Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Support

Pracowałeś w firmie Work Support i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Miki małs - 2015-11-22 19:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
45 godzin tygodniowo, rekrutowal mnie rekruter Krzysztof Kisiel, koordynatorem byl Holender i mimo, że mówię słabo po angielsku, to sie dogadywałem. Pracowałem ponad rok. Praca jest na rok lub wieęcej, ale musiałem zjechać do Polski. Mam 19 lat i mimo, że na "wiekówce" to i tak sie opłacało
zdjecie uzytkownika
Majek - 2015-12-03 12:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w magazynie w Alkmar od jakiegoś czasu, godziny stałe jak pisali wyzej- 40 godzin w tygodniu. ostatnio porozmawialem z Agenieszka o nadgodziny, pogadala troche z firma jak pracuje i dostalem nadgodziny bo przykladam sie do pracy, teraz mam ok 45 w tygodniu i jest fajnie. wyplaty na wiekowce w okolicach 200, czasem 250 euro. zostaje teraz na swieta i juz widac ze godzin robi sie wiecej. Historie krąza rózne, szczegolnie o Agnieszce, ale pani ktora mnie rekrutowala powiedziala mi odrazu, że mam sie starac i nie dzwonic z byle pierdola, przykladac sie do pracy, to bede mial fajnie i miala racje. duzo osób odpada, Agnieszka duzo zwalnia i widac ze chce takie osoby, ktore pracuja, a nie sie opier... i na domkach jaraja na potege- wiadomo ze nikt nie bedzie trzymal takich "pracownikow".
i jedna rzecz moga poprawic- rekrutowal mnie Iflex, pracuje przez WorkSupport, o czym nie wiedzialem. Zadna roznica, ale milo byloby wiedziec przed wyjazdem
zdjecie uzytkownika
kallum - 2015-12-05 00:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majek - 2015-12-03 12:38:53]:
jeśli chodzi o pracę Holandii to jak najbardziej myślę , że work support można polecić. Zapewniają pewną robotę o którą przecież wyjeżdżającym chodzi w głównej mierze
zdjecie uzytkownika
Cep - 2015-12-11 11:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Streszczę wam po krótce, jak wyglądał Mój pobyt w Holandii (Dzięki bogu, już z tamtąd wróciłem). Otóż składałem podanie poprzez firmę NDV Group, gdzie człowiek o imieniu "Krzysztof" i nazwisku "Wiśniewski" był moim koordynatorem. Wysłałem CV, poprzez które dostałem Telefon o zaakceptowaniu mojej umowy, wszystko niby było okey, człowiek z którym rozmawiałem wydawał się normalną osobą. No to zacząłem się pakować, skoro wszystko zostało już zaakceptowane, potrzebne dane wysłałem tam. Czas wyjazdu został zaksięgowany, Pieniądze zamieniłem by mieć za co żyć. No i pięć razy przeczytałem "Warunki" jakie były podane w Mailu, czyli "40-50" euro Tygodniowo będą odciągali, za mieszkanie, dojazdy free, no i niby miałybyć jakieś obiady w tym całym wypizdowie. Wyjechałem tam wraz z znajomym, do Veenendaal (długo będę pamiętał te miasto) wyjazd mieliśmy o godzinie 18stej , o godzinie 1:00 byliśmy już na miejscu. Nie mieliśmy co zrobić, to trzeba było spać do godziny 6:00 pod Firmą "Work Support". O godzinie 5:00 przyszedł jakiś koleś z swoim kitajcem od biura i otworzył nam pier*olone drzwi, z czego wymarźnięci, nie wiedzieliśmy co mamy dalej robić. Poprosił nas o Dowody, prawa jazdy jak mamy i uprawnienia jeśli posiadamy, dałem to wszystko i od godziny 6:00 siedzieliśmy do godziny 15? by podpisać umowę, gdy zobaczyłem tą umowę i przeczytałem ją dokładnie - "Stawka" tzw. Wiekówka, zaczeła się nie zgadzać, z jakiego powodu? Dojazdy które miałybyć darmowe, rzekomo. Od stawki na Tydzień były odciągane koszta w wysokości 20 euro, Mieszkanie, które było za 40-50 euro, zostało podwyższone do 70-80 euro i po przeliczeniu tego wszysktkiego i odciągnięciu, wychodziło iż mam na rękę w wieku (21 lat) 132 euro na miesiąc? To jest jakaś kpina, dzwonie do tego swojego Pier*olonego Koordynatora, który ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaczynają siać burde w Tym Holenderskim biurze, miały zostać przesłane pieniądze na Powrót, a było wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wysłał jakieś pieprzone porozumienie, że zostanie wysłane 80 euro w ciągu Miesiąca czasu (z czego w Umowie jest napisane, że po miesiącu czasu, podlegasz już Holenderskiemu prawu) Wszystko moi drodzy było ukartowane, posiedziałem tam 2 dni, gdy pokazali mi Hotel, przeraziłem się, największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie widziałem w życiu - a co gorsza, co miesiąc przychodza by nakładać Karę za co? "Za upierdzieloną podłogę, za głupią dziurę w drzwiach, koleś zapłacił 600 euro, a za podłoge 100 euro.) Polacy którzy tam pracują, nie mogą zjechać do Polski, bo Ciągle mają Coś odciągane, ten cały Borys i Henri, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] krętacze i do tego mogę powiedzieć iż okradną Cię z każdego centa bylebyś tylko nie pojechał do Domu. Tak, moi drodzy nie Polecam tej Firmy wgl, wiem co przeżyłem, wiem co usłyszałem i To nie są "kwiatki i cebulki od kwiatów" tylko rzeźnia i walka o przetrwanie z Turasami i Syryjczykami pieprzonymi, którzy wymachują tam nożami iż możesz stracić życie. Wasza stawka tzw. Wiekówka zakończyć się może Tym iż nie będziecie Mieli nic, jak byście dostali 132 euro? tak by wam odciągneli za nic 100 euro i im tego nie udowodnisz. Aaa, "Dojazdy z Pracy" koleś robił pierwszy dzień i mieli pracować od 14 do 22 a pracował do północy i 11 km wracał z buta. Nie polecam tej firmy, nigdy więcej nie bd załatwiał poprzez jakieś pieprzone Agencje a "NDV.Group" jest zasraną oszukaną firmą, która szuka taniej siły roboczej i gdy tam pojedziecie, na własną odpowiedzialność, radziłbym wziąc ze sobą wszystko - bo w tym "Hotelu" nie ma nic, a wygląda jak z Horroru. Dzieki bogu gdyby nie Litwin w Pokoju, gdytby mi nie dał 20-euro, to bym nie wrócił z tamtąd i bym był zmuszony tam pracować. Ja tego tak nie zostawię i zacznę sądzić te obydwie firmy, za to co oni robią z Polakami i jak oszukują.. Jeśli tam przyjechałeś i myślałeś że coś zarobisz, to lepiej wracaj już szybko do domu, bo nie wyjedziesz z tamtąd nigdy.
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2015-12-12 17:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy pracował ktoś przez to biuro na bluszczu w szklarni???proszę o jakieś info dotyczące tej pracy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy . w. nl - 2015-12-13 18:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cepku, chyba Ci sie pomyliło z 132 euro netto na tydzień...?? Ja zarabiam na wiekówce 180 euro na tydzień przy stawce wiekowej. Rzeczywiście nie jest to dużo, ale tak miałem podane przez rekrutera. I że niby ci Cepie oferowali pracę przy kwiatach i cebulkach, a trafiłeś do rzeźni, oj to rzeczywiście niebo a ziemia, ale czy ty czytałeś ogłoszenie o pracę, bo ten komentarz kupy sie nie trzyma.. Ja pracuję w Work Support od kilku miesięcy przy mięsie ,ale na mroźni, mój brat też i obaj jesteśmy na wiekówce. Pewnie, że kokosy to nie są, ale lepiej niż w tym naszym kraju
zdjecie uzytkownika
nowy . w. nl - 2015-12-13 18:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję 40 godzin na tydzień, a jesli ponadto, to zarabiam więcej
zdjecie uzytkownika
berry - 2015-12-13 19:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy . w. nl - 2015-12-13 18:52:20]:
również uważam ,że to niemożliwe żeby dostać 132 euro na miesiąc co najwyżej 550 euro jak pracowałem w firmie Ab nord holland firma Action ale zawsze można poprosić o zaliczkę jak kto woli 50 lub 70 euro pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andrut - 2015-12-15 04:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba, że ktoś nie jest dyspozycyjny przez 40 godzin tyogdniowo. Poza tym prawda jest taka, że za granicę jedzie się po to aby zarobić jakieś konkretne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2015-12-22 14:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cep - 2015-12-11 11:54:11]:
Panie drogi szkoda się truć pracą lepiej było pójść do mops-u i zasiłek wykukać, a tak gorycz i rozczarowanie i jeszcze ta tęsknota za krajem nikt w umowie nawet w Polsce nie gwarantował ci smoczka na dobranoc Wesołych świąt frajerze???
zdjecie uzytkownika
płci pięknej - 2015-12-27 19:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z okazji nadchodzącego Nowego Roku wszystkim rekruterom i koordynatorom życzę wszyskiego najlepszego i pozdrawiam stąd panią rekruter Annę Kowalską. Jestem wdzięczny za rady, za pracę i życzę nam Rodakom więcej pokory i wdzięczności właśnie. Niech moc będzie z Wami !! :))) P.S. Pracuję jako pracownik ds. produkcji filetów drobiowych w Putten od kilku miesięcy i nie mogę powiedzieć złego słowa zarówno o pani koordynator jak i tym bardziej Pani Rekruter.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-28 14:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w Work support, a wysyłali mnie z Iflexu w Elblągu.
jest ok - pieniądze wypłacają, mieszkanie normalne - przyzwoite warunki( jak przyjechałyśmy - razem z koleżanka, to niestety nie było zbyt czysto, ogarnęłyśmy, kwiatek na parapet, nowy obrus - i piko bello)Tygodniówka nie wgniata w podłogę, ale stałe godziny i można żyć

pozdrawiam rodaków na obczyźnie i najlepszego w nowym roku :-)

zdjecie uzytkownika
1234r567 - 2015-12-30 16:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heej, fajnie ze jest szansa na to zeby sie zalapac u nich na prace w Holandii jako operator wózka widłowego, pracownik produkcji, mozna liczyc na spore zarobki
zdjecie uzytkownika
pawlik - 2016-01-02 04:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam może mi ktoś pwiedzieć jakie są zarobki operatora wuzków widłowych
zdjecie uzytkownika
Wojtek_S - 2016-01-02 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cep - 2015-12-11 11:54:11]:
Ja przepracowałem w Work Support cały kontrakt przez biuro NDV Group i złego słowa nie powiem, bo mało które biuro troszczy się tak o swoich ludzi. Kiedy dostałem pierwsze zakwaterowanie też mi nie odpowiadało ale wystarczyło porozmawiać i dostałem inne. Nie wiem z czym Ty miałes problem bo da się tam załatwić prawie wszystko, tylko trzeba upierać się przy swoim a nie płakać. Wygląda na to że pierwszy raz pojechałeś do Holandii bo nie masz pojęcia co piszesz - na Holenderskim prawie jesteś z góry na wygranej pozycji. Trzeba było zapytać tych co tam pracują albo zadzwonić do Pana Krzysztofa z NDV to by załatwił Ci inną pracę a nie panikować. Ja jestem zadowolony i w połowie stycznia też jadę przez ich biuro do tulipanów.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2016-01-03 17:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również słyszałem pozytywne opinie odnośnie wyjazdu do Holandii i pracy tam. Fajnie więc, że piszesz @Wojtek_S iż nie ma problemu z załatwieniem jakichś spraw, gdy coś się nam nie spodoba. To duży plus.
zdjecie uzytkownika
Voxeb - 2016-01-10 02:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy . w. nl - 2015-12-13 18:52:20]:
Po cholerę jego obrażasz? Chyba wyraźnie napisał 132 Euro po odliczeniu wszelkich kosztów i ma rację wiele agencji w Pl tak robi, że się wychodzi praktycznie na 100-200 Euro m.in. Axidus.
zdjecie uzytkownika
Voxeb - 2016-01-10 02:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berry - 2015-12-13 19:56:47]:
CZYTAJCIE LUDZIE ZE ZROZUMIENIEM , a nie klepiecie jeden po drugim. 132 Euro po odliczeniu wszelkich KOSZTÓW! I TO JEST NIESTETY REALNE.
zdjecie uzytkownika
zoser - 2016-01-10 19:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Voxeb, w sensie zarabiałes 132 euro dniówki po odjęciu kosztów, tak? To chyba całkiem dobre zarobki jak dla mnie. Chyba, że to tygodniówka, ale i tak chyba całkiem dobrze.
zdjecie uzytkownika
Damson - 2016-01-21 18:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja niestety nie jestem zadowolony z usług tej firmy nie poinformowano mnie o żadnych kosztach za dojazd kolejna sprawa to iż stawka miała wynosić 7€ wyniosła całe 4€ oraz mówiono mi o sumie ubezpieczenia 20€ okazało się 36€ wspaniale prawda? Pół wypłaty tygodniowej potrącają ja mieszkanie/hotel wynosi to 90€. Pan koordynator Tomek ma wszystkich swoich podopiecznych w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlaczego tak mówię? prosta sprawa chciałem zjechać na tydzień do karaju nie dostałem zgody z treścią " ty to na pewno nie pojedziesz, tak jak i reszta" Ja ze swojego przykładu nie polecam i jeszcze taka opcja nie posiadająć książeczki sanepidowskiej zabierają ludzi do pracy na rzeźni czy tych ludzi interesuje ogólne pojęcie słowa BHP itp sprawy? MOja praca miała być lekka przy składaniu zestawów promocyjnych wyszła wspaniała rzeźnia. Dziekuję Pozdrawiam wszystkich czytelników oraz kierownictwo tej firmy
zdjecie uzytkownika
hhohoh - 2016-01-21 21:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zoser o rany skoro zarobki u nich są w granicach 132 euro dziennie, to wcale się nie dziwię, że zatrudnienie u nich tak bardzo się opłaca, przecież takie zarobki są nieosiągalne w Polsce.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-28 15:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wraz z kolegami pojechaliśmy pracować do Holandii. dwie osoby miały isc na produkcje a dwie osoby na magazyn na wózki widłowe. Raz nie dojrze ze trzeba było dojechać do pracy 60KM w jedna stronę to wszyscy robiliśmy w masarni dwóch na produkcji a dwóch na takich myjkach. po 3 tygodniach pracy kolega dostał tylko 50 euro wypłaty na konto ch.. wie czemu. nie polecam tej firmy ja miałem dłużej tam posiedzieć ale nie mogłem ale za takie pieniądze na pewno bym bue pracował warunki mieszkaniowe było w hotelu takim roboczym.... JESZCZE RAZ NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
emilia - 2016-02-07 15:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
Ja pracowałam przez tą agencje przy bluszczu w szklarni. Co do pracy to same plusy, tylko jeden większy minus to dojazd, który zajmował ok 1 h... Co do Agencji to płacili terminowo, tyle ile było w umowie, jedenak minus to taki, że nie wiadomo do jakich mieszkań zostaniesz przydzielony, koleżanka mieszkała w centrum Rotterdamu w warunkach masakrycznych (szczury,gołębię!, łózką podparte na książkach, w lodówce sam lód.) Mi się udało dostać mieszkanie pod Rotterdamem o wiele lepszych warunkach oczywiście myszy są wszędzie. Ogólnie polecam!
zdjecie uzytkownika
tester - 2016-02-22 19:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w firmie informatycznej w Leiden (Work Support przejął ją po uprzedniej agencji ...). Był to zły wybór dla tej firmy informatycznej. Praca ok, ale gorzej jeśli chodzi o sprawy po pracy. Zdarzył mi się niefortunny przypadek, że do pokoju wprowadził się zbir i mnie pobił bez powodu. W następstwie ani policja nic nie zrobiła, ani żaden opiekun hotelu, a tym bardziej koordynatorka Agnieszka K. nic nie zrobiła. Przysłowiowo "pomachała" mi i już. Zbir nadal mieszka w hotelu w Leiden, a agencja i hotelarze zadowoleni, że sprawa na razie ucichła. Work Support ma gruby problem z rekrutacją i mam wrażenie, że zatrudnia recydywy i nie sprawdza czy ktoś był karany lub po prostu przymyka na to oko. Poza tym inne osoby skarżyły się na przedmiotowe traktowanie przez Panią Agnieszkę koordynatorkę, niezgodność w salarisach, kaucje za rowery, stroje. Mam porównanie, bo firma miała 2 agencje i teraz widać różnicę, że wyszło na gorzej.
zdjecie uzytkownika
mlody-elektonik - 2016-02-23 08:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy rekrutacji do branży elektronicznej wymagano ode mnie zaświadczenia o niekaralności, więc nie rozumiem dlaczego mój przedmówca twierdzi, że zatrudniają recydywistów. Ja na żadną patologię nie trafiłem. Wypłaty punktualnie, wszystko tak jak zostałem pinformowany przez rekrutera podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Troche pracy jest przy zbieraniu zamówień, trochę przy montażu elementów do komputerów, ale nic trudnego. Siedzę już tutaj kilka miesięcy i mi dobrze. Mieszkanie mam schludne i czyste i nie ma w nim żadnych zwierząt ani insektów... Bez przesady..! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Katolik - 2016-03-01 18:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majek - 2015-12-03 12:38:53]:
Ciekawe, że tak chwalisz i jak to nie jest dobrze, a nie widziałem Cię w pracy w grudniu. Pozdera
zdjecie uzytkownika
Wiatraczek - 2016-03-05 10:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej rodacy, pracuję w branży produkcyjnej na wiekowce już kilka miesięcy i zapowiada się, że jeszcze tu pobędę. Kasa na czas, mieszkanie ok, dwuosobowe. Pan Koordynator też nie najgorszy, jedynie nadgodzin trochę za dużo jak dla mnie wolalbym 40 godzin, a tu jest dodatkowo ponadto jeszcze 10 w tygodniu. Ale jakoć wytrzymuję :). Brata też tu chcę sprowadzić.
zdjecie uzytkownika
brylant - 2016-03-15 20:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, a ta firma przypadkiem nazwy nie zmieniała? bo coś się innego wyświetla jak ich wpisuję w googlach. ale do Holandii do pracy chętnie na wózek widłowy wyjadę
zdjecie uzytkownika
Arielka - 2016-03-17 09:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmienić nazwy to nie zmieniała, tyle tylko, że też różne agencje dla nich rekrutują. Ja wyjeżdzam przez PLC Job i póki co wszystko wydaje mi się ok. Rozmowa kwalifikacyjna profesjonalna no i moja koleżanka wcześniej wyjechała do pracy przez tę firmę, więc jakoś jestem w miarę spokojna, że będzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
trczek - 2016-03-17 20:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie dobrze na pewno, ale nie wiem czy te oferty pracy to są jeszcze aktualne, bo już nigdzie się nie pojawiają, no nic, a więc dalej przeglądam gowork, fajnie, że oni zawsze wszystko na bieżąco aktualizują i widać co już nie jest ważne ;)
zdjecie uzytkownika
poalal - 2016-03-19 21:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie ma juz aktualnych ofert pracy, ale wydaje mi się, ze można na spokojnie poczekac, albo aptzreć na ich strone internetową czy czegoś nie wrzuca po prostu.
zdjecie uzytkownika
MarcinWorkSupport - 2016-03-20 20:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry. Prosiłbym o kontakt jeśli szuka Pan pracy.
zdjecie uzytkownika
Imigrantka - 2016-03-21 15:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie co ma wspólnego mają firmy PLC-JOB i IflexS z work support bo nie rozumiem ?
zdjecie uzytkownika
more4work - 2016-03-21 22:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cv na more4work@interia.pl
zdjecie uzytkownika
kurczak - 2016-03-26 19:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Imigrantka - 2016-03-21 15:25:43]:
PLC Job i Iflexs z tego co mi wiadomo rekrutują po prostu dla Work support.
zdjecie uzytkownika
laba - 2016-04-01 16:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Voxeb - 2016-01-10 02:01:09]:
gościu chyba żeś się nieźle zajarał w jakim koffie shopie byłeś ,że ci tak mózg wypaliło 132 euro na dzień ha ha ha ???
zdjecie uzytkownika
KROKODYL - 2016-04-07 09:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam poszukujemy pracy z kolega w.Holandii
zdjecie uzytkownika
oneguy - 2016-04-11 23:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IFlexS to dawny WorkSupport, jakiś czas temu się rozdzielili i działają na zasadzie współpracy, ale z tego, co słyszę IFlexS sam o tym mówi, mają to nawet napisane w ich broszurce informacyjnej i oni dla WorkSupport głównie robią rekrutację. Mam też znajomych, którzy pracują właśnie przez PLC z Poznania i też kilka innych małych agencji, ale oni mało wysyłają ludzi dla WorkSupport
zdjecie uzytkownika
trczek - 2016-04-18 22:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ciekawa informacja @oneguy, dzięki za info na pewno wielu osobom tutaj się przyda :) dzięki nim można liczyć na naprawdę dobre warunki zatrudnienia za granicą
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-04-19 15:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja jak agencja dlamnie bdb
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-04-19 15:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje dla worka 3 tyg szukamnowych kolezanek. ok agencja
