Over VDB

Lunteren

Opinie o Over VDB

Kamil 2016-06-10 19:48
Kiedy pani wyjeżdża ? Ja mam busa też tam na niedzielę
ja 2016-06-16 19:49
jakie warunki trzeba spelniac?
paranoja 2016-07-03 17:05
Jak on smial wogole bawic sie z dzieckiem a nie stac na bacznosc? W glowie sie nie miesci.
Jędrek 2016-07-16 11:16
Widzę że piszą osoby które pracowały przez tą agencję, A proszę powiedzcie mi czy wypłacają pieniądze wakacyjne i urlopowe? Chodzi mi o 8% i 10% od kwoty zarobionej brutto.
iuytrd 2016-07-17 14:08
anka prawko chca abys była kierowca za frii osobiscie ich nie mam i sie ciesze a jezeli chodzi o zakwaterowanie to zalezy na jaki domek sie dostaniesz lub chotel i zkim bydziesz mieszkac nie polecam nikomu trafic na viszkade odradzam pracowałem tam smierdzace mieso pakujesz które polski mc drive kupuje a my to potem jemy i dzieci ....
2
iuytrd 2016-07-17 14:30
ludzie (usunięte przez administratora) za durzo byscie chcieli wiedziec naj lepiej przyjechac przezyc i bydziecie wszystko wiedziec co innego agencja gada prze tel a co innego sie okazuje stawka jest wiekowa 8,80brutto na reke jest to 6,80 netto zalezy do jakiej pracy sie dostaniecie kazda praca jest płacona tygodniowo róznie ... co moge powiedz to tyle abyscie sie przygotowali bo zalezy na jaki domek hotel sie dostaniecie moze to byc na wsi daleko od sklepu albo blisko miasta jest.. wypłata wyglada tak pierwsze dwa tygodnie za frii a w 3 tygodniu masz wypłate za 1tydzien a dlaczego tak jest dlatego ze jak juz ktos napisał ze jak pujdziesz na urlop to bedziesz miał kase wypłacana jest mozliwosc dostania zaliczki po przepracowaniu 1 tygodnia zaliczka w kwocie 50euro .... potem macie to odtracone z wypłaty .. jezeli chodzi o przyjazd daja bilet kredytowany macie to odciagniete od wypłaty odciagaja tez za to ze wam pomogli załatwic nr iban i konto ,,, jezeli ktos posiada konto walutowe polskie pamietac aby podac swith i przed nr konta napisac pl..
4
Barnevels 2016-07-19 23:57
Nie polecam, bylem w domku w 30 osob, sa 2 lazienki z prysznicami i 2 kible (barneveld-Thorbeckelan) domek spokojny ale przesada co do pracy to 2 godziny w 1 strone jazdy samochodem i 2 w druga... Placa po 3e/h jesli masz 18lat jesli wiecej to tez wielko ch*j. Jesli tam jedziesz to wez pieniadze na powrot wyplata 1 jest po 3tyg i dostajesz 20e bo wszystko ci odlicza na 2 tez i na 3 . czyli 1 normalna wypada ci po 6 tyg bo w 1 trzech nic nie dostajesz. Wyrzucaja ludzi z dnia na dzien i karza im opuscic mieszkanie byly przypadki ze kogos wyrzucili a ktos byl bez pieniedzy i dachu nad glowa. Nie Polecam !
6
Mario 2016-08-25 09:43
Osobiscie mieszkalem na domku gdzie bylo 30 osob,takze to nie sciema.
3
doradca 2016-09-07 15:16
osobiście nie polecam tej firmy ale jak ktoś się upar żeby tam jechać nie polecam tam nikomu szukania kolegów lub towarzystwa polecam również tani tel zero elktroniki numer do ambasady lub fundaci lastrada , nie wierzyć na slowo ludziom z biura nie nośić ze sobą dużej gotówki
3
doradca 2016-09-07 15:16
osobiście nie polecam tej firmy ale jak ktoś się upar żeby tam jechać nie polecam tam nikomu szukania kolegów lub towarzystwa polecam również tani tel zero elktroniki numer do ambasady lub fundaci lastrada , nie wierzyć na slowo ludziom z biura nie nośić ze sobą dużej gotówki
3
frank 2016-09-17 21:36
historia wyssana z palca hahahah jedz na kotwijkerdijk20 ( kurwidolek duzy ) tam mieszka 30 osob i sa tylko dwie lazienki 1 kuchnia
2
frank 2016-09-17 22:06
OPINIA O AGENCJI VDB

AGENCJA WYDAJE SIE CALKIEM SPOKO KTO BYL I PRACOWAL TO WIE CO PISZE NA FORUM CZYTAM OD CZASU DO CZASU FORUM VDB CO JEST NOWEGO ...
OSOBISCIE ZWIEZILEM JUZ KILKA HAULP VDB I STWIERDZAM ZE NIEKTORE Z NICH WYGLADAJA JA WYSYPISKO SMIECI ALE DLACZEGO TAK WYGLADAJA DLATEGO ZE AGENCJA VDB NIE INTERESUJE SIE TYM CO SIE DZIEJE NA TYCH MIESZKANIACH ZE SA LIBACJE 7 DNI W TYG TO POLAKI TAK DBAJA OSOBISCIE STWIERDZAM ZE AGENCJA VDB JEST DLA OSOB KTORE PRZYJERZAJA DO HOLANDI TYLKO PO TO ABY CPAC JARAC PIC NIE JEST TO AGENCJA DLA OSOB KTORE UCIEKAJA OD TAKICH LUDZI IPRZYJECHALI TU TYLKO ZEBY PRACOWAC MIEC SPOKUJ CHCIELI BY MIEC CZYSTO .. OWSZEM ZDARZAJA SIE TAKIE TAKIE DOMKI ALE TYLKO WTEDY KIEDY NA DOMEK TRAFIAJA TACY LUDZIE PORZADNI .. Z PRACOWNIKAMI GAENCJI VDB NIC NIE DA SIE ZALATWIC MAJA WYJ...ANE PO CALOSCI NA NAS NA DOMKI I TO CO SIE Z NAMI DZIEJE W DOMKU I W PRACY A JAK JESTES CHORY TO CI POWIEDZA ZE MASZ PRZECZEKAC 3 DNI MOZE CI PRZEJDZIE A JAK NIE TO CI WYSLA ADRES DO SZPITALA I POWIEDZA ZE MASZ POWIEDZIEC ZE TO CI SIE DZIS STALO ... WI FI JAK MIESZKASZ NA GORZE SAMEJ TO MASZ LIPE NIE CHODZI MUSISZ ZEJSC NA DU ZEBY SKORZYSTAC Z KOMPUTERA ... MASAKRA TO JEST JAKAS MASAKRA CO TA AGENCJA WYRABIA PRAWDA COLE ICH W OCZY WISI IM TO CO PISZA TU LUDZIE ZE UCIEKAJA OD NICH ... A I UWAGA NA TAKIEGO OSOBNIKA JAK DAMIAN WRONSKI JEMU TO BY KAZDA Z ZBIURA VDB NAWET D... DALA JAK BEDZIE SIE CHCIAL KOGOS POZBYC TO SIE POSTARA O TO BEDZIE CHCIAL ZEBY CIE WYJE...LI Z PRACY PUJDZIE DO SZEFA I TO CI ZALATWI PRZEJEDIESZ MU DROGE NA ULICY TO BEDZIE CI SIE ODGRAZAL ZE ZALATWI CI DOLINE DO POLSKI SMIECH NA SALI ... NIE WIERZYCIE TO ZAPRASZAM SAMI SIE PRZEKONACIE JAKA JEST AGENCJA VDB ... JAK JUZ PISALEM POLECAM TA AGENCJE DLA OSOB KTORE CHA TYLKO CPAC JARAC PIC .. A NIE POLECAM OSOBOM KTORE CHCIALY BY MIEC SPOKOJ ...
