Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Over VDB

zdjecie uzytkownika
frytki - 2015-06-23 12:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Polski na wlasny koszt? Kurde, ze ci nie zafundowali??? Moze frytki do tego? Ja jakos pracuje 6 miesiecy i jest ok. Ale jak ktos przyjezdza na imprezy to ma szybko wylot...w...dol mi sie jeszcze nie zdarzyl... ciekawe dlaczego???
zdjecie uzytkownika
forni - 2015-06-24 14:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli jesteś zainteresowany pracą w Over VDB to z tego co słyszałem oferuje miejsca pracy na takie stanowiska jak: Wykrajanie mięsa kurczaków, rzeźnik, nabijanie korpusów kur, wieszanie kurs, do produkcji / pakowania, łapanie kur, czyszczenie skór, mechanik samochodów ciężarowych, spawacz MIG/MAG w miejscowości Renswoude
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-29 20:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos z was tez dostal oferte pracy na kurczaki wyjazd w ten czwartek lub piatek????czy dostane informacje od kogos z was czy warto jechac przez ta agencje czy sa wyplacalni i jakie sa warunki mieszkalne niby jakis hotel???prosze o jakakolwiek informacje ok dzieki z gory za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
r.z. - 2015-06-30 07:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Holandia
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 08:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r.z. - 2015-06-30 07:24:24]:
hej tak Holandia
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 08:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jest ktos kto odpowie to wazne i pilne???
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jade zastanawiam sie ale jak tam jest teraz hmm i co tu robic
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-06-30 10:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne kasuje ktos tu opinie rezygnuje
zdjecie uzytkownika
Bazuna - 2015-06-30 15:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy w VDB tez jest praca przy trybowaniu filetów z korpusu drobiowego
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-06-30 17:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej tez jestem ciekawy o mam robic i jak jest terazw VDB tak jak seba maam dylemat czy warto jechac hmm niby praca na nozu odcinanie chrzastki i skory i tez kwatera w hotelu blisko Ede..Odpowie ktos????
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-30 21:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm zero opini i co tu robic prosze was dodajcie opinie boje sie tyle zlego o tej firmie a w czwartek wyjazd odpiszcie prosze KASKA
zdjecie uzytkownika
vbdbejer - 2015-07-01 09:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jak ktos chce pracowac to ma prace, jak ktos olewa i bierze zieka co drugi dzien to ma szybko wyjazd. Plusem jest, ze kasa jest na czas i sa tygodniowki. Firma jak firma. Ja pracowalem juz w kilku uitzenbiuras w Holandii. W VDB jestem 3 miesiace na piekarni i narazie nie zaluje. Na kurczakach nie robilem.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-07-01 12:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy naprawde nie dostane tutaj odpowiedzi widze ze seba zrezygnowal nie dziwie sie ehh zero onkretow tutaj na forum smutne chyba tez zrezygnuje!!!
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-07-02 03:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej więc tak tygodniówki są na czas mieszkanie to zależy gdzie się trafi albo mieszkanie super albo totalna porażka między innymi hotel z VDB totalna banda i nic więcej 30 osób na tak zwanym hotelu.Ja pracowałem na wieszaniu zagazowanych kur na haki nie polecam tej pracy nikomu ciężka w smrodzie i tak dalej minimum po 12 godzin dziennie maximum 15 od poniedziałku do piątku trzeba nabijać kurczaki na ruchome haki w szybkim tempie tzn co 2 sekundy kura na haku i tak non stop przez całą dniuwkę ręce puchną nargarstki siadają paznokcie schodzą z palców po jakimś czasie ból nie do zniesienia ja wytrzymałem 2 tygodnie i nigdy więcej do BORU nie polecam żadnemu największemu nawet wrogowi tej roboty normalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla polaków jak nie wierzycie to zapraszam do NIJKERK to sami się przekonacie na własnej skórze.A na produkcji nie jest wcale lepiej to też trzeba naginać bardzo szybkie tempo pracy ale tylko dlatego że polaczki pokazali i pokazują dalej bo myśla że dostaną podwyżke a Holendzrzy klaskają i tylko sie smieja ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-07-02 11:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dobrze ze nie pojechalem wole poszukac innej agencji i pracy dzieki mam nadzieje ze nie bede zalowal hmm pozdrawiam i prosze o wiecej komentarzy
zdjecie uzytkownika
ks - 2015-07-03 11:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty piszesz? Hotel jest z Luneteren nie Nijkerku, pokoje dwuosobowe z lazienka. jakie 30 osob? chyba ci sie mieszkania pomylily...
