Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Van Vlies - 2013-08-02 20:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tak bym tego nie nazwał.. Po prostu pracuje, stawiam się punktualnie w pracy, nie piję, (usunięte przez administratora) pani rekruter Marta z PLC Job, która załatwiła mi kolejną robotę. Też pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-08-04 22:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty tego byś tak nie nazwał? a jak to inaczj nazwać? (usunięte przez administratora) nie można być poprostu sobą? jeżeli mi sie coś nie podoba poprostu to mówie i za to jest się tam zerem. Pozdrawiam Tomek
zdjecie uzytkownika
Luca - 2013-11-22 12:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2013-05-06 14:27:13]:
No Ty też nie zabłysłaś/eś ortografią
zdjecie uzytkownika
Czarna^^ - 2013-12-26 15:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracuję w worku już 4 miesiące i jak narazie nie narzekam . wypłaty na czas dostaje, warunki mieszkalne sa przyzwoite, ludzie którzy jadą zarobić naprawdę jadą się zabawiać a nie pracować .. Potem dziwią się ze jest tak a nie inaczej.
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-01-14 14:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
work support oszukuje . nie płaci urlopowego , za transport do pracy płaci pracownik , firma do której jest wypożyczony i jeszcze dostają zwrot podatku za paliwo , ceny zakwaterowania są z kosmosu 85 euro tygodniowo za pseudo-hotel na 15 osób ? wiem o czym piszę bo po wizycie u prawnika okazało się że są mi winni kilka tysięcy euro za 4 lata pracy
zdjecie uzytkownika
anrska - 2014-01-14 18:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [veenendaal - 2012-09-27 08:42:54]:
do Ramona: W pracy było wszystko dobrze tylko urlopowe i wakacyjne było nie wypłacane
zdjecie uzytkownika
anrska - 2014-01-14 18:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anrska - 2014-01-14 18:07:33]:
do talib, ja pracowałam przez work support do 2010 roku i wygralam przez związki zawodowe 2000 euro i myślałam że przez ten czas coś się zmieniło a tu lipa
zdjecie uzytkownika
Osama - 2014-01-17 13:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [talib - 2014-01-14 14:20:38]:
4 lata siedzisz i dopiero teraz grzmisz? czyli ogólnie było dobrze?
zdjecie uzytkownika
Karol_ina - 2014-01-23 16:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciała bym się dowiedzieć czy ktoś w najbliższym czasie wyjezdza na projekt papryka w miejscowości bemmel ?
zdjecie uzytkownika
rolza - 2014-01-25 15:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2012-03-02 09:43:08]:
Do nowy pracownik, żebyś sie kiedyś nie przejechał na błedach
zdjecie uzytkownika
Bal ON - 2014-02-04 12:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa - 2013-05-24 21:17:56]:
Magister, a jak się pisze "w ogóle".
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2014-02-12 22:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [freeworksupport - 2011-07-08 18:06:48]:
(usunięte przez administratora) jedyny fajny gosc. jesli nadal tam pracuje...
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-03-06 14:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest jeszcze wspaniala Kornek?
zdjecie uzytkownika
rolza - 2014-03-06 16:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziom - 2014-03-06 14:32:26]:
niewiadomo czy pracuje ale wiem jedno zajebista [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niej
zdjecie uzytkownika
Kaczka - 2014-03-13 10:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż chorował w zeszłym roku był na zwolnieniu lekarskim nawet nie wypłacili mu za to zwolnienie gdzie się należą za to piniądze.Przemek R jak dzwoni do ludzi to przedstawia się koordynator Woorksupport gdzie on nie jest żadnym koordynatorem to zwykły robol jak my wszyscy!!!
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-03-14 09:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2013-05-06 14:27:13]:
Nie dajcie się nabra na tą firme traficie do firmy DE graff przejdziecie prawdziwy koszmar praca po 15-20 godzin oraz traktowanie jak bydło ci którzy mieli doczynienia z Albertem wiedzą o czym mówie. Mieszkanie na Landzlu istny koszmar 90 procent to kryminaliści nie wspomne o firmie Alin.Bspieczniej bedziecie czuc się na Ukrainie.Następie jak was tam nie pobiją to was okradną prawdziwa patologia.To był mój pierwszy wyjazd za granice słyszałem o polakach wiele złych rzeczy ale to co tam zobaczyłem nadaje sie jako materiał do książki
Jeżeli jesteście normalni nie pakujcie się w to.
zdjecie uzytkownika
waleczny - 2014-03-14 09:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd dla takiej firmy A Tomaszek i Przemuś powinni wylecieć bo biorą za to pieniądze wszyscy o tym wiedzą
zdjecie uzytkownika
Boniekboniecki - 2014-03-15 00:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2013-07-27 20:31:00]:
Rotacja powiadasz. też kiedyś pracowałem przez pośrednika który ciągle przyjmował i zwalniał , podobno miał kilka euro(około 100) za nowo przyjętego pracownika więc ta rotacja mu się opłacała a ludzi miał gdzieś.Można było podpaść za wszystko hehe. To była nieistniejąca już firma P&E People. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
filozof - 2014-03-19 09:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziom - 2014-03-06 14:32:26]:
pojechala po towar do Kolumbii,jak wroci to dopiero będzie jazda
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-03-19 11:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiadacie się na temat firmy DE GRAF.Wez się jeden z drugim za robote (usunięte przez administratora) i będzie ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
matt - 2014-03-24 18:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozliczam sie za pol roku pracy w holnadii mialo byc ponad 1000 euro dlatego ze pracowalem na wiekowce i w tygodniu mialem duzo godzin. dzisiaj dzwonilem czy jest wszystko wpozatku a ta typiara mowi mi ze sa zmiany i zamiast 1200 euro dostane 184. wie ktos o co chodzi >?? prosze o odp. :D czy to work sobie leci w pana H czy tak juz poprosu jest ../
zdjecie uzytkownika
matt - 2014-03-24 18:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. rozliczam sie za pol roku pracy w holnadii w work support mialo byc ponad 1000 euro dlatego ze pracowalem na wiekowce i w tygodniu mialem duzo godzin. dzisiaj dzwonilem czy jest wszystko wpozatku a ta typiara mowi mi ze sa zmiany i zamiast 1200 euro dostane 184. wie ktos o co chodzi ?? prosze o odp. :D czy to work sobie leci w pana H czy tak juz poprosu jest ../
zdjecie uzytkownika
GGG - 2014-03-25 09:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matt - 2014-03-24 18:41:50]:
dostaniesz decyzje z urzędu i będziesz widział ile Ci urząd wypłacił .
Na stronie Belastingu są informacje na temat zmian , no i niestety to prawda co typiara Ci powiedziała
zdjecie uzytkownika
mora - 2014-03-26 07:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [talib - 2014-01-14 14:20:38]:
Talib mowisz pewnie o szklarni w Harmelen(Vleuten).....pracowalem w tym czasie tyle ze przez inne biure, ale pamietam te wasze ciagle problemy z tym biurem....zwiazki zawodowe chyba wam wtedy pomogly jesli nie myle....Ciekawe czy w tej chwili to uleglo zmianie,,,?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-27 16:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie rzecz biorąc widzę że nadal w work support jest beznadziejnie, ja pracowałam i akurat na szklarni w Harmelen ale tam nie rządzil żaden holender ani zadna koordynatorka tylko jeden gbur, miał się za bóg wie kogo, dla niego szef był nikim a jeśli chodzi o zwiazki zawodowe to widocznie dalej jest to samo co było, czyli nie pakować sie w to gówno
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
77 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x