Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anrska - 2014-05-06 15:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [talib - 2014-01-14 14:20:38]:
do talib, widze że nadal są takie same problemy wtedy kiedy ja pracowałam, a jak sie wejdzie na ich strone to rzetelna i uczciwa firma, elegancko i nadal ludzi sie oszukuja
zdjecie uzytkownika
mambusia993 - 2014-06-07 22:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matt - 2014-03-24 18:41:50]:
od stycznia 2014 weszły nowe zasady i przepisy rozliczania sie z podatku, poniewaz Holendrzy sie sprzeciwili dlaczego polacy dostaja wiecej zwrotów niz Holendrzy ...? i prawo sie zmieniło...
zdjecie uzytkownika
mambusia993 - 2014-06-07 22:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Work Support przeszło rok i nie mam jakich kolwiek problemów z niczym ... wypłaty na czas, wakacyjne rownież .... na urlopy zjezdzam i wracam bez problemu..
zdjecie uzytkownika
Dabit - 2014-06-10 08:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jedna z niewielu firm pośredniczących gdzie nie ma większych problemów. Jak tak dalej będzie to mogą zyskać jeszcze więcej ludzi chętnych do pracy.
zdjecie uzytkownika
zigi - 2014-07-16 11:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wysłali mi broszurkę, pierwsza wypłata po 3 tygodniach pracy (potrącone 210euro z pierwszej wypłaty ) czyli pierwsza "normalna" wypłata po miesiącu?! smieszni sa....
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-07-16 19:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy tam nie pracowalam ale jutro mialam tam rano wyjechac ale pani marta zadzwonila do mnie dzis o 18 i powiedziala ze nie moge to jest jedno wielkie gowno oszukuja ludzi ja zrobilam juz zakupy i tak mi powiedzieli nie polecam naprawde
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-23 19:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukujemy ludzi oszukanych przez Work Support w Holandii, jeśli firma ta nie wypłaciła Ci należnych wypłat, oszukała itp. napisz do mnie, w grupie kilku osób będzie nam łatwiej odzyskać pieniądze z pomocą Związku Zawodowego. adres e-mail agnesa13@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Michael-22 - 2014-08-07 20:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiatrak - 2014-02-12 22:32:26]:
Witam, podjałem prace przez PLC Job w Work Support i wszystko było zgodne z tym, o czym mnie wczesniej informowano. Tj. stawki za wynagrodzenie, warunki zakwaterowania itd. itp. Jedynie może kontakt z koordynatorem jest utrudniony, bo ciezko sie do niego dodzwonić. A tak, to wszystko ok. No a rekruterka z PLC Job pani Marta przemila... :) Na razie pracuję niecale pól roku i zobaczymy dalej. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mon uk - 2014-08-08 09:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracuje ktoś obecnie przez biuro WORK SUPPRT?
zdjecie uzytkownika
pato - 2014-08-08 14:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mon uk - 2014-08-08 09:36:22]:
Pracuję.
zdjecie uzytkownika
monuk - 2014-08-08 16:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pato i jak ? Jak wypłaty, mieszkanie i praca ?
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-08-23 14:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam jechac we wtorek albo w czwirtek z tej firmy hedzie moze ktos?
zdjecie uzytkownika
pawel1001 - 2014-08-27 00:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bede jechac najprawdopodobniej w czwartek?
zdjecie uzytkownika
Marcin-K - 2014-08-28 16:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-03-19 11:43:44]:
Serdecznie pozdrawiam panią koordynator Agnieszkę Kornek i
życzę jej samych udanych "wycieczek" do kolumbii !!!
zdjecie uzytkownika
bladyna - 2014-09-02 22:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej pracuje w worku juz jakis czas nie jest zle mozecie byc spokojni ale moje drogie panie jak traficie na projekt pana mariusz w. a dobrze dacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to bedziecie miec wszystko co chcecie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kornik - 2014-09-11 00:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bladyna Jeżeli mówisz o tym co myślę to powinnaś się wstydzić. Każdy pracownik powinien mieć szacunek do siebie i swoich przełożonych. Taka zależność powinna też działać normalnie w drugą stronę. Work support nie jest przecież anonimową firmą, istnieją co prawda od 2000 roku ale już markę sobie wyrobili i szkoda byłoby to zaprzepaścić.
zdjecie uzytkownika
amen - 2014-09-13 15:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez telefon iflexs opowiada bajki Wyjeżdżasz do pracy przy ciastkach czy na magazynie, a trafiasz na kurczaki, ewentualniemusisz dojeżdżać 120 km do pracy i jeszcze za to płacić ponad 30€ tygodniowo... Rotacja jest ogromna, ciężko wytrzymać. W umowie pełno potrąceń, nawet do 10.000€! Pierwsza wypłata po trzech tygodniach. Warunki mieszkaniowe tragiczne - prysznic w szafie (oczywiście o drożnym odpływie nie ma mowy). Traktują pracowników jak śmieci - coś Ci nie odpowiada? Na Twoje miejsce jest 20 następnych...
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-09-16 11:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowałam przez tą firmę, ale wiem jedno, że firma, która często zmienia nazwę to po prostu oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
bladyna - 2014-09-19 21:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kornik - 2014-09-11 00:23:04]:
witaj nie o mnie chodzi ja siebie szanuje tylko co poniektorere projekty tak twierdza i wiem ze to fakt pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-21 20:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w kilku holenderskich agencjach pracy i musze przyznać, że Work Support, gdzie trafiłem przez PLC job nie należy do najgorszych.Juz rozmowa kwalifikacyjna byla profesjonalna, bo szczegółowa, długa.Pani rekruter zadawala wiele pytań, ale też szczegółowo odpowiadała na moje pytania.Dojazd do pracy był w odległości kilku kilometrów,warunki takie jak być miały.Pracowałem tam kilka miesięcy
zdjecie uzytkownika
czarus - 2014-09-26 13:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam tak oszusci oszusci oszusci niestety nie znamy swoich praw w holandi mimo ze umowy sa holenderskie prawo tam mowi ze po 78 tygodniach pracy przysluguje nam faza wyplat B a na poczatku mamy A szkoda ze nikt o tym nie informuje czemu bo kasa zawsze zostaje dla nich
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-09-30 15:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Czy pokoje są dwu osobowe? Jest internet na mieszkaniach?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-10-01 18:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś jutro do pracy tam ?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-07 14:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda teraz wyjazd przez iflexs? Wypowie się ktoś? Bo różne opinie..
zdjecie uzytkownika
darek222 - 2014-10-08 18:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jade z kolegą jutro do work support w Veenendaal, jak naprawde jest z tymi pokojami?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x