zdjecie uzytkownika
Beta - 2015-07-13 14:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,właśnie Pani z tej firmy do mnie zadzwoniła ze osoby do 40 roku max mogą się zgłaszać do pracy starsi odpadają .Szkoda ale cóż takie są realia ,miło że oddzwonili i sami to przekazali.Pozdrawiam muszę szukać w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-07-14 10:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Ja tam w VDB robie juz jakis czas, jesli szukasz roboty na dluzszy okres a nie tylko ziolo pojarac to prace bedziesz miec...mieszkania jak wszedzie sa gorsze i lepsze, ludzie tez jak wszedzie, deb*** nie brakuje i chyba ci najczesciej pisza opinie, bo albo ich zwolnili albo sie do zadnej roboty nie nadawali...ja tu zostaje kasa co tydzien jest, godzin nie brakuje...pozdro!
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2015-07-14 16:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z tymi kurczakami i tym hotelem prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2015-07-14 17:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta pani w VDB mowila ze jest to hotel niepamietam ale chyba w Luneteren i sa to pokoje dwuosobowe z lazienka a zaklad od hotelu niby ponad 30minut jazdy czy ktos sie orientuje jak tam jest teraz i co to za zaklad niby z kurczakami a praca po 8h???????
zdjecie uzytkownika
!!!! - 2015-07-14 22:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o wiecej odpowiedzi na moje pytania wyzej wymienione prosze was bo niewiem co mam robic ludzie pomozcie
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-17 11:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kurczaki bym sie nie pisał. ( usunięte przez administratora )słyszałem ze duza rotacja bo ludzie wymiękają.
zdjecie uzytkownika
Sakos - 2015-07-27 10:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No @... coś w tym musi być, bo co i rusz wrzucają jakieś oferty pracy na kurczaki. Mam wrażenie, że długo tak im produkcja nie pociągnie skoro ludzie nie chcą zasuwać za pół darmo. Może gdyby pomyśleli o lepszym wyrównoważeniu pieniądze do ilości pracy to inaczej by to wyglądało, ale to powinno wypłynąć od pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-07-27 12:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sakos dlaczego za pol darmo? Pracowales tam ? Daj znac!
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-08-06 21:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej mam pytanie. jak długo się czeka na pierwsza wyplate ? czy sa problemy z wyjazdami na urlop do pl. proszę szczera odp
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-08-13 11:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pracował na kurakach? Jak z zarobkami i opłatami oraz dojazdem do pracy, jakie warunki na domkach? Chcemy tam jechać w kilka osób, miedzy innymi na nóż.
zdjecie uzytkownika
tyrak - 2015-08-13 11:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2015-01-15 21:46:10]:
Hej możesz mi napisać jak naprawde jest tam z zarobkami? Mamy zamiar przyjechać do was z Indykpola z Lublina, moja koleżanka chce na nóż, bo ma 10 lat doświadczenia, ja gdziekolwiek.
zdjecie uzytkownika
ona wie - 2015-08-17 15:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie radze 200 euro tygodniowo praca(można trafic dobrze) kurczki i inne podobne takie nawet nie radze próbowac.warunki mieszkalne tragedia (chyba ze kogos jara mieszkać z 30 ludżmi na chcie )po prostu radze sie głęboko zastanowic bezpozdrowień
zdjecie uzytkownika
ona nie wie - 2015-08-17 19:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona wie, gdzie pracowałaś, przy czym? Ile godzin robiłaś? Może ktoś opisze bardziej szczegółowo. Robilaś przy kurczakach???
zdjecie uzytkownika
djang - 2015-08-26 15:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku dni pojawiła się nowa pula ofert pracy w Renswoude. Zastanawiam się dlaczego ciągle potrzebują aż tyle osób, czyżby dotychczasowi pracownicy nie byli zadowoleni z warunków jakie firma oferuje czy dynamicznie się rozwijają i z tym jest to związane ? Prosiłbym o jakieś szczegółowe info odnośnie ofert.
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-09-09 21:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powie ktoś jakie sa warunki mieszkalne?jest internet? ile tygodniowo za mieszkanie?
zdjecie uzytkownika
oni wiedzą o tym dobrze - 2015-09-18 08:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzebują cały czas ludzi na wieszanie kurczaków i na produkcje bo jest tam taka zajebista rotacja ludzi.Jedni przyjeżdzają drudzy wyjeżdzają bo nie dają rady w pracy Bardzo szybkie tempo pracy ale to zasługa oczywiście samych polaczków w roli głównej pokazali że idzie bardzo szybko pracować i tak jest teraz przez cały czas.Zapraszamy do pracy dużo wolnych wakatów na wieszanie kur jaki produkcję w VDB.
zdjecie uzytkownika
pracujacyw VDB - 2015-09-21 14:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wyejchalem przez te biuro 1-go września. przyjechałem na biuro około 24 a na 8 miałem jechać do pracy. Jechełam tu do pracy przy przetworstwie sera, a praca wygląda tak, że jestem dwa, trzy na serach, potem jade na coś innego (typu sadzonki kwiatów, pakowanie jajek itp). Czyli na samych serach jestem tylko max trzy dni, fakt taktem godzin nie brakuje. Średnio mam koło 45h tygodniowo. Na temat mieszkań, to ja mieszkam akurat w domkach i jest nas czterech, czyli ogolnie jest ok. Ale co zauważyłem, to trzeba pilować numer SOFI (teraz to się nazywa BSN) bo znam przypadek, gdzie gość przyjechał bez tegoż numeru i bez konta w banku( chciał tu konto zalożyć) i siedział trzy tygodnie na zaliczakch bo niemogli mu przelać tygodniówki bo nie miał konta, a nie miał konta bo nie miał BSN (każdy bank w NL wymaga BSN do założenia konta). Czyli ogolnie lipa. Sumując to praca jest, jak się chce pracować to można euro zarobić. Na temat firmy BOR to się zgadzam, że jest ciężko, dużo godzin ale oni maja po 500-600 e tygodniówki na rękę. Wybór należy do was. Dlatego też moja ocena 3+.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-09-22 18:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak pracowałam w VDB przez półtora roku i nie powiem ale jest tak są marne szansę na stałą prace.Przeważnie każdy dzień jest w innej pracy. Ci co maja prawo jazdy robią jako darmowi kierowcy nawet po kilka godzin dziennie. Mieszkanie płacisz w zależności od godzin nawet może wynieść ponad 100 euro tygodniowo.Ogólnie nie fajnie każdy z VDB ucieka...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-09-22 18:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do BORU chyba nie znałam osoby która miała 500 lub 600 euro wypłaty napewno nie przez VDB. Trzy tygodnie to każdy czeka na wypłate bo dopiero w trzecim tyg ja się dostaje.
zdjecie uzytkownika
BOR - 2015-09-25 13:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam pracuje w Borze. Tygodniowka okolo 410 euro.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-09-25 18:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widziałem teraz sporo ofert od Over VDB do pracy w Renswounde. Stanowiska dość typowe, czyli montaż i produkcja, spawacz/ślusarz, monter mebli, czy rzeźnik. Ciekawi mnie jak tutaj jest obecnie z warunkami na kwaterze i jak dokładnie wygląda ten system opłat za kwatery, bo gosc wyżej napisał, że to w zależności od godzin, co jest chyba nietypowe.
zdjecie uzytkownika
gabi 77 - 2015-10-05 18:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze niech ktos sie odezwie co pracuje przy spawaniu bo tylko pisza osoby od kurczakow. dzieki
zdjecie uzytkownika
polaczek - 2015-10-23 10:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2015-07-02 03:38:22]:
tera przybędzie miliony arabów uciekinierów to będą zapier...ć, ha ha ciekawy jestem tylko polaczki takie głupie w świecie
zdjecie uzytkownika
gomes - 2015-10-25 21:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe. Jak dla mnie to jak oni przyjada to będą siedzieć na zasiłku a Ty będziesz na nich zarabiać. Oczywiście nie życzę tego nikomu. Ale jest to bardzo możliwe. Wracając jednak do tematu firmy to mają oni całkiem konkurencyjną ofertę w porównaniu do innych firm. Warto się więc nimi zainteresować...
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-11-06 12:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gomes ciekawe jednak czy są konkurencyjni jeśli chodzi o zatrudnienie i warunki dla pracowników, to jest dla mnie priorytetowa informacja. ja osobiście chcę u nich zostać zatrudniona jako monter mebli w Renswoude ale piszą że mile widziane jest prawo jazdy, napiszcie proszę po co ono byłoby mi potrzebne przy składaniu mebli
zdjecie uzytkownika
hubert21 - 2015-11-06 14:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam przez dwa miesiące . Każdego dnia gdzie indziej . Pod koniec dnia informowali Cię sms-em gdzie będziesz pracował/a następnego dnia . A prawo jazdy jest po to , aby zrobić z Ciebie kierowcę . Wstajesz wcześnie rano jeździsz i zbierasz ludzi z różnych domków oczywiście nie masz za to żadnych dodatkowych pieniędzy. Po pracy wszystkich rozwozisz i w ten sposób masz w plecy każdego dnia co najmniej 2h. Wie ponieważ byłem u nich kierowcą . A często zdarzało się tak , że jak już wszystkich zbierzesz to do pracy masz jeszcze 70 km. w jedną stronę oczywiście .
zdjecie uzytkownika
szorti - 2015-11-08 19:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2015-11-06 12:41:12]:
wiadomo @anka przecież że ta praca to nie będzie tylko samo składanie mebli, a jazda samochodem jest oczywiście obowiązkiem
zdjecie uzytkownika
erf - 2015-11-11 00:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anka mi sie wydaje że jest ono potrzebne przy aplikowaniu na to stanowisko żeby może rozwozić meble.
zdjecie uzytkownika
liszka - 2015-11-13 03:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli wiąże się to z jakimiś wyższymi zarobkami to ja nie mam nic przeciwko, chciałbym jednak żeby to było jasne - kawa na ławę.
zdjecie uzytkownika
98765 - 2016-01-03 22:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja wlasnie widzialem kilka aktualnych ofert pracy od nich..na przyklad na stanowsiko montera mebli czy spawacza/ ślusarza w miejsocowici Renswoude..
zdjecie uzytkownika
Koks. - 2016-01-20 09:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia haha, pracowałem już poprzez dwie agencje pracy w Holandii i takiej patologi nie widziałem...
Aplikowałem na ofertę pracy przy Drobiu, praca na nożu z doświadczeniem i zaryzykowałem z ta firmą bo potrzebowałem jakiejś pracy na przetrzymanie w Holandii zanim wróce do starej pracy więc pojechałem.
Po dojechaniu na miejsce(własnym autem) zobaczyłem pełno bagazu innych pracowników którzy także tego dnia przyjechali do tej agencji(12 lub 14 osób) w 90% to ludzie którzy musieli uciekac z polski po wyrokach lub nie maja nic do stracenia i chcą sie zabawić w Holandii... nie to nie są moje przypuszczenia tylko rozmawiajac z ludzmi powiedzieli mi to..
Pracownicy przyjechali na miejsce o godz 5-6 do agnencji i czekali do 17(niektórzy dłużej) na zawiezienie przez kierowcę na zakwaterowanie... serio? zero snu i jedzenia jeżeli ktoś nie zabrał prowiantu na dłużej... z czego jeszcze ok godz 13/14 dojechało kilka osób busem którzy wychodzac z niego ledwo trzymali się na nogach tak nawaleni hahaha i 2ch gosci zzadało mi pytanie "masz jakiegoś browara odsprzedać?" i pytanie gdzie najbliższy Coffe Shop bo ja jestem własnym samochodem to moze widzialem gdzieś... serio?
Co do Agencji, jak pisałem na początku aplikowałem i jechałem do pracy z drobiem lecz po dojechaniu na miejsce dopiero szukają ofert pracy dla ludzi którzy przyjeżdzają...
Polacy z tej oto agencji(Same kobiety) rozmawiaja z pracownikami po polsku ale w obecnosci pracownika nie rozmawiaja między sobą po polsku tylko po Holendersku takze jeżeli ktoś zna troche Holenderski to nie spodoba sie to o czym rozmawiają oraz ton rozmowy...
Jeszcze jedno... jeżeli sie zdecydujecie zaryzykowac jechać do tej agencji to bądzcie gotowi na 2-3h darmowej pracy, dlaczego darmowej? bo zaklady pracy sa rozrzucone od zakwaterowania nawet 2h jazdy w jedną stronę!!

Teraz sobie uświadomiłem dlaczego "Pani" z biura nalegała abym jechał busem nie własnym samochodem, bo oni za pierwszym razem chcą aby pracownik przyjechał busem a następne przyjazdy juz autem... No tak.. jak przyjedziesz busem bez kasy to nie odjedziesz od razu jak zobaczysz ten syf, ja sie zawinąłem tego samego dnia do znajomych bo to co tam się dzieje to patologia i nic więcej.. Zapomniałbymo jeszcze jednej rzeczy, gdy "Pani" z biura znalazłą dla mnie zakwaterowanie i miałem już jechać po klucz od pokoju to dostałem sms-a od drugiej "pani"-Cytuję: Od poniedziałku rezerwa,proszę być pod telefonem.Pozdrawiam Joanna VDB" bez komentarza,nawet nie odebralem klucza od zakwaterowania tylko odjechałem stamtąd :D
Pracowałem na Vion'ie w Holandii (Boxtel) i ludzie mówią że tam jest patologia ale boxtel to normalny zakłąd tylko ludzie nie dają rady bo myślą że przyjadą i ktoś bedzie za nich pracował hehe ;)
zdjecie uzytkownika
konder - 2016-01-22 21:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@98765, no własnie widziałem jak to poszukują spawaczy i ślusarzy. Nawet dobrze to wyglada - Stawka brutto 9,16 Euro i dodatkowo zakwaterowanie i ubezpieczenie zdrowotne.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pracowa z granicą Mam na imię Paweł Jalowiecki mam 42 lata zonaty dwoje dorastajacych dzieci ;pochodzę z Częstochowy jestem zainteresowany waszą ofertą pracy za granicą bo w Częstochowie trudno o pracę interesuje mnie taka forma pracy ,Pracowałem już za granica w Irlandii Na Cyprze oraz w 2009 roku w Holandii. Jestem gotowy podiąc kazda prace lubie wyzwania poznawać nowych ludzi ,uczyć się ,obcowania w nowym otoczeniu nie mam nalogow troche palę punktualny ,życzliwy ,kolezeński ,bezkonfliktowy,staram się zawsze robić co mi karzą jesli nie rozumie to staeam sie i dażę aby to pojac jak najszybciej i nie mieć pozniej problemow .interesuję sie Filmem muzyka i elektroniką .lubię wykonywać prace fizyczne mi powiezone oczekuję na kazdą ofertę z waszej strony ,prosze o pomoc w znalezieniu dla mnie pracy na dłużczy okres mozliwie płatną, abym mógł,dalej,zyć ,proszę takrze o pozytywne przedstawienie mojej osoby przyszłemu pracodawcy i o jak najszybszy kontakt tel ze strony waszej firmy

(usunięte przez administratora)
wyrazy uznania (usunięte przez administratora) z Częstochowy
Pytania: Pojechałem do Warszawy było na spodkaniu 20 osób a potrzebowali 10 do pracy w magazynie w Irlandii udało mi się poniewarz dobrze wypadłem miła atmosfera super koledzy było super jak i na początku tak i w pracy a tak się bałem bo to był muj pierwszy wyjazd tak daleko za granicę pracowałem 1 rok było super
zdjecie uzytkownika
adiks88404 - 2016-01-24 11:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Pieniazki w firmie vdb otrzymujemy w 3 tyg pracy w czwartek za dwa pierwsze tygodnie przepracowane pieniazki otrzymujemy podczas urlopu zeby na urlopiku byl doplyw gotowki. przez ponad rok pracy nie zdazylo sie ani jedno spoznienie z wynagrodzeniem chocby o dzien. jak ktos jedzie do pracy to godzin napewno nie zabraknie przez dwa lata pracy pracowalem przez 3 agencje i opinie ludzi o braku godzin sa wyssane z palca albo spowodowane imprezowym trybem zycia wtedy posrednik lobi robic po zlosci. chyba ze ja mam takie szczescie ze poki co nie zdazylo mi sie siedziec bezczynnie na domku i czasem sie modle zeby trafic na jakis postoj odpoczac bo urlopy co 3 msc to troche za malo przy bezmozgowej pracy jak robot. gdzie nie masz myslec tylko je...pracowac;)) co do pracy na kurczakach w firmie bor;)) po przepracowaniu pol roku na storteboomie w putenn najczesciej nastepna propozycja pracy jest bor z ludzi ktore poznalem na stortebomie przez pol roku na bor zdecydowaly sie ze mna tylko 2 osoby. skusilo mnie zapewnienie koordynatorki ze po borze kazda nastepna praca bedzie platnymi wakacjami. polecam kazdemu bo do dzisiaj sie sprawdza;) 99koma9 % procenta pracownikow pod wplywem amfetaminy i to nie ze wzgledu wyznawania imprezowego stylu zycia tylko przeciwbolowo;) niestety polopirynka nic nie daje;) i jeszcze jedna rzecz w borze jedyna rzecza pewna jest godzina rozpoczecia pracy a koniec w zaleznosci od awarjii przedpotopowego systemu bywa rozny. pierwsza moja dniowka od 7 do 23;30 zyciowka od 7;30 do 2;30. z pozdrowieniami dla wszystkich co byli przezyli ale takze dlatych ktorzy choc sprobowali nie przejmujac sie opinia obozu pracy
zdjecie uzytkownika
mapei - 2016-01-25 11:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adiks88404 widzę że trzeba sporo pracować ale zapłata jest uczciwa. Chciałbym wyjechać z tą firmą do Renswoude jako operator reachtruck. Oferują umowę na warunkach holenderskich i ubezpieczenie zdrowotne

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert