brak logo

Work Support

Veenendaal

Opinie o Work Support

Wojtek_S 2016-01-02 22:01:54
Ja przepracowałem w Work Support cały kontrakt przez biuro NDV Group i złego słowa nie powiem, bo mało które biuro troszczy się tak o swoich ludzi. Kiedy dostałem pierwsze zakwaterowanie też mi nie odpowiadało ale wystarczyło porozmawiać i dostałem inne. Nie wiem z czym Ty miałes problem bo da się tam załatwić prawie wszystko, tylko trzeba upierać się przy swoim a nie płakać. Wygląda na to że pierwszy raz pojechałeś do Holandii bo nie masz pojęcia co piszesz - na Holenderskim prawie jesteś z góry na wygranej pozycji. Trzeba było zapytać tych co tam pracują albo zadzwonić do Pana Krzysztofa z NDV to by załatwił Ci inną pracę a nie panikować. Ja jestem zadowolony i w połowie stycznia też jadę przez ich biuro do tulipanów.
Radek 2016-01-03 17:51:21
Również słyszałem pozytywne opinie odnośnie wyjazdu do Holandii i pracy tam. Fajnie więc, że piszesz @Wojtek_S iż nie ma problemu z załatwieniem jakichś spraw, gdy coś się nam nie spodoba. To duży plus.
Voxeb 2016-01-10 02:01:09
Po cholerę jego obrażasz? Chyba wyraźnie napisał 132 Euro po odliczeniu wszelkich kosztów i ma rację wiele agencji w Pl tak robi, że się wychodzi praktycznie na 100-200 Euro m.in. Axidus.
Voxeb 2016-01-10 02:04:50
CZYTAJCIE LUDZIE ZE ZROZUMIENIEM , a nie klepiecie jeden po drugim. 132 Euro po odliczeniu wszelkich KOSZTÓW! I TO JEST NIESTETY REALNE.
zoser 2016-01-10 19:27:46
@Voxeb, w sensie zarabiałes 132 euro dniówki po odjęciu kosztów, tak? To chyba całkiem dobre zarobki jak dla mnie. Chyba, że to tygodniówka, ale i tak chyba całkiem dobrze.
Damson 2016-01-21 18:30:51
Witam ja niestety nie jestem zadowolony z usług tej firmy nie poinformowano mnie o żadnych kosztach za dojazd kolejna sprawa to iż stawka miała wynosić 7€ wyniosła całe 4€ oraz mówiono mi o sumie ubezpieczenia 20€ okazało się 36€ wspaniale prawda? Pół wypłaty tygodniowej potrącają ja mieszkanie/hotel wynosi to 90€. Pan koordynator Tomek ma wszystkich swoich podopiecznych w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlaczego tak mówię? prosta sprawa chciałem zjechać na tydzień do karaju nie dostałem zgody z treścią " ty to na pewno nie pojedziesz, tak jak i reszta" Ja ze swojego przykładu nie polecam i jeszcze taka opcja nie posiadająć książeczki sanepidowskiej zabierają ludzi do pracy na rzeźni czy tych ludzi interesuje ogólne pojęcie słowa BHP itp sprawy? MOja praca miała być lekka przy składaniu zestawów promocyjnych wyszła wspaniała rzeźnia. Dziekuję Pozdrawiam wszystkich czytelników oraz kierownictwo tej firmy
1
hhohoh 2016-01-21 21:15:38
@zoser o rany skoro zarobki u nich są w granicach 132 euro dziennie, to wcale się nie dziwię, że zatrudnienie u nich tak bardzo się opłaca, przecież takie zarobki są nieosiągalne w Polsce.
pracownik 2016-01-28 15:51:05
wraz z kolegami pojechaliśmy pracować do Holandii. dwie osoby miały isc na produkcje a dwie osoby na magazyn na wózki widłowe. Raz nie dojrze ze trzeba było dojechać do pracy 60KM w jedna stronę to wszyscy robiliśmy w masarni dwóch na produkcji a dwóch na takich myjkach. po 3 tygodniach pracy kolega dostał tylko 50 euro wypłaty na konto ch.. wie czemu. nie polecam tej firmy ja miałem dłużej tam posiedzieć ale nie mogłem ale za takie pieniądze na pewno bym bue pracował warunki mieszkaniowe było w hotelu takim roboczym.... JESZCZE RAZ NIE POLECAM
emilia 2016-02-07 15:19:07
Cześć,
Ja pracowałam przez tą agencje przy bluszczu w szklarni. Co do pracy to same plusy, tylko jeden większy minus to dojazd, który zajmował ok 1 h... Co do Agencji to płacili terminowo, tyle ile było w umowie, jedenak minus to taki, że nie wiadomo do jakich mieszkań zostaniesz przydzielony, koleżanka mieszkała w centrum Rotterdamu w warunkach masakrycznych (szczury,gołębię!, łózką podparte na książkach, w lodówce sam lód.) Mi się udało dostać mieszkanie pod Rotterdamem o wiele lepszych warunkach oczywiście myszy są wszędzie. Ogólnie polecam!
1
tester 2016-02-22 19:01:36
Pracowałem w firmie informatycznej w Leiden (Work Support przejął ją po uprzedniej agencji ...). Był to zły wybór dla tej firmy informatycznej. Praca ok, ale gorzej jeśli chodzi o sprawy po pracy. Zdarzył mi się niefortunny przypadek, że do pokoju wprowadził się zbir i mnie pobił bez powodu. W następstwie ani policja nic nie zrobiła, ani żaden opiekun hotelu, a tym bardziej koordynatorka Agnieszka K. nic nie zrobiła. Przysłowiowo "pomachała" mi i już. Zbir nadal mieszka w hotelu w Leiden, a agencja i hotelarze zadowoleni, że sprawa na razie ucichła. Work Support ma gruby problem z rekrutacją i mam wrażenie, że zatrudnia recydywy i nie sprawdza czy ktoś był karany lub po prostu przymyka na to oko. Poza tym inne osoby skarżyły się na przedmiotowe traktowanie przez Panią Agnieszkę koordynatorkę, niezgodność w salarisach, kaucje za rowery, stroje. Mam porównanie, bo firma miała 2 agencje i teraz widać różnicę, że wyszło na gorzej.
mlody-elektonik 2016-02-23 08:22:42
Przy rekrutacji do branży elektronicznej wymagano ode mnie zaświadczenia o niekaralności, więc nie rozumiem dlaczego mój przedmówca twierdzi, że zatrudniają recydywistów. Ja na żadną patologię nie trafiłem. Wypłaty punktualnie, wszystko tak jak zostałem pinformowany przez rekrutera podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Troche pracy jest przy zbieraniu zamówień, trochę przy montażu elementów do komputerów, ale nic trudnego. Siedzę już tutaj kilka miesięcy i mi dobrze. Mieszkanie mam schludne i czyste i nie ma w nim żadnych zwierząt ani insektów... Bez przesady..! Pozdrawiam
Katolik 2016-03-01 18:12:32
Ciekawe, że tak chwalisz i jak to nie jest dobrze, a nie widziałem Cię w pracy w grudniu. Pozdera
Wiatraczek 2016-03-05 10:43:58
Hej rodacy, pracuję w branży produkcyjnej na wiekowce już kilka miesięcy i zapowiada się, że jeszcze tu pobędę. Kasa na czas, mieszkanie ok, dwuosobowe. Pan Koordynator też nie najgorszy, jedynie nadgodzin trochę za dużo jak dla mnie wolalbym 40 godzin, a tu jest dodatkowo ponadto jeszcze 10 w tygodniu. Ale jakoć wytrzymuję :). Brata też tu chcę sprowadzić.
brylant 2016-03-15 20:40:41
kochani, a ta firma przypadkiem nazwy nie zmieniała? bo coś się innego wyświetla jak ich wpisuję w googlach. ale do Holandii do pracy chętnie na wózek widłowy wyjadę
Arielka 2016-03-17 09:22:33
Zmienić nazwy to nie zmieniała, tyle tylko, że też różne agencje dla nich rekrutują. Ja wyjeżdzam przez PLC Job i póki co wszystko wydaje mi się ok. Rozmowa kwalifikacyjna profesjonalna no i moja koleżanka wcześniej wyjechała do pracy przez tę firmę, więc jakoś jestem w miarę spokojna, że będzie dobrze.
trczek 2016-03-17 20:43:25
będzie dobrze na pewno, ale nie wiem czy te oferty pracy to są jeszcze aktualne, bo już nigdzie się nie pojawiają, no nic, a więc dalej przeglądam gowork, fajnie, że oni zawsze wszystko na bieżąco aktualizują i widać co już nie jest ważne ;)
poalal 2016-03-19 21:49:19
no nie ma juz aktualnych ofert pracy, ale wydaje mi się, ze można na spokojnie poczekac, albo aptzreć na ich strone internetową czy czegoś nie wrzuca po prostu.
MarcinWorkSupport 2016-03-20 20:11:49
Dzień dobry. Prosiłbym o kontakt jeśli szuka Pan pracy.
Imigrantka 2016-03-21 15:25:43
pytanie co ma wspólnego mają firmy PLC-JOB i IflexS z work support bo nie rozumiem ?
more4work 2016-03-21 22:24:00
cv na more4work@interia.pl
1
kurczak 2016-03-26 19:54:37
PLC Job i Iflexs z tego co mi wiadomo rekrutują po prostu dla Work support.
laba 2016-04-01 16:58:26
gościu chyba żeś się nieźle zajarał w jakim koffie shopie byłeś ,że ci tak mózg wypaliło 132 euro na dzień ha ha ha ???
KROKODYL 2016-04-07 09:17:37
Witam poszukujemy pracy z kolega w.Holandii
oneguy 2016-04-11 23:06:16
IFlexS to dawny WorkSupport, jakiś czas temu się rozdzielili i działają na zasadzie współpracy, ale z tego, co słyszę IFlexS sam o tym mówi, mają to nawet napisane w ich broszurce informacyjnej i oni dla WorkSupport głównie robią rekrutację. Mam też znajomych, którzy pracują właśnie przez PLC z Poznania i też kilka innych małych agencji, ale oni mało wysyłają ludzi dla WorkSupport
trczek 2016-04-18 22:22:42
to ciekawa informacja @oneguy, dzięki za info na pewno wielu osobom tutaj się przyda :) dzięki nim można liczyć na naprawdę dobre warunki zatrudnienia za granicą
magda 2016-04-19 15:19:21
Agencja jak agencja dlamnie bdb
aga 2016-04-19 15:22:26
Pracuje dla worka 3 tyg szukamnowych kolezanek. ok agencja
AndrzejB 2016-04-25 11:54:34
Odradzam jakiej kolwiek pracy przez WorkSupport. Banda złodziei i oszustów. Nie wypłacają wypłat. Ewentualnie dodają własne wymyślone z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koszty tak żeby finalnie na konto wpłynęło 10 euro tygodniówki ( z nadgodzinami ) Agnieszka Kornek Koordynator z tej Agencji. To największy cham z jakim miałem okazje się spotkać. Nie odbiera telefonów. Pracowników ma za nic. i z przyjemnością robi na złość pracownikom np. przez rozdzielanie par. Worksupport słynie z tego że dużo oferuje ale nie mówi o ukrytych kosztach. Tak by zabierać jak najwięcej. Przypominam. Moja ostatnia tygodniówka za prace z nadgodzinami. 0 EURO NETTO Emotikon smile
1
pawel 2016-05-05 16:36:20
agencja jak agencja wystarczy dobrze pracowtac
Rafał kałuźniak 2016-05-06 15:13:25
to bardzo kiepską firmą, hamstwo,wyzysk,aroganstwo,zamiast wypłaty to pół wypłaty tydzień puzniej po codziennym dzwonieniu i proszeni o swoje,zakwaterowanie to tylk9 w Alkmaar wmiare ok ,mieszkałem na 5 lokacjach wtej głopiej firmie wszędzie ciasno ,w tej firmie ha my z hamów , wypłaty po 100 euro na tydzień za 5 dni pracy jak będziesz mieć szczęście ,jedna z moich najgorszych naganiaczy w nl.nikt mąndry co zna angielski w tej firmie długo nie po pracuje ,ja prazcowałem 4 tygodnie i ich olałem, ale wtej firmie duzo jest wiesniaków bez znajomosci angielskiego co mają wypłaty oczasie poniewasz spszedają swoich kolegów ,robią za konfidenta na domku i jak czesto popierdalają to i lepsza wypłata .a podpieszają tych co nielubią np za to ze znasz angielskia on nie zna i musi Ciebie usunąć bo wie ze z angielskim pasz prace codziennie a on z polskim i łaciną częściej siedzi w domku.hora polityka tej firmy rozbawia i poniźa ,tym co pracują wtej firmie dłużej nisz 3 miesioce BUTLA W MORDE I DUPE bo to napewno konfidenci i wiesniaki o itak ja to widzę
2
kamil 2016-05-14 14:08:19
witam . mam oferte prace w Veendaal jako magazynier rozne sa opinie na ten temat . nie wiem co mam zrobic zaryzykowac i jechac ?
Marta 2016-05-14 15:06:20
Witam,mój syn w ponbiedziałek właśnie tam jedzie do pracy.Bardzo proszę o jakąś rzetelną opinię od kogoś kto tam pracuje lub pracował,bo szczerze mówiąc po przeczytaniu tych komentarzy zaczełam się bać o syna...Pozdrawiam.
Sam 2016-05-19 13:25:20
Proszę absolutnie nie wysyłać dziecka do tej Agencji , zwłaszcza przez pośrednika z Elblaga ..To Send International .....
1
aasiaw 2016-05-19 16:06:06
Witam,
W przyszły czwartek mam jechać do pracy w pralni,CleanLeasFortex BV w Eindhoven w Holandii.Wyjazd jest organizowany przez IFlexS Sp. z o.o. z Elbląga. Jest to mój pierwszy wyjazd i mam pewne obawy.... Jeśli ktoś był tam, proszę o podzielenie się opiniami i ewentualnymi sugestiami na co uważać.
kamil 2016-05-19 19:58:52
prosze nie wyjezdzac !!!!! koszmar!!
2
kamil 2016-05-22 10:39:40
ale gdzie maja te oferty pracy na jakie kraje dlegacje czy tylko w polsce? no ja od dawna nie widzialem niczego by poszukiwali jakis pracownikow, poza tym wiem ze mieli zawsze wiele ofert pracy do zaproponowania
Pooolka_19 2016-06-11 12:23:58
Moje 2 koleżanki wyjechały w zeszłym roku do pracy przez PLC Job w Work Support i do tej pory pracują w branży elektronicznej na produkcji i przy zbieraniu zamówień, a ja się wybieram w przyszłym tygodniu. Z tego co mówiły, to profesjonalna agencja, rekruterzy w porządku, koordynatorzy zabiegani w sumie, ale to norma. Wypłaty o czasie i w takiej kwocie jaka przedstawił rekruter na rozmowie kwalifikacyjnej. Godzin 40 tygodniowo, a mieszkania.. Cóż luksusy to nie są, ale jak byłam odwiedzić koleżanki, to przyzwoite mieszkanie. Dwójki, a nie kilka osób w pokoju i internet, wyposażone ok. Ja w każdym razie jadę, bo wiem, że jadę w dobre ręce.
je ba ć Geliosa 2016-07-02 18:25:48
jedna z największych agencji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem przez 2 miesiące i ciągle kasa się nie zgadzała to mi po 120 euro wysyłali albo po 70 przy 50 godzinach tygodniowo teraz wróciłem do domu nie mieszkam na hotelu już 2 tygodnie a potrącają nadal mi za zakwaterowanie i ubezpieczenie choć mieli mi przelać za 2 tygodnie pracy jeszcze bez od trącania za ubezpieczenie dojazd do pracy i zakwaterowanie Pan tomas gelios ma swoich pod podopiecznych gdzieś o wszystko trzeba się prosić warunki mieszkaniowe okropne jedna z agencji które nie polecam same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusty.!!!!!!!!!
3
gfgfgfgfg 2016-07-04 18:41:27
hej, jak tam w pracy w Eidhoven bo sie wybieram, warto czy nie?
1
Mrcruise 2016-07-12 07:53:24
Jestem właśnie w Holandii w Vennendaal. Będę miał umowę przez worki support. Zdam relacje na bieżąco jak będzie :-)
Mrcruise 2016-07-12 07:54:06
Jestem właśnie w Holandii w Vennendaal. Będę miał umowę przez worki support. Zdam relacje na bieżąco jak będzie :-)
bardzo ciekawa 2016-07-13 21:46:11
Można wiedzieć jaka praca w Veenedaal ? Zakwaterowanie też w tej miejscowości ? Będę wdzięczna za informacje :) Pozdrawiam
2
Pikaczu-1995 2016-07-15 22:32:11
Agencja w porównaniu do innych calkiem dobra. Nie mam większych zastrzeżen. Finanse ok mimo ze mam 20 lat, wiec stawka mnniejsza, waunki zakwaterowania dobre . Nie sa to campingi, lecz domki lub hotel pracowniczy. 2 osobowe pokoje to u nich standard, a ja mieszkałem w kilkuosobowych pokojach w innych agencjach. Praca wymagająca szybkiego tempa, przy linii produkc, a to norma przy taśmie. Pan koordynator raz i drugi nie odebrał telefonu ale potem już wszystko wyjasnil i zalatwił. Rekruter też w miare w porzadku, lecz stanowczy i konkretny. niestety pracowałem tylko 6 miesiecy, a wolałbym dłużej i do tego mógłbym się jedynie doczepić. Ale musiałem zjechać do PL i zadzwoniłem do pana rekrutera, żeby się dowiedzieć czy aby na pewno moge zaczac prace, ale rekruter powiedzial, że bardzo mu przykro, ale byli zmuszeni wziasc innego pracownika na już zaraz. Teraz więc czekam na kolejna oferte bo chce wyjechać od nich jeszcze raz, Znam już tę agencję i wiem, czego moge się spodziwać. generalnie polecam
Oszukane 2016-08-02 16:33:44
Hej, jak ta sytuacja się wyjaśniła??
strong21 2016-08-11 09:09:29
Pani rekruter Błaszczyk z PLC Job w porządku, koordyantor Tomasz Gelios też ok. Pracuję tu na pełny etat wiec mam te 40 godzin zapewnione i mi to wystarcza. Praca fizyczna przy pakowaniu mięska. Zakwaterunek też dobry Mamy z 1 kolega razem pokoj i dojazd do pracy zapewniaja . Chcialbym tu pracować dłużej, zeby odłożyc pieniadze i tego się trzymam
kante 2016-08-23 15:14:45
hej , na jakiej lokalizacji mieszkacie i ile km do pracy z tej lokalizacji ? są tam jakie mega normy na tym Vomarze czy w miarę ok ? bo zamierzam wybrać tam się przez Iflex. Pozdrawiam
kante 2016-08-23 15:18:48
Hej , i jak tam Ci idzie ? w jakiej firmie pracujesz? Pozdrawiam
tomasz 2016-08-23 16:58:16
a kiesy jedziesz? bo ja jade prze kob w poniedziałem
kante 2016-08-31 09:54:34
hej, już pojechałes?
Były pracownik 2016-09-11 21:02:17
Czy ktoś jest zainteresowany wyjazdem do Holandii po nowym roku. Na dłuższy czas? Raz już byłem i być może wróce
Jestem pracowity, uczciwy i rzetelny, bez nałogów. Takiej też osoby bym szukał. Dlaczego? Byłem, widziałem kto tam jest na kogo można trafić w pokoju.
Mam 22 lata.
pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Work Support - Veenendaal
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support