zdjecie uzytkownika
AndrzejB - 2016-04-25 11:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam jakiej kolwiek pracy przez WorkSupport. Banda złodziei i oszustów. Nie wypłacają wypłat. Ewentualnie dodają własne wymyślone z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koszty tak żeby finalnie na konto wpłynęło 10 euro tygodniówki ( z nadgodzinami ) Agnieszka Kornek Koordynator z tej Agencji. To największy cham z jakim miałem okazje się spotkać. Nie odbiera telefonów. Pracowników ma za nic. i z przyjemnością robi na złość pracownikom np. przez rozdzielanie par. Worksupport słynie z tego że dużo oferuje ale nie mówi o ukrytych kosztach. Tak by zabierać jak najwięcej. Przypominam. Moja ostatnia tygodniówka za prace z nadgodzinami. 0 EURO NETTO Emotikon smile
zdjecie uzytkownika
pawel - 2016-05-05 16:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja jak agencja wystarczy dobrze pracowtac
zdjecie uzytkownika
Rafał kałuźniak - 2016-05-06 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bardzo kiepską firmą, hamstwo,wyzysk,aroganstwo,zamiast wypłaty to pół wypłaty tydzień puzniej po codziennym dzwonieniu i proszeni o swoje,zakwaterowanie to tylk9 w Alkmaar wmiare ok ,mieszkałem na 5 lokacjach wtej głopiej firmie wszędzie ciasno ,w tej firmie ha my z hamów , wypłaty po 100 euro na tydzień za 5 dni pracy jak będziesz mieć szczęście ,jedna z moich najgorszych naganiaczy w nl.nikt mąndry co zna angielski w tej firmie długo nie po pracuje ,ja prazcowałem 4 tygodnie i ich olałem, ale wtej firmie duzo jest wiesniaków bez znajomosci angielskiego co mają wypłaty oczasie poniewasz spszedają swoich kolegów ,robią za konfidenta na domku i jak czesto popierdalają to i lepsza wypłata .a podpieszają tych co nielubią np za to ze znasz angielskia on nie zna i musi Ciebie usunąć bo wie ze z angielskim pasz prace codziennie a on z polskim i łaciną częściej siedzi w domku.hora polityka tej firmy rozbawia i poniźa ,tym co pracują wtej firmie dłużej nisz 3 miesioce BUTLA W MORDE I DUPE bo to napewno konfidenci i wiesniaki o itak ja to widzę
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-05-14 14:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam . mam oferte prace w Veendaal jako magazynier rozne sa opinie na ten temat . nie wiem co mam zrobic zaryzykowac i jechac ?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-05-14 15:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mój syn w ponbiedziałek właśnie tam jedzie do pracy.Bardzo proszę o jakąś rzetelną opinię od kogoś kto tam pracuje lub pracował,bo szczerze mówiąc po przeczytaniu tych komentarzy zaczełam się bać o syna...Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Sam - 2016-05-19 13:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2016-05-14 15:06:20]:
Proszę absolutnie nie wysyłać dziecka do tej Agencji , zwłaszcza przez pośrednika z Elblaga ..To Send International .....
zdjecie uzytkownika
aasiaw - 2016-05-19 16:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
W przyszły czwartek mam jechać do pracy w pralni,CleanLeasFortex BV w Eindhoven w Holandii.Wyjazd jest organizowany przez IFlexS Sp. z o.o. z Elbląga. Jest to mój pierwszy wyjazd i mam pewne obawy.... Jeśli ktoś był tam, proszę o podzielenie się opiniami i ewentualnymi sugestiami na co uważać.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Profesjonalna rozmowa kwalifikacyjna. Pani rekruter zadawała bardzo szczegółowe pytania, sprawdzała przydatność do wykonywania pracy na stanowisku oraz informowała o pracy w specyficznych warunkach. Była sprawdzana moja znajomość angielskiego i niemieckiego. Rekruter pytała mnie o moje zdanie o wykonywanych wczesniej pracach i pracodawcach. Pani Rekruterka badała mnie przy pomocy testów psychologicznych, które musiałam wykonać pisemnie. Była bardzo miła.
Pytania: Dlaczego właśnie pani powinna otrzymać tę pracę? :)
Dlaczego chce Pani wyjechać do Holandii, a nie innego kraju?
Jak ocenia pani swoją znajomość języków obcych? Te i wiele innych pytań pomocnych ale też dających do myślenia.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-05-19 19:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aasiaw - 2016-05-19 16:06:06]:
prosze nie wyjezdzac !!!!! koszmar!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-05-22 10:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale gdzie maja te oferty pracy na jakie kraje dlegacje czy tylko w polsce? no ja od dawna nie widzialem niczego by poszukiwali jakis pracownikow, poza tym wiem ze mieli zawsze wiele ofert pracy do zaproponowania

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Work Support!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Support

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert