Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paula - 2014-08-23 14:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam jechac we wtorek albo w czwirtek z tej firmy hedzie moze ktos?
zdjecie uzytkownika
pawel1001 - 2014-08-27 00:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bede jechac najprawdopodobniej w czwartek?
zdjecie uzytkownika
Marcin-K - 2014-08-28 16:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-03-19 11:43:44]:
Serdecznie pozdrawiam panią koordynator Agnieszkę Kornek i
życzę jej samych udanych "wycieczek" do kolumbii !!!
zdjecie uzytkownika
bladyna - 2014-09-02 22:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej pracuje w worku juz jakis czas nie jest zle mozecie byc spokojni ale moje drogie panie jak traficie na projekt pana mariusz w. a dobrze dacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to bedziecie miec wszystko co chcecie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kornik - 2014-09-11 00:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bladyna Jeżeli mówisz o tym co myślę to powinnaś się wstydzić. Każdy pracownik powinien mieć szacunek do siebie i swoich przełożonych. Taka zależność powinna też działać normalnie w drugą stronę. Work support nie jest przecież anonimową firmą, istnieją co prawda od 2000 roku ale już markę sobie wyrobili i szkoda byłoby to zaprzepaścić.
zdjecie uzytkownika
amen - 2014-09-13 15:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez telefon iflexs opowiada bajki Wyjeżdżasz do pracy przy ciastkach czy na magazynie, a trafiasz na kurczaki, ewentualniemusisz dojeżdżać 120 km do pracy i jeszcze za to płacić ponad 30€ tygodniowo... Rotacja jest ogromna, ciężko wytrzymać. W umowie pełno potrąceń, nawet do 10.000€! Pierwsza wypłata po trzech tygodniach. Warunki mieszkaniowe tragiczne - prysznic w szafie (oczywiście o drożnym odpływie nie ma mowy). Traktują pracowników jak śmieci - coś Ci nie odpowiada? Na Twoje miejsce jest 20 następnych...
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-09-16 11:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowałam przez tą firmę, ale wiem jedno, że firma, która często zmienia nazwę to po prostu oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
bladyna - 2014-09-19 21:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kornik - 2014-09-11 00:23:04]:
witaj nie o mnie chodzi ja siebie szanuje tylko co poniektorere projekty tak twierdza i wiem ze to fakt pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-21 20:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w kilku holenderskich agencjach pracy i musze przyznać, że Work Support, gdzie trafiłem przez PLC job nie należy do najgorszych.Juz rozmowa kwalifikacyjna byla profesjonalna, bo szczegółowa, długa.Pani rekruter zadawala wiele pytań, ale też szczegółowo odpowiadała na moje pytania.Dojazd do pracy był w odległości kilku kilometrów,warunki takie jak być miały.Pracowałem tam kilka miesięcy
zdjecie uzytkownika
czarus - 2014-09-26 13:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam tak oszusci oszusci oszusci niestety nie znamy swoich praw w holandi mimo ze umowy sa holenderskie prawo tam mowi ze po 78 tygodniach pracy przysluguje nam faza wyplat B a na poczatku mamy A szkoda ze nikt o tym nie informuje czemu bo kasa zawsze zostaje dla nich
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-09-30 15:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Czy pokoje są dwu osobowe? Jest internet na mieszkaniach?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-10-01 18:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś jutro do pracy tam ?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-07 14:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda teraz wyjazd przez iflexs? Wypowie się ktoś? Bo różne opinie..
zdjecie uzytkownika
darek222 - 2014-10-08 18:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jade z kolegą jutro do work support w Veenendaal, jak naprawde jest z tymi pokojami?
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-10-22 22:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, zbieram informacje do pracy na studia o pośrednikach pracy/ agencjach. Czy mógłby mi ktoś udzielić kilku informacji? Mianowicie: - jak przebiega proces rekrutacji na stanowiska? - czy firma pomaga w odnalezieniu się w innym kraju, można liczyć na jakąś pomoc na miejscu? - gwarantują odpowiednie zakwaterowanie? Będę wdzięczna za obiektywne opinie
zdjecie uzytkownika
Zuzi - 2014-10-28 11:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Suzi - 2014-10-22 22:04:02]:
Proces rekrtuacjii przez agencje wyglada tak,ze dzowni do Ciebie Pan/Pani z danej agencjii pracy i zadaje Ci proste pytania takie jak , czy gdzies wczesniej pracowales , przedstawia Ci warunki w jakich bedziesz mieszkac i pracowac. Firma nie pomaga Ci w odnalezieniu sie w innym kraju , wyjezdzasz do pracy i masz robic ,raczej sam sie musisz odnalezc. Na pomoc na miejscu mozesz raczej liczyc tylko od koordynatorow (przewaznie sa to osoby niekompetentne , ktore maja Cie gdzies).Zakwaterowanie oczywisice gwarantuja Ci,ale czy odpowiednie to to bym sie z tym nie zgodzil.Przewaznie sa to domki bungalowe ,w ktorych mieszka 6-7 osob , po 3 osoby w malutkim pokoju ,jezeli mozna to nazwac pokojem. Osobiscie wiem .ze jak nie znajdziesz se zakwaterowania na wlasna reke to jest ciezko , dla mnie szkola przetrwania.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Piotras - 2014-11-14 16:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja może wyjeżdżam po 24 listopada przez Plc job do Putten ktoś tam jest może powiedzieć jakie warunki, czy wypłaty na czas i czy praca jest minimum 40h na tydzień. Mam 21 lat i na wiekowe jeszcze jestem pewnie kolorowo nie bedzie ale grunt żeby praca była :)
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-14 20:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super jest pijaki i ćpuny polecam naprawdę warto a wypłaty sam zobaczysz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zrezygnowany - 2014-11-21 17:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 4 tygodniach pobytu wrocilem. Bylem w hellevoetsluis praca przy rozładunku opon 3 zmianowa ciężka. Przez pierwsze dwa tygodnie nie mogłem się odnaleźć obolały mieszkający na campingu z ludźmi bez przeszłości...może bym został gdybym wyrabiam godziny... niestety za 15 godz. W tyg. Nie da się wyżyć.
zdjecie uzytkownika
Miki_Poolse - 2014-11-25 16:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz pracuje 4 miesiące i wypłaty sa na czas. W pokoju mam tylko jednego kolegę, tak jak obiecywała rekruter. W pokojach sąsiednich tez jest podobnie, tylko dwójki, nie więcej lokatorów. Do koordynatorów można się dodzwonić jak nie od razu, to później. Pracuję 40 godzin tygodniowo. Zdarzylo się, że jeden tydzień w miesiącu miałem godzin 36, ale nie widzę powodu do narzekań generalnie cieszę się, że mam pracę, ponieważ miałem małe doświadczenie no i mogę podszkolić język. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bekjard - 2014-11-25 18:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym wlasnie wrocic do pracy za granica, bo mam maly epizod w takiej pracy, ale czas teraz sie dorobic i wyjechac z tego kraju. zadna szutka dla mnie pracowac gdziekolwiek chcialbym miec dobre miesjce pracy, daltego tutaj jestem, moze jest osoba ktora pomoze mi zdobyc prace na prawde bede wdzieczny.
zdjecie uzytkownika
Miki_Poolse - 2014-11-25 21:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja akurat mam tyle godzin, ile pisze, ale znajomi pracujący przez inne biura mają 25-30 godzin na tydzień. To rzeczywiście mało. Ja wyjechałem przez PLC job do WORK Support i kolega z pokoju obok miał z kolei 50-55 godzin tyg. więc zależy jak trafisz
zdjecie uzytkownika
zrezygnowany - 2014-11-25 22:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W hellevoetsluis nikt nie wyrabia normy!!! Koordynator nie pokazuje się na campingu... powód? Boi się ze dostanie w p...l!!! Słaby kontakt tylko smsy odp.po 24 h
zdjecie uzytkownika
Maz3LT0v - 2014-11-27 11:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OPINIA O WORK SUPPORT(nl) = IFLEX (pl) = MNIEJ NIŻ ZERO!!!

Zatrudnienie

Całkowita parodia, pracowałem w miejscowości Sheerpenzel (prov. Utrecht) na mięsie we V*on. Po pierwsze wpierdalaj ludziom POLSKA UMOWE zlecenia!! W holandii!!! Na 3 msc. z możliwością przedłużenia. O wolnym na jakiekolwiek święta możesz zapomnieć. Praca przy mięsie 2 zmianowa od 5 do 13 od 13 do 24+. Zależy od działu. Kantyna, szatnia, palarnia, całkiem OK w tej kewestii. Codziennie czyste ubranie do pracy zapewnia V*on.

Zamieszkanie

Jakaś paranoja, pełen dzieciarni i deblistwa hotel F*lex F*rce w Ede. 300 polaków nawalone w jednym miejscu to jakaś paranoja. Po 3 msc. ma się tego serdecznie doscyć. Za pokój= klitka 2 os. z przysznicem, kibel i kuchnbia jest wspólna na skrzydło (na jakieś 30 os.) pobieraja ci z wypłąty, miesięcznie prawie 400euro!!!!!!!!! ZŁODZEJE!!!! Bród, smród i ubóstwo.

Koordynatorzy

Jeden polaczek drugi holender. OBOJE CH*uja warci za przeproszeniem, nigdy nic nie mogą, nic nie wiedzą i mają wszystko głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gówno skuteczny jest też kontakt z ich przełożonymi, niby coś tam każą komuś coś zrobić, ale za zwyczaj to się kończy o kant d*upy.

Płatności / Rozliczenia

Tutaj JEDNA WIELKA TRAGEDIA, Wszystko i zawsze trzeba SKRUPULATNIE ZAPISYWAĆ I PILNOWAĆ GODZIN I SOLARISÓW. Osobiście pomagałem ludziom jako tłumacz i fakt że u mnie nie było problemu przez 3 msc. z Solarisem, traci na znaczeniu bo u innych problemy są notoryczne. Zawsze za coś z tyłka, upierdzelają kasę, a to nie rozliczają kilometrówek, dosłownie milion powodów. A na zwrot swojej kasy trzeba czekać i tygodniami!!!!!!!! PATOLOGIA!

LUDZIE... Co wam mogę powiedzieć... nawet nie zaczynajcie. Mniej nerwów zjecie na tym.


WORK SUPPORT TO DLA MNIE NAJGORSZA AGENCJA PRACY W POLSCE/HOLANDII PRZEZ JAKA PRACOWAŁEM.

Poszukaj dobrze a na pewno znajdziesz lepiej!!
zdjecie uzytkownika
wroclawianka - 2014-11-28 21:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w Work Support przez pół roku i nie mogę podzielić w/w opinii. Umowę miałam na warunkach holenderskich, przelewy były regularne. Pierwszą wypłatę dostałam o dzień później, dlatego, że podałam za późno numervkonta. Pracę wykonywałam przy linii produkcyjnej po szkoleniu zapewniony przez firmę. Pojechałam tam do pracy, a nie na wakacje i byłam tego świadoma! Przed wyjazdem zapytałam rekruter o wiele kwestii i wszystkie moje wątpliwości zostały wyjaśnione podczas rozmowy kwalifikacyjnej. W miejscu zakwaterowania można napotkać na różne osoby. Jedna ze współlokatorek trzymała się bardziej na uboczu niż my, ale to kwestia charakteru. Ja mam wrażenia ogólne dobre. Zamierzam jeszcze raz skorzystać z możliwości pracy w tej lub innej agencji pracy. Pozdrawiam wszystkich
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Support?
Zadaj pytanie
x