Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bal ON - 2014-02-04 12:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jaa - 2013-05-24 21:17:56]:
Magister, a jak się pisze "w ogóle".
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2014-02-12 22:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [freeworksupport - 2011-07-08 18:06:48]:
(usunięte przez administratora) jedyny fajny gosc. jesli nadal tam pracuje...
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-03-06 14:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest jeszcze wspaniala Kornek?
zdjecie uzytkownika
rolza - 2014-03-06 16:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziom - 2014-03-06 14:32:26]:
niewiadomo czy pracuje ale wiem jedno zajebista [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niej
zdjecie uzytkownika
Kaczka - 2014-03-13 10:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż chorował w zeszłym roku był na zwolnieniu lekarskim nawet nie wypłacili mu za to zwolnienie gdzie się należą za to piniądze.Przemek R jak dzwoni do ludzi to przedstawia się koordynator Woorksupport gdzie on nie jest żadnym koordynatorem to zwykły robol jak my wszyscy!!!
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-03-14 09:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2013-05-06 14:27:13]:
Nie dajcie się nabra na tą firme traficie do firmy DE graff przejdziecie prawdziwy koszmar praca po 15-20 godzin oraz traktowanie jak bydło ci którzy mieli doczynienia z Albertem wiedzą o czym mówie. Mieszkanie na Landzlu istny koszmar 90 procent to kryminaliści nie wspomne o firmie Alin.Bspieczniej bedziecie czuc się na Ukrainie.Następie jak was tam nie pobiją to was okradną prawdziwa patologia.To był mój pierwszy wyjazd za granice słyszałem o polakach wiele złych rzeczy ale to co tam zobaczyłem nadaje sie jako materiał do książki
Jeżeli jesteście normalni nie pakujcie się w to.
zdjecie uzytkownika
waleczny - 2014-03-14 09:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd dla takiej firmy A Tomaszek i Przemuś powinni wylecieć bo biorą za to pieniądze wszyscy o tym wiedzą
zdjecie uzytkownika
Boniekboniecki - 2014-03-15 00:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2013-07-27 20:31:00]:
Rotacja powiadasz. też kiedyś pracowałem przez pośrednika który ciągle przyjmował i zwalniał , podobno miał kilka euro(około 100) za nowo przyjętego pracownika więc ta rotacja mu się opłacała a ludzi miał gdzieś.Można było podpaść za wszystko hehe. To była nieistniejąca już firma P&E People. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
filozof - 2014-03-19 09:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziom - 2014-03-06 14:32:26]:
pojechala po towar do Kolumbii,jak wroci to dopiero będzie jazda
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-03-19 11:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiadacie się na temat firmy DE GRAF.Wez się jeden z drugim za robote (usunięte przez administratora) i będzie ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
matt - 2014-03-24 18:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozliczam sie za pol roku pracy w holnadii mialo byc ponad 1000 euro dlatego ze pracowalem na wiekowce i w tygodniu mialem duzo godzin. dzisiaj dzwonilem czy jest wszystko wpozatku a ta typiara mowi mi ze sa zmiany i zamiast 1200 euro dostane 184. wie ktos o co chodzi >?? prosze o odp. :D czy to work sobie leci w pana H czy tak juz poprosu jest ../
zdjecie uzytkownika
matt - 2014-03-24 18:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. rozliczam sie za pol roku pracy w holnadii w work support mialo byc ponad 1000 euro dlatego ze pracowalem na wiekowce i w tygodniu mialem duzo godzin. dzisiaj dzwonilem czy jest wszystko wpozatku a ta typiara mowi mi ze sa zmiany i zamiast 1200 euro dostane 184. wie ktos o co chodzi ?? prosze o odp. :D czy to work sobie leci w pana H czy tak juz poprosu jest ../
zdjecie uzytkownika
GGG - 2014-03-25 09:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matt - 2014-03-24 18:41:50]:
dostaniesz decyzje z urzędu i będziesz widział ile Ci urząd wypłacił .
Na stronie Belastingu są informacje na temat zmian , no i niestety to prawda co typiara Ci powiedziała
zdjecie uzytkownika
mora - 2014-03-26 07:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [talib - 2014-01-14 14:20:38]:
Talib mowisz pewnie o szklarni w Harmelen(Vleuten).....pracowalem w tym czasie tyle ze przez inne biure, ale pamietam te wasze ciagle problemy z tym biurem....zwiazki zawodowe chyba wam wtedy pomogly jesli nie myle....Ciekawe czy w tej chwili to uleglo zmianie,,,?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-27 16:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie rzecz biorąc widzę że nadal w work support jest beznadziejnie, ja pracowałam i akurat na szklarni w Harmelen ale tam nie rządzil żaden holender ani zadna koordynatorka tylko jeden gbur, miał się za bóg wie kogo, dla niego szef był nikim a jeśli chodzi o zwiazki zawodowe to widocznie dalej jest to samo co było, czyli nie pakować sie w to gówno
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-04-23 19:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to niewypał nie polecam są lepsze biura
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-05-05 19:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
work support zmieniło nazwe na IFLEXS, ostrzegam wszystkich, ja wyjeżdżając szukałam info o iflexs, nie znalazlam, zajechalam jak sie okazalo do worku i fhuj tego żałuje:)
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-05-05 20:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do @ona:
mam pytanie czemu uważasz, że ta agencja iflexs jest zła? mam wyjazd w środę i po tych wszystkich opiniach nie wiem co zrobić. opisz mi wszystko jak tam jest, z góry dziękuję :)
zdjecie uzytkownika
Mito - 2014-05-06 08:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi agencjami to trzeba uważać. Może akurat Ty pojedziesz i wszystko będzie super - coś czuję, że w przeszłości z tym bywało różnie
zdjecie uzytkownika
anrska - 2014-05-06 15:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [talib - 2014-01-14 14:20:38]:
do talib, widze że nadal są takie same problemy wtedy kiedy ja pracowałam, a jak sie wejdzie na ich strone to rzetelna i uczciwa firma, elegancko i nadal ludzi sie oszukuja
zdjecie uzytkownika
mambusia993 - 2014-06-07 22:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matt - 2014-03-24 18:41:50]:
od stycznia 2014 weszły nowe zasady i przepisy rozliczania sie z podatku, poniewaz Holendrzy sie sprzeciwili dlaczego polacy dostaja wiecej zwrotów niz Holendrzy ...? i prawo sie zmieniło...
zdjecie uzytkownika
mambusia993 - 2014-06-07 22:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Work Support przeszło rok i nie mam jakich kolwiek problemów z niczym ... wypłaty na czas, wakacyjne rownież .... na urlopy zjezdzam i wracam bez problemu..
zdjecie uzytkownika
Dabit - 2014-06-10 08:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jedna z niewielu firm pośredniczących gdzie nie ma większych problemów. Jak tak dalej będzie to mogą zyskać jeszcze więcej ludzi chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
zigi - 2014-07-16 11:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wysłali mi broszurkę, pierwsza wypłata po 3 tygodniach pracy (potrącone 210euro z pierwszej wypłaty ) czyli pierwsza "normalna" wypłata po miesiącu?! smieszni sa....
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-07-16 19:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy tam nie pracowalam ale jutro mialam tam rano wyjechac ale pani marta zadzwonila do mnie dzis o 18 i powiedziala ze nie moge to jest jedno wielkie gowno oszukuja ludzi ja zrobilam juz zakupy i tak mi powiedzieli nie polecam naprawde
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x