Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Over VDB

zdjecie uzytkownika
grażyna - 2014-11-04 23:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mysle podobnie, mnie zainteresowało ich ogloszenie do pracy przy wieszaniu zagazowanych kur, może ktoś był i może polecić. Co do tych opinii, to pewnie w każdym innym miejscu jest inaczej, teraz z tego co sie orientuję to poszukują tylko do Renswounde, więc jeśli powyższe opinie dotyczą tego miejsca, to pewnie jest cos w nich prawdy.
zdjecie uzytkownika
TomSlask - 2014-11-06 17:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grażyna - 2014-11-04 23:33:08]:
Pani Grażyno nie polecam,pracowałem tam na wieszaniu kur dziennie po 11-13 godzin po drugim dniu to szklanke z kawa niosłem w dwóch rękach bo nie miałem sił jej nieść do tego wielki ból w nadgarstkach plus ich opuchlizna praca ciężka to mało powiedziane to hartkor trza wieszać kury w tempie robota nie wolno minąć ani jednego haka wszystkie muszą iść z kurami i to dobrze powieszonymi do tego dochodzi wielki smród i od czasu do czasu kura niezagazowana która dziobie po rękach a wtedy trza ją szybko ogłuszyć powiesić szczerze masakra
zdjecie uzytkownika
ślązaczka - 2014-11-13 14:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,również dziś rozmawiałam z pania z pow.firmy,,podalam swoje dane b.szczegółowe..i mam czekac na telefon..byłam już w Holandii kilka lat temu z innej firmy i bylam zadowolona,,której już nie ma..miałam super zakwaterowanie,,regularne wynagrodzenia,ok.250 e.tyg.i kulturalne towarzystwo,,czy ktoś mi powie ze tutaj w VDB będę miała to samo ? bo lubię spokój w domku..regularne wynagr.i ludzkie traktowanie,,odpiszcie ,proszę..pozdrawiam ciepło...katowiczanka :)
zdjecie uzytkownika
Shogun - 2014-11-18 12:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo jada we czwartek to wom zdom relacje co i jak. Pozdro z Chorzowa.
zdjecie uzytkownika
szorti - 2014-11-19 03:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TomSlask - 2014-11-06 17:17:10]:
ech...praca przy tych kurach brzmi tragicznie. Dobrze było wejść na to forum chociażby tylko po to , żeby zdać sobie z tego sprawę i nie wdepnąć w ten syf związany z wieszaniem kur. Co do samej firmy jednak mam nadzieję , że współpraca jest przyjemna , bo znajomy ich polecał. Do wszystkiego tylko nie do kur...
zdjecie uzytkownika
zenek32 - 2014-11-19 18:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem tam 2 lata temu nie doś że ze wy hu... na 500e na dodatek 300 zł wydałem na lekarza bo się swieżbem zaraziłem od jakiegoś buraka bo tam mydła mało kto używa
sama patologia na tych domkach niektórym ludziom można z twarzy czytać jak z książki,można nabyć wiedzę jak zrobić narkotyki z antybiotyków i gdzie można kupić
tanie zioło i wódę. a jak by cie ktoś ujrzał że czytasz książkę to by cie nienormalnym nazwali, nikomu nie polecam tej firmy heba że ktoś pisze prace magisterską z patologi
zdjecie uzytkownika
Shogun - 2014-11-20 10:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chopy jak czytom to wszystko to powiem jedno. Sa ludzie sa ludziska. A jak ktos swiruje we izbie jest problem to zajebac w morde i chuj.Bedzie po Twojemu albo wogole. Mom tam ziomkow i nie nazekaja na wspolokatorow.Zalezy kaj trefisz. "TYLKO WARIACI SA CO WARCI" Jo tam jada zarobic a nie cpac. Bo jak bych chcioł to zostana TU w PL .
zdjecie uzytkownika
Tuttifrutti - 2014-11-20 19:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pisałem juz jakies dwa lata temu w tym temacie .
Byłem w 2012 i 2013 przez tą firmę.
I mam nadzieję że pojade za chwile znowu bo zgłoszenie juz wysłane .
Widze ze sporo postów przybyło . Właśnie się zdziwiłem ze po wysłaniu maila nie odzwoniła sama pani A. A tu prosze , ona juz nie pracuje .

A co do samej opinni o pracy.
Narazie przez te dwa wyjazdy miałem godzin tyle ile chciałem . Od 65 w góre tygodniowo . Także byłem mega zadowolony bo ja pojechałem tam do pracy a nie zabawić sie . Mam nadzieję że godzinki będą i tym razem
zdjecie uzytkownika
puss - 2014-12-03 10:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co wtym dziwnego;) ludzie wszedzie zmieniaja prace. Mozesz chociaz powiedziec co takiego przyciagajacego jest w over vdb, ze warto z nimi wspolpracowac? Mi by zalezalo na dobrym wynagrodzeniu w polaczeniu z regularnoscia zlecen. Poza tym wazne jest rowniez, aby kasa oferowana przez nich byla na odpowiednim poziomie.
zdjecie uzytkownika
Śląsk Górny - 2014-12-11 17:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie słuchajcie ciuli praca jest fajna w VDB robie kilka miesięczy i na tydzien mam 300 do 350 euro a ciule klamiom bo majom dwie lewe ręcze
zdjecie uzytkownika
marczek - 2014-12-15 09:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh napiszę tak jak ktos chce pracowac i niepodskakuje firmie to ma zapewnione godziny ale jak sie ktos odezwie to daja pracę gdzie w tygodniu zarobisz 200-220 eur warunki jak to przez biura nieciekawe grzyb na scianach 1 łazienka na 10 chłopa jedynie na kurczakach idzie zarobic ale tam taki mały hardkor jest.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
smutn - 2014-12-17 14:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiecie nic takiego sie nie dzieje ostatnio dobrego u mnie - jestem zaintersowany jakims wyjscie awarynjym i tak sie zastanawialem czy to jest opcja dobra z wyjazdem. tylko te warunki to nie wiem czy jest dobra sprawa - czy daje tam rade wytrzymac na dluzej czy nie do konca ? pozdrawiam wszystkich prosze o pomoc
zdjecie uzytkownika
JanVanDenBroek - 2014-12-18 16:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a lekarz albo bank ... licz się z tym ,że jak ktoś z zakwaterowania nie pomoze to biuro palcem nie kiwnie nie masz jak się zjawić w biurze trudno nie pogadasz nie masz jak sprawdzić salarisa trudno wypłata się zgadza na domkach srednio na 25 osób <-- tak myśle 15 alkoholików minimum GoodLuck jak ktoś chętny zobaczyć warónki w VDB prosze o @mail wysle fotki jakie dają warunki !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Szlachetny - 2014-12-18 16:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzę wreszcie ktoś wyłożył prawdę o VDB popieram w 1000% Jana tak wygląda praca w VDB na rękę może wyjdzie 5 Euro ale warunki nie wyobrażalne telewizja to powinna zobaczyć i uwiecznić by ludzie zobaczyli jak traktująnas na zachodzie i co jest jedną z przyczyn coraz gorszej opini polaków j=bo jak tu nie chlać w takich warunkach .......................
zdjecie uzytkownika
taktak - 2014-12-18 16:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Śląsk Górny - 2014-12-11 17:52:27]:
to ilu ma taką robotę wybhrani ? ... więc nie pierd.. koles s
zdjecie uzytkownika
hiks - 2014-12-31 18:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie polecacie biura Over VDB? Szkoda, bo myślałem, że daja szanse na sprawdzona i stabilna pracę. Może jednak dla pewności dopytam, czy aby na pewno nie ma tutaj zadowolonej osoby z warunków, jakie oferują, przecież jakims cudem funkcjonują i to chyba calkiem sprawnie, prawda? Pozdrawiam i dzieki!
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-01-07 15:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mialem nieprzyjemnosc pracowac poprzez ta agencje,stanowczo odradzam,praca i godziny sa ale tylko wtedy jak sie ma szczescie,a zdarza sie to rzadko,ogolnie rzucaja Cie z firmy do firmy lub siedzisz na tak zwanej rezerwie,naturalnie jezeli maja gdzies dziure a ty masz rezerwe to potrafi pani z biura zadzwonic ze za 10 minut bedzie po Ciebie kierowca i ze masz sie matychmiast zbierac,o dyskusji nawet nie ma mowy,pan kaze sluga robi.Jezeli chodzi o warunki,,mieszkaniowe" to mozh staje,30 osob na kupie w jakiejs starej ruderze z czego 29 to patologia w doslownym znaczeniu tego slowa.Panie w biurze noe pomoga Ci w zadnej sprawie,jedyne co zrobia to ci pod gorke...generelnie masz sie nie odzywac tylko robic to co ci powiedza,nie mozesz miec prosb,nie mozesz powiedziec jezeli ci sie cos nie podoba bo strasza Polska jak zeslaniem na sybir:-) jak dla mnie biuro magii i czarow ale jak ktos lubi hardcore to niexh jedzie.
zdjecie uzytkownika
hanyska - 2015-01-14 19:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy tu piszecie o vdb? Jak się robić nie chce to nie macie roboty to jedno a na wieszaniu kur jest ciężko nikt wam nie powiedział ze będziecie leżeć na plaży i pachnieć.Warunki domowe bardzo dobre bo w domku mieszka 8/9 osób i pokoje najwyżej 3 osobowe! A rezerwa jest po to żeby wam większych podatków nie brać, a jeżeli po odliczeniu wszystkiego łącznie z domkiem za każdy przepracowany dzień to dostajesz 380 czy 360 euro na tydzień to mało?! W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam się poprzewracało. Skowo wam tam źle to trza było w Polsce zostać a nie narzekać.ręce popuchniete bo praca ciężka ale zapłacone jest i nigdy nie było i nie ma spoznien z wypłata zawsze regularnie. A jak nie dajecie rady na ubojni to nie ze was rzucają tylko starają się prace inna zapewnić, a q vdb jest 9 euro na godzinę a nie 5 jak ktoś napisał.
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-01-15 21:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram koleżankę wyżej. Obecnie mieszkam i pracuje przez vdb. Zależy na jaki domek się trafi - ja nie mam w domu grzyba ani wilgoci jest czysto i schludnie. Stała praca? Trzeba się czymś wykazać, bo jak widzę tych ludzi, co przychodzą do pracy i pierdolą że im się nie chce to tak to później wygląda - stała praca zależy od tego czy się wykażecie i czy szef danej firmy będzie Was chciał, jeżeli nie - owszem, wtedy biuro będzie was rzucać. I nie pierdolcie że wtedy nie ma się godzin, mój chłopak średnio co 2-3 dni jest w innej firmie i ma po 40-55 h, można? Można. Trzeba wyrazić chęci do pracy i nie odmawiać takiek gdzie chcą wysłać. Nawet jeśli się nie ma 50 h, lepiej zarobić 3500 zł tutaj, niż jebać w Polsce za 1200. Ja również czytałam opinię przed wyjazdem do vdb, ale zaryzykowałam i jestem tu 7 miesięcy. Radzę spróbować i przyjechać, najgorsze pierwsze 2 miesiące, bo można być częściej rzucanym po firmach, ale po tym to już idzie z górki.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2015-01-17 22:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a co myslicie o pracy na flakach tam jak to wyglada smierdzi ??? ciezko i jak z kasa z godzinami ...jak z ta firmą prosze napiszcie bo mam jechac ale sam nie wiem co robic dziekiiiii i piszcie prosze
zdjecie uzytkownika
duży - 2015-01-17 23:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2015-01-15 21:46:10]:
to gratuluję @mała. I nie ma w tym nuty sarkazmu, ponieważ wiem i znam ludzi , którzy jeżdżą po za granice naszego kraju do pracy i są tak wybredni jakby sami byli sobie szefami. Wiadomo , że jak się wyjeżdża z Over VDB czy z jakąkolwiek inną firmą do pracy to na takim wyjeździe robi się wszystko do czego Cię przypiszą
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2015-01-22 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktos 26 stycznia do vdb oto mój numer napisz ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2015-02-05 18:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma oszustow i naciagaczy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pracowa z granicą Mam na imię Paweł Jalowiecki mam 42 lata zonaty dwoje dorastajacych dzieci ;pochodzę z Częstochowy jestem zainteresowany waszą ofertą pracy za granicą bo w Częstochowie trudno o pracę interesuje mnie taka forma pracy ,Pracowałem już za granica w Irlandii Na Cyprze oraz w 2009 roku w Holandii. Jestem gotowy podiąc kazda prace lubie wyzwania poznawać nowych ludzi ,uczyć się ,obcowania w nowym otoczeniu nie mam nalogow troche palę punktualny ,życzliwy ,kolezeński ,bezkonfliktowy,staram się zawsze robić co mi karzą jesli nie rozumie to staeam sie i dażę aby to pojac jak najszybciej i nie mieć pozniej problemow .interesuję sie Filmem muzyka i elektroniką .lubię wykonywać prace fizyczne mi powiezone oczekuję na kazdą ofertę z waszej strony ,prosze o pomoc w znalezieniu dla mnie pracy na dłużczy okres mozliwie płatną, abym mógł,dalej,zyć ,proszę takrze o pozytywne przedstawienie mojej osoby przyszłemu pracodawcy i o jak najszybszy kontakt tel ze strony waszej firmy

tel: 516973878

wyrazy uznania Paweł Jałowiecki z Częstochowy
Pytania: Pojechałem do Warszawy było na spodkaniu 20 osób a potrzebowali 10 do pracy w magazynie w Irlandii udało mi się poniewarz dobrze wypadłem miła atmosfera super koledzy było super jak i na początku tak i w pracy a tak się bałem bo to był muj pierwszy wyjazd tak daleko za granicę pracowałem 1 rok było super
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-02-16 16:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze mi ktos napisac jak jest teraz z praca w VDB i jakie sa warunki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-02-24 17:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos teraz w czwartek do kurczakow
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Over VDB?
Zadaj pytanie