7
Miki 2016-10-06 19:17
Witam moze mi ktos napisac na temet pracy przez agencje VDB bo to mnie interesuje oferuja m.in. przy pakowaniu karmy dla psow...ktos cos na ten temat? z góry dziekuje za info..
Miki 2016-10-06 19:18
Witam moze mi ktos napisac na temet pracy przez agencje VDB bo to mnie interesuje oferuja m.in. przy pakowaniu karmy dla psow...ktos cos na ten temat? z góry dziekuje za info..
J 2016-10-06 19:31
No ja wiem mniej więcej tyle, że te ogłoszenia są, zę są pakowania mięsa i że dzieje się to zagranicą, ogólnie jest mieszkanie tam jakieś i niezła pensja
Pracownik VDB 2016-11-20 19:56
Prawie jak w Auschwitz częste kontrole nie miłe koordynatorki, nie mają pojęcia o problemach które zostają zgłoszone, mają pracownika traktują jak śmiecie
2
Rewers 2017-01-03 09:12
Masz rację. Firma spoko tylko pracownicy do poprawki. Jak sobie pościelemy tak się wyśpimy. Ludzie niektórzy lubią życie w brudzie a potem narzekają taka ich karma.
1
Anonim 2017-01-10 21:10
@ witam. Aktualnie lracuje w vdb i trafiłem tu przypadkowo bo czytałem opinie o innej firmie di której zamierzam przejść Ale do rzeczy

Firma przedewszystkim wyplacalna pieniądze na czas i są to spore sumy. Warunki mieszkaniowe hmm kuchnia wyposażona od a do z a z czystością zależy na jaki domek traficie

Co do pracy to właśnie dużo zależy na co jedziecie ale to i tak nie ma znaczenia bo po przyjeździe okazuje się ze iddziecie gdzie indziej to jest ich standardowe zagranie
Praca na gruszkach i jajkach jest jedną z lepszych prac ponieważ są najlepiej płatne orazsą jednymi z lżejszych prac . Praca w de burtę również dobrze płatna Ale bardzo ciężka deszcz nie deszcz trzeba w polu pracować praca przy flakach chyba najgorsza haja może być smród syf i najmniej płatna na wieżowce 150 euro nie zarobicie w porównaniu na gruszkach na wiekowce z sobota ponad 250 na montazach dużo godzin co idzie lepsze wynagrodzenie ogólnie prac mają sporo tylko wszystko zależy od szczęścia gdzie się trafi z pracą jak i domkiem jabtrafilem z lokalizacją bardzo fajnie z pracą też nie najgorzej. Ludzie z biura są sympatyczni i potrafią zrozumiećze się nie chce gdzieś pracować tylko trzeba podać sensowny powód a nie bi nie chce...
Zjezdzam z innych powodów ponieważ obiecali że będę mógł ściągnąć brata po jakimś czasie a jednak nie ma nadal takiej opcji . Pracowałem w gorszych agencjach

1
Anonim 2017-01-10 21:13
@ witam. Aktualnie lracuje w vdb i trafiłem tu przypadkowo bo czytałem opinie o innej firmie di której zamierzam przejść Ale do rzeczy

Firma przedewszystkim wyplacalna pieniądze na czas i są to spore sumy. Warunki mieszkaniowe hmm kuchnia wyposażona od a do z a z czystością zależy na jaki domek traficie

Co do pracy to właśnie dużo zależy na co jedziecie ale to i tak nie ma znaczenia bo po przyjeździe okazuje się ze iddziecie gdzie indziej to jest ich standardowe zagranie
Praca na gruszkach i jajkach jest jedną z lepszych prac ponieważ są najlepiej płatne orazsą jednymi z lżejszych prac . Praca w de burtę również dobrze płatna Ale bardzo ciężka deszcz nie deszcz trzeba w polu pracować praca przy flakach chyba najgorsza haja może być smród syf i najmniej płatna na wieżowce 150 euro nie zarobicie w porównaniu na gruszkach na wiekowce z sobota ponad 250 na montazach dużo godzin co idzie lepsze wynagrodzenie ogólnie prac mają sporo tylko wszystko zależy od szczęścia gdzie się trafi z pracą jak i domkiem jabtrafilem z lokalizacją bardzo fajnie z pracą też nie najgorzej. Ludzie z biura są sympatyczni i potrafią zrozumiećze się nie chce gdzieś pracować tylko trzeba podać sensowny powód a nie bi nie chce...
Zjezdzam z innych powodów ponieważ obiecali że będę mógł ściągnąć brata po jakimś czasie a jednak nie ma nadal takiej opcji . Pracowałem w gorszych agencjach


Asa zapomniałem dodać w pokojach są tylko łóżka i metalowe szafki robocze
1
Masakra 2017-01-16 22:32
Witam,agencja dno w domkach syf , picie , jaranie. Praca niereguralna malo godzin. W zakladach starsi traktuja cie jak wroga, i noe wazne jak pracujesz mozesz sie starac na 100% zawsze bedziesz gorszy. Odradzam!!!!!
3
Unikat 2017-01-18 10:31
Oj "masakra" ciężki masz los. Pracuje u nich i jestem zadowolony. Trzeba przeczekać ten pierwszy najtrudniejszy czas. Praca poza granicami zawsze jest cięższa bo tęsknimy. Zarobki są spoko a ludzie czasami dokuczają innym bo to przecież konkurencja!!!
3
Van de Mik 2017-02-19 14:12
Pilnie potrzebuję numeru do polskiego lub holenderskiego koordynatora VDB
Bardzo pilne !!!!
Najlepiej z okolic Epe
Imigrant 2017-02-19 17:52
Nie mają wcale nowych ofert pracy a szkoda. Kiedyś już korzystałem z ich pośrednictwa i byłem bardzo zadowolony. Zgadzam się, że za granicą jest ciężko ale to dlatego, że tęsknimy do kraju do rodzin a pracować trzeba ciężej niż w kraju. Ale w sumie cieszę się z takiej możliwości
Edyta 2017-03-01 13:29
@Masakra, a czy próbowałeś zgłosić komuś te uwagi?
Kendzier 2017-03-14 00:44
Nie wiem czy mam jechać z tą firmą nie podoba mi się że Umowa Podpisywana będzie dopiero po przyjeździe do Holandii trochę to niepokojące
1
Natalia 2017-03-22 11:29
Over VDB to agencja znana na rynku. Zawsze dobrze poszukać więcej informacji.
Mala 2017-03-24 14:11
Wyssane z palca? No chyba nie. Mieszkałam na domku który miał 13 pokoi. Byly: 3 pokoje 1 osobowe. 4 pokoje dwu osobowe 5 pokoi 3 osobowych i dwa pokoje 4 osobowe w czym jeden byl zrobiony z garażu.. . Na dole była kuchnia wraz z jadalnia, 8 palników, dwa zlewy, mal y salon. Na cal y domek było 10 lodówek. Na doke dwie ubikacji, w tym w jednej nie było nawet umywalki. U góry dwie l azienki z prysznicem. Na tyle osób. Mogę nawet dokładny adres napisać ł. Więc nie mow mi, ze wyssane z palca. Owszem są ładne domki ale są tez katastroficzne. Plus godziny są, ale jeze li trafisz na stałą pracę a są ludzie którzy siedzą na rezerrezerwach bo rzucają ich raz tutaj raz tam.
1
roni 2017-04-20 10:29
Witam ja czekam na pini za urlopowe uwaga na edytke i andzelle
Kuba 2017-04-23 12:57
Korzystałem z pracy organizowanej przez Over VDB i nie narzekałem. Niektórzy zarzucają złe warunki mieszkaniowe, przecież tam przebywamy bardzo krótko, większość czasu jesteśmy w pracy. Wystarczy żeby było czysto.
Matt 2017-04-26 21:13
Co do Vdb Sa domki na 30 osob w "lesie" jak tam trafisz to serio chujnia jak nie wiem co.
