brak logo

Work Support

Veenendaal

Opinie o Work Support

Oszukane 2016-08-02 16:33
Hej, jak ta sytuacja się wyjaśniła??
strong21 2016-08-11 09:09
Pani rekruter Błaszczyk z PLC Job w porządku, koordyantor Tomasz Gelios też ok. Pracuję tu na pełny etat wiec mam te 40 godzin zapewnione i mi to wystarcza. Praca fizyczna przy pakowaniu mięska. Zakwaterunek też dobry Mamy z 1 kolega razem pokoj i dojazd do pracy zapewniaja . Chcialbym tu pracować dłużej, zeby odłożyc pieniadze i tego się trzymam
kante 2016-08-23 15:14
hej , na jakiej lokalizacji mieszkacie i ile km do pracy z tej lokalizacji ? są tam jakie mega normy na tym Vomarze czy w miarę ok ? bo zamierzam wybrać tam się przez Iflex. Pozdrawiam
kante 2016-08-23 15:18
Hej , i jak tam Ci idzie ? w jakiej firmie pracujesz? Pozdrawiam
tomasz 2016-08-23 16:58
a kiesy jedziesz? bo ja jade prze kob w poniedziałem
kante 2016-08-31 09:54
hej, już pojechałes?
Były pracownik 2016-09-11 21:02
Czy ktoś jest zainteresowany wyjazdem do Holandii po nowym roku. Na dłuższy czas? Raz już byłem i być może wróce
Jestem pracowity, uczciwy i rzetelny, bez nałogów. Takiej też osoby bym szukał. Dlaczego? Byłem, widziałem kto tam jest na kogo można trafić w pokoju.
Mam 22 lata.
pozdrawiam
Osama 2016-09-30 12:26
Witam ! jesli chodzi o worka to totalny syf i imbecyle oszuści,pracowałem na oponach typowy obóz pracy i tepe naćpane polaki ,kordynatorzy cwele w dupie mają,typowa firma dla ćpunó!!
5
kit 2016-10-11 16:08
ta agencja a tym bardziej koordynator ( usunięte przez administratora ) to pomyłka,brak szacunku ,przedmiotowe traktowanie,chamstwo i znieczulica,nie polecam!!!!
1
gosc 2016-10-11 16:30
dostalem oferte jako orderpiker ktos cos ???
mateusz 2016-10-12 10:47
Witam. W piątek podpisuje umowę z iflexs w Veenendalu. Mam pracować na vomarze w alkmaar. Po tym co tu właśnie przeczytałem zacząłem się wahać. Proszę o informację na temat zamieszkania w tamtej okolicy, jak z dojazdem no i co z tymi wyplatami.
Pozdrawiam
nowy 2016-10-19 10:09
Witam. Dostałem Oferte aby pracować przy elektronice w Leiden a mieszkać na hotelu w leiderdorp. Może ktoś z Was tam pracował? I może Ktoś coś wie o tym hotelu, jacy są ludzie itp. Czekam na odpowiedzi
Dzięki i Pozdrawiam
Życzliwy 2016-10-24 12:43
Jeśli chcesz współpracować z wiarygodną agencją to poważnie się zastanów ,Work Support nie należy do tych na pewno.. Pracowałem tam parę miesięcy i mieszkałem w tym hotelu ,ludzie którzy tam pracują i mieszkają to w większości ludzie z nieciekawą przeszłością,zbiry jakieś ...:/ Dotyczy to zarówno dziewczyn jak i chłopaków,ktorzy są zawistni i mają pretensje nie wiadomo o co...Koordynator bezwzględna i nie nadająca się na to stanowisko,rzadko można było ją spotkać i móc o cokolwiek zapytać,wypłaty bywały często opóźnione,niezgadzały się,a nawet bywało i tak że o salarisy trzabylo się dosłownie prosić,nie polecam !!
1
Nl 2016-10-26 12:42
A gdzie pracowaleś i na jakim hotelu?
Życzliwy 2016-11-03 09:22
W Leiderdorp mieścił się hotel jak i do tej pory zapewne tam jest,a praca w firmie informatycznej Infotheek ,zapewne piszemy o tej samej pracy i miejscu w którym masz mieszkać....
Nl 2016-11-03 10:28
Ja tam sie nie wybieram. Byłem juz raz z worka i było ok, jesli chodzi o prace i wyplate. A ludzie jak to ludzie, rożni. Wiekszośc tak jak napisałeś Mieszkałem w Ede
hehehehhee 2016-11-07 09:18
kiedys pracowalam w work support mieszkalam w alkmaar pracowalam w vomarze pajna praca spoko wszystko kordynatorzy tez fajni lecz najgorsza to Agnieszka pracodawcy smieli sie z niej ze kaleczy holenderski ...a pare razy to widzialam ja nacpana jak chlopaki ja do domu odwozili wiecie jak wygladala masakra a teraz na jaki stopien sie wybila bo kiedys byla kordyatorem i wciagala amfe
1
kokon 2016-11-11 21:52
Nie polecam...problemy z salarisami,niezrozumiały system wypłacania tygodniówek i liczenia godzin.Obecnie mam problemy z wyliczeniem dla mnie zwrotu podatku. Nie dość,że na miejścu cie ojebi* to jeszcze potem doplacaj do podatku,żenada....
1
kokon 2016-11-11 21:54
hahahah ciekawe,ktory z koordynatrow to napisal... chlopie tys chyba w Holandii nigdy nie był....
1
avatar 2016-11-11 22:51
Pracuje też w elektronice w Leiden i wypłacają mi pieniądze normalnie na konto. Opóznień nie ma. Praca nawet dość przyjemna i co mi pasuje że w moim wyuczonym zawodzie. Kasa się zgadza. Pracuje tu tez mój kolega , dłużej o kilka miesięcy jak ja. Zostaje tu już
