brak logo

Work Support

Veenendaal

Opinie o Work Support

KROKODYL 2016-04-07 09:17:37
Witam poszukujemy pracy z kolega w.Holandii
oneguy 2016-04-11 23:06:16
IFlexS to dawny WorkSupport, jakiś czas temu się rozdzielili i działają na zasadzie współpracy, ale z tego, co słyszę IFlexS sam o tym mówi, mają to nawet napisane w ich broszurce informacyjnej i oni dla WorkSupport głównie robią rekrutację. Mam też znajomych, którzy pracują właśnie przez PLC z Poznania i też kilka innych małych agencji, ale oni mało wysyłają ludzi dla WorkSupport
magda 2016-04-19 15:19:21
Agencja jak agencja dlamnie bdb
aga 2016-04-19 15:22:26
Pracuje dla worka 3 tyg szukamnowych kolezanek. ok agencja
pawel 2016-05-05 16:36:20
agencja jak agencja wystarczy dobrze pracowtac
Rafał kałuźniak 2016-05-06 15:13:25
to bardzo kiepską firmą, hamstwo,wyzysk,aroganstwo,zamiast wypłaty to pół wypłaty tydzień puzniej po codziennym dzwonieniu i proszeni o swoje,zakwaterowanie to tylk9 w Alkmaar wmiare ok ,mieszkałem na 5 lokacjach wtej głopiej firmie wszędzie ciasno ,w tej firmie ha my z hamów , wypłaty po 100 euro na tydzień za 5 dni pracy jak będziesz mieć szczęście ,jedna z moich najgorszych naganiaczy w nl.nikt mąndry co zna angielski w tej firmie długo nie po pracuje ,ja prazcowałem 4 tygodnie i ich olałem, ale wtej firmie duzo jest wiesniaków bez znajomosci angielskiego co mają wypłaty oczasie poniewasz spszedają swoich kolegów ,robią za konfidenta na domku i jak czesto popierdalają to i lepsza wypłata .a podpieszają tych co nielubią np za to ze znasz angielskia on nie zna i musi Ciebie usunąć bo wie ze z angielskim pasz prace codziennie a on z polskim i łaciną częściej siedzi w domku.hora polityka tej firmy rozbawia i poniźa ,tym co pracują wtej firmie dłużej nisz 3 miesioce BUTLA W MORDE I DUPE bo to napewno konfidenci i wiesniaki o itak ja to widzę
2
kamil 2016-05-14 14:08:19
witam . mam oferte prace w Veendaal jako magazynier rozne sa opinie na ten temat . nie wiem co mam zrobic zaryzykowac i jechac ?
Marta 2016-05-14 15:06:20
Witam,mój syn w ponbiedziałek właśnie tam jedzie do pracy.Bardzo proszę o jakąś rzetelną opinię od kogoś kto tam pracuje lub pracował,bo szczerze mówiąc po przeczytaniu tych komentarzy zaczełam się bać o syna...Pozdrawiam.
1
Sam 2016-05-19 13:25:20
Proszę absolutnie nie wysyłać dziecka do tej Agencji , zwłaszcza przez pośrednika z Elblaga ..To Send International .....
5
aasiaw 2016-05-19 16:06:06
Witam,
W przyszły czwartek mam jechać do pracy w pralni,CleanLeasFortex BV w Eindhoven w Holandii.Wyjazd jest organizowany przez IFlexS Sp. z o.o. z Elbląga. Jest to mój pierwszy wyjazd i mam pewne obawy.... Jeśli ktoś był tam, proszę o podzielenie się opiniami i ewentualnymi sugestiami na co uważać.
3
kamil 2016-05-19 19:58:52
prosze nie wyjezdzac !!!!! koszmar!!
4
Pooolka_19 2016-06-11 12:23:58
Moje 2 koleżanki wyjechały w zeszłym roku do pracy przez PLC Job w Work Support i do tej pory pracują w branży elektronicznej na produkcji i przy zbieraniu zamówień, a ja się wybieram w przyszłym tygodniu. Z tego co mówiły, to profesjonalna agencja, rekruterzy w porządku, koordynatorzy zabiegani w sumie, ale to norma. Wypłaty o czasie i w takiej kwocie jaka przedstawił rekruter na rozmowie kwalifikacyjnej. Godzin 40 tygodniowo, a mieszkania.. Cóż luksusy to nie są, ale jak byłam odwiedzić koleżanki, to przyzwoite mieszkanie. Dwójki, a nie kilka osób w pokoju i internet, wyposażone ok. Ja w każdym razie jadę, bo wiem, że jadę w dobre ręce.
je ba ć Geliosa 2016-07-02 18:25:48
jedna z największych agencji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem przez 2 miesiące i ciągle kasa się nie zgadzała to mi po 120 euro wysyłali albo po 70 przy 50 godzinach tygodniowo teraz wróciłem do domu nie mieszkam na hotelu już 2 tygodnie a potrącają nadal mi za zakwaterowanie i ubezpieczenie choć mieli mi przelać za 2 tygodnie pracy jeszcze bez od trącania za ubezpieczenie dojazd do pracy i zakwaterowanie Pan tomas gelios ma swoich pod podopiecznych gdzieś o wszystko trzeba się prosić warunki mieszkaniowe okropne jedna z agencji które nie polecam same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusty.!!!!!!!!!
4
gfgfgfgfg 2016-07-04 18:41:27
hej, jak tam w pracy w Eidhoven bo sie wybieram, warto czy nie?
1
Mrcruise 2016-07-12 07:53:24
Jestem właśnie w Holandii w Vennendaal. Będę miał umowę przez worki support. Zdam relacje na bieżąco jak będzie :-)
Mrcruise 2016-07-12 07:54:06
Jestem właśnie w Holandii w Vennendaal. Będę miał umowę przez worki support. Zdam relacje na bieżąco jak będzie :-)
bardzo ciekawa 2016-07-13 21:46:11
Można wiedzieć jaka praca w Veenedaal ? Zakwaterowanie też w tej miejscowości ? Będę wdzięczna za informacje :) Pozdrawiam
3
Pikaczu-1995 2016-07-15 22:32:11
Agencja w porównaniu do innych calkiem dobra. Nie mam większych zastrzeżen. Finanse ok mimo ze mam 20 lat, wiec stawka mnniejsza, waunki zakwaterowania dobre . Nie sa to campingi, lecz domki lub hotel pracowniczy. 2 osobowe pokoje to u nich standard, a ja mieszkałem w kilkuosobowych pokojach w innych agencjach. Praca wymagająca szybkiego tempa, przy linii produkc, a to norma przy taśmie. Pan koordynator raz i drugi nie odebrał telefonu ale potem już wszystko wyjasnil i zalatwił. Rekruter też w miare w porzadku, lecz stanowczy i konkretny. niestety pracowałem tylko 6 miesiecy, a wolałbym dłużej i do tego mógłbym się jedynie doczepić. Ale musiałem zjechać do PL i zadzwoniłem do pana rekrutera, żeby się dowiedzieć czy aby na pewno moge zaczac prace, ale rekruter powiedzial, że bardzo mu przykro, ale byli zmuszeni wziasc innego pracownika na już zaraz. Teraz więc czekam na kolejna oferte bo chce wyjechać od nich jeszcze raz, Znam już tę agencję i wiem, czego moge się spodziwać. generalnie polecam
Oszukane 2016-08-02 16:33:44
Hej, jak ta sytuacja się wyjaśniła??
strong21 2016-08-11 09:09:29
Pani rekruter Błaszczyk z PLC Job w porządku, koordyantor Tomasz Gelios też ok. Pracuję tu na pełny etat wiec mam te 40 godzin zapewnione i mi to wystarcza. Praca fizyczna przy pakowaniu mięska. Zakwaterunek też dobry Mamy z 1 kolega razem pokoj i dojazd do pracy zapewniaja . Chcialbym tu pracować dłużej, zeby odłożyc pieniadze i tego się trzymam
kante 2016-08-23 15:14:45
hej , na jakiej lokalizacji mieszkacie i ile km do pracy z tej lokalizacji ? są tam jakie mega normy na tym Vomarze czy w miarę ok ? bo zamierzam wybrać tam się przez Iflex. Pozdrawiam
kante 2016-08-23 15:18:48
Hej , i jak tam Ci idzie ? w jakiej firmie pracujesz? Pozdrawiam
tomasz 2016-08-23 16:58:16
a kiesy jedziesz? bo ja jade prze kob w poniedziałem
kante 2016-08-31 09:54:34
hej, już pojechałes?
Były pracownik 2016-09-11 21:02:17
Czy ktoś jest zainteresowany wyjazdem do Holandii po nowym roku. Na dłuższy czas? Raz już byłem i być może wróce
Jestem pracowity, uczciwy i rzetelny, bez nałogów. Takiej też osoby bym szukał. Dlaczego? Byłem, widziałem kto tam jest na kogo można trafić w pokoju.
Mam 22 lata.
pozdrawiam
Osama 2016-09-30 12:26:22
Witam ! jesli chodzi o worka to totalny syf i imbecyle oszuści,pracowałem na oponach typowy obóz pracy i tepe naćpane polaki ,kordynatorzy cwele w dupie mają,typowa firma dla ćpunó!!
kit 2016-10-11 16:08:00
ta agencja a tym bardziej koordynator ( usunięte przez administratora ) to pomyłka,brak szacunku ,przedmiotowe traktowanie,chamstwo i znieczulica,nie polecam!!!!
gosc 2016-10-11 16:30:39
dostalem oferte jako orderpiker ktos cos ???
mateusz 2016-10-12 10:47:04
Witam. W piątek podpisuje umowę z iflexs w Veenendalu. Mam pracować na vomarze w alkmaar. Po tym co tu właśnie przeczytałem zacząłem się wahać. Proszę o informację na temat zamieszkania w tamtej okolicy, jak z dojazdem no i co z tymi wyplatami.
Pozdrawiam
nowy 2016-10-19 10:09:49
Witam. Dostałem Oferte aby pracować przy elektronice w Leiden a mieszkać na hotelu w leiderdorp. Może ktoś z Was tam pracował? I może Ktoś coś wie o tym hotelu, jacy są ludzie itp. Czekam na odpowiedzi
Dzięki i Pozdrawiam
Życzliwy 2016-10-24 12:43:14
Jeśli chcesz współpracować z wiarygodną agencją to poważnie się zastanów ,Work Support nie należy do tych na pewno.. Pracowałem tam parę miesięcy i mieszkałem w tym hotelu ,ludzie którzy tam pracują i mieszkają to w większości ludzie z nieciekawą przeszłością,zbiry jakieś ...:/ Dotyczy to zarówno dziewczyn jak i chłopaków,ktorzy są zawistni i mają pretensje nie wiadomo o co...Koordynator bezwzględna i nie nadająca się na to stanowisko,rzadko można było ją spotkać i móc o cokolwiek zapytać,wypłaty bywały często opóźnione,niezgadzały się,a nawet bywało i tak że o salarisy trzabylo się dosłownie prosić,nie polecam !!
Nl 2016-10-26 12:42:56
A gdzie pracowaleś i na jakim hotelu?
Życzliwy 2016-11-03 09:22:51
W Leiderdorp mieścił się hotel jak i do tej pory zapewne tam jest,a praca w firmie informatycznej Infotheek ,zapewne piszemy o tej samej pracy i miejscu w którym masz mieszkać....
Nl 2016-11-03 10:28:18
Ja tam sie nie wybieram. Byłem juz raz z worka i było ok, jesli chodzi o prace i wyplate. A ludzie jak to ludzie, rożni. Wiekszośc tak jak napisałeś Mieszkałem w Ede
hehehehhee 2016-11-07 09:18:19
kiedys pracowalam w work support mieszkalam w alkmaar pracowalam w vomarze pajna praca spoko wszystko kordynatorzy tez fajni lecz najgorsza to Agnieszka pracodawcy smieli sie z niej ze kaleczy holenderski ...a pare razy to widzialam ja nacpana jak chlopaki ja do domu odwozili wiecie jak wygladala masakra a teraz na jaki stopien sie wybila bo kiedys byla kordyatorem i wciagala amfe
kokon 2016-11-11 21:52:00
Nie polecam...problemy z salarisami,niezrozumiały system wypłacania tygodniówek i liczenia godzin.Obecnie mam problemy z wyliczeniem dla mnie zwrotu podatku. Nie dość,że na miejścu cie ojebi* to jeszcze potem doplacaj do podatku,żenada....
kokon 2016-11-11 21:54:45
hahahah ciekawe,ktory z koordynatrow to napisal... chlopie tys chyba w Holandii nigdy nie był....
avatar 2016-11-11 22:51:25
Pracuje też w elektronice w Leiden i wypłacają mi pieniądze normalnie na konto. Opóznień nie ma. Praca nawet dość przyjemna i co mi pasuje że w moim wyuczonym zawodzie. Kasa się zgadza. Pracuje tu tez mój kolega , dłużej o kilka miesięcy jak ja. Zostaje tu już
Refurbisher 2016-11-12 16:24:19
No to ciekawe życie prowadzi koordynator Agnieszka ale w sumie nie dziwi mnie to ,tylko potwierdza jej zachowanie,niewlasciwe traktowanie innych,brak skrupułów,ładny przykład amfa haha śmieszne to wszystko,pewnie jeszcze z pracownikami korzysta z niej.Rozmowy z nią krótkie żeby tylko zbyć człowieka i mieć go przysłowiowo z głowy,a ktoś tu piszę że wypłaty mu się zgadzają haha zobaczymy jak długo,kiedy ta agencja zaczęła współpracować z firmą elektroniczną kolejki na przerwach w sprawie wyjaśnienia salarisów były mega długie.Kolega dostawał notorycznie o kilkadziesiąt euro mniej w każdym rozliczeniu tygodniowym.A poza tym co zobaczycie jak będzie wyglądać sytuacja gdy przyjdzie się rozliczyć z podatku będziecie dopłacać sporo urzędowi w Nl dzięki tej świetnej agencji i pani Agnieszce .Nie polecam ....
1
Aga 2016-11-22 15:06:37
jak jest u nic z zaświadczeniem o niekaralności? wymagają?
Obecnie pracujący 2016-12-21 04:28:42
To jest jakaś kpina ta firma. Ściągają ludzi do pracy, obiecują pracę na magazynie przy komputerach na wózkach widłowych a gdy jesteś na miejscu dowiadujemy się ze pracujemy na ubojni... Pokoje w "komfortowym" hotelu to też kpina.. Umeblowane czyste schludne.. Mam wrażenie że mieszkam w jakiejś przechowalni dla bezdomnych.. Po zgłoszeniu nieprawidłowości półki koordynator nie wiedział że tak będzie i udaje głupka. Człowiek przyjeżdża chce zarobić pieniądze bo nawet na powrót nie ma ale co tam.. Siedzimy właśnie w tej ubojni bo kazali przyjechać na 4 rano.. Odbić się nie można, szafek na przechowanie rzeczy brak.. To jest kpina. Zdjęcia i nagrania z rozmów z koordynatorem mam więc zajmę się tym bo ja tak na pewno tego nie zostawię..
do wzięcia 2016-12-21 17:56:58
Warunki w porownaniu z inymi agencjami holenderskim znośne. Żadnych opóżnien nie mam jakoś w wypłatach. Koordynator mówi szybko i na temat, wiele nie dopytywałem. Agencja rekrutująca mnie ok, rekruterka kompetentna i ładna :)... :) Praca w miarę Trochę chłodno ale to było mi powiedziane przez rekruter na rozmowie. Tempo szybkie. Moich dwóch kumpli tu też zagrzało miejsce po różnych innych holenderskich agencyjkach, gdzie ich oszukano. Work Support da się nawet lubić
Scherpenzeel 2016-12-22 01:17:58
Obecnie pracujący mieszkasz na hotelu w Ede?
anonimowy uczciwy prawdomówca 2016-12-22 15:54:22
żenada na kołach... 100% nie polecam pani agnieszka oraz cały work support to dno.. dają na umowie ponad 7 euro z czego kroją i wychodzi nie całe 4 i tygodniowe przelewy na konto to tyle ż ledwo na zycie wystarcza ... żal.... wypłaty w granicach 120-160 euro ... teraz wlasne dostałem przelew 20 euro.. nie polecam i odradzam młodym którzy chcą zarobic... oni atrudniają młodych tylko na numer sofi bo z tego kabonę trzepią ... po miesiącu mówią że na drugi dzian masz opuscic mieszkanie ... porażka jakas ... a na temat pani agnieszki sie nie wypowiadam ... nie ma sensu poprostu... dobrze sie zastanówcie zanim zaczniecie współpracę i radze miec jakies zaplecze finansowe bo moze byc rozczarowanie ;)
Hahaj 2016-12-27 19:11:09
Work support , pracowalam i powiem wam , ze praca jest ok ciezko wiadomo ale da sie przezyc.. mieszkalam na hotelu w leidendopr i warunki sa bardzo dobre. Ale najwiekszy problem wlasnie jest w szanownej pani Agnieszce xd. Brak slow poprostu gorszej kordynatorki nie widzialam , oszukuja z wyplatami , zle traktuje ludzi i nic sie nie da z nia zalatwic , jest podla i to bardzo . Poprostu bydle nie czlowiek w niczym nie pomaga tylko jeszcze pod gorke robi szm..ata. o wykorzystuje ludzi jak sie da i sytaszy cpunka.
monjak 2017-01-08 12:22:55
Pracowałam przez to biuro miesiąc. Warunki zakwaterowanie bardzo dobre, w pokojach pełne wyposażenie. Praca przy mięsie, fajna stawka, tylko problem z godzinami. Jednak przy dobrych godzinach tygodniówka wahała się od 300 do 400 euro. Problemów z wypłatą nie miałam, kontakt z koordynatorem tylko sms-owo, ale nigdy nic nadzwyczajnego się nie działo. Proszę wziąć pod uwagę, że to tylko moja, subiektywna ocena :)
sabina 2017-01-15 12:01:14
Ja mam zamiar jechać za dwa dni na 2 3 msc i mam być na produkcji kanapek. Czy wiesz coś o tej firmie jakie traktowanie?Flexcraft European Work Support
Krzysztof 2017-01-17 00:29:32
Witam,

Po przepracowaniu z w/w agencją, na szczęście bardzo krótkiego okresu,

STANOWCZO ODRADZAM!!!

Niekompetentna i nieodpowiedzialna koordynatorka, problemy ze wszystkim np. zmiana pokoju, zdanie roweru za który pobierają opłaty etc., nie reagowanie na sytuacje w firmie usługo biorcy (nie właściwe traktowanie pracowników), opieszałość w kontakcie z pracownikami, nie pojawianie się w firmie w "kłopotliwych" momentach.

Bardzo wysokie opłaty za wszystko, przy relatywnie niskich zarobkach.
Mieszkanie, rower do dojazdu, kaucje itp.

Problem z rozliczeniem po zakończeniu pracy.
Pomimo załatwienia wszelkich formalności z mojej strony, oczywiście za potwierdzeniem pisemnym,
firma oskarża mnie o nie dotrzymanie warunków wypowiedzenia, o kradzież klucza do szafki, karty dostępu do firmy itp. Co za tym idzie, oczywiście potrącają za to wszystko pieniądze.

Uważajcie!!!

Za blisko 3 tygodnie pracy dostałem w sumie od firmy ok 84 euro.

Dla zainteresowanych mogę przedstawić dokumenty typu umowy i paski wypłat.

Więcej informacji mogę udzielić mailowo: krzysiorb2@wp.pl

Ostrzegam i pozdrawiam.

Krzysztof
1
Shock 2017-01-17 10:24:33
Jeśli to ma być praca w Harderwijku to tam jest teraz mało godzin! Niezarobisz! Już przed świetami tam ludzi zwalniali.
Były pracownik 2017-01-22 01:53:46
O samym zakładzie nie wiem nic, o agencji. To nie mam z nimi problemów. Pracuje normalnie, mam prace w miare stałą, Mieszkanie prywatne. Pieniadze na czas.
Do mnie na zakład teraz sporo osób przyjeżdża, więc i Ciebie mogą tu przenieść. Bo wiem że przenoszą.
Zostaw swoją opinię o Work Support - Veenendaal
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support