Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
xxxxxxxxxxxxxxx - 2009-10-05 14:13:43 odpowiedz | cytuj
zlodzieje banda rtetynow
ja - 2009-10-08 13:40:04 odpowiedz | cytuj
nie wiekszych niż Ty
daria - 2009-10-15 14:10:35 odpowiedz | cytuj
firma oki wyplacalni opiekunki do [usunięte przez admina] a szczegulnie pani ALINKA ktura jest bardzo pustom kobietom
ala - 2009-10-15 14:13:02 odpowiedz | cytuj
na temat aliny nie wypowiadam sie hmm daria masz racje
ja ja ja - 2009-10-28 19:40:33 odpowiedz | cytuj
ludzie ta firma jest do du.... o opiekunach nic nie mowie o ile mozna ich tak nazwac haha pozdrowienia dla opiekonow
GGGGGG - 2009-11-24 12:27:57 odpowiedz | cytuj
coś ciężko z tych wszystkich forów wydedukować-bo w większości wypowiadają się ludzie, co to bez błędu nie potrafią napisać jednego zdania-żenada i współczucie dla "opiekunów" którzy muszą się zajmować takimi ludźmi.
Ja osobiście pracowałam przez kilka różnych agencji pośrednictwa pracy- i z żadną nie miałam takich problemów.Może dlatego,że sama potrafię o siebie zadbać( iść do lekarza, na zakupy, czy też porozmawiać z przełożonym)
Ludzie weźcie się w garść
;) - 2009-12-18 12:04:00 odpowiedz | cytuj
ja pracowałam tam dwa lata przez okres wakacji.
moim zdaniem w każdej firmie znajdzie sie plusy i minusy tak samo i w tej. ja osobiściie jestem zadowolona. wiadomo ze zarobki nie sa nie widaomo jak wysokie ale wiadomo wiąze sie z tym parac przez posrednika. rozsmieszaja mnie te wszytskie komentarze negatywne. najczesciej wypowiadaja sie tak osobu ktore za grosz nie umieja mowic po angielsku i wymagaja złotych gór, co do opiekunow moim byla Agnieszka i zlego slowa na nia powiedziec nie mozna. wyplaty zawsze na czas, kontakt zawsze z nia był. wiadomo że jej podejscie zalezy od tego z jakim czlowiekiem ma do czynienia. jeżeli ktos jest normalny nie ma z nim problemow z jej strony jest równiez wszytsko ok.
warunki meiszklane sa rozne zalezy gdzie sie trafi. lepsze i gorsze, mieszkałam i w bungalach i w normalnym domu jednorodzinnym. wszystko zalezy od ludzi jacy tam mieszkaja.
mnei osobiscie z tej firmy nic zlego nie spotkalo. wyplaty na czas, jak cos sie nie zgadzało zawsze było wyjasnione i byly wyrównania.
osobiscie polecam ale nie spodziewajmy sie kokosow.
maniek - 2009-12-18 13:17:19 odpowiedz | cytuj
pracuję nadal w tej firmie i muszę powiedzieć że negatywne opinie dużo zależą od tego że naprawdę wiele osób które jadą za pracą za granice tak naprawdę to ludzie którzy nie potrafią sobie sami poradzić z problemami lub przed czymś uciekają np. przed prawem lub rodzicami.
Chcąc w ten sposób posmakować innego życia.
I od razu myślą że wszystko dostaną gotowe na talerzu.
Niestety rzeczywistość jest inna. Czas odsunąć się od cyca mamusi i zacząć odpowiadać za samego siebie. Takie firmy tylko pośredniczą w pracy resztą trzeba wypracować samemu. A pracodawca na pewno to zauważy i doceni
Karol - 2009-12-20 22:21:29 odpowiedz | cytuj
haallo rodacy uciekajcie jak najszybciej firma jest na granicy bankructwa wiem to od pijanego opiekuna.....powadzenia ja juz nie wracam i najlepszego w Nowym Roku.......
!!!!!!!!!!! - 2010-01-30 00:22:44 odpowiedz | cytuj
jedynie co moge powiedziec to najgorsza firma jaka moze byc
!!!!!!!!!!! - 2010-01-30 00:22:44 odpowiedz | cytuj
jedynie co moge powiedziec to najgorsza firma jaka moze byc
anonim - 2010-02-23 12:11:07 odpowiedz | cytuj
Pracowa��em w tej firmie, praca by��a ci���¼ka, ale wyp��aty by��y na czas. Warunki mieszkaniowe takie sobie, zale�¼y gdzie kto trafi��. Ta firma przynajmniej jest wyp��acalna. Bardzo ch��tnie bym to tej firmy wr�³ci��, gdyby tylko by��o miejsce.
artii - 2010-02-23 12:13:48 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w tej firmie, praca była ciężka, ale wypłaty były na czas. Warunki mieszkaniowe takie sobie, zależy gdzie kto trafił. Ta firma przynajmniej jest wypłacalna. Bardzo chętnie bym to tej firmy wrócił, gdyby tylko było miejsce.
artii - 2010-02-23 12:13:51 odpowiedz | cytuj
johny - 2010-02-27 13:16:27 odpowiedz | cytuj
To prosze mi powiedziec czy jest szansa,ze jakas firma jest normalna - moze ktos poda mi namiary na normalna firme-3GDO nie,TNS nie,WORK SUPPORT zly?To jest cos normalnego,wartego uwagi gdzie mozna choc 700 - 800 odlozyc???...wam nic nie pasuje...
red_men - 2010-03-23 19:54:16 odpowiedz | cytuj
agencja jest nie wypłacalna i kantuje na kasie gdzie sie tylko da a co do opiekuna to kawał h , czesto dostaje luksusówe alkochole na imie ma adrian lata
m - 2010-04-22 12:17:53 odpowiedz | cytuj
ogolnie z kasa nie jest zle ale opiekunowie i konfidenci to lipa jakby bylo uczciwie za ta kase z mieszkaniami i normalnymi relacjami to by nie bylo tylu zlych opinii a i jeszcze polacy ktorzy sa pare lat w holii jak to mowia udaja wielkich zagraniczniakow ale zjada kiedys i kara ich spotka za matactwa i manie wyzszosci a rowniez za uklady z opiekunami h im w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
beata - 2010-05-08 17:31:35 odpowiedz | cytuj
pracowalam w tej firmie i czegos takiego jak tam nie przezylam nigdzie a pracowalam w wielu firmach. W ciagu jednego dnia bez podania zadnej przyczyny znalazlam sie na ulicy ja i trojka moich znajomych.Leszka kolege bogdan opiekun od domkow wywiozl na stacje benzynowa i powiedzial mu ze to nie polska tu holandia i ze tu nie zginiesz.Nastepnego dnia mnie i moja kolezanke mialo spotkac to samo ale zdazylam sie wyprowadzic na central station w rotterdamie.W hotelu Bagatella w Rotterdamie mieszkaja sami polacy ktorzy zatruja ci zycie. Teraz pracuje w innej firmie lepszej i nie zapomne nigdy tego co tam przezylam.Wszystkim ktorzy wybieraja sie tam prponuje sie powaznie nad tym zastanowic.
beata - 2010-05-08 17:37:27 odpowiedz | cytuj
poza tym opiekunowie nie interesuja sie swoimi pracownikami. sa problemy z przelewami. jednym slowem maja cie gdzies.2
anonim - 2010-05-11 22:16:21 odpowiedz | cytuj
Nie polecam tego posrednika!!!! Sciagneli mnie z Polski zapewniajac prace na 26 tyg. po przyjezdzie trafilam na papryke gdzie szef wylal praktycznie wszystkich ktorych zatrudnil bo szukal maszyn do scinania a nie ludzi chetnych i zdeterminowanych do pracy i okazalo sie ze pracy dla mnie nie ma!!! Nie podpisali ze mna umowy, nie bylam wtedy rowniez ubezpieczona, pracowalam 4 dni na rzecz firmy,kazali sie przeprowadzic do hostelu \\\\\\\"bagatelle\\\\\\\" gdzie nie bylo garnka, czy zapewnionej poscieli, byl za to syf, myszy, obskurny prysznic na 30 osob, taki hostel dla panow ktorzy lubia wypic co dzien i nie przeszkadza im panujaca tam atmosfera zgrozy,na ww miejscu czekalam na prace 2 tyg. bez skutku, probujac dodzwonic sie kilkanascie razy dziennie do koordynatorow, bez odzewu, jesli juz sie udalo to byly to tylko obiecanki, ludzie z biura min.Kamil,Adrian,Mariusz nie potrafia odpowiedziec na proste pytania np. gdzie sa moje pieniadze, co z umowa, zbywaja cie, obiecuja, umawiaja sie z toba ale oczywiscie sa to tylko puste slowa bo unikaja pracownikow jak ognia, boja sie przyjazdu do domu czy innego miejsca zamieszkania wiec odkladaja wszystkie formalnosci, jesli juz do tego dojdzie to wszystko zalatwiane jest w aucie gdzies na sasiedniej ulicy \\\"na kolanie\\\", sa nie kompetentni traktuja ludzi jak smieci, pierwszy raz spotkalam sie z takim olewaniem!!!stracilam tylko pieniadze, nie po to tam jechalam!!! Ludzie uwazajcie!!! WORK SUPPORT TO MEGA ZLODZIEJE!!!!
anonim - 2010-05-16 21:43:40 odpowiedz | cytuj
Osobiscie, ja takze przejechalam sie na firmie work support. Kontrakt mial byc podpisany zaraz po przyjezdzie do Holandii i oczywiscie na 26 tyg. Owszem przepracowalam caly tydzien ale nie widzac kontraktu na oczy, nie wspominajac o ubezpieczeniu (60 km w jedna strone do pracy po autostradzie, wiec nie musze dodawac, ze gdyby cokolwiek sie stalo to leze i kwicze), a w piaty dzien pracy podziekowano mi, bo zawolno pracuje, dodam, ze nie bylam osamotniona w tym wywaleniu z pracy.. final finalow po tygodniu zjechalam bez pieniedzy i bez jakiegokolwiek dokumentu z powrotem do Polski. Co do kordynatorow- brak slow, totalna olewka. Nie polecam tej agencji pracy a wrecz ostrzegam potencjalnych kandydatow chetnych na kontrakt 26 tygodniowy. Zanim dadza papier do podpisania to najpierw przez pierwszy tydzien sprawdza czy nadazasz z robota (beda Cie porownywac do starych pracownikow-weteranow w danym zakladzie pracy) a jak nie zdazysz sie wykazac przez pierwsze dwa, trzy badz cztery dni pracy to licz sie z tym, ze dolaczysz do tych ktorzy o work support maja bardzo negatywne zdanie. Pozdrawiam.
anonim - 2010-06-02 12:03:29 odpowiedz | cytuj
Ja tez pracowa�am w tej to firmie,i zgadzam sie że opiekunowie jak ich tam zwi� si� do luftu ,nieinteresuj� sie ludzmi,niema wyp�at na czas,a jak zjeżdzasz na urlop do Polski to wstrzymuja Ci wyp�ate,a jak kto� ma dzieci to niema za ci zyc bo te H...JE zablokuj� ta firm to jaka� paranoja.zastanówcie sie zanim wyjedziecie zWORK SUPOPORT.
ulka04 - 2010-06-02 12:14:10 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich WORK SUPPORT to naprawde firma pomyłka.Opiekunowie Kamil,Adrian,Mariusz to szuje,nigdy ich niema jak są potrzebni,na temat gdzie jest mój przelew mówią muszę to sprawdzić w firmie.Nieraz dziewczyny sa bez środkuw do życia bo przez 3 lub 4 tygodnie niema wpływu na konto.Przy zjeżdzie na urlop blokują wpływ na kato który miał przez 2 tyg urlopu wpływać na konto tak jest w umowie ktąrą pracując przez 5 tyg niewidzi sie na oczy a powinna byc podpisana na 2 dzien przyjazdu do Holandi,czyli pracuje się na dzilo.Strzeżcie się tej firmy bo to G....JE,H.....je.Złodzieje.
szyderca :) - 2010-06-04 03:27:46 odpowiedz | cytuj
Ja wszystkim powiem ze i może nie jestem filologiem co tu się jakiemuś koledze nie podobało, bo gdybym był to nie pracował bym w tej żałosnej firmie. Powiem jednak tylko tyle że zgadzam się z osobami którzy urażają że w tej firmie jest tzw. "nerwówka i harówka' no i jeśli nawet chodzi o poszanowanie prawa Holenderskiego, ich działalność pozostawia wiele do życzenia, ale większość jest winą Polskich koordynatorów. Zadzwońcie do zarządu jak mówicie po angielsku albo Holendersku a zobaczycie jak się zacznie wszystko wyjaśniać. ja tak zrobiłem i już nie narzekam.... Na razie :)
anonim - 2010-06-05 10:24:08 odpowiedz | cytuj
a moglby mi ktos podac numer telefonu to ktoregos z panow koordynatorow?
x