Refurbisher 2016-11-12 16:24
No to ciekawe życie prowadzi koordynator Agnieszka ale w sumie nie dziwi mnie to ,tylko potwierdza jej zachowanie,niewlasciwe traktowanie innych,brak skrupułów,ładny przykład amfa haha śmieszne to wszystko,pewnie jeszcze z pracownikami korzysta z niej.Rozmowy z nią krótkie żeby tylko zbyć człowieka i mieć go przysłowiowo z głowy,a ktoś tu piszę że wypłaty mu się zgadzają haha zobaczymy jak długo,kiedy ta agencja zaczęła współpracować z firmą elektroniczną kolejki na przerwach w sprawie wyjaśnienia salarisów były mega długie.Kolega dostawał notorycznie o kilkadziesiąt euro mniej w każdym rozliczeniu tygodniowym.A poza tym co zobaczycie jak będzie wyglądać sytuacja gdy przyjdzie się rozliczyć z podatku będziecie dopłacać sporo urzędowi w Nl dzięki tej świetnej agencji i pani Agnieszce .Nie polecam ....
2
Aga 2016-11-22 15:06
jak jest u nic z zaświadczeniem o niekaralności? wymagają?
Obecnie pracujący 2016-12-21 04:28
To jest jakaś kpina ta firma. Ściągają ludzi do pracy, obiecują pracę na magazynie przy komputerach na wózkach widłowych a gdy jesteś na miejscu dowiadujemy się ze pracujemy na ubojni... Pokoje w "komfortowym" hotelu to też kpina.. Umeblowane czyste schludne.. Mam wrażenie że mieszkam w jakiejś przechowalni dla bezdomnych.. Po zgłoszeniu nieprawidłowości półki koordynator nie wiedział że tak będzie i udaje głupka. Człowiek przyjeżdża chce zarobić pieniądze bo nawet na powrót nie ma ale co tam.. Siedzimy właśnie w tej ubojni bo kazali przyjechać na 4 rano.. Odbić się nie można, szafek na przechowanie rzeczy brak.. To jest kpina. Zdjęcia i nagrania z rozmów z koordynatorem mam więc zajmę się tym bo ja tak na pewno tego nie zostawię..
1
do wzięcia 2016-12-21 17:56
Warunki w porownaniu z inymi agencjami holenderskim znośne. Żadnych opóżnien nie mam jakoś w wypłatach. Koordynator mówi szybko i na temat, wiele nie dopytywałem. Agencja rekrutująca mnie ok, rekruterka kompetentna i ładna :)... :) Praca w miarę Trochę chłodno ale to było mi powiedziane przez rekruter na rozmowie. Tempo szybkie. Moich dwóch kumpli tu też zagrzało miejsce po różnych innych holenderskich agencyjkach, gdzie ich oszukano. Work Support da się nawet lubić
Scherpenzeel 2016-12-22 01:17
Obecnie pracujący mieszkasz na hotelu w Ede?
anonimowy uczciwy prawdomówca 2016-12-22 15:54
żenada na kołach... 100% nie polecam pani agnieszka oraz cały work support to dno.. dają na umowie ponad 7 euro z czego kroją i wychodzi nie całe 4 i tygodniowe przelewy na konto to tyle ż ledwo na zycie wystarcza ... żal.... wypłaty w granicach 120-160 euro ... teraz wlasne dostałem przelew 20 euro.. nie polecam i odradzam młodym którzy chcą zarobic... oni atrudniają młodych tylko na numer sofi bo z tego kabonę trzepią ... po miesiącu mówią że na drugi dzian masz opuscic mieszkanie ... porażka jakas ... a na temat pani agnieszki sie nie wypowiadam ... nie ma sensu poprostu... dobrze sie zastanówcie zanim zaczniecie współpracę i radze miec jakies zaplecze finansowe bo moze byc rozczarowanie ;)
Hahaj 2016-12-27 19:11
Work support , pracowalam i powiem wam , ze praca jest ok ciezko wiadomo ale da sie przezyc.. mieszkalam na hotelu w leidendopr i warunki sa bardzo dobre. Ale najwiekszy problem wlasnie jest w szanownej pani Agnieszce xd. Brak slow poprostu gorszej kordynatorki nie widzialam , oszukuja z wyplatami , zle traktuje ludzi i nic sie nie da z nia zalatwic , jest podla i to bardzo . Poprostu bydle nie czlowiek w niczym nie pomaga tylko jeszcze pod gorke robi szm..ata. o wykorzystuje ludzi jak sie da i sytaszy cpunka.
monjak 2017-01-08 12:22
Pracowałam przez to biuro miesiąc. Warunki zakwaterowanie bardzo dobre, w pokojach pełne wyposażenie. Praca przy mięsie, fajna stawka, tylko problem z godzinami. Jednak przy dobrych godzinach tygodniówka wahała się od 300 do 400 euro. Problemów z wypłatą nie miałam, kontakt z koordynatorem tylko sms-owo, ale nigdy nic nadzwyczajnego się nie działo. Proszę wziąć pod uwagę, że to tylko moja, subiektywna ocena :)
sabina 2017-01-15 12:01
Ja mam zamiar jechać za dwa dni na 2 3 msc i mam być na produkcji kanapek. Czy wiesz coś o tej firmie jakie traktowanie?Flexcraft European Work Support
Krzysztof 2017-01-17 00:29
Witam,

Po przepracowaniu z w/w agencją, na szczęście bardzo krótkiego okresu,

STANOWCZO ODRADZAM!!!

Niekompetentna i nieodpowiedzialna koordynatorka, problemy ze wszystkim np. zmiana pokoju, zdanie roweru za który pobierają opłaty etc., nie reagowanie na sytuacje w firmie usługo biorcy (nie właściwe traktowanie pracowników), opieszałość w kontakcie z pracownikami, nie pojawianie się w firmie w "kłopotliwych" momentach.

Bardzo wysokie opłaty za wszystko, przy relatywnie niskich zarobkach.
Mieszkanie, rower do dojazdu, kaucje itp.

Problem z rozliczeniem po zakończeniu pracy.
Pomimo załatwienia wszelkich formalności z mojej strony, oczywiście za potwierdzeniem pisemnym,
firma oskarża mnie o nie dotrzymanie warunków wypowiedzenia, o kradzież klucza do szafki, karty dostępu do firmy itp. Co za tym idzie, oczywiście potrącają za to wszystko pieniądze.

Uważajcie!!!

Za blisko 3 tygodnie pracy dostałem w sumie od firmy ok 84 euro.

Dla zainteresowanych mogę przedstawić dokumenty typu umowy i paski wypłat.

Więcej informacji mogę udzielić mailowo: krzysiorb2@wp.pl

Ostrzegam i pozdrawiam.

Krzysztof
2
Shock 2017-01-17 10:24
Jeśli to ma być praca w Harderwijku to tam jest teraz mało godzin! Niezarobisz! Już przed świetami tam ludzi zwalniali.
Były pracownik 2017-01-22 01:53
O samym zakładzie nie wiem nic, o agencji. To nie mam z nimi problemów. Pracuje normalnie, mam prace w miare stałą, Mieszkanie prywatne. Pieniadze na czas.
Do mnie na zakład teraz sporo osób przyjeżdża, więc i Ciebie mogą tu przenieść. Bo wiem że przenoszą.
Marian 1969 2017-01-22 21:35
Firma jest ok płacą na czas koło 500 jurków przy miesie POLECAM WSZYSTKIM
1
paula18 2017-02-05 10:51
Witam jade w Srode do Holandi do pracy powiedzcie czy warto sie zatrudnic w Iflexs ? Czy tez musieliscie robic skan dowodu osobistego ?
Białe 2017-02-08 23:08
Zależy gdzie idziesz do pracy, ja osobiście pracowałam prawie rok przez worka na Vionie w scherpenzeel i było super niestety mam pauzę bo skończyłam 23 lata :( pracowałam ciągle na zmianę popołudniową 5 dni w tyg po jakieś 10-12 godz oczywiście stawka była satysfakcjonujaca bo tyg wychodziły przy takich godzinach jakieś 410 euro na rękę więc dla mnie super i nie musisz czekać na SMS z jakimś pie*dolonym planingiem czy masz iść do pracy czy nie tak jak jest to w innych agencjach. Tam ludzie też pracowali przez iflex i nie narzekali na ta polską umowę. Także polecam ! Oczywiście znajdą się osoby które będą hejtowac pracę tam ale uwierz że to jakieś nieroby bo jeżeli chcesz zarobić to niestety trzeba pracować no w końcu zarabiam w euro więc odczuwa się to trochę inaczej niż w polskich złotych xD
1
Ziomski 2017-02-09 13:37
Work Support zmieniła teraz nazwę na Flexcraft. Ja jeszcze wyjechałem 1. raz do pracy jak była pod nazwą Work Support. Ale nic się nie zmieniło, warunki takie same. Już 3. raz podejmuję przez nich prace i jestem happy. Pracuję w logistyce. Trochę na wozku i przy zbieraniu zamówień. W porównaniu z innymi Uitzenberau dają radę i lepiej wypadają z kasą, zakwaterunkiem i ilością godzin. Koordynatorzy różni, rekruterzy mega.
N7ck 2017-02-10 18:57
Roznie z nimi bywa ale najgorzej jest jak sie choruje to sa wtedy problemy oczywiscie kordynatorzy nie informuha twojego zleceniodawcy ze cie nie bedzie.
Bledy sa i to na kazdym kroku z wyplatami przemeczylam sie z nimi 2 lata i dziekuje bardzo za tak ujowa wspolprace zero szacunku dla ludzi i pracy jak ty cos chcesz to nigdy nic nie załatwia a jak oni cos chca masz to natychmiast zrobić oczywiście bez slowa żadnego. Probleny z salarisami wieczne bledy a korekty to wykraczaja poza prawo bo sa robione na lewo. Na salarisie masz co innego a wyplacaja co innego. Na odpowoedzi odnosnie bledow czekasz ponad 2 tyg. Tyle z mojej strony jak mozecie to omijajciw ich i sami starajcie sie o prace w danej firmie bez posrednika. Powodzenia
Lobbysta 2017-02-10 22:14
I co wyjechałaś? Gdzie pracujesz i gdzie mieszkasz w jakich miastach i w jakim zakładzie? Dodatkowo czy już poszłaś do pracy ?
Były pracownik 2017-02-11 02:15
A na jakich czepkach pracowałaś?
Ja też tam jestem :)
Białe 2017-02-13 23:59
Na białych :) u Adama na zmianie. Fajnie było i czekam do maja aby wrócić ;) Pozdrawiam !
Były pracownik 2017-02-14 00:41
To ja pracuje obok Ciebie, na ekspedycji, niebieskie czepki :)
Białe 2017-02-14 22:22
Spoko:) A długo już tam pracujesz?
Były pracownik 2017-02-15 09:31
2 miesiące, ale byłem już tam 2 lata temu. Więc może się kojarzymy z widzenia :)
Białe 2017-02-16 23:11
Może i tak choć w to wątpię tyle ludzi tam się przewinęło że nie sposób zapamiętać xD
alibaba 2017-02-21 14:38
Ja się dziwię trochę opiniami nt.worka bo co jak co ale wypłaty zawsze miałem na czas,kilka razy zdarzyło się jakieś krojenie z hajsu ale przez okres 10 miesięcy nie było tak zle.Pracowałem na vomarze na dziale reaturhool czyli tzw.skrzynki,praca jak praca dla mnie nie było tam złej roboty,jak ktoś chce pracować to bedzie pracował,a jak ktoś jest leniem to mu żadna praca nie będzie pasować;)Co do Agnieszki to akurat muszę się zgodzić chociaż znam osoby które chwaliły sobie współprace z nią,jak pracujesz tzn nie spózniasz się,nie chorujesz często,a przede wszystkim nie zawracasz jej głowy głupotami to wydaję się być osoba nawet spoko ale to też zależy od jej humorków a miewa naprawde różne.Co do mieszkań to mogę z ręką na sercu przyznać że zakwaterowania(przynajmniej te w których byłem-miałem 3 przeprowadzki 4 lokalizacje)to naprawdę nie było zle i jeśli ogólnie chodzi o worka to moge powiedzieć że oferuje jedne z lepszych jak nie najlepszych zakwaterowań z agencji które znam...Ogólnie mimo różnych sytuacji które miały miejsce to worka mogę polecić.Pozdro
nowy 2017-02-21 16:47
na miesiac
nowy 2017-02-21 16:56
Wiatm .
Wszystkim zinteresowanym Nie polecam tej firmy .
A naprawde jest tak
- kasa okolo 250 +-
-zakwaterowanie Hotele 5 gwiazd sie kryja
-pryiorytetem jest kabel ( o tym wszystkim naswietla Pan Maciek ) stary milicjant
-to co mowia w Polsce wszystko Pieknie , dopiero po dotarciu do biura Zaczyna sie
-masz wziasc wszystko nawet patelnie i kase na okolo 3 tyg
Wiec powiem wam tak jak ktos ma ciezko w domu rozumiem nie wszystkim sie przelewa ale prawde mowiac szkoda zdrowia i kasy na to wszystko , chyba ze palimy Zioklo pijemy piwko to da sie wracac z pracy miec likendy wolne i wyjebane
nowy 2017-02-21 16:56
Wiatm .
Wszystkim zinteresowanym Nie polecam tej firmy .
A naprawde jest tak
- kasa okolo 250 +-
-zakwaterowanie Hotele 5 gwiazd sie kryja
-pryiorytetem jest kabel ( o tym wszystkim naswietla Pan Maciek ) stary milicjant
-to co mowia w Polsce wszystko Pieknie , dopiero po dotarciu do biura Zaczyna sie
-masz wziasc wszystko nawet patelnie i kase na okolo 3 tyg
Wiec powiem wam tak jak ktos ma ciezko w domu rozumiem nie wszystkim sie przelewa ale prawde mowiac szkoda zdrowia i kasy na to wszystko , chyba ze palimy Zioklo pijemy piwko to da sie wracac z pracy miec likendy wolne i wyjebane
kaannn 2017-02-21 19:09
Może po Polsku?
doświadczony 2017-03-14 22:33
Pierdolisz smutki!!!Jesteś po prostu nieudacznikiem/cą:)
Zostaw swoją opinię o Work Support - Veenendaal
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support