brak logo

Follett Europe Polska Sp. z o.o.

Mokry Dwór

Opinie o Follett Europe Polska Sp. z o.o.

pracownik 2011-01-16 05:13:37
Pracuje tu od roku i mam kilka uwag dotyczących produkcji.
Potrzebna jest rozbudowa zakładu i rozmieszczenia poszczególnych
stanowisk pracy.A więc 1.spawalnia osobno 2.montaż osobno 3.maszyny osobno 4.szlifiernia osobno 5.magazyn osobno.
Jak na razie to wszystko jest w jednym i to powinno się zmienić.
Obecny stan powoduje ciasnotę i niepotrzebny chaos.Postawienie
namiotu nie jest rozwiązaniem.Dokumentacja powinna być trybie
elektronicznym (czyli na poszczególnych działach produkcji
powinny być terminale z pełną czytelną dokumentacją ,i tak w ciągu
kilku sekund mamy dostęp do wyrobu i działamy).Mimo wszystko
zakład oceniam pozytywnie i cieszę się że tu pracuję.
3
anonim 2011-05-06 23:20:29
ta i powyższa opinia jest jak sądzę wynikiem wnikliwych przemyśleń, brawo panowie
1
Antykaszub 2011-05-11 04:34:59
Dokładnie kolego, darmozjad jakich mało... Ale cóż (usunięte przez administratora) lubi otaczać sie (usunięte przez administratora)... A wiedza na temat roboty, a komu to potrzebne... "Ważne aby przytakiwali i czuli respekt"
1
anonim 2011-05-12 12:24:50
Panowie jak wam tak żle to dlaczego tu pracujecie.Weście się do roboty!!! widzę co dzień jaki jest stosunek większości do pracy/ aby się śliznąć na czyjejś (usunięte przez administratora)!!!/ tak polski nie zbudujemy pozdrawiam KOLEDZY
1
anonim 2011-08-09 11:22:56
Anonim, jaką Ty chcesz Polske budować, skoro pracujesz dla Amerykanów?!:)
Gal 2011-10-14 13:06:53
Przecież (usunięte przez administratora) to najlepszy manager w okolicy. To produkcja sieje zamęt i ten od Customer Service, doradca . Szkoda gadać!
1
aleCheca 2012-03-22 12:15:49
to wszystko szczegół o czym piszecie, poczytajcie opinie o Franke Foodservice, ta sama branża, ta sama produkcja, podobny design wyrobów. Tam ludzie dopiero mają problemy, Follett jest git w porównaniu z Franke
2
kolo 2012-05-07 21:31:18
follet strata czasu, najgorszym złem w tej firmie jest wiadomo(usunięte przez administratora)nie dość że się na niczym nie zna to jeszcze sieje zamęt i gada na ludzi za plecami !!!
3
heniu 2013-04-26 12:08:09
Produkcja pracuje w systemie 2 zmianowym, do każdej zmiany jest przypisany jeden mistrz produkcji... Więc pytam się czy (usunięte przez administratora) to nie dotyczy?... Skoro przychodzi wcześniej i zostawia swoją zmianę ( która świetnie radzi sobie bez niego)... Może nie jest potrzebny...
1
Ticket 2014-04-18 08:29:03
Czyżby to nie była delikatna przesada? Nie rozumiem w takim razie potrzeby istnienia stanowiska dla takiej osoby..
2
jarek 2014-04-23 16:35:21
Bez przesady, mistrz produkcji jeden na zmianę zawsze jest potrzebny, nigdy nie wiadomo co się może stać, zawsze wiadomo do kogo udac się z problemem.
1
Norin 2014-04-30 20:05:22
Dokładnie, mistrz produkcji powinien pełnić rolę koordynatora i w razie czego zapanować na sytuacją, także stanowisko potrzebne.
Oferty Pracy
Monter - spawacz
2014-05-19 Firma FOLLETT EUROPE POLSKA SP. Z O.O., z siedzibą w Mokrym Dworze 26 c, Wiślinka, producent urządzeń dla gastronomii, z kapitałem amerykańskim, poszukuje kandydatów na stanowiska w dziale produkcji urządzeń chłodniczych dla gastronomii:MONTER - SPAWACZZadania: praca na linii produkcji mebli i urządzeń chłodniczych, spawanie elementów składowych konstrukcji; testowanie poprawności działania i zgodności z dokumentacją.Wymagania kwalifikacyjne wobe
bezrobotny 2014-05-21 19:54:48
Monter - spawacz2014-05-19 Firma FOLLETT EUROPE POLSKA SP. Z O.O., z siedzibą w Mokrym Dworze 26 c, Wiślinka, producent urządzeń dla gastronomii, z kapitałem amerykańskim, poszukuje kandydatów na stanowiska w dziale produkcji urządzeń chłodniczych dla gastronomii:MONTER - SPAWACZZadania: praca na linii produkcji mebli i urządzeń chłodniczych, spawanie elementów składowych konstrukcji; testowanie poprawności działania i zgodności z dokumentacją.Wymagania kwalifikacyjne wobe[...]">@Oferty Pracy - 2014-05-21 19:54:48
chciałbym dostać prace w waszej firmie chciałbym się dowiedzieć na jaki adres wysyłać CV słyszałem, że pracownicy cenią sobie prace u was i chciałbym spróbować :)
2
fil 2014-06-03 15:09:51
niech zatrudnią jeszcze więcej biurowych! niedługo nie będzie komu robić na hali szkoda słów obiecali dobrą kasę ale jeżeli nie masz nadgodzin to kasa marna. Im więcej ludzi zatrudniają tym gorzej z podwyżkami jakimikolwiek
3
fil 2014-06-16 19:14:14
na chleb i coś małego starczy!!
2
anonim 2014-06-17 22:27:29
A ile to jest na ,,chleb posmarowany nożem''?
2
anonim 2014-06-18 11:11:36
Oczywiście że rozumiem Twoją aluzje tylko chciałbym się dowiedzieć czy naprawdę jest aż tak żle. Czy na stanowisku magazyniera mógłbym liczyć na skromne 2500 PLN netto albo cos w tych granicach?
1
lokos 2015-02-15 15:21:14
premia dla pracowników fizycznych to chyba ostatnie o czym myślą osoby zajmujące się dyrektorowaniem w Follett Europe Polska. Przede wszystkim kasa musi zgadzać się na górze, a jak już coś zostanie dla osób z niższych stanowisk... to na pewno te kasę można zagospodarować w jakiś bardziej przydatny sposób.
2
wiesiu 2015-05-03 13:59:55
dobrze słyszałeś... Lipa
5
fil 2015-06-11 11:19:04
szkoda gadać coraz gorzej!! nie ma nadgodzin a bez nich pomału nie da się żyć!
3
sławek 2015-07-14 21:50:14
o rok za długo
3
kolo 2015-09-09 21:01:28
odradzam w tej firmie jest kupa stresu i mobing
3
kolo 2015-09-09 21:01:49
odradzam w tej firmie jest kupa stresu i mobing
4
kolo 2015-10-13 21:37:56
jak zaczniesz tam troche pracowac to zobaczysz jacy sa tam spaniali ludzie i zarobki.stawki dla spawaczy smiech na sali,jak jestes dobrym spawaczem szukaj pracy gdzie indziej szczeze odradzam.
2
Informator Wiesia 2016-06-22 13:40:52
Praca w tej firmie jest coraz gorsza. Począwszy od mistrzów obecnych w zakładzie to jest jakaś pomyłka ,jeden zabłąkany, myślami jest gdzieś gdzie nikt go nie znajdzie,jest też nie obecny w produkcji ,chyba żyje cały czas z ziołem w ręku. Drugi stanął z myśleniem i szanowaniem ludzi w głębokiej komunie w latach 70-ątych.Lepiej zdecydowanie było jak był jeszcze Kinder Gdzie jest Pan WK czy on tego nie widzi?.Brak totalnej dyscypliny i mnóstwo ludzi rządzących na zmianie u ślimaka ,każdy ch.j na swój strój jak to się mówi. Co do płac to szału nie ma ,mogło być lepiej.Gdyby nie nadgodziny to było by żle, ale ile można je robić.Co do pracy to nie jest zła ,trochę monotonna ale da się przeżyć. Co do ludzi to wiadomo są tacy co do rany przyłóż i są Ci co za złotówkę to by cię w łyżce wody utopili. Ogólnie w zakładzie robi się coraz większy syf i przede wszystkim PAN Henryk O. robi MOBBING ,co Pan na to Panie WIESŁAWIE K. Dużo by pisał,dziś to tyle cześć.
16
kolo 2016-08-29 21:37:34
Zgadzam się z kolegą. Pracowałem w Follecie od 2010 do 2011 i wtedy był już bajzel i mobbing przez szanownego pana Henia!!
3
alina g 2016-09-06 10:14:06
no pozostaje mieć nadzieję że od tamtej pory się poprawiło. a powiecie mi jak się teraz na monterze spawaczu pracuje?
1
Szukacz 2016-11-15 23:13:50
Podobno w tej pracy nawet pracuje się w święta. Ostatni przypadek 11 listopada
3
Zostaw swoją opinię o Follett Europe Polska Sp. z o.o. - Mokry Dwór
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Follett Europe Polska Sp. z o.o.