Sa tez domki na 10-20 osob ja mieszkam w 20-osobowym domku spoko warunki sa. Internet jest na kazdym domku. Ja mieszkam w Miejscowosci Wekerom. Placa za domek 400€ na msc. Tygodniowki dla 23latkow wynosza od 300 do 500€ ale najczesciej trafiasz na zjebane roboty. W polu przy kurczakach na sortownie smieci itp ja pracuje na dachach robota ciezka .. Dupisz po 12h minimum max zdarzylo mi sie robic 16godzin jestem tu na wiekowce i szczerze osoby ponizej 23 roku zycia nie maja co tu przyjezdzac chyba ze macie robote taka co placa stala pensje "bez wiekowki" to nie sa zarty ja tu tygodniowo zarabiam ok. 200euro robiac po tyle godzin... Rozne agencje wymyslaja sobie rozne bajery ze atrakcyjne wynagrodzenie... Pomoc polskiego koordynatora jakos ja w pracy z samymi Holendrami pracuje i z nikim nie potrafie siee porozumiec pisza tak zeby tylko Polakow wykorzystywac taka jest prawda a potem cie wypierdola do Polski.. Moze sie tez zdarzyc ze bedziesz przykladowo siedzial/a na domku przez tydzien bez pracy i nic nie zarobisz. Takie sa fakty i realia. Jak dobrze trafisz to bedzie dobrze alee jak przez zla agencje pojedziesz to uwierz mi ze jeszcze wrocisz do Polski na swój koszt nawet czasami bez powodu :) wiem co pisze . Jesli ktos ma jakies pytania odpowiedz na moja wiadomość chetnie pomoge.
Pracownik vdb 2017-04-26 21:15
Co do Vdb Sa domki na 30 osob w "lesie" jak tam trafisz to serio chujnia jak nie wiem co.
Sa tez domki na 10-20 osob ja mieszkam w 20-osobowym domku spoko warunki sa. Internet jest na kazdym domku. Ja mieszkam w Miejscowosci Wekerom. Placa za domek 400€ na msc. Tygodniowki dla 23latkow wynosza od 300 do 500€ ale najczesciej trafiasz na zjebane roboty. W polu przy kurczakach na sortownie smieci itp ja pracuje na dachach robota ciezka .. Dupisz po 12h minimum max zdarzylo mi sie robic 16godzin jestem tu na wiekowce i szczerze osoby ponizej 23 roku zycia nie maja co tu przyjezdzac chyba ze macie robote taka co placa stala pensje "bez wiekowki" to nie sa zarty ja tu tygodniowo zarabiam ok. 200euro robiac po tyle godzin... Rozne agencje wymyslaja sobie rozne bajery ze atrakcyjne wynagrodzenie... Pomoc polskiego koordynatora jakos ja w pracy z samymi Holendrami pracuje i z nikim nie potrafie siee porozumiec pisza tak zeby tylko Polakow wykorzystywac taka jest prawda a potem cie wypierdola do Polski.. Moze sie tez zdarzyc ze bedziesz przykladowo siedzial/a na domku przez tydzien bez pracy i nic nie zarobisz. Takie sa fakty i realia. Jak dobrze trafisz to bedzie dobrze alee jak przez zla agencje pojedziesz to uwierz mi ze jeszcze wrocisz do Polski na swój koszt nawet czasami bez powodu :) wiem co pisze . Jesli ktos ma jakies pytania odpowiedz na moja wiadomość chetnie pomoge.
Ko.....n 2017-04-27 01:46
Na moim przykladzie historia przedstawiala sie nastepujaco gdzyz w momencie kiedy nie mialem pracy to czlowiek chwyta sie wszystkiego co moze. Ja pracowalem w VDB przez trzy miesiace w roku 2012 kiedy po tym czasie zmienilem prace bardziej odpowiadajaca mi i przyjazna. Do pracy w VDB musialem dojechac przewoznikiem o nazwie Dolina czy jakos tak. Chyba nawet na pierwszy urlop jak ktos chcial jechac i wrocic bylo odgornie narzucone przejazd powyzszym przewoznikiem. Mieszkalem w miejscowosci De Klomp pod Veenendaal. Dom bym duzy. Prawda jest iz mieszkalo nas chyba 16 osob po dwie osoby w pokoju choc jak dla mnie to byla jedna wielka patologia pod wzgledem alkoholizmu. No ale jak to polacy tymbardziej po 40-tce pracujacy na budowie. Do pracy skierowano mnie na jakis projekt wylegarni kurczakow. Prace typowo budowlane. Pracowaly tez w pozniejszym czasie i kobiety ktore wykonywaly czynnosci zwiazane z silikonowaniem elementow paneli sciennych. Takze trafila sie praca przy jabkach oraz zbieraniu jajek. Takze faktem jest iz pracowalo sie za najnizsza stawke cos okolo 8e brutto lub troche niewiele wiecej. Jezeli ktos nie ma pracy a chce sie zalapac do holandii i znalezc cos innego w szybkim czasie to moze z zacisnietymi zebami nie ma az takiej tragedii. Ale na dluzsza mete praca przez taka agencje to bedzie wyborem zlej drogi. Sa o wiele fajniejsze prace w innych agencjach, tymbardziej moze gdzies sie zaczepic w logistyce na magazynach, badz kto zna juz jakies podstawy holenderskiego i ogarnie wlasne mieszkanie badz pokoj to nic nie stoi na przeszkodzie w znalezieniu o wiele lepszej i stalej pracy.
2
pol 2017-04-29 15:22
Nie poważam pana opini o VDB , domki w których Polacy mieszkaja stoją przeważnie albo w lasach albo na uboczach wsi lub miast. W tych domkach mieszkają osoby które w Polsce już nic nie mogą znależć , alkohol, narkotyki dzień w dzień. Normalny człowiek między nimi nie pasuje. Syf niesamowity, kradzież rzeczy innych, itd...Niestey prawda jest taka że VDB normalnych ludzi do prac które oni proponują nie moga dostać i dlatego każdy ćpun czy pijak jest przyjmowany. Płace wydają się niby wysokie ale w podstawową dawkę wliczone są pieniądze na wakacje i nadgodziny. Nie polecam.
1
Henry 2017-05-01 17:49
Bardzo dobrze wspominam prace dzięki Over VDB. Myślę, że firma ma sporo hejterów. którzy tak się starają żeby dokopać. To jak zachowują się ludzie na kwaterach nie zależy od firmy a jedynie od nas samych.
Czarny 2017-05-18 19:57
Człowieku,jaką ty szkołę skończyłeś?
Ryszard 2017-05-19 10:21
Zawsze można znaleźć jakieś mankamenty w firmie i obwiniać ją. Pracowałem z Over już niejednokrotnie i nie narzekam na firme ale niestety na ludzi z którymi musiałem mieszkać. Ja sobie poradziłem i dalej pracuję dla nich i dobrze zarabiam. Ale myślę, że jest to temat do poprawki.
Pati 2017-05-25 17:37
Najlepsza agencja przez jaką dotychczas pracowałam. Wszystko jasne i zorganizowane. Ludzie z biura bardzo mili. Jeżeli chodzi o rzeczy, które są kwestią szczęścia, to ja akurat trafiłam na dobrą pracę(dużo godzin, dobra stawka) i mieszkanie na hotelu. Mały minus za pralki na żetony..;) Polecam
Rewers 2017-05-25 21:02
Over VDB zaspokaja zapotrzebowanie na wykwalifikowanych pracowników z Polski i Litwy. Rekruterzy są wspierani przez zespół specjalistów.Agencja ma swoja siedzibę w nowoczesnym budynku w Renswoude w Holandii. Sądzę, że dobre opinie pracowników pozwolą firmie na dalszy rozwój.
1
manio 2017-06-29 11:57
bredzisz
1
byłyBorowiec 2017-06-30 16:25
Odradzam ! Brak możliwości przejścia na własny kwaterunek,za kojo kasują 110e tyg.Mieszkania to speluny,nie mają żadnych poważnych oraz rozwojowych firm.Praktycznie w większości małe rodzinne przedsiebiorstwa w których zastępują nas czarnoskurymi.
1
Łukasz 2017-07-04 15:50
Najgorsza z możliwych agencji. Nie polecam
3
Nowy 2017-07-05 12:26
Tak skrajnie różne opinie i nie wiem co mam mysleć a miałem zamiar jechać do roboty w Utrechcie. Może mi ktoś napisać jak wyglada sprawa umowy z agencją?
krystiano 2017-07-05 20:10
Witam byłem miesiac jako spawacz z vdb za dwa tygodnie nie otrzymalem wynagrodzenia ani solarisa nic.zatrudniaja na dowod alkoholików narkomanów i kryminalistów praca była ok ale na domku nie dało się żyć nie polecam nikomu wyjazdu przez ta agencje umowa mozna sobie podetrzec 4 litery.
krystiano 2017-07-05 20:14
Witam byłem miesiac jako spawacz z vdb za dwa tygodnie nie otrzymalem wynagrodzenia ani solarisa nic.zatrudniaja na dowod alkoholików narkomanów i kryminalistów praca była ok ale na domku nie dało się żyć nie polecam nikomu wyjazdu przez ta agencje umowa mozna sobie podetrzec 4 litery.umowe podpisujesz na miejscu w sumie bez wyjscia i nie skuchaj co ci mowia przez tel.przed wyjazdem bo to nie wiele ma wspolnego z prawda ja mialem byc w ede a nie bylem trafisz na pewno na paskudny domek nie da sie pracowac odradzam zdecydowanie
Byłem 2017-07-09 11:41
Umowa podpisywania na miejscu co tydzień przedłużona czyli w każdym momencie mogą Ci podziękować i kazać opuścić zakwaterowanie.
1
Reniutki 2017-07-10 08:55
Może to o czym piszecie to są jakieś jednostkowe przypadki i nie należy tego uogólniać? Zawsze może cos się zdarzyć.
dopisze jak ktoś coś 2017-07-11 22:54
Cześć, dobrze trafiłaś-eś na hotelu Lunteren jest spoko wspólna kuchnia dobre warunki mieszkalne. Od początku - byłem na kilku domkach, pierwszy domek Wekerom nie polecam weekendy chlanie takie że się przywalają pozdrawiam pana Andrzeja poprostu koksiarz i kryminalista ma z głową coś nie tak, uwaga na ludzi z poza firmy olka romek i bodajrze marcin z daleka się trzymać. Puten koleś z nożem chodzi i w kapeluszu. Epe bungale z siekierami i z nożami, domek na Ede uwaga też jest masakra kokaina się sypie tam. Poprostu nie mają ludzi i jeżdzą wszyscy tam starczy zadzwonić i w czwartek piątek wyjazd, nie będe się opisywał więcej jeśli ktoś nie wierzy sam się przekona na własnej skórze. Lunteren spoko hotel
Malizna 2017-07-14 08:26
Sadzę, że agencja nie jest w stanie sprawdzić każdego dokładnie. Firmy cisną o ludzi więc wysyłają.
Konrad 1985 pele 2017-07-25 11:21
Ludzie masakra dostałem rower za 5 euro tygodniowo i kazali mi dojeżdzać 24 km do pracy, deszcz burze i mam jechać . Nie pojechałem dwa razy i mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z agenci bo debile nie rozumią że zdrowie jest ponad wszystko
Romanus 2017-07-25 20:52
Albo ktoś jedzie za granicę do roboty albo niech ludzie nie robią sobie żartów i siedzą w domu. Później wypisują jak to firma ich skrzywdziła. Każda agencja pracuje żeby zarobić ale niestety często wyjeżdżają lenie i tylko psują za granicą opinie innym.
1
Zostaw swoją opinię o Over VDB - Lunteren
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB