Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-05-25 17:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś z was w Alkmar na magazynach spożywczych przez firmę InfexS ? jakie są warunki mieszkalne oraz podatki i innego rodzaju opłaty. mam 20lat więc nie wiem jaką wypłatę dostanę
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-05-26 23:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się zgadza co do kar,nawet nie wiesz za co dostajesz, kantują z wakacyjnym urlopowym, no ze wszystkim i za wszystko musisz płacić. Agnieszka ... brak słów żeby wyrazić opinię kawał s..ki, zarabia na Nas, daję sobie rękę uciąć,że kasa z kar idzie na jej prywatne konto- pasożyt po prostu. Wiem,że już nie jedna osoba chce ich pozwać,jak będzie jakiś w końcu pozew zbiorowy ja na pewnością dołączę-mnie też oszukali. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Bart . Simpson - 2015-05-29 10:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olo - 2015-05-26 23:49:32]:
Ja pracuję od ponad pół roku w branży mięsnej, przy pakowaniu i prostych pracach produkcyjnych i chwalę sobie tę pracę. Jest z niższych temperaturach, szybko się trzeba dość uwijać. Wyjeżdżałem już w innych biur holenderskich i wypadają całkiem całkiem Work Suuport. Wypłaty są takie jakie przedstawiał mi rekruter inne warunki podobnie bez zmian. I co ważne to praca na pełen etat, a nie 30 godzin lub mniej tygodniowo.. Miałem obawy, czy tylko tak mówią rekruterzy, że to oferta na dłużej, ale wszystko jest w porządku. Chciałabym pracować tu jeszcze do roku czasu lub nieco dłużej. Mają tu w hotelu i z tego co słyszałem na domkach dostęp do internetu, więc jest też kontakt z rodziną i znajomymi. Kar żadnych nie dostałem, ponieważ dobrze się prowadzę ;) haaa haaa
zdjecie uzytkownika
Bart . Simpson - 2015-05-29 10:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olo - 2015-05-26 23:49:32]:
Ja pracuję od ponad pół roku w branży mięsnej, przy pakowaniu i prostych pracach produkcyjnych i chwalę sobie tę pracę. Jest z niższych temperaturach, szybko się trzeba dość uwijać. Wyjeżdżałem już w innych biur holenderskich i wypadają całkiem całkiem Work Suuport. Wypłaty są takie jakie przedstawiał mi rekruter inne warunki podobnie bez zmian. I co ważne to praca na pełen etat, a nie 30 godzin lub mniej tygodniowo.. Miałem obawy, czy tylko tak mówią rekruterzy, że to oferta na dłużej, ale wszystko jest w porządku. Chciałabym pracować tu jeszcze do roku czasu lub nieco dłużej. Mają tu w hotelu i z tego co słyszałem na domkach dostęp do internetu, więc jest też kontakt z rodziną i znajomymi. Kar żadnych nie dostałem, ponieważ dobrze się prowadzę ;) haaa haaa
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-06-09 18:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mikrus - 2015-03-27 09:04:51]:
nie ściemniaj,bo prawda boli jest syf,kary też są,a koordynator wyrzucił mi buty,jak mogłem sie przenieść na inny domek jak byłem w pracy,na domkach jest grzyb tzn.w śroku,o bym go nie spotkał więcej w życiu bo go nie widzę,odradzam wszystkim
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2015-06-09 18:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byczek*fernando - 2015-03-30 22:29:52]:
pewnie jestes z biura co? co jeszcze daja moze po torebce Aga rozdaje takiej bialej co ?
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-06-09 19:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawiedziony - 2015-05-03 10:54:37]:
bo jej nie ma kto zadowolic,poswiecilby sie ktorys?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2015-06-12 14:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się nie dziwię Agnieszce.K że traktuje nie których jak podludzi. No ale przepraszam, jak przyjeżdżają ćpuny z Elbląga , robią syf, pracować też się za bardzo im nie chce. W okolicach Alkmaar na każdym domku musi być ktoś z jajami - wtedy jest porządek, bo dzieci po 18-20 lat robią taki syf, że trzeba się powstrzymywać, żeby ich nie bić, bo inaczej nie wytłumaczysz, że jak np: zjadłeś to trzeba pozmywać. Pozdrowienia dla normalnych !
zdjecie uzytkownika
jeden ok - 2015-06-16 07:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kornek do przerzucania gnoju
zdjecie uzytkownika
SZNITDG - 2015-06-17 21:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to my tez polecimy, jutro umowiony wyjazd takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyjeba! nigdzie nie jedziemy. Pierdolic was wyjebusy, karma wraca zostaliscie wyjebani . Chcieliscie wyjebac Freda to teraz Fred was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zieluRTK - 2015-06-19 14:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ch*j wam wszystkim w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] je*ac firme POLLUX i OLKA NA CZELE . Z powazanie Damian Zieliński
zdjecie uzytkownika
zieluRTK - 2015-06-19 14:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ruszt z ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] KUR*A !!! Pajac jeb*any
zdjecie uzytkownika
amadeusz - 2015-07-02 10:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy szczegolnie przy miesie
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-07-09 15:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja o swoja kase walcze juz 3 tydzien, na zaden mail nie odpisano mi, na facebooku tylko, ale kiedy wspomnialem o pieniazkach sie skonczylo. Solarisow nie ma do dzis a smsem wysylalem maila koordynatorowi okolo 4 razy. Nie polecam chyba ze chcesz tu zostac do konca zycia i walic 65 godzin za 380 euro ...
zdjecie uzytkownika
Celina - 2015-07-12 01:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@damian niestety nigdy nie pracowałam w tej firmie i nie znam jej polityki, ale Twój wpis mnie zainteresował. Może powinieneś się z tym gdzieś zgłosić, albo udać się do szefostwa osobiście. Przecież firma powinna wypłacić Ci należne pieniądze, to raczej ich obowiązek. A jak umywają ręce to tracą na przyszłość..
zdjecie uzytkownika
jamajka - 2015-07-31 15:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkurwiona para - 2015-04-28 20:25:12]:
podacie nr do agnieszki
zdjecie uzytkownika
Dragon19 - 2015-08-07 14:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maniek - 2015-06-12 14:07:09]:
Maniek ma racje - zależy na jakich wspolłokatorów sie trafi, ale co do reszty nie mam zastrzeżen. Wyplaty sa punktualne, pieniądze sie zgadzają i praca w miare ok. Ja wole pracować zagranica i bardziej mnie tu doceniaja niz w naszym kraju. Rekruterka z plc job tez w porzadku. Doradzila mi i uswiadomila troche odnosnie możliwosci podniesienia kwalifikacji. Ja zostaje w Work Support i myślę, że jeszcze rok-dwa tu będę.
zdjecie uzytkownika
Dragon19 - 2015-08-07 14:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I przy okazji pozdrawiam pania rekruter Martę :) z PLC
zdjecie uzytkownika
dj zorro - 2015-08-13 11:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje jako zbieracz zamówien, a wcześniej przy produkcji drobiowej i obie prace są w chłodnych warunkach. Wiadomo było że nie bedzie łatwo i dość zimno. Ale do Polski nie wróćę. Domek gdzie mieszkam też jest ok. Koordynatorka Kornek ujdzie w tłumie. Ogólnie może być
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-14 12:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
tyrak - 2015-08-14 12:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile da się zarobić przy mięsie?
zdjecie uzytkownika
Terefere - 2015-08-14 14:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

pracowałem na zakładach mięsnych - taka rzeźnia.
zimno jest, ale jakoś można sie przyzwyczaić - szczególnie teraz jak tak gorąco
ciężko trochę - skrzynki trzeba nosić i takie tam
miałem po około dwie stówki na miesiąc
czasami 190 czasami 220 - zależy ile godzin
zdjecie uzytkownika
DrWho - 2015-08-14 15:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje już drugi kontrakt i jest spoko. Pracuję w Alkmaar na magazynie na zbieraniu zamówień, zarobki różnie z tymi godzinami co mam, zwykle nieco ponad 200 euro tygodniówka, ale rzucają na różne działy, żeby dorobić brakujące godziny.
O sławnej jak widzę Agnieszce można powiedzieć wiele, ale jest spoko dopóki ty jesteś spoko dla niej- ma tylu ludzi pod sobą i nie może być miła, rozumiem, sam z nią nie mam prawie kontaktu, wolę załatwić coś sam. No ale wyobraźcie sobie jak idioci dzwonią do niej z byle pierdoła, ma prawo się wku*wić, a zwolnienie ciebie w holandii to tylko kwestia sms do ciebie i zatrudnienia nowego pracownika... albo jak ktoś sie upije i robi chlew, później ma pretensje do całego świata, tylko nie do siebie
przed wyjazdem przemyślcie, po co jedziecie- tylko się zjarać i naj*bać, czy zarobić- w pierwszym wypadku was zwolnią i dowalą kare
zdjecie uzytkownika
endriu - 2015-08-14 17:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możne ktoś napisze o pracy w pralni jak tam jest ijak płacą
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja telefoniczna niestety przez agencje o innej nazwie, do czasu przyjazdu myslalem, ze pracuje pod agencja ktora wysylala mi maile i kontaktowala sie telefonicznie.
Wiec, przebieg rekrutacji okolo 3 razy po 5/10 minut telefonicznie, formalnosci droga elektroniczna:
- Przedstawienie oferty
- Przedstawienie warunkow (niestety nie w 100% prawdziwych)
- Wywiad na temat poprzednich prac, umiejetnosci, kursow, znajomosci jezyka
- Przeslanie danych osobowych droga mailowa
- Potwierdzenie checi pracy
- Ustalenie prawdopodobnego terminu przyjazdu
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 01:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
kallum - 2015-08-19 01:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa, na to aby podjąć walkę na rynku, obecnie jest już lepiej. Dużo lepiej wygląda sama organizacja wyjazdów i aplikowanie na oferty Work Support. Prace są zdecydowanie fizyczne i kazdy , nawet przy tych bardziej skomplikowanych, po krótkim czasie jest w stanie sprawnie je wykonywać ;)
zdjecie uzytkownika
Maksik - 2015-08-20 14:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wrocilem niedawno z zakladow miesnych Scherpenzeel Vion z polskiej umowy. wyplaty byly zawsze terminowo i problemy wyjaśniane przez telefon albo mail z biurem z Opola albo z Borysem. nie bylo problemu zeby dostac zaliczke jak byla potrzebna. pracowalem u nich prawie rok, teraz zjechalem i chyba bede wracal niedlugo
zalezy na jaki dzial sie tam trafi- wiadomo niektore sa lepsz, niektore gorsze. wyplaty jakies 5000- 6000zl jak byla praca, czasem ledwo 4000 no i wyplaty w zlotowkach nie takie zle a ludzie sie boja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Support?
Zadaj pytanie
alert