PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy

Gałązki Wielkie

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 24 ocen.

PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy
1 24 6 1

Opinie o PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy

Beata

@franek, poza problemami z narzędziami do pracy w firmie PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy to, jak ocenisz inne aspekty pracy? Co możesz napisać na temat atmosfery, jaka panuje pomiędzy zatrudnionymi pracownikami w tej firmie? Można liczyć na wsparcie bardziej doświadczonych pracowników, którzy tam pracują? Napisz, jak to wygląda z Twojego punktu widzenia.

Rysiek

Pracowalem u Orlowskiego na roznych stanowiskach i nie moge powiedzie by tam bylo inaczej jak u innych pracodawcow.Wszystko jest na czs przerwa na sniadanie nie na/ papierosa/o oznaczonej porze materialy BHP sa zawsze tj.rekawice fartuchy itd.Szef kontroluje od rana zakla bo jakby go nie bylo to pracownicy by korzystali z telefonow komurkowych,pili kawe oczywiscie kosztem czsu pracy to normalka.Orlowski dba o pracownikow organizuje co roku spotkanie integracyjne na ktorych mozna sie najesc i napic do syta i potanczyc posluchac zespolow ludowych itd.Wyplata zawsze na czs.A co do l4 to lekarz nie kieruje sie opinia orlowskiego lecz stanem zdrowia pracownika.To logiczne ze firma interesuje sie zdrowiem pracownika bo tylko zdrowi pracownicy pomnazaja wydajnosc pracy i jednoczesnie wyzsze pensje.Szef firmy musi byc na chodzie od 6 rano by wszystkie maszyny ruszyly i praca rozpoczela sie od rana.Zo to nie mozna miec pretensji ze szef dba o firme i pracownikow.Dlatego dziwia mnie te niecenzurowane wypowiedzi opinia ma byc uczciw i zrozumiala dla wszystkich.

franek
@Rysiek 02.08.2018 14:05

Rekawice śa jak sobie pracownik kupi rekawy i faruchy trzeba sie prośic jak o inne przybory spawalnicze itp i nie pisz glupot ze to taki dobry pracodawca jest najgorszy u jakiego robilem

Beata

@Rysiek, w jakim okresie organizowana jest impreza integracyjna, którą wspomniałeś w swoim komentarzu odnośnie pracy w firmie PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy? Przedstaw również, jak w Twoich oczach wygląda kwestia wynagrodzeń, które otrzymują pracownicy zatrudnieni w tej firmie? Pracodawca sprawiedliwie rozdziela wynagrodzenia względem zatrudnionych osób? Występują podwyżki? Uzupełnij, proszę, swoją wypowiedź.

Beata

@Lenek, proszę o bardziej wyważone i mniej wulgarne komentarze. Napisałeś, że pracownik, chcący spróbować swoich sił w firmie PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy, musi liczyć się z tym, że trzeba pracować non stop. Czy są jakieś przerwy dla pracowników w ciągu dnia? Jeżeli tak, to jak długie i czy można w tym czasie spokojnie spożyć posiłek? Napisz jak to wygląda.

Lenek
@Beata 24.07.2018 20:41

Przerwa na posiłek 15 minut na 10 godz pracy

Beata

@Frydus, fajnie, że podzieliłeś się swoimi odczuciami na temat atmosfery panującej w firmie PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy. Jak ocenisz to miejsce pracy poza fajną atmosferą, która panuje w tym zakładzie pracy? Możesz napisać coś na temat poziomu wynagrodzeń, jaki panuje w tym miejscu? Opisz, proszę, jak wygląda "typowy" dzień pracy w tej firmie. Zachęcam do dalszego wyrażania zdań na tematy, które poruszyłam.

