam jechać nie polecam tam nikomu szukania kolegów lub towarzystwa polecam również tani tel zero elktroniki numer do ambasady lub fundaci lastrada , nie wierzyć na slowo ludziom z biura nie nośić ze sobą dużej gotówki
2
doradca 2016-09-07 15:16:29
osobiście nie polecam tej firmy ale jak ktoś się upar żeby tam jechać nie polecam tam nikomu szukania kolegów lub towarzystwa polecam również tani tel zero elktroniki numer do ambasady lub fundaci lastrada , nie wierzyć na slowo ludziom z biura nie nośić ze sobą dużej gotówki
1
frank 2016-09-17 21:36:30
historia wyssana z palca hahahah jedz na kotwijkerdijk20 ( kurwidolek duzy ) tam mieszka 30 osob i sa tylko dwie lazienki 1 kuchnia
frank 2016-09-17 22:06:08
OPINIA O AGENCJI VDB

AGENCJA WYDAJE SIE CALKIEM SPOKO KTO BYL I PRACOWAL TO WIE CO PISZE NA FORUM CZYTAM OD CZASU DO CZASU FORUM VDB CO JEST NOWEGO ...
OSOBISCIE ZWIEZILEM JUZ KILKA HAULP VDB I STWIERDZAM ZE NIEKTORE Z NICH WYGLADAJA JA WYSYPISKO SMIECI ALE DLACZEGO TAK WYGLADAJA DLATEGO ZE AGENCJA VDB NIE INTERESUJE SIE TYM CO SIE DZIEJE NA TYCH MIESZKANIACH ZE SA LIBACJE 7 DNI W TYG TO POLAKI TAK DBAJA OSOBISCIE STWIERDZAM ZE AGENCJA VDB JEST DLA OSOB KTORE PRZYJERZAJA DO HOLANDI TYLKO PO TO ABY CPAC JARAC PIC NIE JEST TO AGENCJA DLA OSOB KTORE UCIEKAJA OD TAKICH LUDZI IPRZYJECHALI TU TYLKO ZEBY PRACOWAC MIEC SPOKUJ CHCIELI BY MIEC CZYSTO .. OWSZEM ZDARZAJA SIE TAKIE TAKIE DOMKI ALE TYLKO WTEDY KIEDY NA DOMEK TRAFIAJA TACY LUDZIE PORZADNI .. Z PRACOWNIKAMI GAENCJI VDB NIC NIE DA SIE ZALATWIC MAJA WYJ...ANE PO CALOSCI NA NAS NA DOMKI I TO CO SIE Z NAMI DZIEJE W DOMKU I W PRACY A JAK JESTES CHORY TO CI POWIEDZA ZE MASZ PRZECZEKAC 3 DNI MOZE CI PRZEJDZIE A JAK NIE TO CI WYSLA ADRES DO SZPITALA I POWIEDZA ZE MASZ POWIEDZIEC ZE TO CI SIE DZIS STALO ... WI FI JAK MIESZKASZ NA GORZE SAMEJ TO MASZ LIPE NIE CHODZI MUSISZ ZEJSC NA DU ZEBY SKORZYSTAC Z KOMPUTERA ... MASAKRA TO JEST JAKAS MASAKRA CO TA AGENCJA WYRABIA PRAWDA COLE ICH W OCZY WISI IM TO CO PISZA TU LUDZIE ZE UCIEKAJA OD NICH ... A I UWAGA NA TAKIEGO OSOBNIKA JAK DAMIAN WRONSKI JEMU TO BY KAZDA Z ZBIURA VDB NAWET D... DALA JAK BEDZIE SIE CHCIAL KOGOS POZBYC TO SIE POSTARA O TO BEDZIE CHCIAL ZEBY CIE WYJE...LI Z PRACY PUJDZIE DO SZEFA I TO CI ZALATWI PRZEJEDIESZ MU DROGE NA ULICY TO BEDZIE CI SIE ODGRAZAL ZE ZALATWI CI DOLINE DO POLSKI SMIECH NA SALI ... NIE WIERZYCIE TO ZAPRASZAM SAMI SIE PRZEKONACIE JAKA JEST AGENCJA VDB ... JAK JUZ PISALEM POLECAM TA AGENCJE DLA OSOB KTORE CHA TYLKO CPAC JARAC PIC .. A NIE POLECAM OSOBOM KTORE CHCIALY BY MIEC SPOKOJ ...
2
Miki 2016-10-06 19:17:06
Witam moze mi ktos napisac na temet pracy przez agencje VDB bo to mnie interesuje oferuja m.in. przy pakowaniu karmy dla psow...ktos cos na ten temat? z góry dziekuje za info..
Miki 2016-10-06 19:18:14
Witam moze mi ktos napisac na temet pracy przez agencje VDB bo to mnie interesuje oferuja m.in. przy pakowaniu karmy dla psow...ktos cos na ten temat? z góry dziekuje za info..
J 2016-10-06 19:31:57
No ja wiem mniej więcej tyle, że te ogłoszenia są, zę są pakowania mięsa i że dzieje się to zagranicą, ogólnie jest mieszkanie tam jakieś i niezła pensja
Pracownik VDB 2016-11-20 19:56:24
Prawie jak w Auschwitz częste kontrole nie miłe koordynatorki, nie mają pojęcia o problemach które zostają zgłoszone, mają pracownika traktują jak śmiecie
Zostaw swoją opinię o Over VDB - Lunteren
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB