Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zainteresowany wyjazdem - 2015-01-13 13:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy jest ktoś chętny na wyjazd. Pytam bo lepiej z kimś jechać, niż samemu. Ale jak nikt się nie zgłosi to będę zmuszony sam.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gyna - 2015-01-14 13:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pisze do Zainteresowany wyjazdem prosze wiecej gdzie , za ile ,jaka praca Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-01-14 22:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany wyjazdem - 2015-01-13 13:45:14]:
Witam ja jutro jade do pracyw holandii do masarni prosze o kontakt to sie zgadamy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany wyjazdem - 2015-01-16 13:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dopiero mogę jechać w następnym tygodniu. Zostawie kontakt: pawelzak94@o2.pl GG: 2320397
Mam nadzieje ze nie zostanie to usunięte.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-01-20 14:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam vczy jeszcze koordynatorem jest lukasz taki niezadobry czlowiek
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-01-20 19:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Czy są jakieś dziewczyny,które zastanawiają się nad wyjazdem do pralni do Eindhoven?
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-23 15:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie-NIGDY nie dajcie sie wrobic w ta agencje!!!patologia,qrwy,kanciarze i nic wiecej-cpanie,alkohol non-stop-wielu koordynatorow to zwykle szmaty ktore boja sie wracac do swoich rodzinnych miast w PL poniewaz w NL powykrecali swoich ziomkow na kase.Jesli ktos zachoruje lub gorzej ma jakis wypadek-pakuja w busa i do PL,osobiscie znam kilka osob ktore ulegly tam wypadkowi w pracy i nawet pomocy nie otrzymaly-jedna wielka klika szmaciarzy
zdjecie uzytkownika
jjddjddjj - 2015-01-24 17:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chce ktoś zobaczyć dowody na to jak kantuja, jakie mają sposoby itd...heehhhe, wszystko czarno na białym. Związki zawodowe i jeszcze raz zwiazki zawodowe -rejestracja iskladki
zdjecie uzytkownika
justa - 2015-01-27 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wroclawianka - 2014-11-28 21:37:20]:
opinia wklejona przez work support, zeby sie wybielic, ciekawe dlaczego nagle zmienili nazwe
zdjecie uzytkownika
mafia - 2015-01-28 12:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porazka jednym słowem. Co innego powiedzieli mi w biurze w e.blagu co innego bylo na miejscu. Koordynator mirek madry w gebie , tydzien czasu tam czekalem na koldre i poduszke od niego. Mieszkalem w domku bylo nas 10, spac sie nie dalo bo libacje codziennie do rana , glosna muzyka, mordy dra, w pokoju zimno, spałem w 2 bluzach i kurtce. Jedzenie kradli, drzwi na noc nie zamykane, brak kluczy od pokoju. Spali u nas obcy ludzie. Piewszy dzien pracy bylem 4 godziny i stamtad wyszedlem i wrocilem na drugi dzien do PL bo to nie miało sensu. Nie polecam naprawde nie pchajcie sie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja zaluje ze tam bylem, tylko kase na darmo zmarnowałem.
zdjecie uzytkownika
ina - 2015-01-29 18:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko, jedzie moze ktos jutro na kwiaty w okolice rotterdamu? Dokladnie do miejscowosci dordrecht. Po tym co tu czytam chuba zrezygnuje... pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kaczy - 2015-02-01 22:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o koordynatora Mirosława Nowacki to masakra nie przejmuje sie pracownikami chyba że liżą lub donoszą zauważyłem.
zdjecie uzytkownika
O Worku - 2015-02-03 15:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem przez ta pseudo agencje. Treaz pojachała żona ja miałem jako tako fakt libacje co tydzien przenoszenie z domku na domek internet założony na własna reke i składka co miesiac. W domu zadnych garków wszystko swoje zino brudno. Jak wpadała koordynatorka Agnieszka a w zlewie stal chocby jeden tależ lądował na podłodze. Nie miałeś posprzątane w pokoju 60 Euro kary. Jak jej ktos w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodził to godziny miał a jak sie rozchorowałeś i potrzebowałeś wolnego jeden dzien to tydzien nie miałeś godzin. 23 godiny miałęm zabrali za domek dojazd i zostało mi 10 EUR. PARANOJA Teraz zona jest tam pojechała z kolezanka bo ona miała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz we dwie beda wracac bo spia na salonie w bluzach i kurtkach 5 dzien nie maja ogrzewania 2 stopnie w domu. Rower porażka rozj** nie da sie jezdzić a kase biora za dojazdy za rowery za wszystko a w domu sród bród i ubustwo. Jak najdalej od tej agencji.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-02-05 19:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama firma sama w sobie nie jest zla, pani koordynator A.koronek kawal szmaty , praca ok ludzie mili .. najgorzej gdy się zwalniasz . Jestem w plecy cala wyplate koordynatorka nawet telefonu teraz nie odbiera, kaucja za rower hm mm o zwrocie można zapomnieć ,od 1-10 1 nie polecam strasznie oszukują na pieniadze
zdjecie uzytkownika
Pilotto - 2015-02-05 21:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [O Worku - 2015-02-03 15:37:31]:
I Wy sobie tak dajecie trzaskać własne talerze?
zdjecie uzytkownika
Devil - 2015-02-06 07:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma IFLEXS z Opola i firma Work Support z Rotterdamu to jest jedna mafia wyzyskująca biednych ludzi. Jesli wszystkie są takie kwatery dla polskich pracowników to wszystkim współczuję. Można to wszystko porównać do hitlerowskich obozów pracy, tylko współczesna nazwa brzmiałaby "HOLENDERSKIE OBOZY PRACY". A dawni "KAPO" to teraz super wyszkoleni koordynatorzy, którzy z wielką łaską pomagają pracownikom. Najlepiej potrafią szybko pozbywać się ludzi, którzy są dla nich niewygodni, tzn.: ludzi, którzy domagają się swoich praw oraz cywilizowanego bytu.
zdjecie uzytkownika
Michu - 2015-02-06 22:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracy w Work Support wyjechałem z kolega. Mieszkaliśmy razem w 1 pokoju w hotelu pracowniczym. W lokacjach same dwójki, zadnych 3. osobowych pokoi, wiec luz. Sprzęty tak jak zapewniano na miejscu. Wypłaty na czas (umowa holenderska). Ja nie rozumiem, o co chodzi, skoro nadal tam pracujemy. Koordynatorem naszym jest Henri. Nie jest jakiś super milutki, ale tez można uzyskac od niego potrzebne informacje. Zarówno kolega jak i ja do Polski sie nie wybieramy, bo zarobić tam nie można godziwie tak jak tu. Po pracy spędzamy czas na siłowni, ktora jest niedaleko hotelu i jest za free. Czego Wy jeszcze chcecie? Spa?? ;)
zdjecie uzytkownika
KKKK - 2015-02-07 02:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iza - 2015-01-23 15:32:35]:
Hej Iza. Ja też byłem w hotelu Flex Force w Ede, 3 lata temu to było, i uciekłem stamtąd błyskawicznie! Użytkownik "taki sobie" i paru innych wychwalają hotel, i poniekąd prawda, hotel sam w sobie jako hotel jest OK. Ale chodzi o ludzi i o to co tam się dzieje. Powiem szczerze, nie wiem jak jest teraz obecnie ale jak ja tam trafiłem 3 lata temu to patologia na całego, dosłownie dziki zachód. Wszędzie były ćpuny, wariaty i agresywni ludzie. Zaraz po przyjeździe i trafieniu do swojego pokoju miałem problem z agresywnym współlokatorem ćpunem i jego kompanami, doszło do awantury gdzie mało brakowało a zostałbym pobity. Po ciężkiej rozmowie z mało ogarniętym zarządcą hotelu zostałem przeniesiony do innego pokoju gdzie.... sytuacja się powtórzyła!!! W ogóle nawet na korytarzach hotelu nie było ciekawie, same typki spod ciemnej gwiazdy patrzące na Ciebie jak na potencjalną ofiarę i np. próbujące podczas mijania na siłę walnąć ramieniem aby sprowokować bójkę. Dowiedziałem się tam też od jednej osoby, że kilka osób w tym hotelu się powiesiło. Uciekałem z tego miejsca do PL już po 2 dniach!! Tamte "wrażenia" tak na mnie wpłynęły, że nigdy więcej do NL już nie wróciłem i nie zamierzam. Ale musze przyznać, że mam znajomych co wyjeżdżali do NL na domki i sobie niektórzy chwalili, więc to też zależy od szczęścia jak się trafi. Ja niestety miałem pecha.
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-02-12 10:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie czy na stawkach wiekowych są jakieś ulgi jeśli chodzi o zakwaterowanie? Czy dla każdego tak samo?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-02-15 21:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos sie wybiera przez agencje w Eg teraz na daniach do pracy ??

Odezwijcie sie
zdjecie uzytkownika
Maciek9498 - 2015-02-24 00:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje ktoś obecnie przez ta agencje?? mam zamiar wyjechac do holandii tyle ze sam i to bedzie moj pierwszy wyjazd i po nie ktorych opiniach na temat tego biura to sie troche cykam moze ktos okreslic mniej wiecej jak z praca czy duzo godzin jakie stawki na wiekowce no i jak z zakwaterowaniem czy da sie tam w miare normalnie zyc? dzieki z gory za odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-02-24 10:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek9498 - 2015-02-24 00:25:50]:
Maciek9498 Odezwij sie do mnie jak mozesz. Ja sie wybieram wlasnie z tej agencji. szymon16_1990@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Gyna - 2015-02-25 10:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam interesowała by mnie praca zagranicą tylko jeszce ani raz nie pracowałem przez firme ja i kumpel chcemy wyjechac prosze o skazówki za info wielkie dzięki Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-02-26 11:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-02-05 19:34:32]:
Witam,ja tez pracowałam przez ta firme,co innego mówili co innego się okazało.... czyli odbijaja za domek ok 97e,odbijaja za kaucje za rower 100e i rower jest niby sprawny ale wcale tak nie jest bo go przejmujesz po kimś np -ale za naprawe płacisz sam potem niby mają Ci oddawać kase jak pokarzesz paragony Pani Agnieszce ale roweru zastepczego Ci juz nie daja radzisz sobie sam z dojazdem na drugi dzień do pracy,a pozatym płacisz za rower co tydz 5 e bo go urzytkujesz,sa bezsensowne kary np 50 e za nieposprzatanie np pokoju gdzie Pani Koordynatorka wpada Ci do pokoju bez Twojej zgody a nawet bez Twojej obecności w domu jakim prawem?????w umowie nic takiego nie było napisane,nie posprzatasz kuchni kara! ale kiedy to robic jak sie pracuje od 6-19 i dojezdza sie 13km w jedna str rowerem no kiedy????najlepiej by było jakby Pani Agnieszce dano rower i niech sama jezdzi i pokaze swoje zdolności jak kazdy przyjezdza do domu i patrzy zeby jak najszybciej zjesc cos i położyć głowe.Dzwonić mozna do Naszej Pani Agnieszki TYLKO i wyłącznie od 8do 16---ale kiedy jak sie jest w pracy a przerwa jest 15 min.Za wszystko Ci odbijaja nawet za rękawiczki do pracy,nóż,buty coś z tym jest nie hallo albo z tymi ludzmi rzerują na małolatach a Ci młodzi płacą a oni się dorabiają,zastanówcie się nad tą firmą- ja jestem za STANOWCZO na NIE.
zdjecie uzytkownika
DB - 2015-02-27 13:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naprawdę nie poleca. Na wstępie napiszę że chce mi się pracować i nie jest to bezpodstawne wylewanie żalu. Firma pobiera pieniądze za wszysko. W umowie jest napisane o 2 tyg. okresie wypowiedzenia, a i tak pobiorą od Was ponad 220 euro za miekszanie. Koordynatorka jest osoba której absolutnie nie można zaufać, gdyż nie wywiązuje się z prawie wszystkich obietnic. Stawki zaniżone, ponieważ nie dają nawet 9e BRUTTO! Dojazd niekiedy 130 km w jedną strone do pracy! Szczerze nie polecam jeżeli chcecie pracowac za pieniądze, chyba że interesuje Was praca charytatywna...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Support?
Zadaj pytanie