Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
endriu - 2015-08-14 17:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możne ktoś napisze o pracy w pralni jak tam jest ijak płacą
zdjecie uzytkownika
kallum - 2015-08-19 01:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa, na to aby podjąć walkę na rynku, obecnie jest już lepiej. Dużo lepiej wygląda sama organizacja wyjazdów i aplikowanie na oferty Work Support. Prace są zdecydowanie fizyczne i kazdy , nawet przy tych bardziej skomplikowanych, po krótkim czasie jest w stanie sprawnie je wykonywać ;)
zdjecie uzytkownika
Maksik - 2015-08-20 14:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wrocilem niedawno z zakladow miesnych Scherpenzeel Vion z polskiej umowy. wyplaty byly zawsze terminowo i problemy wyjaśniane przez telefon albo mail z biurem z Opola albo z Borysem. nie bylo problemu zeby dostac zaliczke jak byla potrzebna. pracowalem u nich prawie rok, teraz zjechalem i chyba bede wracal niedlugo
zalezy na jaki dzial sie tam trafi- wiadomo niektore sa lepsz, niektore gorsze. wyplaty jakies 5000- 6000zl jak byla praca, czasem ledwo 4000 no i wyplaty w zlotowkach nie takie zle a ludzie sie boja
zdjecie uzytkownika
big - 2015-09-18 11:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz niestety do zakładów mięsnych o których piszesz @Maksik, nie ma ofert ale są dla pakowacza i pracownika produkcji właśnie do Veenedaal. Ja nad tym się zastanawiam, bo już wielu moich znajomych właśnie chwaliło tą firmę, że wypłaty na czas, że nie trzeba się prosić o pieniądze i że ogólnie jest to ogarnięte.
zdjecie uzytkownika
an - 2015-09-18 13:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktos orientuje sie czy przyjmuja do pracy do zakladow miesnych w Putten.Dzwonie do pani z agencji,ale telefon milczy.
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-09-21 12:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekam miesiac na telefon a ty z kad jestes
zdjecie uzytkownika
an - 2015-09-22 13:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Okolice Ermelo, a Ty?
zdjecie uzytkownika
slawek g w - 2015-09-22 14:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro moze ok mieszkanie ok wyplaty na czas ale kordynatorzy to cwoki przyjebany tomek g albo cpun z elblaga ciezko z nimi cos zalatwic dogadac sie
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-09-22 17:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w polsce czekam na telefon dlugo czeka sie na wyjazd?to w elblagu sa cpuny?
zdjecie uzytkownika
chb - 2015-09-23 10:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś kara za zerwanie umowy z dnia na dzień w 2015?
zdjecie uzytkownika
Hellevoetsluis 21 - 2015-09-28 00:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak bym mial Cie u Siebie na Bungalu to byś nie mial zycia jak byś kogoś dotknol za niewymytym talerz. Przyjechaleś pracować czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A syf robi tak samo stary dziad jak i młody, zalezy jak matka wychowa! Świnia powina siedzieć w oborze , a czlowiek jak zmeczony ma prawo talerz zostawic wyspac sie i wymyć.. Co innego jak korzystaja z tego inne osoby rownież
zdjecie uzytkownika
Mi - 2015-09-28 14:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje ktos w zakladach miesnych w Putten? Jaka tam jest ilosc godzin przez agencje i ogolem zarobki?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-09-28 17:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakies informacje na temat magazynu w alkmarr order picker ??? jaka kasa warunki ogolen prosze o info :)
zdjecie uzytkownika
Picerek - 2015-09-29 16:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Order picking 40 godzin na tydzień. Ja skonczylem kantrakt miesiac temu. W porzo
zdjecie uzytkownika
cze - 2015-10-18 14:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy ktoś z was ostatnio z nimi wyjeżdżał do pracy i może podpowiedzieć czy firma będzie planowac przyjęcia osób i uruchomienia jakiś dodatkowych stanowisk pracy oprócz tego co jest teraz ? Moi znajomi kiedyś z nimi współpracowali, ale to było dawno i nie wiem czy teraz wszystko wygląda tak samo. Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-10-20 22:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tez wlasnie czekam od nich na oferte
zdjecie uzytkownika
felon - 2015-10-20 22:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jacy sa w amsterdamie kordynatorzy i domki mieszkalne??
zdjecie uzytkownika
grzessiio - 2015-10-22 14:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy na wysoki sklad w muller holten przez iflexs, zna ktos temmat?
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2015-10-23 00:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy wyjezdan ktoś w ten weekend do nl do pracy przy bluszczu na szklarnie albo na kwiaty w ten aars?proszę o kontakt na maila kasienka259@wp.pl
zdjecie uzytkownika
KapitanBomba - 2015-10-24 23:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na magazynie w alkmaar domki zaje..Ste i atmosfera jaka panuje zarobki na wiekówce miałem od 200-270 maks po podwyżce bo przepracowanych pół roku nagle skoczyły, poniżej 300 nie schodziło. Koordynator Agnieszka nie jest taka zła jak przychodzisz na czas do pracy nie odpier..sz maniany przykładasz się do pracy to dobrze będziesz się dogadać. Taka moja opinia polecam jeżeli jedziesz tam do pracy a nie uchlac i zjarac pyska to zarobisz odpoczniesz pozwiedzasz i poznasz wartościowych ludzi :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
grzzes - 2015-10-25 08:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAPITABOMBA to ile miesięcznie odkladales?
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-10-25 19:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzzes - 2015-10-25 08:41:25]:
jakie warunki sa w Amsterdamie ??
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-11-10 15:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work Support to agencja, która zatrudnia chyba głównie na stanowiska fizyczne, o ile się nie mylę. Widzę, że obecnie szukają do Veenedaal na stanowiska: pracownik fizyczny (cokolwiek to znaczy), pakowacz i pracownik produkcji. Ten pracownik produkcji wygląda ciekawie, zastanawiam się czy kobiety też mają szansę się dostać.
zdjecie uzytkownika
elpolaco si - 2015-11-12 19:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, dostalem oferte pracy przez worksupport w vos helmond przy swieczkach, zakaterowanie w jakims osrodku gdzie jest recepcja ,prawdopodobnie bungalowy, nie orientuje sie ktos gdzie dokladnie to jest jak daleko od helmond? i jakie warunki? dzieki z gory za odp
zdjecie uzytkownika
r4 - 2015-11-12 19:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maria ja na przykład widziałem że szukają tez pracownika produkcji, wydaje mi się że warunki podobne
zdjecie uzytkownika
fisansa - 2015-11-15 02:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno, różnice mogą być groszowe, ale kiepskie jest to, że praca raczej nie jest stała tak samo jak umowa.
zdjecie uzytkownika
treop - 2015-11-17 11:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie jest to praca stała, też tak myślę, ale jak ktoś szuka pracy "na chwilę" albo opcji gdzie tymczasowo może się zaczepić to czemu nie.
zdjecie uzytkownika
Miki małs - 2015-11-22 19:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
45 godzin tygodniowo, rekrutowal mnie rekruter Krzysztof Kisiel, koordynatorem byl Holender i mimo, że mówię słabo po angielsku, to sie dogadywałem. Pracowałem ponad rok. Praca jest na rok lub wieęcej, ale musiałem zjechać do Polski. Mam 19 lat i mimo, że na "wiekówce" to i tak sie opłacało
zdjecie uzytkownika
Majek - 2015-12-03 12:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w magazynie w Alkmar od jakiegoś czasu, godziny stałe jak pisali wyzej- 40 godzin w tygodniu. ostatnio porozmawialem z Agenieszka o nadgodziny, pogadala troche z firma jak pracuje i dostalem nadgodziny bo przykladam sie do pracy, teraz mam ok 45 w tygodniu i jest fajnie. wyplaty na wiekowce w okolicach 200, czasem 250 euro. zostaje teraz na swieta i juz widac ze godzin robi sie wiecej. Historie krąza rózne, szczegolnie o Agnieszce, ale pani ktora mnie rekrutowala powiedziala mi odrazu, że mam sie starac i nie dzwonic z byle pierdola, przykladac sie do pracy, to bede mial fajnie i miala racje. duzo osób odpada, Agnieszka duzo zwalnia i widac ze chce takie osoby, ktore pracuja, a nie sie opier... i na domkach jaraja na potege- wiadomo ze nikt nie bedzie trzymal takich "pracownikow".
i jedna rzecz moga poprawic- rekrutowal mnie Iflex, pracuje przez WorkSupport, o czym nie wiedzialem. Zadna roznica, ale milo byloby wiedziec przed wyjazdem
zdjecie uzytkownika
kallum - 2015-12-05 00:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majek - 2015-12-03 12:38:53]:
jeśli chodzi o pracę Holandii to jak najbardziej myślę , że work support można polecić. Zapewniają pewną robotę o którą przecież wyjeżdżającym chodzi w głównej mierze
zdjecie uzytkownika
Cep - 2015-12-11 11:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Streszczę wam po krótce, jak wyglądał Mój pobyt w Holandii (Dzięki bogu, już z tamtąd wróciłem). Otóż składałem podanie poprzez firmę NDV Group, gdzie człowiek o imieniu "Krzysztof" i nazwisku "Wiśniewski" był moim koordynatorem. Wysłałem CV, poprzez które dostałem Telefon o zaakceptowaniu mojej umowy, wszystko niby było okey, człowiek z którym rozmawiałem wydawał się normalną osobą. No to zacząłem się pakować, skoro wszystko zostało już zaakceptowane, potrzebne dane wysłałem tam. Czas wyjazdu został zaksięgowany, Pieniądze zamieniłem by mieć za co żyć. No i pięć razy przeczytałem "Warunki" jakie były podane w Mailu, czyli "40-50" euro Tygodniowo będą odciągali, za mieszkanie, dojazdy free, no i niby miałybyć jakieś obiady w tym całym wypizdowie. Wyjechałem tam wraz z znajomym, do Veenendaal (długo będę pamiętał te miasto) wyjazd mieliśmy o godzinie 18stej , o godzinie 1:00 byliśmy już na miejscu. Nie mieliśmy co zrobić, to trzeba było spać do godziny 6:00 pod Firmą "Work Support". O godzinie 5:00 przyszedł jakiś koleś z swoim kitajcem od biura i otworzył nam pier*olone drzwi, z czego wymarźnięci, nie wiedzieliśmy co mamy dalej robić. Poprosił nas o Dowody, prawa jazdy jak mamy i uprawnienia jeśli posiadamy, dałem to wszystko i od godziny 6:00 siedzieliśmy do godziny 15? by podpisać umowę, gdy zobaczyłem tą umowę i przeczytałem ją dokładnie - "Stawka" tzw. Wiekówka, zaczeła się nie zgadzać, z jakiego powodu? Dojazdy które miałybyć darmowe, rzekomo. Od stawki na Tydzień były odciągane koszta w wysokości 20 euro, Mieszkanie, które było za 40-50 euro, zostało podwyższone do 70-80 euro i po przeliczeniu tego wszysktkiego i odciągnięciu, wychodziło iż mam na rękę w wieku (21 lat) 132 euro na miesiąc? To jest jakaś kpina, dzwonie do tego swojego Pier*olonego Koordynatora, który ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaczynają siać burde w Tym Holenderskim biurze, miały zostać przesłane pieniądze na Powrót, a było wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wysłał jakieś pieprzone porozumienie, że zostanie wysłane 80 euro w ciągu Miesiąca czasu (z czego w Umowie jest napisane, że po miesiącu czasu, podlegasz już Holenderskiemu prawu) Wszystko moi drodzy było ukartowane, posiedziałem tam 2 dni, gdy pokazali mi Hotel, przeraziłem się, największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie widziałem w życiu - a co gorsza, co miesiąc przychodza by nakładać Karę za co? "Za upierdzieloną podłogę, za głupią dziurę w drzwiach, koleś zapłacił 600 euro, a za podłoge 100 euro.) Polacy którzy tam pracują, nie mogą zjechać do Polski, bo Ciągle mają Coś odciągane, ten cały Borys i Henri, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] krętacze i do tego mogę powiedzieć iż okradną Cię z każdego centa bylebyś tylko nie pojechał do Domu. Tak, moi drodzy nie Polecam tej Firmy wgl, wiem co przeżyłem, wiem co usłyszałem i To nie są "kwiatki i cebulki od kwiatów" tylko rzeźnia i walka o przetrwanie z Turasami i Syryjczykami pieprzonymi, którzy wymachują tam nożami iż możesz stracić życie. Wasza stawka tzw. Wiekówka zakończyć się może Tym iż nie będziecie Mieli nic, jak byście dostali 132 euro? tak by wam odciągneli za nic 100 euro i im tego nie udowodnisz. Aaa, "Dojazdy z Pracy" koleś robił pierwszy dzień i mieli pracować od 14 do 22 a pracował do północy i 11 km wracał z buta. Nie polecam tej firmy, nigdy więcej nie bd załatwiał poprzez jakieś pieprzone Agencje a "NDV.Group" jest zasraną oszukaną firmą, która szuka taniej siły roboczej i gdy tam pojedziecie, na własną odpowiedzialność, radziłbym wziąc ze sobą wszystko - bo w tym "Hotelu" nie ma nic, a wygląda jak z Horroru. Dzieki bogu gdyby nie Litwin w Pokoju, gdytby mi nie dał 20-euro, to bym nie wrócił z tamtąd i bym był zmuszony tam pracować. Ja tego tak nie zostawię i zacznę sądzić te obydwie firmy, za to co oni robią z Polakami i jak oszukują.. Jeśli tam przyjechałeś i myślałeś że coś zarobisz, to lepiej wracaj już szybko do domu, bo nie wyjedziesz z tamtąd nigdy.
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2015-12-12 17:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy pracował ktoś przez to biuro na bluszczu w szklarni???proszę o jakieś info dotyczące tej pracy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy . w. nl - 2015-12-13 18:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cepku, chyba Ci sie pomyliło z 132 euro netto na tydzień...?? Ja zarabiam na wiekówce 180 euro na tydzień przy stawce wiekowej. Rzeczywiście nie jest to dużo, ale tak miałem podane przez rekrutera. I że niby ci Cepie oferowali pracę przy kwiatach i cebulkach, a trafiłeś do rzeźni, oj to rzeczywiście niebo a ziemia, ale czy ty czytałeś ogłoszenie o pracę, bo ten komentarz kupy sie nie trzyma.. Ja pracuję w Work Support od kilku miesięcy przy mięsie ,ale na mroźni, mój brat też i obaj jesteśmy na wiekówce. Pewnie, że kokosy to nie są, ale lepiej niż w tym naszym kraju
zdjecie uzytkownika
nowy . w. nl - 2015-12-13 18:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję 40 godzin na tydzień, a jesli ponadto, to zarabiam więcej
zdjecie uzytkownika
berry - 2015-12-13 19:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy . w. nl - 2015-12-13 18:52:20]:
również uważam ,że to niemożliwe żeby dostać 132 euro na miesiąc co najwyżej 550 euro jak pracowałem w firmie Ab nord holland firma Action ale zawsze można poprosić o zaliczkę jak kto woli 50 lub 70 euro pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andrut - 2015-12-15 04:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba, że ktoś nie jest dyspozycyjny przez 40 godzin tyogdniowo. Poza tym prawda jest taka, że za granicę jedzie się po to aby zarobić jakieś konkretne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2015-12-22 14:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cep - 2015-12-11 11:54:11]:
Panie drogi szkoda się truć pracą lepiej było pójść do mops-u i zasiłek wykukać, a tak gorycz i rozczarowanie i jeszcze ta tęsknota za krajem nikt w umowie nawet w Polsce nie gwarantował ci smoczka na dobranoc Wesołych świąt frajerze???
zdjecie uzytkownika
płci pięknej - 2015-12-27 19:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z okazji nadchodzącego Nowego Roku wszystkim rekruterom i koordynatorom życzę wszyskiego najlepszego i pozdrawiam stąd panią rekruter Annę Kowalską. Jestem wdzięczny za rady, za pracę i życzę nam Rodakom więcej pokory i wdzięczności właśnie. Niech moc będzie z Wami !! :))) P.S. Pracuję jako pracownik ds. produkcji filetów drobiowych w Putten od kilku miesięcy i nie mogę powiedzieć złego słowa zarówno o pani koordynator jak i tym bardziej Pani Rekruter.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-28 14:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w Work support, a wysyłali mnie z Iflexu w Elblągu.
jest ok - pieniądze wypłacają, mieszkanie normalne - przyzwoite warunki( jak przyjechałyśmy - razem z koleżanka, to niestety nie było zbyt czysto, ogarnęłyśmy, kwiatek na parapet, nowy obrus - i piko bello)Tygodniówka nie wgniata w podłogę, ale stałe godziny i można żyć

pozdrawiam rodaków na obczyźnie i najlepszego w nowym roku :-)

zdjecie uzytkownika
1234r567 - 2015-12-30 16:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heej, fajnie ze jest szansa na to zeby sie zalapac u nich na prace w Holandii jako operator wózka widłowego, pracownik produkcji, mozna liczyc na spore zarobki
zdjecie uzytkownika
pawlik - 2016-01-02 04:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam może mi ktoś pwiedzieć jakie są zarobki operatora wuzków widłowych
zdjecie uzytkownika
Wojtek_S - 2016-01-02 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cep - 2015-12-11 11:54:11]:
Ja przepracowałem w Work Support cały kontrakt przez biuro NDV Group i złego słowa nie powiem, bo mało które biuro troszczy się tak o swoich ludzi. Kiedy dostałem pierwsze zakwaterowanie też mi nie odpowiadało ale wystarczyło porozmawiać i dostałem inne. Nie wiem z czym Ty miałes problem bo da się tam załatwić prawie wszystko, tylko trzeba upierać się przy swoim a nie płakać. Wygląda na to że pierwszy raz pojechałeś do Holandii bo nie masz pojęcia co piszesz - na Holenderskim prawie jesteś z góry na wygranej pozycji. Trzeba było zapytać tych co tam pracują albo zadzwonić do Pana Krzysztofa z NDV to by załatwił Ci inną pracę a nie panikować. Ja jestem zadowolony i w połowie stycznia też jadę przez ich biuro do tulipanów.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2016-01-03 17:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również słyszałem pozytywne opinie odnośnie wyjazdu do Holandii i pracy tam. Fajnie więc, że piszesz @Wojtek_S iż nie ma problemu z załatwieniem jakichś spraw, gdy coś się nam nie spodoba. To duży plus.
zdjecie uzytkownika
Voxeb - 2016-01-10 02:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy . w. nl - 2015-12-13 18:52:20]:
Po cholerę jego obrażasz? Chyba wyraźnie napisał 132 Euro po odliczeniu wszelkich kosztów i ma rację wiele agencji w Pl tak robi, że się wychodzi praktycznie na 100-200 Euro m.in. Axidus.
zdjecie uzytkownika
Voxeb - 2016-01-10 02:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berry - 2015-12-13 19:56:47]:
CZYTAJCIE LUDZIE ZE ZROZUMIENIEM , a nie klepiecie jeden po drugim. 132 Euro po odliczeniu wszelkich KOSZTÓW! I TO JEST NIESTETY REALNE.
zdjecie uzytkownika
zoser - 2016-01-10 19:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Voxeb, w sensie zarabiałes 132 euro dniówki po odjęciu kosztów, tak? To chyba całkiem dobre zarobki jak dla mnie. Chyba, że to tygodniówka, ale i tak chyba całkiem dobrze.
zdjecie uzytkownika
Damson - 2016-01-21 18:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja niestety nie jestem zadowolony z usług tej firmy nie poinformowano mnie o żadnych kosztach za dojazd kolejna sprawa to iż stawka miała wynosić 7€ wyniosła całe 4€ oraz mówiono mi o sumie ubezpieczenia 20€ okazało się 36€ wspaniale prawda? Pół wypłaty tygodniowej potrącają ja mieszkanie/hotel wynosi to 90€. Pan koordynator Tomek ma wszystkich swoich podopiecznych w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlaczego tak mówię? prosta sprawa chciałem zjechać na tydzień do karaju nie dostałem zgody z treścią " ty to na pewno nie pojedziesz, tak jak i reszta" Ja ze swojego przykładu nie polecam i jeszcze taka opcja nie posiadająć książeczki sanepidowskiej zabierają ludzi do pracy na rzeźni czy tych ludzi interesuje ogólne pojęcie słowa BHP itp sprawy? MOja praca miała być lekka przy składaniu zestawów promocyjnych wyszła wspaniała rzeźnia. Dziekuję Pozdrawiam wszystkich czytelników oraz kierownictwo tej firmy
zdjecie uzytkownika
hhohoh - 2016-01-21 21:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zoser o rany skoro zarobki u nich są w granicach 132 euro dziennie, to wcale się nie dziwię, że zatrudnienie u nich tak bardzo się opłaca, przecież takie zarobki są nieosiągalne w Polsce.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja telefoniczna niestety przez agencje o innej nazwie, do czasu przyjazdu myslalem, ze pracuje pod agencja ktora wysylala mi maile i kontaktowala sie telefonicznie.
Wiec, przebieg rekrutacji okolo 3 razy po 5/10 minut telefonicznie, formalnosci droga elektroniczna:
- Przedstawienie oferty
- Przedstawienie warunkow (niestety nie w 100% prawdziwych)
- Wywiad na temat poprzednich prac, umiejetnosci, kursow, znajomosci jezyka
- Przeslanie danych osobowych droga mailowa
- Potwierdzenie checi pracy
- Ustalenie prawdopodobnego terminu przyjazdu
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-28 15:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wraz z kolegami pojechaliśmy pracować do Holandii. dwie osoby miały isc na produkcje a dwie osoby na magazyn na wózki widłowe. Raz nie dojrze ze trzeba było dojechać do pracy 60KM w jedna stronę to wszyscy robiliśmy w masarni dwóch na produkcji a dwóch na takich myjkach. po 3 tygodniach pracy kolega dostał tylko 50 euro wypłaty na konto ch.. wie czemu. nie polecam tej firmy ja miałem dłużej tam posiedzieć ale nie mogłem ale za takie pieniądze na pewno bym bue pracował warunki mieszkaniowe było w hotelu takim roboczym.... JESZCZE RAZ NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
emilia - 2016-02-07 15:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
Ja pracowałam przez tą agencje przy bluszczu w szklarni. Co do pracy to same plusy, tylko jeden większy minus to dojazd, który zajmował ok 1 h... Co do Agencji to płacili terminowo, tyle ile było w umowie, jedenak minus to taki, że nie wiadomo do jakich mieszkań zostaniesz przydzielony, koleżanka mieszkała w centrum Rotterdamu w warunkach masakrycznych (szczury,gołębię!, łózką podparte na książkach, w lodówce sam lód.) Mi się udało dostać mieszkanie pod Rotterdamem o wiele lepszych warunkach oczywiście myszy są wszędzie. Ogólnie polecam!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Work Support!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert