Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bekjard - 2014-11-25 18:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym wlasnie wrocic do pracy za granica, bo mam maly epizod w takiej pracy, ale czas teraz sie dorobic i wyjechac z tego kraju. zadna szutka dla mnie pracowac gdziekolwiek chcialbym miec dobre miesjce pracy, daltego tutaj jestem, moze jest osoba ktora pomoze mi zdobyc prace na prawde bede wdzieczny.
zdjecie uzytkownika
Miki_Poolse - 2014-11-25 21:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja akurat mam tyle godzin, ile pisze, ale znajomi pracujący przez inne biura mają 25-30 godzin na tydzień. To rzeczywiście mało. Ja wyjechałem przez PLC job do WORK Support i kolega z pokoju obok miał z kolei 50-55 godzin tyg. więc zależy jak trafisz
zdjecie uzytkownika
zrezygnowany - 2014-11-25 22:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W hellevoetsluis nikt nie wyrabia normy!!! Koordynator nie pokazuje się na campingu... powód? Boi się ze dostanie w p...l!!! Słaby kontakt tylko smsy odp.po 24 h
zdjecie uzytkownika
Maz3LT0v - 2014-11-27 11:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
OPINIA O WORK SUPPORT(nl) = IFLEX (pl) = MNIEJ NIŻ ZERO!!!

Zatrudnienie

Całkowita parodia, pracowałem w miejscowości Sheerpenzel (prov. Utrecht) na mięsie we V*on. Po pierwsze wpierdalaj ludziom POLSKA UMOWE zlecenia!! W holandii!!! Na 3 msc. z możliwością przedłużenia. O wolnym na jakiekolwiek święta możesz zapomnieć. Praca przy mięsie 2 zmianowa od 5 do 13 od 13 do 24+. Zależy od działu. Kantyna, szatnia, palarnia, całkiem OK w tej kewestii. Codziennie czyste ubranie do pracy zapewnia V*on.

Zamieszkanie

Jakaś paranoja, pełen dzieciarni i deblistwa hotel F*lex F*rce w Ede. 300 polaków nawalone w jednym miejscu to jakaś paranoja. Po 3 msc. ma się tego serdecznie doscyć. Za pokój= klitka 2 os. z przysznicem, kibel i kuchnbia jest wspólna na skrzydło (na jakieś 30 os.) pobieraja ci z wypłąty, miesięcznie prawie 400euro!!!!!!!!! ZŁODZEJE!!!! Bród, smród i ubóstwo.

Koordynatorzy

Jeden polaczek drugi holender. OBOJE CH*uja warci za przeproszeniem, nigdy nic nie mogą, nic nie wiedzą i mają wszystko głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gówno skuteczny jest też kontakt z ich przełożonymi, niby coś tam każą komuś coś zrobić, ale za zwyczaj to się kończy o kant d*upy.

Płatności / Rozliczenia

Tutaj JEDNA WIELKA TRAGEDIA, Wszystko i zawsze trzeba SKRUPULATNIE ZAPISYWAĆ I PILNOWAĆ GODZIN I SOLARISÓW. Osobiście pomagałem ludziom jako tłumacz i fakt że u mnie nie było problemu przez 3 msc. z Solarisem, traci na znaczeniu bo u innych problemy są notoryczne. Zawsze za coś z tyłka, upierdzelają kasę, a to nie rozliczają kilometrówek, dosłownie milion powodów. A na zwrot swojej kasy trzeba czekać i tygodniami!!!!!!!! PATOLOGIA!

LUDZIE... Co wam mogę powiedzieć... nawet nie zaczynajcie. Mniej nerwów zjecie na tym.


WORK SUPPORT TO DLA MNIE NAJGORSZA AGENCJA PRACY W POLSCE/HOLANDII PRZEZ JAKA PRACOWAŁEM.

Poszukaj dobrze a na pewno znajdziesz lepiej!!
zdjecie uzytkownika
wroclawianka - 2014-11-28 21:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałam w Work Support przez pół roku i nie mogę podzielić w/w opinii. Umowę miałam na warunkach holenderskich, przelewy były regularne. Pierwszą wypłatę dostałam o dzień później, dlatego, że podałam za późno numervkonta. Pracę wykonywałam przy linii produkcyjnej po szkoleniu zapewniony przez firmę. Pojechałam tam do pracy, a nie na wakacje i byłam tego świadoma! Przed wyjazdem zapytałam rekruter o wiele kwestii i wszystkie moje wątpliwości zostały wyjaśnione podczas rozmowy kwalifikacyjnej. W miejscu zakwaterowania można napotkać na różne osoby. Jedna ze współlokatorek trzymała się bardziej na uboczu niż my, ale to kwestia charakteru. Ja mam wrażenia ogólne dobre. Zamierzam jeszcze raz skorzystać z możliwości pracy w tej lub innej agencji pracy. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
ANKIETER - 2014-12-22 12:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako ankieter dla tej firmy (z obecną nazwą IFLEXS). Mieliśmy otrzymać wynagrodzenie do 10 grudnia. Jest 22.12.2014 r. a pieniedzy dalej nie ma. Pani z którą sie kontaktowaliśmy nie odbiera tel. Otrzymaliśmy smsa, że pieniądze będą w minionym tygodniu- oczywiście nie było... Teraz zero odzewu. Zalatuje oszustwem. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ANKIETER - 2014-12-25 02:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANKIETER - 2014-12-22 12:54:46]:
Wynagrodzenie jednak dotarło - 24.12.14r. wiec jest ok. Dwa tygodnie po terminie ale grunt, ze wypłacili ;)
zdjecie uzytkownika
alknar - 2015-01-01 12:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie na supporta mimo iż nie ma tu zle
Nie powiem na kasę ladnie rypią ale i tak da się zarobić. A co do Pani (usunięte przez administratora) potrafi ukazać to prawda , ale jak się z nią normalnie rozmawia to jest na prawdę sympatyczna osoba
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-01-03 12:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porazka kordynatozy henry drugi mirek oni tylko patrza co wyrwac a jak wyrwac to panie lekich obyczajow teraz litwinki z landalu scherpenzeelc wiktoria ta druga niewiem jak ma na imie maja wszystko co za zycya na wionie tylko pala i nic wiencej nie robia nie maja czasu jak mowia duzo by opisywac parodia
zdjecie uzytkownika
simona - 2015-01-03 18:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ..czy ktos pracowal przes tu firme w Bleiswijk w kwiatach?
zdjecie uzytkownika
minia:* - 2015-01-08 15:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowała w tej firmie , długo i teraz z złożyłam powtórnie dokumenty. Mam nadzieje ze będe mogła wrócić. Praca ok i jesli ty okażesz sie dobrym pracownikiem ,to i buro jest spoko. Nie czytajcie komentarzy narkomanów i pijusów którzy narzekają bo pojechali do holi się zabawić. Biuro polecam wszystkim , koordynatorzy naprawde sa ludzmi i nie traktują podmiotowo. Zwłaszcza Pani Agnieszka , jak pod nią traficie to dar i go doceńcie. Pozdro powodzenia życze tym którzy chcą naprawde pracować i zarabiać.
zdjecie uzytkownika
Taki Sobie - 2015-01-09 14:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do opinii work support wypowiem sie obiektywnie:
Pracowałem przez Work support ponad rok czasu (teraz zmienili nazwę na iflexs), Mieszkałem w Veneendal na domku około 40 osób, dwie kuchnie 3 prysznice z czego jeden czynny jedna pralka na dolnej czesci w górnej czesci opiekun DOmku Dorota (uparta i stanowcza ale nie ma sie co dziwic, trzyma porządek na górnej częsci domku). Ogólnie internet jest, warunki są jakie są kwestia co komu odpowiada pokoje tylko i wyłacznie 2 osobowe, wiec nie wiesz z kim bedziesz tam mieszkac, chyba ze jedzie sie ze znajomym czy w parze nie ma problemu zeby mieszkac w jednym pokoju. Po 3 miesiącach przenieśli Meie na hotel Flex Force w Ede.
Fakt mieszka około 300 osób ale:
Mieszkałem tam 8 miesięcy wiec jest tak: Ochrona jest na hotelu, parking wielki wiec auto bezpiecznie stoi, obok hotelu jakies 50 metrów bar, stoły do bilarda (1 euro za gre), siłownia bezpłatna bardzo dobrze wg mnie wyposażona, boisko do siatówki (gralismy tam co weekend), boisko do piłki nożnej i miejsce na grilla ogólnie bardzo przytulnie na zewnątrz, wewnątrz budynku pokoje tylko i wyłacznie dwu osobowe, prysznic w każdym pokoju,umywalka, lustro, szafa ubraniowa,chłodziarka wysoka około 70cm, telewizor płaski na ścianie polska Tv (6 kanałów),stół i dwa krzesła, na sciane powieszony mały regał 3 półkowy, internet płatny z indywidualnym kodem dostępu za 10 euro na miesiąc jakoś sygnału na wekendy nie jest za dobra ale przejrzec strony mozna, czasem zacina ale to na weekend jak wszyscy odpala laptopy. Kod jest jeden na dwa komputery wiec jak ktos ma w pokoju moze kupic na pół. Kuchnia na skrzydle wspólna to fakt ale na każdym skrzydle balkon, popielniczki na balkonie, pralki 3 plus 3 suszarki na skrzydło wiec troche mało czasem trzeba dlugo czekac na pralkę w weekendy w tygodniu bez problemu wypierzesz.
Ubikacje damskie i meskie osobno. W hotelu cieło, w pokoju ogzewanie regulujesz Sobie sam na grzejniku.
Sprzątaczki są codziennie na hotelu więc sprzątają cały hotel włacznie z kuchnią i ubikacjami. To tyle co do warunków mieszkaniowych wiec latem na grilla wychodza ludzie, grają w siatke czy wychodzą do baru ale jak wiadomo jest impreza jedna wielka na wekendy również. W każdym pokoju alarm przeciwpożarowy czasem w nocy się załącza a czasem specjalnie go włączaja użytkownicy np. psikając dezodorantem w pokoju, wtedy ochrona odrazu interweniuje i kaza otwierac pokoj bo jest zakaz palenia w pokojach i sprawdzaja czy nie palisz. Kontrole w pokoju sa raz w miesiacu sprawdzają porządek wg Mnie tez dobrze, ne można mieć urzadzeń elektrycznych typu piekarnik. Czajnik elektryczny czy inne rzeczy bez problemu tylko trzeba zgłosić do Darka na ochronie. Co do pracy t na hotelu głownie a raczej w 90% pracują ludzie ze słowacji, czech, Polski, litwy, pracują w zakładach mięsnych Vion. Co do pracy zalezy gdzie się trafi i na jakiej umowie.
Jak jesteś na Polskiej umowie to Cie nie okantuja wszystko masz jasno napisane(wypłata raz w miesiącu i zawsze na czas), na Holenderskiej pozostawia wiele do życzenia, czasem policza dwa razy za zakwaterowanie, czy gdzieś sie pomylą dlatego trzeba wszystko kontrolować. Opłaty za hotel na Polskiej umowie 377 euro za miesiac na holenderskiej 87 za tydzień. Wypożyczenie roweru 5 euro za tydzień, dojazd do pracy autem firmowym 77 euro za miesiac.
Na firme nie moge narzekać, wypłaty są na czas co do warunków wchodzisz na hotel na czysty pokój a jak bedziesz o niego dbał tak bedziesz miał. Wg mnie komfort na hotelu jest dobry, cos nawali zgłaszasz na ochronie wymieniają Ci stół, chłodziarke czy dadza żarówke ze starterem na wymiane. Na ochronie przy okienku sa worki na śmieci do pokoju wiec zadbali i o to.
jak jaksieś pytania jeszcze to prosze pytać.
zdjecie uzytkownika
sebaWLKP - 2015-01-10 13:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
pracował ktoś przez agencje ifkeks przy recyklingu?głównie chodzi mi o koszta zakwaterowania,dojazdu do pracy i o wymiar godzin?
zdjecie uzytkownika
Taki Sobie - 2015-01-11 18:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego przy recyklingu przez Iflexs(dawna nazwa Work Support) pracował chłopak co mieszkał na hotelu, słowak godzin miał od 38 w tygodniu do czasem 50- 60, jak przychodził to kompał sie jadł i padał.
Koszta w Iflexs są wszedzie te same na Polskiej umowie : 377 euro za miesiąc, dojazd do pracy 77 euro za miesiac.
Na holenderskiej: 87euro za tydzien(zakwaterowanie), dojazd do pracy 3,77 euro za dzień.
Rower 5 euro za tydzen.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany wyjazdem - 2015-01-13 13:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy jest ktoś chętny na wyjazd. Pytam bo lepiej z kimś jechać, niż samemu. Ale jak nikt się nie zgłosi to będę zmuszony sam.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gyna - 2015-01-14 13:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pisze do Zainteresowany wyjazdem prosze wiecej gdzie , za ile ,jaka praca Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-01-14 22:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany wyjazdem - 2015-01-13 13:45:14]:
Witam ja jutro jade do pracyw holandii do masarni prosze o kontakt to sie zgadamy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany wyjazdem - 2015-01-16 13:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dopiero mogę jechać w następnym tygodniu. Zostawie kontakt: pawelzak94@o2.pl GG: 2320397
Mam nadzieje ze nie zostanie to usunięte.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-01-20 14:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam vczy jeszcze koordynatorem jest lukasz taki niezadobry czlowiek
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-01-20 19:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy są jakieś dziewczyny,które zastanawiają się nad wyjazdem do pralni do Eindhoven?
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-23 15:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie-NIGDY nie dajcie sie wrobic w ta agencje!!!patologia,qrwy,kanciarze i nic wiecej-cpanie,alkohol non-stop-wielu koordynatorow to zwykle szmaty ktore boja sie wracac do swoich rodzinnych miast w PL poniewaz w NL powykrecali swoich ziomkow na kase.Jesli ktos zachoruje lub gorzej ma jakis wypadek-pakuja w busa i do PL,osobiscie znam kilka osob ktore ulegly tam wypadkowi w pracy i nawet pomocy nie otrzymaly-jedna wielka klika szmaciarzy
zdjecie uzytkownika
jjddjddjj - 2015-01-24 17:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce ktoś zobaczyć dowody na to jak kantuja, jakie mają sposoby itd...heehhhe, wszystko czarno na białym. Związki zawodowe i jeszcze raz zwiazki zawodowe -rejestracja iskladki
zdjecie uzytkownika
justa - 2015-01-27 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wroclawianka - 2014-11-28 21:37:20]:
opinia wklejona przez work support, zeby sie wybielic, ciekawe dlaczego nagle zmienili nazwe
zdjecie uzytkownika
mafia - 2015-01-28 12:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porazka jednym słowem. Co innego powiedzieli mi w biurze w e.blagu co innego bylo na miejscu. Koordynator mirek madry w gebie , tydzien czasu tam czekalem na koldre i poduszke od niego. Mieszkalem w domku bylo nas 10, spac sie nie dalo bo libacje codziennie do rana , glosna muzyka, mordy dra, w pokoju zimno, spałem w 2 bluzach i kurtce. Jedzenie kradli, drzwi na noc nie zamykane, brak kluczy od pokoju. Spali u nas obcy ludzie. Piewszy dzien pracy bylem 4 godziny i stamtad wyszedlem i wrocilem na drugi dzien do PL bo to nie miało sensu. Nie polecam naprawde nie pchajcie sie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja zaluje ze tam bylem, tylko kase na darmo zmarnowałem.
zdjecie uzytkownika
ina - 2015-01-29 18:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko, jedzie moze ktos jutro na kwiaty w okolice rotterdamu? Dokladnie do miejscowosci dordrecht. Po tym co tu czytam chuba zrezygnuje... pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Support?
Zadaj pytanie
x