Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gyna - 2015-02-25 10:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam interesowała by mnie praca zagranicą tylko jeszce ani raz nie pracowałem przez firme ja i kumpel chcemy wyjechac prosze o skazówki za info wielkie dzięki Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-02-26 11:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-02-05 19:34:32]:
Witam,ja tez pracowałam przez ta firme,co innego mówili co innego się okazało.... czyli odbijaja za domek ok 97e,odbijaja za kaucje za rower 100e i rower jest niby sprawny ale wcale tak nie jest bo go przejmujesz po kimś np -ale za naprawe płacisz sam potem niby mają Ci oddawać kase jak pokarzesz paragony Pani Agnieszce ale roweru zastepczego Ci juz nie daja radzisz sobie sam z dojazdem na drugi dzień do pracy,a pozatym płacisz za rower co tydz 5 e bo go urzytkujesz,sa bezsensowne kary np 50 e za nieposprzatanie np pokoju gdzie Pani Koordynatorka wpada Ci do pokoju bez Twojej zgody a nawet bez Twojej obecności w domu jakim prawem?????w umowie nic takiego nie było napisane,nie posprzatasz kuchni kara! ale kiedy to robic jak sie pracuje od 6-19 i dojezdza sie 13km w jedna str rowerem no kiedy????najlepiej by było jakby Pani Agnieszce dano rower i niech sama jezdzi i pokaze swoje zdolności jak kazdy przyjezdza do domu i patrzy zeby jak najszybciej zjesc cos i położyć głowe.Dzwonić mozna do Naszej Pani Agnieszki TYLKO i wyłącznie od 8do 16---ale kiedy jak sie jest w pracy a przerwa jest 15 min.Za wszystko Ci odbijaja nawet za rękawiczki do pracy,nóż,buty coś z tym jest nie hallo albo z tymi ludzmi rzerują na małolatach a Ci młodzi płacą a oni się dorabiają,zastanówcie się nad tą firmą- ja jestem za STANOWCZO na NIE.
zdjecie uzytkownika
DB - 2015-02-27 13:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Naprawdę nie poleca. Na wstępie napiszę że chce mi się pracować i nie jest to bezpodstawne wylewanie żalu. Firma pobiera pieniądze za wszysko. W umowie jest napisane o 2 tyg. okresie wypowiedzenia, a i tak pobiorą od Was ponad 220 euro za miekszanie. Koordynatorka jest osoba której absolutnie nie można zaufać, gdyż nie wywiązuje się z prawie wszystkich obietnic. Stawki zaniżone, ponieważ nie dają nawet 9e BRUTTO! Dojazd niekiedy 130 km w jedną strone do pracy! Szczerze nie polecam jeżeli chcecie pracowac za pieniądze, chyba że interesuje Was praca charytatywna...
zdjecie uzytkownika
Karolo - 2015-02-28 09:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ale trzeba koniecznie uważać to co się podpisuje, tym bardziej jeżeli chodzi o wyjazd zagraniczny. Mam nadzieję, że to jakoś zmieni sytuację i nagle pojawi się roboty, a jaką masz pewność, że przyjdzie sezon i będzie praca codziennie po 8 godzin. Nie ma albo nie może to bteż jest kwestia tego - dlaczego jeździc samochodem skoro komunikacja jest fatalnie.
zdjecie uzytkownika
anrska - 2015-02-28 10:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justa - 2015-01-27 13:21:06]:
Mam pytanie, jaka to firma która zmieniła nazwe
zdjecie uzytkownika
Wiktor92 - 2015-03-06 14:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka, wyplaty na czas. Na żadne bójki nie trafiłem, a byłem tam zatrudniony rok, no może trochę więcej. Koordyantorem moim była pani (usunięte przez administratora) Jest konkretna, ale można się od niej dowiedzieć potrzebnych rzeczy i jak juz się dodzwaniałem, to rozmawiała ze mną normalnie. Warunki zakwaterowania ok. Nie musiałem nawet z Polski zabierać pościeli, ponieważ wszystko jest na miejscu. Dobrze jest to wszystko zorganizowane. Po tych opiniach ktore tu przeczytałem można by było myśleć, że będzie to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co najmniej, ale ja wyjechaem, zaryzykowałem i nie żałuję.. Pracowałem prze Work Support długo, a w obecnej agencji holendersk. tylko miesiąc i nie zanosi się na dłużej. Chciałbym powrócić do Work Support i próbuję tam się dostać przez PLC Job i panią rekruter Martę, ale na razie nic dla mnie nie mają
zdjecie uzytkownika
Wiktor92 - 2015-03-06 14:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka, wyplaty na czas. Na żadne bójki nie trafiłem, a byłem tam zatrudniony rok, no może trochę więcej. Koordyantorem moim była pani Agnieszka Kornek. Jest konkretna, ale można się od niej dowiedzieć potrzebnych rzeczy i jak juz się dodzwaniałem, to rozmawiała ze mną normalnie. Warunki zakwaterowania ok. Nie musiałem nawet z Polski zabierać pościeli, ponieważ wszystko jest na miejscu. Dobrze jest to wszystko zorganizowane. Po tych opiniach ktore tu przeczytałem można by było myśleć, że będzie to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co najmniej, ale ja wyjechaem, zaryzykowałem i nie żałuję.. Pracowałem prze Work Support długo, a w obecnej agencji holendersk. tylko miesiąc i nie zanosi się na dłużej. Chciałbym powrócić do Work Support i próbuję tam się dostać przez PLC Job i panią rekruter Martę, ale na razie nic dla mnie nie mają
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-03-08 20:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykli oszuści nie oddają kasy za rowery kradną wakacyjne a z koordynatorem nie ma co rozmawiać bo nie rozumie co do niego mowisz taki nacpany Nigdy więcej
zdjecie uzytkownika
M - 2015-03-08 23:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie nie możesz iść na chorobowe jak cos się stanie polamiesz rękę lub cos innego jesteś zwolniony Tak jak ja I to co usłyszałem od koordynatora to przesadą Zwalniany pana bo ta firma rządzi się takimi prawami ze nie toleruje zwolnień chorobowych płatnych A co ja na zamówienie łamie rękę czy choruje Ta firma zmieniła tylko nazwę i tak samo robią zmienili nazwę bo tam juz nikt nie chciał pracować i nie mieli kogo okradac
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-03-09 11:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Che tam jechać, proszę o kontakt kogos kto ostatnio tam pracował, lub pracuje przy kurakach.
zdjecie uzytkownika
hedo - 2015-03-11 17:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć
dostałem oferte do pralni w eindhoven CleanLeaseFortex z agencji pracy iflexs. Wyjazd do roboty w niedziele . Opinie widze bardzo zróżnicowane wiec dajcie jakąś sensowną odpowiedz czy jechać za 9.63 euro brutto na godzine? opiszcie warunki dzieki:)
zdjecie uzytkownika
prawdappp - 2015-03-12 11:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowalam tam 9 miesiecy jezeli masz jakis problem zdrowotny biuro sie tym nie interesuje, hotel ede to jest porażka laski na lewo i prawo daja, a kolesie zarajarani i agresywni na siłe szukaja zaczepki i znajomosci najwiekszy problem tego biura to patologia z którą biuro nie daje rady
zdjecie uzytkownika
prawdappp - 2015-03-12 11:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pracy pralni po 3 dni w tyg ludzie maja patologia jeszcze raz patologia jesli ktos jest normalny nie polecam
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-03-15 17:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-02-15 21:04:15]:
ja planuje wyjazd, ale po przeczytaniu tych opinii to się trochę waham... :/
zdjecie uzytkownika
latający. holender - 2015-03-17 06:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam prawie rok. Dziwią mnie te oponie, ponieważ nie natrafiłem na żadne,patologie. Pracowałem w pralni przemysł.i kasa,na czas taka jak miała być.praca w wysokiej temperaturze po części. Koordynator ok, zarobiłem tyle, ile chciałem. A kompetencje rekruter oceniam na plus. Jasne, że nikt tam nie płaci za leżenie i praca wymagała pewnej wprawy, ale ja jestem zadowolony. I chyba znów wyjadę. Zresztą moi koledzy juz któryś raz powyjezdzali przez tę właśnie agencje pracy
zdjecie uzytkownika
wilk - 2015-03-17 09:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [latający. holender - 2015-03-17 06:44:30]:
jedz i zrób rekord jutro będzie norma
zdjecie uzytkownika
a przypadkiem - 2015-03-17 09:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mala - 2015-01-03 12:54:13]:
ta druga to taka mala blondyneczka?
zdjecie uzytkownika
latający. holender - 2015-03-18 07:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wieku, ale tam żadnych norm nie było. Trzeba było w miarę szybko pracować, ale przerwy tez mieliśmy, bez przesady.
Nikt nad nami nie stał z batem... ;)
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-03-19 17:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-02-15 21:04:15]:
Wiatm ja wybieram sie do NL przez agecje w elblągu
zdjecie uzytkownika
mohito - 2015-03-22 12:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM PRACOWAŁ KTOS W FIRMIE POKON W IFLEXIS
zdjecie uzytkownika
Czarnulka * - 2015-03-25 19:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja pracuje przy produkcji drobiu w Putten i wszystko jest jak dotąd ok. Pieniążki na czas, mam stawkę wiekową, więc to szkoda, bo zarobię jednak mniej niż jakbym miała te 23 lata, ale dobrze, że mam pracę. W województwie, z którego pochodzę nie dość, że jest wysokie bezrobocie, to jeszcze chcą tylko kandydatów z doświadczeniem :(. Tu w Holandii właśnie to doświadczenie zdobywam
zdjecie uzytkownika
Endoom - 2015-03-26 17:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję przez Work Support już ponad miesiąc i szczerze mówiąc nie podoba mi się to co widzę. 87 Euro za mieszkanie, 18 euro za dojazd do pracy(ja akurat autem dojeżdżam), jeśli nie wyrobisz normy, masz dzień albo dwa wolnego, moja przedostatnia wypłata to 132e, teraz 175, dziwne jest to że za tyle samo godzin pracy są różne wypłaty, na początku dostałem 220e, a teraz ch.j za przeproszeniem. Ostatnio jeden z kierowców dostał 100euro kary za brudny dywanik w samochodzie(!!!!!!!) Wszystko pewnie zależy na jakiego koordynatora się trafi, jeśli chodzi o Agnieszkę to radzę uważać. Jak jej się coś nie spodoba bo ma gorszy dzień to może uwalić kary za mieszkanie tak jak to ktoś napisał wcześniej.
Z tą wiedzą co mam teraz nie przyszedłbym do WS już, są lepsze agencje i lepiej płacą(O WIELE). Wystarczy poszukać i się dowiedzieć. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Job kołcz - 2015-03-26 19:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam korzystania z usług tego biura, co innego mówią w biurze, a rzeczywistość jest inna w przypadku pracy w Holandii. O Work Support mogę napisać to samo. Koordynator Mariusz (koordynator pracowników w magazynie opon w Holandii). Kawał skurwiela, oszust, pozer, naciągacz, cwaniak. Telefony od pracowników odbiera tylko te które ma zapisane w kontaktach, na resztę ma wyjebane chyba, że musi napisać sms'a w sprawie zmiany godzin pracy. Pisze smsy godzinę przed rozpoczęciem pracy. Zapomina o zaliczkach. O wszystko karze się upominać, bo on ma to w dupie... Ogółem agencja nie jest warta polecenia. Byłem, sprawdziłem, zawiodłem się i wkurwiłem. W 75% co obiecywali w biurze to nieprawda. Aha, a co do pralek, które rzekomo są w każdym "mieszkaniu" (czyt. domek letniskowy w którym można mieszkać tylko w lecie, a pracownicy mieszkali tam także w zimie) to są dwie pralki, które są 500 m od miejsca "zamieszkania". Z tych pralek korzysta ponad 40 osób, a klucz do tej "kajuty tzw. pralni" kosztuje w recepcji (600m od miejsca zamieszkania) 5-20 euro...
zdjecie uzytkownika
Mikrus - 2015-03-27 09:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Job kołcz - 2015-03-26 19:29:14]:
A to ciekawe, bo ja pracuję też w firmie na magzynie z oponami i jest to praca na pewno nie lekka, ale wypłaty się zgadzają. Co do zachowania koordynatora też nie mogę nic złego powiedzieć. Mariusz nie robi mi przelewów tylko Work Support. Coś Ci sie chyba pomyliło kolego.. Ciekawe są też stawki za pranie, które wymieniłeś. Pierwsze słyszę coś takiego, a jakoś piorę, mieszkam na miejscu, chyba, że miałeś wybitnego pecha. Ja mam pralkę na miejscu. Praca ta wymaga dobrej kondycji fizycznej to muszę przyznać, ale co do reszty, to wszystko było i jest ok. Pozdr.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-03-29 19:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno wielkie bagno!! Nie zgodzilem sie jezdzic rowerem do pracy poniewaz nie moge, kazali mi zorganizowac samemu auto do pracy.. odciagneli mi za obuwie robocze 25 e , gdzie te buty na szklarnie nie sa mi wogole potrzebne,pisali tak w formularzu ktory mi wyslali. Czekalem w biorze od godziny 6 rano do 14 az rowiaza nas do hotelu, jeszcze po drodze na autostradzie nam paliwa zabraklo kolejna godzine musialem czekac!;/ za domek 85 e,za jezdzenie rowerem pobieraja 5 e dziennie. w dodatku nie przywiezli mnie do tego miejsca gdzie mam pracowac tylko calkiem gdzie indziej, i kolejna afera.. na prawde nie polecam tego biura.. jedna wielka porazka.. pozdrawiam..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Support?
Zadaj pytanie