brak logo

Work Support

Veenendaal

Opinie o Work Support

Nl 2016-11-03 10:28
Ja tam sie nie wybieram. Byłem juz raz z worka i było ok, jesli chodzi o prace i wyplate. A ludzie jak to ludzie, rożni. Wiekszośc tak jak napisałeś Mieszkałem w Ede
hehehehhee 2016-11-07 09:18
kiedys pracowalam w work support mieszkalam w alkmaar pracowalam w vomarze pajna praca spoko wszystko kordynatorzy tez fajni lecz najgorsza to Agnieszka pracodawcy smieli sie z niej ze kaleczy holenderski ...a pare razy to widzialam ja nacpana jak chlopaki ja do domu odwozili wiecie jak wygladala masakra a teraz na jaki stopien sie wybila bo kiedys byla kordyatorem i wciagala amfe
4
kokon 2016-11-11 21:52
Nie polecam...problemy z salarisami,niezrozumiały system wypłacania tygodniówek i liczenia godzin.Obecnie mam problemy z wyliczeniem dla mnie zwrotu podatku. Nie dość,że na miejścu cie ojebi* to jeszcze potem doplacaj do podatku,żenada....
1
kokon 2016-11-11 21:54
hahahah ciekawe,ktory z koordynatrow to napisal... chlopie tys chyba w Holandii nigdy nie był....
1
avatar 2016-11-11 22:51
Pracuje też w elektronice w Leiden i wypłacają mi pieniądze normalnie na konto. Opóznień nie ma. Praca nawet dość przyjemna i co mi pasuje że w moim wyuczonym zawodzie. Kasa się zgadza. Pracuje tu tez mój kolega , dłużej o kilka miesięcy jak ja. Zostaje tu już
Refurbisher 2016-11-12 16:24
No to ciekawe życie prowadzi koordynator Agnieszka ale w sumie nie dziwi mnie to ,tylko potwierdza jej zachowanie,niewlasciwe traktowanie innych,brak skrupułów,ładny przykład amfa haha śmieszne to wszystko,pewnie jeszcze z pracownikami korzysta z niej.Rozmowy z nią krótkie żeby tylko zbyć człowieka i mieć go przysłowiowo z głowy,a ktoś tu piszę że wypłaty mu się zgadzają haha zobaczymy jak długo,kiedy ta agencja zaczęła współpracować z firmą elektroniczną kolejki na przerwach w sprawie wyjaśnienia salarisów były mega długie.Kolega dostawał notorycznie o kilkadziesiąt euro mniej w każdym rozliczeniu tygodniowym.A poza tym co zobaczycie jak będzie wyglądać sytuacja gdy przyjdzie się rozliczyć z podatku będziecie dopłacać sporo urzędowi w Nl dzięki tej świetnej agencji i pani Agnieszce .Nie polecam ....
3
Aga 2016-11-22 15:06
jak jest u nic z zaświadczeniem o niekaralności? wymagają?
Obecnie pracujący 2016-12-21 04:28
To jest jakaś kpina ta firma. Ściągają ludzi do pracy, obiecują pracę na magazynie przy komputerach na wózkach widłowych a gdy jesteś na miejscu dowiadujemy się ze pracujemy na ubojni... Pokoje w "komfortowym" hotelu to też kpina.. Umeblowane czyste schludne.. Mam wrażenie że mieszkam w jakiejś przechowalni dla bezdomnych.. Po zgłoszeniu nieprawidłowości półki koordynator nie wiedział że tak będzie i udaje głupka. Człowiek przyjeżdża chce zarobić pieniądze bo nawet na powrót nie ma ale co tam.. Siedzimy właśnie w tej ubojni bo kazali przyjechać na 4 rano.. Odbić się nie można, szafek na przechowanie rzeczy brak.. To jest kpina. Zdjęcia i nagrania z rozmów z koordynatorem mam więc zajmę się tym bo ja tak na pewno tego nie zostawię..
2
do wzięcia 2016-12-21 17:56
Warunki w porownaniu z inymi agencjami holenderskim znośne. Żadnych opóżnien nie mam jakoś w wypłatach. Koordynator mówi szybko i na temat, wiele nie dopytywałem. Agencja rekrutująca mnie ok, rekruterka kompetentna i ładna :)... :) Praca w miarę Trochę chłodno ale to było mi powiedziane przez rekruter na rozmowie. Tempo szybkie. Moich dwóch kumpli tu też zagrzało miejsce po różnych innych holenderskich agencyjkach, gdzie ich oszukano. Work Support da się nawet lubić
Scherpenzeel 2016-12-22 01:17
Obecnie pracujący mieszkasz na hotelu w Ede?
anonimowy uczciwy prawdomówca 2016-12-22 15:54
żenada na kołach... 100% nie polecam pani agnieszka oraz cały work support to dno.. dają na umowie ponad 7 euro z czego kroją i wychodzi nie całe 4 i tygodniowe przelewy na konto to tyle ż ledwo na zycie wystarcza ... żal.... wypłaty w granicach 120-160 euro ... teraz wlasne dostałem przelew 20 euro.. nie polecam i odradzam młodym którzy chcą zarobic... oni atrudniają młodych tylko na numer sofi bo z tego kabonę trzepią ... po miesiącu mówią że na drugi dzian masz opuscic mieszkanie ... porażka jakas ... a na temat pani agnieszki sie nie wypowiadam ... nie ma sensu poprostu... dobrze sie zastanówcie zanim zaczniecie współpracę i radze miec jakies zaplecze finansowe bo moze byc rozczarowanie ;)
Hahaj 2016-12-27 19:11
Work support , pracowalam i powiem wam , ze praca jest ok ciezko wiadomo ale da sie przezyc.. mieszkalam na hotelu w leidendopr i warunki sa bardzo dobre. Ale najwiekszy problem wlasnie jest w szanownej pani Agnieszce xd. Brak slow poprostu gorszej kordynatorki nie widzialam , oszukuja z wyplatami , zle traktuje ludzi i nic sie nie da z nia zalatwic , jest podla i to bardzo . Poprostu bydle nie czlowiek w niczym nie pomaga tylko jeszcze pod gorke robi szm..ata. o wykorzystuje ludzi jak sie da i sytaszy cpunka.
monjak 2017-01-08 12:22
Pracowałam przez to biuro miesiąc. Warunki zakwaterowanie bardzo dobre, w pokojach pełne wyposażenie. Praca przy mięsie, fajna stawka, tylko problem z godzinami. Jednak przy dobrych godzinach tygodniówka wahała się od 300 do 400 euro. Problemów z wypłatą nie miałam, kontakt z koordynatorem tylko sms-owo, ale nigdy nic nadzwyczajnego się nie działo. Proszę wziąć pod uwagę, że to tylko moja, subiektywna ocena :)
sabina 2017-01-15 12:01
Ja mam zamiar jechać za dwa dni na 2 3 msc i mam być na produkcji kanapek. Czy wiesz coś o tej firmie jakie traktowanie?Flexcraft European Work Support
Krzysztof 2017-01-17 00:29
Witam,

Po przepracowaniu z w/w agencją, na szczęście bardzo krótkiego okresu,

STANOWCZO ODRADZAM!!!

Niekompetentna i nieodpowiedzialna koordynatorka, problemy ze wszystkim np. zmiana pokoju, zdanie roweru za który pobierają opłaty etc., nie reagowanie na sytuacje w firmie usługo biorcy (nie właściwe traktowanie pracowników), opieszałość w kontakcie z pracownikami, nie pojawianie się w firmie w "kłopotliwych" momentach.

Bardzo wysokie opłaty za wszystko, przy relatywnie niskich zarobkach.
Mieszkanie, rower do dojazdu, kaucje itp.

Problem z rozliczeniem po zakończeniu pracy.
Pomimo załatwienia wszelkich formalności z mojej strony, oczywiście za potwierdzeniem pisemnym,
firma oskarża mnie o nie dotrzymanie warunków wypowiedzenia, o kradzież klucza do szafki, karty dostępu do firmy itp. Co za tym idzie, oczywiście potrącają za to wszystko pieniądze.

Uważajcie!!!

Za blisko 3 tygodnie pracy dostałem w sumie od firmy ok 84 euro.

Dla zainteresowanych mogę przedstawić dokumenty typu umowy i paski wypłat.

Więcej informacji mogę udzielić mailowo: krzysiorb2@wp.pl

Ostrzegam i pozdrawiam.

Krzysztof
2
Shock 2017-01-17 10:24
Jeśli to ma być praca w Harderwijku to tam jest teraz mało godzin! Niezarobisz! Już przed świetami tam ludzi zwalniali.
Były pracownik 2017-01-22 01:53
O samym zakładzie nie wiem nic, o agencji. To nie mam z nimi problemów. Pracuje normalnie, mam prace w miare stałą, Mieszkanie prywatne. Pieniadze na czas.
Do mnie na zakład teraz sporo osób przyjeżdża, więc i Ciebie mogą tu przenieść. Bo wiem że przenoszą.
Marian 1969 2017-01-22 21:35
Firma jest ok płacą na czas koło 500 jurków przy miesie POLECAM WSZYSTKIM
1
paula18 2017-02-05 10:51
Witam jade w Srode do Holandi do pracy powiedzcie czy warto sie zatrudnic w Iflexs ? Czy tez musieliscie robic skan dowodu osobistego ?
Białe 2017-02-08 23:08
Zależy gdzie idziesz do pracy, ja osobiście pracowałam prawie rok przez worka na Vionie w scherpenzeel i było super niestety mam pauzę bo skończyłam 23 lata :( pracowałam ciągle na zmianę popołudniową 5 dni w tyg po jakieś 10-12 godz oczywiście stawka była satysfakcjonujaca bo tyg wychodziły przy takich godzinach jakieś 410 euro na rękę więc dla mnie super i nie musisz czekać na SMS z jakimś pie*dolonym planingiem czy masz iść do pracy czy nie tak jak jest to w innych agencjach. Tam ludzie też pracowali przez iflex i nie narzekali na ta polską umowę. Także polecam ! Oczywiście znajdą się osoby które będą hejtowac pracę tam ale uwierz że to jakieś nieroby bo jeżeli chcesz zarobić to niestety trzeba pracować no w końcu zarabiam w euro więc odczuwa się to trochę inaczej niż w polskich złotych xD
1
Ziomski 2017-02-09 13:37
Work Support zmieniła teraz nazwę na Flexcraft. Ja jeszcze wyjechałem 1. raz do pracy jak była pod nazwą Work Support. Ale nic się nie zmieniło, warunki takie same. Już 3. raz podejmuję przez nich prace i jestem happy. Pracuję w logistyce. Trochę na wozku i przy zbieraniu zamówień. W porównaniu z innymi Uitzenberau dają radę i lepiej wypadają z kasą, zakwaterunkiem i ilością godzin. Koordynatorzy różni, rekruterzy mega.
N7ck 2017-02-10 18:57
Roznie z nimi bywa ale najgorzej jest jak sie choruje to sa wtedy problemy oczywiscie kordynatorzy nie informuha twojego zleceniodawcy ze cie nie bedzie.
Bledy sa i to na kazdym kroku z wyplatami przemeczylam sie z nimi 2 lata i dziekuje bardzo za tak ujowa wspolprace zero szacunku dla ludzi i pracy jak ty cos chcesz to nigdy nic nie załatwia a jak oni cos chca masz to natychmiast zrobić oczywiście bez slowa żadnego. Probleny z salarisami wieczne bledy a korekty to wykraczaja poza prawo bo sa robione na lewo. Na salarisie masz co innego a wyplacaja co innego. Na odpowoedzi odnosnie bledow czekasz ponad 2 tyg. Tyle z mojej strony jak mozecie to omijajciw ich i sami starajcie sie o prace w danej firmie bez posrednika. Powodzenia
Lobbysta 2017-02-10 22:14
I co wyjechałaś? Gdzie pracujesz i gdzie mieszkasz w jakich miastach i w jakim zakładzie? Dodatkowo czy już poszłaś do pracy ?
Były pracownik 2017-02-11 02:15
A na jakich czepkach pracowałaś?
Ja też tam jestem :)
Białe 2017-02-13 23:59
Na białych :) u Adama na zmianie. Fajnie było i czekam do maja aby wrócić ;) Pozdrawiam !
Były pracownik 2017-02-14 00:41
To ja pracuje obok Ciebie, na ekspedycji, niebieskie czepki :)
Białe 2017-02-14 22:22
Spoko:) A długo już tam pracujesz?
Były pracownik 2017-02-15 09:31
2 miesiące, ale byłem już tam 2 lata temu. Więc może się kojarzymy z widzenia :)
Białe 2017-02-16 23:11
Może i tak choć w to wątpię tyle ludzi tam się przewinęło że nie sposób zapamiętać xD
alibaba 2017-02-21 14:38
Ja się dziwię trochę opiniami nt.worka bo co jak co ale wypłaty zawsze miałem na czas,kilka razy zdarzyło się jakieś krojenie z hajsu ale przez okres 10 miesięcy nie było tak zle.Pracowałem na vomarze na dziale reaturhool czyli tzw.skrzynki,praca jak praca dla mnie nie było tam złej roboty,jak ktoś chce pracować to bedzie pracował,a jak ktoś jest leniem to mu żadna praca nie będzie pasować;)Co do Agnieszki to akurat muszę się zgodzić chociaż znam osoby które chwaliły sobie współprace z nią,jak pracujesz tzn nie spózniasz się,nie chorujesz często,a przede wszystkim nie zawracasz jej głowy głupotami to wydaję się być osoba nawet spoko ale to też zależy od jej humorków a miewa naprawde różne.Co do mieszkań to mogę z ręką na sercu przyznać że zakwaterowania(przynajmniej te w których byłem-miałem 3 przeprowadzki 4 lokalizacje)to naprawdę nie było zle i jeśli ogólnie chodzi o worka to moge powiedzieć że oferuje jedne z lepszych jak nie najlepszych zakwaterowań z agencji które znam...Ogólnie mimo różnych sytuacji które miały miejsce to worka mogę polecić.Pozdro
nowy 2017-02-21 16:47
na miesiac
nowy 2017-02-21 16:56
Wiatm .
Wszystkim zinteresowanym Nie polecam tej firmy .
A naprawde jest tak
- kasa okolo 250 +-
-zakwaterowanie Hotele 5 gwiazd sie kryja
-pryiorytetem jest kabel ( o tym wszystkim naswietla Pan Maciek ) stary milicjant
-to co mowia w Polsce wszystko Pieknie , dopiero po dotarciu do biura Zaczyna sie
-masz wziasc wszystko nawet patelnie i kase na okolo 3 tyg
Wiec powiem wam tak jak ktos ma ciezko w domu rozumiem nie wszystkim sie przelewa ale prawde mowiac szkoda zdrowia i kasy na to wszystko , chyba ze palimy Zioklo pijemy piwko to da sie wracac z pracy miec likendy wolne i wyjebane
nowy 2017-02-21 16:56
Wiatm .
Wszystkim zinteresowanym Nie polecam tej firmy .
A naprawde jest tak
- kasa okolo 250 +-
-zakwaterowanie Hotele 5 gwiazd sie kryja
-pryiorytetem jest kabel ( o tym wszystkim naswietla Pan Maciek ) stary milicjant
-to co mowia w Polsce wszystko Pieknie , dopiero po dotarciu do biura Zaczyna sie
-masz wziasc wszystko nawet patelnie i kase na okolo 3 tyg
Wiec powiem wam tak jak ktos ma ciezko w domu rozumiem nie wszystkim sie przelewa ale prawde mowiac szkoda zdrowia i kasy na to wszystko , chyba ze palimy Zioklo pijemy piwko to da sie wracac z pracy miec likendy wolne i wyjebane
kaannn 2017-02-21 19:09
Może po Polsku?
doświadczony 2017-03-14 22:33
Pierdolisz smutki!!!Jesteś po prostu nieudacznikiem/cą:)
Kwiat 2017-03-31 19:40
Jeżeli twierdzisz że work ma dobre warunki mieszkanie to podaj adres email ..
Białe 2017-03-31 20:11
Hej powiedzcie mi czy cały ten flexcraft zatrudnia ludzi 23 lata chodzi mi o zakład Vion Scherpenzeel... bo trochę mi się nie opłaca przez iFlexa tam iść bo z Polską umowa to sobie dupe mogę podetrzec ;P
alibaba 2017-04-03 13:50
do czego Ci potrzebny mój adres email???
worksupport fan 2017-04-06 18:53
Witam. Jako jeden ze szczescliwcow albo i nie mialem ta nieprzyjemność pracowac przez firmę work support w kilku branżach. Zacznijmy od przyjazdu do Venendaal gdzie dojechaliśmy po14 godzinnej podróży o 6 rano do biura. Kazdy mega szczesliwy bo troche sie zgraliśmy w autokarze. Bylo kilku pijaczków, nie powiem ale 70% ekipy normalni ludzie bez nalogow. Jedna osoba nie wzięła ze soba prawa jazdy plastiku wiec musiala wracac tego samego dnia z powrotem do Polski. Godzine po tym jak przyjechala do Holandii. Myślicie skandal? No i dobrze myślicie. Kazali chłopakowi bez skrupolow wracac do Polski. Umowe podpisaliśmy kilka godzin pozniej. O godzinie 16 czyli tylko 10 godzin od podpisania umowy otrzymaliśmy upragnione kluczyki do aut i trzeba bylo przebyć droge ponad 120 km do miejsca zamieszkania.Najpierw zacznijmy od pierwszej firmy jaka byla praca w Alkmaar na produkcji mięsa. Pakowanie na tacki, luźna robota fajni ludzie. Umieścili nas w hotelu Leiderdrop wiec byl kawalek i to spory do pracy. Wyplaty po 3 tygodniach oczywiscie okrojone. No i najważniejsza Pani kochana Agnieszka Kornek. Ucieleśnienie zla istny diabeł i narkus w czystej postaci. Jest to jedna z niewielu osob jakie poznaje sie w swoim zyciu i od razu czuc do niej niewyrażony nerw i pomalowanie. Nic nie idzie z nia zalatwic. Kompletna pusta glowa. Bez skrupolow bez uczuc bez człowieczeństwa w sobie. Po miesiacu nagle okazało sie ze nie ma juz pracy i 70 % ludzi musiało pojechać przymusowo do Polski. Znalazlem sie wsrod szczęśliwców ktorzy znali angielski i dostalem prace w firmie Infotheek. Naprawde świetna firma, wspaniali ludzie dobry skład. Byloby za pięknie prawda no i znowu wchodzi postać pierwszoplanowa ktora niszczyła wszystko. Mowa o Pani Kornek. Prośby o solarisy o urlopy po 4 miesiącach pracy skończyły sie wulgaryzmami i totalnym odrzuceniem czegokolwiek. Nastąpiła 3 faza pracy czy Vion. Praca w veenendal. Od razu mowie. Tylko dla orłów i cpunow o mocnych nerwach. Wytrzymałem tam tydzien. Przenieśli mnie do hotelu gdzie dostalem goscia ktory do pracy wypijał 0,7 po pracy tyle samo a caly wieczor śpiewał disco polo. Brak internetu niszczył całość i alkohol ktory sie lał strumieniami ze wszystkich pokoi. Gdy dzwoniło sie do Pani Agnieszki badz jakiekolwiek innego koordynatora mozna bylo uslyszec tylko. The person you're trying to reach is currently unavailable. Dziekuje. Serdecznie pozdrawiam Pania Kornek ktora do dnia dzisiajszego łzawi od sporej ilości zażywanej kokainy ;)
2
Marek 2017-04-06 20:22
ja pracowałem na polskiej 2 lata, nie narzekam - zarobki lepsze niż na holenderskiej,
Białe 2017-04-12 21:28
No na holenderskiej takich złych nie miałam wypłat ;) ale nie będę miała wyjścia i muszę wrócić przez polską ... szkoda no ale chce z powrotem bo naprawdę było fajnie atmosfera super już odliczam dni xD
Jan 2017-05-18 13:45
Jestem muzykiem,ale szukam pracy jako IT technical support, czy mógłbyś mi polecić jakieś sprawdzone miejsce? dziękuję Jan
1234 2017-06-09 10:13
czy mogę prosić o adres mailowy tej całej pani Agnieszki?
Fan Pani Agnieszki 2017-06-09 10:20
Witam, próbuję skontaktować się z panią Agnieszką. Czy zna ktoś jej adres mailowy?
nie zadzieraj z agą:)! 2017-06-13 22:57
akornek@worksupport.nl
Tajemnicza 2017-06-25 22:56
Witam. Pracowalam w zeszlym roku przez okres 6miesiecy i szczerze powiedziawszy wszystko ok mieszkalam na jotelu w leiderdorp baardzo bylam zadowolona Pan Alfred opiekuje sie hotelem cudownie jak swoim wlasnym obiektem , mieszkalam jeszcze na roznych mieszkaniach w roznych miejscowosciach , bylam kierowca ,pracowalam na chlodni w weekend na vomarze i bylam baardzo zadowolona nigdy Mnie nie zrobili w ciula solarisy sie zgadzaly wyplaty rowniez a jeszcze jak sie bylo milym i uprzejmym a nie cwaniakiem i czlowiekiem z wielkim fochem to mialo sie jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fuchy w niedziele jak przewiezienie auta i to platne wiec dla Mnie bylo bomba. A tak apropo tych atakow na Pania Agnieszke to ludzie zastanowcie sie jak sie odnosicie do niej Ona odnosi sie do was, ta koorfynatorka jest poprostu konkretna a jak nie pasuje to nara krotka pilka a zycie osobiste poza praca nie powinno nikogo interesowac. Dla Mnie bylo bardzo na plus.
1
s 2017-06-29 15:20
Robilem w lejda w leiderdorp salar 245 bez zmian hotel 2 osoby duzo mlodziezy fajnie;)
Przystojny Polak 2017-07-14 00:30
Witam pracuje w alkmarr .Vomar.
Krótko i na temat , na pierwszy wyjazd za granicę polecam tą agencje ( nie polecam tej pracy stodencikom noszący okularki i ciasne Rurki )
Wypłaty na czas
Salarisy się zgadzają
Klimacik w pracy bardzo fajny :)
Poprostu wyjazd za granicę nie jest dla każdego . Masz jaja ? To z pewnością tu chwile zabawisz .





Ven96 2017-07-18 23:07
Bardzo zła agencja, fatalne warunki pracy, zero szacunku do człowieka, bezpodstawne kary i chamstwo
1
Kuba 2017-07-19 14:20
Wyjeżdza ktoś może lub był na pakowaniu i opowie coś o tym ?
Zostaw swoją opinię o Work Support - Veenendaal
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support