Lenek
@Beata 16.07.2018 11:59

Typowy dzień pracy w firmie Orłowski i wspólnicy wygląda tak że trzeba za......lacod godz 6 do fajrantu a w międzyczasie czasie liczyć się ze zjebka przez wiele wielmoznego Pana i to od najgorszych

Beata

@Pracownik, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy. Czy możesz napisać coś więcej na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę? Jak oceniasz atmosferę w tym miejscu pracy? Czy kadra pracownicza jest dla siebie miła i pomocna? Napisz proszę coś na ten temat. @Marunia, z Twojej wypowiedzi wynika, iż masz nieco inne zdanie na temat pracy w firmie PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy. Czy możesz podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tej firmie? Napisz, proszę jaka jest Twoja szczegółowa opinia na temat tego pracodawcy.

Frydus
@Beata 03.07.2018 14:43

atmosfera jak dla mnie jest kozacka fajna ekipa mi sie trafiła pozdrawiam pana Janka ktory potrafi swoimi kawałami umilić najgorszy dzień

Pracownik

Nie rozumiem wszystkich opinii szkalujących firmę Orłowski. Jestem pracownikiem z wieloletnim stażem w tej firmie. Nigdy nie miałem problemu ze zwolnieniem lekarskim, nawet trwającym jeden dzień. Pracuję mi się tu bardzo dobrze, wynagrodzenie zawsze na czas.

Marunia
@Pracownik 04.06.2018 10:33

Pracownik ludzie ludzie się nie zmieniają a Orłowski szczególnie i nie pisz głupot że to taki dobry pracodawca bo piszesz glupoty

pracownik
@Marunia 04.06.2018 11:50

W firmie panuje miła rodzinna atmosfera. A jeżeli ktoś nie jest zadowolony z pracy i warunków jakie w niej panują to dlaczego pracuje 9 lat? Głupoty to piszą tylko Ci którym się robić nie chcę.

Na
@pracownik 04.06.2018 12:10

Praciwnik.Mila rodzina atmosfera w tej firmie wez nie opowiadaj mi tu bajek na dobranoc

Beata

@Rockoo możesz trochę rozwinąć kwestie urlopu i zwolnienia lekarskiego? Sytuacja w której pracodawca dzwoni do lekarza, aby upomnieć go w ten sposób, wydaje się być absurdalana. Skąd masz takie informacje o PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy? Czy ktoś znalazł się w podobnej sytuacji?

Rockoo
@Beata 11.05.2018 08:16

Tak byla taka sytłacja ze lekarz nie chcial dac l4 bo powiedzial otwarcie ze pracodawca dzwoni i nie kaze dawac zwolniej bo on zdechlakow jak mowi na osoby ktore sa na zwolnieniu nie potrzebuje

Administrator

Zawsze warto po zakończeniu współpracy z firmą dodać małe podsumowanie współpracy. Czy Ty jesteś taką osobą i chcesz się wypowiedzieć o swojej historii w PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy?

Na

No powiem Ci że w PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy jest naprawdę fantastycznie i stabilnie to prawda, jeszcze się chyba taki nie urodził co żałował współpracy z nimi, mówię to jako były pracownik, w dodatku idą podwyżki, szkoda że wyjechałem ech

Rockoo
@Na 20.05.2016 19:16

Jak ta firma jest fantastyczna to ja jestem biskup najwiekszy (usunięte przez administratora) w stosunku do pracownika jak moze byc ludzi trakuje jak smieci zero szacunku do pracownika urlopu nawet nie mozna zabrac a na l4 to nawet dzwoni do rodzinego zeby nie dawal wiecej bo wtedy pracownik go okrada zwykły oszust

Kokoszanel

2 słowa . nie polecam.

Maly

Stare spawarki ktore ledwo spawaja rekawice o ktore trzeba sie prosic albo samemu kupowac zeby sie nie poparzyc a ogolnie o wszystko trzebo potrzeba do pracy jako spawaczi nie tylko trzeba sie prosic a o zimie nawet nie wspomne jak zimno na dworze tak samo na hali i ty nazywasz ta firme fantasfyczna

Robi

Jaka fantastyczna opinia kolego chyba za krótko robiłeś w tej firmie ja tam pracowalem 9 lat i mam inne zdanie jak ty największy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jakiego kiedy kołowego robiłem

Zostaw opinię o PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy - Gałązki Wielkie

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Orłowski S.J Orłowski i Wspólnicy